.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    29-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WTC HEIRNIS GENT
    WTC Heirnis Gent

    Bron : Flor Van de Velde

    28-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VAN DONDERDAG 28/02/2008

    Onder leiding van Leo Mares en Peter Neels vertrokken Donderdagmorgend om 09h30 te Zwijndrecht aan de Machuit 
    15 POLDERRENNERS voor hun wekelijkse wintertrainingsrit.
    Bij droog maar somber weer en een gezellig trainingstempo dat gans de weg werd verzorgd door Peter Neels bedroeg de totale afstand +/- 70 Km.

    Wie reden zoal mee vandaag : Pierre Bollaert , Eddy Coenen , Jos Vermeulen , Dirk Heyrman , Leo Mares , Peter Neels , Modest Smet , Paul Van Roeyen , Gerry Van Lierop , ????? en Kenny Janssens.


    27-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

    STIJN DE VRIESE CLUBKAMPIOEN ELITE ZONDER CONTRACT BIJ FORONEX CYCLING TEAM !!!

     

    Het afgelopen weekend heeft Stijn De Vriese uit Zele de 5de plaats behaald van 78 renners te Heule.  Hij was daarbij de eerste elite zonder contract van de ploeg en werd gehuldigd als clubkampioen bij Foronex Cycling Team.

     

    Een klein verslagje van de wedstrijd te Heule :


    Stijn De Vriese : “Na 3 ronden waren we eerst met 12 renners in de aanval. Daarna kwamen er nog 4 renners bij. Met 9 renners van de ploeg waren we vertegenwoordigd in de kopgroep en zo konden we de koers domineren. Iedere ronde stuurden we wel 1 van ons vooruit. Op 5 ronden van het einde waren er 2 jongens van ons : Kevin Claeys en Niels Nachtergaele in de aanval. Voor ons werd het dus afstoppen. Helaas bleven we niet uit de greep van het peloton omdat het tempo in de kopgroep verminderde en het peloton aan het jagen was , werden we in de laatste ronde nog bijgehaald. Onze 2 renners bleven voorop , waarbij Fornex CT de eerste en 2de plaats hadden op het podium. Ikzelf kon me naar een verdienstelijke op de 5de plaats sprinten. Er werd vooral hard gekoerst en dit was al een 1ste waardemeter voor de seizoensstart. Stijn Gidé uit Waasmunster eveneens Foronexrenner werd 41ste “.


    De Vriese Stijn 01

    De Vriese Stijn 02

    De Vriese Stijn 03

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 27/02/2008

    Onder leiding van Kenny Janssens en Bert De Coster vertrokken Woensdagnamiddag om 14h00 thv Buyl Sport te Beveren 
    43 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

    Prachtig zonnig weer en met als tegenstander de wind , de afstand bedroeg 80 Km met de extra lus via Moerbeke naar Overslag en voor de liefhebbers was er nog de extra lus over St.Anna-Linkeroever zodat de totale afstand 110 Km bedroeg.
    Het gemiddelde vandaag was goed voor 35,3 Km/h.

    Vandaag aan kopmannen geen gebrek iedereen deed zijn werk naar behoren !!!
    Reden mee vandaag : Filip Weemaes , Sven Wielandt , Jos Vermeulen , Fons Van Raemdonck , Jos Van Raemdonck , Eddy Coenen , Dirk Onghena , Wim Heyndrickx , Kristoff Heyns , Adrien Maes , Eric Vermeulen , Dr.Frank De Winter , Dirk Heyrman , Walter Rotthier , Cornelis Van Der Haeven , Alex Goossens , Benny Vercauteren , Freddy Buys , Guy Smet , Eugéne Bosman , Luc Vermeulen , Roberto Vercauteren , Dirk Vanhee , Roger Schuurman , Jan Vlegels , Bert De Coster , Joris De Jonghe , Dirk Bryssinckx , Thibault Koppen , Freddy De Blick , Davy Marin , Franky De Witte , Werner Van Der Weken , Luc Apers , Franky Wielandt , Frank Van Geystelen , Wim De Cleen , Thomas Neyt , Geert Van Simaeys , Jasper Verberckmoes , 1 renner van Asfra RT , renner Hudiko Waasland en Kenny Janssens.


    26-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

    Alexander De Keersmaecker clubkampioen van Hoop Op Zegen Beveren bij de Juniores !!!

    De Keersmaeker Alexander 03

    De Juniores van WSC Hoop Op Zegen reden de 1ste wedstrijd van het nieuwe wielerseizoen in Bottelare waar namelijk het clubkampioenschap werd gereden.In deze wedstrijd kwamen 68 renners aan de start voor 7 ronden wedstrijd waarvan er 2 ronden achter de pilootauto werden gereden.Na 2 ronden wedstrijd kon de koers echt beginnen en er waren tal van ontsnappingspogingen maar deze werden telkens teniet gedaan.Bij het ingaan van de voorlaatste ronde konden toch 6 renners ontsnappen en dit was tevens ook de goeie ontsnapping want het peloton kon de kloof niet meer dichten.Alexander De Keersmaecker uit Kruibeke was bij de 6 vluchters en eindigde op een 5de plaats in het klassement maar kon zich zo wel tot clubkampioen van WSC Hoop Op Zegen uitroepen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS MTB - WIELERNIEUWS MTB - WIELERNIEUWS MTB- WIELERNIEUWS MTB - WIELERNIEUWS MTB

    STRANDRACE TE OOSTDUINKERKE

     

    Zondag 24/12/2008

     

    Met overmacht heeft Jimmy Tielens de strandrace in Oostduinkerke op zijn naam geschreven. De 2Mega-Saeco renner haalde het voor Nicolas Vermeulen en Jelle Hanseeuw, de winnaar van 2006. Filip Meirhaeghe, die in deze wedstrijd vorig jaar zijn come-back vierde met een vierde plaats, gaf na een halve ronde al op met een lekke band. Bij de dames haalde Godelieve Durnez het voor Joyce Vanderbeken.

    MTB-Oostduinkerke

    In de eerste echt grote afspraak van het seizoen is het dus al meteen bingo voor de kersverse 2 Mega-Saeco renner. Jimmy Tielens gaf vandaag een heel goede indruk en trapte makkelijk rond in de kop van de wedstrijd. 1 km voor het einde, in een zandstrook, kon Tielens dan de kloof slaan. Meteen voldoende voor zijn eerste zege in de rode trui van 2 Mega-Saeco.
    De favoriete bij de dames Githa Michiels kreeg de pedalen vandaag niet goed rond. Het feit dat ze een lang herstel na haar operatie aan haar knie achter de rug heeft, zorgt ervoor dat de race voor haar naar eigen zeggen nog vroeg in het seizoen valt.
    " Ik ben nog steeds met de eerste trainingen bezig, terwijl mijn grootste concurenten al in volle opbouw zijn."

    Zo’n 1500 mountainbikers kwamen aan de start van de Coastrace in Oostduinkerke


    Top 10 scratch:


    1. Jimmy Tielens
    2. Nicolas Vermeulen
    3. Jelle Hanseeuw
    4. Nico Berckmans
    5. Kristof Bomans
    6. Jehudi Schoonacker
    7. Kris Lapere
    8. Kevin Van Hoovels (U23)
    9. Kris Hertsens uit St.Niklaas
    10. Geert Vermoote
    16. Rob Vangenechten (3e U23)
    26. Bart Feyaerts

     

    Voor Robby De Bock uit Melsele was het zijn eerste test na een winter van hard werken.

    Robby : “Een uitstekend gevoel in de opwarming werd verstoord door een lekke band, daarna me naar de start begeven alwaar we een 100meter moesten lopen vooraleer op de fiets te springen. Een dertigtal liep voor me, maar eens op de fiets zat ik meteen vooraan en na enkele km het eerste keerpunt, ik rijd bij de eersten het los zand in . Nu begint de 10km lange strook tegenwind en vooraan rijd al een 20tal weg. Massaer zet zich heel even op kop van groep 2 maar kijkt snel om, ik spring dan maar alleen naar de kopgroep. Even later sluit iedereen weer aan terwijl ik opschuif in de groep. Ik volg Kris Hertsens in al z'n doen en laten en blijf bijna voortdurend in de top10, tot ik op een golfbreker een duw krijg en tegen de vlakte ga, het begin van een straf verhaal.
    De voorband gaat lek en met een bommetje komt hij weer op druk terwijl ik nog net bij groep 2 kan aanpikken. Even later is plots weer alle wind eruit en ik snel nog naar de kop om wat meters te winnen, 2e bommetje erop en nu blijft hij hard, in groep 3 vind ik een beer die mee kan aansluiten bij de uitloop van groep 2. Alles gaat goed en na enkele km lopen we de dijk op, plots weer lek vooraan! Ik steek dan maar een binnenband en kan een pomp gebruiken van een toeschouwer (had geen 3e bommetje bij :), evenwel zonder resultaat. Ik wandel doelloos verder en zie plots een geparkeerde fiets met pomp, maar die leek ook niet te werken. Dan maar door de lokale winkelstraat van Koksijde en bij een gocartshop een nieuwe binnenband gekocht zodat ik de tocht kon vervolgen. Eens weer op het parcours zijn we een kwartier later en pas na enkele km haal ik een aspirantje in, ik moest echt wel bij de laatsten rijden!
    De wedstrijd toch maar vervolgd en er een doorgedreven training van gemaakt al was de 10km windop wel hard. De voldoening evenwel om tegelijk een groep van 50 in te halen maakt veel goed :)  Op een of andere manier ben ik nog tiende belofte geworden, het geen normaal een overwinning had kunnen zijn. Erg jammer van alle tegenslag maar de test is evenwel geslaagd, ik zit mooi op schema en zaterdag in Knokke neem ik mooi revanche !!! “

    25-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

    BENELUX WIELERTEAM BOEGBEELD VOOR HET WASE VROUWENWIELRENNEN


    BENELUXTEAM groep 

    Het Benelux Team werd voorgesteld op het Waesmeer in de Rietgors. Links ploegleider Thierry Van Gasse en rechts voorzitter Freddy Méchant.

    TEMSE :

    In het schitterend kader van De Rietgors aan het Waesmeer te Tielrode werd de enige wielerclub voor dames en meisjes het Beneluxteam voorgesteld aan de pers. Ook al is een persvoorstelling een belangrijk ritueel geworden, amper één journalist van de geschreven pers, Marc Smet, kwam ter plekke en voor Cycling News was Alain Sennesael present. De fotografen waren wel paraat.

    In de loop der jaren heeft het Waasland nooit veel clubs gekend die uitsluitend dames begeleidden. Dat op zichzelf maakt dat Freddy Méchant en Thierry Van Gasse en al wie hen helpt en bijstaat, een plaats verdienen in één of andere hall of fame van dameswielersport die nog moet opgericht worden.

    Na het seizoen 2007 met zovele mooie koersen, mogen we stellen dat het dameswielrennen zich een stevige plaats heeft ingereden in de sport. Vorig jaar kon terecht worden gesteld dat koersen voor dames en meisjes in de lift zat.

    Vrouwensport staat tegenwoordig goed in de belangstelling en ook in de mediabelangstelling, maar toch kan dat voor wielrennen nog veel beter.

    In het wielrennen kenden we een hele evolutie. Ooit vonden de mensen het wat vreemd, die koersende dames. Als we zo een 30 – 40 jaar terug gaan in de tijd ,  was er in Kruibeke Rosita Rosier die koerste. Ze woonde met haar moeder in een winkeltje. Welnu, ik kan mij uit die tijd niet herinneren dat in het Waasland nog een vrouw was die koerste. Nadien volgden er nog wel zoals Jenny De Smet uit Hamme en Linda De Rudder uit Beveren.

    Toen ze in Beveren een criterium voor dames organiseerden, half van de jaren zeventig, was dat voor deze gemeente een unicum. We kregen daar de toenmalige wereldkampioene Keetie van Oosten-Hage aan de start. De foto van dat heuglijke feit behoort tot het Beverse erfgoed want Katy behoorde in de jaren '60 en '70 zowel op de weg als op de baan tot de wereldtop. Zij werd tweemaal wereldkampioen op de weg, in 1968 en 1976. Ook won zij drie keer zilver en drie keer brons.
    Op de baan werd Van Oosten-Hage vier keer wereldkampioen achtervolging. Maar liefst twintig keer werd zij Nederlands kampioen. Nederland stond een trap hoger dan België, in het wielrennen. Dameswielrennen werd er ook veel meer naar waarde geschat en zowel in 1976 als 1978 werd van Oosten-Hage in Nederland gekozen tot Sportvrouw van het jaar.

    Maar nu moeten we niet denken dat ons land niets te bieden had. Verkeerd. Lange tijd geleden keek iedereen op naar Yvonne Reynders die zo’n palmares liet optekenen dat nadien nooit nog een renster dat kon nadoen. Zij werd zeven keer wereldkampioen en behaalde tien nationale titels. Na haar carrière werd ze eerst coach van de Belgische vrouwen in 1977, nadien van de Zwitserse.
    Reynders was, vooraleer ze tot de wielersport kwam, een uitstekende zwemster en deed ook aan atletiek. Zij kwam tot het koersen toen ze kolen ging leveren met een bakfiets. Ze is nu al 70 jaar.

    Maar veel meisjes die gingen koersen, waren er hier in de Wase regio toch zo niet. En als er een, dameskoers was dan haalden de toeschouwers de schouders op: “a hier is hier niks te zien awa”. Dames koersten inderdaad zo passief. Maar dat beterde en uit een studie bleken toch wel andere dingen: vrouwensport roept emoties op, is mooi om naar te kijken, sensueel, sexy, sierlijk. En zo weten we meteen waarom daar zoveel mannen staan en waarom aan de aankomstzone zoveel mannelijke fotografen staan.

    Maar belangrijk is vandaag te kunnen zeggen dat het zwakke geslacht ijzersterk is geworden en dat sportvrouwen hun mannetje kunnen staan.

    Het is een feit dat de wielersport in het algemeen, na zoveel triestige dopingaffaires, zeker niet dood is. Ik zou zeggen, integendeel, het seizoen 2007 heeft ons op veel plaatsen gebracht waar een massa volk bijeen was.

    Men zou er de seskes van krijgen dat er zo van die ouwe zeurpieten staan te zagen over vroeger: da volk gelek as vroeger is er toch nie meer. Maar man toch! Dat kan ook niet. In die ouwe tijd was er niet veel anders om naar toe te gaan: nu zijn er duizend en één dingen waar een mens heen kan. Vroeger was er zelfs geen tv…Maar dat wielersport nog populair is zie je best op kampioenschappen, op de klassiekers, in het veldrijden.

    Wielersport is springlevend. Dameskoersen zitten in de lift en sommige van de vaste klanten van de wedstrijden in de ruime regio, zijn niet te houden als ze naar een koers voor dames elite kunnen gaan kijken.

     

    HET BENELUXTEAM ANNO 2008

     

    Voorzitter Freddy Méchant en ploegleider Thierry Van Gasse hadden het over wel en wee van hun club die aan de drempel staat van het 7de seizoen. Voorzitter Méchant bekeek nog eens het seizoen 2007 dat mooi geopend werd met zilver op het BK cyclocross te Hamme door Katrien Aerts en later op het seizoen ook zilver op het BK nieuwelingen voor Kaat Hannes die ook goud wist te behalen in het PK van Antwerpen en Vlaams Kampioene werd in haar categorie meisjes-nieuwelingen.

    Het Beneluxteam mocht ook zilver optekenen voor Ilse Van de Pontsele op het PK van Oost-Vlaanderen. Verder zorgden de 17 overwinningen van Kaat Hannes en de regelmaat van Carine Potums en enkele ereplaatsen van de andere Dames ervoor dat 2007, al was het niet supergoed was, toch zeker niet slecht was.

    Enkele sponsors haakten om uiteenlopende redenen toch af.

    -“Hoewel we dit natuurlijk betreuren willen we hen toch bedanken voor de jarenlange samenwerking”, aldus de voorzitter. “Maar er moest dus op zoek worden gegaan naar nieuwe sponsors. Dat dit is gelukt kunnen we zien uit de lijst der sponsors bij wie er zijn die zich al voor drie jaar hebben verbonden.”

    Ook in het rennerspark zijn er ingrijpende veranderingen gebeurd.

    -“Dat omwille van het feit dat al onze rensters of schoolgaand zijn of een fulltime job hebben en zodoende de prestaties van onze Dames-elite op een iets lager niveau liggen dan bij de Profteams, dat weten we en daar kunnen we dan ook mee leven.  Doch menen we een complete inzet op sportief vlak van onze rensters te mogen vragen, iets wat het voorbije seizoen bij momenten ver te zoeken viel. Dit heeft ons dan ook genoodzaakt drastische maatregelen te moeten nemen en enkele rensters die al een aantal jaren deel uitmaakten van het Beneluxteam te moeten bedanken voor bewezen diensten. We gaan enkel nog verder met hen die er in de toekomst echt voor willen gaan.”

    Het Beneluxteam zocht dus naar verse krachten zowel voor de dames-elite als bij de jeugd. Het team is zich vooral op de jeugd gaan focussen zodat in de toekomst meer uit eigen rangen zal kunnen geput worden. Het Benelux Team start aan 2008 met 6 dames-elite en 5 jeugdrensters.

    Thierry Van Gasse stelde de kalender voor waarin ook weer wordt gehoopt startrecht te krijgen in de Grote Prijs Stad Roeselare. Jammer dat nu werd bekend gemaakt dat de Tour Cycliste Feminin “De La Drome” definitief van de kalender werd gehaald en ophoudt te bestaan.

    Thierry :”Hopelijk kunnen we wel een kleine rittenkoers in Duitsland rijden maar dat we hierover nooit zekerheid hebben bewijst onze uitsluiting om te starten in de ‘Omloop Het Volk’ in maart”

    Met stip aangeduid staan de wedstrijden voor de AA Drink Wielertrofee-Vlaanderen 2008 die reeds van start gaat op 9 maart te Wieze en in totaal 9 wedstrijden omvat. Ook het BK te Temse op 1 juni waar Benelux als plaatselijke club heel wat van verwacht, staat in het dik aangestreept.

    -“We willen Wielerbelangen Temse en het Gemeentebestuur bedanken dat ze het BK dames naar Temse hebben gehaald.”

    Voorzitter Freddy Méchant besloot: “Hoopvol kijken we 2008 tegemoet en beginnen we met frisse moed aan het seizoen en willen we laten zien wat het Beneluxteam in zijn mars heeft. Niet alleen onze Elite-Dames,  maar ook onze Jeugd ligt er op gebrand om een prachtig seizoen neer te zetten.”

     

    DE RENSTERS :

                                                                          

    Elite

    Aerts Katrien (Merksplas), Ingels Kathy (Kaprijke), Potums Carine (Londerzeel) Van De Pontsele Ilse (Deftinge-Lierde), Van Eycken Kelly (Tielt-Winge) Ruysschaert Melina (Zaventem)

     

    Jeugd

    De Ridder Amy (Grembergen), Hannes Kaat (Wechelderzande), Paelinck Claudia (Belsele),

    Van Daele Liesl (Sint-Niklaas) en Vermincksel Carmen (Bazel)


    BENELUX wasemeisjes 

    De Wase meisjes uit het team vlnr: Amy De Ridder, Liesl Van Daele, Claudia Paelinck en Carmen Vermincksel.


    RENSTERS STELLEN ZICH VOOR :

    Aerts Katrien

    Het seizoen 2007 is goed geweest, de wedstrijden op de weg waren een goede voorbereiding op het crossseizoen. Regelmatig heb ik geprobeerd om mee te zijn in een goede ontsnapping, maar het was niet altijd gemakkelijk om in de juiste ontsnapping te geraken. Toch ben ik hierdoor sterker geworden.

    Mede door de goede voorbereiding op de weg ben ik in het veld ook verbeterd tegenover vorig jaar.  Ik heb een aantal top 10-plaatsen en selecties voor de Wereldbeker behaald.Op het BK cyclocross ben ik 5de geëindigd. In het regelmatigheids criterium van de Moedige Veldrijder sta ik ook als eerste bij de dames.

    Voor 2008 hoop ik via de wegwedstrijden en eventueel een ronde in het buitenland terug een goede voorbereiding en basis te leggen voor het cross seizoen. Hopelijk kunnen we met de ploeg mooie koersen maken en ons laten zien.


    Ingels Kathy

    In 2007 heb ik niet veel gereden wegens de komst van mijn zoontje Gilles, op het einde van het seizoen toch nog wel aan 4 cross wedstrijden deelgenomen (maar had totaal geen kracht)

    Voor 2008 wil ik eerst en vooral terug mijn krachten opbouwen en ontzwangeren en hoop maar dat koersen en kindjes te combineren zijn, maar anderen voor mij hebben dit reeds gedaan, dus waarom zou mij dit niet lukken. Zo ja, dan ga ik er helemaal voor, ik zie het wel zitten en weet wel dat het soms niet gemakkelijk zal zijn.

     

    Potums Carine

    Het seizoen 2007 bracht voor mij zeker wat ik ervan had verwacht.Ik nam een goede seizoensstart en kon dit een gans seizoen doortrekken, je kan wel zeggen dat het voor mij het seizoen van de regelmaat was.  Getuige daarvan zijn mijn 13 top-10 plaatsen die ik behaalde, met als uitschieters 2 podia (Affligem en Hoksem), en een superweekend van 4 wedstrijden na elkaar waarin ik respectievelijk negende, derde,zevende en zesde werd.Het feit dat deze 4 opeenvolgende top-10 plaatsen telkens de vrucht waren van een vlucht met enkele andere rensters, zorgde voor een enorme boost van mijn zelfvertrouwen.Ik mag wel zeggen dat ik een volledig seizoen mee streed in de voorste gelederen van het peloton met de betere dames van België en dat ik enkele malen dicht bij een overwinning ben geweest.

    Het absolute hoogtepunt was voor mij de wedstrijd in Affligem, waar ik voor een bijna thuispubliek mee voluit ging voor de overwinning met een derde plaats als gevolg.

    Ik voel mij zeker zo sterk als vorig jaar, heb tot nu toe een vlekkeloze voorbereiding achter de rug en wil er vanaf begin maart dus staan. Goed begonnen is half gewonnen…..zeg maar.

    Mijn doelen voor dit jaar zijn over het algemeen de zwaardere wedstrijden, het BK te Temse dat voor het team een thuiswedstrijd is en hopelijk ook dit jaar een buitenlandse rittenkoers.

    Mits nog wat meer koerservaring is mijn hoofddoel dit seizoen zeker en vast een overwinning.

     

    Ruysschaert Melina

    Hey ik ben Melina, na vele jaren en dus vele kilometers individueel en in groep rijden heb ik vorig jaar voor het eerst aan enkele locale wedstrijden deelgenomen.

    Het resultaat in die eerste wedstrijden viel relatief goed mee en om die reden heb ik dan ook besloten de stap te wagen en me aan te sluiten bij het Beneluxteam.

    2008 zal dus mijn eerste seizoen bij de Elite-Dames worden, maar dankzij een goede voorbereiding deze winter verwacht ik toch redelijk snel mijn plaats in het peloton te kunnen opeisen en op zeer korte termijn van nut te kunnen zijn voor de ploeg.


    Van De Pontsele Ilse

    Het is voor mij mijn vierde seizoen dat ik ga koersen, vorig jaar ging het voor mij in het begin totaal niet goed, verkeerd getraind, ziek, verkeerde houding op de fiets.

    Maar gelukkig kwam ik er op het einde van het seizoen door en behaalde ik nog een mooie tweede plaats op het PK (O. VL.) vooral te danken aan mijn ploegmaat Carine.

    Dus heb ik deze winter totaal anders getraind met trainingschema’s en hartslagmeter. Merci daarvoor Stef.

    Nu is het te hopen dat het in koers ook goed gaat, maar daar geloof ik wel in, ik heb wel enkele doelen voor zicht, maar die zeg ik liever nog niet, wat bijgeloof zeker.

     

    Van Eycken Kelly

    Ik ben Kelly, en ben op 28 maart 1983 geboren te Leuven.

    Ik begon op 14 jarige leeftijd en ben in mijn fietscarrière 3 maal PK van Vlaams-Brabant geworden, mijn hoogtepunt was het BK te Wuustwezel dat ik won in 2001.  In totaal heb ik een vijftal wedstrijden gewonnen, ook heb ik een jaar van het profgevoel mogen proeven in enkele rittenwedstrijden in het buitenland.

    Ik verwacht van de ploeg veel vriendschap tussen de dames en het bestuur, ruzie daar pas ik liever voor en iedereen gelijk voor de wet!! Ik wil een goede ploeggenoot zijn want vriendschap is voor mij belangrijker dan winnen.

    Mijn verwachting voor het nieuwe seizoen is regelmatig een mooie prijs rijden, een paar uitblinkers mogen altijd!!!


    De Ridder Amy

    tweedejaars juniore

    Ik was tevreden over afgelopen seizoen.De uitslagen hadden misschien wel beter gekund, maar tijdens het verloop van de wedstrijd kon ik wel mijn mannetje staan, niet alleen bij de jeugd maar ook bij de Elite-Dames.

    Komend seizoen wil ik, zoals vorig jaar, weer ietsjes beter doen.Ik zal ook weer deelnemen aan enkele elite-wedstrijden

     

    Hannes Kaat

    eerstejaars juniore.

    Over vorig seizoen ben ik heel tevreden, ik heb vele koersen gewonnen, behalve het BK, dit was wel een vrij grote teleurstelling.Maar als ik dit jaar terug zo’n seizoen kan maken zal ik dit zeker niet laten en doe ik zeker een gooi naar het BK.  Ik besef wel dat ik dit jaar terug in een sterkere reeks terechtkom.Als doelstelling zou ik graag enkele buitenlandse koersen rijden om zo te zien wat ik internationaal beteken. En natuurlijk als alles meezit en het mogelijk is een WK-ticket veroveren.

     

    Paelinck Claudia

    eerstejaars juniore

    Ik ben Claudia en begin aan mijn eerste seizoen, ben met het koersen in aanraking gekomen via mijn neef en had direct de wielermicrobe te pakken. Ik verwacht van de club dat ze direct niet teveel druk op mij leggen en me even de tijd geven om kennis te maken met het peloton. Mijn doelstelling voor 2008 is vooral mijn koersen uitrijden en als ik dat kan waar maken zou ik heel tevreden zijn met een top 10 plaats.

     

    Van Daele Liesl

    tweedejaars juniore

    Ik ben dus Liesl, toen ik twaalf jaar was vond ik het eens tijd voor een sport, ik zat immers altijd thuis en de meeste dagen verveelde ik me.  Ik heb wel tientallen sporten uitgeprobeerd voor ik het wielrennen ontdekte, we zaten in de auto toen een wielerwedstrijd passeerde, vanaf toen werd ik definitief door de wielermicrobe gebeten.Op mijn 14de ben ik met competitie begonnen als eerstejaars nieuwelinge.

    Voor 2008 wil ik mijn spurtcapaciteiten verbeteren en hoop op enkele top 10 plaatsen.

     

    Vermincksel Carmen

    eerstejaars nieuwelinge,

    Dit is mijn eerste seizoen dat ik ga koersen. Echt wel een beetje spannend, weet echt niet wat ik ervan mag verwachten, maar met de deskundige hulp en raad van Stef zie ik het wel zitten en hoop ik er het beste van te maken voor mezelf en het team.

    Heb echt wel de indruk dat de sfeer niet ontbreekt, dus we gaan er samen het beste van maken.

     

     



    Tekst en foto’s : ROLF DUCHAMPS

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN MAANDAG 25/02/2008

    Kon. Wac Team Hoboken VZW stelt de renners en rensters van de regio Waasland voor.

     

    WAC 2008 06 


    Terugblik 2007

     

    Eerst en vooral was er het laattijdige stopzetten (eind augustus) van de firma De Smet & Van Diest welke toch wel enige onrust in het financiële plaatje, werking en ledenorganisatie bracht. Gelukkig hebben ze dit toch kunnen oplossen binnen de 2 maanden zodat de goede werking niet in het gedrang kwam. Integendeel, door de inspanningen van in eerste instantie havenbedrijf BVH marine is er een krachtige inbreng van niet alleen een financiële injectie maar ook een logistieke bijstand tot stand gekomen.

    De tweede belangrijke wijziging in 2007, was de stopzetting wegens leeftijd van opleider Frans Corten. Frans was jarenlang het boegbeeld van de goede jeugdwerking en heeft een serieuze basis meegegeven om verder op te werken.

    Door de opleidingencursussen welke door intussen 5 medewerkers worden gevolgd bij het Bloso , zowel voor de cursussen initiator als trainer B, naast de reeds bestaande trainer B binnen de club is de club de komende jaren gewapend om nog betere opleiding aan zijn renners te waarborgen. Ze hebben intussen ook een samenwerkingsovereenkomst met het medisch- en trainingscentrum Notebhom zodat de renners ideaal begeleid worden.

    Onder de Wase miniemen, aspiranten en nu ook bij de nieuwelingen waren er regelmatig overwinningen te noteren, al blijft het hier vooral toegespitst op proeven van de wielersport in al zijn geledingen.

    Ze mochten met Julia Verwulgen een provinciaal kampioen vieren bij de aspiranten 14 jaar als uitschieter.

    Maar belangrijker is dat steeds meer jonge renners en rensters het Wac-Team als eerste Wase wielerclub beschouwen. Ze zijn intussen al de kaap van 60 renners voorbij en dat al voor het begin van het seizoen. Traditiegetrouw komen er nog zeker 10 renners bij zodat ze snel de kaap van de 70 zullen overschrijden.

    Voor de 2° keer werd de memoriaal Joeri Van Vlierberghe georganiseerd in het Europark te Sint-Niklaas en dit werd weer een groot succes.

    Ook de vernieuwde aanpak van de wintertrainingen en de daarop volgende piste- en mountainbiketrainingen werden gretig gevolgd.

     

    Voorbeschouwingen 2008

     

    Met de nieuwe wielerbaan in Beveren waar reeds meer dan 7 jaar voor geijverd werd krijgen ze een hele surplus aan opleiding- en trainingmogelijkheden. Ze danken hiervoor van harte het gemeentebestuur van Beveren.

    Daarnaast worden gans het jaar door voor alle categorieën de wekelijkse trainingen onder deskundige leiding van de verschillende begeleiders en trainers georganiseerd.

    Momenteel hebben ze in het waasland 2 initiators in opleiding en 1 trainer B in opleiding zodat de begeleiding in handen komt van vaklui met de nodige diploma’s.

    Voor 2008 staan er een vijftal stages op het programma.

    Het trainingskamp in het Spaanse Salou met meer dan 70 deelnemers was de ultieme voorbereiding op het wegseizoen.

    Bij de aspiranten noteren we de ronde van de vier provincies in juli en in de paasvakantie is er een stage voor miniemen en aspiranten , een stage met 80 plaatsen. Deze is reeds volgeboekt.

    Voor zowel nieuwelingen als junioren is er een stage in Dudzele dit ook in het paasverlof. Daarnaast ook nog een stage in augustus als voorbereiding op het cross-seizoen.

    Wat de interclubs betreft , staan bijna alle interclubwedstrijden op het programma die in België gereden worden voor nieuwelingen en junioren. Daarnaast staat net als vorig jaar de internationale tweedaagse te Vertova in Italië op het programma voor junioren.

    Voor de beloften en elites rijden ze een beperkt regionaal interclubprogramma met maandelijks minstens één gezamenlijke wedstrijd

    Ze organiseren weer de memoriaal Joeri Van Vlierberghe, een miniemenproef en dit alles in het Europark in Sint-Niklaas. Daarnaast komt er nu ook voor het eerst een proef bij in Zele onder het banier van het Wacteam Waasland

    De BBQ komt in 2008 op 21 juni.

    Om dit allemaal te verwezenlijken kunnen ze beroep doen op talrijke sponsors en deze zijn broodnodig om al dat jeugdig geweld een mooie uitrusting en goede begeleiding te kunnen geven. Door het wegvallen van De Smet & Van Diest komt BVH marine als vervanger op de truien te staan, nadat hij vorig jaar reeds co sponsor was. Op vleeswaren COERTJES en veranda’s LEONARD kunnen ze ook al acht jaar rekenen voor hun financiële steun. Het verzekerings- en hypotheekkantoor Paul Van Vlierberghe uit Beveren en ook de protoursponsor RABOBANK steunen voor het 3° jaar nu ten volle ons jeugdproject.

    WAC 2008 04

    WAC 2008 05

    Wac 2008 03

    Wac 2008 02

    Wac 2008 01


    Met dank aan "Paul Van Vlierberghe"

    Foto's : Raymond De Geest


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING BEVEREN VAN ZONDAG 24/02/2008

    Onder leiding van Leo Mares en Joris De Jonghe vertrokken Zondagmorgend om 09h00 thv Buyl Sport te Beveren
     +/- 40 POLDERRENNERS voor de laatste wintertrainingsrit op Zondag.

    Vanaf volgende Zondag begint terug het seizoen op "DEN DIJK".
    Bij prachtig zonnig weer werd de rit afgewerkt die 105 Km bedroeg en dit aan een gemiddelde van 35,0 Km/h met de extra lus rond Linkeroever bedroeg de totale afstand
    130 Km.

    De eerste stevige kopbeurt was voor Peter Neels en Joris De Jonghe , daarna Bart Cant en Jef de Batist op kop voor een lange beurt.  Helaas een beetje verder alweer een valpartij van een renner of zes, door een loslopende Duitse herdershond. 
    De verwondingen vielen nogal mee , maar wel wat materiaalschade en daarom met de eigenaars de verzekeringspapieren ingevuld.  Na de valpartij reden Franky Weemaes en Robby Van Raemdonck op kop.  Vanaf de baan van Moerzeke en heel het stuk langs de Expressweg Ben Verburgt en Jef de Batist aan de leiding. Vanaf de Real te St.Gillis werd het tempo al stevig de hoogte ingejaagd door respectievelijk Koen Heyrman, Roger Schuurman, Tom Van Osselaer, Benny Vercauteren en Jef de Batist.  Benny en Jef draaiden als eerste de brug op richting 't Wit Huis en vandaar werd het tempo nog meer opgevoerd.  Toch bleef heel de groep samen en op kop waren het vooral Koen Heyrman, Leo Mares, Jef de Batist, Sven Wielandt,  Franky Weemaes en twee renners van de San Marco die zich lieten gelden.  Een uitval van Sacha Verborgt en Stein Vermeulen hield niet lang stand. De massasprint was dus onvermijdelijk en het was opnieuw Peter Neels die de snelste was, Etienne Fleury werd tweede,Sven Wielandt derde, Franky Weemaes vierde, … vijfde, … zesde, Ben Verburgt zevende, Jef de Batist achtste, Robby Van Raemdonck negende, … tiende.

    Wie reden zoal mee : Sven Wielandt , Franky Wielandt , Koen Heyrman , Franky Weemaes , Bart Cant , Roger Schuurman , Ben Verburgt , Werner Van Der Weken , Leo Mares , Peter Neels , Tom Van Osselaer , Benny Vercauteren , Alex Goossens , Jos Van Raemdonck , Robby Van Raemdonck , Etienne Fleury , Sacha Verborgt , Stein Vermeulen , Joris De Jonghe , ????? en Jef de Batist.



    Met dank voor het verslag aan "Jef De Batist"


    24-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 23/02 EN ZONDAG 24/02/2008
    wbvlogo

    Proficiat aan NICOLAS VEREECKEN met zijn zege in het clubkampioenschap van Balen B.C. !!!
    Proficiat aan ALEXANDER DE KEERSMAEKER met zijn bekroning als clubkampioen van Hoop Op Zegen Beveren !!!

    ZONDAG 24/02/2008 – BOTTELARE (O) – Elite z/c & Beloften -  99 Km - 02h14min

    Clubkampioenschap

    Aantal deelnemers : 127

    1. Stijn Minne
    2. Simon Mathys
    3. Andy Michels
    10. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem BC)
    17. Thomas Ongena uit Zele (Profel Prorace CT)
    20. Nick Van Walle uit Temse (KSC Denderstreek Labiekes)
    23. Koen Martens uit Temse (KSC Denderstreek Labiekes)
    25. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (Asfra RT)
    27. Glenn De Wolf uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes)
    28. Gino Pauwels uit Kalken (Artevelde WSV)
    30. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde WSV)
    35. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    41. Jan Vlegels uit Kieldrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
    50. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (Artevelde WSV)
    52. Gunter Sterck uit Stekene (Artevelde WSV)
    64. Frederik Penne (SDC Rogelli CT)
    66. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex CT)
    70. Pieter Clement uit Zele (Velo Club Dairco)
    72. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco CT)
    77. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    80. Davy Van Walle uit Lokeren (CT Keukens Buysse Knesselare)
    86. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    89. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
    94. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco CT)

    24/02/2008 – BOTTELARE (O) – Masters -  99 Km - 02h14min

    Clubkampioenschap

    Aantal deelnemers : 33
    1. Nico De Schepper (Rudyco CT)
    2. Peter Vermassen
    3. Kristof Wielfaert uit Lokeren
    4. Rudy Van de Velde
    5. Kristof Muys

    24/02/2008 – MOL MILLEGEM (A) – Juniores

    Clubkampioenschap Kon.Balen B.C.

    Aantal deelnemers : 37
    1. NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht

    24/02/2008 – HOBOKEN (A) – Nieuwelingen

    Clubkampioenschap Hoboken WAC

    Aantal deelnemers : 22
    1. Werner Brosens
    4. Joeri Persoon uit Stekene

    24/02/2008 – HOBOKEN (A) – Juniores

    Clubkampioenschap Hoboken WAC

    Aantal deelnemers : 17
    1. Mattias Van Nimmen
    6. Brian Rubens van L.O.
    7. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas

    24/02/2008 – HOBOKEN (A) – Beloften

    Clubkampioenschap Hoboken WAC

    Aantal deelnemers : 10
    1. Wout Mertens
    6. Karl Van Osselaer uit Zwijndrecht
    7. Timothy Van Heurck van L.O.
    9. Jelle De Witte uit Kieldrecht

    ZATERDAG 23/02/2008 – BOTTELARE (O) – Dames -  63 Km - hmin

    Clubkampioenschap

    Aantal deelnemers : 3

    1. Sylvia Debboudt
    2. Elien Moerman
    3. Angelique Dupre
     

    23/02/2008 – BOTTELARE (O) – Juniores -  63 Km - hmin

    Clubkampioenschap

    Aantal deelnemers : 68

    1. Niels Reynvoet
    2. Francesco Van Coppernolle
    3. Glenn Schoep
    5. Alexander De Keersmaeker uit Kruibeke (Hoop Op Zegen Beveren) 
    11. Jonas De Vylder uit Desteldonk (Lotto CT Menen)
    13. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    14. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    18. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
    20. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT)
    22. Jeroen Serverius uit Kieldrecht  (Hoop Op Zegen Beveren)
    23. Lauens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
    25. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex CT)
    26. Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht  (Hoop Op Zegen Beveren)
    40. Lawrence Vandermeersch uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    45. Wim Van de Wiele uit Zele (Hoop Op Zegen Beveren)
    47. Davy Present uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
    49. Tom Verhulst uit Beveren  (Hoop Op Zegen Beveren) 

    23/02/2008 – BOTTELARE (O) – Nieuwelingen -  45 Km - hmin

    Clubkampioenschap

    Aantal deelnemers : 74

    1. Jens De Winne
    2. Gianni Cooman
    3. Niels De Rooze
    41. Gianni Bordui uit Vrasene (Hoop Op Zegen Beveren) 


    23/02/2008 – BOTTELARE (O) – Dames Jeugd -  45 Km - hmin

    Clubkampioenschap

    Aantal deelnemers : 3
    1. Shana Van Glabeke
    2. Elke Maes
    3. Laurenza De Backer uit Burcht (Hoop Op Zegen Beveren)


    23-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING ST.NIKLAAS-'T STER VAN ZATERDAG 23/02/2008

    Onder leiding van Wim Heyndrickx en Kristoff Heyns vertrokken Zaterdagmorgend om 09h00 thv 't STER te St.Niklaas 
    40 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit op Zaterdag.

    Het was voor deze winter weeral de laatste zaterdagtraining met vertrekpunt 't Ster , de totale afstand tot de kerk van De Velle bedroeg 112 Km en dit aan een gemiddelde van 33,5 Km/h. (vandaag 1 extra lus : via Moerbeke tot laatste oversteekpunt Expressweg en zo terug naar Stekene)
    Vandaag aan kopmannen geen gebrek iedereen droeg zijn steentje weeral bij , spijtig alweer van de valpartij thv het viaduct te Stekene waar Nicola Lion onderuit ging op een olievlek en Ilse Fiers mee onderuit ging.
    Reden zoal mee : 
    Wim Heyndrickx , André Van Geertsom , Tom Scheirlinckx , Christophe ? , Bruno Verwulgen , Alain Verbeke , Gino Van Broeck , Michiel De Coninck , Vincent Cantens , Carl Leeman , Jan Metz , Koen Apers , Danny De Smet , Sven Wielandt , Franky Wielandt , Michel Thierens , Paul Van Cleemput , Davy Staes , Gregory Franckaert , Nicolaï Gosselin , Nicola Lion , Ilse Fiers , Jos Vermeulen , Thibault Koppen , Cedric Koppen , Alain Koppen , Pascal Dobbelaer , Alex Goossens , Steven Goossens , Kurt Carpentier , Franky Weemaes , Koen Heyrman , Kurt Heyrman , Guy Smet (later aangesloten) ,????? en Kenny Janssens.

    P.S. het etra stuk tegen de Expressweg naar Overslag is gerepareerd zodat de bulten uit de baan zijn !!!!!!!


    22-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

    Inzinking kost Van Hecke Portugese ritzege !!!

     

    Van Hecke Preben (RONSE)

    21-02-2008

     

    LAGOS - Lange tijd leek Preben van Hecke op weg naar ritsucces in de Volta ao Algarve. Als laatste overlever van een vroege vlucht reed de renner van Topsport Vlaanderen royaal aan de leiding. Met nog minder dan 20 kilometer te gaan bedroeg de voorsprong van de eenzame Van Hecke meer dan vijf minuten. In de laatste kilometers kreeg de Belg echter een flinke inzinking, waardoor hij de ritzege in rook op zag gaan. De sprinters mochten onverwacht dus toch hun kans wagen. Tomas Vaitkus was de snelste en revancheerde zich daarmee voor zijn tweede plaats van gisteren. Leider Robert Förster werd tweede, zijn landgenoot Björn Schröder derde. Kenny de Haes werd knap vijfde.



    Bron :Cyclingnews


    20-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 20/02/2008

    Onder leiding van Kenny Janssens en Jens Van Landeghem vertrokken Woensdagnamiddag om 14h00 thv Buyl Sport te Beveren 
    39 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

    Prachtig zonnig weer en de wind was ook terug van de partij , de afstand bedroeg 70 Km en met de extra lus rond St.Anna-Linkeroever
    100 Km en het gemiddelde was goed voor 34,8 Km/h.

    Kopman van de dag was ongetwijfeld tempobeul "Leo Mares" die 3/4 van de rit voor zijn rekening nam.
    Reden mee vandaag : Sven Wielandt , Jos Vermeulen , Fons Van Raemdonck , Jos Van Raemdonck , Etienne Fleury , Eddy Coenen , Dirk Onghena , Kris Smet , Wim Heyndrickx , Kristoff Heyns , Adrien Maes , Eric Vermeulen , Leo Mares , Dr.Frank De Winter , Dirk Heyrman , Walter Rotthier , Cornelis Van Der Haeven , Koen Apers , Alex Goossens , Kris Meersschaert , Benny Vercauteren , Freddy Buys , Jens Van Landeghem , Robby Van Raemdonck , Guy Smet , Eugéne Bosman , Luc Vermeulen , Marc Van Overmeir , Miguel Gonzales , Roberto Vercauteren , Olaf Van Osselaer , Roger Schuurman , Jan Vlegels , ? ? ? ? ?  en Kenny Janssens.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

    BCV Works Cyclingteam Ingelmunster

     

    Renners

     

    Debaes ploeg 2008

    Beloften:

    Edouard Baron , Lorenzo Debuysscher , Wouter Haghedooren , Stephen Orbie , Sam Roels , Jelle Schepers , Andrew Toebat , Dajo Van Belleghem , Angelo Vandaele , Robin Vandaele , Nicky Vanhee , Steven Vanlancker , Benjamin Verraes , Nick Vlaminck.

     

    Elite zonder contract:

    Timmy Deman , Tom Doutreloigne , Peter Harinck , Michael Hoedt , Giovanni Pommelaere , Ken Vanmarcke , Sander Verschuere.

     

    Masters:

    Nico Debaes , Helmut Tack , Heinderson Stephen.

     

    Algemeen & Sportief Bestuur

    Voorzitter : Herman Baron

    Secretaris , ploegleider , penningmeester : Luc Corneillie

    Mekaniekers : Yves Soetaert , Walter Creytens

    Verzorger : Dimitri Bral

    Trainer : Luc Wante

    Logistieke medewerkers : Rene Vanheuverbeke , Willem Pommelaere , Eric Tuytens

    Debaes ploeg 2008 01


    19-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN DINSDAG 19/02/2008

    WAC-Logo

    Om organisatorische redenen (bijna 250 renners) vindt de persvoorstellingen en kledij-uitreiking van het Wac-Team net als vorig jaar gespreid over een ganse dag en dit te Wuustwezel. Meer info onderaan.

     

    Om de Wase renners (ongeveer 60 renners zullen dan aanwezig zijn) samen op een foto te krijgen geven we op 24 februari om 9.30 uur een mogelijkheid om foto’s te komen nemen te Vrasene aan Café t’Sleutelhof , Brugstraat te Vrasene.

    Kunnen jullie de fotograaf contacteren a.u.b.?

     

    Zondag 24 februari volgt dan het clubkampioenschap welke voor het eerst sedert jaren weer doorgaat in Hoboken. Meer info onderaan.

      

    Op zaterdag 23 februari is er kledijuitreiking en persvoorstelling.

     

    Een volgende programma wordt gevolgd en wij houden de renners en hun ouders aan de uren die voorzien zijn:

     

    • 11.00 uur      Miniemen en aspiranten
    • 13.00 uur      Nieuwelingen
    • 14.30 uur      Junioren
    • 16.00 uur      beloften, elite z/c en amateurs

    image001 


    Waar, in de
    feestzaal “Kattegat”, Bredabaan 280 te 2990 Wuustwezel.

    De locatie is bereiken, komende van Antwerpen E19, afrit Brecht, links richting Wuustwezel, blijven volgen tot aan het eerste verkeerslicht +/_ 5 km, dan rechtsaf, ongeveer 1.700 km op de linkerzijde “Kattegat”.


    Met vriendelijke groeten "Paul Van Vlierberghe"




    CLUBKAMPIOENSCHAP  24/02/2008 HOBOKEN



             
    Dames jeugd, nieuwelingen, Masters en amateurs

     

                                                                                               45 km - 13 x 3,5 km

    inschrijving vanaf 11.30 uur

    start om 13.00 uur

     

    Juniores, U23 & elite z/c

     

    77 km -  22 x 3,5 km

    inschrijving vanaf 13.30 uur

    start om 15u


    Inschrijving:

    Kleedkamers:

    zaal Schuttershof, Lage Weg

     

    Terug inleveren van de rugnummers:

    restaurant Candide, Lage Weg 78


     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS

    Mooie ereplaatsen voor Moreno De Pauw en Gijs Van Hoecke op internationaal niveau !!!

     

    Op Zondag 17/02/2008 werd het Belgisch pisteseizoen afgesloten met de 2de dag van de Internationale pistemeeting aan de Blaarmeersen. Moreno verkoos de scratch te laten voor wat hij is en zijn tijdrijderkwaliteiten nog eens te demonstreren in de 3 km individuele achtervolging. De overwinnig ging echter heel verrassend naar de Jonathan Breyne in 3' 33" 690 voor de Kloeke Nederlander Wouter Haan (3' 34" 191). Moreno had op het BK nog een fantastische 3' 32" laten optekenen, maar strandde nu op 3' 34" 795, wat op zich ook een mooie tijd is natuurlijk.

    Gijs startte wel in de scratch, zowat het meest onberekenbare nummer op de piste. Hij probeerde enkele keren weg te komen, maar slaagde niet in zijn opzet. De favorieten Tosh Van der Sande en de Nederlander Yoeri Havik slaagden hier met enkele anderen wel in. Maar tevergeefs, want op 2 ronden van de finish kwam alles opnieuw samen. Gijs kwam in de laatste ronde heel sterk opzetten, maar werd in de laatste bocht naar de buitenkant gedrumd en weg waren de winstkansen. Yoeri Havik won, voor Tosh Van der Sande en Gijs werd uiteindelijk toch nog knap 3de.

    Laatste wedstrijd van deze wintercampagne werd een ploegkoers over 100 ronden. De selectieheren van de Bond gooiden alle bestaande koppels op een hoopje en stelden hun eigen duo's samen. Zo werd Gijs gekoppeld aan Tosh Van der Sande en Moreno aan Thomas Sprengers. Slechts 9 koppels kwamen aan de start, en die zorgden voor weinig animo. Tosh - Gijs wonnen de eerste klassementssprint en controleerden daarop het hele koersgebeuren. De andere koppels berustten in hun lot, of konden gewoonweg niet beter. Enkel Moreno liet zijn strijdershart bewonderen en koos vrank en vrij voor de aanval. Maar de aanvallende acties van Moreno - Sprengers kregen geen navolging van andere ploegen, en alleen is het natuurlijk moeilijk om de beslissing te forceren. Finaal wonnen Gijs - Van der Sande, en ondanks veel krachtenverlies door hun aanvallende koersstijl werden Moreno - Sprengers nog knap 2de. De snelle Nederlanders Havik - Bond legden beslag op de 3de plaats.

    Nu gaan Moreno en Gijs enkele weken genieten van een welverdiende rust na een heel intensieve maar succesvolle wintercampagne. Pas in de 2de helft van Maart mag men beide Wase renners op de weg verwachten.

     

     

    Bron : Flor Van de Velde


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

    ZONDAG 17/02/2007

     

    M.T.B. BEACH RACE TE BLANKENBERGE

     

    Wielfaert Kristof 01
    Kristof Wielfaert
    uit Lokeren behaalde een mooie 24ste plaats in het algemeen klassement.


    Kris Henderieckx
    uit Belsele behaalde zelfs een top-10 plaats en eindigde op de 7de plaats.


    sfeerbeeldblberge
     

    Met veel overmacht heeft Nico Berckmans de eerste editie van de Blankenbergse strand-en duinenrace op zijn naam gechreven. Chico reed van start tot finish aan de leiding, duldde slechts af en toe Nicolas Vermeulen in zijn gezelschap en speelde voorts met de rest van het deelnemersveld als waren het marionetten. Nicolas kwam afgescheiden als tweede over de meet, Kevin Van Hoovels vervolledigde het podium. Bij de dames ging de zege naar Joyce Vanderbeken, de Westvlaamse haalde het voor Githa Michiels en Belgisch kampioene Kristien Nelen.

    Kristof Wielfaert : "Ik moest op de 2de rij starten, na de loopstart liep het echter mis want ik sprong naast mijn fiets met valpartij tot gevolg. Ik werd dus langs alle kanten voorbijgestoken maar kon toch snel veel plaatsen goedmaken want na 4 km zat ik al terug 35ste. Het parcours op het harde zand was moeilijk berijdbaar , dus lagere gemiddeldes dan verwacht. Daardoor werd het een lange wedstrijd van 02h15 en dat is voor mij zwaar stoempen. De basissnelheid is wel in orde want telkens ik moest lossen na technische passages of loopstroken kon ik vlot terugkeren. Ik reed lang samen met Luduvic Mottet in een groepje van 5 en die eindigde 20ste maar na de voorlaatste loopstrook op 2 km van de meet moest ik lossen en 2 anderen hebben me nog ingehaald”.

    Toch een knappe prestatie van Kristof !!!

     

    Top 10 scratch 54 km:

    1. Nico Berckmans in 1:56:35
    2. Nicolas Vermeulen + 0:50
    3. Kevin Van Hoovels + 3:25
    4. Bjorn Rondelez + 3:54
    5. Geoffry Maes + 4:21
    6. Maarten Himpens + 4:36
    7. Kris Henderieckx + 5:16 (Belsele)
    8. Joris Massaer + 8:04
    9. Ward Bogaert + 8:42
    10. Jehudy Schoonacker + 9:14 (Oost-Eeklo)

    24. Kristof Wielfaert + 18:10


    18-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

    Zondag 17/02/2007 sluitingscross te Diksmuide voor aspiranten en miniemen.


    VAN DE VELDES RONSE bew

    Thomas Van de Velde
    uit Hamme kaapte daar nog maar eens een tweede plaats bij de 12 jarigen weg.


    Matthias Van de Velde
    stond na zijn duimbreuk terug aan de start bij de 14 jarigen en moest in een spurt met drie voor de overwinning met de derde plaats tevreden zijn en dit na zeven weken waarvan zes weken gips.

     

    Matthias werd Zaterdagavond op de Hamse sportvedettenavond laureaat in de categorie trofee der sportverdienste jeugdtalent 2007.

    Ze waren met vier sporters genomineerd van de 107 sportclubs en de Hamse sportraad verkozen Matthias als winnaar.

    Dit was voor Matthias één van de grootste hoogtepunten uit zijn nog jonge sportcarrière omdat dit toch wel een erkenning is voor zijn prestaties tot nu toe !!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROMOTIE BOEK - SNELLER SPRINTEN !!!

    VOORJAARSPROMOTIE BOEK 'SNELLER SPRINTEN' : -25%

     


    Sneller sprinten

    Het nieuwe wielerseizoen staat weer voor de deur. De renners, van klein tot groot, malen alweer vele kilometers af om in conditie aan de start te staan van de eerste wedstrijd.

    Maar om goede resultaten te halen is een goede eindsprint een noodzaak. In het boek 'Sneller Sprinten' kan je lezen op welke manier renners hun eindsprint kunnen verbeteren. We hebben het hier niet alleen over de fysieke aspecten (algemene training, explosiviteitstrainingen, trainingsvoorbeelden voor sprint) maar ook over de sprinttactiek. Hoe positioneer ik me als renner, waar moet ik op letten bij mezelf, mijn tegenstanders. Welke rol speelt de aankomststrook, hoe blaast de wind? Tot slot bevat het boek algemene trainingsschema's voor winter en zomer, van miniem tot master. Ook zijn er talrijke voorbeelden en foto's voor stabilisatietrainingen op een therapiebal, die je thuis zelf kan uitvoeren.

     

    Om je te helpen het nieuwe wielerseizoen succesvol in te zetten, geven we tot 1 mei 2008 een korting van 25% op de normale verkoopprijs. Met deze voorjaarspromotie betaal je slechts 15 EUR (inclusief portkosten)! Een kleine investering die na 1 eindsprint al kan terugverdiend zijn...

     

    Hoe bestellen?

     

    Schrijf 15 EUR over op het rekeningnummer 063-4256662-46 (Dexia bank) van Sneller Sprinten.
    BELANGRIJK: In de mededeling van de overschrijving (onderaan) vermeld je het adres (naam, straat, nr, postcode, gemeente) naar waar we het boek moeten opsturen. Uw adres is standaard immers niet op de overschrijving te zien. Na betaling sturen we je het boek binnen de 3 werkdagen op, zodat je ongeveer 1 week na bestelling het boek ontvangt.

     

    Ook op de site www.snellersprinten.be vind je alle info rond het boek terug.

     

    We wensen je alvast een succesvol 2008 toe !!!

     

    De auteurs.

     

    Luc Rooms

    Reinout Van Schuylenbergh

    Tom Steels


    17-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS

    Zaterdag 16/02/008 – PISTEMEETING BLAARMEERSEN - 125 JAAR KBWB

     

    Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de KBWB werd een tweedaagse internationale pistemeeting ingericht op de piste aan de Gentse Blaarmeersen. Moreno De Pauw en Gijs Van Hoecke werden geselecteerd voor het A-team van België. Internationaal is inderdaad het minste wat kan gezegd worden : naast 2 Belgische ploegen was er ook een Vlaamse, Waalse, Ierse, Tsjechische, Amerikaanse, Britse en Nederlandse afvaardiging.

    Eerste nummer van de dag was de 3 km ploegenachtervolging. Voor België A kregen Moreno en Gijs de Westvlamingen Arthur Van Overberghe en Alphonse Vermote als compagnons. 4 rasechte hardrijders dus, en dat was te zien aan de fluwelen techniek die ze lieten bewonderen: er was nauwelijks een vingertje afstand tussen de wagonnetjes van het voortdenderende treintje. Gevolg was dan ook een gesmaakte overwinning in een tijd van 4' 27" 981 sec. De Nederlanders zaten kortbij met een tijd van 4' 28" 586 sec, maar de 3de ploeg (Vlamingen) moesten al 9 seconden prijsgeven.

    Een uurtje later werd de puntenkoers betwist. Hieraan deed Gijs mee, maar die scheen zijn draai deze keer maar niet te vinden. 2 x een bommetje gegooid, maar op het verkeerde moment en dus nutteloos krachtenverlies. Toen het goede treintje van 5 renners dan voorgoed vertrok, zat Gijs helemaal achteraan. Hij sprong het gat nog wel in zijn eentje dicht, maar dan waren zowat alle scherpe pijlen opgebruikt. Dus punten pakken in de tussensprinten zat er ook al niet meer in. Gevolg was finaal een teleurstellende 11de plaats voor een zichtbaar aangeslagen Gijs.

    Maar, geen tijd om te treuren want er werd voor de teamsprint even later alweer gerekend op Gijs. Gijs is een krachtige starter, hij nam dus de 1ste ronde voor zijn rekening. Raf Dieltjens dan de 2de, en Gentenaar Simon Verhamme de 3de en laatste ronde. Met een tijd van 51" 273 sec werden ze mooi 2de achter de snelle Nederlanders die 50" 606 sec lieten noteren.

    Voor de 1km individuële achtervolging was Moreno geselecteerd. En hij deed gewoon wat iedereen verwachtte : winnen zonder tegenstand. Dit nummer lijkt op maat van Moreno te zijn gemaakt, met een tijd van 1' 07" 864 sec bleef hij ruim voor op de 2de, het Waaltje Cornet die 1' 09" 948 liet opmeten.

    Toen werd er even gepauzeerd, en voorzitter Laurent De Backer van de KBWB nam hiervan gebruik om tal van ex-wielrkampioenen te verwelkomen en in de bloemetjes te zetten. O.a. Eddy Merckx, Patrick Sercu, Eric De Vlamynck, Filip Meirhaeghe en vele anderen passeerden de revue. Een prachtig moment was de aankondiging van de Nationale Loterij dat ze i.s.m. Eddy Merckx zo maar eventjes 200 pistefietsen ter beschikking stellen voor de opleiding van de jonge wielrennertjes. Een prachtig initiatief!

    Maar, op een piste dient er vooral gekoerst te worden. Het koninginnennummer van de piste, de ploegkoers, werd de afsluiter van de 1ste dag. Gijs en Moreno gewoontegetrouw aan elkaars zijde strijdend. 100 ronden met 5 klassementssprinten, maar bij de 1ste 2 sprinten verslikten Moreno en Gijs zich in de laatste aflosbeurt vòòr de sprint. Weinig punten dus, en het Nederlandse koppel Havik - Asselman leek toen al buiten schot want zij wonnen de eerste 2 sprints. In de 3de sprint zaten ze dik in de punten, maar even verder viel Simon Verhamme en Niels Van Laer ging erover. Van die schermutseling maakte Havik - Asselman handig gebruik om het hazenpad te kiezen. Voor de rest er erg in had hadden ze een halve ronde bonus. En die zouden ze niet meer afgeven, Gijs en Moreno wisten in de achtervolging iedereen van zich af te schudden en werden bijzonder knap 2de achter de ongenaakbare Nederlanders. Het Belgische Kampioenenkoppel Verhamme - Van der Sande eindigde pas op de 5de plaats, maar natuurlijk gooide de val van Verhamme roet in het eten.

    Op zondag staat voor Moreno en Gijs een scratch op het programma, en de meeting wordt traditioneel beëindigd met een ploegkoers waaraan het Wase koppel ook zal deelnemen. Bij de Bond is men wel van plan om alle beschikbare koppels eens te herschikken, het is dus best mogelijk dat Gijs en Moreno éénmalig elkaars tegenstander zijn tijdens een ploegkoers.



    .
    .
    .
    .
    .
    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs