.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  08-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTERGROEPSTRAINING ZONDAG TE BEVEREN !!!

  Onder leiding van Franky De Witte en Dirk Heyrman vertrokken Zondagmorgend om 09h30 thv Buyl Sport te Beveren 
  14 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

  Er werd onder een rustig tempo getraind van 30,4 Km/h en de afstand bedroeg 70 Km, voor de liefhebbers was er nog een extra lus over Haasdonk naar Den Es.
  Reden mee : Franky De Witte , Modest Smet , Kurt Carpentier , Wim De Cleen , Keny Wille , Miguel Gonzales , Eddy Coenen , Walter Meseure , Dirk Heyrman , Werner Van Der Weken , Frank Van Geystelen , Jos Van Raemdonck , Roberto Vercauteren en Kenny Jansse
  ns.  WOENSDAG 11 NOVEMBER RIJDEN WE TERUG OM 09H30 MET VERTREKPUNT BUYL SPORT !!!

  08-11-2009 om 13:08 geschreven door kenny


  07-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MATTHIAS ONGHENA REED WEGSEIZOEN BIJ HET SPAANSE UPV-BANCAJA - DEEL 2 !!!

  Matthias Onghena reed het wegseizoen bij UPV-Bancaja in Spanje !!!


  DEEL 2
   

  Na de maand Mei kreeg Matthias Onghena uit Kieldrecht het volle vertrouwen van de ploegleiding en mocht hij ook deelnemen aan de kleine ronden zoals de Vuelta a Lugo,
  Vuelta a Ávila en Vuelta a Toledo.

  Dit was voor Matthias een zeer leerrijke ervaring en een unieke kans want door zijn studies had hij nog nooit zoveel wedstrijden gereden (15 à 20 wedstrijden per jaar in functie van het crossseizoen) en dat op een niveau dat vergelijkbaar is met onze continentale ploegen en wedstrijden. Er werd daar gereden zoals bij de Profs met alles erop en eraan, Matthias cijferde zich dan ook volledig weg in functie van de ploeg. Drinken halen, op kop rijden en de kopman Antonio Garcia’ zolang mogelijk bij staan was de boodschap. Gelukkig kon Matthias goed bergop mee en zat meestal nog goed vooraan in de finale, dat als buitenlander in een Spaanse ploeg, je moet het maar doen in een kern van 25 renners en combineren met de studies aan de universiteit te Valencia !!!

  Mat 8
   

  29-31/5: Vuelta A Lugo, Galicia

  Na een weekendje België dit keer een heel lastig rondje in het bergachtige Lugo, Galicië, het geen een autorit van 10 uur betekende. Het deelnemersveld was met de Russische ploeg die in Spanje wedstrijden reed en de beste Spaanse en Portugese ploegen ijzersterk.


  Etappe 1: Ribadeo-Ribadeo (142 km):

  De eerste etappe begon over golvend terrein, waarbij na 80 km een klim van 8 km volgde. Hier reden er 25 man weg, Matthias zat hier net achter met zo’n 10 man. Hij merkte duidelijk dat het eventjes geleden was dat hij gekoerst had en kwam duidelijk tekort om met de besten mee te zijn. De achtervolgende groepjes kwamen na de klim terug tot dat er opnieuw een heel peloton gevormd werd dat daarna samenbleef. In de pelotonsprint werd Matthias uiteindelijk nog 3de en zodoende 28ste van de 120.


  Etappe 2: Lugo-Cervantes (Alto de os Ancares) (140 km):

  Na de 2de plaats van kopman Antonio Garcia in de 1ste rit was het duidelijk dat de ploeg een kans had om de ronde te winnen, dus de hele ploeg in zijn dienst, zeker gezien de aankomst boven op de Alto de os Ancares (12 km aan 9 % gemiddeld). De ploeg had 2 man mee in de vroege vlucht. Na een klimmetje van 2de categorie waarop het peloton werd uitgedund verloren ze al een eerste mannetje in de kopgroep. De tweede kwamen ze tegen in de afdaling van de klim nadat deze zwaar gevallen was. Aangezien de ploeg niemand meer mee had in de vlucht en Matthias de enige was die nog bij Antonio Garcia zat moest hij op kop rijden om het verschil zo klein mogelijk te houden tot de slotklim. Samen met 2 jongens van een andere ploeg reed hij zo’n 20 km de ziel uit zijn lijf tot de voet van Alto de os Ancares. Matthias begon totaal kapot aan de klim die de eerste 7-8 km vrij doenbaar was, maar vooral de laatste 2-3 km niet meer onder de 10 procent kwam (met stukken tot 14-15 %) en werd 57ste op een kwartier van de ritwinnaar. Antonio Garcia verloor uiteindelijk nog een plaats in het klassement en zakte van 2 naar 3. Matthias was  doodop en weinig blije gezichten ‘s avonds aan tafel gezien de verloren plaats.

  Zo gaat dat blijkbaar in Spanje, als er niet wordt gewonnen dan is er ook geen plaats voor plezier bij de leiding, in niet mis te verstane woorden wordt dan iedereen op zijn verantwoordelijkheden gewezen.


  Etappe 3:  Chantada-Chantada (121 km):

  Omdat de ploeg nog steeds kans had op rondewinst moest er gewerkt worden om Antonio Garcia in zo’n gunstig mogelijke positie aan de 2 slotklimmen van de etappe af te zetten. Matthias moest van in het begin mee op kop rijden samen met de ploeg van de leider. Dat deed hij tot kilometer 75 waar hij aan de voet van de eerste klim van de dag lek reed. Het duurde vrij lang voor hij een wiel kreeg en in tussen was men vooraan beginnen te koersen. Matthias heeft het peloton dan ook niet meer teruggezien. De laatste 50 km reed hij dan nog verder met 4 jongens die gelost waren omdat hij kost wat kost uit wou rijden. Uiteindelijk kwamen ze op een half uur binnen en werd 65ste in het eindklassement. Antonio Garcia werd uiteindelijk 3de in het eindklassement.


  Mat 7
   

  6/6: San Javier de Ribera, Copa de Espana Porvenir (U23), Murcia, 122  km.

  Copa de Espana voor beloften ging over een vrij vlak parcours met 1 klim van zo’n 10 km na 80 km wedstrijd. Omdat in deze wedstrijd de andere jaren vaak snel een grote groep weg reed waarbij de winnaar zat, koerste Matthias van in het begin heel attent. Na 10 km al werd op de kant het peloton in 3 stukken getrokken. Het viel echter snel stil en toen alles terug samen ging komen reed Matthias weg met 4 renners. Ze kregen echter nooit meer dan 1’30” en in de vlaktes rondom Murcia was het een onbegonnen zaak om met 5 man tegen de wind in weg te blijven. Halfweg de klim na zo’n 85 km werden ze bijgehaald door het peloton dat op de klim zelf in stukken brak. Matthias kon nog net aanpikken bij de 2de groep. Na de afdaling zagen ze de kopgroep nog rijden en werd alles op een waaier getrokken om er nog naartoe te rijden, het geen op zo’n 10 km van de aankomst ook lukte. Er was toen echter al 9 man weggereden uit de kopgroep waaronder 2 ploegmaten en zij mochten voor de zege sprinten. Matthias werd moegestreden 33ste in totaal. Met 2 man bij de eerste 10 en zijn 33ste plaats pakten ze ook de leidersplaats in het ploegenklassement van de Copa Porvenir.

   

  13-14/6: Ourense, Campeonato de la peninsula Iberica, Galicia.

  Dat weekend reden ze een tweedaagse opnieuw in Galicië. Matthias kreeg de eerste dag de opdracht heel de dag bij Antonio Garcia te blijven. Matthias zat echter met slechte benen (niet abnormaal na 10 uur autorit en een nieuw zadel sinds 2 dagen) en moest zich beperken tot het volgen van het peloton. Dit terwijl Garcia al na 30 kilometer wegreed en de resterende 120 km solo aflegde om uiteindelijk met meer dan 3 minuten voorsprong op de 2de te winnen.

   

  De 2de dag had Matthias zijn zadel wat laten zakken en had daardoor opmerkelijk betere benen. Na zo’n 95 km kon hij met enkele andere renners wegrijden maar veel ruimte kregen ze niet. Na nog enkele pogingen besloten ze met de ploeg om alles samen te houden tot de slotklim en Antonio Garcia daar zo goed mogelijk af te zetten. De laatste 25 km had de ploeg zich met 6 renners op kop gezet en trokken ze heel het peloton op een lint zodat niemand nog kon wegrijden. Matthias deed zijn werk tot het begin van de slotklim (3 km aan meer dan 10 % gemiddeld met stukken tot 23 %) waar Antonio Garcia iedereen in de vernieling reed en ons geleverde werk beloonde met de overwinning!


  Mat 6


  Tekst en foto's: Matthias Onghena
  Tekstbewerking: Kenny Janssens

  07-11-2009 om 21:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 07/11/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09


  Proficiat aan MATTHIAS VAN DE VELDE met zijn 2° Veldritzege bij de Nieuwelingen !!!


  Van de Velde Matthias KOP 2009 1

  Zaterdag 07/11/2009 - LICHTAART (A) - Veldrijden form. B - 60´

  Aantal deelnemers: 46

  1. BAESTAENS Vincent - FIDEA CYCLING TEAM  

  2. BEELEN Sven - SUNWEB-PROJOB op 20”

  3. BERCKMANS Nico - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW 

  4. HUYS Stijn - PALMANS-CRAS

  5. VAN DAEL Jan - SUNWEB-PROJOB     

  6. DE CLEYN Dave - AVB - CYCLING TEAM         

  7. DE KORT Tom - AVB - CYCLING TEAM

  8. BOSMANS Wietse - ISOREX CYCLING TEAM    

  9. WILLEMS Zeb - AVB - CYCLING TEAM op 1’28”

  10. KOYEN Niels – FREDIR op 1’34”

   

  07/11/2009 - ZEGELSEM - BRAKEL (O) - Veldrijden form. B - 60´

  Aantal deelnemers: 44

  1. EECKHOUT Kevin - SUNWEB-PROJOB 

  2. DENOLF Gianni - BKCP – POWERPLUS op 13”

  3. LAPERE Kris - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM           

  4. DEVENYNS Toon - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK op 45”

  5. HENDERICKX Nico - VC DE LIEVESPURTERS – ZOMERGEM op 48”

  6. BRACKMAN Jelle - MTB DREAMTEAM AARTSELAAR op 1’09”

  7. BECKING HANS - NBC BAR END op 1’26”

  8. DE WISPELAERE Bert - WT MOREL VANDEPUTTE VZW DE PINTE ZINGEM op 1’41”

  9. VAN GREMBERGEN Kendric - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 1’55”

  10. LIPPENS Brecht - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE op 2’07”

  16. DIELEMAN Michiel uit Hamme - VANOMOBIL MTB CYCLING TEAM op 4’00”

  22. ONGHENA Matthias uit Kieldrecht - UPV-BANCAJA(CLUB CICLISTA ALGINET) op 5’27”

  25. DE BOEY Jonas uit St.Gillis - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 6’32”           

  26. BAEYENS Dennis uit Berlare - KSC DENDERSTREEK LABIEKES

  29. VAN HOOSTE Vincent uit Stekene - ASFRA RACING TEAM   

  41. DE CALUWE Steven uit Eksaarde - VANOMOBIL MTB CYCLING TEAM

   

  07/11/2009 - LICHTAART (A) - Veldrijden form. C

  Aantal deelnemers: Juniores : 40´

   

  Aantal deelnemers: Nieuwelingen : 30´

   

  07/11/2009 - ZEGELSEM - BRAKEL (O) - Veldrijden form. C

  Aantal deelnemers: 31 Juniores : 40´

  1. BAELEN Jesper - CYCLINGCHAMPS   

  2. HOFMAN Joeri - TEAM CATA BIKES BIANCHI op 13”

  3. VAN DEN DRIESSCHE Niels - TEAM CATA BIKES BIANCHI op 1’01”

  4. DESRUELLE Dylan - KVC DE ZEEMEEUW OOSTENDE op 1’30”

  5. MERLIER Tim - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK op 2’01”

  6. VANDAELE Gregory - JONGE RENNERS ROESELARE op 2’36”

  7. VAN AERT Tijs - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W. op 2’56”

  8. DHONDT Michael - WT MOREL VANDEPUTTE VZW DE PINTE ZINGEM op 3’05”

  9. DE ZUTTER Bart - KON. VC ´T MEETJESLAND – KNESSELARE op 3’13”

  10. VERMEIRE Jordy - K.V.C. DEINZE VZW op 3’16”

   

  Aantal deelnemers: 30 Nieuwelingen : 30´

  1. MATTHIAS VAN DE VELDE uit Hamme - ISOREX CYCLING TEAM        

  2. VAN DEN DRIESSCHE Din - TEAM CATA BIKES BIANCHI          

  3. SCHEIRE Nicolas uit Beervelde - AVIA CYCLING TEAM             

  4. CLEPPE Nicolas - WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE 

  5. MAES Glenn - ASFRA RACING TEAM   

  6. DE KEUKELAERE Bart - KON. VC ´T MEETJESLAND - KNESSELARE          

  7. VISPOEL Bryan - ASFRA RACING TEAM          

  8. DE PAEPE Morris - ISOREX CYCLING TEAM      

  9. MARTENS Pepijn uit Stekene - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND        

  10. DE BRAUWER Brend - KVC DE ZEEMEEUW OOSTENDE 

  07-11-2009 om 20:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 07/11/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Zaterdag 07/11/2009 - LICHTAART (A) - Veldrijden form. D - 40´

  Aantal deelnemers: 43 Amateurs & Masters A

  1. VAN EYNDT Sven - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE           

  2. JANSEN Wim - CYCLO-BIKE LIMBURG 

  3. WILMSEN Tom - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE   

  4. BORGERS Tim - VLAAMS-BRABANTSE AFDELING         

  5. DE WIT Edwin - AFDELING ANTWERPEN - WBV  

  6. SLUYTS Glenn - CYCLING TEAM KESSEL        

  7. WERCKX Gerry - CYCLO-BIKE LIMBURG          

  8. VAN DEN BOGAERT Hans - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM         

  9. SCHROYEN Nico - CYCLO-BIKE LIMBURG        

  10. SNELS Kris - AFDELING ANTWERPEN - WBV     

   

  Aantal deelnemers: 24 Masters B

  1. VERVECKEN Bert - AFDELING ANTWERPEN - WBV         

  2. DRUYTS Marc - CYCLING TEAM KESSEL          

  3. VAN BOUWEL Eddy - AFDELING ANTWERPEN - WBV     

  4. MERTENS Dirk - CYCLO-BIKE LIMBURG           

  5. VANDERAERDEN Johan - CYCLO-BIKE LIMBURG
   

  Aantal deelnemers: 24 Masters C

  1. VERLOO Mark - DE TOEKOMSTVRIENDEN BAAL

  2. VAN DEN BERGH Wim - K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W.     

  3. SLUYTS Patrick - CYCLING TEAM KESSEL       

  4. SCHUTTERS Alfons - CYCLO-BIKE LIMBURG   

  5. MARYNISSEN Walter - AFDELING ANTWERPEN - WBV   

   

  07/11/2009 - ZEGELSEM - BRAKEL (O) - Veldrijden form. D - 40´

  Aantal deelnemers: 31 Amateurs & Masters A

  1. TRAEN Bjorn - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE        

  2. ALLIET Steven - WT MOREL VANDEPUTTE VZW DE PINTE ZINGEM op 33”

  3. MAES Timmy - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE op 1’05”

  4. HOFMAN Bart - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV – VZW op 1’11”

  5. VAN ASSCHE Nico - PROV. AFD. WEST-VLAANDEREN WBV op 1’25”

  6. MAES Wim - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE op 1’33”

  7. NAESSENS Axel - LA ROYALE PEDALE SAINT-MARTIN – TOURNAI op 1’58”

  8. BOGAERT Nico - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE op 2’10”

  9. DEBACQUER Joris - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV – VZW op 2’35”

  10. VAN GAEVER Stefaan - DE BOSBIKERS MOERBEKE WAAS op 2’43”

   

  Aantal deelnemers: 13 Masters B

  1. LAMMENS Mario - SOLAR-PLUS CYCLING TEAM          

  2. SMET Ivan - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW   op 50”

  3. BALLET Peter - WT MOREL VANDEPUTTE VZW DE PINTE ZINGEM op 2’01”

  4. VANDAELE Johan - PROV. AFD. WEST-VLAANDEREN WBV op 3’08”

  5. VANDECAUTER Nick - PROV. AFDELING OOST VLAANDEREN op 3’57”

   

  Aantal deelnemers: 19 Masters C

  1. WILLEMS Michel - JONGE RAKKERS VOLLEZELE          

  2. DE CLERCQ Jose - WT MOREL VANDEPUTTE VZW DE PINTE ZINGEM op 2’06”

  3. DE SCHEEMAEKER Ronald - KON. VC ´T MEETJESLAND – KNESSELARE op 2’54”

  4. VAN WAMBEKE Lucien - FUNNY BIKERS KLUISBERGEN op 3’56”

  5. VANBRUAENE Ghislain - VC DE LIEVESPURTERS – ZOMERGEM op 4’26”

  07-11-2009 om 20:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MATTHIAS ONGHENA REED WEGSEIZOEN BIJ HET SPAANSE UPV-BANCAJA - DEEL 1 !!!

  Matthias Onghena reed het wegseizoen bij UPV-Bancaja in Spanje !!!

   

  DEEL 1

   

  Via het feit dat Matthias Onghena uit Kieldrecht in het voorjaar ging studeren aan de Universidad Politecnica de Valencia (UPV), kwam hij in de gelijknamige ploeg terecht UPV-Bancaja. Het niveau van de ploeg was heel hoog en ze waren dan ook niet echt geneigd om zomaar een buitenlandse universiteitsstudent erbij te nemen. Uiteindelijk kreeg Thomas een trui en een broek en een kans om hem te bewijzen bij de ploegleiding. Zijn eerste wedstrijd in Spanje was er meteen één op het allerhoogste niveau. Omdat de ploeg aan de slag was in zowel de Vuelta a Extremadura als de Vuelta a Castellon moest hij onmiddellijk de Copa de Espana gaan rijden, vergelijkbaar met de topcompetitie wedstrijden in België.


  Mat 2   
   

  6/4: Memorial Rodriguez Inguanzo, Copa de Espana (Cantabrië), 160 km.

  Het klimaat in Cantabrië is vergelijkbaar met dat in België en hoewel het in Valencia op dat moment 25 °C was, kregen ze heel de wedstrijd regen bij een temperatuur van 4-5°C. De wedstrijd zelf liep over 160 km over een parcours vergelijkbaar met onze Ardennen, met zo’n 180 deelnemers aan de start. Matthias kon vrij goed het peloton volgen maar had enorm veel last van de koude. Na 2 uur wedstrijd waren zijn benen al helemaal verkrampt van de koude en na 110 km moest hij het peloton, toen nog zo’n 100 man sterk, laten gaan op een klimmetje van 2de categorie. Met een groepje gelosten reden ze nog 25 km tot het plaatselijke circuit. Al bij al geen slecht resultaat voor een eerste wedstrijd op dit niveau na bijna 3 maanden zonder competitie.

   

  2/5: L’alcora (Castellon), 130 km.

  In deze regionale wedstrijd met zo’n 150 renners aan de start reden er al na 50 km 18 renners weg op een klimmetje van 3de categorie. Van de ploeg van Matthias was maar 1 renner mee en daar ze Oscar Grau in het peloton zitten hadden (de week ervoor in Extremadura nog 2de in sprint na Nico Eeckhout) moest er met de hele ploeg op kop gereden worden. In Spanje is het zo dat er zelfs in de regionale koersen in ploeg gereden wordt en ze ook gevolgd worden met de ploegauto, oortjes enz… Matthias draaide goed mee in de achtervolging en bleef als één van de laatsten over. Uiteindelijk geraakten ze na 15 km achtervolgen niet veel dichter en werd de achtervolging gestaakt. Na zo’n 120 km kon Matthias met enkele anderen in twee keer nog wegrijden uit het peloton. In de sprint bergop werd hij 10de en uiteindelijk 30ste van de 150 deelnemers.

   

  Mat 3

  7/5: Torredonjimeno, Copa de Espana, Jaen (Andalucia), 160 km.

  Omdat de ploegleiding tevreden was over Matthias zijn geleverde werk voor de ploeg van vorige week moest hij opnieuw Copa de Espana rijden, dit keer in Torredonjimeno vlakbij Jaen. De wedstrijd liep het grootste gedeelte over constant golvende, brede wegen, soms zelfs gewoon autostrades waarbij aan de linkerkant van de weg auto’s hen nog passeerden. De wedstrijd bleef vrij lang gesloten en werd gecontroleerd door de Andalucia-Cajasur, die de leider in de Copa in hun ploeg hadden. Na zo’n 100 km kwam er dan toch een goede ontsnapping en aangezien er iemand mee was van Andalucia-Cajasur moesten de andere ploegen aan het werk, waaronder Matthias zelf. Na zo’n 10 km achtervolgen haalden ze de vluchters bij. Matthias ging nog snel voor de klim van 2de categorie die na 115 km kwam om enkele drinkbussen voor hem zelf en de ploeg. Na deze afgeleverd te hebben begon onmiddellijk de klim van 2de categorie, zo’n 7 km aan gemiddeld 6%. Hier brak het peloton vanzelfsprekend in stukken. Matthias kwam in het 2de pelotonnetje terecht met zo’n 30 man in achtervolging op de 25 koplopers. Deze haalden ze ondanks het strakke tempo niet meer bij. Op de slotklim op 15 km van de aankomst brak het achtervolgend groepje opnieuw. Uiteindelijk werd Matthias 39ste van de 160 deelnemers. Het zogenaamde vlakke parcours telde uiteindelijk meer dan 2000 hoogtemeters.

   

  Mat 4

  14/5: Berga - Saint Boi, Copa de Espana, Barcelona, 180 km

  De meest vlakke maar wel langste wedstrijd van de Copa de Espana. De eerste twee wedstrijduren verliepen razendsnel en Matthias had niet echt veel overschot. Daarna begon de heuvelzone en kwam hij er wat door, kon opschuiven en zich bergop vooraan handhaven. Na 147 km op een klimmetje van 2de categorie werd alles uit elkaar gereden. Matthias zat echter aan de voet veel te ver en moest de hele klim renners voorbij rijden. Uiteindelijk kwam hij boven 20 meter tekort om mee te zijn met de eerste 20, het geen mits een betere beginpositie normaal had moeten lukken. In de laatste 30 vlakke kilometers kwam alles onder impuls van de ploeg van de latere winnaar terug samen en eindigde de wedstrijd op een massasprint. Vandaag waren er echter geen bordjes de laatste 10 km en toen ze plots rechtsaf draaiden hing daar de vod van de laatste kilometer. Matthias zat opnieuw nog veel te ver (+/- 90ste) hetgeen hem uiteindelijk een 34ste plaats op 160 deelnemers opleverde in een sprint waarin hij tot aan de aankomst nog steeds renners aan het inhalen was.

  Matthias Onghena: “Ik voelde me nog vrij fris ondanks de vele kilometers en had het gevoel dat er vandaag veel meer in gezeten had mits parcourskennis.”

  Mat 5


  Tekst en foto's: Matthias Onghena
  Tekstbewerking: Kenny Janssens

  07-11-2009 om 20:23 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LA RUTA DE LOS CONQUISTADORES 2009 !!!

  LA RUTA DE LOS CONQUISTADORES 2009 !!!

  La Ruta de Los Conquistadores 02


  Kris Janssens op weg naar Costa Rica voor de ronde
  ‘LA RUTA DE LOS CONQUISTADORES’ !!!

   

  La Ruta de Los Conquistadores 03

  Vrijdag 6 November is Kris Janssens uit Stekene vertrokken naar Costa Rica voor een nieuwe uitdaging: La Ruta de los Conquistadores.
  Voor de gelegenheid heeft hij een blog gemaakt waarop je het avontuur kan volgen:
  http://www.bloggen.be/rockrider
  Hij zal proberen om dagelijks verslag uit te brengen van deze 4-daagse rit die van start gaat op 11/11.

  Van 11 tot en met 14 November 2009 gaat te Costa Rica de befaamde "Ruta de Los Conquistadores" door een 4-daagse marathon wedstrijd.


  La Ruta de Los Conquistadores 01


  Tekst en foto: Kenny Janssens

  07-11-2009 om 20:19 geschreven door kenny


  06-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 8/11/2009 - RONDE VAN HET WAASLAND TE ST.NIKLAAS !!!
  Ronde Van het Waasland MTB Banner

  Zondag 8/11/2009 – Ronde van het Waasland MTB te St.Niklaas !!!

   

  Aanstaande zondag is de Ronde van het Waasland te gast in Sint-Niklaas voor mooie gevariëerde ritten met 31 - 34 - 42 of 51 km als afstanden :
  Via enkele bospaden verlaten ze Sint-Niklaas om via de trage wegels Temse te bereiken, in Steendorp rijden ze door de steenbakkerij. Vanaf Rupelmonde doorkruisen ze de Potpolderwerf met mooie uitzichten op de Schelde tot het kasteel van Wissekerke te Bazel. Ook de terugweg gaat door de Potpolder. Na de bevoorrading volgt het technisch park van de steenbakkerij.  De Haasdonkse bossen en de doortocht in recreatie-oord de Ster zijn het toetje van deze gevariëerde tocht.

  De voorbijë zondag kwamen 1.206 tevreden deelnemers de Waasmunsterse boslucht opsnuiven.


  Deelnameprijs:  3 euro of  3,5 euro (met ritverzekering),  2 euro:  -16 jarigen.

  (douches, bikewas, prijzenpot, bevoorradingen, gezellige voor en na bike, fietsexpo) 

   

  Bron: flvdv

  06-11-2009 om 12:55 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KALENDER RONDE VAN HET WAASLAND MTB 2009 !!!
  Ronde Van het Waasland MTB Banner

                              Ronde Van het Waasland 2009 MTB

  Bron: flvdv

  06-11-2009 om 12:50 geschreven door kenny


  02-11-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO'S TROFEEFEEST VWF 2009 !!!

  vwf

  TROFEEFEEST VWF 2009 !!!


  VWF 31-10- vwf feest 046
  Achiel De Witte van de Cibel-Cibonploeg met de voorzitter van de ploeg Werner Dullaert
  met de trofee die ze behaalden voor hun tweede plaats in de Geditrofee.

   

                           VWF 31-10- vwf feest 043
  Tweede plaats, de ganse Cibelploeg met hun voorzitter samen rond de reuze trofee.

   

  VWF 31-10- vwf feest 029
  Glenn De Wolf uit Hamme die  in de ‘Ronde van het Waasland’ de Gele trui
  had verovert samen met de inrichters van deze ronde.

   

  VWF 31-10- vwf feest 033
    Glenn De Wolf met zijn blauwe trui samen met zijn beste supporters.

   

  VWF 31-10- vwf feest 018               VWF 31-10- vwf feest 019
  André Syvertsen van het Cibel team op het VWF feest.       
  André Syvertsen kan niet alleen fietsen maar ook dansen 
                                                                                               en perfect zingen, proficiat hij heeft dat zeer goed gedaan !!! 
                                                                                               (bezit André verborgen talenten)

   

   

   

  Foto’s: Rita Thienpondt

  02-11-2009 om 18:44 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN V.W.F. RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 01/11/2009 !!!

  vwf

  Proficiat aan THEO VERHEYDEN met zijn Zege in de Catg.D MTB !!!


  Zondag 1 November - Gooik - Cross


  A-reeks
  1 De Paepe Davy
  2 Maes Wim
  3 Van Assche Nico
  4 Nevens Sven
  5 Schol Dieter

  VWF 1-11-09 gooik 054
  Winnaars Catg.A Davy De Paepe, Catg.B Nico Henderickx en Catg.C Francis De Ridder.


  B-reeks
  1 Henderickx Nico
  2 Albert Steven
  3 De Bock Benny (Hamme)
  4 Nerinckx Stefan
  5 De Bacquer Joris

  C-reeks
  1 De Ridder Francis
  2 Berwart Rudy
  3 Standaert Danny (Bornem)
  4 Verholen Gunter
  5 Rijmenans Dirk

  D-reeks
  1 De Clercq José
  2 Spruyt Alex
  3 Mertens René
  4 Vanwesenbeeck Luc
  5 De Vos Marc

  E-reeks
  1 Lievens Edward
  2 De Vos Robert
  3 Vanhonsebrouck Michel
  4Van Ginderdeuren Adriaan
  5 Hermie André

  E+ -reeks
  1 Mussche Lucien
  2 Martens Herman
  3 Van Impe Lucien
  4 Bie Serge
  5 De Gent Jan
   

  VWF 1-11-09 gooik 027
  Winnaars Catg D Jose De Clercq, Catg.E Edward Lievens en Catg.E+ Lucien Mussche.

   

             
  Zondag 1 November - Gooik - MTB

  A -reeks

  1 Pieters Bart
  2 Maes Jo
  3 Vereecken Didier
  4 Govaert Tim
  5 Fackaert Bjorn

  VWF 1-11-09 gooik 084
  Bart Pieters uit Dendermonde was totaal leeg gereden in de gietende regen 
  en dit na zijn eerste overwinning.


  B-reeks
  1 De Clercq Erwin
  2 De Maesschalck Andy (Sinaai)
  3 Kiekens Ronny

  VWF 1-11-09 gooik 088
  Winnaar Catg.A MTB Bart Pieters en Erwin De Clercq winnaar in de Catg.B


  C-reeks
  1Wille Rudi
  2 Van Den Eede Dominique
  3 Rossignol Jean-Luc
  4 Vermassen Carlo
  5 Sergeant Rik

  VWF 1-11-09 gooik 076
    Winnaar Catg.C MTB Rudi Wille en Theo Verheyden winnaar Catg.D


  D-reeks
  1 THEO VERHEYDEN (Moerzeke)
  2 Vandenhouwe Etienne
  3 Wauters Roger
  4 Godeau Carla
  5 September Tinneke

  VWF 1-11-09 gooik 057
                            Aankomst van Theo Verheyden.


  Foto’s: Rita Thienpondt

  02-11-2009 om 18:39 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WIELERTEAM WAASLAND VAN MAANDAG 02/11/2009

  hudiko_banner2 


  Stand na de transferperiode bij WIELERTEAM WAASLAND


  Hierbij de stand van zaken betreffende ons ledenaantal na de transferperiode 2009.

  Gingen weg bij ons :

  *Junior: Aaron De Wael, Uitbergen naar jong wielertalent Kruishoutem.

  *Junior: Ruben Geerinckx, Moerbeke naar jong wielertalent Kruishoutem.

  * Belofte: Kenny Goossens, Sinaai naar Jan Snel.

  * Nieuweling: Stef Bryssinck, Rupelmonde naar Avia team.

   

  Kwamen naar ons :

  * Miniem: Pauwels Maxim, Temse van Wacteam.

  * Nieuweling: Baeyens Nathan, Berlare van Labiekes Denderhoutem.      

  * Nieuweling: Persoon Pieter, Stekene van Wacteam.    

  * Junior: De Ridder Gianni, Buggenhout van Labiekes Denderhoutem.

  * Belofte: De Maesschalck Tom, Sinaai van Labiekes Denderhoutem.

  * Belofte: De Mol Bram, St-Pauwels van Dijlespurters Mechelen.

   

  Nieuwe aansluitingen voor 2010 (ZONDER transfers )

  * 2 miniemen

  * 8 aspiranten

  * 6 nieuwelingen

  * 3 juniors

  * 1 elite z/c

  Totaal dus : 20 nieuwe gezichten

   

  Brengt ons op :

  * 10 miniemen

  * 15 aspiranten

  * 20 nieuwelingen

  * 21 juniors

  * 18 beloften

  * 3 elite z/c

  Totaal : 87 renners tegenover 66 in februari 2009

   

  Naam van de club wordt : Wielerteam Waasland

   

  Hudiko brandstoffen en Schrack technics zijn gestopt als sponsor.

   

  De nieuwe shirt sponsors

  Yvo Boven (ramen en glas)

  Electriciteitswerken Andre De Beule

  Lekopsporing

  Waasland automotive                                       

   

  Naast

  Lashing hoogwerkers

  Renobad

  Bebra keukens

  Van Goethem renovatie

   

  Verder zijn er nog een aantal “kleinere sponsors”.

   

   

  Bron: flvdv

  02-11-2009 om 17:22 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJDAG 13 NOVEMBER - REUZE BINGO AVOND TE BELSELE !!!

  Belsele
   
  Verdere info Géry Smet op het Gsm-nummer 0495/87.80.14 of via email
  belsele.sportief@skynet.be .

  02-11-2009 om 17:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOMINIQUE CORNU PAKT ZILVER IN MANCHESTER !!!

  Dominique Cornu pakt zilver in Manchester !!!

     Op de Wereldbeker in Manchester heeft Dominique Cornu uit Beveren niet kunnen stunten in de finale van de individuele achtervolging. Onze landgenoot werd ingelopen door Geraint Thomas en moest met zilver vrede nemen.
  In de eerste twee kilometer bleef Cornu nog in de buurt van zijn tijd uit de kwalificaties, toen hij met 4:17.390 een nieuw Belgisch record op de tabellen zette. In de derde kilometer verzwakte hij echter zodat Thomas hem in de slotkilometer kon inlopen.
  In de wedstrijd om het brons moest de Spanjaard David Muntaner de duimen leggen voor de Oekraïner Vitaliy Shchedov.

  Cornu met record naar finale in Manchester !!!

  Dominique Cornu heeft zich op de Wereldbekermanche baanwielrennen in Manchester geplaatst voor de finale in de individuele achtervolging. Met 4:17.390 realiseerde Cornu een nieuw Belgisch record.

  Cornu was bijna twee seconden sneller dan de tijd die hij neerzette tijdens het WK in Pruszkow eerder dit jaar. Enkel de Brit Geraint Thomas deed met 4:15.015 nog beter en wordt een zware tegenstander in de finale vrijdagavond.

   

  België negende op WB-ploegenachtervolging !!! 

   

  België is zondag 9e geëindigd in de ploegenachtervolging op de WB-manche baanwielrennen in Manchester.

  Dominique Cornu (Beveren), Jonathan Dufrasne, Tim Mertens en Stijn Steels (Westerlo) zakten in de tweede helft van hun wedstrijd weg, en bleven met een tijd van 4:14.111 ruim vijf seconden boven het Belgische record.

   

  De Ketele en Mertens winnen ploegkoers !!! 

   

  Kenny De Ketele en Tim Mertens hebben in Manchester de eerste manche van de wereldbeker ploegkoers gewonnen. Ze gingen de Duitse Europese kampioenen Roger Kluge en Robert Bartko met één punt vooraf.

  Net zoals tijdens het EK in Gent van twee weken terug mengden De Ketele en Mertens zich van bij het begin in de sprints. Na één gewonnen sprint en twee tweede plaatsen grepen ze iets voorbij half koers de leiding.

  In de finale van het EK werd de jonge Belgische tandem nog teruggeslagen toen vijf teams een winstronde namen, in Manchester slaagde geen enkel duo daar in.

  De Ketele en Mertens wonnen ook de voorlaatste sprint en hadden zo aan één punt in de slotsprint genoeg om de Europese kampioenen Kluge en Bartko net achter zich te houden. De Russen Sergey Kolesnikov en Alexey Shmidt werden op zes punten.

     Bron: Sport.be

  02-11-2009 om 16:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 01/11/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan MORENO DE PAUW met zijn zege in de Open en de Ploegkoers !!!

  Proficiat aan JESSY DRUYTS met haar zege bij de Dames !!!


  Zondag 01/11/2009 - HOOGSTRATEN - SUPERPRESTIGE (A) - Veldrijden Klasse 1 UCI - 60´

  Aantal deelnemers: 34

  1. ALBERT Niels - BKCP - POWERPLUS   

  2. STYBAR ZDENEK - FIDEA CYCLING TEAM op 16”

  3. NYS Sven - LANDBOUWKREDIET-COLNAGO op 1’12”

  4. PAUWELS Kevin - FIDEA CYCLING TEAM op 1’28”

  5. VANTORNOUT Klaas - SUNWEB-PROJOB op 1’48”

  6. DE KNEGT Gerben - RABO op 1’58”

  7. SIMUNEK Radomir - BKCP - POWER PLUS op 2’22”

  8. VERVECKEN Erwin - REVOR-JARTAZI CONTINENTAL TEAM op 2’32”

  9. AERNOUTS Bart - RABO CONTINENTAL TEAM op 2’33”

  10. VANTHOURENHOUT Dieter - BKCP - POWERPLUS     

   

  01/11/2009 - HOOGSTRATEN - (A) - Veldrijden U23 – UCI 50´

  EUROPEES KAMPIOENSCHAP - Aantal deelnemers: 47

  1. GAVENDA Róbert Slovakia

  2. SZCZEPANIAK Pawel Poland op 5”

  3. MEEUSEN Tom Belgium op 8”

  4. SZCZEPANIAK Kacper Poland

  5. SILVESTRI Elia Italy op 27”

  6. AERNOUTS Jim Belgium

  7. JOUFFROY Arnaud France

  8. VANCOMPERNOLLE Kenneth Belgium

  9. BOULO Matthieu France op 41”

  10. DENUWELAERE Jan Belgium op 52”

   

  01/11/2009 – HOOGSTRATEN (A) - Veldrijden Dames – UCI - 40´

  EUROPEES KAMPIOENSCHAP - Aantal deelnemers: 32

  1. VOS Marianne Netherlands

  2. VAN DEN BRAND Daphne Netherlands op 37”

  3. WYMAN Helen Great Britain op 42”

  4. NASH Kate rina Czech Republic op 50”

  5. HAVLÍKOVÁ Pavla Czech Republic op 55”

  6. VAN PAASSEN Sanne Netherlands op 1’08”

  7. FERRIER BRUNEAU Christel France op 1’31”

  8. MANI Caroline France

  9. VANDERBEKEN Joyce Belgium op 2’00”

  10. CANT Sanne Belgium op 2’04”

   

  01/11/2009 – HOOGSTRATEN (A) - Veldrijden Juniors UCI - 40´

  EUROPEES KAMPIOENSCHAP - Aantal deelnemers: 50

  1. VIENNET Emilien France  

  2. SWEECK Laurens Belgium op 11”

  3. VAN DER HEIJDEN Michiel Netherlands op 23”

  4. TEUNISSEN Mike Netherlands op 42”

  5. BOSMAN Gert Jan Netherlands op 48”

  6. ADAMS Jens Belgium

  7. DOLFSMA Emiel Netherlands op 51”

  8. LASÁK Matej Czech Republic op 53”

  9. BOROŠ Michael Czech Republic op 1’01”

  10. VAN POPPEL Danny Netherlands op 1’06”

  01/11/2009 - GENT - VWEM (O) - Piste - Nationale Meeting - zonder motoren

  Nieuwelingen - Aantal deelnemers: 5

  1. VERWILST Dieter - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS              

  2. VAN BEETHOVEN Matthias - KON. BALEN B.C. V.Z.W.  

  3. WILLEMS Frederick - CYCLINGTEAM OOST-WEST       

  4. VAN RENTERGHEM Boris - WK NOORD WEST BRABANT

  5. VERCAUTEREN Tobias - WK NOORD WEST BRABANT   

   

  Juniores - Aantal deelnemers: 5

  1. CASPERS DIDIER               

  2. DE SMET Gertjan - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE 

  3. JACOBS Alessandro - WSC HAND IN HAND BAAL         

  4. CRABBE Arno - WSC HAND IN HAND BAAL       

  5. JOOSEN Stephane - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.        

   

  Open  - Aantal deelnemers: 9

  1. MORENO DE PAUW - AVIA CYCLING TEAM    

  2. SCHETS Steve - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT         

  3. DUIZINGS Don - WV NOORD HOLLAND 

  4. VLASSELAER Maarten - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL

  5. HEENEMAN WILLY - WESTLAND WIL VOORUIT 

  6. LAVA Kevin - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS   

  7. COSTERMANS Randy - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW   

  8. BEIRNAERT Wim - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM           

  9. DE ROECK Kevin - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS               

   

  Dames - Aantal deelnemers: 7

  1. JESSY DRUYTS uit Wilrijk - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW 

  2. ROELEN Evy - KON. BALEN B.C. V.Z.W. 

  3. PAUMEN Withney - WCL BERG KLIMMERS      

  4. DONDERS Laura - DE DIJLESPURTERS V.V. MECHELEN V.Z.W.       

  5. DOLMAN HALIEGH             

  6. NIEUWENHUIZEN NATASJA - WESTLAND WIL VOORUIT           

  7. REYNAERT Ganaelle - WK NOORD WEST BRABANT      

   

  Dames - Aantal deelnemers: 3

  1. MARKUS KELLY - TERHEYDE CT           

  2. DELTOMBE Evelien - K.S.W. DE DEMERSPURTERS HAACHT-BETEKOM      

  3. LAVRIJSSEN Birgit - PRC DELTA         

   

  Ploeg - Aantal deelnemers: 12

  1. SCHETS Steve - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT         

  1. MORENO DE PAUW uit St.Pauwels - AVIA CYCLING TEAM    

  2. VLASSELAER Maarten - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL

  2. LAVA Kevin - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS   

  3. CASPERS DIDIER               

  3. HEENEMAN WILLY - WESTLAND WIL VOORUIT 

  4. GEERTS Kevin - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.    

  4. DRUYTS Gerry uit Wilrijk - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW   

  5. THEUNS Edward - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW     

  5. PROVOOST Robbe - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS        

  6. BEIRNAERT Wim - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM           

  6. DUIZINGS Don - WV NOORD HOLLAND 

   

  01/11/2009 - HULSHOUT (A) - Veldrijden Aspiranten


  01/11/2009 - HULSHOUT (A) - Veldrijden Miniemen

   

  01/11/2009 - EKSEL (HECHTEL-EKSEL) (LB) - Mountainbike - Provinciale wedstrijd

  02-11-2009 om 16:58 geschreven door kenny


  31-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 31/10/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Zaterdag 31/10/2009 - ZINGEM (O) - Veldrijden Aspiranten


  31/10/2009 - ZINGEM (O) - Veldrijden Miniemen

  31-10-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  29-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOENSDAG 11 NOVEMBER - MTB TOERTOCHT TE EKSAARDE !!!

  Op Woensdag 11 november 2009 organiseert de Mountainbike Club VZW Gezôarse Feesten voor de achste maal een mountainbiketoertocht in en rond Eksaarde !!!

   

  De deelnemers hebben keuze uit tochten, van 28 km, 44 & 55 km, die hen langs de mooiste plekjes in en rond Eksaarde brengen. Men kan inschrijven van 08.30 u tot 12.00 u in het lokaal ’t Uilennestje naast de sporthal in de Muylaertstraat. Voor 3 & 3,5 Euro ontvangen de deelnemers op de tussenstop een ruime bevoorrading, verzekering, een pannenkoek na de rit,  douchegelegenheid, bikewash en bewaakte fietsparking.

   

  Voor de kids tussen 7 en 14 is er een tocht voorzien van 18 km in samenwerking met de Waasland mountainbike school. Enkele toppers uit de Belgische mountainbikewereld zullen de jongeren begeleiden op deze tocht. Start stipt om 10.00u.

   

  Nieuw voor dit jaar is dat ze ook meewerken aan de aktie, fiets proper maak er je hobby van,van de intercommunale IDM.

  Bovendien bent U steeds welkom als deelnemer of om de sfeer eens op te snuiven op deze organisatie op 11 november. Indien U zin heeft om deel te nemen maar over geen mountainbike beschikt, geef hen dan zo vlug mogelijk een seintje zodat ze voor U een fiets kunnen huren.

   

  Gezoarse Feesten 2009 Gezoarse Feesten mountainbike.jpg 2009


  Tekst: Peter Van de Vijver

  e-mail pvandevi@hotmail.com

  www.mtb-eksaarde.tk

   

  Bron: flvdv

  29-10-2009 om 20:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG VAN DE GROTE PRIJS 'ARTHUR PULTIJN'

  Grote Prijs Arthur Pultijn
  Just For Fun wedstrijd: MTB/Cross
   
  Het prachtige weer zorgde voor een mooi deelnemersveld.

  Bij de +35 jarigen was de overwinning voor Theo David, kampioen van Beveren werd Gino Vercauteren. Bij de vrouwen was de titel voor Annick Pultijn. Bij de -35 jarigen kwamen 28 deelnemers aan de start, Nicky David werd kampioen van Beveren en won de wedstrijd in zijn geheel. Bij de vrouwen was de titel voor Eveline Laureys. De eerste dame bij de -35jarigen was Stephanie Van Duyse.
   
  Wij zouden graag bij deze alle deelnemers, gemeente, atletiek volharding, medewerkers,... willen bedanken! 

  Uitslag +35 jaar

  1.David Theo

  2.Vercauteren Gino

  3.Roman Dieter

  4.Van Camp Freddy

  5.Moras Patrick

  6.Hesters Tom 7.Hersee John 8.Van Puyvelde Les 9.Geleyn Ronny 10.Van den Berghe Luc 11.Janssens Gerry 12.Moortgat Gino 13.Leyssens Benny 14.Beniers Luc 15.Maes Nick 16.Goossens Gert 17.De Paepe Jeroen 18.De Sitter Jim 19.Cleiren Johan 20.Van De Perre Christiaan 21.De Roos Willy 22.Rooms Romain 23.De Gucht Dimitri 24.Heymans Werner 25.Rooms Didier 26.Baert Steven 27.De Bruyne Gerry 28.De Vilde Cindy 29.Pultijn Annick 30.Goffaux Sven 31.Alofs Willy 32.Van Gasse Christiane 33.De Backer Monique 34.De Jonghe Kevin

  Uitslag -35 jaar

  1.David Nicky

  2.Janssens Sven

  3.Coppens

  4.Neyt Thomas

  5.Maris Koen

  6.Meerschaert Kris 7.Cools Aaron 8.Vereecken Peter 9.Van Hende Ringo 10.Lauwaert Nico 11.Boel Franky 12.Janssens Luc 13.Van den Bossche Gert 14.Van Mieghem Maarten 15.Van Duyse Stephanie 16.Rotthiers Sven 17.Van Duyse Melanie 18.Grabowski Alexander 19.Smet Nicola 20.Filip Rooms 21.Witvrouwen Kristel 22.Laureys Eveline 23.Thierens Rafaël 24.Verbeke Benjamin 25.Van De Perre Kelly 26.Pultijn Thabita 27.Rotthier Vicky 28.Weemaes Filip

   

   

  Tekst : Gert Van Den Bossche

  29-10-2009 om 20:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO'S VAN DE GROTE PRIJS 'ARTHUR PULTIJN'

  Foto's Grote Prijs 'Arthur Pultijn'

   

  25 OKTOBER 2009

   

  Just For Fun Wedstrijd MTB


  afbeelding 2009 054  afbeelding 2009 058
  afbeelding 2009 106 afbeelding 2009 061

  afbeelding 2009 108       afbeelding 2009 117
   
  afbeelding 2009 115


  Foto's: Raymond De Geest

  29-10-2009 om 20:11 geschreven door kenny


  28-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJDAG 6 NOVEMBER HERDENKINGSMIS TER NAGEDACHTENIS VAN FRANK VANDENBROUCKE !!!

  VRIJDAG 6 NOVEMBER HERDENKINGSMIS TER NAGEDACHTENIS VAN FRANK VANDENBROUCKE !!!

   
  Vandenbroucke Frank


  Op 6 november aanstaande wordt er in de kerk van Steenhuize om 19u een mis opgedragen ter nagedachtenis van de diep betreurde Frank Vandenbroucke.

  Na de eredienst kan er dan wat bijgepraat worden in Franks lievelings café 't Berghof.

   

   

  Tekst en foto: Emmanuel Vekeman

  Bron: Rita Thienpondt

  28-10-2009 om 21:12 geschreven door kenny


  27-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 14 NOVEMBER - RESTAURANTDAG RABC 2009 !!!
  RABC restaurantdag 2009
  RABC restaurantdag 2 2009

  Bron: Filip Thoen

  27-10-2009 om 20:35 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!