.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    16-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE PHILIPINNE VAN ZATERDAG 14/07/2007

    ZATERDAG 14/07/2007 – PHILIPINNE (Ned) – Elite z/c + Beloften

     

    KOEN VAN DE VELDE 7de in NEDERLAND


    VAN DE VELDE KOENpilippine bew15.7

     

    Koen Van de Velde (WIMI Games St-Martinus) reed zaterdag een koers in het Nederlandse Philippine te Nederland. Het werd er een criterium over 32 ronden en de totale afstand bedroeg 80 km. Er stonden 43 renners aan de start en Koen eindigde 7de.

    In de eerste 5 ronden waren er een paar kleine schermutselingen zonder resultaat maar in de zesde ronde geraakte Koen Van de Velde eerst solo weg maar kreeg dan een metgezel.

    -“Zo reden we 5 ronden verder met ons twee, tot dat Jeheudi Schoonacker eveneens de aansluiting kon maken bij ons. Spijtig genoeg kwam een 3 tal ronden later alles weer samen”, aldus Koen.

    Toen er een korte maar hevige regenbui over Philippine trok reden vijf renners weg uit het peloton en bleven de rest van de wedstrijd voorop.Zo moest Koen met een groep van 25 renners sprinten voor de 6de plaats. Daarin werd hij 2de of de 7de plaats in de uitslag.

    -“Ik voelde dat de benen niet meer super waren. Ik had de dag voordien in Vrasene ook al niet echt dat goede gevoel meer in de benen. Enkele dagen rustig aandoen is nu de boodschap. Dinsdagavond rij ik nog een criterium op de Nederlandse Clinge waarna ik zaterdag in Waasmunster aanzet.”

     

     

    TEKST : fvdv

     

    FOTO : Wielrennen in Zeeland


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE OOSTMALLE VAN ZATERDAG 14/07/2007

    ZATERDAG 14/07/2007 – OOSTMALLE – Dames Elite

     

    PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP DAMES ELITE TE OOSTMALLE

     

    OOSTMelitaankomstbew15.7    

    Ilse Geldhof won heel vlotjes de eindspurt.

    OOSTMelitepodiumbew15.7        

    Het Antwerpse podium van het PK: vlnr: Annick Van Leuven (2de), Liesbet De Vocht en Melissa Huyghe (3de)

    De 75 Dames Elites streden in Oostmalle ook voor hun PK Antwerpen dat bestond uit 22 ronde van 4 km of 88 km.

    Voor de ‘polderrennersregio’ deden mee: Cindy Pieters (Sint-Niklaas), Ilse Fiers (Waasmunster), Melissa Huyghe (Breendonk), Annick Van Leuven (Schoten), Githa Michiels (Hoboken), Natasja Nobels (Dendermonde), Sofie Verdonck (De Klinge) en de Benelux rensters Ines Claes (Turnhout), Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Sofie De Nys (Gentbrugge), Greetje De Vos (Oudenaarde), Katrien Aerts (Merksplas), Cindy Vandermeulen (Stekene) en Natacha Hoedt (Herseaux).

    De Ierse Julie O'Hagan  reed gedurende drie ronden alleen voorop. Toen kwam Grace Verbeke en die ging in één ruk over Julie O'Hagan. Daarna kwam Cindy Pieters aansluiten bij Grace Verbeke en dit duo bouwde meteen een flinke voorsprong op.

    Verschillende pogingen om naar de leidsters toe te rijden mislukten. Pas op het einde van de wedstrijd werd het peloton wakker en zo vertrokken een tiental dames op zoek naar het duo Verbeke-Pieters.

    Het leidersduo werd gegrepen zodat er twaalf de slotkilometers voorop reden.

    Ze bleven samen en Ilse Geldhof uit het West-Vlaamse Boezinge haalde het voor Liesbet De Vocht en Sjoukje Dufoer.

    Liesbet De Vocht uit Arendonk werd Provinciaal Kampioene. Annick Van Leuven werd 2de en Melissa Huyghe 3de.

     

    OOSTMeliteinesclbew15.7

    Ines Claes reed ook het PK in Oostmalle. Ze verblijft wel in Beveren maar officieel is ze van Turnhout.


    OOSTMelitegeldhofbew15.7
    De fier poserende Ilse Geldhof uit Boezinge.


    TEKST :
    fvdv

     

    FOTO’S : Alain Sennesael

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE OOSTMALLE VAN ZATERDAG 14/07/2007

    ZATERDAG 14/07/2007 – OOSTMALLE - Juniores

     

    WOUT MERTENS WINT IN OOSTMALLE


    OOSTMJUNmertensbew15.7 

    De winnaar Wout Mertens

    Zaterdag mochten ook de juniores een wedstrijd rijden in Oostmalle en met 30 stonden ze aan de vertreklijn.
    Ze dienden 23 ronden van 4 km. of 92 km. af te werken.

    Kenneth Marien (Hamme), Tom Verhulst (Beveren-Waas) en Jochem Smet (Kemzeke) waren de streekrrenners voor de ‘Polderrenners’.

    Hammenaar Kenneth Mariën was er in de 1ste rond al bij in een vlucht met Mickey Kallenfels. Daarna kwam Nick Hannes aan de beurt maar ook hij mocht niet verder.Toen Nico Thys ten aanval trok, kwam toch stilaan een beslissende ontsnapping tot stand. Er verzamelden zich acht renners en die voelden zich sterk genoeg om de wedstrijd te beheersen. 8 renners zouden de wedstrijd volledig beheersen.

    Die acht waren: Gertjan Van Ham, Nick De Bruyn, Wout Mertens, Steven Oomen (Nederland),

    Nick Hannes, Kurt Brosens, Bart Huybrechts en uiteraard Nico Thys. Het trio Nederlanders Mickey Kallenfels, Piet Hanegraaf en Ferdinand Boogaard gingen in de achtervolging terwijl in de 15de ronde Nick De Bruyn moest lossen uit de kopgroep.

    Ondertussen was Ferdinand Boogaard alleen op zoek gegaan naar de zeven leiders. Hij deed wel zijn best maar de leiders deden dat nog iets beter. Zo geraakte Boogaard geen wiel dichter. Met nog 4 ronden te gaan, waren er nog 7 renners in koers.

    Steven Oomen probeerde in de finale zijn metgezellen nog te verschalken maar de poging mislukte.

    Zo kregen we een spurt met zeven die gewonnen werd door Wout Mertens voor Kurt Brosens.

    Voor Wout Mertens uit Wuustwezel, de 4de zege van het seizoen.

     

    OOSTMJUNjochemsmetbew15.7          OOSTMJUNverhulstbew15.7

    Voor Hoop op Zegen startten Jochem Smet en Tom Verhulst.



    TEKST : fvdv

     

    FOTO’S : Alain Sennesael

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG DAMES JEUGD TE OOSTMALLE VAN ZATERDAG 14/07/2007

    ZATERDAG 14/07/2007 - OOSTMALLE - DAMES JEUGD

    PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP ANTWERPEN VOOR DAMES JEUGD


    OOSTMjeugdaankomstbew15.7 

    De aankomst van Kim Vermeiren


    W.S.C. Oostmalle V.Z.W. zorgde zaterdagnamiddag voor drie wedstrijden waarvan de eerste het PK Antwerpen voor Dames Jeugd was. Er kwamen 87 rensters waarvan 51 nieuwelingen en 36 juniores opdagen voor 15 ronden van 4 km. of 60 km.Nog eens een duidelijk bewijs dat het wielrennen voor meisjes in de lift zit!

    Gilke Croket (Bornem), Liesl Van Daele (Sint-Niklaas), Amy De Ridder (Grembergen), Kaat Hannes (Wechelderzande) en Veronique Staes (Sint-Job-In't-Goor) waren de betrokkenen voor ‘Polderrenners’

    Er liep weer wat organisatorisch mis in deze koers en met een halfuur vertraging werd gestart. Maaike Polspoel nam al direct het initiatief en haalde uit haar benen een solovlucht van wel 30 km. In de 9de ronde kreeg ze Katrien Van Looy bij haar maar een jagend peloton kende succes en greep de twee terug.

    Veronique Staes voelde het nu beginnen kriebelen en begon aan een ontsnappingspoging waarvoor ze ook de medewerking kreeg van Tine Ghyselinck, Kim Vermeiren en Sanne Cant. Het mocht niet baten, ze geraakten niet ver genoeg weg.

    Toen de wedstrijd naar het einde liep konden toch nog vier meisjes de groep verschalken en naar de aankomstlijn fietsen en uit maken wie zou winnen: Lien Lanssens, Kim Vermeiren, Maaike Polspoel en Anne-Laure Gheerardyn. Kim Vermeiren haalde het makkelijk voor Lien Lanssens en Maaike Polspoel. Anne-Laure Gheerardyn werd 4de maar 1ste nieuwelinge.

     Voor Kim Vermeiren was het de tweede zege en die was goed voor de Kampioenstitel van de provincie Antwerpen en ook voor Anne-Laure Gheerardyn was het een tweede zege.

    Kaat Hannes werd Provinciaal Kampioene bij de nieuwelingen, 2de werd Eline De Roover en 3de was Karen Verhestraeten.

    Bij de juniors waren het naast Kim Vermeiren ook Anne Arnouts als 2de en Veronique Staes als 3de mee op het podium mochten voor het PK.


    OOSTMjeugdpodiumjunbew15.7

    Bij de juniores greep Kim Vermeiren (midden) ook de provinciale titel vóór Anne Arnouts (links) en Veronique Staes (rechts) 

     OOSTMjeigdpodiumnieuwbew15.7

    Het podium van de nieuwelingen met Kaat Hannes in de kampioenentrui.Links van Kaat staat Anne-Laure Gheerardyn, die de wedstrijd won bij de nieuwelingen.

     


    TEKST :
    fvdv


    FOTO’S :
    Alain Sennesael

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 16/07/2007

    Nieuweling Jasper van den Branden (Sint-Gillis–WAC TEAM) reed zaterdag de Beker van België in St-Kathelijne-Waver. Opdracht: 7 ronden van 11km. Na afloop zei hij in en commentaar:

    -“Het was een mooi parcours en de eerste ronden zat ik steeds goed vooraan. Er waren regelmatig ontsnappingspogingen en af en toe probeerde ik mee te gaan maar er geraakte geen enkele groep definitief weg. Halfweg koers had ik een lastig moment en zat ik ergens vanachter waar het veel zwaarder koersen was door de sterke zijwind op bepaalde stroken. Vanaf dat het stil viel ben ik dan maar ineens tot vooraan gereden waar het toch iets minder zwaar was.”

    Op een ongeveer 10 km van het einde reed een groepje van elf man weg. Mooi werk leverde Jasper dan om samen met twee andere renners de kloof te dichten.

    -“We waren dan weg met een kopgroep van 14 waarvan de helft amper mee ronddraaide maar we konden toch nog voor het peloton blijven waar ik al zeer blij om was.”
    Omdat nog een renner zich kon afzonderen moest Jasper spurten voor de 2de plaats.

    -“ Ik zat niet in een goede startpositie voor die spurt en zo werd ik 12de. Een mooi resultaat dus maar achteraf bekeken vond ik toch dat ik een slechte spurt gereden had.”

     

     

    TEKST : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE SINAAI VAN ZATERDAG 14/07/2007

    ZATERDAG 14/07/2007 – SINAAI - Beloften

     

    WILLEM DE GREYT WEER UITBLINKER MAAR ZEGE VOOR DIETER VERBEEK.


    SINAAISTENENbelbew14.7 

    De bloemen voor Dieter Verbeek.

    De Grote Prijs Luc Van Poucke lokte te Sinaai 53 beloften naar de Stenenmuurkermis. Er moesten 20 kleine ronden worden gefietst maar voor heel wat renners bleken ze nog te groot! Zeker toen er in ronde 2 een kopgroep van twaalf werd gevormd werd het pompen of verzuipen voor al wie niet mee was.

    Die vlucht met twaalf werd al ingeleid door acht renners en die groeiden aan tot het dozijn met de thuisrenner Willem De Greyt en de streekrenners Stijn De Vriese en Steven Dierckx, de andere Vlamingen Jens De Paepe, Lorean Devos, Kasper lagae; Kevin De Groote, Dieter Verbeek, Kevin Delie, Lode Van Impe, Brian Hoste en de Israeliër Niv Libner.

    Sommigen probeerden nog aan te sluiten maar hun benen waren te kort. Zo deden Philip Van Daele, Nicolas Bertuille en de Litouwer Zilvinas Linkus een lovenswaardige poging en daarna ook nog eens het tweetal Dirk Van Dijcke en Lieven Dieleman. Maar de twaalf waren heer en meester en halfkoers bedroeg hun voorsprong 1.35 min op de groep.

    In die groep werkte Linkus hard om de kloof zo klein mogelijk te maken maar dichter dan 1.02 min kwamen ze toch niet. Spijtig voor Linkus dat hij in de eindfase van de koers nog met een lekke band achter de nadarafsluiting moest gaan stappen. Twaalf leiders en elf achtervolgers in de 13de ronde.

    In de 14de ronde werd het voor Kevin De Groote uit Deinze te zwaar en hij liet zich uit de kopgroep afzakken. Nog met elf dus. Een legioen renners werden al uit koers genomen. Bij hen ook Stefan Ott die 27ste werd. De Waasmunsteraar kan niet zo goed tegen de warmte; “’t Is zijn weer niet”, werd gezegd.

    Op iets minder dan 25 km van het einde begon het vooraan te stuiven. Er werd fel gedemarreerd en daaruit  kwam een leidersgroepje van vijf met Willem de Greyt, wat reed die toch weer sterk ja, Jens De Paepe, Brian Hoste, Steven Dierickx en Niv Libner. Kort nadien zoefde ook nog Dieter Verbeek naar voor en zo kon met zes stilaan aan de finale worden gedacht.

    Kevin Delie kwam eerst alleen achter de zes aan maar dan kreeg hij nog Lode Van Impe bij zich. Dan volgden Lorean Devos met Kasper Lagae terwijl Stijn De Vriese moest afhaken en verderop bij achtervolgers geraakte.

    Net voor het ingaan van de laatste ronde, opminder dan 10 km van de aankomst, trokken Libner en Willem de Greyt nog maar eens de aanvalsschoenen aan en weg waren ze. Ze haalden alles uit hun longen en benen en aan de meet hoopten ze al op de stunt van De Greyt die zowat voor, eigen deur reed. Maar achter het tweetal bekeek Dieter Verbeek de situatie. “Ik ga dat gat dichten besloot hij.” En ja hoor het was voor dit groot talent een eenvoudige klus om naar het duo Libner-De Greyt te rijden. Zoals hij achteraf zei: “ Die twee konden niet beter en vrij gemakkelijk reed ik er ook van weg.”

    Verbeek won dus vlot en daarmee herhaalde hij een zege in Sinaai van een jaar of drie geleden, toen hij nog nieuweling was. Voor de 2de plaats kwam er nog een vinnige spurt die nipt werd gewonnen door Steven Dierickx voor Willem De Greyt die zowaar spontaan applaus kreeg van het publiek. En dat was verdiend ook.Als 4de finishte Jens De Paepe en ook dat was terecht want Jens koerste bijzonder aandachtig en getuigde van een degelijke conditie in zoverre dat we durven besluiten dat Jens uit Smetlede wel eens een zege zou kunnen pakken.

    Voor Dieter Verbeek was het maar de 2de zege. Normaal eigenlijk, want deze 18 jarige belofte heeft om de stiel te leren al heel wat grote koersen mogen rijden. Hij krijgt bij DAVO die kansen van Kurt Van de Wouwer. “Zo mag ik ook de Ronde van Luik gaan rijden in functie van de ploeg en om ervaring op te doen. Het is meer een doorgedreven training. En dat komt goed van pas zoals hier in Sinaai”, aldus de renner uit Lille.

    Toen Brian Hoste (Ardooie) aankwam begon die plots te huilen en te schreeuwen. Hij had krampen in zijn bil. Hij gooide zijn fiets tegen de nadar en zeeg al huilend neer. Een paar mensen renden naar hem en begonnen over die bil te wrijven. Maar beterschap kwam er niet. De hulpdiensten kwamen dan ter hulp en stilaan gingen de spieren zich kalm houden. “Nog nooit krampen gehad”, zei de West-Vlaming “Maar ik ben nu pas terug begonnen na een inactiviteit van drie weken en dat na een valpartij”. En weg was hij al hinkend en zijn linkerbeen trekkend…

    Stijn De Vriese werd 12de door een spurtje te winnen van een groepje dat achterop was geraakt. Sander Cordeel, duidelijk op zoek naar een betere conditie, moest tevreden zijn met een 23ste plaats.

     

    SINAAISTENENbelverbeeckbew14.7

    Dieter Verbeek, een mooie naam op de erelijst en bovendien ook al winnaar als nieuweling in Sinaai.


    SINAAISTENENBELhostebew14.7

    De onfortuinlijke Brian Hoste die na de aankomst neerging met bijzonder pijnlijke krampen.



    TEKST EN FOTO’S :
    Flor Van de Velde   

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 16/07/2007

    08/07/2007 - Villabassa (It) - Dolomiti Superbike

    Op 05 Juli zaten Robby De Bock (Melsele-Trek Team), Mathias Smet , Kris Henderieckx en vrouw Itske in de Italiaanse Dolomieten als voorbereiding op de Wereldbekermanche MTB en dat was meteen de eerste echte marathon voor Robby. Zowel op Donderdag als Vrijdag werd er stevig getraind op het parcours , zelfs Nicolas Vermeulen (11° in Gran Canaria) trainde vrijdag mee.

    Zondag om 07h50 klonk het startschot van deze Marathon klassieker MTB te Villabassa een race over 119,8 Km en 3440 hoogtemeters. Robby De Bock kwam 05h45min later binnen als 4de Belg na Vermeulen , Rondelez en Henderieckx en finishte als 48ste. Het was voor hem een onverhoopte klassering , als alles meezit start Robby volgende week in de Duitse Tune-frm Cup. Op 22 Juli neemt hij dan deel aan het BK te Ottignies.


    15-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE VRASENE VAN VRIJDAG 13/07/2007

    VRIJDAG 13/07/2007 – VRASENE – Elite z/c + Beloften

     

    GUY SMET MET NUMMER 13 OP VRIJDAG DE 13de !!!


    VRAShuldebew14.7              VRASaankomstsmetbew14.7  

    De vrolijke gezichten bij de hulde.  Guy Smet wint zijn 13de wedstrijd vóór de Litouwer Bernatonis.

     

    De Smishoekvrienden Vrasene sloten hun wielerweek af met een avondwedstrijd voor elite z.c. en U23, de GP Zakenkantoor BVBA Nijs. Er schreven 57 renners in en daarbij toch weer zes Litouwers met eveneens Ramunas Navardauskas die we in Sinaai leerden kennen als snelspurter. Maar ook de streekrenners, aangevoerd door Guy Smet, waren in Vrasene aanwezig. Natuurlijk was voor vele wielerliefhebbers de grote vraag: zal Guy Smet weer winnen? De voorbije weekdagen had hij drie op drie behaald en hij startte dus als favoriet.

    Er moesten 12 ronden van 9,4 km gereden worden.

    Al in de 1ste ronde begon de strijdlust zich te manifesteren. En meteen ook de Litouwers. In een aanval met vier waren er al twee van die sympathieke gasten mee: Marius Bernatoris en Mantas Mikuzis met Jeroen Das en Kristof Verbraeken uit Beveren. In de volgende ronde kwam ook Egidijus Juodvalkis er vooraan bij.

    De deuren van het strijdperk gingen nu wagenwijd open en uit de groep stoven nog sterke jongens naar voor. De vroege aanvallers kregen bezoek en uit de gevoerde strijd kwamen zestien leiders. Dat waren de Litouwers Marius Bernatoris, Mantas Mikuzis ( wat heeft deze beloften toch een muzikale naam), Algirdis Mockus, Ramunas Navardauskas en Egidijus Juodvalkis. De Waaslanders en strijders van Wimi Games St-Martinus Guy Smet, Koen van de Velde en Davy Peirsman, Gunter Sterck, Kurt Van Landeghem, Roberto Vercauteren en Kristof Verbraeken. Verder ook de Vlamingen Jeroen das, Kurt Eeckhout, Marc Baetens en Davy De Scheemaeker.

    Nauwelijks waren zij vertrokken of er kwam een achtervolging van de Rudyco’s Robby Weemaes, Francis Geldof en Peter Verhofstadt én Koen De Backer. Deze vier hebben het publiek eigenlijk koers laten zien want zij bleven knokken. Was het bijvoorbeeld niet mooi toen zij na half wedstrijd op 1min50 -1min55 bleven strijden gedurende meerdere ronden.

    Maar vooraan bleven ze sterk koersen met Litouwers die zich zeker niet lieten meetrekken. Trouwens, voor hen was premiegewin ook belangrijk. In de 8ste ronde wilde Guy Smet ook een snoepen van de premies maar in een hardnekkige spurt hield Navardauskas de Kruibekenaar achter hem. Mooi extraatje was die spurt voor het oog van de toeschouwer.

    Zestien leiders en vier achtervolgers. Dat was het scenario. Achter hen werd het hopeloos en met heel wat minuten aan hun broek moesten er velen de koers verlaten.Op minder dan 30 km van het einde brak de kopgroep in drie stukken. De eerste acht maakten er werk van om definitief voorop te gaan rijden: Guy Smet, Koen Van de Velde, Davy De Scheemaeker, Gunter Sterck en de Litouwse vrienden Ramunas Navardauskas, Mariu Bernatoris en Egidijus Juodvalkis.

    Het achttal werd nog achternagezeten door Kurt Eeckhout maar zijn twee gezellen Mantas Mikuzis en Algirdis Mockus waren niet geroepen om achter hun maats in de kopgroep te gaan fietsen. Dus de acht konden de koers afwerken.

    In de voorlaatste ronde wilde Guy Smet de zaak al gaan forceren en natuurlijk ging er een buitenlander mee: Navardauskas. Gunter Sterck reageerde gepast en hield de twee tegen. Het  

    Was nu wachten tot in de laatste ronde om Guy Smet weer ten aanval te zien trekken. Hij wist wel duidelijk dat hij altijd wel een Litouwer zou mee krijgen. Nu was het Marius Bernatoris. Ze waren weg. Recht naar de aankomst toe om te gaan spurten.

    Guy Smet toverde zijn grote versnelling op het kamwiel en op zuivere kracht plaatste hij Bernatoris op plaats twee. De nieuwe winst was binnen. Nummer 13 op vrijdag de 13de. Guy zit meteen op schema want ook vorig jaar behaalde hij in Vrasene zijn 13de zege.

    Op iets minder dan een halve minuut kwam het nog tot een leuke spurt voor de 3de plaats. Die ging naar Ramunas Navardauskas voor Marc Baeyens (4de) en de toch steeds meer verbluffend fietsende Gunter Sterck (5de) en Davy De Scheemaeker (6de).

    Voor Koen Van de Velde, die altijd mee vooraan is, zat er een 8ste plaats in en Davy Peirsman won een spurtje van een groepje waardoor hij 12de werd. Net achter hem kreeg Kristof Verbraeken de 13de plaats en dat is voor de Beverenaar echt super want hij is maar pas terug beginnen koersen bij WBV.

    Een andere Beverenaar, Roberto Vercauteren, zorgde opnieuw voor wat publiciteit voor Hoop op Zegen Beveren. Hij was mee in de kopgroep en eindigde 16de.

    Tenslotte ook “chapeau” voor Francis Geldof. Hij moest alles uit zijn benen halen bij die vier achtervolgers waarvan Robby Weemaes de commandant was. Geldof is pas vorige zondag terug gekeerd uit Zwitserland waar hij een paar weken verbleef.

    Maandag rijdt Guy Smet aan de Stenenmuur te Sinaai. Ook Francis Geldof, winnaar van vorig jaar, staat er aan de start.


    VRASstartbew14.7

    De 57 renners vertrekken in de Brugstraat.


    VRAS3deplaatsbew14.7 

    De spurt voor de 3de plaats gewonnen door Navardauskas voor Marc Baeyens (rechts) en Gunther Sterck (verstopt achter de winnaar). In het midden Davy De Scheemaeker (6de) en achteraan rechts Koen Van de Velde (8ste)


    VRASkristofverbrbew14.7

    Beverenaar Kristof Verbraeken die een opvallend goede start nam bij de elite z.c. nadat hij koerste bij de nevenbonden. Hij werd 13de in Vrasene!


    VRASlijntrekkenbew14.7

    Dit kan gebeuren: afgevaardigde van WBV trekt de aankomstlijn, of beter: hij spuit de lijn.




    TEKST : Flor Van de Velde


    FOTO’S :
    Alain Sennesael

     

     

     

     

     


    14-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEON GING NAAR DE AVONDKOERS TE VRASENE VAN VRIJDAG 13/07/2007

    VRIJDAG 13/07/2007 - VRASENE - Elite z/c + Beloften

     

    LEON GING NAAR DE AVONDKOERS IN VRASENE

     

    LEON  GUIDO bew3.7


    De Leon en de Guido zijn twee op “rustgestelde” Waaslanders, de ene uit Sint-Niklaas en de andere is afkomstig uit Beveren maar woont nu aan de rand van de Wase hoofdstad. Ze zijn nu gek op de wielersport, nadat ze jaren samen gingen joggen op “De Ster”. Vooral de wedstrijden van elite z.c. en beloften in de Wase regio missen ze maar zelden. De Guido is een volksmens. Dat kan ook niet anders want jaren geleden stond hij in een grote kruidenierszaak in de Beverse Prosper Van Raemdonckstraat. De Leon heeft besloten om ook regelmatig zijn verslag te maken.

     

    Eerst en vooral wil ik Marc Laureys gelukwensen voor zijn dubbele overwinning in Wachtebeke. Het zijn de oudjes die het moeten doen bij Rudyco.

    Wat deze avondkoers in Vrasene betreft, dit was nu eens koers van mijn hart: mooi terrasjesweer, een gezellige avond en geen druk verkeer op de wegen maar wel  jammer genoeg weinig volk.

    De opkomst wat renners betreft, was niet onaardig. 57 afgehaalde rugnummers,waaronder weer zes Litouwers.En net zoals in de avondkoers in Sinaai, hadden ze het woord “priem” gehoord en ze waren er weer vanaf de eerste ronde mee aan de haal.

    Guy Smet die dacht: “Niet met mij, of ze gaan weer met al de centen lopen of beter gezegd de euro’s.”

    Guy ging er achter samen met nog veertien anderen zodat reeds in de tweede ronde een kopgroep van zestien man vooruit reed. En de koers was gereden. Amen en uit voor de rest.De zestien zijn de enige die gans de afstand hebben mogen uitrijden.

    De Rudyco’s moeten nu niet zeggen dat hun besten ergens anders aan het rijden waren want met Weemaes, Verhofstadt, De Deyn  en een allesgevende Geldof, waren ze weer in de hoek gedreven waar de klappen vallen ( als ik nu maar geen klappen krijg van Rudyco)

     

    Groetjes van de Leon

    en tot een volgende keer !!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GUY SMET BEHAALD 13°SEIZOENSZEGE VAN 2007 !!!!

    Proficiat voor GUY SMET uit Kruibeke met zijn 13°Seizoenszege van 2007 !!!!

    koers guy 13 juni 2007 vrasene 007

    Guy Smet met de huldiging van zijn 13°Seizoenszege te Vrasene.

    Guy Smet uit Kruibeke heeft nu ook vier op vier behaald: vier koersen rijden en ze alle vier winnen. Je moet het maar doen. In Vrasene, waar 57 deelnemers aan de start stonden, kwam er vrij vlug een ontsnapping met zestien. Wie niet mee was reed verloren. Naar het einde toe kwam er een kopgroep van acht en daaruit reed Guy weg met de Litouwer Marius Bernatoris en die klopte hij in de spurt.

    Merkwaardig gegeven voor Guy: hij won zijn 13de koers op vrijdag de 13de en vorig jaar won hij hier in Vrasene ook al zijn 13de koers.

    Polderrenners brengt ook nog een uitgebreid verslag met foto's van deze avondkoers in Vrasene.


    koers guy 13 juli 2007 vrasene 003

    Guy in volle voorbereiding met het vastleggen van zijn 4° Zege in 6 dagen tijd !!!!!

    Tekst : fvdv

    Foto's : Saffia


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAND ZEGEKONING 2007 - ELITE Z/C + BELOFTEN
    ZEGESTAND 2007 ELITE ZONDER CONTRACT TOT EN MET 13/07/2007
     

    Kurt Van Goidsenhoven               Guy Smet 2007 31 (in actie)
    Kurt Van Goidsenhoven                         Guy Smet


    13 SEIZOENSZEGES  voor   Kurt Van Goidsenhoven - 1976 (Royal Cureghem Sportif)

    13 SEIZOENSZEGES  voor   Guy Smet  - 1972 (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    11 SEIZOENSZEGES  voor   Patrick Cocquyt - 1960 (Saey-Deschacht)
    11 SEIZOENSZEGES  voor   Mario Willems - 1973 (Saey-Deschacht)
      9 SEIZOENSZEGES  voor   Nico Kuypers - 1974 (C.T. Lispanne De Haan)
      7 SEIZOENSZEGES  voor   Guy Van Broeckhoven - 1973 (Van Der Vorst C.T.)
      4 SEIZOENSZEGES  voor   Danny Verelst  - 1969 (Josan Team)
      4 SEIZOENSZEGES  voor   Dave Bruylandts - 1976 (Klaipeda-Splendid C.T.)
      4 SEIZOENSZEGES  voor   Patrick Van Roosbroeck - 1969 (Pacco-St.Martinus-Kerksken)
      4 SEIZOENSZEGES  voor   Kevin Degezelle - 1978 (Marke-Veranda's-Clochet)
      3 SEIZOENSZEGES  voor   Danny Dierckx - 1968 (Wielersportvereniging Artevelde)
      3 SEIZOENSZEGES  voor   Gregory De Munster - 1984 (Decock-Capino Moorsele)
      3 SEIZOENSZEGES  voor   Werner Vandromme - 1972 (Sport en Vermaak Eernegem)
      3 SEIZOENSZEGES  voor   Marc Baeyens - 1966  (Jonge Rakkers Vollezele)
      3 SEIZOENSZEGES  voor   Peter Aerts - 1970 (Sport en Steun-Leopoldsburg)
      2 SEIZOENSZEGES  voor   Thomas Ongena - 1980 (Yawadoo-ABM-TV Vlaanderen)
      1 SEIZOENSZEGES  voor   Pedro Rosselle - 1971 (Soenens-Germond Ingelmunster)

      1 SEIZOENSZEGES  voor   Luc De Moor - 1973 (Edegem B.C.)
      1 SEIZOENSZEGES  voor   Tom Stremersch - 1975 (PWC Jan Snel)

        
       
    ZEGESTAND 2007 BELOFTEN TOT EN MET 13/07/2007
     
    Michael Van Staeyen

     9 SEIZOENSZEGES  voor   Michaël Van Staeyen - 1988 (Davo)
     7 SEIZOENSZEGES  voor   Francis De Greef - 1985 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
     4 SEIZOENSZEGES  voor   Kristof Goddaert - 1986 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
     4 SEIZOENSZEGES  voor   Jérôme Giaux - 1986 (Profel Ziegler C.T.)
     4 SEIZOENSZEGES  voor   Bjorn Coomans - 1985 (Rock Werchter-Chocolade Jaques)
     3 SEIZOENSZEGES  voor   Tim Wijnants - 1987 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
     2 SEIZOENSZEGES  voor   Sven Vandousselaere - 1988 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
     2 SEIZOENSZEGES  voor   Thomas De Gendt - 1986 (Davo)
     2 SEIZOENSZEGES  voor   Jarno Van Guyse - 1986 (New Heebra Lombarden)
     1 SEIZOENSZEGES  voor   Jurgen Roelandts - 1985 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
     1 SEIZOENSZEGES  voor   Stijn Hoornaert - 1984 (New Heebra Moorsele)
     1 SEIZOENSZEGES  voor   Jérome Baugnies - 1987 (Davitamon-Jong Vlaanderen)
     1 SEIZOENSZEGES  voor   Sander Cordeel - 1987 (Balen B.C.)
     1 SEIZOENSZEGES  voor   Anthony Van Den Berghe - 1984 (Davo)

    13-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGIE PAKT BRONS OP EK-PLOEGENACHTERVOLGING !!!

    EK-brons voor België in ploegenachtervolging !!!


    Onze Belgische achtervolgingsploeg heeft op de Europese baankampioenschappen in Cottbus de bronzen medaille veroverd. In de kleine finale haalde het Belgische viertal het van Nederland.

    Dominique Cornu, Kenny De Ketele, Jonathan Dufrasne en Tim Mertens klokten af in 4:17.87. Nederland deed net iets langer over de 4 km: 4:18.26.

    Het goud was zoals verwacht voor topfavoriet Groot-Brittannië, het zilver voor Rusland.

    Voor de Belgische ploeg is dit na het goud van Dominique Cornu de tweede medaille op het EK in Cottbus.

    Uitslag finales:
    1. Groot-Brittannië - 4:12.196
    2. Rusland - 4:20.590
    3. België - 4:17.87

    (Dominique Cornu - Kenny De Ketele - Jonathan Dufrasne - Tim Mertens)
    4. Nederland - 4:18.26
    (Ismael Kip - Pim Ligthart - Wim Stroetinga - Sipke Zylstra)

    Bron : Wielerbond Vlaanderen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 13/07/2007

    wbvlogo

    Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 13°Seizoenszege van 2007 !!!!

    VRIJDAG 13/07/2007 – EVERGEM-BELZELE (O) – Elite z/c + Beloften – 70 Km – 01h46min

    Aantal deelnemers : 37

    1. Gediminas Bagdonas
    2. Aidis Kruopis op 26"
    3. Stijn Minne
    9. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen)
     

    13/07/2007 – GEEL (A) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

    Aantal deelnemers :

     

    13/07/2007 – INGELMUNSTER (W) – Elite z/c + Beloften – 106,7 Km – 02h35min

    Aantal deelnemers : 59

    1. Jacob Sutherland
    2. Kristof Vercouillie
    3. Tony Bracke
    7. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 39"
     

    13/07/2007 – ST.KATELIJNE-WAVER (A) – Elite z/c + Beloften – 120 Km – 02h50min

    Aantal deelnemers : 54

    1. David Willemsens
    2. Geert Van Crombruggen op 38"
    3. Dejan Aistrup
    9. Francis De Greef uit Puurs (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    14. Kris De Block uit Mariekerke (Rupelspurters) op 1'35"
     

    13/07/2007 – VRASENE (O) – Elite z/c + Beloften – 113 Km – 02h37min

    Aantal deelnemers : 57
    1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    2. Marius Bernatonis
    3. Ramunas Navardauskas op 30"
    5. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
    8. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    12. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 3'47"
    13. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde VZW)
    14. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Vooruit-St.Gillis-Waas)
    16. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    17. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T) op 6'00"
    18. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)
    20. Francis Geldof uit Puivelde (Rudyco C.T)
    22. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco C.T) op 8'00"
    24. Stefan Suy uit Waasmunster (Xcluziv C.T)
    25. Eddy Van Bogaert uit Belsele (Rudyco C.T)
    27. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
    28. Matthias Onghena uit Kieldrecht (W.O.O.Parike)
    30. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZONDAG 15/07 , MAANDAG 16/07 , DINSDAG 17/07 EN DONDERDAG 19/07/2007
    waod

    ZONDAG 15 JULI 2007 - VRASENE  - Café Sleutelhof - Brugstraat 39

     Locatie Brugstraat 39 - Vrasene

    INWONERS       14:00         52 Km       8 Ronden

     

    A / B                 16:00         78 Km      12 Ronden     ‘OPEN’ Kampioenschap van België

     

    ZONDAG 15 JULI 2007 - WILRIJK - Sportcomplex Ter Beke - Moerelei 117
     Locatie Moerelei - Wilrijk


    G / G+

    13:00

    48 Km

     12 Ronden

     F2

    13:02

    48 Km

     12 Ronden

    F1

    14:30

    52 Km

     13 Ronden

    E / E+

    14:32

    52 Km

     13 Ronden

    C / D

    15:58

    56 Km

     14 Ronden

     

     

     

     

    MAANDAG 16 JULI 2007 - ZANDVLIET - De Keyserhoeve

     Locatie De Keyserhoeve - Zandvliet

    INWONERS   19:00       ?? Km      ?? Ronden


    DINSDAG 17 JULI 2007 - OOSTAKKER -
    Café ‘t Reintje - Bredestraat
     Locatie Bredestraat - Oostakker


    G / G+

    13:30

    48 Km

     8 Ronden

    F2

    13:32

    48 Km

     8 Ronden

    F1

    15:00

    60 Km

    10 Ronden

    E / E+

    15:02

    60 Km

    10 Ronden

    C / D

    16:30

    66 Km

    11 Ronden

    A / B

    16:32

    66 Km

    11 Ronden

     

     

    DINSDAG 17 JULI 2007 - ZANDVLIET - De Keyserhoeve

     Locatie De Keyserhoeve - Zandvliet

    INWONERS   19:00       ?? Km      ?? Ronden


    DONDERDAG 19 JULI 2007 - LAARNE -
    Café ‘t Sas - Zandstraat

     Locatie Zandstraat - Laarne  


    G / G+

    13:30

    47 Km

    14 Ronden

    F2

    13:32

    47 Km

    14 Ronden

    F1

    15:00

    53 Km

    16 Ronden

    E / E+

    15:02

    53 Km

    16 Ronden

    C / D

    16:30

    60 Km

    18 Ronden

    A / B

    16:32

    60 Km

    18 Ronden


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR DONDERDAG 12/07 , ZATERDAG 14/07 , ZONDAG 15/07 EN WOENSDAG 18/07/2007

    vwf

    DONDERDAG 12 JULI - MALDEREN (1840) - Lippelostraat 106 - Garage Modern Verdonck Fiat

     

    E-cat 16h
    FG-cat 16h01
    C-cat 17h30
    D-cat 17h31
    A-cat 19h
    B-cat 19h01

    ZATERDAG 14 JULI - APPELS-DENDERMONDE (9200) - Hoofdstraat - Café Half Af

    Let op de starturen !!

    E-cat 12h30
    FG-cat 12h31
    C-cat 14h
    D-cat 14h01
    A-cat 15h30
    B-cat 15h31

    ZONDAG 15 JULI - WICHELEN (9260)- Paepestraat 165 - Café 't Fonteintje
    PK Oost-Vlaanderen

     

    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01

    WOENSDAG 18 JULI - BRAKEL-ELST (9660) - Gentstraat 59 - Taverne

    E-cat 14h
    FG-cat 14h01
    C-cat 15h30
    D-cat 15h31
    A-cat 17h
    B-cat 17h01


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 13/07/2007

    RONDE VAN HET WAASLAND MTB ZONDAG IN SINAAI

     

    De zomereditie van de Ronde van het Waasland voor mountainbikers kent enorm succes. Tot hiertoe kon Dirk Cornu reeds meer dan 3500 bikers begroeten.Nu de vakantiemaanden gestart zijn, worden ook weer bijzonder veel deelnemers verwacht.

    De 6de rit wordt zondag 15 juli gereden te Sinaai aan de Stenenmuur waar de formaliteiten plaatsvinden in de feesttent.Het wordt er de 9de editie van de “Waaslandse Bossen”.

    Er kan gestart worden vanaf 8u en dat tot 10.30u. De afstanden bedragen 28 en 48 km. Info op tel.: 0498.11.36.19.

    Zeggen we ook reeds dat de 7de rit op zondag 22 juli wordt gereden te Waasmunster waar een feesttent zal staan ter hoogte van de brandweerkazerne in de Nijverheidslaan.Afstand 25 en 45 km, start van 8u tot 10.30u

    De 8ste rit is weer voor Sinaai in de Leebrugstraat op zondag 29 juli. Dan wordt daar de “Memoprial Eddy Moens” gereden.

     

    Algemene Ronde info : RONDE VAN HET WAASLAND editie 2007 voor mountainbikers    www.rondevanhetwaasland.be

    Dgereden. Eddy Moens"ai in de Leebrugstraat op zondag 29 juli. randweerkazerne in de Nijverheidslaan.legd.g eelnameprijs:  3,5 euro(verzekerden) en 4euro (onverzekerden) (-16 j. 2 euro) per rit met inbegrepen douches, bikewas, prijzenpot EINDHAPPENING, bevoorradingen.

    INFO: tel. 03/775.08.49

    Reservering huur MTB's: 03/7754345




    Op het PK tijdrijden in Oudenaarde op de 'trekweg' langs de Schelde reden ook de nieuwelingen hun 15,1 km. De uitslagen van de Bodysollers van CT Menen: 6de Tim Vanspeybroeck (Bellem), 7de Gijs Van Hoecke (Zaffelare), 8ste Andres Pieters (Grembergen), 9de Glenn De Ridder (Steken), 10de Moreno De Pauw (Sint-Pauwels) 16de Jeffrey Herrebaut (Zele)




    Nico Debaes 03

    Deze avond rijdt Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) zijn laatste wedstrijd bij de elite zonder contract te Ingelmunster.

    Nico :”Ik sukkel al heel het jaar met altijd iets zoals rugpijn en kan niet meer zo goed recupereren zodat ik die beslissing heb genomen.Het niveau stijgt elk jaar en als ik iedere koers moet wachten, totdat er een groepke wegrijdt zodat het hoge tempo een beetje mindert en dan kom ik erdoor.Zo heb ik er ook niet veel plezier meer aan en als je een hobby uitoefent moet je het graag doen.

    Ik zal wel nog blijven fietsen want ik fiets graag maar niet meer zo intens”.

     

    Bij deze wensen we Nico het allerbeste toe na zijn wielercarrière !!!!!


     

    TEKST: Flor Van de Velde & Kenny


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUDYCO TEAM KLAAR VOOR JEUGDWERKING !!!!!!

    RUDYCO CYCLING TEAM IS KLAAR VOOR JONGERENWERKING

     

    Het bestuur van het Hamse Rudyco Cycling Team heeft alle ingrediënten voor een jongerenwerking klaar. Eind juni was er een eerste vergadering met het bestuur en de nieuwe krachten. De bedoeling is nu om in juli en augustus uit te kijken naar kandidaat-leden en om ook de nodige sponsoring te vinden.

    Rudyco is nu op zoek naar jongens en meisjes tussen 11 en 14 jaar die willen beginnen met het wielrennen.Zo kan in 2008 meteen begonnen worden met het jeugdteam. De rekrutering van de jonge krachten richt zich naar het Waasland en de Denderstreek.

    Rudy Cornelis en zijn medewerkers waarbij ook de erg bekwame Luc Rooms, die samen met Reinout Van Schuylenbergh het boekje “Sneller Sprinten” schreef, wil de jongeren laten proeven van alle wielerdisciplines, weg, mountain-bike, piste, BMX.

    Ervaren trainers en begeleiders zullen alles aanleren over training, fietstechniek, tactiek. Nu al staat vast dat de leden op mini-stage zullen gaan en ook over ’s lands grenzen een kijkje zullen gaan nemen. Het is de bedoeling om de rennertjes veel wielerplezier te bezorgen in een toffe ploeg.


    ROOMS LUCbew13.7

    Luc Rooms de gedreven kracht achter de oprichting van het Jeugdteam bij Rudyco Hamme.

     

    Wie er zin in heeft kan zich melden bij Rudy Cornelis, Slangstraat 50 te Hamme ofwel een mail sturen naar rudycocyclingteam@hotmail.com

    Het is ook de bedoeling om binnenkort een infoavond te houden waarop alles in detail zal worden uitgelegd.

     

     

    TEKST EN FOTO : Flor Van de Velde

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGIE HAALT KLEINE FINALE OP EK-PLOEGENACHTERVOLGING

    België haalt kleine finale op EK-ploegenachtervolging


    Onze Belgische pisteploeg is goed op dreef op de Europese baankampioenschappen. Na het goud van Cornu zit er een tweede medaille in. Onze achtervolgingsploeg plaatste zich immers voor de strijd om het brons. Onze jongens nemen het daarin vanavond op tegen onze noorderburen.Er kwamen veertien landen aan de start van de ploegenachtervolging. België klokte met het kwartet Cornu-De Ketele-Dufrasne-Mertens een vierde tijd (4:21.940), goed voor een plaatsje in de strijd voor het brons tegen Nederland dat deze morgen een 4:19.250 neerzette.

    De finale zal gaan tussen het oppermachtige Groot-Brittannië (4:12.890) en Rusland (4:18.946).

    Uitslag kwalificaties ploegenachtervolging:
    1. Groot-Brittannië - 4:12.890
    2. Rusland - 4:18.946
    3. Nederland - 4:19.250
    (Ismael Kip - Pim Ligthart - Wim Stroetinga - Sipke Zylstra)
    4. België - 4:21.940
    (Dominique Cornu - Kenny De Ketele - Jonathan Dufrasne - Tim Mertens)

    5. Italië - 4:23.444
    6. Duitsland - 4:24.135
    7. Oekraïne - 4:24.514
    8. Polen - 4:24.705
    9. Spanje - 4:27.230
    10. Frankrijk - 4:29.987
    11. Zwitserland - 4:30.589
    12. Denemarken - 4:36.202
    13. Ierland - 4:37.066
    14. Griekenland - 4:41.253

    Bron : Wielerbond Vlaanderen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE GISTEL VAN DONDERDAG 12/07/2007

    12/07/2007 – GISTEL – Elite z/c + Beloften

     

    BUITENLANDERS PAKKEN DE ZEGES


    GISTELaankomstbew13.7 

    Marius Kukta wint de spurt vóór Jelle Hanseeuw en Romain Zingle.


    GISTELkuktabew13.7

    Exclusief voor Polderrenners: portret van Kukta die zijn eerste zege boekte.


    Als we de uitslagen nagaan dan stellen we vast dat bij de elite z.c en de beloften de buitenlanders gretig koersen. De Litouwers komen vooral in beeld. Dat was ook donderdag weer zo in Gistel waar de Koninklijke Sportclub 60 renners mocht verwelkomen. Bij hen ook Hoop op Zegen – rijder Benjamin Paridaens uit Bornem en Zelenaar Stijn De Vriese.

    Nadat twee auto’s waren weggesleept, kon met zeven minuten “retard” begonnen worden aan de 17 ronden of 116,45 km. ’t Was regenachtig en daar waren dan ook weer de valpartijen.

    In de 2de ronde gingen Nico Kuypers, Geoffrey Demeyere en Frederik Toortelboom aan de haal. Al snel kwam ook Romain Zingle vooraan aansluiten. De achtervolgers heetten Jelle Hanseeuw, Franky Dereeper en Gedeminas Kaupas (Lithouwen).

    Na een 25 km kwamen de 3 aansluiten bij de 4 leiders. Een mooie kopgroep werd gevormd. Hun maximale voorsprong na 7 ronden bedroeg 1'08". Toen het peloton wakker werd begon de voorsprong gauw te minderen. Met nog 6 ronden te gaan hadden ze maar 20 seconden meer. Nog vijf renners overbrugden die kloof en zo kwamen we aan twaalf leiders.

    Lithouwer Marius Kukta viel aan en nam direct voorsprong. De achtervolging werd ingezet door Kristof Dereeper en Gedeminas Kaupas en op 3 ronden van het einde sloten zij aan: vier leiders.Maar hun voorsprong bedroeg maar een handvol seconden en op 2 ronden van het einde reden ze met tien in de spits: Dirk Clarysse, Geoffrey Demeyere, Kristof Dereeper, Jelle Hanseeuw, Gedeminas Kaupas, Marius Kukta, Nico Kuypers, Stijn Nauwynck, Frederik Toortelboom en Romain Zingle

    Dat de winnaar onder hen moest gezocht worden, was nu wel duidelijk. De andere renners werden ver achteruit geslagen. Bij het ingaan van de laatste ronde plaatsten Romain Zingle, Jelle Hanseeuw en Marius Kukta een snedige demarrage. Niemand was nog in staat om de aansluiting te vinden. In de spurt haalde Marius Kukta zijn eerste overwinning van het seizoen. Jelle Hanseeuw werd 2de en Romain Zingle 3de. Een 30 seconden later werd Kristof Dereeper 4de, Stijn Nauwynck 5de, Nico Kuypers 6de, Geoffrey Demeyere 7de, Frederik Toortelboom 8ste, Gedeminas Kaupas 9ste,

    Dirk Clarysse 10de en Stijn De Vriese werd 20ste.

     

    Tussen haakjes gezegd, de wedstrijd in Hoegaarden werd gewonnen door Sergei Kudenfov en dat was een Rus en dat nadat de dag voordien, de Litouwer Gediminas Bagdonas de Grote Prijs van de Stad Geel al won. Ei zo na was het ook in Sinaai al raak maar daar was natuurlijk een superieure Guy Smet van de partij om winst te pakken. Maar de Litouwer Ramunas Navardauskas won daar toch vlot de spurt voor de 2de plaats. Goe bezig de buitenlanders!

     

    GISTEL devriesebew13.7

    Zelenaar Stijn De Vriese die 20ste werd, op 60 deelnemers.


    GISTELparidaensbew13.7

    Benjamin Paridaens zette ook aan in Gistel


    TEKST :
    Flor Van de Velde

     

    FOTO’S : Alain Sennesael

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOMINIQUE CORNU WINT GOUDEN MEDAILE OP EK !!!!!

    DOMINIQUE CORNU wint EK-goud individuele achtervolging !!!


    cornu-goud


    Op het Europees Kampioenschap op de piste voor beloften in het Duitse Cottbus heeft Dominique Cornu uit Beveren goud behaald in de individuele achtervolging. Onze landgenoot versloeg in de finale de Moldaviër Alexandr Pliuschin. De Predictor-Lotto-renner was over de 4 km ruim anderhalve seconde sneller dan zijn opponent. Proficiat Dominique!

    Finale:

    1. Dominique Cornu (BEL) 4:37.319
    2. Alexandr Pliuschin (MDA) 4:39.161



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs