Ik ben N, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Schelpje67.
Ik ben een vrouw en woon in Regio Brugge (België) en mijn beroep is Administratief medewerker.
Ik ben geboren op 24/01/1967 en ben nu dus 58 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lezen, muziek beluisteren, fotografie,decoratie, films bekijken, internetten, koken, postcrossing, borduren, breien.
E-mail mij
Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.
~~Schelpje's blog~~
Moi, je ne cherche pas, je trouve .. You cannot change what’s over, but only where you go
Gelezen: de minnaar van Laura Wilson. Een interessant boek.
Beschrijving
In de herfst van 1940- wordt Londen niet alleen verscheurd door oorlogsgeweld. In een paar weken tijd worden vier verschrikkelijk toegetakelde lichamen van prostituees gevonden in de wijk Soho. De jonge prostituee Renée is doodsbang dat zij het volgende slachtoffer zal worden. Lucy, een kantoormedewerkster die het leven romantiseert, waant zich veilig voor de nieuwe Jack the Ripper, maar slaapt 's nachts onder de keukentafel uit angst voor een bomaanval.
Recensie NBD|Biblion recensie, G.P. Schuring
Terwijl in de herfst van 1940 Londen onophoudelijk wordt gebombardeerd, wordt in Soho het lijk gevonden van een prostituee, het vierde binnen een paar weken. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Rene, een prostituee, Lucy een jonge vrouw die in haar vrije tijd slachtoffers wil helpen, en Jim, een Spitfire piloot. Er wordt een realistisch beeld geschetst van hoe het leven verder gaat temidden van puinhopen, doden en gewonden, van het leven aan de zelfkant van de maatschappij, van het beschermde leven van Lucy dat vreedzaam lijkt en dat van Jim, de overbelaste piloot die door slaapgebrek, spanning en de dood om hem heen een zenuwinzinking nabij is. Normaal gesproken leven deze drie mensen in verschillende werelden, maar tijdens de oorlog kruist hun pad zich. Een psychologische thriller die niet te diep graaft, maar gebaseerd is op de reacties van mensen in een oorlogssituatie. Drie overtuigende portretten, waarbij het interessante aspect is dat we gebeurtenissen door twee of drie paar ogen bekijken. Ook het beeld van een stad in oorlog komt waarheidsgetrouw over. Paperback met vrij kleine druk.
Daarom houd ik van de herfst: lekkere, verse noten (en kastanjes) !
Van noten weten we al wel dat ze niet zo goed zijn voor de lijn. Maar noten zijn ook zeer gezond, wat toch niet vergeten mag worden.
Heel wat mensen eten niet al te veel noten omdat die te veel calorieën zouden bevatten. Nochtans is uit verschillende onderzoeken gebleken dat in noten olieachtige bestanddelen zitten die het gevoel van verzadiging vergroten, de verbranding versterken en ervoor zorgen dat vetten niet volledig opgenomen worden. Al met al zou dat een verminderde energieopname met zich meebrengen. Bovendien zijn heel wat noten erg gezond.
Amandelen Amandelen bevatten een hoog gehalte aan fytosterol, meervoudig onverzadigde vetzuren, plantaardige eiwitten, oplosbare vezels, vitamine E en mineralen (onder meer koper en magnesium). Dit alles is erg gunstig voor ons hart, bloedvaten en cholesterol.
Walnoten Walnoten hebben een erg hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde vetzuren in de vorm van omega 3. Daarvan is aangetoond dat het goed is voor hart- en bloedvaten. Ook bevatten walnoten aanzienlijke hoeveelheden antioxidanten en een grote portie arginine, een aminozuur dat bevorderlijk is voor de verwijding van de boedvaten en dus ook voor een goede bloedsomloop.
Hazelnoten Deze noten zijn bommetjes van vitamine E, en andere antioxidanten. Ook zijn ze rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren, die goed zijn voor de cholesterol. Net als pindas zijn ze zeer voedzaam.
Pistachenoten Deze groene noten bevatten een grote hoeveelheid antioxidanten.
Cashewnoten Deze noten bevatten veel vitaminen en mineralen. Ze bevatten minder vetten.
Verschiet ik niet van, gelukkig wordt het nu eens in de media bevestigd.
Vergeet de borstvergrotingen, superslanke figuurtjes en alle andere uiterlijkheden waar vrouwen van wakker liggen. Een mooi snoetje en een leuke persoonlijkheid: meer hebben vrouwen niet nodig om alle mannen rond de vinger te winden.
Aanpraten Een Australische rondvraag onder honderd mannen leert dat weinig of geen mannen de beauty-ideeën van dames delen in de schaal van aantrekkelijkheid. Volgens hen praten vrouwen zichzelf heel wat twijfels en stereoptiepen aan omtrent hun gewicht en uiterlijkheden.
Persoonlijkheid Betekent dit dat vrouwen er best wel slonzig of onopgemaakt mogen bijlopen? Nee, wel dat vrouwen moeten stoppen met zich alleen te fixeren op hun voorkomen. Een mooi, vriendelijk gezichtje en een leuke persoonlijkheid zijn veruit meer belangrijk dan een stel perfecte borsten of een superslank figuurtje.
Uiterlijk Mannen worden vooral aangetrokken door een mooi snoetje. 68 procent vindt een vrouw aantrekkelijker met een mooi gezicht, 8 procent valt voor de boezem, 16 procent wil kost wat kost een superslanke dame. Opvallend is wel dat geen enkele man uiterlijkheden als belangrijkste factor omschreef, 24 procent kiest voor persoonlijkheid, 76 procent vindt zowel persoonlijkheid als voorkomen even belangrijk.
Kapsel, ouftits en eerlijkheid Minder dan de helft geeft toe dat een nieuwe haarsnit of outfit bij zijn vriendin meteen opvalt 38 procent merkt 'geleidelijk' wel verschil, 6 procent ziet het zelden of nooit. De gevreesde vraag 'lijkt mijn kont niet te dik?', krijgt trouwens zelden een eerlijk antwoord. 1 op de 2 heren zal nooit eerlijk antwoorden. Onthouden, dames.
Plus size models Waarom photoshop uitgevonden is, mag een raadsel wezen. 54 procent van de heren ziet niet of of een foto bijgewerkt is. Meer nog, bij het tonen van een volslanker model op de cover van een magazine, wordt de dame bij het merendeel als uiterst normaal beschreven, 16 procent vindt ze zelfs 'superhot'.
Wat zoeken vrouwen in een man? 41 procent denkt dat dames een mooi gelaat aantrekkelijk vinden, 36 procent gelooft dat een heer welgebouwd moet zijn. Ook een goedgevulde haardos lijkt een extra troef. Zijn er wel aantrekkelijke lichaamsdelen?', vragen vier ondervraagden zich af. 'En waarom lopen er niet meer lesbiennes rond?'
Veel ouders en opvoeders zien de pubertijd met angst en beven tegemoet! Met pubers valt immers niet te praten? Onzin zeggen psycholoog Anette Heffels en Idsert Wouda, buurtgericht jongerenwerker van Versa & SIS. Praten met pubers is vooral nadenken over je eigen jeugdjaren en terug gaan in de tijd.
Wat zijn pubers? Pubers letten erg op het uiterlijk van henzelf en dat van anderen, ze staan voortdurend klaar met hun mening en zijn hierin niet altijd even genuanceerd.
Ze kunnen vaak slecht stilzitten en doen het liefst meerdere zaken tegelijk. Zoals bijv. studeren en naar harde muziek luisteren.
Ze zijn afwisselend heel energiek en heel sloom. Ze kunnen uren op de bank liggen en zijn zeer bedreven in zaken waar ze even op dat moment geen zin in hebben. Op feesten daarentegen kunnen ze uren onvermoeibaar doorgaan.
Ze bewegen vaak erg stuntelig. Ze hebben nog geen idee van hun kracht en zijn verrast als een vriendschappelijk bedoelde schouderklop u bijv. de adem ontneemt.
Ze zijn zeer egocentrisch. Dit is wat anders als egoïstisch. Pubers houden wel degelijk rekening met anderen, maar hebben het idee middelpunt te zijn van elk gezelschap.
Ze hebben snel wisselende stemmingen en emoties. De kleinste opmerking kan ze ogenschijnlijk diep raken. En dan hebben we het nog niet gehad over de lichamelijke veranderingen die zich in de pubertijd voltrekken. De eerste menstruatie, de groei van borsten, de groei van schaamhaar en overige lichaamsbeharing, de veranderende verhoudingen van het lichaam en de groeispurt van gemiddeld 30 centimeter. Tel daarbij op de veranderende hormoonhuishouding, die zorgen voor pukkels, vet haar en lichaamsgeur en het is duidelijk dat ook voor een puber zelf de pubertijd niet gemakkelijk is!
Tips voor een goed gesprek met je puber! 1) Praten met een puber heeft alles te maken met goed luisteren. Ouders en opvoeders zijn vaak zo bezig met wat ze hun kind willen overbrengen dat ze vergeten echt goed naar hun puber te luisteren!
2) Check tijdens een gesprek altijd of uw kind begrijpt wat u bedoelt en vice versa en houd uw mening daarbij even voor uzelf! Dat betekent overigens niet dat u het stilzwijgend eens bent met wat uw puber doet, zegt of nalaat!
3) Heeft u kritiek op uw kind, spits dat dan toe op een concrete situatie. Zeg wat u van hem wilt en waarom u dat zo belangrijk vindt. Vraag bijv. of hij naar het feest van oma een spijkerbroek zonder scheuren aan wil trekken omdat u daar anders door oma op wordt aangekeken! Dat klinkt acceptabeler dan je ziet er altijd zo onverzorgd uit.
4) Laat u niet onder druk zetten. Bij pubers moeten beslissingen soms ineens hier en nu genomen worden. Wilt u liever wat bedenktijd, neem die dan ook!
5) Denk na over uzelf als u iets verbiedt aan uw puber. Waarom mag iets niet? Heeft het met uw eigen angsten te maken? Kunt u hier misschien door uw puber in gerust gesteld worden? Onderzoek uw eigen motieven om iets te verbieden, spreek ze naar uw puber uit en durf daarin eerlijk te zijn!
6) Wees niet bang om soms grenzen te stellen. Pubers hebben juist ook behoefte aan duidelijkheid en stevigheid maar wees daarin consequent. Soms moet je wel eens stelling nemen ook al lijdt dit tot een knallende ruzie. Om een goede opvoeder te zijn hoeft u niet te allen tijde vrienden met u puber te zijn!
7) Er zijn twee belangrijke voorwaarden waaraan uw opvoeding ten minste moet voldoen. Ten eerste dat er van een kind gehouden wordt en dat het zich veilig voelt. En ten tweede dat het kind de mogelijkheid krijgt zelfstandig zaken te ontdekken en leert te doen. Zit het met deze twee zaken goed, dan komt het over het algemeen op de lange termijn wel goed met die lastige pubers!!
8) Wie als opvoeder, of volwassen buurtbewoner die te maken heeft met pubers, goed begrijpt wat er allemaal in een puber omgaat kan er beter mee overweg!
Meer weten: Praten met je puber! door Annette Heffels, of: www.puberadvies.nl of www.opvoeddesk.nl
Het is een spannende roman. Ik vind het onderhoudend, rustig voortkabelend, een beetje voorspelbaar. Ideale vakantie lectuur?
Beschrijving: Jo Ellen Hathaway is een succesvol fotografe. Al twintig jaar wordt ze gekweld door de vraag waarom haar moeder verdween toen zij nog een kind was. Dan begint iemand haar foto's te sturen, eerst vreemde close-ups en tenslotte een schokkend, hartverscheurend portret: foto van haar moeder - mooi, jong en onmiskenbaar dood. Jo beseft dat het tijd is om terug te keren naar haar ouderlijk huis in het zuiden van de VS. Haar broer heeft er een sterrenrestaurant van gemaakt waar ook haar zus werkt, na een mislukte carrière als actrice. Voor Jo er erg in heeft, raakt ze weer verstrikt in de ingewikkelde familieverhouding die ze juist ontvlucht was. De dreiging van de geheimzinnige foto's achtervolgt haar nog steeds. En welke rol speelt Nathan Delaney, een knappe, gevoelige architect in het geheel?
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen) Tags:Boek, de Schuilplaats, Nora Roberts
08-11-2009
Film: Les femmes de l'ombre
Een spannende film met de schitterende actrice Sophie Marceau. Verveelt geen moment, een aanrader!
Met zijn laatste film, Les femmes de lombre, wil Jean-Paul Salomé de rol van de vrouwen in Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog onder de aandacht brengen. Hoewel de film min of meer gebaseerd is op een bestaande verzetsheldin, zijn de gebeurtenissen in de film fictief. Door de spanning, sensatie, het plot en de personages is de film een soort kruising tussen Zwartboek en Charlies Angels.
In 1944, enige tijd voor D-Day, raakt een Britse spion in Frankrijk gewond en komt terecht in een Duits militair hospitaal. Hij heeft vitale informatie over de plannen van de geallieerden voor een invasie in Frankrijk. In Londen wordt daarom razendsnel een team samengesteld dat de Britse spion moet gaan bevrijden. Er wordt voor gekozen om drie Franstalige vrouwen, onder leiding van een Franse officier en zijn zus, Pierre en Louise Desfontaines (Julien Boisselier en Sophie Marceau), naar het gebied te sturen. Ze moeten infiltreren in het ziekenhuis, de spion bevrijden en hem terugbrengen naar Engeland. Zo komen een bomspecialiste, een gehaaide verleidster, en een koelbloedige prosituee samen met een al in het gebied aanwezige Joodse verpleegster. Wanneer blijkt dat de Duitsers inmiddels op de hoogte zijn van de aanwezigheid van de spion, veranderen de plannen drastisch. De spion wordt gered, maar dan blijkt dat de vrouwen nog lang niet klaar zijn met hun opdracht in vijandelijk gebied. Wat volgt is een bloedstollende jacht op een Duitse bevelhebber.
De sfeer en de thematiek van Les femmes de lombre hebben erg veel weg van het recente Nederlandse succes Zwartboek. Ondanks dat de regisseur wel het een en ander heeft afgekeken van Paul Verhoevens film, zet Jean-Paul Salomé een voor Franse begrippen zeer degelijke spektakelfilm over de Tweede Wereldoorlog neer. Lovenswaardig is zijn poging om de grote rollen in de film door vrouwen te laten spelen. Zo werpt hij een interessant licht op het Franse verzet. Zeker, zo hier en daar wordt de actie wel al te dol en krijgt de kijker het idee midden in een aflevering van Charlies Angels in oorlogstijd te zitten. In de vergelijking met Zwartboek moet de film dan ook het onderspit delven.
Het spel van de hoofdrolspelers trekt de film omhoog, en op sommige momenten ook weer vlot. Bond girl Sophie Marceau draagt de film, daarbij geholpen door met name Julie Depardieu. Ook interessant is de rol van de nog jonge Belgische actrice Déborah François (Lenfant, La tourneuse de pages). De film werd in Frankrijk door de critici vrij slecht ontvangen, maar kon toch nog rekenen op zon 900 000 bezoekers. Recensenten bekritiseerden vooral de karikaturale personages, de clichés en de slechte dialogen. Toch schetsen zij daarmee de situatie slechter dan hij in werkelijkheid is. Het publiek was vooral gecharmeerd van het spannende verloop van de film en dat is dan ook zeker iets waar de film voor te prijzen valt. Al meteen vanaf het begin heeft Les femmes de lombre het karakter van een spannende thriller, met de nodige dramatische elementen. De acteurs weten het wat losse, soms vergezochte en overdramatische script zodanig invulling te geven dat de kijker gedurende bijna 2 uur intensief bij de film betrokken blijft. Spannend vermaak, dat is wat regisseur Salomé met zijn film bereikt, en dat is helemaal niet zo verkeerd voor een oorlogsfilm.
N.a.v. Les femmes de lombre (Internationaal: Female Agents), met onder anderen Sophie Marceau, Julie Depardieu, Julien Boisselier, Déborah François, Moritz Bleibtreu, Marie Gillain,
Verkoudheden krijg je gratis deze dagen en de kans is groot dat één van je familieleden of collega's met koorts in bed ligt. Met deze tien tips blijf je zelf gezond en krijgen virussen weinig of geen kans.
Tip 1: Was je handen meer dan ooit Handen wassen is een effectieve manier om de virussen te lijf te gaan. Was ze grondig en frequent en droog ze liever af aan papier dan aan een handdoek. Heb je geen water voorhanden, kan een wasgel op basis van alcohol, zijn diensten bewijzen.
Tip 2: Hou je handen weg van je gezicht, neus en ogen. Heb je een zieke in huis, tracht je gezicht en neus zo min mogelijk aan te raken. De grootste besmetting gebeurt via het gezicht.
Tip 3: Isoleer de zieke. Tracht niet bij een ziek persoon in bed te kruipen. Kan je niet anders, slaap je zoveel mogelijk met je rug naar de zieke toe.
Tip 4: Ontsmet je huis. Heel wat virussen overleven uren tot dagen op telefoons, trapleuningen of handvaten van deuren en lades. Reinig ze intensiever als je thuis met een zieke zit, ook je keuken, toilet en sanitair vragen extra kuisaandacht.
Tip 5: Gebruik je eigen tandborstel. Iedereen in huis moet over zijn eigen exemplaar beschikken, gebruik nooit die van een ander. Om de drie maanden is die steeds aan vervanging toe. Ben je ziek geweest, vervang je deze zelfs meteen. Je wil immers niet opnieuw besmet raken...
Tip 6: Deel geen drinkbekers, tassen of glazen. Gebruik je eigen handdoek. Voorzie voor elk gezinslid een eigen kleurtje, zo weet iedereen zijn eigen exemplaar liggen. Was je linnengoed vaker tijdens het griep- en verkoudheidsseizoen.
Tip 7: Beweging, gezonde voedsel en voldoende slaap kunnen niet weerhouden dat je misschien toch ziek wordt, maar kunnen je immuniteitssysteem wel versterken. Slaap zeven uur per nacht, zo zal je, als het virus je toch te pakken krijgt, ook sneller herstellen.
Tip 8: Een multivitaminenpreparaat is aangewezen om je weerbaarder te maken, zeker als er al iemand in huis loopt te snotteren.
Tip 9: Maak elke dag een korte wandeling. Fysieke activiteit verhoogt de activiteit van de T- lymocyten, de witte bloedlichaampjes die virussen en kankercellen aanvallen. Forceer je echter niet, een korte wandeling per dag heeft al een positieve invloed.
Tip 10: Overweeg een griepprik. Vraag je dokter om informatie.
Eten doe je om in leven te blijven, om je lichaam de nodige energie en voedingsstoffen te verschaffen, om de honger te stillen. Maar er zijn ook veel andere redenen waarom we eten. Omdat we het lekker vinden, omdat eten ons emotionele zekerheid geeft, als beloning omdat we een klus hebben geklaard of een doel hebben bereikt, als we gestresst zijn of als troost als de dingen even niet meezitten.
En als het buiten dan ook nog eens koud is, dan vallen we al snel terug op extra (vette) hapjes, snacks of een glaasje glühwein. Omdat deze voedingsmiddelen een warm gevoel verschaffen en een 'feel good'-effect hebben. Jammer alleen dat veel 'troost-voedsel' vaak niet gezond is en bovendien ook nog eens een negatief effect op de lijn heeft.
Toch zijn er voor 'slechte' troost-drankjes en -gerechten ook wel 'goede' vervangers te vinden. We hebben een paar suggesties voor je en weten zeker dat we je hiermee op nog meer ideeën brengen.
Thee met een smaakje in plaats van warme chocolademelk Ben jij zo iemand die zich bij koud weer laaft aan mokken vol warme chocolademelk? Lekker, dat is zeker. En troostend is het ook. Maar hetzelfde 'hartverwarmende' effect bereik je ook met thee. Tegenwoordig zijn er vele en ook volle, zelfs pittige smaakjes die ook een troostend en hartverwarmend effect hebben.
Koffie, een bakje troost
Een bekende 'trooster' is het kopje koffie (het bakje troost), niet in het minst om de warme geur die gemalen koffie verspreidt. Heb je zin in iets 'vollers' en 'zachters', trakteer jezelf dan op een cappuccino of een koffie verkeerd.
Warme melk met honing in plaats van calorierijke toetjes Vooral in de winter hebben we de neiging om ons te buiten te gaan aan crèmige en calorierijke desserts. Fruit voelt vaak te licht en te 'koud' aan. Maar een goed alternatief is een glas warme melk met honing. Heerlijk ook voor het naar bed gaan.
Heldere soep in plaats van crèmesoep een koud voorafje valt in de winter vaak niet goed en de neiging om op romige en dikke soepen terug te vallen is groot. Wil je de calorieën beperken maar toch genieten van de warmte van een soep, ga dan vooral voor heldere soepen en bouillon (beter nog als je ze zelf klaarmaakt).
Pure chocolade in plaats van melkchocolade met hazelnoten chocolade... Ha! Een notoire trooster en oppepper waar we vooral in de winter veel zin in hebben. Maar ook een notoire dikmaker. Wil je calorieën beperken, ga dan voor pure chocolade (zo puur mogelijk). Deze bevat minder calorieën dan melkchocolade met noten (en alles erop en eraan) maar nodigt bovendien ook minder uit tot dooreten (vooral als je boven de 80% cacao zit en de smaak wat bitterder is).
Volgraanproducten in plaats van witte pasta, witte rijst en witbrood Langzame koolhydraten als brood, pasta en rijst zorgen voor een warm en voldaan gevoel. Vervang de 'witte' varianten door volgraan- en volkorenproducten. Net zo 'feel good' en wel zo gezond. Hartverwarmende specerijen in plaats van vette dressings. Verwarm lichaam en geest met specerijen in plaats van met vette dressings. Ga voor spaanse pepertjes, nootmuskaat en kaneel, om er maar een paar te noemen.
Comfort food Een aparte box verdient 'comfort food', een term die we in deze woelige tijden steeds vaker zullen gaan horen. Comfort food staat voor huisgemaakte gerechten die meestal vrij eenvoudig klaar te maken zijn. Ze roepen een warme en geborgen familiesfeer op of prettige associaties met onze kindertijd. Wat iemand als comfort food ervaart, wordt vaak door zijn achtergrond en cultuur bepaald. Elk land heeft zijn eigen comfort food. Het zijn meestal de traditionele recepten die in de huishoudens vaak klaargemaakt worden. In Amerika is dat bijvoorbeeld macaroni met kaas. Lasagne zou je als Italiaans comfort food kunnen beschouwen. In ons landje zou je kunnen denken aan gerechten als appelmoes, aardappelpuree, lauwwarme griesmeelpap en pindakaas, maar ook aan traditionele maaltijden als boerenkool met worst en hutspot. Ga je op zoek naar comfort, troost, in de wereld van het eten (of wil je iemand troosten), trek dan eens wat meer tijd uit om te koken en trakteer jezelf en je dierbaren op een heerlijk traditionele maar vooral huisgemaakte maaltijd.
Speciaal voor mijn vriendinnekes die mij er door geholpen hebben! Thanks girls!
When the heart grieves, she does it with soul.
She doesnt rush herself, she doesnt stay on the surface, she doesnt do whats supposed to be done.
She mourns, day and night, through consciousness and sleep for as long as it takes to slowly trust again.
When the heart is breached, by loss, betrayal, conflict, or trauma, she feels the blow. She shakes and she trembles. And she almost forgets that she has to beat that she has to go on, for the body, for the mind, for the Soul.
But she does, because shes strong. And she knows what she has to do to survive.
She knows what she has to do to heal. She has to feel.
All of it. Everything. The pain. The loss. The fury. The devastation. The sudden confusion. The emptiness. The ache that never seems to go away.
She has to feel every bit of it, so she can learn to love again.
Because the heart, she loves. Thats why she beats.
When shes set back, shes set back.
And you need to step back with her.
Give her time. Give her space. Listen to her needs. Trust her pain. Hear her story. And stay by her side.
When your heart is broken, she needs you the most. She needs you to know that youll both be okay.
The heart is so delicate because she is strong. So strong that she can love boldly, without ever looking back. That makes her vulnerable. That means she gets hurt. But she risks getting hurt, because she was meant to love.
A broken heart will heal, with enough tears, enough hugs, enough mornings slept in, enough walks among the trees, enough talks with good friends, and enough retreats into the inner realm of realizing what you have lost, and what you never can lose.
You dont have to mend a broken heart. You just have to nurse her. You just have to be patient, and brave, and unafraid of your sorrow.
When you do this, mindfully, your heart will mend herself. And it will bebeautiful. Because she will love again.