.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    05-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Woensdag 04/10/2006

    Onder een dreigende hemel vertrokken 10 moedige POLDERRENNERS Woensdagmiddag om 14H00 voor een tocht door de Belgische en Nederlandse polders.De startkopmannen waren Alex Goossens en Jan Van Landeghem. Alex zou dit bijna heel de weg volhouden en Jan werd voor een groot stuk afgelost door een sterke Adrien Maes ,onderweg ter hoogte van Stekene begon het te regenen en dit bleef zo heel de weg tot we terug in Belgie kwamen en hier bleek het dan heel de middag droog te zijn gebleven.
    4 lekke banden waren dan ook nog eens spelbreker voor Walter Rotthier en Eddy Coenen tegelijkertijd , Jan Vlegels en Frank De Winter .

    De "Verzopen Polderrenners" waren Saskia Van Overmeire , Eddy Coenen , Frank De Winter , Walter Rotthier , Alex Goossens , Jan Van Landeghem , Adrien Maes , Eric Vermeulen , Jan Vlegels en de Politieman uit Zwijndrecht ?

    P.S. met dank aan onze reporter Eddy Coenen.


    04-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Woensdag 04/10/2006
    WOENSDAG 04/10/2006 - ZELE (O) - Profs/Elite zonder Contract/Beloften - 152 Km - 03h26min
    Aantal deelnemers : 98
    1. Tom Boonen
    2. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Nieuwe Hoop Tielen)
    21. Greg Van Avermaet uit Hamme (Bodysol-Jong Vlaanderen) op 7'00"

    Tom Boonen (Quick Step-Innergetic) heeft de regionale wedstrijd in het Oost-Vlaamse Zele gewonnen. De ex-wereldkampioen hield in een spurt met vijf Kristof Goddaert en de Britse kampioen Hamish Haynes achter zich.
    De wedstrijd spatte al na de beginkilometers open wanneer twintig renners zich afzonderden. Het peloton kreeg snel een halve minuut aangesmeerd en telde halfkoers zelfs meer dan vier minuten achterstand op het vluchtersgroepje met Tom Boonen. Net over halfkoers nam de plaatselijke politie de beslissing om de grote groep uit de wedstrijd te nemen na een achterstand van zowat zeven minuten waardoor er nog slechts twintig renners kans maakten op de eindzege. Op veertig kilometer van de eindmeet zonderden Tom Boonen, Kristof Goddaert, Ward Bogaert, de Brit Hamish Haynes en de Nederlander Ivor Bruin zich af. Enkel Glenn D'Hollander was bij machte naar de vijf leiders toe te springen waarbij Ivor Bruin moest lossen. Op vijftien kilometer van de eindmeet ging Tom Boonen zijn kans en kreeg Haynes met zich mee. Dit duo pakte slechts een honderdtal meter op de rest en met nog minder dan twee kilometer te rijden werden zij vervoegd door hun drie eerdere metgezellen. In de sprint was Boonen de sterkste.


    04/10/2006 - ICHTEGEM (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 120,9 Km - 02h46min
    Aantal deelnemers : 60
    1. Bert De Backer
    6. Jarno Van Guyse uit Stekene (WAC-Team) op 54" 

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W.A.O.D. TE ST.GILLIS-WAAS van Maandag 02/10/2006
    Proficiat aan RENE DE MUNTER uit Hamme met zijn zege te St.Gillis-Waas in de Catg.F1

    MAANDAG 02/10/2006 - ST.GILLIS-WAAS - W.A.O.D.

    Aantal deelnemers : 117 (1 wedstrijd Catg. C/D/E/E+/F1/F2/G/G+/Inwoners)
    CATG. C
    1. Bruno Smeyers
    2. Alex Goossens uit Vrasene
    5. Kenny Janssens uit Zwijndrecht
    6. Etienne Claus uit Waasmunster
    8. Jelle Stoop uit Bazel
    9. Pascal Dobbelaer uit Sinaai
    10. Patrick De Jonghe uit Nieuwkerken
    16. Mario Bolssens uit Meerdonk
    17. Gunther Van Den Bosch uit De Klinge
    19. Franky De Fijn uit St.Niklaas
    20. Marc Borghgraef uit Burcht
    21. Filip Van Goethem uit Nieuwkerken
    24. Freddy Van Camp uit Stekene (lek gereden)
    CATG. D
    1. Patrick Van Renterghem
    2. André Van Geertsom uit St.Niklaas
    14. Patrick Bolssens uit Kieldrecht (lek gereden)
    CATG. E
    1. Wim De Wael
    5. Fons Van Raemdonck uit Beveren
    CATG. E+
    1. Florent De Leersnijder
    3. Freddy De Blick uit Beveren
    CATG. F1
    1. RENE DE MUNTER uit Hamme
    4. Dirk De Cauwer uit Hamme
    5. Werner Dullaert uit St.Gillis-Waas
    6. Werner Franssens uit Melsele

    03-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Dinsdag 03/10/2006
    DINSDAG 03/10/2006 - VELDEGEM (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 117,6 Km - 02h44min
    Aantal deelnemers : 33
    1. Kevin Maene
    2. Guy Smet uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus-Kerksken) op 4"
    18. Bart Van Der Veken uit Zwijndrecht (W.O.O.Parike) op 3'15"

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Dinsdag 03/10/2006
    Dinsdagavond om 18H30 vertrokken thv Buyl Sport te Beveren 7 POLDERRENNERS om de groepstrainingen van Disdagavond af te sluiten.
    De 7 renners hebben er een losrij training van gemaakt , de afstand bedroeg 48 Km en dit aan een gemiddelde van 34,2 Km/h.
    Wie reden vandaag mee : Robby Weemaes , Robby Van Raemdonck , Tom Van Osselaer , Karl Vos , Eddy Pieters , Nicky David en Kenny Janssens.

    P.S. Eddy Pieters reed lek thv De Schoof maar wilde zijn band alleen repareren.

    WE HOPEN DAT IEDEREEN VOLGEND SEIZOEN TERUG VAN DE PARTIJ IS OP ONZE GROEPSTRAININGEN VAN DINSDAGAVOND !!!!!! 

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN-DEN DIJK van Zondag 01/10/2006

    Zondagmorgend vertrokken om 09H00 thv Buyl Sport te Beveren 30 POLDERRENNERS voor hun trainingsrit op DEN DIJK.
    Reden vandaag mee : Marc Borghgraef , Kurt Heyrman , Koen Heyrman , Wim Ryckaert , Dirk Trogh , Herman Antonissen , Modest Smet , Romain Vercauteren , Philip Van Havenbergh , Werner Van Der Weken , Stefan Adriaenssens , Danny Smet , Bart Cant , Jelle Stoop , Frank Van Geystelen , Maurits Van Paemel , Dirk Onghena , Dirk Bryssinckx , Peter Van Haveren , Bart Janssens , Franky Wielandt , Hedwigh Cleirens , Franky Weemaes , Gino Verhulst , Theo De Prekel , Rudy Franssens , Mister Y , Wim De Cleene , Freddy Van Osselaer , Tom Van Osselaer.
    Er werd weer niet gesplitst en dus was het ieder voor zich (liever 2 of 3 maal eraf dan apart te rijden) en zo dus geschiede het dat voor het haventje (droogdok) de groep al in 3 stukken lag.
    Juist voor de Schoof lekke band voor Freddy Van Osselaer (iedereen mocht voort rijden van Freddy) doch Bart Janssens bleef wachten op Freddy. (een geluk want buitenband stuk en Bart had er ééntje bij)
    Ook een klapband voor Frank Van Geystelen thv de droogdok en geholpen door oud-dijkrenner Marc Van Osselaer).
    Tegen den dijk kwamen al de 3 groepen terug samen , op de terugweg weeral veel slijk waardoor enkelen moesten stoppen wegens te veel slijk tussen de remmen en de kader.Toch was het Peter Van Haveren en Wim Ryckaert (stuntrijders) die op deze weg ontsnapten en pas terug gegrepen werden voor de droogdok.
    Nu pas regende het demarages zodat uiteindelijk 2 renners zich konden afscheiden en naar de meet rijden en natuurlijk waren dit onze sterke mannen Dirk Trogh en Stefan Adriaenssens.
    Als eindigde Dirk Trogh , 2° Stefan Adriaenssens , 3° Gino Verhulst , 4° Rudy Franssens , 5° Marc Borghgraef.
    De totale afstand bedroeg  85 Km en het gemiddelde was goed voor 38,2 Km/h. (toch knap bij deze tegenwind)

    P.S. met dank aan onze mobiele reporter Freddy Van Osselaer.
       


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROBBY DE BOCK EINDIGDE 2° IN DE BENLUX-CUP van Zondag 01/10/2006

    1 oktober, Kuinre, Benelux cup

    Robby De Bock uit Melsele werd afgeroepen op de 3e rij en vertrok goed, de eerste bocht nam hij buitenom en ging rond plaats 7 het veld in. Aan de steile zandhellingen moesten ze te voet maar Robby kon er enkelen voorbij en reed in een groepje rond de 5e plek. Na een ronde reed een duo afgescheiden op kop, Robby volgde in het achtervolgend groepje en kon op de zware stroken enkele meters laten om deze daarna krachteloos in de technische stroken dicht te rijden, slim koersen is nodig want het tempo lag erg hoog! Bij de volgende passage aan de finish kwam hij ongewild op kop en na stevig bochtenwerk en hard optrekken kreeg hij een gaatje van 50 meter. Zo kwam hij bij de 3e die ook uit dat groepje was weggereden en reed er verder van weg. Robby De Bock voelde zich zeer goed en kon nauwelijks geloven dat hij een virtueel podium reed in de Benelux-Cup!In de vierde ronde kwamen de achtervolgers bij hem en demareerden voluit op de hellingen aan de bevoorrading , hij had net een ronde op kop gereden en kreeg het dus even moeilijk. Zo kon hij de 3e en 4e hun tempo net volgen maar hing op 20meter die langzaam groter werd. Robby ging even in het wiel rijden voor pos 5 maar voelde de krampen opkomen net na de bevoorrading.  Hij dronk alles op en moest het even zonder drank stellen. Nog anderhalve ronde te gaan en er komt nog een achtervolger opdagen. Net aan de steile klimmetjes komt hij bij Robby maar toch kon hij als eerste (tactisch) omhoog lopen om de volgende nog steilere passage op te rijden. Hij haalde de top, keek om en zag de leider bij de elites Bart Brentjens achter zich aanlopen! Op de volgende helling komt hij Robby echter op de buitenplaat voorbij om meteen uit het zicht te verdwijnen, maar Robby De Bock heeft wel weer 20meter op de leider in de Benelux-Cup, Niels Wubben.Eindelijk drinken en op de technische zone kon hij nog wat meters winnen. Nog even te gaan en uiteindelijk afgescheiden als zesde (tweede Belg) over de finish.Dit is ongetwijfeld zijn topprestatie van het jaar, naast zijn overwinning in de Flanders Cup. Misschien had Robby beter tot na halfkoers in de groep afgewacht, maar ooit zal de aanval wel beloond worden.Hij kan nu met veel goede moed aan de voorbereiding voor zijn eerste confrontatie met de beloften en elites voor volgend jaar beginnen !!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 13° SEIZOENSZEGE VOOR NICOLAS VEREECKEN van Zondag 01/10/2006
    Klik op de afbeelding om de link te volgen ZONDAG 01/10/2006 - TIELT (W) - Nieuwelingen - 79,8 Km - 01h57min
    Keizer Der Nieuwelingen - Beker Van België
    Aantal deelnemers : 112

    Nicolas Vereecken uit Kieldrecht
     heeft de Keizer der Nieuwelingen op zijn naam geschreven in Tielt.  Al in het begin van de 2de ronde ontsnapte hij met ploegmaat Arthur Vanoverberghe, Vermote & een andere renner uit het peloton.  Al vlug wisten ze een voorsprong van 45' bijeen te fietsen.  In de slotfase reed vooraan één renner lek en werd de kopgroep zo uitgedund tot 3 renners.  Op 2 ronden van het einde ontstond een kopgroep van 10 renners in 2 keren tot stand , waaronder Kevin Callens.  In de voorlaatste ronde moest Arthur die in functie van Nicolas reed de rol lossen.  Bij het ingaan van de laatste ronde hadden de 2 koplopers amper 15 seconden voorsprong.  Maar ze kwamen niet terug.  Nicolas Vereecken ontsnapte in de laatste kilometer en won met enkele seconden voorsprong deze interclub.  Kevin Callens eindigde als 4de.  Arthur Vanoverberghe eindigde als 11de .  Sammy Vanneste plaatste zich in de grote groep als 5de zodat hij 20ste werd in de uitslag.  Ook Andres Pieters (57ste) & Moreno De Pauw bevonden zich in het peloton.  Uiteraard won Bodysol Lotto CT Menen het ploegenklassement & doet een heel goeie zaak in de beker van België.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Maandag 02/10/2006
    MAANDAG 02/10/2006 - PETEGEM-DEINZE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 114 Km - 02h39min
    Aantal deelnemers : 24
    1. Mario Willems
    2. Thomas De Gendt uit Beveren (Unibet-Davo) op 10"


    Mario Willems wint voor de zesentwintigste keer

    Te Petegem bij Deinze werd de 61ste Petegem-Koerse gereden.
    Deze wedstrijd wordt ook wel eens de “Klassieker der Vallende Bladeren” genoemd.
    Er waren heel wat premies van tien euro op te rapen. En bovendien waren er ook klassementspurten waarvoor de winnaar een rolvuur kreeg.
    Er werd gestart met 24 renners. De wind en het vele bochtenwerk maakte deze wedstrijd moeilijker. Er dienden 20 ronden afgelegd te worden.
    In de 1ste ronde trokken Mario Willems en de beloftevolle Wase renner Thomas De Gendt uit Beveren , in de aanval. Nico Verhoeven probeerde nog aan te sluiten maar kreeg het gaatje niet gedicht.
    Het duo nam al snel een minuut voorsprong. In de 3de ronde probeerden Bert De Backer en Fabrice Debrabant naar voor te geraken. Ze begrepen al snel dat hun poging nutteloos was tegen een te sterk en goed samenwerkend duo. Halfweg koers hadden ze al 2 minuten voorsprong.
    Het 'peloton' werd één ronde voor het einde uit koers gehaald met al een achterstand van meer dan 3 minuten. Ondertussen had Thomas De Gendt het rolvuurtje al binnengehaald.
    In de laatste ronde sprong Mario Willems weg van z'n metgezel en won zo z'n 26ste koers.
    Een opmerkelijke toeschouwer was de prof van AG2R : Tomas Vaitkus. Volgend jaar zal hij uitkomen voor de Discovery ploeg. Dit jaar betwist hij nog vier wedstrijden en misschien komt hij woensdag te Zele aan de start van de profkoers. Dat zou voor de organisatoren van Zele een hele mooie naam zijn.
    De Amerikaanse renner John McGill die in Gent verblijft, had veel interesse in de organisatie. Hij wil in z'n eigen regio in Amerika een wedstrijd organiseren. In de USA is het wel duur om dat te doen. Nergens zijn er vrijwilligers en alles moet gehuurd of betaald worden. Hij was dan ook onder de indruk van hoe men wedstrijden organiseert in België. (fvdv)

    FOTO’S: 1. De twee vluchters Thomas De Gendt en Mario Willems

    02-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W.A.O.D. TE OOSTEEKLO van Zondag 01/10/2006
    ZONDAG 01/10/2006 - OOSTEEKLO - W.A.O.D.
    CATG. A/B
    1. Kristof Muys (Winnaar B)
    2. Raf Martens (Winnaar A)
    10. Gino Van Broeck uit Belsele
    11. Bart Rombouts uit Kallo
    12. Davy Peirsman uit Temse
    14. Nikola Lion uit St.Niklaas
    16. Robby Van Raemdonck uit Kallo
    19. Etienne Claus uit Hamme
    CATG. C
    1. Kenny De Maerteleire
    CATG. D
    1. Karel Baeyens
    CATG. E
    1. Helmuth Tas
    3. Adrien Maes uit Melsele
    15. Fons Van Raemdonck uit Beveren
    CATG. E+
    1. Florent De Leersnijder
    2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
    7. Freddy De Blick uit Beveren
    CATG. F1
    1. Daniël Galliot
    2. Dirk De Cauwer uit Hamme
    14. Werner Franssens uit Melsele

    01-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Zondag 01/10/2006
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    FOTO : NICKY DAVID uit Kruibeke





    ZONDAG 01/10/2006 - VELDRIJDEN - MOERBEKE-WAAS (O)
    FORM.B - 61 deelnemers
    1. Bjorn Traen
    13. Nicky David uit Kruibeke (WSC Jonge Renners Booischot) op 1'18"
    32. Matthias Onghena uit Kieldrecht (Scott USA C.T) op 3'50"
    38. Greg Franckaert uit Kallo (ASFRA R.T) op 4'18"
    FORM.C - Juniores - 59 deelnemers
    1. Kevin Eeckhout
    11. Kenneth Marien uit Hamme (Thompson C.T) op 1'30"
    15. Michiel Dieleman uit Hamme (Avia Waasland) op 1'50"
    39. Vincent Van Hooste uit Stekene (ASFRA R.T) op 4'18"
    FORM.D - Masters B - 29 deelnemers
    1. Mario Lammens
    8. Theo David uit Kruibeke
    FORM.D - Masters A - 48 deelnemers
    1. Benny Van Staeyen
    22. Luc Van Clapdorp uit St.Niklaas

    01/10/2006 - EVERGEM (O) - Beloften - 118 Km - 02h32min
    Aantal deelnemers : 37
    1. Gediminas Bagdonas
    4. Greg Van Avermaet uit Hamme (Bodysol-Jong Vlaanderen)
    7. Sven Wielandt uit Beveren (RABC)
    22. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T)
    30. Koen Martens uit Temse (KSC Denderstreek)
    31. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek)

    01/10/2006 - KNESSELARE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 108 Km - 02h42min
    Aantal deelnemers : 46
    1. Patrick Cocquyt
    20. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek)
    26. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)

    01/10/2006 - RUMST (A) - Elite zonder Contract + Beloften - 112 Km - 02h47min
    Aantal deelnemers : 75
    1. Danny Verelst
    5. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Nieuwe Hoop Tielen) op 27"
    25. Wim Maes uit Sinaai (RABC) op 1'17" 

    01/10/2006 - MINDERHOUT (A) - Juniores - 81 Km - 01h56min
    Aantal deelnemers : 53
    1. Stijn Steels
    12. Pieter Cordeel uit Stekene (C.T.Menen)
    13. Jan Vleugels uit Kieldrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
    26. Timothy Van Heurck van L.O. (WAC-Team) 

    01/10/2006 - STALHILLE (W) - Juniores - 89,7 Km - 02h15min
    Aantal deelnemers :
    1. Kenny Terweduwe
    6. Nicky De Wit uit Lokeren (Victaulic Europe) op 9"

    01/10/2006 - MINDERHOUT (A) - Nieuwelingen - 62 Km - 01h34min
    Aantal deelnemers : 89
    1. Christophe Sleurs
    2. Jens Van Landeghem van L.O. (WAC-Team)
    5. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Avia Waasland)
    13. Jochem Smet uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    44. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)

    01/10/2006 - VLAMERTINGE (W) - Nieuwelingen - 69,3 Km - 01h35min
    Aantal deelnemers :
    1. Mathieu Vanderheere
    7. Valentijn Martens uit Stekene (Avia Waasland)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOUNTAINBIKE CLASSIC TE BREDENE van Zondag 01/10/2006
    Proficiat aan DOMINIQUE CORNU uit Beveren met zijn overwinning in de MTB CLASSIC te Bredene

    Onze Wereldkampioen tijdrijden Dominique Cornu uit Beveren , trok vandaag nog eens naar zijn oude liefde, nl. het mountainbiken.
    Dominique ging van start in de Mountainbike Classic te Bredene, tevens de tweede manche van het Kustcriterium. Onze wereldkampioen maakte er geen gezondheidswandeling van en reed meteen iedereen uit het wiel ! Hij won de race voor grote specialist Björn Rondelez.

    Een dikke proficiat !!!

    30-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.W.A.O.D. TE ERTVELDE van Zaterdag 30/09/2006
    Proficiat aan DAVY PEIRSMAN uit Temse met zijn 5° Seizoenszege in de Catg.A

    ZATERDAG 30/09/2006 - ERTVELDE - W.A.O.D.
    CATG. A/B
    1. DAVY PEIRSMAN uit Temse (Winnaar A)
    2. Dries Echelpoels (Winnaar B)
    5. Mattias Nys uit Nieuwkerken
    9. Nikola Lion uit St.Niklaas
    12. Bart Rombouts uit Kallo
    16. Robby Van Raemdonck uit Kallo
    20. Filip Troubleyn uit Temse
    21. Franky De Fijn uit St.Niklaas
    26. Koen Heyrman uit Bazel
    27. Ben Verburgt van L.O.
    29. Jef De Batist van L.O.
    CATG. C
    1. Jean-Paul Maveau
    13. Dirk Bryssinckx uit Melsele
    CATG. D
    1. Patrick Van Renterghem
    4. André Van Geertsom uit St.Niklaas
    14. Patrick Bolssens uit Kieldrecht
    CATG. E
    1. Frank Casteels
    CATG. E+
    1. Florent De Leersnijder
    2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
    3. Freddy De Blick uit Beveren
    CATG. F1
    1. Johan Maes
    8. Werner Dullaert uit St.Gillis-Waas

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag-Rit § MACHUITVRIENDEN § van 30/09/2006
    Onderleiding van Marc Borghgraef en Peter Van Havere vertrokken Zaterdagmorgend om 09H00 thv Café Machuit te Zwijndrecht 19 renners voor een trainingsrit over de Koewacht en Prosper Polder.
    De totale afstand bedroeg 87 Km en dit aan een gemiddelde van 34,8 Km/h.
    De sterke kopmannen vandaag waren Peter Van Havere , Marc Borghgraef en Leo Mares.
    Wie reden zoal mee : Leo Mares , Marc Borghgraef , Peter Van Havere , Eric D'Hooghe , Dr.Frank De Winter , Jelle Stoop , Marc Van Puymbroeck , Herman Antonissen , Freddy Wouters , Eric Van Tiggel , Saskia Van Overmeire , Rudy Franssens , Mister Y , Tom Van Osselaer , Den Eddy , Adrien Maes , Kenny Janssens en ? , ? .

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elite zonder contract + Beloften te Stekene van Zaterdag 30/09/2006
    Elite z.c. en U23 te Stekene

    Spurtles van Nico Verhoeven.

    De wedstrijd te Stekene werd een illustratie hoe rond wielersport een uitgebreid feest kan groeien. De wijk “Kiekenhaag” organiseerde voor de 24ste keer een wielerwedstrijd. Aanvankelijk was dat voor nieuwelingen. Het begon bij de gebroeders Geert en Bert Persoon en later begon ook Steven nog te koersen. Vader Lucien, startte het wielerleven in de wijk op en dat groeide uit tot een heuse kermis van wel drie dagen. Wat meer is, in de Kerstperiode zorgen zij er voor dat aan de Kiekenhaag in één straat 150 kerststalletjes te zien zijn. Uit heel het land komt er volk op af, minstens vijfentwintig duizend bezoekers tussen 15 december en 6 januari.
    Het Kiekenhaagcomité (FOTO) verkocht tijdens de wedstrijd , waar 72 renners voor inschreven, ook een eigen bier: het “Kieksken”, blond of donker. Het is enkel aan de Kiekenhaag te verkrijgen en in geen enkele café. Trouwens, aan de Kiekenhaag zijn geen cafés maar voor de koers staat er een grote tent met een toog en waarin ook nog andere activiteiten in plaatsvinden.
    Dat het er zaterdagnamiddag weer gezellig vertoeven was tijdens de wedstrijd hoeft nauwelijks gezegd.
    Er moesten 15 ronden worden gereden  en al in de eerste ronde zette Thomas De Gendt de aanval in. Er groeide een kopgroep van zeven uit want ook Ward Bogaert, Bart Veyt, Jarno Van Guyse die voor eigen volk wreed graag wou winnen, Piet Hereijgers, Frank Van Hoeymissen en Jeremy Devaux reden mee.
    In de 4de ronde losten Van Hoeymissen en Devaux. Maar onder impuls van Tom Stremersch, Thomas Ongena, Robby Weemaes, Gino Pauwels en Koen De Bosscher kwam de groep weer dichter. Even reden ze met twaalf vooruit maar uiteindelijk werd na zeer snelle acties, een kopgroep van achttien man gevormd: Piet Hereijgers, Ward Bogaert, Kristof De Zutter, Nick Dhaeyere, Ralf De Ridder, Jochen De Smet, Tom Stremersch, Jarno Van Guyse, Anthony Tricarico, Guy Smet, Bart Veyt, Nico Verhoeven, Gunter Sterck, Tom De Meyer, Luc De Moor, Jimmy De Bruijn, Marc Baeyens en Thomas De Gendt.
    Deze kopgroep was meteen vertrokken voor het verdere verloop. De groep kwam nog wel terug  van 1min05 tot 25 sec. Maar dat was ook alles.
    Op twee ronden van het einde  konden, na een reeks korte uitvallen, zich vijf renners afzonderen. En opnieuw ging daarbij veel initiatief uit van uitblinker Thomas De Gendt en de plaatselijke Jarno Van Guyse. Ook Ward Bogaert, Nico Verhoeven en Jochen De Smet waren mee.
    Deze vijf leiders moesten zich wel volledig geven want achter hen hadden ze de jacht open verklaard met zeven: Mick Dhaeyere, Guy Smet, Tom Stremersch, Gunter Sterck, Tom De Meyer, Luc De Moor en Marc Baeyens.  Het waren niet van de minste.  Ze volgden op ongeveer 10 sec bij het ingaan van de laatste ronde.  Guy Smet probeerde de kloof alleen te dichten maar de vijf renners vooraan hadden verdorie reuzenkracht in hun benen en ze bleven vooruit.
    We reden naar een spurt met vijf. Daarin toonde Nico Verhoeven dat hij nog altijd snelle benen heeft. Luid aangemoedigd door zijn fans deed Jarno Van Guyse nog een enorme inspanning maar hij bleef tweede. Thomas De Gendt werd nog maar eens derde.
    Verhoeven: “ Ik won vrij gemakkelijk de spurt maar in de laatste ronde met de vijf voorop blijven, was heel lastig. Achter ons zaten nog een paar kleppers zoals Smet, Baeyens, Stremersch. Het was niet gemakkelijk om daar vóór te blijven.”
    Een tweede zege voor een snelle jongen die Nico is, is dat niet wat weinig? “ Ik heb in het voorjaar reeds een zeer zwaar programma gereden en het was niet gemakkelijk een koers te winnen. Ik had niets anders dan ereplaatsen. Ik denk dat ik achttien keer in de top 5 gezeten heb! Als je dan maar tweekeer wint, dan is dat inderdaad te weinig.”
    Volgend seizoen  is Nico Verhoeven terug lid van de ploeg waar hij in 2005 voor reed: Artevelde uit Laarne.
    Wie na de aankomst ook glunderde tussen een peloton supporters, was Jarno Van Guyse. Hij rijdt volgend jaar voor de fusieploeg De Lombarden – New Hebra met o.a. Michel Pollentier als leider. Jarno krijgt zo de kans om zich te tonen in buitenlandse wedstrijden en in de topcompetitie. Iets wat hij bij Hoboken Wac, zijn huidig team, niet te verwachten had. “Vandaag had ik hier dolgraag gewonnen”, aldus Van Guyse. Het was dus Nico Verhoeven die het hem belette maar de Stekenenaar is zeker niet bang van een felle sprint. “ Ik won al een interclub in de spurt tegen Maxime Vantomme. Traag ben ik niet maar ik heb het wel een beetje verwaarloosd op training door echt niet meer op “spurt” te trainen. Ik ben dus minder snel geworden.”
    Jarno Van Guyse rijdt nog twee kermiskoersen, woensdag in Zottegem en zaterdag in St. Baafs-Vijve. “ En dan uitrusten van het seizoen…”, zo besloot hij.
    (Flor Van de Veld

    FOTO : Jarno Van Guyse die een fruitmand kreeg als eerste Stekenenaar en de tweede bloemenruiker voor Nico Verhoeven. Rechts schepen Nicole Van Duyse.



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Zaterdag 30/09/2006
    ZATERDAG 30/09/2006 - STEKENE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 120 Km - 02h33min
    Aantal deelnemers : 72
    1. Nico Verhoeven
    2. Jarno Van Guyse uit Stekene (WAC-Team)
    3. Thomas De Gendt uit Beveren (Unibet-Davo)
    7. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel) op 12"
    8. Guy Smet uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus-Kerksken)
    9. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C) op 20"
    18. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
    17. Kristof De Zutter uit Stekene (Beveren 2000) op 1'55"
    22. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T) op 2'50"
    29. Frank Van Hoeymissen uit Temse
    30. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek) 

    30/09/2006 - BELLEGEM (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 116 Km - 02h36
    Aantal deelnemers :
    1. Kevin Degezelle
    13. Anthony Van Den Berghe uit Sinaai (RABC) op 2'10"

    30/09/2006 - ST.GILLIS-WAAS (O) - Juniores - 95 Km - 02h16min
    Aantal deelnemers : 39
    1. Stijn Steels
    6. Nicky De Wit uit Lokeren (Victaulic Europe) op 25"
    13. Jan Vleugels uit Kieldrecht (Hoop Op Zegen Beveren) op 1'00"
    15. Pieter Cordeel uit Stekene (C.T.Menen)
    16. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    22. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek)
    23. Michael David uit St.Pauwels (KSV-Deerlijk)
    26. Mario Van Raemdonck uit Temse (Avia Waasland)
    27. Timothy Van Heurck van L.O. (WAC-Team)
    29. Dries De Bock uit Haasdonck (Hoop Op Zegen Beveren)
    30. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV-Deerlijk)
    31. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)
    34. Didier Verlee uit Sinaai (Avia Waasland) 

    30/09/2006 - LONDERZEEL (VB) - Nieuwelingen - 63 Km - 01h35min
    Aantal deelnemers : 149
    1. Willem Van Den Eynde
    6. Laurens Coucke uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
    19. Jochem Smet uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) 
    20. Tom Michils uit Moerbeke (Avia Waasland)
    21. Timothy Vergeylen uit Zele (Avia Waasland)
    23. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    28. Didier Moens uit Baasrode (Avia Waasland)
    30. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (WAC-Team)
    52. Jens Van Landeghem van L.O. (WAC-Team)
    67. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Avia Waasland)
    78. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)


    29-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dominique Cornu terug in Beveren van Dinsdag 26/09/2006
    DOMINIQUE CORNU TERUG IN BEVEREN

    Dominique Cornu heeft in zijn gemeente een onvergetelijke ontvangst gekregen. Hij werd opgewacht door burgemeester Marc Van de Vijver, supporters en familieleden aan de gemeentegrens in Melsele. Begeleid door twee politiewagens werd de kampioen in een open wagen naar de Grote Markt van Beveren gebracht. Daar werd hij door luid applaus van de wielerfans verwelkomd. De burgemeester nodigde iedereen uit in de burgerzaal van het gemeentehuis waar een hulde plaatsvond.
    Ook wereldkampioen mtb Patrick Meersschaert, die Dominique al van nabij kent van toen hij nog een klein jongetje was, de Beverse ex-kampioen van België, Peet Oellibrandt, de renners Tim Caluwaert, Francis Geldof en dame-elite Sofie Verdonck hadden er aan gehouden de ontvangst bij te wonen.
    De burgemeester was bijzonder fier dat hij in zijn gemeentehuis “acte de présence” mocht geven. “ We zijn hier om een stukje geschiedenis te schrijven”, zei hij “En dat omdat we voor de eerste keer een wereldkampioen bij de beloften mogen begroeten. Er is niet alleen geschiedenis geschreven in Beveren, maar ook in België want het is de eerste maal dat er een belofte,wereldkampioen is.
    De burgemeester wees er ook op dat, na tweekeer 4de in het verleden, nu uiteindelijk voor Dominique de droom in vervulling is gegaan. Maar hij legde er ook de nadruk op dat, vierde worden op een WK ook al een enorme prestatie was.
    “Die prestatie kwam er niet alleen door het talent maar ook door de grote gedrevenheid die u kenmerkt”, zo ging burgemeester Van de Vijver verder “ Er moet een combinatie zijn van beide kwaliteiten. Ik denk dat de prestatie die u hebt neergezet, een voorbeeld is voor veel jongeren, niet alleen in de sport maar ook op tal van andere vlakken.”
    De burgemeester vond ook dat het Dominique bijna lukte om ook op de weg een grote prestatie te leveren. Omdat hij volgend seizoen naar de profs overstapt, zal Cornu zijn wereldtrui niet kunnen dragen. En dat vond de burgemeester wel jammer. “Ge gaat wel over naar de beroepsrenners en na de vele prestaties die ge in het verleden al leverde, ben ik ervan overtuigd dat we ook bij die beroepsrenners enorm veel mooie prestaties van u zullen mogen verwachten.”
    De Beverse burgervader was bijzonder chauvinistisch toen hij met een brede glimlach zei dat ze in Beveren misschien met Dominique Cornu wel eens een toekomstige Tourwinnaar kunnen hebben. “ Aan het tijdrijden zal het zeker niet liggen maar misschien zal op het vlak van klimmen nog wel een tandje moeten worden bijgestoken!”, zo besloot hij.
    Als herinnering kreeg de wereldkampioen een prachtige trofee namens de Beverse gemeenschap. Enkele dames zetten hem in de bloemen.
    De wereldkampioen dankte hartelijk voor de ontvangst en de aanwezigheid van zoveel supporters. “ Vooral omdat ze voor mij komen. Dank u wel. Ik leverde een prestatie voor Beveren, voor ons land maar in de eerste plaats voor mij zelf.”, aldus Dominique.
    Als afsluiter werd de aanwezigen een receptie aangeboden. En ter ere van de wereldkampioen werd menig flesje witte wijn ontkurkt of glazen gevuld met schuimend bier. Velen wilden ook met hem op de foto. Dominique kreeg een dikke proficiat van schoolmeester Jozef De Witte: “Ik heb hem destijds leren lezen en schrijven maar niet leren koersen”, lachte meester Jef.

    Dominique zelf vond alles fantastisch. Net zoals ook het WK zelf een belevenis was. “ Je kan dat je haast niet voorstellen. Je beseft het eerst niet. Ze trekken aan je arm ‘Ik wil je interviewen, ik wil foto’s, je moet naar de persconferentie.’ Je hebt daarbij niet de tijd om alles te beseffen. Enkel op het podium had ik even een vrij moment om te beseffen wat er gebeurde. Daarna wordt je weer van her naar der gesleurd.”, zo herinnerde de kampioen het zich.
    Voor hem is het seizoen nog niet voorbij. “Wat er nu nog volgt ga ik eerst nog eens goed bekijken maar ik blijf zeker nog koersen. Misschien rijd ik Parijs-Tours maar zeker rijd ik de “Chrono des Herbiers” op 15 oktober in Frankrijk. Zo heb ik eens de kans om in de wereldtrui te koersen.” Daarna zal Cornu, zoals hij dat zelf zegt ‘ Welverdiende rustperiode’ inlassen.
    (fvdv)





     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag-Rit § WARMOEZIER § van 28/09/2006
    Onderleiding van de renners van de Warmoezier vertrokken om 18H30 thv café Svelta 14 renners voor de laatste trainingsrit op Donderdagavond voor dit seizoen.
    De totale afstand bedroeg 51 Km en dan was ook meteen donker en het gemiddelde was nog goed voor 32,5 Km/h.
    Wie reden vandaag mee : Paul Van Der Plas , Robby Van Raemdonck , Freddy Van Osselaer , Frank Van Campenhout , Frans Van Laere , Dirk Maes , Tonny De Cock , Eddy D'Hooghe , Tom Burgelman , Paul Van Osselaer , Marc Borghgraef , Patrick De Cock , Kenny Janssens en ?

    28-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Donderdag 28/09/2006
    DONDERDAG 28/09/2006 - TIELT (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 117 Km - 02h39min
    Aantal deelnemers : 85
    1. Mario Willems
    33. Wim Maes uit Sinaai (RABC) op 5'30"
    39. Kris Smet uit St.Niklaas (Pacco-St.Martinus-Kerksken)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND van Woensdag 27/09/2006
    WOENSDAG 27/09/2006 - BUGGENHOUT (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 120 Km - 02h46min
    Aantal deelnemers : 101
    1. Simas Kondrotas
    3. Thomas De Gendt uit Beveren (Unibet-Davo)
    4. Luc de Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
    5. Jarno Van Guyse uit Stekene (WAC-Team)
    19. Sven Wielandt uit Beveren (RABC) op 34"
    38. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek) op 1'23"
    57. Benny Van Buynder uit Bornem (C.T.Thielemans) op 3'25"
    59. Bart Van Der Veken uit Zwijndrecht (W.O.O.Parike)


    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs