.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  29-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 28/04/2007

  SANDER CORDEEL WINT NA BIJNA TWEE JAAR EINDELIJK NOG EENS  Sander Cordeel (actie)


  In Sint-Joris-Weert heeft Sander Cordeel uit Stekene weer de vreugde van een overwinning mogen smaken. Eigenlijk niet zo verrassend want de Belofte van Balen BC heeft nog steeds de klasse in zich. En ook al primeren bij hem zijn studies, die klasse drijft toch boven. Zijn laatste zege was ook al een tijdje geleden. Hij was toen nog tweedejaars junior toen hij twee jaar geleden (september) won in Opwijk.

  In Sint-Joris-Weert, een open wedstrijd was dat, speelde hij weer aanvallertje:

  “Van in de eerste kilometer ben ik in de aanval getrokken en stelstelmatig ontstond er een kopgroep van een stuk of 20 man. Op 4 ronde van het einde ben ik alleen in de aanval getrokken maar in de laatste ronde werd ik terug gegrepen door een zevental renners. Uit deze groep kon ik nog ontsnappen op ongeveer 4 km van de finish.”

  De eerste zege is binnen maar hij had het niet zo direct verwacht. Alhoewel:

  “Vorig weekend heb ik niet gereden omdat ik voelde dat ik wat rust nodig had daardoor kwam ik vandaag fris aan de start en ik voelde wel dat ik goede benen had.”

  Sander Cordeel voelt zich niet bepaald in iets heel sterk. Hij weet wel dat hij al gans dit seizoen iets te kort komt in de explosiviteit. Het is voor hem ook niet altijd evident dat hij zomaar veel trainingstijd kan vrij maken.”Het feit dat het lang licht is nu is wel een voordeel.”, aldus Sander.

  Voor de student-wielrenner wordt het nu natuurlijk weer stilaan tijd dat hij meer aan de studies gaat denken. “Ik rijd het PK nog en dan misshien nog enkele koersen maar daarna ga ik de fiets opzij moeten schuiven om te studeren want het zal nodig zijn!”

  Voor de komende zomer hoopt hij om met een provinciale selectie toch te kunnen deelnemen aan een paar “grote” koersen.

   

   

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  29-04-2007 om 09:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 28/04/2007

  JEROEN GOUKET SPURT NAAR 2° SEIZOENSZEGE

  Jeroen Goudket
  (Bodysol –Lotto) van L.O. heeft in Ottergem een zege toegevoegd aan zijn eerste die hij in Nieuwkerken liet noteren. Reeds in de eerste ronde waren er bij de 105 deelnemers aanvaller en ze vormden een kopgroep. Jeroen ging daar niet mee akkoord en met vier reden ze naar voor. Nu waren ze met tien en werkten goed samen. Ook Jasper Verberckmoes uit Moerbeke was mee.

  “Met mijn ploegmaat Benito Victoor hebben we het ploegenspel perfect gespeeld. Er waren veel aanvallen maar Benito heeft iedereen terug gebracht en dan zelf nog een paar keer gedemarreerd terwijl ikzelf de spurt heb afgewacht.”

  En in die spurt begon Jeroen van ver aan de klus en ook al ging het op een oplopende helling, hij hield stand.

  “De conditie is niet beter dan in Nieuwkerken.Ik had het niet verwacht te winnen.”

  Dinsdag 1 mei rijdt hij een interclub in Hoboken en daarna zet hij alles op het PK van Antwerpen.

  Jeroen Goudket


  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  29-04-2007 om 09:58 geschreven door kenny


  28-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 28/04/2007

  Guy Smet (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) uit Kruibeke reed aan de kust in Middelkerke een wedstrijd en het verliep al heel wat beter. Hij eindigde 12de. Hij heeft nog maar slechts een beetje hinder aan de rug. Hij zet nu alles op de wedstrijd van Zondag in Ekeren !!!!


  Valentijn Martens (Hudiko Waasland) uit Stekene heeft zaterdag in Tollembeek bij de juniores een 3de plaats behaald. Hij was reeds in de 3e ronde in de aanval maar kwam er zichzelf tegen. Hij liet zich terug zakken in het peloton waar hij afwachtend gereden heeft.

  Het was zeer warm in een zeer zware koers met heel wat klimwerk.  Er zijn tal van ontsnappingspogingen geweest maar geen enkele lukte. In de voorlaatste ronde gingen er weer twee vandoor en Valentijn zette de achtervolging in en kreeg drie man met hem mee. In de laatste ronde reden ze naar de twee leiders.

  Op een paar km van het einde trok Valentijn er alleen vandoor maar de benen wilden niet meer mee, alhoewel de anderen twijfelden. “Had ik toch doorgezet dan zat er misschien toch iets meer in.”, zo  dacht hij achteraf.

  In de sprint is Valentijn uiteindelijk nog de derde geëindigd. De sterkte van Valentijn is dat hij zeer rap recupereert na een inspanning. “Eén ding is zeker dat ik nog nooit zo moe ben geweest na een wedstrijd maar ik ben enorm content en gemotiveerd om toch nog te streven naar die enkele plaatsjes dichter.”, aldus de renner van het Hudiko Wielerteam.  Nieuweling Steven Smet uit Sint-Pauwels van het Hudiko Wielerteam, zal na het PK in Iddergem dinsdag 1 mei ook aanzetten in het criterium te Bornem. Met hem gaat zeker ook ploegmaat Kenny Goossens uit Sinaai mee. Het is er een koers op uitnodiging. De afstand is daar 45 km of 25 ronden. Inschrijving in “Ter Moute”, Moterijstraat 2.

  Steven Smet: “ Ik hoop daar in Bornem goed te rijden na het PK van zondag”

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  28-04-2007 om 22:53 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG W.A.O.D. TE EKSAARDE VAN ZATERDAG 28/04/2007
  Proficiat aan ROBBY DE ROOS uit Moerbeke met zijn 1° Seizoenszege in de Catg.A

  Proficiat aan KAREL ANDRIES met zijn 3° Seizoenszege in de Catg.F1

  ZATERDAG 28/04/2007
  - EKSAARDE - W.A.O.D.
  CATG. A / B - 69 deelnemers
  1. Marcin Sitarski winnaar B
  2. ROBBY DE ROOS uit Moerbeke winnaar A
  11. Etienne Claus uit Stekene (B7)
  13. Koen Heyrman uit Bazel (B9)
  16. Michel Thierens uit Elversele (B10)
  22. Tom Van Osselaer uit Melsele (A11)
  23. Filip Troubleyn uit Temse (A12)
  25. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B12)
  WAOD Eksaarde
  Foto : Het peloton in de Catg. A / B

  CATG. C / D
  1. Jean-Paul Maveau winnaar C
  2. Patrick Van Rentergem winnaar D
  11. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C7)
  24. Roger Schuurman van L.O. (C14)
  Jean-Paul Maveau (Eksaarde)
  Foto : De 2 winnaars Jean-Paul Maveau en Patrick Van Rentergem

  CATG. E / E+
  1. Patrick Van Hulle winnaar E
  3. Florent De Leersnijder winnaar E+
  Leo Mares 01
  Foto : Vooraan Leo Mares uit Beveren in zijn 1° wedstrijd dit Seizoen.

  CATG. F1
  1. KAREL ANDRIES uit Schoten
  4. Adrien Maes uit Melsele
  9. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  11. Dirk De Cauwer uit Hamme
  20. Werner Franssens uit Melsele
  30. Alfred Staljanssens uit Bornem
  Karel Andries (Eksaarde)
  Foto : Winnaar Karel Andries uit Schoten in de Catg.F1

  Met dank voor de foto's aan Karel Andries

  28-04-2007 om 22:21 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIEN FIETSAVONDEN VOOR IEDEREEN IN KRUIBEKE !!!!

  TIEN FIETSAVONDEN VOOR IEDEREEN IN KRUIBEKE

  Reeds verscheidene jaren kan er in Kruibeke op meerdere woensdagen gans de zomer door gefietst worden voor iedereen,. jong en oud, voor man en vrouw. Het is vooral verdienstelijk van de organisatoren KWB in samenwerking met KAV, OKRA (55+), ACW en CM, omdat ook de senioren hierbij alle kansen krijgen. Er wordt dan ook gereden aan een tempo dat iedereen kan volgen.

  Reeds op Woensdag 9 mei start de eerste tocht. Verder volgen dan nog de woensdagen 23 mei, 6 en 20 juni ,  4, 11,18 en 25 juli, 1 en 8 augustus.

  Er wordt vertrokken aan “Ons Huis”, op het O.-L..-Vrouwplein, telkens om 19u. De afstand is telkens ongeveer 25 km.

  Aan de deelnemers wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van 1 euro per rit of 5 Euro voor de tien fietstochten,  ten voordele van het C.M. project in Guinée.

  In de maand juli zijn er ook nog twee speciale fietstochten op de zondagen 8 en 22 juli. Het vertrek is ook hier aan “Ons Huis”, maar dan om 13.30u. De afstand is ongeveer 50 km. 

  Voor meer info: Jan De Jonghe, tel. 03.774.16.13.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  28-04-2007 om 21:33 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EERSTE SEIZOENSZEGE VOOR SANDER CORDEEL - ZATERDAG 28/04/2007

  SANDER CORDEEL PAKT EERSTE SEIZOENSZEGE TE SINT-JORIS WEERT


  Sander Cordeel 02

  ZATERDAG 28/04/2007 - Sint-Joris Weert - Elite zonder Contract + Beloften - 94 Km
  Aantal deelnemers : 118

   

  Een Open wedstrijd met 118 deelnemers over 10 ronden van 9,4 km samen 94 km. Overwegend vlakke wegen met een venijnige helling over bonkige kasseien. (dat was een echt lastig stuk)

   

  Aan de start volgende Waaslanders o.a. Cedric en Thibault Koppen uit Beveren , Dennis Pyl uit St.Niklaas , Sander Cordeel uit Stekene , Jan Vlegels uit Kieldrecht , Filip Thoen uit Stekene en Tony Heirbaut uit Belsele.

  Reeds de eerste ronde werd de basis voor de eerste grote schifting gelegd. Sander Cordeel trok op de helling stevig door en hij kreeg 10 kompanen mee. Thibault Koppen besefte het gevaar en sloot in de derde ronde met een achttal aan. In de vijfde ronde sloot er nog tien renners aan zodat we een kopgroep kregen van 28 renners. Cedric Koppen miste nipt deze aansluiting. Hij zou als een van de weinigen de wedstrijd kunnen voltooien en beslag leggen op de 33ste plaats.

   

  Vooraan was een groep van 28 wat veel. Sander Cordeel gooide als eerste opnieuw de knuppel in het hoenderhok. Slechts zeven renners konden de kloof dichten. Onder hen Thibault Koppen en Bjorn Meersman.

  De laatste ronde werd er over en weer gedemareerd. De meest gehoorde namen waren Sander Cordeel en Bjorn Meersman. Even leek deze laatste de goede kaart getrokken te hebben maar op twee kilometer van het einde werd hij teruggevat , het moment voor Sander Cordeel om het opnieuw te probreren. Dit maal met meer succes. Licht afgescheiden overschreed Sander Cordeel de meet voor zijn eerste overwinning. Kort daarna wist Thibault Koppen in een langgerekte sprint de derde plaats te veroveren. Bjorn Meersman eindigde vierde of vijfde.

   

  Een dikke proficiat voor SANDER CORDEEL uit Stekene met zijn 1° Seizoenszege.

  Met dank aan Alain Koppen

  28-04-2007 om 21:26 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 28/04/2007
  Proficiat aan JEROEN GOUDKET van L.O. met zijn 2° Seizoenszege bij de Juniores.

  ZATERDAG 28/04/2007 - MIDDELKERKE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 118,4 Km - 02h46min
  Aantal deelnemers :
  1. Mario Willems
  12. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 4'02"
  24. Francis Geldof uit Puivelde (Rudyco C.T) op 7'20"
  27. Steven De Wilde uit ? (Rudyco C.T)

  28/04/2007 - ANZEGEM (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 152 Km
  Ster van Zuid-West-Vlaanderen
  Aantal deelnemers : 103
  1. Nico Kuypers
  48. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster)

  28/04/2007 - OTTERGEM (O) - Juniores - 88 Km - 02h05min
  Aantal deelnemers : 105
  1. JEROEN GOUDKET van L.O. (C.T.Menen)
  9. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (ASFRA R.T)
  15. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C) op 30"
  24. Laurens Coucke uit St.Gilis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  48. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  49. Timothy Vergeylen uit Zele (Hudiko Waasland)
  57. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
  59. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T)
  62. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)
  76. Alexander De Keersmaecker uit Kruibeke (Hoop Op Zegen Beveren)

  28/04/2007 - ROTSELAAR (VB) - Juniores - 96,2 Km - 02h12min
  Aantal deelnemers : 105
  1. Anthony Savo
  52. Jens Van Landeghem uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)

  28/04/2007 - TOLLEMBEEK (VB) - Juniores - 94 Km - 02h26min
  Aantal deelnemers :
  1. Mitch Pluymaekers
  3. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
  21. Joeri Goddaert uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 51"
  22. Dieter Van Der Stock uit Hamme (Hudiko Waasland)
  33. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)


  28-04-2007 om 21:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOEN MARIS KRUIBEEKSE SPORTLAUREAAT 2006

  KOEN MARIS KRUIBEEKSE SPORTLAUREAAT 2006

   

  In de zaal van “Ons Huis” werd de verkiezing van “Kruibeekse Sportlaureaat 2006” georganiseerd naar een initiatief van KWB Kruibeke. De stemmen werden elk voor 1/3 geleverd door de stemformulieren die in de winkels en de horecazaken vooraf werden ingevuld, 1/3 kwam van de aanwezigen op de verkiezingsavond en 1/3 werd uitgebracht door een vakjury die bestond uit de schepen van sport Dirk De Ketelaere, sportfunctionaris Danny Hamerlinck, sportjournalist GVA Manu Smet, de keeperstrainer van KSK Beveren Dirk Firlefyn en wielersportverslaggever Flor Van de Velde.

  Er waren 5 genomineerden die door een interview aan het publiek werden voorgesteld.

  Het werd een bijzonder spannende strijd tussen de internationaal presterende tafeltennisser Nico Vergeylen van TTC Kruibeke en duathleet Koen Maris. Wielrenner Guy Smet , als zegekoning 2006 met 36 overwinningen voorgedragen, scoorde heel wat minder.

  Uiteindelijk ging de titel van ‘sportlaureaat’ naar Koen Maris met 28,4 % der stemmen, vóór tafeltennisser Vergeylen met 25,6 % en Guy Smet met 18,3 %.

  Verder werden de meisjes –miniemen van PNV 4de met 17,2 % en judoka Kris Verschraegen 5de met 10,6 %.

  Met Koen Maris werd toch de verdiende laureaat verkozen. Wanneer we de prestaties van 2006 overlopen, dan zijn dat zoveel bewijzen die de titel rechtvaardigen.

  Op 7 januari 2006 werd hij 5de in de 17de Corrida van Lombardsijde (10,270 km)

  Op 2 april 2006 won hij de duathlon van Geluwe of 5,5 km lopen, 40 km fietsen en nog eens 4,2 km lopen, en dat op een dag met veel wind. (Wedstrtijd die hij ondertussen dit jaar op 1 april 2007 weer won)

  Op 23 april 2006 moest hij op het EK Powerman in het Nederlandse Horst a/d Maas door een val opgeven toen hij in 2de positie lag.

  Op 7 mei 2006 won Koen in Luxemburg de Powerman Superprestige wedstrijd over 10 km lopen, 60 km fietsen en 10 km lopen.

  Op 28 mei 2006 behaalde hij zilver in Denemarken op het ITU WK lange afstand met 15,6 km lopen, 89,2 km fietsen en 7,5 km lopen.

  Op 9 juli 2006 won hij de 14de HSV Duathlon in Tongerlo (6,4 km lopen, 42 km fietsen en 2,6 km lopen)

  Op 23 juli werkte hij in Luxemburg weer een superprestige wedstrijd af  als 4de.

  Kwam dan op 27 augustus zowat hét van hét in de duathlonsport met het WK Powerman in het Zwitserse Zofingen. In 2005 was Koen 2de geworden en in 2006 eindigde hij 3de. Hij moest er 9 km lopen, 150 km koersen en dan nog eens 30 km lopen.  In 7u7min 22 sec werd hij 3de!

  Tenslotte won Maris ook nog op 24 september de Natuurduathlon in Kasterlee met 10 km loop, 58 km fiets en 10 km loop.

   

  Het was een bijzonder gelukkige en enthousiaste atleet die de trofee in ontvangst mocht nemen uit handen van sportschepen Dirk De Ketelaere.

  Koen  Maris wil nu in 2007 proberen nog beter te doen. Hij zal zich ook tonen in enkele wielerwedstrijden in de regio. Zo zal hij woensdag 9 mei aan de start staan in de Lindenlaan te Beveren voor de avondwedstrijd elite z.c. En op 13 juni neemt hij natuurlijk ook deel aan de grote Jaarmarktprijs van Jeugdhuis Ter Walle in de Kattestraat te Kruibeke.

  Bij onze Polderrenners is Koen ook geen onbekende want regelmatig neemt hij deel aan de tochten.

  KR laureaat. koen bew

  FOTO: Koen Maris met de trofee en de bloemen. Vlnr: Jan De Jonghe voorzitter KWB, Filip Vercauteren de organisator, Koen Maris en schepen van Sport Dirk De Ketelaere.

  KR KOEN GUY voor verk bew

  Foto : De twee kandidaten uit de wielersport: Koen Maris en Guy Smet.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  28-04-2007 om 20:18 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 27/04/2007
  VRIJDAG 27/04/2007 - VILVOORDE (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 119,7 Km - 02h32min
  Aantal deelnemers : 110
  1. Michaël Van Staeyen
  29. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T)

  27/04/2007 - LEDEGEM (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 70 Km - 01h39min
  Aantal deelnemers : 47
  1. Henk Mahieu

  28-04-2007 om 09:39 geschreven door kenny


  26-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZATERDAG 28/04 EN DINSDAG 01/05

  Zaterdag 28 April 2007 - EKSAARDE – Café Hoppeveld - Rechtstraat 385

   Locatie Rechtstraat - Eksaarde  

  G+ en G   13:00          48 km        8 Ronden

  F2             13:02         48 km        8 Ronden

  F1             14:30         54 km        9 Ronden 

  E en E+    14:32         54 km         9 Ronden

  C D           16:10         66 km       11 Ronden

  A B           16:12         66 km       11 Ronden


   

  ZONDAG 29/04/2007 - GEEN WEDSTRIJD - VERSCHOVEN NAAR 27 MEI 2007

   

   

  DINSDAG 01 MEI 2007 - ZEVENEKEN (Lokeren) – Café 't Smisken - Nieuwpoortstraat 170

   Locatie Nieuwpoortstraat - Zeveneken  

  G+ en G   12:30         45 km       15 Ronden

  F2             12:32         45 km       15 Ronden

  F1             14:00         51 km       17 Ronden 

  E en E+     14:02        51 km       17 Ronden

  C D           15:30         59 km       19 Ronden

  A B           17:00         62 km       20 Ronden

  26-04-2007 om 21:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 28/04 , ZONDAG 29/04 EN DINSDAG 01/05

  28 April Herzele (9550) - Stationstraat 109 - Café The Sinner - Nieuwe omloop

  E-cat 13h00
  GF-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h00
  B-cat 16h01

  29 April Malderen (1840) - Hoefsmidstraat 21 - Hyundai Garage Desmedt

  E-cat 13h00
  GF-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h00
  B-cat 16h01

  01 Mei Oudegem (9200) - Oudegemsebaan 50 - Café De Filosoof


  E-cat 13h00
  GF-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h00
  B-cat 16h01

  26-04-2007 om 21:40 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER VOOR ZONDAG 29/04 EN DINSDAG 01/05 !!!!

  WIELERKALENDER

   

  De maand april sluit in het Waasland af op zondag 29 april met een namiddag voor aspiranten te Temse. De omloop  van 1800 m ligt er in de Frankrijkstraat in de industriezone. Na een inleidende namiddag in Deftinge op 15 april wordt in Temse het eigenlijke seizoen op gang gefietst. Een aspirantenseizoen loopt immers van de laatste zondag van april tot de tweede zondag van oktober.

  De 12-jarigen rijden om 13.30u 20 km of 11 ronden.

  Om 14.45u vertrekken de 13-jarigen voor 25 km of 14 ronden en om 16.15u is het de beurt aan de 14-jarigen om 36 km of 20 ronden te rijden.

  Wanneer er bij de 12 en 13-jarigen meer dan 40 deelnemers zijn dan worden twee reeksen gereden. Bij de 14-jarigen wordt een A- en B-reeks gereden als meer dan 5O renners zijn.

  Om toegelaten te worden tot aspirantenwedstrijden moet de jongere een vergunning bezitten, een wielerboekje en een opleidingsattest behaald hebben. Ze mogen maximum 35 koersen per jaar rijden, waarvan maximum 25 in één en dezelfde discipline. De andere wedstrijden moeten zij rijden in het veld, op de piste, mtb of BMX.  

  In Oost-Vlaanderen staat een team van WBV-afgevaardigden ter beschikking dat in het verleden al bewees echte aanspreekpunten te zijn voor de jongens en de meisjes. Meer dan wie ook hebben zij uiteraard een opvoedkundige taak.

   

  Zondag 29 april is ook voor tal van Wase nieuwelingen een belangrijke dag want in Iddergem worden de Provinciale Kampioenschappen gereden.

  Start 1e Jaars 13u30 2e Jaars 15u30

  Afstand: 1e jaars 9 ronden van 6,9 km = 59,600 km,  2e jaars 10 ronden van 6,6Km

  Aankomst: Taverne Oud Gemeentehuis Parochiestraat

  Opmaken uitslag: Contaktcentrum Iddergem Hoogstraat.

  De jury van de wielerbond bestaat uit:

  • Voorzitter: Weymeersch Jan

  • Commissarissen: Dobbelaere Willy – Rudy Steels (Sint-Pauwels)  – Gabriël Termont – Dirk Van Damme  en Filip Apers (Klein Sinaai)

   

  HOE IS IDDERGEM-DENDERLEEUW BEREIKBAAR?

  Komende van de richting Gent of Brussel: Via de E40, uitrit Aalst, neem dan de richting Ninove (expressweg). Aan de tweede lichten links afslaan. Verder tot Iddergem.

  We kijken zeker uit naar Gijs Van Hoecke die vorig jaar de titel behaalde bij de eerstejaars. Het zou wat zijn moest hij die nu kunnen hernieuwen bij de tweedejaars. Hij start in ieder geval bij de kanshebbers.

   

  Dinsdag 1 mei kunnen de wielerliefhebbers de trip naar Berlare maken wat daar rijden de juniores een wedstrijd van 90 km of 15 ronden van 6 km. De inschrijving is er in café De Dreef, Kerkhofdreef 8. Start om 15u.

   

  Vanaf het volgend weekend is dan alle aandacht gericht naar het Wijnveld-Duizend Appels te Sinaai want daar rijden op zaterdag 5 mei de dames elite én de jeugd, zondag 6 mei de juniores en maandag 7 mei de elite z.c. Maar daar meer over in onze volgende kalender.


  ASPI TEMSE 06 regen bew

  FOTO : Vorig jaar werd de eerste aspirantenkoers in Temse in de pletsende regen gereden. Dit jaar wordt zon verwacht!

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  26-04-2007 om 20:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG START TTC-RONDE TE PROSPERPOLDER !!!!!!!

  DE TTC RONDE 2007 ZONDAG 29 APRIL VAN START !!!!  ttcTTC RONDE
   


           Geachte renners voor het goede verloop enkele aandachtspunten !!!!!!!

   

                 * Inschrijvingen :   11h50 tot 13h10 Niet Later !!!    (gesloten parcour !)

                     * Toeristen : 12.50 Euro (inclusief 2 euro rugnummer) (voor de 2 samen), Prijzengeld ook 1,5 x hoger

                     * Renners : 6,5 Euro (inclusief 2 euro rugnummer) (voor de 2 samen), Prijzengeld ook 1,5 x hoger

                       (Het prijzengeld en wedstrijdpunten is 2 keer 0,75 van het normale prijzengeld = 1,5)

                      

              * Start Toeristen :  13h30 tot 14h15, juiste startuur vindt u op de site ttc ronde.

   

              * Start Renners : 14h25 tot 15h20, juiste startuur vindt u op de site ttc ronde.

   

              * Start 2de wedstrijd 15h30

   

          * Begin Uitbetaling 30 a 45 minuten na de aankomst, Einde uitbetaling 60 a 75 minuten na de aankomst.

  GESLOTEN PARCOUR NIEMAND MAG DOOR !!!!! enkel onder begeleiding van een moto kan een auto toelating krijgen, om door te mogen. (3 motards worden voorzien)

  26-04-2007 om 17:43 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 26/04/2007

  FRANCIS GELDOF TERUG IN HET LAND !!!!


  Francis Geldof 02

   

  Daar is Francis Geldof uit Puivelde weer terug. Hij reed in de trui van Rudyco in Bever al een 9de plaats en dat wijst er ons op dat hij toch een hele hoop conditie in de benen heeft. Vorige zaterdag keerde hij terug naar België. Francis over zijn verblijf in het buitenland:

  -“Het is een hele mooie periode geweest in Zwitserland.  De combinatie studie, werken en wintersport viel heel goed mee.  Ik heb af en toe getraind, maar eigenlijk veel te weinig, vooral in vergelijking met de voorbereiding die ik de laatste jaren hier deed.”
  De Waaslander hield zijn racefiets natuurlijk als zijn beste vriend en gedurende drie weekends fietste hij in Zwitserland én Italië. Vorige week werkte hij zelfs in Lugano nog prachtige mountainbiketrainingen af. 
  Hij steekt voor 2007 in de trui van het Rudyco Cycling Team
  “Bij Rudyco ben ik terecht gekomen omdat ik niet meer de druk wou van steeds interclubs te 'moeten' rijden, of er toch specifiek voor te moeten voorbereiden.  En dan was Rudyco een juiste keuze, omdat zij toch nog een mooi programma hebben, het een ploegje in de buurt is en omdat de sfeer er super is.  We hadden net nog rennersvergadering en de sfeer zat heel goed.”
  Voor Francis moet het wel een groot vraagteken geweest zijn wat hij hier nu in de wedstrijden zou kunnen waarmaken. De test in Bever was niet slecht ook al is de conditie na die mindere voorbereiding nog niet optimaal. “Maar blijkbaar wel voldoende om koersen uit te rijden, waar ik eigenlijk vooraf voor vreesde.”, aldus de renner na zijn eerste koers.
  “Ik heb enorm afgezien, vooral de voorlaatste ronde, Bever is namelijk geen vlak parcours. Het voordeel was wel dat daar heel wat rechte banen zijn, dus weinig op te trekken na de bocht en dat is toch meestal het probleem is bij een competitiestart.  Ik had echter een goed gevoel in de benen. Ik heb me rustig gehouden al heb ik af toe toch wel eens het gaspedaal ingedrukt.”
  In de laatste ronde kwam hij er door en zakte niet al te ver weg op de laatste helling.  “In de lange afdaling voor de aankomst kon ik me op techniek, tactiek en geluk naar voor wringen.  Dan was het nog kwestie van niet ingesloten te geraken en alles te geven.  Met een onverhoopt resultaat, mooi als seizoensopener.”

  De Wase kinesist kan nu wel voldoende trainen. Toen hij één dag terug thuis was reed hij met pa Gerard naar Hoogstraten-Wortel, waar zijn vriendin koerste. “ ‘s Avonds was ik goed moe. We hadden dan ook 160 km op de teller. Gelukkig was ik op tijd gerecupereerd voor de koers in Bever.”
  Wat de toekomst nu brengt wacht hij af, maar wat hij zeker wil, is gerodeerd te zijn tegen dat de koersen in eigen Puivelde er aan komen rond half mei.
  Grote koersen ziet hij ook wel zitten met enkele interclubs, waaronder GP Etienne De Wilde en misschien Schaal Schoeters in Beveren. Waarschijnlijk komt ook de Ronde van Namen in beeld en uiteraard de Tour du Guyane in Zuid-Amerika, belooft een superervaring te worden voor de Waaslander die pas in oktober 23 wordt.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  26-04-2007 om 12:45 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 28 APRIL - GOKARTRACE TE ZWIJNDRECHT !!!!

  GOKARTRACE IN ZWIJNDRECHT

   

  In Zwijndrecht wordt Zaterdag 28 april al voor de 4de keer de KSA Gokartrace gereden. En dat is ook keihard trappen op de pedalen.Elk jaar is dat een schouwspel in het centrum van de gemeente want het parcours, met start aan het AC op het Binnenplein, loopt langs de A.Borinstraat, Statiestraat en zo via de doorsteek rechtover bakker Van Brempt richting Sporthal en weer naar het Binnenplein waar ook de lokalen van de KSA zijn. Op de parkings zijn de pits ingericht.

  Er wordt gereden met ploegen van 6 tot 8 personen om met aflossing per twee, op twee uur tijd zoveel mogelijk ronden te rijden.Het hele gebeuren is gebaseerd op de Formule 1. Elke ploeg rijdt dus ook een kwalificatieronde vanaf 17.45u. Die is nodig om de startpositie én de plaats in de pit, waar de wisselzone is, te bepalen. De eigenlijke start van deze duurrace met de gokart, wordt gegeven om 19u. Om 21u wordt de wedstrijd afgevlagd.

  Er zijn maar maximum 20 ploegen toegelaten.  Via deze koers wil de KSA geld inzamelen voor de bouw van een nieuw lokaal. Er zijn zowel vrijdag als zaterdag heel wat nevenactiviteiten. Om 14.15u wordt al de “Generatierace gereden waarin leden, ouders en grootouders het tegen elkaar opnemen.

  Voor de fietsers start zaterdag 28 april aan de feesttent om 11u ook nog een uitgestippelde familiefietstocht doorheen de Vlaamse Polders. De afstand is ongeveer 25 km en deelnemen kost 2 € per persoon of 5 € voor een gezin.

  Na afloop van de gokartwedstrijd begint om 21.45u nog de KSA-race-Fuif.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  ZW GOKART START

  FOTO: Kort na de start

  ZW GOKARTRACE

  Foto : Doortocht in de verkeersvrije Statiestraat

  26-04-2007 om 12:36 geschreven door kenny


  25-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 25/04/2007

  WOENSDAG 25/04/2007 - BEVER (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 113 Km - 02h38min
  Aantal deelnemers : 141
  1. Valentin Iglinskiy
  9. Francis Geldof uit Puivelde (Rudyco C.T)
  69. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T)
  73. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster)
  111. Anthony Vandenberghe uit Sinaai (Unibet-Davo)

  25/04/2007 - LAARNE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 114 Km - 02h58min
  Aantal deelnemers : 130
  1. Ronald Roos
  4. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T) op 18"
  10. Davy Peirsman uit Temse (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 1'02"
  15. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T) op 2'35"
  16. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel) op 2'45"
  17. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T)
  24. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugteam)
  30. Gunther Van Driessche uit Eksaarde (PWC Jan Snel) op 4'30"
  34. Mattias Nys uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel) op 8'30"
  47. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
  57. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
  59. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)

  25-04-2007 om 21:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 25/04/2007
  DE RYCK JOERIE gips

  Kruibekenaar Joeri De Ryck (Hudiko Wielerteam) moest gisteren naar een geneesheer-specialist  om precies de ernst vast te stellen van zijn elleboogbreuk die hij opliep tijdens de wedstrijd in Hingene. “Op de genomen foto’s is te zien dat de breuk mooi is blijven zitten en dat een operatie overbodig is.”, aldus Joeri.

  Wel kreeg hij te horen dat hij ten vroegste op 18 mei uit het gips mag, in het slechtste geval zelfs maar rond 1 juni.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  25-04-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN 25/04/2007
  Onder leiding van Kenny Janssens , Jan Vlegels en Jos Vermeulen vertrokken Woensdagmiddag om 14H00 aan 't Schuurke te Beveren 35 POLDERRENNERS voor de trainingsrit naar 't HELLEGAT.
  De wind was één van onze tegenspelers vandaag maar er waren sterke kopmannen genoeg om het tempo te onderhouden.
  Mannen als Joris De Jonghe , Koen Maris , Koen Apers , Robby Van Raemdonck , Kenny Janssens , Jan Vlegels (Beveren + Kieldrecht) , Thibault Koppen enz... zorgden voor het tempo.
  De totale afstand bedroeg 101 Km en het gemiddelde was goed voor 36,3 Km/h.
  Wie reden vandaag zoal mee :
  Dr.Frank De Winter , Freddy De Blick , Dirk Stroobant , Werner Van Der Weken , Jos Van Raemdonck , Robby Van Raemdonck , Franky De Witte , Filip Thoen , Cindy Vandermeulen , Natasja Nobels , Ines Claes , Koen Apers , Luc Apers , Dirk Bryssinckx , Danny Smet , Koen Maris , Joris De Jonghe , Thibault Koppen , Jan Vlegels (Beveren) , Jan Vlegels (Kieldrecht) , Gilbert De Paepe , Eric Borghgraef , Jos Vermeulen , Frank Van Geystelen , Roger Schuurman , Eddy Coenen , Vriend Eddy Pieters , Rudi Franssens , Dirk Cleys , ........... en Kenny Janssens.

  P.S. lekke band voor Robby Van Raemdonck en gewacht zoals het hoort !!!!!!!

  25-04-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  24-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 24/04/2007

  Het voorseizoen is voor Cedric en Thibault Koppen (KSV-Deerlijk) uit Beveren pas goed en wel begonnen of het einde is al in zicht.

   

  Cedric start op 21 mei met zijn eerste examen (Universiteit te Gent). De geplande wedstrijden voor het weekend van onze-lieve-heer hemelvaart komen hierdoor in het gedrang. Pas na afloop van de examens zal de competitie kunnen hervat worden : ongeveer 20 juni.

   

  Thibault treft het evenwel slechter. Sinds vorig jaar volgt hij de sporthumaniora te Sint-Niklaas. Hier werkt hij momenteel zijn laatste jaar af.

  Men vindt het daar nu nodig om 6 dagen op staptocht te gaan in de Alpen van dinsdag 22 mei tot zondag 27 mei. Niet alleen gaat zo een kostbare trainingsweek verloren maar eveneens een interessant competitieweekend. Goed twee weken later starten dan voor hem ook de examens. Wat nog weinig ruimte laat voor wedstrijden (hervatten in de maand juli???)

  Je zou verwachten van een sportrichting dat ze enigzins rekening houden met de sportieve bezigheden van hun leerlingen maar niks is minder waar. Een dergelijke tocht is nefast voor elke sportman, slechte slaapvoorzieningen , gebrekkige maaltijden maar het zou de groepssfeer en het karakter sterken (dat zei men vroeger ook over de legerdienst : waarschijnlijk iemand die dit gemist heeft en nu zijn schade wil inhalen) Maanden aan trainingsarbeid wordt op deze manier verstoord en teniet gedaan. Enerzijds word je opgeleid in de diverse aspecten van de sport en anderzijds word je gefnuikt in je sportieve ontwikkeling. Maar toch moet je gemotiveerd blijven en voort blijven trainen -- niet altijd even makkelijk.

   

  Het competitieprogramma voor de weekends van 12/05 -13/05 en van 17/05 - 20/05 zullen we in de loop van volgende week mededelen.

   

  Met dank aan Alain Koppen

  24-04-2007 om 22:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 24/04/2007
  Onder leiding van Kenny Janssens en Alain Verbeke vertrokken Dinsdagavond om 18H30 thv Buyl Sport te Beveren 40 POLDERRENNERS voor de 5de trainingsrit doorheen de WASE POLDERS. (waar onder weeral veel nieuwe gezichten !!!)
  Prachtig zomerweer en niet teveel wind en dus aan kopmannen geen gebrek.
  Het tempo werd strak gehouden zodat het peloton samenbleef tot het Deurganckdok , dan gingen de renners van het Wac-team een beetje spelen met het gekende gevolg en dus demarrages bij de vleet.
  De sterke mannen van de laatste weken met name Sven Wielandt en Timmy De Boes gingen zich dan even moeien en meteen een groepje van 8 renners weg , de groep sloot terug aan thv Haltermann.
  Maar alweer Timmy De Boes demarreerde met Sven Wielandt en Gregory Franckaert en dat was de goede ontsnapping.
  Nog was er geen rust in de groep met nog steeds talrijke ontsnappingspogingen maar het peloton dreef het tempo omhoog onder toedoen van Leo Mares en Gunther Persoon.
  De spurt in de kopgroep werd ditmaal gewonnen door Sven Wielandt voor Timmy De Boes en Gregory Franckaert , de pelotonspurt voor de 4de plaats werd gewonnen door Peter Neels voor Koen Apers , Kenny Janssens , André Van Geertsom ,
  Etienne Fleury enz....
  De totale afstand bedroeg 67 Km en het gemiddelde was goed voor 37,3 Km/h. (spurtsnelheid Kenny = 64,9 Km/h)
  Wie reden vandaag mee : Alain Verbeke 
  , Tom Van Osselaer , Leo Mares , Bert De Coster , Timmy De Boes , Roberto Vercauteren , Sven Wielandt , Dirk Bryssinckx , Philip Van Havenbergh , Saskia Van Overmeire , Etienne Fleury , Sofie Verdonck , Gunther Van Miechem , Wim De Gruyter , Gunther Persoon , Kurt Van Raemdonck , Marc Borghgraef , Koen Apers , Peter Neels , Kris Meerschaert , Thomas Nyt , Dirk Aernouts , Roger Schuurman , Dirk Onghena , Gregory Franckaert , André Van Geertsom , Luc Apers , Jan Smet , Herman Anthonissen , Johny Uytdenhouwen , Timothy Van Heurck , Wac-renner , Wac-renner , Wac-renner , ? ? ? ? ? en Kenny Janssens.
  Sven Wielandt 02
  Foto : Sven Wielandt

  P.S. de nieuwe renners mogen gerust hun naam doormailen !!!!!

  VOLGENDE WEEK GEEN AVONDTRAINING OP DINSDAG WEGENS FEESTDAG 1 MEI !!!!!!!
  VANAF DINSDAG 8 MEI VERTREKKEN WE OM 19H00 !!!!!

  24-04-2007 om 22:41 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!