.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    27-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 28 SEPTEMBER - DE MEZENSTRAAT FIETST VOOR KOM OP TEGEN KANKER !!!

    De Mezenstraat fietst weer voor “Kom op tegen kanker” !!!

    WK 17 SEP MEZENSTRAAT sin
    De organisatoren van de fietstochten in Sinaai: het Mezenstraatcomité.
    Uiterst links de bezieler Mike Nachtegael. 

    SINAAI - Op zondag 28 september gaat het Mezenstraatcomité voor de 6de keer fietstochten organiseren die in het kader passen van de Ronde van het Waasland mountainbike. Zoals elk jaar zijn de fietstochten van de Mezenstraat een organisatie ten voordele van “Kom op tegen Kanker”.

    Het programma bestaat uit drie mountainbike-ritten (30, 45 en 65 km), een gezinsfietstocht van 30 km en twee behendigheidstrainingen voor kinderen. De opbrengst van de fietstochten gaat volledig naar Kom op Tegen Kanker. Zo brachten de vijf vorige edities in totaal al 29.500 euro in het laatje, dit dankzij de sportieve inzet van 5.900 fietsers. De fietstochten van de Mezenstraat zijn ook het startschot voor de steeds populairder wordende “Ronde van het Waasland”. Deze ronde bestaat uit maar liefst 22 mountainbike-ritten doorheen het Waasland, en bracht vorig jaar ruim 30.000 mensen op de fiets. Dirk Cornu uit Beveren is de sterkhouder van deze Ronde die al tot ver buiten de regio is gekend. Hij is nu klaar met de 13de editie. De organisatie van de fietstochten van de Mezenstraat is mogelijk dankzij de inzet van ongeveer 60 vrijwilligers. Drie andere aspecten maken deze fietstochten “bijzonder”:

    Ten eerste: de opbrengst van de inschrijvingsgelden gaat integraal naar het goede doel.

    Deelnemen kost 5 euro (2,5 euro voor kinderen) en omvat werkelijk alles: de fietstocht, de drie bevoorradingen, en ook de verzekering ingeval er zich een ongeval zou voordoen. Die 5 euro gaat dus volledig naar Kom op Tegen Kanker. Alle kosten die met de organisatie te maken hebben worden betaald via sponsoring.

    Ten tweede: nergens zijn de bevoorradingen langs het parcours zo goed als bij de Mezenstraatorganisatie ! Ze steken de handen uit de mouwen om de deelnemers een ruim assortiment van spijs en drank aan te bieden. De drank varieert van water en fruitsap tot sportdrank, Aquarius, en – last but not least – ons volledig gratis jeneverkraam dat opgesteld staat in de Mezenstraat. De spijs is ook uitgebreid: van koekjes tot regelrechte stukken taart.

    Ten derde: voor de zesde keer koppelen ze ook een educatief luik aan de fietstochten: op twee plaatsen (ter hoogte van het Chiroheem aan de sporthal en op de speelplaats van school “De Zwaan” in de Leebrugstraat) organiseren ze fietsbehendigheid voor kinderen. Uiteraard worden dit jaar uitdrukkelijk de link met de verkeersveiligheidsactie van het oudercomité van de Sinaaise scholen, gelegd. (het groene mannetje duikt ook al op in hun promotieboekje).

    De deelnemers kunnen op zondag 28 september inschrijven van 7u30 tot 10u in de kantine van de sporthal “Ter Beke” in Sinaai.

     


    Met dank voor het verslag en de foto aan “Flor Van de Velde”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 28 SEPTEMBER - MTB KIDS CHALLENGE EN DIKKEBANDENRACE !!!

    Zondag 28 september 2008 te Moerzeke-Kastel !!!

     

    Dikkebandenrace & kids MTB challenge & Koppel MTB wedstrijd

     

    i.s.m.Wielerbond Vlaanderen

     

    13uur : kids MTB CHALLENGE (12, 13 en 14 jaar) met vergunning

    14u45 : Initiatie voor 5, 6 en 7 jarigen

    15uur : dikkebandenrace

    -> 8 en 9 jarigen (2000 – 1999) vergunning en niet vergunninghouder

    -> 10 en 11 jarigen (1998 – 1997) vergunning en niet vergunninghouder

    -> 12, 13 en 14 jarigen (1996 – 1995 – 1994) zonder vergunning

    17u15 : koppel MTB wedstrijd voor wielertoeristen (zonder vergunning) enkel met MTB

     

    WAAR ? Ter Munken, Scheldestraat te 9220 Moerzeke-Kastel

    Inschrijving: G.O.C. Ter Munken, Scheldestraat 9220 Moerzeke–Kastel

    Info : 052 /48.30.96 of via e-mail : jans.bikeshop@telenet.be

     

     

    Bron : FVDV


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG VAN DE WEDSTRIJD ELITE Z/C & BELOFTEN TE VARSENARE !!!

    Guy Smet opnieuw solo naar 35ste seizoenszege !!!

    Smet Guy koers guy 27 september 2008 varsenare 007
                    
    Guy Smet fier poserend naast het bloemenmeisje met links Gino Vanderlooy.


    Zaterdag 27/09 – VARSENARE – Elite z.c. & Beloften

     

    In het Westvlaamse Varsenare stonden 35 renners aan de start om 118,4 Km af te leggen of 16 ronden van 7,4 km. Het was meteen al prijs vanaf de 1ste ronde want 9 renners gingen aan de haal en die zou het peloton niet meer terug zien. De 9 leiders waren : Guy Smet (Kruibeke) , Guy Van Broekhoven , Aaike Depree , Jelle Hanseeuw , Kevin Maene , Nielsen Raedt , Steven Van Vooren , Gerdy Ververken en Bart Kuypers. Tegenslag voor Bart Kuypers die in de 13de ronde lek reed en 1 ronde voor het einde uit de wedstrijd moest stappen. Het peloton was reeds vroeger uit koers genomen wegens te grote achterstand en hier was het Koen Demuynck die de pelotonspurt op zijn naam schreef. Intussen waren ze vooraan nog met 8 renners die het mochten gaan uitmaken wie met de bloemen aan de haal ging , op 3 km van de finish plaatste Guy Smet zijn alom gekende demarrage en dan mogen ze niet twijfelen achterin en dat deden ze. Guy Smet op de grote molen weg en zo pakte hij zijn 35ste zege in zijn gekende stijl. Guy Van Broekhoven werd 2de op 8sec voor Aaike Depree.

     

    P.S. Hoe het lot raar kan lopen zullen ze vandaag gedacht hebben bij de familie Smet want normaal zou Guy Smet deze dag deelnemen aan de wedstrijd te Beerst-Diksmuide maar een file van maar liefst 2 uur besliste er anders over waardoor ze genoodzaakt waren om naar Varsenare te rijden in de hoop daar op tijd te arriveren. De start had daar vertraging opgelopen omdat een vrachtwagen in de weg stond en het parcours belemmerde en zodoende kon Guy daar vertrekken met start om 15h30 en dat bracht hem meteen zijn 35ste zege op.

    Smet Guy koers guy 27 september 2008 varsenare 005
             
    Guy Smet in de tegenreactie op een uitbraak , Guy Van Broekhoven legt zich plat.


    Smet Guy koers guy 27 september 2008 varsenare 003

                                               De 9 leiders die vanaf ronde 1 al weg waren.



    Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Saffia”


    26-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GUNTHER THUYSBAERT LOOPT BERLIN MARATHON T.V.V. KINDERKANKERPATIËNTEN !!!

    Zwijndrechtenaar loopt “Berlin Marathon” t.v.v. de Kinderkankerpatiënten !!!

     
    Thuysbaert Gunther 02  Thuysbaert Gunther 01
                 Gunther Thuysbaert ruilde de koersfiets voor de loopschoenen en neemt nu deel aan de ‘Berlin Marathon’


    ZWIJNDRECHT
    : Gunther Thuysbaert
    gaat zondag in Berlijn voor de eerste keer deelnemen aan een marathon. Hij koos er deze uit van Berlijn. Een marathon is een hele uitdaging want er moet 42,195 km gelopen worden. Merkwaardig is zeker dat Gunther vroeger wielrenner was en nu nog altijd is verliefd op de koersfiets. Hij traint met mannen als zegekoning Guy Smet mee, is lid van de Wielertoeristenclub San Marco. En toch is hij aan het lopen ook en heeft daar nu ook de smaak te pakken en doet het bijzonder graag. Hij gaat de “Berlin Marathon” ook lopen voor het goede doel: ten voordele van het  Kinder Hemato Oncologisch Centrum Antwerpen ZNA Koningin Paola ziekenhuis -Antwerpen. De bedoeling is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor hun organisatie KHOCA Kinderkankerpatiënten. We zochten Gunther Thuysbaert op in zijn thuisbasis in de Polderstraat waar hij in een geklasseerd gebouw woont. En het is precies dáár dat de oorsprong van de idee van te gaan lopen lag. Bij restauratiewerken leerde hij Filip Verhulst, de zoon van de aannemer kennen. In het kader van een sportieve uitdaging begon de ex-wielrenner te lopen. De afspraak was dat ze dit jaar iets gingen doen rond het lopen, Filip is een voetballer in de zaal in Verrebroek, Gunther dus wielrenner. -“Ik ga hem volgend jaar iets laten doen rond fietsen omdat ik vind dat ik een betere fietser te zijn dan een loper. Ik moet zeggen dat ik vroeger niet graag liep. Af en toe deed ik dat wel eens in de winter om me wat bezig te houden. Toen was ook het mountainbiken nog niet zo in. We begonnen met tweekeer per week samen te lopen. De eerste keer was dat traag en niet meer dan 10 – 11 km per uur. Rapper ging dat niet.”
    In april was er de ’10 Miles van Antwerpen’ waar de twee sportvrienden aan deelnamen. Doelstelling was ze te lopen binnen 1u20. Maar het werd beter dan dat ze dachten en arriveerden  rond de 1u15. Dat was voor hen de aanleiding om verder te gaan en ze stelden zich tot doel, een marathon te lopen. Via enkele andere vrienden vernamen ze welke de mooie marathons waren. Eén die hen voortal charmeerde, was deze van Berlijn.
    -“Vooral omdat het een vlak parcours was want voor de eerste op een golvend terrein zou het immers té zwaar maken voor ons”, aldus Gunther.
    Jammer genoeg geraakte Filip Verhulst in juni gekwetst en moest afhaken. Gunther bleef echter door lopen en sloot aan bij de Zwijndrechtse Atletiekvereniging ’t Swin. Hij kwam er bij Frederik Van Hove terecht, de trainer van de lange afstand en die wil hij nu zeer veel dank toesturen.
    -“Bij ’t Swin gaven ze mij tips hoe ik moest leren lopen, hoe ik een trainingsopbouw moest doen. Op dinsdag en donderdag trainden we de lange afstand. Altijd anderhalf uur lopen met steeds een variatie zoals trainen op interval, uithouding. Dat ik die mensen van de atletiek heb leren kennen, werkte motiverend en stimulerend.”
    En zo zag Gunther Thuysbaert de progressie groeien: eerst achteraan in de groep en stilaan meer naar voor. Hij luisterde heel goed naar de tips van de mannen die al meerdere marathons liepen. In juli ging hij dan op vakantie en stapte er elke morgen om 5u – 5u30 uit bed om minstens 1,5 u tot 2 uren te lopen en zo de conditie aan te scherpen.
    -“Ik ben toen 3 kg afgevallen. In totaal ben ik nu al 8 kg gewicht kwijt. In de winter weeg ik tussen de 87 en de 89 kg en nu kom ik rond de 80 kg en als ik na een training binnen kom, soms maar 78. Toen ik vroeger koerste woog ik 76 km en dat was mijn ‘forme gewicht”. Gunther Thuysbaert reed als renner bij Hoop op Zegen Beveren. Nadat hij 4 jaar als ‘liefhebber’ belofte-elite zonder contract, had gereden, stopte hij in 1992 – 1993, op 23–jarige leeftijd. Zijn studies voor advocaat, zaten er wel voor wat tussen. Hij kan nu als ex-wielrenner wel een vergelijking maken tussen wieler – en loopsport. Volgens hem tonen beide sporten gelijkenissen omdat je een brede basis moet trainen om de goed forme te kweken. “Maar ik denk dat vooral in fietsen zowel tactiek, koersdoorzicht en het vermogen om heel kort na elkaar demarrages te plaatsen en op het juiste moment mee te zijn, veel belangrijker zijn dan in het lopen. Zeker op de lange afstand. Ik denk dat in deze sport de betere nog meer bovendrijft dan in het wielrennen. Koersen vind ik zeker meer belastend. De lange afstand is eigenlijk ook eerlijker, je moet het tempo kunnen spreiden over 42 km. Val je ‘in panne’ op 32 km en kom je dan de bewuste man met de hamer tegen, dan is veel van de goeie tijd die ja al liep weg”.

    In september nam Thuysbaert ook al deel aan een kwart triatlon, voor een weddenschap. Hij vond deze sport ook weer best combineerbaar, als je de overstap van de ene naar de andere proef niet te abrupt maakt. Het is perfect mogelijk van de fiets te stappen en te gaan lopen. Het heeft geen wisselwerking met mekaar.
    -“Ik hoor nu toch zeggen bij wielrenners dat ze het lopen in hun trainingsschema’s opnemen. Trouwens ik ondervond het ook, want er was een periode dat ik elke zondagmorgen nog ging fietsen op een heelkleine versnelling, meer dan 100 toeren per minuut, en ik ondervond het als positief voor het lopen. Vooral voor de beensnelheid. Vroeger had ik daar een misvatting over.”
    Lopen voor een coureur kan dus, al is dat misschien niet aan te raden een week, voor een Belgisch Kampioenschap of zo. In de opbouw echter, is het best combineerbaar.


    GOED DOEL.

    Gunther neemt ook deel aan de marathon van Berlijn omdat hij iets wil doen voor het goede doel en meer bepaald voor de Kinderkankerpatiëntjes in Antwerpen. Zijn echtgenote is gynaecologe met een praktijk in Melsele maar werkt ook in het Middelheimziekenhuis en in het Koningin Paolaziekenhuis voor kinderoncologie. Zij wordt geconfronteerd met de strijd die kinderen tegen kanker moeten voeren. Gunther kent dan ook het schrijnend lijden dat de jonge kinderen moeten dragen.
    Gunther : -“Veertien dagen geleden kwam ik dan op het idee om de ‘Berlin Marathon’ voor een goed doel te lopen. Ik wou wél een goed doel dat dicht bij ons stond en hier in de buurt was. Ik vond, dat wat in het Paolaziekenhuis gebeurt, wel de moeite waard. De vzw KHOCA die daarvoor is opgericht, heeft grote inzet om die kinderen met kanker, toch een beetje zon te brengen en dat vond ik echt de moeite waard om er een steentje toe bij te dragen.”


    IN BERLIJN

    Vrijdagmiddag vertrekt Gunther Thuysbaert en zal er zaterdag het parcours met de fiets verkennen en zondagmorgen om 9u wordt de start gegeven. “We zullen vroeg moeten opstaan om nog wat ‘pannenkoeken’ te eten”, lachte hij. Als begeleiding gaat zus Steffie mee. Zijn vrouw is jammer genoeg als dokteres van wacht. “Maar ze heeft me de afgelopen maanden al heel erg gesteund, waarvoor ook dank natuurlijk.” Zus Steffie neemt een vouwfiets mee en zal het parcours volgen. Ze hebben al specifieke punten afgesproken om elkaar te zien want tussen 45.000 lopers is het geen sinecure elkaar altijd te vinden. Om de 2,5 km zijn er wel op het parcours drankposten voorzien. Zelfs medische hulpposten, moet het nodig zijn. De ‘Berlin Marathon’ behoort tot de ‘World Series’ of de 5 grootste ter wereld van het kaliber van New York en Londen. Een super-professionele organisatie. Een apart gegeven voor Gunther is wel dat hij door een te late inschrijving onder het deelnemersnummer van een Nederlander (Vincent van Hende) aan de start zal staan. Die was ingeschreven maar gaf forfait , hij is deelnemer nr. 34.452. De Zwijndrechtse sporter koppelt aan zijn marathon ook een oproep. Jaarlijks vangt het ziekenhuis 30 nieuwe kinderkankerpatiëntjes op. Dit zijn kinderen die – in het beste geval – pas na een slopende en jarenlange behandeling genezen. De kinderen kunnen soms maanden of jaren aan een stuk niet naar huis, niet naar hun broertjes, zusjes , hun vriendjes in de klas, de chiro, de scouts,… Afgezien van de lichamelijke pijn wacht hen ook emotioneel en geestelijk een heel zware tijd. Die kinderen kunnen elke hulp, alles wat hun leven kan veraangenamen, meer dan gebruiken. KHOCA tracht hun zorgen even te doen vergeten, door zeer concreet voor hen daguitstappen te organiseren, speelgoed in het ziekenhuis aan te kopen.

    “Precies omdat het project zo concreet is en onmiddellijk ten goede komt aan de kinderen, zou ik het op prijs stellen dat je hen mee sponsort”, aldus Thuysbaert in zijn oproep.

    Dit kan door storting van je bijdrage op het uitsluitend daartoe en voor de VZW KHOCA geopend rekeningnummer
    ING 630-4063385-17

     

    Reportage : ROLF DUCHAMPS


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 SEPTEMBER - OMLOOP VLAAMSE SCHELDEBOORDEN !!!

    De Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden of Lokeren-Kruibeke !!!


    De Jongh Steven - Scheldeboorden 01

    DINSDAG 30 SEPTEMBER

     
    We geven hier uitgebreid alle gegevens voor de Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden die op dinsdag 30 september in Kruibeke aan de Bazelstraat ter hoogte van ‘De Wissel’ weer een aankomststreep zal hebben.

    OFFICIËLEN

    College van Commissarissen : Voorzitter UCI Ulf JENSEN (Den) ; Aankomstrechter Steels Rudy ; Commissarissen 2 Van Meulder Dirk ; 3 Smeyers Ludo ; 4 Dobbelaere Guy.

    Commissaris moto 1 Gussé Johan ;  Piloot comm. moto De Witte Roland

    National Reportage team : Telecom team Havelange Freddy,  Van Dijck Ronny ; Info moto Beheyt Benoni ; Speaker radio tour Coppenolle Jean-Pierre ; Medische Controle Prinzie Gilbert (UCI).

    Anti Doping Inspector ; Fotofinish : Van Der Maele Alfons ; Koersdirecteur Carlos Pijl ; 2de Koersdirecteur Ronny Van De Vijver ; Assistent koersdirecteur Luc Apers.

    ORGANISATIE

    De 20ste Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden voor “Elites met contract” wordt geörganiseerd doorWSC Hoger Op Bazel onder de reglementering van de Internationale Wielerunie (Union Cycliste

    Internationale). De wedstrijd van 196,4 km vindt plaats op dinsdag 30 september 2008, van Lokeren naar Kruibeke.

    DEELNAME van renners en ploegleiders

    De 20ste Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden, U.C.I. class 1 staat open voor Pro Tour teams (max.50%), Prof. Continental teams, Continental teams en Nationale teams en dit op uitnodiging.

    Het aantal renners aan de start per sportgroep is beperkt tot minimum 5 en maximum 8 en hun

    engagement gebeurt volgens de reglementering van de U.C.I. (zie contract)

    Het aantal deelnemers is beperkt tot maximum 200 (tweehonderd).

    UCI- KLASSEMENT

    De wedstrijd is gerangschikt in klasse 1.1 en kent, conform het UCI-reglement, volgende punten toe

    voor het individueel klassement : 80-56-32-24-20-16-12-8-7-6-5-3

    SECRETARIAAT/ PERMANENCE

    De permanence voor de startformaliteiten op dinsdag 30 september 2008 is open vanaf 8.45u.

    Plaats : Stadhuis Lokeren, Groentemarkt 1 te LOKEREN

    Rugnummers afhalen van 8.45u tot 10.15u : Stadhuis Lokeren, Groentemarkt 1

    Vergadering sportbestuurders, georganiseerd volgens art.1.2.081 van het UCI-reglement en in

    aanwezigheid van het voltallige College van Commissarissen, heeft plaats op dinsdag 30 september

    2008 om 10u00, Stadhuis Lokeren, Groentemarkt 1

    De renners dienen persoonlijk het controleblad te ondertekenen op het podium opgesteld in de

    startzone (tot 12.00u)

    Oproep renners voor de start 12.10u

    START officieus : Markt LOKEREN

    PRIJZEN (20)

    13.776  euro

    Winnaar ontvangt 5510, de tweede: 2755, de derde:1375 en verder: 685, 550, 413, 413, 273, 273, 139, 139, 139, 139, 139, 139, 139, 139, 139, 139, 139

    HULDIGING

    De winnaar van de 20ste Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden , de 2de en de 3de in de individuele

    uitslag worden verzocht zich aan te bieden op het podium in de aankomstzone om de bloemen en

    trofeeën in ontvangst te nemen.

    Na deze huldiging zullen de renners zich aanbieden voor de medische controle teneinde de tijdslimiet

    bepaald door de reglementering te respecteren, waarna zij zich naar de perszaal zullen begeven voor

    interviews.

    De winnaar en zijn sportbestuurder worden verwacht op het VIP-buffet om 18u. in de “Brouwerij” - O.L.Vrouwplein 18, 9150 Kruibeke - 300m voorbij de aankomstlijn (naast gemeentehuis).

    DEELNAME TEAMS

    Maximum 8 renners per ploeg

    Maximum 200 renners

    KLEEDKAMERS (EN DOUCHES)

    Voor start : Sporthal “Durmehal” Sportlaan 2 Lokeren

    Na aankomst: Sportcomplex Kerkeputten Kattestraat Kruibeke

    PARCOURS :

    Afstand : 196,4 km

    Eén grote ronde van 104,0 km en 7 plaatselijke ronden van 13,2 km

    13. START : Officieus Markt, Lokeren om 12.25u

    Officiëel Sportlaan 5 (thv. Patjoepelke), Lokeren om 12.30u

    AANKOMST

    Bazelstraat - Kruibeke (zie plan) om + 16.51u 45km/u  of om 17.24u aan 40km/u

    PERMANENTIE

    Aan de start : Stadhuis Lokeren Groentemarkt 1, Lokeren van 8.45 u tot 12.20u.

    Verantwoordelijke : Marc De Maeyer  of  Ronny Van De Vijver

    PERMANENTIE

    In de aankomstzone : Vanaf 13 u. tot einde formaliteiten

    Lokaal nr1 : algemene info aankomstlijn

    Verantwoordelijke : Stanny Steenssens

    Lokaal nr2 : Gemeentehuis Kruibeke 200m voorbij aankomstlijn Kruibeke

    Verantwoordelijke : Marc De Maeyer

    LOKAAL ANTI-DOPINGCONTROLE

    Gemeentehuis Kruibeke 200m voorbij aankomstlijn Kruibeke

    PERSZAAL

    Gemeentehuis 200m voorbij aankomstlijn Kruibeke

    Perschef: Emiel De Veirman GSM 0475/620.160

    Mail : sportinfo@telenet.be 

    EVACUATIE – ZIEKENHUIZEN

    Bornem : Sint Jozef Kasteelstraat 23

    Dendermonde : AZ Sint Blasius Kroonveldlaan 50

    Sint Niklaas : AZ Nikolaas L. De Meesterstraat 5 

    Lokeren : AZ Lokeren Lepelstraat 2

    De Omloop van de Vlaamse Scheldeboorden maakt de verhuis van Temse naar Lokeren.
    De Wilfordkaai, die gedurende 5 jaar als startplaats werd omgedoopt, moet nu plaats ruimen voor de Markt te Lokeren.
    Op 30 september 2008 zal de Markt in Lokeren voor een hele voormiddag door de koerskaravaan gereserveerd worden. Met een 200-tal renners van topploegen uit binnen- en buitenland en een 100-tal volgwagens, zal ook dit jaar spektakel verzekerd zijn. Omdat de startplaats wijzigt, hebben we ook het parcours aangepast : De renners starten op de Markt en rijden via de Sportlaan naar de officiele startplaats. Het parcours is binnenkort beschikbaar. De totale afstand van de wedstrijd is 196 km. Zoals gewoonlijk gereden over één grote ronde (104 km) en 7 lokale ronden (13,2 km).
    De grote ronde loopt vanuit Lokeren via Waasmunster, Hamme, Grembergen, Zele, Overmere, Lokeren (2de keer), Eksaarde, Sinaai, Belsele, St-Pauvels, Stekene, St-Gillis, De Klinge, Meerdonk, Kieldrecht, Verrebroek, Vrasene, Beveren en Haasdonk, om hier aan te sluiten op de lokale ronde. De aankomst blijft uiteraard in de Bazelstraat in Kruibeke.

     

     

     

    Verzameld door fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 25/09/2008

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Donderdag : 25/09/2008 - STEKENE (O) - Elites m.c./z.c./Beloften - 157 km - 03h35min

    Aantal deelnemers : 121

    1. CAETHOVEN Steven - AGRITUBEL    

    2. KEISSE Iljo - TOPSPORT VLAANDEREN

    3. VAN VOOREN Steven - CYCLING CENTER/JBCA              

    6. HEIRBAUT Tony uit Belsele - PWC JAN SNEL

    8. VAN ROOSBROECK Patrick uit Duffel - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN     

    9. CORDEEL Pieter uit Stekene - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.       

    11. BOGAERT Ward uit Stabroek - PROFEL PRORACE CONTINENTAL TEAM           

    13. VAN GUYSE Jarno uit Stekene - DAVITAMON-LOTTO-JONG VLAANDEREN       

    19. RENDERS Sven uit Wilrijk - TOPSPORT VLAANDEREN           

    20. CORDEEL Sander uit Stekene - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.  

    28. VAN DEN NOORTGATE Kevin uit Geraardsbergen - NEW HEEBRA-LOMBARDEN        

    40. VERBERCKMOES Jasper uit Moerbeke - ASFRA RACING TEAM        

    42. STERCK Gunter uit Stekene - WIELERSPORTVERENING ARTEVELDE VZW - GENT

    47. FRUYTIER James uit Moerbeke - PWC JAN SNEL    

    50. VAN DE VELDE Koen uit Stekene - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN          

    64. RENDERS Jens uit Wilrijk - PALMANS-CRAS           

    67. DAS Jeroen uit Kalmthout - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW      

    69. DHOLLANDER Kristof uit Stekene - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN  

    71. DE ROOS Robby uit Moerbeke - VLIEGEND WIEL - KLEIN SINAAI         

    76. PENNE Frederik - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM       

    77. MEUL Robby uit Eksaarde - WC SOENENS-GERMOND INGELMUNSTER   

    80. VAN DEN BERGHE Anthony uit Sinaai - WC SOENENS-GERMOND INGELMUNSTER        

    83. CLEMENT Pieter uit Zele - VÉLO CLUB DAIRCO - VZW LIEDEKERKE       

    93. VAN MINGEROET Jarno uit Berlare - MITSUBISHI-JARTAZI  

    97. PYL Dennis uit St.Niklaas - RUDYCO CYCLING TEAM 

      

    25/09/2008 - EERNEGEM (W) - Elite z.c./Beloften - 116 km - 02h42min
    Aantal deelnemers : 35

    1. RAEDT Nielsen - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE

    2. MAES Jo - WC SOENENS-GERMOND INGELMUNSTER        

    3. HORTON Tobyn - TEAM BOUWKANTOOR LIPPENS-DESCHUYTTER

     

    25/09/2008 - HOUTHULST (W) - Elite z.c./Beloften - 112 km - 02h38min
    Aantal deelnemers : 47

    1. DE MUNSTER Gregory - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE

    2. WALLAYS Jelle - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW     

    3. DEPREZ Bram - NEW HEEBRA-LOMBARDEN      

    11. SMET Guy uit Kruibeke - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN 


    25-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGISCHE JUNIORES WINNEN NATIONS CUP TE KROATIE !!!

    Belgische Juniores winnen Nations Cup Tour d’Istrie te Kroatië !!!

    Onghena Dirk tour D'Istrie 2008 1

    Tourd'Istrie - Nations Cup - Juniors           

     

    Op voordracht van bondscoach Carlo Bomans selecteerde de Sporttechnische Directie volgende renners om deel te nemen aan de wedstrijd Tour d'Istrie – Nations Cup Juniors die doorging van vrijdag 19 september tot en met zondag 21 september 2008 in Kroatië.

    Niels Vandyck (Puurs) , Thomas Sprengers , Eliot Lietaer , Sean Vandewaeter , Gijs Van Hoecke (Zaffelare) en Zico Waeytens.

    De wedstrijd stond onder leiding van wielercoach Dirk Onghena (Kieldrecht).

                             

    VERSLAG :                 

                           

    17/09/2008 : Op donderdagavond om 20.15 uur kwam de Nationale selectie (Vandyck ,Sprengers, Lietaer, Van Hoecke, Vandewaeter en Waeytens) samen te Grimbergen waar ze de nacht doorbrachten om de dag nadien in alle vroegte het vliegtuig te nemen richting Kroatie waar ze gingen deelnemen aan de Nations Cup (Wereldbeker wedstrijd) Tour d'Istrie.

                             

    Tour d'Istrie van vrijdag 19 september tot en met zondag 21 september 2008.

    1e rit: vrijdag 19/09/2008

              Pula – Buje - 93 km - start om 13 uur.

    2e rit: zaterdag 20/09/2008

              Umag – Labin - 100km - start om 13 uur.

    3e rit: zondag 21/09/2008

              Rabac – Pula - 103 km - Start om 9 uur.

    Op http://www.krozistru.com konden de prestaties van de jongens ook op de voet worden gevolgd.

     

                 

    18/09/2008 : Niels, Thomas, Gijs, Eliot, Zico en Sean zijn samen met hun coach Dirk Onghena goed aangekomen in Kroatie, en hebben die dag nog 1h40min losgefietst.

               

    Zaterdag - Pula - Buje 1e Rit                       

    19/09/2008 : s' Morgens lichte regen na de middag droog en zonnig 23°.

    23 landen waarvan 19 met 6 renners en 3 landen met 5 renners zijn vertegenwoordigd in de Tour d'Istrie (wereldbekerwedstrijd) Nations Cup in totaal dus 129 renners. Enkele uren voor de renners van start gingen viel er lichte regen wat zorgde voor spekgladde wegen in Kroatie. Gelukkig was om 13 uur bij de start van de 1e etappe de zon van de partij en konden de renners de 93 km lange rit in droog weer af leggen, scheen de zon en klommen de temperaturen op tot 23°. Een rit met enkele forse beklimmingen, waarin Niels Vandyck zich toonde en verschillende keren mee in de aanval trok.

    Na 55 km gingen 5 renners aan de haal, Niels Vandyck ging weer mee maar kon de laatste 5 meter niet dichten en moest de 5 met Sagan, de Wereldkampioen Le Bon, Poljanski, Fellini en de winnaar Herrada laten gaan. Wanneer later nog eens 2 renners gevolgd door nog één renner wegreden ging Niels Vandyck op 10 km van de meet in de achtervolging en sloot aan bij de renner voor hem samen , ze reden naar de 2 die voor hen uitreden en sloten aan op een 4 tal km voor de aankomst, in de laatste km kwam het peloton nog sterk opzetten en op 500 m van de meet besloot Niels Vandyck aan een lange spurt bergop te beginnen , hij spurtte de anderen uit het wiel en behaald hiermee een mooie 6de plaats.

    Uitslag selectie :

    Niels vanduyck 6deop 48 sec ; Thomas Sprengers 20ste op 51sec ; Gijs Van Hoecke 45ste op 51sec ; Zico Waeytens 51ste op 51sec ; Eliot Lietaer 52ste op 51sec en Sean Van De Waeter 77ste op 1min18sec. Bij het begin van deze ronde stond Belgie 2de met 176 punten in het algemeen klassement van de Nations Cup , Polen stond aan de leiding met 181 punten en Denemarken bekleedde de 3de plaats met 151 punten.                         

     

     

    Zondag - Umag - Labin 2e Rit                     

    20/09/2008 : Zonnig 25°.

    Zondag nog met 126 renners aan de start voor de 2e etappe en stralend zomerweer voor de 100 km lange rit. Een Nederlander en een Deen voelden zich geroepen om vroeg in de wedstrijd in de aanval te gaan, maar werden snel weer tot de orde geroepen. Uiteindelijk gingen 10 renners in de aanval met daarbij Niels Vandyck, Sagan, de Franse Wereldkampioen Le Bon e.a. , een groep van een 20-tal renners waarbij Waeytens en Lietaer zouden later nog bij de 10 koplopers komen aansluiten. Hieruit wist 1 renner de Deen Lisson te ontsnappen en zette deze etappe op zijn palmares. De andere renners mochten spurten in deze enorme lastige aankomstzone bergop op kassei voor de 2de plaats , Niels Vandyck kwam als 13de over de meet en zette weer een mooie prestatie neer. Thomas Sprengers die onderweg in een afdaling zwaar viel kwam met achterstand binnen, ook Gijs Van Hoecke en Van De Waeter kwamen verderop binnen. Het ganse deelnemersveld kwam volledig uit elkaar naar de aankomst met enorme tijdsverschillen.

    Uitslag selectie :

    Niels Vandyck 13de op 43sec ; Zico Waeytens 9de op 43 sec ; Eliot Lietaer 26ste op 51 sec ; Thomas Sprengers 58ste op 6min39sec ; Gijs Van Hoecke 85ste op 15min23 sec en Sean Van De Waeter 96ste op 16min33 sec.                    

     

     

    Maandag - Rabac - Pula 3e Rit                   

    21/09/2008 : 17° en fris.

    Nog 116 renners aan de start voor de laatste rit over 103 km.

    Van het Belgisch team kon Thomas Sprengers niet meer van start gaan hij had 5 hechtingen in zijn arm na zijn val op Zondag. Het was fris om 9 uur aan de start en er stond wind, de zon zat klaar en liet zich tegen de aankomst zien. Na een 15 tal km reed één renner met een kleine voorsprong voorop , de Fransman Delalot, hij had het hazenpad gekozen en in het peloton hadden de Belgen tijd om eens goedendag te roepen wanneer ze voorbij kwamen. In Kanafar had de Fransman na 46 km 35 sec voorsprong maar intussen was het tempo in het peloton flink de hoogte ingegaan en Delalot zijn liedje was dan ook vlug uitgezongen. De laatste 30 km van de rit naar de aankomst in Pula ging in dalende lijn en het tempo lag dan ook enorm hoog , toch konden 5 renners met daarbij Eliot Lietaer 200 meter voor het peloton blijven uitrijden. Eliot Lietaer won de wedstrijd. Het peloton ging naar de laatste kilometer waarin zich nog 4 bochten bevonden , Niels Vandyck zat in het zog van Sagan die het tempo hoog hield om zijn gele trui te verdedigen maar op 300 meter van de meet viel Sagan kompleet stil en zette zich opzij waardoor Niels Vandyck ingesloten geraakte. Niels Vandyck geraakte uit zijn ritme en verloor hierdoor verschillende plaatsen in de spurt , hij finisht als 23ste en werd mooi 8ste in het algemeen klassement.

    Uitslag selectie :

    Eliot Lietaer 1ste  ; Zico Waeytens 12de , Gijs Van Hoecke 14de ; Niels Vandyck 23ste en Sean Van De Waeter 60ste allen in dezelfde tijd.

     

    ALGEMEEN KLASSEMENT

    Niels Vandyck 8ste op 1min11sec

    Eliot Lietaer 9ste op 1 min12 sec

    Zico Waeytens 12de op 1min14 sec

    Gijs Van Hoecke 65ste op 15min54 sec

    Sean De Waeter 70ste op 17min31 sec

     

    Na de laatste etappe hadden de Belgen de leiding genomen in het eindklassement en België won de Nations Cup met 216 punten voor Polen 197 punten en Denemarken 174 punten.                    

                 

    22/09/2008 : Op Dinsdag om 14h34 zijn de renners geland in Brussel, ze brachten de voorbije nacht door in Trieste (Italië) en namen van daaruit het vliegtuig naar Munchen om vervolgens weer in eigen land aan te komen.

    Alweer een groot succes voor de Belgische delegatie onder leiding van wielercoach Dirk Onghena en zeker een dikke proficiat waard !!!                

                           

     

     

     

    Met dank voor de verslagen aan “Niels Vandyck”

    24-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DRIE KOERSEN TE STEKENE !!!

    DRIE KOERSEN IN STEKENE MET DONDERDAG DE PROFS !!!


           Van Guyse Jarno STEKENEspurtbew17_9
    Zo klopte Jarno Van Guyse vorig jaar in de regen, Sven Wielandt
    en Kristof Dhollander in de spurt met drie.

     

    Zaterdag 20 september begint wielerclub “Nering door Sport en Steun” aan een wielerweek die de jarenlange traditie in ere houdt. Guido Heirman en zijn team beginnen er zaterdag aan met een junioreswedstrijd “Ereprijs Immo Van Hoye” over 94 km of 14 ronden van 6,7 km. Ze rijden langs de Polenlaan – Potaardestraat – St.-Jozeflaan – Heikant – Teerlingstraat – Verkenstraat – Heikant – Hamerstraat – Wildernis – Zeshoekstraat – Brugstraat – Dorpstraat en weer Polenlaan. Vertrek om 15u30, inschrijving in café “De Fliosoof”, Polenlaan 20 en het opmaken van de uitslag en de prijsuitreiking vindt plaats in café “Brigand”, Polenlaan 54. De palm wordt geschonken door ‘De Kimpe’, Regentiestraat 42 te Kemzeke. Vorig jaar waren er 51 deelnemers en de zege ging naar de plaatselijke renner Pieter Cordeel.

     

    Maandag 22 september zijn de elites zonder contract en de beloften uitgenodigd in de Polenlaan op de “Ereprijs schepen Johan Koppen”. Inschrijving weer in café “De Filosoof” en vertrek 15u voor 114 km of 17 ronden van 6,7 km (zelfde parcours als zaterdag). De aankomstlijn ligt in de Polenlaan ter hoogte van de Citibank. Opmaken uitslag in café “Brigand”. Palm geschonken door ‘Myrthe’ Heikant 27a. Vorig jaar waren er 44 deelnemers en winnaar werd de plaatselijke renner Jarno Van Guyse.

     

    Is er dan nog op donderdag 25 september de 83ste Grote Prijs Dr Eugeen Roggeman voor beroepsrenners of elite met contract. Het is nog één van de weinig overgebleven profkoersen uit het Waasland. De koers die elk jaar notg de grote massa aantrekt. Er zijn voor 5020 euro aan prijzen en premies. De inschrijving is ook nu weer in “De Fliosoof” in de Polenlaan. Ter hoogte van de Markt zal er de start worden gegeven om 14u. De profs moeten 157 km rijden door 14 ronden van 11,3 km uit de benen te halen langs: Polenlaan – Potaarde – St.-Jozefslaan – Heikant – Hamer – Wildernis – Bergstraat – Hinnestraat – Kapellestraat – Wittingstraat – Heirweg – Bosdorp – Brugstraat en Dorpstraat waar de aankomstlijn wordt gelegd ter hoogte van het Gildenhuis. Palm geschonken door Elie-Fleur, Frans Van Brusselstraat 89 te Stekene. Vorig jaar waren er 61 deelnemers en de koers werd gewonnen door Sébastien Six, de schoonbroer van Frank Vandenbroecke. Sportvereniging Nering door Sport en Steun organiseert in het uitstalraam van en bij Guido Heirman, Dorpsstraat 97, oude en nieuwe foto’s van bijna alle wielerwedstrijden van Stekene en ook op video te bekijken. Een attractie die ook zo meegenomen is.

     



    Met dank voor het verslag en de foto aan “Flor Van de Velde”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 24/09/2008

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Woensdag 24/09/2008 - LICHTERVELDE (W) - Men Elite 1.1 UCI - 194 km - 04h13min

    OMLOOP VAN HET HOUTLAND

    Aantal deelnemers :

    1. Martin Pedersen (Den)
    2. Michael Tronborg (Den) - zelfde tijd

    3. Roy Curvers (Ned)

    4. Steven De Neef

    5. Jurgen Van De Walle

    6. Hans Dekkers (Ned) - op 15"

    7. Davy Tuytens - zelfde tijd

    8. Bert De Backer

    9. Rikke Dijkxhoorn (Ned)

    10. Niko Eeckhout

      

    24/09/2008 - LICHTERVELDE (W) - Elite z.c./Beloften - 63 km – 01h31min

    Aantal deelnemers : 32

    1. GONCARAS Mindaugas - LITUBEL   

    2. VANDEN BAK Laurent - PWS EIJSSEN KEMPISCH CYCLING TEAM OVERP.

    3. VANBELLE Mathias - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW op 10”

      

    24/09/2008 - MALDEGEM (O) - Elite z.c./Beloften - 110 km – 02h28min

    Aantal deelnemers : 52

    1. WILLEMS Mario - JOHN SAEY CYCLING TEAM  

    2. MINNE Stijn - SPORTING CLUB MEERSE - KLUISBERGEN    

    3. CLAEYS Dimitri - DAVITAMON-LOTTO-JONG VLAANDEREN         

    4. THYS Steven uit Zelzate - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE  

    13. VAN DEN BERGHE Anthony uit Sinaai - WC SOENENS-GERMOND INGELMUNSTER op 20"      

    16. FRANCKAERT Gregory uit Kallo - ASFRA RACING TEAM      

    29. VERHOFSTADT Peter uit Uitbergen - RUDYCO CYCLING TEAM         

    36. DE WEIRDT Nico uit Deinze - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW             


     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG VAN DE WEDSTRIJD ELITE Z/C & BELOFTEN TE NIEUWERKERKEN-AALST !!!

    Kurt Van Goidsenhoven verrast Guy Smet in laatste 500 meter !!!

    Kurt Van Goidsenhoven

    Dinsdag 23/09 – NIEUWERKERKEN-AALST – Elite z.c. & Beloften

     

    Dinsdag kwamen 58 renners deelnemen aan de wedstrijd te Nieuwerkerken bij Aalst en kregen 119 km voor de wielen geschoven of 18 ronden van 6,6 km. Door de zeer hoge snelheid vanaf de start bleef de groep lang samen en was het enkel het premiegewin dat primeerde , het was wachten tot op 2 ronden van het einde voor de beslissing viel. Zeven renners geraakten uiteindelijk weg en dat was meteen de beslissing , zij luisterden naar de namen : Guy Smet (Kruibeke) , Kurt Van Goidsenhoven , Timmy Van Cleemputte , Danny Verelst , Michaël Van Poucke , Dave Bruynlandts en Jurgen De Deyn (Wichelen). Deze konden met een voorsprong van rond de 30sec de laatste ronde ingaan en gaan spurten voor de overwinning maar het was Kurt Van Goidsenhoven die op 500 meter van de finish nog een demarrage plaatste en iedereen verraste. Guy Smet zag het gebeuren maar zat een beetje ingesloten zodat hij niet op tijd kon reageren en zich tevreden moest stellen met een 2de plaats , Timmy Van Cleemputte  eindigde 3de en Jurgen De Deyn 7de. Voor Kurt Van Goidsenhoven was het de 13de zege en voor Guy Smet de 14de tweede plaats dit seizoen.

    Smet Guy koers guy 23 september 2008 nieuwerkerken 003
                   De kopgroep van 7 renners natuurlijk aangevoerd door 'sterke man' Guy Smet.


    Smet Guy koers guy 23 september 2008 nieuwerkerken 004
                                Guy Smet moest zich ditmaal tevreden stellen met een 2de plaats. 


    Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Saffia”.


    23-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 23/09/2008

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Dinsdag 23/09/2008 - VICHTE (W) - Elites m.c./z.c./Beloften - 150 km – 03h16min

    Aantal deelnemers : 115
    1. Iljo Keisse - Topsport Vlaanderen
    2. Jakob Moe (Den)
    3. Wouter Van Mechelen
    4. Kenny Lisabeth
    5. Baptiste Planckaert
    81. Jarno Van Mingeroet uit Berlare op 30"

     

    23/09/2008 - EVERGEM - BELZELE (O) - Elite z.c./Beloften - 120 km – 02h34min

    Aantal deelnemers : 21

    1. COCQUYT Patrick - JOHN SAEY CYCLING TEAM

    2. VAN HYFTE Steven - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE op 55”

    3. DE FAUW Dimitri - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV – VZW op 1’10”

    10. VERMEULEN Stein uit Nieuwkerken - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT – KERKSKEN op 3’40”   

    12. DE LANDTSHEER Steven uit Kalken - WIELERSPORTVERENING ARTEVELDE VZW – GENT op 8’40”

    13. GIDÉ Stijn uit Waasmunster - FORONEX CT / WIELERPROMOTIE Z-W      

     

    23/09/2008 - GULLEGEM (W) - Elite z.c./Beloften - 120 km – 02h43min

    Aantal deelnemers : 41

    1. DE MUNSTER Gregory - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE       

    2. HEYTENS Kess - WC SOENENS-GERMOND INGELMUNSTER           

    3. VAN BROEKHOVEN Guy - POORTEN FERYN TEAM       

     

    23/09/2008 - NIEUWERKERKEN-AALST (O) - Elite z.c./Beloften - 119 km – 02h54min

    Aantal deelnemers: 58

    1. VAN GOIDSENHOVEN Kurt - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL      

    2. SMET Guy uit Kruibeke - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN   

    3. VAN CLEEMPUTTE Timmy - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL      

    4. VERELST Danny - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL         

    5. VAN POUCKE Michaël - Josan - Mercedes-Benz Aalst CT       

    6. BRUYLANDTS Dave - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW      

    7. DE DEYN Jurgen uit Wichelen - RUDYCO CYCLING TEAM       

    20. DIELEMAN Lieven uit Zele - KSC DENDERSTREEK LABIEKES op 26”    

    24. DE BOSSCHER Koen uit Kalken - MD CT TEAM      


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MTB TE WINTERSLAG !!!

    Robby De Bock wil zich tonen op BK Marathon !!!


    De Bock Robby 03

    Zondag 21/09 – WINTERSLAG - Benelux Cup


    Winterslag, traditioneel de seizoensafsluiter waar elke biker nog een laatste keer een topprestatie wil leveren. Dat leverde 92 starters op waaronder 8 internationale profs , Robby De Bock uit Melsele startte rond positie 60-70. Eens gestart kon hij vlot opschuiven en dook rond positie 15 de eerste singletrack in , in het wiel van profs Paulissen en Vermeulen.

    Robby De Bock : “Na enkele km trok Roel Paulissen naar de kop en tot m'n verbazing kan ik m'n positie behouden en zelfs nog een beetje opschuiven. Eens de posities verdeeld zat ik in een groepje met Meirhaeghe, Wijnants en Vangenechten, drie bikers die normaal wel enkele klassen sterker zijn.” Na het eerste wedstrijduur voel Robby zich nog steeds erg goed en panikeerde niet als hij de band dubbel om de velg zag geplooid en dus even moest stoppen om bij te pompen.
    Robby De Bock : “Ik reed continu rond  positie 17 (vierde belofte) en met nog drie ronden te gaan kwam Mottet aansluiten. Ik moest op de vlakkere stroken telkens een gaatje laten maar kreeg het telkens dicht in de klimmen. Enkelen konden me weer bijhalen en eerlijk is eerlijk, ik kon me niet meer motiveren voor een plaats buiten de top-20. Net nu ik op een prachtparcours als Winterslag met voorsprong mijn beste koersverloop in jaren reed in een cross-country wedstrijd. Liever me nu niet forceren en volgende week knallen op het BK marathon ! Ik finish als 31ste en 10de belofte, van ondergeschikt belang, ik zal komende zondag nogmaals tonen waartoe ik in staat ben.....”

     

    Met dank voor het verslag aan “Robby De Bock”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PATRICK MEERSSCHAERT BRONS OP EK !!!

    Patrick Meersschaert behaalt bronzen medaille op EK !!!


    Meersschaert Patrick 08
     De Italiaan Gilberto Perini met links de Oostenrijker Erwin Dietrich en rechts Patrick Meersschaert.
     
    EK Marathon Graz-Stattegg
     
    Vóór het seizoen had Patrick Meersschaert uit Stekene het EK in Graz met stip aangeduid op zijn kalender en had hij er wel zin om terug wat meer lange trainingen in te lassen. Door de steeds weerkerende spierproblemen moest Patrick zijn trainingen serieus inkorten en kon hij zich nog enkel concentreren op XCO-wedstrijden, het EK zag hij niet meer zitten. Nu het pechvolle WK echter achter de rug was, kreeg Patrick Meersschaert terug zin om er toch nog eens tegenaan te gaan. Of hij de lange wedstrijd echter zou uitrijden bleef echter een vraagteken want hij had al in Stattegg gereden en de omloop was destijds toch niet van de poes. Dit jaar was er een omloop van 105 km uitgetekend en de poes was een serieuze tijger geworden !! Een ongelooflijk mooie, maar enorm zware omloop met 4100 hoogtemeters op de Polar !
    Patrick Meersschaert : “Ik denk dat volgend jaar op het WK heel wat eliterenners serieuze ogen zullen trekken want naast de superlange klimmen kwamen er afdalingen in voor die we zelfs op Belgische cross-country omlopen niet meer tegenkomen. Het was sinds het WK in Sun Peaks 2006 geleden dat mijn armen nog eens pijn deden na een afdaling ! Ik was voorzichtig aan de wedstrijd begonnen (startklim = 28%) omdat ik verwachtte dat de wedstrijd ongeveer 4h30 ging duren en mijn langste wedstrijd dit jaar was slechts 2h45 (Ischgl). Al bij al een geluk want uiteindelijk bleek ik 5h25 nodig te hebben gehad om de 105 km af te leggen terwijl er toch enkele lange afdalingen waren waarin pieken van 70 km werden gehaald !  Na 3h30 had ik nog een goed gevoel en besloot om uit mijn groepje weg te rijden en een hoger tempo aan te houden. Eén na één remonteerde ik op de steile klim richting de top van de Schöckle (1400 meter) concurrenten en wist als derde bij de masters +45 te eindigen.”

    De categorie waarin Patrick reed bleek sterk te zijn want met zijn tijd zou hij tweede zijn bij de categorie +40 en +35. Zelfs de vijfde in zijn categorie zou in deze jongere categorieën nog zilver behalen ! Patrick Meersschaert was dus héél tevreden met het behaalde resultaat !
    Winst was voor de Italiaan Gilberto Perini voor de Oostenrijker Erwin Dietrich.


    Steven De Roeck uit Temse-Velle reed bij de masters 2 (+35) en is 6de geëindigd in een tijd van 6h03. Een mooie prestatie voor zijn eerste jaar in competitie. Hij voelde zich op deze technische omloop als ex-motorcrosser,helemaal in zijn element.


      

    Met dank voor het verslag en de foto aan “Patrick Meersschaert”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 22/09/2008

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Proficiat aan SANDER CORDEEL met zijn 2°Seizoenszege bij de Elite z/c & Beloften !!!


    Cordeel Sander 04

    Maandag 22/09/2008 - VIANE (O) - Elites m.c./z.c./Beloften - 168 km – 04h00min

    Aantal deelnemers : 41

    1. CAETHOVEN Steven - AGRITUBEL      

    2. NORDHAUG LARS - JOKER BIANCHI   

    3. RETSCHKE ROBERT - MAPEI           

    14. PENNE Frederik - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 6’32”     

    24. RENDERS Jens uit Wilrijk - PALMANS-CRAS           

     

    22/09/2008 - HOBOKEN (A) - Elite z.c./Beloften - 70 km - 01h38min

    Aantal deelnemers : 42

    1. LEYSEN Tom  - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW     

    2. BRAMMEIER MATTHEW - PROFEL PRORACE CONTINENTAL      

    3. ROBERT FREDERIQUE - PWS EIJSSEN KEMPISCH CYCLING TEAM OVERP.

    5. BOGAERT Ward uit Stabroek - PROFEL PRORACE CONTINENTAL TEAM 

    10. CROKET Lars uit Bornem - DAVITAMON-LOTTO-JONG VLAANDEREN   

    14. DAS Jeroen uit Kalmthout - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW      

    27. VAN HEURCK Timothy van L.O. - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.

     

    22/09/2008 - EERNEGEM (W) - Elite z.c./Beloften - 118 km – 02h53min

    Aantal deelnemers : 20

    1. INGELS Dries - TEAM BOUWKANTOOR LIPPENS-DESCHUYTTER    

    2. DEREEPER Kristof - KONINKLIJKE SPORTCLUB GISTEL VZW op 10”

    3. DESMET Jani - WC SOENENS-GERMOND INGELMUNSTER op 19”

     

    22/09/2008 - PASSENDALE (W) - Elite z.c./Beloften - 113,9 km – 02h50min

    Aantal deelnemers : 26

    1. DE BRUYNE Giovanni - SPORTING CLUB MEERSE - KLUISBERGEN

    2. VERHAEGHE Sander - NEW HEEBRA-LOMBARDEN op 45”

    3. KUYPERS Bart - KENTUCKY CT MIDDELKERKE   

     

    22/09/2008 - STEKENE (O) - Elite z.c./Beloften - 114 km – 02h13min

    Aantal deelnemers :

    1. SANDER CORDEEL uit Stekene - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.  

    2. STOFFERIS Rieno - ANPOST-MDONNELY-SEAN KELLY TEAM     

    3. STERCK Gunter uit Stekene - WIELERSPORTVERENING ARTEVELDE VZW - GENT  

    4. WIELANDT Sven uit Beveren - PROFEL PRORACE CONTINENTAL TEAM 

    5. DHOLLANDER Kristof uit Stekene - WSC HOOP OP ZEGEN – BEVEREN op 45”

    6. VAN DE VELDE Koen uit Stekene - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN

    7. VAN GUYSE Jarno uit Stekene - DAVITAMON-LOTTO-JONG VLAANDEREN         

    8. HEIRBAUT Tony uit Belsele - PWC JAN SNEL

    10. DE RUDDER Wim uit Belsele - RUDYCO CYCLING TEAM        

    12. VERCAUTEREN Tim uit Belsele - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW    

    13. DE ROOS Robby uit Moerbeke - VLIEGEND WIEL - KLEIN SINAAI op 55”

    16. FRUYTIER James uit Moerbeke - PWC JAN SNEL op 2’18”

    17. VAN LANDEGHEM Kurt uit St.Gillis - WSC VOORUIT - SINT-GILLIS-WAAS        

    18. GOOSSENS Steven uit St.Niklaas - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN         

    19. VERBERCKMOES Jasper uit Moerbeke- ASFRA RACING TEAM         

    20. DE GREYT Willem uit Sinaai - WIELERSPORTVERENING ARTEVELDE VZW – GENT op 2’28”

    23. VAN DE VEN Patrick uit Stekene - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 5’00”           

    24. SMET Geert uit St.Niklaas - KLAIPEDA        

    25. PYL Dennis uit St.Niklaas - RUDYCO CYCLING TEAM 

    27. LION Nikola uit St.Niklaas - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW

    28. GOOSSENS Alex uit Vrasene - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW       

    30. VERLEE Didier uit Sinaai - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS        

     

    22/09/2008 - HOEILAART (VB) - Am./Mast./Elite z.c./Beloften - 66 km – 01h33min

    Aantal deelnemers : 30

    1. DE ROECK Bart - SCOTT USA CYCLING TEAM  

    2. CUPPENS TJARCO - TWC MAASLANDSTER op 18”

    3. DIEPENDAELE Jürgen - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE op 25”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VAN MAANDAG 22/09/2008

    waod_3

    Proficiat aan WALTER DE VEERMAN met zijn 31°Seizoenszege in de Catg.C !!!


    De Veerman Walter 05

    Maandag 22/09 - LEMBEKE

     

    Categorie AB: (40 dln)

    1.Jürgen Foré (Eeklo, winnaar cat. B)

    2.Nico Savat (B2)

    3.Franky Weemaes (Melsele B3)

    4.Bart Verhasselt (Evergem, winnaar cat. A)

    5.Peter De Corte (B4) 6.Bart Rombouts (Kallo B5) 7.Fabien Hanssens (B6) 8.Bart Jocqué (B7) 9.Paul Rooseparck (A2) 10.Jochen Heylens (A3) 11.Thierry Everaert (B8) 12.Stefaan Cornelis (A4) 13.Davy Rauch (A5) 14.Rudi Rabout (B9) 15.Filip Swinnen (B10) 16.Kristof De Baets (A6) 17.Gunther Hanssen (B11) 18.Olivier Dedeckel (B12) 19.Dirk Lambrechts (B13) 20.Luc Dierickx (B14) 21.Olivier Vaerewyck (B15) 22.Stijn Van der Jeught (A7) 23.Steve Randles (A8) 24.Tom Willems (A9) 25.Filip Timbreur (A10) 26.Stefaan D'Hoore (B16) 27.Vincent Evers (A11) 28.Kristof Mortier (A12) 29.Jan Reubens (A13) 30.Tom Rouan (A14)

    Categorie CD:

    1.WALTER DE VEERMAN (Lochristi, winnaar cat. C)

    2.Peter Mol (C2)

    3.Chris Schepens (C3)

    4.Patrick Van Renterghem (Bellem, winnaar cat. D)

    5.Arie De Moor (C4) 6.Danny Van Oyen (D2) 7.Marc Goossens (D3) 8.Freddy Vlerick (D4) 9.Wim Braet (C5) 10.Nico De Weirdt (Deinze C6) 11.Dirk Verresen (D5) 12.Serge De Wever (D6) 13.Luc Callant (C7) 14.Wim Heyndrickx (Vrasene C8) 15.Filip Vereecke (C9) 16.Frank Suys (Hingene D7) 17.Henri De Decker (D8) 18.Ronald De Scheemaeker (D9) 19.Pascal Verlez (D10) 20.Philippe Lacquet (D11) 21.Geert Roegiers (D12) 22.Franky De Greve (D13) 23.Kurt Victor (C10) 24.Luc Van de Walle (D14) 25.Franky De Tremerie (C11) 26.Idesbald Nevejans (D15) 27.Guy Verstraeten (D16) 28.Eric Slock (C12)

    Categorie E/E+:

    1.Jozef Deneef (Denderleeuw, winnaar cat. E+)

    2.Marc Vervondel (+2)

    3.Patrick Van Hulle (Aalter - Bellem, winnaar cat. E)

    4.Wim De Waal (E2)

    5.Danny De Coninck (E3) 6.Hilair Heye (E4) 7.Marc Van Ryssel (E5) 8.Jean-Pierre Van Hove (E6) 9.José Hoebeke (+3) 10.Maurice Van Speybroeck (E7) 11.Roland Boulard (E8) 12.Helmuth Tas (+4) 13.Ronny Cosijn (E9) 14.Tony Reniers (E10) 15.Ronny Bauters (E11) 16.Wim Heggerick (E12) 17.Geert Roegiers (E13) 18.Eric Van Pottelberg (St.Niklaas E14) 19.Peter De Ghein (E15) 20.Frank De Broeder (E16) 21.Niet Ingevuld (E17) 22.Niet Ingevuld (E18) 23.Patrick Buyens (E19) 24.Emmanuël De Loor (E20) 25.Tommy Heyse (E21) 26.Florent De Leersnyder (+5) 27.Dirk Demets (E22) 28.Louis Moens (+6) 29.Marc Van Overmeir (St.Niklaas +7) 30.Eddie Van Leirberghe (+8)

    Categorie F1:

    1.Herman Van Den Borre (Outer)

    2.Paul Hunninck

    3.Jozef De Naeghel

    4.Antoine Hooreweghe

    5.Robin Van Kerschaver 6.Bert Ter Harmsel 7.Dirk Caeckebeke 8.Bart Delagrange 9.Eddy Van Den Abeele 10.Karel Andries (Schoten) 11.Gilbert Van Heule 12.Luc Verkinderen 13.Eric De Wilde 14.Guy Dhaese 15.Siegfried Van Overberghe 16.Marc Dhanijns 17.Donald De Vlieger 18.Robert Soberon 19.Marcel Van Durme 20.Eddy Iterbeke 21.Rudy Lammens 22.Wim Van Den Heuvel 23.Frans Robijns 24.Johan De Smet 25.Eddy De Poorter 26.Christian Van De Gehuchte

    Categorie F2:

    1.Theo Hensen (Boven-Leeuwen, Ned)

    2.Theo Coudyzer

    3.Omer De Becker

    4.Rudiger Savat

    5.Kees Sebrechts 6.Roland Van Imschoot 7.Daniel Hauttekeete 8.Marc Schockaert 9.Ludo Opdebeek 10.John Heyndrickx (Nieuwkerken) 11.Roger Den Tijn 12.Noel Rogge 13.Paul Luyten 14.Jackie Boel 15.Patrick Plasschaert 16.Christiaan Michiels 17.Erik De Waele 18.Marinus Lockefeir 19.Luc De Cock 20.X De Leener 21.Etienne Van Hecke 22.Vic Hermans 23.Luc Meheus 24.Julien Perreman 25.Hervé Verstuyft

    Categorie G:

    1.Mathieu Mercken (Genk)

    2.Freddy De Blick (Beveren)

    3.Willy Roels

    4.André Bogaert

    5.Erik Vandersteen 6.Gerrit Hairwassers 7.Herman Hensen 8.Armand Mols 9.Julien Vyvey 10.Firmin De Zutter 11.Roger De Breuker 12.Arnold De Muynck 13.Lucien Schollaert 14.Daniel Cornu 15.Pierre Verberckmoes (Belsele) 16.Joseph D'Hont 17.Jaak Cocquyt 18.François Smolders 19.Ortaire Stevens 20.Ghislain De Champs 21.André Wouters 22.Leo De Jong 23.Jacky Stofferus 24.André Syvertsen (Stekene) 25.Maurice Engels 26.Roger Verschraegen (Lochristi) 27.Michel Bousard 28.Roger Moens 29.Guy Sael 30.Lucien Van Impe 31.Anton Van Poecke 32.Eric Duforseyn 33.François Brouwers 34.Jean-Pierre Heymans 35.Kamiel Everaert

    Categorie G+:

    1.Gerard Mariën (Hoogstraten)

    2.Louis Simons

    3.Edward Battersby

    4.Georges Michiels

    5.Daniël Nuytinck 6.Jan Van Boxtel 7.Noel De Muynck 8.Raf Luyckx 9.Victor Janssens 10.Daniël Jooris 11.Paul D'herde 12.Frans Van Looveren 13.Leon Vervaet 14.Leopold Van Havermaet 15.Willy Vereecken 16.Charles De Laet 17.Walter Horré 18.Michel Vander Beke 19.René Colman (St.Niklaas) 20.Jef Verheyen 21.Alfons De Schepper 22.Jozef Lambrechts 23.Willy Voorbraeck 24.Urbain D'Hondt


    22-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN MAANDAG 22/09/2008

    WAC-Logo

    WIELERNIEUWS VAN HOBOKEN WAC – AFDELING WAASLAND

    De uitslagen van afgelopen weekend

    Junioren:

    Biondi Marin werd 42° te Stekene;

     

    Nieuwelingen:

    *In Aspelare werd Matthias Van Walle 37°

    *In Opbrakel was er weer een sterke prestatie van Joeri Persoon. Hij reed er in zijn eentje een gat van 45 seconden dicht naar de koplopers en eindigde mooi 2°. Volgende week de laatste rit voor het klassement voor de beker van de Vlaamse Ardennen. Joeri staat er op een 2° plaats en het zijn nu dubbele punten.

    *Robin Persoon werd ook in Opbrakel  51°
    *Thomas Collet werd 3de in Meerle.

     

    Aspiranten:

    Bavegem

    12 jarigen: Robin Pauwels 4° en zo net naast het podium.

    13 jarigen: Stef Vercauteren 9°,Django Waterschoot 16°

    14 jarigen: Glenn Rotty 10° en Stefaan Van De Voorde 31°

     

    Kasterlee

    12 jarigen: Jacob Relaes , na zijn 2 overwinningen komen er steeds meer 2° plaatsen bij. Gianni Vermeiren 12 °en Jelle Milliau 16°

    13 jarigen: Eloy Van Meirvenne 5°, Jens Vertenten 9°, Pieter Persoon 12°, Emanuel Leeman 16° en Jeffrey Cools 18°

    14 jarigen: Tom Van Dam 13°, Yentell Huyghe 14°, Michiel Relaes 19°,Matthijs Drumont 24°, Alexander Debou 30°

     

     

    Met dank aan “Paul Van Vlierberghe”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG VAN DE WEDSTRIJD ELITE Z/C & BELOFTEN TE TEMSE !!!

    Guy Smet demonstreert op grootse wijze te Temse !!!


    Smet Guy koers guy 21 september 2008 temse 013
                        Guy Smet op het podium om zijn 34ste bloementuil in ontvangst te nemen. 
     
    Zondag 21/09 - TEMSE "MEMORIAL DIRK WAYENBERG" – Elite z.c. & Beloften

    Kruibekenaar Guy Smet heeft in de Veldstraat in de Memorial Dirk Wayenberg laten zien dat hij niet toevallig de zegekoning is. Hij moest voor zijn 34ste overwinning echt alles uit zijn benen halen om meer dan 50 kilometer alleen door Temse te rijden. Toen hij aan de vlucht begon was Gunter Sterck (Stekene) nog zijn gezel maar al snel reed die op een lekke voorband en moest de koers verlaten.

    De Memorial kreeg 41 deelnemers om 15 ronden van 7,5 km te rijden met telkens de beklimming naar de aankomst toe van de ‘Berg Van Cathoor’ waar een bergprijs aan vast hing van 175 euro verdeeld in 100 , 50 en 25 euro voor de eerste drie. Elke ronden werden 5 , 3 en 1 punt gegeven bij het overschrijden van de aankomstlijn. Het eerste deel van de koers, een ronde of zeven was dat, gebeurde er eigenlijk niets tenzij zorgen dat men vooraan zat om punten te pakken. Het was Tom Van den Bosch uit Sint-Katelijne die zich in de kijker reed daarbij. Nadat Matthias Nys uit Nieuwkerken uit de koers was gestapt dreven in de 8ste ronde Guy Smet, Koen Van de Velde en Gunter Sterck het tempo wat op. Het was duidelijk te zien dat zij wat zinnens waren. Van de Velde haakte af maar het duo Smet-Sterck deed verder. Ze gingen zelfs zó fel door dat ze op een ronde tijd al 38 sec winst boekten. Maar dan gebeurde het plat rijden van Sterck. Er stond wel volk langs het parcours om hem een wiel te geven maar niemand verkoos dat te doen en Gunter kon met de fiets aan de hand terug keren naar de kleedkamer. Guy Smet vertraagde even en dacht toen om zich te laten inlopen, hij bedacht zich en deed verder. Met succes trouwens. Het kostte natuurlijk veel moeite, inzet, kracht en wilskracht. Achter hem zaten ze natuurlijk ook niet stil. Stefan Ott (Waasmunster) wilde een achtervolging opzetten maar hij kreeg van niemand steun. Eric Torfs, bijzonder goed op dreef, probeerde het met Wim Vermant en in de 11de ronde waren het Alex Goossens (Vrasene) en Stein Vermeulen (Nieuwkerken) die even voor het peloton reden. Eric Torfs ging met Frank Van Hoeymissen (Waasmunster) nogmaals weg maar Guy Smet reed dan 45 sec voor hen uit. Het peloton al op 55 sec. Na twee ronden achtervolgen gaven Torfs-Van Hoeymissen er de brui aan.

    Guy Smet begaf niet en reed onder luid en vooral verdiend applaus over de streep en voegde de zege bij de 100 euro die hij al had gewonnen met de bergprijs. Zijn ploegmaat Koen Van de Velde uit Stekene won op 20 sec de spurt voor de 2de plaats. Eric Torfs werd 3de, Kevin Peeters 4de en Patrick Van Roosbroeck 5de.

    Guy Smet gaf toe dat hij diep was moeten gaan om voorop te blijven.

    -“Ik had de laatste wedstrijden wat het gevoel dat voor dit seizoen het beste er wat af is. Maar ja, een koersje minder rijden en wat meer trainen en vandaag voelde ik al beterschap. Toen ik met Gunter Sterck weg was en die lek reed was ik toch aan het twijfelen om nog alleen verder te tijden. Ik besloot dan maar gewoon tempo te blijven rijden. Ik liep dan even uit tot bijna 50 seconden en dan heb ik nog wat overschot gehouden voor de laatste ronden want ik weet dat ze dan beginnen te koersen achter mij. Maar ik had ‘chance’ dat ik die overschot had op het laatste om nog op de 12 en de 11 te kunnen blijven rijden en een voorsprong te behouden.”

    De beklimming op het laatste, die voor de bergprijs zorgde, was wel zeker een hindernis. Guy beaamde dat maar voegde er ook aan toe: “Het is niet alleen die molshoop hoor maar het bolt hier erg moeilijk met die twee viaducten en ik vond ook dat er redelijk wat wind stond ook, maar ja, als je alleen rijdt is er altijd wind. Ik heb het kunnen halen en dat is het belangrijkste.”

    De manier waarop Guy telkens voorbij de aankomstlijn reed was indrukwekkend omdat hij een versnelling, een ‘steek’ trapte die zo groot was dat het opviel.

    -“ Ik moet dat wel doen”, aldus Guy “ Ik heb geen souplesse en ben nooit een souplesse-man geweest…”

    De winnaar kreeg de bloemen uit handen van Raymond Van Straelen van Bio-racer, de laatste werkgever van wijlen Dirk Wayenbergh. Ook de weduwe van Dirk, Claire Wayenberg – Goossens, was bij de huldiging betrokken.

    Paula De Cauwer, zus van José, nam ook even het woord om iedereen te danken maar ook om een aandenken te overhandigen aan mevrouw Wayenberg maar ook Sylle De Bock die een allerbeste vriend was van de overleden renner en nu ook de organisator is van de Memorial. Ze kregen een ingelijste kleurfoto van Dirk Wayenberg samen met zijn boezemvriend José De Cauwer.


    Smet Guy koers guy 21 september 2008 temse 008
          Guy Smet reed zo maar eventjes 50 km solo en is op weg naar de finish in de Veldstraat. 




    Met dank voor het verslag en de foto’s aan “Flor Van de Velde”


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 20/09/2008 - RIT 12 - WAASLANDSE TTC RONDE 2008

    DE WAASLANDSE TTC RONDE 2008 - RIT 12

     

    Zaterdag 20/09 - MEERDONK

    Verslag :
    Om kwart na 4 vertrokken de toeristen voor de laatste wedstrijd van de ronde. Door de dubbele punten kon er nog van alles gewijzigd worden in het klassement. Na een verkenningsrondje achter de wagen waren ze vertrokken voor nog 15 rondjes. Al van in het begin gingen er twee renners, Peter Van Goethem en Filip Baes vandoor en namen direkt een mooie voorsprong, een ronde later waagden nog vijf renners de sprong naar het kopduo. Met zeven renners voorop die elkaar blijkbaar goed verstonden werd hun voorsprong groter. Vooral Kris Meerschaert die mee was in de kopgroep kon een goede zaak doen in het klassement. In het peloton lag het ook niet stil en er werd er stevig doorgekoerst, even kwam de groep weer wat dichter. Maar de zeven mochten voor de overwinning spurten, Wim Franckaert haalde het voor Kris Meerschaert en Peter Van Goethem. De pelotonspurt werd gewonnen door Laurens Vlaminck.

    Uitslag :
     
    1.Franckaert Wim
    2.Meerschaert Kris
    3.Van Goethem Peter
    4.Van Hoey Sven
    5.Reunes Jean-Paul 6.Baes Filip 7.Neyt Thomas 8.Vlaminck Laurens 9.Rombouts Bart 10.Goossens Jurgen 11.Van Camp Freddy 12.Nijs Johan 13.Deckers Tim 14.De Beule Patrick 15.Spanoghe Guido 16.Annaart Peter 17.Smet Gunther 18.Ivens Stefan 19.Verberckmoes Gino 20.Vertenten Yannick 21.De Maeyer Bram 22.Van Overloop Bram 23.Meersman Joris 24.Van Overloop Raf 25.Van Wijk Erik 26.Van Raemdonck Kurt 27.Van der Heyden Peter 28.Dierks Peter 29.Brijssinckx Dirk 30.Pieters Jeroen


    AANDACHT : TTC RONDE FEEST OP 25/10/2008 !!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 21/09/2008

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Proficiat aan GUY SMET met zijn 34°Seizoenszege bij de Elite z/c & Beloften !!!
    Proficiat aan GILKE CROKET met haar 1°Seizoenszege bij de Dames Nieuwelingen !!!


    Smet Guy 02   Croket Gilke 04
          Guy Smet                   Gilke Croket

    ZONDAG 21/09/2008 – S.SEBASTIAN de los REYES - MADRID - Men Elite - 102,2 km - 02h44min
    DE VUELTE - RIT 21
    Aantal deelnemers : 131
    1. Matti Breschel (Den)
    2. Alexandre Usov (WRus)
    3. Davide Vigano (Ita)
    5. Greg Van Avermaet uit Hamme (Silence Lotto)
    82. Dominique Cornu uit Beveren (Silence Lotto)
    83. Jurgen Van Goolen

    EINDSTAND
    1. Alberto Contador (Spa)
    2. Levi Leipheimer (USA) op 46"
    3. Carlos Sastre (Spa) op 4'12"
    16. Jurgen Van Goolen op 20'14"
    46. Dominique Cornu uit Beveren (Silence Lotto) op 1h06'56"
    66. Greg Van Avermaet uit Hamme (Silence Lotto) op 1h31'26" (Winnaar puntentrui - Blauw)


    21/09/2008 - BOVELINGEN (HEERS) (LB) - Elite z.c./Beloften - 119 km – 02h47min

    Aantal deelnemers : 47

    1. VAN BROEKHOVEN Guy - POORTEN FERYN TEAM       

    2. DRIESEN Tony - ROYAL CUREGHEM SPORTIF – BRUSSEL op 15”

    3. VAN SCHELVEN Jeroen     


    21/09/2008 - GLABBEEK (VB) - Elite z.c./Beloften - 117 km – 02h52min

    Aantal deelnemers : 52

    1. ENNEKENS Stijn - WILLEMS VERANDA CONTINENTAL TEAM         

    2. BELLEN Wesley - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL          

    3. VAN UFFEL Willem - CYCLING TEAM 99 V.Z.W. SCHRIEK           

     

    21/09/2008 - HAALTERT (O) - Elite z.c./Beloften - 115 km – 02h50min

    Aantal deelnemers : 74

    1. FRANÇOYS Sven - WIELERCLUB MARKE VERANDA´S CLOCHET VZW       

    2. BERG GEIR INGE - SANDNES 

    3. ANNENDIJCK Andy - JONGE RAKKERS VOLLEZELE op 16”

    6. CLEMENT Pieter uit Zele - VÉLO CLUB DAIRCO - VZW LIEDEKERKE        

    8. ONGENA Thomas uit Berlare - PROFEL PRORACE CONTINENTAL TEAM 

    23. DE DEYN Jurgen uit Wichelen - RUDYCO CYCLING TEAM op 3’00”

    26. HEIREWEGH Bart uit Hamme - MBK - DELSOL TEAM

    35. SUYS Roeland uit Bornem - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM      

    38. GIDÉ Stijn uit Waasmunster - FORONEX CT / WIELERPROMOTIE Z-W    

    48. VAN GARSSE Kenny uit Zele - WIELERCLUB HAMME-ZOGGE 

     

    21/09/2008 - MELSEN (O) - Elite z.c./Beloften - 113 km – hmin

    Aantal deelnemers :
    1. Joeri Clauwaert
    2.
    3.

     

    21/09/2008 - PASSENDALE (W) - Elite z.c./Beloften - 114 km – 02h46min

    Aantal deelnemers : 58

    1. PLANCKAERT Baptiste - WC SOENENS-GERMOND INGELMUNSTER          

    2. MOERMAN Detlef - WILLEMS VERANDA CONTINENTAL TEAM op 6”

    3. LAPIERE Ward - TEAM BOUWKANTOOR LIPPENS-DESCHUYTTER op 15”

     

    21/09/2008 - TEMSE (O) - Elite z.c./Beloften - 112 km – 02h44min

    Aantal deelnemers : 41

    1. GUY SMET uit Kruibeke - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN   

    2. VAN DE VELDE Koen uit Stekene - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT – KERKSKEN op 20”

    3. TORFS Eric - L & P CYCLING TEAM OLEN            

    5. VAN ROOSBROECK Patrick uit Duffel - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN     

    6. DE MOOR Luc uit St.Gillis - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W.      

    9. DE BLOCK Kris uit Mariekerke - KON. W.C. DE RUPELSPURTERS BOOM  

    10. JOOS Geert uit Oppuurs - MBK - DELSOL TEAM          

    11. VERMEULEN Stein uit Nieuwkerken - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN      

    12. WEEMAES Robby uit St.Pauwels - RUDYCO CYCLING TEAM 

    16. VERCAUTEREN Roberto uit Beveren - WSC HOOP OP ZEGEN – BEVEREN op 40”         

    17. GOOSSENS Steven uit St.Niklaas - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT - KERKSKEN            

    18. VERSCHAFFELT Jens uit St.Niklaas - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN          

    19. GOOSSENS Alex uit Vrasene - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW       

    20. AERTS Chris uit Hamme - RUDYCO CYCLING TEAM   

    21. OTT Stefan uit Waasmunster - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND       

    23. VAN UYTVANCK Sven uit Waasmunster - CYCLO BIKE OOST-VLAANDEREN   

    24. VAN HOEYMISSEN Frank uit Waasmunster - JONGE RAKKERS VOLLEZELE    

    27. PYL Dennis uit St.Niklaas - RUDYCO CYCLING TEAM 

    28. VAN WIELE David uit Temse - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN         

    30. MEUL Robby uit Eksaarde - WC SOENENS-GERMOND INGELMUNSTER   

    31. DE MAESSCHALCK Tom uit Sinaai - KSC DENDERSTREEK LABIEKES op 4’32”

     

    21/09/2008 - MUIZEN (A) - Dames Elite - 80,6 km – 02h05min

    GP VAN DE STAD MECHELEN

    Aantal deelnemers : 71

    1. VERBEKE Grace - LOTTO BELISOL Ladiesteam           

    2. HENRION Ludivine - AA-Drink Cycling Team op 1’30”

    3. DE VOCHT Liesbet - VRIENDEN VAN HET PLATTELAND op 2’05”

    6. FIERS Ilse uit Waasmunster - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN   

    11. NOBUS Anja uit Waardamme - ASFRA RACING TEAM             

    17. VAN LEUVEN Annick uit Schoten - V.Z.W. ROYAL ANTWERP BICYCLE CLUB      

    18. STEENSSENS Nana uit Zwijndrecht - V.Z.W. ROYAL ANTWERP BICYCLE CLUB

    20. COPEJANS Karine uit Zele - BENELUX TEAM           

    28. DE NYS Sofie uit Gentbrugge - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN           

    29. VANDERMEULEN Cindy uit Stekene - V.Z.W. ROYAL ANTWERP BICYCLE CLUB

    30. HUYGHE Melissa uit Breendonk - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN       

    38. POTUMS Carine uit Londerzeel - BENELUX TEAM   

    42. VAN DE PONTSEELE Ilse uit Deftinge - BENELUX TEAM      

    43. LEENKNEGT Liliane - V.Z.W. ROYAL ANTWERP BICYCLE CLUB 

    54. THIJS Patricia uit Hoboken - WIELERCLUB DE SPRINTERS MALDEREN

     

    21/09/2008 - KOKSIJDE - 2° RIT (W) - Men Juniors 2.1 UCI - IndividueleTijdrit van 6 km

    KEIZER DER JUNIORES

    Aantal deelnemers : 159

    1. Jimmi Sorensen in 7'22"
    2. Wilco Kelderman op 6"
    3. Arthur Van Overberghe op 7"
    11. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (K.Balen BC) op 18"
    85. Jeffrey Herrebaut uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 50"
    86. Moreno De Pauw uit St.Pauwels (KSC Denderstreek Labiekes) op 50"
    139. Jonas De Vylder uit Desteldonk (Bodysol Lotto CT Menen) op 1'20"
     

    21/09/2008 - KOKSIJDE - 3° RIT (W) - Men Juniors 2.1 UCI - 91,3 km - 02h24min

    KEIZER DER JUNIORES

    Aantal deelnemers : 158
    1. Adrien Petit (Fra)
    2. Johan Frederik Ziesler (Noo)
    3. Michael Savo
    4. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (K.Balen BC)
    33. Jeffrey Herrebaut uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 47"
    100. Moreno De Pauw uit St.Pauwels (KSC Denderstreek Labiekes) op 2'13"

     

    21/09/2008 - BACHTE MARIA LEERNE (O) - Juniores - 88 km – 02h07min

    Aantal deelnemers : 47

    1. HAENEBALCKE Pieter - VC ´T MEETJESLAND - KNESSELARE     

    2. DEVOLDERE Bram - C.T.- DJ.MATIC-KORTRIJK

    3. SCHRANS Maarten - VC ´T MEETJESLAND - KNESSELARE          

    6. VAN DER STOCK Dieter uit Hamme - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND          

    16. VOS Karl uit Beveren - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN        

    17. BAEYENS Dennis uit Berlare - KSC DENDERSTREEK LABIEKES

    19. DURINCK Sean uit Hamme - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND          

    24. VERGEYLEN Timothy uit Zele - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND      

    26. MICHILS Tom uit Moerbeke - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND         

    38. VERWULGEN Manuel uit Moerbeke - D.M.C.- D BIKE - CYCLING TEAM

     

    21/09/2008 - HOESELT (LB) - Juniores - 85 km – 02h05min

    Aantal deelnemers :
    1. Bob Schoonbroodt
    2. Kevin Simons op 20"
    3. Jasper Mandjes

     

    21/09/2008 - LEEUWERGEM (O) - Juniores - 105 km – 02h38min

    Aantal deelnemers : 24

    1. BACKAERT Frederik - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE"

    2. MARTENS Valentijn uit Stekene - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 15”

    3. VAN ASBROECK Tom - VÉLO CLUB DAIRCO - VZW LIEDEKERKE 

    6. NAESEN Oliver uit Berlare - KSC DENDERSTREEK LABIEKES     

    9. VAN UYTVANGE Sam uit Grembergen - ISOREX CYCLING TEAM        

    14. MEERSMANS Jens uit Bornem - THOMPSON CYCLING TEAM op 4’15”

     

    21/09/2008 - MEERLE (A) - Juniores - 84 km – 02h05min

    Aantal deelnemers : 40

    1. OERLEMANS Ruben - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW          

    3. FRANKEN Marc - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.  

    9. MARIEN Kenneth uit Hamme - KSC DENDERSTREEK LABIEKES  

    33. MICHIELS Glenn uit Uitbergen - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND     

     

    21/09/2008 - ROLLEGEM-KAPELLE (W) - Juniores - 90 km – 02h13min

    Aantal deelnemers : 21

    1. D`HAEMERS Jason - D.M.C.- D BIKE - CYCLING TEAM    

    2. VUYLSTEKER Pieter - VELOSPORT REIGERLO BEERNEM VZW     

    3. PROVOST Stijn - KONINKLIJKE BRUGSE VELOSPORT VZW          

     

    21/09/2008 - VICHTE (W) - Juniores - 94,5 km – 02h21min

    Aantal deelnemers : 50

    1. LEGLEY Matthias - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE"     

    2. DEJAEGHER Aron - KON. BALEN B.C. V.Z.W. op 27”

    3. HAERINCK Steven - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW   

    4. DE RIDDER Glenn uit Stekene - KSC DENDERSTREEK LABIEKES

    33. PRESENT Davy - WSC HOOP OP ZEGEN – BEVEREN op 3’58”

     

    21/09/2008 - WIJGMAAL (VB) - Juniores - 72 km – 01h39min

    Aantal deelnemers : 39

    1. ENGELEN Ruben - CYCLING TEAM CRABBE-PERFORMANCE GORSEM       

    2. VAN DER SANDEN Mathias - WSC HAND IN HAND BAAL           

    3. SWINNEN Stef - WSC HAND IN HAND BAAL       

      

    21/09/2008 - KONTICH (A) - Dames Jeugd - 57,2 km – 01h40min

    GP CAMPAERT WOONDECOR

    Aantal deelnemers : 18 Nieuwelingen

    1. GILKE CROKET uit Bornem - KON. W.C. STEEDS VOORAAN - KONTICH

    2. DE ROOVER Eline - W.C. VOS SPORTIEF SINT- LENAARTS          

    3. CORTHOUT Shauni - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.          

    16. DE BACKER Laurenza uit Burcht - WSC HOOP OP ZEGEN - BEVEREN
     

    Aantal deelnemers : 22 Juniores

    1. HANNES Kaat uit Wechelderzande - BENELUX TEAM         

    2. VERHOEVEN AURORE - VC ST JULIEN EN GENEVE       

    3. THONON Marie-Pierre

    12. DE RIDDER Amy uit Grembergen - BENELUX TEAM 

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 21/09/2008

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Zondag 21/09/2008 - BAVEGEM (O) - Nieuwelingen - 69 km – 01h46min

    Aantal deelnemers : 60

    1. SAELENS Andres - KEUKENS REDANT CYCLING TEAM   

    2. GOESSENS Niels - KSC DENDERSTREEK LABIEKES op 5”

    3. CAUCHIE Arne - WIMI-GAMES - ST MARTINUS CT – KERKSKEN op 1’05”

    6. DE PERMENTIER Jonas uit Sinaai - AVIA CYCLING TEAM      

     

    21/09/2008 - KONTICH (A) - Nieuwelingen - 68,4 km – 01h42min

    Aantal deelnemers : 53

    1. LONCIN Gilles - AVIA CYCLING TEAM 

    2. VAN CALSTER Gianni - KON. BALEN B.C. V.Z.W.
    3. DE BUYST Jasper - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW 

    21/09/2008  - MEERLE (A) - Nieuwelingen - 54 km – 01h25min

    Aantal deelnemers : 28

    1. GOOSSENS Jeff - KON. BALEN B.C. V.Z.W.       

    2. VAN DE PEER Tom - KEMPENS WIELERVERBOND- TURNHOUT V.Z.W.           

    3. COLLET Thomas van L.O. - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.

    21/09/2008 - RUIEN - KLUISBERGEN (O) - Nieuwelingen - 69 km – 01h48min

    Aantal deelnemers : 40

    1. DEMULDER Jonas - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE"    

    2. LANNOO Jaromir - JONGE RENNERS ROESELAR op 4”

    3. DESMECHT David - VZW WIELERCLUB "ONDER ONS - PARIKE" op 1’07”

    19. DE BOCK Stijn uit Zele - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 1’32”

     

    21/09/2008 - RUNKELEN (SINT TRUIDEN) (LB) - Nieuwelingen - 68,8 km – 01h38min

    Aantal deelnemers : 74

    1. LODEWIJKS Gert - KON. BALEN B.C. V.Z.W.     

    2. CAROLUS Jorne - AVIA CYCLING TEAM         

    3. CRAEGHS Maarten - SPORT EN STEUN - LEOPOLDSBURG

     

    21/09/2008 - TIEGEM (W) - Nieuwelingen - 66 km – 01h41min

    Aantal deelnemers : 57

    1. BAERT Jasper - KON. BALEN B.C. V.Z.W.             

    2. WASTYN Emiel - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW       

    3. VERSTRAETE Ludwig - WC DE MOLENSPURTERS MEULEBEKE     

    32. PETROV Servaas uit Lokeren - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 25”

     

    21/09/2008 - VOSSEM (VB) - Nieuwelingen - 61 km – 01h40min

    Aantal deelnemers : 64

    1. VLIEGEN Loïc                     

    2. STUYVEN Jasper - BODYSOL- LOTTO CYCLING TEAM MENEN VZW          

    3. TEUNS Dylan - AVIA CYCLING TEAM  

     

    21/09/2008 - WERKEN-KORTEMARK (W) - Nieuwelingen - 63,8 km – 01h37min

    Aantal deelnemers : 44

    1. LAPEIRE Simon - JONGE RENNERS ROESELARE

    2. DE SCHUYTER Arne - VC ´T MEETJESLAND - KNESSELARE        

    3. ROMMENS Ewout - KWC DE VELOVRIENDEN BAVIKHOVE VZW

     

    21/09/2008 - EKEREN (A) - Am./Mast./Elite z.c./Beloften - 92 km – 02h17min

    Aantal deelnemers : 35

    1. VAN BAELEN Ben - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W.       

    2. VAN REETH Ken - TEAM-THIELEMANS & CO    

    3. VAN DYCK Kevin - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W.        

    24. SUYKERBUYK Ben - FUSION           

    25. DAS Jeroen uit Kalmthout - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW      

    26. BOGAERT Sammy uit Kalmthout - FUSION 

     

    21/09/2008 - NEERPELT (LB) - Veldrijden Beloften – UCI - 47'38"

    Aantal deelnemers : 38
    1. MEEUSEN Tom - FIDEA CYCLOCROSS TEAM    

    2. WALSLEBEN PHILIPP - Team Palmans Cras op 37”

    3. KLOUCEK Lukas - SUNWEB-PROJOB CT op 1’22”       

    28. VAN HOOSTE Vincent uit Stekene - ASFRA RACING TEAM op 4’32” 

     

    21/09/2008 - NEERPELT (LB) - Veldrijden Klasse 2 UCI - 57'21"

    WISSELBEKER ERIC VANDERAERDEN

    Aantal deelnemers : 30

    1. NIJS Sven – Landbouwkrediet Tönissteiner   

    2. WELLENS Bart - FIDEA CYCLOCROSS TEAM op 7”

    3. STYBAR ZDENEK - FIDEA CYCLOCROSS TEAM op 27”

    23. DECALUWE Steven uit Eksaarde - SDC - ROGELLI CYCLING TEAM op 6'05"

     

    21/09/2008 - KONINGSHOOIKT (A) - Veldrijden form. B - 60´

    Aantal deelnemers : 32

    1. VERSCHUEREN Bart - JWM SPORTIEF

    2. VAN DER VEKEN Jorn - Josan - Mercedes-Benz Aalst CT        

    3. VAN DEN BRANDE Kay - PALMANS-CRAS     

     

    21/09/2008 - KONINGSHOOIKT (A) - Veldrijden form. C
    Aantal deelnemers : 37 Juniores - 40´

    1. HNIK Karel - ATLASROMERSCZE        

    2. VOLDERS Sonny - KON. BALEN B.C. V.Z.W.     

    3. RISBOURG Raf - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.   

    25. AERTS Katrien uit Merksplas - BENELUX TEAM
             
     

    Aantal deelnemers : 31 Nieuwelingen - 30´

    1. VERSCHUEREN Timo - WSC HAND IN HAND BAAL        

    2. PANIS Maxim - SPORT EN MOEDIG - GENK VZW

    3. CLAES Jorn - DCM-GB VORSELAAR CYCLING TEAM VZW           

    29. NIJNS Nathalie - BENELUX TEAM     

     

    21/09/2008 NEERPELT (LB) - Veldrijden form. C - 31'45"

    Aantal deelnemers : 17 Nieuwelingen
    1. SWEECK Laurens - CYCLING TEAM 99 V.Z.W. SCHRIEK 

    2. VERBERNE DOUWE op 19”

    3. SWEECK Diether - CYCLING TEAM 99 V.Z.W. SCHRIEK op 52”

     

    21/09/2008 KONINGSHOOIKT (A) - Veldrijden form. D
    Aantal deelnemers : 46 Amateurs/Masters A - 40´

    1. RAATS EDWIN - NOORD LIMBURG      

    2. SCHROYEN Nico - CYCLO-BIKE LIMBURG        

    3. GEVERS Jan - AFDELING ANTWERPEN - WBV 


    Aantal deelnemers : 26 Masters B

    1. VAN DONINK Jan - MBK - DELSOL TEAM           

    2. DRUYTS Marc - CYCLING TEAM KESSEL          

    3. MERTENS Dirk - CYCLO-BIKE LIMBURG 


    Aantal deelnemers : 28 Masters C

    1. VAN TONGELEN Franky - AFDELING ANTWERPEN - WBV           

    2. MARYNISSEN Walter - AFDELING ANTWERPEN - WBV   

    3. MERTENS François - CYCLO-BIKE LIMBURG    

                

     



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs