.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  07-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 13 SEPTEMBER - ELITE Z.C. EN BELOFTEN TE KLEIN SINAAI !!!

  Zondag 13 september in Klein Sinaai.

   

  OPVOLGER GEZOCHT VOOR BART HEIREWEGH !!!

   

  Heirewegh Bart Klein Sinaai 2008
         Bart Heirewegh die vorig jaar de palm kreeg.

   

  Zondag 13 september om 15u richt het Sportcomiteit ‘Het Vliegend Wiel Klein Sinaai’ haar jaarlijkse wedstrijd voor EZC & U23 in. Een organisatie die kadert in de plaatselijke kermis.

  De inschrijving  gebeurt  café d’ Oude Route in de Koebrugstraat. De afstand staat op 109 Km verdeeld over 16 ronden van 6,8 Km. Het parcours met vertrek in de Koebrugstraat 57,  loopt langs Pannenhuisstraat, Wittingstraat, Achterstraat, Polken, Heirweg, Lesten Stuyver, Koebrugstraat, Kloosterstraat, Boudelostraat, Brugse Heirweg en Koebrugstraat.

  Aankomst Koebrugstraat aan de kerk ter hoogte van café ‘d Oude Route. Het opmaken van de uitslag en prijsuitreiking is in café Van Bocxlaer, Kasteelstraat 3.

  Kleedkamers en eventuele medische controle: in ontmoetingscentrum “Boudelo”, Kasteelstraat 19

  De palm geschonken door Ceremoniën Huis “Jozef” Van Daele Stekene.

   

  Vorig jaar waren er 75 deelnemers en de winnaar was Bart Heirewegh uit Hamme. In 2007 ging de zege naar Marc Baeyens. Er waren toen 57 deelnemers. Marc Baeyens was ook in 2006, 2005 en 2004 al de beste in Klein Sinaai met respectievelijk 33, 30 en 41 deelnemers. Klein Sinaai heeft dus wel een beetje weg van de ‘Marc Baeyens koerse’!

   

  Baeyens Klein Sinaai
  De winnaar 2007 Marc Baeyens die al jaren een “abonnement” had op winst in Klein Sinaai.

   

  Dat er in Klein Sinaai en omgeving door de sponsors flink wordt meegewerkt blijkt uit deze indrukwekkende lijst.

  Landbouwkrediet Karin De Witte, Veiligheidscoördinatie Vepabo, Abri Klavertje Vier bvba

  A1 Elektriciteitswerken Frederik, Beton De Rijcke, Algemene schrijnwerkerij Bemeco, Algemene Schrijnwerkerij Eddy De Wilde, Bouwwerken Armand Dierinck, Schrijnwerkerij Eurovenster, Schrijnwerkerij Fré Bouw, Schrijnwerkerij De Pau,Grondwerken Jover, Quintelier Elektro, Loodgieter Van Brussel Jacky, Bouwwerken Van Laere Theo, Ruimdienst Windhey, Sanitair Michel Baes NV, Verhegge Algemene Bouwwerken, Keukens AIS Design, Electro Van De Velde & Zn, Elektro Baert Hervé-Mervis bvba,Pedro’s Houtatelier bvba, Keukens Van Der Aa.

   

  Baeyens Klein Sinaai 2005
  Zo stond Marc Baeyens in 2005 onder parasol na zijn winst.
  Links naast hem Schepen Johan Koppen en uiterst rechts wijlen schepen André De Blick

   

  Dakwerken Ferket bvba, Dakwerken Erik Baert, Bezetwerken Coppieters-Cerpentier, PROFEL Jan Joos, Afsluitingen - Schilder Tom Veillaird, Hekwerk Greto, Poorten Van Steerteghem Theo, Parket & Interieur G&W Solutions, Zonnewering Rotthier bvba, Kleuradviezen De Clerck Patrick, A²-Architecten bvba, Ingenieursbureau Bertram,  Interiors Van Puyvelde bvba, Chapewerken De Smet-De Smet, Tuinaanleg Dirk Martens, AVEVE Tuincentrum, Zaden G. De Witte.

   

  Burgemeester Stany De Rechter, Schepenen Réno Martens – Nicole Van Duyse, Schepen Frans Windhey, Johan Koppen, Gemeenteraadsleden Bernard Mels, Ann Ghyselinck, Marc Fruytier,Temmerman Inge, Ere Burgemeester Herman Rollier, OCMW Voorzitter Dirk Backaert, Stekense Middenstand, Open VLD Stekene, Stekens Handelscentrum, Boekhouder-fiscalist Wimco, ING Stekene, Kantoor Jurgen Van Den Broeck, Zakenkantoor Van Duyse, BNP Paribas Fortis Stekene, Zakenkatoor Bogaert, Feestaannemer Carine, Baseline, Brood&banket Migas, Slagerij Simonne Van Bocxlaer, Praatcafé De Filosoof, Café d’ Oude Route, Café ’t Pleintje, De Roover-De Meester, Peugeot Vanhoecke, Bouwbedrijf Stefan Aerts.

   

  Baeyens Klein Sinaai 2004
                                  Marc Baeyens na zijn zege in 2004.

   

  Arnoud Heyse, Visdelicatessen Aquaria, Bakkerij De Clercq, Drinks Koudenborm, Drinkshop C. Dullaert bvba, Mosselen Hugo Meuleman, ’t Kiekenboerke, Restaurant La Pignatta, Slagerij Verschraege, Spijshuis Straffe Kost, Bakkerij Veldeman MP, Vishandel Tom & Katrien De Block-Fonteyne, Superette “Bij Cyriel”, Frituur ’t Lekkerbekje, Bakker Linthout-De Kerpel, Bloemenserie Sandra, Opticien Eric Oosterlinck Contact GB, De Durme Reizen, Matrassen De Maesschalck, Drukkerij Edelweis, Pralines Du Barry Mady, Bloemen & Drukwerk Eliefleur, Fitness Spirit, Guy’s Naaicentrum, Miele Piet Mariman, Huis Pauwels, Kapsalon Hairdesign, Dirkdewittehair Hair&Co, Kapsalon Si, Hairdesign, Reisbureau Koffers&Co, Matrassen Optima, Meubelen De Smedt, Schoenen Molders, Schoonmaakbedrijf Pico-Bello, Stekense Bandencentrale, Thuisverpleging Temmerman Inge bvba, Transport Van Guyse, Landbouwmachines Van Hooste, Fietsen Maes Etienne, Fietsen Van Landeghem Sport, Debo-bikes, Fietsen Verschueren Theo, Fietsen Van Peteghem Sport, Brandstoffen Vercauteren&Zn, Vogelrijk, Fotograaf Mark Merckpoel, AUDI Van Haelst bvba.

   

  Klein Sinaai parcours
                                                Het Parcours. 

   

  Tekst en foto’s : flvdv

  07-09-2009 om 23:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD JUNIORES TE NIEL VAN 06/09/2009 !!!

  Juniores te Niel

   

  EINDELIJK DAG VAN GLORIE VOOR MARIJN BAL !!!

   

  PRSEP 07 NIEL JUN bloemvriendin
  De bloemen voor Marijn die hij kreeg uit handen van zijn vriendin. Ook dat was super.

   

  PRSEP 07 NIEL JUN hulde
                       De hulde met links sportschepen Tom De Vries.

   

  Voor de 2de Grote Prijs Dakwerken Maras stonden 35 juniores aan de start die 21 ronden van 4,1 Km moesten rijden. Voor Marijn Bal moest het een grote dag worden want als enige plaatselijke renner wilde hij een prestatie leveren: winnen. Zijn dorpsgenoot Jamie Herremans had het hem al voorgedaan bij de nieuwelingen, die de wielernamiddag hadden geopend. En Marijn deed het. Op een indrukwekkende manier won hij de spurt van een kopgroep van acht.

   

  Er zat aanvalslust in de junioresbenen want al in de 1ste ronde reed er al een groepje weg met Jurgen Van Trijp, Gianni Van Calster, Werner Brosens, Roman Vanstaen, Steven Smet en nog een paar anderen. Maar die vlucht was maar een heel kort leven gegund. In de 3de ronde gingen Gianni Van Calster (Boom) en Marijn Bal weg. Het was de basis voor de vorming van een definitieve kopgroep. Eerst kwamen vier renners naar voor en ook de rest volgde en de hergroepering zat er aan te komen omdat Van Trijp, Jeff Goossens en Wesley Foque niet afgaven.

   

  PRSEP 07 NIEL JUN eerstevlucht
  De eerste vlucht met o.a. Mark Franken, Gianni Van Calster, Steven Smet, Marijn Bal.

   

  Toch kwam het niet zo ver want bij de zes leiders wilden Marc Franken (Minderhout) en Steven Smet (Turnhout) absoluut doorgaan. Die uitval werkte aanstekelijk bij de anderen en eerst sloten er vier aan en daarna zoefde ook nog Jurgen van Trijp met een gezel naar voor zodat een kopgroep van acht ontstond, naast de twee initiatiefnemers Franken-Smet, ook Marijn Bal, Gianni Van Calster, Werner Brosens van het WAC-Team, Pieter Van Bulck de ploegmaat van Bal, Jurgen van Trijp (Essen) en de West-Vlaming uit Adinkerke Niels Neudt.

   

  PRSEP 07 NIEL JUNkopgracht
  De kopgroep van acht: op kop Steven Smet, Niels Neudt en Marijn bal.
  De groep wordt gesloten door Peter van Bulck en Jurgen Van Trijp.

   

  Die mannen werkten voorbeeldig samen en zo konden ze een reactie van Roman Vanstaen (Hingene), Jens Meersmans (Bornem) en Wesley Foque (Heffen) afslaan. In de 9de ronde moesten zij 25 sec proberen overbruggen maar dat lukte niet meer. De acht waren meteen op het goede pad aan het fietsen en toen in de 13de ronde Gerry Druyts (Wilrijk) toch nog een poging wou ondernemen om de 50 sec achterstand te vernietigen, was dat niet zinvol. Hij liet zich dan ook gauw weer inlopen. De achterstand werd nog zo groot dat ze allemaal uit koers moesten en enkel de acht vluchters de volle 86 Km mochten uitrijden. Het waren uiteindelijk nog Vanstaen, Meersmans en Foque, die zich afzonderden en zo de 9de, 10de en 11de plaats innamen.

   

  PRSEP 07 NIEL JUN samenwerkkopgroep
                               De acht leiders werkten goed samen.

   

  Waar werd gedacht dat bij de koplopers wel iemand zou zijn die in de laatste kilometers de plaat zou poetsen, was dat verkeerd gedacht. Ze reden met zijn achten naar de streep. Eerst kwam Niels Neudt in beeld maar dan boden de twee Steeds Vooraan -mannen Pieter Van Bulck en Marijn Bal zich aan. Jurgen van Trijp deed ook mee maar op de spurtende benen van Marijn Bal stond geen maat. Eindelijk, na zovele ereplaatsen had hij de eerste zege beet. Loon naar werken. En dan nog voor eigen volk. In een koers die door mama Paula werd georganiseerd. Applaus en gejuich op alle plaatsen in de Emile Vanderveldelaan van Niel.

  Er was ook afgesproken dat, indien Marijn won, zijn vriendinnetje de bloemen zou afgeven. En ze had prijs!

   

  PRSEP 07 NIEL JUNaankomst
                                  Marijn Bal wint de spurt.

  Pieter Van Bulck werd nog 2de, Jurgen Van Trijp 3de en Werner Brosens 4de.

  Marijn had de koers echt mee gemaakt. Van in de beginne al want hij wist het nog van vorig jaar toen er ook al in de 2de ronde werd aangevallen met succes.

  -“Ge moet er dus altijd bij zitten want één keer missen en ze blijven weg, dan is het gedaan met aan de overwinning te denken”, aldus Marijn.

   

  PRSEP 07 NIEL JUN marijnkomt
  Marijn begeeft zich naar het podium. Ook fotograaf Tom De Meyer (r) geniet mee van het succes.
  Uiterst links de vriendin van de winnaar.

   

  Toen ze met acht op pad gingen wist Marijn het al dat het gebeurd was. Er zaten immers heel wat goede renners bij.

  -“Ik dacht: als we een voorsprong kunnen opbouwen dan kan deze vlucht tot het einde dragen.”. Hij had gelijk.

  Naar het einde toe viel Niels Neudt nog aan en Bal reed er heen maar toen zag hij ook dat ze achter hem ook mee wilden en zijn wiel namen. “Ha neen hé”, zei Marijn en hij stopte de poging en hij zette dan alles maar op de sprint. Een koersonderdeel waarin hij bijzonder goed is.

   

  “In de spurt ging mijn ploegmaat Pieter heel vlug aan naar het wiel van Neudts die de spurt van ver inzette. Ik bleef zitten en op het einde ging ik er over en scoorde!”

  Spurten blijft dus zijn specialiteit en het is nodig om nu met volle vertrouwen daarin de rest van het seizoen te rijden.

  -“Ik ga nu proberen zoveel mogelijk ‘goei uitslagen’ te rijden en hopelijk nog eens winnen maar wat ‘komt dat komt nog’. Maar wat ik vandaag hier meemaak is alleszins het mooiste van het seizoen”, zo besloot de blonde snelspurter uit Niel.

   

  PRSEP 07 NIEL JUN paula
  Paula Struelens brengt de bloemen aan.
  Toen wist ze nog niet dat die voor haar zoon Marijn zou zijn.


  PRSEP 07 NIEL JUN familie
  Een heuse familiefoto met links pa Bal en de opa die de negentig al voorbij is.
  Rechts is ook ploegmaat Pieter Van Bulck in beeld.  Tekst en foto’s : flvdv

  07-09-2009 om 23:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE NIEL VAN 06/09/2009 !!!

  Nieuwelingen te Niel.

   

  JAMIE HERREMANS VOOR EIGEN DEUR !!!

   

  PRSEP 06 NIEL N herremans &bloemen
  De winnaar met de bloemen die hij als afscheid aan Niel veroverde.
  Jamie gaat verhuizen naar Heusden-Zolder.

   

  PRSEP 06 NIEL N herremanspodium
  Jamie Herremans op het erepodium met Paula Struelens,
  de sterke hand achter Kon. W.C. De Pedaal vzw.

   

  Een renner die voor eigen volk wint, het is toch altijd iets bijzonders. Maar voor Jamie Herremans kwam er nog bij dat hij met deze zege ook afscheid nam van zijn dorp. De familie verhuist naar Heusden-Zolder zodat Jamie, Limburger wordt. De Grote Prijs Dakwerken Maras Niel bestond uit twee wedstrijden want na de nieuwelingen kregen ook de juniores hun kans. En ook hier ging de zege naar een plaatselijke renner. Marijn Bal won zijn eerste wedstrijd van het seizoen waarin hij al zoveel dichte plaatsen had veroverd dat de zege gewoon een billijke vergoeding was voor het mooie werk dat hij al toonde. We brengen het relaas der nieuwelingen.

   

  PRSEP 06 NIEL N start
                                                                        De start van de Nieuwelingen te Niel.

   

  Bij de nieuwelingen waren er 42 deelnemers en gezien het feit dat er in ons land negen nieuwelingenkoersen waren, mochten de organisatoren van de Koninklijke Wielerclub De Pedaal, blij zijn met dat aantal. Niet minder dan 15 Nederlanders schreven in en bij hen serieus wat namen die klinken: Maarten Van Trijp, Paul Moerland, Tim Kerkhof, Fausto Hofland, Frank Jansen…

  Er moesten 15 ronden van 4,1 Km worden gereden.

  In de 1ste ronde reden Fausto Hofland en de Antwerpenaar Jason Seymus meer dan 10 sec voor de anderen uit. Maar meer dan een versnelling was het niet. Hofland reed nog even verder maar dan kwam alles toch weer samen. Die versnellingen vooraan gaven meerdere renners reeds een uppercut en moesten lossen. Ruben Van Steelandt uit Haasdonk volgde ook niet meer maar dat was best begrijpelijk vermits hij daags voordien al alles had gegeven. Ruben wil er van profiteren een koersje mee te pakken, nu het op school nog niet zo intens te werken is.

   

  PRSEP 06 NIEL N f hofland
  Fausto Hofland die in het begin van de wedstrijd kleur gaf.

   

  Een andere Waaslander die er heel snel uit moest was Stekenenaar Nicholas Babilon van het Hudiko Wielerteam. Nicholas reed zijn achtste wedstrijd van het seizoen. Hij was al geruime tijd ziek in het begin van het seizoen en nu is hij pas terug van een reis van een maand naar Brazilië waar mama Babilon familie heeft wonen. In Niel reed hij gewoon mee in het kader van zijn trainingen.

   

  Het was in de 5de ronde dat Jamie Herremans er alleen van door ging. Seppe Kopecky die als Schellenaar ook bijna voor eigen volk reed, zette de achtervolging in en daarna kwam ook Diego Bonne van het Arrow Cycling Team Kieldrecht-De Klinge naar voor. Het gevolg was dat er van een goede ontsnapping geen sprake meer was al probeerde het duo Herremans-Kopecky er wel iets van te maken. Fausto Hofland wou daar niet van weken en greep de twee bij hun schabbernak. In de 7de ronde was dus alles samen.

   

  PRSEP 06 NIEL N kopeckyherremans
  Seppe Kopecky en Jamie Herremans in de aanval in de 6de ronde.

   

  Lang bleef het niet stil want de Nederlander Paul Moerland reed weg. We hebben hem in Haasdonk, waar hij won, leren kennen en weten  dat in deze jongen kwaliteit zit. Trouwens, reeds acht keer was hij winnaar. Dat zegt genoeg.

  Paul gaf wel alles maar niet genoeg om zijn twee landgenoten Tim Kerkhof en Maarten Van Trijp af te houden. Let op, we noemen Van Trijp een Nederlander maar voor een groot deel is hij ook Belg want hij woont in Essen. In de 10de ronde kregen we aldus drie leiders. Drie hardrijders die echter het woord ‘hard’ vergeten waren. Daarom dat in de 12de ronde, onder impuls van nog een Nederlander, Ian Kastelijn, de deelnemers weer samen kwamen.

   

  PRSEP 06 NIEL N moerlkerkhofv trijp
  De vlucht van Paul Moerland, Tim Kerkhof en Maarten van Trijp.

   

  PRSEP 06 NIEL N moerland
  Paul Moerland ten aanval. Hij won eerder dit seizoen reeds in Haasdonk.

   

  Er werd nog wel geprobeerd zonder definitief resultaat. De groep brak in twee stukken en we kunnen het slot van de wedstrijd onder brengen bij de groepsspurten. Daarin leverde Jamie Herremans echt puik werk en won verdiend voor Kim Van Leemput van het Avia Cycling Team en de Nederlanders Ian Kastelijn(3de), Tim Kerkhof (4de), Siebe Van Rijsbergen (5de) en Maarten Van Trijp (6de).

  Voor de mannen van WBV was het een hele opdracht om zo’n omvangrijke groep degelijk een plaats te geven. Er was immers geen afgevaardigde met de camera. Er moest er eentje uit Limburg komen maar daar was geen spoor van te bekennen. Toch werden 9 renners gerangschikt om er dan vijftien gelijk als 10de te plaatsen en verder te gaan vanaf de 25ste plaats tot de 32ste. Bij de gelijke als 10de zaten ook Seppe Kopecky en Fausto Hofland. Diego Bonne (De Klinge) redde de eer van het Waasland door 9de te worden.

   

  PRSEP 06 NIEL N herremans&v
  De aankomst van Jamie Herremans die Kim Van Leemput veilig achter zich houdt.

   
  PRSEP 06 NIEL N dewinnaarstreep
  Jamie Herremans rijdt zegevierend over de streep. Zijn 2de zege is binnen.

  TWEEDE ZEGE VOOR JAMIE

  Jamie Herremans straalde. “Het is prettig hier te winnen, ik woon daar achter de hoek en binnenkort gaan we verhuizen?. Het zal dus mijn laatste koers geweest zijn in mijn eigen dorp. Daarom ben ik zo blij dat ik het ‘als afscheid’ kon afmaken.”

  Hij verhuist naar Limburg.

  Jamie Herremans heeft de zege ook niet gestolen. Hij liet zich zien maar vrijheid kreeg hij niet.

  -“Ja, ik had de indruk dat veel renners wisten dat ik hier woonde. Ik probeerde een paar keer maar ze wilden niet meerijden.”

  Dat hij in de sprint zou winnen had hij niet gedacht. Het was een kwestie van een “gat” te hebben:

  -“Er ging een Nederlander weg en die had een ‘gat’ en ik keek achterom en zag dat ik zelf ook een ‘gat’ had op Kim Van Leemput en ik wist dat die heel snel was. Ik reed dan naar de Nederlander en ben over hem gegaan. Aan de meet had ik dus nog genoeg over.”

  Voor Jamie was het de tweede zege van het seizoen. Hij heeft nu nog iets als doel gesteld: een goede uitslag halen in de “Keizer der Nieuwelingen” in Tielt, die wordt gereden op zondag 4 oktober.

   

  PRSEP 06 NIEL N rodevlag
                  In Niel reed de ‘Monotaxi-wagen” met de rode vlag.

   

  PRSEP 06 NIEL N WBVuitslag
  De verantwoordelijken van WBV maakten werk van de opmaak van
  de uitslag die er ditkeer kwam zonder camera.

   

    

  Tekst en foto’s : flvdv

  07-09-2009 om 23:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN W.A.O.D.RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 06/09/2009

  waod_3

  Proficiat aan GINO VAN BROECK met zijn 1°Seizoenszege in de Catg.A !!!

  Proficiat aan WIM HEYNDRICKX met zijn 2°Seizoenszege in de Catg.C !!!

  Proficiat aan LEO MARES met zijn 6°Seizoenszege in de Catg.E !!!

  Proficiat aan GERARD MARIËN met zijn 28°Seizoenszege in de Catg.E !!!


  Zondag 6 September 2009 - DIKKELVENNE


  Categorie AB: (29 dln)

  1.Andy Van Loon (Hoogerheide, Ned, winnaar cat. B)

  2.Patrick Vanmaekelbergh (B2)

  3.Karel Van Kerkhove (B3)

  4.GINO VAN BROECK (Belsele, winnaar cat. A)

  5.Kurt Diependaele (B4)

  6.Michael De Meyer (A2) 7.Mauricd De Duytsche (A3) 8.Rudi Rabout (Heinkenszand B5) 9.Gunther Cuylits (B6) 10.Jens Daems (A4) 11.Nico Cossyns (A5) 12.Salim Van De Putte (B7) 13.Thomas Heiremans (A6) 14.Youri Cathelyn (A7) 15.Adilson De Koster (B8) 16.Vincent Brunel (B9) 17.Patrick De Roos (Moerbeke B10) 18.Stijn Verbeke (A8) 19.Fabien Hanssens (B11) 20.Kris Van Severen (St.Niklaas B12) 21.Tom Rouan (A9) 22.Felix Bauwens (A10) 23.Gino Hoskens (Beveren A11) 24.Lode Boes (A12) 25.Olivier Dedeckel (B13) 26.Wim De Wit (A13) 27.Andy Michielsen (A14) 28.Jan Trenson (A15) 29.Dries De Smet (A16)

  Categorie CD:

  1.WIM HEYNDRICKX (Vrasene, winnaar cat. C)

  2.Hans Verlinden (C2)

  3.Nico Debaes (Desselgem C3)

  4.Michel Willems (winnaar cat. D)

  5.Walter De Veerman (Lochristi C4)

  6.Marc Cossyns (C5) 7.Daniel Denis (D2) 8.Danny De Bruyne (C6) 9.Willy Den Haese (C7) 10.Marc Goossens (D3) 11.Ivan Wulffaert (D4) 12.Ko Harms (D5) 13.Luc Puimege (C8) 14.Henri De Decker (D6) 15.Idesbald Nevejans (D7) 16.Stanny Benoot (C9) 17.Yves Heylen (C10) 18.Wim De Coninck (D8) 19.Olivier Vaerewyck (C11) 20.Patrick De Smet (D9) 21.Danny Van Oyen (D10) 22.Eric Slock (C12) 23.Franky De Tremerie (C13) 24.Patrick Van Peteghem (D11) 25.Kurt Van Der Sickel (C14)

  Categorie E/E+:

  1.LEO MARES (Beveren, winnaar cat. E)

  2.Ronny Cosijn (Lochristi E2)

  3.Eric Van Pottelberg (Sinaai E3)

  4.Jean-Pierre Van Hove (E4)

  5.Patrick Bekaert (E5)

  6.Hilair Heye (E6) 7.Peter De Ghein (E7) 8.Tony Baudonck (Eeklo, winnaar cat. E+) 9.Philippe Lampaerts (E8) 10.Rudy Taelman (+2) 11.Eddy Van Den Abeele (+3) 12.Marc Van Overmeir (St.Niklaas +4) 13.Alain Goossens (E9) 14.Marc Landerie (E10) 15.Frederik Blervacq (E11) 16.Rudi Coppens (+5) 17.Rob Ocraft (E12) 18.Emmanuël De Loor (E13) 19.Bjorn Degroote (E14) 20.Boudewijn De Maerteleire (E15) 21.Willy De Sutter (E16) 22.Karel Segers (+6) 23.Paul Van Cleemput (St.Niklaas E17) 24.Joeri De Cock (E18) 25.Erwin D'Hondt (E19) 26.Marc Couckuyt (E20) 27.Emiel Slock (+7) 28.Koen De Rijcke (E21) 29.Philemond Delgouffe (+8)

  Categorie F1:

  1.Helmuth Tas (Sijsele)

  2.Paul Hunninck

  3.Roland Boulard

  4.Antoine De Caboter

  5.José Hoebeke

  6.Leon Daelemans 7.François Coppers 8.Marc Steenberghe

  Categorie F2:

  1.Daniel Hauttekeete (Merelbeke)

  2.José Dezegher

  3.Theo Coudyzer

  4.Luc Snels

  5.Eric Roels

  6.Ludo Opdebeek 7.Paul D'hoey 8.Noël Verzele 9.Eric Pauwels 10.Eddy De Clercq 11.Peter Peleman 12.Kurt Wille

  Categorie G:

  1.André Bogaert (Destelbergen)

  2.Werner Dullaert (St.Gillis)

  3.Roger Verschraegen (Lochristi)

  4.Willy Roels

  5.Julien Vyvey

  6.Mathieu Mercken 7.Roger De Breuker 8.Roger Den Tijn 9.Joseph D'Hont 10.Freddy Brusseel 11.Marinus Lockefeir 12.Piet Achten 13.Freddy Stevens 14.Michel Bousard 15.Pierre Verberckmoes (Belsele) 16.Hervé Verstuyft 17.Erik Vandersteen 18.Eric Stevens 19.Luc Van Robbroeck 20.Werner Wittock

  Categorie G+:

  1.GERARD MARIËN (Hoogstraten)

  2.Wilfried Mathys

  3.Gerrit Westenberg

  4.Lucien Van Impe

  5.Gerrit Hairwassers

  6.Jozef Geerts 7.Armand Mols 8.Joseph Boone 9.Raf Luyckx 10.René Colman (St.Niklaas) 11.Daniel Cornu 12.Edward Battersby 13.Huub Konings 14.Gérard Raes 15.Leo De Jong 16.Daniël Nuytinck 17.Karel Alen 18.Jef Verheyen 19.Willy Vereecken 20.Guus Schuller 21.Donné Neckebroeck 22.Urbain D'Hondt

  07-09-2009 om 23:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 06/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Zondag 06/09/2009 - RONDOM LEUVEN (VB) - Men Elite UCI - km - hmin

  GROTE PRIJS JEF SCHERENS - Aantal deelnemers :

  1. Langeveld Sebastien - RABOBANK   

  2. Vandenbergh Stijn - TEAM KATUSHA

  3. Amorison Frederic - LANDBOUWKREDIET-COLNAGO     

  4. Chavanel Sylvain - QUICK STEP        

  5. Nuyens Nick - RABOBANK     

  6. Van Avermaet Greg uit Hamme - SILENCE-LOTTO    

  7. Vantomme Maxime - TEAM KATUSHA           

  8. Lowik Gerben - VACANSOLEIL PRO CYCLING TEAM      

  9. Wegmann Fabian - TEAM MILRAM   

  10. De Waele Bert - LANDBOUWKREDIET-COLNAGO         

  23. Goddaert Kristof uit St.Gillis - TOPSPORT VLAANDEREN-MERCATOR   

  26. Ongena Thomas uit Berlare - PROFEL CONTINENTAL TEAM   

  27. Renders Sven uit Wilrijk - TOPSPORT VLAANDEREN-MERCATOR         

   

  06/09/2009 - BAVIKHOVE (W) - Elites m.c./z.c./U23 – Criterium - 90 km - 02h04min

  GROTE PRIJS BIEREN BAVIK - Aantal deelnemers : 34

  1. CONTADOR ALBERTO - Astana       

  2. PETACCHI Alessandro – LPR op 3”

  3. EECKHOUT Niko - AN POST SEAN KELLY TEAM

  4. DEHAES Kenny - SILENCE-LOTTO        

  5. PAUWELS Serge - CERVELO TEST TEAM          

  6. VANDENBROUCKE Frank               

  7. VANDEWALLE Kristof - TOPSPORT VLAANDEREN-MERCATOR    

  8. STEEGMANS Gert              

  9. VANLANDSCHOOT James - VERANDAS WILLEMS op 38”

  10. CLAUWAERT Joeri - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS   

  20. STEURS Geert - TOPSPORT VLAANDEREN-MERCATOR 

   

  06/09/2009 - BULSKAMP (W) - Elite z.c./U23 - 107 km - 02h32min

  Aantal deelnemers : 43

  1. GHYLLEBERT Pieter - CYCLING CLUB BOURGAS         

  2. VANDEN BUSSCHE Steven - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS    

  3. D`HONDT Bram - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM       

  4. DECAESTEKER Frederik - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE          

  5. SIX Sébastien - MULTISPORT CYCLING TEAM  

  6. DECOUTTERE Jonas - NEW HEEBRA-LOMBARDEN        

  7. KUYPERS Bart - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE op 15”

  8. D`HAEMERS Jason - D.M.C.- D BIKE - CYCLING TEAM    

  9. DESMET Jani - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS 

  10. TEMPELAERE Maarten - FORONEX - SHANKS VLAANDEREN CT
   

  06/09/2009 - IMDE-WOLVERTEM (VB) - Elite z.c./U23 - 119 km - hmin

  Aantal deelnemers :

   

  06/09/2009 - MOLENBEEK WERSBEEK (VB) - Elite z.c./U23 - 116 km - 02h42min

  Aantal deelnemers : 90

  1. VERBIST Evert - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE   

  2. ENNEKENS Stijn - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE 

  3. ARMEE Sander - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW      

  4. PARDINI Olivier - VERANDAS WILLEMS          

  5. DRIESEN Tony - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL 

  6. DE BAERDEMAEKER Kjell - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ AALST      

  7. GERARD Hophra - LOTTO-BODYSOL P.C.W.     

  8. BEYENS Yoeri - SNAKE CYCLING TEAM V.Z.W. KONINGSHOOIKT   

  9. SCHEPMANS Niels - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM       

  10. VAN GOIDSENHOVEN Kurt - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL    

  23. VAN ROMPAY Hervé uit Kessel - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE
   

  06/09/2009 - RUISELEDE - KRUISKERKE (W) - Elite z.c./U23 - 114 km - 02h26min

  Aantal deelnemers : 74

  1. VERMOOTE Geert - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE

  2. STERCK Gunter uit Stekene - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT          

  3. LIGNEEL Brian - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS op 2”

  4. MINNE Stijn - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE          

  5. BAUER Jack - KINGSNORTH INT. WHEELERS      

  6. VANHUFFEL Nic - REVOR-JARTAZI CONTINENTAL TEAM op 10”

  7. VAN OYEN Franky uit Zulte - WC SPORTVRIENDEN – EEKLO op 35”

  8. DEMUYNCK Koen - MBK BICYCLE LINE           

  9. THYS Steven uit Zelzate - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE  

  10. VAN DEN BERGHE Anthony uit Sinaai - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS op 40”

  12. WILLEMS Mario - KINGSNORTH INTERNATIONAL WHEELERS op 2’00”

  13. DHOLLANDER Kristof uit Stekene - PWC JAN SNEL op 3’05”

  14. VAN DEN NOORTGATE Kevin uit Geraardsbergen - NEW HEEBRA-LOMBARDEN        

  45. BONNAERENS Andy uit Zele - RUDYCO CYCLING TEAM op 6’20”      

   

  06/09/2009 - WESTERLO (A) - Elite z.c./U23 - 120 km - 02h37min

  Aantal deelnemers : 102

  1. PUTSEYS Kevin - K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W.    

  2. HEREMANS Koen - ATLETIEK HULSHOUT ARB SPORT VZW        

  3. VAN OS Enno - UWTC DE VOLHARDING           

  4. VAN DER SANDEN Mathias - SCOTT USA CYCLING TEAM        

  5. VERBOVEN Bert - SNAKE CYCLING TEAM V.Z.W. KONINGSHOOIKT           

  6. VERNIERS Jeroen - LOTTO OLYMPIA TIENEN  

  7. VAN DYCK Kevin - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE

  8. AERTS Peter - MBK TEAM      

  9. STEELS Stijn uit Westerlo - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.             

  10. DE VRIES Wim - K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W.   

  07-09-2009 om 23:12 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 06/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Zondag 06/09/2009 – REMOUCHAMPS – FERRIERES - REMOUCHAMPS(LG) - km - 03h07min

  Beker van België - Aantal deelnemers :

  1. LUGTEN Jelle - RESTORE CYCLING     

  2. DE BIE Sean - KON. BALEN B.C. V.Z.W.

  3. FORGET Gabriel - TEAM VERANDAS WILLEMS CC CHEVIGNY op 3”

  4. WAEYTENS Zico - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW op 19”

  5. HAVIK Yoeri - SINNIGE BOUW WIELERTEAM op 22”

  6. SMIT Ricky - RESTORE CYCLING         

  7. MEURISSE Francois - SELECTION LIEGE         

  8. VANBRABANT Yannick - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW op 38”

  9. KRAUWEL Bas - RESTORE CYCLING   

  10. DAKTERIS Janis - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM      

  39. POELMAN Laurens uit Kalken - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW op 58”       

  56. PERSOON Joeri uit Stekene - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W. op 1’28”

   

  06/09/2009 - ZWEVEGEM (W) - Dames Elite - 83 km - 02h12min

  Aantal deelnemers : 43

  1. BAKKER Liesbeth               

  2. GELDHOF Ilse - FUNNY BIKERS KLUISBERGEN op 5”

  3. SCHOONBAERT Kim - LOTTO-BELISOL LADIESTEAM   

  4. DEBBOUDT Lensy - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM  

  5. ROGGEMAN Inge - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN        

  6. STEENSSENS Nana uit Zwijndrecht - V.Z.W. ROYAL ANTWERP BICYCLE CLUB  

  7. THYS Patricia uit Opwijk - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN op 32”

  8. DUYCK ann spohie - AFDELING WEST VLAANDEREN op 34”

  9. DOEDEE Baukje - ZRTC THEO MIDDELKAMP op 37”

  10. NOBUS Anja uit Waardamme - GKV CYCLING TEAM

  18. VAN LEUVEN Annick uit Schoten - V.Z.W. ROYAL ANTWERP BICYCLE CLUB    

  26. COPEJANS Karine uit Zele - BENELUX TEAM           

  35. DE SCHEPPER Cindy uit St.Gillis - EMVERSPORT INTERNATIONAL C. T. VZW   

   

  06/09/2009 - BAVIKHOVE (W) - Juniores - 59,4 km - 01h22min

  Aantal deelnemers : 48

  1. VAN KEIRSBULCK Guillaume - AVIA CYCLING TEAM 

  2. EASTMAN RYAN                 

  3. NEWBURY ANDERS op 2”

  4. LAMPAERT Yves - TIELTSE RENNERSCLUB op 1’05”

  5. BOHEZ Sven - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK         

  6. DEVOLDERE Bram - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK

  7. VAN LERBERGHE Bert - KON. BALEN B.C. V.Z.W.            

  8. MERLIER Tim - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK          

  9. WYTINCK Niels - AVIA CYCLING TEAM           

  10. OVAERE Jonas - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW      

   

  06/09/2009 - BUDINGEN (VB) - Juniores - 88 km - 02h11min

  Aantal deelnemers : 40

  1. FEIEREISEN KEVIN - UC DIPPACH     

  2. BUEKEN Joeri - DE MOEDIGE PEDAALTRAPPERS - LEENHAAG      

  3. SCHOEP Glenn - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM      

  4. SLINGERS Kristof - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM     

  5. HEYLEN Dries - TEAM SAECO FOCUS 2012 VZW

  6. SALENTIJN Sjors - TWC TEMPO Veldhoven    

  7. SIRACUSA Matthias - DE MOEDIGE PEDAALTRAPPERS - LEENHAAG         

  8. COOREMAN Stijn - DE MOEDIGE PEDAALTRAPPERS - LEENHAAG 

  9. LAUREYS James - DE MOEDIGE PEDAALTRAPPERS - LEENHAAG  

  10. VAN BROEKHOVEN Bram - KON. BALEN B.C. V.Z.W.   

   

  06/09/2009 - EKSEL ( HECHTEL- EKSEL) (LB) - Juniores - 81,6 km - 01h55min

  Aantal deelnemers : 44

  1. VERBEEK Wout - SPORT EN STEUN - LEOPOLDSBURG    

  2. CRAEGHS Maarten - AVIA CYCLING TEAM     

  3. REYNDERS Kevin - DE MOEDIGE PEDAALTRAPPERS - LEENHAAG 

  4. LODEWIJKS Gert - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM      

  5. DAAMS Eddy - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM 

  6. AERTS Alexander - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW        

  7. HOOGSTEEN Evert - TWC Het Snelle Wiel      

  8. HABETS Tim - Maaslandster 

  9. WOUTERS Rutger - SPORT EN STEUN - LEOPOLDSBURG

  10. LEYSEN Ken - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM
   

  06/09/2009 - HAMME MOERZEKE (O) - Juniores - 94 km - 02h14min

  Aantal deelnemers : 105

  1. THEUNS Edward - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW     

  2. VAN GOETHEM Brian - AVIA CYCLING TEAM op 5”

  3. DE PERMENTIER Jonas uit Sinaai - THOMPSON CYCLING TEAM op 15”

  4. REYNVOET Niels - ISOREX CYCLING TEAM op 35”

  5. PIETERS Andres uit Grembergen - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM  

  6. DE RIDDER Glenn uit Stekene - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW        

  7. LIEVENS Niels - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM op 57”

  8. DE VYLDER Jonas uit Desteldonk - THOMPSON CYCLING TEAM          

  9. BUYLE Pieter - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS     

  10. CALLEBAUT Cedric - ISOREX CYCLING TEAM

  15. VINCKE Matthias uit Hamme - RUDYCO CYCLING TEAM        

  19. VAN STEELANDT Geoffrey uit Haasdonk - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN   

  21. SEELDRAEYERS Tom uit Stekene - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN 

  28. VAN STEENBERGHEN Jori uit De Klinge - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN   

  45. OELBRANDT Pieter uit Zwijndrecht - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN           

  47. VAN HESE Stijn uit Belsele - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND          

  54. SMET Olivier uit Belsele - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND  

  59. HENS Steven uit Kruibeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND           

  62. COLMAN Jeroen uit Waasmunster - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND          

  64. DE SMIT Joshua uit Lokeren - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND          

  67. VAN MEIRVENNE Jan uit Hamme - ASFRA RACING TEAM      

  71. LINDEMANN Nigel uit St.Niklaas - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND  

  72. AERTS Jonas uit St.Niklaas - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND         

  74. D`HOLLANDER Mathias uit Zele - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND   

   

  06/09/2009 - NIEL (A) - Juniores - 86 km - 02h02min

  Aantal deelnemers : 35

  1. MARIJN BAL - KON. W.C. STEEDS VOORAAN - KONTICH   

  2. VAN BULCK Pieter - KON. W.C. STEEDS VOORAAN - KONTICH     

  3. VAN TRIJP Jurgen - AVIA CYCLING TEAM      

  4. BROSENS Werner - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.         

  5. NEUDT Niels - KVC DE VERENIGDE VR. S.G.MAES KOKSIJDE         

  6. SMET Steven - WSC HAND IN HAND BAAL        

  7. FRANKEN Marc - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.  

  8. VAN CALSTER Gianni - KON. BALEN B.C. V.Z.W.             

  9. VANSTAEN Roman - DE DIJLESPURTERS V.V. MECHELEN V.Z.W. op 1’00”

  10. MEERSMANS Jens uit Bornem - THOMPSON CYCLING TEAM 

  15. DRUYTS Gerry uit Wilrijk - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW op 1’12”

  07-09-2009 om 23:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 06/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Zondag 06/09/2009 - ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER (A) - Juniores - 84 km - 02h00min

  Aantal deelnemers : 39

  1. TRUYERS Jonathan - DE DIJLESPURTERS V.V. MECHELEN V.Z.W.

  2. VLEUGEL SANDER – MIDDELKAMP op 15

  3. VAN CAUWENBERGHE Jens - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE"

  4. VAN LAER Glenn - KEMPENS WIELERVERBOND- TURNHOUT V.Z.W.           

  5. KERKHOFS Mathias - NICCA CT - VSV LANGEMARK     

  6. PEETERS Ward - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W. op 25

  7. DE FAUW Ken - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW         

  8. SCHELLENS Gianni - NICCA CT - VSV LANGEMARK     

  9. FREDERICKX Jens - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE         

  10. DIELTJENS Gert - KON. BALEN B.C. V.Z.W.     

   

  06/09/2009 - ST.-LIEVENS-HOUTEM (O) - Nieuwelingen – Interclubw - 72 km - 01h34min

  GP S. BAGUET - B. V. BELGIE - Aantal deelnemers :

  1. DE BUYST Jasper - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW  

  2. DEGREVE Martijn - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW         

  3. BEELEN Boris - SPRINT 2000 CHARLEROI ASBL 

  4. KERF Jérôme - SPRINT 2000 CHARLEROI ASBL 

  5. VAN DEN DRIESSCHE Niels - TEAM CATA BIKES BIANCHI        

  6. MERTENS Tom - KON. BALEN B.C. V.Z.W.           

  7. VLAEMINCK Jonathan - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN     

  8. PRIEM Whytic - KON. BALEN B.C. V.Z.W.             

  9. FARAZIJN Maxime - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK

  10. MAES Alexander - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW   

  27. PERSOON Robin uit Stekene - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.   

  106. VANWIJNSBERGHE Yourick uit Nieuwkerken - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W. op 2’23”

   

  06/09/2009 - ASSEBROEK (W) - Nieuwelingen - 64 km - 01h35min

  Aantal deelnemers : 24

  1. ROS Ruben - KON. VC ´T MEETJESLAND - KNESSELARE  

  2. TRIO Bjarne - WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE op 40”

  3. DECOSTER Merlijn - WIELERCLUB OOSTENDE NOORDZEE op 43”

  4. BLEYAERT Benoit - KON. VC ´T MEETJESLAND - KNESSELARE    

  5. DECOSTER Simon - WIELERCLUB OOSTENDE NOORDZEE           

  6. SLABINCK Indiana - CYCLINGTEAM OOST-WEST         

  7. CONSTANT Kenny - NICCA CT - VSV LANGEMARK       

  8. DE RUYSSCHER Dante - RIJSCHOOL A H GENTSE VELOSPORT op 5’00”

  9. TRIO Niels - WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE         

  10. VYNCKE Gianni - KVC DE ZEEMEEUW OOSTENDE op 7’00”

   

  06/09/2009 - BELLEGEM (W) - Nieuwelingen - 67,9 km - 01h46min

  Aantal deelnemers : 27

  1. MYNGHEER Daan - JONGE RENNERS ROESELARE          

  2. D´HONDT Maarten - JONGE RENNERS ROESELARE op 1’05”

  3. DELFOSSE Karel - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK op 1’22”

  4. DEWULF Michiel - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW op 2’55”

  5. VANBESIEN Thomas - WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE op 3’35”

  6. VANHOUTTEGHEM Cedric - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW  

  7. DE BOCK Stijn uit Zele - RUDYCO CYCLING TEAM op 4’05”

  8. BENOOT Tiesj - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW   

  9. CAEN Jeroen - JONGE RENNERS ROESELARE     

  10. VANDERBEKEN Bjarne - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW op 4’17”

  23. DE BOCK Stef uit Zele - RUDYCO CYCLING TEAM op 5’10”    

  27. DE WAEL Aaron uit Uitbergen - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND     

   

  06/09/2009 - MACHELEN (O) - Nieuwelingen - 58 km - 01h39min

  Aantal deelnemers : 63

  1. VAN RUYMBEKE Thieme - AVIA CYCLING TEAM        

  2. ROTTY Glenn uit St.Pauwels - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND         

  3. VAN LAECKE Wouter - TIELTSE RENNERSCLUB           

  4. DE MEYERE Jens - D.M.C.- D BIKE - CYCLING TEAM op 48

  5. PEETERS Daniel - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW    

  6. VERSTRAETEN Joni - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW           

  7. TEMMERMAN Remco - ISOREX CYCLING TEAM           

  8. DE GROOTE Brecht - K.V.C. DEINZE VZW           

  9. SCHOCKAERT Jamie - ISOREX CYCLING TEAM op 58

  10. DEVELTERE Pieter - JONGE RENNERS ROESELARE op 1’33”    

  32. PETROV Servaas uit Lokeren - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND

   

  06/09/2009 - MOORSLEDE - STROBOME (W) - Nieuwelingen - 65,6 km - 01h41min

  Aantal deelnemers : 35

  1. JOYE Jorgen - JONGE RENNERS ROESELARE     

  2. VANHOVE Jonas - CYCLING TEAM WERVIK     

  3. BORRA Jules - KVC DE ZEEMEEUW OOSTENDE  

  4. VERMEULEN Emiel - JONGE RENNERS ROESELARE op 1’00”

  5. DE CRAEMER Stijn - KON. BALEN B.C. V.Z.W.   

  6. VANNEUVILLE Stan - KVC DE ZEEMEEUW OOSTENDE      

  7. GOETHALS Ward - JONGE RENNERS ROESELARE          

  8. PYFFEROEN Miel - KONINKLIJKE BRUGSE VELOSPORT VZW       

  9. VEREECKE Maxim - CYCLING TEAM WERVIK   

  10. AZOU Niels - WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE       

   

  06/09/2009 - NIEL (A) - Nieuwelingen - 61,5 km - 01h27min

  Aantal deelnemers :

  1. HERREMANS Jamie - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W.   

  2. VAN LEEMPUT Kim - AVIA CYCLING TEAM     

  3. KASTELIJN Ian - WV Schijndel          

  4. KERKHOF Tim - WV Schijndel           

  5. VAN RIJSBERGEN SIEBE - WILLEBRORDEVOORUIT     

  6. VAN TRIJP Maarten - AVIA CYCLING TEAM    

  7. MOERLAND PAUL - WILLEBRORD WIL VOORUIT           

  8. EYSKENS Jeroen - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW         

  9. BONNE Diego - ARROW CYCLING TEAM          

  10. LENSKUS Tautvydas - KLAIPEDOS  

  32. SMET Cedric - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN          

  07-09-2009 om 23:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 06/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Zondag 06/09/2009 - ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER (A) - Nieuwelingen - 61 km - 01h28min

  Aantal deelnemers : 48

  1. AARDOOM Sven - GRC JAN VAN ARCKEL       

  2. LEEMANS Rob - KON. BALEN B.C. V.Z.W.            

  3. BROES Michiel - K.S.W. DE DEMERSPURTERS HAACHT-BETEKOM 

  4. CRISTAEL Tijne - K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W.    

  5. WENS Ruben - KON. BALEN B.C. V.Z.W.           

  6. WILLEMS Kenny - KON. W.C. STEEDS VOORAAN - KONTICH        

  7. DE CAERLE Gino - LOTTO OLYMPIA TIENEN    

  8. VAN DYCK Yannick - DE KASTELSE DURVERS V.Z.W.     

  9. VAN EMPEL Etienne - WV´T LUCHTSCHIP        

  10. BRUYNINCKX Yannick - WSC HAND IN HAND BAAL     

   

  06/09/2009 - OVERBOELARE (O) - Nieuwelingen - 69 km - 01h44min

  Aantal deelnemers : 69

  1. VENNEMAN Robin - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW        

  2. DEMULDER Jonas - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE"    

  3. VAN DAM Tom uit Melsele - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.           

  4. BERGMANS Bert - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.

  5. DE GENDT Aime - TEAM CATA BIKES BIANCHI  op 5”

  6. VAN GOETHEM Robin - KON. BALEN B.C. V.Z.W.             

  7. GEERINCK Jens uit Grembergen - RUDYCO CYCLING TEAM   

  8. VERZEELE Dillen - WT MOREL VANDEPUTTE VZW DE PINTE ZINGEM         

  9. VAN ISTERBEEK Ken - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL  

  10. ROSSIGNOL Bryan - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK            

  19. VAN DER LINDEN Olivier uit Beveren - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W. 

  31. COUSSENS Ruben - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND           

  34. MICHILS Sander uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND    

  39. RELAES Damiaan uit Zwijndrecht - RUDYCO CYCLING TEAM

  45. HUYGHE Yenthell uit Kruibeke - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.

  52. RELAES Michiel uit Zwijndrecht - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.         

  63. MEGANCK Michiel uitStekene - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND     

   

  06/09/2009 - ROSMEER (BILZEN) (LB) - Nieuwelingen - 60 km - 01h31min

  Aantal deelnemers : 65

  1. VLIEGEN Loïc - UNION CYCLISTE SERAING       

  2. VALLEE Boris - UNION CYCLISTE SERAING       

  3. KOOIJMAN Jaap - WCL BERGKLIMMERS op 27”

  4. CAPIOT Amaury - KON. BALEN B.C. V.Z.W.      

  5. LETEN Wouter - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 39”

  6. GEUENS Alexander - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 56”

  7. SCHILDERMANS Tom - PRO CYCLING TEAM VZW – NEERPELT op 1’03”

  8. STERCKX Lowie - KON. BALEN B.C. V.Z.W.      

  9. COREMANS Jerom - KCT KNOET CYCLING TEAM         

  10. OP DE BEECK Anton - AVIA CYCLING TEAM 

   

  06/09/2009 - AFFLIGEM (VB) - Aspiranten
   

  06/09/2009 - GISTEL (W) - Aspiranten
   

  06/09/2009 - MEER (A) - Aspiranten
   

  06/09/2009 - PAAL (BERINGEN) (LB) - Aspiranten
   

  06/09/2009 - WAREGEM (W) - Aspiranten
   

  06/09/2009 - ZELE (O) - Aspiranten
   

  06/09/2009 - GENT (O) - BMX - Flanders Cup

   

  06/09/2009 - HEUVELLAND (W) - Mountainbike - Provinciale wedstrijd

  06/09/2009 - LILLE (A) - Mountainbike - Provinciale wedstrijd

   

  06/09/2009 - PAAL (BERINGEN) (LB) - Miniemen

  06/09/2009 - ZELE HEIKANT (O) - Miniemen

  07-09-2009 om 23:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN V.W.F. RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 06/09/2009

  vwf

  Proficiat aan ROGER HOOF met zijn titel van Provinciaal Kampioen in de Catg.F !!!


  Hoof Roger Kop 2009 1

  Zondag 6 September - HOREBEKE

  PK Oost-Vlaanderen

  A-reeks
  1 De Backer Andy
  2 Paridaens Stefaan
  3 Vermassen Peter
  4 Lison Bjorn
  5 Van Der Heyden Willem
  6 De Gucht Christophe 7 Maes Peter (Bornem) 8 De Paepe Jimmy 9 De Roeck Johan 10 Doms Steven

  B-reeks
  1 Van Hove Dirk
  2 Saelens Danny
  3 De Witte Didier (Tielrode)
  4 Michiels Peter
  5 De Swert David
  6 Thomas Rudy 7 De Schepper Nico (Dendermonde) 8 De Vos Gino 9 De Boeck Benny 10 Dillen Peter
   

  VWF PK 5 en 6 september st p.l. en horebeke 182
  Podium Catg.B: 1ste Dirk Van Hove, 2de Danny Saelens
  en 3de Didier De Witte uit Tielrode.


  C-reeks
  1 De Coster Guy
  2 Rens Marc
  3 Turcksin Dominique
  4 De Croock John
  5 De Tant Wout
  6 De Schrijver Sven 7 Vermeir Eddy 8 De Craene Patrick 9 De Boitselier Willy 10 Borremans Danny
   

  VWF PK 5 en 6 september st p.l. en horebeke 127
  Luc D’Hooghe uit Zele voor de start  van het Kampioenschap in de Catg.C

             
  D -reeks
  1 Pieters Joost
  2 Berwart Rudy
  3 Van Herreweghe Willy
  4 Deneef Jozef
  5 Schouppe Roger
  6 Vervondel Marc 7 Van der Straeten Chris 8 De Meyer Dirk 9 Convents Patrick 10 Van Mol Luc

  E-reeks (onder voorbehoud)
  1 Ceurens André
  2 Hellebaut Roland
  3 Van den Borre Herman
  4 Cobbaut Eddy
  5 Vandermosten Charles
  6 Coopman Yvan 7 Vanderhulst Charly 8 Velghe Udo 9 Van Goethem Lucien (Stekene) 10 Tuypens Hugo
   

  Een spijtige valpartij in de Catg.E, waarbij renner Fons Van Raemdonck (Beveren) gewond geraakte en naar de kliniek werd overgebracht. Fons Van Raemdonck die bijna zeker was van de trui van Kampioen van Oost-Vlaanderen kwam via een valpartij tegen nadars terecht.

  We wensen  Alfons  Van Raemdonck van het Cibelteam een spoedig herstel toe en hopen hem zondag aanstaande op het WK terug te zien te Ophasselt.


  F-reeks
  1 Galliot Daniel
  2 Hoof Roger (St.Niklaas)
  3 Van De Plas Gaston
  4 Vandenhouwe Etienne
  5 Rogge Noël
  6 Otter Paul 7 Volckaerts Alfons 8 Van de Vijver Francois 9 Berkouwer Cor 10 Van Den Eede Albert
   
  VWF PK 5 en 6 september st p.l. en horebeke 113
  Provinciaal Kampioen Roger Hoof met naast hem Noel Rogge (2de plaats) en François Van de Vijver (3de plaats).


  Foto's : Rita Thienpondt

  07-09-2009 om 17:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN W.A.O.D.RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009

  waod_3

  Zaterdag 5 September 2009 - MELSELE - Wedstrijd clubleden van Melsele.

  Melsele inwoners 2009 afbeelding 2009 231
                     De beide winnaars te Melsele André Apers (+55) en Ton Middelkamp (-55).

  Melsele inwoners 2009 afbeelding 2009 235
                           De trui waar het allemaal om te doen was, Kampioen van Melsele 2009.


  Toeristen -55 jaar:

  1.Ton Middelkamp 2.Wim De Gruyter 3.Marc Janssens 4.Marco De Dobbelaer 5.Bart Hendrickx 6.? 7.Patrick De Cock 8.Paul Van Der Plas 9.Erik Desaer 10.Jorn Engels 11.Kris Smet 12.Paul Van Osselaer 13.Danny Heyrman 14.Niels Van De Moortel 15.Wim Ryckaert 16.Leo Van Puyvelde 17.Sam Van Der Aa 18.Marc Brys 19.Bart Adriaens 20.Steven Van Osselaer 21.Guy Weyns

  Melsele inwoners 2009 afbeelding 2009 224
                                                  Winnaar Ton Middelkamp

  Toeristen +55 jaar:

  1.André Apers 2.Arthur Noirre 3.Walter Veyt 4.Leo De Meuleman 5.Lucien Bosman 6.Roger Van Roeyen 7.Frans Van Laere 8.Roger Van Santvoort 9.Werner Franssens 10.André Van Wiele 11.Paul De Cleem 12.Frans Van Gassen 13.Marc Van Osselaer

  Melsele inwoners 2009 afbeelding 2009 227
                                                          Winnaar André Apers

  Melsele inwoners 2009 afbeelding 2009 084 (2)
                     Voor de start de verschillende ploegen uit Melsele in de Van Puymbroeklaan.

  Melsele inwoners 2009 afbeelding 2009 105
                      De bocht naar de Kalishoekstraat met in het midden Paul Van Der Plas.


  Foto's : Raymond De Geest

  07-09-2009 om 13:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD EZC & BELOFTEN TE MOERZEKE VAN 05/09/2009 !!!

  Patrick Cocquyt haalt het van Guy Smet in de spurt !!!

   
  Cocquyt Patrick KOP 2009


  De Elites z.c. en Beloften waren zaterdag te gast in Moerzeke en er tekenden 94 renners present waaronder heel wat Waaslanders. De renners kregen 114 Km voor de wielen geschoven en kregen de wind als spelbreker cadeau.

  Vanaf ronde 1 was het Philip Lavery die erop uit trok en hij hield 2 ronden stand om vervolgens terug opgeslokt te worden door het peloton.


  Smet Guy koers guy 5 september 2009 moerzeke 001
                                                       
  Guy Smet aan het commando.

   

  Smet Guy koers guy 5 september 2009 moerzeke 002
                                   Het peloton met links Robby De Roos uit Moerbeke.

   

  Smet Guy koers guy 5 september 2009 moerzeke 003
                                                     Guy Smet met in zijn wiel Nicky Cocquyt.

   

  In ronde 5 werd de koers beslist want 6 renners geraakten voorop en hier zaten enkele grote tenoren bij die een stukje konden hardrijden. De kopgroep bestond uit Guy Smet (Kruibeke), Patrick Cocquyt, Matthias Ongena (Zele), Sven Wielandt (Beveren), Sven Nevens en de eerste aanvaller van de dag Philip Lavery. Het peloton liet blijkbaar begaan en snel bedroeg de bonus van de kopgroep meer dan 1 minuut.

  Het peloton kraakte en versnipperde volledig met als gevolg de er een tweede groep ontstond van 15 renners die op achtervolging gingen op de 6 leiders. Maar wegens de vele lekke banden in dit groepje werden zij vervolgens eerst gereduceerd naar 14 en dan naar 12 renners.

   
  Smet Guy koers guy 5 september 2009 moerzeke 012
  De kopgroep van 6 renners met vooraan Patrick Cocquyt gevolgd door Guy Smet , Matthias Ongena,
  Sven Wielandt, Sven Nevens en Philip Lavery.

   

  Blijkbaar was er wat aan de hand met de rijweg want te Moerzeke reden heel wat renners lek die dag !!! Vooraan verstonden ze elkaar goed en het ronddraaien was dan ook geen probleem met dit kransje hardrijders zodat de voorsprong verder uitliep naar 2 minuten. De 12 achtervolgers bleven niet samen en op 3 ronden van het einde splitste de groep in twee met een groepje van 5 renners en een groepje van 7 renners.

  In de eerste achtervolgende groep van 5 renners zaten Robby De Roos (Moerbeke), Tim Vercauteren (Belsele), Timmy Van Cleemputte, Bob Michels en Sim Steyvers.

  De tweede groep bestond uit Kjell Van Drieseche, Rutger Schellevis, Davy Vandamme, Teun Dhondt, Dennis Baeyens (Berlare), Steven Dierickx en Tony Heirbaut (Belsele).

   
  Smet Guy koers guy 5 september 2009 moerzeke 009
         
  Guy Smet trekt het tempo stevig op met in zijn wiel Matthias Ongena die 3de eindigde.

   

  Ook vooraan bleven ze niet samen want Guy Smet en Patrick Cocquyt trokken er 3 ronden van het einde ook op uit en sloegen zelfs nog een kloof van meer dan 1 minuut. Zij mochten zich dus gaan opmaken voor de sprint en hier was het Patrick Cocquyt die het haalde van Guy Smet.

  De 3de plaats was voor Matthias Ongena voor Sven Nevens, op plaats 5 eindigde Sven Wielandt voor Philip Lavery.

  Verder eindigde nog in de top 10 : Tim Vercauteren 9° en Robby De Roos 10°.

   

  Smet Guy koers guy 5 september 2009 moerzeke 004
                      
  De mannen van Jan Snel in het peloton, James Fruytier en Steven Goossens.

   

  Smet Guy koers guy 5 september 2009 moerzeke 010
                                                                  Steven Goossens

   

   

  Tekst en foto’s: Saffia Vercauteren

  Tekstbewerking: Kenny Janssens

  07-09-2009 om 13:29 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANDRES PIETERS HEEFT DE SMAAK TE PAKKEN !!!

  ANDRES PIETERS HEEFT DE SMAAK TE PAKKEN: zesde zege !!!

   

  Pieters Andres 11

  Draait en keert het zoals je wil, maar Andres Pieters (Grembergen) heeft een schitterend seizoen uit de benen gereden. Hij won deze keer in Oudegem waar maar 24 vertrekkers waren en dat werd bij de Pietersen ook spijtig genoemd omdat ze weten dat er veel inspanningen geleverd waren om meer renners naar daar te krijgen.

   

  Toch is er wel flink gekoerst. In de eerste ronde trokken er direct een zestal renners in de aanval waaronder Topke zijn ploegmaat, Herrebaut, Baele, Dieltjes, Denys en natuurlijk Andres want voor hem is dit altijd het gedroomde scenario: vroeg aan de boom schudden zodat de wedstrijd hard wordt gemaakt.

  Bij het ingaan van de 2de van de 33 af te leggen ronden, kwam het peloton terug aansluiten. Dit was dan het teken voor Denys en Andres om onmiddellijk terug in de aanval te gaan. Met succes want de mannen uit het peloton hebben ze nooit meer terug gezien tenzij na de aankomst!

  Aanvankelijk liep het onder deze 2 koplopers heel goed en ze verdeelden de premies mooi onder elkaar. Bij het ingaan van de laatste 3 ronden voelde Andres dat de overnames van zijn medevluchter steeds korter en zwakker waren, maar dit stoorde hem niet en nam zijn medevluchter mee naar de meet waar hij zijn 6de zegegebaar mocht maken.

  Voor Andres Pieters is dit wel een belangrijke zege omdat daar in Oudegem heel wat supporters en… familieleden wonen .

   

  Tekst : flvdv

  07-09-2009 om 13:19 geschreven door kenny


  06-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAUL VAN VLIERBERGHE STOPT MET CLUBACTIVITEITEN WEGENS TE DRUKKE BEROEPSBEZIGHEDEN !!!

  Paul Van Vlierberghe stopt met clubactiviteiten wegens te drukke beroepsbezigheden !!!

   

  Van Vlierberghe Paul

  Sommigen hebben het misschien al vernomen? Maar ik heb gewacht tot de vergadering welke afgelopen dinsdag is gehouden in Vrasene om er mee naar buiten te komen.

  Ik heb een paar maanden geleden aan het bestuur van het Wacteam meegedeeld, dat ik stop met de clubactiviteiten wegens te drukke beroepsbezigheden.

  Na 15 jaar in het jeugdwielrennen te hebben gezeten binnen het Wacteam is het tijd om het roer om te slaan.

   

  Ik ben begonnen in Nederland bij de intussen teloorgegane Noord Brabantse wielerbond.

  Toen mochten de jongeren in België nog niet aan wedstrijden deelnemen. Ik heb daar samen met ”De Jonge Renners Hoogerheide” elk jaar verschillende weg en veldritkoersen helpen inrichten. Heb daar nog twee jaar in de wedstrijdjury en het bondsbestuur gezeteld.

  De Jonge Trappers Hoogerheide was eigenlijk een zustervereniging van het Wacteam. Ze reden wel in een andere uitrusting. Toen al sponsorde Veranda’s Leonard (nu nog altijd sponsor van het wacteam) “De Jonge Trappers Hoogerheide”

  Destijds reden er 2 Waaslanders bij “De Jonge trappers Hoogerheide”. Door mijn toedoen groeide stilaan het aantal Waaslanders welke hun geluk in Nederland gingen beproeven.

  Om de jonge Wase rennertjes bij te staan zijn we 1994 begonnen met woensdagnamiddagtrainingen op de parking van het recreatieoord “De Ster” te Sint-Niklaas.

  Dan afwisselend naar de Ebes wijk te Haasdonk en de parking van ”De Ster”.

  We gingen destijds elk jaar naar de jeugdwielerweek Ronde Van Assen in Nederland waar uit gans de wereld jeugdrenners samen kwamen om tegen elkaar te koersen. Door Wielerbond Vlaanderen mag dit nu niet meer.

   

  Ik bemerkte dat er in Nederland in elke middelgrote stad enorme inspanningen werden gedaan door grote sportcomplexen op te richten waar er een waaier aan sporten kon worden beoefend. En telkens was daar een gesloten wielerbaan of wielercircuit aangelegd.

  Met dat idee ben ik in 2000 naar alle Wase gemeenten gaan informeren om ook zulk een wielerbaan of circuit aan te leggen. Toen deelde de Belgische wielerbond nog heel wat Belgische franken uit als steun om echte open wielerbanen aan te leggen. Enkel de gemeente Beveren antwoordde positief. Alles was in kannen en kruiken. De budgetten waren al goedgekeurd. De gemeenteraadverkiezingen gooiden roet in het eten en de wielerpiste werd afgevoerd. Na zes jaar waren het weer verkiezingen en toen was de grond voor de echte wielerpiste al vastgelegd voor de nieuw te bouwen zwemaccommodatie. Dan hebben ze in Beveren toch besloten om een alternatieve piste te leggen in de sportzone via de Lindenlaan. In 2008 is ze dan in gebruik genomen.

   

  Intussen had ik samen met Hoop Op zegen Beveren en wielerclub WSC Oostakker (is intussen al jaren verdwenen) de Hobelo Wielerschool opgericht om aspiranten de verplichte opleiding te geven. Na vier jaar werd mede door het stoppen van WSC Oostakker en omdat er geen twee wieleropleidingen in dezelfde gemeente meer mochten doorgaan, De Vlaamse Wielerschool stopgezet.

  Intussen had de bloei van het Waas gedeelte van het Wacteam steile opgang gekend. Sven Nijs en Tom Boonen zorgden dan voor een steile opgang van het aantal kandidaat wielrenners. Opmerkelijk was dat ondanks dat het Wacteam een Antwerpse club is, dat de groei in het Waasland binnen het Wacteam veel groter was dan in de andere Wase clubs. Zo noteren we sinds 2005 al meer dan 60 en zelfs 65 actieve jeugdige renners in het Waasland. Dit zonder renners of rensters elders weg te gaan plukken. In tegendeel renners welke reeds een club hadden mochten er gewoon niet in. Ik heb dit ooit één keer toegelaten en daarna nooit meer. Hieruit blijkt wel de grote aantrekkingskracht door de goede jeugdwerking binnen de Wase vleugel. Dit brengt ook mee dat er heel wat meer werk aan de winkel was om deze allemaal goed te begeleiden. Geen sinecure uiteraard.

   

  Door de piste werden er ook meer mogelijkheden gecreëerd om tijdens de wintermaanden op een veilige manier te kunnen trainen. Wat weer meer werk mee bracht.

  Ik heb dan bijna alle mensen met een trainersdiploma gebeld en aangeschreven in het Waasland om onze renners mee te helpen te begeleiden.

  Opvallend is dat ook bij ex-wielrenners, er weinig interesse voor begeleiding van jonge wielrenners bestaat.

  Helaas, niemand had nog interesse om met de jeugd te werken of hield zich al met en aantal renners bezig. Al viel het me op dat op die paar na, ze het allemaal voor bekeken hielden wegens slechte ervaringen uit het verleden of beroeps en familiale bezigheden.

   

  Dan maar geprobeerd om er een paar te overtuigen om de trainerscursus te volgen. De initiatorcursus dat lukte nog net, maar verder gaan zat er helemaal niet in. Enkel Wim Callay, maar dit is een Antwerpenaar zette door en behaalde inmiddels het trainer B diploma. Dus dat was ook niet de juiste oplossing. Ik stond daar weer met lege handen. Intussen groeide de zaak steeds verder door en moest ik al bijna elke avond tot na 22 uur werken en tussendoor de club nog runnen. Dat is teveel voor één persoon en er is wel hulp, maar helaas veel te weinig. Ook een paar persoonlijke tegenslagen in de familie en kennissenkring zetten me aan het denken. Ik heb er verschillende maanden over gedaan tot in Mei 2009 mijn besluit vaststond om er mee te kappen.

  Ik heb intussen nog wel de BBQ gedaan want deze was reeds in Januari ingepland. De miniemen proeven in Sint-Niklaas blijf ik nog wel doen de volgende jaren omdat het een herdenking is van mijn overleden zoon.

   

  Ik zal nog wel hier en daar voor de opvolgers nog wel wat advies geven en als het nodig zou blijken wat meewerken op de trainingen. Ik doe dit nu nog bijna wekelijks op woensdagavond bij de aspiranten en miniemen samen met een paar andere personen.

  Het was een fijne tijd en heb er veel toffe mensen leren kennen.

  Ik draag het Wacteam een warm hart toe. Ik heb nergens een betere jeugdwerking gezien, al gingen elk jaar een aantal betere renners hun geluk elders beproeven.

  Ik zie de dag van vandaag zes profwielrenners welke hun eerste stappen hebben gezet bij het Wacteam in het profpeloton (Kevin Pauwels bij Fidea, Pieter Jacobs en Kris Boeckmans bij Lotto, Maarten Neyens en Thomas De Gendt bij Topsport Vlaanderen, Gert Dockx bij Columbia en Michael Van Staeyen bij Rabobank)bewegen. Dat kunnen niet veel clubs zeggen en er staan er nog een paar te trappelen om het te worden de komende jaren.

   

  Ik heb nog wel plannen om in het wielrennen te blijven. Ik heb niet voor niets vier jaar de wielertrainerscursussen gevolgd. Alleen zal ik daar heel wat minder tijd aan kunnen spenderen wegens tijdsgebrek. De opleiding is een teer punt. En daar is nog heel wat werk aan de winkel. En niet alleen in het Waasland.

   

    

  Tekst : Paul Van Vlierberghe

  06-09-2009 om 17:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN W.A.O.D.RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009

  waod_3

  Proficiat aan PETER NEELS met zijn 10°Seizoenszege in de Catg.B !!!


  Neels Peter KOP 2009 1

  Zaterdag 5 September 2009 – RONSELE 


  Categorie AB: (81 dln)

  1.PETER NEELS (Kruibeke, winnaar cat. B)

  2.Patrick Van Renterghem (B2)

  3.Patrick Vanmaekelbergh (B3)

  4.Franky Weemaes (Melsele B4)

  5.Koen Heyrman (Bazel B5)

  6.Kristof Van de Putte (Assenede, winnaar cat. A) 7.Stijn Rombouts (B6) 8.Gunther Cuylits (B7) 9.Kristof Gryson (A2) 10.Christophe Cogge (B8) 11.Patrick Vaeyens (B9) 12.Jurgen Goossens (Kieldrecht B10) 13.Kurt Diependaele (B11) 14.Nico Savat (B12) 15.Bart Rombouts (Kallo B13) 16.Philippe Van Opstal (A3) 17.Steven Martens (A4) 18.Kristof Dhondt (B14) 19.Alexander Govaert (A5) 20.Rob Krijnen (A6) 21.Dries De Smet (A7) 22.Sjacco Matthijs (B15) 23.Danny Schaut (B16) 24.Françus Van Gorp (B17) 25.Kristof De Baets (A8) 26.Adilson De Koster (B18) 27.Patrick De Roos (Moerbeke B19) 28.Wim Gaudesaboos (B20) 29.Sam Opsomer (B21) 30.Kevin De Knaep (A9)

  06-09-2009 om 16:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  05/09/2009 - DENDERHOUTEM (O) - Aspiranten

  MEISJES 12 JAAR – 34’51”

  Aantal deelnemers: 2

  1. DRUYTS Lenny uit Wilrijk - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW  

  2. DE PAUW Ina - KSC DENDERSTREEK LABIEKES  

   

  JONGENS 12 JAAR – 34’51”

  Aantal deelnemers: 16

  1. VAN DEN WOUWER Jens - KON. BALEN B.C. V.Z.W.

  2. GHIJSELINCK Bjorn - K.V.C. DEINZE VZW          

  3. DE GROOTE Arne - K.V.C. DEINZE VZW           

  4. MAESEN Dries - WK NOORD WEST BRABANT    

  5. LAUWERS Jonas - KON. BALEN B.C. V.Z.W.     

   

  MEISJES 13 JAAR – 43’46”

  Aantal deelnemers: 5

  1. VANDEWALLE Isabel - JONGE RENNERS ROESELARE    

  2. DEPUERS Lynn - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW       

  3. VAN HOECKE Celine - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS     

  4. HELDERWEIRT Alicia - ISOREX CYCLING TEAM           

  5. DE BAENE Laura - ASFRA RACING TEAM        

   

  JONGENS 13 JAAR – 43’16”

  Aantal deelnemers: 33

  1. DE GREEF Jordi - IMMO NLVK CYCLING TEAM 

  2. VAN RIJSSELBERGE Louie - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE"  

  3. BATEN Gianni - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW         

  4. LEYSEN Senne - AFDELING ANTWERPEN - WBV

  5. DE BOECK James - IMMO NLVK CYCLING TEAM          

  6. RELAES Jacob uit Zwijndrecht - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.  

   

  MEISJES 14 JAAR - 56’24”

  Aantal deelnemers: 5

  1. KOPECKY Lotte - KON. W.C. STEEDS VOORAAN - KONTICH          

  2. VERSTRATEN Daniëlla - RSC DE ZUIDWESTHOEK        

  3. DRUYTS Demmy uit Wilrijk - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW               

  4. VANDERMEULEN Kaat - IMMO NLVK CYCLING TEAM   

  5. MEYVISCH Molly - SPORTCLUB VELOCIPEDIQUE - MARCHOVELETTE        

   

  JONGENS 14 JAAR – 56’24”

  Aantal deelnemers: 26

  1. JOSEPH Timothy - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW   

  2. COOLENS Maxime - ISOREX CYCLING TEAM   

  3. VAN DER BEKEN Robin - ISOREX CYCLING TEAM        

  4. VAN MELKEBEKE Jordy - KSC DENDERSTREEK LABIEKES          

  5. AUDOOR Brian - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN                

  8. VERTENTEN Jens uit St.Niklaas - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.

  06-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN W.A.O.D.RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009

  waod_3

  Proficiat aan FRANCOIS COPPERS met zijn 2°Seizoenszege in de Catg.F1 !!!

  Proficiat aan PIERRE VERBERCKMOES met zijn 4°Seizoenszege in de Catg.G !!!

  Proficiat aan GINO VERBERCKMOES met zijn 1°Seizoenszege bij de Toeristen !!!


  Zaterdag 5 September 2009 - ASTENE


  Categorie CD:

  1.Wim Arras (Emblem, winnaar cat. C)

  2.Nico De Weirdt (C2)

  3.Walter De Veerman (Lochristi C3)

  4.Philippe Hotome (C4)

  5.Luc Puimege (C5)

  6.Ivan Wulffaert (Eeklo, winnaar cat. D) 7.Kurt Victor (C6) 8.Georges Vergauwe (D2) 9.Steve Ferguson (C7) 10.Geert Van Speybroeck (C8) 11.Olivier Vaerewyck (C9) 12.Carlo Schollaert (C10) 13.Ko Harms (D3) 14.Dirk Mathijs (Gentbrugge D4) 15.Guido De Smet (C11) 16.Luc De Muynck (C12) 17.Danny Van Oyen (D5) 18.Frank Suys (Hingene D6) 19.Henri De Decker (D7) 20.Stanny Benoot (C13) 21.Joachim Michiels (C14) 22.Noel Timmermans (C15) 23.Idesbald Nevejans (D8) 24.Bart Rombouts (Kallo C16) 25.Geert Hebbrecht (C17) 26.Alexandre Alonso (C18) 27.Wim Heyndrickx (Vrasene C19) 28.Hans Verlinden (C20) 29.Eddy Nachtergaele (C21) 30.Pascal Van De Velde (Lokeren C22)

  Categorie E/E+:

  1.Wim De Waal (Axel, Ned, winnaar cat. E)

  2.Tony Baudonck (Eeklo, winnaar cat. E+)

  3.Rudy Taelman (+2)

  4.Florent De Leersnyder (+3)

  5.Eric De Wilde (+4)

  6.Hilair Heye (E2) 7.Ghislain Vanbruane (E3) 8.Patrick Buyens (E4) 9.Koen Oliebos (E5) 10.André Bultinck (E6) 11.Willem Hus (E7) 12.Pedro Pollefliet (E8) 13.Siegfried Van Overberghe (E9) 14.Joseph Van Vliet (E10) 15.Rudi Van Steelandt (+5) 16.Wim De Coninck (E11) 17.Peter Lameire (E12) 18.Alain Verstuyf (E13) 19.Joeri De Cock (E14) 20.Hans Van Lierde (E15) 21.Herman Mittertreunen (+6) 22.Tony Romeres (E16) 23.Philemond Delgouffe (+7)

  Categorie F1:

  1.FRANCOIS COPPERS (Lokeren)

  2.Wim Van Den Heuvel

  3.Marc Steenberghe

  4.Eddie Van Leirberghe

  5.Donald De Vlieger

  6.Robin Van Kerschaver 7.Filip Schoonackers 8.Boris Bombaerts 9.Jos Lissens 10.Dirk Caeckebeke 11.Helmuth Tas 12.Paul Hunninck 13.Adri Van Loon 14.Roland Boulard 15.Rudy Lammens 16.Dirk De Cauwer (Hamme) 17.Luc Cocquyt 18.Freddy Cornette 19.Jean-Pierre Pollefliet

  Categorie F2:

  1.Luc Snels (Minderhout)

  2.Theo Coudyzer

  3.Ludo Opdebeek

  4.José Dezegher

  5.Noel Rogge

  6.John Heyndrickx (Nieuwkerken) 7.Paul D'hoey 8.Cor Berkhouwer 9.Aad Vingerling 10.Daniel Hauttekeete 11.Pierre Vancamelbecke 12.Eric Pauwels 13.Guy Dhaese 14.Kurt Wille 15.Noël Verzele 16.Henk Bolle 17.Jos Vergult 18.Jos Dierks 19.Marinus Lockefeir

  Categorie G:

  1.PIERRE VERBERCKMOES (Belsele)

  2.Freddy Stevens

  3.Roger Den Tijn

  4.Marc Van Der Beken

  5.Joseph D'Hont

  6.Willy Roels 7.Mathieu Mercken 8.Julien Vyvey 9.Michel Bousard 10.Ko Tolhoek 11.Erik Vandersteen 12.Freddy Vervenne 13.André Bogaert 14.Roger De Breuker 15.Jean-Pierre Heymans (Bornem) 16.Hervé Verstuyft 17.Etienne Van Hecke 18.Roger Verschraegen (Lochristi) 19.Luc Van Robbroeck 20.Lucien Schollaert 21.Werner Wittock 22.Christian Vandevoorde 23.Roland Van Imschoot 24.Eric Stevens 25.Anton Van Poecke

  Categorie G+:

  1.Gerrit Hairwassers (Den Dungen, Ned)

  2.Gerard Mariën (Schoten)

  3.Donné Neckebroeck

  4.Daniel Meirlaen

  5.Armand Mols

  6.Jozef Geerts 7.René Colman (St.Niklaas) 8.Luc Muys 9.Daniel Cornu 10.Edward Battersby 11.Leon Vervaet 12.Georges Michiels 13.Leo De Jong 14.Noel De Muynck 15.Karel Alen 16.Hugo Van De Brul 17.André Vlayen 18.Wilfried Mathys 19.Jef Verheyen 20.Leon De Rick 21.Emiel Van Rooy 22.Charles De Laet 23.Alfons De Schepper 24.Michel Vander Beke 25.Willy Vereecken 26.Urbain D'Hondt 27.Paul De Geynst 28.Jozef Lambrechts

  Categorie Toeristen:

  1.GINO VERBERCKMOES (Sinaai)

  2.Tom Soens

  3.Bert Lammens

  4.Kris Meerschaert

  5.Gert Peyskens

  6.Jeroen Peyskens 7.Freddy D'Hooge 8.Jean-Paul Moens 9.Dieter Roman 10.Marc Decaigny 11.Philippe De Smet 12.Kevin D'Hoe 13.Rusi Serwezerus 14.Benny Impens 15.Alain Calle 16.Dannu Bauters 17.Kurt Roels 18.Ward Demets 19.Freddy Van Camp 20.Pascal Heyman

  06-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN V.W.F. RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009 !!!

  vwf

  Zaterdag 5 September - ST-PIETERS-LEEUW
  10de proef VWF-GEDITROFEE


  A-reeks
  1 Van Der Heyden Willem
  2 Van Gucht Mario
  3 Annendijck Andy
  4 Van Gucht Christophe
  5 Motte David
  6 Van Der Veken Rudy 7 Van Ransbeeck Patrick 8 De Borre Bram 9 Penninckx Tom 10 Vandoren Christophe
   
  VWF PK 5 en 6 september st p.l. en horebeke 031
  Sven Van Avermaet neef van Greg Van Avermaet uit Berlare 
  voor de start te St.Pieters Leeuw.


  B-reeks
  1 Saelens Danny
  2 Thomas Rudy
  3 Hiel Emmanuel
  4 Van Hove Dirk
  5 Vereecken Albert
  6 Van Der Vurst Ronny 7 Van Driessche Alain 8 Haegeman David 9 Dillen Peter 10 De Witte Didier (Tielrode)

  C-reeks
  1 Jacobs Eric
  2 De Ridder Dirk
  3 Vermeir Eddy
  4 Rens Marc
  5 Mulders Olivier
  6 De Smet Tom 7 Verhaeghe Stefan 8 Goolaerts Dirk 9 Neckeboreck Guy 10 Turcksin Dominique
             
  D -reeks
  1 Mersseman Roland
  2 Pieters Joost
  3 Deneef Jozef
  4 Maes Jos
  5 Praet André (Grembergen)
  6 Van Herreweghe Willy 7 Berwart Rudy 8 Claessens Joseph 9 Van Mol Luc 10 Lauwers Christof

  VWF PK 5 en 6 september st p.l. en horebeke 057
               Jean Blommaert wint de spurt van het peloton in de Catg.D te St.Pieters Leeuw.


  E-reeks
  1 Broothaerts Jean-Pierre
  2 Van Den Borre Herman
  3 Van Pee Francis
  4 Cobbaut Eddy
  5 Van Raemdonck Alfons (Beveren)
  6 Van Holen Johny 7 Coopman Yvan 8 Put Paul 9 Ceurens André 10 Beelaert Roger (Rupelmonde)

  F-reeks
  1 Galliot Daniel
  2 Vandenhouwe Etienne
  3 Van de Plas Gaston
  4 De Maeyer Jos
  5 Saelens Clement
  6 Van Isterdael Jozef 7 Van den Eede Roger 8 Volckaerts Alfons 9 Simons Louis 10 Dullaert Werner (St.Gillis)

  06-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan STIJN DE BOCK met zijn 1°Seizoenszege bij de Nieuwelingen !!!


  De Bock Stijn

  Zaterdag 05/09/2009 - ERPE (O) - Dames Jeugd – km - 01h41min
  Aantal deelnemers : 35 Juniores
  1. VEKEMANS Anisha - AFDELING ANTWERPEN - WBV        
  2. LEEMANS Sofie - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 1’16”
  3. BAMELIS Sanne - PROV. AFD. WEST-VLAANDEREN WBV op 1’33”
  4. MAECK Eleonore - SCV MARCHOVELETTE      
  5. INGHELBRECHT Sarah - BENELUX TEAM          
  6. HANNES Kaat uit Wechelderzande - BENELUX TEAM
  7. GHEERARDYN Anne-Laure - MD CT TEAM    
  8. THONON Marie-Pierre - UNION CYCLISTE SERAING      
  9. ROUSSE MARION - ES GERVAIS LILAS           
  10. BERTON Fatima - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW     
   

  Aantal deelnemers : 38 Nieuwelingen

  1. WILDEMAN JET - CRT Raalte

  2. DRUYTS Jessy uit Wilrijk - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW op 1’33”

  3. LODEWYKS Steffi - WSC HAND IN HAND BAAL 

  4. BOGAERT Lisa - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK      

  5. ROELEN Evy - KON. BALEN B.C. V.Z.W. 

  6. VAN SEVEREN Celine - TIELTSE RENNERSCLUB          

  7. CORTHOUT Shauni - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.       

  8. VERWULGEN Julia uit Wachtebeke - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.      

  9. ACKE Daphne - CYCLING TEAM WERVIK         

  10. VAN GLABEKE Shana - K.V.C. DEINZE VZW  

  14. CARLESS Bo - BENELUX TEAM            

  28. VERSCHELDEN Nathalie - RUDYCO CYCLING TEAM op 3’15”

   

  05/09/2009 - HERENTHOUT (A) - Nieuwelingen - 64,5 km - 01h34min

  Aantal deelnemers : 74

  1. DE BIE Mike - KON. BALEN B.C. V.Z.W.  

  2. LETEN Wouter - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 20”

  3. VAN DINGENEN Sander - KEMPENS WIELERVERBOND- TURNHOUT V.Z.W. 

  4. VAN LEEMPUT Kim - AVIA CYCLING TEAM op 31”

  5. PEETERS Daniel - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW    

  6. JANSEN Frank - WILLEBRORD WIL VOORUIT    

  7. GEERTS Moreno - W.C. VOS SPORTIEF SINT- LENAARTS

  8. VAN KOEVERINGE GEORGE - THEO MIDDELKAMP op 32”

  9. MONDELAERS Joeri - K.W.C. HEIST ZUIDERKEMPEN V.Z.W. op 39”

  10. DE WEERDT Nick - CYCLING TEAM 99 V.Z.W. SCHRIEK op 51”

  20. LAUREYS Sven uit Zwijndrecht - WSC HOOP OP ZEGEN – BEVEREN op 1’21”   

  22. TROGH Sven uit Melsele - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN   

  43. SCHUT Elroy - ARROW CYCLING TEAM          

  58. VAN STEELANDT Ruben uit Haasdonk - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN      

  60. VAN DEN BRANDEN Brecht - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN

   

  05/09/2009 - HULSTE (W) - Nieuwelingen - 63 km - 01h31min

  Aantal deelnemers : 55

  1. STIJN DE BOCK uit Zele - RUDYCO CYCLING TEAM     

  2. ELPERS Elroy - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE"          

  3. DE WAEL Aaron uit Uitbergen - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND       

  4. VANDAELE Thijs - TIELTSE RENNERSCLUB       

  5. VERMEULEN Emiel - JONGE RENNERS ROESELARE op 12”

  6. GEERINCKX Ruben uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND  

  7. VAN SPEYBROECK Sam - KON. BALEN B.C. V.Z.W.      

  8. MAES Damon - CYCLINGTEAM OOST-WEST     

  9. DERYCKE Giorgio - JONGE RENNERS ROESELARE op 35”

  10. GERMYNS Jonathan - PEDALE ST. MARTIN   

  17. VAN WALLE Matthias uit St.Niklaas - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W. op 1’10”  

  30. ROTTY Glenn uit St.Pauwels - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND       

  33. DE RIDDER Michael uit Berlare - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND    

  42. DE BOCK Stef uit Zele - RUDYCO CYCLING TEAM op 4’00”    

  44. ANNAERT Dieter uit Stekene - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND       


  05/09/2009 - PAAL (BERINGEN) (LB) - Nieuwelingen - 68 km - hmin

  Aantal deelnemers :

   

  05/09/2009 - ZONNEBEKE (W) - Nieuwelingen - 68 km - 01h46min

  Aantal deelnemers : 42

  1. GHISTELINCK Paco - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK          

  2. SLABINCK Indiana - CYCLINGTEAM OOST-WEST            

  3. VANBESIEN Thomas - WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE op 5”

  4. VANDAELE Gregory - JONGE RENNERS ROESELARE op 25”

  5. FRANCOIS Christopher - SPRINT 2000 CHARLEROI      

  6. D´HONDT Maarten - JONGE RENNERS ROESELARE         

  7. DE WINNE Jens - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM op 55”

  8. DEWULF Michiel - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW              

  9. DE CRAEMER Stijn - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 1’50”

  10. DEWITTE LOUIS-ADRIEN   op 2’30”

  14. VAN STEERTEGHEM Michiel uit - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.             

  06-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan ANDRES PIETERS met zijn 6°Seizoenszege bij de Juniores !!!

  Pieters Andres 11

  Zaterdag 05/09/2009 - HERENTHOUT (A) - Juniores - 94,6 km - 02h17min

  Aantal deelnemers : 45

  1. LODEWIJKS Gert - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM        

  2. VAN DEN EYNDE Nick - DE DIJLESPURTERS V.V. MECHELEN V.Z.W.            

  3. VAN LAER Glenn - KEMPENS WIELERVERBOND- TURNHOUT V.Z.W.           

  4. KERKHOFS Mathias - NICCA CT - VSV LANGEMARK     

  5. PEETERS Ward - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W.          

  6. VAN STAEYEN Kevin uit Schoten - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW  

  7. VAN DEN VONDER Stef - ATLETIEK HULSHOUT ARB SPORT VZW

  8. PIET Sullyvan - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW        

  9. SWINNEN Stef - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM              

  10. ORBAN Nick - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W.  

   

  05/09/2009 - KOOIGEM (W) - Juniores - 90 km - 02h17min

  Aantal deelnemers : 70

  1. VAN KEIRSBULCK Guillaume - AVIA CYCLING TEAM 

  2. LEGLEY Matthias - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE" op 52”

  3. DEMEYER Niels - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK op 1’23”

  4. VANDENBUSSCHE Jens - KON. BALEN B.C. V.Z.W.       

  5. DERYCKE Gilles - KON. BALEN B.C. V.Z.W.       

  6. OVAERE Jonas - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW        

  7. VANOVERSCHELDE Jonas - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM op 1’34”

  8. VANDENBOGAERDE Jens - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 1’40”

  9. BAERT Jasper - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 1’52”

  10. DEWEER Jochen - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK 

   

  05/09/2009 - MOORTSELE (O) - Juniores - 85 km - 02h07min

  Aantal deelnemers : 56

  1. VAN COPPERNOLLE Francesco - ISOREX CYCLING TEAM      

  2. REYNVOET Niels - ISOREX CYCLING TEAM op 12”

  3. DE PERMENTIER Jonas uit Sinaai - THOMPSON CYCLING TEAM         

  4. DE RIDDER Glenn uit Stekene - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW op 20”

  5. CALLEBAUT Kevin - IMMO NLVK CYCLING TEAM        

  6. SAELENS Andres - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM   

  7. DE SMEDT Nik - DE MOEDIGE PEDAALTRAPPERS - LEENHAAG      

  8. VLEUGEL SANDER - MIDDELKAMP    

  9. PROVOOST Robbe - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS        

  10. MCDONALD Ewen - EPIC CYCLES-VINER RT  

  35. SEGERS Jimmy uit St.Gillis - THOMPSON CYCLING TEAM      op 1’30”

  43. MICHIELS Kevin uit Uitbergen - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 2’05”

   

  05/09/2009 - OUDEGEM (O) - Juniores - 60 km - 01h19min

  Aantal deelnemers : 24

  1. ANDRES PIETERS uit Grembergen - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM  

  2. DENYS Geoffrey - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE"       

  3. SCHLESS Justin - RWC AHOY op 25”

  4. MEERSMANS Jens uit Bornem - THOMPSON CYCLING TEAM            

  5. BAELE Bart - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN          

  6. TÖPKE Frederik - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW      

  7. CIETERS Timothy - JONGE RAKKERS VOLLEZELE         

  8. VANSTAEN Roman - DE DIJLESPURTERS V.V. MECHELEN V.Z.W. 

  9. VAN NUFFEL Kristof - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT – KERKSKEN op 2’10”

  10. DE CLERCQ Angelo - CYCLINGTEAM OOST-WEST      

   

  05/09/2009 - PAAL (BERINGEN) (LB) - Juniores - 93 km - 02h22min

  Aantal deelnemers : 64

  1. WELLENS Tim - AVIA CYCLING TEAM 

  2. KUSENBERG Thilo - RC Titan Levekusen op 44

  3. VROLIJKX jeroen - PRO CYCLING TEAM VZW - NEERPELT         

  4. COENEN Dennis - KON. BALEN B.C. V.Z.W.       

  5. VANDERMAST Kevin - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.       

  6. MANNAERTS Jelle - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 4’09”

  7. CRAEGHS Maarten - AVIA CYCLING TEAM     

  8. AERTS Alexander - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW        

  9. VAN TRIJP Jurgen - AVIA CYCLING TEAM      

  10. GIELEN Dimitri - PRO CYCLING TEAM VZW - NEERPELT

   

  05/09/2009 - WETTEREN (O) - Juniores - 40 km - 59min23"

  Aantal deelnemers : 37

  1. THEUNS Edward - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW     

  2. VAN CALSTER Gianni - KON. BALEN B.C. V.Z.W.             

  3. DE MERLIER Giovanni - ISOREX CYCLING TEAM          op 5”

  4. VAN DE VELDE Valentijn - REVOR - JARTAZI CYCLING TEAM   

  5. LIEVENS Niels - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM        

  6. HEERMAN Toivi - ISOREX CYCLING TEAM        

  7. POELMAN Laurens uit Kalken - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW op 13”

  8. VAN CAUWENBERGHE Jens - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE" op 19”

  9. CORNET Joris - VC HAUT PAYS - VERANDA WILLEMS op 35”

  10. MARTEIN Jony - WIELERCLUB OOSTENDE NOORDZEE   

  15. VAN STEELANDT Geoffrey uit Haasdonk - WSC HOOP OP ZEGEN – BEVEREN op 41”   

  27. DE WILDE Joey uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 1’50”

  31. COLMAN Jeroen uit Waasmunster - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND          

  32. SMET Bjorn uit Temse - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND     


  05/09/2009 - WINGENE (W) - Juniores - 90 km - 02h20min

  Aantal deelnemers : 81

  1. CASIER Arne - KON. BALEN B.C. V.Z.W.

  2. DE MAREZ Ruben - KON. BALEN B.C. V.Z.W.    

  3. VAN LERBERGHE Bert - KON. BALEN B.C. V.Z.W.            

  4. LAMPAERT Yves - TIELTSE RENNERSCLUB op 25”

  5. LOMBAERT Stijn - JONGE RENNERS ROESELARE           

  6. BUFFEL Lander - KONINKLIJKE BRUGSE VELOSPORT VZW             

  7. DEGRENDELE Bjorn - KONINKLIJKE BRUGSE VELOSPORT VZW   

  8. BEAUSAERT Dieter - KVC DE VERENIGDE VR. S.G.MAES KOKSIJDE           

  9. DE BRUYNE Dylan - KON. VC ´T MEETJESLAND - KNESSELARE    

  10. CLAEYS Timothy - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW op 45”

  06-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 05/09/2009

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan KOEN DE BOSSCHER met zijn 1°Seizoenszege bij de Elite z.c. !!!


  De Bosscher Koen KOP 2009

  Zaterdag 05/09/2009 - HAMME MOERZEKE (O) - Elite z.c./U23 - 114 km - 02h36min

  Aantal deelnemers : 92

  1. COCQUYT Patrick - JOHN SAEY CYCLING TEAM           

  2. SMET Guy uit Kruibeke - PWC JAN SNEL       

  3. ONGENA Matthias uit Zele - PROFEL-PRORACE CONTINENTAL TEAM op 1’20”

  4. NEVENS Sven - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL 

  5. WIELANDT Sven uit Beveren - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ AALST 

  6. PHILIP Lavery - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN 

  7. STEYVERS Sim - UNITED CYCLING TEAM SINT TRUIDEN op 2’05”

  8. VAN CLEEMPUTTE Timmy - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL      

  9. VERCAUTEREN Tim uit Belsele - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW      

  10. DE ROOS Robby uit Moerbeke - VLIEGEND WIEL - KLEIN SINAAI         

  16. BAEYENS Dennis uit Berlare - KSC DENDERSTREEK LABIEKES op 3’30”          

  18. HEIRBAUT Tony uit Belsele - PWC JAN SNEL          

  20. METTEPENNINGEN Stijn uit Hamme - MBK BICYCLE LINE op 5’00”  

  22. VAN BUYNDER Benny uit Bornem - RUDYCO CYCLING TEAM

  25. CLEMENT Pieter uit Zele - VAN EYCK SPORT           

  26. MARTENS Valentijn uit Stekene - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 8’00”

  28. DE WOLF Glenn uit Hamme - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE   

  29. DE KEERSMAEKER Alexander uit Kruibeke - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN          

  30. OTT Stefan uit Waasmunster - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND       

  31. GOOSSENS Alex uit Vrasene - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW       

  35. VAN DER STOCK Dieter uit Hamme - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND         

  44. TEN HARTOG Guy uit Sinaai - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT        

  45. VAN GOETHEM Kevin uit Sinaai - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND  

  46. VERWULGEN Manuel uit Moerbeke - D.M.C.- D BIKE - CYCLING TEAM            

  49. VERCAUTEREN Roberto uit Beveren - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN         

  50. DE MAN Christoph uit Zele - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE     

  51. DE GREYT Willem uit Sinaai - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT        

  52. MEUL Robby uit Eksaarde - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM
   

  05/09/2009 - MARKE (W) - Elite z.c./U23 - 117 km - 02h38min

  Aantal deelnemers : 80

  1. GELDHOF David - WIELERCLUB MARKE CLOCHET SYSTEMS VZW

  2. SCHOONACKER Jehudi - SUNWEB-PROJOB op 10”

  3. BRACKE Tony - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS op 1’30”

  4. VAN DEN BERGHE Anthony uit Sinaai - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS

  5. DEGEZELLE Kevin - WIELERCLUB MARKE CLOCHET SYSTEMS VZW op 1’40”

  6. VERRAES Benjamin - DAVO - LOTTO - DAVITAMON     

  7. FRANÇOYS Sven - WIELERCLUB MARKE CLOCHET SYSTEMS VZW          

  8. DE ZUTTER Kristof - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT  

  9. VERHAEGEN Christophe - FORONEX - SHANKS VLAANDEREN CT

  10. RYCKAERT Johan - YAWADOO - COLBA - ABM          

   

  05/09/2009 - MOORSLEDE - STROBOME (W) - Elite z.c./U23 - 113,4 km - 02h41min

  Aantal deelnemers : 41

  1. HOORNE Jeroen - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS           

  2. COMMEYNE Davy - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW   

  3. D`HONDT Bram - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM       

  4. DEPREZ Bram - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS

  5. DE WEIRDT Gino - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE    

  6. AVERY Clinton - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM 

  7. KUYPERS Bart - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE 

  8. HUYGHE Benny - MBK BICYCLE LINE  

  9. VANDOMMELE Roy - FORONEX - SHANKS VLAANDEREN CT        

  10. CLAUWAERT Joeri - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS   

   

  05/09/2009 - TISSELT (A) - Elite z.c./U23 - 115,6 km - 02h38min

  Aantal deelnemers :

  1. GORIS Rob - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW          

  2. VERELST Danny - ROYAL CUREGHEM SPORTIF – BRUSSEL op 5”

  3. VAN DER AERSCHOT Steven - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM op 20”

  4. VERBIST Evert - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE   

  5. MEERSMANS Bjorn uit Bornem - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.  

  6. AERTS Peter - MBK TEAM     

  7. HERREMANS Kim uit - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM         

  8. VERHOEVEN Dennis - AVB - CYCLING TEAM   

  9. GEERTS Domien uit Breendonk - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM

  10. VAN BROEKHOVEN Guy - POORTEN FERYN TEAM     

  11. COOMANS Björn uit Willebroek - PALMANS-CRAS 

  13. VAN HEURCK Timothy uit St.Anna L.O. - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W. op 45”           

  24. DE BLOCK Kris uit Mariekerke - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM

  33. BOGAERT Sammy uit Meerdonk - FUSION 

  35. VAN UYTVANGHE Roel uit  - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM      

  39. ILEGEMS Ken uit - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM 

  40. TORFS Robby uit Boom - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM          

   

  05/09/2009 ZUTENDAAL (LB) - Elite z.c./U23 - 115 km - 02h40min

  Aantal deelnemers : 85

  1. WILLEMS Tom - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE   

  2. HAEX Tim - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM op 14”

  3. WELLENS Yannick - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW op 19”

  4. VAES Niels - BOLLINI CYCLING TEAM DIEPENBEEK         

  5. DREESEN Marnik - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM op 2’40”

  6. SAVO Anthony - VC HAUT PAYS - ST GHISLAIN - VERANDAS W    

  7. DOHMEN Jeroen - TWC De Maaslandster       

  8. OP´T EYNDE thomas - UNITED CYCLING TEAM SINT TRUIDEN      

  9. METSEMAKERS Luk - TC DE KEMPEN

  10. MERTENS Bram - UNITED CYCLING TEAM SINT TRUIDEN           

   

  05/09/2009 - WETTEREN (O) - Amateurs/Masters/Elite z.c./U23 - 59 km - 01h21min

  Aantal deelnemers : 41

  1. KOEN DE BOSSCHER uit Klaken - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE         

  2. COLMAN Sven - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW op 5”

  3. DIEPENDAELE Jürgen - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE op 25”

  4. DE VRIESE Stijn uit Zele - TEAM DESCHUYTTER - ABUTRIEK SERVICE     

  5. VAN SPEYBROEK Bart - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT       

  6. EECKHOUT Kurt - JONGE RAKKERS VOLLEZELE

  7. DE WINNE Jurgen - MD CT TEAM      

  8. DIELEMAN Lieven uit Zele  - MD CT TEAM    

  9. DE LANNOY Didier - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW  

  10. DIEPENDAELE Barry - MD CT TEAM op 30”

  13. DE LANDTSHEER Steven uit Kalken - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT op 2’10”      

  23. BAEYENS Bart uit Overmere - KSC DENDERSTREEK LABIEKES 

  27. BAEYENS Gert uit Overmere - KSC DENDERSTREEK LABIEKES

  30. MERTENS Rene uit Dendermonde - KSC DENDERSTREEK LABIEKES   

  31. VAN DEN KEYBUS Raf uit Melsele - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS          06-09-2009 om 00:00 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!