.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    02-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 02/08/2007

    VDBRANDEN JASPBKbew1.8

    Jasper Van den Branden voorop in het BK te Roeselare


    Jasper Van den Branden
    (Sint-Gillis-WAC) reed zijn eerste BK en hij bekeek het zeker vruchtbaar en hij vond dat er, mits wat geluk, meer in zat. Over de wedstrijd zei hij:

    -“Het was niet echt een fysiek lastige wedstrijd maar het moeilijkste vond ik om vooraan in het peloton te geraken en daar te blijven zitten. In de eerste rondes zat ik goed van voor en ben ik één keer meegeweest in een ontsnapping die het slechts enkele kilometers volhield. Voor de rest probeerde ik vooraan te blijven zitten in de hoop niet in valpartijen verwikkeld te raken want bij de eerstejaars nieuwelingen waren er een viertal in de laatste ronde. “

    Jasper deed het goed en in de laatste ronde reed hij bij de eerste 20 van het peloton. De twee Wase koplopers, Gijs en Jonas, waren toen net ingehaald, dus alles was nog mogelijk maar een valpartij vlak voor Jasper in de laatste bocht, besliste er anders over.

    -“Ik kon gelukkig nog ontwijken maar verloor een 30-tal plaatsen. Waarvan ik er nog een tiental heb kunnen goedmaken en zo finishte ik 39ste. Achteraf had ik wel een goed gevoel dus ik hoop nog wat mooie resultaten te mogen rijden in de komende maanden.”



     

    Tekst en foto : fvdv


    01-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWELINGEN OP BEZOEK IN HAMME

    NIEUWELINGEN EN ASPIRANTEN KOMEN KOERSEN IN HAMME

    HAMME 06bew31.7

    Een sfeerbeeld van vorig jaar met winnaar Simon Meeuwssen uit Gierle. Wie volgt hem zaterdag 4 augustus in de Geemstraat op?

    In augustus krijgt Hamme en lees daarbij ook Moerzeke, weer wielersport te bekijken. Nadat de oudere renners zich hebben uitgeleefd in o.a. VWF en Elite z.c.-wedstrijden in de Boonstraat, Loystraat en Moerzeke-Dorp, is het nu aan de jeugd om zich te bewijzen in de Wuitensgemeente.

     

    Het begint al op zaterdag 4 augustus in het Hamse kermisweekend met een nieuwelingenwedstrijd in de Geemstraat. Vorig jaar waren hier 59 deelnemers en Simon Meeuwssen uit Gierle kwam winnen. Dat was zeer merkwaardig want Simon was een voetballer die tijdens de vakantie ook wel eens wou koersen. Hij kwam zowaar winnen in Hamme. Hij is nu al junior.

    Zaterdag  wordt er de 6de Grote Prijs Café ’t Geemzicht gereden met start om 15u. Inschrijving in café ’t Geemzicht. De afstand bedraagt 68,5 km of 18 ronden langs Evangeliestraat –Vlierkouter -Kl.Gasmeterstraat -Strijderslaan en Nijverheidsstraat. De organisatoren in de Geemstraat zijn de Geemzichtvrienden geleid door Ria en André Peeters.

     

    De week nadien, zaterdag 11 augustus ligt het parcours voor de nieuwelingen in Moerzeke –Dorp. Noem het misschien een herkansing van de koers in Hamme! Het wordt in Moerzeke de 1ste Grote Prijs Bezetwerken Van Meirvenne met eveneens vertrek om 15u. Inschrijving in café Schelderoute, Dorp. De afstand is 66 km of 11 ronden langs Ommegangstraat –Kleinbroekstraat -De Warande -Aubroeckstraat en Kasteellaan.

    In Moerzeke is Franky Van Meirvenne organisator en dit in samenwerking met de Vlaamse Pedaalridders.
     
    Op zondag 19 augustus wordt het in Hamme in de Geemstraat dan nog een hoogdag voor de aspiranten. Het is
    de 4de Ere-Prijs Jartazi. De aspiranten rijden er volgens het vast stramien waarin de 12-jarigen starten om 13.30u voor 20,400 km of 12 ronden, de 13-jarigen om 14.45u voor 25,580 of 15 ronden km en tenslotte de 14-jarigen om 16.15u voor 34 km of 20 ronden.
    Zij rijden op een gesloten parcours van 1,8 km langs Evangeliestraat –Strijderslaan -Vlaslaan en Nijverheidsstraat.
     
    Koersdirecteur op al deze wedstrijden is Freddy Moortgat, in assistentie van Miel Van Riet.



    Tekst en Foto :
    Flor Van de Velde

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG CRITERIUM DIKSMUIDE VAN DINSDAG 31/07/2007

    Devolder verslaat Boonen in Diksmuide

    Stijn De Volder         Diksmuide
     
    Dinsdag 31/07/07 - Stijn Devolder heeft zijn nederlaag van maandag in Aalst goedgemaakt. Toen eindigde de Belgische kampioen tweede achter Danilo Di Luca, maar nu nam hij de Italiaan zelf te grazen. Tom Boonen kon zich nog tussen beide renners nestelen.

    Tom Boonen      

    Tom Boonen mocht zijn groene trui voor het eerst tonen aan de Belgische supporters. Maar winnen kon hij niet.

    Het was immers een andere "trui" die het laken naar zich toe trok.
    Stijn Devolder koos in de 59e van 60 rondjes van twee kilometer door Diksmuide het hazenpad.
    Niemand zag de Belgische driekleur nog terug. Boonen won wel de sprint om de tweede plaats. Danilo Di Luca, maandag nog winnaar in Aalst, eindigde derde.

    Frank Vandenbroucke 
    Frank Vandenbroucke na Aalst nu ook in Diksmuide van de partij


    Uitslag Diksmuide

    1. Stijn Devolder

    2. Tom Boonen

    3. Danilo Di Luca (Ita)


    Bron : Sporza

    Foto's : Belga

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE VEURNE VAN DINSDAG 31/07/2007

    DINSDAG 31/07/2007 – VEURNE – Elite z/c + Beloften

     

    Sven Jodts haalt het in spurt met vier , Guy Smet eindigt als derde.


     

    koers guy veurne 31 juli 2007 002

    Guy Smet trekt nog eens stevig door in de beslissende ontsnapping.

    Dinsdag werd te Veurne een wedstrijd over 118 Km gereden voor Elite z/c en Beloften , er kwamen slechts 34 renners hun rugnummer afhalen.

    Vanaf de eerste ronde reden 11 renners weg waaronder Sven Jodts , Martin Ford , Guy Smet , Patrick Jonckheere , Rieno Stofferis , Jean-Marie Binon , Michael Naessens , Aaike Depree , Kim Herremans , Jens Keukeleire en Philip Vandaele.

    Zij draaiden zo vlot rond dat enkel deze renners de koers uitreden.

    Bij het ingaan van de laatste ronde ontsnapten nog 4 renners met name : Guy Smet , Sven Jodts , Martin Ford en Patrick Jonckheere.

    Er werd gespurt en het was Sven Jodts die het haalde voor Martin Ford , Guy Smet en Patrick Jonckheere.


    Foto : SAFFIA


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG BELGISCH KAMPIOENSCHAP NIEUWELINGEN VAN ZONDAG 29/07/2007

    GIJS VAN HOECKE KREEG GEEN LOON NAAR WERKEN OP HET BK

     

    GIJS VAN HOECKE bew 3.6.


    Zondag was de Belgische top bij de nieuwelingen verzameld in Beveren-Roeselare voor het Belgisch Kampioenschap. Vlak parcours, maar de vrij krachtige wind had op bepaalde stukken vrij spel, zodat het uiteindelijk nog een zware karwei werd.

    De Wase Bodysollers waren vertegenwoordigd door Jeffrey Herrebaut, Andres Pieters, Glenn De Ridder, Moreno De Pauw en Gijs Van Hoecke. Van in het begin kwamen er de gebruikelijke speldeprikken, maar de enige ontsnapping die in de beginfase langer dan een ronde standhield, was deze van Oostvlaming Alexander De Roose. Maar de wind beukte ongenadig hard, en alleen leek het onbegonnen werk om op te tornen tegen een heel nerveus acterend peloton.

    In de 4de ronde heeft torenhoog favoriet Guillaume Van Keirsbulck materiaalpech en komt door met meer dan 1 minuut achterstand. Een ronde verder, in de 5de van 11 af te leggen ronden vloog Gijs Van Hoecke er eens duchtig in. Streekgenoot Jonas de Vylder (Desteldonk) wipte op de kar. Een ronde verder bedroeg de voorsprong van de twee dapperen een 30 tal seconden. Het was echter dan al duidelijk dat Jonas alle zeilen moest bijzetten om het wiel van een beresterke Van Hoecke te kunnen houden. De keren dat hij Gijs even uit de wind kon zitten zijn heel schaars maar De Vylder deed wat hij kon.

    Hoewel het peloton nooit liet betijen, liep de voorsprong na 3 ronden knokken op tot een 40 seconden. Bij de talrijke toeschouwers waren heel wat die al met verwondering opkeken naar het werk van Gijs uit Zaffelare. De vraag was of hij de Belgische top zou verschalken.

    Maar hij doet het natuurlijk niet geheel alleen, zijn ploegmaats doen hun werk als een volleerde profploeg en verdienen zeker een pluim. Bij nagenoeg iedere vluchtpoging van uit het peloton springt er altijd wel een Bodysoller mee.

    In de 9de ronde echter glipten er een vijftal door de mazen van het net, en konden na een verwoede achtervolging bij het ingaan van de voorlaatste ronde aansluiten bij de twee koplopers Van Hoecke-De Vylder. Nu werd het een typische kampioenschapwedstrijd, hectisch en totaal niet meer te controleren.

    Een massale valpartij van een 30tal renners scheurde het peloton in stukken, het sein voor de eerste groep van een 25 om keihard te achtervolgen. Ze konden aansluiten bij de kop bij het ingaan van de laatste ronde. Gijs Van Hoecke kreeg er niet genoeg van en ging nogmaals in de aanval, maar zijn pijlen waren al wat afgebot en lang hield hij niet meer stand.

    Van dan af nestelde hij zich in de buurt van de latere winnaar Niels Reynvoet. In de laatste bocht vóór de aankomst echter, kwam Sean De Bie ten val en Van Hoecke moest in de remmen. Weg alle kansen op een mooie klassering dus. Even ervoor was Jeffrey Herrebaut ook al ten val gekomen (gelukkig zonder veel brokken) waardoor ook Andres Pieters zijn kansen zag teloor gaan. En het nerveuze gewriemel van een pelotonsprint is niks voor renners als Moreno De Pauw en Glenn De Ridder, zodat ook zij niet terug te vinden zijn in de top van de uitslag.

    Maar, vriend en vijand waren het erover eens, Bodysol was de sterkste ploeg in koers, maar kreeg geen loon naar werken. Maar dat ze zich in positieve zin lieten opmerken, daar bestaat geen twijfel over. En dát, is een belangrijke vingerwijzing naar een knappe wielertoekomst.

     

     

    TEKST: Flor Van de Velde


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 31/07/2007

    Onder leiding van Kenny Janssens en Pieter Oelbrant vertrokken Dinsdagavond om 19h00 thv Buyl Sport te Beveren 40 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit doorheen de Polders van Saeftinghe.
    Uiteindelijk eens fantastisch goed fietsweer en meteen een goede opkomst , het tempo was voor iedereen goed om volgen zodat de groep tot de meet bij elkaar bleef.
    Enkele pogingen werden telkens teniet gedaan doordat de snelheid te hoog lag om weg te geraken.
    Het gemiddelde was goed voor 37 Km/h en dat voor 70 Km.
    Gunther Persoon trok in de finale het tempo met een ruk omhoog en Kevin Van Raemdonck pakte over op 500 meter van de meet om zo Kenny Janssens af te zetten voor de laatste 300 meter. (hierbij danken we Kevin voor zijn knappe inspanning die hij leverde !!!!)
    Het was Kenny Janssens die het haalde in de spurt voor Sven Wielandt die nog fel kwam opzetten , 3° Adrien Maes , 4° Jens Van Landeghem.
    Wie reden mee vandaag : Joris De Jonghe , Filip Weemaes , Jeroen Pieters , Pieter Oelbrandt , Jens Van Landeghem , Franky Wielandt , Frank Van Geystelen , Wim De Cleen , Gunther Persoon , Chris Van De Vijver , Alian Verbeke , Freddy Van Osselaer , Tim Caluwaert , Geert Van Simaeys , Sven Wielandt , Adrien Maes , Tim Van Daele , Kevin Van Raemdonck , Rudi Franssens , Bart Janssens , Thomas Neyt , Dirk Onghena , Frankie Boel , Bert De Coster , Saskia Van Overmeire , Jan Ryckbosch , Herman Verstraeten , Dirk Vanhee , Wim De Gruyter , Kurt Carpentier , WAC-renner , Sqaudra Banana , Ronny Van De Velde , Stefan Adriaenssens , ????? en Kenny Janssens
    .

    P.S. we vermelden nog dat 2 weken geleden Jeroen Pieters de spurt won !!!!


    31-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 31/07/2007
    wbvlogo

    DINSDAG 31/07/2007 – EVERGEM (O) –Elite z/c + Beloften – 117 Km – 02h53min

    Aantal deelnemers : 51

    1. Aidis Kruopis
    2. Zilvinas Linkus op 10"
    3. Mantas Mikuzis op 20"
    21. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 5'03"
     

    31/07/2007 – KAPELLEN (A) - Elite z/c + Beloften – 70 Km – 01h43min

    Aantal deelnemers : 42

    1. Jeroen Das
    2. Jef De Boeck
    3. Ward Bogaert
    25. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T) 


    31/07/2007 – KOOIGEM (W) - Elite z/c + Beloften – 112,5 Km – hmin

    Aantal deelnemers :

     

    31/07/2007 – VEURNE (W) - Elite z/c + Beloften – 112 Km – 02h37min

    Aantal deelnemers : 34

    1. Sven Jodts
    2. Martin Ford
    3. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
     

    31/07/2007 – DIKSMUIDE (W) - Juniores – 52 Km – hmin

    Aantal deelnemers :

     

    31/07/2007 – KAPELLEN (A) – Dames Elite – 60 Km – 01h40min

    Aantal deelnemers : 42

    1. Liesbet De Vocht
    2. Karen Steurs uit Schoten (AA-Drinks)
    3. Emma Karolina Johansson
    6. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
    7. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling)
    10. Natasja Nobels uit Grembergen (S.C.F.Bianchi)
    14. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)
    18. Melissa Huyghe uit Breendonk (Bianchi-Duvel-CataBikes)
    22. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
    29. Sofie De Nijs uit Gentbrugge (Benelux Team)
    30. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
    31. Greetje De Vos (Benelux Team)
    33. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant C.T)
    34. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
        

    31/07/2007 – TREMELO BAAL (VB) – Am./Mast./Elite z/c /Beloften – 98 Km – hmin

    Aantal deelnemers :

     

    31/07/2007 – DIKSMUIDE (W) – Elite m/c / Elite z/c + Beloften – 89,1 Km

    Criterium

    1. Stijn Devolder
    2. Tom Boonen
    3. Danilo Di Luca


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE SINAAI VAN MAANDAG 30/07/2007

    30/07/2007- SINAAI - Elite z/c & Beloften

     

    EINDELIJK VERDIENDE ZEGE VOOR GUNTER STERCK

     

    SINAAILEE30.7aankomstbew                             SINAAIlee30.7opwegbew
    De zelfverzekerde aankomst van Gunter Sterck     Gunter Sterck op weg naar de zege    

    SINAAIlee30.7huldebew
    De hulde van de winnaar met uiterst rechts Jozef Van Daele, die in Sinaai telkens weer zorgt dat de winnaar en prachtig bloemstuk krijgt.
      
    Feest op Klein Sinaai want Gunter Sterck heeft in het buurdorp zijn eerste overwinning behaald. Ook al geen verrassing, want hij reed de laatste weken bijzonder sterk en moest Guy Smet niet zo dikwijls voor zijn wiel hebben gereden, Gunter had al eerder kunnen winnen. Maar Guy Smet was er maandag ook niet aan de Leebrug en dat geeft toch wel een ander gebeuren. Er waren 65 renners die voor een opvolger van Darius Strole, winnaar 2006, moesten zorgen. Er moesten 14 ronden van 8 km worden afgelegd.

    Een mens kan op een koers vaak iets heel aparts meemaken. In het schoollokaal van de Leebrug, waar de inschrijving plaatsvond, werden door de Leebrugvrienden dozen vol Chiquita bananen  geplaatst. Wie kwam inschrijven kreeg een goed rijpe banaan. Raar zicht, die renners die met een banaan opstapten. Daags voordien was er een mtb-tocht en een loopkoers en daar werd ook al met bananen gewerkt. Er waren echter meer bananen dan bikers en lopers, zodat wat over was gebleven aan de coureurs konden worden uitgedeeld.

    Misschien was het wel door die bananen dat er al van in de eerste ronde aanvallend werd gereden. Met zeven vertrokken ze op avontuur. Opvallend jonge renners van wie we het zeker niet hadden verwacht: de 19-jarige Kristof D’Hollander, de 20-jarigen Dennis Pijl, Stefan Ott en Pieter Van Speybrouck en de ouderen Kris Smet, Giovanni Baert en Wim De Rudder. De Bornemnaar Bjorn Meersman reageerde geweldig maar kon toch net niet mee met deze tram 10.

    Na twee ronden hadden ze al een voorsprong van 35 sec. Maar Dennis Pijl van Rudyco, vond dat het wat te zwaar werd en wilde zich niet “laten opblazen”. Hij liet zich afzakken om rustig in het peloton mee te draaien. Nog zes leiders dus. Nicky De Wit trok alleen in de achtervolging maar die opdracht was te zwaar voor één renner.

    Gunter Sterck en Luc De Moor brachten meer vaart in de koers en de zes leiders kregen het moeilijk. Toen ook Mindaugas Goncaras, diep gebogen over zijn stuur, de snelheid ging bepalen deden ook zijn ploegmaats Tom Stremersch en Gunter Sterck mee. Er werd geknokt om mee te zijn in een vlucht nadat alles terug was samen gebracht.

    Met tien werd de weg geëffend naar een definitieve kopgroep. Die tien waren:  voor Jan Snel: Tom Stremersch, Gunter Sterck en Mindaugas Goncaras, voor Rudyco: Francis Geldof en Steven De Wilde en verder Luc De Moor, Miguel De Naeghel, David Van Pelt, Dieter Jacobs en Kris De Block. Deze jongens deden bijzonder hun best maar toch werd hun voorsprong nooit zó groot dat kon gezegd worden: “ ’t Is gebeurd!”. De reden hiervan was dat er een achtervolgend groepje op komst was. Voor Kristof D’Hollander was het toen al voorbij want hij kreeg af te rekenen met maagklachten. Misschien wel een gevolg van zijn meer dan geweldige start aan de Leebrug.

    De tien achtervolgers hadden succes, want ze sloten aan in de 11de ronde met: de Amerikaan Joseph Reynolds en de Waaslanders Mattias Nys, Kristof Verbraeken, James Fruytier, Eddy Van Bogaert, Roberto Vercauteren, Bjorn Meersman, Stefan Suy en de uit Belsele afkomstige Duitser Jan Puyvelde.  Twintig leiders hadden we toen. Of toch niet, want toen Gunter Sterck de achtervolgers zag naderen demarreerde hij en vertrok voor een solotocht die zou eindigen bij het bloemenmeisje.

    Duidelijk kwam het in beeld dat de Jan Snel-mannen de koers beheersten. Bij het ingaan van de laatste ronde probeerde Steven De Wilde nog iets om Sterck te gaan belagen, maar Sterck was weer sterk en niemand kon hem nog bedreigen. Bij de achtervolgers viel alles in stukken en brokken.

    Voor de 2de plaats, op 13 sec van de winnaar, spurtte de jonge Pieter Van Speybrouck sneller dan Kris De Block en Jens Vermassen. Mooi werk ook voor Roberto Vercauteren van Hoop op Zegen Beveren, die 6de werd en met de week beter wordt.

    Maar de grootste eer bleef bij Gunter Sterck.

    -“ Ik wist dat het er van ging komen want in juli heb ik maar één keer buiten de eerste vijf gereden. Eigenlijk ben ik maar echt van in juni bezig met koersen. Het seizoen begon heel slecht. Ik kreeg in februari iets aan mijn longen en ik geraakte er niet van af. Ik heb veel antibiotica moeten nemen, beginnen en weer hervallen. Toen ik dan weer echt begon te fietsen, draaide het zoals het moest.”

    Nu won hij vlakbij huis want Klein Sinaai lijkt wel een “enclave” van het grote Sinaai. “Maar het blijft mij echter gelijk waar ik win. Dikwijls is Guy Smet er en die is voor ons een tandje te groot. De laatste tijd heb ik met hem veel moeten rekening houden.”

    Aan de Leebrug had Gunter zelf een groot aandeel in de definitieve vlucht.

    -“Ik vond dat het niet goed draaide bij de tien en toen ik de andere tien dichter en dichter zag komen, dacht ik: “ik spring onmiddellijk weg.” Ik deed het maar viel meteen ook helemaal alleen! Nog drie ronden moest ik rijden en toen realiseerde ik mij pas waaraan ik was begonnen.”

    Maar hij had het geluk dat achter hem de ploegmaats Tom Stremersch en Mindaugas Goncaras, zorgden dat hij de bijeen gefietste voorsprong kon behouden. Maar hard blijven trappen, moest Gunter zeker blijven doen.

    Was het nu een zware wedstrijd?

    -“Het was veel zwaarder dan vorige zaterdag. Toen ging het beter”, zo omschreef hij kort.

    Misschien is Gunther Sterck nu vertrokken naar nog meer zeges, al zegt hij zelf dat “eentje” al goed is voor hem.

     

    SINAAIlee30.7 startbew 

    Vlak voor de start. WBV-afgevaardigde Killiaan De Neef vraagt zich af: “Is da ginds bijna klaar om te kunnen vertrekken?”


    SINAAIlee30.7uitlegbew
     Een gesprek met commentaar voor “Polderrenners”. Tussenin met zonnebril, pianist Patrick Verstiggel.



    Tekst : Flor Van de Velde

     

    Foto’s : Alain Sennesael

     

     

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LEON EN DE GUIDO TE GAST IN DE KOERS TE SINAAI VAN MAANDAG 30/07/2007

    DE LEON EN DE GUIDO GINGEN NAAR DE KOERS IN SINAAI LEEBRUG

     

    De Leon en de Guido zijn twee op “rustgestelde” Waaslanders, de ene uit Sint-Niklaas en de andere is afkomstig uit Beveren maar woont nu aan de rand van de Wase hoofdstad. Ze zijn nu gek op de wielersport, nadat ze jaren samen gingen joggen op “De Ster”. Vooral de wedstrijden van elite z.c. en beloften in de Wase regio missen ze maar zelden. De Guido is een volksmens. Dat kan ook niet anders want jaren geleden stond hij in een grote kruidenierszaak in de Beverse Prosper Van Raemdonckstraat. De Leon heeft besloten om ook regelmatig zijn verslag te maken.

     

    LEONGUIDOkleinbew28.7

     

    Met deze koers op maandag op de Leebrug is het ‘part two the end’. Het hoofdstuk wielerwedstrijden voor EZC & U23 in Sinaai is nu afgelopen. We zijn de laatste weken hier te gast geweest soms met eens mooi weer, soms met regen, maar steeds met mooie wedstrijden waarin hard werd gefietst op de snee van het mes.

    Jammer dat deze afsluiting niet door ging met de man die pakweg alle koersen won in Sinaai, onze held uit het Kruibeke Smet Guy. En toch mogen we zeer tevreden zijn met de overwinningen van 2 renners die het toch verdienen om als eerste over de meet te mogen rijden. Op zaterdag mochten we een prachtige winnaar als Koen Van De Velde begroeten die eindelijk na 2 jaar weer met een zege in de belangstelling stond.

    En maandag een nieuw gezicht Sterck Gunther, die in het begin van het seizoen sukkelde met de gezondheid. Voor u ook een proficiat, Gunther.

    Er waren zoals verleden jaar weer 65 renners die hun rugnummer kwamen afhalen en met die 95 van de zaterdag er bij, kwam dat op een totaal van 160 renners. Toch iets waar andere inrichters zouden mee willen ruilen.

    Wat men ook mag zeggen van het wielrijden, het is en blijft populair, de volkssport bij uitstek voor de man met de pet. En als het mooi weer is lokt wielrennen vele mensen naar buiten om in een ontspannen omgeving te kunnen genieten van hun plaatselijke helden. Op een lekker terrasje ver weg van de stress.

    Vanaf nu gaan we andere oorden op zoeken en zullen we u berichten over de prestaties van onze Waaslanders.

     

     

    Groetjes en tot ziens.

     

    De Leon en de Guido.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 30/07/2007
    wbvlogo

    Proficiat aan GUNTHER STERCK uit Stekene met zijn 1°Seizoenszege van 2007 !!!

     

    MAANDAG 30/07/2007 – SINAAI (O) – Elite z/c + Beloften – 112 Km – 02h38min

    Aantal deelnemers : 65

    1. GUNTHER STERCK uit Stekene (PWC Jan Snel)

    2. Pieter Van Speybroeck op 13”

    3. Kris De Block uit Mariekerke (Rupelspurters Boom)

    5. Steven De Wilde uit Aalter (Rudyco C.T)

    6. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)

    8. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel)

    9. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)

    10. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)

    13. Francis Geldof uit Puivelde (Rudyco C.T)

    14. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)

    17. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T)

    18. Stefan Suy uit Waasmunster (Xclusiv C.T)

    20. Eddy Van Bogaert uit Belsele (Rudyco C.T)

    21. Ralph Schaalje uit Axel (C.T. Keukens Buyse Knesselare)

    24. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)

    26. Koen De Bosscher uit Kalken (MD-CT Team)

    27. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)

    28. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

    29. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde VZW)

    30. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde VZW)

    32. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)

    33. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda)

     

    30/07/2007 – BAMBRUGGE (O) – Elite z/c + Beloften – 114 Km – 02h48min

    Aantal deelnemers : 43

    1. Gedeminas Kaupas

    2. Alistair Stoddart op 11”

    3. Simon Kelly

     

    30/07/2007 – ITTERBEEK (VB) – Elite z/c + Beloften – 110 Km – 02h47min

    Aantal deelnemers : 36

    1. Benny Goossens

    2. Koen Iwens

    3. Bart Vleugels

    7. Francis De Greef uit Puurs (Davitamon-Jong Vlaanderen)

    12. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)

     

    30/07/2007 – LEDEGEM (W) – Elite z/c + Beloften – 110 Km – 02h28min

    Aantal deelnemers : 42

    1. Geoffrey Demeyere

    2. Kevin Maene

    3. David Geldhof op 19”

     

    30/07/2007 – LOMMEL-BARRIER (LB) – Elite z/c + Beloften – 114,4 Km – 02h32min

    Aantal deelnemers : 48

    1. Tom Vermeiren

    2. Jochen Engelen

    3. Wim Jansen

     

    30/07/2007 – SINT-TRUIDEN (LB) – Elite z/c – 120 Km – 02h23min

    Aantal deelnemers : 87
    1. Lionel Syne
    2. Rik Karvsek
    3. Sigi Ransy
     

    30/07/2007 – AALST (O) – Dames Elite – 60 Km –01h20min

    Aantal deelneemsters : 43

    1. Martine bras
    2. Emma Karolina Johansson
    3. Ludivine Henrion
    4. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
    10. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
    19. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)
    24. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling)
    35. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
    38. Caroline Van Peteghem uit Puurs (Team Coogee Saar)
    42. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Bianchi)

       

    30/07/2007 – DIKSMUIDE (W) – Nieuwelingen – 38,72 Km – 01h00min

    Aantal deelnemers : 15
    1. Dieter Bauvry
     


    30/07/2007 – AALST (O) – Elite m/c / Elite z/c / Beloften – 100 Km – hmin

    Criterium

    Aantal deelnemers :
    1. Danilo Di Luca
    2. Stijn Devolder
    3. Gert Steegmans


    Danilo Di Luca
    Danilo Di Luca

    Foto : Cycling News

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG CRITERIUM VAN AALST VOOR MASTERS VAN MAANDAG 30/07/2007

    MAANDAG 30/07/2007 – AALST - CRITERIUM - Masters

     

    Gisteren was er het criterium van Aalst voor brandweer, politie en veiligheidsdiensten. Ook daar hebben Waaslanders aan deelgenomen.

     

    Marc Van Acker Politieagent te Mechelen woonachtig te St Niklaas werd 5de (master). Claus Etienne brandweer waasmunster werd 7de.(master) Peter De Proft van de politie Hamme werd 10de en Eric van Daele  uit St Gillis Waas en daar tevens brandweerman won de spurt van het peloton  voor de 14de plaats. Er waren 46 deelnemers gaande van 18 jaar tot 56 jaar allen vertrokken in de zelfde categorie. Het criterium werd gewonen door Naessens P van de brandweer Brussel Elite zonder contract.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAC-TEAM HEEFT BELGISCH KAMPIOEN NIEUWELINGEN 2007 !!!

    logo%20wac

    HET WAC TEAM HEEFT EEN NIEUWELINGENKAMPIOEN


    ROESELARE BK1stbew31.7 

    Op het podium vlnr: Valentijn Vanhoorne (2de), kampioen Christophe Ysenbaardt en Jorne Carolus (3de)


    ROESELARE BK YSENBAARDT bew31.7

    Christophe Ysenbaardt


    Waaslander Paul van Vlierberghe, ondervoorzitter van Hoboken WAC en leider van de Wase afdeling van de club,was bijzonder fier toen zondag één van de leden bij de eerstejaars nieuwelingen Belgisch Kampioen werd. Dat was Christophe Ysenbaardt uit Kalmthout. En dat was een bewijs dat de jeugdopleiding bij WAC werkt.

    Het was al voor de 5de keer in tien jaar dat er een WAC-er op het hoogste schavotje van een BK wielrennen stond.

    “Wie doet ons dit na?, vroeg Van Vlierberghe, “Hiermee tonen we weer eens aan dat de ‘koopploegen’ geen enkele garantie bieden op succes ten opzichte van de gewone clubs met jeugdwerking. Ook bij de tweedejaars staat er een kampioen uit een club met een goede jeugdwerking op het hoogste schavotje: Niels Reynvoet van Isorex.”

    Paul heeft het over de ploegen die elders de betere renners weghalen om zelf sterk voor de dag te komen. De WAC-leider is niet mals in zijn commentaar:

    -“We hebben de koopploegen in beide reeksen alle trucs zien uithalen door bijvoorbeeld met vijf naast elkaar te rijden op de smalle weg om niemand de kans te geven om te kunnen achtervolgen gedurende 2 km. Elke ronde probeerden ze dit opnieuw zodat de mannen welke ze in de aanval stuurden mochten uitlopen naar meer dan de minuut. Niets mocht baten. Het is erg steeds te zien dat goede renners steeds in de remmen moeten gaan en voor hun eigen kansen niet voluit mogen gaan.”

    Volgens Paul krijg je dan kampioenschappen aan een gemiddelde dat lager ligt dan in de meeste gewone wedstrijden. Maar hij gaf toe dat op de brede wegen wel keihard werd gefietst en dat zo bij de tweedejaars in de voorlaatste ronde het ganse deelnemersveld verbrokkelde.

    Over zijn Wase jongens zei hij:

    -“Bij het ingaan van de laatste ronde noteerden we een paar vluchters met op 20 meter een groepje met Jasper Van Den Branden erin en hij gaf een goede indruk. We hoopten reeds stilletjes op een podiumplaats. Toen het weer volledig stilviel op de smalle strook, kwamen er nog meer dan 30 renners aansluiten. Dan nog een valpartij en de mooie ereplaats was weg. Bij de eerstejaars reden alle Wac -ers de wedstrijd makkelijk uit. Joeri Persoon eindigde 37ste”, zo besloot Paul Van Vlierberghe zijn visie op het BK

     


    Tekst en foto :
    fvdv

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 31/07/2007
    Robby De Bock01


    Robby De Bock
    (Melsele-Trek) reed op 22/07/2007 te Ottignies het Belgisch Kampioenschap. Robby : “Het BK, één van de weinige wedstrijden waarvoor de bike enkele keren na elkaar wordt afgekuist. Woensdag al gaan verkennen en het parcours beviel me best, redelijk steile beklimmingen, hier en daar een technisch klimmetje en één spectaculaire zigzag afdaling”. Kristien Nelen en Petra Mermans behaalden plaatsen 1 en 2 bij de dames elite, Jay Byttebier werd 2e aspirant.Robby :” Rond 20e positie en vlak na Meirhaeghe en Vermeulen (respectievelijk 2e en 4e elite) dook ik de eerste afdaling in , ik miste frisheid om die extra krachtinspanning te leveren in de talrijke beklimmingen. Uiteindelijk finishte ik als 24e waarmee ik 11e belofte werd, een ietwat tegenvallende prestatie dus.”.


    Een week na zijn tegenvallend BK kreeg Robby De Bock de kans om te tonen wat hij echt waard was in het Benelux Kampioenschap te Tubize en dat op Zondag 29/07/2007. Robby :” Na ronde 1 kwam ik als 43e door, een ronde later sloot ik aan bij ploegmaat Robin. Na een 45' begon het eindelijk te vlotten, na enkele glijpartijen (waaronder een koprol in de netels en een 10cm lange bloeduitstorting op de arm als gevolg) op dit modderige parcours kon ik stelselmatig opschuiven. Op de steile weideklim won ik elke ronde enkele plaatsen en met nog twee ronden te gaan reed ik 32. Robby eindigde op de  27e plaats algemeen en als 14e belofte. Robby :”Rekeninghoudend met het goede gevoel en de slechte startplaats kan ik nu hoopvol toewerken naar het wereldkampioenschap marathon in Verviers, waar ik via de nationale selectie mag starten.Ook wel vermeldenswaardig; de fiets heeft het zonder tegenslag uitgehouden tot het einde, dit op een wedstrijd waar toch een heel pak aan de kant stond met derailleurbreuken” !


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 31/07/2007

    GIOVANNI BAERT WINT BIJ GENTLEMANKOERS


    BAERT GIObew31.7

     

    In Belsele werd tijdens het weekend  een wedstrijd voor gentleman WBV gereden. Deze was voorbehouden aan openbare diensten of stadsdiensten. Met 13 deelnemers moest 50 km of 20 ronden gefietst worden.

    In de 3de ronden ging een vijftal aan de haal waarvan er eentje moest lossen. De vier, met Giovanni Baert, Rudy de politieman, Luc De Bruyne en Marc Meuleman, verdeelden de premies netjes onder elkaar en boden zich dan aan voor de eindspurt.

    Giovanni Baert zette al van ver aan en nam de laatste kilometer volledig voor zijn rekening. Hij wist namelijk dat de aankomstlijn kort na de laatste bocht lag. Hij won dan ook vlot en mocht de beker in ontvangst nemen uit handen van schepen Gaspard Van Peteghem.

     

    Tekst en foto : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN MAANDAG 30/07/2007
    MAANDAG 30/07/2007 - BAZEL - W.A.O.D.

    Proficiat aan ANDRE VAN GEERTSOM uit St.Niklaas met zijn 3°Seizoenszege in de Catg.D !!!
    Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn 18°Seizoenszege in de Catg.C !!!

    Categorie A / B : (57 dln)

    1. Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

    2. Gary De Cock uit Bazel (B2)

    4. Jelle Lambrechts (Brecht, winnaar cat. A)

    5. Tim Vercauteren uit Belsele (A2)

    7. Alex Goossens uit Vrasene (B5)

    9. Robby De Roos uit Moerbeke (A3)

    10. Peter Neels uit Zwijndrecht (B7)

    13. Michael Van de Casteele uit Stekene (A5)

    15. Gino Van Broeck uit Belsele (A6)

    17. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B11)

    18. Sven Van Hoyweghen uit Puivelde (A7)

    19. Koen Heyrman uit Bazel (B12)

    20. Peter Van Havere uit Burcht (A8)

    27. Tom Van Osselaer uit Melsele (A12)

    28. Kurt Heyrman uit Bazel (B16)

    30. Kris Van Severen uit St.Niklaas (B18)

    Bazel 02
    Winnaar Catg.A - Jelle Lambrechts

    Bazel 03
    Wim De Waal en veel winnaar Kristof Muys

    Categorie C / D :

    1. WALTER DE VEERMAN uit Lochristi winnaar cat. C

    4. ANDRE VAN GEERTSOM uit Sint-Niklaas winnaar cat. D

    13. Dirk De Pauw uit Beveren (D6)

    14. Gunther Van Den Bosch uit De Klinge (C8)

    19. Dirk Bryssinkx uit Melsele (C10)

    21. Johan De Rop uit Nieuwkerken (C11)

    24. Frankie Boel uit Temse (C13)

    27. Alain Adriaenssens uit Tielrode (D12)

    28. Roger Schuurman van L.O. (C16)


    Bazel 01
    André Van Geertsom uit St.Niklaas winnaar Catg.D

    Categorie E / E+ :

    1. Jan Vervecken (Herentals , winnaar cat. E)

    3. Jozef Vermeylen (Bekkevoort, winnaar cat. E+)

    4. Leo Mares uit Beveren (E3)

    5. Alfons Van Raemdonck uit Beveren (E+2)

    10. Karel Andries uit Schoten (E+4)

    13. Peter De Bisschop uit Nieuwkerken (E7)

    18. Paul Van der Plas uit Melsele (E11)


    Categorie F1 :

    1. François Hufkens (Beringen)

    4. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

    6. Roger Hoof uit St.Niklaas

    12. Roger Beelaert uit Rupelmonde

    17. Dirk De Cauwer uit Hamme

    18. André Syvertsen uit Stekene

    19. Freddy De Blick uit Beveren

    23. Adrien Maes uit Melsele


    Bazel 04

    Bazel 05

    Bazel 06

    Bazel 07

    Bazel 08



    Met dank aan onze Fotograaf Raymond De Geest



    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZONDAG 29/07/2007

    ZONDAG 29/07/07 – OOSTEEKLO – W.A.O.D.

     

    Proficiat aan ALEX GOOSSENS uit Vrasene met zijn 1°Seizoenszege in de Catg.B !!!

    Proficiat aan TIM VERCAUTEREN uit Belsele met zijn 4°Seizoenszege in de Catg.A !!!

     

    Categorie AB : (49 dln)

    1.ALEX GOOSSENS uit Vrasene winnaar cat. B

    2.Kristof Muys (B2)

    3.TIM VERCAUTEREN uit Belsele, winnaar cat. A)

    7.Sven Van Hoyweghen uit Moerbeke (A2)

    14.Michael Van de Casteele uit Stekene (A4)

    21.Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B12)

    28.Tom Van Osselaer uit Melsele (A14)

    Alex Goossens 01
    In het midden Alex Goossens uit Vrasene in rood/witte uitrusting.

    Categorie CD :

    1.Franky Van Oyen (Machelen, winnaar cat. C)

    2.Marc Goossens (Mariakerke, winnaar cat. D)

    3.Walter De Veerman uit Lochristi (C2)

    15.Marc Borghgraef uit Burcht (C8)

    20.Roger Schuurman van L.O. (C11)

    27.Nico Lauwaert uit Beveren (C14)


    Categorie E/E+ :

    1.Helmuth Tas (Maldegem, winnaar cat. E)

    3.Florent De Leersnijder (Oostrozebeke, winnaar cat. E+)

    5.Alfons Van Raemdonck uit Beveren (E+3)


    Categorie F1 :

    1.Jozef De Naeghel (Maldegem)


    30-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 30/07/2007

    FILIP VAN HECKE 6de IN MTB TUBEKE

     

    Filip Van Hecke reed in het mtb in Tubeke en hij voelde zich daar al bij de verkenning in de goede sfeer:

    -“ Bij de verkenning van het parcours kreeg ik vleugels. De overvloedige regen had het parcours immers herschapen in een modderpoel. Zware hellingen werden afgewisseld met enkele loopstroken en glijden op een gladde bovenlaag!”

    En toen begon de wedstrijd! Filip nam de eerste klim ongeveer als 10de en kon in de eerste loopstrook bergop direct een tweetal plaatsen winnen, mede dankzij de lange spikes die hij op de schoenen gemonteerd had. In de erop volgende afdaling naar het voetbalveld reed hij Ronny De Metter voorbij zodat hij bijna in de top vijf postvatte.

    -“Belgisch kampioen Hans Urkens, de latere winnaar, Geoffrey Maes, Bart Pattyn en Gerrit Delfosse reden slechts enkele seconden voor me. Uiteindelijk bleek dit viertal iets te snel te gaan en moest ik wat gas terug nemen. Ik kreeg vervolgens het gezelschap van de derde van het BK, Bob Hannes. Samen reden en gleden we over de omloop. We kregen de vierde - Gerrit Delfosse -  nog in het vizier en we zetten nog een tandje bij. Bij het ingaan van de voorlaatste ronde diende ik Bob echter te laten rijden.”

    Zo reed Filip Van Hecke in een veilige 6de positie en hij nam geen risico's en besloot om deze plaats te consolideren. In dit Beneluxkampioenschap waren toch dubbele punten te verdienen.

    Een hele opsteker na het tegenvallend BK!

    De eerste zes modderduivels waren allemaal Belgen, de eerste Nederlander eindigde als zevende.

    Nog bij de masters 1 eindigde Filips ploegmaat, Trek -renner Luc Baert (Zele) als 19de, Marc Vanacker uit St Niklaas  van het team Vanomobi werd 25ste.

     

     

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 30/07/2007

    JONAS DE VYLDER TEVREDEN TERUG UIT HET BELGISCH KAMPIOENSCHAP

     

    ROESELARE gijsjonasbew30.7                     ROESELARE gijsbew30.7
    Het tweetal dat het BK in Roeselare kleur en smaak gaf: Gijs Van Hoecke en zijn buur Jonas De Vylder.


    Jonas De Vylder
    (Desteldonk –Deschacht) reed een sterk BK en het was natuurlijk bijzonder fraai dat twee jongens uit dezelfde buurt samen voorop reden. Jonas woont immers een kilometer of drie van Gijs Van Hoecke. Vijf ronden van het BK bleven ze met twee vooruit met een maximum voorsprong van 50 sec. Jonas  

    -“Ik moet hierbij wel vermelden dat Gijs beresterk reed, en hij wel de drager van de vlucht was. Ik had geen slecht gevoel, maar had toch al betere dagen gekend, en kon Gijs de steun niet voldoende bieden die nodig was om met zijn tweeën vooruit te blijven. Komt daarbij, en wil dit zeker nog eens herhalen, dat hij echt keihard kon doorgaan, zowel mee- als tegenwind.”

    De vlucht bleef dus niet van deze wereld en Jonas beseft nu ook wel dat er misschien een paar renners meer hadden moeten bij zijn. Dat het toch een lange vlucht werd schrijft ook hij, net als Van Hoecke trouwens, ook toe aan het afstoppingswerk van de andere Bodysollers.

    Uit het peloton kwamen uiteindelijk de meeste favorieten terug en in de laatste ronde reden ze met een dertigtal renners richting finale. Een val in de laatste bocht verprutste voor meerdere renners de kansen op het podium. Geen Gijs Van Hoecke, geen Jonas De Vylder vooraan meer. Duizendmaal jammer natuurlijk want zij hadden dit BK kleur en smaak gegeven.

    Jonas besloot sportief: “Ik ben redelijk tevreden over mijn wedstrijd, behalve dan misschien over de gemiste kans om achter Gijs, want hij was de sterkste, over de aankomst te rijden en zilver te halen. Maar ja, dan had ik toch nog iets sterker moeten rijden. Er wordt alvast aan gewerkt ! Langs de andere zijde: Ik heb mij toch laten opmerken

     

     

    Tekst en foto’s : fvdv

     

    (met dank voor de foto’s aan Jonas De Vylder)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 30/07/2007
    Valetijn Martens 01


    Junior Valentijn Martens (Stekene-Hudiko Waasland) reed zondag in St Ulriks Kapelle. Er waren 79 juniores aan de start. Reeds in de eerste van de twaalf af te leggen ronden kwam er een aanval van twee renners. De ronde nadien volgden er nog eens vijf.

    In de derde ronde probeerde Valentijn met nog een andere renner naar de koplopers toe te rijden maar dit lukte niet. De zeven aanvallers zijn een ganse wedstrijd voorop gebleven en hebben gespurt voor de overwinning.

    Valentijn is nog in 2 tegenaanvallen aanwezig geweest, maar het werd uiteindelijk een pelotonsprint. Hierin was hij in een millimetersprint 2e. Dus een verdienstelijke 9e plaats in de uitslag na een zeer goede wedstrijd.

     

     

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN ASPIRANTEN UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 29/07/2007

    ZONDAG 29/07/2007 – ST.GILLIS-WAAS - Aspiranten

     

    ASPIRANTEN IN SINT-GILLIS-WAAS

     

    Uitslagen:


    12-jarigen: 16 dln

    6de Stef Vercauteren (Sinaai –WAC)

    8ste Thomas Bonnaerens (Lokeren-Hudiko)

    10de Alexander De Rycke (Haasdonk –Hudiko)

    11de Yornie D’Heer (Zele-Hudiko)

    12de Django Waterschoot (Temse-WAC)

    15de Dominick Wittouck (Zele –Hudiko)


    BONNAERENSWITTOUCK

    Thomas Bonaerens en Dominick Wittouck van Hudiko Waasland, die in Sint-Gillis bij de 12-jarigen reden.

     

    13-jarigen. 29 dln

    6de Lorenzo Dubois (Zele –La Bicycletta)

    9de Bruno Maes (St-Gillis-Waas – Hoop op Zegen)

    13de Glenn Rotty (Sint-Pauwels –WAC)

    18de Kenzo Schelfhout (Beveren – WAC)

    24ste Mathijs Drumont (Temse –WAC)

    28ste Xaver Coucke (St-Gillis-Waas – Hoop op Zegen)

     

    14-jarigen. 45 dln

    1ste Stephen Cuyken (Nieuwkerken –WAC)

    4de Robin Persoon (Stekene –WAC)

    6de Gianni Bordui (Vrasene – Hoop op Zegen)

    22ste Aaron De Wael (Uitbergen –Hudiko)

    33ste Sebastiaan Van Nieuwenhuyse (Stekene –Hudiko)

    34ste Yourick Vanwijnsberhe (Nieuwkerken –WAC-

    38ste Stijn De Bock (Zele –Hudiko)

    40ste Bjorn D’Haese (Zele –Hudiko)

    43ste Michiel De Rycke (Haasdonk –Hudiko)

    44ste Olivier Van der Linden (Beveren –WAC)

     

    Bij de meisjes 14 jaar reed ook Maaike Meersman (Bazel –Hudiko) mee. Er waren twee deelneemsters en Maaike werd 2de.

     


    Samenstelling en Foto : fvdv

     



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs