.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  18-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGISCH KAMPIOENSCHAP M.T.B. TE OTTIGNIES - ZATERDAG 21/07 EN ZONDAG 22/07/2007

  KOMEND WEEKEND BK MTB IN OTTIGNIES !!!

   

  MEERSSCHAERT PATwickhausenbew18.7


  Zaterdag en zondag
  wordt in het Waals-Brabantse Ottignies het BK voor mountainbikers georganiseerd. Omdat Bastenaken moest afhaken kreeg de club van MTB-coach Laurent Saublens de kans voor deze organisatie. Het BK wordt er gereden in het bos naast het Provinciaal Domein Bois de Rêves. Zaterdag komen miniemen, nieuwelingen, dames jeugd, en amateurs en funklasse aan de start. Zondag volgen dan de aspiranten, juniores, masters, dames en elite & U23.

  We vroegen aan Patrick Meersschaert hoe hij Ottignies bekijkt:

  -“Over het circuit wordt gezegd dat het een pittige omloop zal zijn met véél hellingen en dat er ook heel veel wortels zijn die het klimmen heel moeilijk maken. Ik ken de organisator Laurent Saublens en die wil er zeker en vast een erezaak van maken dat het BK dit keer echt mountainbike- en kampioenschapwaardig is. Laat ons eerlijk zijn, het is reeds van 2003 (Libin) geleden dat we echt nog eens een fantastische BK-rit hadden! Tervuren was een verlengde veldrit en vorig jaar kon het toch ook beter alhoewel het in Bastogne was.”

  Woensdag zijn er heel wat bikers al eens gaan trainen op het circuit en misschien bereiken ons wel een paar commentaren.

  Voor Meersschaert zelf komt het BK misschien wel wat te vroeg want na het EK op 17 juni heeft hij de fiets wat aan de kant moeten zetten omdat hij als leraar ook wel te maken heeft met examens.

  -“Bovendien volgde nog een verplichte 24-uurs wedstrijd nabij München en ik was nadien zo moe dat ik mijn fiets niet meer kon zien. Anderhalve week terug heb ik de training lichtjes hervat. Opzettelijk ben ik niet naar Malmedy gaan rijden, ook al is dat daar mijn lievelingscircuit, omdat ik dit fysiek niet aankon en anders mezelf in de vernieling zou gereden hebben!”

  Zondag reed hij voor de eerste keer opnieuw een wedstrijd in het Duitse Pracht-Wickhausen (Tune-Frm-cup) en deze voldeed aan de verwachtingen: een zwak begin want al een maand had hij niet meer in verzuring gereden en op interval geoefend en daarbij reden ze hem gewoon in de vernieling reden. Toch kon hij zijn tempo aan houden en terugkomen.

  -“In de laatste ronde kwam ik aan de leiding en nog met 1 minuut voorsprong won ik.  Mijn vaststelling was dat de basis er nog is, maar de explosiviteit en het interval rijden lukt nog niet. Jammer genoeg zal het BK omwille van de vele hellingen nu precies een intervalwedstrijd worden. Aanklampen dus in de beginfase en net zoals in Pracht-Wickhausen hopen dat de rest kraakt in de loop van de wedstrijd. Vandaar dat ik dus zeg dat deze wedstrijd een weekje te vroeg komt.”

  Volgende week vertrekt de Wereldkampioen uit Sint-Gillis-Waas normaal gezien naar Oostenrijk om er een drietal wedstrijden in één weekend te rijden als voorbereiding op het WK op 19 augustus in Praloup in Frankrijk. Vrijdag is er daar in Oostenrijk een hillclimb over 7 km en 800 hoogtemeters, zaterdag een criterium in de binnenstad van Mieders en op zondag een halve marathon.

  -“Graag zou ik dan een weekje in de buurt van Livigno verblijven om op + 2000 meter te trainen. Tijdens het afzakken wil ik een wedstrijd meepikken in Ischgl in Oostenrijk. Als ik dit in de benen heb zal ik hopelijk op punt staan om het WK aan te kunnen want de concurrentie in mijn categorie zal groot zijn omdat er enkele jongeren zijn bij gekomen: Benny Heylen, Tinker Juarez de Amerikaan die eind van de jaren 90 nog wereldbekers heeft gewonnen en tweekeer 2de is geëindigd op een WK bij de elites en de Italiaan Bettineschi die net voor mij is geëindigd in het EK.”

  Patrick verwacht op het BK van komend weekend, veel van Kris Hertsens bij de masters 1. Voor veel mensen start hij misschien niet als favoriet en ligt de druk bij kampioen Urkens en Geoffrey Maes. Juist daardoor kan Kris echter ontspannen aan de wedstrijd beginnen. Kris heeft  een mooie Dolomietenvakantie achter de rug met veel klimwerk en hij kan zeker en vast voor de verrassing zorgen. Hij houdt van explosieve klimmen en dit mogen we in Ottignies verwachten. Fillip Van Hecke zal wellicht ook hard knokken om een top 5 te rijden.

  Bij de beloften zou Robby de Bock wel eens voor een verrassing kunnen zorgen door als eerste eerstejaarsbelofte te eindigen. Patrick Meersschaert over de Melselenaar:

  -“Robby heeft dit jaar enorm veel progressie gemaakt en me reeds meerdere keren verrast! Tegenover jongens als Tim Wijnants, vorig weekend nog 5de op het EK, Bjorn Brems en enkele 3dejaars beloften komt hij uiteraard nog te kort  maar hij zou wel eens een top 6 finish kunnen halen!”

  Bij de elites is Kris Heinderickx héél goed bezig, maar hij moet het opnemen tegenover enkele professionals zoals Paulissen en co. Misschien een top 5 als het circuit hem ligt? Waarom niet?

  Bij de nieuwelingen hoopt het Waasland dat Fabrice Mels en Gian-Marco Kindt een mooie wedstrijd rijden en de top tien halen. Als de omloop technisch is, moeten zij dit zeker aankunnen.

   


  TEKST EN FOTO :
  Flor Van de Velde

  18-07-2007 om 20:39 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 18/07/2007

  Onder leiding van Kenny Janssens en Koen Maris vertrokken Woensdag om 14h00 aan ’t Schuurke te Beveren 
  18 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit naar ’t HELLEGAT.

  Vandaag weer voldoende tegenwind en dit tot aan het ’t Hellegat maar genoeg "sterke Polderrenners" waren van de partij om dit heuvel te overbruggen. 

  Het gemiddelde van vandaag bedroeg 35,2 Km/h en dat over 98 Km.

  Wie reden vandaag mee : Joris De Jonghe , Koen Maris , Dirk Stroobandt , Dr.Frank De Winter , Jan Vlegels , Alexander De Keersmaecker , Garry De Cock , Adrien Maes , Franky De Witte , Mister Y , Eric Van Tiggel , Jos Van Raemdocnk , Eric D'Hooghe , Dirk De Pauw , Luc Vermeulen , ? , ? en Kenny Janssens.


  P.S.
  In de Groepstraining van Dinsdagavond overschreed Jens Van Landeghem als eerste de meet en dit met dank aan Roberto Vercauteren die 2de werd.

  18-07-2007 om 20:10 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN DINSDAG 17/07/2007
  waod

  Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn 16°Seizoenszege van 2007 !!!

   

  DINSDAG 17/07/2007 – OOSTAKKER – W.A.O.D

   

  CATG. A / B – 47 deelnemers

  1. Kristof Muys winnaar B

  3. Koen Heyrman uit Bazel (B3)

  4. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B4)

  6. Kris Van Severen uit St.Niklaas (B6)

  8. Francis Renneboog winnaar A

  19. Alex Goossens uit Vrasene (B13)

  22. Kris Meerschaert uit Stekene (B16)

  24. Peter Van Havere uit Burcht (A7)

  28. Michaël Van de Casteele uit Stekene (A11)

   

  CATG. C / D

  1. Patrick Van Renterghem winnaar D

  2. WALTER DE VEERMAN uit Lochristi winnaar C

  9. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D6)

  10. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C4)

  15. Freddy Van Camp uit Stekene (C8)

  16. Gunther Van Den Bosch uit De Klinge (C9)

  23. Johan De Rop uit Nieuwkerken (C13)

  24. Bruno Verwulgen uit St.Niklaas (C14)

  25. Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D11)

   

  CATG. E / E+

  1. Frans Aerts winnaar E

  3. Florent De Leersnijder winnaar E+

  8. Leo Mares uit Beveren (E6)

   

  CATG. F1

  1. Herman Van Den Borre

  2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

  4. Dirk De Cauwer uit Hamme

  8. Freddy De Blick uit Beveren

  12. Adrien Maes uit Melsele

  21. Werner Franssens uit Melsele 

  18-07-2007 om 20:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE CLINGE VAN DINSDAG 17/07/2007

  DINSDAG 17/07/2007 – CLINGE (Ned) – Elite z/c + Beloften

   

  KOEN VAN DE VELDE ENIGE WAASLANDER IN CLINGE (NL)


  VDVELDE KOEN Clingebew 18.7

   

  Koen Van de Velde (Stekene-Wimi Games St-Martinus) reed dinsdagavond een criterium in het Nederlandse Clinge. Er moesten daar 50 ronden of 85 km worden afgelegd. Met 44 stonden ze aan de start. En waar maar waar, Koen was de enige Waaslander die van de partij was.

  Na een 20 km raakten er na afloop van een premieronde, 7 renners weg. En wat deed Koen Van de Velde?

  -“Ik ging net te laat in de tegenaanval en strandde op een kleine 10 sec. Deze 7 leiders liepen uit tot een maximale voorsprong van 1 min 30sec. Op 25 km van het einde raakte ik uiteindelijk toch uit de greep van het peloton samen met één kompaan. De verstandhouding was optimaal en op 4 ronden van het einde naderden we tot op 25 sec van de 7.”

  Maar de finale was toen al op gang gekomen. Eén renner moest vooraan de rol lossen en werd door Koen en zijn gezel bijgebeend.

  -“De leiders kregen we niet meer te pakken. In de sprint om de 7de plaats werd ik geklopt door mijn vluchtgezel. Een 8ste plaats was mijn eindresultaat. De benen waren al een stuk beter dan afgelopen weekend. Dus ik kijk al uit naar de wedstrijd in Waasmunster komende zaterdag, al heb ik daar nooit veel geluk, 2 lekke banden op 4 jaar... “

   

   

  TEKST EN FOTO : fvdv

  18-07-2007 om 19:23 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET WAC TEAM WAASLAND VAN DONDERDAG 18/07/2007

  logo%20wac

  NIEUWS VAN HET WAC TEAM WAASLAND 

   

  VERWULGEN JULIA PK bew17.7

  Julia Verwulgen met haar provinciale trui.


  De provinciale kampioenschappen zijn verreden en WAC heeft toch één kampioene kunnen huldigen. Dat was Julia Verwulgen bij de meisjes 14 jaar in de wegrit.

  Een paar andere renners hadden pech in de finale ritten. Tom Van Dam en Stephen Cuyken waren de grootste pechvogels.

   

  Intussen zijn er 2 stages achter de rug voor zowel de aspiranten met meer dan 50 renners en rensters, als voor de nieuwelingen en junioren.

   

  De miniemenproeven zijn intussen ook gestart en reeds met succes. Op zondag 5 augustus is er onze eigen inrichting aan Verschueren Sport te Sint-Niklaas voor deze jongste categorie. Zij mogen ook de vriendjes meebrengen. Deze mogen aan sommige onderdelen ook meedoen. Er is weer gezorgd voor een groot prijzenpakket.

   

  Jongste uitslagen:

  Miniemen:

  Maxim Van Hiel (Nieuwkerken) won te Laarne en werd ook nog 2de in Scheldewindeke.

  Remco Van Der Kemp (Sint-Gillis-Waas) werd 5de te Brecht en pracht is ook de vermelding van Jacob Relaes (Zwijndrecht) die bij de 11-jarigen ging winnen in Herzele. 

  VAN HIEL wint min bew17.7

  Zo won Maxim Van Hiel uit Nieuwkerken bij de miniemen in Laarne.


  Aspiranten:

  Provinciaal kampioenschap Oost-Vlaanderen.  Deze uitslagen verschenen reeds op “Polderrenners”

  Brecht: 27ste  Yourick Vanwijnsberghe (Nieuwkerken)

  De uitslagen van Haaltert gaven we ook reeds.

  Kapelle Op Den Bos :12de Kenzo Schelfhout (Beveren), 16de Robin Persoon (Stekene)


  Nieuwelingen

  Thomas Collet (Linkeroever) werd 22ste te  Brecht, Brian Rubens (Linkeroever) 28ste in Willebroek, Joeri Persoon (Stekene) 18de in Waregem en in de Beker van België te Sint-Katelijne Waver eindigde Jasper Vanden Branden (Sint-Gillis-Waas)12de.

   

  Belofte Timothy Van Heurck (Linkeroever) eindigde in Vrasene 35ste en in Brecht 33ste.

   

  Volgend weekend zijn er de Vlaamse Kampioenschappen voor aspiranten te Zoersel met momenteel reeds als deelnemers: Julia Verwulgen, Stephen Cuyken en Matthias Van Walle

   


  TEKST : fvdv 

   

  18-07-2007 om 19:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE STRIJPEN VAN DINSDAG 17/07/2007

  Proficiat aan CINDY PIETERS uit St.Niklaas met haar 1°Seizoenszege van 2007 !!!

   

  DINSDAG 17/07/2007 – STRIJPEN – Dames Elite

   

  SINT-NIKLASE CINDY PIETERS WINT IN STRIJPEN

   

  STRIJPEN cindybew17.7
  Aankomst van Cindy Pieters

  STRIJPEN huldebew17.7

  Cindy Pieters en Emma Johansson die de spurt voor de 2de plaats won.


  In Strijpen organiseerden de leden van Kon. Sportverbond naar jaarlijkse gewoonte hun wedstrijd voor dames elite waarvan er 52 aan de start kwamen voor 92 km verdeeld over 10 ronden van 9,2 km.

  Cindy Pieters (Sint-Niklaas), Natasja Nobels (Dendermonde), Ine Wannijn (Kluisbergen), Karen Steurs (Schoten) en van het Benelux Team : Carine Potums (Londerzeel), Ilse Van De Pontseele (Deftinge) en Greetje De Vos (Oudenaarde) waren de rensters uit de “Polderrennersregio”

  Zeker met de warmte werd aan de dames een lastig parcours aangeboden. Na één ronde reden Liliane Leenknegt en Latoya Brulee  al met een kleine voorsprong voor het peloton uit. Dat was echter al té veel voor meerdere rensters die al moesten lossen. Het leidersduo werd teruggegrepen en daarna ondergingen nog enkele aanvallen het zelfde lot.

  Voor de plaatselijke Sylvia Debboudt was het misschien een ‘must’ om het toch ook eens te proberen. Dat deed ze in de 4de ronde. Zonder succes echter. Nu was het de beurt aan de Duitse Tanja Hennes en Corine Hierckens. Enkele kilometers verder kwamen Ilse Geldhof, Lensy Debboudt, Emma Johansson en Njisk Nauta aansluiten. Een zestal dat er blijkbaar zin in had en goed samenwerkte. Zo reden ze ook halfkoers voorbij.

  In de volgende ronde waren Kim Schoonbaert en Lindsey Sticker betrokken bij een zware valpartij en ze werden ter controle afgevoerd naar een ziekenhuis.  Ondertussen waren Sharon Vandromme, Cindy Pieters, Karen Steurs en Mieke De Clercq in de tegenaanval gereden. Met nog een goeie 20 km. te gaan kwamen ze vooraan aansluiten zodat er 10 leidsters waren.

  De Wase Cindy Pieters ging het dan alleen proberen. Ze bouwde een mooie voorsprong uit omdat bij de anderen er maar weinig fut in zat. Sofie Goor, Katrien Van Looy, Anja Nobus en Jennifer Fay konden zelfs nog komen aansluiten bij de eerste achtervolgers.

  Cindy Pieters behaalde haar eerste zege van het seizoen. Op 1'20" werd de spurt om de 2de plaats gewonnen door Emma Johansson. Ilse Geldhof werd 3de, Tanja Hennes 4de, Karen Steurs 5de, Corine Hierckens 6de, Mieke De Clercq 7de, Sofie Goor 8ste, juniore Katrien Van Looy werd knap 9de en Anja Nobus 10de, Carine Potums 22ste en Ine Wannijn 27ste.

   

  STRIJPEN startbew17.7

  Voor de start. Vooraan (met blauwe zonnebril) Natasja Nobels uit Grembergen.   TEKST :
  Flor Van de Velde

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

   

  18-07-2007 om 13:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 17/07/2007

  wbvlogo

  Proficiat aan CINDY PIETERS uit St.Niklaas met haar 1°Seizoenszege van 2007 !!!!

  DINSDAG 17/07/2007 – WESTKAPELLE-KNOKKE HEIST (W) – Elite z/c + Beloften – 114 Km – 02h27min

  Aantal deelnemers : 54

  1. Patrick Cocquyt
  2. Frederik Toortelboom
  3. Kevin Maene
  13. Thibault Koppen uit Beveren (KSV-Deerlijk) op 4'37"
  33. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)
   

  17/07/2007 – ZOTTEGEM-STRIJPEN (O) – Dames Elite – 93 Km – 02h36min

  Aantal deelnemers : 52
  1. CINDY PIETERS uit St.Niklaas (Vlaanderen-Capri-Sonne)
  2. Emma Karolina Johansson op 1'20"
  3. Ilse Geldhof
  5. Karen Steurs uit Schoten (AA-Drinks)
  10. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
  22. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team) op 3'16"

  18-07-2007 om 12:57 geschreven door kenny


  17-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING B.V.W.B. VAN ZATERDAG 14/07/2007
  bvwb

  Proficiat aan FREDDY DE BLICK uit Beveren met zijn 3°Seizoenszege te Essene in de Catg.G !!!

  17-07-2007 om 17:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE SINAAI VAN MAANDAG 16/07/2007

  MAANDAG 16/07/2007 – SINAAI – Elite z/c + Beloften

   

  OP GUY SMET STAAT NU GEEN MAAT: WINST IN SINAAI !!!


  SINAAIelzcstenenaankomst bew16.7 

  In de spurt hield Guy Smet zijn medevluchter Rudi Vingerhoets veilig achter hem.


  IMG_0722

  De aankomst van Guy Smet vanuit een andere hoek genomen.

  SINAAIelzcstenenbloemen bew16.7
  Iedereen wou weer op de huldigingsfoto met Guy. Rechts in lichtblauwe polo, Urbain Vercauteren schepen van Financiën van de stad Sint-Niklaas. Ook schepen van Sport, Gaspard Van Peteghem, was aanwezig aan de Stenenmuur.


  Waar Guy Smet tegenwoordig aan de start verschijnt is het wel een uitgemaakte zaak dat wie wil winnen, de Kruibekenaar vóór de laatste bocht moet laten tegen houden. Zoniet, vliegt hij in zijn gekende stijl naar de zege. Hij reed nu zes koersen op ruim een week en hij won ze allemaal. Ook in Sinaai aan de Stenenmuur was het weer raak.

  Met 3de Grote Prijs DRC Electro werden de Stenenmuurfeesten 2007  in Sinaai afgesloten. Met 50 elites z.c. en beloften werd gereden met als opdracht: 20 ronden van 5,8 km.

  Het was Francis Geldof die – met de aanmoedigingen van zijn vriendin-renster Ine Wannijn – de eerste activiteiten kleur gaf. Samen met Kurt Van Landeghem reed hij ook in een eerste vlucht die een maximum voorsprong van 20 sec haalde. Voor Luc Joos, nog eens gestart als master, werd dat al fataal. Hij verdween uit koers net als Giovanni Baert die bij een valpartij was betrokken en ook al een halve dag was gaan werken.  

  Op dat moment, in de 3de ronde, trok Willem De Greyt weg met Tom Stremersch als maat. Gunter Cuylis, Ronals Roos en Francis Geldof wilden die vlucht counteren maar dat lukte niet. In de 4de ronde hadden de twee vluchters een voorsprong van 20 sec op de groep.  

  Toen ging Sander Cordeel alleen in de achtervolging en in de 7de ronde sloot hij aan. Drie leiders: De Greyt -Stremersch –Cordeel. In de 8ste ronden kregen zij nog het bezoek van Kurt Van Landeghem zodat ze met vier voorop reden. Maar op 9 sec volgde reeds Kris De Block en op 17 sec de groep geleid door Pieter Clement.

  Kris De Block kon in één rush naar voor rijden om aan te pikken en zo was ons kopgroepje al met vijf: De Greyt-Stremersch-Cordeel- Van Landeghem-De Block. Ze moesten echt knokken om de voorsprong van 20 sec te behouden want in de groep ging nu Guy Smet op kop rijden. En dat is gewoonlijk synoniem voor ‘krachtig fietsen’.

  Halfkoers werden de vijf ingelopen onder impuls van Rudi Vingerhoets, Jeroen Das en Gunter Sterck. Het scenario veranderde nu en Guy Smet verscheen in de spits. Het gebeuren was aan het kantelen  

  Maar de favorieten hielden alles goed in de gaten. Als plaatselijke renner reed Willem De Greyt weer subliem. Zijn fans en buren uit de straat genoten er van. Na wat voorbereidende demarrages was het in de 13de ronde raak. Gunter Sterck en Koen De Bosscher bundelden de krachten en dat resulteerde in een uitval die de anderen aanzette om een snelle reactie uit de benen te halen.

  En ja hoor, Guy Smet en Rudy Vingerhoets begonnen in de 14de ronde aan een achtervolging die ze in de 15de afrondden met de aansluiting bij het duo Sterck-De Bosscher.Achter het viertal voerden de plaatselijke renners Willem De Greyt en Francis Geldof nog een actie  met als inhoud “Wij willen mee”. Maar ’t was wel degelijk te laat. De vier waren weg.

  Luc De Moor ging nog eens achter hen aan maar 45 sec goedmaken zat er helemaal niet in en hij kwam weer in de groep terecht. En toch bleef het mooi koerswerk in de achtervolging en ’t is hiervoor dat mensen naar de koers komen kijken. Aan de Stenenmuur werd schoon werk geleverd. Ook Wim Beirnaert zette zich honderd procent in als achtervolger. En Sander Cordeel wilde ook meewerken om de kloof te verkleinen. Hij was daarbij iets te forsig en omdat het was beginnen regenen ging hij op de kasseien onderuit en ook meteen uit de koers want de gele wagen van het Vlaams Kruis moest hem meenemen. Erg was het allemaal niet: bloed aan de elleboog en schaafwonden onder zijn koersbroek op de rechterdij.

  Bij de vier leiders kwam de laatste ronde in beeld. Guy Smet en Rudi Vingerhoets lieten Gunter Sterck en Koen De Bosscher in de steek en zo konden zij aan de laatste ronde beginnen met een voorsprong van 15 sec. Achter het duo Sterck-De Bosscher was Willem De Greyt ook nog niet leeg gestreden en aan Wim Beirnaert had hij een goed helper terwijl ook KimTesseur uit Zemst zich niet spaarde.

  Er wijzigde niets meer en toen Guy Smet als eerste uit de laatste bocht kwam en dan op de grote steek door ging, wisten we al dat Vingerhoets er aan moest geloven. De Guy haalde zijn 15de zege binnen en legde meteen een fantastische reeks af. “Ik ben in verlof hé”, zei hij, “Neen, als ik wil winnen in een spurt moet ik van ver beginnen en dat was hier ideaal.”

  Voor de 3de plaats had Gunter Sterck helemaal geen moeite met Koen De Bosscher die zich wat graag liet ‘uitbollen’. Voor de 5de plaats deed ook nog De Greyt mee maar deze keer spurtte Wim Beirnaert als in zijn beste dagen en hield de plaatselijke renner achter zich.

   

  SINAAIelzcstenenstartbew16.7

  Klaar voor de start met in het midden PWC Jan Sneller Mattias Nijs

  SINAAIelzcstenenlucjoos bew16.7

  Luc Joos die met mastervergunning aan de Stenenmuur van start ging maar na een paar ronden reeds terug zijn hamburgerskraam ging opzoeken.


  SINAAIelzcsteneninewannijnbew16.7

  Dame elite Ine Wannijn kwam haar vriend Francis Geldof aanmoedigen maar de Puiveldenaar kreeg naar het einde toe de weerbots van de inspanningen die hij al leverde. Hij is trouwens maar van vorige week terug in het land.


  koers guy 16 juli 2007 sinaai 010

  Dat het warm was vandaag moet niet gezegd en een renner moet nu éénmaal veel drinken.

  koers guy 16 juli 2007 sinaai 008
  Guy Smet illustreert hier het aanzetten van de spurt op zijn grootste verzet en dan weet je al hoe laat het is !!!!!


  SINAAIelkoendebosscher bew16.7

  De aankomst van Koen De Bosscher na een verdienstelijke wedstrijd.


  SINAAIelgeldofaankomstbew16.7
  Aankomst van Francis Geldof die zijn zege van vorig jaar niet kon herhalen.  TEKST : Flor Van de Velde

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

  Extra Foto's : Saffia

   

   

   

   

   

   

  17-07-2007 om 13:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LEON GING NAAR DE KOERS TE SINAAI VAN MAANDAG 16/07/2007

  MAANDAG 16/07/2007 – SINAAI – Elite z/c + Beloften

   

  DE LEON GING NAAR DE KOERS IN SINAAI-STENENMUUR

   

  De Leon en de Guido zijn twee op “rustgestelde” Waaslanders, de ene uit Sint-Niklaas en de andere is afkomstig uit Beveren maar woont nu aan de rand van de Wase hoofdstad. Ze zijn nu gek op de wielersport, nadat ze jaren samen gingen joggen op “De Ster”. Vooral de wedstrijden van elite z.c. en beloften in de Wase regio missen ze maar zelden. De Guido is een volksmens. Dat kan ook niet anders want jaren geleden stond hij in een grote kruidenierszaak in de Beverse Prosper Van Raemdonckstraat. De Leon heeft besloten om ook regelmatig zijn verslag te maken.


  LEONGUIDO 200X bew16.7

   

  De laatste koers in drie dagen op de Stenenmuur bracht ons de 15de overwinning van Guy Smet. Proficiat!

  Met een 6 op 6 koersdagen heeft de Guy het weer eens voor elkaar gebracht om op dit klein parcours van amper 5,8 km en 20 ronden of ongeveer 116 km met veel bochten in de Cadzandstraat, de bloemen mee naar Kruibeke te nemen.

  Hij heerst in het Waasland alsof het niets is. Is er dan geen tegenstand meer om het koersverloop een beetje mee te kleuren?

  Waar is zijne vriend Goncaras? Met die er bij, zagen we toch wel meer strijd. Nu is het telkens de vraag: is het vandaag zijn overwinning nummer zo veel, want zonder tegenslag kan niemand hem op dit het ogenblik nog iets in de weg leggen.

  En laten we hopen dat hij daar van gespaard blijft zodat hij weer zegekoning kan worden.

  Als ik me niet vergis is dit zijn 255 ste zege in zijn carrière als liefhebber en dat wil wat zeggen. Nog 45 overwinningen te gaan en we zijn aan de 300 en wie zou hem dit hebben kunnen voordoen? Dat is toch nog iets om naar uit te kijken.

  Men zou nu wel denken dat dit een lofzang is ter ere van Guy Smet. En het is nog waar ook!

  Maar er is niet veel méér te beleven door die overmacht van Smet en daarom kan men ook niet veel vertellen.

   

  Groetjes van de Leon

  17-07-2007 om 13:06 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 16/07/2007

  wbvlogo

  Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 15°Seizoenszege van 2007 !!!!!

  MAANDAG 16/07/2007 – NIEUWERKERKEN (LB) – Elite z/c + Beloften – 114 Km – 02h43min

  Aantal deelnemers : 70

  1. Stefan Cohnen
  2. Lasse Bochman
  3. Tony Driesen
   

  16/07/2007 – RUMBEKE ZILVERBERG (W) – Elite z/c + Beloften – 110 Km – 02h49min

  Aantal deelnemers : 39

  1. Kevin Degezelle
  2. David Geldhof op 11"
  3. Pedro Rosselle
   

  16/07/2007 – SINAAI (O) – Elite z/c + Beloften – 110 Km – 02h37min

  Aantal deelnemers : 50

  1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  2. Rudi Vingerhoets
  3. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel) op 34"
  4. Koen De Bosscher uit Kalken (MD-C.T) op 37"
  6. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
  8. Kris De Block uit Mariekerke (Rupelspurters) op 1'15"
  14. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel) op 1'25"
  15. Michiel De Coninck uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
  20. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  24. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
  25. Eddy Van Bogaert uit Belsele (Rudyco C.T)
  26. Steven De Wilde uit Aalter (Rudyco C.T)
  27. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
  30. Gunther Van Driessche uit Lokeren (PWC Jan Snel)
  32. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Vooruit-St.Gillis-Waas) op 2'00"
  33. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
   

  16/07/2007 – STRIJPEN (O) – Elite z/c + Beloften – 118 Km – 02h26min

  Aantal deelnemers : 38

  1. Pieter Muys
  2. Bart Vleugels
  3. Philippe Pratte
  9. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T) op 35"
   

  16/07/2007 – DIKSMUIDE (W) – Am./Mast./Elite z/c/Beloften – Km – 01h02min

  Aantal deelnemers : 28

  1. Klaas Lodewyck
  2. Frederik Toortelboom
  3. Sammy Germonpre
   

  16/07/2007 – DENTERGEM (W) – Elite m/c/Elite z/c/Beloften – 160 Km – 03h36min

  Aantal deelnemers : 84
  1. Gorik Gardeyn
  2. Frédéric Amorison
  3. Gregory Habeaux op 10"
  39. Glenn D'Hollander uit Uitbergen (Chocolade Jacques) op 7'50"
  41. Stijn De Vriese uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  45. Robby Meul uit St.Niklaas (DFL-Cyclingnews)

  17-07-2007 om 13:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZONDAG 15/07/2007
  waod

  Proficiat aan KENNY JANSSENS uit Zwijndrecht met zijn 2°Seizoenszege van 2007 !!!

   

  ZONDAG 15/07/2007- VRASENE – W.A.O.D.

   

  KAMPIOENSCHAP VAN GROOT BEVEREN

  Niet-Vergunninghouders/Toeristen/Inwoners

  Aantal deelnemers : 45


  Kenny Janssens (Heusden 02)


  1. KENNY JANSSENS uit Zwijndrecht

  2. Dirk Cleys uit Vrasene

  3. Robby Colman

  4. Edwig De Taey uit Vrasene

  5. Dirk Matthijs uit Gentbrugge

  6. Dirk Bryssinckx uit Melsele

  7. Youri De Bock uit Deinze

  8. Patrick De Jonghe

  9. Rudi Coppens uit Haasdonk

  10. Frank Sulman

  11. Jan Smet uit Zwijndrecht

  12. Peter De Bisschop uit Nieuwkerken

  13. Alain De Clercq uit Gentbrugge

  14. Bart Van Cayzeele uit Vrasene

  15. Laurens Vlaeminck

  16. Philip Van Havenbergh uit Burcht

  17. Philip Smet uit Nieuwkerken

  18. Hans Vergauwen uit Nieuwkerken

  19. Patrick De Beule uit Nieuwkerken

  20. Peter Bolssens

  P.S. Deze wedstrijd werd beslist door een massaspurt !!!!

  17-07-2007 om 13:04 geschreven door kenny


  16-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 16/07/2007

  Stephen Cuyken (Nieuwkerken –WAC) heeft in Haaltert een knappe 2de plaats behaald achter kampioen Jerome Kerf. Het was Stephen zelf die een zware aanval plaatste en zelfs 20 sec voorsprong bijeen fietste. Daarna kreeg hij het gezelschap van Belgisch Kampioen Kerf en samen bouwden ze een voorsprong uit van 1.10 min op het peloton.De laatste ronde moest Stephen dan toch de meerdere erkennen in Jerome Kerf. Knap werk van de Nieuwkerkenaar!

   


  Andres Pieters
  (Grembergen –Bodysol) startte tijdens het weekend in Borsbeke waar 38 deelnemers waren. In de eerste ronde verliep het rustig, tot Andres zelf ten aanval trok.Kort nadien reed Matthias Lievens de kloof dicht en ook Joeri Stallaert kwam mee. Omdat niet iedereen volop meewerkte kwamen nog vier renners naar voor.

  Andres Pieters probeerde in de laatste ronden nog enkele keren om alleen naar de finish te rijden maar Stallaert dichtte steeds het gat. De Grembergenaar reed de laatste ronde de ziel uit zijn lijf en begon aan de sprint, ook al van op kop.Net op de meet, werd hij nog voorbij gestoken door Joeri Stallaert die met een half wiel de overwinning mee pakte.

  Maar Andres Pieters moet niet wanhopen, zoals hij nu rijdt is het ongetwijfeld de één of andere dag bingo.

   

  TEKST : fvdv

  16-07-2007 om 23:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EERSTE ZEGE VAN BART BRYSSINCK TE ZEMST VAN ZATERDAG 14/07/2007

  ZATERDAG 14/07/2007 – ZEMST - Juniores

   

  EINDELIJK DE VERDIENDE ZEGE VOOR BART BRYSSINCK


  BART BRYSSINCKwintbew16.7

  Bart schreeuwt het uit in Bos: de eerste zege is binnen


  Junior Bart Bryssinck (Rupelmonde –ABBS Wielerjeugdteam Lede) heeft in Zemst-Bos zijn eerste zege binnen gehaald. En dat heeft dik en dubbel verdiend want in Bornem finishte hij 5de en vorige week in Sint-Gillis 2de.

  -“Het moest er dus wel eens van komen”, aldus Bart

  Hoe kwam die zege er, wilden we wel eens weten. Bart:

  -“Er waren 40 renners aan de start die 11 ronden van 8km moesten rijden, dus een totaal van 88km. In de eerste vier ronden waren er wel enkele demarrages maar deze leidden telkens tot niets.In de vijfde ronde reden een 10-tal renners weg en het peloton moest zich reppen om ze terug in te halen.Wanneer het tiental werd gegrepen heb ik mijn kans gezien en ben ik weggereden. Er kwam niemand meer aansluiten en dus werd het een eenzame solotocht van 50 km lang.”

  Een eenzame tocht die hem toch een voorsprong van 1.30 min bracht op het eerstvolgende groepje en het peloton strandde zelfs op 5.39min. Dat alles bewijst wel degelijk dat Bart Bryssinck met een knappe conditie koerst:

  -“Ja, na mijn rustig voorjaar met enkele goede prestaties, wist ik wel dat de zomer goed zou zijn. En na de voorbije weken is wel gebleken dat het de zeer goede kant op gaat. Meestal wacht ik in het begin van de koers wat af, of ik laat me in één van de eerste ronden zien –om de benen eens te testen - en daarna vanaf halfweg wedstrijd kom ik weer tevoorschijn en hoop ik met de juiste demarrages mee te kunnen zijn. Ik ga liefst naar de meet met een klein groepje of –nog beter- helemaal alleen.”

  Voor Bart is het helemaal geen vakantie want hij heeft nu een vaste job. “Maar, ik rijd elke dat met de koersfiets naar het werk en wanneer ik dan terug naar huis rij, maak ik nog een ommetje, zodat ik op die manier mijn trainingsschema’s wel kan afwerken.”

  Wanneer hij alles van nabij bekijkt, mag Bart stellen dat het seizoen echt al verlopen is zoals hij had gedacht:

  -“Ja, in het voorjaar lever ik nooit echt zo goede prestaties, afgezien van enkele uitzonderingen af en toe, maar het is altijd al zo geweest dat ik naar de zomerperiode toe betere prestaties begin te leveren.Hiervan zijn de laatste drie weken een mooi bewijs!”

   

  Komend weekend rijdt Bart de Ronde van Vlaanderen in Herzele en het weekend daarna start hij in de trofee Het Volk te Olsene. De grote confrontaties dus.

   


  TEKST & FOTO :
  Flor Van de Velde

   

  16-07-2007 om 22:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE BACHTE MARIA LEERNE VAN ZONDAG 15/07/2007

  ZONDAG 15/07/2007 – BACHTE MARIA LEERNE - Nieuwelingen 

   

  GIJS VAN HOECKE 3de IN BEKER VAN BELGIË

   

  BACHTE MARIA gijsbew16.7
  Gijs Van Hoecke (rechts) werd in Bachte Maria Leerne 3de in de wedstrijd om de Beker van België. De winnaar werd Van Keirsbulck voor Jorne Carolus van het Avia Cycling Team.


  Voor de Beker van België werd door de nieuwelingen gereden in  Bachte Maria Leerne.Terwijl de vrienden-ploegmakkers Jeffrey Herrebaut en Moreno De Pauw zich mochten uitleven in Sinaai, moest Gijs Van Hoecke gaan strijden in deze BvB. Maar geen nood Gijs heeft opnieuw een glansprestatie neergezet die al bij al te karig werd beloond.

  Met meer dan 120 renners aan de start voor 9 ronden of 74 km en dat in een verzengende hitte. Die start werd een heel moeilijke bevalling want eerst diende een 700 m achter de motor tegen gezapig tempo afgelegd te worden. De bedoeling was om dan de officiële start te kunnen geven op brede wegen. Goed bedoeld natuurlijk maar er ontstond zo’n chaos dat niet minder dan drie massale valpartijen tijdens die eerste meters plaatsvonden. Het gevolg was dat de eerste renners wat verderop 5 minuten opgehouden dienden te worden vooraleer de groep weer compleet was.

  Toen de renners uiteindelijk vrije baan kregen, werden de talrijke toeschouwers ‘getrakteerd’ op een spervuur van aanvallen, en dit ondanks het enorm hoge tempo dat er traditioneel bij een Beker van België-koers op nagehouden wordt. Vijf renners slaagden erin om een serieuze kloof te slaan: de Isorex-tandem Callebaut en de in zijn achtertuin rijdende Van Coppernolle, Bodysoller Vanspeybroeck, Avia-wonderkind eerstejaars Carolus en een onbekende Waal.

  De Waal doet de onvrede bij de kopgroep toenemen, want hij bengelt constant achteraan. Waarschijnlijk kon hij ook niet beter, maar het deed uiteraard geen deugd aan de samenhorigheid. Als maximale voorsprong krijgen ze 35 sec bijeen. Twee ronden verder achtte een 3de Isorex-renner, Niels Reynvoet, zijn moment gekomen en jumpte weg uit het peloton. Gijs Van Hoecke zag het gevaar en schoof mee, samen met nog 2 anderen.

  Met nog 4 ronden te gaan kwamen de negen samen, en plots zat iedereen elkaar aan te gapen en vergat men dat er op de trappers moest geduwd worden. Gelukkig was er nog het koersinzicht van Gijs Van Hoecke en hij zette zich op kop en ontwikkelde zonder demarreren een strak tijdrijderstempo. 2 km verder keek hij om en zag dat enkel Jorne Carolus gevolgd was. Niels Reynvoet probeerde nog even, maar capituleert.

  Van Hoeckes ploegmaat Tim Vanspeybroeck kende het einde van zijn krachten niet en reed op zijn eentje na een loodzware achtervolging van 3/4 ronde, naar het duo Van Hoecke-Carolus. De andere 7 werden ingelopen. Maar het is nog ver, 2 ronden voor het einde bedroeg de voorsprong een 50-tal sec.

  Ondertussen hadden zich op kop van het peloton de ploegmakkers van Guillaume Van Keirsbulck (volgens insiders de beste nieuweling van België) genesteld en ontwikkelden een hels tempo. Na 2 pogingen kon Van Keirsbulck himself ontsnappen. Hij kreeg een vluchter mee maar die kon amper volgen. En in de laatste ronde was het dan zover: de 2 achtervolgers sloten aan bij het leidende trio.

  De vijf, Van Hoecke, Carolus, Vanspeybroeck en Van Keirsbulck met zijn gezel, mochten sprinten voor de zege. Gijs Van Hoecke probeerde krampachtig uit het wiel van Van Keirsbulck te komen, maar de gepatenteerde hardrijder viel niet stil en Gijs raakte er net niet over. Met een ultieme jump wist zelfs een beresterke Carolus zich nog net voor de Waaslander te nestelen.

  Gijs Van Hoecke dus 3de, opnieuw een ereplaats maar de strijd die hij leverde kon wel tellen en kon alleen maar uit goede benen komen. Een moegestreden Vanspeybroeck eindigde 5de, Bodysol-Lotto wist uiteindelijk 4 renners in de top-10 te hijsen en streek uiteraard het ploegenklassement op na een puntgave collectieve prestatie.

   

  TEKST : fvdv

  Met dank aan  van Jonas De Vylder voor de foto


  16-07-2007 om 22:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 16/07/2007

  Natasja Nobels (Dendermonde -S.C.F.Bianchi) heeft dit weekend te Oostmalle een 28ste plaats behaald en te  Olen een 24ste plaats.

  Natasja : “Het was heel warm en ik had er duidelijk last van , hopelijk gaat het morgen in Strijpen en woensdag in Arendonk beter”.

  Natasja Nobels 06

  16-07-2007 om 19:15 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZONDAG 15/07/2007
  waod

  ZONDAG 15/07/2007- VRASENE – W.A.O.D.

  BELGISCH KAMIOENSCHAP A / B

  Aantal deelnemers : 81

  1. Kristof Muys winnaar B  (B.K.)

  2. Raf Martens winnaar A   (B.K.)

  10. Robby De Roos uit Moerbeke (A5)

  12. Garry De Cock uit Bazel (B6)

  14. Alex Goossens uit Vrasene (B7)

  19. Tim Vercauteren uit Belsele (A8)

  21. Michael Van de Casteele uit Stekene (A9)

  23. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B13)

  24. André Van Geertsom uit St.Niklaas (B14)

  27. Mario Bolssens uit Meerdonk (B15)

  29. Peter Van Havere uit Burcht (A13)

  30. Filip Troubleyn uit Temse (A15

   

  P.S. Nikola Lion uit St.Niklaas is buiten strijd tot September (geblokkeerde niersteen operatief verwijderd)   ZONDAG 15/07/2007 – WILRIJK – W.A.O.D.

   

  CATG. C / D

  1. Marc Goossens winnaar D

  2. Franky Van Oyen winnaar C

  8. Marc Borghgraef uit Burcht (C5)

  9. Walter De Veerman uit Lochristi (C6)

  14. Roger Schuurman van L.O. (C8)

   

  CATG. E / E+

  1. Frans Aerts winnaar E

  2. Leo Mares uit Beveren (E2)

  4. Leon Daelemans winnaar E+

  10. Karel Andries uit Schoten (E+3)

   

  CATG. F1

  1. Hervé Verstuyft

  2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

  6. Freddy De Blick uit Beveren

  14. Werner Franssens uit Melsele  16-07-2007 om 18:51 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 15/07/2007
  wbvlogo

  ZONDAG 15/07/2007 – WILLEBROEK (A) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

  Omloop der Vlaamse Gewesten

  Aantal deelnemers :

   

  15/07/2007 – BORSBEKE (O) – Elite z/c + Beloften – 118 Km – 02h57min

  Aantal deelnemers : 59

  1. Marc Baeyens
  2. Kurt Eeckhout
  3. Ronny Paridaens
  5. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 2'09"
  22. Steven De Wilde uit Aalter (Rudyco C.T)
   

  15/07/2007 – KEERBERGEN (VB) – Elite z/c + Beloften – 119 Km – 02h47min

  Aantal deelnemers : 82

  1. Koen Iwens
  2. Gerry Van den Eynde
  3. Kim Tesseur
  24. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T) op 2'41"
   

  15/07/2007 – KOHLSCHEID (Dui) EUREGIO (LB) – Elite z/c + Beloften – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  15/07/2007 – OLEN (A) – Elite z/c + Beloften – 117 Km – 02h46min

  Aantal deelnemers : 78

  1. Danny Dierckx
  2. Guy Van Broekhoven op 5"
  3. Bert Verboven op 23"
  42. Filip Thoen uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 6'43"
  53. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
   

  15/07/2007 – AARSELE (W) – Beloften – 112 Km – 02h42min

  Aantal deelnemers : 40

  1. Marius Kukta
  2. Kim Borry op 4"
  3. Gedeminas Kaupas op 7"
  10. Thomas De Gendt uit Beveren (Davo)
   

  15/07/2007 – BRECHT (A) – Am./Mast./Elite z/c/Beloften – 80 Km – hmin

  Aantal deelnemers : 65

  1. Jeroen Das
  2. Brecht Van Gastel
  3. Ben Van Baelen
  33. Timothy Van Heurck van L.O. (WAC-Team)
   

  15/07/2007 – LEDEGEM (W) – Am./Mast./Elite z/c/Beloften – 70 Km – 01h24min

  Aantal deelnemers : 71

  1. Ward Lapiere
  2. Pedro Rosselle
  3. Benny Huyghe 


  15/07/2007 – BOEKHOUTE (O) – Elite m/c/Elite z/c/Beloften – 162 Km –03h37min

  Aantal deelnemers: 96

  1. Geert Omloop
  2. Hamish Haynes
  3. Bart Vanheule
  24. Robby Meul uit St.Niklaas (DFL-Cyclingnews) op 45"
  26. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi)
  37. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
  51. Glenn D'Hollander uit Uitbergen (Chocolade Jacques)
   

  15/07/2007 – BRECHT (A) – Juniores – 77,4 Km – 02h00min

  Aantal deelnemers : 49

  1. Pieter Van Echelpoel
  20. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  25. Kenneth Mariën uit Hamme (KSC Denderstreek Labiekes)
  29. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Hudiko Waasland)
  32. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)
   

  15/07/2007 – NIEUWERKERKEN (LB) – Juniores – 81 Km – 02h00min

  Aantal deelnemers : 55

  1. Kevin Thome
  3. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 7"
    

  15/07/2007 – OVERIJSE TERLANEN (VB) – Juniores – 80 Km – 02h05min

  Aantal deelnemers : 37

  1. Ruben Engelen
   

  15/07/2007 – STRIJPEN (O) – Juniores – 93 Km – 02h29min

  Aantal deelnemers : 51

  1. Koen Van Geyt
  19. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 4'30"
  28. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T) op 5'00"
   

  15/07/2007 – VURSTE (O) – Juniores – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  15/07/2007 – LEDEGEM-KEMMEL-LEDEGEM (W) – Juniores – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  15/07/2007 – OLEN (A) – Dames Elite – 80 Km – 02h08min

  Aantal deelnemers : 72

  1. Liesbet De Vocht
  2. Helen Wyman
  3. Suzie Godart
  5. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee) op 47"
  8. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team) op 2'35"
  24. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Bianchi) op 2'40"
  26. Katrien Aerts uit Merksplas (Benelux Team)
  28. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  31. Sofie De Nys uit Gentbrugge (Benelux Team)
  37. Charlotte Van Damme uit Eksaarde (Keukens Redant)
  42. Melissa Huyghe uit Breendonk (Bianchi-Duvel-CataBikes)
  43. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV-Deerlijk)
  50. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas
  57. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
  62. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
   

  15/07/2007 – BACHTE MARIA LEERNE (O) – Nieuwelingen – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  15/07/2007 – BRECHT (A) – Nieuwelingen – 63 Km – 01h36min

  Aantal deelnemers : 61

  1. Dylan Van Baarle
  22. Thomas Collet van L.O. (WAC-Team)
   

  15/07/2007 – HERK DE STAD (LB) – Nieuwelingen – 66,3 Km – 01h45min

  Aantal deelnemers : 42

  1. Erick Tol
   

  15/07/2007 – LANGEMARK-HAGEBOS (W) – Nieuwelingen – 65 Km – 01h45min

  Aantal deelnemers : 47

  1. Ruben De Marez
   

  15/07/2007 – NEERLINTER HEIDE (VB) – Nieuwelingen – 66 Km – 01h41min

  Aantal deelnemers : 35

  1. Jonas Depre
   

  15/07/2007 – OOSTERZELE (O) – Nieuwelingen – Km – hmin

  Aantal deelnemers :

   

  15/07/2007 – PEPINGEN (VB) – Nieuwelingen – 70 Km – 01h56min

  Aantal deelnemers : 42

  1. Joaquim Durant
  5. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra R.T)
  6. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
   

  15/07/2007 – SINAAI (O) – Nieuwelingen – 66 Km – 01h45min

  Aantal deelnemers : 40

  1. Dominic Schils
  2. Moreno De Pauw uit St.Pauwels (C.T.Menen)
  4. Jeffrey Herrebaut uit Zele (C.T.Menen) op 4"
  5. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 21"
  7. Didier Moens uit Baasrode (Hudiko Waasland)
  9. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia T.C)
  11. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
  12. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  14. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
  17. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  19. Joshua De Smit uit Lokeren (Hudiko Waasland)
  20. Jonas Aerts uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  21. Jeroen Van De Vijver uit Eksaarde (Hudiko Waasland)
  23. Roy Meersman uit Bazel (Hudiko Waasland) op 6'00"
         

  15/07/2007 – STRIJPEN (O) – Nieuwelingen – 65 Km – 01h48min

  Aantal deelnemers : 21

  1. Angelo De Clercq 


  15/07/2007 – WILLEBROEK (A) – Nieuwelingen – 62 Km – 01h39min

  Aantal deelnemers : 35
  1. Stef Swinnen
  2. Kevin De Jonghe uit Schelle (Edegem B.C)
  3. Marijn Bal uit Niel (Steeds Vooraan Kontich) op 43"
  18. Roman Vanstaen uit Bornem (Dijlespurters)
  28. Brian Rubens van L.O. (WAC-Team)
  29. Jef Van Asch uit Breendonk (Dijlespurters)
  32. Mathias D'Hollander uit Zele (Hudiko Waasland)
  34. Craig De Meyer uit Lokeren (Hudiko Waasland)

  16-07-2007 om 18:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 16/07/2007

  Junior Kevin Eeckhout (Wetteren) die bij Sunweb Projob Hamme aan de slag zal kunnen als beloftevol veldrijder, beleefde vorige donderdag een dikke pechdag want op training kwam hij ten val en brak daarbij de pols. Hij onderging een geslaagde operatie en loopt nu rond met drie spillen in de pols.
  Kevin hoopt dat zijn crossseizoen niet in het gedrang komt. Feit is wel dat hij een week of vier geen competitie zal kunnen fietsen. Op de Vlaamse feestdag 11 juli, koerste hij nog in Vrasene en werd daar 7de  van de 100 deelnemers. Hij leverde daar trouwens een opvallende prestatie af door op zijn eentje en kloof van 25 sec te overbruggen en bij een kopgroep van zes aan te sluiten.  Sunweb Projob Hamme verovert de Tour. Niet met renners maar wel met pionnen uit de begeleiding. Nadat algemeen Manager Jurgen Mettepenningen ook al de aankomst in Gent én het vertrek in Waregem meemaakte zit hij nu in Frankrijk en zal daar dinsdag de 9de rit in de Alpen volgen. Tussen Val D'Isère en Briançon en dat vanop de eerste rij. Maar er is meer volk van Sunweb Projob in de Tour: tot in Briançon zal ploegleider Hans De Clercq voor de co-commentaar zorgen tijdens de uitzendingen op Sporza.Voor PR-manager Kris Van Huynegem is het ook al zijn vierde Tour op rij als volger.

   

   

  TEKST : fvdv

  16-07-2007 om 15:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE WILLEBROEK VAN ZONDAG 15/07/2007

  ZONDAG 15/07/2007 – WILLEBROEK – Elite z/c + Beloften

   

  TOPCOMPETITIE OMLOOP DER VLAAMSE GEWESTEN: DAAR ZIJN DE LITOUWERS


  WILLEBRTOPCOMaankomstbew15.7 

  Simas Kondrotas wint vlot de Omloop der Vlaamse Gewesten.


  WILLEBRTOPCOMPpodiumbew15.7

  Op het podium vlnr: Kevin Van den Eeckhout (2de); Simas Kondrotas en Tim Vermeersch (3de)


  In de Omloop der Vlaamse Gewesten te Willebroek, kwamen, onder een brandende zon, 187 renners aan de start om de voorlaatste proef van de topcompetitie te rijden.

  Bjorn Coomans (Puurs), Bjorn Meersman (Bornem), Anthony Van Den Berghe (Sinaai), Lieven Dieleman (Zele), Koen Martens (Temse), Thibault Koppen (Beveren-Waas), Eddy Van Acker (Zele), Gregory Franckaert (Kallo) en Kristof D'Hollander waren de streekrenners. Ze dienden een ronde van 37 km., een grote ronde van 97 km. en 4 plaatselijke ronden van 9,2 km. ofwel 170,8 km. af te leggen.

  De eerste aanval kwam na 5 km.  Bart Veyt en Bart Verdonck namen een kleine voorsprong. Al snel kwam er reactie en ze werden bijgebeend door Michael Northey, Lucas Persson, Graeme Stone, Jérôme Lafourte, Jacob Sutherland en Aidis Kruopis. Zo waren er 8 leiders. Het jagende peloton gaf hen niet veel ruimte en ze werden na 12 km. terug ingelopen.

  Kevin Van Den Eeckhout wilde de wedstrijd hard maken en trok alleen op avontuur maar in de groep zag men het gevaar en er werd gereageerd.

  Matthew Brammeier, Zakaria El Darabna, Bart De Roeck, Christophe Lembrechts en Lorenzo De Buysschere waren de volgende die aan de boom gingen schudden. Viktor Folkesson, Jérémy Burton en Dieter Uyttersprot kwamen aansluiten. Deze 8 leiders haalden een maximale voorsprong van 1'20". Voor Lorenzo De Buysschere ging het te snel en ook het peloton kwam terug dichter. Matthew Brammeier en Zakaria El Darabna gingen nog even door maar toch kwam er na 51,5 km. een algemene hergroepering.

  Een groep van 22 probeerde de beslissing op gang te brengen maar ook zij werden teruggegrepen na 65 km. Het bleef aanvallen regenen. Het kwam telkens tot een algemene hergroepering.

  Op het einde van de grote ronde trokken er weer achttien weg : Stijn Joseph, Detlef Moerman, Stijn Hoornaert, Matthias Vanhie, Bjorn Coomans, Jef De Boeck, Bjorn Meersman, Jan Bluekens, Tom Van De Velde, Kevin Van Den Eeckhout, Kevin Maene, Dries Van Der Ginst, Tim Vermeersch, Jef Michels, Lucas Persson, Thomas Brochard, Ken Vanmarcke en Simas Kondrotas.

  De 18 leiders hadden 42 seconden bij het ingaan van de 4 plaatselijke ronden. Er waren dus nog 36,8 km. te gaan. De leiders hun voorsprong daalde naar 17 seconden. Dries Van Der Ginst, Stijn Joseph en Bjorn Coomans probeerden dan alleen op pad te gaan. Tim Vermeersch en nadien Ken Vanmarcke kwamen nog aansluiten. Alle renners bleven op korte afstand van elkaar.

  Bij het ingaan van de laatste 18 km. probeerde het New Heebra/Lombarden duo Dries Van Der Ginst en Tim Vermeersch om de forcing te voeren. Verschillende renners kwamen terug en zo ontstond er een kopgroep van 11 renners.Dit waren : Detlef Moerman, Bjorn Coomans, Jef De Boeck, Bjorn Meersman, Kevin Van Den Eeckhout, Dries Van Der Ginst, Tim Vermeersch, Dieter Cappelle, Ken Vanmarcke, Simas Kondrotas en Stijn Bastens. Hun voorsprong bleef rond de 30 seconden hangen.

  Met het ingaan van de laatste ronde probeerde Dieter Cappelle solo te gaan. Hij kwam aan maximaal 9 seconden en de rest van het peloton zat op 30 seconden. Dus alles was nog mogelijk. De 11 kwamen weer samen en vanuit het peloton slaagde Ramunas Navardauskas er nog in om vooraan te

  komen aansluiten.

  Het werd uiteindelijk een spurt met 12 die makkelijk gewonnen werd Simas Kondrotas. Kevin Van Den Eeckhout werd 2de, Tim Vermeersch 3de, Detlef Moerman 4de en Stijn Bastens 5de, Bjorn Coomans werd 6de, Bjorn Meersman 12de.

  Kenny Van Der Schueren behield zijn witte trui als leider.


  WILLEBRTOPCOMPcoomansbew15.7 

  Bjorn Coomans reed een sterke wedstrijd en werd 6de.  TEKST :
  fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

  16-07-2007 om 15:35 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!