.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  29-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG BK MTB TE GREZ-DOICEAU !!!

  Zondag 28/09 - BK MARATHON  te GREZ-DOICEAU

   
  De Bock Robby 04


  Robby De Bock
  (Melsele) : “Na het BK studenten eind april was dit mijn tweede BK en tevens tweede hoofddoel van dit seizoen. Ik ging minstens voor topvijf , en liefst een podium in de beloften categorie” !
  Maar pech besliste er anders over :
  “We zaten rond km 30 (van de 95) en de technische zone lag 500m achter ons, net op dat moment reed ik achteraan lek. Ik had twee luchtpatronen bij maar vreemd genoeg blijkt zelfs dat niet voldoende om de band voldoende hard te zetten. Ik kon in een nieuw groepje aanpikken maar voelde dat ik zal moeten opletten. We passeerden enkele ruwere stroken, test... geen probleem. We passeren door een lichtlopend schotterpad en... tweede keer lek. En meteen wedstrijd voorbij bij deze zit het wedstrijdseizoen 2008 erop, met 8 overwinningen en nog enkele keren zilver en brons kan ik niet anders dan tevreden zijn.  Ik haalde zilver in Houffalize (bk studenten), even later etappewinst en tweede in het LCMT-eindklassement (eerste belofte). Tussendoor een Wallonia cup-zege behaald en dan in mijn eerste échte meerdaagse, de Pools-Tsjechische bikechallenge, enkele etappezeges en onverwacht ook de eindzege kunnen meepikken (grote dank hierbij aan Kris Henderieckx!). Tot slot wou ik vlammen in Winterslag en Grez-Doiceau. Beiden lukten, al kende ik in de finale van Winterslag een dipje en in Grez-Doiceau.”

  Doel voor 2009 : “Een podium in de Beneluxcup, een selectie voor het EK cross country alsook nationale selecties voor het EK en WK marathon. Ook zal ik weer een meerdaagse doen om er hopelijk opnieuw sterker dan ooit uit te komen.  Om de winter door te komen zal ik komende winter ook weer maandelijks een beachrace doen en ook daar weer een stapje hoger zetten.”

   

   

  Met dank voor het verslag aan “Robby De Bock”

  29-09-2008 om 21:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 28/09/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan NIELS VANDYCK met zijn 9°Seizoenszege bij de Juniores !!!


  Vandyck Niels 03

  28/09/2008 - KRAAINEM (VB) - Juniores - 99 km – 02h35min
  Aantal deelnemers : 43
  1. Niels Van Laer
  2. Wesley Kreder
  3. Niels Massie op 1'55"
  7. Valentijn Martens uit Stekene - Hudiko Waasland)
  10. Alexander De Keersmaeker uit Kruibeke - Hoop Op Zegen Beveren op 3'10"
  11. Kevin Van Goethem uit Sinaai - Hudiko Waasland op 3'25"
  13. Sam Van Uytvange uit Grembergen - Isorex CT op 3'40"
  21. Sean Durinck uit Hamme - Hudiko Waasland

  Met dank aan "Walter Van Goethem"

  28/09/2008 - JEMEPPE - Juniores
  Aantal deelnemers :
  1. Niels VANDYCK uit Puurs - Thompson CT
  2. Michael Savo
  3. Quentin Borcy

  29-09-2008 om 20:49 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG NIEUWELINGEN + JUNIORES WEDSTRIJD TE BERLARE !!!

  Gianni Cooman en Marc Goos winnaars in Berlare !!!

   

  Zaterdag 27/09 – BERLARE - Nieuwelingen

   

  BERLARE GIANNI bloemen BERLARE GIANNICOOMANechtewinnaar
              Gianni Cooman met de bloemen.                                         De echte winnaar Gianni Cooman komt binnen. 
   


  Berlare Sportief organiseerde twee wedstrijden op één dag. Om 14u mochten de nieuwelingen van start en om 16u30 de juniores. Er verschenen 78 nieuwelingen aan de start waaronder 1 meisje - juniore Kim Vermeiren. Ze reden 10 ronden van 6 km. Aan een hoog tempo werd gefietst zodat er maar weinig te gebeuren stond. Er kwamen vanaf de 4de ronde wel meerdere aanvallen maar alles kwam telkens samen. Net wanneer iedereen dacht aan een massaspurt, ontbond de Nederlander Fausto Hofland zijn duivels. Hij zoefde over de aankomstlijn, gooide de arm in de lucht en dacht dat hij won. Maar hij had verkeerd de ronden geteld, er moest nog een ronde worden gereden. Het ganse peloton reed de laatste ronde zo goed als samen uit tot in de laatste bocht Gianni Cooman fors door ging en zo kon hij het peloton achter hem houden. Hij behield zijn kleine voorsprong. De Nederlander Friso Roskam Abbing won de spurt om de 2de plaats voor Jelle Vlaeminck, Gilles Loncin, Giovanni De Merlier, Steven Wester (Ned), Indiana Slabbinck, Wesley Foque, Kenny Govaert en Jochen Van Es. Voor Gianni Cooman , zoon van ex-prof Jerry Cooman, was het zijn allereerste zege ooit.


  BERLARE FAUSO HOFLAND vergist 
          
  Fausto Hofland die een ronde te vroeg spurtte en dacht dat hij won!

   


  Zaterdag 27/09 – BERLARE - Juniores

   

  BERLARE JUN winnaar Goos
                      De winnaar Marc Goos in gesprek met Freddy Schollaert.

  Na de nieuwelingen gingen 82 juniores van start. Zij moesten 15 ronden van 6 km afleggen. Ook nu weer enkele aanvallen maar nooit was er een goede bij. Als er al eens iemand 10 sec had dan was dat al veel. Het was pas in de 11de ronde dat de Nederlanders Sjors Roosen en Marc Goos ten aanval trokken en definitief vaarwel zegden aan de groep waarin niemand nog iets kon ondernemen dat op een tegenactie leek. In de spurt toonde Marc Goos zich duidelijk sneller dan zijn landgenoot Sjors Roosen. Op 20 seconden werd Kenneth Vanbilsen 3de, Maurits Lammertink 4de, Lewis Rigaux 5de, Stijn Provost 6de, Jasper Sels 7de, Oliver Naesen 8ste, Jeffrey Herrebaut 9de en Kindsey De Winter 10de. Voor Marc Goos was het reeds de 7dezege van het seizoen.

   

  BERLARE JUN Goos &Roosen01
  De twee Nederlanders Goos en Roosen die de
  definitieve vlucht uit de benen haalden.

   

   

  Met dank voor het verslag aan “Flor Van de Velde”.

  Met dank voor de foto's aan "Alain Sennesael"

  29-09-2008 om 19:13 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG BK MTB TE GREZ-DOICEAU !!!

  Patrick Meersschaert behaalt zilveren medaille op Belgisch Kampioenschap MTB Marathon te Grez-Doiceau !!!

    

  Meersschaert Patrickcity race 2

  Zondag 28/09 - BK MARATHON  te GREZ-DOICEAU

   

  Patrick Meersschaert (Stekene) : “Veel had ik er niet van verwacht : 1400 hoogtemeters op 95 km is niet veel en van Kris Hertsens (St.Niklaas) , die de omloop verkend had, had ik vernomen dat het een supersnelle race zou worden waarbij het vooral belangrijk was om in een goed groepje terecht te komen want wie alleen zou fietsen zou zichzelf in de vernieling rijden op de vele lange veldstroken.”
  En inderdaad :
  “Het was een supersnelle omloop met een gemiddelde van bijna 30 km/uur, vorige week nog op het EK hadden we een gemiddelde van 18 km/uur en 4100 hoogtemeters, iets totaal anders dus! Gelukkig startten de verschillende categorieën apart zodat ik mijn concurrenten in het oog kon houden. Van meet af aan moesten de Nederlandse concurrenten , zij reden hun NK samen met ons BK ! , de Belgen lossen en met 5 reden we in groep weg van de rest : Willy Moons , Yvan Porters , Ronny Geerts en Patrick Wellens”.
  Patrick Meersschaert : “Met mijn 56 kg had ik het op de lange veldstroken niet gemakkelijk, maar toen we de laatste 20 km ingingen kreeg ik het gevoel dat sommigen het moeilijk kregen. Op de steile klimmetjes kon ik steeds enkele meters nemen, maar op de lange stroken werd ik telkens door de groep terug ingelopen, een beetje frustrerend, maar de omloop was nu eenmaal zo. Naar het einde toe bleef enkel Patrick Wellens over, maar ook ik zat door mijn beste krachten !! In de aankomststrook was Patrick net dát tikkeltje explosiever en won verdiend met een goeie 20 meter voorsprong”. 
  Ontgoocheld :
  “Een beetje toch want zo close verliezen valt altijd wat tegen, maar anderzijds toch tevreden want een omloop als deze is helemaal niet my piece of cake, ik ben al blij dat ik het podium haalde. Met 3 medailles op 4 kampioenschappen is 2008 bovendien geslaagd”!!!
   
  Voor Patrick Meersschaert zit het seizoen er op, misschien doet hij af en toe nog iets als het hem uitkomt, maar de komende maanden gaat de aandacht naar zijn mountainbikeschool en de Ronde van het Waasland.

  Bij het nagaan van de tijden , de volgende verrassende uitslag gevonden : de eerste 4 van de masters 2 (+40 jaar) eindigden binnen de top 9 algemeen (België en Nederland) ! Patrik Wellens en Patrick Meersschaert waren zelfs goed voor een top 5 plaats bij de Belgische eltites, winst bij de masters 1 en een  podiumplaats bij de beloften ! 

  Patrick Meersschaert : “Tijdens de wedstrijd had ik al het gevoel dat het er in onze groep snel aan toe ging omdat we veel beloften, elites en masters 1 die voor ons vertrokken waren opraapten, maar deze tijd doet echt deugd en geeft mij het gevoel dat ik er nog een tijdje mee moet doorgaan, weliswaar met een selectiever programma want het lichaam vertoont na 49 jaar al wat mankementjes, de recuperatie duurt langer en iedere week er echt staan lukt niet meer want dan zijn we te snel oververmoeid. Zoals gisteren reeds gezegd, proberen om een mooie winter door te komen en hopelijk vieren we dan onze 50ste verjaardag op de fiets”.


   
   
  Met dank voor het verslag aan “Patrick Meersschaert”

  29-09-2008 om 18:44 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG DAMES ELITE TE WILRIJK !!!

  NIKKI HARRIS RONDT LANGE VLUCHT MET TWEE AF !!!

  WILRIJKelceulemansharrisgeldhog
  Podium bij de dames elite : vlnr Dunja Ceulemans (2de) , Laurent Hollevoet de
  organisator van de Neerlandfeesten , ex-wereldkampioen Jean Walschaerts ,
  Nikki Harris en Ilse Geldhof (3de).
   

  Zondag 28/09 - Dames Elite in Wilrijk.

   

  De dames Elite mochten daar in Wilrijk de 3de Grote Prijs Jean Walschaerts rijden. Daarmee konden we nog eens met een wielervedette van de jaren zestig kennismaken. Jean was in 1963 immers Wereldkampioen achtervolging. Hij had daar aan Neerland ook nog een bloemen– en plantenzaak. Er waren vele jaren geleden al eens twee Grote Prijzen naar hem genoemd en nu werd dan eindelijk toch eens een 3de in elkaar gestoken door organisator Guy Vervoort. En die beloofde na afloop reeds dat er in 2009 weer een Grot Prijs komt. Aan de start verschenen er 44 dames om 18 ronden van 5 km of 90 km te fietsen. In de aanvangsronden gebeurde er eigenlijk niets tenzij de Nederlandse Susanne Van As die even voorop geraakte in de 4de ronde en daarna ook nog Evelien Debboudt mee kreeg maar Irina Cleemput en Lieve Koninckx legden alles weer in de plooi. Pogingen volgden en uit één daarvan haalden Nikki Harris en Dunja Ceulemans toch voordeel in de 8ste ronde of na 40 km wedstrijd. Het was meer wegstormen dan wegrijden want op één ronde tijd hadden ze 50 sec op een reagerende Patsy Larno en het peloton. In de 10de ronde bedroeg de voorsprong 1min30 en toen trok Moniek Rotmensen in de achtervolging maar zonder succes. Dat was ook zo voor haar landgenote Inge Klep die het zelfs twee ronden volhield maar niet kon beletten dat het duo Harris-Ceulemans al 2 minuten voorsprong had. En dan kwam kampioene Ilse Geldhof op 20 km van het einde de koers verlossen van saaiheid. Ze reed alleen weg uit de groep en elke ronde kwam ze een stuk dichter. Op 10 km van het einde trok ook Lensy Debboudt weg uit het peloton en er was strijd te beleven: Nikki Harris en de 19–jarige Dunja Ceulemans hadden 1min20 op Geldhof en 1min37 op Debboudt en 1min54 op de groep. De posities wijzigden niet meer en in de spurt voor de zege, haalde Nikki Harris het zonder moeite tegen de erg tevreden Dunja Ceulemans die zeker haar krachten had moeten aanspreken om deze koers af te werken na een vlucht van wel 50 km lang. Voor Belgisch Kampioene Ilse Geldhof, had het publiek ook een dik applaus in petto. Ze werd 3de op 1min16 en daarna reed op 1min32 Lensy Debboudt binnen als 4de. Moniek Rotmensen arriveerde op 2min15 nog net voor de groep uit als 5de en dan won Annick Van Leuven de spurt voor de 6de plaats.

   

  WILRIJK hulde jeanwalschaerts
  Tijdens de wedstrijd werd hulde gebracht aan Jean Walschaerrts (rechts) die
  zijn naam aan de Grote Prijs verbond. Hij werd 45 jaar geleden Wereldkampioen
  achtervolging. Links zijn dame en in het midden de “burgemeester” van de
  Neerlandfeesten Laurent Hollevoet.

   

  WILRIJK hartisvervoort
  De Britse Nikki Harris in gesprek met organisator Guy Vervoort.
  Deze kondigde aan dat er in 2009 een 4de Grote Prijs Jean Walschaerts komt.


   

  Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Flor Van de Velde”.

  29-09-2008 om 17:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG DAMES JEUGD TE WILRIJK !!!

  WEER SUCCES VOOR KAAT HANNES EN ELINE DE ROOVER !!!


  WILRIJK junlavrijssenhannesbeule 

  De laureaten bij de juniores : Birgit Lavrijssen, Kaat Hannes en Julie De Beule.

  KENNY nieuw
  De bloemen bij de nieuwelinghen voor : Ymke Steginck (2de) , Eline De Roover
  en Shauni Corthout (3de).


  Zondag 28/09 - Dames Jeugd in WILRIJK.

   

  De koersende damesjeugd kreeg nog een wedstrijd in Wilrijk ter gelegenheid van de Neerlandfeesten die daar 30 jaar bestaan. De organisatie was in handen van de Koninklijke Wielerclub Feestcomité Wilrijk. Ze mochten 14 nieuwelingen en 16 juniores inschrijven voor 9 ronden van 5 km. Reeds in de eerste ronde toonden de favorieten dat ze present waren : kampioene Eline De Roover van de nieuwelingen en Kaat Hannes van de juniores. Ze reden even met geringe voorsprong voorop. Dan waren het Amy De Ridder en Julie De Beule die zich vooraan zetten en het tempo hoog hielden. Dat resulteerde zich in een grote zifting zodat uiteindelijk slechts 16 meisjes nog vooraan meereden na 3 ronden. Er kwamen wel pogingen maar we moesten toch wachten tot in de 7de ronde om een definitieve vlucht te krijgen. Uiteraard met Eline De Roover en Kaat Hannes er bij plus de Nederlandse meisjes kampioene Imke Stegink (nieuweling) en Birgit Lavrijssen. Ze reden snel een veilige voorsprong bij elkaar en mochten voor de zege spurten. Kaat Hannes won vrij vlot maar voor de tweede plaats moesten toch de beelden worden bekeken en dan werd het duidelijk dat Eline De Roover met miniem verschil Ymke Stegink achter zich hield. Lavrijssen was 4de. Voor de 5de plaats gaf Julie De Beule dan nog spurtles in de groep en eindigde als 3de junior. Voor Kaat Hannes was het de 10de zege en ze blijft ook volgend seizoen bij het Wase Beneluxteam. Een stralende Eline De Roover meldde haar 19de zege. Voor haar was het een schitterend seizoen, eigenlijk een droom voor haar want de nationale trui hoort bij haar palmares 2008. Bij de nieuwelingen mocht Shauni Corthout uit Brecht mee op de foto.


  Met dank voor het verslag en de foto's aan "Flor Van de Velde".

  29-09-2008 om 17:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WERELDKAMPIOENE JOLIEN D'HOORE GEHULDIGD !!!

  Warme ontvangst voor Wereldkampioene Jolien D’Hoore !!! 

  D'HOORE JOLIEN 02  D'HOORE JOLIEN 04

  Jolien D'Hoore , de 18-jarige Wereldkampioene op de weg bij de Juniores Dames, haar ouders en zus en de supporters van Schelderode Sportief werden vrijdagavond in de raadzaal van het gemeentehuis warm onthaald door het schepencollege en de mensen van de gemeenteraad. Het gebeurt dan ook niet dikwijls dat Merelbeke een kampioen(e) met een dergelijk palmares op zo'n jonge leeftijd mag huldigen.

  D'HOORE JOLIEN 03   D'HOORE JOLIEN 05


   Met dank voor het verslag en de foto's aan "Freddy en Veronique Vlassenroot"

  29-09-2008 om 16:45 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN MAANDAG 29/09/2008

  WAC-Logo

  Glenn Rotty behaalt 5de plaats te Meigem !!!


  Aspiranten Meigem
                  Glenn Rotty en Tom Van Dam in de gevaarlijkste bocht van het parcours.
   

  Zondag 28/09 – MEIGEM – Aspiranten 14 jarigen

    

  Zondag Aspiratenkoers te Meigem - Deinze. Onder een stralende hemel met de zon volop van de partij stonden ze aan de start met 28 jongens en 3 meisjes in de categorie 14 jarigen aspiranten , 9 ronden van elk 3.800 m dienden afgelegd te worden. Al in de 2de ronde plaatste Van Hecke Stijn een demarrage , het peloton liet begaan en Van Hecke was vertrokken. Hij werd niet meer ingehaald en won met anderhalve minuut voorsprong. Er werd gesprint voor de resterende plaatsen , hier kon Glenn Rotty uit St.Pauwels zich als 4de over de streep smijten wat hem dan een 5de plaats opleverde. Toch weeral een sterke koers voor Glenn !!!

   

    

  Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Bart Rotty”.

  29-09-2008 om 14:16 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VAN ZONDAG 28/09/2008

  waod_3

  Proficiat aan KAREL ANDRIES met zijn 13°Seizoenszege in de Catg.F1 !!!

   

  Andries Karel 09

  Zondag 28/09 - LOZER

   

  Categorie AB: (43 dln)

  1.Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

  2.Kenny De Maerteleire (B2)

  3.Steven Martens (Lotenhulle, winnaar cat. A)

  4.Alexander Clynhens (A2)

  5.Mario Auwers (B3) 6.Stefaan Cornelis (A3) 7.Franky Van Oyen (Machelen a/d Leie B4) 8.Dries De Smet (A4) 9.Peter Mol (B5) 10.Pascal Van De Velde (Lokeren B6) 11.Koen Heyrman (Bazel B7) 12.Freddy Vlerick (B8) 13.Paul Rooseparck (A5) 14.Kristof De Baets (A6) 15.Dries Marichael (A7) 16.Thierry Everaert (B9) 17.Joeri Bultinck (A8) 18.Olivier Dedeckel (B10) 19.Kris Smet (St.Niklaas B11) 20.Tom Brulez (B12) 21.Rudi Rabout (B13) 22.Krijn Verschraegen (B14) 23.Steve Randles (A9) 24.Mario Van Der Sickel (B15) 25.Adilson De Koster (B16) 26.Kristof Dhondt (B17) 27.Steven Heirman (A10) 28.Patrick De Roos (Moerbeke B18) 29.Patriek Van Damme (B19) 30.Bart Cant (Haasdonk A11)

   

  Zondag 28/09 - EVERGEM

   

  Categorie CD:

  1.Patrick Van Renterghem (Bellem, winnaar cat. D)

  2.Danny Van Oyen (D2)

  3.Philippe Hotome (Eeklo, winnaar cat. C)

  4.Andy Van Loon (C2)

  5.Marc Borghgraef (Burcht C3) 6.Theo Schlijper (D3) 7.Philippe Lacquet (D4) 8.Henri De Decker (D5) 9.Walter De Veerman (Lochristi C4) 10.Eric Neelen (C5) 11.Serge De Wever (D6) 12.Frank Suys (Hingene D7) 13.Jan Reubens (C6) 14.Georges Vergauwe (D8) 15.Franky De Tremerie (C7) 16.Ivan Wulffaert (C8) 17.Nico De Weirdt (Deinze C9) 18.Dieter De Craene (C10) 19.Pascal Verlez (D9) 20.Gunther Smet (Wachtebeke C11) 21.Luc Van Dorpe (C12) 22.Xx (C13) 23.Luc Puimege (C14) 24.Wim Heyndrickx (Vrasene C15) 25.Eric Slock (C16) 26.Marc Goossens (D10) 27.Geert Hebbrecht (C17) 28.Alain Provoost (C18)

  Categorie E/E+:

  1.Wim De Waal (Axel, Ned, winnaar cat. E)

  2.Hilair Heye (E2)

  3.Roland Boulard (E3)

  4.Eric Van Pottelberg (St.Niklaas E4)

  5.Florent De Leersnyder (Oostrozebeke, winnaar cat. E+) 6.Danny De Coninck (E5) 7.Alfons Van Raemdonck (Beveren +2) 8.Patrick De Backer (E6) 9.Maurice Van Speybroeck (E7) 10.Patrick Bekaert (E8) 11.Patrick Dick (E9) 12.Peter De Ghein (E10) 13.Patrick Buyens (E11) 14.Tommy Heyse (E12) 15.Alain Mortier (E13) 16.Tony Baudonck (+3) 17.Xx (E14) 18.Steve Landuyt (E15) 19.Eddie Van Leirberghe (+4) 20.Frank De Broeder (E16) 21.Erwin D'Hondt (E17) 22.Marc Van Overmeir (St.Niklaas +5) 23.Guy Verstraeten (E18) 24.Mario Geirnaert (E19) 25.Jozef Meynzer (E20) 26.Marc Van Ryssel (E21) 27.Willy De Sutter (E22) 28.Xx (E23) 29.Luc Van de Walle (E24) 30.Jean-pierre Van Maldegem (E25)

  Categorie F1:

  1.KAREL ANDRIES (Schoten)

  2.Firmin De Zutter

  3.Gilbert Van Heule

  4.Roger Den Tijn

  5.André Segers 6.Robin Van Kerschaver 7.Bart Delagrange 8.Guy Dhaese 9.Eric De Wilde 10.Eddy Iterbeke 11.Wim Van Den Heuvel 12.Marc Van Durme 13.Eric Van Daele (St.Gillis) 14.Jackie Boel 15.Rudy Lammens 16.Marc Dhanijns 17.Johan De Smet 18.Eddy De Poorter 19.Lieven Lanckriet

  Categorie F2:

  1.Ad Montforts (Nl)

  2.Daniel Hauttekeete

  3.Theo Coudyzer

  4.Luc Meheus

  5.Ludo Opdebeek 6.José Dezegher 7.Rudiger Savat 8.John Heyndrickx (Nieuwkerken) 9.Marinus Lockefeir 10.Roland Van Imschoot 11.Marc Schockaert 12.Hervé Verstuyft 13.Eric Stevens 14.Christiaan Michiels 15.Martien Van Hoogstraten 16.Kurt Wille 17.Freddy Arijs 18.Peter Peleman

  Categorie G:

  1.Gerrit Hairwassers (Den Dungen, Ned)

  2.Pierre Verberckmoes (Belsele)

  3.Joseph D'Hont

  4.Arnold De Muynck

  5.Julien Vyvey 6.Mathieu Mercken 7.Ortaire Stevens 8.Armand Mols 9.François Smolders 10.Jaak Cocquyt 11.André Bogaert 12.André Wouters 13.Ghislain De Champs 14.Anton Van Poecke 15.Luc Van Robbroeck 16.Maurice Engels 17.Christian Vandevoorde 18.Gérard Raes 19.Erik Vandersteen 20.Werner Dullaert (St.Gillis) 21.Kamiel Everaert 22.Jean-Pierre Heymans 23.Roger Verschraegen (Lochristi) 24.Roger De Breuker 25.Frans Robijns 26.Lucien Schollaert 27.Leo De Jong 28.Wiel Leurs 29.René Van Reeth 30.Firmin De Zutter

  Categorie G+:

  1.Georges Michiels (Aalst)

  2.Gerard Mariën

  3.Paul D'herde

  4.Edward Battersby

  5.Daniël Jooris 6.Charles De Laet 7.Frans Van Looveren 8.Victor Janssens 9.Leon Vervaet 10.Jan Van Boxtel 11.Guus Schuller 12.Daniël Nuytinck 13.Raf Luyckx 14.Michel Vander Beke 15.Alfons De Schepper 16.Leopold Van Havermaet 17.Jef Verheyen 18.Jozef Lambrechts 19.Urbain D'Hondt 20.Willy Voorbraeck 21.Pascal Cornand

  29-09-2008 om 08:59 geschreven door kenny


  28-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG VAN DE WEDSTRIJD ELITE Z/C & BELOFTEN TE BOVEKERKE !!!

  Guy Smet gaat verder op zijn elan en behaalt zijn 36ste Seizoenszege !!!


  Smet Guy koers guy 28 september 2008 bovekerke 008
                       
  Guy Smet met zijn kinderen Yilska , Yariska en Yaxano met de bloemen. 

  Zondag 28/09 – BOVEKERKE – Elite z.c. & Beloften

  Weinig deelnemers in het Westvlaamse Bovekerke want maar 23 deelnemers schreven in en daarvoor moesten ze 102,4 km afleggen verdeeld in 16 ronden van 6,4 km. Maar ondanks het kleine deelnemersveld kregen de toeschouwers toch een mooi wedstrijdverloop. In de 8ste ronde ontplofte de wedstrijd en ontsnapten twee renners : Koen Demuynck en Jelle Hanseeuw , zij hielden het 3 ronden alleen vol. Vijf renners kwamen aansluiten zodat een kopgroep van 7 renners ontstond , de 7 die aansloten waren : Guy Smet (Kruibeke) , Peter Ronsse , Jo Maes , Guy Van Broekhoven en Bram D’Hondt. Hun voorsprong liep gestaag op waardoor de rest van de deelnemersveld uit wedstrijd werd genomen wegens te grote achterstand. Het tempo bleef hoog zodat in de laatste ronde nog slechts 4 renners vooraan zaten met name Guy Smet , Bram D’Hondt , Guy Van Broekhoven en Jelle Hanseeuw. Net zoals zaterdag demarreerde Guy Smet op 3 km van de finish met zijn 'gekend wapen' en dan weten de medevluchters wel al hoe laat het is en niets was minder waar want Guy Smet soleerde naar zijn 36ste zege van het seizoen en staat nu al met evenveel overwinningen als vorig seizoen in de notulen.


  Smet Guy koers guy 28 september 2008 bovekerke 002
                              De kopgroep met een sterke Guy Smet die het tempo bepaalt. 
  Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Saffia”

  28-09-2008 om 21:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 28/09/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan GUY SMET met zijn 36°Seizoenszege bij de Elite z/c & Beloften !!! 

  Proficiat aan NICOLAS VEREECKEN met zijn 8°Seizoenszege bij de Juniores !!!

  Proficiat aan MANUEL VERWULGEN met zijn 2°Seizoenszege bij de Juniores !!!

   

  Smet Guy 02  Vereecken Nicolas 06   Verwulgen Manuel 03
         Guy Smet               Nicolas Vereecken        Manuel Verwulgen    

  Zondag 28/09/2008 - 5° GOOIKSE PIJL (VB) - Interclub Elite z.c./Beloften - 150 km – hmin

  Aantal deelnemers :

  1. Frederique Robert - PWS EIJSSEN TEAM         

  2. Neirynck Stijn - QUICK STEP-BEVEREN 2000      

  3. Peeters Kevin - SCOTT USA  

  18. Sterck Gunter uit Stekene - ARTEVELDE       

  23. Ongena Thomas uit Berlare - PROFEL CT    

  33. Cordeel Sander uit Stekene - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES          

  57. De Greyt Willem uit Sinaai - ARTEVELDE   

  70. Aper Sander uit Moerbeke - ARTEVELDE     

  95. Van Rompay Herve uit Kessel - SPLENDID-AUDIOMIX           

  99. Steels Stijn uit Westerlo - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES     

  109. Maes Wim uit Sinaai - VAN EYCK WAMBEEK           

  120. Coomans Björn uit Willebroek - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES     

  143. Bogaert Ward uit Stabroek - PROFEL CT  

   

  28/09/2008 - BOVEKERKE (W) - Elite z.c./Beloften - 102,4 km – 02h31min

  Aantal deelnemers : 22

  1. GUY SMET uit Kruibeke - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN   

  2. D`HONDT Bram - CYCLING TEAM LISPANNE DE HAAN VZW op 12”

  3. VAN BROEKHOVEN Guy - POORTEN FERYN TEAM op 16”

   

  28/09/2008 - HOOGSTRATEN (A) - Elite z.c./Beloften - 104 km - hmin
  Aantal deelnemers :

   

  28/09/2008 - SCHELDERODE (O) - Elite z.c./Beloften - 117 km - 02h37min
  Aantal deelnemers : 54

  1. WILLEMS Mario - JOHN SAEY CYCLING TEAM  

  2. ODLIN Paul - ASFRA

  3. FRANÇOYS Sven - WIELERCLUB MARKE VERANDA´S CLOCHET VZW       

  10. VAN DEN NOORTGATE Kevin uit Geraardsbergen - NEW HEEBRA-LOMBARDEN op 2’28”

  12. CORDEEL Pieter uit Stekene - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.    

  23. DE WILDE Steven uit Aalter - RUDYCO CYCLING TEAM            

  29. OTT Stefan uit Waasmunster - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND       

  37. DE MAESSCHALCK Tom uit Sinaai - KSC DENDERSTREEK LABIEKES  

  41. D`HOLLANDER Wouter uit Zele - ISOREX CYCLING TEAM      

   

  28/09/2008 - HARELBEKE (W) – Beloften - 105 km - 02h34min
  Aantal deelnemers : 34

  1. DEPREZ Bram - NEW HEEBRA-LOMBARDEN      

  2. HEYTENS Kess - WC SOENENS-GERMOND INGELMUNSTER           

  3. MOSTAERT Wim - FORONEX CT / WIELERPROMOTIE Z-W

  6. WIELANDT Sven uit Beveren - PROFEL PRORACE CONTINENTAL TEAM op 23”

  14. FRANCKAERT Gregory uit Kallo - ASFRA RACING TEAM op 27”

  18. METTEPENNINGEN Stijn uit Hamme - SPLENDID-PRORACE-AUDIOMIX-CYCLINGTEAM op 40" 

   

  28/09/2008 - WILRIJK (A) - Dames Elite - 84 km – 02h32min

  Aantal deelnemers : 44

  1. HARRIS Nikki - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN  

  2. CEULEMANS Dunja - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW 

  3. GELDHOF Ilse - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW op 1’16”

  6. VAN LEUVEN Annick uit Schoten - V.Z.W. ROYAL ANTWERP BICYCLE CLUB op 2’20”

  8. DRUYTS Kelly uit Wilrijk - TOPSPORT VLAANDEREN THOMPSON LADIES TEAM    

  10. NOBUS Anja uit Waardamme - ASFRA RACING TEAM             

  11. FIERS Ilse uit Waasmunster - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN 

  15. HUYGHE Melissa uit Breendonk - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN       

  23. POTUMS Carine uit Londerzeel - BENELUX TEAM   

  24. VAN DE PONTSEELE Ilse uit Deftinge - BENELUX TEAM      

  35. THIJS Patricia uit Schoten - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN

   

  28/09/2008 - HOESELT (LB) - Juniores - 85 km - 02h03min
  Aantal deelnemers : 54

  1. JANS Roy - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM      

  2. MANDJES Jasper - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW   

  3. COENEN Dennis - DE MOEDIGE PEDAALTRAPPERS - LEENHAAG   

   

  28/09/2008 - ICHTEGEM (W) - Juniores - 90 km – 02h17min

  Aantal deelnemers : 64

  1. SIOEN Sylvester - JONGE RENNERS ROESELARE

  2. LIETAER Eliot - AVIA CYCLING TEAM  

  3. VELLE Kevin - VELOSPORT REIGERLO BEERNEM VZW

   

  28/09/2008 - KRAAINEM (VB) - Juniores - 99 km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  28/09/2008 - MALDEGEM-VOSSENHOL (O) - Juniores - 87 km – 02h03min

  Aantal deelnemers : 46

  1. MANUEL VERWULGEN uit Moerbeke - D.M.C.- D BIKE - CYCLING TEAM

  2. MARCHAND Gianni - JONGE RENNERS ROESELARE       

  3. VANOVERBERGHE Arthur - KON. BALEN B.C. V.Z.W.    

  13. DE RIDDER Glenn uit Stekene - KSC DENDERSTREEK LABIEKES          

  23. VOS Karl uit Beveren - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN           

  24. PRESENT Davy uit Zwijndrecht - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN      

  35. SMET Jochem uit Kemzeke - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN           

  41. VAN DER STOCK Dieter uit Hamme - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND

   

  28/09/2008 - MEER (A) - Juniores - 84 km – 02h13min

  Aantal deelnemers : 62

  1. NICOLAS VEREECKEN - KON. BALEN B.C. V.Z.W.         

  2. VAN GEFFEN Niek - WV SCHIJNDEL   

  3. SWINNEN Stef - WSC HAND IN HAND BAAL       

   

  28/09/2008 - WILRIJK (A) - Dames Jeugd - 48 km – 01h20min

  Aantal deelnemers : 14 Nieuwelingen

  1. DE ROOVER Eline - W.C. VOS SPORTIEF SINT- LENAARTS          

  2. STEGINK Ymke - WVT LUCHTSCHIP   

  3. CORTHOUT Shauni - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W. 


  Aantal deelnemers : 16 Juniores

  1. HANNES Kaat uit Wechelderzande - BENELUX TEAM         

  2. LAVRIJSSEN Birgit - PRC DELTA      

  3. DE BEULE Julie - KON. W.C. STEEDS VOORAAN - KONTICH          

  6. DE RIDDER Amy uit Grembergen - BENELUX TEAM   

  28-09-2008 om 21:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 28/09/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Zondag 28/09/2008 - AALTER (O) - Nieuwelingen - 60 km – 01h36min

  Aantal deelnemers : 48

  1. DE SCHUYTER Arne - VC ´T MEETJESLAND - KNESSELARE        

  2. SLABBINCK Indiana - CYCLINGTEAM OOST-WEST VZW               

  3. VLAEMINCK Jelle - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW op 11”

   

  28/09/2008 - BUDINGEN-ZOUTLEEUW (VB) - Nieuwelingen - 66 km – 01h38min

  Aantal deelnemers : 62

  1. VANDE WATER Alexandre - TEAM CATA BIKES        

  2. THEUNISSEN Jordi - KON. BALEN B.C. V.Z.W.  

  3. LODEWIJKS Gert - KON. BALEN B.C. V.Z.W.     

   

  28/09/2008 - HOOGSTRATEN (A) - Nieuwelingen - 64 km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  28/09/2008 - LICHTERVELDE (W) - Nieuwelingen - 68 km – 01h37min

  Aantal deelnemers : 63

  1. ROELANDTS Rutger - KON. BALEN B.C. V.Z.W.

  2. LAPEIRE Simon - JONGE RENNERS ROESELARE

  3. VAN LERBERGHE Bert - KON. BALEN B.C. V.Z.W.

   

  28/09/2008 - MAARKEDAL () (O) - Nieuwelingen - 66 km – 01h42min

  BEKER VLAAMSE ARDENNEN

  Aantal deelnemers : 59

  1. VAN BREUSSEGEM Elias - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE"       

  2. DE ROOZE Niels - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT – KERKSKEN op 4”

  3. VAN DER HAEGHEN Ruben - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN         

  8. PERSOON Joeri uit Stekene - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.     

  12. PERSOON Robin uit Stekene - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W. op 28”

   

  28/09/2008 - SINAAI (O) - Nieuwelingen - 62 km – 01h38min

  Aantal deelnemers : 37

  1. COOMAN Gianni - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM    

  2. DE PERMENTIER Jonas uit Sinaai - AVIA CYCLING TEAM      

  3. VAN MINNEBRUGGEN Baldwin - ISOREX CYCLING TEAM        

  4. LINDEMANN Nigel uit St.Niklaas - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND     

  6. GEERINCK Jens uit Grembergen - RUDYCO CYCLING TEAM     

  7. D`HOLLANDER Mathias uit Zele - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND     

  11. MICHILS Sander uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 56”     

  13. VINCKE Matthias uit Hamme - RUDYCO CYCLING TEAM op 1’37”

  14. VAN STAEYEN Kevin uit Schoten - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW

  17. VAN REGENMORTEL Thiemen uit Lokeren - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND         

  22. COLLET Thomas van L.O. - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.       

  25. MICHIELS Kevin uit Uitbergen - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND     

  26. VAN GEYTE Kevin uit St.Niklaas - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND  

  27. D`HAESE Bjorn uit Zele - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND      

  28. DE BOCK Stijn uit Zele - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND     

  29. BEAUPREZ Dieter uit De Klinge - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND   

  31. VAN DER LINDEN Olivier uit Beveren - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W. 

  32. DE BOCK Stef uit Zele - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND      

   

  28/09/2008 - GEEL (WINKELOMHEIDE) (A) - Aspiranten

  28/09/2008 - GROTE SPOUWEN (BILZEN) (LB) - Aspiranten

  28/09/2008 - MEIGEM (O) - Aspiranten

  28/09/2008 - WIELSBEKE (W) - Aspiranten

  28/09/2008 - DE PINTE (VL.CC-CUP) (O) - Veldrijden form. B - 60´

  Aantal deelnemers : 56

  1. WILLEMSENS David - JWM SPORTIEF           

  2. PAUWELS Dries - EMPELLA CZECH TEAM       

  3. VAN COMPERNOLLE Kenneth - SUNWEB PROJOB Cycling Team          

  5. PENNE Stijn SDC - ROGELLI CYCLING TEAM    

  23. ONGHENA Matthias uit Kieldrecht - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM   

  24. DECALUWE Steven uit Eksaarde - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM     

  30. GRUWIER Steve - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM       

  38. DONIE Birger - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM

  52. VAN HOOSTE Vincent uit Stekene - ASFRA RACING TEAM   

   

  28/09/2008 - DE PINTE (VL.CC-CUP) (O) - Veldrijden form. C
  Aantal deelnemers : 44 Nieuwelingen - 30´

  1. VANDEKINDEREN Jens - GOEMAN SCOTT CYCLING     

  2. VANDAELE Gregory - JONGE RENNERS ROESELARE      

  3. DEDULLE Yoshi - AVIA CYCLING TEAM           

  22. BORDUI Gianni uit Vrasene - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN           

  23. GEERINCKX Ruben uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND 


  Aantal deelnemers : 36 Juniores - 40´

  1. VERMEERSCH Gianni - MEZ TEAM BELGIUM SNELLEGEM         

  2. DENOLF Ritchie - CYCLINGTEAM OOST-WEST VZW      

  3. BAELEN Jesper - ASFRA RACING TEAM          

  20. GOOSSENS Kenny uit Sinaai - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND      

  25. VAN MEIRVENNE Jan uit Hamme - ASFRA RACING TEAM     

   

  28/09/2008 - DE PINTE (VL.CC-CUP) (O) - Veldrijden form. D - 40´
  Aantal deelnemers : 57 Amateurs/Masters A

  1. MAES Timmy - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE    

  2. MAES Wim - CYCLINGTEAM OOST-WEST         

  3. VAN STAEYEN Benny - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE op 20”

  9. DE BOCK Benny – RUDYCO op 50”

   

  Aantal deelnemers : 22 Masters B

  1. LAMMENS Mario - RENDEMENT HYPO CYCLINGTEAM VZW         

  2. SMET Ivan uit Hamme - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW          

  3. GEBRUERS Dirk - AFDELING ANTWERPEN - WBV           

   

  Aantal deelnemers : 33 Masters C

  1. DE SCHEEMAEKER Ronald - VC ´T MEETJESLAND - KNESSELARE         

  2. WILLEMS Michel - JONGE RAKKERS VOLLEZELE op 18”

  3. VAN OOSTERWIJCK Daniel - VLAAMS-BRABANTSE AFDELING op 32”


   

  28-09-2008 om 21:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MTB-ASPIRANTEN TE MOERZEKE-KASTEL !!!

  Matthias en Thomas Van de Velde behalen de Vlaamse Kampioenstitel !!!

  Van de Velde moerzeke kastel 002  Van de Velde moerzeke kastel 003

                            Thomas op het podium                                                                          Matthias op het podium

  Zondag 28/09 – MOERZEKE-KASTEL - MTB

                       

  Deze namiddag was het voor de Vlaamse Mountenbikers de laatste proef om de Vlaamse kampioenstitel bij de aspiranten . De Hamse broers lukten , na beiden zilver op het Belgisch kampioenschap, nu beiden de Vlaamse kampioenstitel, te bemachtigen. Na tien wedstrijden die meetelden voor deze kampioenstitel zorgde Matthias bij de 14-jarigen voor een zeer uitzonderlijke reeks hij wist van de tien manches negen overwinningen te behalen en één tweede plaats zodat hij zonder meer de terechte winnaar is. Thomas was met drie zeges en talloze tweede plaatsen ook een terechte winnaar bij de 12-jarigen , net zoals Jochen de Vocht door zijn regelmaat bij de13-jarigen de titel veroverde. De laatste wedstrijd voor eigen volk was voor Matthias trouwens zijn afscheid aan de aspiranten reeksen en gaat zich nu op de nieuwelingen richten , hij was trouwens gisteren aan het werk te Stabroek en eindigde daar weer op schitterende vijfde plaats op 47 deelnemers,

  Matthias was vandaag weer outstandig en won met meer dan een minuut voorsprong op Belgisch kampioen Jens Van Rompay die Jasper Maes versloeg in de spurt voor de tweede plaats.

  Thomas was vandaag in de wedstrijd tweede na weer een supersterke Gianni Van Donick die momenteel weer in superconditie zit. Elias Van Hecke kon vandaag zijn tweede plaats in het eindklassement vasthouden.


  Van de Velde moerzeke kastel 004  Van de Velde moerzeke kastel 047

  De drie Vlaamse kampioenen , links Thomas  , midden Matthias                                    Thomas in de wedstrijd
  en rechts Jochen de Vocht.

  Van de Velde moerzeke kastel 080   Van de Velde moerzeke kastel 065
        Elias Van Hecke die zijn tweede plaatst kon vasthouden.                         De blissisende demarrage van Matthias.  Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Patrick Van de Velde”

  28-09-2008 om 21:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 27/09/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Proficiat aan GUY SMET met zijn 35°Seizoenszege bij de Elite z/c & Beloften !!! 
  Proficiat aan BART HEIREWEGH met zijn 5°Seizoenszege bij de Elite z/c & Beloften !!!

  Smet Guy 02       Heirewegh Bart 02
         Guy Smet                     Bart Heirewegh

  Zaterdag 27/09/2008 - TIENEN (VB) - Elite 1.12 - 145 km – 03h40min

  Aantal deelnemers : 122
  1. RABOU THOMAS - RABOBANK             

  2. RETSCHKE ROBERT - MAPEI               

  3. DE NEEF Steven - DAVITAMON-LOTTO-JONG VLAANDEREN       

  7. RENDERS Sven uit Wilrijk - TOPSPORT VLAANDEREN 

  9. CROKET Lars uit Bornem - DAVITAMON-LOTTO-JONG VLAANDEREN     

  49. VAN LOMMEL Cedric uit Heist o/d Berg - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN           

  52. DE BLOCK Kris uit Mariekerke - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM

  56. VAN ROOSBROECK Patrick uit Duffel - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN   

    

  27/09/2008 - BEERST-DIKSMUIDE (W) - Elite z.c./Beloften - 113,8 km – 02h47min

  Aantal deelnemers : 38

  1. DECAESTEKER Frederik - KENTUCKY CT MIDDELKERKE           

  2. THYS Steven uit Zelzate - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE OP 6”

  3. DE BRUYNE Giovanni - SPORTING CLUB MEERSE – KLUISBERGEN op 10”

   

  27/09/2008 - BISSEGEM (W) - Elite z.c./Beloften - 112,2 km – 02h35min

  Aantal deelnemers : 60

  1. ROLET Sylvain - WIELERCLUB MARKE VERANDA´S CLOCHET VZW           

  2. DERUYTER Cedric - DUNKERKE op 21”

  3. DEVOLDERE Niki - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE    

  32. GOOSSENS Steven uit St.Niklaas - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT – KERKSKEN op 2’08”

   

  27/09/2008 - VARSENARE (W) - Elite z.c./Beloften - 118,4 km – 02h33min

  Aantal deelnemers : 35

  1. GUY SMET uit Kruibeke - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN   

  2. VAN BROEKHOVEN Guy - POORTEN FERYN TEAM op 8”

  3. DEPREE Aaike - WIELERPROMOTIECLUB JEUGDTEAM    

   

  27/09/2008 - ZWIJNAARDE (O) - Elite z.c./Beloften - 115 km – 02h42min

  Aantal deelnemers : 55

  1. WILLEMS Mario - JOHN SAEY CYCLING TEAM  

  2. SCHOONACKER Jehudi - SUNWEB PROJOB Cycling Team        

  3. BAEYENS Marc - JONGE RAKKERS VOLLEZELE 

  8. VERHOFSTADT Peter uit Uitbergen - RUDYCO CYCLING TEAM           

  9. VAN LANDEGHEM Kurt uit St.Gillis - WSC VOORUIT - SINT-GILLIS-WAAS

   

  27/09/2008 - WETTEREN TEN EDE (O) - Am./Mast./Elite z.c./Beloften- 96 km – 02h11min

  Aantal deelnemers : 87

  1. BART HEIREWEGH uit Hamme - MBK - DELSOL TEAM

  2. DE MAERTELEIRE Kenny - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW    

  3. HERREMANS Kim - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM          

  4. HEIRBAUT Tony uit Belsele - PWC JAN SNEL op 17”

  8. WEEMANS FRANKY uit Melsele - DAGVERG 

  10. DIELEMAN Lieven uit Zele - KSC DENDERSTREEK LABIEKES     

  11. DE WOLF Glenn uit Hamme - KSC DENDERSTREEK LABIEKES  

  12. DE VRIESE Stijn uit Zele - FORONEX CT / WIELERPROMOTIE Z-W          

  17. VERCAUTEREN Tim uit Belsele - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW    

  20. AERTS Chris uit Hamme - RUDYCO CYCLING TEAM   

  21. VAN DE VELDE Rudy uit Lokeren - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW 

  22. MATHYS Simon uit Gentbrugge - WIELERSPORTVERENING ARTEVELDE VZW - GENT      

  25. DE BOSSCHER Koen uit Kalken - MD CT TEAM        

  29. JOOS Geert uit Oppuurs - MBK - DELSOL TEAM          

  30. CLEMENT Pieter uit Zele - VÉLO CLUB DAIRCO - VZW LIEDEKERKE       

  31. FRUYTIER James uit Moerbeke - PWC JAN SNEL    

  34. VAN BROECK Gino uit Belsele - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW     

  44. LION Nikola uit St.Niklaas - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW

  46. MERTENS Rene uit Dendermonde - MD CT TEAM  

  47. ONGENA Matthias uit Zele - KSC DENDERSTREEK LABIEKES    

  49. VAN BUYNDER Benny uit Bornem - RUDYCO CYCLING TEAM

   

  27/09/2008 - BERLARE (O) - Juniores - 90 km – 02h45min

  Aantal deelnemers : 82

  1. GOOS MARC - WV DE JONGE RENNER  

  2. ROOSEN SJORS - TWC PIJNENBURG  

  3. VANBILSEN Kenneth - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM op 20”

  8. NAESEN Oliver uit Berlare - KSC DENDERSTREEK LABIEKES     

  9. HERREBAUT Jeffrey uit Zele - KSC DENDERSTREEK LABIEKES   

  13. MARIEN Kenneth uit Hamme - KSC DENDERSTREEK LABIEKES

  21. VAN UYTVANGE Sam uit Grembergen - ISOREX CYCLING TEAM      

  24. DURINCK Sean uit Hamme - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND          

  29. BAEYENS Dennis uit Berlare - KSC DENDERSTREEK LABIEKES

  30. MOENS Didier uit Baasrode - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND         

   

  27/09/2008 - KIELDRECHT (O) - Juniores - 95 km – 02h09min

  Aantal deelnemers : 65

  1. VAN GOETHEM Brian - BODYSOL LOTTO CT MENEN    

  2. KOUWENHOVEN SJOERD - WESTLAND WIL VOORUIT op 9”

  3. SEGERS Joren - WSC HAND IN HAND BAAL      

  6. VEREECKEN Nicolas uit Kieldrecht - KON. BALEN B.C. V.Z.W. 

  13. DE PAUW Moreno uit St.Pauwels - KSC DENDERSTREEK LABIEKES op 23”

  14. GOUDKET Jeroen van L.O. - KSC DENDERSTREEK LABIEKES   

  17. VAN STEENBERGHEN Jori uit De Klinge - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN   

  23. VERHULST Tom uit Beveren - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN         

  29. TEN HARTOG Guy uit Sinaai - THOMPSON CYCLING TEAM    

  32. OELBRANDT Pieter uit Zwijndrecht - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN           

  44. PRESENT Davy uit Zwijndrecht - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN      

  46. DE KEERSMAEKER Alexander uit Kruibeke - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN          

   

  27/09/2008 - MEIGEM (O) - Juniores - 88 km – 01h57min

  Aantal deelnemers : 83

  1. STENUIT ROBIN - GKV CYCLING TEAM           

  2. SCHEPMANS Pieter - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM  

  3. VAN COPPERNOLLE Francesco - ISOREX CYCLING TEAM      

  7. VERWULGEN Manuel uit Moerbeke - D.M.C.- D BIKE - CYCLING TEAM 

  15. PIETERS Andres uit Grembergen - KSC DENDERSTREEK LABIEKES     

  31. DE VYLDER Jonas uit Desteldonk - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW      

  60. SMET Jochem uit Kemzeke - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN

   

  27/09/2008 - BERLARE (O) - Nieuwelingen - 60 km – 01h24min

  Aantal deelnemers : 78

  1. COOMAN Gianni - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM    

  2. ROSKAM ABBING Friso - RWC AHOY op 5”

  3. VLAEMINCK Jelle - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW         

  14. VAN WALLE Matthias uit St.Niklaas - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.    

  18. VINCKE Matthias uit Hamme - RUDYCO CYCLING TEAM        

  19. VAN GEYTE Kevin uit St.Niklaas - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND  

  25. COLMAN Jeroen uit Waasmunster - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND          

  32. D`HOLLANDER Mathias uit Zele - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND   

  33. MICHIELS Kevin uit Uitbergen - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND     

  49. DE FRE Giovanni uit Eksaarde - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND     

   

  27/09/2008 - LICHTERVELDE (W) - Nieuwelingen - 68 km – 01h37min

  Aantal deelnemers : 97

  1. GHISTELINCK Paco - NO LIMIT TEAM VZW ZWEVEGEM

  2. VERSTRAETE Ludwig - WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE    

  3. LAPEIRE Simon - JONGE RENNERS ROESELARE

   

  27/09/2008 - ROTSELAAR (VB) - Nieuwelingen - 70 km – 01h42min

  Aantal deelnemers : 117

  1. WELTEN KayPIJNENBURG

  2. LODEWIJKS Gert - KON. BALEN B.C. V.Z.W.     

  3. SEMPELS Aron - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW

  28-09-2008 om 14:15 geschreven door kenny


  27-09-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VAN ZATERDAG 27/09/2008

  waod_3

  Proficiat aan PETER NEELS met zijn 7°Seizoenszege in de Catg.B !!!

  Proficiat aan FRANKY VAN OYEN met zijn 16°Seizoenszege in de Catg.C !!!

  Proficiat aan FRANK SUYS met zijn 2°Seizoenszege in de Catg.D !!!

   

  Neels Peter 10      Van Oyen Franky 04      Suys Frank 01
          Peter Neels                   Franky Van Oyen                    Frank Suys


  Zaterdag 27/09 - MERELBEKE

   

  Categorie AB: (45 dln)

  1.Pieter De Meyer (Aalter, winnaar cat. A)

  2.Philippe Van Opstal (A2)

  3.Kristof Van de Putte (A3)

  4.PETER NEELS (Kruibeke, winnaar cat. B)

  5.Kris Smet (St.Niklaas B2) 6.Mario Van Den Broecke (B3) 7.Eric Vereecken (B4) 8.Bart Vlerick (A4) 9.Stefaan Cornelis (A5) 10.Alex Goossens (Vrasene B5) 11.Jurgen Goossens (Kieldrecht B6) 12.Laurens Vlaminck (Steendorp B7) 13.Rik De Vree (B8) 14.Bart Rombouts (Kallo B9) 15.Thierry Everaert (B10) 16.Kristof De Baets (A6) 17.Tom Rouan (A7) 18.Ludo Goossens (B11) 19.Klaas Goethals (A8) 20.Filip Timbreur (A9) 21.Fabien Hanssens (B12) 22.Tom Willems (A10) 23.Nils Schepens (A11) 24.Kevin Claeys (A12) 25.Filip Vermeersch (A13) 26.Koen Van Parijs (A14) 27.Bart Jocqué (B13) 28.Gino Hoskens (Beveren A15) 29.Franta Van Sterthem (B14) 30.Sjacco Matthijs (B15)

  Categorie CD:

  1.FRANKY VAN OYEN (Zulte, winnaar cat. C)

  2.Andy Van Loon (C2)

  3.FRANK SUYS (Hingene, winnaar cat. D)

  4.Marc Goossens (D2)

  5.Patrick Van Renterghem (D3) 6.Walter De Veerman (Lochristi C3) 7.Etienne Claus (Hamme C4) 8.Danny Verlee (C5) 9.André Van Geertsom (St.Niklaas D4) 10.Geert Van Speybroeck (C6) 11.Bruno Verwulgen (St.Niklaas C7) 12.Ivan Wulffaert (C8) 13.Ronny Paridaens (C9) 14.Guido Spanoghe (Lokeren C10) 15.Carlo Schollaert (C11) 16.Geert Marijsse (C12) 17.Luc Van Dorpe (C13) 18.Idesbald Nevejans (D5) 19.Patrick Moras (Beveren D6) 20.Luc Puimege (C14) 21.Kris Schockaert (D7) 22.Marc Cossyns (C15) 23.Xx (C16) 24.Willy Den Haese (C17) 25.Patrick Joos (D8) 26.Danny Van Oyen (D9) 27.Piet Hereijgers (C18) 28.Antoin Bryssinck (D10) 29.Wim Heyndrickx (Vrasene C19) 30.Daniel Denis (D11)

  Categorie E/E+:

  1.Marc Vervondel (Letterhoutem, winnaar cat. E+)

  2.Ronny Cosijn (Lochristi, winnaar cat. E)

  3.Helmuth Tas (+2)

  4.Wim De Waal (E2)

  5.Marc Colpaert (+3) 6.Peter De Ghein (E3) 7.José Hoebeke (+4) 8.Patrick Van Hulle (E4) 9.Eddie Van Leirberghe (+5) 10.Frank De Broeder (E5) 11.Alain Goolaerts (E6) 12.Roland Boulard (E7) 13.Robert Standaert (E8) 14.Frederik Blervacq (E9) 15.Eric Van Pottelberg (St.Nikaas E10) 16.Marc Landerie (E11) 17.André Bultinck (E12) 18.Luc Van de Walle (E13) 19.Hilair Heye (E14) 20.Richard Vermeersch (E15) 21.André Feyaerts (+6) 22.Erwin D'Hondt (E16) 23.Joeri De Cock (E17) 24.Emmanuël De Loor (E18) 25.Dirk De Koker (E19) 26.Philippe Lacquet (E20) 27.Marc Van Ryssel (E21) 28.Kris Librecht (E22) 29.Johan Martens (E23) 30.Willy De Sutter (E24)

  Categorie F1:

  1.Jozef De Naeghel (Maldegem)

  2.Karel Andries (Schoten)

  3.Herman Van Den Borre

  4.Eddy Van Den Abeele

  5.Jozef De Bruyn 6.Luc Snels 7.Noël Verzele 8.René Demunter 9.Robin Van Kerschaver 10.Paul Hunninck 11.Eric Van Daele (St.Gillis) 12.Erik Delys 13.Eric De Wilde 14.Wim Van Den Heuvel 15.Luc Cocquyt 16.Bart Delagrange 17.Eddy De Vuyst 18.Xx 19.Jackie Boel 20.Guy Dhaese 21.Hector Roes 22.Dirk De Cauwer (Hamme) 23.Marc Van Durme 24.Donald De Vlieger

  Categorie F2:

  1.Gerard Albrink (Nl)

  2.José Dezegher

  3.Daniel Hauttekeete

  4.Piet Achten

  5.John Heyndrickx (Nieuwkerken) 6.André Klip 7.Albert Huysmans 8.Ad Montforts 9.Noel Rogge 10.Kees Sebrechts 11.Marc Schockaert 12.Dirk Van Loon 13.Ludo Opdebeek 14.Rudiger Savat 15.Paul Luyten 16.Theo Coudyzer 17.Tom Duyn 18.Hervé Verstuyft 19.Roland Van Imschoot 20.Henk Bolle 21.Roger Den Tijn 22.Eddy Van De Velde 23.Luc Ribbens 24.Marinus Lockefeir 25.Jos Dierks 26.Luc Meheus 27.Martien Van Hoogstraten 28.Jean-Pierre Meulenyzer 29.Freddy Arijs 30.Patrick Elegheer

  Categorie G:

  1.Mathieu Mercken (Genk)

  2.André Bogaert

  3.Werner Dullaert (St.Gillis)

  4.Willy Roels

  5.Willy Leurs 6.Joseph D'Hont 7.Frans Robijns 8.Firmin De Zutter 9.Gerrit Hairwassers 10.Pierre Verberckmoes (Belsele) 11.Maurice Engels 12.Freddy De Blick (Beveren) 13.Mark Heyndrickx 14.Roger De Breuker 15.Julien Vyvey 16.Daniel Cornu 17.André Wouters 18.Erik Vandersteen 19.Anton Van Poecke 20.François Smolders 21.Lucien Schollaert 22.Leo De Jong 23.Valère De Baerdemaeker 24.Ortaire Stevens 25.Roger Verschraegen (Lochristi) 26.Freddy Vervenne 27.Luc Van Robbroeck 28.Ghislain De Champs 29.Johan Vandecaveye 30.Roger Moens

  Categorie G+:

  1.Gerard Mariën (Hoogstraten)

  2.Georges Michiels

  3.José Van Herreweghe

  4.Edward Battersby

  5.René Colman (St.Niklaas) 6.Anny Van den Kinschot 7.Xx 8.Jan Van Boxtel 9.Karel Alen 10.Willy Vereecken 11.Daniël Jooris 12.Victor Janssens 13.Raf Luyckx 14.Leopold Van Havermaet 15.Daniël Nuytinck 16.Jef Verheyen 17.Wilfried Mathys 18.Charles De Laet 19.Frans Van Looveren 20.Alfons De Schepper 21.Urbain D'Hondt 22.Paul D'herde 23.Michel Vander Beke 24.Jozef Lambrechts 25.Karel Loockx 26.Leon De Rick 27.Jacques Blomme

  27-09-2008 om 23:19 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 27/09/2008

  Wielerbond Vlaanderen 09

  Zaterdag 27/09/2008 - STABROEK (A) - Veldrijden form. B - 60´

  Aantal deelnemers : 47

  1. WILLEMSENS David - JWM SPORTIEF           

  2. WALSLEBEN PHILIPP - Team Palmans Cras 

  3. MEEUSEN Tom - FIDEA CYCLOCROSS TEAM    

    

  27/09/2008 - STABROEK (A) - Veldrijden form. C
  Aantal deelnemers : 51 Juniores - 40´

  1. BOSMANS Wietse - ISOREX CYCLING TEAM    

  2. DRUYTS Gerry uit Wilrijk - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW   

  3. DASSONVILLE FLAVIEN - CCNOGENT SUR OISE (Fra)       

  31. SAEY Jens uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND  

  38. AERTS Katrien uit Merksplas - BENELUX TEAM        

   

  Aantal deelnemers : 46 Nieuwelingen - 30´

  1. VERSCHUEREN Timo - WSC HAND IN HAND BAAL        

  2. CLAES Jorn - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW           

  3. PANIS Maxim - SPORT EN MOEDIG - GENK VZW

  5. VAN DE VELDE Matthias uit Hamme - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW          

  36. MARTENS Pepijn - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND  

  41. NIJNS Nathalie - BENELUX TEAM       

   

  27/09/2008 - STABROEK (A) - Veldrijden form. D – 40’
  Aantal deelnemers :  41 Amateurs/Masters A

  1. JANSEN Wim - CYCLO-BIKE LIMBURG 

  2. VAN STAEYEN Benny - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE      

  3. GEVERS Jan - AFDELING ANTWERPEN - WBV    

   

  Aantal deelnemers : 26 Masters B
  1. VAN DONINK Jan -
  MBK - DELSOL TEAM           

  2. DRUYTS Marc - CYCLING TEAM KESSEL          

  3. KRIECKEMANS Wim - CYCLO-BIKE LIMBURG  

   

  Aantal deelnemers : 28 Masters C

  1. SELS Rudy - AFDELING ANTWERPEN - WBV       

  2. VAN TONGELEN Franky - AFDELING ANTWERPEN - WBV           

  3. MERTENS François - CYCLO-BIKE LIMBURG    

  27-09-2008 om 21:10 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN TREK-KMC TEAM WAASMUNSTER !!!

  MTB te WINTERSLAG – Finale Benelux Cup

   

  In Winterslag werd de "Grote Prijs Roel Paulissen" gereden, tevens de finale van de Benelux cup

  Aan de start Roel Paulissen, Fugslang Jacob (Denemarken), Simoni Gilberto (Italie), Filip Meirhaeghe en vele andere toppers van binnen- en buitenland.


  Ben cup Winterslag (122) Ben cup Winterslag (124)


  3e plaats voor Ivan Porters, master 2

  4e plaats voor Patrik Wellens, master 2

  5e plaats voor Petra Mermans

  6e plaats voor Quentin Art, junior


  Ben cup Winterslag (130) Ben cup Winterslag (137)


  Eindklassement na 8 ritten :

  2e plaats voor Ivan Porters

  4e plaats voor Patrik Wellens

  5e plaats voor Quentin Art

  6e plaats voor Mark Donné


  Ben cup Winterslag (140) Ben cup Winterslag (142)  Zondag staat het Belgisch kampioenschap marathon op het programma te Grez-Doiceau.

   

  Ben cup Winterslag (197)

   

  Met dank voor de uitslagen en de foto’s aan “Liliane De Staebel”
  Teammanager - TREK - KMC TEAM vzw


  27-09-2008 om 18:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GUNTHER THUYSBAERT IN BERLIN MARATHON T.V.V. KINDERKANKERPATIËNTEN !!!

  Gunther Thuysbaert gaat de BERLIN MARATHON lopen t.v.v. de Kinderkankerpatiënten !!!

   
  42,2 km “Berlin Marathon” t.v.v. de Kinderkankerpatiënten !!!


  Oproep  aan mensen met het hart op de juiste plaats !!!

  Zoals sommigen onder U reeds weten, loop ik voor de allereerste keer  een marathon (42,195 km) , uitdaging die ik aanging ingevolge een uit de hand gelopen weddenschap.  Gezien mijn voorliefde voor de fiets, begrijp je dat het voor mij niet gemakkelijk was om deze meer dan een half jaar aan de kant te zetten en wekelijks een 2/3-tal keer de loopschoenen aan te binden.  Een maatje minder en wat overtollige kg’s lichter zouden we er klaar voor moeten zijn ... op zondag 28.09.2008 – 9u00.

   

  Ik wil dit echter niet zomaar lopen ... maar wel ten voordele van het  Kinder Hemato Oncologisch Centrum Antwerpen ZNA Koningin Paola ziekenhuis -Antwerpen.De bedoeling is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor hun organisatie KHOCA.


                                               Thuysbaert Gunther

  Jaarlijks vangt het ziekenhuis 30 nieuwe kinderkankerpatientjes op.  Dit zijn kinderen die – in het beste geval – pas na een slopende en jarenlange behandeling genezen.   De kinderen kunnen soms maanden of jaren aan een stuk niet naar huis, niet naar hun broertjes, zusjes , hun vriendjes in de klas, de chiro, de scouts,… .   Afgezien van de lichamelijke pijn wacht hen ook emotioneel en geestelijk een heel zware tijd.   Die kinderen kunnen elke hulp, alles wat hun leven kan veraangenamen, meer dan gebruiken.   KHOCA tracht hun zorgen even te doen vergeten, door zeer concreet voor hen daguitstappen te organiseren, speelgoed in het ziekenhuis aan te kopen …  Precies omdat  het project zo concreet is en onmiddellijk ten goede komt aan de kinderen, zou ik het op prijs stellen dat je hen mee sponsort.

  Dit kan door storting van je bijdrage op het uitsluitend voor het daartoe voor de VZW KHOCA hen geopend rekeningnummer ING 630-4063385-17

   

  Verdienen de kinderen een bonus als ik sneller dan 3u15 kan lopen ? … Dat is dan mijn sportieve uitdaging !  Stuur me een mail, ik houd jullie op de hoogte !  gunther.thuysbaert@telenet.be of secr.adv.g.thuysbaert@skynet.be – of fax door naar 03/760.40.89

   

   

  Dank voor jullie gewaardeerde steun aan de kinderen !

   

   

  Gunther Thuysbaert                                                     

  Polderstraat 12

  2070 ZWIJNDRECHT                                                   

   

  PS : u zal mij terugvinden als startnr. 34452 op naam van HENDE Vincent (wegens inschrijvingsfoutje een overgedragen nummer)

  27-09-2008 om 12:15 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 28 SEPTEMBER - DE MEZENSTRAAT FIETST VOOR KOM OP TEGEN KANKER !!!

  De Mezenstraat fietst weer voor “Kom op tegen kanker” !!!

  WK 17 SEP MEZENSTRAAT sin
  De organisatoren van de fietstochten in Sinaai: het Mezenstraatcomité.
  Uiterst links de bezieler Mike Nachtegael. 

  SINAAI - Op zondag 28 september gaat het Mezenstraatcomité voor de 6de keer fietstochten organiseren die in het kader passen van de Ronde van het Waasland mountainbike. Zoals elk jaar zijn de fietstochten van de Mezenstraat een organisatie ten voordele van “Kom op tegen Kanker”.

  Het programma bestaat uit drie mountainbike-ritten (30, 45 en 65 km), een gezinsfietstocht van 30 km en twee behendigheidstrainingen voor kinderen. De opbrengst van de fietstochten gaat volledig naar Kom op Tegen Kanker. Zo brachten de vijf vorige edities in totaal al 29.500 euro in het laatje, dit dankzij de sportieve inzet van 5.900 fietsers. De fietstochten van de Mezenstraat zijn ook het startschot voor de steeds populairder wordende “Ronde van het Waasland”. Deze ronde bestaat uit maar liefst 22 mountainbike-ritten doorheen het Waasland, en bracht vorig jaar ruim 30.000 mensen op de fiets. Dirk Cornu uit Beveren is de sterkhouder van deze Ronde die al tot ver buiten de regio is gekend. Hij is nu klaar met de 13de editie. De organisatie van de fietstochten van de Mezenstraat is mogelijk dankzij de inzet van ongeveer 60 vrijwilligers. Drie andere aspecten maken deze fietstochten “bijzonder”:

  Ten eerste: de opbrengst van de inschrijvingsgelden gaat integraal naar het goede doel.

  Deelnemen kost 5 euro (2,5 euro voor kinderen) en omvat werkelijk alles: de fietstocht, de drie bevoorradingen, en ook de verzekering ingeval er zich een ongeval zou voordoen. Die 5 euro gaat dus volledig naar Kom op Tegen Kanker. Alle kosten die met de organisatie te maken hebben worden betaald via sponsoring.

  Ten tweede: nergens zijn de bevoorradingen langs het parcours zo goed als bij de Mezenstraatorganisatie ! Ze steken de handen uit de mouwen om de deelnemers een ruim assortiment van spijs en drank aan te bieden. De drank varieert van water en fruitsap tot sportdrank, Aquarius, en – last but not least – ons volledig gratis jeneverkraam dat opgesteld staat in de Mezenstraat. De spijs is ook uitgebreid: van koekjes tot regelrechte stukken taart.

  Ten derde: voor de zesde keer koppelen ze ook een educatief luik aan de fietstochten: op twee plaatsen (ter hoogte van het Chiroheem aan de sporthal en op de speelplaats van school “De Zwaan” in de Leebrugstraat) organiseren ze fietsbehendigheid voor kinderen. Uiteraard worden dit jaar uitdrukkelijk de link met de verkeersveiligheidsactie van het oudercomité van de Sinaaise scholen, gelegd. (het groene mannetje duikt ook al op in hun promotieboekje).

  De deelnemers kunnen op zondag 28 september inschrijven van 7u30 tot 10u in de kantine van de sporthal “Ter Beke” in Sinaai.

   


  Met dank voor het verslag en de foto aan “Flor Van de Velde”

  27-09-2008 om 12:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 28 SEPTEMBER - MTB KIDS CHALLENGE EN DIKKEBANDENRACE !!!

  Zondag 28 september 2008 te Moerzeke-Kastel !!!

   

  Dikkebandenrace & kids MTB challenge & Koppel MTB wedstrijd

   

  i.s.m.Wielerbond Vlaanderen

   

  13uur : kids MTB CHALLENGE (12, 13 en 14 jaar) met vergunning

  14u45 : Initiatie voor 5, 6 en 7 jarigen

  15uur : dikkebandenrace

  -> 8 en 9 jarigen (2000 – 1999) vergunning en niet vergunninghouder

  -> 10 en 11 jarigen (1998 – 1997) vergunning en niet vergunninghouder

  -> 12, 13 en 14 jarigen (1996 – 1995 – 1994) zonder vergunning

  17u15 : koppel MTB wedstrijd voor wielertoeristen (zonder vergunning) enkel met MTB

   

  WAAR ? Ter Munken, Scheldestraat te 9220 Moerzeke-Kastel

  Inschrijving: G.O.C. Ter Munken, Scheldestraat 9220 Moerzeke–Kastel

  Info : 052 /48.30.96 of via e-mail : jans.bikeshop@telenet.be

   

   

  Bron : FVDV

  27-09-2008 om 12:13 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!