.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    03-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD MILITAIREN TE HERENTALS VAN DONDERDAG 02/08/2007

    DONDERDAG 02/08/2007 - HERENTALS

     

    KOERS VOOR MILITAIREN TE HERENTALS

     

    HERENT MILITAIREN o-podiumbew3.8

    Het podium vol militairen: vlnr Jeroen Kampman 2de, winnaar Tom De Kort en Geert Wellens (3de)


    In Herentals werd een wedstrijd voor militairen gereden  en dat was een 'wieleroorlog' tussen het Belgisch en Nederlands leger met aan het hoofd van het Belgisch Leger Korporaal en Waaslander Wim De Rudder. Zij dienden 25 ronden van 1,84 km. of 46 km. af te leggen.

     Gerry Werckx opende de debatten. Hij kreeg een paar ronden later het gezelschap van Geert Vermoote, Chrispin Fourie, Martijn Alberts en Rik Goofers. In de 7de ronde kwam alles terug samen.

    Het Belgisch leger vond den tijd gekomen om in het offensief te trekken. Wim De Rudder, Chrispin Fourie en Nicky Cockuyt gingen in den aanval. Ze bleven een tweetal ronden voorop. Wim De Rudder ging dan even solo van het massaal opgekomen publiek genieten.

     Verschillende aanvallen volgden elkaar op. Het was wachten tot de laatste 8 km. toen Geert Wellens, Tom De Kort en Jeroen Kampman aan de haal gingen.

    Tom De Kort liet z'n metgezellen in de steek en won zo de wedstrijd voor militairen. Jeroen Kampman werd 2de en Geert Wellens 3de. Wim De Rudder had de veldslag overleefd en werd 7de.

     

    HERENT MILITAIREN wimrudderbew3.8 

    Wim De Rudder van het Rudyco Team als vertegenwoordiger uit het Waasland, werd 7de.

     


    Tekst : fvdv

     

    Foto’s : Alain Sennesael

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES JEUGD TE HERENTALS VAN DONDERDAG 02/08/2007

    DONDERDAG 02/08/2007 – HERENTALS – Dames Jeugd

     

    ENGELS MEISJE WON IN HERENTALS BIJ DAMES JEUGD


    HERENTALSJEUGD aankomstbew3.8 

    De aankomst van Katie Colclough.


    HERENTALSJEUGDpodiumbew3.8

    Het podium vlnr: Hannah Mayho (GBR), winnares Katie Colclough (GBR) en Anne Arnouts die de Vlaamse eer redde. Tweede van links is Remi De Moor, de Waaslander die als sponsor de wielersport bijzonder veel diensten bewees.


    In Herentals reden de Dames Jeugd ook een koers ook al stond in het wedstrijdboekje dat het voor dames junioren was. Het was daar de Grote Prijs Remi De Moor, de Wase zakenman van Voss Chemie en wielerfanaat tot in merg en been.30 rensters namen de start met Liesl Van Daele (Sint-Niklaas), Veronique Staes (Sint-Job-In't-Goor en Benelux Team renster Kaat Hannes (Wechelderzande)voor de Polderrennersregio.

    Zij dienden 20 ronden van 1,84 km. of 36,8 km. af te leggen. De 1ste ronde werd gereden achter een neutrale moto en dan vlogen ze er in. Het was duidelijk  dat deze jonge meisjes echt onder de indruk waren van zoveel volk. Dat zijn ze zeker niet gewend.

    In de 4de ronde probeerde Anne-Laure Gheerardyn even voorop te rijden maar ze werd snel teruggegrepen. In de 7de ronde was het de beurt aan de Engelse Jessica Allen. Zij kreeg 2 ronden later het gezelschap van haar landgenote Hannah Mayho. Het peloton reageerde gevat en het duo werd terug ingerekend.

    Lang bleef het niet stil. Weer een Engelse Katie Colclough ging in den aanval. Zij nam al snel een mooie voorsprong van rond de 20 seconden. Iris Spooren (Nederland) probeerde nog in de achtervolging te gaan maar zij werd snel tot de orde geroepen. Ondertussen was de voorsprong van Katie Colclough al gegroeid tot 40 seconden en dat was voldoende om te winnen.

    Katie Colclough won de dag voordien nog in Nederland en in haar thuisfront had ze al 11 wedstrijden op haar naam geschreven. Dus niet de eerste de beste.

    Hannah Mayho werd 2de op 35 seonden, Anne Arnouts 3de, Sanne Cant 4de, Kaat Hannes 5de, Karen Verhestraeten 6de,Lotte Van Hoek 7de, Alice Monger-Godfrey 8ste, Dunja Ceulemans 9de, Inge Alaerts 10de, Veronique Staes 11de en Liesl Van Daele 26ste.

     

    HERENTALS JEUGDstartbew3.8

    De start van de 30 nieuwelingen en juniores meisjes.


    HERENTALS JEUGDbekende WLbew.3.8
    Bekende Waaslanders waren ook in Herentals aanwezig met voorop de wielerfotograaf François Buyssens.
     
    HERENTALSJEUGD lieslbew3.8
    In Herentals was ook Liesl Van Daele uit Sint-Niklaas weer van de partij.



    Tekst : fvdv

     

    Foto’s : Alain Sennesael

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE OOSTKAMP VAN DONDERDAG 02/08/2007

    DONDERDAG 02/08/2007 - OOSTKAMP - Elite z/c & Beloften

    STERKE GUY SMET BEHAALD 20STE ZEGE VAN HET SEIZOEN !!!


    koers guy 2 augustus 2007 oorstkamp 010

    Guy Smet met de kids voor de ontvangst van de palm en de beker.

    Te Oostkamp werd Donderdag de wedstrijd gereden voor Elite z/c en Beloften over een afstand van 108 Km of 27 ronden , 56 renners schreven zich in voor deelname.

    Vanaf de 2de ronde gingen 3 renners aan de haal en dit waren Sven Francoys , Tom Huyvaert en Stijn Minne.

    Onze zegekoning Guy Smet uit Kruibeke probeerde herhaaldelijk te demarreren maar toch moest hij wachten tot de 10de ronde voor ook hij een vrijgeleide kreeg van het peloton.

    Zowel Tijs Crombez als Justin Kerr profiteerden ervan en pikten hun wagonnetje aan dat van Guy.

    Drie ronden later konden ze de aansluiting maken met de 3 leiders zodat de kopgroep 6 man sterk werd , de voorsprong liep gestaag op tot 1 min zodat tegen de aankomst hun voorsprong werd uitgebouwd tot 1’30”.

    In de laatste ronde die steeds garant staat voor demarrages was het niemand minder dan sterke Guy Smet die met zeer lichte voorsprong de aankomstlijn passeerde en zo zijn 20ste bloemenruiker in ontvangst mocht nemen.

    Op de 2de plaats eindigde Stijn Minne voor Sven Francoys.

    koers guy 2 augustus 2007 oorstkamp 006
    De beslissende ontsnapping met Guy die het overzicht bewaard.


    Foto's : SAFFIA


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN DONDERDAG 02/08/2007

    DONDERDAG 02/08/2007 – AFFLIGEM – W.A.O.D.

     

    Proficiat aan TIM VERCAUTEREN uit Belsele met zijn 5°Seizoenszege in de Catg.A

    Proficiat aan PATRICK METTEPENNINGEN uit Hamme met zijn Zege in de Catg.D

    Proficiat aan LEO MARES uit Beveren met zijn 2°Seizoenszege in de Catg.E

     

    Categorie A / B : (34 dln)

    1.Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

    2.Koen Heyrman uit Bazel (B2)

    3.TIM VERCAUTEREN uit Belsele , winnaar cat. A

    5.Kris Van Severen uit St.Niklaas (B4)

    8.Alex Goossens uit Vrasene (B6)

    17.Tom Van Osselaer uit Melsele (A5)

    22.Mario Bolssens uit Meerdonk (B15)

    23.Gino Van Broeck uit Belsele (A8)

    Categorie C / D :

    1. PATRICK METTEPENNINGEN uit Hamme, winnaar cat. D

    2. Mario Lammens (Maldegem, winnaar cat. C)

    3. André Van Geertsom uit St.Niklaas(D2)

    6. Walter De Veerman uit Lochristi (C4)

    Categorie E / E+ :

    1. Georges Vonckx (Bekkevoort, winnaar cat. E+)

    2. LEO MARES uit Beveren-Waas, winnaar cat. E

    3. Alfons Van Raemdonck uit beveren (E+2)

    10. Karel Andries uit Schoten (E+4)

    Categorie F1 :

    1. Frank Laeremans

    7. André Syvertsen uit Stekene

    21. Dirk De Cauwer uit Hamme

    24. Werner Dullaert uit St.Gillis-Waas

    25. Freddy De Blick uit Beveren


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWELINGEN UIT DE STREEK NA VIJF MAANDEN KOERSEN

    VIJF MAAND NIEUWELINGEN

     

    In de vijf maanden die het seizoen al ver zijn, hebben de nieuwelingen ook al meerdere keren kunnen koersen in onze Polderrennersregio. Zaterdag in Hamme wordt het al de dertiende wedstrijd.

    Het begon op 10 maart in Klein Sinaai waar 63 vertrekkers waren en de snelle Nederlander Jurgen Van Trijp kwam winnen. De dag nadien was Gijs Van Hoecke de beste van de 62 deelnemers op de Velle en in Burcht met 49 renners ging de zege naar Gerry Druyts. 

    Nog in maart werd in Kemzeke een afwachtingswedstrijd gereden voor de Omloop van het Waasland voor profs. Er waren 36 deelnemers en Stekenenaar Marnix Van der Sijpt won de massaspurt.

    In april kwam Moreno De Pauw winnen op het IJzerhand te Beveren. Hij versloeg er zijn vriend en ploeggenoot Gijs Van Hoecke. Er waren 71 deelnemers.

    In mei stond Verrebroek op de agenda met 38 deelnemers en winnaar Marwen Mansi

    De maand juli riep de nieuwelingen zes keer naar een wedstrijd. Het begon op 7 juli in Tielrode waar Kenny Goossens nummer één werd van de 69 starters. Op 8 juli reden in Vrasene 57 nieuwelingen mee en Ken De Fauw won daar zéér nipt.

    Op de Stenenmuur in Sinaai werd op 15 juli gereden met 39 renners. Dominic Schils, kleinzoon van de vroegere prof Jef Schils en in Groot-Brittannië wonend, won overtuigend zijn 21ste koers waarvan 5 in België.

    In Zele-Huivelde kwam er op 21 en 22 juli een tweedaagse aan. De eerste rit kreeg 68 deelnemers en de Nederlander Thijs Roelen won. De dag nadien waren er 68 vertrekkers en toen werd het een gloriedag voor Laurens Poelman. Jeffrey Herrebaut won de tweedaagse.

    Tenslotte was er op 28 juli nog eentje in de Bazelse Hoogstraat waar 39 deelnemers waren en Jori Van Steenberghen zijn allereerste koers won.

     

     

    OVERZN jurvantrijpklsinaaibew2.8 

    Jurgen Van Trijp (NL) won in Klein Sinaai


    OVERZNgerrydruytsburchtbew2.8 

    Gerry Druyts te Burcht


    OVERZ NGijsvanhoecke velle bew2.8 

    Gijs Van Hoecke winnaar te Temse-Velle.


    OVERZNvdsijptkemzekebew2.8

     Marnix Van der Sijpt na een massaspurt in Kemzeke.


    OVERZNmordepauwbeverenbew2.8 

    Moreno De Pauw kwam in Beveren winnen.


    OVERZNkennygoossenstielrbew2.8 

    Kenny Goossens won in Tielrode zijn eerste koers ooit.


    OVERZNDomschilssinaaibew2.8 

    Aan de Stenenmuur Sinaai won Dominic Schils.


    OVERZNthijsroelenzelebew2.8 

    De Nederlander Thijs Roelen kwam in Zele winnen


    OVERZNLaupoelmanzelebew2.8 

    Laurens Poelman in Zele.


    OVERZNjorivsteenberghenbazelbew2.8 

    In Bazel spurtte Jori Van Steenberghen zich naar de eerste zege in zijn carrière.      


    Samenstelling en foto’s : Flor Van de Velde  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 02/08/2007

    wbvlogo

    Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 20°Seizoenszege van 2007 !!!

    DONDERDAG 02/08/2007 – DEERLIJK (W) – Elite z/c + Beloften – 120 Km – 02h45min

    Aantal deelnemers : 81

    1. Kevin Degezelle
    2. Algirdas Mockus
    3. Ramunas Navardauskas
    21. Thibault Koppen uit Beveren (KSV Deerlijk)
     

    02/08/2007 – LINDEN (VB) – Elite z/c + Beloften – 115 Km – 02h51min

    Aantal deelnemers : 64

    1. Sander Armee
    2. Kurt Van Goidsenhoven op 19"
    3. Kim Tesseur op 40"
     

    02/08/2007 – OOSTKAMP (W) – Elite z/c + Beloften – 108 Km – 02h24min

    Aantal deelnemers : 56

    1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    2. Stijn Minne op 3"
    3. Sven Francoys op 15"
     

    02/08/2007 – HERENTALS (A) – Elite m/c / Elite z/c / Beloften - 100 Km - 02h00min

    Criterium

    Aantal deelnemers : 29

    1. Filippo Pozzato 

    2. Nick Nuyens op 2"
    3. Stijn Devolder
    21. Greg Van Avermaet uit Hamme (Predictor-Lotto)

    02/08/2007 – HERENTALS (A) – Dames Jeugd – 60 Km - 0h59min

    Aantal deelnemers : 30

    1. Katie Colclough
    2. Hannah Mayho op 35"
    3. Anne Arnouts op 36"
    5. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team) op 37"
    11. Veronique Staes uit St.Job in 't Goor (Steeds Vooraan Kontich) op 40" 

    26. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi) op 1'54"

    02/08/2007 – HERENTALS (A) – Nieuwelingen – 40 Km - 0h55min

    Aantal deelnemers : 42
    1. Robin De Cnodder


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 01/08/2007

    wbvlogo

    WOENSDAG 01/08/2007 – SINT-TRUIDEN (LB) – Elite z/c + Beloften - 120 Km – 02h19min

    Aantal deelnemers : 139

    1. Lionel Syne

    2. Michaël Blanchy

    3. Sigi Ransy

     

    01/08/2007 – VEURNE (W) – Elite z/c + Beloften - 112 Km – 02h34min

    Aantal deelnemers : 41

    1. Nielsen Raedt

    2. Patrick Van Roosbroeck

    3. Rieno Stofferis

    8. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

    14. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Wechter-Chocolade Jacques)

     

    01/08/2007 – ZILLEBEKE-WESTOUTER-ZILLEBEKE (W) – Elite z/c + Beloften – 147,5 Km

    Aantal deelnemers : 189

    1. Ramunas Navarduaskas

    2. Gedeminas Bagdonas

    3. Dries Van Der Ginst

     

    01/08/2007 – NACHT VAN PEER (LB) – Elite m/c / Elite z/c / Beloften – 74 Km – 02h52min

    Criterium

    Aantal deelnemers : 23

    1. Gert Steegmans

    2. Robby MCEwen

    3. Stijn Devolder

     

    01/08/2007 – KOOIGEM (W) – Juniores – 97,5 Km – 02h29min

    Aantal deelnemers : 99

    1. Mantas Vasciula

    2. Brian Ligneel op 30”

    3. Mindaugas Jursys

    16. Sander Stiegelis (Isorex C.T) op 1’36”

    28. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)

     

    01/08/2007 – NEERLINTER HEIDE (VB) – Juniores – 88 Km – 02h01min

    Aantal deelnemers : 87

    1. Timothy Stevens

    2. Domien Stubbe

    3. Jeroen Kesteloot

    59. Vincent Van Hooste uit Stekene (Asfra R.T)

    71. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)

     

    01/08/2007 – PEER (LB) – Juniores – 55,5 Km – 01h22min

    Aantal deelnemers : 31

    1. Sander Helven

    2. Bert Claes op 14”

    3. Tim Haex

     

    01/08/2007 – DEERLIJK (W) – Nieuwelingen – 63 Km – 01h30min

    Aantal deelnemers : 39

    1. Hannes Depraetere

     

    01/08/2007 – PEER (LB) – Nieuwelingen – 40,7 Km – 00h56min

    Aantal deelnemers : 37

    1. Sem Lambrechts

    2. Jeffrey Herrebaut uit (Bodysol-C.T.Menen)

     

    01/08/2007 – WIEZE (O) – Nieuwelingen – 69 Km – 01h40min

    Aantal deelnemers : 74

    1. Gerry Druyts

    3. Glenn De Ridder uit Stekene (Bodysol-C.T.Menen)

    10. Marnix Van Der Sijp uit Stekene (Hudiko Waasland) op 45”

    21. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)

    22. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)

    28. Steven Smet uit St.pauwels (Hudiko Waasland) op 1’15”

    29. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)

    32. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)

    44. Roy Meersman uit Bazel (Hudiko Waasland)

    54. Mathias D’Hollander uit Zele (Hudiko Waasland)

    57. Jonas Aerts uit St.Niklaas (Hudiko Waasland) op 1’20”

     

    01/08/2007 – ZILLEBEKE (W) – Nieuwelingen – 62,1 Km – 01h34min

    Aantal deelnemers : 52

    1. Cody Foster

    15. Jonas De Vylder uit Desteldonk (Deschacht Doe Het Zelf) op 2’27”



     


    02-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR DONDERDAG 02/08 , ZONDAG 05/08 , MAANDAG 06/08 EN DINSDAG 07/08/2007


    waod_3

    DONDERDAG 02 AUGUSTUS 2007 - AFFLIGEM 
     - Feesttent – Bleregemstraat

    G / G+

    13:00

    50 Km

     8 Ronden

    F2

    13:02

    50 Km

     8 Ronden

    F1

    14:30

    56 Km

     9 Ronden

    E / E+

    14:32

    56 Km

     9 Ronden

    C / D

    16:00

    69 Km

    11 Ronden

    A / B

    16:02

    69 Km

    11 Ronden

     

     

    ZONDAG 05 AUGUSTUS 2007 - HILLEGEM  - Café Oud Gemeentehuis - PROVINCIEWEG 499

    WERELDKAMPIOENSCHAP ICF



    MAANDAG 06 AUGUSTUS 2007 – GENTBRUGGE - MERELBEKE - Café Breughel – Merelbekestationsplein 15


    G / G+

    14:00

    50 Km

     10 Ronden

    F2

    14:00

    50 Km

     10 Ronden

    F1

    15:15

    55 Km

     11 Ronden

    E / E+

    15:15

    55 Km

     11 Ronden

    C / D

    16:30

    60 Km

     12 Ronden

    A / B

    16:30

    60 Km

     12 Ronden

     

     

     

     

     

     

    DINSDAG 07 AUGUSTUS 2007 – DESTELBERGEN – Taverne De Linde – Haenhoutstraat 2

    G / G+

    14:00

    55 Km

     10 Ronden

    F2

    14:02

    55 Km

     10 Ronden

    F1

    15:30

    61 Km

     11 Ronden

    E / E+

    15:32

    61 Km

     11 Ronden

    C / D

    17:30

    66 Km

     12 Ronden

    A / B

    17:32

    66 Km

     12 Ronden



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERWEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 04/08 , ZONDAG 05/08 EN WOENSDAG 08/08/2007

    vwf


    04 augustus Aspelare
    (9404) - Nederhasseltstraat - Buurthuis Hofstad

    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01

    05 augustus Zottegem (9620) - Bruggenhoek 24 - Café De Plezanten Hof
    12de rit VWF-GEDITROFEE


    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01

    08 augustus Serskamp (9260) - Wettersesteenag 4 - Café Exit

    E-cat 16h
    FG-cat 16h01
    C-cat 17h30
    D-cat 17h31
    A-cat 19h
    B-cat 19h01


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER WBV VOOR ZATERDAG 04/08 , ZONDAG 05/08 EN WOENSDAG 08/08/2007

    WIELERKALENDER

     

    Zaterdag 4 augustus is er voor de nieuwelingen een wedstrijd te Hamme in de Geemstraat. Inschrijving in café Geemzicht, Geemstraat 108. Vertrek om 15u voor 68 km of 18 keer 3,9 km.

    Ook in Buggenhout  komen nieuwelingen aan de start om 15u. Inschrijving Taverne Beukenhof in de Broekstraat. Er moet daar 60 km worden gereden of 12 ronden. Van de 31ste tot de 50ste in de uitslag krijgen ze daar nog 5 euro!

     

    Zondag 5 augustus komt de hoogdag der Miniemen er aan in het Sint-Niklase Industriepark Europark –Noord naast de viaduct aan Verschueren Sport.Het zijn wedstrijden voor jongeren van 8 tot 11 jaar en wie eens wil kijken wat die jonge gasten al kunnen, moet zeker tot aan de Fietsenzaak van Theo Verschueren komen. De wedstrijden beginnen er al om 14u.

     

    We kunnen ook al voor woensdag 8 augustus, de bekende wedstrijd voor elite z.c. & U23 te Lokeren aankondigen. De inschrijving vindt er plaats in Café Francorchamps (langs de N70) aan de Twee Bruggenstraat. Vertrek om 15u voor 115 km of 13 ronden van 8,8 km. Aankomst nog steeds op een stuk stevige kassei. Vorig jaar waren hier 76 deelnemers en de zege ging naar Alain Lagaisse en Sven Wielandt werd er 2de.  

     

     

    Samenstelling : fvdv

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO'S VAN HET BENELUXKAMPIOENSCHAP MTB TE TUBEKE

    FILIP VAN HECKE VERWERKTE HET BENELUXKAMPIOENSCHAP


    TUBEKE Filipvhbew2.8

     

    De Wase mountainbiker, Filip Van Hecke van het TREK USA RACING team vzw uit Waasmunster,  bezorgde ons een paar foto’s die verduidelijken in welke omstandigheden er in Tubeke werd gereden. Er was modder in overvloed.

     

    TUBEKE2filipvhbew2.8

    TUBEKE3filipvhbew2.8 



    fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN DONDERDAG 02/08/2007

    logo%20wac

    HOBOKEN WAC IN 2008 MET BELOFTEN TEAM


    WAC truibew2.8

     

    Het is de jongste jaren bij Hoboken WAC na de jongste jeugdreeksen steeds een bruusk eindpunt geweest voor de renners want na de juniores was er om zo te zeggen ‘niets’ meer. Geen beloften, geen elite zonder contract. Daar gaat nu een eind aan komen want in 2008 wil Hoboken WAC werk maken van een nieuw team om zo de jeugdrenners de mogelijkheid te bieden om door te stromen naar een eigen Beloften Team.

    En daaraan is dan meteen ook de doelstelling aan verbonden om de beloften de gelegenheid te geven om als renner te verbeteren door aangepaste trainingen en hen te laten deelnemen aan belangrijke wedstrijden en Interclubs.

    Er worden enkel renners aangenomen die doorstromen uit de tweedejaars junioreskern van het WAC TEAM

    Er is uiiteraard ook een doelstelling op langere termijn. De eerste twee jaren moeten een groeiproces zijn voor de renners en de ploeg. Wac zal daarbij zorgen voor financiële ondersteuning. In die tijd moet WAC BEL-EL TEAM zoeken naar sponsors zodat ze tijdens het derde jaar financieel  onafhankelijk zijn en met eigen middelen kunnen deelnemen aan de Topsportcompetitie.

     

    Het BEL-EL Team zal in een gewaardeerde omkadering zitten met:

    Sportmanager :Frans Corten   

    Manager Public Relations :Rita Foubert

    Ploegdokter - Trainer :Nancy Kerstens.

    Ploegleider :             Marcel Geerts  en Swa Geerts.

    Mechanieker :            Didi Foubert

    Verzorger :Lesley Ameye

                                                                                       

    Er werd ook reeds voor 2008 een wedstrijdprogramma samengesteld

    De Zuidkempense Pijl – Mol (maart)

    1 Mei Prijs Hoboken en  P.K.Beloften – Elite (mei)

    Ruisbroek – Puurs en het P.K.Tijdrijden Prov.Antwerpen (juni)

    Schaal Schoeters – Beveren, Ronde van Provincie Luxemburg, Drie Zustersteden – Willebroek, Grote Prijs Indekeu en de Ronde van Vlaams Brabant. (juli)

    Ronde van Antwerpen, B.K.Tijdrijden, B.K.Weg en Vlaamse Havenpijl (augustus)

     

    Tekst en foto : Flor Van de Velde.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE VEURNE VAN WOENSDAG 01/08/2007

    WOENSDAG 01/08/2007 – VEURNE - EZC & U23

     

    ZEGE VOOR NIELSEN RAEDT, PATRICK VAN ROOSBROECK 2de


    VEURNE nielsenraedtspurtbew1.8

    Nielsen Raedt versloeg in de spurt Patrick Van Roosbroeck.

     

    Koninklijke Veloclub Veurne Sportief organiseerde woensdag voor de 2de dag op rij een EZC/U23 wedstrijd.Er kwamen 41 renners opdagen voor 14 ronden van 8 km. of 112 km.

    Streekrenners waren Davy Peirsman (Temse) en Bjorn Meersman (Bornem).

    Op het einde van de 1ste ronde reed Bjorn Meersman even vooruit maar daar bleef het bij. Het was warm en drukkend en dat speelde zeker een rol.

    In de 4de ronde werd het peloton in twee stukken gedeeld en zoals dat meer gebeurt, de favorieten zaten vooraan in een groep van ongeveer twintig renners.

    Jo Maes probeerde in de 7de ronde weg te geraken van z'n metgezellen maar hij werd ook snel teruggegrepen. Een ronde verder probeerden Patrick Van Roosbroeck en Frederik Toortelboom om een beslissing te forceren maar ook zij kregen geen vrijgeleide.

    Met nog 4 ronden te gaan, waagde Bjorn Meersman terug z'n kans. Hij hield het 2 ronden vol. Bij het ingaan van de laatste ronde was alles te samen en zo eindigde de wedstrijd op een spurt met 15 renners. Daarin toonde belofte Nielsen Raedt zijn snelle benen en won vrij makkelijk de spurt en won voor de derde keer dit seizoen.

    Patrick Van Roosbroeck werd 2de, Rieno Stofferis 3de, Frederik Toortelboom 4de, Michael Naessens 5de, Bjorn Ryde 6de, Fabrice Debrabant 7de, Davy Peirsman 8ste, Jo Maes 9de en Geoffrey Demeyere 10de. Bjorn Meersman werd 14de.

     

    VEURNE davypeirsmanbew1.8 

    Davy Peirsman werd 8ste in Veurne.


    VEURNE Meersmanbew1.8 

    Bjorn Meersman die een bijzonder sterke koers reed maar geen loon naar werken kreeg.




    TEKST: fvdv

     

    FOTO’S: Alain Sennesael

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE KAPELLEN VAN DINSDAG 31/07/2007

    DINSDAG 31/07/2007 – KAPELLEN – Elite z/c + Beloften


    Jeroen Das behaalt 2de seizoenszege te Kapellen

     

    KAPELLDAS aankomstbew1.8

    De zegevierende aankomst van Jeroen Das.


    KAPELLdaspodiumbew1.8

    Het knap podium met de drie uitblinkers: Jef De Boeck, Jeroen Das en Ward Bogaert.


    Na de Dames Elite was het in Kapellen de beurt aan de EZC/U23. 42 renners namen de start voor 35 ronden van 2 km. of 70 km. Steven De Schoesitter (Waasmunster) van het Rudyco Cycling Team was als enige streekrenner actief.

    De eerste ronden probeerden verschillende renners om weg te geraken maar niemand slaagde er echt in.Lang duurde het niet of Jeroen Das, Ward Bogaert en Jef De Boeck kozen het hazenpad.

    Meteen drie sterke renners die al snel een beslissende voorsprong namen.

    Het peloton vond geen antwoord en het was al snel duidelijk dat de winnaar bij de drie vooraan moest gezocht worden.

    Bij het ingaan van de laatste ronde liet Jeroen Das z'n metgezellen in de steek en behaalde zo z'n 2de zege van het seizoen.Jef De Boeck werd 2de en Ward Bogaert 3de, Kris Boeckmans 4de en Paul Konijnenburg 5de.

    Steven De Schoesitter werd 25ste.

     

    KAPELL stevendeschoesbew1.8 

    Steven De Schoesitter, de enige uit de Polderrennersregio die van start ging in Kapellen.



    TEKST :
    fvdv

     

    FOTO’S : Alain Sennesael

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE KAPELLEN VAN DINSDAG 31/07/2007

    DINSDAG 31/07/2007 – KAPELLEN – Dames Elite

     

    LIESBET DE VOCHT WINT IN KAPELLEN

     

    KAPELLEN DAMaankomstbew1.8                                          KAPELLENDAM bloemdevochtbew1.8      

    Zo klopte Liesbet De Vocht haar gezellin Karen Steurs.     Liesbet De Vocht met de bloemen.


    Te Kapellen was het weer tijd voor hun jaarlijks criterium voor Dames Elite en EZC/U23 van het

    Sportkomiteit Putte-Kapellen VZW. Als eerste namen de Dames Elite de start met 41 voor 30 ronden van 2 km. of 60 km.

    Ilse Fiers (Waasmunster), Natasja Nobels (Dendermonde), Annick Van Leuven (Schoten), Melissa Huyghe (Breendonk), Karen Steurs (Schoten), Charlotte Van Damme (Eksaarde), Nana Steenssens (Zwijndrecht) en van het Benelux Team Patricia Thys (Hoboken), Ines Claes (Turnhout), Cindy Vandermeulen (Stekene), Sofie De Nys (Gentbrugge) en Greetje De Vos (Oudenaarde) waren aanwezig als streekregiorensters.

    Natasja Nobels was één van de eerste die probeerde om weg te geraken maar het peloton liet haar niet gaan. In de 7de ronde kwam reeds de beslissende ontsnapping tot stand. Liesbet De Vocht en Karen Steurs lieten de rest van het deelnemersveld in de steek en begonnen aan een demonstratietocht. Zeven dames gingen nog in de tegenaanval maar kwamen niet echt dichtbij. Wat Annick Van Leuven, Kimberly Buyl, Angela Van Der Velde (Nederland), Lensy Debboudt, Nana Steenssens, Emma Johansson (Zweden) en Jennifer Fay (Ierland) ook probeerden, het leidersduo hield gemakkelijk stand.

    Liesbet De Vocht won de spurt en behaalde zo haar 4de zege. Karen Steurs, de winnares van Prosperpolder, werd 2de. Emma Johansson won de spurt van de achtervolgende groep voor

    Lensy Debboudt. Annick Van Leuven werd 6de, Nana Steenssens 7de, Natasja Nobels 10de,

    Ilse Fiers 14de, Melissa Huyghe 18de, Cindy Vandermeulen 22ste, Sofie De Nys 29ste,

    Ines Claes 30ste, Greetje De Vos 31ste, Charlotte Van Damme 33ste en Patricia Thys 34ste.

     

    KAPELLENDAM cindyannickbew1.8 

    Cindy Vandermeulen en Annick Van Leuven die 6de werd.


    KAPELLENDAN nanabew1.8

    Nana Steenssens die een voortreffelijke wedstrijd reed en 7de werd.

     




    TEKST : fvdv

     

    FOTO’S : Alain Sennesael

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 02/08/2007

    VDBRANDEN JASPBKbew1.8

    Jasper Van den Branden voorop in het BK te Roeselare


    Jasper Van den Branden
    (Sint-Gillis-WAC) reed zijn eerste BK en hij bekeek het zeker vruchtbaar en hij vond dat er, mits wat geluk, meer in zat. Over de wedstrijd zei hij:

    -“Het was niet echt een fysiek lastige wedstrijd maar het moeilijkste vond ik om vooraan in het peloton te geraken en daar te blijven zitten. In de eerste rondes zat ik goed van voor en ben ik één keer meegeweest in een ontsnapping die het slechts enkele kilometers volhield. Voor de rest probeerde ik vooraan te blijven zitten in de hoop niet in valpartijen verwikkeld te raken want bij de eerstejaars nieuwelingen waren er een viertal in de laatste ronde. “

    Jasper deed het goed en in de laatste ronde reed hij bij de eerste 20 van het peloton. De twee Wase koplopers, Gijs en Jonas, waren toen net ingehaald, dus alles was nog mogelijk maar een valpartij vlak voor Jasper in de laatste bocht, besliste er anders over.

    -“Ik kon gelukkig nog ontwijken maar verloor een 30-tal plaatsen. Waarvan ik er nog een tiental heb kunnen goedmaken en zo finishte ik 39ste. Achteraf had ik wel een goed gevoel dus ik hoop nog wat mooie resultaten te mogen rijden in de komende maanden.”



     

    Tekst en foto : fvdv


    01-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWELINGEN OP BEZOEK IN HAMME

    NIEUWELINGEN EN ASPIRANTEN KOMEN KOERSEN IN HAMME

    HAMME 06bew31.7

    Een sfeerbeeld van vorig jaar met winnaar Simon Meeuwssen uit Gierle. Wie volgt hem zaterdag 4 augustus in de Geemstraat op?

    In augustus krijgt Hamme en lees daarbij ook Moerzeke, weer wielersport te bekijken. Nadat de oudere renners zich hebben uitgeleefd in o.a. VWF en Elite z.c.-wedstrijden in de Boonstraat, Loystraat en Moerzeke-Dorp, is het nu aan de jeugd om zich te bewijzen in de Wuitensgemeente.

     

    Het begint al op zaterdag 4 augustus in het Hamse kermisweekend met een nieuwelingenwedstrijd in de Geemstraat. Vorig jaar waren hier 59 deelnemers en Simon Meeuwssen uit Gierle kwam winnen. Dat was zeer merkwaardig want Simon was een voetballer die tijdens de vakantie ook wel eens wou koersen. Hij kwam zowaar winnen in Hamme. Hij is nu al junior.

    Zaterdag  wordt er de 6de Grote Prijs Café ’t Geemzicht gereden met start om 15u. Inschrijving in café ’t Geemzicht. De afstand bedraagt 68,5 km of 18 ronden langs Evangeliestraat –Vlierkouter -Kl.Gasmeterstraat -Strijderslaan en Nijverheidsstraat. De organisatoren in de Geemstraat zijn de Geemzichtvrienden geleid door Ria en André Peeters.

     

    De week nadien, zaterdag 11 augustus ligt het parcours voor de nieuwelingen in Moerzeke –Dorp. Noem het misschien een herkansing van de koers in Hamme! Het wordt in Moerzeke de 1ste Grote Prijs Bezetwerken Van Meirvenne met eveneens vertrek om 15u. Inschrijving in café Schelderoute, Dorp. De afstand is 66 km of 11 ronden langs Ommegangstraat –Kleinbroekstraat -De Warande -Aubroeckstraat en Kasteellaan.

    In Moerzeke is Franky Van Meirvenne organisator en dit in samenwerking met de Vlaamse Pedaalridders.
     
    Op zondag 19 augustus wordt het in Hamme in de Geemstraat dan nog een hoogdag voor de aspiranten. Het is
    de 4de Ere-Prijs Jartazi. De aspiranten rijden er volgens het vast stramien waarin de 12-jarigen starten om 13.30u voor 20,400 km of 12 ronden, de 13-jarigen om 14.45u voor 25,580 of 15 ronden km en tenslotte de 14-jarigen om 16.15u voor 34 km of 20 ronden.
    Zij rijden op een gesloten parcours van 1,8 km langs Evangeliestraat –Strijderslaan -Vlaslaan en Nijverheidsstraat.
     
    Koersdirecteur op al deze wedstrijden is Freddy Moortgat, in assistentie van Miel Van Riet.



    Tekst en Foto :
    Flor Van de Velde

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG CRITERIUM DIKSMUIDE VAN DINSDAG 31/07/2007

    Devolder verslaat Boonen in Diksmuide

    Stijn De Volder         Diksmuide
     
    Dinsdag 31/07/07 - Stijn Devolder heeft zijn nederlaag van maandag in Aalst goedgemaakt. Toen eindigde de Belgische kampioen tweede achter Danilo Di Luca, maar nu nam hij de Italiaan zelf te grazen. Tom Boonen kon zich nog tussen beide renners nestelen.

    Tom Boonen      

    Tom Boonen mocht zijn groene trui voor het eerst tonen aan de Belgische supporters. Maar winnen kon hij niet.

    Het was immers een andere "trui" die het laken naar zich toe trok.
    Stijn Devolder koos in de 59e van 60 rondjes van twee kilometer door Diksmuide het hazenpad.
    Niemand zag de Belgische driekleur nog terug. Boonen won wel de sprint om de tweede plaats. Danilo Di Luca, maandag nog winnaar in Aalst, eindigde derde.

    Frank Vandenbroucke 
    Frank Vandenbroucke na Aalst nu ook in Diksmuide van de partij


    Uitslag Diksmuide

    1. Stijn Devolder

    2. Tom Boonen

    3. Danilo Di Luca (Ita)


    Bron : Sporza

    Foto's : Belga

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE VEURNE VAN DINSDAG 31/07/2007

    DINSDAG 31/07/2007 – VEURNE – Elite z/c + Beloften

     

    Sven Jodts haalt het in spurt met vier , Guy Smet eindigt als derde.


     

    koers guy veurne 31 juli 2007 002

    Guy Smet trekt nog eens stevig door in de beslissende ontsnapping.

    Dinsdag werd te Veurne een wedstrijd over 118 Km gereden voor Elite z/c en Beloften , er kwamen slechts 34 renners hun rugnummer afhalen.

    Vanaf de eerste ronde reden 11 renners weg waaronder Sven Jodts , Martin Ford , Guy Smet , Patrick Jonckheere , Rieno Stofferis , Jean-Marie Binon , Michael Naessens , Aaike Depree , Kim Herremans , Jens Keukeleire en Philip Vandaele.

    Zij draaiden zo vlot rond dat enkel deze renners de koers uitreden.

    Bij het ingaan van de laatste ronde ontsnapten nog 4 renners met name : Guy Smet , Sven Jodts , Martin Ford en Patrick Jonckheere.

    Er werd gespurt en het was Sven Jodts die het haalde voor Martin Ford , Guy Smet en Patrick Jonckheere.


    Foto : SAFFIA


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG BELGISCH KAMPIOENSCHAP NIEUWELINGEN VAN ZONDAG 29/07/2007

    GIJS VAN HOECKE KREEG GEEN LOON NAAR WERKEN OP HET BK

     

    GIJS VAN HOECKE bew 3.6.


    Zondag was de Belgische top bij de nieuwelingen verzameld in Beveren-Roeselare voor het Belgisch Kampioenschap. Vlak parcours, maar de vrij krachtige wind had op bepaalde stukken vrij spel, zodat het uiteindelijk nog een zware karwei werd.

    De Wase Bodysollers waren vertegenwoordigd door Jeffrey Herrebaut, Andres Pieters, Glenn De Ridder, Moreno De Pauw en Gijs Van Hoecke. Van in het begin kwamen er de gebruikelijke speldeprikken, maar de enige ontsnapping die in de beginfase langer dan een ronde standhield, was deze van Oostvlaming Alexander De Roose. Maar de wind beukte ongenadig hard, en alleen leek het onbegonnen werk om op te tornen tegen een heel nerveus acterend peloton.

    In de 4de ronde heeft torenhoog favoriet Guillaume Van Keirsbulck materiaalpech en komt door met meer dan 1 minuut achterstand. Een ronde verder, in de 5de van 11 af te leggen ronden vloog Gijs Van Hoecke er eens duchtig in. Streekgenoot Jonas de Vylder (Desteldonk) wipte op de kar. Een ronde verder bedroeg de voorsprong van de twee dapperen een 30 tal seconden. Het was echter dan al duidelijk dat Jonas alle zeilen moest bijzetten om het wiel van een beresterke Van Hoecke te kunnen houden. De keren dat hij Gijs even uit de wind kon zitten zijn heel schaars maar De Vylder deed wat hij kon.

    Hoewel het peloton nooit liet betijen, liep de voorsprong na 3 ronden knokken op tot een 40 seconden. Bij de talrijke toeschouwers waren heel wat die al met verwondering opkeken naar het werk van Gijs uit Zaffelare. De vraag was of hij de Belgische top zou verschalken.

    Maar hij doet het natuurlijk niet geheel alleen, zijn ploegmaats doen hun werk als een volleerde profploeg en verdienen zeker een pluim. Bij nagenoeg iedere vluchtpoging van uit het peloton springt er altijd wel een Bodysoller mee.

    In de 9de ronde echter glipten er een vijftal door de mazen van het net, en konden na een verwoede achtervolging bij het ingaan van de voorlaatste ronde aansluiten bij de twee koplopers Van Hoecke-De Vylder. Nu werd het een typische kampioenschapwedstrijd, hectisch en totaal niet meer te controleren.

    Een massale valpartij van een 30tal renners scheurde het peloton in stukken, het sein voor de eerste groep van een 25 om keihard te achtervolgen. Ze konden aansluiten bij de kop bij het ingaan van de laatste ronde. Gijs Van Hoecke kreeg er niet genoeg van en ging nogmaals in de aanval, maar zijn pijlen waren al wat afgebot en lang hield hij niet meer stand.

    Van dan af nestelde hij zich in de buurt van de latere winnaar Niels Reynvoet. In de laatste bocht vóór de aankomst echter, kwam Sean De Bie ten val en Van Hoecke moest in de remmen. Weg alle kansen op een mooie klassering dus. Even ervoor was Jeffrey Herrebaut ook al ten val gekomen (gelukkig zonder veel brokken) waardoor ook Andres Pieters zijn kansen zag teloor gaan. En het nerveuze gewriemel van een pelotonsprint is niks voor renners als Moreno De Pauw en Glenn De Ridder, zodat ook zij niet terug te vinden zijn in de top van de uitslag.

    Maar, vriend en vijand waren het erover eens, Bodysol was de sterkste ploeg in koers, maar kreeg geen loon naar werken. Maar dat ze zich in positieve zin lieten opmerken, daar bestaat geen twijfel over. En dát, is een belangrijke vingerwijzing naar een knappe wielertoekomst.

     

     

    TEKST: Flor Van de Velde



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs