.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  07-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG BK TE RONSE DOOR ALAIN SENNESAEL VAN ZONDAG 01/07/2007!!!!

  ZONDAG 01/07/2007 – RONSE – BK VOOR PROFS

   

  NAAR EEN BK IN RONSE !!!


  SENNESAEL alain bew 21.6


  Onze fotograaf Alain was in Ronse om er het BK der profs bij te wonen. Als bijzonder groot wielerfanaat mocht hij daar niet ontbreken. Hij gaf ons nu het relaas hoe voor hem zo’n dag eigenlijk verloopt…

   

  Zondagmorgen om 5u45 opgestaan en me langzaam klaargemaakt voor naar het BK te Ronse te vertrekken. Om 7u14 was de trein er. Het is ongeveer 12 min. stappen van thuis tot aan het station. Ik liep nog half te slapen maar geraakte er wel. Ik ben veel gewend. Normaal gezien zou ik een trein later ook kunnen nemen. Maar dan is de overstaptijd van 5 minuten te riskant. Daardoor was het beter een trein vroeger te nemen. Den trein was op tijd (wat niet al te veel gebeurd).

  Ik stap op en gelukkig zit er niet te veel volk op. Opeens hoor ik mijn naam roepen. Nog half slapend huppel ik op het geluid af.

  Jawel zunne, 2 BW’s (Bekende Waaslanders). Sportafgevaardigde WBV en buschauffeur Erik Van Goethem en zijn vrouw waren ook al van de partij. Er zat ook iemand in de wagon van het Antwerpse met een ganse Quick-Step wielertenue aan.

  Te Gent-Sint-Pieters moesten we overstappen. Daar was de Quick-Step man met zijn 'koersfiets'. We hadden ons aan een schoon fietske verwacht maar het was nog eentje uit vervlogen tijden maar ja het reed hé.

  Het was ongeveer een 20 minuten wachten op den trein naar Ronse die vertrok om 8u01. Het was bijna 50 min. rijden tot we in Ronse aankwamen. Veel volk zat er nog niet op. Het was nog vroeg ook maar aan de andere kant reed de trein maar om de twee uur. Het weer zag er niet al te best uit. Het regende nog niet maar het was wel zwaar bewolkt.

  Te Ronse aangekomen zat je al direct op het parcours. Op de Grote Markt was er de start en het tekenen van het controleblad. Het was nu iets na 9 en we gingen eerst nog wat gaan terrassen. Gaby Termont van WBV was er ook aanwezig. Hij was van dienst waarschijnlijk. Hij stond op een balkon en was aan het kijken hoe populair hij was.

  Opeens kwam er iemand die stage liep om de volgende paus te worden. Het was Freddy Van Steen. Hij oefende al volop met zijn handgegroet. Ondertussen was de zon al fel beginnen schijnen. Langzaam aan werd het drukker.

  Tijd voor Erik zijn vrouw om positie in te nemen aan de dranghekken. Wij bleven nog even op het terras vertoeven. Erik had wel al een douche gekregen in het toilet van het cafe waar één van de urinoirs stuk was.

  Het was nu tijd voor mij om ook ergens een plaats te gaan innemen want anders was het niks. Erik ging braaf naar z'n vrouwtje en ik dan maar op zoek waar het beste was om foto's te kunnen maken van de streekrenners. Aangezien ik geen badge had, was het gokken. Iedereen moest achter de dranghekkens. Ik waagde me maar om op straat rond te hangen. Gelukkig lieten ze me staan. Het was nog even wachten op de eerste renner. Uiteindelijk was die daar : Geert Omloop.

  De anderen kwamen maar niet af. Met nog een goed halfuur voor de start kwamen de andere renners van Jartazi ook naar het podium en nu volgden de andere renners langzaam hun voorbeeld. Nu was het tijd om me goed te concentreren.

  Yoni Peeters was daar ook. Zij is ook fotografe en de vriendin van Tom Stubbe. Ze had geprobeerd om aan een badge te geraken maar ze kreeg er geen omdat het alleen voor 'professionele' fotografen was. De eerste streekrenner die ik te pakken had was Glenn D'Hollander. Daarna was het Preben Van Hecke. Nu kwamen ze snel en was het wat loopwerk. Nog even staan praten met Nikolas Maes, Dominque Cornu en Tom Steels. De laatste die ik te pakken kreeg was Robby Meul.

  De start werd gegeven en ben dan vertrokken naar de Hotondberg. Er was een massa volk. Velen gingen immers naar deze Hotondberg en Nieuwe Kwaremont. Het was wel nog even stappen tot de Hotondberg. Overal stonden er drank- en eettentjes. Ook waren er genoeg grote schermen zodat je de wedstrijd makkelijk kon volgen. Ik heb me dan een positie gezocht om goed foto's te

  kunnen nemen en wie kwam ik daar tegen? Jaja, Erik en z'n vrouw. Die waren ook al naar boven gesukkeld.

  Hoe later het werd en de finale eraan kwam, hoe meer volk er kwam. Onze streekregiorenners lieten zich goed zien. Greg Van Avermaet, Sven Renders en Kevin Seeldrayers waren mee met een ontsnapping die lang standhield. In de finale kwam ook Preben Van Hecke geregeld in beeld. Het was een mooie koers en ben dan ook op de Hotondberg blijven staan kijken op een groot scherm want aan de aankomst was het veel te druk en zag je toch niks.

  Veel mensen bleven trouwens op de Hotondberg staan. Stijn Devolder werd een knap winnaar en verdient het om Belgisch Kampioen te worden.

  Preben Van Hecke werd knap 11de, Dominique Cornu 18de, Greg Van Avermaet 30ste en Glenn D'Hollander 41ste.

  De wedstrijd gedaan en terug naar het station te Ronse. Er was heel wat volk met den trein en supportersbussen gekomen. Erik en z'n vrouw waren niet meer te bespeuren in Ronse. Te Oudenaarde kwamen ze opeens op den trein gesprongen. Ze hadden den bus genomen in Oudenaarde en zo de streek wat verkend. Zou Eric misschien plannen hebben om te verhuizen en dan ook van werkplaats te veranderen ????

  Moe maar voldaan ben ik eindelijk thuisgeraakt. Veel rust was er niet want de volgende dag stond

  Beveren te wachten met de 4de Grote Prijs Gemeente Beveren of in volksmond beter bekend als de Schaal Schoeters.


  RONSE Prebenvhecke bew7.7 

  Preben Van Hecke door Alain voor de start op de foto gezet. Hij werd één van de uitblinkers. 


  RONSE bew7.7

  De grappige Erik en zijn vrouw, zo als Polderrennersfotograaf Alain ze zag langs de kant van de kampioenschapsweg.  TEKST EN FOTO’S : Alain Sennesael.

   

   

   

  07-07-2007 om 12:11 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE ST.NIKLAAS VAN VRIJDAG 06/07/2007

  VRIJDAG 06/07/2007 – ST.NIKLAAS – Elite m/c / Elite z/c / Beloften

   

  STIJN DEVOLDER WINT EERSTE KOERS IN KNAPPE TRUI


  STNIKCRIT aankomst bew7.7     STNIKCRIT podiumbew7.7

  De aankomst van Stijn Devolder     Op het podium: Greg Van Avermaet (2de) en Stijn Devolder

  Wielerclub Stadsbelangen organiseerde de 76ste Grote Prijs Stad Sint-Niklaas en de 4de Ereprijs Theo Verschueren.De laatste jaren was het een dernywedstrijd maar nu had men de keuze genomen voor een criterium.

  Van de 34 vooraf ingeschrevenen kwamen er uiteindelijk 31 opdagen. Niels Albert, daags voordien zwaar gevallen te Melle en nog verblijvend in het ziekenhuis, Kevin Van Der Slagmolen en Erwin Thijs waren de afwezigen. Heel wat (ex)wereld of (ex)Belgisch kampioenen stonden aan de start.

  Met op kop Belgisch Kampioen Stijn Devolder, Wereld Kampioen Veldrijden Erwin Vervecken en Wereld Kampioen tijdrijden bij de beloften Dominique Cornu. Ook ex- Belgisch Kampioenen bij de profs zoals een Tom Steels, Geert Omloop, Sven Nijs en Niko Eeckhout.

  Verder kwamen uit de regio ook nog aan de start Greg Van Avermaet, Preben Van Hecke, Kevin Seeldrayers, Jarno Van Mingeroet, Glenn D'Hollander, Robby Meul, Gunther Sterck, Mindaugas Goncaras (Lithouwen), Tom Stremersch, Guy Smet, Thibault Koppen en Anthony Van Den Berghe.

  Er dienden 45 ronden van 2,18 km. of 98 km. afgelegd te worden.

  De 1ste aanvaller was Geert Omloop. Hij hield het 2 ronden vol. Zoals altijd in een criterium wisselde de posities steeds.Er kwamen vele ontsnappingspogingen. In de 14de ronde probeerden Tom Steels en Glenn D'Hollander het maar ook zij mochten maar 3 rondjes genieten van de aandacht van het massaal opgekomen publiek.

  Dan was het de beurt aan Gianni Meersman met Kevin Seeldrayers. Zij werden vooraan afgelost door Niko Eeckhout, Jurgen Van De Walle en Erwin Vervecken. De volgende in de galerij der aanvallers was Steven Caethoven die een 3-tal ronden solo door Sint-Niklaas ging of mocht rijden. Hij werd dan afgelost door Dominique Cornu en Stijn Devolder. Ondertussen had Tom Stremersch de wedstrijd verlaten door een lekke band.

  Dan was het weer de beurt aan Glenn D'Hollander. Hij kreeg het gezelschap van  Wouter Van Mechelen, Guy Smet, Erwin Vervecken en Jurgen Van Goolen. Zij hielden het een 4-tal ronden uit.

  Daarna probeerde Tom Steels nog eens om weg te geraken. Met het ingaan van de laatste ronde werd Thibault Koppen, de jonge belofte die pas uit de examens kwam, gedubbeld en moest ook de wedstrijd verlaten.

  Stijn Devolder vond nu dat het tijd werd dat hij ook eens de aanvalsklok luidde. Hij behield een kleine voorsprong en won zo zijn eerste wedstrijd als Belgisch Kampioen.

  De spurt voor de 2de plaats werd gewonnen door Greg Van Avermaet voor Gorik Gardeyn.

   

  STNIKCRIThuldevolderbew7.7
  Voor de start werd Belgisch Kampioen Devolder gehuldigd. Links ex-Wereldkampioen Theo Verschueren, rechts schepen Gaspard Van Peteghem.

   

  STNIKCRITkampioenenbew7.7

  De deelnemende kampioenen op een rij vlnr: Erwin Vervecken, Sven Nijs, Geert Omloop, Tom Steels, Niko Eeckhout en Stijn Devolder

  STNIKCRITbelangstbew7.7

  Er was grote publieke belangstelling voor dit criterium.  TEKST : fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael.

   

   

   

   

   

   

   

  07-07-2007 om 11:51 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CRITERIUM TE ST.NIKLAAS VAN VRIJDAG 06/07/2007
  VRIJDAG 06/07/2007 - ST.NIKLAAS - Elite m/c / Elite z/c / Beloften

  Criterium St.niklaas03     Criterium St.niklaas01

  Belgisch kampioen Stijn Devolder wint criterium van Sint-Niklaas !!!

   

  Gisteren werd in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas de jaarlijkse kermiskoers voor profs verreden. Het was kersvers Belgisch kampioen Stijn Devolder (Discovery Channel) die na 98 kilometer met de zegebloemen naar huis mocht. Volderke nam in de slotkilometers afstand van zijn vluchtgezel Dominique Cornu (Predictor-Lotto). Cornu werd nog bijgehaald door het peloton zodat we een spurt kregen voor de tweede plaats die werd gewonnen door Greg Van Avermaet (Predictor-Lotto) voor Gorik Gardeyn (Unibet.com) en Niko Eeckhout (Chocolade Jacques-Topsport Vlaanderen).

   

  Kersvers Belgisch kampioen Stijn Devolder heeft zijn gouden vormpeil van de afgelopen weken verzilverd in de kermiskoers van Sint-Niklaas. In de slotkilometers reed de renner van Discovery Channel samen met Dominique Cornu (Predictor-Lotto) weg uit het peloton. Cornu moest wat later echter passen, waardoor 'Volderke' zijn eerste overwinning in zijn nieuwe trui kon binnenrijven.
  Greg Van Avermaet (Predictor-Lotto) won de sprint van het peloton, voor Gorik Gardeyn (Unibet.com)

  07-07-2007 om 11:23 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND VAN VRIJDAG 06/07/2007

  wbvlogo

  VRIJDAG 06/07/2007 – ST.NIKLAAS (O) – Elites m/c / Elites z/c / Beloften – 98 Km - 02h12min

  Aantal deelnemers :

  1. Stijn De Volder
  2. Greg Van Avermaet uit Hamme (Predictor-Lotto)
  3. Gorik Gardeyn
  4. Niko Eeckhout
  5. Mindaugas Goncaras
   

  06/07/2007 – KONTICH (A) – Juniores – 8,3 Km

  Individuele tijdrit

  Aantal deelnemers : 151
  1. Ole Haavardsholm
  25. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)

  07-07-2007 om 11:13 geschreven door kenny


  06-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 06/07/2004
  Cedric Koppen 01


  Wie ons nu nog vraagt of fietspaden veilig zijn en of wielrenners op het fietspad thuishoren stellen we vanaf heden onomwonden NEEN !!!

   

  Deze namiddag is Cedric Koppen (Beveren-KSV Deerlijk) opnieuw het slachtoffer geworden van een verkeersongeval.(1 jaar geleden te Wetteren onderuit gereden) Terwijl hij fietste op het fietspad in de omgeving van Knokke is Cedric door een auto onderuit gereden.

  Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis van Knokke. Naast diverse diepe snijwonden werd tevens een complexe breuk van de duim vastgesteld. Maandag zal hij hiervoor geopereerd worden. Mogelijks zit het wielerseizoen voor Cedric er op !!!!!

  Met dank aan Alain Koppen

  06-07-2007 om 21:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 05/07/2007

  wbvlogo

  DONDERDAG 05/07/2007 – POPERINGE (W) – Elite z/c + Beloften – 68 Km – 01h41min

  Aantal deelnemers : 49

  1. Benjamin Verraes
  2. Sébastien Six
  3. Jo Maes 
  28. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster)
   

  05/07/2007 – ASSENEDE (O) – Elite z/c + Beloften – 108 Km – 02h30min

  Aantal deelnemers : 48

  1. Patrick Cocquyt
  2. Peter Williams
  3. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C) op 1'10"
  6. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 2'10"
  9. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T) op 2'40"
  20. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T) op 3'00"
  30. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
   

  05/07/2007 – NIEUWRODE (VB) – Elite z/c + Beloften – 117 Km – 02h30min

  Aantal deelnemers : 86

  1. Dejan Aistrup
  2. Stijn Ennekens
  3. Koen Iwens
   

  05/07/2007 – MELLE (O) – Elite m/c /Elite z/c /Beloften – 170 Km – 03h53min

  Aantal deelnemers : 115
  1. Darren Lapthorne
  7. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM) op 16"
  11. Robby Meul uit St.Niklaas (DFL-Cyclingnews)
  20. Thomas De Gendt uit Beveren (Davo)

  06-07-2007 om 21:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJDAG 6 JULI - CRITERIUM TE SINT-NIKLAAS !!!!!

  VRIJDAGAVOND 6 JULI CRITERIUM IN SINT-NIKLAAS

   

  In samenwerking met het stadsbestuur en alle wielerclubs van groot Sint-Niklaas organiseert wielerclub Stadsbelangen op vrijdag 6 juli de 76ste Grote Prijs van de Stad Sint-Niklaas, de 4de ereprijs Theo Verschueren. Na drie jaar werd de formule achter derny’s afgeschaft. Omdat er een wildgroei aan dergelijke organisaties gekomen is en omdat men met een criterium meer renners kan laten starten.

  De bedoeling was om de nationale kampioenen van de voorbije vijf jaar als kapstok voor dit criterium te gebruiken. Maar Serge Baguet is aan vakantie toe en komt niet. Niko Eeckhout, Geert Omloop en toekomstig schepen van sport Tom Steels zijn er uiteraard wel. Samen met de streekrenners Dominique Cornu, Greg Van Avermaet, Preben Van Hecke en de hele veldrittop Erwin Vervecken, Sven Nys, Bart Wellens en Niels Albert zijn zij de trekpleisters voor dit criterium.

  Met de kersverse kampioen Stijn Devolder wordt onderhandeld.

  Deelnemers :

  Tom Steels, Geert Omloop, Sven Nys, Niko Eeckhout, Steven Thijs, Gunther Sterck, Greg Van Avermaet, Nico Mattan, Nic Ingels, Dominique Cornu, Bart Wellens, Erwin Vervecken, Steven De Neef, Robby Meul, Steven Caethoven, Jarno Van Mingeroet, Jan Kuyckx, Jurgen Van Goolen, Mindaugas Goncaras, Bert Scheirlinckx, Preben Van Hecke, Guy Smet, Kevin Van der Slagmolen, Tom Stremersch, Erwin Thijs, Peter Wuyts, Niels Albert, Thibault Koppen, Anthony Van den Berghe.

  Parcours: Grote Markt, Parklaan (tot Moerlandstraat) en O.-L.-Vrouwstraat

  Afstand: 45 ronden van 2,180 km

  Start: 19u30

   

  TEKST : fvdv

  06-07-2007 om 16:32 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007

  VILVOORDE  01/07/07 FLANDERS CUP 2007 

   

   

  FILIP VAN HECKE 5de TE VILVOORDE

  Vorige zondag  werd de vierde manche van de Flanders Cup 2007 verreden te Vilvoorde, domein De Drie Fonteinen, gelegen aan de trainingspiste van Kim Gevaert.Het was er een snelle omloop doch door de korte, opeenvolgende klimmetjes wel een selectieve omloop. Het parcours lag er gelukkig nog eens droog bij! Aan de start daar in Vilvoorde ook Filip Van Hecke:

  -“In de start zelf liet ik me wat weg drummen en kreeg enkele “kwakjes” waardoor ik na een halve ronde als tiende doorkwam. Achter mij was ploegmaat Luc Baert ten val gekomen zodat hij meteen was uitgeschakeld voor een ereplaats.”

  Gerrit Delfosse en Ronny De Metter  die later  1 en 2 zouden worden, reden van de rest weg en maakten onder zichzelf uit wie de snelste was.

  -“Ikzelf reed in een groepje met Mario Wauters, Bart Feyaerts, Peter Verstraete en Tom Segers en streden voor de vierde plaats.Feyaerts en Segers dienden de rol te lossen zodat ik samen met Verstraete de laatste ronde in ging. Op één van de steile klimmen moest ik lossen. Ik kreeg het gaatje niet meer dicht en diende genoegen te nemen met de 5de plaats bij de masters 1.”

  In die categorie werden Luc Baert (Zele) 20ste en Johan De Bruyn (Zele) 14de.


  V HECKEFILvilvoorde bew5.7
  Filip Van Hecke in actie: te Vilvoorde

  V.HECKEFILkessel bew5.7

  Filip Van Hecke in actie: te Kessel 

   

  TEKST : Flor Van de Velde

  06-07-2007 om 16:13 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJDAGAVOND 6 JULI 2007 CRITERIUM TE ST.NIKLAAS !!!!!

  GEEN DERNY’S, WEL CRITERIUM OP SINT-NIKLASE MARKT

   

  ST NIKL crit pod 06 bew25.6
  Vorig jaar stond Niko Eeckhout als winnaar van de dernykoers naast zijn gangmaker Walter Huybrechts

  Sint-Niklaas
  heeft achter het criterium achter derny’s een punt gezet en start op Vrijdagavond 6 juli met een gewoon criterium. Wat de derny’s betreft hebben de organisatoren de zaak degelijk bekeken en vonden dat, daar waar er vroeger maar enkele wedstrijden in die discipline waren, er nu eigenlijk al wat té veel zijn. Daarom dat de Koninklijke Stadsbelangen voor hun  76ste Grote Prijs iets nieuws wilde aanbieden. Een criterium waarin ook de elite z.c. en de beloften hun kans krijgen.

   

  Het wordt ook een grootse organisatie want de Koninklijke Stadsbelangen zit nu onder één dak met het stadsbestuur van Sint-Niklaas en werkt ook samen met een hele reeks ervaren organisatoren uit Groot-Sint-Niklaas. Dat zijn Belsele Sportief, Sportherleving en Gemeentebelangen Nieuwkerken, de Albertvrienden Puivelde, het Feest-& Sportcomité Molenhoek Sinaai, WTC Kontakt, de Vriendenkring Grote Prijs De Ster en het Cycling Team Verschueren Sport.

   

  Die verenigingen hebben iets moois in elkaar gestoken zodat de sportliefhebbers er al vanaf 18.30u welkom zijn. Dan begint er namelijk een publiciteitskaravaan op het parcours rond te rijden, worden de renners en sponsors voorgesteld, zullen de deelnemende Belgische kampioenen een ereronde rijden (als ze er zijn tenminste, want naar het schijnt zijn Serge Baguet en Peter Van Peteghem dan met verlof????) en tenslotte kan eveneens de opwarming der renners meegemaakt worden. Om 19.30u volgt dan de start van het criterium.

   

  De renners rijden een koers van 45 ronden van 2,180 km en wat bijzonder interessant is om weten, is langs waar de deelnemers moeten rijden. Ze vertrekken op de Grote Markt –West aan de krantenwinkel van Wim Maes, voor degenen die dat daar kennen. Dan rijden ze -en dat is spiksplinternieuw – de Parklaan op tot aan de verkeerslichten van de Moerlandstraat. Daar is het keerpunt want er wordt het andere rijvak opgereden, richting Grote Markt. Ze rijden er tot achter de Onze-Lieve-Vrouwkerk en zo naar de aankomstlijn te bollen ter hoogte van de krantenwinkel Wim Maes.

  Dit parcours wordt al afgesloten vanaf 18u en dat tot rond 22u

  De koersformaliteiten vinden uiteraard plaats op het Stadhuis en de kleedkamers hebben ze voorzien in het Sinbad op de Parklaan.

   

  En dan de renners. Er zijn nog wel onderhandelingen bezig maar zeker is dat de top uit het veldrijden naar Sint-Niklaas komt: Sven Nijs, Erwin Vervecken, Bart Wellens en Niels Albert.

  Verder zijn voorzien: Tom Steels, Peter Wuyts, Geert Omloop, Niko Eeckhout, Greg Van Avermaet, Dominique Cornu, Nico Mattan, Glenn Dhollander, Robby Meul, Steven Caethoven, Jarno Van Mingeroet, Filip Meirhaege, Kevin Van der Slagmolen, Bert Scheirlinckx, Preben Van Hecke, Pieter Mertens, Erwin Thijs, Christoph Roodhooft, Jan Kuyckx, Jelle Vanendert, Tom Stremersch, Guy Smet, Gunter Sterck, Nic Ingels, Thibault Koppen, Anthony Van den Berghe.

   

  De bestuursploeg van Stadsbelangen bestaat momenteel uit voorzitter Eddy Moorthamer, ondervoorzitter Alfons De Martelaere, secretaris Jean-Pierre Van Campfort en penningmeester Roger De Cock.

  Het criterium krijgt als titel ook “4de Ereprijs Theo Verschueren” mee.

   

  ST NIKL critnikotheoeddy bew25.6

  Niko Eeckhout kan dit jaar proberen om het criterium te winnen zonder derny. Hij staat hier bij ex-Wereldkampioen Theo Verschueren wiens 4de Ereprijs wordt gereden en de voorzitter-engelbewaarder, Eddy Moorthamer van Stadsbelangen.  TEKST EN FOTO’S :
  Flor Van de Velde

   

   

   

  06-07-2007 om 15:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 05/07/2007

  BELGISCH KAMPIOEN STIJN DE VOLDER TE ST.NIKLAAS

   

  De inrichters van het criterium te Sint-Niklaas hebben een akkoord kunnen afsluiten met de kersverse Belgische kampioen Stijn Devolder.

  Hij zal vrijdagavond op de Grote Markt van de Wase hoofdstad voor de eerste maal in een officiële wedstrijd starten in zijn driekleurtrui. Zijn twee ploegmakkers, Jurgen Van Goolen en Gianni Meersman, rijden eveneens dit criterium.

   

  TEKST: fvdv

  06-07-2007 om 15:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 06/07/2007

  NIELS ALBERT bew 5.7

  Niels Albert is in de profkoers van Melle ten val gekomen en liep een sleutelbeenbreuk op naast verwondingen aan zijn hoofd. Hij zal dus vrijdagavond in Sint-Niklaas niet aan de start komen. De verwondingen aan zijn hoofd bleken vrij ernstig te zijn en Albert werd overgebracht naar het ziekenhuis in Herentals.

   

  TEKST: fvdv

  06-07-2007 om 15:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE HERBEUMONT - JUNIORES VAN WOENSDAG 04/07/2007

  WOENSDAG 04/07/2007 – HERBEUMONT - Juniores

   

  DAVY STAES BIJZONDER STERK IN KLIMKOERS !!!


  STAESDherbeumontpodbew6.7
  Het podium van de klimkoers te Herbeumont: vlnr Jorg Pannekoek (2de), winnaar Laurens Lambrechts (Merksplas) en Davy Staes (3de)


  Reeds gans het seizoen koerst Davy Staes (Sint-Niklaas – Josan) opvallend goed. Toen hij vorige week geen antwoord wenste te geven op de vraag welke wedstrijden er voor hem belangrijk waren, heeft het nu met de pedalen gezegd te Herbeumont waar het klimwerk belangrijk was.

  Davy blikte nu terug op die koers waarin hij schitterend 3de werd.

  -“ In de grote ronde was ik al een drie, vier keer weggeweest maar dit was enkel maar een test. Op de eerste doortocht naar de aankomst kwam ik als eerste door en schudde al eens aan de boom.We waren weg met een  vijftal renners, ook de latere winnaar Lorenz Lambrechts was mee. Er kwamen nog enkele aansluiten maar het draaide niet rond waardoor terug alles samen kwam.”

  Maar Davy bleef actief en op de baan die naar de aankomstlijn leidde geraakte hij weg. “Maar daar moest ik nog drie keer over de steile klim. Thomas Op de Beeck en Raf Vanlommel kwamen ook bij me aansluiten.”

  Toch was het Laurens Lambrechts die aan de haal ging en 25sec voorsprong nam.

  -“Ik maakte tempo op die beklimming maar kon op weinig hulp rekenen. Ik moet wel zeggen dat Thomas Op de Beeck op de andere stukken vol meewerkte en zich zeker niet spaarde! “

  Het werd nu echt spannend want bij het ingaan van de laatste ronde volgde Staes al op 7 sec van leider Lambrechts. Hij liet zijn gezellen Op de Beeck en Vanlommel in de steek en reed alleen op weg naar Lambrechts. Tot op 15 – 20 meter naderde hij.

  -“Maar toen we boven waren was Lambrechts terug in het voordeel doordat hij zijn eigen tempo kon rijden en nog even kon versnellen op het vals plat. Ik had toch een serieuze inspanning geleverd en op dat stuk liep hij terug wat uit.Ik wist dat ik er alleen niet meer bijraakte. Ik hoorde Op de Beeck roepen om te wachten,wat ik deed. Achteraf kreeg ik er wel veel spijt af maar ik dacht er met hem nog naartoe te kunnen rijden. In de afdaling namen we geen risico meer en zag dat er nog vier renners terug kwamen en dat doordat ik in gehouden had met op Thomas te wachten en geen risico's te nemen in de afdaling.”

  Davy probeerde in volle eindstrijd nog enkele keren weg te geraken maar de Nederlander Van Demen haalde hem telkens terug. Diezelfde Nederlander demarreerde nog en Davy sprong mee en hij zette toen al van heel ver zijn sprint in.

  -“Enkel Jorg Pannekoek kon er nog voorbij komen.Ik was teleurgesteld dat hij er nog over kwam want hij had heel de koers niks gedaan dan alleen gevolgd en een ander het verloop in handen laten nemen. Het was doordat ik wachtte op Op de Beeck dat zijn groepje kon terug komen. Ik had eigenlijk geen rekening meer gehouden met dat groepje en ook niet meer omgekeken. Wat dus een grote fout was.”

  Achteraf bekeken had Davy Staes wel gelijk, dat er méér zat in deze klimkoers. Hij had zelfs kunnen winnen want op een klim 20 sec goedmaken getuigt wel van grote sterkte.

  -“Maar Laurens heeft de zege zeker niet gestolen! Moest ik vroeger kunnen wegrijden hebben in de achtervolging op Lambrechts, zijn ploegmaten sprongen meestal telkens op het wiel, denk ik dat ik wel veel kans maakte om te winnen. Maar ik heb al genoeg ondervonden dat je om te winnen ook wel geluk nodig hebt.”

  STAES DHERBEUMONT bew6.7
  Davy Staes leidt hier de beklimming.  TEKST EN FOTO’S : Flor Van de Velde
  .

  06-07-2007 om 15:52 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER VOOR VRIJDAG 06/07 , ZATERDAG 07/07 , ZONDAG 08/07 , MAANDAG 09/07 , DINSDAG 10/07 , WOENSDAG 11/07/2007 EN VRIJDAG 13/07/2007

  WIELERKALENDER

   

  NATASJA VRASEbew5.7

  Voor Vrasene is het weer zo ver. Secretaresse Natasja Verbuyst van de Smishoekvrienden heeft weer alles tot in de puntjes voorbereid voor drie wielerwedstrijden. Een dame die deze functie vervult, is wel uiterst zeldzaam.


  In juli zullen de wielerliefhebbers zeker hun hartje kunnen ophalen want er is heel wat op komst. Na het criterium op de Grote Markt te Sint-Niklaas op vrijdagavond 6 juli komt zaterdag 7 juli Tielrode aan de beurt daar waar we in alle boekjes en kalenders wel eens ‘Temse’ lezen. Neen het is een nieuwelingenkoers aan “de bergop” van de Ruisstraat. Vorig jaar reden de 35 juniores daar omhoog en de zege was voor David Reyniers. Deze keer mag schepen Hugo Maes de nieuwelingen verwelkomen en dat wordt voor deze jongens en serieuze test op de beklimming. De start wordt gegeven om 15u voor 65 km of 9 ronden van 7,2 km.

   

  Zondag 8 juli wordt het echt kiezen want niet minder dan 4 koersen staan op de agenda.

  Ook het 49ste Grote Wielerfestival Paul Goossens begint dan in Vrasene. We stellen het hele programma reeds voor. Zondag 8 juli rijden de nieuwelingen de Grote Prijs Paul Goossens. Start om 15u voor 7 ronden van 9,4 km of 66 km. Inschrijving in Café Sleutelhof en dat is ook voor alle wedstrijden die de Smishoekvrienden organiseren. Daar ligt in de Brugstraat ook de aankomstlijn. Vorig jaar waren er 60 deelnemers en de zege was voor de Nederlander Ralph Gelens die toen al voor de 5de keer won.

  Woensdag 11 juli pakken de Smishoekvrienden na een jaar onderbreking, weer uit met hun junioreskoers, opnieuw in de Brugstraat aan ’t Sleutelhof. Vertrek om 15.30u (want ’t is jaarmarkt geweest!) De afstand bedraagt 94 km of 10 ronden van 9,4 km.

  Om de wielerweek Vrasene af te sluiten rijden op vrijdag 13 juli de elite z.c. & U23 nog een wedstrijd van 113 km of 12 ronden. De start wordt gegeven om 18u. Het is de Grote Prijs Zakenkantoor Roger Nijs. Ook nu zijn alle koersformaliteiten in café Sleutelhof in de Brugstraat. Vorig jaar waren er 51 deelnmemers en de zege was voor Guy Smet.

  Tot daar het hoofdstuk Vrasene.

   

  Zondag 8 juli wordt in Wachtebeke aan de Overslagdijk om 15u ook de start gegeven voor een koers voor elite z.c. & U23. Afstand is 119 km of 14 ronden.

  Diezelfde categorie koerst op die namiddag ook in Zele Heikant waar de inschrijving plaatsvindt inTaverne ’t Gelag. Start om 15u en de afstand staat er op 112 km of 17 ronden van 6,6 km.

  Voor de juniores is er zondag 8 juli een wedstrijd te Sint-Gillis Kalf. Ze vertrekken er om 15u en moeten 94 km fietsen verdeeld over 16 ronden van 5,9 km. Inschrijving in de wijkschool in de Eekbergstraat 10. Vorig jaar waren er 42 deelnemers en de winnaar was de buitenlander met de verschrikkelijk moeilijke naam Povilas Chorlampenkovas.

   

  Komen we dan bij maandag 9 juli om opnieuw naar de elite z.c. te gaan kijken. Ditmaal in Sinaai in het centrum van de gemeente. Inschrijving in Café Het park, Sinaaidorp 2 en start om 18.30u. Een leuke avondwedstrijd dus. De afstand bedraagt 112 km of 14 ronden van 8 km.Vorig jaar stonden 42 renners aan de start en Guy Smet won toen zijn 12de koers van het seizoen.

   

  Dinsdag 10 juli komt Wachtebeke Overslag weer aan de beurt met Elite z.c. Start 15u voor 119 km of 14 ronden van 8,5 km. Inschrijving is er in de feesttent Oudeburgsesluis Overslagdijk.

   

  SAMENSTELLING EN FOTO : fvdv

   

  06-07-2007 om 15:46 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZATERDAG 07/07 EN ZONDAG 08/07/2007

  ZATERDAG 07 JULI 2007 – HOOFDPLAAT (Ned)  - Café ‘t Krikje – Dorpstraat 20

   


  G / G+

  14:00

  49 Km

   9 Ronden

  F2

  14:01

  49 Km

   9 Ronden

  F1

  14:02

  49 Km

   9 Ronden

  E / E+

  14:03

  49 Km

   9 Ronden

  C / D

  15:30

  60 Km

  11 Ronden

  A / B

  15:33

  60 Km

  11 Ronden

   

  ZONDAG 08 JULI 2007 - DESTELBERGEN – Café Den Hul - Eenbeekstraat
   Locatie Eenbeekstraat - Destelbergen


  G / G+

  14:00

  56 Km

   8 Ronden

  F2

  14:01

  56 Km

   8 Ronden

  F1

  14:03

  56 Km

   8 Ronden

  E / E+

  16:00

  63 Km

   9 Ronden

  C / D

  16:01

  63 Km

   9 Ronden

   

   

   

   

  Kampioenschap van België Catg. E / E+


  Z0NDAG 08 JULI 2007 - SINAAI 
  - De Boogscheut - Vleeshouwerstraat
   Locatie Vleeshouwerstraat - Sinaai  A / B

  13:30

  70 Km

  14 Ronden

   

  ALLE TOERISTEN    16:00       45 Km      9 Ronden

  INWONERS              18:00       25 Km      5 Ronden  waod

  06-07-2007 om 14:39 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR VRIJDAG 06/07 , ZATERDAG 07/07 , ZONDAG 08/07 , DINSDAG 10/07 EN DONDERDAG 12/07/2007

  VRIJDAG 06/07/2007 - TIELRODE (9140) - Antwerpsesteenweg - Café Schuttershof

   

  INWONERS

   

  18h30 en 19h30

  ZATERDAG 07/07/2007 - MOERZEKE (9220) - Dorp - Café de Klok

  E-cat 13h
  FG-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h
  B-cat 16h01

  ZONDAG 08/07/2007 - LIERDE (9570) - Kleinendries - Feesttent

  10de rit VWF-GEDITROFEE

  E-cat 13h
  FG-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h
  B-cat 16h01

  DINSDAG 10/07/2007 – ROOSDAAL (1760) - Brusselstraat 24 - Café Fifty-Fifty

  E-cat 15h
  FG-cat 15h01
  C-cat 16h30
  D-cat 16h31
  A-cat 18h
  B-cat 18h01

  DONDERDAG 12/07/2007 - MALDEREN (1840)- Lippelostraat 106 - Garage Modern Verdonck Fiat

  E-cat 16h
  FG-cat 16h01
  C-cat 17h30
  D-cat 17h31
  A-cat 19h
  B-cat 19h01


  vwf

  06-07-2007 om 14:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BUGGENHOUT VAN WOENSDAG 04/07/2007

  Woensdag 04/07/2007 – BUGGENHOUT – Elite z/c + Beloften

   

  NUMMER 4 VOOR BJORN COOMANS !!!!

   
  OPDORP bloemencoomansbew5.7 

  De bloemen voor Björn Coomans

  Te Buggenhout-Opdorp stonden De Opdorpse Vrienden in voor de organisatie van hun EZC / U23 wedstrijd. Met 35 renners stond er maar weinig op de deelnemerslijst alhoewel, er was geen enkele buitenlander en dat is in het huidig tijdsgebeuren wel héél uitzonderlijk. Het slechte weer zal er veel te maken gehad hebben dat het deelnemersveld beperkt bleef.

  Er moesten 16 ronden van 7,2 km gereden worden. Voor de regio reden mee: Bjorn Meersman (Bornem), André Van Geertsom (Sint-Niklaas), Björn Coomans (Puurs), Lieven Dieleman (Zele), Kris De Block (Mariekerke), Stein Vermeulen (Nieuwkerken-Waas) en Joachim De Wolf (Breendonk).

  Het was Bjorn Meersman die op het einde van de 1ste ronde wilde weggeraken. Hij kreeg het gezelschap van Bjorn Coomans en Michaël Van Staeyen. Op het einde van de 2de ronde liep alles terug samen.

  Jérémy Burton waagde in de 4de ronde z'n kans maar hij werd eveneens snel ingelopen. Een ronde verder was het de beurt aan André Van Geertsom, Kim Tesseur en Stein Vermeulen.

  Veel voorsprong kregen ze niet en Björn Coomans sloot ook nog aan.

  De 6de en 7de ronde werden vrij gevaarlijk door een hevig onweer. Door de hevige regenval was het zicht vrij beperkt. De renners wisten ook wel dat risico’s nemen niet kon en ze hielden zich stil. Het parcours had meer weg van een klein meer. Gelukkig werden de hemelsluizen terug dicht gedraaid in de 8ste ronde. Dat was het sein voor 15 renners om een aanval op te zetten. ’t Was zelfs de beslissende. Reden mee: Greg De Winde, Bart Baeyens (Willebroek), Kenneth Verdickt, Dimitri Fauville, Bjorn Meersman, André Van Geertsom, Kim Tesseur, Michael Van Staeyen, Björn Coomans, Jonathan Godfroid, Christophe Vandoren, Stein Vermeulen, Matti Stiens, Vincent Franchimont en Jérémy Burton. 

  De rest van het deelnemersveld raakte ver achterop en werd in de 13de ronde uit wedstrijd genomen. Op het einde van de 14de ronde probeerden Björn Coomans en Michael Van Staeyen hun maats te verrassen maar dat feest ging niet door.Er volgden nog meerdere pogingen maar niemand geraakte weg. In de regen werd dan ook gespurt met vijftien voor de zege. Greg De Winde was al gauw uitgeteld toen hij een bocht miste. Gelukkig was het niet te erg en hij kwam nog als 15de over de meet.

  De spurt werd gewonnen door Björn Coomans die daarmee zijn 4de zege van het seizoen behaalde. Tevens won hij het klassement voor de premiespurten. Hij had er vier van de vijf gewonnen en één keer was hij 2de.

  Michaël Van Staeyen werd 2de in de uitslag. Voor hem was het de eerste wedstrijd na twee weken verplichte rust na zijn zware valpartij in Duitsland. Kenneth Verdickt werd 3de, Christophe Vandooren 4de en Dimitri Fauville 5de.

  Bjorn Meersman werd 8ste, André Van Geertsom 12de , Stein Vermeulen 13de, Lieven Dieleman 19de en Joachim De Wolf 20ste.

  Leuk detail: een kwartier na de wedstrijd begon het opeens heel hevig te hagelen zodat het wegdek er wit bij lag. Een groot geluk dat de renners toen al binnen waren.

   

  OPDORP bjornmeersman bew5.7
  Björn in volle aktie.


  OPDORP startbew5.7

  Voor de start , iedereen een beetje gespannen.

  OPDORP hagelbew5.7 

  Een kwartier na  de aankomst , hevige hagelbuien.

  TEKST :
  Flor Van de Velde

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

  06-07-2007 om 13:58 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE ARDOOIE VAN WOENSDAG 04/07/2007

  WOENSDAG 04/07/2007 – ARDOOIE – Dames Elite

   

  CATHERINE DELFOSSE WINT IN ARDOOIE , STREEKRENSTERS NIET IN BEELD.


  ARDOOIaankomst bew5.7
  Het was een knap duel, gewonnen door Cathérine Delfosse voor Lensy Debboudt


  ARDOOIdelfossebloembew5.7

  Cathérine Delfosse uit Battice met de bloemen.

   

  Te Ardooie was er de Grote Prijs Theo Eeckhout voor Dames Elite georganiseerd door Jong en Moedig. Met 49 rensters kregen ze een flink deelnemersveld. Er moest 20 ronden van 4 km of 80 km gefietst worden.

  De streekregiorensters waren Melisse Huyghe (Breendonk), Charlotte Van Damme (Eksaarde), Nana Steenssens (Zwijndrecht), juniore Veronique Staes (Sint-Job-In't-Goor) en Natasja Nobels (Dendermonde). Het Benelux Team was met 9 rensters aanwezig : Carine Potums (Londerzeel), juniore Amy De Ridder (Grembergen), Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Patricia Thys (Hoboken), Greetje De Vos (Oudenaarde), Elke Vanderhauwaert (Beveren-Leie), Sofie De Nys (Gentbrugge), Natacha Hoedt (Herseaux) en Cindy Vandermeulen (Stekene).

  Gelukkig was het droog maar er stond wel een stevige wind.

  Reeds van bij de start werd er goed gekoerst. Lindsey Sticker, Elise Depoorter en Hannah Verhaeghe hadden al een mooie voorsprong opgebouwd na 4 km. Juniore Maaike Debboudt ging in de achtervolging. Lindsey Sticker met een letsel aan de knieën moest vooraan afhaken maar het duo Depoorter-Verhaeghe haalde toch een maximale voorsprong van 2 minuten.

  In het peloton waren er verschillende pogingen, van onder andere Amy De Ridder en Natasja Nobels , om naar het leidersduo toe te rijden wiens voorsprong zo toch begon te dalen.

  Na 40 km. hadden we nog steeds Hannah Verhaeghe en Elise Depoorter aan de leiding. Zij werden op korte afstand gevolgd door An De Keyser, Patricia Thys en Catherine Delfosse en deze drie kwamen in de 11de ronde aansluiten zodat we 5 rensters aan de leiding kregen.

  Dit was het teken voor Lensy Debboudt om solo op zoek te gaan naar de vijf. Twee ronden later kwam ook zij aansluiten. We zaten nu met zes rensters op kop.

  Op 20 km van het einde  gingen er weer vier in de achtervolging : Veerle Ingels, Mieke De Clercq, Grace Verbeke en Corine Hierckens.Een ronde later kwam ook Sylvia Debboudt aansluiten bij de achtervolgsters. Zo kregen we zes leidsters en vijf achtervolgsters.Dan volgde een trio : Melissa Flagothier, Anja Nobus en Ilse Geldhof.

  Met nog 2 ronden te gaan bleven de zes veilig aan de leiding. Ze konden in de spurt uitmaken voor wie de bloemen waren. Het was een nek-aan-nek spurt tussen Catherine Delfosse en Lensy Debboudt. Het verschil was heel miniem maar de zege ging naar Catherine Delfosse voor Lensy Debboudt, An De Keyser, Patricia Thys (4de), Hannah Verhaeghe en Elise Depoorter. West-Vlaams kampioene Grace Verbeke kwam nog afgescheiden als 7de binnen op 1'10".

  Voor Catherine Delfosse (Lotto-Belisol Ladiesteam) uit het Luikse Battice was het de 1ste zege van het seizoen.

  Melissa Huyghe werd 16de, Greetje De Vos 17de, Natasja Nobels 22ste, Sofie De Nys 25ste, Amy De Ridder 26ste, Veronique Staes 31ste, Carine Potums 33ste, Cindy Vandermeulen 36ste, Nana Steenssens 37ste, Natacha Hoedt 39ste en Ilse Van De Pontseele 43ste.

   

  ARDOOI greetjedevosbew5.7 

  Greetje De Vos van het Benelux Team, moest tevreden zijn met een 17de plaats.  TEKST : fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael.

   

   

   

   

  06-07-2007 om 13:44 geschreven door kenny


  05-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 04/07/2007

  wbvlogo

  WOENSDAG 04/07/2007- HERENTHOUT (A) – Elite z/c + Beloften – 113,4 Km – 02h33min

  Aantal deelnemers : 86

  1. Patrick Van Roosbroek
  2. Michaël Van Staeyen
  3. Kevin Peeters
   

  04/07/2007- DIKKEBUS (W) – Juniores – 93 Km – 02h20min

  Aantal deelnemers : 71

  1. Kirill Pozdnyakov
  40. Karl Ulrich Van Osselaer uit Zwijndrecht (WAC-Team) op 6'20"
   

  04/07/2007- KAMPENHOUT (VB) – Juniores – 108 Km – 02h36min

  Aantal deelnemers : 64

  1. Ruben Engelen
  4. Sander Stiegelis
  5. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (C.T.Menen) 
  32. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) op 4'00"
   

  04/07/2007- ARDOOIE (W) – Dames Elite – 80 Km – 02h11min

  Aantal deelnemers : 49

  1. Catherine Delfosse
  4. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
  9. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee) op 1'30"
  16. Melissa Huyghe uit Breendonk (Bianchi-Duvel-CataBikes) op 1'55"
  22. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Biachi) op 2'15"
  26. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
  31. Veronique Staes uit St.Job in het Goor (Steeds Vooraan Kontich)
  33. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
  36. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  37. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling)
  43. Ilse Van Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
   

  04/07/2007- DIKKEBUS (W) – Nieuwelingen – 68,2 Km – 01h44min

  Aantal deelnemers : 62

  1. Jonathan Breyne
   

  04/07/2007- KAMPENHOUT (VB) – Nieuwelingen – 67,5 Km – 01h39min

  Aantal deelnemers : 36

  1. Joaquim Durant
   

  04/07/2007- SCHELDEWINDEKE (O) – Nieuwelingen – 68 Km – 01h41min

  Aantal deelnemers : 47

  1. Niels Reynvoet
  3. Jonas De Vylder uit Desteldonk (De Schacht Doe Het Zelf) op 1'07"
  4. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen) op 2'35"
  6. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 2'45"
  9. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  10. Jeffrey Heirbaut uit Zele (C.T.Menen)
   

  04/07/2007- SINT KATELIJNE WAVER (A) – Nieuwelingen – 68,4 Km – 01h37min

  Aantal deelnemers : 41

  1. Mario Sarens
  39. Brian Rubens van L.O. (WAC-Team)
   

  04/07/2007- ST.LAMBRECHTS-HERK (HASSELT) (LB) – Nieuwelingen – 62,4 Km – 01h41min

  Aantal deelnemers : 34
  1. Jorne Carolus

  05-07-2007 om 17:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN 04/07/2007
  Proficiat aan FRANKY WEEMAES uit Melsele met zijn 2°Seizoenszege in de Catg.B !!!
  Proficiat aan ROBBY DE ROOS uit Moerbeke met zijn 5°Seizoenszege in de Catg.A !!!
  Proficiat aan FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren met zijn 6°Seizoenszege in de Catg.E+ !!!
  Proficiat aan JOHN HEYNDRICKX uit Nieuwkerken met zijn Zege in de Catg.F1 !!!

  WOENSDAG 04/07/2007 - ST.GILLIS-WAAS - W.A.O.D.

  CATG. A / B - 61dln.
  1. FRANKY WEEMAES uit Melsele winnaar B
  2. ROBBY DE ROOS uit Moerbeke winnaar A
  6. Koen Heyrman uit Bazel (B3)
  7. Tim Vercauteren uit Belsele (A4)
  11. Sven Van Hoey (Ineos) (A5)
  14. Bart Cant uit Haasdonk (A7)
  15. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B8)
  16. Alex Goossens uit Vrasene (B9)
  21. Robby Van Raemdonck uit Kallo (A11)
  24. Ben Verburgt uit Hoboken (A14)
  28. Mario Bolssens uit Meerdonk (B14)
  29. Jef De Batist van L.O. (A15)

  CATG. C / D - 32 dln.
  1. Jean-Paul Maveau winnaar C
  2. Patrick Van Renterghem winnaar D
  6. Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D3)
  7. Walter De Veerman uit Lochristi (C4)
  11. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C7)
  16. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C11)
  21. Kenny Janssens uit Zwijndrecht (C15)
  22. Roger Schuurman van L.O. (C16)
  24. Marc Borghgraef uit Burcht (C18)
  26. Freddy Van Camp uit Stekene (D8)
  29. Filip Weemaes uit Kieldrecht (D10)

  CATG. E / E+
  1. Wim De Waal winnaar E
  3. Leo Mares uit Beveren (E3)
  4. FONS VAN RAEMDONCK winnaar E+
  7. Karel Andries uit Schoten (E+3)
  20. Bert De Coster uit Zwijndrecht (E17)

  CATG. F1
  1. JOHN HEYNDRICKX uit Nieuwkerken
  10. Dirk De Cauwer uit Hamme
  11. André Syvertsen uit Stekene
  14. Freddy De Blick uit Beveren

  05-07-2007 om 16:23 geschreven door kenny


  04-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJD W.A.O.D. TE ST.GILLIS-WAAS - WOENSDAG 04/07/2007

  WOENSDAG 04 JULI 2007 - ST.GILLIS-WAAS  - Wijk Het Kalf – Wijkschool - Eeckbergstraat 10
   Locatie Eeckbergstraat - St Gillis Waas


  G / G+

  16:00

  48 Km

   8 Ronden

  F2

  16:02

  48 Km

   8 Ronden

  F1

  17:30

  54 Km

   9 Ronden

  E / E+

  17:32

  54 Km

   9 Ronden

  C / D

  19:00

  65 Km

  11 Ronden

  A / B

  19:01

  65 Km

  11 Ronden


  waod

  04-07-2007 om 13:04 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!