Veggie Family
heerlijk eenvoudig vege
09-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hazelnootkoekjes
Vanmorgen de oven aan en lekker bakken op het gevoel ...
Ik heb geprobeerd de hoeveelheden een beetje op te schrijven, 
maar dit blijft voor mij erg moeilijk !

1/2 kop amandelmeel
1/2  kop rijstmeel, maïsmeel of glutenvrij meel bv. Schär kuchen und keks
1/4 kop rijststroop
4 el  olie
2 el hazelnootpasta
1 el carobe of cacao
1 el pacha of 1tl oploskoffie

goed omroeren, indien nodig nog wat water toevoegen om het deeg goed
kneedbaar te maken, met je handen bolletjes vormen
en platdrukken om ronde koekjes te maken

20' op 180°

09-07-2011 om 11:11 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:koekjes
Tags:hazelnoot, carobe, koek, glutenvrij, koemelkvrij, suikervrij
02-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rum rozijnen ijs
Mijn man is zot van ijs en ijs maken is echt zijn ding.  Hij wou graag "malaga" ijs maken 
en we gingen op zoek op het internet naar vegan ice cream.  
Op de site http://veganicecream.blogspot.com vonden we heerlijke recepten. 
Uitproberen en het resultaat was mjammie. Ik zou Miegusta niet zijn, maar het originele
recept kan ik nooit volgen, ..  mijn versie dan maar

Nu aan jullie:

1/2 kop rozijnen een nachtje laten weken in 1/2 kop rum
600 ml  kokosmelk (dat is een blik van 400 ml en een 1/2 blik, rest gebruik je voor saus of een fruitshake)
3/4 kop rijststroop of suiker 
1 tl vanillepoeder of vanille-essence of 1 zakje vanillesuiker
2 eetlepels arrowrootpoeder  (dit is zeer neutraal van smaak en bindt het geheel)

los de arrowroot op in wat koude kokosmelk, warm de rest van de kokosmelk met de rijststroop
voeg dan de arrowrootpap toe, het hoeft niet meer te koken 
roer dan de vanille toe en de rozijnen + 1/4 cup van de rum
roer alles goed door elkaar en giet in een 1l ijscrèmedoos, 
je kan ook je ijscrèmemachine gebruiken, maar is niet nodig.

Voor je ijs wil eten, haal je de volledige pot uit, zet een 1/2 uurtje in de koelkast, 
dan snijd je een schelletje af zoals bij ijstaart en zet nog eventjes verder in 
de koelkast tot het de juiste temperatuur heeft, niet te lang anders is het volledig gesmolten
Zeker niet uit de koelkast, want dan gaat het te rap en heb je een shake !!

Smakelijk 

Mie

02-07-2011 om 10:37 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:ijs
Tags:rum, rozijnen, ijs, glutenvrij, koemelkvrij, sojavrij, suikervrij
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocoladetaart
Mijn zoontje wou voor zijn 5e verjaardag een chocoladetaart.  Vorige week heeft de dokter tijdens de testjes wel 
gezegd dat hij er allergisch op reageert, maar voor 1 keer maken we een uitzondering !

Als  bodem nemen we 
10 grote el rijstmeel of maïsmeel
10 grote el puddingpoeder
10 grote el amandelpoeder
4 grote el gesmolten margarine 
4 el rijststroop of suiker (+ dan wat  water toevoegen tot de deeg goed aan elkaar plakt)
snuifje zout
alle ingrediënten goed met de handen kneden 
uitduwen op een ingeoliede vorm
gaatjes inprikken

20' op 180° 

ondertussen 
400 g silken tofu
200 g gesmolten fondantchocolade (indien nodig suikervrije) 
(ev. 50 g notenpasta bv. hazelnoot of 50 g gemalen hazelnoten)
alles goed mixen 
en uitgieten op afgekoelde bodem
minimum 1 uur in de koelkast





02-07-2011 om 10:22 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
Categorie:taart
Tags:chocoladetaart, glutenvrij, koemelkvrij, suikervrij,
18-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vanillewafels
Deze heerlijk zachte vanillewafels kan je makkelijk een aantal dagen bewaren, 
ook in de diepvries doen ze het super !

150 g maïsmeel
80 g rijststroop
60 g olie
1 dopje vanille-essence of een kl vanillepoeder
1/2 tl natriumbicarbonaat + 1/2 el (appel)azijn      of 1 tl bakpoeder
40 ml water

alles in bovenstaande volgorde door elkaar roeren
ongeveer 1 grote el deeg in je wafelijzer, en dan krijg je mooie ronde wafeltjes

Mjam mjam

18-06-2011 om 08:40 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Categorie:pannenkoek, wafel,...
Tags:vanillewafels, glutenvrij, eivrij, sojavrij, koemelkvrij, vegan
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolade courgettemuffins
500 g geraspte courgette (indien je geen groene spikkeltjes in je cakejes wil, schil je courgette dan eerst)
2 eieren (of 2 tl eivervanger + 4 el water)
80 g olie
120 g rijststroop
100 g fijngehakte dadels
100 g maïsmeel
125 g rijstmeel, havermeel of nog wat maïsmeel
2 el pure cacao of carobe
1 tl bakpoeder
1 el (appel)azijn
1/4 el fiberhusk 

eieren + fiberhusk + olie + stroop + azijn goed mixen
droge ingrediënten omroeren bij de natte 
doe in kleine muffinvormpjes, maar zet deze in een muffinplaat, 
ze lopen anders teveel uit, ook flexibele plaskiek cakevormpjes 
zijn zeer handig !

bak 30' op 180°

18-06-2011 om 08:35 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
Categorie:cake
Tags:chocolade courgettemuffins, vegan, eivrij, suikervrij, glutenvrij, koemelkvrij
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rode vruchten ijs
Neem een zak diepvries gemengde rode vruchten
(of vries zelf je favoriete rode vruchten in) 
haal ongeveer een 1/2 kop uit voor een bolletje ijs

Mix de vruchten met de blender of mixer

en serveer onmiddellijk, indien je dit te slap vindt, 
kan je een bolletje vormen en in een klein potje een half uur 
terug in de diepvries steken

Serveer meteen

18-06-2011 om 08:26 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:ijs
Tags:rode vruchten ijs, zuivelvrij, vegan, koemelkvrij, eivrij, glutenvrij, sojavrij
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bananenijs
Ik houd enorm van ijs, vooral bij warm weer, mijn favoriet is een roomijsje, 
maar als ik iets lekker fruitig wil, vind ik dit ijs ook heerlijk en eenvoudig !!!


Per persoon ongeveer 1 banaan
snijd in schijfjes en vries minimum 4 uur in.
Haal de bananenschijfjes uit en doe ze in de blender of mixer, 
probeer ze fijn te mixen (soms nog even wachten of omroeren)
Je krijgt een zacht smeuïg bananenijsje

Indien je dit te zacht vind, kan je er een bolletje van vormen en in een potje
nog een half uur terug laten opstijven



18-06-2011 om 08:23 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:ijs
Tags:bananenijs, zuivelvrij, koemelkvrij, eivrij, sojavrij
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cashewnotencrème
Heerlijk op de boterham, op een koekje, als dikke dip, bij een ijsje,...

1 kop rauwe cashewnoten
1/2 kop water
1/3 kop olie
1/4 kop ahornstroop
1/2 tl vanille 
snuifje zout

mixen of blenden , laten opstijven in frigo

18-06-2011 om 08:17 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:pudding, vla, roomdessert, mousses
Tags:cashewnotencrème, vegan, zuivelvrij, eivrij, koemelkvrij, glutenvrij, sojavrij
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zoete cashewnotensaus
Deze lekkere saus kan je gebruiken net als een vanillesaus, chocoladesaus.
Dus over een ijsje, bij een lekker stukje appeltaart, als dip bij je boterkoek,...

1 kop rauwe cashewnoten
3/4 kop water
1/4 kop (rijst)olie 
1/4 kop ahornstroop (indien rijststroop 1/3 kop)
1/2 tl vanille
snuifje zout

mixen met blender of staafmixer, een uurtje in frigo om nog even na te dikken

Smakelijk !

18-06-2011 om 08:15 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:pudding, vla, roomdessert, mousses
Tags:zoete cashewnotensaus, zuivelvrij, eivrij, glutenvrij, vegan, koemelkvrij
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.speculoosslagroom

zet 1 blik kokosmelk in de frigo

 

dan...

 

1 1/2 amandelmelk + 8 (glutenvrije) speculooskoekjes

1 el agar agar vlokken

laten koken tot de vlokjes zijn opgelost

 

dan 1/3 kop rijststroop even meekoken, 

 

van het  vuur nemen + 1 dop vanille-essence erbij

 

laten afkoelen en dan van het blik kokosmelk de room afscheppen

en bij het vaste amandelmengsel mixen met een handmixer

 

Klaar !!! 

18-06-2011 om 08:10 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:pudding, vla, roomdessert, mousses
Tags:speculoosslagroom, zuivelvrij, sojavrij, koemelkvrij, glutenvrij,
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocoladeslagroom

zet 1 blik kokosmelk in de frigo

 dan...

 1 1/2 amandelmelk 

1 el agar agar vlokken

1 el pure cacaopoeder

laten koken tot de vlokjes zijn opgelost

 

dan 1/3 kop rijststroop even meekoken, 

 

van het  vuur nemen + 1 dop vanille-essence erbij

 

laten afkoelen en dan van het blik kokosmelk de room afscheppen

en bij het vaste amandelmengsel mixen met een handmixer

 Klaar !!! 

18-06-2011 om 08:09 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:pudding, vla, roomdessert, mousses
Tags:zuivelvrij, chocoladeslagroom, suikervrij, glutenvrij, eivrij, sojavrij, vegan
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kokosslagroom
Mijn zoektocht naar een lekkere luchtige crème fraîche is voorlopig 
bij dit recept gestrand.  Het is naar mijn normen nog iets te zwaar, 
maar de smaak is wel zeer goed.  Doel is zuivelvrij, maar ook sojavrij
iets te kunnen maken.  Meestal is vegan slagroom gebaseerd op soja.
Maar vele mensen zijn allergisch aan melk en soja !!!
Dus hiermee een heerlijk alternatiefje

zet 1 blik kokosmelk in de frigo

dan...

1 1/2 amandelmelk 
1 el agar agar vlokken
laten koken tot de vlokjes zijn opgelost

dan 1/3 kop rijststroop even meekoken, 

van het  vuur nemen + 1 dop vanille-essence erbij

laten afkoelen en dan van het blik kokosmelk de room afscheppen
en bij het vaste amandelmengsel mixen met een handmixer
 
Klaar !!! 

Met een spuitzak kan je mooie roosje hiervan spuiten of gebruiken om tussen
een biscuit.   Als vulling bij soesjes, op een breseliennetaart, ... 

Als je (glutenvrije) een 8-tal speculoosjes  bij het begin in de amandelmelk laat weken
krijg je een speculoosslagroom, beetje cacao, chocoladeslagroom, ...

18-06-2011 om 08:05 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:pudding, vla, roomdessert, mousses
Tags:kokosslagroom, vegan, sojavrij, eivrij, koemelkvrij, zuivelvrij, glutenvrij
17-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oliebollen
In Brugge staat elk jaar de meifoor en dan eten we oliebollen !!!
Na de foor naar huis en met dit supersnel receptje konden we er
direct invliegen.  Tevens maakte ik zelf puntzakjes, net echt !!!

1/4 l (rijst, amandel) melk
5 g droge gist of 15 g verse gist
250 g glutenvrije bloem (ik gebruikte schar kuchen und keks)
1 el suiker (of rijststroop)
1 kl johannesbroodpitmeel 
1 ei (of 1/4 tl fiberhusk of 1 tl ei-vervanger bij je melk roeren)

alles goed omroeren en meteen afbakken in de frietketel !!!
Een heerlijke toets is een stukje banaan in het dikke deeg wentelen 
en dan bakken, het wordt zeer zacht en smeuïg en het maakt de oliebol iets lichter.
Ook een stukjes appel, rozijntjes erdoor smaken heerlijk !!!
Met een beetje poedersuiker, mjam mjam 

Aanvallen !!!


17-06-2011 om 15:57 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Categorie:pannenkoek, wafel,...
Tags:oliebollen, glutenvrij, eivrij, melkvrij, zuivelvrij, vegan
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.maïsbrood
Een glutenvrij lekker brood bakken is volgens mij een van de moeilijkste opdrachten,
dat ik al ooit gekregen heb !!! Veel recepten zijn de revue gepasseerd en vond ik vreselijk, 
sommige waren na een dag keihard, andere niet te vreten, indien je glutenvrij moet eten, 
ken je dat wel !!!  Dit cakebrood is volgens mijn smaakpapillen een van de beste zelf
gebakken broden. Het bewaart tot 3 dagen en blijft zijn zachtheid en smaak behouden.
Eén nadeel is dat het is zoals cake, het kruimelt en je kan het niet echt dichtplooien.
Ik beleg het meestal als een toostje.

100 g maïsmeel (geen maïszetmeel!!!)
75 g kikkererwtenmeel
1,5 tl bakpoeder
2,75 dl water
1/4 el fiberhusk of 2 tl ei-vervanger
25 g olie
1/2 tl zout

meng alles goed door elkaar 

bak in een voorverwarmde oven op 160° ongeveer 1 uur

17-06-2011 om 15:50 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
Categorie:brood
Tags:glutenvrij, maïsbrood, zuivelvrij, vegan
03-05-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vega bijbel
Klik op de afbeelding om de link te volgen

In de vastenperiode had ik me voorgenomen om elke dag de ochtend te beginnen met gebed.
Dit heb ik de hele periode volgehouden en op het einde mezelf een cadeau gegeven:


De vega bijbel   Valerie Ferguson

In dit boek vindt u een unieke verzameling van meer dan 500 inspirerende vegetarische recepten.

Varierend van eenvoudige soepen, dips en salades tot stijlvolle hoofdschotels. Stap-voor-stap beschrijvingen geven inzicht in de beste bereidingswijze van groenten.

Veel recepten maken gebruik van een brede varieteit aan ingredienten, waarmee behalve heerlijke vetarme gerechten ook zeer smaakvolle gerechten bereid kunnen worden.

Bij elk recept staat er een fotootje, om lekker te watertanden, je krijgt echt zin om dit gerecht te maken !

03-05-2011 om 09:44 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
Categorie:vegan kookboek
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag veggiedag
Klik op de afbeelding om de link te volgen donderdag veggiedag kookboek

Ervaren chefs Miki Duerinck en Kristin Leybaert ontwikkelden 52 heerlijke, originele en eenvoudige veggie hoofdgerechten. De gerechten volgen de seizoenen, zijn door iedereen makkelijk te bereiden en bevatten geen ingrediënten waarvoor je je hele dorp of stad moet afrijden. Bij elk recept staat er bovendien een prachtige foto van Heikki Verdurme.Of je nu een beginner bent of al jaren vegetarisch kookt, dit boek is een must voor elke zichzelf respecterende veggie chef! Via  het EVA-kantoor te verkrijgen voor slechts 14 euro, in de boekhandel voor € 19,95.
Bevat prachtige kleurfoto's en heel goed beschreven.

03-05-2011 om 09:43 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:vegan kookboek
Tags:donderdag veggiedag kookboek
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.glutenvrije melen
Bakken zonder gluten is echt niet makkelijk !  Het is een zoek en ploeterwerk !

Indien je tarwezetmeel verdraagt, is Nogluten een zeer goede bloem.  De meeste mensen
bakken hiermee hun brood, gebak,...

Maar indien je net als ik een zoontje hebt die niet goed reageert op tarwezetmeel, ja
dan ga je op zoek naar een waardig alternatief.

Er zijn heel veel glutenvrije melen, hieronder zet ik ze even op een rijtje met mijn ervaringen

Heel veel mixen bestaan uit zetmelen, ik houd hier niet zo van omdat deze eigenlijk erg bewerkt zijn.
Ze kunnen wel als hulp dienen om je andere melen iets lichter te maken.  Vandaar dat ik vaak een puur
meel meng met een zetmeel bv. elk de 1/2 of 1/3 zetmeel, 2/3 puur meel

zetmelen:

tarwezetmeel: Nogluten hoor ik erg mee boffen, kan je gewoon gebruiken ipv bloem
maïszetmeel: kan je in het warenhuis zo kopen, of ev. als puddingbloem, wat ook een lekker effect geeft aan gebak
aardappelzetmeel: in het warenhuis

Het nadeel van de zetmelen is dat deze het brood snel uitdrogen, vandaar dat ik liever een combinatie gebruik.
Het voordeel is dat ze het brood gebak lichter maken.

pure melen:

Ik werk het liefst met

maïsmeel: heeft een gele kleur, als je veganistisch bakt, lijkt het hierdoor op gewoon gebak met eieren, goedkoopste merk
is van Markal (€3/kg) verkrijgbaar in de Bioplanet

rijstmeel: witte bloem, verkrijgbaar in Bioplanet, Biovita, maar is meestal erg duur, goedkoopst is bestellen via Glutenvrije markt
Nederland of naar Chinese winkel bv. Oostende (€2,9 / kg) dichtbij casino

deze 2 melen zijn het neutraalst van smaak en kunnen zowel in brood als in gebak.  Ze zijn qua glutenvrije melen het goedkoopst.
(indien je ze koopt op de plaatsen waar ik beschreven heb). 

Pas op:

rijstgriesmeel is niet hetzelfde als rijstmeel, indien je met rijstgriesmeel bakt zitten er nog onverteerde brokjes in je gebak
rijstgriesmeel gebruik je best alleen om rijstgriesmeelpudding te maken.
Ik houd van puur natuur, zo weinig mogelijk bewerkt. 

polenta is niet hetzelfde als maïsmeel of maïszetmeel, deze vraag ook vaak een langere bereidingstijd en kan in gebak
of brood harde brokjes geven. 

Andere glutenvrije melen:

kastanjemeel: geeft een zoete smaak, best mengen met ander meel

kikkererwtenmeel: gebruik ik graag voor hartige bereidingen bv. als beignetbloem, mengen met water peper en zout en je
groenten erin doppen en frituren, of gekookte kikkererwten.

gierstmeel, quinomeel: ben ik zelf niet zo zot van ...

03-05-2011 om 09:34 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
Categorie:kookinformatie
Tags:soorten, glutenvrij, melen, bloem, informatie
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.frangipane cakejes
Dit recept had ik vroeger nog met gewone bloem gemaakt, nu is het tijd voor een glutenvrij versie.
Let's go !!!¨ Het is weer zo'n leuk vegan receptje alles wat droog is bij elkaar, alles wat nat is en
roeren maar !

1/3 kop  neutrale olie (bv. rijst, maïskiemolie, milde olijfolie,...)
1/2 kop maïsstroop
1,5 kop rijstmelk
1 dopje vanille-extract
5 dr. amandelessence
1 1/2 glutenvrije bloem (ik gebruikte coeldiet, aveve)
2 tl natriumbicarbonaat
1 tl wijnsteenzuurpoeder
1/2 tl zout
1/2 kop amandelpoeder

abrikozenkonfituur Ekoland

1. voeg alle droge ingrediënten samen roer goed, doe alle natte in een kom roer goed
2. meng de 2 samen
3. doe de cakevormpjes voor 1/3 vol, dan 1 koffielepel konfituur, dan weer afdekken met deeg
4. bak op 180° gedurende ongeveer 20' .  Prik even om te kijken of ze gaar zijn.

Lekkere fluffy frangipane cakejes mjammie

03-05-2011 om 09:14 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
Categorie:cake
Tags:glutenvrij, koemelkvrij, eivrij, suikervrij frangipane cakejes
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eva
De beste veganistische site met tal van recepten, informatie, ... teveel om op te noemen, alles erheen !!!

03-05-2011 om 00:00 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:links
10-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.krokante vanillewafels
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dit recept is zo heerlijk, dat je het beter meteen in een dubbele hoeveelheid maakt,
je kan ze ook perfect invriezen.  Ik houd erg van rozijnen, dus voor mij moeten die er altijd bij.

voor ongeveer 8 kleine ronde wafeltjes (afhankelijk van de grote van je wafelijzer)
150 g maïsmeel
75 ml olie
50 ml rijststroop
1 dopje vanille-essence
150 ml (rijst)melk
snuifje zout
1 el lijnzaad
3 el water
eventueel 2 grote el rozijnen toevoegen

1. lijnzaad en water mixen met een staafmixer, even laten staan
2. bloem + olie + stroop + vanille + zout  omroeren
3. dan beetje bij beetje melk toevoegen
4. bakken in wafelijzer

Als ze vers zijn zijn ze nog een beetje zacht, bij het afkoelen worden ze heerlijk krokant.
Poepsimpel recept, ik maak de deeg en terwijl ik keuken opruim van de hoofdmaaltijd
bak ik wafeltjes tussendoor, tegen dat de keuken aan de kant is, zijn de wafeltjes klaar !

10-04-2011 om 08:39 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
Categorie:pannenkoek, wafel,...
Tags:vegan, vanillewafels, glutenvrij, koemelkvrij, eivrij, suikervrij


SOS Miegusta

Heb je een veggie vraag ? Mail Miegusta !



Mijn favorieten
  • www.vegetarisme.be
  • waardeloze haantjes
  • allervita
  • de plantaardige keuken
  • suikerwijzer

  • Categorieën
  • brood (3)
  • broodbeleg (14)
  • cake (7)
  • gezonde snoepjes (3)
  • hoofdgerecht noten (2)
  • hoofdgerecht peulvruchten (11)
  • hoofdgerecht quorn (1)
  • hoofdgerecht sojaproduct (3)
  • ijs (3)
  • koekjes (10)
  • kookinformatie (5)
  • links (1)
  • pannenkoek, wafel,... (7)
  • pudding, vla, roomdessert, mousses (15)
  • taart (6)
  • vegan kookboek (3)

  • Zoeken in blog



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs