.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  03-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 02/07/2007

  MAANDAG 02/07/2007 – DENDERWINDEKE (O) – Elite z/c + Beloften – 119 Km - 02h56min

  Aantal deelnemers : 35

  1. Guy Van Broekhoven
  2. Philippe Pratte op 12"
  3. Thomas Degand op 14"
   

  02/07/2007 – BEVEREN (O) - Elite z/c + Beloften – 150 Km - hmin

  Aantal deelnemers :
  1. Ward Bogaert
  2. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  3. Jan Bleukens
  4. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  8. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)
  9. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
  12. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T)
  30. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)
  35. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T)
  48. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
  65. Bart Baeyens uit Overmere (Artevelde VZW)
  70. Matthias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
  73. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
  79. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  80. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)
  86. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
  87. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)
  89. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)
  98. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T)
  105. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  107. Filip Thoen uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)


  koers guy 2 juli 2007 beveren 001
  Guy Smet in volle aktie in de Schaal Schoeters te Beveren. 

  03-07-2007 om 15:49 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007

  STIJN METTEPENNINGEN TEVREDEN UIT SCHAAL SCHOETERS GEKOMEN !!!


  METTEPEN bew3.7

  Stijn Mettepenningen stond in Beveren voor de eerste keer aan de start in een interclub.

  -“ Alles was voor mij één groot vraagteken, ik wist totaal niet wat er van te verwachten. In de grote ronde van 82 km hield ik mij heel rustig. In het begin probeerde ik vooraan te rijden maar er werd zo zenuwachtig gereden dat het mede ook door de regen, zeer gevaarlijk werd. Ik zag er enkele vallen en de schrik om er ook terug bij te liggen was toch wel groot. Daarom bleef ik helemaal

  van achter in de groep. Ondertussen waren ze met een man of 10 weg waaronder mijn ploegmaat Jurgen De Deyn. We zaten op ons gemak.”

  Maar het jonge talent van Stijn Mettepenningen begon bij het ingaan van de 6 plaatselijke ronden toch te kriebelen.

  -“In de 2de ronde schoof ik mee met Guy Smet en tot mijn verbazing zag ik dat we weg waren met een man of acht. Onze achterstand bedroeg een kleine 3 minuten en het draaide goed rond en het ging vooral zeer snel! Guy Smet was de grote motor en op drie ronden tijd waren we bijna bij de eersten aangesloten. We zagen ze rijden, maar toen stokte het. Smet reed er alleen naartoe. Ik volgde zijn voorbeeld maar gelukkig kreeg ik twee man mee. Zonder hen was het mij niet gelukt.”

  Zo was Mettepenningen mee met de besten uit koers. Maar in het begin van de laatste ronde had de Hammenaar pech. Er brak een spaak in zijn voorwiel.Er zat nu een enorme slag in en goed bollen deed dat wiel ook al niet meer.”Ik was al zeer tevreden dat ik daar nog in die positie zat en uiteindelijk werd ik nog 12de en dat in mijn eerste ‘grote’ koers. Ik vond het niet slecht!”

   

  TEKST : Flor Van de Velde.

  03-07-2007 om 15:47 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG LEON & GUIDO WEDSTRIJD TE BEVEREN VAN MAANDAG 02/07/2007

  DE LEON EN DE GUIDO WAREN OP DE KOERS IN BEVEREN

   

  LEON GUIDO bew3.7

  Links op de foto Leon en rechts Guido


  De grote prijs Schoeters is zeer snel verreden in dit weer en met een hoop renners is dit niet mis.
  We waren nog niet goed vertrokken of we moesten reeds schuilen door een fikse regenbui in St-Niklaas.
  Na ongeveer 10 min konden we dan verder rijden en zijn dan droog in Beveren aangekomen met de fiets natuurlijk.
  Het eerste dat we gedaan hebben is, een lekkere koffie gaan drinken op de markt recht over de inschrijvingswagen. Daar hadden we dan een goed overzicht van de komende en gaande renners.
  Spijtig voor de mensen die naar de start kwamen kijken , ze kregen achteraf niets meer te zien met zo een toer van 80 km. Als ze nu eens in afwachting een koers voor nieuwelingen gaven, zou er meer sfeer zijn en ook goed voor de horeca.
  We zijn dan naar Onze-Lieve -Vrouw van Gaverland gereden om een kaars te branden om het droog te houden. Niet voor de renners maar voor ons zelf om droog thuis te kunnen komen en het is gelukt.
  Ik heb het al geprobeerd met die kaars voor mijne lotto maar daar wil Onze-Lieve-Vrouw blijkbaar niets van weten jammer.
  Ik vraag het mij af wanneer het nu eens zou lukken voor Koen Van De Velde om de bloemen aan zijn dochtertje te kunnen geven. Het meisje zat verdrietig op het podium want pa won weer net niet.
  Dit is alles wat ik te zeggen heb en tot de volgende keer.

   

  De Leon & De Guido

  03-07-2007 om 15:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007

  NICOLAS VEREECKEN KOERST ZONDAG IN SINT-GILLIS-WAAS


  VEREECKEN NICO bew 3.7

   

  In Bornem heeft Nicolas Vereecken vrij vlot een nieuwe zege behaald. De vierde in de rij was het. “ Het was niet zo een lastige wedstrijd, gewoon een vlakke koers en alleen de wind maakte ons het een beetje lastig. Ik heb de koers proberen controleren en iedere keer mee te zijn met een ontsnapping. Dit lukte vrij goed tot we op 2 ronden van het einde met  vijf renners voorop geraakten”

  Het werd dus een spurt met vijf waarin Nicolas de Nederlander Ruben Van Wieferingen, die op kop begon, moest remonteren.

  “Volgende week beginnen weer de grote koersen en daar zal ik weer aan de start staan maar de Ronde van Vlaanderen staat toch met rood aangestipt in de agenda.” Die Ronde van Vlaanderen voor juniores wordt gereden op zondag 22 juli in Herzele en gaat over 123 km met een grote ronde van 99 km én 2 plaatselijke ronden van 12 km.

  Zondag koerst Nicolas in eigen streek in Sint-Gillis. “Voor het verdere programma in de regio weet ik het nog niet. Het hangt van de conditie af. Voor het internationaal werk hoop ik nog eens in een Belgische selectie te zitten om een ronde te gaan rijden”, aldus nog de junior uit Kieldrecht.

   

  TEKST : fvdv

  03-07-2007 om 14:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007

  WEER KNAPPE PRESTATIE VOOR MATTHIAS EN THOMAS VAN DE VELDE

   

  De gebroeders Thomas en Matthias Van de Velde (Hamme) reden zondag 01 Juli te Sankt Vith de laatste mtb wedstrijd voor het BK. Beide jongeren zaten daar in een internationaal deelnemersveld met Nederlanders, Luxemburgers en Duitsers.

  Bij Thomas stonden ze met 31deelnemers aan de start en hij werd mooi 10de in zijn leeftheidscategorie en was hij hiermee 5de bij de miniemen 11 jaar.

  Matthias werd 2de bij de aspiranten 13 jaar waar ze ook met 30 aan de start stonden. Na een slechte start kwam hij de eerste ronde door in 18de positie. Daarna leverde hij nog een sterke wedstrijd af. Ronde na ronde kwam hij steeds dichter naar voor en werkte nog af met een prachtige 2de plaats.

  Matthias is er dus klaar voor om te proberen terug te strijden voor een podium op het BK te Ottignies dat in het weekend van 21 en 22 juli gereden wordt. Vorig jaar haalde hij ook al zilver op het BK.

  Vader Patrick: “Hopelijk blijft de gezondheid optimaal en kan hij voluit gaan te Ottignies.”

  Dit weekend staat het Provinciaal Kampioenschap op de weg én tijdrit op het programma en dat als laatste voorbereiding op het BK Mountainbiken.

   

  VDV MATTHIAS sanktvithbew3.7

  Matthias Van de Velde werd knap 2de bij de aspiranten.

  VDV THOMAS sanktvithbew3.7

  Bij de miniemen eindigde Thomas Van de Velde 5de


  TEKST : fvdv

   

   

   

  03-07-2007 om 14:32 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007
  ROBBY DE BOCK BEW
  Robby De Bock
  (Melsele-Trek Team) reed Zondag 01 Juli de Flanders Cup te Vilvoorde voor Moutainbikers.Net als vorige week besliste Robby om in extremis te starten in de Flanders Cup ipv een Ardense klimkoers.Zoals altijd verkende Robby het parcours goed en stelde vast dat er enkele stukken vals plat , wat korte afdalingen en een steile klim in zaten en die laatste zou zeker als scherprechter spelen.Vanaf de start streed Robby voor de 7de plaats en zat in een groep van 15 renners , Waaslander Kris Janssens zorgde daar voor het tempo.Na enkele demarrages waar Robby geen gepast antwoord op had zag hij zijn trainer Heyndrieckx voorbij flitsen die een knappe 2de plaats behaalde na winnaar Becking. Robby : “Met nog twee ronden te gaan werd het echt bijten om Kris Janssens z'n wiel te houden en niet m'n benen maar m'n maag begon erg pijn te doen. Kris sleurde me nog mee en wachtte zelfs nog even toen m'n ketting er afliep. De laatste ronde spoorde hij me nog enthousiast aan om hem te volgen maar de laatste km moest ik hem laten rijden. Ik kwam als 11e scratch over de meet wat resulteerde in een vijfde stek bij de Beloften. Een onverhoopt resultaat, temeer omdat ik tweede Belgische belofte werd na eerstejaars Billast”. Komende week wordt een harde trainingsweek in de Italiaanse Dolomieten en dit als voorbereiding op het Belgisch Kampioenschap.

  03-07-2007 om 13:33 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007
  Natasja Nobels 06

  Natasja Nobels (Dendermonde-S.C.F.Biachi) reed Zaterdag de wedstrijd voor Dames Elite te Steenokkerzeel.

  Natasja : “Op wat stijfheid van de val van vorige zondag ging het redelijk goed , er werd een strak tempo gereden.  Veel heb ik nog niet kunnen doen maar ik voelde dat het alleszins aan het beteren is en ben in de groep aangekomen”.

   

  Zondag reed Natasja Nobels te Zwevegem en daar ging het voor haar uitstekend.

  Na 5 ronden van in totaal 23 ging ze ervandoor met Silvia Deboudt waana ernog eens 3 rensters aansloten. Ze werden terug ingelopen nadat ze 3 ronden op kop reden.

  Na nog eens een ontsnapping van 11 rensters die terug gegrepen werden kwam de goede ontsnapping op gang.

  Natasja :”Ik ben terug kunnen ontsnappen na een premiespurt die ik won.  We waren toen met 9.  Dit was het beslissende groepje.  In de spurt voor de overwinning moest ik enkel Ilse Geldhof voor laten gaan.

  Ik ben heel blij met deze 2de plaats.  Het geeft me moraal en terug hoop en ik hoop dat ik toch nog dit seizoen nog enkele mooie plaatsen mag behalen".

  De volgende wedstrijd voor Natasja is Woensdag te Aardooie

  03-07-2007 om 13:09 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 29/06/2007
  Proficiat aan MICHEL THIERENS uit Elversele met zijn 1°Seizoenszege van 2007 !!!!

  VRIJDAG 29/06/2007 - ELVERSELE - W.A.O.D. op uitnodiging

  INWONERS -40 JAAR
  1. MICHEL THIERENS uit Elversele
  2. Filip Van Goethem uit Nieuwkerken
  3. Jurgen Dereere
  4. Stefaan Van Broeck uit Elversele
  5. Mathieu Peelman
  6. Peter Van Goethem uit Nieuwkerken
  7. Gino Smet uit Nieuwkerken
  8. Steven Heirman
  9. Dave Luyckx
  10. Franky Huyghe uit Temse
  11. Filip Bauwens
  12. Lauren Vlaminck
  13. Wolf De Muynck
  14. Marnix Kimpe
  15. Peter De Maere uit Waasmunster
  16. Urbain Bressinck
  17. Tom Verhaeghe
  18. Christoph Verberckmoes
  19. Bart Verberckmoes
  20. Nick Blomme
  21. Paul Van Puyenbroeck uit Hamme

  INWONERS +40 JAAR
  1. Eric Van Pottelbergh
  2. Fons Van Raemdonck uit Beveren
  3. Luc Van Britsom uit Elversele
  4. Lucien Van Goethem uit Stekene
  5. Johan De Rop uit Nieuwkerken
  6. Werner Dullaert uit St.Gilis-Waas
  7. Kurt Caluwé
  8. Peter Dierckx
  9. Dirk Elewaut
  10. Freddy De Blick uit Beveren
  11. Alain Adrianssens uit Tielrode
  12. Maurits Van Peteghem
  13. Freddy Van Osselaer uit Waasmunster

  03-07-2007 om 11:31 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 03/07/2007
  Zwevegem 002_640x480

  Cindy Vandermeulen (Stekene-Benelux Team) reed zaterdag de wedstrijd voor Dames Elite te Steenokkerzeel , het was daar een vrij mooi parcours met weinig bochten en een kleine kasseistrook.

  Er namen 66 rensters deel aan de wedstrijd van 78,8 km.

  Cindy : “Er waren veel aanvalspogingen maar niemand geraakte weg tot Ludivine Henrion de Belgische kampioene wegging samen met Grace Verbeke.  Dit was dan ook meteen de goeie vlucht waarvan Ludivine de winnares werd.  Ikzelf had een heel moeilijk wedstrijd omdat ik last had van mijn maag.  En ik kon niks meer doen dan gewoon in het peloton te blijven zitten.  Alhoewel dat het niet mijn ding is maar ja ik had nog een kans Zondag”.

   

  Zondag reed Cindy Vandermeulen de wedstrijd te Zwevegem over een afstand van 83 Km en 42 deelneemsters schreven in voor deelname.

  Haar maagproblemen waren verdwenen en ze had er echt zin in.

  Na de start meteen 3 vluchters en Cindy was al meteen mee en dat voor een halve ronde wedstrijd.

  Cindy : “Daarna heb ik nog wat geprobeerd maar ja mijn ervaring ontbrak me weer want ik had de goeie vlucht van 9 gemist.  Wij hadden ervoor al een gaatje van een 1 minuut dichtgereden door goed rond te draaien van voor in het peloton met een paar van Lotto en met mijn ploegmaat Ines Claes.  Misschien moet ik mij in het vervolg een beetje rustig houden zodat ik toch eens mee ben in de goeie vlucht.  Want ik had wel heel goeie benen.  Dit bleek nog uit de laatste ronde toen Ines Claes voor mij de spurt nog heeft aangetrokken en ik toch nog 3de eindigde van het peloton en me dit een 18de plaats opleverde.Bij deze dank je wel Ines”.


  Zwevegem 009_640x480
  Onze fotograaf van dienst had zich goed opgesteld !!!!!

  03-07-2007 om 10:51 geschreven door kenny


  02-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 02/07/2007

  Kristof Verbraeken (Beveren-Artevelde VZW) is sedert Zondag opnieuw Elite z/c want hij heeft zich een zomervergunning aangeschaft en is meteen aangesloten bij wielerclub Artevelde VZW waar onder andere Bart Baeyens uit Overmere en Nicky De Wit uit Lokeren rijden.

  Kristof behaalde dit seizoen al mooie resultaten bij de B.V.W.B. en in de TTC-Ronde van het Waasland.

  Zijn eerste wedstrijd reed Kristof Zondag 01/07/2007 te Vichte waar Kevin Degezelle won , hij behaalde daar een 19de plaats.

  Dus een renner die we de komende weken met "argusogen" zullen volgen !!!!!


  Tekst : Kenny 

   


  Frank Van Hoeymissen
  (Waasmunster-Jonge Rakkers Vollezele) deed vorige week Zondag 24 juni zijn weder optreden in de wielerwereld bij de Elite z/c in Wolvertem en dat na een zware rugoperatie op 26 Maart. Wat hij nooit had durven dromen gebeurde toch en zowaar reed hij zijn eerste wedstrijd uit.

  Zondag 01/07/2007 nam Frank deel aan de wedstrijd te Merelbeke en eindigde er op een mooie 17de plaats , meteen weer een renner die we de komende weken in de gaten zullen houden.

   

  Bewerking tekst : Kenny

  Met dank aan Nancy Heirbaut
  mama van Bart (junior bij ABBS) en Stef (aspirant bij Hudiko) Bryssinck !!!

  02-07-2007 om 23:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE HUISE-ZINGEM VAN ZONDAG 01/07/2007

  ZONDAG 01/07/2007 - HUISE-ZINGEM - Nieuwelingen

  GIJS VAN HOECKE WEER STERK IN VLAAMSE ARDENNEN !!!

   

  GIJS VAN HOECKE bew 3.6.


  Slechts 42 renners aan de start voor de 5de manche voor Beker der Vlaamse Ardennen in Huise-Zingem. Vlaamse Ardennen is zowat synoniem voor de mogelijkheid van een zwaar parcours en als daar dan nog wat wind in het nadeel bij staat, kunnen de hellingen wel voor dooddoeners spelen.

  Na twee studierondes waarin een renner van KSV Deerlijk tot een kleine minuut mocht uitlopen, sloeg de vlam in de pan en volgden de ontsnappingspogingen elkaar in snel tempo op. Het peloton verbrokkelde er van en de eenzame West-Vlaamse leider was er al gauw aan voor de moeite.

  Een ander slachtoffer van de zware koers was een snipverkouden Stekenenaar Glenn De Ridder. Hij kreeg er zowaar ademhalingsproblemen door en nog voor de koers halfweg was, moest hij de strijd staken.

  Gijs Van Hoecke ondernam verschillende pogingen om toch maar weg te geraken uit het peloton dat al flink was uitgedund. Uiteindelijk geraakte hij weg met Laurens Poelman van Hudiko en Martijn De Baene. Ze gaven het volle pond.

  Tweede in de tussenstand en winnaar van vorige week in Ruien Nick Vanderlycke zag gevaar in de vlucht van de drie. Hij ondernam een sprong maar slaagde niet in zijn opzet en nam dan maar gewoon zijn plaats in bij de achtervolgers.

  Die achtervolgers bleven wel vlot ronddraaien en wisten hun numerieke overwicht op de kop van de wedstrijd uit te buiten, zodat de drie vooraan op twee ronden van het einde werden ingelopen. Er was echter al zo hard gekoerst, dat er op dat moment nog slechts 16 renners in koers zaten.  De laatste twee ronden werden na de zware wedstrijd afgewerkt in wandeltempo.

  Het voltallige peloton van zestien mocht sprinten voor de zege. Gijs Van Hoecke zat van ver op kop en werd in de laatste meters nog net geremonteerd door een lepe Nederlander, Nick Vanderlycke. Dus weerom net niet voor Gijs. Nog maar eens een tweede plaats op de reeds aanzienlijke stapel verzamelde ereplaatsen van de jongste weken. Maar het was, net als vorige week, voor vriend en vijand duidelijk: Gijs is sterk bezig en in de komende weken zal er vast nog wel eens een appel uit de kast rollen !!!

   

  TEKST : Flor Van de Velde

  02-07-2007 om 23:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 02/07/2007

  Jeroen Van De Vijver (Eksaarde-Hudiko Waasland) reed Zondag 01/07/2007 de moutainbike wedstrijd te Vilvoorde bij de Nieuwelingen , hij behaalde daar de 19de plaats.

  Andere sterke Waaslanders waren Fabrice Mels uit Sinaai met een 14de plaats , Gian Marco de Kindt uit Stekene die een 18de plaats behaalde en Matty Van Hove uit St.Gillis-Waas behaalde een 27ste plaats.

  Volgende week zijn onze Wase Nieuwelingen in het Mountainbiken te zien in de wedstrijd te Malmedy en dit voor de Beneluxcup.

  Ines Claes (Beveren-Benelux Team) reed Zondag de wedstrijd bij de Dames Elite te Zwevegem.

  Er kwamen 42 rensters hun rugnummer afhalen en zij moesten 83 km afleggen.

  Half koers reden 11 dames op kop en dat was het moment om volle gas te gaan geven in het peloton en de achtervolging in te zetten , Ines Claes , Nana Steenssens en Katrien van Looy draaiden perfect rond alhoewel er nog versterking bijkwam van enkele rensters van Lotto en van Cindy Vandermeulen.

  Op ander halve ronde hadden ze de achterstand op de 11 leidsters van 1 minuut ongedaan gemaakt , natuurlijk was dit het startschot van nieuwe aanvallen.

  9 Dames gingen in de aanval met onder andere Greetje De Vos van het Benelux Team , 6 andere dames konden de aansluiting maken maar voor Ines Claes die veel krachten had verspeeld tijdens het ronddraaien had de kracht niet meer om mee te springen.

  Ines :”De laatste ronden heb ik de sprint aangetrokken voor mijn ploegmaatje Cindy Vandermeulen die 3de eindigde in de pelotonspurt , ikzelf eindigde op de 35ste plaats”.

  Toch hield Ines er na een relatieve rustweek een goed gevoel aan over !!!!  Bewerking tekst : Kenny

  02-07-2007 om 23:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 02/07/2007

  In de Topcompetitie staat de Oost-Vlaming Kenny Van der Schueren (Haaltert-Nederhasselt) aan de leiding van de individuele rangschikking. 2de is Kevin Ista (Pôle Continental Wallon) en 3de nog een Oost-Vlaming, Kevin Van der Eeckhout (Haaltert –Profel Ziegler). Verder bekleedt Björn Coomans (Puurs-Rock Werchter) de 7de plaats en Francis De Greef (Puurs-Davitamon) de 8ste. Anthony Van den Berghe (Sinaai-Davo) staat 65 ste.

  De Omloop Het Volk in Zottegem van vorige zaterdag is nog niet mee verwekt.

  De volgende wedstrijd voor de Topcompetitie is op woensdag 11 juli, de Grote Prijs van de stad Geel en op zondag 15 juli de Omloop der Vlaamse Gewesten te Willebroek.

   

  Dieter Van der Stock (Hamme-Hudiko) heeft na een wekenlange aanhoudende pechreeks, toch nu tijdens het weekend twee mooie resultaten behaald.

  -“In Bornem zat ik in het eerste deel van een gescheurd peloton maar viel het resultaat wat tegen omdat ik niet echt over sprintersbenen beschik”. Dieter werd 20ste.

  Zondag te Aaigem zat hij in een grote groep achtervolgers op een kopgroep van drie.

  -“Ook hier speelden mij niet echt snelle benen parten en eindigde ik ook 20ste. Dit keer wel op 74 deelnemers.”

  Woensdag vertrekt de Hamse junior met vakantie naar Turkije en het wederoptreden is voorzien op 18 juli te Opwijk

   

  Ook Valentijn Martens (Stekene –Hudiko) reed in Aaigem de junioreskoers. Het was een lastige wedstrijd door de strakke wind en de golvende omloop. De definitieve aanval gebeurde er in de voorlaatste ronde met vijf vluchters waaronder de latere winnaar Boogaard. Daarachter had zich nog een omvangrijke groep gevormd van 30 renners die mochten sprinten voor de 4e plaats. Valentijn werd uiteindelijk 19e. Na wat tegenslagen is dit hopelijk terug een begin van een paar puike resultaten.

   


  Belofte Matthias Onghena  (Kieldrecht –WC Onder Ons Parike) is zaterdag weer gestart in de wedstrijden na een paar weken echte examentijd.Hij eindigde te Melle als 41ste.Er waren wel 105 deelnemers.  Jasper Van den Branden (Sint-Gillis –WAC Team) startte zondag in de junioreswedstrijd in Zottegem-Bevegem.Er waren 53 vertrekkers. Het was een zeer zwaar parcours met een serieuze klim erin, gelukkig was het maar 57 km in totaal.

  In de eerste ronde brak het peloton al in twee maar gelukkig smolt alles terug samen. Dan reden er geregeld kleine groepjes en die vormden samen een grote kopgroep.

  Jasper vertelde verder: “In het overgebleven peloton werd niet overtuigd achtervolgd dus probeerde ik met twee andere renners naar voor te rijden. Dat lukte na één ronde. Dan waren we met een groep van 17 vooraan en wegens het grote aantal lukte het niet om goed rond te draaien. Ik vond het erg onoverzichtelijk koersen met een regen van demarrages. Ik ben enkele keren meegegaan maar zonder succes. Toen de juiste ontsnapping er aankwam had ik een minder moment.”

  Daardoor moest Jasper zich inzette voor de 6de plaats. Hij deed dat met brio want hij plaatste een demarrage voor een klim in de laatste ronde, op 2 km van het einde. En de 6de plaats was binnen.

  -” Met dit resultaat ben ik erg tevreden omdat ik vorige week mijn wedstrijd niet heb kunnen uitrijden wegens enkele weken zo goed als stil gelegen te hebben met de examens”, zo besloot de WAC-er waarvan we in de vakantiemaanden nog wel één en ander mogen verwachten.

   

  TEKSTEN : Flor Van de Velde.

  02-07-2007 om 23:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZONDAG 01/07/2007
  Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn 15°seizoenszege in de Catg.C
  Proficiat aan KAREL ANDRIES uit schoten met zijn 6°Seizoenszege in de Catg.E+

  ZONDAG 01/07/2007 - MASSEMEN - W.A.O.D.

  CATG. A / B - 27 dln.
  1. Kristof Muys winnaar B
  2. Bart Verhasselt winnaar A
  4. Tim Vercauteren uit Belsele (A2)
  15. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B9)
  16. Nikola Lion uit St.Niklaas (A7)
  21. Mario Bolssens uit Meerdonk (B13)

  CATG. C / D
  1. WALTER DE VEERMAN uit Lochristi winnaar C
  3. Patrick Watteny winnaar D
  5. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D2)
  6. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C4)

  CATG. E / E+
  1. Wim De Waal winnaar E
  3. KAREL ANDRIES uit Schoten winnaar E+

  CATG. F1
  1. Theo Coudyzer
  2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

  02-07-2007 om 23:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLIMKOERSEN TE HERBEUMONT VANAF DINSDAG 3 JULI !!!!

  KLIMKOERSEN

   

  Op dinsdag 3 juli beginnen in Herbeumont weer de klimkoersen voor nieuwelingen en juniores. Bij de nieuwelingen vinden we geen renner uit de regio die van start zal gaan.

  Bij de juniores kijken we toch uit naar een Davy Staes (Sint-Niklaas –Josan) die al meermaals heeft bewezen klimtalenten te bezitten. Ook Davy Van de Walle (Lokeren – Keukens Redant) is van de partij en tenslotte heeft ook Hendrik Van den Bossche (Grembergen – Kon.Balen BC) zich ingeschreven.

  Op 26 juli is er een klimkoers in Harzé en op 29 augustus in Wasmes.

   

  TEKST : fvdv

  02-07-2007 om 20:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OP MAANDAG 02/07/2007 - SCHAAL SCHOETERS TE BEVEREN !!!!!

  SCHAAL SCHOETERS VOOR 30STE KEER IN BEVEREN !!!!!


  voorblad 2kopie


   

  Op Maandag 2 JULI zal het voor de 30ste keer zijn dat het Comité ter Heropleving van de Wielersport in Beveren de interclub Schaal Schoeters organiseert. Sedert 2004 heeft het gemeentebestuur er de titel “Grote Prijs van de Gemeente Beveren aan toegevoegd. En terecht, want in al die jaren zorgde deze wedstrijd voor een visitekaartje, niet alleen van het CHW, maar ook van de gemeente.

  Aanvankelijk telde deze interclub mee voor de Beker van België voor clubs , wat toen heette , “Internationale liefhebbers”.

  Alle koersformaliteiten vinden plaats in de cafétaria van het Atletiekterrein in de Klapperstraat. De officieuze start wordt gegeven in de Kasteeldreef om 13.30u. De renners rijden achter de wagen tot ter hoogte van Hof ter Saksen waar de officiële start zal gegeven worden. Daar de Haasdonksebaan afgesloten is wegens werken, zal de rennersstoet langs de Piet Stautstraat rijden en moet dus ook niet over de overweg.

  De omloop gaat weer via Grembergen-Zele-Overmere en Eksaarde terug naar Sinaai-Stekene en via St.Gillis terug naar Beveren. De grote ronde is 84 km en dan moeten nog 6 plaatselijke ronden van 11 km worden gereden, in een nieuw parcours via Gaverland – Leurshoek en zo naar Zillebeek – Moerstraat – Lindenlaan. Wegenwerken beletten de gewone ronde langs Melsele te rijden.

  Nooit eerder waren er voor de Grote Prijs Gemeente Beveren- Schaal Schoeters, zoveel inschrijvingen. Ongeveer 35 ploegen staan op de lijst en de kans is groot dat er toch wel 200 deelnemers zullen zijn.

  We komen zeker nog terug op deze jubileumuitgave van de Schaal Schoeters, sedert 1978 in Beveren.

   

  TEKST EN FOTOMONTAGE : Flor Van de Velde.

  02-07-2007 om 20:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 01/07/2007

  ZONDAG 01/07/2007 – RONSE (O) – Men Elite m/c – Km – 05h46min

  Belgisch Kampioenschap

  Aantal deelnemers :
  1. STIJN DEVOLDER
  2. Tom Boonen op 16"
  3. Philippe Gilbert
  11. Preben Van Hecke uit Overmere (Predictor-Lotto)
  18. Dominique Cornu uit Beveren (Predictor-Lotto)
  30. Greg Van Avermaet uit Hamme (Predictor-Lotto) op 5'30" 


  01/07/2007 – MERELBEKE (O) - Elite z/c + Beloften – 117 Km - 02h44min

  Aantal deelnemers : 54

  1. Mario Willems
  2. Peter Aerts
  3. Patrick Cocquyt
  17. Frank Van Hoeymissen uit Waasmunster (Jonge Rakkers Vollezele) op 2'07"
  22. Benny Van Buynder uit Bornem (rudyco C.T)
  30. Stefan Suy uit Waasmunster (Xcluziv C.T)
  36. Dennis Pijl uit St.Niklaas (Rudyco C.T
  )
   

  01/07/2007 – MOORSLEDE-SLYPSKAPELLE (W) - Elite z/c + Beloften – 113,4 Km - 02h38min

  Aantal deelnemers : 48

  1. David Willemsens
  2. Alexander Chamon
  3. Sébastien Six op 1'25"
   

  01/07/2007 – VICHTE (W) - Elite z/c + Beloften – 105,6 Km - 02h32min

  Aantal deelnemers : 34

  1. Kevin Degezelle
  2. Dylan Newell op 32"
  3. Sylvain Rolet op 1'55"
  15. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 6'47"
  18. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  19. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde VZW)
   

  01/07/2007 – BRUGGE-SINT-PIETERS (W) - Beloften – 119 Km - 02h52min

  Aantal deelnemers : 34

  1. Olivier Verhiest
  2. Nielsen Raedt
  3. Olivier Maes
   

  01/07/2007 – DIKKELVENNE (O) - Beloften – 112 Km - 02h46min

  Aantal deelnemers : 47

  1. Tom Van Den Bosch
  2. Christopher Macic op 35"
  3. Philippe Prutte op 2'03"
  23. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 5'03"
  26. Sam Christiaens uit St.Gilis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
  30. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    

  01/07/2007 – AAIGEM (O) - Juniores – 95 Km - 02h25min

  Aantal deelnemers : 74

  1. Ferdinand Boogaard
  11. Sander Stiegelis op 35"
  14. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)
  15. Davy Van De Walle uit Lokeren (Keukens Redant C.T)
  16. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  19. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  20. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
  22. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  33. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T)
    

  01/07/2007 – DOOMKERKE-RUISELEDE (W) - Juniores – 93 Km - 02h19min

  Aantal deelnemers : 62

  1. Erick Rowsell
  16. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) op 5'25"
   

  01/07/2007 – JESSEREN (LB) - Juniores – 88 Km - 02h19min

  Aantal deelnemers : 86

  1. Hophra Gerard
   

  01/07/2007 – ZANDVOORDE (W) - Juniores – 81 Km - 01h55min

  Aantal deelnemers : 48

  1. Mathias Vanbelle
   

  01/07/2007 – ZWEVEGEM (W) – Dames Elite – 83 Km - 02h14min

  Aantal deelnemers : 42

  1. Ilse Geldhof
  2. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Bianchi)
  10. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling) op 1'30"
  11. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  14. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
  17. Melissa Huyghe uit Breendonk (Bianchi-Duvel-CataBikes)
  18. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  21. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
  24. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
  35. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
  36. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas 

   

  01/07/2007 – GEETBETS (VB) - Nieuwelingen – 59,5 Km - 01h35min

  Aantal deelnemers : 64

  1. Jonas Depre
   

  01/07/2007 – HASSELT-RAPERTINGEN (LB) - Nieuwelingen – 65 Km - 01h43min

  Aantal deelnemers : 31

  1. Bob Schoonbroodt
   

  01/07/2007 – HUISE-ZINGEM (O) - Nieuwelingen – 60 Km - 01h37min

  Aantal deelnemers : 42

  1. Nick Vanderlijke
  2. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen)
  3. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
  7. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
  9. Jan Van Meirvenne uit Hamme (ASFRA R.T)
  10. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)
  15. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
   

  01/07/2007 – TORHOUT (W) - Nieuwelingen – 57,6 Km - 01h30min

  Aantal deelnemers : 53

  1. Xandro Meurisse
   

  01/07/2007 – ZOTTEGEM-BEVEGEM (O) - Nieuwelingen – 57 Km - 01h32min

  Aantal deelnemers : 53

  1. Jurgen Van Trijp
  6. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team) op 40"
  13. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen) op 55"
  20. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland) op 3'10"
  21. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)
  30. Joey de Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  37. Joren Roggeman uit Zele (Hudiko Waasland)
   

  02-07-2007 om 20:48 geschreven door kenny


  01-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAANDAG 2 JULI 2007 - SCHAAL SCHOETERS TE BEVEREN !!!!

  ALLES OVER DE GROTE PRIJS GEMEENTE BEVEREN

   

  MAANDAG 2 JULI 2007 DERTIGSTE KEER SCHAAL SCHOETERS IN BEVEREN


   CAETHOVEN bloemen 78

  Dit was de eerste winnaar in 1978, François Caethoven.


  De integratie van de Schaal Schoeters in het wielerleven van het CHW, moet gezien worden in een visie die in de zeventiger jaren door stichter Marcel Van Kerckhove, werd gevolgd: “Uitpakken met organisaties die de bevolking aanspreken”.

  We overlopen de gouden jaren zeventig en geven de Schaal Schoeters daarin een plaats.

  Toen het CHW in 1973 met de wedstrijden begon zagen stichter Marcel Van Kerckhove en Flor Van de Velde, toen de voorzitter,  het groots. De wielerliefhebbers keken raar op toen in augustus 1973 in de Molenbergwijk drie koersen op één namiddag werden georganiseerd: nieuwelingen, juniores en liefhebbers. Dat was nog nooit vertoond in de regio. Het CHW was anders dan de andere wielerclubs uit de regio.

  In 1974 werd reeds de semi-klassieker voor liefhebbers, Beveren-Geraardsbergen-Beveren georganiseerd. En nog datzelfde jaar volgde het BK voor ‘corporatieven’ en reden voor de eerste keer in de geschiedenis de dames een koers in Beveren.

  Ook in 1975 pakte het CHW uit met nieuwe organisaties. Er was een selectierit voor juniores in het kader van het WK. De juniores reden ook voor het eerst de “Omloop van het Waasland” of Eksaarde-Beveren met een ploegentijdrit als proloog. Voor Wereldkampioen Theo Verschueren werd een “benefietcriterium” gegeven en ook dat was nooit eerder in ons land gebeurd.

  In 1977 werd Beveren-Geraardsbergen-Beveren vervangen door de “Beverse Pijl” voor juniores met twee ritten: Eksaarde –Beveren en Geraardsbergen-Beveren. En er was nog ene verrassing in dat jaar want omdat er geen organisator was voor de interclub Schaal Van Vaernewijck, nam het CHW van Marcel Van Kerckhove het maar op zich. Met 200 deelnemers die vertrokken in Kruibeke.

  Ziezo, dat is het kader waarin de Schaal Egide Schoeters, ging plaatsnemen in 1978. Een interclub die hoog in aanzien stond omdat hij meetelde voor de ‘Beker van België’ voor Internationale Liefhebbers. Maar voor 1978 had de Beverse wielerclub ook al wat anders op het programma staan: een 1ste Ronde van het Waasland voor juniores met drie ritten en voor augustus stond de Schaal Van Vaernewijck op het programma. De Schaal Schoeters begin juli, met start in Zottegem.

  Sedert dat jaar is deze interclub niet meer buiten Beveren geweest. Ook al bestond het CHW amper vijf jaar in 1978, er werd reeds voldoende bewezen dat ze al die organisaties aan kon. De Schaal Schoeters werd vrijwel onmiddellijk het”visitekaartje” van het Comité Ter Heropleving van de Wielersport én van de gemeente Beveren.

  De aankomstlijn lag steeds in de Kasteeldreef en dat is voor de 30ste editie nog steeds zo. Aankomen in het centrum, vlakbij de Grote Markt, was en is een troef.

  Merkwaardig is toch dat slechts enkele keren gebruik werd gemaakt van de 500 meter lange, rechte en brede Kasteeldreef als aankomststrook. Een schitterende aankomstplaats, maar omwille van sponsors te plezieren, worden de renners langs de Ciamberlanidreef gestuurd en blijft slechts een paar honderd meter over om te spurten.

  De Schaal Schoeters ontstond in 1957 als herinnering aan de Antwerpse BWB-figuur Egide Schoeters. Hij was van 1919 tot 1931 voorzitter van de Antwerpse afdeling. In 1947 werd hij Bondsvoorzitter en bleef die functie vervullen tot in 1956, het jaar dat hij overleed.

  Was zo’n wielerfiguur dat men in Hoboken besloot om een “Schaal Egide Schoeters” in te richten om de herinnering aan hem te bewaren.

  Zo werd de allereerste Schaal Schoeters in Hoboken gereden op 30 mei 1957. Dus, dit jaar is dat vijftig jaar geleden. Goud dus. Wij hopen dat het op 2 juli 2007 dan ook een “gouden” wielerfeest wordt.

  Bij deze 30ste uitgave mag zeker eens gewezen worden, op de moeite die deze organisatie kost. In de loop der jaren heeft het CHW het niet gemakkelijk gehad om zich aan te passen aan de steeds wijzigende reglementen, het drukkere verkeer, de duurdere seingevers, de afhakende sponsors…

  Toen secretaris Guido Van Nauw, begin der jaren tachtig de organisatie van de Schaal Schoeters op de schouders nam, was dat een opdracht die hij met plezier deed. Maar de tijden veranderden en we horen het hem nog zeggen bij de 20ste Schaal Schoeters in 1997:” Heden ten dage is een wielerwedstrijd organiseren een echte nachtmerrie geworden. Voor elke uitgave moet ik vaststellen dat in iedere gemeente rekening moet gehouden worden met wegenwerken, straatversmallingen, bloembakken, verkeersdrempels en andere verkeersremmers.”

  Maar de CHW-secretaris wroet zich door alle problemen heen. Van 1 januari tot de dag van de wedstrijd. En dat alles piekfijn verloopt bewijst deze 30ste uitgave: een organisatie die al zoveel jaren bestaat, moet góed zijn of het duurt geen dertig keer.

   

  GOED OM WETEN OVER DE GROTE PRIJS GEMEENTE BEVEREN –SCHAAL SCHOETERS.

  De permanentie wordt voorzien in de cafétaria van Atletiek Volharding aan het

  Gemeentelijk Atletiekstadion, Klapperstraat 103, 9120 Beveren. Inschrijving en overhandiging van rugnummers gebeuren daar vanaf  10.30u.

   

  In Taverne Peacock, hoek Grote Markt - Van Gervenstraat (achter de kerk) worden na afloop de premies uitbetaald.

  Er zijn voor 250 € premies, verdeeld als volgt:

  Op de grote omloop: Premie van 20 € ter hoogte van Restaurant Pimm’s te Overmere na 35 km wedstrijd.Voor de renner die als eerste de aankomstlijn bereikt, na de grote ronde: 50 €

  In de 6 plaatselijke ronden zijn er vier klassementspurten na de 1ste, 2de, 3de en 4de ronde. Er worden elke ronde punten gegeven: 3 p voor de eerste, 2 p voor de tweede en 1 p voor de derde. De winnaar ontvangt 100 €, de tweede 50 € en de derde 30 €. Bij gelijkheid van punten telt de plaats in de uitslag.

   

  De briefing en lottrekking voor de volgwagens van de verschillende wielerploegen zal gebeuren aan de inschrijvingstafel in de cafétaria van de Atletiekclub om 11.30u

   

  Voor de start stellen de volgwagens zich op in de Kasteeldreef.

  Het officieuze vertrek is voorzien om 13.30u in de Kasteeldreef, ter hoogte van Café Tipiek. De officiële (vliegende) start geschiedt voorbij de spoorwegovergang aan de  Haasdonkse Baan. Wegens werken is er een omleiding zodat niet over de overweg kan gereden worden. Zo wordt gestart ter hoogte van het Kasteel Hof ter Saksen.

   

  De bevoorradingstrook bevindt zich dit jaar in de Ciamberlanidreef. Dat is de straat net voor naar de Kasteeldreef, richting aankomstlijn, wordt gedraaid.

   

  Afleiding wagens bij aankomst: alle volgwagens, behalve deze van de afgevaardigden, rijden de De Brownestraat in. Dat is een zijstraat rechts van de Ciamberlanidreef waar de bevoorrading plaatsvindt, en komt uit in de Kasteeldreef nabij de aankomstlijn.

  De politie zorgt er voor de afleiding der wagens.Voertuigen met een “A” mogen verder tot voorbij de aankomstlijn.

   

  Neutrale Wagens: 1. Peter Lemaire(Zwijndrecht)  2. Rob Ansoms (Stabroek)

   

  Er zijn 6 plaatselijke ronden van 11 km langs Kasteeldreef –Kloosterstraat –Viergemeet -Van Eepoelstraat –Gaverlanddam –Leurshoek –Halfdreef -Van Craenenbroeckstraat -Leon Labytstraat-Glazenleeuwstraat –Zillebeek –Verbindingsstraat –Moerstraat –Lindenlaan -Prosper Van Raemdonckstraat –Ijzerhand -Ciamberlanidreef en Kasteeldreef.

   

  ZO WAS HET VORIG JAAR:

  Maandag 3 juli 2006: 3de  Grote Prijs Gemeente Beveren

  Interclub Schaal Schoeters 29ste uitgave van CHW Beveren

  Voorzitter WBV: Patrick Verbiest (Antwerpen)

  Eregast: Annelies Van Wabeke uit Knesselare, kandidate Miss Belgian Beauty.

  133 deelnemers.

  20 ploegen.

  Winnaar: Mindaugas Goncaras (Litouwer die al 10 jaar in België woont)

  Winnende Ploeg:  Wielerpromotieclub Jeugd Team (Jerome Giaux 3de, Graeme Stone (NZL) 9de en Bert Van Moer 15de)


  boog verkleind voor eerste blad 

  De boog aan de start -en aankomstplaats in de Kasteeldreef.

  PODIUM 2006

  Het podium 2006 met vlnr Bart Veyt, Mindaugas Goncaras en Jerome Giaux

  VAZN NAUW G bew300X
  De secretaris van het CHW Guido Van Nauw die reeds met het immense voorbereidingswerk startte in januari.

  TEKST EN FOTO’S : Flor Van de Velde

   

   

   

   

  01-07-2007 om 22:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG ASPIRANTEN TE TOLLEMBEEK VAN ZONDAG 01/07/2007

  ZONDAG 01/07/2007 - TOLLEMBEEK - Aspiranten

  ASPIRANTEN IN TOLLEMBEEK

   

  12 jarigen: 19 deelnemers: 1. Michiel Coosemans (KWC Heist Zuiderkempen. 13de Pieter Persoon (Stekene –WAC Tam),

  13-jarigen: 29 deelnemers: 1. Saimen De Laeter (Bianchi-Cata Bikes) 6de Michiel Van Steerteghem (Nieuwkerken-WAC TEAM)

  14-jarigen: 46 deelnemers. 1. Steve Schoonheyt (VC Blancs Gilets) 11de Giles Loncin (Antwerpen-WC Oostende Noordzee), 18de Robin Persoon (Stekene-WAC Team), 31ste Gianni Bordui (Vrasene-Hoop op Zegen), 36ste Stijn De Bock (Zele-Hudiko)

   

  Samenstelling : fvdv

  01-07-2007 om 22:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE STEENOKKERZEEL VAN ZATERDAG 30/06/2007

  ZATERDAG 30/06/2007 – STEENOKKERZEEL – Dames Elite

   

  LUDIVINE HENRION WAARDIG BELGISCH KAMPIOENE


  STEENELaankomstbew1.7

  De 5de zege al voor Kampioene Ludivine Henrion.


  STEENELpodiumbew1.7 

  Het podium met Grace Verbeke (Pittem) 2de, Ludivine Henrion (Berloz) en Liesbeth De Vocht (Arendonk) 3de

  In Steenokkerzeel kwamen alle damescategorieën aan de beurt. Dus ook de Dames Elite die met 66 inschreven waaronder ook de nationale selectie van de dames juniors.

  Regiorensters waren Cindy Pieters (Sint-Niklaas), Ilse Fiers (Waasmunster), Melissa Huyghe (Breendonk), Annick Van Leuven (Schoten), Natasja Nobels (Grembergen), Caroline Van Peteghem (Wilsele) en van het Wase Benelux Team: Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Cindy Vandermeulen (Stekene), Sofie De Nys (Gentbrugge), Katrien Aerts (Merksplas), Carine Potums (Londerzeel) en Patricia Thys (Hoboken).

  Er moesten 14 ronden van 5,2 km. of 79 km. afgelegd worden.

  In de 3de ronde probeerde Catherine Delfosse het alleen en kreeg een ronde later het gezelschap van gezelschap van Sjoukje Dufoer. De 2 hielden het nog 2 ronden uit maar werden dan teruggegrepen.

  Halfweg koers fietste de dame in grote vorm zich naar voor met als gezellin Grace Verbeke.

  Wat de andere rensters ook probeerden ze kwamen niet echt dichter. Onder andere Ilse Fiers probeerde aansluiting te krijgen bij het leidersduo.

  In de wedstrijdafwerking liet Ludivine Henrion zien waarom zij Belgisch Kampioene is. Zij haalde het dan ook makkelijk voor Grace Verbeke. Voor Henrion was het de 5de zege van het seizoen. De pelotonsspurt werd gewonnen door Liesbet De Vocht voor Lensy Debboudt en Kathleen Sterckx. Caroline Van Peteghem werd 8ste, Annick Van Leuven 10de, Ilse Fiers 20ste, Sofie De Nys 23ste, Melissa Huyghe 24ste, Cindy Pieters 25ste, Carine Potums 28ste, Ilse Van De Pontseele 35ste, Katrien Aerts 47ste, Natasja Nobels 48ste, Cindy Vandermeulen 54ste en Patricia Thys 56ste.

  De provinciale titel ging naar Kathleen Sterckx. Tweede werd Caroline Van Peteghem en derde Kimberly Buyl.

   

  STEENELpodPKbew1.7

  Kathleen Sterckx won het PK voor Caroline Van Peteghem(Links) en Kimberly Buyl.


  STEENELnobelsfiersbew1.7
  Aan de start in Steenokkerzeel ook Natasja Nobels en Ilse Fiers.
  TEKST :
  Flor Van de Velde


  FOTO’S : Alain Sennesael.

   

   

   

   

   

  01-07-2007 om 20:17 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!