.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  25-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN MAANDAG 25/02/2008

  Kon. Wac Team Hoboken VZW stelt de renners en rensters van de regio Waasland voor.

   

  WAC 2008 06 


  Terugblik 2007

   

  Eerst en vooral was er het laattijdige stopzetten (eind augustus) van de firma De Smet & Van Diest welke toch wel enige onrust in het financiële plaatje, werking en ledenorganisatie bracht. Gelukkig hebben ze dit toch kunnen oplossen binnen de 2 maanden zodat de goede werking niet in het gedrang kwam. Integendeel, door de inspanningen van in eerste instantie havenbedrijf BVH marine is er een krachtige inbreng van niet alleen een financiële injectie maar ook een logistieke bijstand tot stand gekomen.

  De tweede belangrijke wijziging in 2007, was de stopzetting wegens leeftijd van opleider Frans Corten. Frans was jarenlang het boegbeeld van de goede jeugdwerking en heeft een serieuze basis meegegeven om verder op te werken.

  Door de opleidingencursussen welke door intussen 5 medewerkers worden gevolgd bij het Bloso , zowel voor de cursussen initiator als trainer B, naast de reeds bestaande trainer B binnen de club is de club de komende jaren gewapend om nog betere opleiding aan zijn renners te waarborgen. Ze hebben intussen ook een samenwerkingsovereenkomst met het medisch- en trainingscentrum Notebhom zodat de renners ideaal begeleid worden.

  Onder de Wase miniemen, aspiranten en nu ook bij de nieuwelingen waren er regelmatig overwinningen te noteren, al blijft het hier vooral toegespitst op proeven van de wielersport in al zijn geledingen.

  Ze mochten met Julia Verwulgen een provinciaal kampioen vieren bij de aspiranten 14 jaar als uitschieter.

  Maar belangrijker is dat steeds meer jonge renners en rensters het Wac-Team als eerste Wase wielerclub beschouwen. Ze zijn intussen al de kaap van 60 renners voorbij en dat al voor het begin van het seizoen. Traditiegetrouw komen er nog zeker 10 renners bij zodat ze snel de kaap van de 70 zullen overschrijden.

  Voor de 2° keer werd de memoriaal Joeri Van Vlierberghe georganiseerd in het Europark te Sint-Niklaas en dit werd weer een groot succes.

  Ook de vernieuwde aanpak van de wintertrainingen en de daarop volgende piste- en mountainbiketrainingen werden gretig gevolgd.

   

  Voorbeschouwingen 2008

   

  Met de nieuwe wielerbaan in Beveren waar reeds meer dan 7 jaar voor geijverd werd krijgen ze een hele surplus aan opleiding- en trainingmogelijkheden. Ze danken hiervoor van harte het gemeentebestuur van Beveren.

  Daarnaast worden gans het jaar door voor alle categorieën de wekelijkse trainingen onder deskundige leiding van de verschillende begeleiders en trainers georganiseerd.

  Momenteel hebben ze in het waasland 2 initiators in opleiding en 1 trainer B in opleiding zodat de begeleiding in handen komt van vaklui met de nodige diploma’s.

  Voor 2008 staan er een vijftal stages op het programma.

  Het trainingskamp in het Spaanse Salou met meer dan 70 deelnemers was de ultieme voorbereiding op het wegseizoen.

  Bij de aspiranten noteren we de ronde van de vier provincies in juli en in de paasvakantie is er een stage voor miniemen en aspiranten , een stage met 80 plaatsen. Deze is reeds volgeboekt.

  Voor zowel nieuwelingen als junioren is er een stage in Dudzele dit ook in het paasverlof. Daarnaast ook nog een stage in augustus als voorbereiding op het cross-seizoen.

  Wat de interclubs betreft , staan bijna alle interclubwedstrijden op het programma die in België gereden worden voor nieuwelingen en junioren. Daarnaast staat net als vorig jaar de internationale tweedaagse te Vertova in Italië op het programma voor junioren.

  Voor de beloften en elites rijden ze een beperkt regionaal interclubprogramma met maandelijks minstens één gezamenlijke wedstrijd

  Ze organiseren weer de memoriaal Joeri Van Vlierberghe, een miniemenproef en dit alles in het Europark in Sint-Niklaas. Daarnaast komt er nu ook voor het eerst een proef bij in Zele onder het banier van het Wacteam Waasland

  De BBQ komt in 2008 op 21 juni.

  Om dit allemaal te verwezenlijken kunnen ze beroep doen op talrijke sponsors en deze zijn broodnodig om al dat jeugdig geweld een mooie uitrusting en goede begeleiding te kunnen geven. Door het wegvallen van De Smet & Van Diest komt BVH marine als vervanger op de truien te staan, nadat hij vorig jaar reeds co sponsor was. Op vleeswaren COERTJES en veranda’s LEONARD kunnen ze ook al acht jaar rekenen voor hun financiële steun. Het verzekerings- en hypotheekkantoor Paul Van Vlierberghe uit Beveren en ook de protoursponsor RABOBANK steunen voor het 3° jaar nu ten volle ons jeugdproject.

  WAC 2008 04

  WAC 2008 05

  Wac 2008 03

  Wac 2008 02

  Wac 2008 01


  Met dank aan "Paul Van Vlierberghe"

  Foto's : Raymond De Geest

  25-02-2008 om 19:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING BEVEREN VAN ZONDAG 24/02/2008

  Onder leiding van Leo Mares en Joris De Jonghe vertrokken Zondagmorgend om 09h00 thv Buyl Sport te Beveren
   +/- 40 POLDERRENNERS voor de laatste wintertrainingsrit op Zondag.

  Vanaf volgende Zondag begint terug het seizoen op "DEN DIJK".
  Bij prachtig zonnig weer werd de rit afgewerkt die 105 Km bedroeg en dit aan een gemiddelde van 35,0 Km/h met de extra lus rond Linkeroever bedroeg de totale afstand
  130 Km.

  De eerste stevige kopbeurt was voor Peter Neels en Joris De Jonghe , daarna Bart Cant en Jef de Batist op kop voor een lange beurt.  Helaas een beetje verder alweer een valpartij van een renner of zes, door een loslopende Duitse herdershond. 
  De verwondingen vielen nogal mee , maar wel wat materiaalschade en daarom met de eigenaars de verzekeringspapieren ingevuld.  Na de valpartij reden Franky Weemaes en Robby Van Raemdonck op kop.  Vanaf de baan van Moerzeke en heel het stuk langs de Expressweg Ben Verburgt en Jef de Batist aan de leiding. Vanaf de Real te St.Gillis werd het tempo al stevig de hoogte ingejaagd door respectievelijk Koen Heyrman, Roger Schuurman, Tom Van Osselaer, Benny Vercauteren en Jef de Batist.  Benny en Jef draaiden als eerste de brug op richting 't Wit Huis en vandaar werd het tempo nog meer opgevoerd.  Toch bleef heel de groep samen en op kop waren het vooral Koen Heyrman, Leo Mares, Jef de Batist, Sven Wielandt,  Franky Weemaes en twee renners van de San Marco die zich lieten gelden.  Een uitval van Sacha Verborgt en Stein Vermeulen hield niet lang stand. De massasprint was dus onvermijdelijk en het was opnieuw Peter Neels die de snelste was, Etienne Fleury werd tweede,Sven Wielandt derde, Franky Weemaes vierde, … vijfde, … zesde, Ben Verburgt zevende, Jef de Batist achtste, Robby Van Raemdonck negende, … tiende.

  Wie reden zoal mee : Sven Wielandt , Franky Wielandt , Koen Heyrman , Franky Weemaes , Bart Cant , Roger Schuurman , Ben Verburgt , Werner Van Der Weken , Leo Mares , Peter Neels , Tom Van Osselaer , Benny Vercauteren , Alex Goossens , Jos Van Raemdonck , Robby Van Raemdonck , Etienne Fleury , Sacha Verborgt , Stein Vermeulen , Joris De Jonghe , ????? en Jef de Batist.  Met dank voor het verslag aan "Jef De Batist"

  25-02-2008 om 13:47 geschreven door kenny


  24-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 23/02 EN ZONDAG 24/02/2008
  wbvlogo

  Proficiat aan NICOLAS VEREECKEN met zijn zege in het clubkampioenschap van Balen B.C. !!!
  Proficiat aan ALEXANDER DE KEERSMAEKER met zijn bekroning als clubkampioen van Hoop Op Zegen Beveren !!!

  ZONDAG 24/02/2008 – BOTTELARE (O) – Elite z/c & Beloften -  99 Km - 02h14min

  Clubkampioenschap

  Aantal deelnemers : 127

  1. Stijn Minne
  2. Simon Mathys
  3. Andy Michels
  10. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem BC)
  17. Thomas Ongena uit Zele (Profel Prorace CT)
  20. Nick Van Walle uit Temse (KSC Denderstreek Labiekes)
  23. Koen Martens uit Temse (KSC Denderstreek Labiekes)
  25. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (Asfra RT)
  27. Glenn De Wolf uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes)
  28. Gino Pauwels uit Kalken (Artevelde WSV)
  30. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde WSV)
  35. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  41. Jan Vlegels uit Kieldrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
  50. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (Artevelde WSV)
  52. Gunter Sterck uit Stekene (Artevelde WSV)
  64. Frederik Penne (SDC Rogelli CT)
  66. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex CT)
  70. Pieter Clement uit Zele (Velo Club Dairco)
  72. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco CT)
  77. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  80. Davy Van Walle uit Lokeren (CT Keukens Buysse Knesselare)
  86. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  89. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
  94. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco CT)

  24/02/2008 – BOTTELARE (O) – Masters -  99 Km - 02h14min

  Clubkampioenschap

  Aantal deelnemers : 33
  1. Nico De Schepper (Rudyco CT)
  2. Peter Vermassen
  3. Kristof Wielfaert uit Lokeren
  4. Rudy Van de Velde
  5. Kristof Muys

  24/02/2008 – MOL MILLEGEM (A) – Juniores

  Clubkampioenschap Kon.Balen B.C.

  Aantal deelnemers : 37
  1. NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht

  24/02/2008 – HOBOKEN (A) – Nieuwelingen

  Clubkampioenschap Hoboken WAC

  Aantal deelnemers : 22
  1. Werner Brosens
  4. Joeri Persoon uit Stekene

  24/02/2008 – HOBOKEN (A) – Juniores

  Clubkampioenschap Hoboken WAC

  Aantal deelnemers : 17
  1. Mattias Van Nimmen
  6. Brian Rubens van L.O.
  7. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas

  24/02/2008 – HOBOKEN (A) – Beloften

  Clubkampioenschap Hoboken WAC

  Aantal deelnemers : 10
  1. Wout Mertens
  6. Karl Van Osselaer uit Zwijndrecht
  7. Timothy Van Heurck van L.O.
  9. Jelle De Witte uit Kieldrecht

  ZATERDAG 23/02/2008 – BOTTELARE (O) – Dames -  63 Km - hmin

  Clubkampioenschap

  Aantal deelnemers : 3

  1. Sylvia Debboudt
  2. Elien Moerman
  3. Angelique Dupre
   

  23/02/2008 – BOTTELARE (O) – Juniores -  63 Km - hmin

  Clubkampioenschap

  Aantal deelnemers : 68

  1. Niels Reynvoet
  2. Francesco Van Coppernolle
  3. Glenn Schoep
  5. Alexander De Keersmaeker uit Kruibeke (Hoop Op Zegen Beveren) 
  11. Jonas De Vylder uit Desteldonk (Lotto CT Menen)
  13. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  14. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  18. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  20. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra RT)
  22. Jeroen Serverius uit Kieldrecht  (Hoop Op Zegen Beveren)
  23. Lauens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
  25. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex CT)
  26. Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht  (Hoop Op Zegen Beveren)
  40. Lawrence Vandermeersch uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  45. Wim Van de Wiele uit Zele (Hoop Op Zegen Beveren)
  47. Davy Present uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
  49. Tom Verhulst uit Beveren  (Hoop Op Zegen Beveren) 

  23/02/2008 – BOTTELARE (O) – Nieuwelingen -  45 Km - hmin

  Clubkampioenschap

  Aantal deelnemers : 74

  1. Jens De Winne
  2. Gianni Cooman
  3. Niels De Rooze
  41. Gianni Bordui uit Vrasene (Hoop Op Zegen Beveren) 


  23/02/2008 – BOTTELARE (O) – Dames Jeugd -  45 Km - hmin

  Clubkampioenschap

  Aantal deelnemers : 3
  1. Shana Van Glabeke
  2. Elke Maes
  3. Laurenza De Backer uit Burcht (Hoop Op Zegen Beveren)

  24-02-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  23-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING ST.NIKLAAS-'T STER VAN ZATERDAG 23/02/2008

  Onder leiding van Wim Heyndrickx en Kristoff Heyns vertrokken Zaterdagmorgend om 09h00 thv 't STER te St.Niklaas 
  40 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit op Zaterdag.

  Het was voor deze winter weeral de laatste zaterdagtraining met vertrekpunt 't Ster , de totale afstand tot de kerk van De Velle bedroeg 112 Km en dit aan een gemiddelde van 33,5 Km/h. (vandaag 1 extra lus : via Moerbeke tot laatste oversteekpunt Expressweg en zo terug naar Stekene)
  Vandaag aan kopmannen geen gebrek iedereen droeg zijn steentje weeral bij , spijtig alweer van de valpartij thv het viaduct te Stekene waar Nicola Lion onderuit ging op een olievlek en Ilse Fiers mee onderuit ging.
  Reden zoal mee : 
  Wim Heyndrickx , André Van Geertsom , Tom Scheirlinckx , Christophe ? , Bruno Verwulgen , Alain Verbeke , Gino Van Broeck , Michiel De Coninck , Vincent Cantens , Carl Leeman , Jan Metz , Koen Apers , Danny De Smet , Sven Wielandt , Franky Wielandt , Michel Thierens , Paul Van Cleemput , Davy Staes , Gregory Franckaert , Nicolaï Gosselin , Nicola Lion , Ilse Fiers , Jos Vermeulen , Thibault Koppen , Cedric Koppen , Alain Koppen , Pascal Dobbelaer , Alex Goossens , Steven Goossens , Kurt Carpentier , Franky Weemaes , Koen Heyrman , Kurt Heyrman , Guy Smet (later aangesloten) ,????? en Kenny Janssens.

  P.S. het etra stuk tegen de Expressweg naar Overslag is gerepareerd zodat de bulten uit de baan zijn !!!!!!!

  23-02-2008 om 17:09 geschreven door kenny


  22-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

  Inzinking kost Van Hecke Portugese ritzege !!!

   

  Van Hecke Preben (RONSE)

  21-02-2008

   

  LAGOS - Lange tijd leek Preben van Hecke op weg naar ritsucces in de Volta ao Algarve. Als laatste overlever van een vroege vlucht reed de renner van Topsport Vlaanderen royaal aan de leiding. Met nog minder dan 20 kilometer te gaan bedroeg de voorsprong van de eenzame Van Hecke meer dan vijf minuten. In de laatste kilometers kreeg de Belg echter een flinke inzinking, waardoor hij de ritzege in rook op zag gaan. De sprinters mochten onverwacht dus toch hun kans wagen. Tomas Vaitkus was de snelste en revancheerde zich daarmee voor zijn tweede plaats van gisteren. Leider Robert Förster werd tweede, zijn landgenoot Björn Schröder derde. Kenny de Haes werd knap vijfde.  Bron :Cyclingnews

  22-02-2008 om 20:18 geschreven door kenny


  20-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 20/02/2008

  Onder leiding van Kenny Janssens en Jens Van Landeghem vertrokken Woensdagnamiddag om 14h00 thv Buyl Sport te Beveren 
  39 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

  Prachtig zonnig weer en de wind was ook terug van de partij , de afstand bedroeg 70 Km en met de extra lus rond St.Anna-Linkeroever
  100 Km en het gemiddelde was goed voor 34,8 Km/h.

  Kopman van de dag was ongetwijfeld tempobeul "Leo Mares" die 3/4 van de rit voor zijn rekening nam.
  Reden mee vandaag : Sven Wielandt , Jos Vermeulen , Fons Van Raemdonck , Jos Van Raemdonck , Etienne Fleury , Eddy Coenen , Dirk Onghena , Kris Smet , Wim Heyndrickx , Kristoff Heyns , Adrien Maes , Eric Vermeulen , Leo Mares , Dr.Frank De Winter , Dirk Heyrman , Walter Rotthier , Cornelis Van Der Haeven , Koen Apers , Alex Goossens , Kris Meersschaert , Benny Vercauteren , Freddy Buys , Jens Van Landeghem , Robby Van Raemdonck , Guy Smet , Eugéne Bosman , Luc Vermeulen , Marc Van Overmeir , Miguel Gonzales , Roberto Vercauteren , Olaf Van Osselaer , Roger Schuurman , Jan Vlegels , ? ? ? ? ?  en Kenny Janssens.

  20-02-2008 om 20:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

  BCV Works Cyclingteam Ingelmunster

   

  Renners

   

  Debaes ploeg 2008

  Beloften:

  Edouard Baron , Lorenzo Debuysscher , Wouter Haghedooren , Stephen Orbie , Sam Roels , Jelle Schepers , Andrew Toebat , Dajo Van Belleghem , Angelo Vandaele , Robin Vandaele , Nicky Vanhee , Steven Vanlancker , Benjamin Verraes , Nick Vlaminck.

   

  Elite zonder contract:

  Timmy Deman , Tom Doutreloigne , Peter Harinck , Michael Hoedt , Giovanni Pommelaere , Ken Vanmarcke , Sander Verschuere.

   

  Masters:

  Nico Debaes , Helmut Tack , Heinderson Stephen.

   

  Algemeen & Sportief Bestuur

  Voorzitter : Herman Baron

  Secretaris , ploegleider , penningmeester : Luc Corneillie

  Mekaniekers : Yves Soetaert , Walter Creytens

  Verzorger : Dimitri Bral

  Trainer : Luc Wante

  Logistieke medewerkers : Rene Vanheuverbeke , Willem Pommelaere , Eric Tuytens

  Debaes ploeg 2008 01

  20-02-2008 om 10:06 geschreven door kenny


  19-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN DINSDAG 19/02/2008

  WAC-Logo

  Om organisatorische redenen (bijna 250 renners) vindt de persvoorstellingen en kledij-uitreiking van het Wac-Team net als vorig jaar gespreid over een ganse dag en dit te Wuustwezel. Meer info onderaan.

   

  Om de Wase renners (ongeveer 60 renners zullen dan aanwezig zijn) samen op een foto te krijgen geven we op 24 februari om 9.30 uur een mogelijkheid om foto’s te komen nemen te Vrasene aan Café t’Sleutelhof , Brugstraat te Vrasene.

  Kunnen jullie de fotograaf contacteren a.u.b.?

   

  Zondag 24 februari volgt dan het clubkampioenschap welke voor het eerst sedert jaren weer doorgaat in Hoboken. Meer info onderaan.

    

  Op zaterdag 23 februari is er kledijuitreiking en persvoorstelling.

   

  Een volgende programma wordt gevolgd en wij houden de renners en hun ouders aan de uren die voorzien zijn:

   

  • 11.00 uur      Miniemen en aspiranten
  • 13.00 uur      Nieuwelingen
  • 14.30 uur      Junioren
  • 16.00 uur      beloften, elite z/c en amateurs

  image001 


  Waar, in de
  feestzaal “Kattegat”, Bredabaan 280 te 2990 Wuustwezel.

  De locatie is bereiken, komende van Antwerpen E19, afrit Brecht, links richting Wuustwezel, blijven volgen tot aan het eerste verkeerslicht +/_ xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />5 km, dan rechtsaf, ongeveer 1.700 km op de linkerzijde “Kattegat”.


  Met vriendelijke groeten "Paul Van Vlierberghe"
  CLUBKAMPIOENSCHAP  24/02/2008 HOBOKEN           
  Dames jeugd, nieuwelingen, Masters en amateurs

   

                                                                                             45 km - 13 x 3,5 km

  inschrijving vanaf 11.30 uur

  start om 13.00 uur

   

  Juniores, U23 & elite z/c

   

  77 km -  22 x 3,5 km

  inschrijving vanaf 13.30 uur

  start om 15u


  Inschrijving:

  Kleedkamers:

  zaal Schuttershof, Lage Weg

   

  Terug inleveren van de rugnummers:

  restaurant Candide, Lage Weg 78


   

  19-02-2008 om 11:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS

  Mooie ereplaatsen voor Moreno De Pauw en Gijs Van Hoecke op internationaal niveau !!!

   

  Op Zondag 17/02/2008 werd het Belgisch pisteseizoen afgesloten met de 2de dag van de Internationale pistemeeting aan de Blaarmeersen. Moreno verkoos de scratch te laten voor wat hij is en zijn tijdrijderkwaliteiten nog eens te demonstreren in de 3 km individuele achtervolging. De overwinnig ging echter heel verrassend naar de Jonathan Breyne in 3' 33" 690 voor de Kloeke Nederlander Wouter Haan (3' 34" 191). Moreno had op het BK nog een fantastische 3' 32" laten optekenen, maar strandde nu op 3' 34" 795, wat op zich ook een mooie tijd is natuurlijk.

  Gijs startte wel in de scratch, zowat het meest onberekenbare nummer op de piste. Hij probeerde enkele keren weg te komen, maar slaagde niet in zijn opzet. De favorieten Tosh Van der Sande en de Nederlander Yoeri Havik slaagden hier met enkele anderen wel in. Maar tevergeefs, want op 2 ronden van de finish kwam alles opnieuw samen. Gijs kwam in de laatste ronde heel sterk opzetten, maar werd in de laatste bocht naar de buitenkant gedrumd en weg waren de winstkansen. Yoeri Havik won, voor Tosh Van der Sande en Gijs werd uiteindelijk toch nog knap 3de.

  Laatste wedstrijd van deze wintercampagne werd een ploegkoers over 100 ronden. De selectieheren van de Bond gooiden alle bestaande koppels op een hoopje en stelden hun eigen duo's samen. Zo werd Gijs gekoppeld aan Tosh Van der Sande en Moreno aan Thomas Sprengers. Slechts 9 koppels kwamen aan de start, en die zorgden voor weinig animo. Tosh - Gijs wonnen de eerste klassementssprint en controleerden daarop het hele koersgebeuren. De andere koppels berustten in hun lot, of konden gewoonweg niet beter. Enkel Moreno liet zijn strijdershart bewonderen en koos vrank en vrij voor de aanval. Maar de aanvallende acties van Moreno - Sprengers kregen geen navolging van andere ploegen, en alleen is het natuurlijk moeilijk om de beslissing te forceren. Finaal wonnen Gijs - Van der Sande, en ondanks veel krachtenverlies door hun aanvallende koersstijl werden Moreno - Sprengers nog knap 2de. De snelle Nederlanders Havik - Bond legden beslag op de 3de plaats.

  Nu gaan Moreno en Gijs enkele weken genieten van een welverdiende rust na een heel intensieve maar succesvolle wintercampagne. Pas in de 2de helft van Maart mag men beide Wase renners op de weg verwachten.

   

   

  Bron : Flor Van de Velde

  19-02-2008 om 10:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

  ZONDAG 17/02/2007

   

  M.T.B. BEACH RACE TE BLANKENBERGE

   

  Wielfaert Kristof 01
  Kristof Wielfaert
  uit Lokeren behaalde een mooie 24ste plaats in het algemeen klassement.


  Kris Henderieckx
  uit Belsele behaalde zelfs een top-10 plaats en eindigde op de 7de plaats.


  sfeerbeeldblberge
   

  Met veel overmacht heeft Nico Berckmans de eerste editie van de Blankenbergse strand-en duinenrace op zijn naam gechreven. Chico reed van start tot finish aan de leiding, duldde slechts af en toe Nicolas Vermeulen in zijn gezelschap en speelde voorts met de rest van het deelnemersveld als waren het marionetten. Nicolas kwam afgescheiden als tweede over de meet, Kevin Van Hoovels vervolledigde het podium. Bij de dames ging de zege naar Joyce Vanderbeken, de Westvlaamse haalde het voor Githa Michiels en Belgisch kampioene Kristien Nelen.

  Kristof Wielfaert : "Ik moest op de 2de rij starten, na de loopstart liep het echter mis want ik sprong naast mijn fiets met valpartij tot gevolg. Ik werd dus langs alle kanten voorbijgestoken maar kon toch snel veel plaatsen goedmaken want na 4 km zat ik al terug 35ste. Het parcours op het harde zand was moeilijk berijdbaar , dus lagere gemiddeldes dan verwacht. Daardoor werd het een lange wedstrijd van 02h15 en dat is voor mij zwaar stoempen. De basissnelheid is wel in orde want telkens ik moest lossen na technische passages of loopstroken kon ik vlot terugkeren. Ik reed lang samen met Luduvic Mottet in een groepje van 5 en die eindigde 20ste maar na de voorlaatste loopstrook op 2 km van de meet moest ik lossen en 2 anderen hebben me nog ingehaald”.

  Toch een knappe prestatie van Kristof !!!

   

  Top 10 scratch 54 km:

  1. Nico Berckmans in 1:56:35
  2. Nicolas Vermeulen + 0:50
  3. Kevin Van Hoovels + 3:25
  4. Bjorn Rondelez + 3:54
  5. Geoffry Maes + 4:21
  6. Maarten Himpens + 4:36
  7. Kris Henderieckx + 5:16 (Belsele)
  8. Joris Massaer + 8:04
  9. Ward Bogaert + 8:42
  10. Jehudy Schoonacker + 9:14 (Oost-Eeklo)

  24. Kristof Wielfaert + 18:10

  19-02-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  18-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

  Zondag 17/02/2007 sluitingscross te Diksmuide voor aspiranten en miniemen.


  VAN DE VELDES RONSE bew

  Thomas Van de Velde
  uit Hamme kaapte daar nog maar eens een tweede plaats bij de 12 jarigen weg.


  Matthias Van de Velde
  stond na zijn duimbreuk terug aan de start bij de 14 jarigen en moest in een spurt met drie voor de overwinning met de derde plaats tevreden zijn en dit na zeven weken waarvan zes weken gips.

   

  Matthias werd Zaterdagavond op de Hamse sportvedettenavond laureaat in de categorie trofee der sportverdienste jeugdtalent 2007.

  Ze waren met vier sporters genomineerd van de 107 sportclubs en de Hamse sportraad verkozen Matthias als winnaar.

  Dit was voor Matthias één van de grootste hoogtepunten uit zijn nog jonge sportcarrière omdat dit toch wel een erkenning is voor zijn prestaties tot nu toe !!!

  18-02-2008 om 09:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROMOTIE BOEK - SNELLER SPRINTEN !!!

  VOORJAARSPROMOTIE BOEK 'SNELLER SPRINTEN' : -25%

   


  Sneller sprinten

  Het nieuwe wielerseizoen staat weer voor de deur. De renners, van klein tot groot, malen alweer vele kilometers af om in conditie aan de start te staan van de eerste wedstrijd.

  Maar om goede resultaten te halen is een goede eindsprint een noodzaak. In het boek 'Sneller Sprinten' kan je lezen op welke manier renners hun eindsprint kunnen verbeteren. We hebben het hier niet alleen over de fysieke aspecten (algemene training, explosiviteitstrainingen, trainingsvoorbeelden voor sprint) maar ook over de sprinttactiek. Hoe positioneer ik me als renner, waar moet ik op letten bij mezelf, mijn tegenstanders. Welke rol speelt de aankomststrook, hoe blaast de wind? Tot slot bevat het boek algemene trainingsschema's voor winter en zomer, van miniem tot master. Ook zijn er talrijke voorbeelden en foto's voor stabilisatietrainingen op een therapiebal, die je thuis zelf kan uitvoeren.

   

  Om je te helpen het nieuwe wielerseizoen succesvol in te zetten, geven we tot 1 mei 2008 een korting van 25% op de normale verkoopprijs. Met deze voorjaarspromotie betaal je slechts 15 EUR (inclusief portkosten)! Een kleine investering die na 1 eindsprint al kan terugverdiend zijn...

   

  Hoe bestellen?

   

  Schrijf 15 EUR over op het rekeningnummer 063-4256662-46 (Dexia bank) van Sneller Sprinten.
  BELANGRIJK: In de mededeling van de overschrijving (onderaan) vermeld je het adres (naam, straat, nr, postcode, gemeente) naar waar we het boek moeten opsturen. Uw adres is standaard immers niet op de overschrijving te zien. Na betaling sturen we je het boek binnen de 3 werkdagen op, zodat je ongeveer 1 week na bestelling het boek ontvangt.

   

  Ook op de site www.snellersprinten.be vind je alle info rond het boek terug.

   

  We wensen je alvast een succesvol 2008 toe !!!

   

  De auteurs.

   

  Luc Rooms

  Reinout Van Schuylenbergh

  Tom Steels

  18-02-2008 om 09:15 geschreven door kenny


  17-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS - PISTENIEUWS

  Zaterdag 16/02/008 – PISTEMEETING BLAARMEERSEN - 125 JAAR KBWB

   

  Ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van de KBWB werd een tweedaagse internationale pistemeeting ingericht op de piste aan de Gentse Blaarmeersen. Moreno De Pauw en Gijs Van Hoecke werden geselecteerd voor het A-team van België. Internationaal is inderdaad het minste wat kan gezegd worden : naast 2 Belgische ploegen was er ook een Vlaamse, Waalse, Ierse, Tsjechische, Amerikaanse, Britse en Nederlandse afvaardiging.

  Eerste nummer van de dag was de 3 km ploegenachtervolging. Voor België A kregen Moreno en Gijs de Westvlamingen Arthur Van Overberghe en Alphonse Vermote als compagnons. 4 rasechte hardrijders dus, en dat was te zien aan de fluwelen techniek die ze lieten bewonderen: er was nauwelijks een vingertje afstand tussen de wagonnetjes van het voortdenderende treintje. Gevolg was dan ook een gesmaakte overwinning in een tijd van 4' 27" 981 sec. De Nederlanders zaten kortbij met een tijd van 4' 28" 586 sec, maar de 3de ploeg (Vlamingen) moesten al 9 seconden prijsgeven.

  Een uurtje later werd de puntenkoers betwist. Hieraan deed Gijs mee, maar die scheen zijn draai deze keer maar niet te vinden. 2 x een bommetje gegooid, maar op het verkeerde moment en dus nutteloos krachtenverlies. Toen het goede treintje van 5 renners dan voorgoed vertrok, zat Gijs helemaal achteraan. Hij sprong het gat nog wel in zijn eentje dicht, maar dan waren zowat alle scherpe pijlen opgebruikt. Dus punten pakken in de tussensprinten zat er ook al niet meer in. Gevolg was finaal een teleurstellende 11de plaats voor een zichtbaar aangeslagen Gijs.

  Maar, geen tijd om te treuren want er werd voor de teamsprint even later alweer gerekend op Gijs. Gijs is een krachtige starter, hij nam dus de 1ste ronde voor zijn rekening. Raf Dieltjens dan de 2de, en Gentenaar Simon Verhamme de 3de en laatste ronde. Met een tijd van 51" 273 sec werden ze mooi 2de achter de snelle Nederlanders die 50" 606 sec lieten noteren.

  Voor de 1km individuële achtervolging was Moreno geselecteerd. En hij deed gewoon wat iedereen verwachtte : winnen zonder tegenstand. Dit nummer lijkt op maat van Moreno te zijn gemaakt, met een tijd van 1' 07" 864 sec bleef hij ruim voor op de 2de, het Waaltje Cornet die 1' 09" 948 liet opmeten.

  Toen werd er even gepauzeerd, en voorzitter Laurent De Backer van de KBWB nam hiervan gebruik om tal van ex-wielrkampioenen te verwelkomen en in de bloemetjes te zetten. O.a. Eddy Merckx, Patrick Sercu, Eric De Vlamynck, Filip Meirhaeghe en vele anderen passeerden de revue. Een prachtig moment was de aankondiging van de Nationale Loterij dat ze i.s.m. Eddy Merckx zo maar eventjes 200 pistefietsen ter beschikking stellen voor de opleiding van de jonge wielrennertjes. Een prachtig initiatief!

  Maar, op een piste dient er vooral gekoerst te worden. Het koninginnennummer van de piste, de ploegkoers, werd de afsluiter van de 1ste dag. Gijs en Moreno gewoontegetrouw aan elkaars zijde strijdend. 100 ronden met 5 klassementssprinten, maar bij de 1ste 2 sprinten verslikten Moreno en Gijs zich in de laatste aflosbeurt vòòr de sprint. Weinig punten dus, en het Nederlandse koppel Havik - Asselman leek toen al buiten schot want zij wonnen de eerste 2 sprints. In de 3de sprint zaten ze dik in de punten, maar even verder viel Simon Verhamme en Niels Van Laer ging erover. Van die schermutseling maakte Havik - Asselman handig gebruik om het hazenpad te kiezen. Voor de rest er erg in had hadden ze een halve ronde bonus. En die zouden ze niet meer afgeven, Gijs en Moreno wisten in de achtervolging iedereen van zich af te schudden en werden bijzonder knap 2de achter de ongenaakbare Nederlanders. Het Belgische Kampioenenkoppel Verhamme - Van der Sande eindigde pas op de 5de plaats, maar natuurlijk gooide de val van Verhamme roet in het eten.

  Op zondag staat voor Moreno en Gijs een scratch op het programma, en de meeting wordt traditioneel beëindigd met een ploegkoers waaraan het Wase koppel ook zal deelnemen. Bij de Bond is men wel van plan om alle beschikbare koppels eens te herschikken, het is dus best mogelijk dat Gijs en Moreno éénmalig elkaars tegenstander zijn tijdens een ploegkoers.

  17-02-2008 om 20:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRITUITSLAGEN VAN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 17/02/2008
  wbvlogo

  ZONDAG 17/02/2008 – OOSTMALLE (A) – VELDRIJDEN

  Klasse 1 UCI

  Aantal deelnemers : 84

  1. Niels Albert
  2. Bart Wellens op 1'03"
  3. Lars Boom (Ned)
  4. Sven Nijs op 1'26"
  5. Erwin Vervecken op 1'28"
  6. Sven Vanthourenhout
  7. Kevin Pauwels
  8. Zdenek Stybar (Tsj) op 1'31"
  9. Bart Aernouts
  10. Richard Groenendaal (Ned)
   

  Dames UCI

  Aantal deelnemers : 21

  1. Daphny Van Den Brand
  2. Saskia Elemans op 1'08"
  3. Sanne Cant
   

  Form. C

  Aantal deelnemers : 38 Juniores

  1. Stef Boden
  2. Wietse Bosmans op 20"
  3. Geert Van Der Horst
  24. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
   

  Aantal deelnemers : 64 Nieuwelingen

  1. Laurens Sweeck
  2. Bart De Vocht
  3. Hendrik Sweeck
  39. Jens Saey uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
   

  Form. D

  Aantal deelnemers : 42 Am./Masters A

  1. Edwin Raats
  2. Bert Vervecken
  3. Wim Jansen
   

  Aantal deelnemers : 24 Masters B

  1. Jan Van Donink
  2. Mark Verloo
  3. Marc Druyts
   

  Aantal deelnemers : 31 Masters C

  1. François Mertens
  2. Ronald De Scheemaeker
  3. Rudy Sels
   

  17/02/2007 – DIKSMUIDE – VELDRIJDEN

  Aspiranten

  17-02-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING BEVEREN VAN ZONDAG 17/02/2008

  Onder leiding van Kenny Janssens en Benny Vercauteren vertrokken Zondagmorgend om 09h00 thv Buyl Sport te Beveren
   49 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

  Bij droog en zonnig weer maar vertrek in de kou -3°C werd de rit afgewerkt die 93 Km bedroeg en dit aan een gemiddelde van 34,6 Km/h met de extra lus rond Linkeroever bedroeg de totale afstand 130 Km.
  Vanaf het Witte Huis te Verrebroek werd de snelheid meteen de hoogte ingejaagd , iedereen probeerde aan te pikken en vanaf de Tabaknatie werd alles op het lint getrokken met een constante snelheid van +/- 50 Km/h.
  Het was wachten tot het rondpunt van Kallo voor de eerste serieuze aanvallen met o.a. Peter Neels en Koen Apers doch alles bleef samen en we gingen alweer regelrecht naar een massaspurt.
  Voor de tweede week op rij was het Peter Neels die het haalde voor Michael Van De Casteele en Kenny Janssens.
  Reden zoal mee : 
  Koen Heyrman , Robby Van Raemdonck , Jos Van Raemdonck , Roberto Vercauteren , Kristoff Heyns , Dirk Bryssinckx , Stein Vermeulen , Stefan Van Broeck , Koen Apers , Tom Van Osselaer , Frank Van Geystelen , Walter Rotthier , Eugéne Bosman , Modest Smet , Eddy Coenen , Kurt Heyrman , Leo Mares , Werner Van Der Weken , Bruno Verwulgen , Dirk Trogh , Mister Y , Fons Van Raemdonck , Wim Heyndrickx , Davy Marin , Gert Rotthier , Peter Neels , Steven Van Houtte , Joris De Jongh , Maurits Van Paemel , Benny Lyssens , Peter Van Havere , Benny Vercauteren , Eric Vermeulen , Jos Vermeulen , Luc Vermeulen , Philip Van de Walle , Michael Van De Casteele , Dr.Frank De Winter , Bart Janssens , Luk Geerts , Sven Wielandt , Franky Wielandt , Franky Weemaes , ?????? en Kenny Janssens.

  P.S. Langs deze weg willen we André Stuer het beste toewensen na de valpartij van vorige week.
  André heeft aan de rechtervoet een barst in de enkel opgelopen en 3 ribben gekneust !!!
  We hopen dat hij snel hersteld en dat we hem gauw terug zien op één van onze groepstrainingen.

  17-02-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  16-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRITUITSLAGEN VAN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 16/02/2008
  wbvlogo

  ZATERDAG 16/02/2008 – VORSELAAR (A) – VELDRIJDEN

  Klasse 1 UCI

  Aantal deelnemers : 51

  1. Niels Albert
  2. Radomir Simunek (Tsj) op 3"
  3. Sven Vanthourenhout
  4. Erwin Vervecken
  5. Bart Wellens op 20"
  6. Richard Groenendaal
  7. Sven Nijs
  8. Zdenek Stybar (Tsj) op 45"
  9. Dieter Vanthourenhout
  10. Al Thijs (Nl)
   

  Beloften U23 UCI

  Aantal deelnemers : 42

  1. Tom Meeusen
  2. Jempy Drucker
  3. Ramon Sinkeldam op 8"
  17. Matthias Onghena uit Kieldrecht (SDC-Rogelli CT) op 2'10"
  32. Vincent Van Hooste uit Stekene (Asfra RT) op 5'20"
  36. Kristof Scheirs uit Grembergen (Isorex CT)
   

  Form. C

  Aantal deelnemers : 38 Juniores

  1. Tijmen Eising
  2. Stef Boden op 8"
  3. Wietse Bosmans op 15"
  19. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 55"
  20. Michiel Dieleman uit Hamme (Avia CT)
   

  Aantal deelnemers : 48 Nieuwelingen
  1. Hendrik Sweeck
  2. David Van Der Poel op 6"
  3. Mike Teunissen
  17. Ruben Geerinckx uit St.Niklaas (Hudiko Waasland) op 10"

  16-02-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING ST.NIKLAAS-'T STER VAN ZATERDAG 16/02/2008

  Onder leiding van Wim Heyndrickx en Kenny Janssens vertrokken Zaterdagmorgend om 09h00 thv 't STER te St.Niklaas 
  40 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit op Zaterdag.

  Bij prachtig maar zeer koud weer en bij het vertrek een temperatuur van -4°C bedroeg de totale afstand tot de kerk van De Velle 118 Km en dit aan een gemiddelde van 33,8 Km/h. (vandaag 2 extra lussen : via Moerbeke tot laatste oversteekpunt expressweg en zo terug naar Stekene en de extra lus rond de KMO-zone te St.Niklaas)
  Vandaag aan kopmannen geen gebrek iedereen droeg zijn steentje weeral bij !!!
  Reden zoal mee : 
  Wim Heyndrickx , André Van Geertsom , Koen Heyrman , Leo Mares , Bart Rooms , Joris De Jongh , Tom Scheirlinckx , Christophe ? , Kris Meersschaert , Bruno Verwulgen , Sacha Verborgt , Geert Smet , Alain Verbeke , Kristof Wielfaert (met zijne MTB) , Gino Van Broeck , James Fruytier , Adrien Maes , Vincent Cantens , Carl Leeman , Michael Van De Casteele , Luc De Moor , Dirk Bryssinckx , Daniel , Bart , Guy Smet , Mattias Nys , Koen Van de Velde , ???????????? en Kenny Janssens.

  16-02-2008 om 00:00 geschreven door kenny


  14-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS - WIELERNIEUWS

                                                     

                                          Ter gelegenheid van de

  JAARMARKT te KLEIN-SINAAI  ( STEKENE )

   

  3de GP Willy Martens

  Wielerwedstrijd voor NIEUWELINGEN

    

  Klein Sinaai 03 


                              Zaterdag 01 maart 2008 om 15.00 uur

    

                                                             Klein Sinaai 02

  Ingericht door sportcomiteit HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  met medewerking van de neringdoeners en handelaars van Klein-Sinaai en omliggende gemeenten.

   

              Prijzen : 385 € , plus talrijke premies en palm

   

              Afstand :  54.6 km of 13 ronden van 4.2 km

   

              Inschrijving en rugnummers: café Van Bocxlaer, Kasteelstraat 3

   

              Prijsdeling : café Van Bocxlaer, Kasteelstraat 3

   

              Vertrek : Koebrugstraat (café d’ Oude Route)

   

              Aankomst : Koebrugstraat (café d’ Oude Route)

   

              Wegwijzer : Koebrugstraat, Kasteelstraat, Klein-Sinaaistraat, Oostvaart, Spelonckvaart, Groenstraat, Heirweg,   Brugse Heirweg, Koebrugstraat.

                                        

  Kleedkamers en medische controle: ontmoetingscentrum “Boudelo”, Kasteelstraat 19

  14-02-2008 om 16:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 13/02/2008

  Onder leiding van Dirk Heyrman en Benny Vercauteren vertrokken Woensdagnamiddag om 14h00 thv Buyl Sport te Beveren
  40 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

  Bij zeer mistig en kou weer hadden we aan kopmannen geen gebrek , de afstand bedroeg 70 Km en met de extra lus rond St.Anna-Linkeroever 100 Km en het gemiddelde was goed voor 34,4 Km/h.

  Reden mee vandaag : Gunther Thuysbaert (op MTB) , Franky Weemaes , Sven Wielandt , Franky Wielandt , Jos Vermeulen , Fons Van Raemdonck , Mister Y , Steven Van Houtte , Jos Van Raemdonck , Werner Van Der Weken , Etienne Fleury , Eddy Coenen , Matthias Onghena , Thibault Koppen , Kris Smet , Wim Heyndrickx , Kristoff Heyns , Adrien Maes , Eric Vermeulen , Leo Mares , Joris De Jongh , Dr.Frank De Winter , Franky De Witte , Dirk Heyrman , Walter Rotthier , Cornelis Van Der Haeven , Bert De Coster , Davy Marin , Dirk Bryssinckx , Bruno Verwulgen , Freddy De Blick , Alex Goossens , Kris Meersschaert , Dirk Cleys , Benny Vercauteren , ? ? ? ?  en Kenny Janssens.

  14-02-2008 om 15:50 geschreven door kenny


  12-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTER-GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VAN DINSDAG 12/02/2008

  Onder leiding van Gibert De Paepe en Peter Van Havere vertrokken Dinsdagmorgend om 09h30 te Zwijndrecht aan de Machuit 
  15 POLDERRENNERS voor hun wekelijkse wintertrainingsrit.
  Bij prachtig mooi weer en een gezellig trainingstempo dat gans de weg werd verzorgd door Peter Van Havere bedroeg de totale afstand +/- 70 Km.

  Wie reden zoal mee vandaag : Gilbert De Paepe , Peter Van Havere , Pierre Bollaert , Mister Z , Eddy Coenen , Dirk Bryssinckx , Jos Vermeulen , ??????? en Kenny Janssens.

  12-02-2008 om 19:02 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!