.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  26-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 28 APRIL - GOKARTRACE TE ZWIJNDRECHT !!!!

  GOKARTRACE IN ZWIJNDRECHT

   

  In Zwijndrecht wordt Zaterdag 28 april al voor de 4de keer de KSA Gokartrace gereden. En dat is ook keihard trappen op de pedalen.Elk jaar is dat een schouwspel in het centrum van de gemeente want het parcours, met start aan het AC op het Binnenplein, loopt langs de A.Borinstraat, Statiestraat en zo via de doorsteek rechtover bakker Van Brempt richting Sporthal en weer naar het Binnenplein waar ook de lokalen van de KSA zijn. Op de parkings zijn de pits ingericht.

  Er wordt gereden met ploegen van 6 tot 8 personen om met aflossing per twee, op twee uur tijd zoveel mogelijk ronden te rijden.Het hele gebeuren is gebaseerd op de Formule 1. Elke ploeg rijdt dus ook een kwalificatieronde vanaf 17.45u. Die is nodig om de startpositie én de plaats in de pit, waar de wisselzone is, te bepalen. De eigenlijke start van deze duurrace met de gokart, wordt gegeven om 19u. Om 21u wordt de wedstrijd afgevlagd.

  Er zijn maar maximum 20 ploegen toegelaten.  Via deze koers wil de KSA geld inzamelen voor de bouw van een nieuw lokaal. Er zijn zowel vrijdag als zaterdag heel wat nevenactiviteiten. Om 14.15u wordt al de “Generatierace gereden waarin leden, ouders en grootouders het tegen elkaar opnemen.

  Voor de fietsers start zaterdag 28 april aan de feesttent om 11u ook nog een uitgestippelde familiefietstocht doorheen de Vlaamse Polders. De afstand is ongeveer 25 km en deelnemen kost 2 € per persoon of 5 € voor een gezin.

  Na afloop van de gokartwedstrijd begint om 21.45u nog de KSA-race-Fuif.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  ZW GOKART START

  FOTO: Kort na de start

  ZW GOKARTRACE

  Foto : Doortocht in de verkeersvrije Statiestraat

  26-04-2007 om 12:36 geschreven door kenny


  25-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 25/04/2007

  WOENSDAG 25/04/2007 - BEVER (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 113 Km - 02h38min
  Aantal deelnemers : 141
  1. Valentin Iglinskiy
  9. Francis Geldof uit Puivelde (Rudyco C.T)
  69. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T)
  73. Nico Debaes uit Desselgem (CLC-Team Ingelmunster)
  111. Anthony Vandenberghe uit Sinaai (Unibet-Davo)

  25/04/2007 - LAARNE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 114 Km - 02h58min
  Aantal deelnemers : 130
  1. Ronald Roos
  4. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T) op 18"
  10. Davy Peirsman uit Temse (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 1'02"
  15. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T) op 2'35"
  16. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel) op 2'45"
  17. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T)
  24. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugteam)
  30. Gunther Van Driessche uit Eksaarde (PWC Jan Snel) op 4'30"
  34. Mattias Nys uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel) op 8'30"
  47. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken)
  57. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
  59. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)

  25-04-2007 om 21:36 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 25/04/2007
  DE RYCK JOERIE gips

  Kruibekenaar Joeri De Ryck (Hudiko Wielerteam) moest gisteren naar een geneesheer-specialist  om precies de ernst vast te stellen van zijn elleboogbreuk die hij opliep tijdens de wedstrijd in Hingene. “Op de genomen foto’s is te zien dat de breuk mooi is blijven zitten en dat een operatie overbodig is.”, aldus Joeri.

  Wel kreeg hij te horen dat hij ten vroegste op 18 mei uit het gips mag, in het slechtste geval zelfs maar rond 1 juni.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  25-04-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN 25/04/2007
  Onder leiding van Kenny Janssens , Jan Vlegels en Jos Vermeulen vertrokken Woensdagmiddag om 14H00 aan 't Schuurke te Beveren 35 POLDERRENNERS voor de trainingsrit naar 't HELLEGAT.
  De wind was één van onze tegenspelers vandaag maar er waren sterke kopmannen genoeg om het tempo te onderhouden.
  Mannen als Joris De Jonghe , Koen Maris , Koen Apers , Robby Van Raemdonck , Kenny Janssens , Jan Vlegels (Beveren + Kieldrecht) , Thibault Koppen enz... zorgden voor het tempo.
  De totale afstand bedroeg 101 Km en het gemiddelde was goed voor 36,3 Km/h.
  Wie reden vandaag zoal mee :
  Dr.Frank De Winter , Freddy De Blick , Dirk Stroobant , Werner Van Der Weken , Jos Van Raemdonck , Robby Van Raemdonck , Franky De Witte , Filip Thoen , Cindy Vandermeulen , Natasja Nobels , Ines Claes , Koen Apers , Luc Apers , Dirk Bryssinckx , Danny Smet , Koen Maris , Joris De Jonghe , Thibault Koppen , Jan Vlegels (Beveren) , Jan Vlegels (Kieldrecht) , Gilbert De Paepe , Eric Borghgraef , Jos Vermeulen , Frank Van Geystelen , Roger Schuurman , Eddy Coenen , Vriend Eddy Pieters , Rudi Franssens , Dirk Cleys , ........... en Kenny Janssens.

  P.S. lekke band voor Robby Van Raemdonck en gewacht zoals het hoort !!!!!!!

  25-04-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  24-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 24/04/2007

  Het voorseizoen is voor Cedric en Thibault Koppen (KSV-Deerlijk) uit Beveren pas goed en wel begonnen of het einde is al in zicht.

   

  Cedric start op 21 mei met zijn eerste examen (Universiteit te Gent). De geplande wedstrijden voor het weekend van onze-lieve-heer hemelvaart komen hierdoor in het gedrang. Pas na afloop van de examens zal de competitie kunnen hervat worden : ongeveer 20 juni.

   

  Thibault treft het evenwel slechter. Sinds vorig jaar volgt hij de sporthumaniora te Sint-Niklaas. Hier werkt hij momenteel zijn laatste jaar af.

  Men vindt het daar nu nodig om 6 dagen op staptocht te gaan in de Alpen van dinsdag 22 mei tot zondag 27 mei. Niet alleen gaat zo een kostbare trainingsweek verloren maar eveneens een interessant competitieweekend. Goed twee weken later starten dan voor hem ook de examens. Wat nog weinig ruimte laat voor wedstrijden (hervatten in de maand juli???)

  Je zou verwachten van een sportrichting dat ze enigzins rekening houden met de sportieve bezigheden van hun leerlingen maar niks is minder waar. Een dergelijke tocht is nefast voor elke sportman, slechte slaapvoorzieningen , gebrekkige maaltijden maar het zou de groepssfeer en het karakter sterken (dat zei men vroeger ook over de legerdienst : waarschijnlijk iemand die dit gemist heeft en nu zijn schade wil inhalen) Maanden aan trainingsarbeid wordt op deze manier verstoord en teniet gedaan. Enerzijds word je opgeleid in de diverse aspecten van de sport en anderzijds word je gefnuikt in je sportieve ontwikkeling. Maar toch moet je gemotiveerd blijven en voort blijven trainen -- niet altijd even makkelijk.

   

  Het competitieprogramma voor de weekends van 12/05 -13/05 en van 17/05 - 20/05 zullen we in de loop van volgende week mededelen.

   

  Met dank aan Alain Koppen

  24-04-2007 om 22:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 24/04/2007
  Onder leiding van Kenny Janssens en Alain Verbeke vertrokken Dinsdagavond om 18H30 thv Buyl Sport te Beveren 40 POLDERRENNERS voor de 5de trainingsrit doorheen de WASE POLDERS. (waar onder weeral veel nieuwe gezichten !!!)
  Prachtig zomerweer en niet teveel wind en dus aan kopmannen geen gebrek.
  Het tempo werd strak gehouden zodat het peloton samenbleef tot het Deurganckdok , dan gingen de renners van het Wac-team een beetje spelen met het gekende gevolg en dus demarrages bij de vleet.
  De sterke mannen van de laatste weken met name Sven Wielandt en Timmy De Boes gingen zich dan even moeien en meteen een groepje van 8 renners weg , de groep sloot terug aan thv Haltermann.
  Maar alweer Timmy De Boes demarreerde met Sven Wielandt en Gregory Franckaert en dat was de goede ontsnapping.
  Nog was er geen rust in de groep met nog steeds talrijke ontsnappingspogingen maar het peloton dreef het tempo omhoog onder toedoen van Leo Mares en Gunther Persoon.
  De spurt in de kopgroep werd ditmaal gewonnen door Sven Wielandt voor Timmy De Boes en Gregory Franckaert , de pelotonspurt voor de 4de plaats werd gewonnen door Peter Neels voor Koen Apers , Kenny Janssens , André Van Geertsom ,
  Etienne Fleury enz....
  De totale afstand bedroeg 67 Km en het gemiddelde was goed voor 37,3 Km/h. (spurtsnelheid Kenny = 64,9 Km/h)
  Wie reden vandaag mee : Alain Verbeke 
  , Tom Van Osselaer , Leo Mares , Bert De Coster , Timmy De Boes , Roberto Vercauteren , Sven Wielandt , Dirk Bryssinckx , Philip Van Havenbergh , Saskia Van Overmeire , Etienne Fleury , Sofie Verdonck , Gunther Van Miechem , Wim De Gruyter , Gunther Persoon , Kurt Van Raemdonck , Marc Borghgraef , Koen Apers , Peter Neels , Kris Meerschaert , Thomas Nyt , Dirk Aernouts , Roger Schuurman , Dirk Onghena , Gregory Franckaert , André Van Geertsom , Luc Apers , Jan Smet , Herman Anthonissen , Johny Uytdenhouwen , Timothy Van Heurck , Wac-renner , Wac-renner , Wac-renner , ? ? ? ? ? en Kenny Janssens.
  Sven Wielandt 02
  Foto : Sven Wielandt

  P.S. de nieuwe renners mogen gerust hun naam doormailen !!!!!

  VOLGENDE WEEK GEEN AVONDTRAINING OP DINSDAG WEGENS FEESTDAG 1 MEI !!!!!!!
  VANAF DINSDAG 8 MEI VERTREKKEN WE OM 19H00 !!!!!

  24-04-2007 om 22:41 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJDAG 27 APRIL VERKIEZINGSSHOW KRUIBEEKSE SPORTLAUREAAT 2006 !!!!

  KOEN MARIS EN GUY SMET GENOMINEERD VOOR DE “KRUIBEEKSE SPORTLAUREAAT”

   

  De KWB van Kruibeke organiseert voor de 2de keer in samenwerking met de sportraad  en het gemeentebestuur de verkiezing van “de Kruibeekse sportlaureaat ”. Bij de vijf genomineerden ook twee sportmannen die de wielersport beoefenen. Guy Smet, die vorig jaar zegekoning werd in ons land en Koen Maris die het wielrennen nu nodig heeft als duathleet. Vorig jaar ging de eer naar worstelaar Andy Van Landeghem.

  Guy Smet 28 (in actie)Koen Maris 03
  Foto : Guy Smet                                 Foto : Koen Maris


  Op 26 februari werden door Algemene Vergadering van de Kruibeekse sportraad de 5 genomineerden gekozen voor de trofee.

   

  De 5 genomineerden

  Prestaties 2006

  Koen Maris

   

  Duathlon  / 2de WK ITU lange afstand (15km lopen,90km fietsen,7,5 km lopen) in Fredericia (Den) + 3de WK Powerman (10 km lopen, 160km fietsen, 30km lopen) in Zofingen (Zwits)

  PNV meisjes miniemen

  PNV Waasland Volleybal – Belgische kampioen

  Nico Vergeylen – TTC Kruibeke 

  Gouden medaille Paralympics 2004 -2008 tafeltennis in teamverband. Vice-WK kampioen 2006 tafeltennis in teamverband

  Kris Verschraegen

   

  Gouden medaille op de Special Olympics te Antwerpen in de verdedigingssport Judo bij de gewichtsklasse + 90 kg

  Guy Smet

   

  Wielrenner Elite zonder Contract. In seizoen 2006 zegekoning met 36 koersen

   

   

  De 2de stemronde is op 20 april afgesloten. In een dertigtal cafés en winkels van Groot Kruibeke kon men vanaf 10 maart stemformulieren aankopen aan 0,5€/stuk. Op het stemformulier diende men 3 punten toe te kennen aan de 1ste , 2 punten aan de 2e en één punt aan de 3e. 

  Nieuw dit jaar is om niet enkel de inwoners te laten stemmen, doch ook om op de verkiezingsshow, die doorgaat op Vrijdag 27 april om 20u in Ons Huis te Kruibeke, 1/3e van de punten toe te laten kennen door een vakjury en 1/3 van de punten door het aanwezige publiek.

  De jury is samengesteld uit schepen van sport Dirk De Ketelaere, sportjournalist Manu Smet, de voorzitter van de sportraad Julien Cant, sportfunctionaris Danny Hamerlinck en scheidsrechter Dirk Firlefyn.

   

  Tussen 20 en 21 uur zullen de 5 genomineerden door Flor Van de Velde via een interview aan het publiek worden voorgesteld. Hun prestaties worden ook in enkele montages in beeld gebracht.  Nadien worden alle stemmen geteld.

  Om 22u30 wordt de winnaar bekend gemaakt en worden de trofee en de medailles overhandigd.

  Tafeltennisser Nico Vergeylen zit wel in Slovenië in het kader van Wereldbekertornooi om met zijn ploeg bij de laatste tien geselecteerd te worden voor de Paralympics 2008.

   

  De opbrengst van de verkoop van de stemformulieren zal zoals vorig jaar geschonken worden aan de CM Ziekenzorg, de CM Bezigheidsclub en de gehandicaptenvereniging KVG van Kruibeke. Vorig jaar werd in totaal 450 € aan deze verenigingen geschonken.

  Wielerfans zijn uitgenodigd in de grote zaal van Ons Huis in Kruibeke.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  24-04-2007 om 15:21 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POWERMAN HOLLAND DUATHLON - HORST AAN DE MAAS VAN ZONDAG 22/04/2007

  7 SECONDEN … VAN PODIUM PLAATS IN WK POWERMAN !!!!!

   

  Koen Maris 12(Horst)

  Foto : Koen Maris in volle inspanning voor de 60 Km fietsen.

  7 seconden… dat was wat Duathleet KOEN MARIS uit kruibeke tekort kwam voor een podiumplaats op het WK classic distance Powerman (15-60-7,5) in het Nederlandse Horst. Het eerste lopen (15 Km) verliep nochtans uitstekend. Koen doseerde goed en kon in 4de positie wisselen op amper een minuut achterstand op de kop van de wedstrijd en met ongeveer een halve minuut verschil op Joerie Vansteelant. Alles was dus nog mogelijk. Helaas… de eerste ronde van het fietsen (60 Km) verliep niet optimaal. “Blijkbaar speelde de val van vorig jaar toch in mijn hoofd”, aldus Koen. Hoewel het parcours een aantal belangrijke wijzigingen had ondergaan, bleef de doortocht door het centrum toch vrij technisch en Koen durfde er dan ook niet voluit te gaan. “Na 2 rondes sloeg mijn turbo toch aan en ik kon ik mij volledig geven zodat ik toch nog een 2de fietstijd realiseerde en ik nog zicht had op een podiumplaats. De vele aanmoedigingen van mijn supporters en vooral het nog goede gevoel in de benen maakten dat ik er bleef in geloven. Beetje bij beetje naderde ik op mijn 2 voorliggers in het laatste loopnummer (7,5 Km) , Ronnie Schildknecht en Joerie Vansteelant. Benny Vansteelant was toen allang zeker van zijn overwinning.

  Uiteindelijk strandde Koen Maris toch op een mooie 4de plaats, op amper 7 seconden van een bronzen medialle (en slechts 17 seconden van zilver).  “Al bij al ben ik tamelijk tevreden over  mijn wedstrijd en weet ik dat ik op goede weg ben om dit jaar nog mooie dingen te laten zien op de lange afstand”.

  Koen Maris 13(Horst)

  Foto : Koen Maris net na de wedstrijd en nog een beetje ontgoocheld !!!!

  Powerman Holland Duathlon Horst aan de Maas 22-04-2007

  Result WC Men Open + Age Groups by Category

  Men Open

  Rk -  Name - City Nation - Run1 - RkR1 - Bike  - RkB – AftBk – Rk -  Run2 -  RkR2 - Total DSQ

   

  1.  Benny Vansteelant - Torhout (Bel) -  0:46:02 (2) - 1:28:55 (1) - 2:14:56 (1) - 0:26:59 (6) - 2:41:54

  2.  Ronnie Schildknecht - Thalwil (Zwi) -  0:45:56 (1) - 1:30:19 (4) - 2:16:15 (2) - 0:26:30 (3) - 2:42:45

  3.  Joerie Vansteelant - Torhout (Bel) - 0:46:21 (3) - 1:29:57 (3) - 2:16:18 (3) - 0:26:37 (4) - 2:42:55

  4.  KOEN  MARIS - Kruibeke (Bel) - 0:46:58 (5) - 1:29:55 (2) - 2:16:52 (4) - 0:26:10 (2) - 2:43:02

  5.  Aksel Nielsen - Aalborg (Den) -  0:48:18 (8) - 1:34:18 (15) - 2:22:36 (7) - 0:26:00 (1) - 2:48:36

  6.  Daniel Wienbreier - Badenhausen (Dui) -  0:48:28 (9) - 1:34:50 (18) - 2:23:17 (15) - 0:26:59 (5) - 2:50:15

  7.  Armand van derSmissen - Tilburg (Ned) -  0:47:59 (7) - 1:33:48 (14) - 2:21:46 (5) - 0:28:49 (23) - 2:50:35

  8.  Andy Sutz - Schaffhausen (Zwi) -  0:46:57 (4) - 1:36:17 (29) - 2:23:13 (12) - 0:27:26 (7) - 2:50:38

  9.  David Senn - Filzbach (Zwi) -  0:50:46 (25) - 1:32:27 (8) - 2:23:12 (11) - 0:27:43 (8) - 2:50:54

              10. Sebastien Cornette - Tain-L'Hermitage (Fra) -  0:47:41 (6) - 1:35:33 (24) - 2:23:14 (13) - 0:27:46 (9) -  2:50:59

  11. Hans Fischer Mogensen - Copenhagnen (Den) -  0:49:40 (15) - 1:32:58 (9) 2:22:37 8 0:28:35 20 2:51:12

  12. Wim Nieuwkerk - Fijnaart (Ned) -  0:49:29 (11) - 1:33:29 (11) - 2:22:57 (10) - 0:28:18 (15) - 2:51:14

  13. Sébastien Stalder - Arinthod (Fra) -  0:50:43 (23) - 1:32:09 (6) - 2:22:52 (9) - 0:28:55 (24) - 2:51:46

  14. Soren Bystrup Jacobsen – Aarhus (Den) -  0:49:58 (19) - 1:31:49 (5) - 2:21:46 (6) - 0:30:13 (31) - 2:51:58

  15. Toby Jameson - Bath (Eng) -  0:49:37 (14) - 1:34:59 (20) - 2:24:35 (16) - 0:28:11 (13) - 2:52:45

  16. Michael Krüger  (Den) -  0:49:54 (17) - 1:34:45 (17) - 2:24:38 (17) - 0:28:36 (21) - 2:53:14

  17. Dirk Strothmann - Borgholzhausen (Dui) -  0:49:44 (16) - 1:33:33 (12) - 2:23:16 (14) - 0:30:17 (32) - 2:53:33

  18. Jeroen Maetens - Hamme (Bel) -  0:49:35 (13) - 1:35:56 (28) - 2:25:31 (19) - 0:28:06 (12) - 2:53:36

  19. Laurent Martinou - Saint-Yon (Fra) -  0:50:24 (20) - 1:35:17 (22) - 2:25:40 (20) - 0:28:02 (10) - 2:53:42

  20. Xavier Boulanger - Carlepont (Fra) -  0:49:57 (18) - 1:35:49 (26) - 2:25:46 (24) - 0:28:03 (11) - 2:53:48

  21. Lukas Baumann - Bottenwil (Sch) -  0:49:35 (12) - 1:35:56 (27) - 2:25:30 (18) - 0:28:24 (17) - 2:53:54

  22. Erik-Simon Strijk - Hazerswoude-Rd. (Ned) - 0:50:36 (21) - 1:35:07 (21) - 2:25:43 (21) - 0:28:14 (14) - 2:53:56

  23. Joseph Spindler - Düsseldorf (Dui) -  0:51:35 (32) - 1:34:56 (19) - 2:26:31 (26) - 0:28:27 (19) - 2:54:57

  24. Jelmer van den Bogerd - Dordrecht (Ned) - 0:51:05 (29) - 1:34:39 (16) - 2:25:44 (23) - 0:30:04 (30) - 2:55:47

  25. Henrik Antonsen - Gentofte (Den) - 0:50:56 (27) - 1:36:45 (31) - 2:27:40 (27) - 0:28:22 (16) - 2:56:02

  26. Jonas Baumann - Bottenwil (Zwi) - 0:51:30 (31) - 1:37:00 (32) - 2:28:29 (30) - 0:28:26 (18) - 2:56:54

  27. Rob Steegink - Holten (Ned) - 0:52:46 (39) - 1:33:38 (13) - 2:26:23 (25) - 0:30:59 (36) - 2:57:22

  28. Jorn Strothmann (Dui) - 0:51:37 (33) - 1:37:14 (35) - 2:28:51 (31) - 0:29:09 (26) - 2:57:59

  29. Corné Klein - De Kwakel (Ned) -  0:52:16 (35) - 1:36:43 (30) - 2:28:58 (32) - 0:29:27 (28) - 2:58:25

  30. Remy Vasseur - Vlissingen (Ned) - 0:52:20 (36) - 1:37:31 (38) - 2:29:51 (37) - 0:28:38 (22) - 2:58:28

  24-04-2007 om 15:12 geschreven door kenny


  23-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXTRA NIEUWS RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 23/04/2007

  NICOLAS VEREECKEN WIL GROTE KOERS WINNEN.

   

  Nicolas Vereecken 03


  Voor Nicolas Vereecken (C.T.Menen) uit Kieldrecht liep dit seizoen als eerstejaars junior al vrij goed maar toch had hij liever meer kermiskoersen gereden. Dat zou inderdaad een mogelijkheid geweest zijn om meer in de Wase regio te rijden. Nochtans de kansen die hij nu reeds als jong junior krijgt om zich met de sterksten te meten, zijn niet te versmaden. Ervaring opdoen, ’t is toch zo belangrijk.

  “Nu weet ik dat ik mij in de grote koersen ook kan ‘weren’” , zei hij. “In het begin van het seizoen moest ik rijden waar de club het wou maar nu mag ik kiezen.”

  Bij de juniores is het ook wel anders koersen: “Het valt minder stil dan bij de nieuwelingen”, zo meent hij.

  “Ik hoop nog een grote koers te winnen. Welke maakt niet uit. En natuurlijk wil ik ook op het BK een goede plaats behalen.”

  Omdat hij de wielerschool volgt, zijn er voor hem geen problemen om te trainen. En op die school draait het allemaal rond wielersport. Een leuke studiewereld dus.


  Nieuweling Gijs Van Hoecke vrij sterk in “Petit Paris–Roubaix”
   


  Gijs Van Hoecke 01


  Gijs Van Hoecke
  (C.T.Menen) uit Zaffelare was zaterdag aan de slag voor de nationale testtijdrit in Borlo. Hij werd 11de,wat iets minder dan de vorige tijdrit was toen hij 7de werd. Wellicht iets te snel gestart en pas in de 2de helft kreeg hij het goede ritme te pakken. Bovendien met nog 2 klasbakken erbij die de vorige keer ontbraken: Van Keirsbulk en Sean De Bie. Die  zetten al op voorhand Gijs twee plaatsen achteruit.

  Glenn De Ridder deed een pak beter dan de vorige keer en werd 9de.

  Zondag dan waagde Gijs zich aan "Petit Paris-Roubaix" in Dottignies. Nogal wat buitenlanders aan de start, Britten, Nederlanders en een bus vol Denen.

  Gijs zat wat ingesloten en miste de goede vlucht vóór de eerste kasseien in de eerste ronde al tot stand kwam.

  De kopgroep kreeg echter nooit meer dan 35 sec bij elkaar. In de voorlaatste ronde overbrugde Gijs de kloof en nam in zijn rush de uit de kopgroep geloste Jonathan Breyne terug mee naar voor. Net voor de kasseistrook in de laatste ronde sloten ze aan. Breyne profiteerde van de verwarring en ging door. Voor iedereen er erg in had, had die genoeg bonus bij elkaar om de groep nog net voor te blijven.

  Jammer genoeg kon Gijs niet meer meesprinten door een overslaande ketting. Dat was een gevolg van een haperend versnellingsapparaat. Maar hij heeft zich toch eens te meer positief laten opmerken. Hij kwam boven water wanneer verscheidene favorieten kopje onder gingen!  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  23-04-2007 om 23:25 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXTRA NIEUWS RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 23/04/2007

  KRISTOF GODDAERT ZET ZINNEN OP RONDE VAN VLAANDEREN

   

  Sint-Gillisnaar Kristof Goddaert (Davitamon-Win for Life) is wel degelijk goed hersteld na zijn val in Normandië.

  “Ik ben tevreden dat ik hier geen lastige letsels van heb overgehouden want er werd eerst gevreesd voor een heupbreuk. Gelukkig bleef de schade beperkt tot een scheurtje in de halswervels,  schaafwonden en stijve spieren.” Maar dat alles is voorbij en Kristof trok met de ploeg naar de “Tour du Loire Et Cher” en kon daar zijn naam weer wat meer in de verf zetten.

  Vanaf vorige woensdag tot en met zaterdag waren er vier ritten. In de eerste rit van 167 km eindigde de Waaslander 11 de, in de 2de rit van 204,5 km eindigde Kristof 12de en kwam in de klassering  op de 10de plaats, de 3de rit op vrijdag was 189 km lang en Goddaert reed als 4de binnen en hij sprong in de klassering naar de 5de plaats. De slotrit van zaterdag, 182 km, spurtte hij mee in de grote groep en zijn 5de plaats in de eindstand was een feit. Hij was meteen ook de beste Belg.

  “Ik ben zeer tevreden met de behaalde resultaten in deze Tour du Loire et Cher. Maar ik hoop toch stiekem om nog eens een mooie overwinning te behalen.Verder kijk ik vol spanning uit naar de Ronde van Vlaanderen.”, zo besloot de grote belofte van Davitamon.

  Die Ronde van Vlaanderen die op zondag 29 april in Oudenaarde wordt gereden, moet Goddaert wel liggen. Het is een wedstrijd van 160 km waarvan één grote ronde van 108 km.

  De zes renners van Davitamon-Win for Life zijn naast Kristof ook nog Lars Croket, Gregory Joseph, Klaas Sys, Michaël Vanderaerden en Sven Vandousselaere.

  Met Lars Croket heeft de regio ook een tweede renner in de ploeg want Lars is uit Bornem. Vorig jaar won hij één koers maar reed toen voor Rock Werchter Chocolade Jacques CT. Croket reed eveneens de « Tour du Loire Et Cher” mee.


  Bron : FLOR VAN DE VELDE
   

  GODDAERT loire 04.7 bew

  FOTO : Kristof klaar voor de start in Frankrijk

  GODDAERT Loire actie bew

  Foto : Kristof Goddaert in de Tour Du Loire Et Cher, hier in 2de positie.

  23-04-2007 om 23:25 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 23/04/2007

  Thomas Ongena (Yawadoo-ABM) uit Zele zit in een stevige periode. Vorige week in de 2-Daagse van de Gaverstreek werd hij wel geremd door pech op de Stationsberg doordat zijn achterversnelling gebroken was.  Zo kwam hij in de laatste groepjes terecht. “Toch kon ik nog terug komen zodat ik 14de eindigde. In de tijdrit was ik 30ste en de 2de rit heb ik er alles aan gedaan om voorop te rijden maar het peloton bleef gesloten en ik eindigde in het peloton.” In de eindstand werd Thomas toch nog knap 10de. 

  Daarna zette hij aan in de Scheldeprijs te Schoten.

  ” Ik was goed en heb zelfs de eerste wedstrijdhelft mee koers gemaakt. Dan ben ik vooraan blijven rijden zodat ik nog mee kon doen om naar een goede plaats te sprinten. Het beste was er echter wat af en ik werd nog 31ste”, aldus Thomas.

  Zondag reed hij in Duitsland “Rund um Düren”, een 1.2 wedstrijd en vrij lastig. Toch kon hij plaats 12 voor zijn naam zetten.

  Zondag rijdt Thomas Ongena weer en 1.2 koers in de omgeving van Parijs.


  Jarno Van Guyse (New Heebra Lombarden) uit Stekene reed Zellik - Galmaarden en trok na 33km in de aanval met 17renners. Ze namen nooit meer dan 35sec en dus kwam het op de muur tot een hergroepering.

  “Na de muur reed ik opnieuw weg met drie en in schuifjes vormde er zich een nieuwe kopgroep van 12 of 13 renners. Wij bleven enige tijd voorop en onze voorsprong was 1min op een achtervolgende groep en 1min 35op het peloton. Gunstige situatie dacht ik maar op 50 km van het einde was er weer een algemene hergroepering.  Het beste was er biju mij af toen een paar renners in volle finale enkele sec voorsprong namen. Omdat ik ook een ploegmaat mee had hield ik mij rustig.”

  Jarno eindigde zo 37ste op 202 deelnemers.


  De  Belofte van het WAC Team, Timothy Van Heurck (Linkeroever) heeft in Niel een 45ste plaats behaald op 135 deelnemers.


  In Sint-Gillis-Waas wordt op vrijdagavond 31 Augustus een criterium achter derny’s georganiseerd in het centrum van de gemeente. Elites zonder Contract en Beloften zullen deelnemen. Dit criterium zal de inzet zijn van de septemberkermis. Het is geleden van in 1951 dat in deze Wase gemeente nog eens een dernykoers was.

  De dernykoers voor Elite zonder Contract in Stekene zal plaatsvinden op maandagavond 11 juni. Het is de memorial “Edgard De Maere”. Ook dit criterium wordt gereden in het centrum van de gemeente.

  Het dernycriterium voor profs te Sint-Niklaas gaat niet door.

   

   

  Zwijndrechtenaar Nando Pieters (La Bicycletta) is aan de beterhand. In Sint-Gillis reed hij vlot mee en eindigde in het peloton. Tot voor kort sukkelde hij wat met de ademhaling.

  Nando Pieters

  FOTO: Nando Pieters eindelijk op de goede weg?


  NIEUWS VAN WAC-TEAM

   

  GEEL ASPIR bew

  Foto : Winnaar Remco Van Der Kemp uit St.Gillis-Waas.

  Voor de Wase afdeling van Hoboken WAC zijn de eerste overwinningen binnen gekomen.

  Julia Verwulgen (Moerbeke) en Remco Van der Kemp (Sint-Gillis) zorgden er voor. Dat gebeurde in Geel.

  De uitslagen van de allerjongsten te Geel:

  Bij de 8 -jarige miniemen werd Gerben Van Houte uit Vrasene 4de

  Bij de 10 -jarigen werd Remco Van Der Kemp dus afgescheiden winnaar, Eline De Bodt uit De Klinge werd eerste meisje op een 19de plaats. Bij de11 jarigen werd Robin Pauwels uit Temse 12de en Gianni Vermeiren uit Verrebroek 39ste

  Bij de aspiranten van 12 jaar: Django Waterschoot uit Temse werd 34ste.

  13 -jarigen tweede reeks: Glenn Rotty uit Sint-Pauwels 7de, Michiel Van Steerteghem uit Nieuwkerken 8ste,Tom Van Dam uit Melsele 9de en Matthijs Drumont uit Temse 24ste. In zijn allereerste koers werd Stephen Van De Voorde uit Melsele 12de. Goed begonnen deze jongen!

  Bij de meisjes 14 jaar: 1ste plaats voor Julia Verwulgen uit Moerbeke.

  Bij de jongens 14 jaar, eerste reeks: Stephen Cuyken uit Nieuwkerken 7de, Robin Persoon uit Stekene 14de,Yoe Engelen uit Sint-Gillis 21ste

  Bij de jongens 14 jaar tweede reeks: Matthias Van Walle uit Sint-Niklaas 16de en Yourick Vanwijnsberghe uit Nieuwkerken 22ste

  Woensdag aanstaande rijden ze als training naar het parcours in Temse waar aanstaande zondag de wedstrijden voor aspiranten wordt gereden. Vertrek om 18.30 aan de kerk van Vrasene. De miniemen starten ook om 18.30 uur aan de kerk te Vrasene.

  Nieuwelingen van WAC.

  Na de schitterden prestatie van Joeri Persoon vorige week was het deze week Jasper Van Den Branden (Sint-Gillis) welke knap presteerde te Bachte –Maria-Leerne. Hij werd afgescheiden 4de en Joeri Persoon (Stekene)werd in het peloton 33ste in dezelfde wedstrijd.

  Bij de junioren reden zowel Filip Verstraeten (Hoboken) als Karl Van Osselaer (Zwijndrecht) de wedstrijd te Sint-Gillis gewoon in het peloton over de eindmeet.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  23-04-2007 om 23:25 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJDEN MOUNTAINBIKE TE HOUFFALIZE

  MOUNTAINBIKE

   

  WAASLANDERS IN HOUFFALIZE MET ZEGE VOOR KRIS HENDERIECKX

   

  In Houffalize lag een prachtige omloop, zoals een mtb-circuit eigenlijk hoort te zijn! Enorm veel sfeer zowel op zaterdag als zondag met volgens de organisatoren een totaal van 30 000 toeschouwers. Wie in de kranten kijkt, ziet dat er nog niet zoveel plaats besteed wordt aan deze wereldtopper.

  Enkele uitslagen :
  Open reeks vergunninghouders: Kris Henderieckx  (Sint-Niklaas)  had zijn zinnen op deze wedstrijd gezet en hiervan zijn eerste hoofddoel gemaakt. Hij keerde met het grootste succes terug want hij won. 4°plaats Kris Janssens (Stekene) , 11°plaats Robby De Bock (Melsele) en hij was dé verrassing want had lange tijd uitkijk op een vierde plaats en eerste belofte tot zijn versnellingen haperden en hij herstellingswerken moest uitvoeren! Schitterend werk was het!  17°plaats Julien De Braeckeleer (Temse) , 118°plaats Mels Fabrice (Sinaai) die  als nieuweling tussen dit geweld van meer dan 200 renners reed, een een goed resultaat boekte. 119°plaats Davy Thienpondt (Sint-Gillis-Ws)
   
  Bij de masters: 7°plaats Kris Hertsens (Sint-Niklaas): was gebrand op deze wedstrijd maar achteraf niet tevreden omdat hij nooit een goed gevoel had en een bidon verloren had zodat hij de laatste ronde met krampen opgezadeld zat. Hoopte halfweg de wedstrijd op een podiumplaats maar werd toch nog 3de Belg. Kris moet er nu toch wel van overtuigd zijn dat hij het potentieel heeft om dit jaar voor de nationale titel te gaan bij de masters 1. 9°plaats Patrick Meersschaert (St-Gillis): 9de maar wél tevreden omdat enkel het wedstrijdverloop een beetje tegenzat, maar er een goed gevoel aan overhield: vastgeslagen ketting toen hij in 4de positie lag en nadien bij een hapering in de afsluiting reed en meer dan een minuut bijna roerloos op de grond bleef liggen omdat hij volledig op de rug was terechtgekomen. Voorzichtig zette Patrick terug aan en kwam nog terug tot plaats 9. Zonder de pech zat er zeker een podiumplaats in tussen de jongere masters. Slechts 3 renners op de meer dan 120 vertrekkers, waren ouder!
  Verder: 16°plaats Filip Van Hecke (Stekene) 73°plaats Kenny De Caluwé (St-Gillis)
  De wedstrijd bij de masters werd gewonnen door de Zwitser Abächerlich voor de Belg Delfosse en de Duitser Ball.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  23-04-2007 om 23:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 22/04/2007
  ZONDAG 22/04/2007 - MERELBEKE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 115 Km - 02h44min
  Aantal deelnemers : 121
  1. Patrick Cocquyt
  7. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T) op 14"
  12. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
  22. Thijs Van Den Bossche uit Stekene (Wielerploeg Saenens-Germond) op 56"
  28. Gunther Van Driessche uit Eksaarde (PWC Jan Snel)
  29. Steven De Wilde (Rudyco C.T)
  41. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T)
  49. Mattias Nys uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
  60. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 1'55"

  22/04/2007 - BEAUVECHAIN - Elite zonder Contract + Beloften - 112,2 Km - 02h37min
  Aantal deelnemers : 77
  1. Olivier Pardini
  4. Dave Bruylandts
  15. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 54" 
  Beauvechain
  Foto : Peloton in actie te Beauvechain.

  22/04/2007 - BESELARE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 109,2 Km - 02h35min
  Aantal deelnemers : 119
  1. Kevin Degezelle

  22/04/2007 - HERFELINGEN (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 119 Km - 02h50min
  Aantal deelnemers : 78
  1. Danny Verelst
  6. Anthony Vandenberghe uit Sinaai (Unibet-Davo) op 1'44"
  24. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)
  33. Tim Caluwaert uit Beveren (Ivels-Haaltert) op 4'32"
  35. Cedric Koppen uit Beveren (KSV Deerlijk)
  38. Thibault Koppen uit Beveren (KSV Deerlijk)
  43. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda)

  22/04/2007 - NIEL (A) - Elite zonder Contract + Beloften - 117 Km - 02h36min
  Aantal deelnemers : 135
  1. Patrick Van Roosbroeck

  22/04/2007 - ZONNEGEM (O) - Beloften - 118 Km - 02h51min
  Aantal deelnemers : 69
  1. Sven Jodts
  40. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes) op 3'50"
  51. Jan Vlegels uit Kieldrecht (Hoop Op Zegen Beveren)

  22/04/2007 - KORTENAKEN (Vb) - Am./Mast./ Elite zonder Contract / Beloften - 95 Km - 02h15min
  Aantal deelnemers : 74
  1. Kurt Van Goidsenhoven

  22/04/2007 - WORTEL-HOOGSTRATEN (A) - Dames Elite + Juniores - 83 Km - 02h08min
  Aantal deelneemsters : 119
  1. Kelly Druyts
  8. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  18. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV Deerlijk)
  19. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
  22. Natasja Nobels uit Dendermonde (Squadra Ciclistica Femminile Bianchi)
  23. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)

  22/04/2007 - ST.GILLIS-WAAS (O) - Juniores - 90 Km
  Aantal deelneemsters : 106
  1. Stijn Steels (Balen B.C)
  3. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (C.T.Menen)
  20. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
  22. Laurens Coucke uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  24. Evert Dehandschutter uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  27. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (ASFRA R.T)
  28. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  29. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
  30. Davy Staes uit St.Niklaas (Josan Mercedes C.T)

  22/04/2007 - ST.ELOOIS-VIJVE (W) - Juniores - 82 Km - 01h57min
  Aantal deelneemsters : 100
  1. Bart Van Den Berghe

  22/04/2007 - TESSENDERLO (LB) - Juniores - 84 Km - 01h59min
  Aantal deelnemers : 111
  1. Pieter Van Echelpoel

  22/04/2007 - BACHTE MARIA LEERNE (O) - Nieuwelingen - 61 Km - 01h34min
  Aantal deelnemers : 101
  1. Ruben Scheire
  4. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team) op 35"
  5. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland) op 37"
  21. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
  22. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
  33. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)
  48. Jan Hullaert uit Kalken (Hudiko Waasland)

  22/04/2007 - BUDINGEN (VB) - Nieuwelingen - 61 Km - 01h36min
  Aantal deelnemers : 63
  1. Piet Sullyvan

  22/04/2007 - KORTESSEM (LB) - Nieuwelingen - 67 Km - 01h40min
  BEKER VAN VLAANDEREN
  Aantal deelnemers : 97
  1. Gertjan De Vos
  6. Jeffrey Herrebaut uit Zele (C.T.Menen)
  24. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  32. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen)
  44. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)
  56. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen)
  58. Moreno De Pauw uit St.Pauwels (C.T.Menen)
  61. Jonas Aerts uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)

  22/04/2007 - RETIE SCHOONBROEK (A) - Nieuwelingen - 60 Km - 01h39min
  Aantal deelnemers : 67
  1. Frederik Frison

  22/04/2007 - TESSENDERLO (LB) - Nieuwelingen - 60 Km - 01h28min
  Aantal deelnemers : 85
  1. Maxime Haot
  71. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)

  22/04/2007 - VLISSEGEM-DE HAAN (W) - Nieuwelingen - 62 Km - 01h36min
  Aantal deelnemers : 49
  1. Guillaume Van Keirsbulck

  23-04-2007 om 23:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DERDE SEIZOENSZEGE VOOR FONS VAN RAEMDONCK TE AFFLIGEM VAN ZONDAG 22/04/2007

  In Affligem (B.V.W.B.) in een wedstrijd bij de Catg.E behaalde Fons Van Raemdonck uit Beveren zijn 3° Seizoenszege.

  In de Catg.F behaalde Roger Hoof uit St.Niklaas zijn zoveelste zege.

  Fons Van Raemdonck (Affligem)_700x500
  Foto : Links Fons Van Raemdonck uit Beveren en rechts Roger Hoof uit St.Niklaas.

  23-04-2007 om 00:14 geschreven door kenny


  22-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING - W.A.O.D. TE HEUSDEN VAN ZONDAG 22/04/2007
  Proficiat aan KAREL ANDRIES uit Schoten met zijn 2° Seizoenszege in de Catg.F1.

  ZONDAG 22/04/2007 - HEUSDEN (Destelbergen) - W.A.O.D.
  CATG. A / B
  1. Kristof Muys winnaar B
  5. Koen Demuynck winnaar A
  8. Robby De Roos uit Moerbeke (A3)
  12. Ben Verburgt uit Hoboken (A7)
  20. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B10)

  CATG. C / D
  1. Franky Van Oyen winnaar C
  3. Kenny De Maerteleire winnaar D
  4. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C3)
  13. Etienne Claus uit Hamme (C6)
  16. Dirk Mathijs uit Gentbrugge (C8)
  17. Kenny Janssens uit Zwijndrecht (C9)
  Wim Heyndrickx (Heusden)
  Foto : Wim Heyndrickx uit Vrasene
  Kenny Janssens (Heusden 04)
  Foto : Links in het blauw Kenny Janssens uit Zwijndrecht.

  CATG. E / E+
  1. Wim De Waal winnaar E
  5. Florent De Leersnijder winnaar E+
  9. Paul Van Cleemput uit St.Niklaas (E6)

  CATG. F1
  1. KAREL ANDRIES uit Schoten
  2. Adrien Maes uit Melsele
  4. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  18. Dirk De Cauwer uit Hamme
  Karel Andries (Heusden)
  Foto : Vooraan winnaar Karel Andries uit Schoten
  Adrien Maes 05 (heusden)
  Foto : Adrien Maes uit Melsele die knap tweede werd.

  Met dank voor de foto's aan Karel Andries en Anne-Marie De Ridder.

  22-04-2007 om 23:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 22/04/2007

  Jimmy Segers (St.Gillis-Waas) reed voor Hoop op Zegen in Denderhoutem waar 92 deelnemers waren. Niettegenstaande zijn arm in verband lag na een valpartij in Beveren, reed hij er een stevige koers. Meermaals probeerde hij weg te geraken maar het lukte niet. Uiteindelijk was hij mee met de goede vlucht van elf. “Ik werd 9de en zat iets te ver van achter om dichter te zijn”, aldus de steeds maar sterker wordende Sint-Gillisnaar.

  Jimmy Segers 01 (elleboog)

  Foto: Jimmy met een verband aan de elleboog na de val in Beveren

   

  Ook Avia–renner Jonas De Permentier (Sinaai) reed in Denderhoutem. Van in de eerste ronde vloog hij er met twee Hollanders al duchtig in. “Ik wou absoluut mee zijn in de goede vlucht. Maar die kwam pas tot stand in de voorlaatste ronde. Spijtig genoeg was ik niet mee.Ik had al iets te veel pijlen verschoten. Ik voel nochtans dat de conditie begint te verbeteren.” En dat is voor de Sinaainaar wel belangrijk want hij wil zich op het PK in Iddergem zeker laten zien.”Hopelijk heb ik dan het geluk dat ik mee ben.”zo besloot de nieuweling. Hij werd in Denderhoutem 58ste 

  Jonas De Permentier 01(denderhoutem)

  FOTO : Jonas De Permentier voor de start in Denderhoutem

   

  In de junioreskoers van Sint-Gillis heeft Valentijn Martens (Hudiko Waasland) uit Stekene enkele keren geprobeerd om weg te geraken uit het peloton. Dat lukte niet zodat hij in het peloton eindigde en buiten de prijzen viel.

  Valetijn Martens 01
  FOTO : Valentijn Martens voor de start in Sint-Gillis-Waas

  Matthias Van de Velde (Hamme) van het Josan Team, behaalde in Houffalize een 5de plaats bij de 13 jarige aspiranten mountainbike. Er waren 19 deelnemers met daarbij enkele sterke buitenlanders

  Thomas Van de Velde werd 7de nadat hij was opgehouden door een valpartij die voor hem gebeurd was. Zo moest hij van de 20ste plaats nog terug proberen komen naar voor. Het lukte hem aardig en eindigde bij de miniemen van 11 jaar  nog 7de.

  VAN DE VELDE mtb 1 MATTHIAS_290x300
  Foto : Matthias Van De Velde
  VAN DE VELDE mtb Thomas_300x274
  Foto : Thomas Van De Velde


   

  Jeroen Van De Vijver (Hudiko Waasland) uit Eksaarde heeft vandaag deelgenomen aan de Visa Chronchallenge in Waregem.

  Een Mountainbikerit van 100 km.

  In de categorie -18jaar is Jeroen knap derde geworden.  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  22-04-2007 om 23:16 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELITE ZONDER CONTRACT EN BELOFTEN TE HERFELINGEN VAN ZONDAG 22/04/2007

  ELITE ZONDER CONTRACT EN BELOFTEN TE HERFELINGEN

   

  Vandaag koers te Herfelingen , 119 km over 17 ronden , een redelijk golvende omloop op vlot berijdbare wegen. 78 deelnemers zetten om 15u00 aan en Cedric Koppen (KSV Deerlijk) uit Beveren kon onmiddellijk zijn aanvalslust niet bedwingen. Onder zijn impuls wisten acht renners zich de eerste ronde af te scheiden , onder hen o.m. Tony Bracke.

  Het was evenwel nog te vroeg en ditzelfde gold voor de talloze ontsnappingspogingen welke de volgende ronden op touw gezet werden.

  In de zevende ronde werd het ernst toen Danny Verelst zijn duivels ontbondt. zeven renners konden aansluiten waaronder Gawlik Adam , Leveille Stephane, Dymovskikh Alexandr,  Terweduwe Kenny , Colson Tom, Annendijck Andy en Sluys Johan. De acht draaiden goed rond. seconde per seconde reden ze weg van het peloton om een maximale voorsprong van ruim 2 minuten uit te bouwen.Achter hen werd er nochtans voortdurend gekoerst. Uiteindelijk kon op vijf ronden van het einde een groep van 22 renners zich vrijmaken uit het peloton. Thibault Koppen (KSV Deerlijk) uit Beveren die al de hele dag zeer bedrijvig was bekocht op dat moment zijn gul geleverde inspanningen en kon zijn wagentje net niet aanpikken. Met een tiental andere renners waar onder eveneens zijn broer Cedric Koppen en Geert Smet konden ze toch voldoende snelheid houden zodat zij de wedstrijd over de ganse afstand mochten uitrijden ( Cedric werd 33ste en Thibault 38ste)

  Ondertussen zat men vooraan niet stil. Op vijf ronden van het einde demareerde Danny Verelst. Lange tijd verwierf hij amper 15 sec. Zijn overige medevluchters lieten niet begaan tot Adam Gawlik met een scherpe demarage het groepje uiteenspleet en in één ruk tot bij Verelst reed. Samen zetten ze vrij vlot de rest op grote achterstand. Op de eindrush van Danny Verelst had Gawlik evenwel geen antwoord. Dus eerste Danny Verelst. Voor de overige ereplaatsen werd het nog best spannend. de zes waren ondertussen uiteengevallen in een groepje van twee en een groepje van vier , dit terwijl de achtervolgende groep met rasse schreden naderde. Leveille en Dymovskikh werden afgescheiden derde en vierde. In de laatste rechte lijn viel de groep de overige vier vroege vluchters op de nek. enkel een uitstekende Anthony Vandenberghe uit Sinaai (schitterend na drie weken ziekte) kon hieruit nog enig profijt halen door beslag te leggen op de zesde plaats , na Kenny terweduwe , doch voor Colson Tom, Annendijck Andy en Sluys Johan en de rest van de groep.

  Met dank aan Alain Koppen.

  22-04-2007 om 23:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAMES ELITE EN JUNIORES TE HOOGSTRATEN-WORTEL VAN ZONDAG 22/04/2007

  JUNIORES  SPELEN BAAS BIJ DAMES IN WORTEL

   

  WORTEL DRUYTS DHOORE

  FOTO: De juniores Kelly Druyts en Jolien D’Hoore houden dames elite achter hen.


  Te Hoogstraten-Wortel schreven er zich 119 Dames Elite en Juniors in voor de Grote Prijs Van Herck - Rijkevorsel.

  Cindy De Schepper (Sint-Gillis-Waas), Ilse Fiers (Waasmunster), Natasja Nobels (Dendermonde), Annelore Ost (Dendermonde), Cindy Vandermeulen (Stekene) en Sofie Verdonck (De Klinge) waren present als  Wase streekrensters.

  Van in het begin werd er al fel gekoerst. Na enkele ronden kregen we een aanval gelanceerd door Jolien D'Hoore en Elisabeth Armitsteen (Gbr). Zij begrepen elkaar goed maar kregen even later het gezelschap van Sara Carrigan (Aus) en Lensy Debboudt.Zo kregen we 4 leidsters.

  Zij draaiden goed rond. In de 8ste van de 25 af te leggen ronden kwam Helen Wyman (Gbr) vooraan aansluiten. Zij bleven met een kleine voorsprong op het peloton doorrijden. In de 12de ronde kwamen Kelly Druyts en Emma Johansson de 5 vergezellen. Met 7 op kop dus. Zij begrepen elkaar heel goed en bouwden hun voorsprong langzaam uit.

  Latoya Brulee probeerde de sprong nog te wagen maar bleef hangen op ongeveer 50 m. De 7 zouden dan ook in de spurt uitmaken wie  er met de bloemen naar huis mocht. Het werd een boeiende spurt gewonnen door juniore Kelly Druyts voor een andere juniore Jolien D'Hoore en de Engelse Elisabeth Armitsteen. De dames juniors haalden een mooi resultaat in een mooie wedstrijd.

  Sofie Verdonck werd 18de, Natasja Nobels 22ste en Ilse Fiers 23ste

   

  22-04-2007 om 22:45 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JUNIORES TE SINT-GILLIS-WAAS VAN ZONDAG 22/04/2007

  Juniores te Sint-Gillis-Waas

   

  Tweede zege voor Stijn Steels.

   

  ST GIL steels bloemen bew

  Winnaar Stijn Steels , de neef van Tom Steels.


  In de spreekkamer van dokter Coucke schreven 106 juniores in voor de organisatie die op de schouders rustte van ma, pa en de familie van junior Laurens Coucke. De afgevaardigde van WBV merkte op, toen een renner zich inschreef,  “zo goedkoop ben je nog niet naar de dokter geweest.” … Een uniek wielerfeest werd het in de Sint-Niklaasstraat en het talrijke publiek feestte mee. Bovendien werd geld bijeengebracht voor een goed doel.

  Er moesten 11 ronden van 8 km worden gereden. Onmiddellijk werd er aangevallen. Ook al was het véél te vroeg, Nicolas Vereecken kreeg Joeri Goddaert, Evert Dehandschutter, Michaël Calluy en Jens Van Landeghem mee. Een aanval die voor peper en zout telde want ze werden gauw ingelopen. Toen een eerste premie van 10 euro er aan kwam, zorgde Pieter Cordeel dat zich uit de voeten maakte en hij kwam alleen door na 2 ronden. Premie op zak gestoken, en dan weer ingelopen.

  Daarna was het de beurt aan Julien Ertveldt om het alleen te gaan proberen. Het lukte niet maar toch bleef Ertveldt het gebeuren zowat leiden. Het was echt voelbaar dat er wat ging gebeuren. Eerst namen zes renners een lichte voorsprong maar er kwam de reactie van een ander zestal. Ze kwamen samen en een kopgroep van twaalf was gevormd. Enkel Nicolas Vereecken kon de eer van het Waasland redden, verder waren mee: Bernd Van Snick, Stijn Steels die we gerust een halve  Waaslander durven noemen, Kenny De Wilde, Benjamin Willems, Wim Dennissen, Michaël Calluy, Kenneth Verhoeven, Julien ertveldt en de buitenlanders de Bulgaar Evgeni Panayotov en de Nedrelanders Sander Stiegelis en Damien Spiering.

  Er zaten heel wat favorieten in en daarom geloofden we in deze ontsnapping. Toch bleef het heel lang maar zus en zo omdat de voorsprong nooit boven de halve minuut ging. Maar op het ogenblik dat vooraan ontsnappingspogingen werden opgezet en zo de snelheid de hoogte in ging, was het peloton verloren.Stijn Steels probeerde het meermaals maar werd steeds terug gegrepen.

  In de voorlaatste ronden reed Steels dan weg met Nicolas Vereecken maar hoe sterk dit tweetal samen ook was, ze bleven niet voorop. Bijna een ronde reden ze met iets van een 10 sec voor de anderen.

  Ook Berd Van Snick en Wim Dennissen wilden de plaat nog poetsen. Tevergeefs. Het kwam tot een spurt met twaalf. Fraai kijkstuk was dat. Stijn Steels toonde zijn spurtersbenen en de toch wel sterke Nederlander Spierings én Nicolas Vereecken kwamen wat te kort. “Die mannen waren sneller en mijn versnelling sloeg ook nog eens over.”; aldus Nicolas Vereecken na afloop.

  Voor Stijn Steels was het een tweede zege van het seizoen nadat hij eerder al in Koolskamp won. Over het verloop zei hij:

  -“ De allerbesten waren mee vooraan maar het peloton gaf nooit af en daardoor moesten we blijven hard rijden. Enkele bij ons probeerden wel voor afscheiding te zorgen maar dat lukte niet. Ik zelf heb misschien wel vijf, zes keer geprobeerd om weg te geraken. Ik sloeg wel een gat maar Damien Spierings was zeer sterk en reed het dicht.”

  En dan kwam die prachtige spurt er aan. “ Dat ik het in de spurt zou halen was helemaal niet zeker want Spiering en Stiegelis waren vlugge mannen  en Vereecken was supersnel. Daarom ook dat ik meermaals heb geprobeerd om weg te geraken.”

  Maar Steels haalde het toch: “Ik koers graag in het Waasland en behaal hier altijd sterke uitslagen. Er woont hier ook heel wat familie  van mij en mijn grootmoeder is afkomstig van Sint-Gillis.”  

  Laurens Coucke, de man om wie het allemaal ging, eindigde 22ste. “ Ik ben maar een beetje content, ik was graag wat dichter geweest, maar ja, er waren er twaalf weg en om het gat dicht te rijden was ik niet goed genoeg. En een koers voor eigen deur bezorgde ook wat meer stress. Het was hier wel een goed parcours en er is hard gereden.”

  ST GIL inschr dr spreekk bew

  FOTO: De inschrijving in de spreekkamer van de dokter.

  ST GIL voor start jun bew

  Vóór de start met WBV-afgevaardigde William Vettenburg die naar de wagen stapt.


  Bron : FLOR VAN DE VELDE

   


  22-04-2007 om 22:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 22/04/2007

  ZATERDAG 21/04/2007

  GEEL - Aspiranten 13 jaar - 62 deelnemers
  .
  Reeks B : 31 deelnemers - 13 jaar 
  De Melseelse aspirant, Tom Van Dam (WAC-Team) werd in Geel 3de. Er waren 62 deelnemers bij de 13-jarigen en Tom zat in de B-reeks met 31 jongeren.  Jasper Dylan ontsnapt er na 1 ronde achternagezeten door vijf achtervolgers.   Het werd toch een  spannende peloton sprint waarin de jonge Waaslander zich toonde.

   

  Valentijn Martens (Stekene) zette zaterdag aan in een Junioreswedstrijd in Ruddervoorde. Er waren 87 renners aan de start. Het was en snelle en spannende wedstrijd omwille van de vele hoge premies. Valentijn was in de eerste koershelft 2 ronden mee in de aanval met vier maar pakte tweemaal nipt naast een premie.

  Brain Ligneel was de uiteindelijke winnaar. Hij kwam alleen binnen en in de pelotonsprint was Valentijn 10e om zo op de 15e plaats te eindigen.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  22-04-2007 om 09:58 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!