Inhoud blog
  • U17 - U16 maart-april 2016
  • Maart 2016
  • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
  • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
  • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Blog als favoriet !
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
    Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
    Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 55 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
    Gediplomeerd trainer UEFA B.
    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.



    {TITEL_VRIJE_ZONE}

    Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

    Categorieën
    Categorieën
    Categorieën
    U16-U17 VV Laakdal
    Jullie info-site !
    24-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma okt-nov
    Hallo allemaal,

    Nu dat we 2 weken geen match hebben, kan iedereen zich goed verzorgen, rusten en prepareren voor de eerstvolgende matchen. Zij die fit zijn, maar uit blessure komen, kunnen best zelf rustig wat bijtrainen, zodat ze niet opnieuw gekwetst geraken wegen overbelasting, want de trainingen worden zwaarder !

    Sommigen moeten zondag met de B's meedoen. Kandidaten genoeg dit keer...., maar een aantal komen -jammer genoeg voor hen - nog niet in aanmerking. 1 of 2 keer trainen na kwetsuur en dan plots match is niet verantwoord. Dat is om opnieuw te hervallen... Arthur en Seppe vallen dus al af voor zondag. Brent heeft vorige weken al meegedaan en kan zijn hiel nu ook best wat laten rusten. Hetzelfde geldt voor Jonas zijn voet (was er ook niet). Thibeau was vorige week niet komen opdagen (was toegezegd...), dus..., Jarne H. heeft regelmatig last van "pijnlijke benen", dus ook best niet. Mauritio kon niet. Winter was er niet. Schieten er dus nog 4 over, waarvan nog één doelman.

    Jarne N., Yarni, Ilian en Michiel P. Normaal moeten er 3 meedoen, maar wacht nog even af ivm twijfelgevallen bij de B's. Zij zullen dan nog verwittigd worden.

    Mag ik aan de ouders nogmaals met aandrang vragen om jullie akkoord ivm Belfius. Het is gewoon een princiepskwestie, zodat we sponsoring ontvangen, maar moet een ok van iedereen hebben.

    Het is in Ezaart om 10.30u.

    Voor de week erna zien we nog wel. Dinsdag en donderdag gewoon training volgende week.

    Grtz en tot de volgende !
    Your T1.

    24-10-2014 om 09:40 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen en matchen
    Hoi mannen,

    Donderdag 23 oktober training as usual van 18.15u tot 19.30u.  Zaterdag 25 oktober en zaterdag 1 november hebben we wegens algemeen forfait van Ramsel en Heultje geen match.

    Een aantal van ons zullen wel kunnen/mogen/moeten meedoen met de B's op zondag. We kunnen dan rustig opbouwen naar de eerstvolgende match door aan techniek, tactiek en fysiek te werken. De gekwetsten hebben dan ook de tijd om zich klaar te stomen tegen dan.
    Ondertussen is de stand van zaken bij onze spelers de volgende : 

    100% fit : Ilian, Jarne N., Jarne H., Winter, Mauritio, Michiel P, Thibeau.
      90% fit : Brent (weer wat hiellast soms), Yarni (last aan liesstreek vorige training...)
      80% fit : Jonas (last van de voet)
      60% fit : Seppe (komt uit lange blessure)
      50% fit : Arthur (na heuplast, terug hervallen en nu nog af te wachten, maar zou terug mogen beginnen normaal...)

    0% fit : Lars (amper getraind of matchen gespeeld en nu out met polsbreuk)
    0% fit : Michiel G. (out na operatie en blijkbaar na revalidatie, terug hervallen)

    Dat is de situatie van onze 14 spelers.... Om moedeloos van te worden !! En meestal als er dan iemand terugkomt uit blessure, dan valt iemand anders wel af.... Ondertussen begint het bij de B's nu ook stillaan, want Helena en Sam zijn ook out...en Sandro komt niet meer wegens verhuis...

    Ondanks ons gepuzzel, niet fitte spelers, geen teamvorming, amper samenspel, telkens een ander ploeg, doen we het nog goed !! Ondertussen zijn we nog met 6 in onze groep, en dat zijn nu 6 serieuze teams, want geen jannekes en miekes meer als tegenstand, integendeel !! Het kan ons alleen maar sterker maken, al is het natuurlijk op dit moment voor iedereen frustrerend om het zo tegen deze teams op te nemen.

    Denk er aan !! Dit weekend verandert het uur weer. D.w.z. dat we een uur terugdraaien. Zondagnacht om 3u gaat de klok dus naar 2u ! Een uur meer slaap dus.

    Ondertussen zijn er kaarten van onze Steakdag, die zal plaatsvinden op 11 november (feestdag) in het Buurthuis. (De kaarten lijken wel van onze collega's uit Vorst, maar het is weldegelijk voor VV Laakdal...)

    Tot de volgende.

    Grtz,
    T1

    23-10-2014 om 15:45 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Mol A
    Na de ruime nederlaag van vorige week, moesten onze mannen het opnemen tegen Mol A, ook niet de minste. Met velen waren we weer niet... Sam en Robbe van het B-team kwamen ons aanvullen. Al na 5' wisten we al hoe laat het was, want sommigen van ons dachten dat ze nog in de kleedkamer zaten..... Het stond immers al 0-2 !! Al na 10" was het al prijs toen een Mol-speler vrije doorgang kreeg, voorzette en zo tot de 0-1 kwam. De tweede aanval was ook meteen prijs. Gelukkig kon Ilian in de 6de minuut met een solo de stand milderen.
    1-2 en einde van de eerste helft.

    De tweede helft (2de 20' dus), begonnen onze mannen wat beter mee te doen en in de 7de minuut stuurt Ilian Jarne Nevelsteen de diepte in en die maakt er 2-2 van. Eindelijk begon het wat te draaien nu. 13' Mol terug in de aanval, voorzet van op links en voor doel (off side ??), staan er 2 alleen te schilderen en 2-3. Twee minuten later hingen de bordjes echter terug gelijk. Mooie loopactie van Ilian, bal komt bij Robbe, pas naar Jarne N. en de 3-3 werd mooi overhoeks binnengetrapt.

    De derde helft, na 3' solo van Ilian richting doel, alleen op de keeper af en wordt onderuitgemaaid !! Blijkbaar net voor de 16m, dus wel geen strafschop, maar altijd rood, want alleen door. Niet dus.... De vrije trap wordt door Jarne N. mooi binnengetrapt en het stond 4-3 voor het eerst op voorsprong ! Ondertussen had ik mijn keel al wel moeten schorschreeuwen..... 5' een reuzekans voor Mol als een speler alleen op Thibeau/doel afgaat. Thibeau redt knap, oef !! 6' solo van Ilian, zet drie man in de wind en wordt gehinderd, maar verderdoen. Hij kan nog net op doel trappen, maar werd foutief afgestopt. Niet gefloten...., keeper tikt de bal weg en Jarne tikt de 5-3 binnen. Yess!! 

    11de minuut van de derde helft. Lange voorzet van Jarne N., en een erg bedrijvige Ilian kopt de 6-3 aan de tweede paal binnen. Wat een ommekeer !! 

    In de 4de helft was het vat wat af, gebeurde er niet zoveel meer, en kwam Mol nog fel opzetten. Enkele gevaarlijke aanvallen leidden niet tot doelpunten en zo bleef het lang 6-3. Uiteindelijk kon Mol dan toch nog scoren en de eindstand werd dus 6-4.

    Toch een proficiat om ervoor te knokken en zo uiteindelijk mooi te winnen, na een moeilijke start. Ondertussen stonden we nog net met 11 te voetballen, want weer gekwetsten. Dit keer viel Sam uit, maar er waren nog twijfelgevallen....

    Vandaag, dinsdag training ondanks het stormweer !!!

    Volgende twee weekends zijn we vrij ! (matchen van Ramsel en Heultje).

    Greetz,
    Tot de volgende.
    T1

    21-10-2014 om 00:00 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achter Olen - VV Laakdal
    Hallo,

    Zaterdag moesten onze jongens naar Achter Olen. Zonder de gekwetste Jarne Nevelsteen (was er wel als toeschouwer bij), en ook onze ex-speler Tuur kwam weer een kijkje nemen. Met was gepuzzel moest ons team weer samengesteld worden. Ook Arthur, Brent en Jarne H. waren nog twijfelachtig en al in de opwarming bleek dat juist, want Arthur moest alweer afhaken. Van de B's kwamen Jeff (miniem), de meisjes Niene en Poline en eerstejaars Dries.

    De partij begon, en we vroegen ons af of we wel tegen de U15 gingen spelen. De partij ervoor waren het de scholieren en die vielen nogal klein uit, zodat we dachten dat dat de U15 waren en dit de U17 of het eerste elftal. Twee torens van meer dan 1.90m en de rest tussen de 1.80 en 1.90m.... Bij ons zitten we met spelers van 1.50m..... Dat begon dus al goed.

    Al na 2' wisten we al hoe laat het was. Na wat geharrewar voor doel, geraakt de bal niet weg. En kapitein-reus Robbe, knalt de 1-0 binnen. We herstellen dan licht het evenwicht, maar komen nauwelijks aan uitgespeelde kansen. 16', een hoge bal komt richting Thibeau, die wil de bal met één arm uit doel houden, lost hem en 2-0. In het spel waren we de evenknie, maar we stonden wel 2-0 achter.

    De tweede helft, 2' fout op Mauritio die tegen de platen geduwd wordt. Niet gefloten en in die tegenaanval wordt het onterecht 3-0. Achter Olen al op rozen dus en geen 2 minuten later stond het al veel te makkelijk 4-0. Onze gasten lieten de kopjes wat hangen en de 5-0 komt er door niet meer terug te komen. In de 15' volgt nog een vluchtschot van een Achter Olen kleurling en 6-0.

    Grote rust. 6' Ilian komt naar doel, passt op Mauritio, die zet mooi voor en Brent maakt de 6-1 met een halve omhaal. Achter Olen was minder scherp uit de kleedkamers gekomen en wij geloofden er terug (een beetje) in. Het bleef die helft bij 6-1.

    De laatste helft ging in en de boeken konden nu helemaal toe als we Achter Olen te makkelijk op doel laten schieten en de 7-1 was een feit. De overige doelpunten waren cadeautjes. 4' Off-side AO, niet gefloten, speler alleen voor doel en 8-1. 6' AO-speler pakt de bal met de arm mee, niet gefloten en 9-1. 13' Opnieuw handsbal, speler mag weer doorgaan en 10-1. 15' Schot op links, te makkelijk binnen en 11-1. 17' Helft van onze verdedigers was weg, speler AO alleen voor doel en 12-1. 

    Overdreven cijfers, maar weinig aan te doen als je wekelijks zo moet puzzelen en dat tegen een tegenstrever die mijn inziens niet in deze reeks thuishoort. Er moest toch een categorie 1, 2, 3 ingevuld worden, niet ? Allemaal bijna tweedejaarsreuzen die kunnen voetballen (die nr. 7 mag in ons eerste elftal meedoen....). Wat moet je nog meer hebben om in de hoogste categorie te staan ?

    Soit, onze gasten kunnen er alleen maar uit leren, maar met onze wekelijkse puzzelploeg wist ik voor aanvang van de competitie al, dat het heel moeilijk zou worden. Tegen de minderen goden kan je dit nog opvangen, maar niet tegen een goede ploeg. Wat zou het eens leuk zijn om met 14 man te kunnen trainen ipv 6... En dat we met een vaste kern konden doortrainen en matchen spelen.

    Het is wat het is, maar het is niet plezant op die manier. Kop op en verder !

    De B' wonnen zondag met de A's Yarni, Brent, Jonas en Michiel in hun rangen met 12-2 tegen Balen, die ook beter een categorie zouden zakken.

    Tot dinsdag 18.15u.

    Greetz,
    Marnix.

    13-10-2014 om 08:46 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training-match-info
    Hoi iedereen,

    Dinsdag getraind...., 8 kwamen er opdagen, waarvan er al 1 meteen terug huiswaarts keerde.... Jarne Nevelsteen had pijn in de zijstreek na een duel (?) in de match met de B's tegen De Kempen en ging de dokter opzoeken. Toch weer geen gekwetste bij !!!??? We zullen het binnenkort vernemen. De andere Jarne bleef ook thuis met pijn aan de benen... Mauritio was er dan onverwacht terug bij, met 7 dus, maar Thibeau had keeperstraining en Michiel ook (maar in Netezonen), zodat we met zijn zessen trainden. Ilian, Yarni, Brent, Winter, Mauritio en Arthur. Laatstgenoemde kreeg op het einde ook terug last van zijn heup.....(hopelijk geen herval). 4 man maakte dus zonder problemen de training rond.... dat beloofd weer !!

    Daarom trainen we nu donderdag 9 oktober NIET !!! Dan kunnen de Jarne's, Mauritio en Arthur terug rusten, zodat ze zaterdag misschien paraat zijn. En ook de anderen uiteraard.

    Zaterdag spelen we in en tegen Achter Olen om 12.30u. Afspraak aan de Vinea : 11u stipt ! Ik wil vrijdagmiddag ten laatste wel weten wie niet kan meedoen, zodat we nog kunnen anticiperen.

    Verzorg jullie allen !!! Een matchforfait komt nu wel dichter en dichterbij !!

    Tot zaterdag !

    Grtz,
    T1

    08-10-2014 om 19:04 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal A - Houtvenne A
    Zaterdag 4 oktober was er de topper tussen beide leiders. We moesten -zoals wekelijks- weer puzzelen om tot 11 spelers te komen. Arthur had de trainingen goed doorstaan en kwam er na blessureleed terug bij. Een man extra zou je dan denken...., nee hoor, want nu is ook Mauritio uitgevallen... Dat Ilian erbij liep was ook al een half mirakel, want die had een adductorenletsel. Maar een ijskuur en een lange massage bij een specialist zorgden ervoor dat hij er toch bij was. Brent had nog hielpijn en Jarne H. sukkelde met de bovenbenen. Dat los van al de andere gekwetsten. Van de B' moesten er dus weer meedoen. Ignace, Jorre, Sam en Robbe waren van de partij, waarvoor dank.

    Eigenlijk is het al een half mirakel dat we zoveel punten hebben, want dit is geen ideale situatie. Elke week is anders... De match zelf begon evenwichtig, maar de scherpte van de voorbije weken ontbrak toch bij ons. Na 7' brak ons dat zuur op, toen Houtvenne uit off-side weliswaar, de 0-1 mocht scoren aan de tweede paal. Geen 2 minuten later mag Houtvenne vanuit een dit keer veel duidelijkere off-side positie de 0-2 scoren. Zo is het niet moeilijk natuurlijk !! Onze gasten waren wat teneergeslagen, maar kwamen daarna toch wat beter in de match. Echt goeie kansen kwamen er wel niet veel. Na 20' stond het nog steeds 0-2, al had dat 0-0 moeten zijn. Maar in de toegevoegde tijd van de eerste 20', krijgt Houtvenne nog een corner. Onze doelman plukt naast de bal en de 0-3 was een feit.

    De tweede 20' vingen aan, en het nieuwe reglement werd door de bezoekers meteen met de voeten getreden. Zij vervingen niet, terwijl dit na 20' verplicht is om iedereen die op de bank zit te wisselen !! 

    Na 2' in die tweede helft trapt Brent een bal in de voeten van een Houtvenne-speler en het stond 0-4, ook dat nog ! Match gespeeld dus en dat na 4 cadeautjes. 

    Na de grote rust bleef Jarne H. in de kleedkamer geblesseerd achter (nog één !!), zodat onze keepers weer als veldspelers moesten aantreden. Ilian werd normaal uit voorzorg de laatste 20' vervangen, maar daar stak Brent een stokje voor, want die viel toen met hielpijn uit.... Toen waren we nog juist met 11... De match werd uitgespeeld en Jarne N. kon voor ons de eer nog redden met een mooi schot. Uiteindelijk werd het nog overdreven 1-6 en zagen de subjectieve trainers van Houtvenne maar één ploeg spelen.

    Moord en brand werd geschreeuwd als wij een stevig duel wonnen, maar van de twee off-side doelpunten heb ik niets gehoord.... Wees fair en objectief en zie twee kanten ! En respecteer het reglement en vervang zoals het hoort. Ik vind dit nieuwe reglement ook niet fijn, maar het is wat het is.  Als er dan na de match nog in het gezicht van de scheids gelogen word over deze vervanging, krijg ik het helemaal. Als dat de nieuwe politiek is, proficiat dan voor jullie sportiviteit. En ja, ik kan gerust tegen het verlies, maar wees eerlijk en correct ! Het is maar een hobby !! En als wij eens uit off-side mogen scoren, heren, dan zal ik zeggen : "Dank u meneer de scheids", maar zal het wel aan de tegenstrever tenminste toegeven. Ook al kom ik zelf op voor mijn team, ik zie twee ploegen spelen ! Leer dat zelf ook eens....

    Genoeg gezeik over deze affaire. Los van het feit dat deze dingen allemaal gebeurd zijn, was het bij ons niet goed. En ja, we weten dat de omstandigheden niet ideaal zijn, maar als team en individueel presteerden we ondermaats. Houtvenne was niet veel beter, maar wel efficiënt. Iedereen voor de spiegel gaan staan en volgende week beter dus !

    Dinsdag training om 18.15u. Aan de gekwetsen : verzorg jullie. 

    Vorige week kwamen Ilian, Yarni en Jarne de B-ploeg een handje helpen, dit weekend waren dat Winter, Thibeau, Michiel en Jarne N. Zij wonnen tegen de laatste (De Kempen) met 2-3. Het blijft voor beide teams behelpen, maar er is weinig aan te doen.

    Volgende week moeten we naar Achter Olen om 12.30u. Hopelijk geraken we weer aan 11 spelers....

    Greetz,
    Marnix.


    06-10-2014 om 15:02 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Houtvenne
    Hallo iedereen,

    Vandaag met 8 man op training. Seppe kwam gewoon wat rondjes lopen (uit kwetsuur), Arthur kwam proberen en had weinig last, Ilian zit met school aan zee maar is gekwetst aan de adductoren. Hele week ijs gelegd en gerust en woensdag meer dan een uur laten behandelen met massage-sessie om klaar te geraken voor de match, maar dat is heel twijfelachtig. Brent heeft zijn zolen, maar die blijken niet te passen..., Jarne H. kwam niet trainen wegens "last" en nu is ook Mauritio volledig out. (Had al last, en kan nu nog amper gaan...). Het is dus weer serieus puzzelen !

    Afwachten wie er van de B komt, maar ik hoop op minimum een 4-tal spelers. Normaal sowieso Jorre en Ignace.

    Daarnaast hebben ook zij nu meer miserie, want 3 gekwetsten en 1 op reis... Wij moeten 3 à 4 spelers leveren zondag voor de match in en tegen De Kempen (Lichtaart). Is voor de middag. Ik dacht dat Thibeau al kon en ook Winter. Als die kunnen, nog 1 of 2 man extra dus en liefst degenen die 100% fit zijn, en dat zijn er niet veel....

    Zaterdag is meteen de eerste topper, want de nummers 1 (wij) en 2 (Houtvenne) spelen tegen elkaar ! 10u match en 9.09u terrein dus.

    Ikzelf moet vrijdag naar een feest...., en dan vroeg uit de veren...., het had beter gekunnen....

    Tot zaterdag !!

    Grtz,
    Marnix.

    02-10-2014 om 23:49 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Tongerlo
    Hallo,

    Vrijdagavond onze eerste wafelverkooptocht gedaan en al mooi verkocht. Volgende week vrijdag gaan we een tweede keer en hopelijk is dan alles de deur uit. Bedankt alvast aan alle helpers, verkopers !

    Zaterdag moesten onze U15 dan tegen Tongerlo thuis. Weer niet simpel met al onze gekwetsten en de toestand wordt er niet beter op...

    De huidige toestand : Seppe (bil), Arthur (heup), Jonas (operatie), Michiel (operatie), Lars (pols), Brent (hiel), Ilian (nieuw..., adductoren), 
    Thibeau (vinger), Mauritio (last van bovenbeen), Jarne N. (nog wat last aan hamstrings). Jarne had geen last meer aan de bovenbenen. Blijven dan over als volledig fitte spelers : Michiel P., Yarni en Winter. 3 van de 14 dus, met Jarne H. erbij 4 !! Bovendien zijn het allemaal "langdurig" gekwetsten. Met Jarne N. komt het normaal wel goed. Voor Ilian is het nog afwachten, want delicate kwetsuur !

    Dat beloofd dus weer voor volgende week....

    De match zelf dan. Tongerlo stond bovenaan en hadden dus een aardige ploeg, ze wonnen vorige week nog met 1-0 van Mol A !
    Maar wij stonden eerste en hebben ook geen onaardige ploeg, ondanks alle miserie.

    Tongerlo begon het vinnigst aan de strijd en kon tot tweemaal toe de score bijna openen, maar tweemaal net niet en nog net weggewerkt. Tijd om wakker te worden dus en dat gebeurde dan ook, want na 6' spelen legt Mauritio de bal in de 16m breed naar rechts en Ilian komt mooi ingelopen om de 1-0 op het bord te zetten. De match ging op en af en verliep vrij evenwichtig, maar het was weer VV Laakdal die in de 16' de 2-0 binnenschoot. Ignace-actie op links, breed op Jarne N. en in één tijd de 2-0. In de 18' een vrije trap voor VV Laakdal. Sommigen stonden klaar om hem te nemen, maar de T1 riep : Ilian of Jarne N. om die te zetten. Jarne zette zich achter de bal en....3-0. Daarmee sloten we de eerste 20' af, waarin Brent alweer kloeg over pijn in de hiel.

    De tweede helft verliep veel moeizamer. Slechte passes, verloren duels vooral centraal in het middenveld, kortom we gaven het wat uit handen en zo profiteerde Tongerlo hiervan. In de 13de minuut mag die alleen doorgaan richting doel en rustig de 3-1 binnenschieten !
    16' Vrije trap Tongerlo, Michiel is te klein en de 3-2 was een feit. Grote rust nu.

    Onder de rust werd het één en ander bijgesteld, maar spelers wisselen was geen optie wegens geen wissels.... De derde helft begon weer terug uitstekend met de fighting spirit en 2 open kansen waren hiervan het gevolg. Ze werden echter niet benut. Na 13' krijgt Tongerlo een vrije trap voor een "vermeende" fout (?). Thibeau raakt de bal, maar laat hem uit de handen glippen en zo 3-3. Zo gaat dat nu éénmaal. Kansen niet benutten en de tegenstoot is een feit.

    De vierde helft moest Brent wegens teveel hielpijn het veld verlaten en stonden er meteen 2 keepers op het veld. Na 3' toch weer opluchting wanneer Mauritio een solo mooi afrond en de score zo op 4-3 brengt. 4 minuten later loopt Jarne zich mooi vrij richting doel en trapt de 5-3 hoog binnen. Yes ! En de ban weer gebroken ! Twee minuten later schiet Ignace op de paal in de vlucht. Yarni trapt in de herneming richting doel, keeper lost de bal en het stond 6-3. De winst - na een moeilijke match - leek binnen. 12' een fout op een VV-speler, maar er werd doorgevoetbald en Tongerlo komt zo op 6-4.... Een minuut later een solo van Ilian op rechts, 1, 2, 3 man in de wind en op het moment dat hij breedlegt vlamt de keeper Ilian onderuit. Rood en strafschop was hier het enige juiste ! Er werd echter verdergespeeld en eerst mist Mauritio voor doel, maar Ignace zet de puntjes op de i en trapt de 7-4 binnen. Ilian lag nog strijk tegen de grond. Pijnlijke schouder en een verrekking/scheurtje in de adductoren ! De keeper ging vrijuit..... Uit frustratie doet Ignace in de 16de minuut een rush van achteraan links naar voren om via deze solo de bordjes op 8-4 te brengen.

    Moeilijke maar mentaal sterke match van onze gasten, die na hun dipje, terugvochten en een duidelijk "statement" plaatsten, van hier zijn wij, en wij winnen zonder wissels en veel pech hier met 8-4 ! Proficiat !!

    Ilian en Brent liepen dus averij op en het is afwachten voor volgende zaterdag. Zeker Ilian lijkt me vrij onwaarschijnlijk. We zullen zien wat een week rust en verzorging brengt....

    Zelf trad ik -na anderhalf jaar- ook nog eens in de arena met de Reserven C. Ik ben er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.....

    Dinsdag 30 september training van 18.15u tot 19.30u.

    Ik heb nog niet alle steekkaarten en licht jullie ouders in dat er nog wafels kunnen besteld worden. Yarni, Jarne H., Jarne N. en Ilian zijn al ok.

    Tot de volgende !

    Greetz,
    Marnix.

    29-09-2014 om 14:04 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St. Dimpna A - VV Laakdal A
    Hallo iedereen,

    Zaterdag speelden we in en tegen St. Dimpna onze tweede competitiematch. We hebben nog steeds dezelfde gekwetsten, dus weer gepuzzel met volk. (Jonas en Michiel operatie en Seppe en Arthur gekwetst). Los van die afwezigen zijn er nog spelers bij met "last". Ilian (rug), Jarne H. (benen), Jarne N. (hamstrings), Brent (hiel) en Mauritio (been). Dan schieten er al niet veel "fitte" spelers meer over !!

    Het begon voor onze gasten nochtans goed daar in Geel. Al na 20" gaat Ilian door op rechts, 1-2 met Yarni, Ilian brengt voor en Mauritio brengt ons al op 0-1. 2' later een actie van Jarne N., naar Jorre, die doet controle en trapt de 0-2 binnen. In de 4de minuut volgt een afstandsschot van de thuisploeg en 1-2. 7' : solo Mauritio, 1-3. 12' vrije trap Jarne N., Jarne H. trapt in de herneming hoog in doel en zo 1-4.
    16' Corner Ilian, Jarne kopt de 1-5 binnen. 17' Te makkelijk laten spelen en St. Dimpna scoort de 2-5. 19' Lange bal van Jarne N. naar rechts op Ilian en die trapt de 2-6 binnen. Tot zover de eerste helft van 20'.

    In de eerste minuut van de 2de helft : Voorzet na actie Mauritio en Jarne kopt de 2-7 binnen. 2' Misverstand met keeper thuisploeg, en Mauritio profiteert, 2-8 4' Tegenaanval VV Laakdal en Mauritio trapt van ver de 2-9 binnen. 5' Bal komt door op voorzet en St. Dimpna scoort de 3-9. Dan komt het Ignace-moment... 8' : Ignace solo naar 3-10. 13' Driehoek Poline, pas Mauritio, breed op Ignace en die maakt de 3-11. 18' Pas Ilian op Ignace, keeper twijfelt en 3-12.

    3de helft : VV Laakdal krijgt weer tal van kansen, maar kan ze niet meer benutten.... Na 10' toch eindelijk de 3-13 via Jarne N. op pas van Ignace. 15' Pas Helena, Ilian solo naar 3-14. 17' Ignace brengt voor, Ilian kopt de 3-15 binnen.

    4de helft : Ilian naar Poline, door tot bij Ignace aan 2de paal en 3-16. 5' Poline rechts naar Ilian en die maakt er 3-17 van. 9' Voorzet Ilian, Ignace 3-18. 16' Pas Ilian op Jarne N. en 3-19. Ignace zet de kers op de taart in de 17de minuut, en.....3-20 !

    Een waar doelpuntenfestival dus ! Goed gespeeld mannen !

    In de coulissen, hoorden we dat de A-ploeg de B-spelers waren geworden en andersom. Tja, daar kunnen wij niets aan doen, en het blijven twee gewestelijke ploegen. Bovendien zijn wij niet eens voltallig en 100% fit op een handvol na. Maar ondanks dat, doen we het uitstekend !

    Sommige jongens spelen boven mijn verwachtingen, ik zie speelvreugde en een team, waarbij iedereen met iedereen speelt. Zo moet dat !

    Op naar de volgende match en dat is Tongerlo, die ook goed bezig zijn !

    Het team : Yarni Van Leeuw, Ilian Exelmans, Jarne Nevelsteen, Poline Vandeweyer, Helena Van Immerseel, Jarne Heylen, Lars Winters, Winter Lodewijckx, Ignace Van Hove, Jorre Van Mechelen, Mauritio Covaci, Michiel Peeters, Brent Cools, Thibeau Lemmens.

    Doelpunten : Ignace : 6     Mauritio : 4     Ilian : 4     Jarne N. : 4     Jarne H. : 1     Jorre : 1

    Dinsdag training om 18.15u. (Ik hoop op tijd te zijn, want heel druk....)

    Vrijdag : wafelverkoop !! (Oproep aan alle spelers en ouders om te helpen !)

    Tot de volgende !

    Grtz,
    Marnix.

    23-09-2014 om 09:21 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 18 september - match zaterdag
    Dag allemaal,

    Vandaag de training gestart met 10 man, net zoals we vorige match hebben gestart.....Laughing Het begon zonnig en warm, maar daarna werd iedereen "stront" "drijfnat !!  Trainingsthema van vandaag was : vrijlopen, de open ruimte opzoeken. Dat ging vrij goed moet ik zeggen.

    Jarne H, kloeg van benenpijn (verzuring ?), Brent van hielpijn (dringend die zolen !) en op het einde Jarne N. van hamstringpijn...., alsof we nog niet genoeg miserie hebben met onze 2 gekwetsten en 2 geopereerden... Met daarnaast ook Lars die niet 100% is, maar vandaag weinig last had. Ilian zijn rug hield het ook uit (maar is nog dik...), dus als we de topfitten optellen..., komen we aan 14-9 = 5 !!! 

    Trainingsthema van vandaag was : vrijlopen, de ruimte opzoeken. Dat ging vrij goed moet ik zeggen.

    Voila, die 5 zullen het dan zaterdag moeten doen hé...Very Happy, aangevuld door 4 van VV Laakdal B en hopelijk met de al wat fittere anderen... Het zal in alle geval weer niet simpel zijn zaterdag. Dan spelen we tegen St. Dimpna en moeten we al vroeg uit de veren ! Match om 9u en Vinea om 7.42u !! Ja, das vroeg, maar ik heb de kalender niet opgesteld hé... We zullen wel zien wat het wordt, maar VERZORG JULLIE !!

    Voldoende rusten, drinken (water, sportdrank), ijs leggen, zalf smeren.... 

    Ondertussen zijn er terug wafels besteld en kunnen we er binnenkort terug invliegen.

    Tot zaterdag !

    Grtz,
    Marnix.

    18-09-2014 om 23:40 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Heultje
    Man, man, man, wat een miserie voor onze eerste competitiethuismatch van het seizoen. Ilian gekwestst aan de rug, Brent aan de hiel, Lars aan de knie, Seppe en Arthur ook nog gekwetst, Michiel en Jonas geopereerd. Dat zijn er 7 van de 14 !! Omdat we al zo krap zaten, hebben Brent en Ilian toch weer gespeeld. Van Vorst kon er blijkbaar ook niet al te veel volk, want enkel Dries en - nog steeds nog maar miniem - Jeff kwamen door inspanningen van Bart, onze rangen vervoegen. Om 9.20u zaten er 10 spelers in de kleedkamer.... Mauritio dan nog gebeld en die meldde doodleuk dat hij niet van plan was te komen, wegens pijn in de lies. Wij wisten van niets.... Op bevel van mijnentwege kwam hij alsnog aangesloft als de eerste 20 minuten al bijna waren gespeeld, want zolang speelden we met zijn tienen...

    Want ondanks de 10 man (waarbij Michiel als keeper dan ook nog moest meesjotten), deden we het niet slecht, met al na 8' een reuzekans via Jarne Heylen, die zich doorzet tot op de doellijn en dan breedlegt op zijn naamgenoot. Die besluit echter naast. Een minuut later trapt Jarne dan toch de 1-0 binnen op pas van Michiel. Geen minuut later gaat Ilian door op rechts en die trapt de 2-0 binnen !! En dat met 10 man ! Mauritio komt ons dan vervoegen, zodat we met zijn elven verder kunnen. 

    De tweede 20' vingen ondertussen aan. Ilian zet voor op rechts, Jarne legt breed en jawel...Mauritio trapt de 3-0 binnen. Een minuut later pas van Jarne Nevelsteen op Ilian, die aan de tweede paal komt aangelopen en die maakt er 4-0 van. Twee minuten later een gemeten Ilian-voorzet op het hoofd van Mauritio en die kopt de 5-0 binnen. Ook de ruststand.

    17' van de derde helft. Yarni trapt op doel, Jarne Nevelsteen trapt de 6-0 binnen in de herneming. Eindelijk ! Want daarvoor had de Heultje-doelman al heel wat kansen gepareerd !
    Tussendoor hadden we nog kansen, oa, nog een schot op de lat van Yarni, na wat slalomwerk.

    De vierde helft was amper 20" op dreef of Mauritio maakt er mooi in het hoekje 7-0 van. 6' later trapt die zelfs de 8-0 binnen. 16' Pas van Ilian op Mauritio en de 9-0 eindstand stond op de bordjes.

    Schitterende overwinning in zo'n moeilijke omstandigheden !! 1 veldspelende doelman, 1 miniem, 3 licht gekwetsten, 6 eerstejaars, en met 10 gestart en dan dit nog doen... Chapeau !!

    Doelpunten : Mauritio (die -indien ik hem niet gebeld had- normaal niet kwam...) : 5,   Ilian : 2   Jarne N. : 2

    Helaas zal het ook volgende week met het volk niet simpel zijn !!

    Dinsdag training om 18.15u.

    Greetz,
    Marnix.

    14-09-2014 om 00:00 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training-match
    Dag iedereen,

    Dinsdag waren we met 11 op training. Eigenlijk lang met 10, want Thibeau had keeperstraining. Ilian en Seppe waren gekwetst en Michiel is herstellende, want uit de gips. Ook Lars nog last.

    Nu donderdag (vandaag) is het training om 18.30u ! Ludo (trainer vorig jaar U15) zal de training geven, want ik moet zelf voor mijn werk weg...

    Laat hem na de training weten als er iets is, warm goed op en drink op tijd.

    Voor zaterdag - eerste competitiematch tegen Heultje om 10u - spreken we af (juist Winter !) om 9.09u ! Waarom dat uur ? Heel simpel. Als we 9.09u zeggen, dan is iedereen zeker om 9.10u daar. We kunnen dan in alle rust ons voorbereiden op de match. Bovendien zijn we sowieso verplicht om 45' voor aanvang ter plaatse te zijn. Vergeet niet jullie kousen mee te brengen (nieuwe !) en ook jullie PASPOORT !!!

    Als iemand zaterdag NIET  kan, gelieve mij dan ASAP hierover te informeren ! Bellen, smssen of mailen, maakt niet uit, maar goed op tijd, zodat ik extra spelers kan selecteren. Voor Ilian en Seppe is het afwachten en Michiel kan uiteraard ook nog niet. Voor Lars is het ook nog te vroeg, want weinig getraind en nog pijn/last in zijn been. Niet ideaal voor competitievoetbal dus...

    Wanneer ik niets hoor, verwacht ik dus iedereen aanwezig aan terrein in Vorst !! 

    Graag nog jullie "Steekkaarten" meebrengen.

    Tot zaterdag dan !

    grtz,
    Marnix.


    11-09-2014 om 10:31 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training

    Deze week, dinsdag 9 september training van 18.15u tot 19.30u.



    08-09-2014 om 16:48 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training

    Deze week, dinsdag 9 september training van 18.15u tot 19.30u.



    08-09-2014 om 16:48 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Penarol Engsbergen
    Hallo iedereen,

    Arthur en Michiel P, meldden zich ziek af, Michiel G, kwam in de gips kijken en mag binnenkort al terug beginnen lopen.

    Laatste vriendenmatch voor de competitie en onze mannen moesten die afwerken op een "preminiemenveld", nu ja, het B-terrein van Vorst en dat is wel heel smal... Bovendien ligt het er niet goed bij, aldus de spelers. Soit, voor één keer was dat ok, want mooi voetbal spelen hierop was niet echt mogelijk.
    In het begin van de match (heb ik al dikwijls gemerkt) starten we meestal als een diesel... Toch kwamen we na 2' al op voorsprong via een Jarne Nevelsteen-solo op pas van Ilian en 1-0. In de 8' een snelle counter van Penarol op de linkerflank. Jarne H. gepasseerd, Jonas gepasseerd, naar binnenkomend, afleggen en 1-1. Op snelheid gepakt ! Tien minuten later is doelman Thibeau niet alert genoeg op een terugspeelbal van Brent. Hij wacht de bal af, moet zich dan nog reppen om hem weg te trappen, te kort en een verre lobbal maakt er 1-2 van. Geen minuut later hangt Jarne de bordjes echter terug gelijk met een solo en 2-2. In de 17' pas van Jorre op Jarne N. en die vlamt de 3-2 binnen en eerste van de 4 helften van 20' gespeeld. Seppe moest toen de strijd al staken met pijn in de onderrug/bil.

    In de tweede helft duurde het wel erg lang, want pas in de 12' kon Mauritio met een solo van ver de 4-2 binnentrappen. Veel meer gebeurde er niet, al waren er af en toe toch wel stevige Penarol-overtredingen (!).

    Derde helft : 1' : Corner Penarol, bal wordt slecht weggewerkt en 4-3. Plots krijgen we het wat moeilijk en geen 3' later staat het 4-4, als we een Penarol-speler laten lopen. Winter kwetst zich hierbij en ook out. Net met zijn elven verder dus.
    Weer 3' later staat het zelfs 4-5...  De Penarol-trainer gaat uit zijn dak van vreugde, alsof hij kampioen speelde... Van 4-2 naar 4-5 !! Toch staan we moreel sterk, want dan wordt Penarol terug een halt toegeroepen. 8' pas Yarni op Ilian naar rechts en die jaagt de bal keihard overhoeks in de verste haak. 5-5. 11' schot van Jarne N., keeper lost de bal en 6-5, VV terug op de rails ! Geen minuut later, Ilian solo centraal en hij trapt de 7-5 weer  in de linkerhoek binnen. Penarol nu uitgeteld, want nog niet gedaan. 

    4de helft : Na 4', corner Ilian, Mauritio kopt onderkant lat, net over de lijn en 8-5. 12' idem, corner Ilian, Mauritio kopt, bal komt nu terug, maar dan vlamt Jarne N. de 9-5 binnen. 
    Een minuut later komt Jorre naar de spits en hij maakt er meteen 10-5 van. In de 16de minuut mag Ilian -net als vorige zaterdag in Netezonen- het orgelpunt plaatsen. Jarne N. passt naar rechts, Ilian loopt de flank af en trapt weer overhoeks binnen, 11-5 eindstand !

    Proficiat mannen (en vrouw) !

    De ploeg : Yarni, Ilian, Jarne N., Jarne H., Helena, Jeff, Jorre, Seppe (14'), Winter (55'), Mauritio, Jonas, Brent, Thibeau.
    Doelpunten : Jarne Nevelsteen : 5     Ilian Exelmans : 3     Mauritio : 2     Jorre : 1

    Donderdag geen training (rust na match om te recupereren). Wellicht zaterdag training ipv match, maar ik laat nog weten !!

    Tot de volgende.

    grtz,
    Marnix.

    04-09-2014 om 09:35 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 1 sept - match woe 3 sept
    Bijna iedereen op training de maandag. 11 man. Brent op rust met zijn hiel, Arthur op rust met de heup, en Michiel G. out met operatie. Winter kwam tevoorschijn uit een lange zomerslaap, Seppe terug uit verlof, Lars ook erbij maar nog met kwetsuur aan de knie.

    Wat de trainingen betreft : sommigen zijn goed bezig, sommigen tussenin, helaas ook sommigen slecht. Het is de bedoeling dat iedereen tot de eerste categorie behoort. Uit de laatste categorie wil ik iedereen uit !! Aan iedereen om eens te bezinnen en in de spiegel te kijken en de discipline en inzet op te krikken. Normaal weten de meesten wel van zichzelf tot welke categorie ze behoren. In ieder geval : of je wil mee of je wil niet mee. In het tweede geval zal het voor de perso(o)n(en) in kwestie geen leuk seizoen worden... Gelukkig is het in de meeste gevallen wel positief !

    We gaan stelselmatig het trainingsniveau wel opkrikken, dus.... hou hier rekening mee.

    Voor de match woensdag om 18.45u tegen Penarol (in Vorst), kon normaal iedereen. Voor Lars is het nog te vroeg. Normaal zijn dat dan : Yarni, Jarne N., Jarne H., Ilian, Winter, Seppe, Michiel P., Thibeau, Mauritio, Jonas. Als Arthur en Brent fit geraken, komen die er nog bij. Misschien best toch nog 1 of 2 man van B-team bijvragen. Afspraak morgen om 18u aan terrein. Zij die al "Steekkaart" hebben gehad, breng ze ingevuld mee !

    Tot morgen !

    Grtz,
    Marnix.

    02-09-2014 om 23:49 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beker Van Laakdal
    Hallo,

    Ons team (selectie van A en B-ploeg), speelde in het kader van de beker van Laakdal in Netezonen tegen Exc. Vorst. Brent zit met hielprobleem, Michiel G is geopereerd, van Winter nog niets gehoord, Seppe in verlof, Arthur heupkwetsuur, Jonas in september 2 weken out, het seizoen start al met een hoop problemen ! Maar problemen zijn er om op te lossen, dus puzzelen maar. De competitie start ook al in mineur, want de eerste match in Ramsel is al een Algemene Forfait van Ramsel.... Soit, het zij zo.

    Onze gasten moesten al vroeg in de morgen aan de bak, en al vroeg kwamen we op achterstand met een lullige goal, met dank aan het terrein..., 
    1-0 dus. Terugspeelbal van Brent op keeper Ignace, die naast de bal trapt en het cadeautje zo weggeeft. Maar 3 minuten later een VV Laakdal aanval op links, Jarne N. legt breed en Poline maakt er 1-1 van. (20'). De volgende 20' kwamen we na 9' op voorsprong. Pas van Jarne N. op Jorre en die maakt er mooi 1-2 van. (20'). Na de "grote" rust, 8' : Poline passt op Jarne N., die verder naar Ilian die snel hoog voor doel voorzet en Mauritio tikt aan de 2de paal de 1-3 binnen. VV Laakdal nu gelanceerd en even later gaat Jarne N. solo naar de 1-4. Nog niet gedaan, want Jarne trapt even later ook de 1-5 tegen de touwen. Twee minuten later, voorzet Ilian en Dries tikt de 1-6 binnen. Diezelfde Ilian pakt even later in duel de bal af, rent op rechts richting doel en schiet de bal hoog overhoeks in de winkelhaak binnen ! Schitterend doelpunt en de kroon op het werk van een puike prestatie ! 1-7, inpakken en wegwezen.

    Proficiat aan iedereen voor deze mooie prestatie ! Onthou wel..., dit is nog geen competitie !!

    Maandag dus training van 18.15u tot 19.30u in Veerle. Woensdag 18.45u match tegen Penarol in Vorst. (18u daar).

    Tot de volgende !

    Greetz,
    Marnix.

    30-08-2014 om 18:42 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exc. Vorst - VV Laakdal en verder
    Hallo,

    Nu zaterdag speelt een selectie van de U15 in Netezonen voor de Beker van Laakdal tegen Exc. Vorst. Zij die niet spelen, zullen dat woensdag 3 september tegen Penarol Engsbergen zeker wel doen.

    De Selectie voor nu zaterdag : Jorre, Jarne N., Ilian, Arthur, Poline, Yarni, Sam, Brent, Jonas, Ignace, Jarne H., Dries. Voor de keepers : normaal keept Ignace, maar Michiel en Thibeau mogen ook komen en kunnen evt zelf ook 20' keepen. (Keepers gaan wel enkel "keepen" !) Mss. komt er nog iemand bij, maar dat bekijk ik nog.

    De match in Netezonen is om 9.30u. Iedereen daar om 8.45u. Iedereen krijgt vandaag (vrijdag) nog een sms ter bevestiging.

    Aangezien we woensdag met de A-ploeg match hebben, trainen we op maandag 1 september van 18.15u tot 19.30u.

    Woensdag is er dan match in Vorst tegen Penarol om 18.45u. (18u daar).

    Er zijn ook nieuwe sjaals van onze club (verkrijgbaar aan € 10) om mee naar buiten te komen. Dat bedrag is niet overkomelijk, gezien het belachelijk lage lidgeld van dit jaar, dat sowieso ontoereikend gaat zijn voor dit seizoen.... Vraag ernaar !
    Nieuwe voetbalshirts zijn ook in aantocht, met dank aan onze sponsors. En ook trainingen volgen nog.

    Tot de volgende !

    Mvg,
    Marnix.

    29-08-2014 om 08:55 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training


    Hallo iedereen,

    Vandaag, maandag 25 augustus :  training in Veerle van 19u tot 20.15u !!

    Volgende training/match misschien woensdagnamiddag/avond... Om 19u is er match van de U15 B in Vorst tegen Langdorp en misschien moeten wij wat spelers leveren. Misschien kunnen we dan voor deze match trainen in Vorst en samen de match bekijken. Hangt af van de te leveren spelers enz.

    Ik laat zo vlug mogelijk iets weten hierover.

    Zaterdag is er sowieso om 9.30u in Netezonen, match tegen Exc. Vorst in het kader van de Beker van Laakdal. Dit is voor de A-ploeg of "selectie" speciaal hiervoor samengesteld. (Wellicht wordt het een selectie van de actiefste A en B spelers). Jullie horen het wel.

    Grtz,
    Marnix.

    25-08-2014 om 13:33 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Oevel
    Onze spelers moesten voor één keer is niet tegen Tongerlo spelen....Laughing. Op het tornooi van Oevel was Immer Voort de tegenstander. Allez, dat was toch de bedoeling... Bij aankomst kregen wij het forfait van deze ploeg te horen. De puike Oevel-organisatie zorgde er echter voor dat hun U15-ploeg, die voormiddag al had gespeeld, terug kon opgetrommeld worden en zo geschiedde en konden we alsnog met slechts 10 minuutjes vertraging een match spelen. Oevel had wel 3 provinciale Westerlo-spelers in hun rangen ter versterking, maar so what...

     Al na 4' krijgt een Oevel-speler vrije doorgang en het staat al 1-0. In de 8ste minuut mag Westerlo-huurling Alex alleen op wandel en de 2-0 stond op het bord. Maar geen minuut later, een aanval via Ilian, en die scoort de 2-1. Op het kwartier speelt Poline Ilian aan en die mikt zijn tweede tussen de palen. Ignace gaf er nog mee een stootje tegen, en 2-2.  Op het halfuur komt Oevel via vrije trap van op zo'n 25 meter aan de zijlijn terug op voorsprong, 3-2 dus. In de 40ste minuut een solo van Ilian richting doel, hij trapt maar op de paal, Sam krijgt dan de bal, Ilian loopt terug voor doel en kan nu toch de gelijkmaker binnenschieten, 3-3.

    In de tweede helft : Yarni naar Ignace, die verder naar Ilian en die schuift de 3-4 mooi binnen. Zo'n 20 minuten later hingen de bordjes echter weer in evenwicht, 4-4.  Ondertussen had Thibeau nog enkele saves uit zijn mouw moeten schudden. Op het halfuur een afstandsschot van Arthur en VV Laakdal op 4-5. Poline maakt er even later nog 4-6 van en Oevel mildert kort voor tijd nog tot 5-6, maar de winst voor VV Laakdal na een thriller en gesmaakte partij was wel binnen. VV Laakdal had veruit de beste en meeste kansen, maar ook een prima Oevel-doelman stak daar een stokje voor. 

    Een schitterende collectieve prestatie van ons team. Chapeau !! Iedereen heeft zich vol gegeven en zo hoort het ! Proficiat aan allen, want deze prestatie was niet niks tegen een sterke tegenstrever !

    Doelpunten : Ilian 4*    Poline 1   Arthur 1  
    * : (Scheids interpreteerde dat bal van Ilian bij tweede doelpunt al over de lijn was, toen Ignace verder binnentikte, want anders geen doelpunt wegens buitenspel !)

    Woensdag speelt de B-ploeg tegen Langdorp (in Vorst), maar wellicht moeten er van ons ook nog meedoen.

    Wanneer volgende training is, laat ik nog weten, want staat nog niet vast.

    Ons eerste elftal won later op de dag met 1-0 (doelpunt Jonas Gielis), tegen 1ste provincialer Branddonk in het kader van de beker van Antwerpen. Ook knap !

    Tot de volgende.

    Greetz,
    Marnix.

    24-08-2014 om 12:51 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom op de vernieuwde blogsite !
    Blog als favoriet !

    Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
    Mijn favorieten
  • KVC Veerle
  • Muse song
  • Foo Fighters song
  • Rammstein song
  • Simple Minds song
  • Green Day song
  • U2 song
  • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    lucky007
    www.bloggen.be/lucky00










    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 27/05-02/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009

    Zoeken met Google



    Welkom op mijn blog!
    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • KVC Veerle

  • Zoeken in blog


    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    thenkp
    www.bloggen.be/thenkp
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    thenkp
    www.bloggen.be/thenkp
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    joggingclubmelsen
    www.bloggen.be/jogging
    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    adverteren
    www.bloggen.be/adverte
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    akkina
    www.bloggen.be/akkina
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    domeinen
    www.bloggen.be/domeine
    Mijn favorieten
  • bloggen.be

  • Willekeurig Bloggen.be Blogs
    joggingclubmelsen
    www.bloggen.be/jogging
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    movie
    www.bloggen.be/movie
    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs