.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  02-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 02/07/2007

  Kristof Verbraeken (Beveren-Artevelde VZW) is sedert Zondag opnieuw Elite z/c want hij heeft zich een zomervergunning aangeschaft en is meteen aangesloten bij wielerclub Artevelde VZW waar onder andere Bart Baeyens uit Overmere en Nicky De Wit uit Lokeren rijden.

  Kristof behaalde dit seizoen al mooie resultaten bij de B.V.W.B. en in de TTC-Ronde van het Waasland.

  Zijn eerste wedstrijd reed Kristof Zondag 01/07/2007 te Vichte waar Kevin Degezelle won , hij behaalde daar een 19de plaats.

  Dus een renner die we de komende weken met "argusogen" zullen volgen !!!!!


  Tekst : Kenny 

   


  Frank Van Hoeymissen
  (Waasmunster-Jonge Rakkers Vollezele) deed vorige week Zondag 24 juni zijn weder optreden in de wielerwereld bij de Elite z/c in Wolvertem en dat na een zware rugoperatie op 26 Maart. Wat hij nooit had durven dromen gebeurde toch en zowaar reed hij zijn eerste wedstrijd uit.

  Zondag 01/07/2007 nam Frank deel aan de wedstrijd te Merelbeke en eindigde er op een mooie 17de plaats , meteen weer een renner die we de komende weken in de gaten zullen houden.

   

  Bewerking tekst : Kenny

  Met dank aan Nancy Heirbaut
  mama van Bart (junior bij ABBS) en Stef (aspirant bij Hudiko) Bryssinck !!!

  02-07-2007 om 23:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE HUISE-ZINGEM VAN ZONDAG 01/07/2007

  ZONDAG 01/07/2007 - HUISE-ZINGEM - Nieuwelingen

  GIJS VAN HOECKE WEER STERK IN VLAAMSE ARDENNEN !!!

   

  GIJS VAN HOECKE bew 3.6.


  Slechts 42 renners aan de start voor de 5de manche voor Beker der Vlaamse Ardennen in Huise-Zingem. Vlaamse Ardennen is zowat synoniem voor de mogelijkheid van een zwaar parcours en als daar dan nog wat wind in het nadeel bij staat, kunnen de hellingen wel voor dooddoeners spelen.

  Na twee studierondes waarin een renner van KSV Deerlijk tot een kleine minuut mocht uitlopen, sloeg de vlam in de pan en volgden de ontsnappingspogingen elkaar in snel tempo op. Het peloton verbrokkelde er van en de eenzame West-Vlaamse leider was er al gauw aan voor de moeite.

  Een ander slachtoffer van de zware koers was een snipverkouden Stekenenaar Glenn De Ridder. Hij kreeg er zowaar ademhalingsproblemen door en nog voor de koers halfweg was, moest hij de strijd staken.

  Gijs Van Hoecke ondernam verschillende pogingen om toch maar weg te geraken uit het peloton dat al flink was uitgedund. Uiteindelijk geraakte hij weg met Laurens Poelman van Hudiko en Martijn De Baene. Ze gaven het volle pond.

  Tweede in de tussenstand en winnaar van vorige week in Ruien Nick Vanderlycke zag gevaar in de vlucht van de drie. Hij ondernam een sprong maar slaagde niet in zijn opzet en nam dan maar gewoon zijn plaats in bij de achtervolgers.

  Die achtervolgers bleven wel vlot ronddraaien en wisten hun numerieke overwicht op de kop van de wedstrijd uit te buiten, zodat de drie vooraan op twee ronden van het einde werden ingelopen. Er was echter al zo hard gekoerst, dat er op dat moment nog slechts 16 renners in koers zaten.  De laatste twee ronden werden na de zware wedstrijd afgewerkt in wandeltempo.

  Het voltallige peloton van zestien mocht sprinten voor de zege. Gijs Van Hoecke zat van ver op kop en werd in de laatste meters nog net geremonteerd door een lepe Nederlander, Nick Vanderlycke. Dus weerom net niet voor Gijs. Nog maar eens een tweede plaats op de reeds aanzienlijke stapel verzamelde ereplaatsen van de jongste weken. Maar het was, net als vorige week, voor vriend en vijand duidelijk: Gijs is sterk bezig en in de komende weken zal er vast nog wel eens een appel uit de kast rollen !!!

   

  TEKST : Flor Van de Velde

  02-07-2007 om 23:08 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 02/07/2007

  Jeroen Van De Vijver (Eksaarde-Hudiko Waasland) reed Zondag 01/07/2007 de moutainbike wedstrijd te Vilvoorde bij de Nieuwelingen , hij behaalde daar de 19de plaats.

  Andere sterke Waaslanders waren Fabrice Mels uit Sinaai met een 14de plaats , Gian Marco de Kindt uit Stekene die een 18de plaats behaalde en Matty Van Hove uit St.Gillis-Waas behaalde een 27ste plaats.

  Volgende week zijn onze Wase Nieuwelingen in het Mountainbiken te zien in de wedstrijd te Malmedy en dit voor de Beneluxcup.

  Ines Claes (Beveren-Benelux Team) reed Zondag de wedstrijd bij de Dames Elite te Zwevegem.

  Er kwamen 42 rensters hun rugnummer afhalen en zij moesten 83 km afleggen.

  Half koers reden 11 dames op kop en dat was het moment om volle gas te gaan geven in het peloton en de achtervolging in te zetten , Ines Claes , Nana Steenssens en Katrien van Looy draaiden perfect rond alhoewel er nog versterking bijkwam van enkele rensters van Lotto en van Cindy Vandermeulen.

  Op ander halve ronde hadden ze de achterstand op de 11 leidsters van 1 minuut ongedaan gemaakt , natuurlijk was dit het startschot van nieuwe aanvallen.

  9 Dames gingen in de aanval met onder andere Greetje De Vos van het Benelux Team , 6 andere dames konden de aansluiting maken maar voor Ines Claes die veel krachten had verspeeld tijdens het ronddraaien had de kracht niet meer om mee te springen.

  Ines :”De laatste ronden heb ik de sprint aangetrokken voor mijn ploegmaatje Cindy Vandermeulen die 3de eindigde in de pelotonspurt , ikzelf eindigde op de 35ste plaats”.

  Toch hield Ines er na een relatieve rustweek een goed gevoel aan over !!!!  Bewerking tekst : Kenny

  02-07-2007 om 23:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 02/07/2007

  In de Topcompetitie staat de Oost-Vlaming Kenny Van der Schueren (Haaltert-Nederhasselt) aan de leiding van de individuele rangschikking. 2de is Kevin Ista (Pôle Continental Wallon) en 3de nog een Oost-Vlaming, Kevin Van der Eeckhout (Haaltert –Profel Ziegler). Verder bekleedt Björn Coomans (Puurs-Rock Werchter) de 7de plaats en Francis De Greef (Puurs-Davitamon) de 8ste. Anthony Van den Berghe (Sinaai-Davo) staat 65 ste.

  De Omloop Het Volk in Zottegem van vorige zaterdag is nog niet mee verwekt.

  De volgende wedstrijd voor de Topcompetitie is op woensdag 11 juli, de Grote Prijs van de stad Geel en op zondag 15 juli de Omloop der Vlaamse Gewesten te Willebroek.

   

  Dieter Van der Stock (Hamme-Hudiko) heeft na een wekenlange aanhoudende pechreeks, toch nu tijdens het weekend twee mooie resultaten behaald.

  -“In Bornem zat ik in het eerste deel van een gescheurd peloton maar viel het resultaat wat tegen omdat ik niet echt over sprintersbenen beschik”. Dieter werd 20ste.

  Zondag te Aaigem zat hij in een grote groep achtervolgers op een kopgroep van drie.

  -“Ook hier speelden mij niet echt snelle benen parten en eindigde ik ook 20ste. Dit keer wel op 74 deelnemers.”

  Woensdag vertrekt de Hamse junior met vakantie naar Turkije en het wederoptreden is voorzien op 18 juli te Opwijk

   

  Ook Valentijn Martens (Stekene –Hudiko) reed in Aaigem de junioreskoers. Het was een lastige wedstrijd door de strakke wind en de golvende omloop. De definitieve aanval gebeurde er in de voorlaatste ronde met vijf vluchters waaronder de latere winnaar Boogaard. Daarachter had zich nog een omvangrijke groep gevormd van 30 renners die mochten sprinten voor de 4e plaats. Valentijn werd uiteindelijk 19e. Na wat tegenslagen is dit hopelijk terug een begin van een paar puike resultaten.

   


  Belofte Matthias Onghena  (Kieldrecht –WC Onder Ons Parike) is zaterdag weer gestart in de wedstrijden na een paar weken echte examentijd.Hij eindigde te Melle als 41ste.Er waren wel 105 deelnemers.  Jasper Van den Branden (Sint-Gillis –WAC Team) startte zondag in de junioreswedstrijd in Zottegem-Bevegem.Er waren 53 vertrekkers. Het was een zeer zwaar parcours met een serieuze klim erin, gelukkig was het maar 57 km in totaal.

  In de eerste ronde brak het peloton al in twee maar gelukkig smolt alles terug samen. Dan reden er geregeld kleine groepjes en die vormden samen een grote kopgroep.

  Jasper vertelde verder: “In het overgebleven peloton werd niet overtuigd achtervolgd dus probeerde ik met twee andere renners naar voor te rijden. Dat lukte na één ronde. Dan waren we met een groep van 17 vooraan en wegens het grote aantal lukte het niet om goed rond te draaien. Ik vond het erg onoverzichtelijk koersen met een regen van demarrages. Ik ben enkele keren meegegaan maar zonder succes. Toen de juiste ontsnapping er aankwam had ik een minder moment.”

  Daardoor moest Jasper zich inzette voor de 6de plaats. Hij deed dat met brio want hij plaatste een demarrage voor een klim in de laatste ronde, op 2 km van het einde. En de 6de plaats was binnen.

  -” Met dit resultaat ben ik erg tevreden omdat ik vorige week mijn wedstrijd niet heb kunnen uitrijden wegens enkele weken zo goed als stil gelegen te hebben met de examens”, zo besloot de WAC-er waarvan we in de vakantiemaanden nog wel één en ander mogen verwachten.

   

  TEKSTEN : Flor Van de Velde.

  02-07-2007 om 23:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZONDAG 01/07/2007
  Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn 15°seizoenszege in de Catg.C
  Proficiat aan KAREL ANDRIES uit schoten met zijn 6°Seizoenszege in de Catg.E+

  ZONDAG 01/07/2007 - MASSEMEN - W.A.O.D.

  CATG. A / B - 27 dln.
  1. Kristof Muys winnaar B
  2. Bart Verhasselt winnaar A
  4. Tim Vercauteren uit Belsele (A2)
  15. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B9)
  16. Nikola Lion uit St.Niklaas (A7)
  21. Mario Bolssens uit Meerdonk (B13)

  CATG. C / D
  1. WALTER DE VEERMAN uit Lochristi winnaar C
  3. Patrick Watteny winnaar D
  5. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D2)
  6. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C4)

  CATG. E / E+
  1. Wim De Waal winnaar E
  3. KAREL ANDRIES uit Schoten winnaar E+

  CATG. F1
  1. Theo Coudyzer
  2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken

  02-07-2007 om 23:04 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLIMKOERSEN TE HERBEUMONT VANAF DINSDAG 3 JULI !!!!

  KLIMKOERSEN

   

  Op dinsdag 3 juli beginnen in Herbeumont weer de klimkoersen voor nieuwelingen en juniores. Bij de nieuwelingen vinden we geen renner uit de regio die van start zal gaan.

  Bij de juniores kijken we toch uit naar een Davy Staes (Sint-Niklaas –Josan) die al meermaals heeft bewezen klimtalenten te bezitten. Ook Davy Van de Walle (Lokeren – Keukens Redant) is van de partij en tenslotte heeft ook Hendrik Van den Bossche (Grembergen – Kon.Balen BC) zich ingeschreven.

  Op 26 juli is er een klimkoers in Harzé en op 29 augustus in Wasmes.

   

  TEKST : fvdv

  02-07-2007 om 20:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OP MAANDAG 02/07/2007 - SCHAAL SCHOETERS TE BEVEREN !!!!!

  SCHAAL SCHOETERS VOOR 30STE KEER IN BEVEREN !!!!!


  voorblad 2kopie


   

  Op Maandag 2 JULI zal het voor de 30ste keer zijn dat het Comité ter Heropleving van de Wielersport in Beveren de interclub Schaal Schoeters organiseert. Sedert 2004 heeft het gemeentebestuur er de titel “Grote Prijs van de Gemeente Beveren aan toegevoegd. En terecht, want in al die jaren zorgde deze wedstrijd voor een visitekaartje, niet alleen van het CHW, maar ook van de gemeente.

  Aanvankelijk telde deze interclub mee voor de Beker van België voor clubs , wat toen heette , “Internationale liefhebbers”.

  Alle koersformaliteiten vinden plaats in de cafétaria van het Atletiekterrein in de Klapperstraat. De officieuze start wordt gegeven in de Kasteeldreef om 13.30u. De renners rijden achter de wagen tot ter hoogte van Hof ter Saksen waar de officiële start zal gegeven worden. Daar de Haasdonksebaan afgesloten is wegens werken, zal de rennersstoet langs de Piet Stautstraat rijden en moet dus ook niet over de overweg.

  De omloop gaat weer via Grembergen-Zele-Overmere en Eksaarde terug naar Sinaai-Stekene en via St.Gillis terug naar Beveren. De grote ronde is 84 km en dan moeten nog 6 plaatselijke ronden van 11 km worden gereden, in een nieuw parcours via Gaverland – Leurshoek en zo naar Zillebeek – Moerstraat – Lindenlaan. Wegenwerken beletten de gewone ronde langs Melsele te rijden.

  Nooit eerder waren er voor de Grote Prijs Gemeente Beveren- Schaal Schoeters, zoveel inschrijvingen. Ongeveer 35 ploegen staan op de lijst en de kans is groot dat er toch wel 200 deelnemers zullen zijn.

  We komen zeker nog terug op deze jubileumuitgave van de Schaal Schoeters, sedert 1978 in Beveren.

   

  TEKST EN FOTOMONTAGE : Flor Van de Velde.

  02-07-2007 om 20:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 01/07/2007

  ZONDAG 01/07/2007 – RONSE (O) – Men Elite m/c – Km – 05h46min

  Belgisch Kampioenschap

  Aantal deelnemers :
  1. STIJN DEVOLDER
  2. Tom Boonen op 16"
  3. Philippe Gilbert
  11. Preben Van Hecke uit Overmere (Predictor-Lotto)
  18. Dominique Cornu uit Beveren (Predictor-Lotto)
  30. Greg Van Avermaet uit Hamme (Predictor-Lotto) op 5'30" 


  01/07/2007 – MERELBEKE (O) - Elite z/c + Beloften – 117 Km - 02h44min

  Aantal deelnemers : 54

  1. Mario Willems
  2. Peter Aerts
  3. Patrick Cocquyt
  17. Frank Van Hoeymissen uit Waasmunster (Jonge Rakkers Vollezele) op 2'07"
  22. Benny Van Buynder uit Bornem (rudyco C.T)
  30. Stefan Suy uit Waasmunster (Xcluziv C.T)
  36. Dennis Pijl uit St.Niklaas (Rudyco C.T
  )
   

  01/07/2007 – MOORSLEDE-SLYPSKAPELLE (W) - Elite z/c + Beloften – 113,4 Km - 02h38min

  Aantal deelnemers : 48

  1. David Willemsens
  2. Alexander Chamon
  3. Sébastien Six op 1'25"
   

  01/07/2007 – VICHTE (W) - Elite z/c + Beloften – 105,6 Km - 02h32min

  Aantal deelnemers : 34

  1. Kevin Degezelle
  2. Dylan Newell op 32"
  3. Sylvain Rolet op 1'55"
  15. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 6'47"
  18. Kris Smet uit St.Niklaas (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
  19. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde VZW)
   

  01/07/2007 – BRUGGE-SINT-PIETERS (W) - Beloften – 119 Km - 02h52min

  Aantal deelnemers : 34

  1. Olivier Verhiest
  2. Nielsen Raedt
  3. Olivier Maes
   

  01/07/2007 – DIKKELVENNE (O) - Beloften – 112 Km - 02h46min

  Aantal deelnemers : 47

  1. Tom Van Den Bosch
  2. Christopher Macic op 35"
  3. Philippe Prutte op 2'03"
  23. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 5'03"
  26. Sam Christiaens uit St.Gilis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
  30. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    

  01/07/2007 – AAIGEM (O) - Juniores – 95 Km - 02h25min

  Aantal deelnemers : 74

  1. Ferdinand Boogaard
  11. Sander Stiegelis op 35"
  14. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)
  15. Davy Van De Walle uit Lokeren (Keukens Redant C.T)
  16. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
  19. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  20. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
  22. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
  33. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T)
    

  01/07/2007 – DOOMKERKE-RUISELEDE (W) - Juniores – 93 Km - 02h19min

  Aantal deelnemers : 62

  1. Erick Rowsell
  16. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) op 5'25"
   

  01/07/2007 – JESSEREN (LB) - Juniores – 88 Km - 02h19min

  Aantal deelnemers : 86

  1. Hophra Gerard
   

  01/07/2007 – ZANDVOORDE (W) - Juniores – 81 Km - 01h55min

  Aantal deelnemers : 48

  1. Mathias Vanbelle
   

  01/07/2007 – ZWEVEGEM (W) – Dames Elite – 83 Km - 02h14min

  Aantal deelnemers : 42

  1. Ilse Geldhof
  2. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Bianchi)
  10. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling) op 1'30"
  11. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  14. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux Team)
  17. Melissa Huyghe uit Breendonk (Bianchi-Duvel-CataBikes)
  18. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  21. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
  24. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
  35. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)
  36. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas 

   

  01/07/2007 – GEETBETS (VB) - Nieuwelingen – 59,5 Km - 01h35min

  Aantal deelnemers : 64

  1. Jonas Depre
   

  01/07/2007 – HASSELT-RAPERTINGEN (LB) - Nieuwelingen – 65 Km - 01h43min

  Aantal deelnemers : 31

  1. Bob Schoonbroodt
   

  01/07/2007 – HUISE-ZINGEM (O) - Nieuwelingen – 60 Km - 01h37min

  Aantal deelnemers : 42

  1. Nick Vanderlijke
  2. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen)
  3. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
  7. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
  9. Jan Van Meirvenne uit Hamme (ASFRA R.T)
  10. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)
  15. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
   

  01/07/2007 – TORHOUT (W) - Nieuwelingen – 57,6 Km - 01h30min

  Aantal deelnemers : 53

  1. Xandro Meurisse
   

  01/07/2007 – ZOTTEGEM-BEVEGEM (O) - Nieuwelingen – 57 Km - 01h32min

  Aantal deelnemers : 53

  1. Jurgen Van Trijp
  6. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team) op 40"
  13. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen) op 55"
  20. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland) op 3'10"
  21. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)
  30. Joey de Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  37. Joren Roggeman uit Zele (Hudiko Waasland)
   

  02-07-2007 om 20:48 geschreven door kenny


  01-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAANDAG 2 JULI 2007 - SCHAAL SCHOETERS TE BEVEREN !!!!

  ALLES OVER DE GROTE PRIJS GEMEENTE BEVEREN

   

  MAANDAG 2 JULI 2007 DERTIGSTE KEER SCHAAL SCHOETERS IN BEVEREN


   CAETHOVEN bloemen 78

  Dit was de eerste winnaar in 1978, François Caethoven.


  De integratie van de Schaal Schoeters in het wielerleven van het CHW, moet gezien worden in een visie die in de zeventiger jaren door stichter Marcel Van Kerckhove, werd gevolgd: “Uitpakken met organisaties die de bevolking aanspreken”.

  We overlopen de gouden jaren zeventig en geven de Schaal Schoeters daarin een plaats.

  Toen het CHW in 1973 met de wedstrijden begon zagen stichter Marcel Van Kerckhove en Flor Van de Velde, toen de voorzitter,  het groots. De wielerliefhebbers keken raar op toen in augustus 1973 in de Molenbergwijk drie koersen op één namiddag werden georganiseerd: nieuwelingen, juniores en liefhebbers. Dat was nog nooit vertoond in de regio. Het CHW was anders dan de andere wielerclubs uit de regio.

  In 1974 werd reeds de semi-klassieker voor liefhebbers, Beveren-Geraardsbergen-Beveren georganiseerd. En nog datzelfde jaar volgde het BK voor ‘corporatieven’ en reden voor de eerste keer in de geschiedenis de dames een koers in Beveren.

  Ook in 1975 pakte het CHW uit met nieuwe organisaties. Er was een selectierit voor juniores in het kader van het WK. De juniores reden ook voor het eerst de “Omloop van het Waasland” of Eksaarde-Beveren met een ploegentijdrit als proloog. Voor Wereldkampioen Theo Verschueren werd een “benefietcriterium” gegeven en ook dat was nooit eerder in ons land gebeurd.

  In 1977 werd Beveren-Geraardsbergen-Beveren vervangen door de “Beverse Pijl” voor juniores met twee ritten: Eksaarde –Beveren en Geraardsbergen-Beveren. En er was nog ene verrassing in dat jaar want omdat er geen organisator was voor de interclub Schaal Van Vaernewijck, nam het CHW van Marcel Van Kerckhove het maar op zich. Met 200 deelnemers die vertrokken in Kruibeke.

  Ziezo, dat is het kader waarin de Schaal Egide Schoeters, ging plaatsnemen in 1978. Een interclub die hoog in aanzien stond omdat hij meetelde voor de ‘Beker van België’ voor Internationale Liefhebbers. Maar voor 1978 had de Beverse wielerclub ook al wat anders op het programma staan: een 1ste Ronde van het Waasland voor juniores met drie ritten en voor augustus stond de Schaal Van Vaernewijck op het programma. De Schaal Schoeters begin juli, met start in Zottegem.

  Sedert dat jaar is deze interclub niet meer buiten Beveren geweest. Ook al bestond het CHW amper vijf jaar in 1978, er werd reeds voldoende bewezen dat ze al die organisaties aan kon. De Schaal Schoeters werd vrijwel onmiddellijk het”visitekaartje” van het Comité Ter Heropleving van de Wielersport én van de gemeente Beveren.

  De aankomstlijn lag steeds in de Kasteeldreef en dat is voor de 30ste editie nog steeds zo. Aankomen in het centrum, vlakbij de Grote Markt, was en is een troef.

  Merkwaardig is toch dat slechts enkele keren gebruik werd gemaakt van de 500 meter lange, rechte en brede Kasteeldreef als aankomststrook. Een schitterende aankomstplaats, maar omwille van sponsors te plezieren, worden de renners langs de Ciamberlanidreef gestuurd en blijft slechts een paar honderd meter over om te spurten.

  De Schaal Schoeters ontstond in 1957 als herinnering aan de Antwerpse BWB-figuur Egide Schoeters. Hij was van 1919 tot 1931 voorzitter van de Antwerpse afdeling. In 1947 werd hij Bondsvoorzitter en bleef die functie vervullen tot in 1956, het jaar dat hij overleed.

  Was zo’n wielerfiguur dat men in Hoboken besloot om een “Schaal Egide Schoeters” in te richten om de herinnering aan hem te bewaren.

  Zo werd de allereerste Schaal Schoeters in Hoboken gereden op 30 mei 1957. Dus, dit jaar is dat vijftig jaar geleden. Goud dus. Wij hopen dat het op 2 juli 2007 dan ook een “gouden” wielerfeest wordt.

  Bij deze 30ste uitgave mag zeker eens gewezen worden, op de moeite die deze organisatie kost. In de loop der jaren heeft het CHW het niet gemakkelijk gehad om zich aan te passen aan de steeds wijzigende reglementen, het drukkere verkeer, de duurdere seingevers, de afhakende sponsors…

  Toen secretaris Guido Van Nauw, begin der jaren tachtig de organisatie van de Schaal Schoeters op de schouders nam, was dat een opdracht die hij met plezier deed. Maar de tijden veranderden en we horen het hem nog zeggen bij de 20ste Schaal Schoeters in 1997:” Heden ten dage is een wielerwedstrijd organiseren een echte nachtmerrie geworden. Voor elke uitgave moet ik vaststellen dat in iedere gemeente rekening moet gehouden worden met wegenwerken, straatversmallingen, bloembakken, verkeersdrempels en andere verkeersremmers.”

  Maar de CHW-secretaris wroet zich door alle problemen heen. Van 1 januari tot de dag van de wedstrijd. En dat alles piekfijn verloopt bewijst deze 30ste uitgave: een organisatie die al zoveel jaren bestaat, moet góed zijn of het duurt geen dertig keer.

   

  GOED OM WETEN OVER DE GROTE PRIJS GEMEENTE BEVEREN –SCHAAL SCHOETERS.

  De permanentie wordt voorzien in de cafétaria van Atletiek Volharding aan het

  Gemeentelijk Atletiekstadion, Klapperstraat 103, 9120 Beveren. Inschrijving en overhandiging van rugnummers gebeuren daar vanaf  10.30u.

   

  In Taverne Peacock, hoek Grote Markt - Van Gervenstraat (achter de kerk) worden na afloop de premies uitbetaald.

  Er zijn voor 250 € premies, verdeeld als volgt:

  Op de grote omloop: Premie van 20 € ter hoogte van Restaurant Pimm’s te Overmere na 35 km wedstrijd.Voor de renner die als eerste de aankomstlijn bereikt, na de grote ronde: 50 €

  In de 6 plaatselijke ronden zijn er vier klassementspurten na de 1ste, 2de, 3de en 4de ronde. Er worden elke ronde punten gegeven: 3 p voor de eerste, 2 p voor de tweede en 1 p voor de derde. De winnaar ontvangt 100 €, de tweede 50 € en de derde 30 €. Bij gelijkheid van punten telt de plaats in de uitslag.

   

  De briefing en lottrekking voor de volgwagens van de verschillende wielerploegen zal gebeuren aan de inschrijvingstafel in de cafétaria van de Atletiekclub om 11.30u

   

  Voor de start stellen de volgwagens zich op in de Kasteeldreef.

  Het officieuze vertrek is voorzien om 13.30u in de Kasteeldreef, ter hoogte van Café Tipiek. De officiële (vliegende) start geschiedt voorbij de spoorwegovergang aan de  Haasdonkse Baan. Wegens werken is er een omleiding zodat niet over de overweg kan gereden worden. Zo wordt gestart ter hoogte van het Kasteel Hof ter Saksen.

   

  De bevoorradingstrook bevindt zich dit jaar in de Ciamberlanidreef. Dat is de straat net voor naar de Kasteeldreef, richting aankomstlijn, wordt gedraaid.

   

  Afleiding wagens bij aankomst: alle volgwagens, behalve deze van de afgevaardigden, rijden de De Brownestraat in. Dat is een zijstraat rechts van de Ciamberlanidreef waar de bevoorrading plaatsvindt, en komt uit in de Kasteeldreef nabij de aankomstlijn.

  De politie zorgt er voor de afleiding der wagens.Voertuigen met een “A” mogen verder tot voorbij de aankomstlijn.

   

  Neutrale Wagens: 1. Peter Lemaire(Zwijndrecht)  2. Rob Ansoms (Stabroek)

   

  Er zijn 6 plaatselijke ronden van 11 km langs Kasteeldreef –Kloosterstraat –Viergemeet -Van Eepoelstraat –Gaverlanddam –Leurshoek –Halfdreef -Van Craenenbroeckstraat -Leon Labytstraat-Glazenleeuwstraat –Zillebeek –Verbindingsstraat –Moerstraat –Lindenlaan -Prosper Van Raemdonckstraat –Ijzerhand -Ciamberlanidreef en Kasteeldreef.

   

  ZO WAS HET VORIG JAAR:

  Maandag 3 juli 2006: 3de  Grote Prijs Gemeente Beveren

  Interclub Schaal Schoeters 29ste uitgave van CHW Beveren

  Voorzitter WBV: Patrick Verbiest (Antwerpen)

  Eregast: Annelies Van Wabeke uit Knesselare, kandidate Miss Belgian Beauty.

  133 deelnemers.

  20 ploegen.

  Winnaar: Mindaugas Goncaras (Litouwer die al 10 jaar in België woont)

  Winnende Ploeg:  Wielerpromotieclub Jeugd Team (Jerome Giaux 3de, Graeme Stone (NZL) 9de en Bert Van Moer 15de)


  boog verkleind voor eerste blad 

  De boog aan de start -en aankomstplaats in de Kasteeldreef.

  PODIUM 2006

  Het podium 2006 met vlnr Bart Veyt, Mindaugas Goncaras en Jerome Giaux

  VAZN NAUW G bew300X
  De secretaris van het CHW Guido Van Nauw die reeds met het immense voorbereidingswerk startte in januari.

  TEKST EN FOTO’S : Flor Van de Velde

   

   

   

   

  01-07-2007 om 22:03 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG ASPIRANTEN TE TOLLEMBEEK VAN ZONDAG 01/07/2007

  ZONDAG 01/07/2007 - TOLLEMBEEK - Aspiranten

  ASPIRANTEN IN TOLLEMBEEK

   

  12 jarigen: 19 deelnemers: 1. Michiel Coosemans (KWC Heist Zuiderkempen. 13de Pieter Persoon (Stekene –WAC Tam),

  13-jarigen: 29 deelnemers: 1. Saimen De Laeter (Bianchi-Cata Bikes) 6de Michiel Van Steerteghem (Nieuwkerken-WAC TEAM)

  14-jarigen: 46 deelnemers. 1. Steve Schoonheyt (VC Blancs Gilets) 11de Giles Loncin (Antwerpen-WC Oostende Noordzee), 18de Robin Persoon (Stekene-WAC Team), 31ste Gianni Bordui (Vrasene-Hoop op Zegen), 36ste Stijn De Bock (Zele-Hudiko)

   

  Samenstelling : fvdv

  01-07-2007 om 22:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE STEENOKKERZEEL VAN ZATERDAG 30/06/2007

  ZATERDAG 30/06/2007 – STEENOKKERZEEL – Dames Elite

   

  LUDIVINE HENRION WAARDIG BELGISCH KAMPIOENE


  STEENELaankomstbew1.7

  De 5de zege al voor Kampioene Ludivine Henrion.


  STEENELpodiumbew1.7 

  Het podium met Grace Verbeke (Pittem) 2de, Ludivine Henrion (Berloz) en Liesbeth De Vocht (Arendonk) 3de

  In Steenokkerzeel kwamen alle damescategorieën aan de beurt. Dus ook de Dames Elite die met 66 inschreven waaronder ook de nationale selectie van de dames juniors.

  Regiorensters waren Cindy Pieters (Sint-Niklaas), Ilse Fiers (Waasmunster), Melissa Huyghe (Breendonk), Annick Van Leuven (Schoten), Natasja Nobels (Grembergen), Caroline Van Peteghem (Wilsele) en van het Wase Benelux Team: Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Cindy Vandermeulen (Stekene), Sofie De Nys (Gentbrugge), Katrien Aerts (Merksplas), Carine Potums (Londerzeel) en Patricia Thys (Hoboken).

  Er moesten 14 ronden van 5,2 km. of 79 km. afgelegd worden.

  In de 3de ronde probeerde Catherine Delfosse het alleen en kreeg een ronde later het gezelschap van gezelschap van Sjoukje Dufoer. De 2 hielden het nog 2 ronden uit maar werden dan teruggegrepen.

  Halfweg koers fietste de dame in grote vorm zich naar voor met als gezellin Grace Verbeke.

  Wat de andere rensters ook probeerden ze kwamen niet echt dichter. Onder andere Ilse Fiers probeerde aansluiting te krijgen bij het leidersduo.

  In de wedstrijdafwerking liet Ludivine Henrion zien waarom zij Belgisch Kampioene is. Zij haalde het dan ook makkelijk voor Grace Verbeke. Voor Henrion was het de 5de zege van het seizoen. De pelotonsspurt werd gewonnen door Liesbet De Vocht voor Lensy Debboudt en Kathleen Sterckx. Caroline Van Peteghem werd 8ste, Annick Van Leuven 10de, Ilse Fiers 20ste, Sofie De Nys 23ste, Melissa Huyghe 24ste, Cindy Pieters 25ste, Carine Potums 28ste, Ilse Van De Pontseele 35ste, Katrien Aerts 47ste, Natasja Nobels 48ste, Cindy Vandermeulen 54ste en Patricia Thys 56ste.

  De provinciale titel ging naar Kathleen Sterckx. Tweede werd Caroline Van Peteghem en derde Kimberly Buyl.

   

  STEENELpodPKbew1.7

  Kathleen Sterckx won het PK voor Caroline Van Peteghem(Links) en Kimberly Buyl.


  STEENELnobelsfiersbew1.7
  Aan de start in Steenokkerzeel ook Natasja Nobels en Ilse Fiers.
  TEKST :
  Flor Van de Velde


  FOTO’S : Alain Sennesael.

   

   

   

   

   

  01-07-2007 om 20:17 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES JUNIORES TE STEENOKKERZEEL VAN ZATERDAG 30/06/2007

  ZATERDAG 30/06/2007 – STEENOKKERZEEL – Dames Juniores

   

  KLEINDOCHTER RIK VAN LOOY, KATRIEN, DEED HET WEER !!!


  STEENJUNaankomstbew1.7 

  Zo haalde Katrien Van Looy haar 4de zege binnen


  STEENJUNpodiumbew1.7

  Katrien Van Looy met de bloemen en Lien Janssens als 2de.


  Na de Dames Nieuwelingen mochten, in Steenokkerzeel ook de Dames Juniores rijden. Hier namen er 31 rensters de start voor 8 ronden van 5,2 km. of 42 km.

  Liesl Van Daele (Sint-Niklaas), Amy De Ridder (Grembergen) en Veronique Staes (Sint-Job-In't-Goor) kwamen als regiorensters aan de start.

  Toen in de 2de ronde Kim Vermeiren ten aanval trok werd zij achternagezet door Katrien Van Looy en Lien Lanssens. Op korte afstand volgde Sanne Van Reusel en even verder Veronique Staes.

  Na 15 km. kregen we drie rensters aan de leiding en zij zouden niet meer gegrepen worden: Katrien Van Looy, Lien Lanssens en Kim Vermeiren. Hun voorsprong bleef zo rond de 25 à 30 seconden hangen.

  In een spurt met drie toonde Katrien Van Looy zich de sterkste. Het was meteen haar derde zege

  van het seizoen. Lien Lanssens werd 2de , Kim Vermeiren 3de. Op 43 seconden werd de spurt

  gewonnen door de Franse Elise Delzenne die daardoor 4de werd. Celine Kerf werd 5de ,

  Maaike Polspoel 6de , Annelies Van Doorslaer 7de , Veronique Staes 8ste , Sanne Cant 9de en

  Sanne Van Reusel 10de. Amy De Ridder werd 14de en Liesl Van Daele 22ste.

  Maaike Polspoel werd provinciaal kampioene. Annelies Van Doorslaer 2de en Inge Alaerts 3de.


  STEENJUN PK bew1.7 

  Het PK dames juniores met vlnr:Annelies Van Doorslaer, kampioene Maaike Polspoel en Inge Alaerts (3de)


  STEENJUNderiddervdaelebew1.7

  Twee Wase meisjes aan de start: Amay De Ridder en Liesl Van Daele.  TEKST : fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael

   

   

   

   

   

   

  01-07-2007 om 20:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES NIEUWELINGEN TE STEENOKKERZEEL VAN ZATERDAG 30/06/2007

  ZATERDAG 30/06/2007 – STEENOKKERZEEL – Dames Nieuwelingen

   

  NUMMER TIEN VOOR KAAT HANNES VAN BENELUX TEAM


  STEENOKdamnieuw spurtbew1.7 

  Zo won Kaat Hannes de massaspurt.


  STEENOKdamnieuwpodium bew1.7

  Het podium waar KaatHannes haar tiende bloemtuil mag tonen. Links de Franse Marion

  Rousse en rechts Silke Lannoo.

   

  Te Steenokkerzeel was het Ladiesday met het Provinciaal Kampioenschap van Vlaams-Brabant verdeeld over 3 wedstrijden. De 1ste wedstrijd was voor de Dames Nieuwelingen. Door een ongeluk met een vrachtwagen in Wemmel was er een enorme file waardoor veel rensters in de file zaten. De start werd dan ook met een 20-tal minuten uitgesteld.

  Er waren 30 dames nieuwelingen die de start namen voor 6 ronden van 5,2 km. of amper 32 km.

  Gilke Croket (Bornem) en Kaat Hannes (Wechelderzande - Benelux Team) waren aanwezig als regiorensters.

  Ze gingen er fel tegenaan en in dat hoge tempo kon geen enkele ontsnapping tot leven komen. Elke ronde mocht wel fel gespurt worden voor de premies maar daar bleef het dan ook bij.Het werd dus een massaspurt en daar was natuurlijk Kaat Hannes weer present en bezorgde het Benenlux Team uit Temse een nieuwe zege. Voor Kaat was het al de tiende dit seizoen. De Franse Marion Rousse werd 2de, Silke Lannoo 3de, Eline De Roover 4de, Eleonore Maeck 5de, Marie-Pierre Thonon 6de, Karen Verhestraeten 7de, Gilke Croket 8ste, Jessica Geens 9de en Julie De Beule 10de.

  De provinciale titel ging naar Sara Vandeput. Zilver was voor Sien Guldemont. Brons moest niet uitgereikt worden daar er maar 2 rensters van Vlaams-Brabant de start namen.


  STEENOKDAMNIEUkampioene bew1.7 

  Sien Guldemont werd gehuldigd als provinciaal kampioene Vlaams Brabant.  TEKST :
  Flor Van de Velde


  FOTO’S :
  Alain Sennesael

   

   

  01-07-2007 om 19:57 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN ASPIRANTEN UIT HET WAASLAND EN OMGEVING TE LANDEGEM VAN ZATERDAG 30/06/2007

  ZATERDAG 01/07/2007 – LANDEGEM - Aspiranten

   

  ASPIRANTEN TE LANDEGEM

   

  JONGENS 12 JAAR : 21 deelnemers - 21 km

  1.Arne Poelvoorde (WBV Oost-Vl) ; Verder : 8ste Thomas Bonnaerens (Lokeren-Hudiko) , 9de Stef Vercauteren (Sinaai-WAC-team), 19de Yornie D’Heer (Zele-Hudiko)

   

  JONGENS 13 JAAR : 30 deelnemers – 26 km

  1. Otto Vergaerde (Gentse VS) , 9de Tom Van Dam (Melsele-WAC-team) , 19de Kenzo Schelfhout (Beveren- WAC –Team) , 22ste Arno Cornelis (Hamme-Hudiko) .

   

  JONGENS 14 JAAR : 40 deelnemers - 34 km

  1.Jens De Winne (Asfra Cycling Team) , 3de Stephen Cuyken (Nieuwkerken-WAC Team) , 10de Aaron De Wael (Uitbergen-Hudiko) , 24ste Michiel De Rycke (Haasdonk-Hudiko) , 29ste Julia Verwulgen (Wachtebeke-WAC Team)

   

  Bij de meisjes 13 jaar (3 deelnemers)  won Naomi Van Coppernolle (Isorex) en bij de 14-jarigen met 2 deelnemers won Elke Maes (Gentse VS)

  Tekst : Flor Van de Velde

  01-07-2007 om 19:37 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE ZULTE VOOR NIEUWELINGEN VAN ZATERDAG 30/06/2007

  ZATERDAG 30/06/2007 - ZULTE - Nieuwelingen

  EERSTE ZEGE VOOR JONAS DE VYLDER !!!


  DEVYLDER aankomst bew1.7

  Zo klopte Jonas zijn gezel Aaron Dobbels

  DEVYLDER bloemen bew 1.7 

  Jonas De Vylder én zijn eerste bloemen. Naast hem Aaron Dobbels die 2de werd.


  In Zulte heeft Jonas De Vylder (Desteldonk-Deschacht) zijn eerste wedstrijd gewonnen. Aan de start van de wedstrijd stonden 46 renners. Tijdens de wedstrijd waren vele ontsnappingen die allen niet zo heel ver droegen. Het was hier vooral te doen om de vele premies die elke ronde te verdienen waren.

  Op een drie tal ronden van het einde ontsnapte Jonas die heel vlug werd bijgebeend door de Westvlaming Aaron Dobbels. Ze bleven op het einde net voor het spurtende peloton. In de eindspurt klopte Jonas zijn gezel met een paar fietslengten.


  DEVYLDER zulte in koers bew1.7 

  Jonas De Vylder in het peloton (groene trui)

   
  Jonas De Permentier (Sinaai-AVIA ) stapte zijn grote vakantie binnen met een knappe prestatie in Zulte. “Ik ben er echt ingevlogen met een 4de plaats als gevolg”, zo vertelde hij.Er moesten 18 ronden worden aflegt van 3,4 km een Jonas noemde dat voor hem een geschikt parcours.

  “Halfweg koers probeerde ik een aanval op te zetten met Bram Devoldere. Met succes want we geraakten weg en kregen een max. voorsprong van 28 sec.”. Maar lang duurde het feest niet want twee ronden later werden ze  terug bijgehaald.

  Na nog enkele pogingen van andere renners geraakten de laatste twee ronden er twee man weg waarbij

  Jonas De Vylder.

  Jonas: “Het peloton keek naar elkaar en weg waren ze. De laatste kilometer kon Pieter Buyle nog wegglippen om derde te worden en ik won dus de pelotonsprint.”

  De trend is dus gezet en de jonge Sinaainaar gaat met veel ambitie de komende maanden in.

   

  TEKST : fvdv

  01-07-2007 om 19:31 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 30/06/2007

  Proficiat aan JONAS DE VYLDER uit Desteldonk met zijn 1°Seizoenszege bij de Nieuwelingen 2007 !!!
  Proficiat aan NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht met zijn 4°Seizoenszege bij de Juniores 2007 !!!

  ZATERDAG 30/06/2007 – ZOTTEGEM (O) - Elite z/c + Beloften – Km - hmin

  OMLOOP HET VOLK

  Aantal deelnemers :

   

  30/06/2007 – MELLE (O) - Elite z/c + Beloften – 140 Km - 03h08min

  Aantal deelnemers : 105
  1. Tony Bracke

  12. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T) op 50"
  15. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 2'20"
  18. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T)
  22. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
  28. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)
  34. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T)
   

  30/06/2007 – LENDELEDE (W) - Elite z/c + Beloften – 114 Km - 02h42min

  Aantal deelnemers : 80

  1. Kevin Degezelle
  2. Maxime Vantomme op 10"
  3. Christ Lefever op 20"
   

  30/06/2007 – RELEGEM-ASSE (VB) - Elite z/c + Beloften – 110 Km - 02h42min

  Aantal deelnemers : 73

  1. Stefaan Paridaens
  2. Guy Van Broekhoven
  3. Leopold Huybrechts
  20. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T) op 2'20"
  34. Bjorn Meersman  uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
  36. Nicky David uit Melsele (W.O.O.Parike)
   

  30/06/2007 – RIJKEVORSEL ST.JOZEF (A) - Elite z/c + Beloften – 118 Km - 02h32min

  Aantal deelnemers : 88

  1. Jerôme Giaux
  2. Peter Aerts
  3. Frank Van Kuik
   

  30/06/2007 – BORNEM (A) - Juniores – 96,6 Km - 02h07min

  Aantal deelnemers : 40
  1. NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht (C.T.Menen)
  3. Davy Van De Walle uit Lokeren (Keukens Redant C.T)
  5. Bart Bryssinck uit Rupelmonde (ABBS Wielerjeugdteam)
  11. Tom Verhulst uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) op 50"
  12. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)
  14. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
  15. Nick Van Walle uit Temse (Daikin C.T)
  16. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
  20. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
  22. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)
  27. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Hudiko Waasland)
  33. Jonas Van Buynder uit Temse (WAC-Team)
  35. Karl Ulrich Van Osselaer uit Zwijndrecht (WAC-Team)
   

   

  30/06/2007 – HERENTHOUT (A) - Juniores – 92,4 Km - 02h13min

  Aantal deelnemers : 81

  1. Gino Giesberts
  25. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 43"
   

  30/06/2007 – MELSEN (O) - Juniores – 88 Km - 02h04min

  Aantal deelnemers : 88

  1. Jonathan Mcevoy
  7. Sander Stiegelis
  13. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike C.T)
   

  30/06/2007 – MERCHTEM BOLLEBEEK (VB) - Juniores – 80 Km - 01h59min

  Aantal deelnemers : 69

  1. Lander Vanton
  5. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  25. Gert Baeyens uit Overmere (Rijschool AH-Gentse VS) op52"
    

  30/06/2007 – STEENOKKERZEEL (VB) – Dames Elite – 78,8 Km - 01h49min

  Aantal deelnemers : 66

  1. Ludivine Henrion
  8. Caroline Van Peteghem uit Puurs (Team Coogee Saar)
  9. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
  10. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  20. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)
  25. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Vlaanderen-Capri-Sonne)
  48. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Bianchi)
  54. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
  56. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
    

  30/06/2007 – STEENOKKERZEEL (VB) – Dames Juniores – 41,6 Km - 01h05min

  Aantal deelnemers : 31

  1. Katrien Van Looy
  8. Veronique Staes uit St.Job in het Goor (Steeds Vooraan Kontich)
  14. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
  22. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi)
    

  30/06/2007 – STEENOKKERZEEL (VB) – Dames Nieuwelingen – 31,2 Km - 52min

  Aantal deelnemers : 30

  1. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team)
  8. Gilke Croket 
   

  30/06/2007 – AAIGEM (O) - Nieuwelingen – 66 Km - 01h42min

  Aantal deelnemers : 65

  1. Kevin De Jonghe
  4. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen) op 54"
  11. Didier Moens uit Baasrode (Hudiko Waasland)
  13. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
   

  30/06/2007 – HERENTHOUT (A) - Nieuwelingen – 63 Km - 01h31min

  Aantal deelnemers : 91

  1. Gert Lodewijks 
   

  30/06/2007 – MOORSLEDE SLYPSKAPELLE (W) - Nieuwelingen – 65,6 Km - 01h38min

  Aantal deelnemers :

  1. Dwight Roelant
   

  30/06/2007 – RUDDERVOORDE (W) - Nieuwelingen – 64,6 Km - 01h35min

  Aantal deelnemers : 56

  1. Bryan Verdoolaeghe
  37. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland) op 4'00"
   

  30/06/2007 – SINT LAMBRECHTS-HERK (LB) - Nieuwelingen – 62,4 Km - 01h40min

  Aantal deelnemers :

  1. Tim Wellens
   

  30/06/2007 – ZULTE (O) - Nieuwelingen – 61 Km - 01h28min

  Aantal deelnemers : 46

  1. JONAS DE VYLDER uit Desteldonk (De Schacht Doe het Zelf)
  4. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia C.T) op 3"
  7. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
  8. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
  15. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  16. Thomas Collet van L.O. (WAC-Team)
   

  01-07-2007 om 05:14 geschreven door kenny


  30-06-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING V.W.F. TE ELVERSELE VAN ZATERDAG 30/06/2007
  Proficiat aan BRUNO VERWULGEN uit St.Niklaas met zijn 2°Seizoenszege in de Catg.C van 2007 !!!!

  ZATERDAG 30/06/2007 - ELVERSELE - V.W.F.

  CATG.A : 1. Willem Van Der Heyden

  CATG.B : 1. Danny Saelens

  CATG.C : 1. BRUNO VERWULGEN uit St.Niklaas

  CATG.D : 1. Willy De Boitselier

  CATG.E : 1. Jean-Pierre Broothaerts

  CATG.F : 1. Johan Govaerts

  30-06-2007 om 22:38 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN VRIJDAG 29/06 EN ZATERDAG 30/06/2007
  Proficiat aan KAREL ANDRIES uit schoten met zijn 6°Seizoenszege in de Catg.E+ !!!!

  VRIJDAG 29/06/2007 - SCHOONDIJKE (Ned) - W.A.O.D.

  CATG. C / D
  1. Franky Van Oyen winnaar C
  2. Patrick Van Renterghem winnaar D

  CATG. E / E+
  1. Helmuth Tas winnaar E
  2. Florent De Leersnijder winnaar E+

  CATG. F1
  1. Luc Cocquyt

  ZATERDAG 29/06/2007 - OOSTEEKLO - W.A.O.D.

  CATG. A / B - 65 dln.
  1. Koen Lameire winnaar B
  2. Filip Timbreur winnaar A
  6. Alex Goossens uit Vrasene (B4)
  11. Tim Vercauteren uit Belsele (A4)
  18. Nikola Lion uit St.Niklaas (A8)
  19. Michael Van de Casteele uit Stekene (A9)
  27. Gino Van Broeck uit Belsele (A14)

  CATG. C / D
  1. Luc Callant winnaar C
  2. Kenny De Maerteleire winnaar D
  10. Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D6)
  15. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C8)
  16. Walter De Veerman uit Lochristi (C9)

  CATG. E / E+
  1. Patrick Van Hulle winnaar E
  6. KAREL ANDRIES uit Schoten winnaar E+
  12. Peter De Bisschop uit Nieuwkerken (E9)

  CATG. F1
  1. Eddy Caeckaert
  2. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  12. Alfred Staljanssens uit Bornem

  30-06-2007 om 22:31 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 29/06/2007

  VRIJDAG 29/06/2007 – OOSTERZELE (O) - Elite z/c + Beloften – 70 Km - 01h27min

  Aantal deelnemers : 46

  1. Thierry Declercq
  2. Jehudi Schoonacker op 10"
  3. Bart Van Speybroek
  24. Bart Baeyens uit Overmere (Artevelde VZW) op 1'00"
  26. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C) 

  30-06-2007 om 21:30 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE OOSTERZELE VAN VRIJDAG 29/06/2007

  VRIJDAG 29/06/2007 – OOSTERZELE – Elite z/c + Beloften

   

  THIERRY DECLERCQ WINT IN OOSTERZELE, SANDER CORDEEL MET EXAMENBENEN


  OOSTERZ aankomstdeclercq bew30.6 

  De aankomst van Thierry Declercq

  OOSTERZ declercq bloemenbew30.6

  Bloemen voor winnaar Declercq uit Anzegem.


  Polderrenners trok eens naar Oosterzele om er te kijken of er mannen uit de streek actief waren.

  Het Gemeentelijk Feest- en Sportcomite Oosterzele stond in voor de organisatie van een criterium.

  Onder de 46 renners aan de start stonden ook Sander Cordeel (Stekene) en Bart Baeyens (Overmere). Het ging hier over een opdracht van 35 ronden van 2 km.

  Zoals altijd in een criterium regende het aanvallen maar de eerste die iets inhoud had was deze van Quincy Vens. Hij vertrok in de 4de ronden en hield het er drie vol. In de 8ste ronde liet Tony Bracke zich eens zien om maximaal 20 sec voorsprong en een hele hoop premies bijeen te fietsen.

  Toen er nog 13 ronden op het programma stonden werd den Tony weer gegrepen. Een paar ronden later werd dan een aanval van vijf opgezet met Thierry Declercq, Kurt Eeckhout, Christopher Macic (Nieuw-Zeeland), Jehudi Schoonacker en Bart Van Speybroek. Al snel leek dat de winnaar onder hen moest gezocht worden.

  Ondertussen hadden zowel Bart Baeyens als Sander Cordeel de wedstrijd moeten verlaten omdat ze té ver achter bleven. Sander had daar een goede uitleg voor:

  -"Heb de laatste tijd de fiets bijna niet meer gezien door de examenperiode. Woensdag was het laatste examen en de wedstrijd vandaag is puur als training."

  Met vijf gingen ze de laatste ronde in en hun mouwen stak vol premiegeld. Het was West-Vlaming Thierry Declercq (Anzegem) die nu een aanval lanceerde. Hij behield zijn voorsprong en behaalde zo een eerste zege van het seizoen.

  Jehudi Schoonacker van het Sunweb-Projobteam spurtte zich naar de 2de plaats voor Bart Van Speybroek (3de), Kurt Eeckhout (4de) en Christopher Macic (5de).

  In die uitslag stond Bart Baeyens als 24ste en Sander Cordeel als 26ste.

   

  OOSTERZsandercordeelbew30.6

  Sander Cordeel kwam naar Oosterzele om te trainen.


  OOSTERZ bartbaeyensbew30.6

  Bart Baeyens moest tevreden zijn met een 24ste plaats.


  OOSTERZ van spey jehschoonackbew30.6

  Bart Van Speybroeck (3de) en Jehudi Schoonacker van het Hamse Sunweb-Projob (2de) met hun gewonnen beker.  TEKST :
  fvdv

   

  FOTO’S : Alain Sennesael.

   

   

   

   

   

  30-06-2007 om 20:05 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!