.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    06-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 06/07/2007

    NIELS ALBERT bew 5.7

    Niels Albert is in de profkoers van Melle ten val gekomen en liep een sleutelbeenbreuk op naast verwondingen aan zijn hoofd. Hij zal dus vrijdagavond in Sint-Niklaas niet aan de start komen. De verwondingen aan zijn hoofd bleken vrij ernstig te zijn en Albert werd overgebracht naar het ziekenhuis in Herentals.

     

    TEKST: fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE HERBEUMONT - JUNIORES VAN WOENSDAG 04/07/2007

    WOENSDAG 04/07/2007 – HERBEUMONT - Juniores

     

    DAVY STAES BIJZONDER STERK IN KLIMKOERS !!!


    STAESDherbeumontpodbew6.7
    Het podium van de klimkoers te Herbeumont: vlnr Jorg Pannekoek (2de), winnaar Laurens Lambrechts (Merksplas) en Davy Staes (3de)


    Reeds gans het seizoen koerst Davy Staes (Sint-Niklaas – Josan) opvallend goed. Toen hij vorige week geen antwoord wenste te geven op de vraag welke wedstrijden er voor hem belangrijk waren, heeft het nu met de pedalen gezegd te Herbeumont waar het klimwerk belangrijk was.

    Davy blikte nu terug op die koers waarin hij schitterend 3de werd.

    -“ In de grote ronde was ik al een drie, vier keer weggeweest maar dit was enkel maar een test. Op de eerste doortocht naar de aankomst kwam ik als eerste door en schudde al eens aan de boom.We waren weg met een  vijftal renners, ook de latere winnaar Lorenz Lambrechts was mee. Er kwamen nog enkele aansluiten maar het draaide niet rond waardoor terug alles samen kwam.”

    Maar Davy bleef actief en op de baan die naar de aankomstlijn leidde geraakte hij weg. “Maar daar moest ik nog drie keer over de steile klim. Thomas Op de Beeck en Raf Vanlommel kwamen ook bij me aansluiten.”

    Toch was het Laurens Lambrechts die aan de haal ging en 25sec voorsprong nam.

    -“Ik maakte tempo op die beklimming maar kon op weinig hulp rekenen. Ik moet wel zeggen dat Thomas Op de Beeck op de andere stukken vol meewerkte en zich zeker niet spaarde! “

    Het werd nu echt spannend want bij het ingaan van de laatste ronde volgde Staes al op 7 sec van leider Lambrechts. Hij liet zijn gezellen Op de Beeck en Vanlommel in de steek en reed alleen op weg naar Lambrechts. Tot op 15 – 20 meter naderde hij.

    -“Maar toen we boven waren was Lambrechts terug in het voordeel doordat hij zijn eigen tempo kon rijden en nog even kon versnellen op het vals plat. Ik had toch een serieuze inspanning geleverd en op dat stuk liep hij terug wat uit.Ik wist dat ik er alleen niet meer bijraakte. Ik hoorde Op de Beeck roepen om te wachten,wat ik deed. Achteraf kreeg ik er wel veel spijt af maar ik dacht er met hem nog naartoe te kunnen rijden. In de afdaling namen we geen risico meer en zag dat er nog vier renners terug kwamen en dat doordat ik in gehouden had met op Thomas te wachten en geen risico's te nemen in de afdaling.”

    Davy probeerde in volle eindstrijd nog enkele keren weg te geraken maar de Nederlander Van Demen haalde hem telkens terug. Diezelfde Nederlander demarreerde nog en Davy sprong mee en hij zette toen al van heel ver zijn sprint in.

    -“Enkel Jorg Pannekoek kon er nog voorbij komen.Ik was teleurgesteld dat hij er nog over kwam want hij had heel de koers niks gedaan dan alleen gevolgd en een ander het verloop in handen laten nemen. Het was doordat ik wachtte op Op de Beeck dat zijn groepje kon terug komen. Ik had eigenlijk geen rekening meer gehouden met dat groepje en ook niet meer omgekeken. Wat dus een grote fout was.”

    Achteraf bekeken had Davy Staes wel gelijk, dat er méér zat in deze klimkoers. Hij had zelfs kunnen winnen want op een klim 20 sec goedmaken getuigt wel van grote sterkte.

    -“Maar Laurens heeft de zege zeker niet gestolen! Moest ik vroeger kunnen wegrijden hebben in de achtervolging op Lambrechts, zijn ploegmaten sprongen meestal telkens op het wiel, denk ik dat ik wel veel kans maakte om te winnen. Maar ik heb al genoeg ondervonden dat je om te winnen ook wel geluk nodig hebt.”

    STAES DHERBEUMONT bew6.7
    Davy Staes leidt hier de beklimming.



    TEKST EN FOTO’S : Flor Van de Velde
    .


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER VOOR VRIJDAG 06/07 , ZATERDAG 07/07 , ZONDAG 08/07 , MAANDAG 09/07 , DINSDAG 10/07 , WOENSDAG 11/07/2007 EN VRIJDAG 13/07/2007

    WIELERKALENDER

     

    NATASJA VRASEbew5.7

    Voor Vrasene is het weer zo ver. Secretaresse Natasja Verbuyst van de Smishoekvrienden heeft weer alles tot in de puntjes voorbereid voor drie wielerwedstrijden. Een dame die deze functie vervult, is wel uiterst zeldzaam.


    In juli zullen de wielerliefhebbers zeker hun hartje kunnen ophalen want er is heel wat op komst. Na het criterium op de Grote Markt te Sint-Niklaas op vrijdagavond 6 juli komt zaterdag 7 juli Tielrode aan de beurt daar waar we in alle boekjes en kalenders wel eens ‘Temse’ lezen. Neen het is een nieuwelingenkoers aan “de bergop” van de Ruisstraat. Vorig jaar reden de 35 juniores daar omhoog en de zege was voor David Reyniers. Deze keer mag schepen Hugo Maes de nieuwelingen verwelkomen en dat wordt voor deze jongens en serieuze test op de beklimming. De start wordt gegeven om 15u voor 65 km of 9 ronden van 7,2 km.

     

    Zondag 8 juli wordt het echt kiezen want niet minder dan 4 koersen staan op de agenda.

    Ook het 49ste Grote Wielerfestival Paul Goossens begint dan in Vrasene. We stellen het hele programma reeds voor. Zondag 8 juli rijden de nieuwelingen de Grote Prijs Paul Goossens. Start om 15u voor 7 ronden van 9,4 km of 66 km. Inschrijving in Café Sleutelhof en dat is ook voor alle wedstrijden die de Smishoekvrienden organiseren. Daar ligt in de Brugstraat ook de aankomstlijn. Vorig jaar waren er 60 deelnemers en de zege was voor de Nederlander Ralph Gelens die toen al voor de 5de keer won.

    Woensdag 11 juli pakken de Smishoekvrienden na een jaar onderbreking, weer uit met hun junioreskoers, opnieuw in de Brugstraat aan ’t Sleutelhof. Vertrek om 15.30u (want ’t is jaarmarkt geweest!) De afstand bedraagt 94 km of 10 ronden van 9,4 km.

    Om de wielerweek Vrasene af te sluiten rijden op vrijdag 13 juli de elite z.c. & U23 nog een wedstrijd van 113 km of 12 ronden. De start wordt gegeven om 18u. Het is de Grote Prijs Zakenkantoor Roger Nijs. Ook nu zijn alle koersformaliteiten in café Sleutelhof in de Brugstraat. Vorig jaar waren er 51 deelnmemers en de zege was voor Guy Smet.

    Tot daar het hoofdstuk Vrasene.

     

    Zondag 8 juli wordt in Wachtebeke aan de Overslagdijk om 15u ook de start gegeven voor een koers voor elite z.c. & U23. Afstand is 119 km of 14 ronden.

    Diezelfde categorie koerst op die namiddag ook in Zele Heikant waar de inschrijving plaatsvindt inTaverne ’t Gelag. Start om 15u en de afstand staat er op 112 km of 17 ronden van 6,6 km.

    Voor de juniores is er zondag 8 juli een wedstrijd te Sint-Gillis Kalf. Ze vertrekken er om 15u en moeten 94 km fietsen verdeeld over 16 ronden van 5,9 km. Inschrijving in de wijkschool in de Eekbergstraat 10. Vorig jaar waren er 42 deelnemers en de winnaar was de buitenlander met de verschrikkelijk moeilijke naam Povilas Chorlampenkovas.

     

    Komen we dan bij maandag 9 juli om opnieuw naar de elite z.c. te gaan kijken. Ditmaal in Sinaai in het centrum van de gemeente. Inschrijving in Café Het park, Sinaaidorp 2 en start om 18.30u. Een leuke avondwedstrijd dus. De afstand bedraagt 112 km of 14 ronden van 8 km.Vorig jaar stonden 42 renners aan de start en Guy Smet won toen zijn 12de koers van het seizoen.

     

    Dinsdag 10 juli komt Wachtebeke Overslag weer aan de beurt met Elite z.c. Start 15u voor 119 km of 14 ronden van 8,5 km. Inschrijving is er in de feesttent Oudeburgsesluis Overslagdijk.

     

    SAMENSTELLING EN FOTO : fvdv

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZATERDAG 07/07 EN ZONDAG 08/07/2007

    ZATERDAG 07 JULI 2007 – HOOFDPLAAT (Ned)  - Café ‘t Krikje – Dorpstraat 20

     


    G / G+

    14:00

    49 Km

     9 Ronden

    F2

    14:01

    49 Km

     9 Ronden

    F1

    14:02

    49 Km

     9 Ronden

    E / E+

    14:03

    49 Km

     9 Ronden

    C / D

    15:30

    60 Km

    11 Ronden

    A / B

    15:33

    60 Km

    11 Ronden

     

    ZONDAG 08 JULI 2007 - DESTELBERGEN – Café Den Hul - Eenbeekstraat
     Locatie Eenbeekstraat - Destelbergen


    G / G+

    14:00

    56 Km

     8 Ronden

    F2

    14:01

    56 Km

     8 Ronden

    F1

    14:03

    56 Km

     8 Ronden

    E / E+

    16:00

    63 Km

     9 Ronden

    C / D

    16:01

    63 Km

     9 Ronden

     

     

     

     

    Kampioenschap van België Catg. E / E+


    Z0NDAG 08 JULI 2007 - SINAAI 
    - De Boogscheut - Vleeshouwerstraat
     Locatie Vleeshouwerstraat - Sinaai



    A / B

    13:30

    70 Km

    14 Ronden

     

    ALLE TOERISTEN    16:00       45 Km      9 Ronden

    INWONERS              18:00       25 Km      5 Ronden



    waod


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR VRIJDAG 06/07 , ZATERDAG 07/07 , ZONDAG 08/07 , DINSDAG 10/07 EN DONDERDAG 12/07/2007

    VRIJDAG 06/07/2007 - TIELRODE (9140) - Antwerpsesteenweg - Café Schuttershof

     

    INWONERS

     

    18h30 en 19h30

    ZATERDAG 07/07/2007 - MOERZEKE (9220) - Dorp - Café de Klok

    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01

    ZONDAG 08/07/2007 - LIERDE (9570) - Kleinendries - Feesttent

    10de rit VWF-GEDITROFEE

    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01

    DINSDAG 10/07/2007 – ROOSDAAL (1760) - Brusselstraat 24 - Café Fifty-Fifty

    E-cat 15h
    FG-cat 15h01
    C-cat 16h30
    D-cat 16h31
    A-cat 18h
    B-cat 18h01

    DONDERDAG 12/07/2007 - MALDEREN (1840)- Lippelostraat 106 - Garage Modern Verdonck Fiat

    E-cat 16h
    FG-cat 16h01
    C-cat 17h30
    D-cat 17h31
    A-cat 19h
    B-cat 19h01


    vwf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BUGGENHOUT VAN WOENSDAG 04/07/2007

    Woensdag 04/07/2007 – BUGGENHOUT – Elite z/c + Beloften

     

    NUMMER 4 VOOR BJORN COOMANS !!!!

     
    OPDORP bloemencoomansbew5.7 

    De bloemen voor Björn Coomans

    Te Buggenhout-Opdorp stonden De Opdorpse Vrienden in voor de organisatie van hun EZC / U23 wedstrijd. Met 35 renners stond er maar weinig op de deelnemerslijst alhoewel, er was geen enkele buitenlander en dat is in het huidig tijdsgebeuren wel héél uitzonderlijk. Het slechte weer zal er veel te maken gehad hebben dat het deelnemersveld beperkt bleef.

    Er moesten 16 ronden van 7,2 km gereden worden. Voor de regio reden mee: Bjorn Meersman (Bornem), André Van Geertsom (Sint-Niklaas), Björn Coomans (Puurs), Lieven Dieleman (Zele), Kris De Block (Mariekerke), Stein Vermeulen (Nieuwkerken-Waas) en Joachim De Wolf (Breendonk).

    Het was Bjorn Meersman die op het einde van de 1ste ronde wilde weggeraken. Hij kreeg het gezelschap van Bjorn Coomans en Michaël Van Staeyen. Op het einde van de 2de ronde liep alles terug samen.

    Jérémy Burton waagde in de 4de ronde z'n kans maar hij werd eveneens snel ingelopen. Een ronde verder was het de beurt aan André Van Geertsom, Kim Tesseur en Stein Vermeulen.

    Veel voorsprong kregen ze niet en Björn Coomans sloot ook nog aan.

    De 6de en 7de ronde werden vrij gevaarlijk door een hevig onweer. Door de hevige regenval was het zicht vrij beperkt. De renners wisten ook wel dat risico’s nemen niet kon en ze hielden zich stil. Het parcours had meer weg van een klein meer. Gelukkig werden de hemelsluizen terug dicht gedraaid in de 8ste ronde. Dat was het sein voor 15 renners om een aanval op te zetten. ’t Was zelfs de beslissende. Reden mee: Greg De Winde, Bart Baeyens (Willebroek), Kenneth Verdickt, Dimitri Fauville, Bjorn Meersman, André Van Geertsom, Kim Tesseur, Michael Van Staeyen, Björn Coomans, Jonathan Godfroid, Christophe Vandoren, Stein Vermeulen, Matti Stiens, Vincent Franchimont en Jérémy Burton. 

    De rest van het deelnemersveld raakte ver achterop en werd in de 13de ronde uit wedstrijd genomen. Op het einde van de 14de ronde probeerden Björn Coomans en Michael Van Staeyen hun maats te verrassen maar dat feest ging niet door.Er volgden nog meerdere pogingen maar niemand geraakte weg. In de regen werd dan ook gespurt met vijftien voor de zege. Greg De Winde was al gauw uitgeteld toen hij een bocht miste. Gelukkig was het niet te erg en hij kwam nog als 15de over de meet.

    De spurt werd gewonnen door Björn Coomans die daarmee zijn 4de zege van het seizoen behaalde. Tevens won hij het klassement voor de premiespurten. Hij had er vier van de vijf gewonnen en één keer was hij 2de.

    Michaël Van Staeyen werd 2de in de uitslag. Voor hem was het de eerste wedstrijd na twee weken verplichte rust na zijn zware valpartij in Duitsland. Kenneth Verdickt werd 3de, Christophe Vandooren 4de en Dimitri Fauville 5de.

    Bjorn Meersman werd 8ste, André Van Geertsom 12de , Stein Vermeulen 13de, Lieven Dieleman 19de en Joachim De Wolf 20ste.

    Leuk detail: een kwartier na de wedstrijd begon het opeens heel hevig te hagelen zodat het wegdek er wit bij lag. Een groot geluk dat de renners toen al binnen waren.

     

    OPDORP bjornmeersman bew5.7
    Björn in volle aktie.


    OPDORP startbew5.7

    Voor de start , iedereen een beetje gespannen.

    OPDORP hagelbew5.7 

    Een kwartier na  de aankomst , hevige hagelbuien.

    TEKST :
    Flor Van de Velde

     

    FOTO’S : Alain Sennesael


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE ARDOOIE VAN WOENSDAG 04/07/2007

    WOENSDAG 04/07/2007 – ARDOOIE – Dames Elite

     

    CATHERINE DELFOSSE WINT IN ARDOOIE , STREEKRENSTERS NIET IN BEELD.


    ARDOOIaankomst bew5.7
    Het was een knap duel, gewonnen door Cathérine Delfosse voor Lensy Debboudt


    ARDOOIdelfossebloembew5.7

    Cathérine Delfosse uit Battice met de bloemen.

     

    Te Ardooie was er de Grote Prijs Theo Eeckhout voor Dames Elite georganiseerd door Jong en Moedig. Met 49 rensters kregen ze een flink deelnemersveld. Er moest 20 ronden van 4 km of 80 km gefietst worden.

    De streekregiorensters waren Melisse Huyghe (Breendonk), Charlotte Van Damme (Eksaarde), Nana Steenssens (Zwijndrecht), juniore Veronique Staes (Sint-Job-In't-Goor) en Natasja Nobels (Dendermonde). Het Benelux Team was met 9 rensters aanwezig : Carine Potums (Londerzeel), juniore Amy De Ridder (Grembergen), Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Patricia Thys (Hoboken), Greetje De Vos (Oudenaarde), Elke Vanderhauwaert (Beveren-Leie), Sofie De Nys (Gentbrugge), Natacha Hoedt (Herseaux) en Cindy Vandermeulen (Stekene).

    Gelukkig was het droog maar er stond wel een stevige wind.

    Reeds van bij de start werd er goed gekoerst. Lindsey Sticker, Elise Depoorter en Hannah Verhaeghe hadden al een mooie voorsprong opgebouwd na 4 km. Juniore Maaike Debboudt ging in de achtervolging. Lindsey Sticker met een letsel aan de knieën moest vooraan afhaken maar het duo Depoorter-Verhaeghe haalde toch een maximale voorsprong van 2 minuten.

    In het peloton waren er verschillende pogingen, van onder andere Amy De Ridder en Natasja Nobels , om naar het leidersduo toe te rijden wiens voorsprong zo toch begon te dalen.

    Na 40 km. hadden we nog steeds Hannah Verhaeghe en Elise Depoorter aan de leiding. Zij werden op korte afstand gevolgd door An De Keyser, Patricia Thys en Catherine Delfosse en deze drie kwamen in de 11de ronde aansluiten zodat we 5 rensters aan de leiding kregen.

    Dit was het teken voor Lensy Debboudt om solo op zoek te gaan naar de vijf. Twee ronden later kwam ook zij aansluiten. We zaten nu met zes rensters op kop.

    Op 20 km van het einde  gingen er weer vier in de achtervolging : Veerle Ingels, Mieke De Clercq, Grace Verbeke en Corine Hierckens.Een ronde later kwam ook Sylvia Debboudt aansluiten bij de achtervolgsters. Zo kregen we zes leidsters en vijf achtervolgsters.Dan volgde een trio : Melissa Flagothier, Anja Nobus en Ilse Geldhof.

    Met nog 2 ronden te gaan bleven de zes veilig aan de leiding. Ze konden in de spurt uitmaken voor wie de bloemen waren. Het was een nek-aan-nek spurt tussen Catherine Delfosse en Lensy Debboudt. Het verschil was heel miniem maar de zege ging naar Catherine Delfosse voor Lensy Debboudt, An De Keyser, Patricia Thys (4de), Hannah Verhaeghe en Elise Depoorter. West-Vlaams kampioene Grace Verbeke kwam nog afgescheiden als 7de binnen op 1'10".

    Voor Catherine Delfosse (Lotto-Belisol Ladiesteam) uit het Luikse Battice was het de 1ste zege van het seizoen.

    Melissa Huyghe werd 16de, Greetje De Vos 17de, Natasja Nobels 22ste, Sofie De Nys 25ste, Amy De Ridder 26ste, Veronique Staes 31ste, Carine Potums 33ste, Cindy Vandermeulen 36ste, Nana Steenssens 37ste, Natacha Hoedt 39ste en Ilse Van De Pontseele 43ste.

     

    ARDOOI greetjedevosbew5.7 

    Greetje De Vos van het Benelux Team, moest tevreden zijn met een 17de plaats.



    TEKST : fvdv

     

    FOTO’S : Alain Sennesael.

     

     

     

     


    05-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 04/07/2007

    wbvlogo

    WOENSDAG 04/07/2007- HERENTHOUT (A) – Elite z/c + Beloften – 113,4 Km – 02h33min

    Aantal deelnemers : 86

    1. Patrick Van Roosbroek
    2. Michaël Van Staeyen
    3. Kevin Peeters
     

    04/07/2007- DIKKEBUS (W) – Juniores – 93 Km – 02h20min

    Aantal deelnemers : 71

    1. Kirill Pozdnyakov
    40. Karl Ulrich Van Osselaer uit Zwijndrecht (WAC-Team) op 6'20"
     

    04/07/2007- KAMPENHOUT (VB) – Juniores – 108 Km – 02h36min

    Aantal deelnemers : 64

    1. Ruben Engelen
    4. Sander Stiegelis
    5. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (C.T.Menen) 
    32. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) op 4'00"
     

    04/07/2007- ARDOOIE (W) – Dames Elite – 80 Km – 02h11min

    Aantal deelnemers : 49

    1. Catherine Delfosse
    4. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
    9. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee) op 1'30"
    16. Melissa Huyghe uit Breendonk (Bianchi-Duvel-CataBikes) op 1'55"
    22. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Biachi) op 2'15"
    26. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
    31. Veronique Staes uit St.Job in het Goor (Steeds Vooraan Kontich)
    33. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
    36. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
    37. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling)
    43. Ilse Van Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
     

    04/07/2007- DIKKEBUS (W) – Nieuwelingen – 68,2 Km – 01h44min

    Aantal deelnemers : 62

    1. Jonathan Breyne
     

    04/07/2007- KAMPENHOUT (VB) – Nieuwelingen – 67,5 Km – 01h39min

    Aantal deelnemers : 36

    1. Joaquim Durant
     

    04/07/2007- SCHELDEWINDEKE (O) – Nieuwelingen – 68 Km – 01h41min

    Aantal deelnemers : 47

    1. Niels Reynvoet
    3. Jonas De Vylder uit Desteldonk (De Schacht Doe Het Zelf) op 1'07"
    4. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen) op 2'35"
    6. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 2'45"
    9. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
    10. Jeffrey Heirbaut uit Zele (C.T.Menen)
     

    04/07/2007- SINT KATELIJNE WAVER (A) – Nieuwelingen – 68,4 Km – 01h37min

    Aantal deelnemers : 41

    1. Mario Sarens
    39. Brian Rubens van L.O. (WAC-Team)
     

    04/07/2007- ST.LAMBRECHTS-HERK (HASSELT) (LB) – Nieuwelingen – 62,4 Km – 01h41min

    Aantal deelnemers : 34
    1. Jorne Carolus


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN 04/07/2007
    Proficiat aan FRANKY WEEMAES uit Melsele met zijn 2°Seizoenszege in de Catg.B !!!
    Proficiat aan ROBBY DE ROOS uit Moerbeke met zijn 5°Seizoenszege in de Catg.A !!!
    Proficiat aan FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren met zijn 6°Seizoenszege in de Catg.E+ !!!
    Proficiat aan JOHN HEYNDRICKX uit Nieuwkerken met zijn Zege in de Catg.F1 !!!

    WOENSDAG 04/07/2007 - ST.GILLIS-WAAS - W.A.O.D.

    CATG. A / B - 61dln.
    1. FRANKY WEEMAES uit Melsele winnaar B
    2. ROBBY DE ROOS uit Moerbeke winnaar A
    6. Koen Heyrman uit Bazel (B3)
    7. Tim Vercauteren uit Belsele (A4)
    11. Sven Van Hoey (Ineos) (A5)
    14. Bart Cant uit Haasdonk (A7)
    15. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B8)
    16. Alex Goossens uit Vrasene (B9)
    21. Robby Van Raemdonck uit Kallo (A11)
    24. Ben Verburgt uit Hoboken (A14)
    28. Mario Bolssens uit Meerdonk (B14)
    29. Jef De Batist van L.O. (A15)

    CATG. C / D - 32 dln.
    1. Jean-Paul Maveau winnaar C
    2. Patrick Van Renterghem winnaar D
    6. Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D3)
    7. Walter De Veerman uit Lochristi (C4)
    11. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C7)
    16. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C11)
    21. Kenny Janssens uit Zwijndrecht (C15)
    22. Roger Schuurman van L.O. (C16)
    24. Marc Borghgraef uit Burcht (C18)
    26. Freddy Van Camp uit Stekene (D8)
    29. Filip Weemaes uit Kieldrecht (D10)

    CATG. E / E+
    1. Wim De Waal winnaar E
    3. Leo Mares uit Beveren (E3)
    4. FONS VAN RAEMDONCK winnaar E+
    7. Karel Andries uit Schoten (E+3)
    20. Bert De Coster uit Zwijndrecht (E17)

    CATG. F1
    1. JOHN HEYNDRICKX uit Nieuwkerken
    10. Dirk De Cauwer uit Hamme
    11. André Syvertsen uit Stekene
    14. Freddy De Blick uit Beveren

    04-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJD W.A.O.D. TE ST.GILLIS-WAAS - WOENSDAG 04/07/2007

    WOENSDAG 04 JULI 2007 - ST.GILLIS-WAAS  - Wijk Het Kalf – Wijkschool - Eeckbergstraat 10
     Locatie Eeckbergstraat - St Gillis Waas


    G / G+

    16:00

    48 Km

     8 Ronden

    F2

    16:02

    48 Km

     8 Ronden

    F1

    17:30

    54 Km

     9 Ronden

    E / E+

    17:32

    54 Km

     9 Ronden

    C / D

    19:00

    65 Km

    11 Ronden

    A / B

    19:01

    65 Km

    11 Ronden


    waod

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJD V.W.F. - WOENSDAG 04/07/2007 TE TIELRODE

    WOENSDAG 04 JULI  - TIELRODE (9140) - Antwerpsesteenweg - Café Schuttershof

    E-cat 16h
    FG-cat 16h01
    C-cat 17h30
    D-cat 17h31
    A-cat 19h
    B-cat 19h01


    vwf


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007
    wbvlogo


    Proficiat aan BJÖRN COOMANS uit Ruisbroek met zijn 4°Seizoenszege van 2007 !!!

    DINSDAG 03/07/2007- BUGGENHOUT (O) – Elite z/c + Beloften – 115 Km – 02h47min

    Aantal deelnemers : 35

    1. BJÖRN COOMANS uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    2. Michaël Van Staeyen
    3. Kenneth Verdickt
    8. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    12. André Van Geertsom uit St.Niklaas (Nieuwkerkse C.T)
    13. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    19. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 4'36"
     

    03/07/2007- KNESSELARE (O) Elite z/c + Beloften – 112 Km – 02h27min

    Aantal deelnemers : 49

    1.  Mario Willems
    2. Stijn Minne
    3. Bart Van Speybroek
     

    03/07/2007- KRUISHOUTEM (O) Elite z/c + Beloften – 101 Km – 02h30min

    Aantal deelnemers : 52

    1. Kristof Dereeper
    2. Vic Duynslaeger op 24"
    3. Frederik Broche op 42"

    7. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 1'30"
    29. Matthias Onghena uit Kieldrecht (W.O.O.Parike) op 2'38"

    03/07/2007- ELEWIJT-ZEMST NIEUWELINGEN (VB) - Piste - Jeugd - Zonder motoren

    Aantal deelnemers : 7
    1. Rutger Roelandts
    2. Jens Meersmans
    3. Mario Sarens


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007

    Junior Jonas Van Buynder (Temse-WAC-Team) reed ook in Bornem waar de zege voor Nicolas Vereecken was. Jonas werd er 33ste nadat hij wel mee was in een paar ontsnappingen maar telkens terug werd gegrepen.

    “Ik Heb gewoon in het pelotonnetje dan maar uitgereden om terug koersritme op te doen na de examens”, aldus Jonas.


    PERSOON JOERI bew 3.7

    Joeri Persoon (Stekene-WAC-Team) reed in Huise geen onaardige wedstrijd en rondde af met een 10de plaats. Joeri bekeek het verloop nog eens:

    -“ Het klimmen maakte de omloop vrij lastig en ik had dit jaar maar weinig van dit soort wedstrijden gereden. Ook het bochtenwerk maakte het moeilijk. We kwamen aan met nog 16 man omdat er op veel momenten goed doorgereden werd door onder andere Gijs Van Hoecke. Ook de sprint lag op een moeilijke plaats: je draaide door op kasseien en dan een korte knik van 100 meter naar de meet. Ik was tevreden over mijn prestatie omdat het wel een belangrijke koers was en er ook maar een klein deel van de renners is aangekomen.”

    De vakantiemaanden zijn voor een jong renner altijd welkom om eens flink door te kunnen gaan. Hoe ziet Joeri Persoon het?

    -“ Ik bekijk de vankantiemaanden als een hoop tijd om te trainen. Veel speciale koersen zal ik waarschijnlijk niet rijden maar op 21 juli sta ik aan de start in Leopoldsburg voor de Beker van België. Ik denk dat momenteel mijn beste troef, het wegrijden is en het liefst op een zwaar parcours met veel wind.”



    TEKSTEN EN FOTO : fvdv


    03-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 03/07/2007

    Onder leiding van Kenny Janssens en Dirk Aernouts vertrokken Dinsdagavond om 19h00 thv Buyl Sport te Beveren 17 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit doorheen de Polders van Saeftinghe.
    Na een ganse dag regen dachten deze heren dat het wel zou over blijven maar vanaf Kieldrecht begon het pas te regenen en dat tot in Kallo !!!!
    Toch hebben we gans de trainingsrit afgewerkt aan een tempo dat voor iedereen te doen was , zelfs de weg via de tabaknatie te Verrebroek is terug open !!!!!
    De totale afstand bedroeg 75 Km en het gemiddelde was goed voor
    34,8 Km/h.
    Vandaag werd door de slechte weersomstandigheden een kleine finale gereden waarbij op 500 meter van de meet Alexander De Keersmaecker er alleen van doorging en daar er niemand wilde reageren reed Kenny Janssens het gat dan maar dicht.Maar dat was voor velen blijkbaar veel te snel en enkel Dirk Aernouts en Philip Van Havenbergh konden nog volgen.Het was dan ook een makkie voor Dirk Aernouts om uit het wiel te komen en als eerste de meet te bereiken voor Kenny Janssens en Philip Van Havenbergh.
    Maar wat is er eigenlijk aan de hand met onze "hardrijder" Gunther Persoon , weer moest hij passen in de finale en dat zijn we niet gewoon van Gunther !!!!!
    Wie reden mee vandaag : Peter Van Havere , Dirk Aernouts , Alexander De Keersmaecker , Paul Van Der Plas , Jens Van Landeghem , Saskia Van Overmeire , Sofie Verdonck , Gunther Persoon , Chris Van De Vijver , Alian Verbeke , Sven Van Hoey , Philip Van Havenbergh ,???? en Kenny Janssens
    .

    P.S. 2 lekke banden onderweg ; ééntje voor Paul Van Der Plas en ééntje voor Jens Van Landeghem thv Kallo.

    Dirk Aernouts 01

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE BEVEREN - SCHAAL SCHOETERS VAN MAANDAG 02/07/2007

    MAANDAG 02/07/2007 – BEVEREN – Elite z/c + Beloften

     

    WARD BOGAERT TE STERK VOOR KOEN VAN DE VELDE IN DE SCHAAL SCHOETERS !!!!!


    SCHSCH wartd wintbew3.7

    De aankomst van Ward Bogaert. Het was zijn eerste zege van het seizoen.


    SCHSCHpodium bew3.7 

    Op het podium: vlnr: Koen Van de Velde (2de) winnaar Ward Bogaert en Jan Bluekens (3de)

    In de cafétaria van het Atletiekstadion van Beveren boden zich 30 ploegen aan om voor de dertigste keer een Schaal Egide Schoeters te rijden in een organisatie van het Comité ter Heropleving van de Wielersport Beveren. Maar het was ook precies vijftig jaar geleden dat deze interclub voor de eerste keer werd georganiseerd, in 1957 in Hoboken.

    Gelukkig dat de mannen van WBV de briefing een tijdje uitstelden want het Wimi Games St.-Martinus Kerksken met de Waaslanders Guy Smet, Koen Van de Velde, Davy Peirsman en Filip Thoen was nog niet aanwezig. En het Cyclingteam Wervik had al een gsm-bericht gestuurd om te verwittigen dat ze in de file zaten. Dát is nu precies een nieuw gegeven in de organisatie van een permanentie: wachten op wie in de file zit.

    Marcel Hertecant moest de handen uit de mouwen steken om het secretariaatswerk in zijn computer te stoppen. Dertig ploegen die voor 195 renners zorgden. Het CHW-bestuur beleefde een record want nooit eerder waren er zoveel ploegen noch zoveel coureurs. Maar ja, de reputatie van deze wedstrijd is de jongste jaren ook gestegen en dat is ook wel een gevolg van de titel die het gemeentebestuur er sedert 2004 een toevoegde: “Grote Prijs van de Gemeente Beveren”

    Bij het tekenen van het controleblad bleek dat Eric Torfs van Lotto Olympia Tienen zijn kat had gestuurd en langs de andere kant was renner Pieter Muys van Artevelde Gent uit de computer gevallen en stond niet eens op het controleblad. Dus met 195 werd aan het Kasteel Hof ter Saksen op de grens met Haasdonk, de officiële start gegeven. En grote ronde van 82 km begon. Ruim 25 km bleef het peloton gesloten. Er volgden een paar losse aanvallen mat het was toch wachten tot ze na 45 km doorheen Eksaarde fietste.

    Elf renners zonderden zich af: de Hollanders Pascal Aandewiel, Arjen Dekker en Jos Kools, de Yawadoogasten Ward Bogaert, Thomas Ongena en Devi Vervaeke, de streekrenners Koen Van de Velde en Jurgen De Deyn en verder Jerome Giaux die vorig jaar als 3de op het podium stond en Ward Latiere en Jan Bluekens.

    Deze mannen hielden er de snelheid in en na en in Sinaai, na 56 km koers, hadden ze een voorsprong van 1.38 min en stond de gemiddelde snelheid op 45 km per uur. Tussen Sint-Gillis en Vrasene werd het voor Giaux te zwaar en hij moest lossen. Met tien reden ze dus richting Beveren . Hun voorsprong steeg zelfs tot 2.15 min op twee achtervolgers Cédric Van Lommel en de Nederlander Al Thijs.

    In die posities reden ze voor de eerste keer over de aankomstlijn waar Koen Van de Velde meteen 50 € premie pakte als eerste renner die aan de 6 plaatselijke ronden van 11 km begon.

    In de 2de ronde kwamen nog zeven renners uit de groep gereden en richtten hun pijlen op het duo Van Lommel-Thijs. Ze sloten er bij aan: Patrick Kos, Guy Smet, Jeroen Das, Frank Van Kuik, Dirk Clarysse, Almanzo Huyghe en Hammenaar Stijn Mettepenningen.

    Zo was de strijd open tussen de tien leiders en de negen achtervolgers.

    Het knapste stukje wielersport van de dag kon beginnen. Dat werd ingezet door een verbluffend sterke Rudyco-renner Jurgen De Deyn. Na een klassementspurt ging hij vinnig door en op slag had hij 20 sec voorsprong. Ondertussen naderden de negen achtervolgers  met Guy Smet snel op de negen mannen uit de kopgroep. En in de 4de plaatselijke ronde, op 25 km van het einde, sloten ze aan.

    Dus, De Deyn op kop en achter hem achttien stevige achtervolgers. De Deyn plooide wel maar ging toch lekker mee met Thomas Ongena, Ward Bogaert, Koen Van de Velde, Al Thijs, Pascal Aandewiel, Arjen Dekker en Devi Vervaeke die een ontsnapping mat acht vorm gaven. Het was echter zonder de toelating van Guy Smet die samen met zijn ploegmaat Van Lommel nog de kastanjes uit het vuur wilde halen.

    Met nog 15 km te fietsen liet Yawadoo-er Frank Van Kuik, de Limburger uit Neerpelt, er geen gras over groeien en reed weg van de anderen. Iedereen dacht dat hij het zou klaren want hij zat al een net stuk in de laatste ronde.

    Maar neen, Ward Bogaert, Koen Van de Velde en Al Thijs kwamen nog terug bij hem. Enkele kilometers verder ging Ward Bogaert dan op de weg koersen die door zijn ploegmaat Van Kuik was aangelegd: hij ging aan de haal met Koen van de Velde. En voor die twee was de aankomstlijn niet zo ver meer. Ze hielden stand en wat te verwachten was gebeurde, Ward Bogaert had helemaal geen moeite om Koen Van de Velde naar de tweede plaats te verwijzen op 6 sec achter hem. Op 25 sec klopte Jan Bluekens dan Guy Smet voor de 3de plaats.   

     

    Voor Koen Van de Velde was het een illustratie tot wat hij momenteel allemaal in staat is. “Ik vond het eigenlijk een gemakkelijke wedstrijd. We reden weg met een mooi groepje en draaiden meteen behoorlijk goed rond. De voorsprong liep voortdurend op. In de plaatselijke ronden ging het aanvankelijk nog wel maar dan begonnen we naar elkaar te kijken. Toen hoorde ik dat Guy Smet en Cédric Van Lommel met een groepje op komst waren. Dan heb ik de benen wat stil gehouden en gewoon mee geschoven.”

    Koen koerste uiteindelijk toch weer zeer aandachtig en vooral sterk want na bijna 150 km, wat toch voor hem niet zo gewoon is, vond hij nog de kracht om met Bogaert mee te zijn. “ Dan hebben we gewoon volle bak gereden”, zo besloot Koen

    Ward Bogaert van zijn kant won zijn eerste koers. “Ik ben geen winnaar”, zei hij. “Hoogstens één of twee wedstrijden per jaar. Als het regent ben ik altijd wel iets beter. Ik was vrij sterk vandaag. Ik rijd ook veel met de profs mee en probeer daar ook mijn mannetje te staan. De ene keer lukt dat al wat betere dan de andere keer. We doen gewoon ons best en proberen gans het het seizoen door goede prijzen te behalen.”

    Ward Bogaert is de neef van Jan Bogaert, de spurterskoning uit Temse, en is de zoon van Wardje Bogaert die vele jaren terug ook nog koerste. Hij verhuisde van Temse naar het Antwerpse. Vandaar dat de winnaar van de Grote Prijs van Beveren zich eigenlijk geen Waaslander meer voelt “Ik heb trouwens nooit in het Waasland gewoond”, zo stelde hij.

    Voor Guy Smet lukte het andermaal niet om de Schaal Schoeters eens te winnen.

    -“Ik denk dat ik hier zeker een goede wedstrijd heb gereden. Ik heb me getoond. Toen elf renners demarreerden zaten we op een bepaald moment bijna drie minuten achter en ik ben nog tot bij de eersten geraakt. Ik ben toch nog 4de. Op het laatste speelde wel het ploegenspel. Yawadoo had mannetjes mee en ook ik met Koen Van de Velde en ook Van Lommel sloot nog aan. Toen Koen met Ward Bogaert mee weg reed, was het niet aan mij om dat gat dicht te rijden. Ik wachtte af en ben toch nog 4de. Ik ben tevreden!”

     

    SCHSCHaankomstkoenvdv bew3.7

    Zo reed Koen Van de Velde over de streep als 2de op 6 sec van de winnaar.


    SCH SCH START bew3.7

    Wachten aan de start in de Kasteeldreef, onder de boog die daags voordien ook op het BK in Ronse stond.


    SCHSCHpodiumcontrolebladbew3.7

    Aan de kerk van Beveren stond een mega-podium waar de renners het controleblad moesten tekenen. Vlnr; voor WBV voorzitter Sven Calus, aankomstrechter Filip Apers, commissaris Rudy Steels en verantwoordelijke fotofinish Freddy Donie.


    SCHSCHbekeroverhbew3.7
    De Interclub Schaal Schoeters werd gewonnen door Yawadoo AMB TV Vlaanderen dankzij winnaar Ward Bogaert, Frank Van Kuik (7de) en Thomas Ongena (9de) Ploegleider Peter Bauwens nam de beker in ontvangst uit handen van CHW-voorzitter William Vettenburg. De 2de plaats was voor Wimi Games St-Martinus dankzij Koen Van de Velde (2de), Guy Smet (4de) en Cédric Van Lommel (5de).

    Midden op de foto onze verslaggever Flor Van de Velde.

    TEKST :
    Flor Van de Velde

     

    FOTO’S : Alain Sennesael

     

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 02/07/2007

    MAANDAG 02/07/2007 – DENDERWINDEKE (O) – Elite z/c + Beloften – 119 Km - 02h56min

    Aantal deelnemers : 35

    1. Guy Van Broekhoven
    2. Philippe Pratte op 12"
    3. Thomas Degand op 14"
     

    02/07/2007 – BEVEREN (O) - Elite z/c + Beloften – 150 Km - hmin

    Aantal deelnemers :
    1. Ward Bogaert
    2. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    3. Jan Bleukens
    4. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    8. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)
    9. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
    12. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T)
    30. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)
    35. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T)
    48. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
    65. Bart Baeyens uit Overmere (Artevelde VZW)
    70. Matthias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
    73. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
    79. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    80. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)
    86. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    87. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)
    89. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)
    98. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T)
    105. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    107. Filip Thoen uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)


    koers guy 2 juli 2007 beveren 001
    Guy Smet in volle aktie in de Schaal Schoeters te Beveren. 

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007

    STIJN METTEPENNINGEN TEVREDEN UIT SCHAAL SCHOETERS GEKOMEN !!!


    METTEPEN bew3.7

    Stijn Mettepenningen stond in Beveren voor de eerste keer aan de start in een interclub.

    -“ Alles was voor mij één groot vraagteken, ik wist totaal niet wat er van te verwachten. In de grote ronde van 82 km hield ik mij heel rustig. In het begin probeerde ik vooraan te rijden maar er werd zo zenuwachtig gereden dat het mede ook door de regen, zeer gevaarlijk werd. Ik zag er enkele vallen en de schrik om er ook terug bij te liggen was toch wel groot. Daarom bleef ik helemaal

    van achter in de groep. Ondertussen waren ze met een man of 10 weg waaronder mijn ploegmaat Jurgen De Deyn. We zaten op ons gemak.”

    Maar het jonge talent van Stijn Mettepenningen begon bij het ingaan van de 6 plaatselijke ronden toch te kriebelen.

    -“In de 2de ronde schoof ik mee met Guy Smet en tot mijn verbazing zag ik dat we weg waren met een man of acht. Onze achterstand bedroeg een kleine 3 minuten en het draaide goed rond en het ging vooral zeer snel! Guy Smet was de grote motor en op drie ronden tijd waren we bijna bij de eersten aangesloten. We zagen ze rijden, maar toen stokte het. Smet reed er alleen naartoe. Ik volgde zijn voorbeeld maar gelukkig kreeg ik twee man mee. Zonder hen was het mij niet gelukt.”

    Zo was Mettepenningen mee met de besten uit koers. Maar in het begin van de laatste ronde had de Hammenaar pech. Er brak een spaak in zijn voorwiel.Er zat nu een enorme slag in en goed bollen deed dat wiel ook al niet meer.”Ik was al zeer tevreden dat ik daar nog in die positie zat en uiteindelijk werd ik nog 12de en dat in mijn eerste ‘grote’ koers. Ik vond het niet slecht!”

     

    TEKST : Flor Van de Velde.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG LEON & GUIDO WEDSTRIJD TE BEVEREN VAN MAANDAG 02/07/2007

    DE LEON EN DE GUIDO WAREN OP DE KOERS IN BEVEREN

     

    LEON  GUIDO bew3.7

    Links op de foto Leon en rechts Guido


    De grote prijs Schoeters is zeer snel verreden in dit weer en met een hoop renners is dit niet mis.
    We waren nog niet goed vertrokken of we moesten reeds schuilen door een fikse regenbui in St-Niklaas.
    Na ongeveer 10 min konden we dan verder rijden en zijn dan droog in Beveren aangekomen met de fiets natuurlijk.
    Het eerste dat we gedaan hebben is, een lekkere koffie gaan drinken op de markt recht over de inschrijvingswagen. Daar hadden we dan een goed overzicht van de komende en gaande renners.
    Spijtig voor de mensen die naar de start kwamen kijken , ze kregen achteraf niets meer te zien met zo een toer van 80 km. Als ze nu eens in afwachting een koers voor nieuwelingen gaven, zou er meer sfeer zijn en ook goed voor de horeca.
    We zijn dan naar Onze-Lieve -Vrouw van Gaverland gereden om een kaars te branden om het droog te houden. Niet voor de renners maar voor ons zelf om droog thuis te kunnen komen en het is gelukt.
    Ik heb het al geprobeerd met die kaars voor mijne lotto maar daar wil Onze-Lieve-Vrouw blijkbaar niets van weten jammer.
    Ik vraag het mij af wanneer het nu eens zou lukken voor Koen Van De Velde om de bloemen aan zijn dochtertje te kunnen geven. Het meisje zat verdrietig op het podium want pa won weer net niet.
    Dit is alles wat ik te zeggen heb en tot de volgende keer.

     

    De Leon & De Guido


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007

    NICOLAS VEREECKEN KOERST ZONDAG IN SINT-GILLIS-WAAS


    VEREECKEN NICO bew 3.7

     

    In Bornem heeft Nicolas Vereecken vrij vlot een nieuwe zege behaald. De vierde in de rij was het. “ Het was niet zo een lastige wedstrijd, gewoon een vlakke koers en alleen de wind maakte ons het een beetje lastig. Ik heb de koers proberen controleren en iedere keer mee te zijn met een ontsnapping. Dit lukte vrij goed tot we op 2 ronden van het einde met  vijf renners voorop geraakten”

    Het werd dus een spurt met vijf waarin Nicolas de Nederlander Ruben Van Wieferingen, die op kop begon, moest remonteren.

    “Volgende week beginnen weer de grote koersen en daar zal ik weer aan de start staan maar de Ronde van Vlaanderen staat toch met rood aangestipt in de agenda.” Die Ronde van Vlaanderen voor juniores wordt gereden op zondag 22 juli in Herzele en gaat over 123 km met een grote ronde van 99 km én 2 plaatselijke ronden van 12 km.

    Zondag koerst Nicolas in eigen streek in Sint-Gillis. “Voor het verdere programma in de regio weet ik het nog niet. Het hangt van de conditie af. Voor het internationaal werk hoop ik nog eens in een Belgische selectie te zitten om een ronde te gaan rijden”, aldus nog de junior uit Kieldrecht.

     

    TEKST : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007

    WEER KNAPPE PRESTATIE VOOR MATTHIAS EN THOMAS VAN DE VELDE

     

    De gebroeders Thomas en Matthias Van de Velde (Hamme) reden zondag 01 Juli te Sankt Vith de laatste mtb wedstrijd voor het BK. Beide jongeren zaten daar in een internationaal deelnemersveld met Nederlanders, Luxemburgers en Duitsers.

    Bij Thomas stonden ze met 31deelnemers aan de start en hij werd mooi 10de in zijn leeftheidscategorie en was hij hiermee 5de bij de miniemen 11 jaar.

    Matthias werd 2de bij de aspiranten 13 jaar waar ze ook met 30 aan de start stonden. Na een slechte start kwam hij de eerste ronde door in 18de positie. Daarna leverde hij nog een sterke wedstrijd af. Ronde na ronde kwam hij steeds dichter naar voor en werkte nog af met een prachtige 2de plaats.

    Matthias is er dus klaar voor om te proberen terug te strijden voor een podium op het BK te Ottignies dat in het weekend van 21 en 22 juli gereden wordt. Vorig jaar haalde hij ook al zilver op het BK.

    Vader Patrick: “Hopelijk blijft de gezondheid optimaal en kan hij voluit gaan te Ottignies.”

    Dit weekend staat het Provinciaal Kampioenschap op de weg én tijdrit op het programma en dat als laatste voorbereiding op het BK Mountainbiken.

     

    VDV MATTHIAS sanktvithbew3.7

    Matthias Van de Velde werd knap 2de bij de aspiranten.

    VDV THOMAS sanktvithbew3.7

    Bij de miniemen eindigde Thomas Van de Velde 5de


    TEKST : fvdv

     

     

     



    .
    .
    .
    .
    .
    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs