.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    25-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND VAN MAANDAG 25/06/2007

    Tom Van Dam (Melsele -WAC Team) reed bij de 13-jarige aspiranten in Dilsen en eindigde 9de op 28 deelnemers.


    In de Topcompetitie werd in Herve de Flèche Ardennais gereden en de streekrenners hebben daar de 177 km tamelijk goed verwerkt. Francis De Greef (Puurs -Davitamon) eindigde er 4de. Verder: Anthony Van den Berghe (Sinaai- Davo) 23ste, Kristof Goddaert (Sint-Gillis -Davitamon) 29ste, Jarno Van Guyse (Stekene-New Heebra) 30ste, Steven De Decker (Zele-Soenens Germond) 37ste en Sven Wielandt (Beveren –Wielerpromotieclub Jeugdteam) 47ste.

     Deze Ardense Pijl werd gereden aan een gemiddelde van ruim 38 km en gewonnen door de 24-jarige Sébastien Delfosse uit Battice (Luik)


    Voor de Wase Mountainbikers was het dit weekend in Kessel verzamelen geblazen.

    Bij de nieuwelingen was het Fabrice Mels uit Sinaai die de 13 plaats haalde, Jeroen Van De Vijver (Eksaarde-Hudiko Waasland) behaalde de 20ste plaats. Matty Van Hove uit St.Gillis-Waas werd 27ste.

    Volgende week starten ze allen in de Flanders cup in Vilvoorde.

    Met dank aan Jeroen.




    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD BELOFTEN TE HEUSDEN-ZOLDER VAN ZONDAG 24/06/2007

    ZONDAG 24/06/2007 – HEUSDEN-ZOLDER - Beloften

     

    BELOFTE NIELSEN RAEDT WINT IN HEUSDEN-ZOLDER IN OPEN CATEGORIE


    HEUZOLDER nielsenraedbew25.6

    De winnaar Nielsen Raedt

     

    De laatste wedstrijd (na de dames en de nieuwelingen) van de wielerdag te Heusden-Zolder was voor de open categorie of amateurs, Masters, EZC en U23).Er kwamen 71 renners opdagen voor 15 ronden van 6.4 km. Voor streekrenners uit regio Waas en Dender of Klein Brabant was het iets te ver. 

    Na enkele ronden elkaar wat afgetast te hebben, reden 7 renners weg:  Steven Arits, Andy Baute, Jorg Claes, Wim Jansen, Peter Neyens, Nielsen Raedt en Tim Wijnants. Ze bleven goed ronddraaien en het peloton raakte steeds maar verder achterop.

    Op het einde van de wedstrijd gingen 4 renners wat harder op de pedalen staan en de winnaar moest duidelijk bij hen gezocht worden. In een spurt met vier met Jorg Claes, Wim Jansen, Peter Neyens en Nielsen Raedt toonde laatstgenoemde zich de sterkste voor Wim Jansen, Jorg Claes en Peter Neyens.

    Een kleine minuut later haalde Steven Arits de 5de plaaats binnen voor Andy Baute en Tim Wijnants.

    Voor West-Vlaming uit Roeselare, Nielsen Raedt, lid van New Heebra, was het de eerste zege van het seizoen.

     

    TEKST : fvdv

     

    FOTO : Alain Sennesael.

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE HEUSDEN-ZOLDER VAN ZONDAG 24/06/2007

    ZONDAG 24/06/2007 – HEUSDEN-ZOLDER - Nieuwelingen

     

    VERSLAG NIEUWELINGEN TE HEUSDEN-ZOLDER !!!


    HEUSDEN nieuw aankomst bew25.6 

    De aankomst van Jorne Carolus uit Hasselt.

    HEUSDEN niewpodiumbew25.6

    Het podium met vlnr Niels Reynvoet (Nazareth), Jorn Carolus en Robin De Cnodder (Vorselaar).


    Na de Dames Elite was het in Heusden -Zolder de beurt aan de nieuwelingen om een proef te rijden voor de Beker van België. 122 renners namen de start voor 1 grote ronde van 35 km. + 7 plaatselijke ronden van 6.4 km.

    De streekrenners die de start namen waren : Kevin Van Puyenbroeck (Antwerpen - La Bicycletta),

    Sven Fonteyne (Mariekerke - La Bicycletta), Roman Vanstaen (Bornem - Dijlespurters),

    Jef Van Meirhaeghe (Antwerpen - Edegem B.C.). Voor Hoboken WAC namen deel: Marc Franken (Meerle), Christophe Ysenbaardt (Kalmthout), Raf Risbourg (Essen), Jasper Van Den Branden (Sint-Gillis-Waas), Evert Van Der Jonckheyd (Brasschaat) en Micky Franssens (Hoboken) de start. Avia Lokeren kwam met 3 individuele renners uit Limburg aan de start : Tim Wellens (Sint-Truiden), Jorne Carolus (Hasselt) en Dylan Teuns (Halen)

    De grote ronde met regelmatig regen die zeker een rol zou spelen, zorgde ervoor dat 6 renners de leiding namen: Jeroen Giesberts (Balen B.C.), Robin De Cnodder (Balen B.C.), Jef Van Meirhaeghe (Edegem B.C.), Florent Serry (Union Cycliste Seraing), Tim Wellens (Avia) en Jorne Carolus (Avia). Ze werkten goed samen en namen een maximale voorsprong van 28 seconden.

    In de 2de plaatselijke ronde gingen 4 renners in den tegenaanval : Steven Giesberts (Balen B.C.), Karl Peeters (Dijlespurters), Raf Dehaes (Olympia Tienen) en Dylan Teuns (Avia). Een ronde later kregen ze aansluiting bij de 6 leiders. Het tiental werkte wel goed samen maar hun voorsprong schommelde toch maar tussen de 15 en 30 seconden.

    In het peloton bleef men niet stilzitten en het viertal Francesco Van Coppernolle (Isorex), Niels Reynvoet (Isorex), Gregory Put (Onder Ons - Parike) en Nick Van Stappen (Olympia Tienen) gingen in de tegenaanval. Hun achterstand bedroeg toen 28 seconden maar ze overbrugden de kloof. Veertien leiders.

    Vooraan moest Gregory Put lossen maar z'n plaats werd ingenomen door 2 renners van Onder Ons - Parike : Sean Van De Waeter en Alexander De Roose. Met het ingaan van de finale ronde hadden we 15 leiders. Tim Wellens probeerde nog weg te geraken maar slaagde niet in z'n missie. De strijd werd beslecht in een spurt met 15. Daarin toonde Avia-renner Jorne Carolus zich de snelste voor Niels Reynvoet en Robin De Cnodder. Voor Jorne Carolus was het de 3de zege van het seizoen.

    Tim Wellens van Avia werd 7de, Dylan Teuns van Avia 8ste, Jef Van Meirhaeghe van Edegem B.C. 14de, Christophe Ysenbaardt van WAC 18de, Raf Risbourg van WAC 34ste, Sven Fonteyne van Bicycletta 44ste, Evert Van Der Jonckheyd van WAC 60ste, Marc Franken van WAC 66ste en Roman Vanstaen van Dijlespurters 76ste.

     

    HEUSDEN marcwautersbew25.6

    Marc Wauters was er de eregast.



    TEKST :
    fvdv

     

    FOTO’S : Alain Sennesael.

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD HEUSDEN-ZOLDER VAN ZONDAG 24/06/2007

    ZONDAG 24/06/2007 – HEUSDEN-ZOLDER – Dames Elite

     

    LUDIVINE HENRION WINT MAAR NANA STEENSSENS 3de IN HEUSDEN-ZOLDER !!!


    HEUS podiumnobushenrionsteenssensbew25.6

    Het podium met vlnr Anja Nobus (2de) winnares Henrion en Nana Steenssens (3de)

     

    HEUS henrion spurt bew25.6

    Ludivine Henrion won haar 4de wedstrijd.


    Het klink raar maar de 5de Grote Prijs Ward Van Ende in Heusden-Zolder werd georganiseerd door de VZW “Chasse Patat”. Ze kregen 59 dames-elite aan de start voor de 12 ronden van 6,4 km.

    Streekrensters waren het Oostende Noordzee duo Ilse Fiers (Waasmunster) en Annick Van Leuven (Schoten), Natasja Nobels (Dendermonde - Squadra Ciclistica), Nana Steenssens (Zwijndrecht - Lotto-Ladiescycling), Caroline Van Peteghem (Puurs - Team Cogee Saar) en de rensters van het Wase Benelux Team: Cindy Vandermeulen (Stekene), Patricia Thys (Hoboken), Katrien Aerts (Merksplas) en Carine Potums (Londerzeel).

    In deze wedstrijd waren er ook knelspurten ingevoerd in de 2de, 4de, 6de en 8ste ronde.

    In het begin van de wedstrijd waren er verschillende pogingen maar die reikten nooit ver. Reeds in de 1ste knelspurt toonde Belgisch Kampioene Ludivine Henrion dat ze aanwezig was en won hem voor Annick Van Leuven en Sofie Goor. 

    Toch raakte niemand weg en het was wachten tot de 6de ronde toen Ludivine Henrion iedereen in de steek liet en begon aan een one women show. Snel groeide haar voorsprong naar de minuut toe.Het gevolg was dat ze dus alle knelspurten won en de daaraan verbonden prijs. Ilse Fiers uit Waasmunster was 3 maal 2de in de spurten en legde zo beslag op de 2de plaats. Annick Van Leuven was 1 keer 2de en 2 keer 3de en werd uiteindelijk 3de bij de knelspurten.

    Ondertussen reed Ludivine Henrion 'rustig' verder en wat het peloton ook probeerde, de kampioene bleef voorop fietsen.

    Natasja Nobels kwam helaas nog ten val en moest de wedstrijd stop zetten. Gelukkig viel het nog mee maar misschien staan haar wel een paar pijnlijke dagen te wachten!

    Ludivine Henrion behaalde haar 4de overwinning na een prachtige wedstrijd. Uit het peloton raakte niemand meer weg en het werd dan ook een massaspurt om de 2de plaats.

    Daarin toonde Anja Nobus nog maar eens haar snelle benen maar knap spurterswerk leverde ook Nana Steenssens en werd 3de. Eigenlijk kan wel gesteld worden dat deze Nana Steenssens een overwinning wel in de benen heeft.

    Ilse Fiers werd 5de, Annick Van Leuven 7de, Caroline Van Peteghem 9de, Cindy Vandermeulen 18de, Carine Potums 23ste en Katrien Aerts 38ste.

    HEUS laur knelsp fiershenrvleuven bew 25.6 

    De laureaten van de knelspurten vlnr : Ilse Fiers , Ludivine Henrion en Annick Van Leuven.


    HEUS spurt nana bew25.6

    Zo won Anja Nobus de pelotonspurt voor Nana Steenssens (uiterst rechts) voor de 2de plaats.


    TEKST :
    Flor Van de Velde

     

    FOTO’S : Alain Sennesael

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD STRIJLAND GOOIK VAN ZONDAG 24/06/2007

    ZONDAG 24/06/2007 – STRIJLAND GOOIK - Juniores


    PIETER CORDEEL KLOPT DAVY STAES IN SPURT MET TWEE !!!

     

    STRIJLAND GOOIK podibew25.6

    Het podium in Strijland-Gooik met winnaar Pieter Cordeel en Sint-Niklazenaar Davy Staes (links) als 2de.


    Pieter Cordeel
    (Stekene-K Balen BC) is goed op dreef en hij illustreerde dat met een overwinning in Strijland Gooik waar 144 juniores aan de start stonden. De omgeving van Gooik is wat heuvelachtig en bovendien lagen in het parcours veel kleine baantjes wat het met zoveel deelnemers niet gemakkelijker maakte zodat de renners vaak op één lint door het landschap sneden.

    Pieter: “Ja het was wel een lastige koers, maar om te zeggen héél lastig toch ook weer niet. Ik was bijna bij elke ontsnapping mee en voelde wel dat ik beter reed dan anders. Op het einde waren we dan met een man of 8 weg geraakt en dan demarreerde Davy Staes op ongeveer 1,5 km van het einde en ik reed mee. We hadden direct een voorsprong en die hebben we kunnen houden.”

    De twee Waaslanders spurtten dan voor de zege.

    De examens hadden gezorgd dat Pieter een tweetal weken had moeten “uitrusten”. Daarom deed de zege des te meer deugd.

    -“Voor de examen begon ik ook al een beetje in vorm te komen maar ik denk wel dat nu, tijdens de vakantie, de grote vorm terug gaat komen. Eigenlijk heb ik dit seizoen nog niet echt goed kunnen rijden. Nu woensdag ga ik in Oetingen rijden en vertrek ik voor twee dagen naar Werchter om dan de volgende week een beetje in de Ardennen te gaan trainen. Ik hoop om mij in de grote vakantie toch nog eens een paar keer te laten zien, als het geluk een beetje meezit !” 

    CORDEEL PIETER bew 25.6
    Pieter Cordeel


    DAVY STAES KLAAR VOOR DE VAKANTIEMAANDEN !!!

     

    Davy Staes (Sint-Niklaas-Josan) greep in Strijland-Gooik dus naast de zege omdat zijn buur uit Stekene sneller spurtte. Davy keek terug naar deze wedstrijd:

    -“In het begin hield ik me kalm. Er werd niet traag gereden en het viel nooit stil toen er renners wegreden omdat ik wist dat dit ook geen gevaar betekende.”

    Rond halfkoers hield Davy zich goed vooraan en op een ronde of zes van het einde was hij dan ook mee in een vlucht van een tiental renners.

    -“ Ik reed mee met heel veel overschot en op de stukken vals plat omhoog, voelde ik me heel sterk en had het gevoel dat ik daar zou kunnen wegrijden.”

    Bij het ingaan van de voorlaatste ronde demarreerde hij dan ook op het stuk vals plat voorbij de aankomst. Hij kreeg Christophe Premont mee en die kende hij van, in Jumet waar Davy won en die renner ook als gezel had.

    -“We draaiden rond en er kwamen nog enkele renners aansluiten zodat we met een twaalf man weg waren.Op het laatste stuk vals plat demarreerde ik van kop af en alleen Cordeel kon volgen in het wiel. Ik vroeg om over te nemen maar hij riep dat hij niet kon.Ik kon niet anders dan maar doorrijden met Pieter in het wiel terwijl ik wist dat ik in de sprint waarschijnlijk door hem geklopt zou worden.Dan kwam er nog een heel stuk tussen de velden in de richting van de aankomst. Daar werkte Pieter dan terug mee.”

    Kwam dan de aankomst die bergaf lag. Davy Staes beschrijft ze:

    -“Pieter bleef in het wiel en sprong er uit op 200m. Hij had direct 10m doordat ik me had laten verassen en wist dan dat ik de overwinning kon vergeten. Ik was zeer teleurgesteld want ik had toch wel kunnen winnen en ben niet op mijn waarde geklopt. Spijtig dat de aankomst niet bergop lag.”

    Maar al bij al moest Davy Staes wel toegeven dat hij dit seizoen niet moet klagen. Hij koerst sterk en opvallend regelmatig. Dat bewijzen zijn uitslagen wel: 12 top tienen waarvan 1overwinning, 1 top2, 3 top 3,1 keer vierde, 2 keer vijfde, 2 keer zesde,2 keer zevende.

    -“En ik probeer toch elke wedstrijd mee de koers te kleuren. Alleen voel ik dat er in de koersen veel naar me gekeken wordt en dat maakt het niet altijd even gemakkelijk om te winnen. Maar dat maakt me alleen maar sterker.Ik heb een paar weken goed getraind als voorbereiding voor een paar belangrijke koersen de komende vakantie. Ik wil liever niet zeggen welke het zijn voor het geval als het moest tegen vallen en ik wil mezelf op deze manier ook geen druk opleggen wat ik zeker zou doen moest ik hier namen noemen...”

    Daarom reed hij het voorbije weekend ook twee wedstrijden maar jammer genoeg reed hij zaterdag plat.

    -“ Zondag in Strijland-Gooik, voelde ik me super en moest zelfs op geen enkel moment diep gaan en reed makkelijk mee. En dat terwijl ik normaal komende weken nog beter zou moeten zijn wanneer ik volledig gerecupereerd ben van mijn zwaardere trainingsweken.”

    Davy Staes is wel duidelijk een wijs rennertje. Die weet wat hij wil en duidelijk stelt dat hij liefst zonder druk naar een wedstrijd toe leeft. “Het is al gebleken dat ik dan het best presteer. Maar ik ga zeker elke koers proberen rijden om te winnen, want ik hoop er toch deze vakantie een paar bij te doen.”

    We weten dus wat ons te wachten staat!


    STAES DAVY bew 25.6 

    Davy Staes en de trofee voor de tweede plaats.

     

     

    TEKST EN FOTO'S : Flor Van de Velde


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 24/06/2007

    wbvtopbalk

    Proficiat aan PIETER CORDEEL uit Stekene met zijn 1° Seizoenszege bij de Juniores van 2007 !!!!

    ZONDAG 24/06/2007 – KUURNE (W) – Elite z/c + Beloften - 69 Km - 01h36min

    Aantal deelnemers : 45

    1. Lorenzo Dujardin
     

    24/06/2007 – BRUNSSUM (Ned)-EUREGIO (LB) - Elite z/c + Beloften - Km - hmin

    Aantal deelnemers :

     

    24/06/2007 – MEISE RODE (VB) - Elite z/c + Beloften - 117 Km - 02h42min

    Aantal deelnemers : 101

    1. Jonas Van Genechten
    32. Bart Baeyens uit Overmere (Artevelde VZW)
     

    24/06/2007 – OOSTROZEBEKE (W) - Elite z/c + Beloften - 114 Km - 02h45min

    Aantal deelnemers : 87

    1. Gregory Joseph
     

    24/06/2007 – OPLINTER (VB) - Elite z/c + Beloften - 117 Km - 02h45min

    Aantal deelnemers : 92

    1. Nico Indekeu
    38. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)
     

    24/06/2007 – HEUSDEN (LB) – Am./Mast./Elite z/c/Beloften

    Aantal deelnemers :

     

    24/06/2007 – HEUSDEN (LB) – Dames Elite – 77 Km – 02h02min

    Aantal deelnemers : 59

    1. Ludivine Henrion
    2. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
    3. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling) op 31"
    5. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)
    7. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
    9. Caroline Van Peteghem uit Puurs (Team Coogee Saar)
    18. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team)
    46. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team)
     
    24/06/2007 – INGOOIGEM (W) – Juniores - 88 Km - 02h03min

    Aantal deelnemers : 79

    1. Jens Debusschere
    12. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (C.T.Menen) 


    24/06/2007 – JONKERSHOVE (W) – Juniores - 83 Km - 02h06min

    Aantal deelnemers : 47

    1. Kenny Vandenheede
     

    24/06/2007 – STRIJLAND GOOIK (VB) – Juniores - 91 Km - 02h13min

    Aantal deelnemers : 145

    1. PIETER CORDEEL uit Stekene (Balen B.C.)
    2. Davy Staes uit St.Niklaas (Josan Mercedes) op 8"
    20. Jeroen Goudket van L.O. (C.T.Menen)
    50. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 35"
    57. Sam Van Uytvange uit Grembergen (Isorex C.T)

    24/06/2007 – TURNHOUT (A) – Juniores - 75 Km - 01h45min

    Aantal deelnemers : 48

    1. Steven Van Der Aerschot
    33. Karl Ulrich Van Osselaer uit Zwijndrecht (WAC-Team) op 3'20"
     

    24/06/2007 – VELM (LB) – Juniores - Km - hmin

    Aantal deelnemers :

     

    24/06/2007 – HEUSDEN (LB) – Nieuwelingen - 80 Km - hmin

    Beker Van België

    Aantal deelnemers :

    1. Jorne Carolus
     

    24/06/2007 – EGEM (W) – Nieuwelingen - 64,8 Km - 01h48min

    Aantal deelnemers : 33

    1. Jelle Vlaeminck
     

    24/06/2007 – GRAZEN GEETBETS (VB) – Nieuwelingen - Km - hmin

    Aantal deelnemers :

     

    24/06/2007 – LONDERZEEL (VB) – Nieuwelingen - 70,2 Km - 01h48min

    Aantal deelnemers : 74

    1. Willem Vertonghen
    8. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 17"
    10. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
    20. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    21. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
    37. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)
    39. Joren Roggeman uit Zele (Hudiko Waasland)
    45. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen)
     

    24/06/2007 – OOSTENDE (W) – Nieuwelingen - 62,5 Km - 01h43min

    Aantal deelnemers :

    1. Dominic Schils
     

    24/06/2007 – RAMSEL-HERSELT (A) – Nieuwelingen - Km - hmin

    Aantal deelnemers :

     

    24/06/2007 – RUIEN (O) – Nieuwelingen - 70 Km - 01h45min

    Aantal deelnemers : 41

    1. Nick Vanderlijke
    3. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (C.T.Menen)
    6. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen) op 1'56"
    9. Jan Van Meirvenne uit Hamme (ASFRA R.T)
    23. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 5'20"
     

    24/06/2007 – SINT-ELOOIS-VIJVE (W) – Nieuwelingen - Km - hmin

    Aantal deelnemers :

     

    24/06/2007 – TURNHOUT (A) – Nieuwelingen - 60 Km - 01h25min

    Aantal deelnemers : 55

    1. Koen Van Roosmalen
    17. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland) op 1'35"
     

    24/06/2007 – LEDE (O) – Elite m/c / Elite z/c / Beloften – 168 Km – 03h53min

    46° G.P. Frans Melckenbeeck

    Aantal deelnemers : 126
    1. Jens Renders
    7. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi) op 10"
    8. Robby Meul uit St.Niklaas (Cyclingnews)
    16. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM) op 52"


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 23/06/2007

    wbvklein

    ZATERDAG 23/06/2007 – ANZEGEM (W) - Elite z/c + Beloften - 112 Km - 02h40min

    Aantal deelnemers : 101

    1. David Geldhof
     

    23/06/2007 – ELVERDINGE (W) - Elite z/c + Beloften - 108 Km - 02h30min

    Aantal deelnemers : 81

    1. Joeri Clauwaert
    12. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster) op 36"
     

    23/06/2007 – HAMME (O) - Elite z/c + Beloften - 115 Km - 02h39min

    Aantal deelnemers : 69

    1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    2. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel) op 10"
    3. Koen Van de Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 14"
    6. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T)
    7. Robby Weemaes uit St.Pauwels (Rudyco C.T)
    8. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T) op 55"
    9. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C) op 1'00" 
    10 Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T) op 1'25"
    12. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 1'40"
    13. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T)
    17. Steven De Wilde uit Aalter (Rudyco C.T)
    18. Stijn Mettepenningen uit Hamme (Rudyco C.T)
    19. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)
    20. Eddy Van Bogaert uit Belsele (Rudyco C.T)
    21. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T)
    24. Benny Van Buynder uit Bornem (Rudyco C.T) op 2'30"
    31. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes) op 3'40"
    34. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
    36. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T) 
     

    23/06/2007 – LONDERZEEL (VB) - Elite z/c + Beloften - 117 Km - 02h45min

    Aantal deelnemers : 97

    1. Kris De Block
    6. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
     

    23/06/2007 – SERSKAMP (O) - Elite z/c + Beloften - 119 Km - 02h52min

    Aantal deelnemers : 60

    1. Marc Baeyens
     

    23/06/2007 – ROLLEGEM-KAPELLE (W) – Juniores – 85,5 Km - 02h08min
    Aantal deelnemers : 87

    1. Alex Gresnigt
    28. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren) op 3'30"
    34. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
    51. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
    52. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
    53. Lawrence Van De Meersche uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
     

    23/06/2007 – GRAZEN GEETBETS (VB) – Juniores – 86 Km - 02h04min

    Aantal deelnemers : 120

    1. Frederique Robert
    3. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (C.T.Menen)
     

    23/06/2007 – OUTRIJVE (W) – Dames Elite – 92,3 Km - 02h31min

    Aantal deelnemers : 44

    1. Ilse Geldhof
    4. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
    17. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux Team) op 5'15"
    22. Patricia Thijs uit Hoboken (Benelux Team) op 5'20"
    28. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling)
    36. Natasja Nobels uit Dendermonde (S.C.F.Bianchi)
    41. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team) op 6'30"
    42. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)
     

    23/06/2007 – SNELLEGEM (W) – Dames Jeugd – 56 Km - 01h34min

    Aantal deelnemers : 33 (Nieuwelingen)

    1. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux team)

    Aantal deelnemers : 33 (Juniores)
    1. Katrien Van Looy
    13. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)
    25. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi)

    23/06/2007 – JEUK (LB) – Nieuwelingen - 69,3 Km - 01h50min

    Aantal deelnemers : 44

    1. Adrien Guerrero
     

    23/06/2007 – KERKSKEN (O) – Nieuwelingen - 67 Km - 01h41min

    Aantal deelnemers : 72

    1. Mathias Jacobs
    2. Moreno De Pauw uit St.Pauwels (C.T.Menen)
    5. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland) op 27"
    6. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    19. Jeffrey Herrebaut uit Zele (C.T.Menen) op 40"
    30. Roy Meersman uit Bazel (Hudiko Waasland)
    41. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen)
    42. Pieter Oelbrandt uit Zwijndrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
    53. Didier Moens uit Baasrode (Hudiko Waasland)
    54. Jonas De Permentier uit Sinaai (Hudiko Waasland)
    55. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
     

    23/06/2007 – MOLENBEEK WERSBEEK (VB) - Nieuwelingen - 63,8 Km - 01h43min

    Aantal deelnemers : 28

    1. Sjoerd Vanderluyden
     

    23/06/2007 – OOSTROZEBEKE (W) - Nieuwelingen - Km - hmin

    Aantal deelnemers :

     

    23/06/2007 – SNELLEGEM (W) - Nieuwelingen - 64 Km - 01h40min

    Aantal deelnemers : 61
    1. Orri Vandendriessche
    5. Jonas De Vylder uit Desteldonk (De Schacht Doe Het Zelf)
    7. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)


    24-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVENCIALE KAMPIOENSCHAPPEN B.V.W.B TE ASPELARE VAN ZONDAG 24/06/2007
    Proficiat aan FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren met het behalen van de Provinciale Titel in de Catg.E !!!
    Proficiat aan ROGER HOOF uit St.Niklaas met het behalen van de Provinciale Titel in de Catg.F !!!

    ZONDAG 24/06/2007 - ASPELARE - B.V.W.B.
    PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP

    CATG. A
    1. Tom Van Uffel
    3. Kristof Verbraeken uit Beveren

    Fons Van Raemdonck - Aspelare PK_640x480
    CATG. E
    1. Wim De Wael
    4. FONS VAN RAEMDONCK uit Beveren

    Roger Hoof_640x480
    CATG. F
    1. ROGER HOOF uit St.Niklaas

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE RUIEN VAN ZONDAG 24/06/2007

    GIJS VAN HOECKE 3de IN BEKER DER VLAAMSE ARDENNEN TE RUIEN.

     

    In Ruien werd de 4de manche voor de Beker der Vlaamse Ardennen gereden. Slechts 41 renners stonden aan de start. Verbazend is dat eigenlijk niet want wie de wielerkalender bekeek weet dat er zondag maar liefst 11 koersen voor nieuwelingen op stonden. Van het goede te veel?

    Bovendien was het weer ook niet opperbest en het gevolg was dan ook dat het parcours, met enkele bochten op spekgladde kasseien, aartsgevaarlijk was.

    In de 2de van 14 af te leggen ronden ontsnapten de Nederlander Nick Van Der Lycke en Axel De Corte en stelselmatig liep hun voorsprong op. Half koers bedroeg de voorsprong al 2 minuten. In het peloton werd wel geprobeerd om aan de situatie wat te doen maar succes zat er niet in.

    En dan wordt het na halfweg toch menens. Het gaat er zo hard aan toe dat de groep verbrokkeld. Alles komt echter terug samen, maar het is duidelijk dat er nogal wat renners op hun adem getrapt hebben. Brian Van Goethem vertrok alleen uit de grote groep en fietst snel een halve minuut bij elkaar. Voor Gijs Van Hoecke is dat toch het sein om er eens keihard in te vliegen. En dat kan hij. Gijs krijgt 4 mannetjes mee, en de samenwerking is behoorlijk.

    Al gauw wordt Van Goethem opgeraapt maar de voorsprong van het duo Van der Lycke - De Corte blijft toch op 1.45 min staan. Ze zijn sterk. Maar Gijs Van Hoecke ook, want hij vond dat het in de achtervolging niet snel genoeg ging en op vier ronden van het einde zei hij zijn gezellen goeiedag en vertrok alleen.

    Zijn voorsprong werd echter nooit groter dan 15 sec. Het bleeft dus ploeteren en werken tot op het eind om de 3de plaats te bewaren. Daarin lukte hij maar ’t was wel op 1.38 min na de winnaar Van Der Lijcke, die een ongelooflijk sterke eerstejaarsnieuweling Axel De Corte in de sprint vrij makkelijk klopte.

    De Corte blijft uiteraard soeverein leider in de tussenstand voor de Beker der Vlaamse Ardennen bij de eerstejaars. Gijs heeft nog maar twee van de vier manches meegereden maar komt na zijn overwinning twee weken geleden in Kruishoutem, wel al de top 5 bij de 2dejaars binnen.

    Vanaf nu maakt Gijs van deze beker een doel op zich: nog vijf manches te gaan, te beginnen op 1 juli in Huise.

     

    TEKST : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ASPIRANTEN EN MINIEMEN TE EKE VAN ZONDAG 24/06/2007

    ZONDAG 24/06/2007 - EKE - Aspiranten en Miniemen

    DE ASPIRANTEN REDEN IN EKE

     

    De aspiranten en ook de miniemen trouwens zijn weer aan het koersen na de examenperiode. In Eke was het al onmiddellijk een succesdag want in de voormiddag reden daar 110 miniemen mee en in de namiddag waren er in totaal 144 aspiranten.

    De jongensreeksen werden alle drie gesplitst.


    VERCAUTEREN STEF bew 24.6

    Stef Vercauteren die in Eke bij de 12-jarigen 5de eindigde.

    Bij de 12-jarigen A
    waren 21 deelnemers:

    Door de hevige regen werd het peloton samengehouden en eindigde de koers op een massaspurt

    1.Lode De Smet Van Damme 2.Quinten Buysse 3. Stef Bryssinck (Rupelmonde –Hudiko Waasland)

    Verder: 5de Stef Vercauteren (Sinaai-WAC Team) 7de Thomas Bonnaerens (Lokeren- Hudiko) 10de Pieter Persoon (Stekene-WAC Tam)

    12-Jarigen B: 21 dln

    1. Lyndsay De Vylder 2. Justin Van Empel 3. Jochem Roegiers.

    Verder: 8ste Dominick Wittouck (Zele-Durmen –Hudiko), 17de: Yornie D’Heer (Zele – Hudiko)

     

    13-Jarigen A: 24 dln

    1.Saimen De Laeter 2.Otto Vergaerde 3. Kevin Rasschaert

    Verder: 16de Arno Cornelis (Hamme-Hudiko), 19de Kenzo Schelfhout (Beveren –WAC Team)

    13-Jarigen B: 22 dln

    1. Jasper Dult 2. Matthias Van de Velde (Hamme –Josan) 3. Tiesj Benoot

     

    14-Jarigen A: 29 dln

    1. Robin Venneman 2. Joshua Papworth 3. Robin Persoon (Stekene –WAC Team)

    Verder: 16de Julia Verwulgen (Wachtebeke –WAC Team), 19de Gianni Bordui (Vrasene – Hoop op Zegen), 26ste Stijn De Bock (Zele-Durmen –Hudiko)

    14-Jarigen B: 28 dln

    1.Matthias Van Walle (Sint-Niklaas – WAC Team) 2. Christopher Naessens 3. Aaron De Wael ( Uitbergen-Hudiko)

     

    Meisjes 14 jaar: 1. Elke Maes 2. Sofie Stallaert 3. Lisa Vermeiren

    Maaike Meersman (Bazel –Hudiko) eindigde 6de.

     

    TEKST EN FOTO : fvdv

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PATRICK MEERSSCHAERT BEHAALDE VORIG WEEKEND ZILVER OP EK MTB

    PATRICK MEERSSCHAERT ZILVER OP EK !!!


    MEERSSCHAERT EK podium bew 24.6 

    Patrick Meersschaert (links) mee op het podium met Europees Kampioen Bettinischi en rechts Walter Permann nog een Italiaan.


    We komen toch nog eens terug op het EK mountainbike voor de masters 45 tot 49 jaar in het Italiaanse Commezzadura waarin streekgenoot
    Patrick Meersschaert (Sint-Gillis-Waas –Univega Pro Cycling Team)) 2de werd.  Er moesten vier ronden van 6 kilometer worden afgelegd en al van in de eerste ronde toonde Meersschaert zich toen hij met een Italiaan de ontsnapte Matthias Ball bijhaalde.

    Het zag er eigenlijk goed uit voor Patrick want bij het ingaan van de laatste ronde volgde hij op 15 sec van leider Bettineschi (Italië) Maar de kwestie was, dat hij toch nog die achterstand moest goedmaken en daarom moest Patrick alles of niets spelen. In het mountainbiken betekent dat eigenlijk risico’s nemen. In de laatste afdaling vloog Meersschaert dan ook echt naar beneden.

    En dan gebeurde het. Als gevolg van de ontwikkelde snelheid kwam hij op een technisch gedeelte ten val.De Italiaan Bettineschi kreeg dan ook vrij spel en werd Europees Kampioen.  Het zilver was voor de wereldkampioen uit het Waasland.


     

    MEERSSCHAERT voorstart bew24.6


    TEKST EN FOTO’S :
    fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.M.T.B. TE EKE VAN ZONDAG 24/06/2007

    Thomas en Matthias Van de Velde (Hamme –Josan) hebben zondag in Eke deelgenomen aan de koersen voor miniemen en aspiranten. Allebei werden ze 2de wat dus opnieuw een podiumplaats is.

    De wedstrijden werden door de buien extra gekruid en dat zorgde voor gevaarlijke situaties en verschillende valpartijen in alle reeksen .Thomas werd 2de  bij miniemen 11 jaar en Matthias bij de 13- jarige aspiranten. In Eke werd gekoerst als afscheid van het schooljaar!

     

    VANdVELDE MATTHIAS 2de eke bew24.6

    Matthias Van de Velde (rechts) die bij de aspiranten 2de werd.


    VAN d VELDE Thomas beker 2de bew24.6

    Thomas Van de Velde, met de beker van de 2de plaats bij de miniemen  in Eke


    TEKST :
    fvdv

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE NIL SAINT VINCENT VAN ZONDAG 24/06/2007

    ZONDAG 24/06/2007 – NIL SAINT VINCENT – Elite z/c + Beloften – 114 Km


    GUY SMET 8 ste TE NIL SAINT VINCENT , MOMBAERTS WINT !!!!

    guy koers 24 juni 2007 nil st vincent 002

     

    Guy Smet (Kruibeke-Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) reed vandaag te Nil Saint Vincent een wedstrijd over 114 kilometer voor Elite z/c en Beloften.

    Vanaf de eerste ronde gingen 8 renners aan de haal en onze Guy was nog niet mee, ze reden een voorsprong van 1’45” bij elkaar. Half koers begon Guy erachter te rijden maar het peloton wou niet breken, uiteindelijk zijn ze toch met 12 renners in de achtervolging gegaan.

    Voor 6 gasten ging het te snel wanneer Guy Smet zich op kop zette en eens fel van leer trok en zodus schoten nog 6 achtervolgers over. De voorsrong van de 8 leiders bedroeg nog 15 sec met nog twee ronden te rijden , vooraan bleven ze nog met 7 koplopers over.

    Door toedoen van Guy Smet sloten de 6 achtervolgers bij de 7 leiders aan in de laatste ronde en konden ze het gaan uitmaken wie met de overwinning naar huis mocht.

    Het was Mombaerts die het uiteindelijk haalde met een lichte voorsprong , Guy Smet eindigde als 8ste.

    Met dank aan Guy en Saffia


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAT GEBEURT ER ACHTER DE SCHERMEN VAN EEN WIELERWEDSTRIJD !!!!

    DE GROTE PRIJS RUDYCO GEZIEN VANUIT HET DECOR

     

    Ik ben zaterdag eerst een kwartier aan het redeneren geweest met mezelf of ik al dan niet naar Hamme zou gaan naar de koers. Zowat alle weervoorspellers waren het voor honderd procent eens dat er honderd procent kans was dat het zou regenen. Toch ging ik koers kijken in Hamme. Dat het een organisatie was van de mannen van Rudyco gaf eigenlijk wel de doorslag.

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik op zowat elke koers in de streek een elite zonder contract of een belofte van Rudyco zie rijden. Die naam is al een begrip geworden en goe bekeken van fietsenverkoper Rudy Cornelis om die naam uit zijn naam te halen. Ik zag in Hamme dat hij knap werk leverde de Rudy, want ik heb meer dan één zilverkleurige velo gezien waarop met zwarte sierletters de naam ‘Rudyco’ stond.

    De inschrijving vond plaats in de cafétaria van Sporthal De Veerman. Schoon complex is dat en uitstekende accommodaties om een wielerfeest zoals dat van Rudyco te organiseren. De inschrijving gebeurde door Rudy Steels en Gaby Termont van de wielerbond. Ze waren maar met twee en gewoonlijk zijn er drie. Achteraf heb ik horen vertellen dat ook Killiaan De Neef er was maar dat die terug naar huis is gereden omdat er ergens dikke zever over was. Vraag me niet waarover, ik zou het niet weten en daarbij, da zijn mijn zaken nie.

    Ha ja, wie hier van mij een verslag van de koers verwacht zit verkeerd. Ge moet daarvoor op een andere plaats kijken op ‘Polderrenners’

    Met 69 coureurs was iedereen tevreden. Maar van die zware regenbuien niet. Er waren meer paraplu’s dan renners te zien wanneer de Hamse sluis open ging. Met speaker Willy De Maere hadden veel toeschouwers compassie want die had geen dak boven zijn hoofd. Gelukkig duwden ze een paar paraplu’s tussen de achterdeur van de geluidswagen en zo kon het water nog maar alleen op de geluidsinstallatie lopen. “Pas op Willy jong”, zei ik “Straks valt het geluid uit”.

    Hij keek eens schuin naar beneden waar de versterker en de muziekspeler stonden en zei niets. Ik zag er water aflopen maar bleef wel de muziek en de stem van de Willy doorgeven. Die installatie moet echt van uitstekende kwaliteit geweest zijn.

    Er was toch nog heel wat volk in de Loystraat. Ik zag daar nog Gerry Van Gasse lopen. Dat is de organisator van de bekende Puitenslagersfeesten in Beveren waarin ook een koers zit voor elite z.c. De Gerry is speaker op koersen in Kieldrecht, Verrebroek en omstreken en ook doet hij microwerk op atletiekmeetingen. Maar wielrennen blijft bij hem op nummer 1 staan, denk ik. Ik heb hem horen vertellen dat hij begin juli op ’t Kalf in Sint-Gillis de micro moet gaan doen.

    Ook Juleke en zijn vrouw waren in Hamme. Die moesten er wel zijn, want ze hadden ingeschreven voor de barbecue die ze na de koers in brand gingen steken. In hun gezelschap aan de nadar stond ook nog Gendolina, de vrouw van WBV-afgevaardigde Eric Van Goethem die volgens mij ondertussen ergens in het Waasland met een bus van De Lijn aan het tuffen was.

    De ene bui volgde de andere op en zorgde echt voor regen die goedgevormde blaasjes op het wegdek vormde. De slimsten renden naar een oude wilg om daar, bij hun paraplu, nog iets anders boven het hoofd te hebben. De benen werden onder die boom minder nat van het spatten.

    Toen het daarna over was en ik mijn regenjas had uitgetrokken en mijn paraplu aan de nadar had gehangen, hoorde ik twee dames roepen “Amai, het begint opnieuw”. Ze staken hun parapluutje open en hielden hem over hun hoofd.

    -“Wa krijgen die?”, vroeg ik me af want er viel helemaal geen druppeltje nat. En toen zag ik het. Die twee madammen stonden net naast die oude wilg en het windje van 3 Beaufort joeg het nat van de smalle blaadjes naar beneden.

    Rudy Cornelis himself, was aan de aankomstlijn de leider en als er een premie was, zwaaide hij zelf met de vlag in grote ovalen lussen door de Hamse lucht. Hij noteerde ook bijna elke ronde een paar rugnummers. Ik vroeg me af wat hij toch telkens opschreef. Op een passend moment ging ik naast hem staan en spiekte naar het blad van de Bloc-note waarop hij met vettige stylo schreef. Toen zag ik het! Hij noteerde wie van zijn renners vooraan mee was. En ik moet zeggen het blaadje stond vol nummers! Ze koersten goed mee de Rudycojongens.

    Vader André Cornelis, de voorzitter van het Rudyco Cycling Team, zag ik in de wagen met de rode vlag zitten en secretris Luc Rooms in het peloton.

    Vanuit zijn rodevlagauto bediende André ook de micro. Naar het einde toe hoorde ik hem zeggen dat de wedstrijd ontplofte en dat de winnaar in de kopgroep zat.  Hij had gelijk.

    Aan de aankomstlijn waren ook de wielerjournalisten aangekomen: Marc Smet voor Het Nieuwsblad-Het Volk en Ivan Elegeert voor Gazet Van Antwerpen. ‘Polderrenners’ was ook vertegenwoordigd. Speaker Willy maakte nog wat reclame voor die mannen hun gazet en zei dat het verslag kon gelezen worden “morgenvroeg bij het ontbijt” . Ik vond dat hij beter zou zeggen “overmorgenvroeg bij het ontbijt” want de gewone gazetten zijn er op zondagmorgen niet.

    Op de deelnemerslijst las ik ook weer vreemde namen als Gaasbeek, Ryde, Guymer, Kik, Jeremiasse, Jacco, Hearing… Dat je als speaker dan al eens wat letters door elkaar begint te zeggen is maar normaal. Zo deelde de speaker ook mee dat James Frituur er bij was. En hij bedoelde natuurlijk James Fruytier.

    De Vlaamse zanger Gerry Hagger was er ook. Niet alleen omdat hij in Hamme woont maar ook omdat de vriend van zijn dochter in de wedstrijd zat. Benjamin Paridaens uit Bornem is dat. Renner bij Hoop op Zegen Beveren. Hij droeg bij de 69 deelnemers, het nummer 69. ‘Soixante-neuf”, weet je wel.

    De zanger, die ik nog altijd Gerd noem, zette zich naast mij aan de nadarafsluiting en we klapten wat over hoe zwaar wielrennen wel is.

    -“ Ik ga ook een koers rijden”, zei Gerry plots,” In Vossem.”

    Ik bekeek de zanger en merkte meteen op dat hij scherp stond. “Het is Rob Van Oudenhove die dat organiseert”, ging hij verder.

    -“Heb je dan al wat getraind?”, vroeg ik. Hij knikte bevestigend.

    -“Zenden ze dat niet uit op tv?”

    -“Ik denk het niet, misschien in ‘De Rode loper’ of zo zeker. Ik weet het niet”, klonk het antwoord.

    Ondertussen waren de laatste regenwolken verdwenen en brandde de zon op mijn vel. Niet vergeten dat het volle zomer was. Maar goed ook, want de tape waarmee de aankomstlijn was verwezenlijkt was los gekomen en vormde een kromme lijn zoals een dronken man over een voetpad loopt. Er werd een nieuwe gelegd, nuchter en dus kaarsrecht.

    Ghislain De Clercq was met de koersfiets naar Hamme gekomen. Dat is nu nog eens een vedette uit het wielerlegioen van de jaren zeventig van het Waasland. Ik zie hem op zeer veel koersen rijden en af en toe komt hij wat “zwanzen” over het één of ander. Ghislain of ’t Clercqske. Altijd ne kleine geweest maar een grote coureur. Da vind ik toch. In zijn tijd was er altijd wel wa te beleven. Hij heeft er heel wa gewonnen en geflikt.

    De Ghislain sukkelt met zijn oog en moet een operatie ondergaan. Zo vertelde hij. Als hij met één oog naar een boom of een elektriciteitspaal kijkt, dan ziet hij die in gebogen positie. Da kan natuurlijk nie. Maar omdat ik nogal eens in Sint-Rafaël in Leuven kom, weet ik dat ze tegenwoordig halve mirakels kunnen doen om de ogen zo goed als nieuw te houden. Clercqske moet dus geen schrik hebben.

    Zijn broer Willy is ook terug beginnen koersen. Die weet van geen ophouden. Maar ja, hij is nog jong. Geboren in 1939, geloof ik. Willy De Clercq komt ook van ver terug want in Oudegem raakte hij met zijn pedaal de borduur en werd weggekatapulteerd met een onzachte landing. Maar breuken kunnen ook genezen en hij is al terug begonnen.

    Ook in Hamme in de koers, werd gevallen. Niet bij de renners maar in het publiek. Een madame achter de nadar ging plots neer. Er werd geroepen en gelopen. Vooral door de mensen van het Rode Kruis en een onderlegde verpleger. Ik zag dat de madame in mooie witte bloes, weer bij kwam en werd rechtgezet maar dan toch weer op de Hamse grond ging zitten. Na een tijd stapte ze, stevig ondersteund, langs mij, richting De Veerman. Het zweet stond in parels op haar voorhoofd. Ik bekeek haar. “Zeker een appelflauwte gekregen.”, zo dacht ik.

    Een vrouw in witte bloes maar er was ook een man in wit hemd: Jurgen Mettepenningen de bigchief van het Sunweb-ProJob wielerteam. Een echte Hammenaar natuurlijk en dus kwam hij een kijkje nemen. Eigenlijk een opvallend figuur hoor die Jurgen, een donker hoofd op dat wit hemd.

    Ondertussen was WBV-man Gaby Termont al proeven aan het doen met zijn camera die later de juiste uitslag zou moeten geven. Dat was nodig want de zon scheen nu en ze scheen zelfs recht in de lens. Zo’n tegenlicht kan soms fataal zijn om goei beelden te maken. Gaby probeerde het en geen probleem.

    In de koers zelf was het aan het gebeuren. Guy Smet zat al in de uitstekende positie om kans te maken op de winst. Met drie vooruit in de laatste ronde. Ik vormde ook een gedacht van die andere twee en de lange Gunter Sterck bekoorde mij weer omdat hij na een moeilijke seizoenstart nu toch weer presteert zoals zijn naam het zegt: sterk. En Koen Van de Velde, die zit ook in de allerbeste conditie. Guy Smet en de Koen rijden in dezelfde trui. Dan weet ge het wel zeker: de Guy kon op een rode loper naar de aankomstlijn rijden.

    Rudy Cornelis kwam ook nog met een mooie, grote beker aangelopen.

    -“Voor de eerste Hammenaar”, riep hij. “Geschonken door de gemeente”.

    De eer ging naar Sven Blommaert van het Rudyco Team zelf. Hij moest mee op dezelfde foto als deze waarop Guy Smet stond. Eigenlijk vond ik het spijtig dat Sven daar helemaal op de hoek van het beeld moest gaan staan. Ik persoonlijk had hem graag precies naast winnaar Guy gezien.

    Speaker Willy kwam met zijn draadloze micro tot bij de winnaar. Hij stelde wel een vraag maar de micro zond niets uit. Die zender werkte niet goed. Af en toe klonken wel eens een paar woorden door de luidsprekers. Willy bleef vragen stellen en Guy bleef antwoorden maar enkel degenen die rond hen stonden hoorden wat. Die zender werkte echt niet goed. Maar dat was het minste van de zorgen van de journalisten want die stonden vlak voor Guy’s mond en noteerden alles. Het publiek hoorde dus niets maar heeft nu wel het geluk dat ze overmorgenvroeg bij het ontbijt de krant kunnen lezen. Maar dan wel nadat ze het een paar uren na de koers al hebben kunnen lezen op ‘Polderrenners’

     

    TEKST: R. Duchamps


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN - DEN DIJK VAN ZONDAG 24/06/2007
    Onder leiding van Eric Vermeulen en Benny Vercauteren vertrokken Zondagmorgend om 09h00 thv Buyl Sport te Beveren +/- 40 POLDERRENNERS voor hun wekelijkse trainingstocht op DEN DIJK.
    Vanaf Kieldrecht gingen 8 renners aan de haal met name Peter Van Havere
     , Wim Ryckaert , Michel , Dirk Cleys , Chris Heirwegh , ? ? en Kenny Janssens.
    Gauw was er een kloof geslagen vooral dankzij onze sterke man "Wim Ryckaert" , het ronddraaien verliep goed maar de kloof met het peloton was niet groot en daar draaiden ze blijkbaar ook heel goed.Tot Paal konden de tot 5 man gereduceerde kopgroep het uitzingen om dan terug opgeslorpt te worden door de groep.Van ronddraaien was geen sprake meer en dus volgde de éne na de andere demarrage en dat tot de meet te Kallo.

    Niemand geraakte nog weg en dus konden we ons gaan opmaken voor een massaspurt , Adrien Maes was de laatste man die nog iets probeerde maar de meet kwam inzicht.
    Het was Dany De Smet die als eerste aanzette en een kloof sloeg , Kenny Janssens ging er achter en ging erover doch Gerrit Van Der AA kwam van rechts en klopte de twee nog op de meet.

    De totale afstand tot de meet bedroeg 90 Km en het gemiddelde was goed voor
    38,4 Km/h.
    Wie reden zoal mee :
    Kurt Heyrman , Koen Heyrman , Werner Van Der Weken , Bart Janssens , Chris Heirwegh , Dirk Bryssinckx , Maurits Van Paemel , Rudy Franssens , Kevin Van Raemdonck , Dirk Cleys , Danny De Smet , Adrien Maes , Gerrit Van Der AA , Wim Ryckaert , Tom Van Osselaer , Frank Van Geystelen , Theo De Prekel , Kurt Caluwaert , Peter Van Havere , Alain Verbeke , Philip Van Havenbergh , Etienne Fleury , Stefan Adriaanssens , Benny Vercauteren , Eric Vermeulen , Romain Vercauteren , Joeri Verbruggen ,???????????? en Kenny Janssens.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 24/06/2007

    HET ZIT IN DE FAMILIE BIJ MICHIEL DE CONINCK

     

    DE CONINCK michbew24.6


    Michiel De Coninck
    (Sint-Gillis-Jan Snelteam) is dit seizoen beginnen koersen. “Wie is die De Coninck uit Sint-Gillis?”. Dát was een veel gestelde vraag want  deze Jan Snel-renner kwam net als James Fruytier, uit het niets in het peloton voor de ploeg van Gaspard Van Peteghem.

    Michiel De Coninck behoort nochtans tot de renners van “de appel valt niet ver van de boom”. Zijn vader, Johan De Coninck uit Nieuwkerken, koerste nogal wat jaren geleden ook nog, net als zijn broers. Daar was ook Pieter De Coninck bij die ons altijd deed denken aan de personen uit onze vaderlandse geschiedenis, ‘Jan Breydel en Pieter De Coninck…’

    En wat meer is, Michiel is ook een kleinzoon van Albert De Coninck, de Nieuwkerkse renner die bij de liefhebbers reed van 1947 tot 1950 en daarna nog wat jaren onafhankelijke was en zelfs Kampioen van Oost-Vlaanderen werd. ‘Birken De Ceuninck’, waar is de tijd, zullen ze zich in Nieuwkerken afvragen.

    De “Ceuninckskes”, zoals de broers werden genoemd, waren aangesloten bij WSC Vooruit Sint-Gillis en die ploeg werd nog gesponsord door Brouwerij De Koninck en daarom werden haar renners ook wel eens “Keunninckskes” genoemd.

    De grootmoeder van Michiel is Jeanine De Boever, de ere-schepen van de stad Sint-Niklaas, en zo is de jonge renner ook nog familie van ex-prof Jacques De Boever die tot in 1974 koerste. Het zal dus bij Michiel De Coninck in het bloed zitten zeker dat hij coureur zou worden.

    Hij heeft er nu een dozijn aantal wedstrijden op zitten. Hij fietste al langer heel graag. Voor het plezier, zoals dat heet. Hij reed mee met de mannen van WTC Rustig Aan uit Vrasene.

    -“Ik voelde me nu klaar om het ook eens in de competitie te proberen. En dat lukt toch. Ik trainde veel alleen of met wat vrienden en van het één kwam het ander en zo rijd ik nu voor Jan Snel. Het zwaarste momenteel is wel het optrekken na de bochten. Een echte spurter ben ik ook niet maar ik ben nog jong en moet nog veel kracht bij krijgen. Misschien komt het nog wel.”

    Michiel wil proberen de komende maanden een paar top-5 plaatsen te behalen. “Ik zie wel wat het wordt want er staat geen druk op mij.”

    In juli wordt Michiel De Coninck 20 jaar.

     

    TEKST EN FOTO : Flor Van de Velde


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 22/06/2007

    wbvklein


    VRIJDAG 22/06/2007 – BORNEM (A) - Elite z/c + Beloften - 46min50sec
    Derny’s per uitnodiging
    Aantal deelnemers : 20
    1. Edwin Smeulders
    2. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jaques)
    3. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    12. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jaques)
    17. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T)

    28. Giovanni Baert uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
     

    22/06/2007 – ZOMERGEM (O) - Am./Mast./Elite z/c /Beloften - 92 Km - 02h13min

    Aantal deelnemers : 78
    1. Bart Van Speybroek
    2. Franky Van Oyen op 5"
    3. Peter De Corte op 7"
    42. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda) op 15"
    57. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 1'25"


    23-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE HAMME VAN ZATERDAG 23/06/2007

    Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 9° Seizoenszege van 2007 !!!!

     

    ZATERDAG – HAMME – Elite z/c + Beloften

     

    GUY SMET WINT 250STE KOERS BIJ DE ELITE ZONDER CONTRACT !!!!!

     

    HAMM guy 250ste bew23.6

    Guy Smet met de 250ste palm als Elite zonder Contract (zijn derde zege op 6 dagen tijd !!!!)


    In Hamme
    heeft Guy Smet echt op een meesterlijke wijze zijn 9de seizoenszege behaald. Daarmee staat nu in zijn archiefboeken op het palmares de 250ste zege bij de liefhebbers. Dat is eigenlijk een formidabel gegeven en maar weggelegd voor bitter weinig coureurs. Maar kom, Guy uit Kruibeke doet er ook zo enorm veel voor. Hij leeft voor zijn sport en zijn beloningen zijn … de overwinningen.

    Het Wielerweekend van Rudyco startte in de pletsende regen met 69 deelnemers. Uitmuntend was de aanwezigheid van 15 renners van het Rudyco Cycling Team zelf. Het was ook de eerste keer dat een wielerkoers de aankomstlijn mocht leggen in de Loystraat ter hoogte van de sporthal De Veerman.

    Rudy Cornelis, die de supervisie had op deze “5de Grote Prijs Rudyco”, week voor het eerst uit van zijn zaak in de Slangstraat naar Sporthal De Veerman en dat nadat hij al vier keer het wielerfeest voor eigen deur had georganiseerd.

    Er moesten 16 ronden van 7,2 km gereden worden over brede wegen. Er werd onmiddellijk aangevallen en de Rudyco-jongens kwamen telkens met een paar manschappen in beeld. In de 3de reden drie Ryduco’s , Stijn Mettepenningen , Eddy Van Bogaert en Jurgen De Deyn weg met Luc De Moor en de Nederlander Jacco Ringelberg.Ze kregen echter geen toestemming van Guy Smet want die reed er snel zelf naartoe en ook Robby Weemaes , die als ploegmaat van de Rudyco’s misschien wilde counteren, kwam ook naar voor  en zo werd de zaak weer gesloten.

    Het bleef een paar ronden vrij rustig tot in de 7de ronde de Rudyco-mannen Peter Verhofstadt , Sven Blommaert en Wim De Rudder met Jeroen Das en de Nederlander Jos Castelijns met een nieuwe vlucht begonnen. Weer was het Guy Smet die er gevaar in zag en reed er rond half koers snel heen. Zes leiders.

    Maar het hoofdstuk was nog niet volledig geschreven. Gunter Sterck , Koen Van de Velde , Luc De Moor en nog een Rudyco-er, Robby Weemaes, werkten zo voorbeeldig samen in de achtervolging dat ze in de 9de ronde vooraan aansloten: tien leiders. Een ronde later reden ze al 36 sec voor een eerste reagerend groepje.

    Met nog 30 km te fietsen bedroeg de voorsprong van de tien meer dan een minuut op veertien achtervolgers. De koers was gereden.

    In deze fase, waarin stevig werd gekoerst, geraakten sommigen in de problemen. We zagen Benjamin Paridaens op zijn adem trappen nadat hij een kloof had gedicht, Hammenaar Chris Aerts verliet voor Rudyco het strijdperk, Cédric Koppen zat er ook door nadat hij drie weken inactief was en in de kopgroep kreeg ook Wim De Rudder het zo moeilijk dat hij de anderen moest laten rijden.

    Met negen werd dus de finale binnen gereden. Koen Van de Velde en Gunter Sterck wipten weg. Guy Smet reed er heen en het definitieve scenario was geschreven. Wat nu? Met drie gaan afwerken of de ultieme krachtsexplosie van Guy Smet? Het werd het laatste. Hij nam afstand en won met 10 sec voorsprong op een steeds maar beter wordende Klein Sinaainaar Gunter Sterck en mister aanval, Koen Van de Velde, werd 3de op 14 sec.

    Het was een bijzonder ontspannen en zelfzekere Guy Smet die er na afloop bij stond.

    -“Ik was vrij goed vandaag”, zei hij,”Toen die vijf wegreden ben ik er alleen heen gereden en moest direct op kop gaan rijden maar ik zei tegen die mannen dat ge tegen 40 per uur niet kunt weg rijden. Toen de vier met Van de Velde, De Moor, Weemaes en Sterck en nog bij kwamen, waren we met tien en dat was ideaal. Toen ik eens op kop kwam, voelde ik dat ik echt sterk reed, rapper dan die anderen. Op het laatste reden Koen en Gunter nog weg en ik reed er alleen heen. Ik voelde dat ik zelfs nog over had en daarom heb ik alles op de laatste kilometer gezet. Ik had natuurlijk het voordeel dat mijn ploegmaat Koen Van de Velde ook mee was.”

    Guy pakt de koersen aan zoals ze komen. Nog twee weken moet hij werken en dan gaat hij in verlof. “Ik hoop dan een goede periode te hebben en geen tegenslag. Ik rijd van koers tot koers en start elke koers met het gedacht ze te winnen. Ik ben nu wel al zeer tevreden met die negen overwinningen. Daar zullen er veel voor willen tekenen, denk ik.”


    HAMM blommaertsmetbew23.6 

    Guy Smet samen met Sven Blommaert (links) die als eerste Hammenaar de beker van het gemeentebestuur ontving.



    TEKST EN FOTO : Flor Van de Velde

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE SERSKAMP VAN ZATERDAG 23/06/2007

    ZATERDAG 23/06/2007 - SERSKAMP - Elite z/c + Beloften

    MARC BAYENS WINT IN SERSKAMP !!!

     

    De wedstrijd voor elite z.c. en U23  in Serskamp kreeg 60 deelnemers om 17 ronden van 7 km te komen rijden.

    Tot en met de 8ste ronde regende het aanvallen van enkelingen maar het peloton haalde ze telkens terug. In de reeks van aanvallen kunnen we wel citeren:

    In de 3de ronde Koen De Bosscher, Jurgen De Smet en Tom Van Den Haute, de zoon van Ferdi.

    In de 4de ronde probeerde Thomas Smetrijns het.

    Andy Annendijck trok er in de 5de ronde op uit en in de 6de was het de beurt aan Pierre Tahon.

    In de 7de ronde zagen we weer Andy Annendijck maar ook Koen Beeckman die deze week vader is geworden van een flinke zoon. Maar dat was geen reden om de ontsnapping toe te staan.

    In de 8ste ronde dook Timothy Dupont nog eens het onbekende in maar het liep ook mis.

    Zo werd de 10de ronde gereden.De definitieve ontsnapping kwam er eindelijk aan met het viertal Guy Van Broeckhoven, weer Andy Annendijck, de 50 jarige Ronny Paridaens en groot favoriet Marc Baeyens.

    In de 11de ronde volgde Stefaan Paridaens op 15 sec. en het peloton, onder aanvoering van Koen De Bosscher, op 25 sec.

    De jacht was nu open en de grote groep viel in twee stukken en zo kregen we in de 14de ronde twaalf achtervolgers waaronder de voornaamste: Koen Beeckman, Tom Van Den Haute, Koen De Bosscher, Stefaan Paridaens, Jeroen De Meester, Michaël Van Poucke en Didier De Lannoy..

    Tijdens de 15de ronde moest Annendijck toch vooraan lossen. Hij zat echt stik kapot en werd opgeslorpt door de achtervolgers waar de groep van 12 ook in twee stukken brak.

    De drie kopmannen, Van Broeckhoven-Bayens-Paridaens reden naarstig verder en het was dan ook uitkijken wie van de drie met de overwinning zou gaan lopen.

    Marc Baeyens haalde het uiteindelijk met 3 sec.voorsprong op Guy Van Broeckhoven en 5 sec. op Ronny Paridaens

    Op 12 sec. werd het Waaltje Michael Van Poucke 4de ,gevolgd door André Vermeiren op 15 sec. als 5de.

    De wedstrijd werd door 29 renners uitgereden. Danny Schout van over de grens in Sas Van Gent werd 18de. Bart Baeyens uit Overmere gaf op.

     

    DE BOSSCHERKOEN bew 23.6

    Koen De Bosscher die in Serskamp tevreden moest zijn met een 11de plaats.



    TEKST EN FOTO : fvdv

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZATERDAG 23/06/2007
    Proficiat aan ERIC VAN POTTELBERG uit St.Niklaas met zijn zege in de Catg.F1 !!!

    ZATERDAG 23/06/2007 - HERSELT - W.A.O.D.

    CATG. A / B - 62 deelnemers
    1. David Van Pelt winnaar A
    2. Kristof Muys winnaar B
    15. Tim Vercauteren uit Belsele (A8)
    19. Alex Goossens uit Vrasene (B9)
    20. Koen Heyrman uit Bazel (B10)

    CATG. C / D
    1. Luc Van Roy winnaar D
    2. André Van Geertsom uit St.Niklaas (D2)
    3. Karel De Ravet winnaar C
    4. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C2)
    6. Dirk De Pauw uit Beveren (D4)

    CATG. E / E+
    1. Jozef Vermeylen winnaar E+
    3. ERIC VAN POTTELBERG uit St.Niklaas winnaar E

    CATG. F1
    1. Robin Van Kerschaver
    3. John Heyndrickx uit Nieuwkerken


    .
    .
    .
    .
    .
    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs