Inhoud blog
 • U17 - U16 maart-april 2016
 • Maart 2016
 • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
 • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
 • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  Foto
  Over mijzelf
  Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
  Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
  Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 52 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
  Gediplomeerd trainer UEFA B.
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Nieuws Sportwereld
 • PSG-ster Neymar paait bekritiseerde Cristiano Ronaldo tijdens interview
 • Thibau Nys maakt zaterdag zijn debuut in het profpeloton op de weg: “Ik heb er zin in”
 • Terwijl Goffin afgaat, maakt nummer twee van de wereld Medvedev er een circus van in Rome: “Ik wil hier niet zijn”
 • Goed nieuws voor Roland-Garros: 5.388 toeschouwers per dag tot 8 juni, 13.146 erna
 • Lierse haalt met Jens Naessens flinke brok 1B-ervaring in huis
 • Hij kan het nog: Stefano Okaka (ex-Anderlecht) scoort echt spitsengoaltje tegen Napoli, Mertens hersteld van blessure
 • Nabil Dirar heeft door blessure laatste match voor Club Brugge gespeeld
 • Blessin, Clement en Kompany genomineerd voor prijs van ‘Coach van het jaar’
 • UEFA opent onderzoek tegen Real Madrid, Barcelona en Juventus na Super League-debacle
 • “Max Verstappen is de meest getalenteerde rijder in de Formule 1”

  Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

  Categorieën
  Categorieën
  Categorieën
  U16-U17 VV Laakdal
  Jullie info-site !
  05-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgestelde matchen !
  Hallo,

  Vandaag met 7 man getraind. Seebe en Thibeau nog in de sneeuw en Seppe in de gips. Vooral technische training gedaan vandaag met ook oefeningen op ruim/breed spelen. Het was de eerste keer zonder dikke jas, handschoenen en muts....., zalig !

  Ondertussen heb ik nota genomen van het feit dat er 5 spelers (bijna iedereen dus), op skiverlof gaan in de paasvakantie. Nu heb ik op de bondssite net gezien dat wij in de vakantie nog twee inhaalmatchen moeten spelen !! Op zondag 7 april, om 9u in Herselt en op woensdag 10 april thuis tegen Oevel om 18.30u ! Bovendien worden ALLE matchen nog gespeeld ! En eindigen we het seizoen thuis op 28 april tegen Heikant.

  De ganse "nieuwe" kalender van deze matchen staat op de website van Veerle, onder onze ploeg. Bij de kalender naar beneden scrollen en daar staat alles, ook de rangschikking. We staan alleen 3de (met 4 matchen minder gespeeld dan de eerste en twee minder dan de ploeg onder ons, Oevel).

  Opgelet ! Donderdag  start training om 17.30u !! (Einde : 18.45u).

  Vanaf morgen (woensdag), start ik weer een bijkomende specialisatie voetbalcursus "Mental Coach" in KVC Westerlo. Daarnaast vanaf 18 maart ook nog de specialisatie "Talentscout". Dan zal al mijn geld wel op zijn zeker.... Want deze cursussen zijn niet goedkoop !

  Vrijdag zitten we nog eens samen met St. Vorst en Netezonen ivm samenwerking naar volgend seizoen toe.

  Zaterdag is er om 12.30u al de Reserven B-match in Hallaar, daarna soundcheck voor optreden in Ramsel. En 's avonds het optreden zelf.

  Zondag 10.30u : Netezonen-Veerle.

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  05-03-2013 om 23:06 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Beerzel
  Hier zijn we weer ! Voor de 8ste keer op rij ongeslagen ! Onze U13 deden het weer. 4-0 werd het tegen Beerzel al speelden ook zij met verschillende preminiemen, we zijn dus niet alleen. Het was weer puzzelen om aan een ploeg te geraken, maar dat zijn we al gewoon. Van de U11 deden Jonatan en Robbe mee en de keeper van dienst was nu Vincent.
  Veerle trok meteen ten aanval en na 5 minuten pas van Aaleks op Jarne en die maakt meteen de 1-0. 5 minuten later een solo van Jonatan op links en die werkt mooi af, 2-0. Veerle was constant in de aanval, maar scoren lukte dan even niet meer. In de 24ste minuut trapt Arthur met een streep hoog in doel de 3-0 binnen. En net voor rusten vlamt Ilian de 4-0 hoog binnen. Veerle op rozen dus.

  De tweede helft liep het bij Veerle heel wat stroever en werd er te nonchalant gevoetbald. De concentratie verslapte en het tempo was laag. Van mooi voetbal was niet veel sprake meer. Scoren lukte na verschillende kansen niet meer en op de tegenaanval was Beerzel een aantal keren gevaarlijk, maar Vincent was niet in slaap gedommeld en redde een paar keer knap. Zo bleef het bij de 4-0, waarbij we best de tweede helft even vergeten.....

  Toch proficiat met deze overwinning !

  Een pluim ook voor de scheids ! Die mag van mij alle weken komen fluiten !

  Seebe en Thibeau zijn nog op sneeuwklassen en Seppe ligt in de gips door een turnongeval. Ilian had gelukking geen last meer van de quadriceps.

  Volgende week spelen we in Netezonen om 10.30u. Normaal zouden Seebe en Thibeau de rangen dan terug moeten vervoegen. Aaleks en Jonatan zijn ook alvast terug van de partij.

  Vrijdag gingen Jarne, Tuur, Arthur, Winter, Michiel en Ilian naar Westerlo en ook zij wonnen met 2-0 tegen Boussu Dour.

  04-03-2013 om 13:52 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-KFC Diest en miserie !
  Woensdagavond speelden onze U13 vriendschappelijk tegen de provinciale U13 van KFC Diest. Het was weer koud. Het C-terrein was na behandeling (geweld), best bespeelbaar.
  De match begon evenwichtig, maar na 11 minuten wist Veerle als eerste te scoren. Doorsteekpas van Tuur naar Aaleks en die zet de 1-0 met een mooi schot op het bord. Zo bleef het tot de rust.

  De tweede helft kregen we plots het échte provinciale Diest, want ze drukten ons nu een kwartier lang tegen ons doel, met een hoog tempo, waar onze gasten het best moeilijk mee hadden. Ze scoorden in die periode dan ook de 1-1, al viel het doelpunt veel te makkelijk ! Een Diestspeler zet 3 man in de wind, mag voorzetten, dan volgt wat geharrewar voor doel, waarbij de bal niet uit de 16m weggeraakt en plots komt er een schot en binnen.

  Diest bleef nu verder beuken, maar het evenwicht werd gaandeweg terug hersteld. Diest had veel energie verbruikt en het laatste kwartier kwam Veerle terug in de match en kreeg het nog de betere kansen. Ilian schiet van ver op doel, maar vind de paal op zijn weg en wat later komen er nog enkele Veerle-kansen, maar net naast of op de keeper. Zo bleef het bij de 1-1 en hebben onze mannen zicht zeker goed geweerd. Preminiemen van dienst waren Jonatan en Cis.

  En dan kwam er weer het slechte nieuws. Seppe Geeraerts (die er owv een pijnlijke voet niet bij was) ligt in de gips ! Wat hij heeft uitgespookt weet ik niet, maar het is weer van dat ! Ik denk dat daarmee zowat iedereen van ons team al gekwetst of ziek geweest is... (ik denk alleen Tuur niet...) Enne, misschien niet onbelangrijk detail, alle kwetsuren komen van buiten het voetbal !! Ook Ilian had weer veel last van zijn spieren vooraan het been (wellicht groeipijnen), hij blijft op de sukkel, waardoor die ook nog niet zeker is voor zondag. Aangezien Seebe en Thibeau nog op sneeuwklassen zijn, mogen we er terug 3 à 4 aftrekken van ons al dunbevolkt ploegje....

  Aaleks en Jonatan doen wel zeker mee, dus dat is al een opsteker. Maar ook dan komen we maximaal aan 9 of 10 man... Puzzelen dus maar weer.

  Vrijdag 1 maart gaan we met zijn allen naar Westerlo-Boussu Dour. Afspraak : 19.10u aan de Vinea. Onze U11 vormen de erehaag voor de match.
  Zaterdag speel ikzelf met de Reserven B thuis om 14.30u tegen Noordstar.
  Zondag spelen we met de U13 thuis tegen Beerzel. De eerste ploeg moet naar leider Beekhoek.

  Volgende week zaterdag treed ik in Ramsel op met mijn nieuwe rockband "Recovery" en vandaag heb ik mijn tickets besteld voor het "Greatest Hits Concert" van Simple Minds in november. Tussendoor ben ik aanwezig op RockWerchter (4 dagen) en Werchter Boutique (Muse).
  Vanavond repetitie...., so let's rock !

  En vanaf volgende week is de lente weer in het land ! Het werd stillaan tijd, want ik denk dat iedereen het ondertussen wel beu is.

  Tot de volgende !
  Marnix.

  28-02-2013 om 10:32 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immer Voort - Veerle
  Hier zijn we weer !

  Onze jongens moesten het zondag opnemen tegen Immer Voort, die we thuis nog klopten. Maar het is een goed team en ze stonden 3de en wij 4de, maar met 3 matchen minder ! Als we de match tegen Oevel in punten omzetten, staan we nu alleen 3de met 2 punten voor en dan nog 2 matchen minder.
  Na de donderdagtraining had ik 6 man, waarvan nog één onzeker. Die ene gaf aan dat hij kon en Jarne liet weten dat hij terug was uit skiverlof, waardoor de teller op 7 stond. Cis van de U11 kwam er nog bij en zaterdag hadden we er 8... Michiel was nog ziek, Winter zat op een feestje (?!!) Dus het werd krap met volk. Normaal kon enkel Ciske van de U11. Na veel bellen en smssen en lang afwachten, kreeg ik nog bericht dat Robbe van de U11 ook kon. 9 dus. Een keeper hadden we sowieso niet, want ook Thibeau was nog op skiverlof. Uiteindelijk kreeg in zaterdagavond nog een verlossend bericht, dat ook Aaleks, Cedric en Sasha de rangen konden vervoegen. 12 man ! Wat een luxe !

  Als keeper wisselden Seppe (1ste) en Jarne (2de) helft mekaar af. Veerle ging het felst van start en drukte meteen Immer Voort achteruit. Enkele kansjes kwamen er wel, maar ze werden niet benut. Na 18 minuten spelen was het nog steeds 0-0. Maar toen kwam het. Immer Voort komt één keer door, na een solo-uitbraak, waarbij onze verdedigers iets te hoog stonden. Hij kwam oog in oog met Seppe en de 1-0 was, tegen de gang van het spel in, een feit.
  Veerle begon terug aan te vallen en te beuken op zoek naar de 1-1 en die kwam er ook na een mooie individuele actie van Aaleks, die met een strak schot in de kruising besluit. 1-1 in de 25ste minuut en dat was ook de ruststand.

  De tweede helft gaat Veerle op zijn elan door maar de match is vrij evenwichtig, en het was altijd opletten voor de counter en de snelle nr 9, de Immer Voort -spits. Arthur en Yarni, centraal in de verdediging hadden hun werk, maar deden het prima. Ondertussen had ik Cedric iets offensiever gezet en dat rendeerde meteen, want na een solo recht op doel, maakte hij  halfweg de tweede helft de 1-2. Immer Voort kreeg nog één prima kans voor doel, maar naast. Veerle voelde dat de buit bijna binnen was en ging nu door. Sasha gaat dan even later met het leder door richting doelman, legt op links af naar Aaleks en die pompt de veilige 1-3 tegen de netten. De buit was binnen. 6 minuten voor tijd is er nog een fout op een Veerle-speler. Immer Voort trapt de bal uit fairplay terug naar achteren, maar Yarni had het blijkbaar zo niet begrepen en neemt de bal met de hand op in de 16m..... Strafschop voor Immer Voort. De bal werd naast getrapt en gerechtigheid was geschied bij dit misverstandje...
  Vlak voor affluiten nog een voorzet van Sasha, vlak voor doel en Robbe was eerst op de bal en tikte de misschien wel iets overdreven 1-4 binnen.

  Veerle weeral aan het feest ! En dit weer zonder "echte" keeper en met twee U11-spelers. Fantastisch. We zitten duidelijk in de winning-mood, ondanks al onze problemen. Ilian had weer last van de adducturen en hielen (maar had de dag ervoor ook al een hele match gespeeld), Michiel komt dinsdag terug trainen en Thibeau zal dan normaal ook terug zijn.

  Hopelijk blijft nu iedereen gespaard van kwetsuren en ziekte, en hebben we wat volk zondag tegen Heikant thuis. We zullen sowieso terug enkele U11-speler moeten meepakken, maar normaal hebben we dan terug een keeper...

  Onze gasten doen het in deze omstandigheden schitterend : winst tegen 2de Herenthout, 3de Immer Voort en 5de Oevel ! We gaan met onze U13/U11-ploeg voor de top 3 ! Dat was een utopie voor het seizoen...

  We trekken de lijn door nu ! Dinsdag en donderdag gewoon training en zondag thuis dus tegen Heikant, waar we ginds 3-3 tegen speelden. Zij wonnen recent nog met 3-2 tegen Immer Voort, dus we zijn gewaarschuwd !

  Tot de volgende !
  Marnix.

  19-02-2013 om 09:33 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Oevel
  Toen ik zondag opstond, kon ik mijn ogen nauwelijks geloven. Weer een sneeuwtapijt !! Maar aangezien er geen aflassingen waren dit weekend, moesten we sowieso naar de club en wachten op de scheids om te zien wat hij zei. De scheids arriveerde, keurde het veld en was van oordeel dat het onbespeelbaar was. Enerzijds wel te begrijpen..., het veld was spierwit, maar het was maar een zacht laagje dat zo weggespeeld werd. Dus in die optiek kon het eigenlijk wel. Soit, de scheids had beslist : geen voetbal.

  Omdat beide teams toch aanwezig waren en de jonge gasten er allemaal veel zin in hadden, hebben we dan maar vriendschappelijk gespeeld.
  Veerle won de match met 5-1.

  Na 15' spelen werd de score pas geopend door Veerle en 2 minuten later stond het 2-0 via Seebe. Zo gingen we rusten. Veerle was het meest in de aanval, maar kon te weinig scoren. Dat lag soms ook aan de gelegenheidsspeler bij Oevel, die bij de U15 nationaal speelt.... Maar daar kunnen we alleen maar van leren, want we hadden zelf voorgesteld dat die mocht meedoen.

  De tweede helft trapt de Oevel-keeper de bal in Veerle-voeten en het stond 3-0. Op het kwartier stond Arthur aan het kanon met een strak hoog schot, en 4-0. In de 19de minuut kreeg Oevel een strafschop en het stond 4-1. Maar 6 minuten voor affluiten scoorde Veerle de 5-1.

  Onze gasten speelden een goede partij en de U11-spelers Cis, Jeff en Robbe zijn weer een ervaring rijker. Ondertussen was alle sneeuw bijna van het veld verdwenen....

  Zaterdag moest ik zelf nog eens het terrein op huppelen voor de match met de Reserven B tegen Zammel. We wonnen met 5-2 en ikzelf prikte mijn doelpunt mee en bracht het er zonder kleerscheuren vanaf. Het was dan ook een heel faire partij.

  Ondertussen zijn er weer ploegen die aan de mouw van onze spelers trekken, maar ik hoop dat die mouwen bij ons kunnen blijven....

  Volgende week moeten we naar Immer Voort, die we thuis klopten, maar zij zijn toch een te duchten tegenstander, al liep het tegen Heikant dit weekend mis, want ze verloren er met 3-2.

  Dinsdag en donderdag gewoon training as usual. Ik hoop dat tegen zondag Jarne, Michiel en Thibeau er terug kunnen bijzijn want we lopen niet over van het volk.

  Tot de volgende !

  Marnix.

  12-02-2013 om 11:26 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Februari 2013
  Jep,

  We zijn inmiddels al februari ! We hebben al geen competitie meer gespeeld van begin december !! Dat is 2 maanden !! Niet te geloven, maar er zijn ondertussen al 5 matchen afgelast met het strenge weer en die worden nog alle 5 gespeeld. We eindigen het seizoen normaal dus pas op 21 april. Normaal was dat 10 maart....
  Zaterdag speelden we in de sporthal nog een partijtje zaalvoetbal tegen St. Vorst. Volgens de ene bron wonnen we met 5-4, volgens de andere was het gelijk, maar soit, onze gasten hadden toch weer een match.
  Vandaag hebben we nog eens een gewone training gehad. 10 aanwezigen !! Yarni, Jarne, Michiel, Seppe, Arthur, Tuur, Ilian, Winter, Seebe, en Thibeau. Wat een luxe ! Thibeau deed het in doel zelfs uitstekend, na zijn lange afwezigheid ! Ondertussen heb ik bevestiging gekregen dat Jef ermee gestopt is... Het zij zo, al lopen we natuurlijk niet over van volk..., maar 't kan er maar bij zeker. Als iedereen nu fit blijft, dan spartelen we het seizoen wel door.

  In principe zal het volgend jaar anders zijn, want dan zeker genoeg volk bij de U15.

  Tot donderdag, voor een nieuwe training.

  Greetz,
  Marnix.

  05-02-2013 om 22:56 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-01-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toestand eind januari 2013
  Hallo iedereen,

  Het is weer even geleden, maar hier terug wat info. We hebben in januari niet moeten voetballen. Eerst waren we vrij en daarna werd alle afgelast. We hebben wel steeds in de sporthal matchen kunnen spelen, dus helemaal stilgelegen hebben we niet. Tegen de U15 waren we in de sporthalmatch niet opgewassen, we waren gewoon niet goed genoeg. Vorige zondag speelden we tegen de U13 van Exc. Vorst en wonnen we wel en dat met 5-2. Hier deden we het wel goed. De vrijdag ervoor hadden we na lange tijd nog eens een training buiten. Jawel, een sneeuwtraining ! Het was eens wat anders en de moedigen onder ons hebben zicht wel geamuseerd denk.

  Maar hoe is de toestand binnen onze groep tegenwoordig ? Ilian is momenteel ziek (griep), maar al wat aan de beterhand. Van Jef heb ik al een maand niets meer gezien of gehoord, dus ik ga ervan uit dat die is gestopt (?), van Jan hoor of zie ik ook niet veel. Ciske (U11), is pas gehuldigd voor zijn prestaties en zal bij ons blijven meedoen. Thibeau was normaal terug volledig fit, maar is hervallen in zijn kwetsuur en het is nog afwachten wanneer dit goed komt. Het keepersprobleem blijft dus... Winter is ondertussen op sneeuwklassen geweest en zal wellicht ook bezig blijven al heb ik hem voor de vrijdagtraining ook niet gezien of gehoord. Seebe is ook nog niet 100% met zijn knieën, maar is volgens mij wel wat aan de beterhand. De overigen zijn normaal volledig ok, zijnde Tuur, Arthur, Michiel, Yarni, Jarne, Seppe.

  Onze kapitein Tuur is nog steeds een voorbeeld inzake inzet en prestaties, Jarne heeft me in positieve zin verbaasd bij het zaalvoetballen en Yarni vliegt er weer in zoals vanouds. Als iedereen nog een tandje bijsteekt voor de terugronde, kunnen we nog positief terugkijken op een moeilijk seizoen en dan heb ik het vooral over het organisatorische, en de kwetsuren binnen onze groep. De 4 tot nog toe afgelaste matchen worden alleszins nog gespeeld, waardoor het seizoen nu toch al een maand langer duurt, waardoor onze laatste match op 14 april is, thuis tegen Ramsel.

  Ikzelf blijf ook nog actief. De volgende maanden doe ik nog extra trainerscursussen bij : "talentscout" en wellicht ook "mental coach". Ik blijf actief binnen het jeugd- en hoofdbestuur en dit jaar nog als trainer van onze U13. Wat volgend seizoen voor mij brengt is nog onbekend op voetbalgebied. We zien wel.

  Op muzikaal gebied ben ik nog actief met mijn rockband. Op gezondheidsgebied zit ik nu - in navolging van mijn zoon - met de griep...., maar dat waait wel over.

  Deze week donderdag kunnen onze mannen met de U15 meetrainen van 18.15u tot 19.30u (normale trainingsuren dus !) en zondag is er dan de match in Booischot om 9.30u. Vinea : 8.10u.

  Mocht de match van Booischot nog afgelast worden, dan voetballen we zaterdag in de sporthal tegen St. Vorst.

  Tot de volgende !

  Zieke groetjes,
  Marnix.

  29-01-2013 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-01-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2013
  Hallo iedereen,

  Mijn allerbeste wensen voor het nieuwe jaar ! Moge al jullie wensen uitkomen ! Ik hoop de lotto dit jaar eindelijk eens te winnen, maar gezien de kansberekening zal dat wellicht niet lukken....

  We zijn ondertussen de terugronde gestart. Dat deden we met een schitterende overwinning tegen Herenthout, waardoor we nu op een mooie derde plaats staan.

  Hoe de toestand van ons team op dit moment is weet ik nog niet, ik ben benieuwd. Ciske (U11) is nog herstellende van een longontsteking, Ilian heeft nog last van zijn hiel (hielspoor), maar is wel beter en de rest zal ik in de loop van deze week wel weten. Normaal zou ook Thibeau terug te been moeten zijn.

  Zoals al reeds gesmst, trainen we vandaag, maandag,  voor de eerste keer en dit in de sporthal van 17.30u tot 19u. De afwezigen van op het kerstfeest ontvangen ook hun cadeau.

  Donderdag trainen we dan gewoon op het terrein van 18.15u tot 19.30u. Zondag zijn we terug vrij en pas op zondag 20 januari vliegen we er competitief terug in en moeten we naar Herselt, tegen de leiders.

  Ons eerste elftal won gisteren de derby tegen Exc. Vorst en dat werd gevierd, als waren we kampioen ! Ook Westerlo troefde de leiders uit Woluwe af ! Alles prima dus op sportief gebied. Nu wij de lijn ook nog doortrekken en alles is compleet.

  Vanaf volgend weekend gaat het ook beginnen winteren. Het wordt gevoelig kouder, dus bereidt jullie al maar voor. Ook de griep is weer in het land...., mag ik aan iedereen vragen om niet ziek te worden !! Want dan begint de miserie weer opnieuw met ons volk ! Hou het dus gezond en vooral veel de handen wassen en groenten en fruit eten ! Dat voorkomt al veel.

  Tot de volgende.

  Greetz,
  Marnix.

  07-01-2013 om 13:03 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaar !
  Hallo allemaal,

  Vorig weekend geen voetbal met het weer, maar het ziet ernaar uit dat we volgend weekend wellicht wél gaan voetballen ! Zoals reeds gezegd, spelen we dit weekend op ZATERDAG thuis om 14u tegen Heist.

  Mocht de match toch afgelast worden, dan spelen we die zaterdag van 13u tot 14u in de sporthal tegen Thes (prov. U13).

  Om 17u is er dan ons Kerstfeest. Iedereen (die op training was), heeft een briefje gehad. Zij die er niet waren kunnen dat briefje terugvinden op de website www.kvcveerle.be, je gaat naar JEUGD en klikt dan op kerstbriefje. Daar staat het hele programma op.

  Aangezien we deze week niet meer trainen, gelieve dan jullie bestelling voor het eten via mail of sms aan mij door te geven. (Aantal kinderen, volwassenen en wat jullie eten.)

  Hopelijk zijn we zaterdag "en grand masse" en maken we er fijne dag van. Onze tweedejaars hebben toetsen. Daar hebben ze normaal de vrijdag nog voor om te studeren, de zaterdagvoormiddag, misschien nog even tussendoor na de match en voor het kerstfeest en dan de ganse zondag. Dat zou toch voor iedereen moeten volstaan, niet ? En..., de riem er af en ontspanning zijn in deze bloktijden zeker ook welkom, noodzakelijk zelfs.

  Dus concreet nog van nu tot en met begin 2013 :

  Vrijdag 14 december, 19.30u : Algemene kwis in de kantine (uw trainer presenteert...)
  Zaterdag 15 december, 13.12u : Samenkomst terrein voor match Veerle-Heist.
                                       14u : Start match op B-terrein (als de Res B hun FF tegen Putte krijgen), anders op de C, want Res A spelen ook thuis.
  (12.40u sporthal als jeugd wordt afgelast, en match Thes-Veerle van 13u-14u)

  Zondag 16 december, 14.30u : Veerle - Oelegem (1ste elftal)

  Maandag 17 december : niets bijzonders (studeren voor de 2de jaars...)
  Dinsdag 18 december : Marnix en Ilian naar Optreden Muse in Antwerpen.
  Woensdag 19 december : niets bijzonders
  Donderdag 20 december : niets bijzonders
  Vrijdag 21 december : niets bijzonders, tenzij je de Maya's geloofd, want dan "The End Of The World !!" Fini, schluss, gedaan, afgelopen met de planeet !
  Zaterdag 22 december : niets bijzonders
  Zondag 23 december, 13u : Kroegentocht Reserven, 1ste elftal en bestuur in Veerle
  Maandag 24 december : kerstavond
  Dinsdag 25 december : kerstmis
  Woensdag 26 december : 2de kerstdag
  Donderdag 27 december : deze dag hebben we kans om in de sporthal te voetballen. (nog niets geregeld)
  Vrijdag 28 december : dag van onze onschuldige kinderen...
  Zaterdag 29 december : niets bijzonders
  Zondag 30 december : niets bijzonders
  Maandag 31 december : laatste dag van 2012 en afscheid van een "moeilijk en niet zo rooskleurig jaar".
  Dinsdag 1 januari : We zitten in 2013 !!
  De eerste week van januari trainen we nog niet, we moeten onze eerste competitiematch tegen en in Herselt pas op zondag 20 januari spelen ! We zijn de weekends van 6 en 13 januari vrij. (Tenzij oefenmatch)
  Dinsdag 8 januari : training (18.15u-19.30u)
  Donderdag 10 januari : training

  Tot de volgende, tot zaterdag normaal !

  Als er iemand NIET kan zaterdag, dan hoor ik dat graag voor donderdag 18u. (zodat ik op training van de U11 nog iets kan regelen...)
  Geef alleszins je inschrijving voor het Kerstfeest nog door. De Kerstman komt ook dit jaar voor onze U13 !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  11-12-2012 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Herenthout
  Nadat onze gasten vorige week de slag om de derde plaats wonnen, moesten we het nu opnemen tegen de nummer 2, Herenthout. Samen met Herselt zijn zij met twee afgescheiden van de rest. Herenthout verloor nog maar 1 keer en dat was tegen het nog steeds ongeslagen Herselt. Het was weer - hoe kan het ook anders - puzzelen om tot een ploeg te komen. Seebe en Jef weg voor communie-mis. Ilian nog twijfelachtig met hielspoor en een keeper hadden we ook weer niet. Ignace heb ik dan terug kunnen strikken om te keepen, en van de preminiemen kwamen Kenzo, Cis en Jonatan, zodat we nog 13 man hadden om te starten.

  Die start begon al in mineur, want er was amper afgetrapt en het stond al 0-1 door een zwak verdedigen. Twee minuten later schoot Veerle wakker. Corner Ilian en Kenzo tikt de 1-1 binnen aan de tweede paal.  Op het kwartier kwamen we weer achter als er twee man van Herenthout moederziel alleen stonden voor doel. 1-2. De match kon alle kanten uit, want beide ploegen waren mekander waard. In de 18de minuut is het Aaleks-moment aangebroken. Een dribbel net voor de 16m, hij haalt met links uit en de bal verdwijnt net naast de paal binnnen. 2-2. Even later spurt Kenzo een paar man voorbij vanop links en wordt dan in de 16m onderuit gehaald. De scheids geeft echter vrije trap erbuiten en geen doelpunt. Van een spannende match gesproken ! Een minuut later, pas van Kenzo naar Seppe en die knalt de 3-2 binnen, gerechtigheid geschied. Herenthout wordt dan toch vrij potig en met momenten liggen er twee van onze spelers tegelijk neer op de grasmat. Vijf minuten voor rusten krijgt Winter de bal, met twee man rond hem. Eén ervan gaat op zijn voet staan en Winter schreeuwt het uit van de pijn. Herenthout voetbalt gewoon verder en ook de scheids laat doorspelen na deze fout. Gevolg...., Herenthout scoort daarop de 3-3 ! Zo gingen we ook rusten.

  De tweede helft begon terug evenwichtig, maar Veerle had bloed geroken en wou de scalp van Herenthout. In de 7de minuut een afvallende bal voor Veerle en kapitein Tuur vlamt de 4-3 binnen. Veerle geloofde er nu echt in en bleef ten aanval trekken. En toen was er het wekelijkse Cis-moment. Cis ging met de bal solo aan de haal, richting doel en rond mooi de 5-3 af. Weer twee preminiemen-doelpunten vandaag ! Veerle voelde de overwinning, maar er waren nog 18 minuten te spelen. Veerle bleef er echter voor gaan en was nog enkele keren dicht bij een doelpunt, maar het was altijd net niet...., keeper, verdediger, naast, noem maar op. En het was altijd opletten voor de tegenaanval. Zeven minuten voor tijd gaat de bal richting Veerle-doel naar Winter. Die trekt zijn hoofd in, Ignace wat verrast en de nummer 12 kopt de 5-4 binnen. De ingevallen Ilian trapte even later nog hoog op doel, maar de keeper kon nog net in corner duwen, anders waren we wellicht save. Het was nog bibberen tot het einde dus, maar het liep goed af en een dikke pluim voor onze mannen en ook voor onze 3 preminiemen die weer hun mannetje stonden. Ook Ignace en Aaleks hadden weer hun bijdrage in het succesverhaal.

  We verloren nu al 5 weken na mekaar niet. We wonnen 4 keer en speelden 1 keer gelijk. Nog 2 matchen te gaan (als het weer het toelaat) en we hebben onze welverdiende rust. Hopelijk kan keeper Thibeau terug hervatten na de winterstop en dan is het keepersprobleem misschien van de baan... Want volgende week zal het normaal weer een speler van ons zijn die in doel moet....

  Jonatan en Cis van de U11 doen normaal terug mee en Seebe en Jef komen normaal ook terug. Als al de rest dan fit blijft, komen we aan 12 man, maar Ilian blijft twijfelachtig, want nog veel pijn en dat is er aan te zien... Aaleks moet wellicht studeren en Ignace ging het nog bekijken..., maar ik vermoed dat het bij deze 12 gaat blijven. Normaal is dat genoeg, maar als er nog iets gebeurt, komt er nog een U11 bij.

  Dinsdag en donderdag deze week gewoon training van 18.15u tot 19.30u. Woensdag komt de Sint om 17u naar het terrein, maar dat is enkel voor onze U11-spelers, want de miniemen zijn al te....."oud"....

  Volgende zondag is het in Zammel te doen en de week later spelen we op zaterdag om 14u thuis tegen Heist op de dag van het kerstfeest, zodat de ganse zondag vrij is en iedereen kan studeren.

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Maxtouch.


  04-12-2012 om 10:17 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derby Veerle-Netezonen
  We speelden zondag de streekderby tegen Netezonen met de 3de plaats als inzet. Onze gasten waren de laatste weken goed op dreef, want al 3 weken ongeslagen ! Winst tegen Immer Voort, gelijk tegen Heikant, winst tegen Beerzel. en zoals iedereen wel weet...., steeds in moeilijke omstandigheden; (gekwetsten, U11 enz.).

  Vorige week hadden we juist 11 man, waarvan een speler in doel en Cis als U11. De toestand wordt met de week wel wat beter, maar het blijft toch nog wekelijks puzzelen.

  Tegen Netezonen hadden we eens volk genoeg, maar viel Ilian toch ook weer gekwetst uit met aanslepende hielproblemen (al enkele weken...). Winter klaagde over een pijnlijke knie, maar voor de rest viel het nog mee. De broertjes Kasimi kwamen ons vervoegen en met Cis erbij, waren er ook nu weer twee preminiemen bij. Ignace nam plaats in doel, want ook daar hebben we nooit zekerheid.

  Twee weken geleden stonden we op een 8ste plaats, na winst tegen Beerzel kwamen we op de 5de plaats te staan en bij winst tegen onze buren gingen we zelfs naar de 3de plaats !! Gezien al die problemen van dit seizoen..., een klein mirakel....!

  De match begon goed voor Veerle. Al na 4 minuten een solo van Aaleks, die op de keeper trapt, die lost de bal en 1-0. Veerle was de betere ploeg en speelde met meer vuur. In de 13de minuut verdubbelde Aaleks de score als hij alleen voor doel komt. 2-0. Op het kwartier een vrije schop van Arthur en Jonatan trapt de 3-0 binnen. Veerle op rozen en een onverwachte voorsprong. Netezonen was wel een stevig geheel, maar Veerle ging wervelend van start.
  Na de assist van Arthur, was het hijzelf die aan het kanon stond voor de 4-0 op voorzet van Tuur. Met deze stand gingen we rusten.

  De tweede helft was amper op gang getrapt (20") of Seppe ging even solo op wandel op links en trapt zowaar de forfaitcijfers tegen de netten. En 4 minuten later werd het 6-0. Corner Yarni en Tuur schiet binnen. 7 minuten later een identieke fase. Corner Arthur en weer Tuur die scoort. Het staat.....7-0. Vijf minuten voor tijd trapt Arthur nog eventjes een corner rechtstreeks binnen en het slotakkoord werd een preminiemen-onderonsje met pas van Jonatan en Ciske - die zijn wekelijkse goaltje meepikt- zet de 9-0 eindstand op het bord.

  Schitterende zege van onze gasten, die nu fier op een 3de plaats in het klassement staan met 19 punten. 6 matchen winst, 4 verloren en 1 gelijkspel.

  De verdiende hot-dog na de match smaakte !

  Volgende zondag start de terugronde al, terug thuis tegen de 2de Herenthout.

  Dinsdag en donderdag gewoon training as usual van 18.15u - 19.30u.

  Groetjes van een fiere trainer, Very Happy

  Marnix.


  27-11-2012 om 09:46 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beerzel-Veerle
  Hallo,

  Vorige week trainden we alleen op donderdag en voor de afwisseling ook nog eens in de sporthal. Na de technische oefeningen en de match, waren ze moe en zo moet dat.
  Zondag moesten we weer vroeg aan de bak in Beerzel. Om 8.40u stonden we daar al. Normaal waren we met 12, maar keeper Jan, die normaal meedeed, gaf niet thuis. Daardoor waren we maar juist met 11 en moesten we weer een keeper aanduiden. Winter wou in doel gaan, maar Jarne had pijn aan de knie en besloot dan maar te wisselen met Winter. Bovendien kloeg Seppe over pijn onderaan zijn voet, die we ter plekke wat behandelde, maar hij was niet pijnvrij. Ook Ilian had zijn ongemak met pijn aan beide hielen. De ellende is dus nog niet helemaal voorbij....

  Ik had mijn manschappen maar één opdracht gegeven : winnen ! Eéntje vroeg er me nog, wat indien ze niet wonnen, waarop ik hem zei dat dat gewoon geen optie was. Duidelijk toch....

  Het was vettig op het terrein, al lag het er zeker niet slecht bij. Het duurde lang voor de eerste doelkans. Beide teams waren elkander waard en er werd serieus gebikkeld. Door de vettigheid van het terrein was academisch voetbal niet echt mogelijk. In de 20ste minuut gebeurde het dan toch. Seebe legt breed op Ilian en die knalt hoog op doel. De keeper kan de bal niet pakken en 0-1. Beerzel kwam er maar af en toe uit, waarbij ze één keer heel gevaarlijk waren, maar dan was er een uitstekende Winter om de boel op te kuisen. In de 24ste minuut kan Ilian op rechts de bal net voor de keeper ontfutselen voor de 0-2 binnen te trappen, maar de scheids fluit.... Begrijpe wie kan, want de keeper had de bal niet. 3 minuten later kan Ilian het onrecht ongedaan maken, als hij een corner trapt en de bal via een Beerzel-speler in doel belandt, 0-2. Een minuut voor de rust maakt Seebe er mooi 0-3 van.

  De tweede helft was Veerle duidelijk de betere ploeg. Onze gasten kampeerden bijna de ganse helft op de Beerzel-helft, maar pas na 10 minuten konden we via een uitgebroken Cis weer scoren, nadat die foutief werd afgestopt in de 16m. Kapitein Tuur mocht zijn verantwoordelijkheid opnemen, maar traditiegetrouw mistte die ook de strafschop.... In de 18de minuut stelde onze preminiem Cis zelf orde op zaken en scoorde de 0-4 dan maar zelf. Ciske..., hij pikt bijna altijd zijn goaltje mee. Mooie overwinning van onze jongens, die zo van de 8ste naar een gedeelde 4de plek stijgen. Volgende zondag moeten we de laatste match van de heenronde spelen, een topper thuis tegen het derde geclasseerde Netezonen. Bij winst komen we gelijk 3de !

  Het is nu al een half mirakel, dat we zo hoog staan in de stand, want het is wekelijks puzzelen met de gekwetsten, keepers, de U11-spelers, posities enz. Ik hoop dat onze gekwetsten en half gekwetsten tegen zondag weer ok zijn, maar dat is nog afwachten.

  Dinsdag is het gewoon training, maar de donderdagtraining wordt verplaatst naar vrijdag !! Dus op vrijdag 23 november, training van 18.15u-19.30u. (Ik moet werken op donderdagavond....)

  Soigneer jullie allemaal goed, zodat we de positieve lijn kunnen doortrekken. Want na winst thuis tegen Immer Voort met 5-2, speelden we in Heikant 3-3 en in Beerzel 0-4. 7 op 9 dus ! Uiteraard heeft dat ook te maken met het feit dat we meer en meer compleet geraken. Het wordt er dan voor iedereen ook leuker op.

  Tot dinsdag !

  Greetz,
  Marnix.


  19-11-2012 om 20:39 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training
  Hoi,

  Morgen, donderdag, 15 november  TRAINING  IN  DE  SPORTHAL van 18u tot 19.30u.

  Cu,

  Marnix.

  14-11-2012 om 18:50 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heikant-Veerle
  Hallo,

  Onze U13 moesten uit naar Heikant, dat 1 punt voor ons stond. Het terrein lag er goed bij en het weer viel mee. We hadden van de U11 enkel Ciske mee, van Jan wist ik pas net voor vertrek dat hij meedeed, waardoor de opgetrommelde en nog gekwetste Jarne in doel ging zoals afgesproken. Jan heeft mee gevoetbald.

  Veerle begon gretig aan de partij en scoorde al na 4 minuten, via Seebe. Veerle bleef hierna drukken en beuken en Heikant kwam amper aan ons doel, waardoor Jarne zijn liesblessure goed kon laten rusten...

  Op het kwartier op voorzet, scoort Seppe de 0-2. Het liep vlot bij Veerle en Heikant kon daar weinig tegenover stellen. De kansen op de 3-0 werden niet benut. In de 24ste minuut krijgt Veerle in de linkerhoek achteraan een fout mee. De bal wordt aan Heikant gegeven, die rommelen wat voor doel en trappen uiteindelijk binnen. Een weg - geef - goal ! Daarmee stond het wel 1-2 en gingen we rusten.

  De tweede helft begon Heikant veel beter en begon het nu Veerle achteruit te drukken. In de 12' handscontrole van een Heikant-speler op links,  maar hij mag rustig binnentrappen...., 2-2. Alsof dit nog niet genoeg onrecht was, mocht een andere Heikant-speler net na het kwartier, na alweer handsbal die eraan vooraf ging, doorlopen en op off-side de 3-2 binnentikken. Niet te geloven hoe een match kan beïnvloed worden ! In de 19de minuut mag Arthur op vrije trap, van op zo'n 30m de oververdiende 3-3 binnenschieten.

  Soit, eigenlijk 2 punten te weinig, maar het is wat het is, daar kunnen we zelf weinig aan doen. Veerle speelde een goede eerste helft, maar een mindere tweede helft. Vorige week was beter, maar al bij al doen we het -in de gegeven omstandigheden- niet zo slecht.

  Dinsdag en donderdag gewoon training van 18.15u-18.30u.

  Zondag is er dan de verplaatsing naar Beerzel, waar we al om 9.30u aan de bak moeten. Dat is dus al 8.00u Vinea.

  Ondertussen heb ik zelf mijn 7de match bij de Reserven B gespeeld en met 4-2 gewonnen. Voorlopig ben ik nog heel, al sta ik vol blauwe plekken...

  Tot de volgende.

  Greetz,
  Marnix.

  13-11-2012 om 09:57 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training/Match
  Hallo,

  Vandaag, donderdag 8 november van 18.15u - 19.30u training.

  Omdat noch mijn spelers, noch de ouders, noch de club verantwoordelijk zijn voor de voorbije gebeurtenissen, wil ik hen niet in de steek laten en neem ik (voorlopig) mijn verantwoordelijkheid op in het verder begeleiden van mijn team.

  Kandidaat-overnemers blijven echter steeds welkom.

  Zondag match om 10u : Heikant-Veerle. Vertrek Vinea om 8.30u.

  Greetz,
  Marnix.

  08-11-2012 om 14:11 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oevel-Veerle en Veerle-Immer Voort
  Vorige week zondag was het even rampdag. Bij de gekwetstenboeg kwam Yarni nog bij met een dikke voet. (met turnen op school) En bij het matchbegin tegen Oevel viel ook Jarne nog uit met de lies. 12 man dus en weer een hoop preminiemen om nog een ploeg in stelling te krijgen. Veerle verloor zwaar met 10-2, maar had dan ook weer een noodploeg waar de kopjes dan nog vlug naar beneden gingen omwille van zoveel miserie dit seizoen. Het was soms aandoenlijk om te zien hoe jongens van 1.80m onze kleintjes van 1.30m en bijna 3 jaar jonger, voorbij liepen... Toch waren het onze kleinsten die de 2 doelpunten maakten. Jonathan en de kleinste van het veld, Ferre. Mooi van die jongens, maar voor de rest een match om vlug te vergeten dus. Vorige week maakten we er zelf 10 tegen Booischot al heb ik gezien dat ook zij een "miniemenprobleem" hadden, want ook met verschillende preminiemen !

  Nu zondag waren we al iets completer, alhoewel..., keeper Jan was er niet, Jef stuurde zijn kat en Jarne was nog gekwetst. Yarni deed al mankend mee en Seebe probeerde na 2 maanden blessureleed nog eens. Immer Voort stond bovendien ook in de top 3, dus weer niet simpel.

  De eerste goede kans kwam van Immer Voort, maar Seppe redde knap.
  De match verliep daarna vrij evenwichtig al had Veerle het meeste balbezit en speelde het vooral op de Immer Voort-helft. 18 minuten duurde het vooraleer er werd gescoord. Aaleks ging solo op doel af en trapte de 1-0 binnen.  Dat leek ook de ruststand te gaan worden, maar net voor rusten sloeg Immer Voort toe en maakten ze nog gelijk.

  Veerle mocht de tweede helft naar de "goei" goal en die deed zijn naam weer alle eer aan. Al na twee minuten spelen, een lange pas van Aaleks op onze aalvlugge preminiem Ciske, en die werkt beheerst af, 2-1. In de 10de minuut is er handspel van Seebe in de 16m en de scheids legt hem op de stip. Heel licht en zelfs de trainers van Immer Voort fronstten de wenkbrauwen. Soit, penalty binnen en 2-2. Het was trouwens "gelegenheidskeeper" Seppe die in doel stond. Twee minuten later stelde een toch wel goed spelend Veerle weer orde op zaken en kwamen we op voorsprong via een afstandsschot van Seebe, nog even aangeraakt door Cis en 3-2. Nog eens twee minuten later stond het 4-2 via een mooie actie van Aaleks, die de pas van Arthur kreeg en scoorde. In de 21ste minuut van de tweede helft werd Jonathan in de 16m foutief gehaakt en nu ook strafschop voor Veerle en geel voor de Immer Voort speler. Ilian mistte in navolging van al zijn voorgangers eveneens de strafschop... Niet te geloven ! Maar gelukkig stond het al 4-2. Vier minuten voor tijd vlamt Arthur nog van ver op doel en legt de 5-2 eindstand vast.

  Een leuke partij, dat zei de scheids zelfs, en mooi academisch voetbal. Een mooie revanche op vorige week en nu proberen de lijn door te trekken. Hopelijk vallen er weer geen extra gekwetsten... Zijn nu nog achter : Jef (geen idee, want niks van gehoord), Jan (mocht niet meedoen), Jarne (lies) en Thibeau (beide voeten). Geraken we ooit compleet ?

  Volgende week spelen we in en tegen Heikant. Jonathan en Cis doen normaal als U11 al mee, met Jarne is het nog afwachten, net als met Jef.

  Of ik er volgende week als trainer nog bij zal zijn is ook twijfelachtig, na -naar mijn mening- een ongepaste, onterechte en agressieve papa-telefoon aan mijn adres...

  Ik train deze week alvast niet op dinsdag (donderdag zal ik nog zien) en beraad me over de toekomst !

  Zij die zich geroepen voelen, ga jullie gang en puzzel zelf wekelijks aan een ploeg en los de problemen maar op, dan is mijn stressmoment tenminste voorbij. Ik heb alvast kennis gemaakt met de nieuwe Laakdalse politieke cultuur.

  Groeten,
  Marnix.


  05-11-2012 om 20:35 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramsel-Veerle en Veerle-Booischot
  Amai,

  Ik sta weer achter met mijn bloggeninfo.... Ik heb het ook immens druk gehad. Vorige week speelden we in Ramsel. Veerle was de betere in de eerste helft, maar kon de kansen niet afmaken. Tuur trapte nog wel op de lat, maar scoren lukte niet. De tweede helft kwam Ramsel sterker voor de dag, al bleven de kansen gering. De partij werd evenwichtiger, alleen scoorde Ramsel en wij niet. Einduitslag dus : 1-0.

  Nu zondag speelden onze mannen tegen Booischot. Ilian deed er zijn wederoptreden na bijna 2 maanden blessureleed. Keeper Jan was er niet en ook Thibeau kon niet komen, zodat Seppe onze gelegenheidsdoelman werd, Winter was er terug bij na een spierscheurtje en ook Arthur speelde, want donderdag uitgevallen met een pijnlijke knie. Van de U11 speelden Thibo, Cis, Jeff en Robbe. Alex van St. Vorst was er ook bij.

  De eerste aanval kwam van rechts via Ilian, die naar binnen passt en Arthur die de bal meepakt, scoort meteen de 1-0. In de 6de minuut loopt Arthur naar voor, passt op Tuur en die scoort de 2-0. Twee minuten later, pass van Ilian op Tuur en die pot met zijn tweede de 3-0. Dan blijven de doelpunten even uit. Veerle is de betere ploeg en drukt constant, maar de goals bleven nu even uit, tot in de 27ste minuut als Ilian van zo'n 20m hoog uithaalt en zo de 4-0 ruststand vastlegt.

  De tweede helft scoort Veerle na 6 minuten de 5-0. Ilian loopt solo naar voor, dribbelt twee man en legt naar rechts af op Arthur, die zijn tweede binnentrapt. Twee minuten later gaat Aaleks op links door, legt breed op Arthur en die maakt met een hattrick de 6-0. 9de minuut, solo van Ilian op doel, hij trapt keihard, keeper lost de bal en de goed gevolgde Tuur maakt zo de 7-0. Een minuut later, corner Ilian, Tuur zit er weer goed tussen en de 8-0 zit binnen. Op het kwartier loopt Ciske solo op links naar voren, zet er een paar in de wind en werkt beheerst schitterend af, 9-0.

  Dan duurt het weer een tijdje wat doelpunten betreft. Booischot kreeg een paar kleine kansjes, maar scoren lukte niet, al was hun nr. 10 wel een snel voetballend baasje. Pas in de slotminuut kan Tuur zijn knappe wedstrijd bekronen met de 10-0.

  Onze preminiemen speelden weer een goeie partij, Ilian maakte een opmerkelijke rentree met 5 assists en een doelpunt, Tuur was weer beresterk en lapte er 5 binnen. Arthur wist met zijn 3 goals het doel ook terug staan. Winter speelde alsof hij vorige week geen scheurje had, Yarni wroette en werkte als weleer, Seppe moest niet veel ballen pakken, maar stond er als het moest, Michiel is veel sterker geworden, Aaleks van Vorst kwam ons dit keer uit de nood helpen en Jarne liep veel zoals altijd.

  Een mooie overwinning dus. Maar....., ik krijg op dit eigenste moment weer een verschrikkelijk telefoontje van de papa van Thibeau. Ik geloofde mijn oren niet, maar het is de realiteit en onze pech houdt dus niet op. Thibeau is zeker 2 maanden out ! Hij is gevallen met de fiets en brak beide voeten.... Man, man, man, wat is dat toch dit seizoen !!

  Winter : spierscheur, 1 week out, Ilian : peesscheur aan adductoren, bijna 2 maanden out, Arthur, 1 maand out met polsbreuk. Jarne : voetkwetsuur, 2 weken out, Seebe : al bijna 2 maanden out, Jan : verzwikte voet en 2 weken out, Jef met buikgriep : 1 week out. En nu dus weer Thibeau. Je houdt dit niet voor mogelijk !! Dat zijn 8 spelers van de 12 ! En dan moet je nog weten dat praktisch geen enkele kwetsuur op training of in een match gebeurde, maar bijna allemaal buiten het voetbal ! Daarnaast lag ik half augustus zelf nog 5 dagen in het hospitaal...

  Voorlopig hebben Seppe, Yarni, Tuur en Michiel nog een clean sheet..., houden zo !

  Net nu onze spelers stillaan allemaal aan het terugkomen zijn uit blessure, nu dit....

  Hoe we dit weer gaan oplossen weet ik niet, maar we zien wel.

  Straks heb ik meeting met mijn collega's UEFA- B trainers, maar voor mij wordt het er één in mineur, want dat allemaal werkt wel serieus op mijn gemoed. Wat is er toch met Veerle ? Ook het eerste elftal wordt getroffen, want gisteren viel Sven gekwetst uit, en vorige week ster-aankoop Bauwens (wellicht ook tot Nieuwjaar out) en Jo Vansant. Om nog niet te spreken over wat voormalig Klikske-uitbater Karel uit Veerle overkwam...
  Crying or Very sad

  Het positieve : we wonnen, het eerste elftal won, Westerlo won, en Yarni en Tuur mogen met de selectie van de Zuiderkempen voetballen.

  Dinsdag en donderdag gewoon training.

  Tot de volgende !
  Marnix.

  22-10-2012 om 19:42 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramsel-Veerle en deze week
  Hoi iedereen,

  Wat een week ! Door de werkdrukte kan ik nu pas -tussendoor- nieuws brengen. Te beginnen met vorige zondag waar we thuis tegen Herselt een goede match speelden. Ondanks de goeie intenties van onze helpende U11-spelers, wil ik het nog wel eens zien als de leiders tegen 13 miniemen moeten spelen.... Veerle was de evenknie van de leiders, die nu al 18 op 18 hebben.  We kwamenop het kwartier zelfs eerst op voorsprong door een U11-goal van Robbe. Die kreeg de bal op links aangespeeld, liep even door en knalde schuin van ver de bal hoog in doel. Mooi ! Maar vier minuten later stelde Herselt al gelijk. Thibeau, die een prima partij keepte, zat er bij een eerste schot nog goed tussen, maar moest zich dan gewonnen geven. In de 23ste minuut balverlies Veerle en de 1-2 stond té makkelijk op het bord. Zo stond het bij rust. De tweede helft ging lang gelijk op en er kwamen weinig kansen van beide zijden. 12' voor tijd lijkt Arthur dan de 2-2 te gaan scoren, maar de bal wordt net voor de lijn gekeerd. 2 minuten later - zo gaat dat dan in voetbal - tegenaanval Herselt en niet de 2-2, maar de 1-3 staat op het bord. De match gespeeld dus, al wordt de overdreven 1-4 nog op corner binnengekopt.

  Maandag heb ik voor de Bloso Sportschool in Lanaken lesgegeven aan toekomstige JSC's. Dat zijn : Jeugd Sport Coördinatoren. 3 uur les over het reilen en zeilen van het vak "communicatie". Zowel ik als de cursisten hebben het overleefd...

  Dinsdag en donderdag hebben we redelijk pittig getraind. Nog steeds geen spoor van  de gekwetsten Seebe en Ilian, maar volgende week zouden die -volgens de signalen die ik opvang- terug proberen te trainen. Of ze dan al matchklaar geraken is natuurlijk nog de vraag. Als het zo is, gaan we stillaan komen waar we moeten zijn....

  Onze U11 doen het nochtans goed, maar het blijven jongens die veel jonger zijn en nooit op het grote veld speelden. Het zou onlogisch zijn als je dat verschil niet moest zien. Enfin, we roeien met de riemen die we hebben en spartelen ons zo het seizoen wel door.

  Nu zondag om 9.30u spelen we in Ramsel. Vertrek Vinea om 8.15u stipt. U11 van dienst zijn Stan, Cis en Ferre. Normaal zijn we dan met 13.

  Maandag speelt Tuur in Tongerlo mee met de Provinciale Vacla Selectie U13 van de Zuiderkempen tegen VC Herentals. Weer een pluim voor onze ploeg dus, maar vooral de verdienste van Tuur natuurlijk !

  Iedereen heeft blijkbaar ook redelijk wat examens, dus voor dinsdag zullen we nog wel zien of we trainen.

  Vandaag spelen ook onze Rode Duivels in en tegen Servië. Ik vrees ervoor, maar hoop dat we een goed resultaat kunnen neerzetten.

  Iedereen heeft ook een brief en kaarten gekregen voor de eetdag. Probeer jullie best te doen, want dan zijn er ook opbrengsten voor ons/jullie.

  PS : We moeten ook nog dringend foto's nemen van onze spelers. Helpen jullie er aan denken ?

  Tot zondag !

  Greetz,
  Marnix.


  12-10-2012 om 09:59 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toestand 5 oktober 2012
  Hoi allemaal,

  Twee keer goed getraind deze week en "nieuwkomer" Arthur na zijn polskwetsuur weer mogen verwelkomen. Hij kan nog steeds voetballen..., fysiek zal er nog wat werk zijn, maar dat komt wel. Seebe en Ilian zijn nog out en ook Jan is gekwetst aan de voet. Normaal waren we dan met 9, maar Seppe liet weten dat hij weer op weekend is en zondag ook niet kan meedoen... Normaal met 8 dus, al is Jef niet komen trainen en weet ik van hem dus ook niets voor zondag.

  De match is zoals altijd om 10u thuis, samenkomst, 9.15u stipt !

  Het blijft dus wat sukkelen en aanmodderen en zondag is het tegen leider Herselt, die nog het maximum van de punten heeft (15 op 15) en altijd met groot verschil wint. Ni simpel dus..., en er gaan weer preminiemen moeten meedoen dus. Normaal ook 2 van Vorst, maar dat is nog afwachten....

  Ignace zou meedoen en misschien Yari of iemand anders, we zien wel.

  Ondertussen ben ik zelf ook terug voetballer geworden..., Ge moet zot zijn om op je 44ste terug bij de Reserven B te beginnen, maar na 4 matchen te hebben meegedaan, te hebben gescoord en een 4-tal assists te hebben gegeven doet het toch terug deugd. Maar ook de bende waar ik mee optrek (ik kende ze allemaal al wel vrij goed), is heel tof en zo amuseer en ontstress ik me toch wat in het weekend. Anders staat mijne boog altijd gespannen. Voorlopig lukt dit qua fysiek nog vrij goed en op een paar serieuze stampen na, valt het qa kwetsuren op het moment ook mee.

  Maandag ga ik in Lanaken (!) mijn eerste les geven in opdracht van de voetbalschool. Ik doceer er het vak "communicatie" aan Jeugdsportcoördinators in opleiding. 3u aan een stuk !! Man, man,...., die mannen gaan afzien...., of ik !!

  Muzikaal ben ik ook nog bezig met mijn rockband. We zijn voor 90% klaar met onze setlist en gaan er kortelings live invliegen !

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.


  05-10-2012 om 22:58 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week
  Hoi allemaal,

  Deze week dinsdag geen training geweest zodat iedereen wat kunnen rusten heeft. We hebben al gekwetsten genoeg en om overbelasting te voorkomen moet iedereen ervoor zorgen dat hij dagelijks wat beweegt. Lopen, oefeningen, voetballen, bomen klimmen..., het maakt niet uit, alle beweging is goed.
  Vandaag ook geen training, want trainer kan zelf niet (ziek), maar ging anders ook niet wegens werk. Morgen, vrijdag misschien training, maar als dit nog niet lukt voor mezelf is het gewoon volgende week dinsdag 25 september. Jullie horen het nog wel.

  Zondag spelen we zelf niet, maar zij die zin hebben kunnen thuis om 9.30u de U15 komen aanmoedigen tegen Noordstar.

  Volgende week een gewone trainingsweek dan en de zondag weer geen match.

  Ik hou jullie altijd op de hoogte via deze site. Bekijk hem dan ook regelmatig. Als hoofdsite : www.kvcveerle.be en onze U13 site, de deze dus.

  Tot de volgende.

  Greetz,
  Marnix.

  20-09-2012 om 16:26 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Welkom op de vernieuwde blogsite !
  Blog als favoriet !

  Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
  Mijn favorieten
 • KVC Veerle
 • Muse song
 • Foo Fighters song
 • Rammstein song
 • Simple Minds song
 • Green Day song
 • U2 song
 • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tilloenk
  www.bloggen.be/tilloen


  Archief per week
 • 04/04-10/04 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 22/11-28/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009

  Zoeken met Google  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • KVC Veerle

 • Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  hooikoortsinfo
  www.bloggen.be/hooikoo
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  welachenallemaal
  www.bloggen.be/welache
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  nieuwsmedia
  www.bloggen.be/nieuwsm
  Blog als favoriet !

  Een interessant adres?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  jennyenwill
  www.bloggen.be/jennyen
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  frankloopt
  www.bloggen.be/franklo
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  linken
  www.bloggen.be/linken
  Mijn favorieten
 • bloggen.be

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  hooikoortsinfo
  www.bloggen.be/hooikoo
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  bob_sergei_emil
  www.bloggen.be/bob_ser
  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!