.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  11-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 36° SEIZOENSZEGE VAN GUY SMET TE HEIST-GOOR van Dinsdag 10/10/2006
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn
  36° Seizoenszege te Heist-Goor.

  DINSDAG 10/10/2006 - HEIST OP DEN BERG - GOOR (A) - Elite zonder contract + Beloften - 100,8 Km
  Aantal deelnemers :
  1. GUY SMET uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus-Kerksken)
  2. Kurt Van Goidsenhoven
  3. Steven Dierckx
  4. Eduard Bogaert
  5. Jan Bleukens

  11-10-2006 om 21:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Woensdag 11/10/2006
  Onder leiding van Kenny Janssens en Thibault Koppen vertrokken Woensdagmiddag om 14H00 thv 't Schuurke 13 POLDERRENNERS voor een nazomerse trainingsrit naar 't Hellegat. (Eugéne Bosman was te ziek en is terug naar huis gereden)
  Half Oktober en meer dan 20°C daar hebben we dan ook van geprofiteerd om nog eens +/- 100 Km te trainen.
  Wie waren vandaag van de partij : Walter Rotthier , Freddy Buys , Freddy Wouters , Jos Van Raemdonck , Werner Van Der Weken , Patrick Van Vlierberghe , Jan Vlegels , Rudy Franssens , Mister Y , Adrien Maes , Eugéne Bosman , Thibault Koppen en Kenny Janssens.
  De totale afstand bedroeg 95 Km tot Melsele en het gemiddelde was nog goed voor 31,8 Km/h.

  11-10-2006 om 20:49 geschreven door kenny


  10-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Maandag 09/10/2006
  MAANDAG 09/10/2006 - BOOM (A) - Elite zonder Contract + Beloften - 110 Km - 02h46min
  Aantal deelnemers : 44
  1. Patrick Van Roosbroeck (Pacco-St.Martinus-Kerksken)
  3. Thomas De Gendt uit Beveren (Unibet-Davo)
  5. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Nieuwe Hoop Tielen)
   

  Wat is Patrick Van Roosbroeck nog steeds een snel spurter!

  De najaarswedstrijd te Boom kende maar één hoofdstuk: een vlucht met elf na amper tien kilometer en amen en uit. Bij die elf verdween dan een renner zodat met tien de eindspurt werd afgeleverd. En als daar dan een rasspurter zoals Patrick Van Roosbroeck bij zit, dan is de winnaar wel gauw bekend.
  De Koninklijke Wielerclub De Rupelspurters, die te Boom de volle medewerking verleende aan de jaarlijkse oktoberjaarmarktprijs, had niet alleen een sterke afvaardiging van renners in koers, maar zorgde zelf ook voor een perfecte organisatie. Er schreven 44 renners in bij wie enkele kleppers van formaat zoals Matti Helminen, Kristof Goddaert, Guy Smet, Bjorn Coomans, Thomas De Gendt, Danny Verelst, Ward Bogaert…
  Er moesten 20 ronden worden afgelegd maar onmiddellijk na de start plaatste Thomas De Gendt reeds zijn snel-aanval-stempeltje op het verloop en Bjorn Coomans reed met hem mee. Er kwam ogenblikkelijk een reactie, geleid door Danny Verelst, en zo reed na twee ronden een kopgroep van elf renners voorop. Waren daar bij: Thomas De Gendt, Bjorn Coomans, Danny Verelst, Serge Joos, Kristof Goddaert, Kevin Seeldraeyers, Bart Baeyens, Yves Peelman, Rudi Vingerhoets, Matti Helminen en Patrick Van Roosbroeck.
  Na drie ronden hadden die elf reeds zo’n schade toegediend, dat Guy Smet, Nico Ielegems en de Deen Glen Bak, reeds op 50 seconden in de achtervolging zaten. Er was nog geen twintig kilometer gekoerst!
  De drie achtervolgers kwamen geen meter dichter en toen ze door het peloton weer werden gegrepen, reed het elftal 1.30 min voor hen, uit.
  Wat vóór de start gevreesd werd, dat de favorieten er een lap zouden opgeven van bij de start, werd keurig uitgevoerd. Alleen, Guy Smet de Zegekoning van 2006, had de goede trein gemist en kon geen enkele reactie meer uitwerken. Na 35 km verliet hij de wedstrijd. De elf hadden toen reeds een voorsprong van 2.20 min.
  Net voor half koers loste vooraan Serge Joos, zodat met tien de nog resterende 55 km moest gereden worden. De groep reed toen al de laatste ronde. Joos bleef daar nog net voor zodat hij de 11de plaats kreeg.
  Aan km 65 zette Kevin Seeldraeyers een aanval in en nam vijftig meter. Het was een testje zonder meer. Het enige wat de toeschouwers nu nog konden beleven in de omgeving van de aankomstlijn,waren de spurtjes voor een premie.
  Op 22 km van het einde kromde Matti Helminen de rug en haalde zo forsig uit dat hij vijftig meter had. Danny Verelst organiseerde echter onmiddellijk de reactie en de tien bleven voorlopig samen. Tot Helminen op 12 km van het einde nogmaals uithaalde , Goddaert en Verelst waren attent om met grote vaart achter de vluchter te snellen en ook iedereen terug mee te brengen.
  Er gebeurde niets meer en met een spurt van tien werd de jaarmarktprijs afgewerkt. Op het meesterschap van Patrick Van Roosbroeck stond geen maat en hij verwees Bjorn Coomans naar de tweede plaats en Thomas De Gendt naar de derde.
  Patrick Van Roosbroeck glunderde toen hij over het slot van de koers vertelde: “ Er werd naar het einde toe nog heel wat gedemarreerd. Ik denk dat Helminen wel zeven of acht keer probeerde. De jongeren reden hier vandaag ook heel sterk met Goddaert, Seeldraeyers en Coomans met wie ik zelf nog even weg reed. Ik heb in de kopgroep zeker wat op reserve gereden omdat ik wist dat ik de snelste was. Dit is mijn negende overwinning. Dus, ik denk dat ik niet mag klagen. Ik ben voor het derde jaar op rij zegekoning voor de provincie Antwerpen. Voor een ‘ouwe coureur’ is dat niet slecht!”
  Patrick Van Roosbroeck, in december 37, verlaat het Pacco Team en zal in 2007 voor het Van der Vorst Cycling Team rijden. “ Ik zal dan weer mijn best doen om minstens even goed te presteren zoals nu”, zo beloofde de man uit Duffel.
   (Flor Van de Velde)


  10-10-2006 om 09:53 geschreven door kenny


  09-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PARIJS-TOURS VOOR BELOFTEN van Zondag 08/10/2006
  ZONDAG 08/10/2006 - PARIJS-TOURS - BELOFTEN - 185 Km

  Met Parijs – Tours stond vandaag een topafspraak op het programma.
  Tussen de start in Bonneval en de aankomst op de Avenue de Grammont in Tours, lag een afstand van 185 km.
  Het werd een loodzware race, waar de wind de ganse dag ongenadig op de neus blies. Het grote peloton viel dan ook snel in meerdere stukken uiteen.
  Zo ontstond een uitgebreide kopgroep van 38 renners, waarbij twee renners van Jong Vlaanderen. Zowel Belgisch kampioen Greg Van Avermaet uit Hamme , als Sven Van Den Houte hadden vooraan hun plaats ingenomen. Ook de voltallige Rabobankploeg was van de partij.
  Hun voorsprong op de eerste achtervolgers klom naar anderhalve minuut en de 38 mochten strijden voor de felbegeerde zege.
  Parijs – Tours staat bekend voor zijn loodzware finale, met in de laatste 10 km de beklimmingen van de Côte de l'Epan, de Côte du Pont Volant en de Côte du Petit Pas d'Ane. Hierop verbrokkelde de kopgroep compleet en kregen we zeven renners aan de leiding.
  Onze Belgische kampioen tekende opnieuw present en ging in de laatste kilometers zelfs nog in de aanval en kreeg de Nederlander Tom Leezer mee. Zijn metgezel gaf hem echter onvoldoende steun en net voor de ultieme kilometer kwam het achtervolgend vijftal terug aansluiten.
  Het pleit werd dus beslist in een spurt en hierin was de Nederlander Huib Duyn (Rabobank) de snelste, voor Greg Van Avrmaet die dus schitterend als tweede eindigde. Sven Van den Houte mag terugblikken op een prachtwedstrijd en werd als 23ste geklasseerd. De andere renners van Jong Vlaanderen eindigden in het peloton.

  Uitslag
  1. Huib Duyn (Ned) Rabobank
  2. Greg Van Avermaet uit Hamme  (Bodysol-Jong Vlaanderen)
  3. Stijn Neyrinck  (Beveren 2000)
  23. Sven Van den Houte - (Bodysol-Jong Vlaanderen)
  55. Jérôme Baugnies op 8'17" (Bodysol-Jong Vlaanderen)
  115. Dominique Cornu uit Beveren op 8'36" (na wielbreuk)  (Bodysol-Jong Vl.)
  118. Maarten Neyens (Bodysol-Jong Vlaanderen)
  119. Jürgen Roelandts (na lekke band)
  (Bodysol-Jong Vlaanderen)

  09-10-2006 om 19:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PARIJS - TOURS van Zondag 08/10/2006
  ZONDAG 08/10/2006 - PARIJS - TOURS - PROFS - 254,5 Km - 05h31min

   
  1. Frédéric Guesdon (Fra/Française des Jeux) 254,5 km/ (gem 46,112 km/u)
  2. Kurt-Asle Arvesen (Nor)
  3. Stuart O’Grady (Aus) 0:08
  4. Thor Hushovd (Nor)
  5. Alexandre Usov (WRu)
  6. Baden Cooke (Aus)
  7. Frank Hoj (Den)
  8. Danilo Napolitano (Ita)
  9. Tom Steels uit Nieuwkerken (Lotto-Davitamon)
  10. Filippo Pozzato (Ita)

  09-10-2006 om 14:30 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W.A.O.D. TE LOCHRISTI van Zondag 08/10/2006
  Proficiat aan WERNER DULLAERT uit St.Gillis-Waas met zijn Zege te Lochristi in de Catg.F1

  ZONDAG 08/10/2006 - LOCHRISTI - W.A.O.D.
  CATG. C
  1. Jean-Paul Maveau
  8. Etienne Claus uit Hamme

  CATG. D
  1. Wim De Waal
  19. Patrick Bolssens uit Kieldrecht

  CATG. E
  1. Jan Van Hove
  15. Fons Van Raemdonck uit Beveren
  19. Adrien Maes uit Melsele

  CATG. E+
  1. Jozef Vermeylen
  4. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  17. Freddy De Blick uit Beveren

  CATG. F1
  1. WERNER DULLAERT uit St.Gillis-Waas
  4. Dirk De Cauwer uit Hamme
  11. Werner Franssens uit Melsele

  09-10-2006 om 14:17 geschreven door kenny


  08-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Zondag 08/10/2006
  ZONDAG 08/10/2006 - KOOLSKAMP (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 101 Km - 02h20min
  Aantal deelnemers : 38
  1. Tom Vanbecelaere
  18. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek) op 4'00"

  08/10/2006 - OETINGEN (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 115,2 Km
  Aantal deelnemers : 78
  1. Glenn Bak
  6. Anthony Van Den Berghe uit Sinaai (RABC)
  28. Wim Maes uit Sinaai (RABC)

  08/10/2006 - ZWEVEGEM (W) - Juniores - 84 Km - 02h01min
  Aantal deelnemers : 92
  1. Michael Van Staeyen
  7. Gelijk - Jan Vlegels uit Kieldrecht (Hoop Op Zegen Beveren) op 33"

  08/10/2006 - AFFLIGEM (VB) - Nieuwelingen - 72 Km - 01h50min
  Beker Van België - Aantal deelnemers : 108
  1. Alphonse Vermote
  3. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (C.T.Menen)
  14. Moreno De Pauw uit St.Gillis-Waas (C.T.Menen) op 58"
  45. Sean Durinck uit Hamme (Avia Waasland)
  54. Didier Moens uit Baasrode (Avia Waasland)
  55. Laurens Poelman uit Kalken (Avia Waasland)
  75. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Avia Waasland)

  08/10/2006 - LOTENHULLE (O) - Nieuwelingen - 60 Km - 01h30min
  Aantal deelnemers : 79
  1. Jan Vanhoutte
  7. Laurens Coucke uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 25"
  8. Jochem Smet uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  17. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  20. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (WAC-Team)
  21. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  26. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  33. Tom Michils uit Moerbeke (Avia Waasland)
  45. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (WAC-Team)
  47. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Avia Waasland) 

  08-10-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  07-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG VELDRIJDEN TE ZONHOVEN van Zaterdag 07/10/2006
  ZATERDAG 07/10/2006 - ZONHOVEN (LB) - VELDRIJDEN
  CATG. A2
  1. Sven Nys
  30. Nicky David uit Kruibeke (WSC Jonge Renners Booischot) op 1 ronde

  CATG. -23
  1. Rob Pieters
  20. Matthias Onghena uit Kieldrecht (Scott USA C.T) op 4'05"

  CATG. C - Juniores
  1. Sven Verboven
  11. Michiel Dieleman uit Hamme (Avia Waasland) op 2'46"
  25. Vincent Van Hooste uit Stekene (ASFRA R.T)

  07-10-2006 om 23:34 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W.A.O.D. TE KIELDRECHT van Zaterdag 07/10/2006
  Proficiat aan MATTIAS NYS uit Nieuwkerken met zijn 7° Seizoenszege te Kieldrecht in de Catg.A

  ZATERDAG 07/10/2006 - KIELDRECHT - W.A.O.D.
  CATG. A
  1. MATTIAS NYS uit Nieuwkerken
  2. Kris Smet uit St.Niklaas
  5. Robby Weemaes uit St.Pauwels
  6. Davy Peirsman uit Temse
  7. Stein Vermeulen uit Vrasene
  9. Christophe Goddaert uit Stekene

  CATG. B
  1. Kristof Muys
  5. André Van Geertsom uit St.Niklaas
  6. Bart Rombouts uit Kallo
  8. Franky Weemaes uit Melsele

  07-10-2006 om 23:34 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Zaterdag 07/10/2006
  ZATERDAG 07/10/2006 - SINT-BAAFS-VIJVE (W) - Beloften - 104 Km - 02h25min
  Aantal deelnemers : 40
  1. Bert De Backer
  2. Thomas De Gendt uit Beveren (Unibet-Davo) op 3"
  9. Jarno Van Guyse uit Stekene (WAC-Team) op 36"

  07/10/2006 - HOOGLEDE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 109 Km - 02h33min
  Aantal deelnemers : 75
  1. Stefaan Vermeersch
  13. Guy Smet uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus-Kerksken) op 1'00"

  07/10/2006 - EREMBODEGEM (O) - Juniores - 87 Km - 02h15min
  Aantal deelnemers : 75
  1. Sibrecht Pieters
  4. Nicky De Wit uit Lokeren (Victaulic Europe)
  11. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 1'05"

  07-10-2006 om 23:34 geschreven door kenny


  05-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Donderdag 05/10/2006
  DONDERDAG 05/10/2006 - ZWEVEZELE (W) - Profs/Elite zonder Contract/Beloften - 144,2 Km - 03h28min
  Aantal deelnemers : 86
  1. Bobbie Traksel
  15. Guy Smet uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus-Kruibeke) op 2'27"

  Bobbie Traksel (Unibet.com) heeft vandaag, donderdag, de regionale wedstrijd in het West-Vlaamse Zwevegem, ook wel de sluitingsprijs van West-Vlaanderen genaamd, gewonnen. De Nederlander haalde het in een spurt met twee van zijn landgenoot Johnny Hoogerland. Wouter Weylandt eigende zich de derde plaats toe.
  Vrij vroeg in de wedstrijd gingen vier renners aan de haal. Zij kregen het gezelschap van Mario Ickx en Guy Smet. De zes vluchters kregen het gezelschap van de voorwacht van het peloton wat ons 28 leiders opleverde. Het tempo bleef hoog en met nog twintig kilometer voor de boeg zonderden zich negen renners af. Dat waren Wouter Weylandt, Koen Barbe, Geert Omloop, Niko Eeckhout, Jarno Van Mingeroet, Roy Sentjens, Jasper Melis en de Nederlanders Bobbie Traksel met Johnny Hoogerland. In volle finale gingen de twee laatst geciteerde renners in de aanval en mochten uiteindelijk spurten voor de eindzege. Daarin haalde Traksel het gemakkelijk.


  05-10-2006 om 22:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Woensdag 04/10/2006

  Onder een dreigende hemel vertrokken 10 moedige POLDERRENNERS Woensdagmiddag om 14H00 voor een tocht door de Belgische en Nederlandse polders.De startkopmannen waren Alex Goossens en Jan Van Landeghem. Alex zou dit bijna heel de weg volhouden en Jan werd voor een groot stuk afgelost door een sterke Adrien Maes ,onderweg ter hoogte van Stekene begon het te regenen en dit bleef zo heel de weg tot we terug in Belgie kwamen en hier bleek het dan heel de middag droog te zijn gebleven.
  4 lekke banden waren dan ook nog eens spelbreker voor Walter Rotthier en Eddy Coenen tegelijkertijd , Jan Vlegels en Frank De Winter .

  De "Verzopen Polderrenners" waren Saskia Van Overmeire , Eddy Coenen , Frank De Winter , Walter Rotthier , Alex Goossens , Jan Van Landeghem , Adrien Maes , Eric Vermeulen , Jan Vlegels en de Politieman uit Zwijndrecht ?

  P.S. met dank aan onze reporter Eddy Coenen.

  05-10-2006 om 19:57 geschreven door kenny


  04-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Woensdag 04/10/2006
  WOENSDAG 04/10/2006 - ZELE (O) - Profs/Elite zonder Contract/Beloften - 152 Km - 03h26min
  Aantal deelnemers : 98
  1. Tom Boonen
  2. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Nieuwe Hoop Tielen)
  21. Greg Van Avermaet uit Hamme (Bodysol-Jong Vlaanderen) op 7'00"

  Tom Boonen (Quick Step-Innergetic) heeft de regionale wedstrijd in het Oost-Vlaamse Zele gewonnen. De ex-wereldkampioen hield in een spurt met vijf Kristof Goddaert en de Britse kampioen Hamish Haynes achter zich.
  De wedstrijd spatte al na de beginkilometers open wanneer twintig renners zich afzonderden. Het peloton kreeg snel een halve minuut aangesmeerd en telde halfkoers zelfs meer dan vier minuten achterstand op het vluchtersgroepje met Tom Boonen. Net over halfkoers nam de plaatselijke politie de beslissing om de grote groep uit de wedstrijd te nemen na een achterstand van zowat zeven minuten waardoor er nog slechts twintig renners kans maakten op de eindzege. Op veertig kilometer van de eindmeet zonderden Tom Boonen, Kristof Goddaert, Ward Bogaert, de Brit Hamish Haynes en de Nederlander Ivor Bruin zich af. Enkel Glenn D'Hollander was bij machte naar de vijf leiders toe te springen waarbij Ivor Bruin moest lossen. Op vijftien kilometer van de eindmeet ging Tom Boonen zijn kans en kreeg Haynes met zich mee. Dit duo pakte slechts een honderdtal meter op de rest en met nog minder dan twee kilometer te rijden werden zij vervoegd door hun drie eerdere metgezellen. In de sprint was Boonen de sterkste.


  04/10/2006 - ICHTEGEM (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 120,9 Km - 02h46min
  Aantal deelnemers : 60
  1. Bert De Backer
  6. Jarno Van Guyse uit Stekene (WAC-Team) op 54" 

  04-10-2006 om 20:53 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W.A.O.D. TE ST.GILLIS-WAAS van Maandag 02/10/2006
  Proficiat aan RENE DE MUNTER uit Hamme met zijn zege te St.Gillis-Waas in de Catg.F1

  MAANDAG 02/10/2006 - ST.GILLIS-WAAS - W.A.O.D.

  Aantal deelnemers : 117 (1 wedstrijd Catg. C/D/E/E+/F1/F2/G/G+/Inwoners)
  CATG. C
  1. Bruno Smeyers
  2. Alex Goossens uit Vrasene
  5. Kenny Janssens uit Zwijndrecht
  6. Etienne Claus uit Waasmunster
  8. Jelle Stoop uit Bazel
  9. Pascal Dobbelaer uit Sinaai
  10. Patrick De Jonghe uit Nieuwkerken
  16. Mario Bolssens uit Meerdonk
  17. Gunther Van Den Bosch uit De Klinge
  19. Franky De Fijn uit St.Niklaas
  20. Marc Borghgraef uit Burcht
  21. Filip Van Goethem uit Nieuwkerken
  24. Freddy Van Camp uit Stekene (lek gereden)
  CATG. D
  1. Patrick Van Renterghem
  2. André Van Geertsom uit St.Niklaas
  14. Patrick Bolssens uit Kieldrecht (lek gereden)
  CATG. E
  1. Wim De Wael
  5. Fons Van Raemdonck uit Beveren
  CATG. E+
  1. Florent De Leersnijder
  3. Freddy De Blick uit Beveren
  CATG. F1
  1. RENE DE MUNTER uit Hamme
  4. Dirk De Cauwer uit Hamme
  5. Werner Dullaert uit St.Gillis-Waas
  6. Werner Franssens uit Melsele

  04-10-2006 om 00:00 geschreven door kenny


  03-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Dinsdag 03/10/2006
  DINSDAG 03/10/2006 - VELDEGEM (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 117,6 Km - 02h44min
  Aantal deelnemers : 33
  1. Kevin Maene
  2. Guy Smet uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus-Kerksken) op 4"
  18. Bart Van Der Veken uit Zwijndrecht (W.O.O.Parike) op 3'15"

  03-10-2006 om 22:18 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Dinsdag 03/10/2006
  Dinsdagavond om 18H30 vertrokken thv Buyl Sport te Beveren 7 POLDERRENNERS om de groepstrainingen van Disdagavond af te sluiten.
  De 7 renners hebben er een losrij training van gemaakt , de afstand bedroeg 48 Km en dit aan een gemiddelde van 34,2 Km/h.
  Wie reden vandaag mee : Robby Weemaes , Robby Van Raemdonck , Tom Van Osselaer , Karl Vos , Eddy Pieters , Nicky David en Kenny Janssens.

  P.S. Eddy Pieters reed lek thv De Schoof maar wilde zijn band alleen repareren.

  WE HOPEN DAT IEDEREEN VOLGEND SEIZOEN TERUG VAN DE PARTIJ IS OP ONZE GROEPSTRAININGEN VAN DINSDAGAVOND !!!!!! 

  03-10-2006 om 20:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN-DEN DIJK van Zondag 01/10/2006

  Zondagmorgend vertrokken om 09H00 thv Buyl Sport te Beveren 30 POLDERRENNERS voor hun trainingsrit op DEN DIJK.
  Reden vandaag mee : Marc Borghgraef , Kurt Heyrman , Koen Heyrman , Wim Ryckaert , Dirk Trogh , Herman Antonissen , Modest Smet , Romain Vercauteren , Philip Van Havenbergh , Werner Van Der Weken , Stefan Adriaenssens , Danny Smet , Bart Cant , Jelle Stoop , Frank Van Geystelen , Maurits Van Paemel , Dirk Onghena , Dirk Bryssinckx , Peter Van Haveren , Bart Janssens , Franky Wielandt , Hedwigh Cleirens , Franky Weemaes , Gino Verhulst , Theo De Prekel , Rudy Franssens , Mister Y , Wim De Cleene , Freddy Van Osselaer , Tom Van Osselaer.
  Er werd weer niet gesplitst en dus was het ieder voor zich (liever 2 of 3 maal eraf dan apart te rijden) en zo dus geschiede het dat voor het haventje (droogdok) de groep al in 3 stukken lag.
  Juist voor de Schoof lekke band voor Freddy Van Osselaer (iedereen mocht voort rijden van Freddy) doch Bart Janssens bleef wachten op Freddy. (een geluk want buitenband stuk en Bart had er ééntje bij)
  Ook een klapband voor Frank Van Geystelen thv de droogdok en geholpen door oud-dijkrenner Marc Van Osselaer).
  Tegen den dijk kwamen al de 3 groepen terug samen , op de terugweg weeral veel slijk waardoor enkelen moesten stoppen wegens te veel slijk tussen de remmen en de kader.Toch was het Peter Van Haveren en Wim Ryckaert (stuntrijders) die op deze weg ontsnapten en pas terug gegrepen werden voor de droogdok.
  Nu pas regende het demarages zodat uiteindelijk 2 renners zich konden afscheiden en naar de meet rijden en natuurlijk waren dit onze sterke mannen Dirk Trogh en Stefan Adriaenssens.
  Als eindigde Dirk Trogh , 2° Stefan Adriaenssens , 3° Gino Verhulst , 4° Rudy Franssens , 5° Marc Borghgraef.
  De totale afstand bedroeg  85 Km en het gemiddelde was goed voor 38,2 Km/h. (toch knap bij deze tegenwind)

  P.S. met dank aan onze mobiele reporter Freddy Van Osselaer.
     

  03-10-2006 om 14:49 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROBBY DE BOCK EINDIGDE 2° IN DE BENLUX-CUP van Zondag 01/10/2006

  1 oktober, Kuinre, Benelux cup

  Robby De Bock uit Melsele werd afgeroepen op de 3e rij en vertrok goed, de eerste bocht nam hij buitenom en ging rond plaats 7 het veld in. Aan de steile zandhellingen moesten ze te voet maar Robby kon er enkelen voorbij en reed in een groepje rond de 5e plek. Na een ronde reed een duo afgescheiden op kop, Robby volgde in het achtervolgend groepje en kon op de zware stroken enkele meters laten om deze daarna krachteloos in de technische stroken dicht te rijden, slim koersen is nodig want het tempo lag erg hoog! Bij de volgende passage aan de finish kwam hij ongewild op kop en na stevig bochtenwerk en hard optrekken kreeg hij een gaatje van 50 meter. Zo kwam hij bij de 3e die ook uit dat groepje was weggereden en reed er verder van weg. Robby De Bock voelde zich zeer goed en kon nauwelijks geloven dat hij een virtueel podium reed in de Benelux-Cup!In de vierde ronde kwamen de achtervolgers bij hem en demareerden voluit op de hellingen aan de bevoorrading , hij had net een ronde op kop gereden en kreeg het dus even moeilijk. Zo kon hij de 3e en 4e hun tempo net volgen maar hing op 20meter die langzaam groter werd. Robby ging even in het wiel rijden voor pos 5 maar voelde de krampen opkomen net na de bevoorrading.  Hij dronk alles op en moest het even zonder drank stellen. Nog anderhalve ronde te gaan en er komt nog een achtervolger opdagen. Net aan de steile klimmetjes komt hij bij Robby maar toch kon hij als eerste (tactisch) omhoog lopen om de volgende nog steilere passage op te rijden. Hij haalde de top, keek om en zag de leider bij de elites Bart Brentjens achter zich aanlopen! Op de volgende helling komt hij Robby echter op de buitenplaat voorbij om meteen uit het zicht te verdwijnen, maar Robby De Bock heeft wel weer 20meter op de leider in de Benelux-Cup, Niels Wubben.Eindelijk drinken en op de technische zone kon hij nog wat meters winnen. Nog even te gaan en uiteindelijk afgescheiden als zesde (tweede Belg) over de finish.Dit is ongetwijfeld zijn topprestatie van het jaar, naast zijn overwinning in de Flanders Cup. Misschien had Robby beter tot na halfkoers in de groep afgewacht, maar ooit zal de aanval wel beloond worden.Hij kan nu met veel goede moed aan de voorbereiding voor zijn eerste confrontatie met de beloften en elites voor volgend jaar beginnen !!!

  03-10-2006 om 14:48 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 13° SEIZOENSZEGE VOOR NICOLAS VEREECKEN van Zondag 01/10/2006
  Klik op de afbeelding om de link te volgen ZONDAG 01/10/2006 - TIELT (W) - Nieuwelingen - 79,8 Km - 01h57min
  Keizer Der Nieuwelingen - Beker Van België
  Aantal deelnemers : 112

  Nicolas Vereecken uit Kieldrecht
   heeft de Keizer der Nieuwelingen op zijn naam geschreven in Tielt.  Al in het begin van de 2de ronde ontsnapte hij met ploegmaat Arthur Vanoverberghe, Vermote & een andere renner uit het peloton.  Al vlug wisten ze een voorsprong van 45' bijeen te fietsen.  In de slotfase reed vooraan één renner lek en werd de kopgroep zo uitgedund tot 3 renners.  Op 2 ronden van het einde ontstond een kopgroep van 10 renners in 2 keren tot stand , waaronder Kevin Callens.  In de voorlaatste ronde moest Arthur die in functie van Nicolas reed de rol lossen.  Bij het ingaan van de laatste ronde hadden de 2 koplopers amper 15 seconden voorsprong.  Maar ze kwamen niet terug.  Nicolas Vereecken ontsnapte in de laatste kilometer en won met enkele seconden voorsprong deze interclub.  Kevin Callens eindigde als 4de.  Arthur Vanoverberghe eindigde als 11de .  Sammy Vanneste plaatste zich in de grote groep als 5de zodat hij 20ste werd in de uitslag.  Ook Andres Pieters (57ste) & Moreno De Pauw bevonden zich in het peloton.  Uiteraard won Bodysol Lotto CT Menen het ploegenklassement & doet een heel goeie zaak in de beker van België.

  03-10-2006 om 13:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Maandag 02/10/2006
  MAANDAG 02/10/2006 - PETEGEM-DEINZE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 114 Km - 02h39min
  Aantal deelnemers : 24
  1. Mario Willems
  2. Thomas De Gendt uit Beveren (Unibet-Davo) op 10"


  Mario Willems wint voor de zesentwintigste keer

  Te Petegem bij Deinze werd de 61ste Petegem-Koerse gereden.
  Deze wedstrijd wordt ook wel eens de “Klassieker der Vallende Bladeren” genoemd.
  Er waren heel wat premies van tien euro op te rapen. En bovendien waren er ook klassementspurten waarvoor de winnaar een rolvuur kreeg.
  Er werd gestart met 24 renners. De wind en het vele bochtenwerk maakte deze wedstrijd moeilijker. Er dienden 20 ronden afgelegd te worden.
  In de 1ste ronde trokken Mario Willems en de beloftevolle Wase renner Thomas De Gendt uit Beveren , in de aanval. Nico Verhoeven probeerde nog aan te sluiten maar kreeg het gaatje niet gedicht.
  Het duo nam al snel een minuut voorsprong. In de 3de ronde probeerden Bert De Backer en Fabrice Debrabant naar voor te geraken. Ze begrepen al snel dat hun poging nutteloos was tegen een te sterk en goed samenwerkend duo. Halfweg koers hadden ze al 2 minuten voorsprong.
  Het 'peloton' werd één ronde voor het einde uit koers gehaald met al een achterstand van meer dan 3 minuten. Ondertussen had Thomas De Gendt het rolvuurtje al binnengehaald.
  In de laatste ronde sprong Mario Willems weg van z'n metgezel en won zo z'n 26ste koers.
  Een opmerkelijke toeschouwer was de prof van AG2R : Tomas Vaitkus. Volgend jaar zal hij uitkomen voor de Discovery ploeg. Dit jaar betwist hij nog vier wedstrijden en misschien komt hij woensdag te Zele aan de start van de profkoers. Dat zou voor de organisatoren van Zele een hele mooie naam zijn.
  De Amerikaanse renner John McGill die in Gent verblijft, had veel interesse in de organisatie. Hij wil in z'n eigen regio in Amerika een wedstrijd organiseren. In de USA is het wel duur om dat te doen. Nergens zijn er vrijwilligers en alles moet gehuurd of betaald worden. Hij was dan ook onder de indruk van hoe men wedstrijden organiseert in België. (fvdv)

  FOTO’S: 1. De twee vluchters Thomas De Gendt en Mario Willems

  03-10-2006 om 00:00 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!