Foto

mijn beste prestaties:


-marathon 2 u 48' 23"
-halve mar  1u 14'56"
-hastings    1u 15' 50"
-winnaar crosscriterium
vrije sporters 2007
- prov. kamp. cross
vrije sporters
-tiegem 5e in 29'44"
- grijsloke 7km 6e in
22' 23"
- bédoin - mont ventoux 1 u 53' 05 "
- grijsloke 10 miles 9e in 1u 00' 37"

Foto
Foto
Foto
Mijn favorieten
 • dimitri
 • hans
 • joost
 • michael
 • bart
 • vacbl
 • wedstrijduitslagen
 • johan descheemaeker
 • lies deruddere
 • ludovic vanlede
 • fabrice
 • natalie
 • Foto
  persistence
  het relaas van een sportfamilie
  02-11-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cross waregem
  hallo beste sportvrienden,.
  vrijdag zijn annick en meesterke naar de night of the proms geweest waar we een zeer goeie sinéad o'connor hoorden , zaterdag zijn we naar de memorabele cyclocross van de koppenberg geweest waar sven nijs den besten was . het weekend was dus eigenlijk reeds geslaagd maar meestre wilde nog een kers op zijn taart. ik ben dus zaterdagavond vroeg in mijnen tram gekropen . na een goede nachtrust stond de leeuw op om iedereen te verpulveren. we gingen naar waregem city meerbepaald naar de gaverbeek waar we de cross der jongeren gingen beslechten.
  ik voelde me niet meteen mega goed maar mijn geest stond wel scherp, ik wou iets forceren. eerst moest ik mijn kindjes nog aanmoedigen. de robin is niet zo'n vlugge starter en in deze grote groep op de cintelbaan kwam hij niet echt goed uit de startblokken.
  hij was bij de laatste weg .maar aangezien het een demeestere is liet hij zich niet doen en rukte zo nog op naar de 16e plaats .
  kevin start ook nooit vlug maar verbetert altijd naarmate de koers vordert.hij finischte na een weer prachtige eindfase( veel overstoken) als 8e.ik ben een fiere papa.daarna wast tijd aan annick .die had een mindere dag en eindigde pas 5e .volgende keer beter , ik weet er alles van.
  daarna was het aan de laatste reeks voor de vrije sporters .daar liepen juniors , de senioren 1 en de senioren 2 tesamen.een zeer omvangrijke groep dus met vele concurrenten . bert deschot, michael vanniewenhuyze en stijn vermuelen bij de sen1 en dus in mijn reeks bart vercaemer , gino bonte en dimitri sabbe. het was mijn bedoeling om de 2e in mijn reeks te worden.
  start! weg waren we. ik liet iedereen passeren . ik besloot later op te rukken . na de eerste ronde lag ik zelfs nog wat achter op al mijn concurrenten . maar ik voelde me ok en begon stillekes aan op te schuiven.eerst passeerde ik sabbe.dit was reeds een overwinning op zich voort klassement in het criterium.daarna vervoegde ik het groepje met al mijn vrienden . alleen den bart was reeds ongenaakbaar. doordat er verschillende demarrages kwamen kon ik voor bonte beginnen lopen ( ik had dus op dat moment mijn doel) .
  ik begon me nog beter te voelen.in de derde ronde kon ik iets recuperen na bert en michael om dan opt eind van die ronde zelf eens te demarreren . dit had een paar redenen. ik wilde bonte definitief los gooien ( wat dus lukte) en ik wilde mezelf en mijn vacbl vrienden bert en michael bij den bart brengen ( wat niet lukte ) .daarna zijn mijn 2 vrienden en stijn vermeulen beginnen sprinten en kon ik juist volgen .
  ik eindigde als 5e totaal maar wat veel belangrijker was, ik was 2e in mijn kategorie
  ik ben heel blij dat ik terug mijn concurrenten voort criterium kon kloppen na deze moeilijke periode .En ik stond terug opt podium van de cross der jongeren ( als 2e) .joepie de poepie.
  de kers staat op de taart .
  volgende week is er het provinciaal kampioenschap . de moraal is terug ijzersterk en ik hoop er mijn titel te verlengen.
  dus .... blijven trainen.

  02-11-2008 om 15:17 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (5)
  27-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cross moorslede ( dapalo )
  deze zondag moesten we afzakken naar het hol van de leeuw. de cross van de dapalo , waar onze grootste concurrenten samenhokken ( of samen hollen) .
  de robin liep verdienstelijk 18e in een wel heel grote groep. de kevin was negende ook in een grote groep . proficiat kindjes en proficiat dapalo voor de goede jeugdwerking.
  annick liep niet omdat ze moest werken en zo dikke biefstukken op mijn bord kan afleveren.
  ik moest het opnemen tegen de 2 dapaloboys bonte en sabbe. wel ik kan er kort over zijn , ik liep als een slappe vod.
  bonte liep met de overwinning weg ( proficiat ) en meestre werd derde . sabbe was 2e en loopt dus in voort criterium .ik ben dus pisted off na mijn prestatie .mijn vertrouwen zit voort moment onder de grond.
  blijven trainen en hopen op de centering.

  27-10-2008 om 20:16 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  20-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kappaert en cross brugge
  zaterdag zijn we naar mijn geboorte wijk den kappaert afgezakt . ons annick zou daar lopen en onze kids natuurlijk ook want die wisten dat er een zat snoep te verdienen viel. de robin mocht als eerste starten (300m ) het was dus een lange sprint . aant midden passeerde hij als 2e na een meisje . met een oorlogsgezicht spurte hij zich alla tom boonen voorbij het meisje en won de wedstrijd . pa was apetrots en de kleine was blij met zijn medaille en snoepzak . zijn eerste overwinning was een feit. toen wast de beurt aan de kevin ( 750m).toen de start gegeven werd besloot hij eerst nog wat te gaan liggen , kwestie van goed uitgerust te zijn voor de finale. na zijn onfortuinlijke val deed de kid nog zijn uiterste best en kon toch nog 8e finishen.karakter heeft hij allesinds.
  na  de 5 km wast de beurt aan de mls-lopers. ik vond de wedstrijd goed bezet. bij de mannen was de eerste hachimi,2e caby,3e vanasbroeck en mijn 2 vriendjes joost en patrick respectievelijk 4e en 5e .bij de vrouwtjes ging de overwinning naar sylvie verthé . gevolgd door lieselot bossuyt.de derde plaats had een historiek . bij de start liep annick voor marianne verbauwhede en charline dewaele.maar ze besloot de taktiek van haar zoon te volgen en liet haar dus ook vallen. met een salto en een " verdoeme" kuste ze de grond.waarna ze , goed uitgerust , opsprong en met de adrenaline int lijf naar haar concurrentes liep . eens ze erbij was liep ze er al voorbij. met een mannelijke compaan vervolledigde ze de wedstijd dus als derde .dit in een tijd van 50' 31" , een halve minuut sneller dan vorig jaar.
  de zondag dan gingen we naar brugge om te crossen. annick had reeds in de voormiddag gaan langduurlopen. ze voelde geen pijn aan haar gezwollen voet ( oef).die was dus reeds voldaan . het was terug robin die de spits mocht afbijten(300m). hij deed er een lange sprint over om finaal als 10e te eindigen.hij was niet tevreden omdat hij niet gewonnen had als zaterdag .spirit .
  daarna wast start voor kevin .die wilde iets tonen na zijn val van gisteren.hij starte int middenpak voor de 2 rondes met een totaal van 750m.hij liep ontspannen, ik zei reeds tegen bert dat hij er nog veel ging inhalen.toen de 2e ronde begon gaf ik hem het teken om int te halen . hij liep er prompt 8 voorbij (  genen zever) . toen begon reeds de sprint . hij had nog genoeg kracht om ook nog eens 2 jongens voorbij te snellen( die 2 waren voor hem in menen) zodat hij 5e eindigde . zeer goed . dit opend perspectieven voor volgend jaar als hij bij de oudste is van zijn categorie.
  na nog vele reeksen waar onze vacbl-ers weer uitmuntend waren ( vooral madam charline vanneste) was het in de laatste reeks de beurt aan meestre zelf.
  de concurrentie : bonte , delmille , sabbe en de broer van fredje colpaert. ik voelde me reeds beter dan de vorige weken en zagt dus zitten.
  bonte starte furieus en ik moest alles uit de kast halen( wat een spreekwoord) om te volgen. . na de 2e van de 4 rondes kwam delmille bij ons.sabbe en colpaert waren reeds verloren na onze snelle start.delmille demareerde direct maar niet ver. vlug kwamen we weer erbij en liepen zo met onze drietjes naar de laatste ronde, mijn krachten namen af.in de laatste ronde speelde delmille ermee , hij was duidelijk te sterk.na een paar versnellingen moest ik , ondanks de vele prachtige supporter kreten , lossen in de laatste km. delmille won dus in een veel te snelle spurt voor bonte en als derde dus meestre . de zelfde plaats als menen maar het gevoel was reeds veel beter. ik zal wel nog een cross winnen dit jaar

  20-10-2008 om 21:17 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tiegem
  ja , zaterdag wast dus in de achtertuin gaan lopen.
  normaal is tiegem een toppunt int jaar en loopt ik er verscheidene vrienden in de vernieling .
  maar niet dit jaar . de meestre is voort moment niet top , ik zal later wel mijn maten verpulveren.
  den eersten die liep was onze robin ( 300m ) .het was een sprint bergop, de kleinen van els was de beste en onze wittekop was derde . hij mag blijven. toen wast tijd aan kevin ( 1km ) . dat vond ik wel wat lang voor die kleine, met een paar hellingen erbij . de kevin liep uitstekend en op de sprint naar de finish verzekerde hij zich van een derde plaats.
  hij was weer kompleet opgebruikt. die kleinen kan toch diep gaan , ongelooflijk. ik ben toch fier op allebie die mannen.
  toen supporterden we voor de 3km en de 6km ( een goede michael , jongens die zit in form) waar de overwinning naar fabrice ging.
  toen wast aan annick en lieven. ik begon met de mensen met wie ik moest lopen,soetaert en jonas dewulf .de eerste ronde verliep normaal , ik versnelde even waar er geen wind was en ons groepje verkleinde . goed dus.de tweede ronde kon ik op bepaalde plaatsen al eens wat uitrusten.
  maar veel kracht had ik niet over. dit bleek toen ik een demarage probeerde op" mijn" helling .ze geraakte niet tot boven.dit had den patrick natuurlijk gezien en die begon te versnellen. toen wast bergaf en gingt bergaf met meestre jonas moest ook lossen .we vielen toen allen alleen en in ons eigen tempo. ik bereikte de finish na 30' 50" ( niet meer zoals in de uitslag) op een 8e plaats . er waren nog een paar jonge mannen voor mij en dus ook patrick en jonas.
  voor annick verliep het beter . die begon met lies derudder ( niet deruddere) maar die was een maatje tegroot.maar dit deerde haar niet een goed tempo vol te houden en redelijk alleen haar drie rondes te volmaken en te eindigen in 35'57" . ok , als je weet dat iedereen trager liep dit jaar.
  zo , nog geen resultaat voor mij maar ik leg me er niet bij neer . de zondag stond ik op om 6u45' en om 8u liep ik al inde gavers.25km ,dus 2u aan een stuk.en de maandag ( vandaag ) waren het 1u 30' . blijven trainen dus.

  13-10-2008 om 21:01 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cross menen
  hallo , .
  vrijdag zijn we in een kut-weer gaan kijken naar de halve van de ezels ( inderdaad).
  ik moest er zijn voor mijn idool filip en mijn mega vriendjes bert , charline en michael en een goede coach moet ook waken over zijn rakkers.
  deheer noppe dus. laten we met hem beginnen . in het mytische weer liep hij een tijd van 1u24'00" . ik vond het zeer goed , in mooi weer was dit misschien een 22' waard .
  michael had nog nooit een halve gelopen en starte duidelijk met een kak in de broek , veel te traag dus .alvlug kwam zijn klasse boven en rukte hij op . zijn eindtijd is niet van belang want hij liep voor de " fun " ( duidelijk een ezel dus).
  ik supporterde dus ook voor charline vanneste , lachen was er niet bij in dit pokkeweer maar een prestatie liep ze wel( 1u 28) , net als haar echtgenoot bert deschodt ( 1u 15 ) .onze beste was weeral dun filip ( na een marathon) in een 1u 13 '55" . nogmaals twas pokkeweer.
  de prestatie van de dag kwam van pedro dujardyn die zowaar filip klopte en ook eddy bossier . proficiat pedro.
  zaterdag zijn we in veel mooier weer afgereisd naar oostende . annick ging daar lopen . een 6km met veel concurrentes . ze starte vlug en liep zo mee met evy pieters , na een 3 km versnelde ze en liep voor evy uit . prachtig dat ze dit kon , maar de laatste km was er teveel aan en toen werd ze nog voorbijgestoken door evy en ene heidi . allemaal niet erg , ze deed het uitstekend in een tijd van 23'28" en werd zo 5e. ze is op dreef.
  later ( na de prijsuitreiking ) zijn we naar het centrum van oostende geweest. daar wast grote kermis . de kids hebben zich erg "gejeund" en papa dronk er een mojito op .  .
  de zondag wast cross tijd in marke . eerst liep robin , hij liep velen voorbij en was dus zeer tevreden .de kevin liep voor een derde plaats maar kon het tegen de ouderen niet afmaken ( zijn eerste jaar in die reeks) . hij werd 5e , ook een prestatie.
  na nog wat regen waren de seniors 2 aan de beurt . mijn reeks dus .ik starte mee met gino bonte en dimitri sabbe maar ik voelde dat ik een mindere dag kende . ik hield vol ... den dimi moest 5 meter lossen , ik vond het tijd gekomen om aan te vallen .maar ik viel aan als een slappe vod.
  ik kwam nooit voor gino. dus het gevolg kun je wel raden . den meestre loste , daardoor kreeg dimi terug vertrouwen en liep over mij, over den bonte naar de overwinning . ik was den oen ( niet veel beter als die ezels van hierboven).
   na een korte los lopen en een leffe was deze natte en zwarte dag doorgespoelt en kwam alvlug een plannetje boven .volharding
  en ..... na regen komt ,

  06-10-2008 om 21:19 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (7)
  29-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekendje vacbl
  hallo rakkers,
  we zijn dit weekend met de(bijna) hele ploeg van beveren-leie naar de zee geweest.
  en twas een wereld trip .zeer mooi weer , de kindjes waren in topform en ik heb weer veel kunnen lachen met mijn clubleden.
  vrijdag gaf ik een kwis . er waren 5 ploegen , bert en charline moesten naar een uitreiking van het loopcriterium van de kust en waren er int begin niet bij , jammer . maar ze hadden zich zo gehaast en we waren nog maar een kwartier begonnen en ze waren er al .ze verdeelden hun in 2 verschillende ploegen ( om zeker te winnen en alt geld mee te nemen ) maar kregen op hun smoeltje van steven d'hont.
  iedereen was tevreden , ik dus ook .
  de zaterdag stond er een ochtendloop op het programma en dit begon om 6u30 . veel te vroeg voor den dezen .charline en michael hadden voor 1 keer luete met meestre. je moet ze ook wat hunnen hé.later in de voormiddag hebben we een soort spel zonder grenzen gedaan onder leiding van den michael . zeer tof maar alleen jammer dat  mijn buikspieren er nog kapot van zijn
  in de namiddag was er dan de loop omt club kampioenschap. zeer heuvelachtig, en 6km lang . michael begon zeer snel ,met bert en ik int wiel.
  op de 2e helling ging ik iets door en de 2 losten iets . maar naar beneden toe ging het te snel voor mij. ze liepen mij eraf. michael liep in de finale nog den bert eraf en kreeg zo de verdiende beker .ik was niet tevreden over mijn prestatie ( alleen wel van mijn klimvermogen) .
  er  moet nog snelheid bij en ik zal er dus op trainen want  ik moet die mannen  weer kloppen.ik mag de titel van mijn blog niet verloochenen hé.
  onze kevin werd bij de kleintjes kampioen en was er fier op .annick werd 2e na haar vriendin charline.annick was trouwens uit de startblokken geschoten al was ze door een haas gepoept. ze liep gewoon mee met ons.schitterend de blik die michael smeet naar mij besprak boekdelen.
  na het kampioenschap wast tijd om eens iedereen in de zee te smijten . we hebben zo'n toffe groep dat het dus dolle pret was .
  lang niet meegemaakt. we hebben trouwens mia frere met 4en 500m ver gedragen om ze eens nat te krijgen . slik.
  na het eten wast disco- tijd en leffe-tijd . we zijn om 0U30 in onzen tram gaan kruipen. ik zeg dit omdat er verschillige om 6u30 die zondag morgent zijn gaan strandlopen . maar zonder den meestre , zo zot ben ik nog niet.
  na een tornooitje petanqe en een groot aantal frietjes zijn we gaan wandelen om daarna te stoppen , een creme te eten en naar de koers te kijken.
  de belgen reden goed .(voor hun eigen ) en boonen zaagde. zo won er een italiaan " ballan".
  toen wast weekendje gedaan. een kus en een traan , en toen moesten we allen naar huis toegaan.
  mega weekend . dankt u sammy en fabien .dankt u toffe gasten van den vacbl.
  tot in de frezentijd ,hé joostie

  29-09-2008 om 20:32 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (5)
  25-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de foto's van lichtervelde en van de marathon
  25-09-2008 om 19:52 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de eerste wedstrijd

  na mijn fratsen van vorige week heb ik mijn been goed ingetaped. maandag en dinsdag dus " no problem" . woensdag deed ik dan snelheid ( een stuk of 5 1000's ) . het ging langs geen kanten . tot overmaat van ramp had ik weer pijn ( lichte) aan de plek. er moest iets gebeuren , ik zag't al niet meer zitten voor de verdere koersen . dus donderdag rusten en nog eens naar dokter thermote .
  die stelde vast dat de genezing wel ok was maar dat het weefsel heel strak was. ik moest een afspraak maken bij een kinisist om het los te maken.
  zo gezegd zo gedaan : de vrijdag stond ik in vichte ( die dag niet gelopen ) bij de kinisist dus
  die begon direct mijn voet te verdraaien en te verkrachten !! . voor alles moet een eerste keer zijn , maar een eerste maal kine valt niet mee. want daarna zocht hij naar " de plek " . natuurlijk had den dezen weer 2 dagen gerust en voelde ik nergens nog pijn.dus eerst wat zoeken en doen tot hij een spot gevonden had en begon te vroeten. . jezus wat een pijn . dat losmaken moest dus pijn doen .
  de zaterdag natuurlijk met pijn van dat behandelen opgestaan , ik had geen goesting om een wedstrijd te lopen . maar na lang twijfelen doe je het dus toch. toen we naar lichtervelde reden voelde ik me reeds beter . annick en de kids hadden zoiezo goesting. kevin had in de voormiddag reeds zwemles genoten maar aant geluid in de auto te horen was hij nog verre van moe .
  lichtervelde : eerst robin aan de beurt , een lange sprint van 200m en onze jongste was 8e . goed dus . daarna onze kevin , die moest lopen tegen 8 en 9 jarigen maar sleepte op de 600m toch een 11e plaats uit de brand. ie mag bezig blijven .
  daarna wast mijn beurt , ik moest lopen ( 5km) tegen bonte , mijn grote cross concurrent , en nog een paar goe die ik nie kende.
  mijn start was te traag maar dat wist ik van tevoren . ik paseerde na de eerste ronde ( 2,5 km) als 8e . maar ik was nog niet opt eind van mijn krachten en verbeterde zelfs . tesamen met mijn compagnon begon ik aan een remonte . na een vlugge laaste km was ik nog 4e op 26 " van bonte.
  ik was tevreden . mijn tijd 16'24" is niet om mee te stoefen maar de pijn was nul en dit telde . ik ben terug , vanaf nu alles beter.
  daarna liep ook annick . ze liep terug heel goed en eindigde als 4e vrouw na karahotka , veerle vdkerckhove  en als eerste de trots van bert , charline " speedy gonzales " vanneste. annick kon weeral op een geslaagde koers terugkijken.
  ik supporterde ook op de 10 voor yves noppe die ook van zich liet spreken .
  daarna een mega zeer goeie tombola ( in de regen , jammer ) en een dikke merci voor de organisatie en tevreden naar huis .de kids waren blij met hun speelgoed , ik met mijn betere kuit en annick met haar plaats als 2e seniore.
  na een korte nacht ben ik met de kids naar nieuwpoort gereden om onze filip een hart onder de riem te steken.  die ging aan de flanders field marathon beginnen en kon dicht eindigen.  hij liep ongelooflijk goed. hij finishte als 4e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!in een tijd van 2u34'
  wat een mega prestatie , respect.ik was blij dat ik hem heel de wedstrijd gevolgt ben , twas een belevenis.
  ik vergeet hierbij niet te vertellen dat ook hans meedeed en hoe? hij had een eindtijd van 2u58' . waauw
  sport is toch het fijnste dat er bestaat ? als je niet gekwetst bent natuurlijk .
  tot blogs .


  ps ik zet morgen of zo nog foto's op den blog.

  15-09-2008 om 20:26 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  07-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wingene koerse
  hallo strevers,
  zaterdag moest onze kevin voor de eerste keer naar de zwemschool in zwevegem..
  niets bijzonders die eerste les maar toch een belangrijk begin voor die kleine,een phelps in wording .
  meestre heeft ondertss zijn training afgewerkt op de piste van zwevegem.
  een aantal keren 200m met wat in en uit lopen . easy , maar ...
  het was de eerste keer dat ik terug liep zonder mijn hieltjes, en twas niet zo goed.
  ik voelde weer lichte pijn . dus de volgende dagen intapen terug en zalf op doen, shit. hopelijk komt het goed tegen zaterdag want dan loop ik in lichtervelde.
  in de namiddag zijn we dan naar wingene gereden om daar kevin , robin en annick te laten afzien.
  eerst de beurt aan de kleintjes natuurlijk, de kevin had in de laatste 200m duidelijk meer over dan in grijsloke .hij sprinte ( door mijn hysterisch geroep) nog 2 jongens en 1 meisje voorbij. weeral een topprestatie, hij werd 4e bij de jongens en de robin (5jaar)werd in die zelfde reeks 10e . dit in een reeks tot 9 jaar ze waren allebei mega tevreden met hun prestatie , meestre keek lachend toe.
  toen wast de beurt aan de 11 km met bij de mannen een aantal toppers ( diaz , bart, soetaert, een portugees , sven nijs(limburger ), en nog een paar. bij de vrouwen helga sybick, els verthe , els van coillie, nathalie tijtgat, en onze topper annick delaere natuurlijk met haar grote concurrente marian verbauwhede.  een goede bezetting dus , onze annick zou haar tenen moeten uitkuisen.
  start... bart zette vlug aan , den portugees en diaz mee.
  doortocht 1e ronde alleen diaz en den portugees vooraan , gevolgd door bart en makkers.de vrouwen : helga en els voorop , gevolgd door nathalie met daarna annick !! voor els vancoillie.marian was wat achter.2e doortocht , zelfde posities uitgenomen onzen bart die niet zijn beste dag had ( zwaar seizoen in den duatlon) en helga die els kwijtraakte . annick was nog altijd voor els vancoillie. ik reip voor de laatste ronde dat ze moest 2km alles geven wat ze nog had , zodat els niet kon naderen en ze de moed kwijt was en ze de laatste km met voorsprong  begon. ze begon er direct aan .
  de finish: een overwinning van diaz in de print voor den portugees ( knap) , verder eindigde bart nog in zijn zelfde positie als de 2e ronde ( volharding noemen ze dit )  kort gevogld door den patrick soetaert ( zeer goed) .bij de vrouwtjes een overwinning voor helga , 2e els verthe, 3e nathalie tijtgat , 4e annick delaere . ze had dus els kunnen afhouden door die versnelling . daar was ze natuurlijk intens blij om
  marian kwam wat later toe . annick liep hier dus zeer sterk .ze was daarmee 3e sen. , dus nog een podium erbij voor mijn blond renpaard.
  hoeveel bekers zou ze nu al meer hebben dan ik ??
  daarna nog een drankje en naar huis , waar we weeral een slechte prestatie van onze duivels zagen. vooral vanbuyten blonk weer uit in verstrooid zijn . den trainer zou hem toch eens naast de ploeg moeten houden .daarna gaan slapen en gaan lopen in de gavers , in de regen.
  tot blogs

  07-09-2008 om 12:38 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een klassieker...
  07-09-2008 om 11:44 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wat een week.
  wat een week ! sedert ik zaterdag mijn blog heb aangevuld is er weer reeds veel gebeurt in ons gezin.zateragavond zijn we naar den trouw geweest van mijn nichtje stefanie en frederick. eerst was er receptie , ik kende bijna iedereen , het waren dan ook bijna al mensen uit mijn geboorte dorp zwevegem en zelfs een paar lopers ( ondermeer lucien  taelman en johan rijsman ) .na wat champagne mochten we de zaal in om te boefen.
  we mochten na de intrede van de trouwers aanschuiven aan de feestdis , een rijkelijk gevulde koud buffet , waar alles lag wat ik graag at .en aangezien ik honger had waren de borden te klein .enfin het smaakte dus .de "eetmuziek" werd verzorgd door de zoon van paul severs ,en zijn schoondochter . ja , niet mijn type muziek maar zingen kon die nachtegaal zeker.
  na de trouwslow konden we er aan beginnen . ik was goed in form en mijn wederhelft ook . toen ze acdc met thunderstruck draaiden heb ik het zwijn noch eens buiten gelaten. .toen we huiswaards gingen was het reeds 5 h , dus al veel te laat.gelukkig had ik niet veel gedronken.
  thuis wekker gezet , 2u30' geslapen , wekker eind van de kamer gesmeten , niet gaan lopen ( zot ) en opgestaan om 10h . toen wat op mijn positieven gekomen en om 15h zijn we toen naar filip vanwijnsberghe en veerle geweest  waar ook bert , michael en valentine en charline waren.
  NOG wat koffie gedronken, al de 6e , en een boel binnengesmeten .daarna ben ik naar buiten geweest met filip .
  michael en de rest zijn ons dan maar gevolgd . filip kwam dan af met sangria . michael duidelijk in form na de koffieklets , is daar beginnen zuipen... toen we een uurtje verder waren ,waren we aant voetballen !!! ja ,ik geef het toe , het was een bizar feestje. later op de avond mochten we nog eens aanschuiven aan de koude schotel . weeral een zeer rijkelijk gevulde tafel met zalm , tarbot , ect...
  en maar boefen, dan kregen we nog een toemaatje en meestre was vol ..rond 22h vroeg filip of ik nog een leffe moest hebben , ik ben vlug naar huis geweest . die gasten ( filip en veerle) hebben ons een prachtige dag bezorgd , waarvoor ten zeerste dank van ons gezin, we komen zeker nog af . je belt maar.
  vlug bed in en nog vlugger bed terug uit ( veel te vlug) .rustige werkdag gepaseerd en daarna ben ik 1u20 gaan lopen ( easy).geen pijn, ik ben terug ok. toen ik thuis kwam heb ik andere kleren aangetrokken en ben ik met de kids naar het zwembad in zwevegem getrokken.
  daar heeft robin 6 lengtes gezwommen en heb ik kevin zijn schoolslag nog wat bijgeschaafd( 20 lengtes ). zaterdag heeft hij testen voor in de zwemklub tegaan. ikzelf heb eens getest hoe rap ik nog kon zwemmen , ik heb een 100m crawl gezwommen in 1'32" , er zit muziek in voor al ik een keer aan triathlon begin .dinsdag heb ik dan eens getest int lopen ( ik ging normaal niet lopen , maar ik had zondag al niets gedaan ).
  ik was alleen dus ik versnelde. ik heb de lange tour 7 rondes gelopen , de eerste 2 waren iets trager maar de andere rond de 7' , test geslaagd.
  annick traint ondertss zeer goed , ze heeft geen kwaaltjes en de snelheid wordt aangescherpt. ze kan vant weekend wel niet lopen daar ze moet werken , trainen dus. de week was nog niet gedaan . donderdag kwam mijn vader met hout voor van de winter, heel den oprit vol . dat moest dan vrijdag na de training verzaagd worden . erna( 21h) was ik kapot . direct bed in , terug op om 6h . de krant lezen en dan beginnen het hout opte kuisen en te stapelen in mijn kot . om 9h30 ben ik dan naar zwevegem gereden met  kevin . daar heeft hij zijn zwemtesten voortreffelijk gedaan .weeral mega. dan terug naar huis , alles opruimen en wachten tot annick thuis is van haar werk. dan ( 12H30) direct naar grijsloke geweest om de kids te laten lopen ( wij liepen dus niet ) . toen ik er toekwam kreeg ik wel veel goesting om ook te lopen maar met mijn blessure die juist genezen is en al die afdalingen.... robin kwam eerst aan de beurt. toen ik hem de bocht zag uitlopen kreeg ik bijna een attackske, hij liep eerste . na een sprint is hij dan 2e geeindigd , zeeeeeeeeer goed voor die kleine .toen wast aan de beurt van kevin die liep naar een 7e plaats , ook megagoed . er waren nog velen ouder dan hem . hij kwam al wenend toe , hij was diep gegaan , er zit veel karakter in die kleine . na een paar minuutjes was hij er al door en vroeg naar de crossen die voor de deur staan.ik ben toen blijven kijken naar de 7km , daar deden mayko en Yves het ook zeer goed . mayko was 6e , net als ik vorig jaar.een megaprestatie. wie ook zeer goed heeft gelopen was dimi delombearde in de 10 miles. in de eerste ronde was hij nergens maar naarmate de km's vorderden kreeg zijn prestatie allure. hij kwam aan als 12e , hopelijk krijgt hij nog een mooie prijs .
  kurt defrene heeft ook mega goed gelopen , na de aankomst heb ik hem dan ook proficiat gewenst. ik heb er wat foto's getrokken ik zet er later nog op den blog , of als je ze wil mail ik ze door .toen ben ik naar huis geweest en zelf een 35' gelopen . jongens wat was het heet, die kerels in grijsloke hebben afgezien.
  morgen ga ik lopen in de gavers , of toch als ik in mijn bed lig voor 5h.
  tot de volgende, wieties.

  30-08-2008 om 21:25 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  23-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.herstellen

  maandag 18 augustus , de eerste werkdag = moeilijk opstaan, je vrouw staat in de keuken te lachen met je, de kids maken veel te veel lawaai, je bent bijna telaat op je werk, je opdracht voor die dag is kut.... kortom je droomt van zo'n dag .
  maar we moeten erdoor. die kwetsuur is aant verbeteren , de pijn gaat weg.  
  woensdag is het dan zover : s'avonds gaan we naar bev. leie om te gaan trainen , annick , ik en de kids .ik zou er mijn eerste test doen om terug te beginnen.met annick gaat het ondertss super goed, die loopt met charline te lachen alsof lopen easy is. ik weet wel beter.
  mijn eerste toertjes waren zeer ambetant , overal stijf . ik kan de gevaarlijke plek gewoon niet voelen tss al die stijfheid. 
  na 45' redelijk tempo en 300 maal voelen aant been begint er iets op te stijven aan DE PLEK . niet goed dus .
  na 55' moet ik stoppen , de kuit is er niet klaar voor . onze belastingskontroleur ( bertje) moedigt me aan . die heeft me de raad om niet direct een uur te lopen maar om te beginnen met 30' en iedere dag 5 ' langer te lopen . hij kan't weten , ie was al veel gekwetst .
  met deze training int achterhoofd zag het er niet goed uit .
  donderdag avond ging ik toch nog eens proberen . nu 30' . het ging al iets beter , de stijfheid was aant weggaan. na de training wel nog een minder gevoel . ik was zeer onzeker , dus eens bellen naar termote . afspraak dus vrijdag om 17u15.
  die dag dus na het werk nog eens lopen ..  nu 35' . de methode van bert slaagt aan . die jongen heeft met al zijn studies en examens toch wat geleerd . ik zou durven zeggen dat hij bijna op mijn niveau zit..
  geen pijn meer dus. na 20' begint het natuurlijk weer te gieten, het verhaal van de zomer. maar ik kan je verzekeren , als je je na een blessure terug beter voelt loop je door alle weersomstandigeden.  een vent die staat toe te kijken onder een afdak lacht met mij, de loser.
  dan vlug om de kids en naar dokter termo. ik was natuurlijk weeral iets te laat maar dat was beter want we moesten daar toch nog 1 uur wachten.
  termote riep me dus na enige tijd binnen. ik wou van wal steken met mijn verhaal maar luc moest natuurlijk eerst wat zeveren. na een paar jokes en mijn vertelling verder lag ik eindelijk op zijn tafel om de scan uit te voeren . mijn hartslag 180 !!! zeer zenuachtig want rusten is niets voor mij.  enige tijd later vertelde luc me dat alles ok is.
  joepi de poepi terug mogen afzien .het weekend kan al niet meer stuk . zaterdag loop ik om 14H en s'avonds naar de trouw van mijn nicht .
  dan kort slapen en gaan trainen naar de gavers ( ik denk dat ik lang ga lopen ). in de namiddag volgt dan een feestje bij maat filip vanwijnsberghe en zijn vrouwtje .
  met michael , valentine, bert en de twee giegeltrutjes annick en charline natuurlijk. mega
  ik vertel later wel of ik dronke was of niet .
  moraal vant verhaal : na regen komt ....

  23-08-2008 om 12:53 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (5)
  17-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.smouteriejogging
  jo, gisteren zijn wij naar overmere geweest . daar was de smouteriejogging ,deze doen wij bijna elk jaar aan omdat we erna meestal gaan wandelen langs het meer daar ( leuk voor de kids).
  annick zou er de 11,5 km lopen daar en onze kevin de 750m . annick moest de hele voormiddag werken en gisteren had ze ook al een zware dag.
  toen ze deze middag thuiskwam was ze niet in de stemming .geen goesting .wat eigenlijk wel normaal was , ik liet ze wijselijk gerust.
  na het omkleden en gereed maken van de zak was ze er al meer klaar voor .de kevin zag het al helemaal zitten .
  wij dus naar overmere .
  eenmaal aangekomen en we ons ingeschreven hadden kon de wedstrijd van de kleinsten beginnen.in de start was kevin niet zo goed mee.dit was goed voor hem, twas nog ver en ik had hem gezegd niet te hard te starten. ik stond wat verder te kijken . toen ik hem zag komen liep hij al 3e , maar met zijn hand tastend naar zijn mild.oei , dacht ik , het wordt niets. maar den kleinen zag ( en hoorde) zijn vader en beet door. de laatste 200m moest hij sprinten met een andere jongen om de eerste plaats !!!ze liepen tergend lang naast elkaar .de kevin beet door en haalde het , een schitterende overwinning. opt podium blonk hij als nooit tevoor .deel 1 geslaagd dus.
  nu wast de beurt aan mijn wederhelfd. de start werd gegeven en weg was ze . na 500m zag ik dat ze niet te vlug gestart was , wat goed was.ze moesten over 2 kasseistroken en over een landelijk weggetje , dus het was redelijk lastig.
  toen ze na de eerste ronde doorkwam was ze in duel met een andere vrouw. ook de tweede ronde passeerde ze vlot met haar concurrente op 2 meter. ik riep dat ze eraan mocht beginnen. wat ook lukte , na terug 800m was de tegenstreefster al 100m achter . prima !!
  ook de 3e en 4e ronde liep ze ver uit . . ze deed het zeer goed , de laatste ronde mocht ze dan ook in een rustiger tempo afhandelen.
   aan de finish was ze uitermate blij , na een zeer rustige zomerperiode had ze in haar 2e wedstrijd al terug een overwinning op zak . deel 2 ook geslaagd. ze liep de11,5 km in 52'54" , wat niet snel is maar je moet het parkoers bekijken en het wedstrijd verloop. wat een gezin hé.
  de schrijver van deze blog ontbreekt wel op't wedstrijdtoneel omdat hij nog gekwetst is . er is een klein schuertje vastgesteld door wonderdokter termote. nog een weekje rust dus . niet erg maar grijloke zal ik dus niet lopen . toeme toch.
  de concurrentie moet niet panikeren , meestre zal in september wel terug zijn .
  hopelijk den joost ook .
  zo , een geslaagde zaterdag dus (de belgen wonnen dan ook nog tegen de italianen in het olympisch tornooi).
  hopelijk volgen er nog vele.
  tot in de oorlog.

  17-08-2008 om 10:00 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (6)
  11-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de eerste uitslagen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen hallo gastjes ,
  annick heeft zaterdag een eerste wedstrijdje gelopen in torhout (6,5km ) . toen we toekwamen zagen we direckt dat het niet om een podiumplaats ging  gaan.een sterke bezetting dus .sylvie muylle, ria tienpont , marlene vdbrouck en mar. guilemyn zijn te goed voor mijn atlete.
  haar doel was voor els verdonckt te eindigen en een goed gevoel over te houden.
  de mannenwedstrijd was trouwens ook goed bezet. coppens , brouckaert, steperaere, cauwels
  In de start was annick goed mee . Ze liep mee met lies deruddere en nathalie pluvier tot in  het bos. Na 4 km kwamen ze bij els verdonckt  . dan hebben annick en nathalie versnelt, is lies gelost net als els verdonckt. de laatste rechte lijn (1km)  was nathalie al een stukje voor op annick. els inghelbrecht kwam toen ook bij haar. Annick heeft dan in de laatstse km alles gegeven en zo ook els inghelbrecht terug los gelopen .de aankomst werd gehaald na 26' 10" .dit is ongeveer 15km per uur . ok dus, ze krijgt geen straf . Voor els verdonckt en 2de in haar categorie.opdracht volbracht. we kregen nog wat duvels mee naar huis , wat dan weer goed was voor de coach. .
  Zondagmorgen was het dan mijn beurt. ik zou lopen in pipaix ( 10,3 km).
  het regende lichtjes wat mijn zeer plezierde. ik zag het zitten . toen iedereen verscheen zag ik dat het ook een sterke bezetting was. dit kon mij eigenlijk niet schelen . de enige belangrijke was den dimi. meegaan met hem en tesamen eindigen was voor mij genoeg.
  dit gebeurde ook na de start, die trouwens heel snel was ( 3' 03" eerste km) . na 2 km was dit voor mijn eerste wedstrijd teveel .
  ik moest lossen. ik kon wel mee met nen anderen. Tot aan km 4 verging alles ok. Ik begon zelfs goesting te krijgen om dichter bij dimi's groepje te snellen. Maar enkele ogenblikken later was alles naar de kloten. Ik voelde een scheut in een spier aan mijn kuit en moest direct slenteren ipv. den tornado af te hangen. Rustig liep ik naar de finish toe ( nog 5 km ) .
  iedereen paseerde mij...
  Tot overmaat van ramp stond joost dan nog een foto van mij te nemen aan de aankomst . als ik maar iemand kan doen lachen hé. Joost heeft trouwens alle recht om eens te lachen na al zijn loopleed.  Ik finishte dus de 92e in 41' 22" .
  De rest van de uitslag : dimi 7e in 34' 45 " , goed dus. bjorn desmet 13e in 36' 34" , beter en  beter .ouwen ignace ( voor mij dus) 25e in 37' 31".
  de kwetsuur is niet zo erg . een paar dagen rusten en ijs opleggen en intapen . woensdag zien we wel . dan zal ik terug eens proberen.
  grijsloke wordt wel een probleem : de blessure kwam voor uit een afdaling en daar ist zeer vlug afdalen . ik denk dat ik zal pieken naar een vlakke wedstrijd . we zullen zien.

  11-08-2008 om 00:00 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  09-08-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de officiele start
  hallo beste mensen ,
  in navolging van mijn loopvrienden , joost en dimi ben ik er ook aan begonnen.
  de bedoeling is de sportprestaties van ons gezin weer te geven.
  dit zowel in kwade dagen als in succesvolle dagen.
  de eerste situatie : ik , lieven ben mij aant voorbereiden op dwars door grijsloke . het loopt voorlopig nog niet super. zware benen die niet weggaan. en dit met zondagmorgen een wedstrijd in pipaix voor de boeg, waar ook concurrent nr 1 , dimi aanwezig zal zijn . normaal zal hij sterker zijn maar ...  mijn doorzetkarakter is er ook nog.
  annick : die heeft steengoed getraint in italie de laatste weken , ze loopt vandaag ( zaterdag) in torhout haar eerste wedstijd .na lange tijd .
  kevin (7jaar) : zwom gisteren gemakkelijk 20 x 25m in zwevegem ( schoolslag ). 2x versneld en rekord op 25m = 37" . niet slecht hé.
  deze middag gaat hij meetrainen met zijn pa ( lopen ) . denk nu niet dat ik die jongen aant overdoen ben . .  alleen als hij het zelf wil doet ie het.
  robin ( 5 jaar) : is een echt zwemtalent. gisteren heeft hij 6 lengtes gezwommen zonder enige moeite . die kleine kan nog maar een maand zwemmen. op vakantie werd ook al iets duidelijk .hij heeft geen vrees en gaat redelijk snel.
  de toon is gezet het verhaal kan beginnen.

  09-08-2008 om 10:16 geschreven door demeestere  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (7)  annicks beste
  -2x winnaar mls-criterium
  -halve mar. 1u30' 15"( lille 2009 )
  -1ste omloop kluis-
  bergen.
  2004 pk cross vrije sp.
  - 1ste wingene 2006
  2009 hasting 1/2 marathon
  in 1u 35'
   - 1ste schalienloop vichte


  Foto

  Foto

  kevin's beste:
  25m schoolslag in 37"
  50m schoolslag in 1'03"
  (2e in zwevegem)
  100m schoolslag in 1'48"
  (3e in ieper)
  400m lopen in 1' 27"
  1ste eurojogging har.2007
  1ste eurojogging har.2008
  1ste overmere  2008
  1ste overmere 2009
  2e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross avifrora 2010
  2e deerlijk kerstcor.2010
  robin's beste:
  100m schoolslag in 2' 16"
  100m vrije slag in 2'13"
  2e grijsloke 2008
  1e zwevegem 2008
  25m zwemmen in 40'
  400m lopen in 1' 43"
  6e grijsloke 2009
  1ste vichte 2009
  3e cross dadizele 2010

  Foto

  Foto

  Archief per week
 • 01/06-07/06 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 24/11-30/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!