.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  16-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EERSTE ZEGE VAN BART BRYSSINCK TE ZEMST VAN ZATERDAG 14/07/2007

  ZATERDAG 14/07/2007 – ZEMST - Juniores

   

  EINDELIJK DE VERDIENDE ZEGE VOOR BART BRYSSINCK


  BART BRYSSINCKwintbew16.7

  Bart schreeuwt het uit in Bos: de eerste zege is binnen


  Junior Bart Bryssinck (Rupelmonde –ABBS Wielerjeugdteam Lede) heeft in Zemst-Bos zijn eerste zege binnen gehaald. En dat heeft dik en dubbel verdiend want in Bornem finishte hij 5de en vorige week in Sint-Gillis 2de.

  -“Het moest er dus wel eens van komen”, aldus Bart

  Hoe kwam die zege er, wilden we wel eens weten. Bart:

  -“Er waren 40 renners aan de start die 11 ronden van 8km moesten rijden, dus een totaal van 88km. In de eerste vier ronden waren er wel enkele demarrages maar deze leidden telkens tot niets.In de vijfde ronde reden een 10-tal renners weg en het peloton moest zich reppen om ze terug in te halen.Wanneer het tiental werd gegrepen heb ik mijn kans gezien en ben ik weggereden. Er kwam niemand meer aansluiten en dus werd het een eenzame solotocht van 50 km lang.”

  Een eenzame tocht die hem toch een voorsprong van 1.30 min bracht op het eerstvolgende groepje en het peloton strandde zelfs op 5.39min. Dat alles bewijst wel degelijk dat Bart Bryssinck met een knappe conditie koerst:

  -“Ja, na mijn rustig voorjaar met enkele goede prestaties, wist ik wel dat de zomer goed zou zijn. En na de voorbije weken is wel gebleken dat het de zeer goede kant op gaat. Meestal wacht ik in het begin van de koers wat af, of ik laat me in één van de eerste ronden zien –om de benen eens te testen - en daarna vanaf halfweg wedstrijd kom ik weer tevoorschijn en hoop ik met de juiste demarrages mee te kunnen zijn. Ik ga liefst naar de meet met een klein groepje of –nog beter- helemaal alleen.”

  Voor Bart is het helemaal geen vakantie want hij heeft nu een vaste job. “Maar, ik rijd elke dat met de koersfiets naar het werk en wanneer ik dan terug naar huis rij, maak ik nog een ommetje, zodat ik op die manier mijn trainingsschema’s wel kan afwerken.”

  Wanneer hij alles van nabij bekijkt, mag Bart stellen dat het seizoen echt al verlopen is zoals hij had gedacht:

  -“Ja, in het voorjaar lever ik nooit echt zo goede prestaties, afgezien van enkele uitzonderingen af en toe, maar het is altijd al zo geweest dat ik naar de zomerperiode toe betere prestaties begin te leveren.Hiervan zijn de laatste drie weken een mooi bewijs!”

   

  Komend weekend rijdt Bart de Ronde van Vlaanderen in Herzele en het weekend daarna start hij in de trofee Het Volk te Olsene. De grote confrontaties dus.

   


  TEKST & FOTO :
  Flor Van de Velde

   

  16-07-2007 om 22:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE BACHTE MARIA LEERNE VAN ZONDAG 15/07/2007

  ZONDAG 15/07/2007 – BACHTE MARIA LEERNE - Nieuwelingen 

   

  GIJS VAN HOECKE 3de IN BEKER VAN BELGIË

   

  BACHTE MARIA gijsbew16.7
  Gijs Van Hoecke (rechts) werd in Bachte Maria Leerne 3de in de wedstrijd om de Beker van België. De winnaar werd Van Keirsbulck voor Jorne Carolus van het Avia Cycling Team.


  Voor de Beker van België werd door de nieuwelingen gereden in  Bachte Maria Leerne.Terwijl de vrienden-ploegmakkers Jeffrey Herrebaut en Moreno De Pauw zich mochten uitleven in Sinaai, moest Gijs Van Hoecke gaan strijden in deze BvB. Maar geen nood Gijs heeft opnieuw een glansprestatie neergezet die al bij al te karig werd beloond.

  Met meer dan 120 renners aan de start voor 9 ronden of 74 km en dat in een verzengende hitte. Die start werd een heel moeilijke bevalling want eerst diende een 700 m achter de motor tegen gezapig tempo afgelegd te worden. De bedoeling was om dan de officiële start te kunnen geven op brede wegen. Goed bedoeld natuurlijk maar er ontstond zo’n chaos dat niet minder dan drie massale valpartijen tijdens die eerste meters plaatsvonden. Het gevolg was dat de eerste renners wat verderop 5 minuten opgehouden dienden te worden vooraleer de groep weer compleet was.

  Toen de renners uiteindelijk vrije baan kregen, werden de talrijke toeschouwers ‘getrakteerd’ op een spervuur van aanvallen, en dit ondanks het enorm hoge tempo dat er traditioneel bij een Beker van België-koers op nagehouden wordt. Vijf renners slaagden erin om een serieuze kloof te slaan: de Isorex-tandem Callebaut en de in zijn achtertuin rijdende Van Coppernolle, Bodysoller Vanspeybroeck, Avia-wonderkind eerstejaars Carolus en een onbekende Waal.

  De Waal doet de onvrede bij de kopgroep toenemen, want hij bengelt constant achteraan. Waarschijnlijk kon hij ook niet beter, maar het deed uiteraard geen deugd aan de samenhorigheid. Als maximale voorsprong krijgen ze 35 sec bijeen. Twee ronden verder achtte een 3de Isorex-renner, Niels Reynvoet, zijn moment gekomen en jumpte weg uit het peloton. Gijs Van Hoecke zag het gevaar en schoof mee, samen met nog 2 anderen.

  Met nog 4 ronden te gaan kwamen de negen samen, en plots zat iedereen elkaar aan te gapen en vergat men dat er op de trappers moest geduwd worden. Gelukkig was er nog het koersinzicht van Gijs Van Hoecke en hij zette zich op kop en ontwikkelde zonder demarreren een strak tijdrijderstempo. 2 km verder keek hij om en zag dat enkel Jorne Carolus gevolgd was. Niels Reynvoet probeerde nog even, maar capituleert.

  Van Hoeckes ploegmaat Tim Vanspeybroeck kende het einde van zijn krachten niet en reed op zijn eentje na een loodzware achtervolging van 3/4 ronde, naar het duo Van Hoecke-Carolus. De andere 7 werden ingelopen. Maar het is nog ver, 2 ronden voor het einde bedroeg de voorsprong een 50-tal sec.

  Ondertussen hadden zich op kop van het peloton de ploegmakkers van Guillaume Van Keirsbulck (volgens insiders de beste nieuweling van België) genesteld en ontwikkelden een hels tempo. Na 2 pogingen kon Van Keirsbulck himself ontsnappen. Hij kreeg een vluchter mee maar die kon amper volgen. En in de laatste ronde was het dan zover: de 2 achtervolgers sloten aan bij het leidende trio.

  De vijf, Van Hoecke, Carolus, Vanspeybroeck en Van Keirsbulck met zijn gezel, mochten sprinten voor de zege. Gijs Van Hoecke probeerde krampachtig uit het wiel van Van Keirsbulck te komen, maar de gepatenteerde hardrijder viel niet stil en Gijs raakte er net niet over. Met een ultieme jump wist zelfs een beresterke Carolus zich nog net voor de Waaslander te nestelen.

  Gijs Van Hoecke dus 3de, opnieuw een ereplaats maar de strijd die hij leverde kon wel tellen en kon alleen maar uit goede benen komen. Een moegestreden Vanspeybroeck eindigde 5de, Bodysol-Lotto wist uiteindelijk 4 renners in de top-10 te hijsen en streek uiteraard het ploegenklassement op na een puntgave collectieve prestatie.

   

  TEKST : fvdv

  Met dank aan  van Jonas De Vylder voor de foto


  16-07-2007 om 22:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 16/07/2007

  Natasja Nobels (Dendermonde -S.C.F.Bianchi) heeft dit weekend te Oostmalle een 28ste plaats behaald en te  Olen een 24ste plaats.

  Natasja : “Het was heel warm en ik had er duidelijk last van , hopelijk gaat het morgen in Strijpen en woensdag in Arendonk beter”.

  Natasja Nobels 06

  16-07-2007 om 19:15 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZONDAG 15/07/2007
  waod

  ZONDAG 15/07/2007- VRASENE – W.A.O.D.

  BELGISCH KAMIOENSCHAP A / B

  Aantal deelnemers : 81

  1. Kristof Muys winnaar B  (B.K.)

  2. Raf Martens winnaar A   (B.K.)

  10. Robby De Roos uit Moerbeke (A5)

  12. Garry De Cock uit Bazel (B6)

  14. Alex Goossens uit Vrasene (B7)

  19. Tim Vercauteren uit Belsele (A8)

  21. Michael Van de Casteele uit Stekene (A9)

  23. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B13)

  24. André Van Geertsom uit St.Niklaas (B14)

  27. Mario Bolssens uit Meerdonk (B15)

  29. Peter Van Havere uit Burcht (A13)

  30. Filip Troubleyn uit Temse (A15

   

  P.S. Nikola Lion uit St.Niklaas is buiten strijd tot September (geblokkeerde niersteen operatief verwijderd)   ZONDAG 15/07/2007 – WILRIJK – W.A.O.D.

   

  CATG. C / D

  1. Marc Goossens winnaar D

  2. Franky Van Oyen winnaar C

  8. Marc Borghgraef uit Burcht (C5)

  9. Walter De Veerman uit Lochristi (C6)

  14. Roger Schuurman van L.O. (C8)

   

  CATG. E / E+

  1. Frans Aerts winnaar E

  2. Leo Mares uit Beveren (E2)

  4. Leon Daelemans winnaar E+

  10. Karel Andries uit Schoten (E+3)

   

  CATG. F1

  1. Hervé Verstuyft

  2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

  6. Freddy De Blick uit Beveren

  14. Werner Franssens uit Melsele  16-07-2007 om 18:51 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 15/07/2007
  wbvlogo

  ZONDAG 15/07/2007 – WILLEBROEK (A) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

  Omloop der Vlaamse Gewesten

  Aantal deelnemers :

   

  15/07/2007 – BORSBEKE (O) – Elite z/c + Beloften – 118 Km – 02h57min

  Aantal deelnemers : 59

  1. Marc Baeyens
  2. Kurt Eeckhout
  3. Ronny Paridaens
  5. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 2'09"
  22. Steven De Wilde uit Aalter (Rudyco C.T)
   

  15/07/2007 – KEERBERGEN (VB) – Elite z/c + Beloften – 119 Km – 02h47min

  Aantal deelnemers : 82

  1. Koen Iwens
  2. Gerry Van den Eynde
  3. Kim Tesseur
  24. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T) op 2'41"
   

  15/07/2007 – KOHLSCHEID (Dui) EUREGIO (LB) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  15/07/2007 – OLEN (A) – Elite z/c + Beloften – 117 Km – 02h46min

  Aantal deelnemers : 78

  1. Danny Dierckx
  2. Guy Van Broekhoven op 5"
  3. Bert Verboven op 23"
  42. Filip Thoen uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 6'43"
  53. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
   

  15/07/2007 – AARSELE (W) – Beloften – 112 Km – 02h42min

  Aantal deelnemers : 40

  1. Marius Kukta
  2. Kim Borry op 4"
  3. Gedeminas Kaupas op 7"
  10. Thomas De Gendt uit Beveren (Davo)
   

  15/07/2007 – BRECHT (A) – Am./Mast./Elite z/c/Beloften – 80 Km – hmin

  Aantal deelnemers : 65

  1. Jeroen Das
  2. Brecht Van Gastel
  3. Ben Van Baelen
  33. Timothy Van Heurck van L.O. (WAC-Team)
   

  15/07/2007 – LEDEGEM (W) – Am./Mast./Elite z/c/Beloften – 70 Km – 01h24min

  Aantal deelnemers : 71

  1. Ward Lapiere
  2. Pedro Rosselle
  3. Benny Huyghe 


  15/07/2007 – BOEKHOUTE (O) – Elite m/c/Elite z/c/Beloften – 162 Km –03h37min

  Aantal deelnemers: 96

  1. Geert Omloop
  2. Hamish Haynes
  3. Bart Vanheule
  24. Robby Meul uit St.Niklaas (DFL-Cyclingnews) op 45"
  26. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi)
  37. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
  51. Glenn D'Hollander uit Uitbergen (Chocolade Jacques)
   

  15/07/2007 – BRECHT (A) – Juniores – 77,4 Km – 02h00min

  Aantal deelnemers : 49

  1. Pieter Van Echelpoel
  20. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  25. Kenneth Mariën uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes)
  29. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Hudiko Waasland)
  32. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)
   

  15/07/2007 – NIEUWERKERKEN (LB) – Juniores – 81 Km – 02h00min

  Aantal deelnemers : 55

  1. Kevin Thome
  3. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 7"
    

  15/07/2007 – OVERIJSE TERLANEN (VB) – Juniores – 80 Km – 02h05min

  Aantal deelnemers : 37

  1. Ruben Engelen
   

  15/07/2007 – STRIJPEN (O) – Juniores – 93 Km – 02h29min

  Aantal deelnemers : 51

  1. Koen Van Geyt
  19. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 4'30"
  28. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T) op 5'00"
   

  15/07/2007 – VURSTE (O) – Juniores – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  15/07/2007 – LEDEGEM-KEMMEL-LEDEGEM (W) – Juniores – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  15/07/2007 – OLEN (A) – Dames Elite – 80 Km – 02h08min

  Aantal deelnemers : 72

  1. Liesbet De Vocht
  2. Helen Wyman
  3. Suzie Godart
  5. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee) op 47"
  8. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team) op 2'35"
  24. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Bianchi) op 2'40"
  26. Katrien Aerts uit Merksplas (Benelux Team)
  28. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  31. Sofie De Nys uit Gentbrugge (Benelux Team)
  37. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant)
  42. Melissa Huyghe uit Breendonk (Bianchi-Duvel-CataBikes)
  43. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV-Deerlijk)
  50. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas
  57. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
  62. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
   

  15/07/2007 – BACHTE MARIA LEERNE (O) – Nieuwelingen – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  15/07/2007 – BRECHT (A) – Nieuwelingen – 63 Km – 01h36min

  Aantal deelnemers : 61

  1. Dylan Van Baarle
  22. Thomas Collet van L.O. (WAC-Team)
   

  15/07/2007 – HERK DE STAD (LB) – Nieuwelingen – 66,3 Km – 01h45min

  Aantal deelnemers : 42

  1. Erick Tol
   

  15/07/2007 – LANGEMARK-HAGEBOS (W) – Nieuwelingen – 65 Km – 01h45min

  Aantal deelnemers : 47

  1. Ruben De Marez
   

  15/07/2007 – NEERLINTER HEIDE (VB) – Nieuwelingen – 66 Km – 01h41min

  Aantal deelnemers : 35

  1. Jonas Depre
   

  15/07/2007 – OOSTERZELE (O) – Nieuwelingen – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  15/07/2007 – PEPINGEN (VB) – Nieuwelingen – 70 Km – 01h56min

  Aantal deelnemers : 42

  1. Joaquim Durant
  5. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra R.T)
  6. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
   

  15/07/2007 – SINAAI (O) – Nieuwelingen – 66 Km – 01h45min

  Aantal deelnemers : 40

  1. Dominic Schils
  2. Moreno De Pauw uit St.Pauwels (C.T.Menen)
  4. Jeffrey Herrebaut uit Zele (C.T.Menen) op 4"
  5. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 21"
  7. Didier Moens uit Baasrode (Hudiko Waasland)
  9. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia T.C)
  11. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
  12. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  14. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
  17. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  19. Joshua De Smit uit Lokeren (Hudiko Waasland)
  20. Jonas Aerts uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  21. Jeroen Van De Vijver uit Eksaarde (Hudiko Waasland)
  23. Roy Meersman uit Bazel (Hudiko Waasland) op 6'00"
         

  15/07/2007 – STRIJPEN (O) – Nieuwelingen – 65 Km – 01h48min

  Aantal deelnemers : 21

  1. Angelo De Clercq 


  15/07/2007 – WILLEBROEK (A) – Nieuwelingen – 62 Km – 01h39min

  Aantal deelnemers : 35
  1. Stef Swinnen
  2. Kevin De Jonghe uit Schelle (Edegem B.C)
  3. Marijn Bal uit Niel (Steeds Vooraan Kontich) op 43"
  18. Roman Vanstaen uit Bornem (Dijlespurters)
  28. Brian Rubens van L.O. (WAC-Team)
  29. Jef Van Asch uit Breendonk (Dijlespurters)
  32. Mathias D'Hollander uit Zele (Hudiko Waasland)
  34. Craig De Meyer uit Lokeren (Hudiko Waasland)

  16-07-2007 om 18:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 16/07/2007

  Junior Kevin Eeckhout (Wetteren) die bij Sunweb Projob Hamme aan de slag zal kunnen als beloftevol veldrijder, beleefde vorige donderdag een dikke pechdag want op training kwam hij ten val en brak daarbij de pols. Hij onderging een geslaagde operatie en loopt nu rond met drie spillen in de pols.
  Kevin hoopt dat zijn crossseizoen niet in het gedrang komt. Feit is wel dat hij een week of vier geen competitie zal kunnen fietsen. Op de Vlaamse feestdag 11 juli, koerste hij nog in Vrasene en werd daar 7de  van de 100 deelnemers. Hij leverde daar trouwens een opvallende prestatie af door op zijn eentje en kloof van 25 sec te overbruggen en bij een kopgroep van zes aan te sluiten.  Sunweb Projob Hamme verovert de Tour. Niet met renners maar wel met pionnen uit de begeleiding. Nadat algemeen Manager Jurgen Mettepenningen ook al de aankomst in Gent én het vertrek in Waregem meemaakte zit hij nu in Frankrijk en zal daar dinsdag de 9de rit in de Alpen volgen. Tussen Val D'Isère en Briançon en dat vanop de eerste rij. Maar er is meer volk van Sunweb Projob in de Tour: tot in Briançon zal ploegleider Hans De Clercq voor de co-commentaar zorgen tijdens de uitzendingen op Sporza.Voor PR-manager Kris Van Huynegem is het ook al zijn vierde Tour op rij als volger.

   

   

  TEKST : fvdv

  16-07-2007 om 15:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE WILLEBROEK VAN ZONDAG 15/07/2007

  ZONDAG 15/07/2007 – WILLEBROEK – Elite z/c + Beloften

   

  TOPCOMPETITIE OMLOOP DER VLAAMSE GEWESTEN: DAAR ZIJN DE LITOUWERS


  WILLEBRTOPCOMaankomstbew15.7 

  Simas Kondrotas wint vlot de Omloop der Vlaamse Gewesten.


  WILLEBRTOPCOMPpodiumbew15.7

  Op het podium vlnr: Kevin Van den Eeckhout (2de); Simas Kondrotas en Tim Vermeersch (3de)


  In de Omloop der Vlaamse Gewesten te Willebroek, kwamen, onder een brandende zon, 187 renners aan de start om de voorlaatste proef van de topcompetitie te rijden.

  Bjorn Coomans (Puurs), Bjorn Meersman (Bornem), Anthony Van Den Berghe (Sinaai), Lieven Dieleman (Zele), Koen Martens (Temse), Thibault Koppen (Beveren-Waas), Eddy Van Acker (Zele), Gregory Franckaert (Kallo) en Kristof D'Hollander waren de streekrenners. Ze dienden een ronde van 37 km., een grote ronde van 97 km. en 4 plaatselijke ronden van 9,2 km. ofwel 170,8 km. af te leggen.

  De eerste aanval kwam na 5 km.  Bart Veyt en Bart Verdonck namen een kleine voorsprong. Al snel kwam er reactie en ze werden bijgebeend door Michael Northey, Lucas Persson, Graeme Stone, Jérôme Lafourte, Jacob Sutherland en Aidis Kruopis. Zo waren er 8 leiders. Het jagende peloton gaf hen niet veel ruimte en ze werden na 12 km. terug ingelopen.

  Kevin Van Den Eeckhout wilde de wedstrijd hard maken en trok alleen op avontuur maar in de groep zag men het gevaar en er werd gereageerd.

  Matthew Brammeier, Zakaria El Darabna, Bart De Roeck, Christophe Lembrechts en Lorenzo De Buysschere waren de volgende die aan de boom gingen schudden. Viktor Folkesson, Jérémy Burton en Dieter Uyttersprot kwamen aansluiten. Deze 8 leiders haalden een maximale voorsprong van 1'20". Voor Lorenzo De Buysschere ging het te snel en ook het peloton kwam terug dichter. Matthew Brammeier en Zakaria El Darabna gingen nog even door maar toch kwam er na 51,5 km. een algemene hergroepering.

  Een groep van 22 probeerde de beslissing op gang te brengen maar ook zij werden teruggegrepen na 65 km. Het bleef aanvallen regenen. Het kwam telkens tot een algemene hergroepering.

  Op het einde van de grote ronde trokken er weer achttien weg : Stijn Joseph, Detlef Moerman, Stijn Hoornaert, Matthias Vanhie, Bjorn Coomans, Jef De Boeck, Bjorn Meersman, Jan Bluekens, Tom Van De Velde, Kevin Van Den Eeckhout, Kevin Maene, Dries Van Der Ginst, Tim Vermeersch, Jef Michels, Lucas Persson, Thomas Brochard, Ken Vanmarcke en Simas Kondrotas.

  De 18 leiders hadden 42 seconden bij het ingaan van de 4 plaatselijke ronden. Er waren dus nog 36,8 km. te gaan. De leiders hun voorsprong daalde naar 17 seconden. Dries Van Der Ginst, Stijn Joseph en Bjorn Coomans probeerden dan alleen op pad te gaan. Tim Vermeersch en nadien Ken Vanmarcke kwamen nog aansluiten. Alle renners bleven op korte afstand van elkaar.

  Bij het ingaan van de laatste 18 km. probeerde het New Heebra/Lombarden duo Dries Van Der Ginst en Tim Vermeersch om de forcing te voeren. Verschillende renners kwamen terug en zo ontstond er een kopgroep van 11 renners.Dit waren : Detlef Moerman, Bjorn Coomans, Jef De Boeck, Bjorn Meersman, Kevin Van Den Eeckhout, Dries Van Der Ginst, Tim Vermeersch, Dieter Cappelle, Ken Vanmarcke, Simas Kondrotas en Stijn Bastens. Hun voorsprong bleef rond de 30 seconden hangen.

  Met het ingaan van de laatste ronde probeerde Dieter Cappelle solo te gaan. Hij kwam aan maximaal 9 seconden en de rest van het peloton zat op 30 seconden. Dus alles was nog mogelijk. De 11 kwamen weer samen en vanuit het peloton slaagde Ramunas Navardauskas er nog in om vooraan te

  komen aansluiten.

  Het werd uiteindelijk een spurt met 12 die makkelijk gewonnen werd Simas Kondrotas. Kevin Van Den Eeckhout werd 2de, Tim Vermeersch 3de, Detlef Moerman 4de en Stijn Bastens 5de, Bjorn Coomans werd 6de, Bjorn Meersman 12de.

  Kenny Van Der Schueren behield zijn witte trui als leider.


  WILLEBRTOPCOMPcoomansbew15.7 

  Bjorn Coomans reed een sterke wedstrijd en werd 6de.  TEKST :
  fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

  16-07-2007 om 15:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN ASPIRANTEN UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 15/07/2007

  ZONDAG 15/07/2007 – HAALTERT - Aspiranten

   

  UITSLAGEN ASPIRANTEN IN HAALTERT

   

  MEISJES 13 JAAR.

  3 dln 1.Nele Seghers (Jonge Rakkers Vollezele)

   

  MEISJES 14 JAAR

  2 dln 1. Steffi Lodewyks (Dijlespurters Mechelen)

   

  JONGENS 12 JAAR

  22 dln 19 km
  1. Emill Vandenabbeele (Molenspurters Meulebeke)

  4. Thomas Bonnaerens (Lokerene-Hudiko)

  8. Dominick Wittouck (Zele –Hudiko)

  10. Yornie D’Heer (Zele –Hudiko)

  18. Stef Bryssinck (Rupelmonde –Hudiko)

   

  JONGENS 13 JAAR.

  25 dln 24 km
  1. Saimen De Laeter (Bianchi)

  8. Tom Van Dam (Melsee –WAC)

  9. Bruno Maes (St.-Gillis-Waas –Hoop op Zegen)

  13. Glenn Rotty (St.-Pauwels –WAC)

  25. Lorenzo Dubois (Zele –La Bicycletta)

   

  JONGENS 14 JAAR.

  39 dln 35 km
  1. Jerome Kerf (Team Natacha)

  2. Steffen Cuyken (Nieuwkerken –WAC)

  30. Servaas Petrov (Lokerene –Hudiko)

  33. Bjorn Dhaese (Zele –Hudiko)

   

  ** Indien er aspiranten uit de ruime regio zijn die niet in de uitslagen staan, mogen ze dat mailen naar flor.van.de.velde@telenet.be.
  We hebben immers enkel maar rennerslijsten van het WAC-team, Hudiko en Hoop op Zegen.

  16-07-2007 om 15:25 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE WILLEBROEK VAN ZONDAG 15/07/2007

  ZONDAG 15/07/2007 – WILLEBROEK - Nieuwelingen

   

  STEF SWINNEN KLOPT BVB-WINNAAR KEVIN DE JONGHE


  WILLEBR aankomst bew15.7 

  Aankomst van Stef Swinnen. Hij won zijn derde koers.


  WILLERBR tweevluchtersbew15.7

  De twee leiders die de goede vlucht vormden: Kevin De Jonghe uit Schelle en Stef Swinnen uit Herselt.


  Wielerclub De Spurters V.Z.W. waren de organisatoren van de Topcompetitie wedstrijd te Willebroek en als afwachtingswedstrijd mochten de nieuwelingen rijden. Er kwamen 35 nieuwelingen, waaronder 1 dame junior (Kim Vermeiren), opdagen voor 10 ronden van 6,2 km. of 62 km.

  Mathias D'Hollander (Zele), Jef Van Asch (Breendonk), Brian Rubens (Zwijndrecht), Roman Vanstaen (Bornem), Marijn Bal (Niel), Kevin De Jonghe (Schelle) en Craig De Meyer (Zele) waren de streek -regiorenners.

  De eerste 2 ronden liet Jimmy Butzen zich zien en nam tot 35 seconden voorsprong maar het peloton rekende hem terug in. Daarna gingen Gianni Van Calster en Stef Swinnen voor twee ronden op zwier. Nadat ze nog vier renners bij hen kregen, kwam de hergroepering.

  Andreas Prinzie probeerde dan, maar meer dan een handvol seconden kreeg ook hij niet. Met nog 2 ronden te gaan, was Stef Swinnen daar terug. Nu ging ook Kevin De Jonghe mee en dat was de winnaar van de Beker van Belgie wedstrijd daags voordien te Sint-Katelijne-Waver.

  Het duo bleef voorop en in de spurt haalde Stef Swinnen (Herselt) het van Kevin De Jonghe (Schelle). Voor Stef Swinnen was het de 3de zege van het seizoen. Op 43 seconden won Marijn Bal (Niel) de pelotonspurt voor Jeroen Van Camp en Aron Sempels.

  Roman Vanstaen werd 18de, Brian Rubens 28ste, Jef Van Asch 29ste, Mathias D'Hollander 32ste en Craig De Meyer 34ste.

   

  WILLEBR brianrubensbew15.7

  Brian Rubens van het WAC Team reed ook in Willebroek en eindigde 28ste


  WILLEBR zelenaarsbew15.7

  De twee Zelenaars van Hudiko in Willebroek: Matthias D’Hollander en Craig De Meyer.  TEKST :
  fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

   

  16-07-2007 om 15:17 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE SINAAI VAN ZONDAG 15/07/2007

  ZONDAG 15/07/2007 – SINAAI - Nieuwelingen

   

  KLEINZOON VAN JEF SCHILS WINT OP DE STENENMUUR


  SINAAISTENEN niewbloemenbew15.7

  De winnaar Dominic Schils uit Groot-Brittannië met links zijn vader Patrick Schils , ex-renner en zoon van Jef Schils en rechts de oma van Dominic en weduwe van Jef Schils die in maart van dit jaar op 75-jarige leeftijd overleed.

   

  Zondagnamiddag organiseerde Stenenmuurkermis een nieuwelingenkoers waarvoor 40 renners inschreven maar slechts 39 de start namen. Flor Pyfferoen uit Ruddervoorde kon niet starten omdat hij broodnodige attributen niet had meegebracht uit West-Vlaanderen. Er moesten 12 ronden worden gereden of 66 km in deze Grote Prijs Giec NV.. Bij de deelnemers waren meer dan twintig streekrenners en dat maakte het voor het publiek wel wat aantrekkelijker.

  Merkwaardig verschijnsel deed zich voor bij de begeleiding van de koers door de mensen van Wielerbond Vlaanderen. Eric Van Goethem stond er zowaar helemaal alleen voor. Een stagiair uit Oost-Vlaanderen liet zich niet zien en ook een WBV-afgevaardigde uit de Antwerpse afdeling  had zijn kat gestuurd. Eric Van Goethem kon goddank, Benny Smet uit Sinaai inschakelen die wel van dienst was als speaker maar ook als stagiair bij WBV Oost-Vlaanderen actief is. Zijn speakerambt werd overgenomen en zo kon deze wedstrijd toch beroep doen op twee afgevaardigden.

  Reeds van in de eerste ronde werd er duchtig de pees opgelegd en dat was noodlottig voor Quenell Verhulst en Jens Verleyen van Hoop op Zegen. Vooraan zette Moreno De Pauw door en in de 2de ronde had hij een voorsprong van 18sec op de groep die werd geleid door de Britse Belg Dominic Schils.

  Moreno De Pauw deed wel zijn best maar Schils bleef maar controlerend fietsen en ook Jonas De Permentier nam initiatieven om naar voor te rijden. In de 4de ronde kwam dan ook alles weer samen. Voor Jimmy Segers zat het wat tegen toen hij plots met een aflopende ketting werd geconfronteerd. Hij stapte af, legde de ketting weer waar ze moest liggen, wipte op de fiets en in één rush dichtte hij de kloof. Wie het zag, stond verrast te kijken naar de manier waarop de Sint-Gillisnaar weer naar voor reed.

  Alles kwam samen en bleef samen. Bartel De Beer en Joshua De Smit ( Lokeren- Hudiko) hadden voeling met de kopgroep van een 25 renners verloren. Op een knappe manier  en vooral met veel kracht achtervolgden ze en sloten aan vooraan. Joshua De Smit koerst maar zijn eerste seizoen en begon pas in maart te trainen. Zonder aspirantenopleiding begon hij en zette de stap vanuit het voetbal bij SK Doorslaar. Een kwetsuur verbood hem nog te voetballen, dus maar gaan koersen. En stilaan vindt Joshua het ritme om in eerste instantie zijn koersen uit te rijden en nu al een degelijke prijs te pakken.

  Ondertussen sneuvelden heel wat renners in de achterste gelederen. In de 7de ronde verliet Roy Meersman uit Bazel de koers en ook Jeroen Colman uit Waasmunster, een nieuwe naam bij de nieuwelingen, werd nu uitgeteld. Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht had het ook al lastig gekregen. Hij wist dat al vooraf want hij vervult momenteel een vakantiejob en naast gebrek aan training komt er nog bij dat Pieter bij zijn job, ook een gans dag op zijn benen moet staan. Nog twee weken werkt hij en dan gaat hij er eens echt goed invliegen.

  In de koers konden we aan de aankomstlijn zien hoe Jeffrey Herrebaut zich op kop zetten om nog meer vaart te brengen en daarna probeerde ook Tom Dobbelaer iets. Telkens kwam alles weer samen.

  Bij het ingaan van de laatste ronde had Jimmy Segers zich losgewerkt en aan de streep steeg zeer luid gejuich op want Jimmy had daar meerdere  fans staan. We telden 17 seconden voorsprong. Maar achter hem  waren er in het peloton van een man of twintig nog steeds sterke jongens actief. Moreno De Pauw en ook Jonas De Permentier reden voor wat ze waard waren en de kleinzoon Dominic van de wielergrootheid van weleer, Jef Schils bleef ook constant met alle aandacht de strijd volgen. Het lag er vingerdik op dat deze in Groot-Brittannië wonende Belg, alles in het werk zou stellen om de zege te pakken. Dat was ook de idee van Moreno De Pauw, Jeffrey Herrebaut en Jelle Mannaerts die Jimmy Segers weer bijhaalden.

  Dan kwam de eindspurt waarin het tot een leuke confrontatie kwam tussen de Oost-Vlaamse kampioen Moreno De Pauw en Dominic Schils. Deze laatste won met miniem verschil. Even verder bleef Jelle Mannaerts uit Lommel net voor Jeffrey Herrebaut en Jimmy Segers werd nog 5de. Hij kan het in zijn hoofd prenten dat de ene of de andere dag, zijn aanvalslust zal worden beloond. Jonas De Permentier zette zich voor eigen volk op de 9de plaats.

  Wie Dominic Schils zag winnen doet er goed aan die naam te onthouden. Hij wil renner worden. En dat vanuit Groot-Brittannië waar hij vast woont en dus ook geen Nederlands praat. Hij won in Sinaai zijn 21ste koers waarvan al vijf in België. In Engeland wint hij alles wat er te winnen is. ’s Zaterdags koerst hij daar en ’s zondags komt hij dan in België rijden. Daarom dat hij het Kanaal oversteekt om in Vlaanderen te komen koersen. Hij vertrekt dinsdag weer huiswaarts want ’t is nog geen vakantie in Groot-Brittannië. In Goetsenhove eindigde hij in de Beker van België nog 2de en vorige week reed hij jammer genoeg lek op de Bosberg in de koers van Denderwindeke.

  Dominic is de zoon van Patrick Schils en diens vader was Jozef Schils of Jef Schils die begin dit jaar in maart overleed op 75-jarige leeftijd. Hij was prof van 1951 tot 1965. In die periode won hij maar liefst 108 wedstrijden waarbij o.a. ook Parijs-Tours (1953). In 1952 was Jef Schils Belgisch Kampioen. Meerdere jaren was Jef ook ploegmaat van Rik Van Looy.

  Maar ook Patrick Schils, de vader van de winnaar te Sinaai, was renner en zelfs prof van 1979 tot 1982. Hij vertelde in Sinaai hoe hij nog bij de liefhebbers de enige was die in de Ronde Van Oostenrijk de mannen van het Oostblok klopte en hoe hij bij de liefhebbers er eens 23 won. Toen hij zwaar viel in de Ronde van Mallorca was het wielrennen voor Patrick Schils over.

  Dit alles om maar te zeggen dat de appel nooit ver van de boom valt en dat we nu, via de zege van Dominic te Sinaai, weer iets hebben om te volgen wat er met deze renner gaat gebeuren. Heel wat Belgische ploegen hebben al geprobeerd hem in te lijven maar dat lukt alsnog niet. Maar voor de mannen van de Stenenmuur is het goed om volgen en, dan kunnen ze later, als Dominic Schils in de wielersport een “figuur” wordt, zeggen : “Die heeft hier nog gewonnen op de Stenenmuur in 2007!”

  Vermelden we ook nog dat de weduwe van Jef Schils en de ‘bomma’ van Dominic eveneens aanwezig was op de Stenenmuur.


  SINAAISTENEN nieuwbennybew15.7 

  Benny Smet die als stagiair in opleiding is bij Wielerbond Vlaanderen en op Stenenmuur zijn taak als ‘speaker’ moest laten varen om de koers als afgevaardigde te volgen. We wensen Benny succes toe om weldra een volwaardig  délégué te zijn.  TEKST EN FOTO’S : Flor Van de Velde

   

   

  16-07-2007 om 15:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE JENEFFE VAN ZONDAG 15/07/2007

  ZONDAG 15/07/2007 – JENEFFE – Miniemen & Aspiranten

   
  WINST EN EEN TWEEDE BIJ GEBROEDERS VAN DE VELDE


  VDVELDETHOMASJENEFFEbew15.7

  Thomas Van de Velde op het podium te Jeneffe

   

  Zondagnamiddag was een deel van de Josanploeg in Jeneffe om daar een wedstrijd te betwisten. Bij hen natuurlijk de gebroeders Van de Velde uit Hamme.

  Thomas Van de Velde werd bij de miniemen winnaar voor zijn ploeggenote Femke Vandendriesche. Zij reden al van in de tweede ronde beiden voorop.  In de spurt bleef Thomas de baas.

  Maar wat een mooi gebaar van de jonge renner : hij schonk zijn bloemen na de wedstrijd aan Femke. “Ze is tenslotte toch een meisje en er was voor het eerste meisje niets voorzien. Zodoende was iedereen tevreden bij deze miniemen van 11 jaar”, aldus vader Patrick.

   

  Bij de aspiranten 13 j werd broer Matthias 2de in een spurt met vier en dat nadat ze van in de 2de ronde met die vier voorop waren geraakt.

   

  Volgende afspraak nu volgend weekend het BK MTB waar Matthias toch met enige ambitie naartoe gaat om zo goed mogelijk te presteren. We kijken uit.

   

  VDVELDE MATTHIASjeneff bew15.7
  Matthias met de kopgroep van vier waarvan hij tweede werd. Hier in 2de positie achter de latere winnaar  TEKST EN FOTO’S :
  fvdv

   

   

   

  16-07-2007 om 14:55 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 14/07/2007

  wbvlogo

  Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 14°Seizoenszege van 2007 !!!
  Proficiat aan BART BRYSSINCK met zijn 1° Seizoenszege van 2007 !!!!!

  ZATERDAG 14/07/2007 – DADIZELE (W) – Elite z/c + Beloften

  ACHTER DERNY’S

  Aantal deelnemers : 12

  1. Maxim Debusschere (36’45”)

  2.  Bart Van Speybroek

  3.  Geoffrey Demeyere

   

  14/07/2007 – HEIST OP DEN BERG (A) – Elite z/c + Beloften – 116,6 Km – 02h36min

  Aantal deelnemers :

  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. Peter Aerts op 16"
  3. Ken De Feyter op 2'04"

  koers guy itegem 14 juli 2007 012

  Guy Smet na zijn 14°Seizoenszege en de kindjes zijn weeral fier dat papa gewonnen heeft !!!!!!  


  14/07/2007 – LAARNE (O) – Elite z/c + Beloften – 115 Km – 02h44min

  Aantal deelnemers : 56

  1. Mario Willems

  2. Gert Verheecke

  3. Kevin Degezelle

  4. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)

  5. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)

  11. Koen De Bosscher uit Kalken (MD C.T) op 6’00”

  15. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde VZW)

  16. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)

  19. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)

  28. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T)

   

  14/07/2007 – WAARDAMME (W) – Elite z/c + Beloften – 112 Km – 02h46min

  Aantal deelnemers : 54

  1. Evaldas Siskevicus

  2. Klaas Sys

  3. Thierry Declercq op 20”
   

  14/07/2007 – SINAAI (O) – Beloften – 110 Km – 02h43min

  Aantal deelnemers : 53

  1. Dieter Verbeek

  2. Steven Dierckx op 16"
  3. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)

  12. Stijn De Vriese uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 8'00"

  13. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)

  20. Michiel De Coninck uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)

  23. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C)

  27. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes) 


  14/07/2007 – BORSBEKE (O) – Juniores – 97 Km – 02h31min

  Aantal deelnemers : 65

  1. Sander Stiegelis (Isorex C.T)

  24. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland) op 2’55”

  26. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)

  27. Jens Mertens (KSC Denderstreek Labiekes)

  29. Stijn Van Geyte uit Grembergen (Isorex C.T)

  31. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex C.T)


  14/07/2007 – DENTERGEM (W) – Juniores – 84 Km – 01h59min

  Aantal deelnemers : 100

  1. Stijn Steels 


  14/07/2007 – HERK DE STAD (LB) – Juniores – 96,9 Km – 02h33min

  Aantal deelnemers : 48

  1. Coen Otterspeer 


  14/07/2007 – OOSTMALLE (A) – Juniores – 92 Km – hmin

  Aantal deelnemers : 30

  1. Wout Mertens
  12. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  22. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  28. Kenneth Mariën uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes)
   

  14/07/2007 – ZEMST-BOS (VB) – Juniores – 88 Km – 02h13min

  Aantal deelnemers : 40

  1. BART BRYSSINCK uit Rupelmonde (ABBS Wielerjeugdteam)

  21. Mauro De Smedt (Thompson C.T) op 5’39”

  27. Yannick Van Wiele (La Bicycletta)
   

  14/07/2007 – OOSTMALLE (A) – Dames Elite – 88 Km – 02h40min

  Aantal deelnemers : 75

  1. Ilse Geldhof
  2. Liesbet De Vocht
  3. Sjoukje Dufoer
  12. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Vlaanderen-Capri-Sonne)
  15. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
  16. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  18. Melissa Huyghe uit Breendonk (Biachi-Duvel-CataBikes)
  22. Karen Steurs uit Schoten (AA-Drinks)
  24. Sofie De Nys uit Gentbrugge (Benelux Team)
  28. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Bianchi)
  36. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
  42. Katrien Aerts uit Merksplas (Benelux Team)
  45. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV-Deerlijk)
   

  14/07/2007 – OOSTMALLE (A) – Dames Jeugd – 60 Km – 01h54min

  Nieuwelingen - Aantal deelnemers : 52

  1. Anne-Laure Gheerardeyn
  2. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team)

  Juniores - Aantal deelnemers : 35
  1. Kim Vermeiren
  5. Veronique Staes uit St.Job in't Goor (Steeds Vooraan Kontich)
  18. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
   

  14/07/2007 – ST.KATELIJNE-WAVER (A) – Nieuwelingen – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  14/07/2007 – BORSBEKE (O) – Nieuwelingen – 65 Km – 01h47min

  Aantal deelnemers : 38

  1. Joeri Stallaert

  2. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen)

  3. Mathias Lievens uit (KSC Denderstreek Labiekes)

  20. Jan Hullaert uit Kalken (Hudiko Waasland)

  28. Stijn Heyse (KSC Denderstreek Labiekes) op 2’26”

  36. Quenell Verhulst uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren) op 5’00” 


  14/07/2007 – WAREGEM (W) – Nieuwelingen – 68 Km – 01h46min

  Aantal deelnemers : 54

  1. Bert Van Lerberghe

  18. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team) op 55” 


  14/07/2007 – ZWEVEGEM (O) – Nieuwelingen – 63 Km – 01h30min

  Aantal deelnemers : 41

  1. Niels Reynvoet

  16-07-2007 om 14:44 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE ITEGEM VAN ZATERDAG 14/07/2007

  ZATERDAG 14/07/2007 – HEIST OP DEN BERG (ITEGEM) (A) – Elite z/c + Beloften

   

  GUY SMET BEHAALT 14°SEIZOENSZEGE TE ITEGEM !!!


  koers guy itegem 14 juli 2007 012

  Guy Smet poserend voor de fotograaf met zijn 14°Zege van het seizoen. 


  In de wedstrijd te Itegem kwamen maar liefst 94 renners aan de start om 116,6 Km af te leggen.

  Al vanaf de 2de ronde gingen 11 renners aan de haal die tevens goed waren voor de eerste 11 uit de uitslag , ze konden meteen een voorsprong bij elkaar fietsen van meer dan 2min op het peloton.

  De 11 leiders waren : Guy Smet , Peter Aerts , Ken De Feyter , Bert Verboven , Cedric Van Lommel , Nico Wierinckx , Sigi Ransy , Maurice Schreurs , Rudy Bruynseels , Yoeri Beyens en Thomas Veirum.

  Met nog 4 ronden te gaan demarreerde Guy Smet en kreeg enkel Peter Aerts nog mee , dit was voor Guy nog niet voldoende en de laatste ronde moest ook Peter Aerts eraan geloven.

  Guy Smet kwam solo binnen en dat bracht hem meteen de 14°Seizoenszege op en daarmee staat Guy nu aan de kop in de Zegestand van 2007.

  Voor het eerst kreeg Guy zowel een palm als een trofee mee naar huis terwijl de tweede en derde uit de wedstrijd een grote rijstvlaai cadeau kregen.

  We vroegen aan Guy of hij nu een nieuw record heeft gevestigd met 5 zeges op een tijdsbestek van 7 dagen.

  Guy Smet :” Vorig jaar heb ik ook eens 5 zeges op 8 dagen gehaald dus eigenlijk is dit nu een nieuw record , ja”.


  koers guy 13 juli 2007 vrasene 003

  Guy meedraaiend in de goede ontsnapping en steeds de motor van het gebeuren.

  Foto's : Saffia

  16-07-2007 om 13:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE PHILIPINNE VAN ZATERDAG 14/07/2007

  ZATERDAG 14/07/2007 – PHILIPINNE (Ned) – Elite z/c + Beloften

   

  KOEN VAN DE VELDE 7de in NEDERLAND


  VAN DE VELDE KOENpilippine bew15.7

   

  Koen Van de Velde (WIMI Games St-Martinus) reed zaterdag een koers in het Nederlandse Philippine te Nederland. Het werd er een criterium over 32 ronden en de totale afstand bedroeg 80 km. Er stonden 43 renners aan de start en Koen eindigde 7de.

  In de eerste 5 ronden waren er een paar kleine schermutselingen zonder resultaat maar in de zesde ronde geraakte Koen Van de Velde eerst solo weg maar kreeg dan een metgezel.

  -“Zo reden we 5 ronden verder met ons twee, tot dat Jeheudi Schoonacker eveneens de aansluiting kon maken bij ons. Spijtig genoeg kwam een 3 tal ronden later alles weer samen”, aldus Koen.

  Toen er een korte maar hevige regenbui over Philippine trok reden vijf renners weg uit het peloton en bleven de rest van de wedstrijd voorop.Zo moest Koen met een groep van 25 renners sprinten voor de 6de plaats. Daarin werd hij 2de of de 7de plaats in de uitslag.

  -“Ik voelde dat de benen niet meer super waren. Ik had de dag voordien in Vrasene ook al niet echt dat goede gevoel meer in de benen. Enkele dagen rustig aandoen is nu de boodschap. Dinsdagavond rij ik nog een criterium op de Nederlandse Clinge waarna ik zaterdag in Waasmunster aanzet.”

   

   

  TEKST : fvdv

   

  FOTO : Wielrennen in Zeeland

  16-07-2007 om 13:39 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE OOSTMALLE VAN ZATERDAG 14/07/2007

  ZATERDAG 14/07/2007 – OOSTMALLE – Dames Elite

   

  PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP DAMES ELITE TE OOSTMALLE

   

  OOSTMelitaankomstbew15.7    

  Ilse Geldhof won heel vlotjes de eindspurt.

  OOSTMelitepodiumbew15.7        

  Het Antwerpse podium van het PK: vlnr: Annick Van Leuven (2de), Liesbet De Vocht en Melissa Huyghe (3de)

  De 75 Dames Elites streden in Oostmalle ook voor hun PK Antwerpen dat bestond uit 22 ronde van 4 km of 88 km.

  Voor de ‘polderrennersregio’ deden mee: Cindy Pieters (Sint-Niklaas), Ilse Fiers (Waasmunster), Melissa Huyghe (Breendonk), Annick Van Leuven (Schoten), Githa Michiels (Hoboken), Natasja Nobels (Dendermonde), Sofie Verdonck (De Klinge) en de Benelux rensters Ines Claes (Turnhout), Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Sofie De Nys (Gentbrugge), Greetje De Vos (Oudenaarde), Katrien Aerts (Merksplas), Cindy Vandermeulen (Stekene) en Natacha Hoedt (Herseaux).

  De Ierse Julie O'Hagan  reed gedurende drie ronden alleen voorop. Toen kwam Grace Verbeke en die ging in één ruk over Julie O'Hagan. Daarna kwam Cindy Pieters aansluiten bij Grace Verbeke en dit duo bouwde meteen een flinke voorsprong op.

  Verschillende pogingen om naar de leidsters toe te rijden mislukten. Pas op het einde van de wedstrijd werd het peloton wakker en zo vertrokken een tiental dames op zoek naar het duo Verbeke-Pieters.

  Het leidersduo werd gegrepen zodat er twaalf de slotkilometers voorop reden.

  Ze bleven samen en Ilse Geldhof uit het West-Vlaamse Boezinge haalde het voor Liesbet De Vocht en Sjoukje Dufoer.

  Liesbet De Vocht uit Arendonk werd Provinciaal Kampioene. Annick Van Leuven werd 2de en Melissa Huyghe 3de.

   

  OOSTMeliteinesclbew15.7

  Ines Claes reed ook het PK in Oostmalle. Ze verblijft wel in Beveren maar officieel is ze van Turnhout.


  OOSTMelitegeldhofbew15.7
  De fier poserende Ilse Geldhof uit Boezinge.


  TEKST :
  fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

   

   

  16-07-2007 om 13:31 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE OOSTMALLE VAN ZATERDAG 14/07/2007

  ZATERDAG 14/07/2007 – OOSTMALLE - Juniores

   

  WOUT MERTENS WINT IN OOSTMALLE


  OOSTMJUNmertensbew15.7 

  De winnaar Wout Mertens

  Zaterdag mochten ook de juniores een wedstrijd rijden in Oostmalle en met 30 stonden ze aan de vertreklijn.
  Ze dienden 23 ronden van 4 km. of 92 km. af te werken.

  Kenneth Marien (Hamme), Tom Verhulst (Beveren-Waas) en Jochem Smet (Kemzeke) waren de streekrrenners voor de ‘Polderrenners’.

  Hammenaar Kenneth Mariën was er in de 1ste rond al bij in een vlucht met Mickey Kallenfels. Daarna kwam Nick Hannes aan de beurt maar ook hij mocht niet verder.Toen Nico Thys ten aanval trok, kwam toch stilaan een beslissende ontsnapping tot stand. Er verzamelden zich acht renners en die voelden zich sterk genoeg om de wedstrijd te beheersen. 8 renners zouden de wedstrijd volledig beheersen.

  Die acht waren: Gertjan Van Ham, Nick De Bruyn, Wout Mertens, Steven Oomen (Nederland),

  Nick Hannes, Kurt Brosens, Bart Huybrechts en uiteraard Nico Thys. Het trio Nederlanders Mickey Kallenfels, Piet Hanegraaf en Ferdinand Boogaard gingen in de achtervolging terwijl in de 15de ronde Nick De Bruyn moest lossen uit de kopgroep.

  Ondertussen was Ferdinand Boogaard alleen op zoek gegaan naar de zeven leiders. Hij deed wel zijn best maar de leiders deden dat nog iets beter. Zo geraakte Boogaard geen wiel dichter. Met nog 4 ronden te gaan, waren er nog 7 renners in koers.

  Steven Oomen probeerde in de finale zijn metgezellen nog te verschalken maar de poging mislukte.

  Zo kregen we een spurt met zeven die gewonnen werd door Wout Mertens voor Kurt Brosens.

  Voor Wout Mertens uit Wuustwezel, de 4de zege van het seizoen.

   

  OOSTMJUNjochemsmetbew15.7          OOSTMJUNverhulstbew15.7

  Voor Hoop op Zegen startten Jochem Smet en Tom Verhulst.  TEKST : fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

  16-07-2007 om 13:17 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG DAMES JEUGD TE OOSTMALLE VAN ZATERDAG 14/07/2007

  ZATERDAG 14/07/2007 - OOSTMALLE - DAMES JEUGD

  PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP ANTWERPEN VOOR DAMES JEUGD


  OOSTMjeugdaankomstbew15.7 

  De aankomst van Kim Vermeiren


  W.S.C. Oostmalle V.Z.W. zorgde zaterdagnamiddag voor drie wedstrijden waarvan de eerste het PK Antwerpen voor Dames Jeugd was. Er kwamen 87 rensters waarvan 51 nieuwelingen en 36 juniores opdagen voor 15 ronden van 4 km. of 60 km.Nog eens een duidelijk bewijs dat het wielrennen voor meisjes in de lift zit!

  Gilke Croket (Bornem), Liesl Van Daele (Sint-Niklaas), Amy De Ridder (Grembergen), Kaat Hannes (Wechelderzande) en Veronique Staes (Sint-Job-In't-Goor) waren de betrokkenen voor ‘Polderrenners’

  Er liep weer wat organisatorisch mis in deze koers en met een halfuur vertraging werd gestart. Maaike Polspoel nam al direct het initiatief en haalde uit haar benen een solovlucht van wel 30 km. In de 9de ronde kreeg ze Katrien Van Looy bij haar maar een jagend peloton kende succes en greep de twee terug.

  Veronique Staes voelde het nu beginnen kriebelen en begon aan een ontsnappingspoging waarvoor ze ook de medewerking kreeg van Tine Ghyselinck, Kim Vermeiren en Sanne Cant. Het mocht niet baten, ze geraakten niet ver genoeg weg.

  Toen de wedstrijd naar het einde liep konden toch nog vier meisjes de groep verschalken en naar de aankomstlijn fietsen en uit maken wie zou winnen: Lien Lanssens, Kim Vermeiren, Maaike Polspoel en Anne-Laure Gheerardyn. Kim Vermeiren haalde het makkelijk voor Lien Lanssens en Maaike Polspoel. Anne-Laure Gheerardyn werd 4de maar 1ste nieuwelinge.

   Voor Kim Vermeiren was het de tweede zege en die was goed voor de Kampioenstitel van de provincie Antwerpen en ook voor Anne-Laure Gheerardyn was het een tweede zege.

  Kaat Hannes werd Provinciaal Kampioene bij de nieuwelingen, 2de werd Eline De Roover en 3de was Karen Verhestraeten.

  Bij de juniors waren het naast Kim Vermeiren ook Anne Arnouts als 2de en Veronique Staes als 3de mee op het podium mochten voor het PK.


  OOSTMjeugdpodiumjunbew15.7

  Bij de juniores greep Kim Vermeiren (midden) ook de provinciale titel vóór Anne Arnouts (links) en Veronique Staes (rechts) 

   OOSTMjeigdpodiumnieuwbew15.7

  Het podium van de nieuwelingen met Kaat Hannes in de kampioenentrui.Links van Kaat staat Anne-Laure Gheerardyn, die de wedstrijd won bij de nieuwelingen.

   


  TEKST :
  fvdv


  FOTO’S :
  Alain Sennesael

   

   

   

  16-07-2007 om 13:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 16/07/2007

  Nieuweling Jasper van den Branden (Sint-Gillis–WAC TEAM) reed zaterdag de Beker van België in St-Kathelijne-Waver. Opdracht: 7 ronden van 11km. Na afloop zei hij in en commentaar:

  -“Het was een mooi parcours en de eerste ronden zat ik steeds goed vooraan. Er waren regelmatig ontsnappingspogingen en af en toe probeerde ik mee te gaan maar er geraakte geen enkele groep definitief weg. Halfweg koers had ik een lastig moment en zat ik ergens vanachter waar het veel zwaarder koersen was door de sterke zijwind op bepaalde stroken. Vanaf dat het stil viel ben ik dan maar ineens tot vooraan gereden waar het toch iets minder zwaar was.”

  Op een ongeveer 10 km van het einde reed een groepje van elf man weg. Mooi werk leverde Jasper dan om samen met twee andere renners de kloof te dichten.

  -“We waren dan weg met een kopgroep van 14 waarvan de helft amper mee ronddraaide maar we konden toch nog voor het peloton blijven waar ik al zeer blij om was.”
  Omdat nog een renner zich kon afzonderen moest Jasper spurten voor de 2de plaats.

  -“ Ik zat niet in een goede startpositie voor die spurt en zo werd ik 12de. Een mooi resultaat dus maar achteraf bekeken vond ik toch dat ik een slechte spurt gereden had.”

   

   

  TEKST : fvdv

  16-07-2007 om 13:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE SINAAI VAN ZATERDAG 14/07/2007

  ZATERDAG 14/07/2007 – SINAAI - Beloften

   

  WILLEM DE GREYT WEER UITBLINKER MAAR ZEGE VOOR DIETER VERBEEK.


  SINAAISTENENbelbew14.7 

  De bloemen voor Dieter Verbeek.

  De Grote Prijs Luc Van Poucke lokte te Sinaai 53 beloften naar de Stenenmuurkermis. Er moesten 20 kleine ronden worden gefietst maar voor heel wat renners bleken ze nog te groot! Zeker toen er in ronde 2 een kopgroep van twaalf werd gevormd werd het pompen of verzuipen voor al wie niet mee was.

  Die vlucht met twaalf werd al ingeleid door acht renners en die groeiden aan tot het dozijn met de thuisrenner Willem De Greyt en de streekrenners Stijn De Vriese en Steven Dierckx, de andere Vlamingen Jens De Paepe, Lorean Devos, Kasper lagae; Kevin De Groote, Dieter Verbeek, Kevin Delie, Lode Van Impe, Brian Hoste en de Israeliër Niv Libner.

  Sommigen probeerden nog aan te sluiten maar hun benen waren te kort. Zo deden Philip Van Daele, Nicolas Bertuille en de Litouwer Zilvinas Linkus een lovenswaardige poging en daarna ook nog eens het tweetal Dirk Van Dijcke en Lieven Dieleman. Maar de twaalf waren heer en meester en halfkoers bedroeg hun voorsprong 1.35 min op de groep.

  In die groep werkte Linkus hard om de kloof zo klein mogelijk te maken maar dichter dan 1.02 min kwamen ze toch niet. Spijtig voor Linkus dat hij in de eindfase van de koers nog met een lekke band achter de nadarafsluiting moest gaan stappen. Twaalf leiders en elf achtervolgers in de 13de ronde.

  In de 14de ronde werd het voor Kevin De Groote uit Deinze te zwaar en hij liet zich uit de kopgroep afzakken. Nog met elf dus. Een legioen renners werden al uit koers genomen. Bij hen ook Stefan Ott die 27ste werd. De Waasmunsteraar kan niet zo goed tegen de warmte; “’t Is zijn weer niet”, werd gezegd.

  Op iets minder dan 25 km van het einde begon het vooraan te stuiven. Er werd fel gedemarreerd en daaruit  kwam een leidersgroepje van vijf met Willem de Greyt, wat reed die toch weer sterk ja, Jens De Paepe, Brian Hoste, Steven Dierickx en Niv Libner. Kort nadien zoefde ook nog Dieter Verbeek naar voor en zo kon met zes stilaan aan de finale worden gedacht.

  Kevin Delie kwam eerst alleen achter de zes aan maar dan kreeg hij nog Lode Van Impe bij zich. Dan volgden Lorean Devos met Kasper Lagae terwijl Stijn De Vriese moest afhaken en verderop bij achtervolgers geraakte.

  Net voor het ingaan van de laatste ronde, opminder dan 10 km van de aankomst, trokken Libner en Willem de Greyt nog maar eens de aanvalsschoenen aan en weg waren ze. Ze haalden alles uit hun longen en benen en aan de meet hoopten ze al op de stunt van De Greyt die zowat voor, eigen deur reed. Maar achter het tweetal bekeek Dieter Verbeek de situatie. “Ik ga dat gat dichten besloot hij.” En ja hoor het was voor dit groot talent een eenvoudige klus om naar het duo Libner-De Greyt te rijden. Zoals hij achteraf zei: “ Die twee konden niet beter en vrij gemakkelijk reed ik er ook van weg.”

  Verbeek won dus vlot en daarmee herhaalde hij een zege in Sinaai van een jaar of drie geleden, toen hij nog nieuweling was. Voor de 2de plaats kwam er nog een vinnige spurt die nipt werd gewonnen door Steven Dierickx voor Willem De Greyt die zowaar spontaan applaus kreeg van het publiek. En dat was verdiend ook.Als 4de finishte Jens De Paepe en ook dat was terecht want Jens koerste bijzonder aandachtig en getuigde van een degelijke conditie in zoverre dat we durven besluiten dat Jens uit Smetlede wel eens een zege zou kunnen pakken.

  Voor Dieter Verbeek was het maar de 2de zege. Normaal eigenlijk, want deze 18 jarige belofte heeft om de stiel te leren al heel wat grote koersen mogen rijden. Hij krijgt bij DAVO die kansen van Kurt Van de Wouwer. “Zo mag ik ook de Ronde van Luik gaan rijden in functie van de ploeg en om ervaring op te doen. Het is meer een doorgedreven training. En dat komt goed van pas zoals hier in Sinaai”, aldus de renner uit Lille.

  Toen Brian Hoste (Ardooie) aankwam begon die plots te huilen en te schreeuwen. Hij had krampen in zijn bil. Hij gooide zijn fiets tegen de nadar en zeeg al huilend neer. Een paar mensen renden naar hem en begonnen over die bil te wrijven. Maar beterschap kwam er niet. De hulpdiensten kwamen dan ter hulp en stilaan gingen de spieren zich kalm houden. “Nog nooit krampen gehad”, zei de West-Vlaming “Maar ik ben nu pas terug begonnen na een inactiviteit van drie weken en dat na een valpartij”. En weg was hij al hinkend en zijn linkerbeen trekkend…

  Stijn De Vriese werd 12de door een spurtje te winnen van een groepje dat achterop was geraakt. Sander Cordeel, duidelijk op zoek naar een betere conditie, moest tevreden zijn met een 23ste plaats.

   

  SINAAISTENENbelverbeeckbew14.7

  Dieter Verbeek, een mooie naam op de erelijst en bovendien ook al winnaar als nieuweling in Sinaai.


  SINAAISTENENBELhostebew14.7

  De onfortuinlijke Brian Hoste die na de aankomst neerging met bijzonder pijnlijke krampen.  TEKST EN FOTO’S :
  Flor Van de Velde   

   

   

   

   

  16-07-2007 om 12:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 16/07/2007

  08/07/2007 - Villabassa (It) - Dolomiti Superbike

  Op 05 Juli zaten Robby De Bock (Melsele-Trek Team), Mathias Smet , Kris Henderieckx en vrouw Itske in de Italiaanse Dolomieten als voorbereiding op de Wereldbekermanche MTB en dat was meteen de eerste echte marathon voor Robby. Zowel op Donderdag als Vrijdag werd er stevig getraind op het parcours , zelfs Nicolas Vermeulen (11° in Gran Canaria) trainde vrijdag mee.

  Zondag om 07h50 klonk het startschot van deze Marathon klassieker MTB te Villabassa een race over 119,8 Km en 3440 hoogtemeters. Robby De Bock kwam 05h45min later binnen als 4de Belg na Vermeulen , Rondelez en Henderieckx en finishte als 48ste. Het was voor hem een onverhoopte klassering , als alles meezit start Robby volgende week in de Duitse Tune-frm Cup. Op 22 Juli neemt hij dan deel aan het BK te Ottignies.

  16-07-2007 om 12:36 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!