.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  23-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXTRA NIEUWS RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 23/04/2007

  KRISTOF GODDAERT ZET ZINNEN OP RONDE VAN VLAANDEREN

   

  Sint-Gillisnaar Kristof Goddaert (Davitamon-Win for Life) is wel degelijk goed hersteld na zijn val in Normandië.

  “Ik ben tevreden dat ik hier geen lastige letsels van heb overgehouden want er werd eerst gevreesd voor een heupbreuk. Gelukkig bleef de schade beperkt tot een scheurtje in de halswervels,  schaafwonden en stijve spieren.” Maar dat alles is voorbij en Kristof trok met de ploeg naar de “Tour du Loire Et Cher” en kon daar zijn naam weer wat meer in de verf zetten.

  Vanaf vorige woensdag tot en met zaterdag waren er vier ritten. In de eerste rit van 167 km eindigde de Waaslander 11 de, in de 2de rit van 204,5 km eindigde Kristof 12de en kwam in de klassering  op de 10de plaats, de 3de rit op vrijdag was 189 km lang en Goddaert reed als 4de binnen en hij sprong in de klassering naar de 5de plaats. De slotrit van zaterdag, 182 km, spurtte hij mee in de grote groep en zijn 5de plaats in de eindstand was een feit. Hij was meteen ook de beste Belg.

  “Ik ben zeer tevreden met de behaalde resultaten in deze Tour du Loire et Cher. Maar ik hoop toch stiekem om nog eens een mooie overwinning te behalen.Verder kijk ik vol spanning uit naar de Ronde van Vlaanderen.”, zo besloot de grote belofte van Davitamon.

  Die Ronde van Vlaanderen die op zondag 29 april in Oudenaarde wordt gereden, moet Goddaert wel liggen. Het is een wedstrijd van 160 km waarvan één grote ronde van 108 km.

  De zes renners van Davitamon-Win for Life zijn naast Kristof ook nog Lars Croket, Gregory Joseph, Klaas Sys, Michaël Vanderaerden en Sven Vandousselaere.

  Met Lars Croket heeft de regio ook een tweede renner in de ploeg want Lars is uit Bornem. Vorig jaar won hij één koers maar reed toen voor Rock Werchter Chocolade Jacques CT. Croket reed eveneens de « Tour du Loire Et Cher” mee.


  Bron : FLOR VAN DE VELDE
   

  GODDAERT loire 04.7 bew

  FOTO : Kristof klaar voor de start in Frankrijk

  GODDAERT Loire actie bew

  Foto : Kristof Goddaert in de Tour Du Loire Et Cher, hier in 2de positie.

  23-04-2007 om 23:25 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 23/04/2007

  Thomas Ongena (Yawadoo-ABM) uit Zele zit in een stevige periode. Vorige week in de 2-Daagse van de Gaverstreek werd hij wel geremd door pech op de Stationsberg doordat zijn achterversnelling gebroken was.  Zo kwam hij in de laatste groepjes terecht. “Toch kon ik nog terug komen zodat ik 14de eindigde. In de tijdrit was ik 30ste en de 2de rit heb ik er alles aan gedaan om voorop te rijden maar het peloton bleef gesloten en ik eindigde in het peloton.” In de eindstand werd Thomas toch nog knap 10de. 

  Daarna zette hij aan in de Scheldeprijs te Schoten.

  ” Ik was goed en heb zelfs de eerste wedstrijdhelft mee koers gemaakt. Dan ben ik vooraan blijven rijden zodat ik nog mee kon doen om naar een goede plaats te sprinten. Het beste was er echter wat af en ik werd nog 31ste”, aldus Thomas.

  Zondag reed hij in Duitsland “Rund um Düren”, een 1.2 wedstrijd en vrij lastig. Toch kon hij plaats 12 voor zijn naam zetten.

  Zondag rijdt Thomas Ongena weer en 1.2 koers in de omgeving van Parijs.


  Jarno Van Guyse (New Heebra Lombarden) uit Stekene reed Zellik - Galmaarden en trok na 33km in de aanval met 17renners. Ze namen nooit meer dan 35sec en dus kwam het op de muur tot een hergroepering.

  “Na de muur reed ik opnieuw weg met drie en in schuifjes vormde er zich een nieuwe kopgroep van 12 of 13 renners. Wij bleven enige tijd voorop en onze voorsprong was 1min op een achtervolgende groep en 1min 35op het peloton. Gunstige situatie dacht ik maar op 50 km van het einde was er weer een algemene hergroepering.  Het beste was er biju mij af toen een paar renners in volle finale enkele sec voorsprong namen. Omdat ik ook een ploegmaat mee had hield ik mij rustig.”

  Jarno eindigde zo 37ste op 202 deelnemers.


  De  Belofte van het WAC Team, Timothy Van Heurck (Linkeroever) heeft in Niel een 45ste plaats behaald op 135 deelnemers.


  In Sint-Gillis-Waas wordt op vrijdagavond 31 Augustus een criterium achter derny’s georganiseerd in het centrum van de gemeente. Elites zonder Contract en Beloften zullen deelnemen. Dit criterium zal de inzet zijn van de septemberkermis. Het is geleden van in 1951 dat in deze Wase gemeente nog eens een dernykoers was.

  De dernykoers voor Elite zonder Contract in Stekene zal plaatsvinden op maandagavond 11 juni. Het is de memorial “Edgard De Maere”. Ook dit criterium wordt gereden in het centrum van de gemeente.

  Het dernycriterium voor profs te Sint-Niklaas gaat niet door.

   

   

  Zwijndrechtenaar Nando Pieters (La Bicycletta) is aan de beterhand. In Sint-Gillis reed hij vlot mee en eindigde in het peloton. Tot voor kort sukkelde hij wat met de ademhaling.

  Nando Pieters

  FOTO: Nando Pieters eindelijk op de goede weg?


  NIEUWS VAN WAC-TEAM

   

  GEEL ASPIR bew

  Foto : Winnaar Remco Van Der Kemp uit St.Gillis-Waas.

  Voor de Wase afdeling van Hoboken WAC zijn de eerste overwinningen binnen gekomen.

  Julia Verwulgen (Moerbeke) en Remco Van der Kemp (Sint-Gillis) zorgden er voor. Dat gebeurde in Geel.

  De uitslagen van de allerjongsten te Geel:

  Bij de 8 -jarige miniemen werd Gerben Van Houte uit Vrasene 4de

  Bij de 10 -jarigen werd Remco Van Der Kemp dus afgescheiden winnaar, Eline De Bodt uit De Klinge werd eerste meisje op een 19de plaats. Bij de11 jarigen werd Robin Pauwels uit Temse 12de en Gianni Vermeiren uit Verrebroek 39ste

  Bij de aspiranten van 12 jaar: Django Waterschoot uit Temse werd 34ste.

  13 -jarigen tweede reeks: Glenn Rotty uit Sint-Pauwels 7de, Michiel Van Steerteghem uit Nieuwkerken 8ste,Tom Van Dam uit Melsele 9de en Matthijs Drumont uit Temse 24ste. In zijn allereerste koers werd Stephen Van De Voorde uit Melsele 12de. Goed begonnen deze jongen!

  Bij de meisjes 14 jaar: 1ste plaats voor Julia Verwulgen uit Moerbeke.

  Bij de jongens 14 jaar, eerste reeks: Stephen Cuyken uit Nieuwkerken 7de, Robin Persoon uit Stekene 14de,Yoe Engelen uit Sint-Gillis 21ste

  Bij de jongens 14 jaar tweede reeks: Matthias Van Walle uit Sint-Niklaas 16de en Yourick Vanwijnsberghe uit Nieuwkerken 22ste

  Woensdag aanstaande rijden ze als training naar het parcours in Temse waar aanstaande zondag de wedstrijden voor aspiranten wordt gereden. Vertrek om 18.30 aan de kerk van Vrasene. De miniemen starten ook om 18.30 uur aan de kerk te Vrasene.

  Nieuwelingen van WAC.

  Na de schitterden prestatie van Joeri Persoon vorige week was het deze week Jasper Van Den Branden (Sint-Gillis) welke knap presteerde te Bachte –Maria-Leerne. Hij werd afgescheiden 4de en Joeri Persoon (Stekene)werd in het peloton 33ste in dezelfde wedstrijd.

  Bij de junioren reden zowel Filip Verstraeten (Hoboken) als Karl Van Osselaer (Zwijndrecht) de wedstrijd te Sint-Gillis gewoon in het peloton over de eindmeet.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  23-04-2007 om 23:25 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJDEN MOUNTAINBIKE TE HOUFFALIZE

  MOUNTAINBIKE

   

  WAASLANDERS IN HOUFFALIZE MET ZEGE VOOR KRIS HENDERIECKX

   

  In Houffalize lag een prachtige omloop, zoals een mtb-circuit eigenlijk hoort te zijn! Enorm veel sfeer zowel op zaterdag als zondag met volgens de organisatoren een totaal van 30 000 toeschouwers. Wie in de kranten kijkt, ziet dat er nog niet zoveel plaats besteed wordt aan deze wereldtopper.

  Enkele uitslagen :
  Open reeks vergunninghouders: Kris Henderieckx  (Sint-Niklaas)  had zijn zinnen op deze wedstrijd gezet en hiervan zijn eerste hoofddoel gemaakt. Hij keerde met het grootste succes terug want hij won. 4°plaats Kris Janssens (Stekene) , 11°plaats Robby De Bock (Melsele) en hij was dé verrassing want had lange tijd uitkijk op een vierde plaats en eerste belofte tot zijn versnellingen haperden en hij herstellingswerken moest uitvoeren! Schitterend werk was het!  17°plaats Julien De Braeckeleer (Temse) , 118°plaats Mels Fabrice (Sinaai) die  als nieuweling tussen dit geweld van meer dan 200 renners reed, een een goed resultaat boekte. 119°plaats Davy Thienpondt (Sint-Gillis-Ws)
   
  Bij de masters: 7°plaats Kris Hertsens (Sint-Niklaas): was gebrand op deze wedstrijd maar achteraf niet tevreden omdat hij nooit een goed gevoel had en een bidon verloren had zodat hij de laatste ronde met krampen opgezadeld zat. Hoopte halfweg de wedstrijd op een podiumplaats maar werd toch nog 3de Belg. Kris moet er nu toch wel van overtuigd zijn dat hij het potentieel heeft om dit jaar voor de nationale titel te gaan bij de masters 1. 9°plaats Patrick Meersschaert (St-Gillis): 9de maar wél tevreden omdat enkel het wedstrijdverloop een beetje tegenzat, maar er een goed gevoel aan overhield: vastgeslagen ketting toen hij in 4de positie lag en nadien bij een hapering in de afsluiting reed en meer dan een minuut bijna roerloos op de grond bleef liggen omdat hij volledig op de rug was terechtgekomen. Voorzichtig zette Patrick terug aan en kwam nog terug tot plaats 9. Zonder de pech zat er zeker een podiumplaats in tussen de jongere masters. Slechts 3 renners op de meer dan 120 vertrekkers, waren ouder!
  Verder: 16°plaats Filip Van Hecke (Stekene) 73°plaats Kenny De Caluwé (St-Gillis)
  De wedstrijd bij de masters werd gewonnen door de Zwitser Abächerlich voor de Belg Delfosse en de Duitser Ball.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  23-04-2007 om 23:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 22/04/2007
  ZONDAG 22/04/2007 - MERELBEKE (O) - Elite zonder Contract + Beloften - 115 Km - 02h44min
  Aantal deelnemers : 121
  1. Patrick Cocquyt
  7. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T) op 14"
  12. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
  22. Thijs Van Den Bossche uit Stekene (Wielerploeg Saenens-Germond) op 56"
  28. Gunther Van Driessche uit Eksaarde (PWC Jan Snel)
  29. Steven De Wilde (Rudyco C.T)
  41. Peter Verhofstadt uit Uitbergen (Rudyco C.T)
  49. Mattias Nys uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
  60. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 1'55"

  22/04/2007 - BEAUVECHAIN - Elite zonder Contract + Beloften - 112,2 Km - 02h37min
  Aantal deelnemers : 77
  1. Olivier Pardini
  4. Dave Bruylandts
  15. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 54" 
  Beauvechain
  Foto : Peloton in actie te Beauvechain.

  22/04/2007 - BESELARE (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 109,2 Km - 02h35min
  Aantal deelnemers : 119
  1. Kevin Degezelle

  22/04/2007 - HERFELINGEN (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 119 Km - 02h50min
  Aantal deelnemers : 78
  1. Danny Verelst
  6. Anthony Vandenberghe uit Sinaai (Unibet-Davo) op 1'44"
  24. Wim Maes uit Sinaai (Cycling Center)
  33. Tim Caluwaert uit Beveren (Ivels-Haaltert) op 4'32"
  35. Cedric Koppen uit Beveren (KSV Deerlijk)
  38. Thibault Koppen uit Beveren (KSV Deerlijk)
  43. Geert Smet uit St.Niklaas (Klaipeda)

  22/04/2007 - NIEL (A) - Elite zonder Contract + Beloften - 117 Km - 02h36min
  Aantal deelnemers : 135
  1. Patrick Van Roosbroeck

  22/04/2007 - ZONNEGEM (O) - Beloften - 118 Km - 02h51min
  Aantal deelnemers : 69
  1. Sven Jodts
  40. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes) op 3'50"
  51. Jan Vlegels uit Kieldrecht (Hoop Op Zegen Beveren)

  22/04/2007 - KORTENAKEN (Vb) - Am./Mast./ Elite zonder Contract / Beloften - 95 Km - 02h15min
  Aantal deelnemers : 74
  1. Kurt Van Goidsenhoven

  22/04/2007 - WORTEL-HOOGSTRATEN (A) - Dames Elite + Juniores - 83 Km - 02h08min
  Aantal deelneemsters : 119
  1. Kelly Druyts
  8. Annick Van Leuven uit Schoten (Oostende Noordzee)
  18. Sofie Verdonck uit De Klinge (KSV Deerlijk)
  19. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
  22. Natasja Nobels uit Dendermonde (Squadra Ciclistica Femminile Bianchi)
  23. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)

  22/04/2007 - ST.GILLIS-WAAS (O) - Juniores - 90 Km
  Aantal deelneemsters : 106
  1. Stijn Steels (Balen B.C)
  3. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (C.T.Menen)
  20. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
  22. Laurens Coucke uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  24. Evert Dehandschutter uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  27. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (ASFRA R.T)
  28. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
  29. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
  30. Davy Staes uit St.Niklaas (Josan Mercedes C.T)

  22/04/2007 - ST.ELOOIS-VIJVE (W) - Juniores - 82 Km - 01h57min
  Aantal deelneemsters : 100
  1. Bart Van Den Berghe

  22/04/2007 - TESSENDERLO (LB) - Juniores - 84 Km - 01h59min
  Aantal deelnemers : 111
  1. Pieter Van Echelpoel

  22/04/2007 - BACHTE MARIA LEERNE (O) - Nieuwelingen - 61 Km - 01h34min
  Aantal deelnemers : 101
  1. Ruben Scheire
  4. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team) op 35"
  5. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland) op 37"
  21. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
  22. Arjen Martens uit Koewacht (Zeeuws-Vlaanderen)
  33. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)
  48. Jan Hullaert uit Kalken (Hudiko Waasland)

  22/04/2007 - BUDINGEN (VB) - Nieuwelingen - 61 Km - 01h36min
  Aantal deelnemers : 63
  1. Piet Sullyvan

  22/04/2007 - KORTESSEM (LB) - Nieuwelingen - 67 Km - 01h40min
  BEKER VAN VLAANDEREN
  Aantal deelnemers : 97
  1. Gertjan De Vos
  6. Jeffrey Herrebaut uit Zele (C.T.Menen)
  24. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  32. Glenn De Ridder uit Stekene (C.T.Menen)
  44. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)
  56. Andres Pieters uit Dendermonde (C.T.Menen)
  58. Moreno De Pauw uit St.Pauwels (C.T.Menen)
  61. Jonas Aerts uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)

  22/04/2007 - RETIE SCHOONBROEK (A) - Nieuwelingen - 60 Km - 01h39min
  Aantal deelnemers : 67
  1. Frederik Frison

  22/04/2007 - TESSENDERLO (LB) - Nieuwelingen - 60 Km - 01h28min
  Aantal deelnemers : 85
  1. Maxime Haot
  71. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)

  22/04/2007 - VLISSEGEM-DE HAAN (W) - Nieuwelingen - 62 Km - 01h36min
  Aantal deelnemers : 49
  1. Guillaume Van Keirsbulck

  23-04-2007 om 23:24 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DERDE SEIZOENSZEGE VOOR FONS VAN RAEMDONCK TE AFFLIGEM VAN ZONDAG 22/04/2007

  In Affligem (B.V.W.B.) in een wedstrijd bij de Catg.E behaalde Fons Van Raemdonck uit Beveren zijn 3° Seizoenszege.

  In de Catg.F behaalde Roger Hoof uit St.Niklaas zijn zoveelste zege.

  Fons Van Raemdonck (Affligem)_700x500
  Foto : Links Fons Van Raemdonck uit Beveren en rechts Roger Hoof uit St.Niklaas.

  23-04-2007 om 00:14 geschreven door kenny


  22-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING - W.A.O.D. TE HEUSDEN VAN ZONDAG 22/04/2007
  Proficiat aan KAREL ANDRIES uit Schoten met zijn 2° Seizoenszege in de Catg.F1.

  ZONDAG 22/04/2007 - HEUSDEN (Destelbergen) - W.A.O.D.
  CATG. A / B
  1. Kristof Muys winnaar B
  5. Koen Demuynck winnaar A
  8. Robby De Roos uit Moerbeke (A3)
  12. Ben Verburgt uit Hoboken (A7)
  20. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B10)

  CATG. C / D
  1. Franky Van Oyen winnaar C
  3. Kenny De Maerteleire winnaar D
  4. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C3)
  13. Etienne Claus uit Hamme (C6)
  16. Dirk Mathijs uit Gentbrugge (C8)
  17. Kenny Janssens uit Zwijndrecht (C9)
  Wim Heyndrickx (Heusden)
  Foto : Wim Heyndrickx uit Vrasene
  Kenny Janssens (Heusden 04)
  Foto : Links in het blauw Kenny Janssens uit Zwijndrecht.

  CATG. E / E+
  1. Wim De Waal winnaar E
  5. Florent De Leersnijder winnaar E+
  9. Paul Van Cleemput uit St.Niklaas (E6)

  CATG. F1
  1. KAREL ANDRIES uit Schoten
  2. Adrien Maes uit Melsele
  4. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  18. Dirk De Cauwer uit Hamme
  Karel Andries (Heusden)
  Foto : Vooraan winnaar Karel Andries uit Schoten
  Adrien Maes 05 (heusden)
  Foto : Adrien Maes uit Melsele die knap tweede werd.

  Met dank voor de foto's aan Karel Andries en Anne-Marie De Ridder.

  22-04-2007 om 23:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 22/04/2007

  Jimmy Segers (St.Gillis-Waas) reed voor Hoop op Zegen in Denderhoutem waar 92 deelnemers waren. Niettegenstaande zijn arm in verband lag na een valpartij in Beveren, reed hij er een stevige koers. Meermaals probeerde hij weg te geraken maar het lukte niet. Uiteindelijk was hij mee met de goede vlucht van elf. “Ik werd 9de en zat iets te ver van achter om dichter te zijn”, aldus de steeds maar sterker wordende Sint-Gillisnaar.

  Jimmy Segers 01 (elleboog)

  Foto: Jimmy met een verband aan de elleboog na de val in Beveren

   

  Ook Avia–renner Jonas De Permentier (Sinaai) reed in Denderhoutem. Van in de eerste ronde vloog hij er met twee Hollanders al duchtig in. “Ik wou absoluut mee zijn in de goede vlucht. Maar die kwam pas tot stand in de voorlaatste ronde. Spijtig genoeg was ik niet mee.Ik had al iets te veel pijlen verschoten. Ik voel nochtans dat de conditie begint te verbeteren.” En dat is voor de Sinaainaar wel belangrijk want hij wil zich op het PK in Iddergem zeker laten zien.”Hopelijk heb ik dan het geluk dat ik mee ben.”zo besloot de nieuweling. Hij werd in Denderhoutem 58ste 

  Jonas De Permentier 01(denderhoutem)

  FOTO : Jonas De Permentier voor de start in Denderhoutem

   

  In de junioreskoers van Sint-Gillis heeft Valentijn Martens (Hudiko Waasland) uit Stekene enkele keren geprobeerd om weg te geraken uit het peloton. Dat lukte niet zodat hij in het peloton eindigde en buiten de prijzen viel.

  Valetijn Martens 01
  FOTO : Valentijn Martens voor de start in Sint-Gillis-Waas

  Matthias Van de Velde (Hamme) van het Josan Team, behaalde in Houffalize een 5de plaats bij de 13 jarige aspiranten mountainbike. Er waren 19 deelnemers met daarbij enkele sterke buitenlanders

  Thomas Van de Velde werd 7de nadat hij was opgehouden door een valpartij die voor hem gebeurd was. Zo moest hij van de 20ste plaats nog terug proberen komen naar voor. Het lukte hem aardig en eindigde bij de miniemen van 11 jaar  nog 7de.

  VAN DE VELDE mtb 1 MATTHIAS_290x300
  Foto : Matthias Van De Velde
  VAN DE VELDE mtb Thomas_300x274
  Foto : Thomas Van De Velde


   

  Jeroen Van De Vijver (Hudiko Waasland) uit Eksaarde heeft vandaag deelgenomen aan de Visa Chronchallenge in Waregem.

  Een Mountainbikerit van 100 km.

  In de categorie -18jaar is Jeroen knap derde geworden.  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  22-04-2007 om 23:16 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELITE ZONDER CONTRACT EN BELOFTEN TE HERFELINGEN VAN ZONDAG 22/04/2007

  ELITE ZONDER CONTRACT EN BELOFTEN TE HERFELINGEN

   

  Vandaag koers te Herfelingen , 119 km over 17 ronden , een redelijk golvende omloop op vlot berijdbare wegen. 78 deelnemers zetten om 15u00 aan en Cedric Koppen (KSV Deerlijk) uit Beveren kon onmiddellijk zijn aanvalslust niet bedwingen. Onder zijn impuls wisten acht renners zich de eerste ronde af te scheiden , onder hen o.m. Tony Bracke.

  Het was evenwel nog te vroeg en ditzelfde gold voor de talloze ontsnappingspogingen welke de volgende ronden op touw gezet werden.

  In de zevende ronde werd het ernst toen Danny Verelst zijn duivels ontbondt. zeven renners konden aansluiten waaronder Gawlik Adam , Leveille Stephane, Dymovskikh Alexandr,  Terweduwe Kenny , Colson Tom, Annendijck Andy en Sluys Johan. De acht draaiden goed rond. seconde per seconde reden ze weg van het peloton om een maximale voorsprong van ruim 2 minuten uit te bouwen.Achter hen werd er nochtans voortdurend gekoerst. Uiteindelijk kon op vijf ronden van het einde een groep van 22 renners zich vrijmaken uit het peloton. Thibault Koppen (KSV Deerlijk) uit Beveren die al de hele dag zeer bedrijvig was bekocht op dat moment zijn gul geleverde inspanningen en kon zijn wagentje net niet aanpikken. Met een tiental andere renners waar onder eveneens zijn broer Cedric Koppen en Geert Smet konden ze toch voldoende snelheid houden zodat zij de wedstrijd over de ganse afstand mochten uitrijden ( Cedric werd 33ste en Thibault 38ste)

  Ondertussen zat men vooraan niet stil. Op vijf ronden van het einde demareerde Danny Verelst. Lange tijd verwierf hij amper 15 sec. Zijn overige medevluchters lieten niet begaan tot Adam Gawlik met een scherpe demarage het groepje uiteenspleet en in één ruk tot bij Verelst reed. Samen zetten ze vrij vlot de rest op grote achterstand. Op de eindrush van Danny Verelst had Gawlik evenwel geen antwoord. Dus eerste Danny Verelst. Voor de overige ereplaatsen werd het nog best spannend. de zes waren ondertussen uiteengevallen in een groepje van twee en een groepje van vier , dit terwijl de achtervolgende groep met rasse schreden naderde. Leveille en Dymovskikh werden afgescheiden derde en vierde. In de laatste rechte lijn viel de groep de overige vier vroege vluchters op de nek. enkel een uitstekende Anthony Vandenberghe uit Sinaai (schitterend na drie weken ziekte) kon hieruit nog enig profijt halen door beslag te leggen op de zesde plaats , na Kenny terweduwe , doch voor Colson Tom, Annendijck Andy en Sluys Johan en de rest van de groep.

  Met dank aan Alain Koppen.

  22-04-2007 om 23:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAMES ELITE EN JUNIORES TE HOOGSTRATEN-WORTEL VAN ZONDAG 22/04/2007

  JUNIORES  SPELEN BAAS BIJ DAMES IN WORTEL

   

  WORTEL DRUYTS DHOORE

  FOTO: De juniores Kelly Druyts en Jolien D’Hoore houden dames elite achter hen.


  Te Hoogstraten-Wortel schreven er zich 119 Dames Elite en Juniors in voor de Grote Prijs Van Herck - Rijkevorsel.

  Cindy De Schepper (Sint-Gillis-Waas), Ilse Fiers (Waasmunster), Natasja Nobels (Dendermonde), Annelore Ost (Dendermonde), Cindy Vandermeulen (Stekene) en Sofie Verdonck (De Klinge) waren present als  Wase streekrensters.

  Van in het begin werd er al fel gekoerst. Na enkele ronden kregen we een aanval gelanceerd door Jolien D'Hoore en Elisabeth Armitsteen (Gbr). Zij begrepen elkaar goed maar kregen even later het gezelschap van Sara Carrigan (Aus) en Lensy Debboudt.Zo kregen we 4 leidsters.

  Zij draaiden goed rond. In de 8ste van de 25 af te leggen ronden kwam Helen Wyman (Gbr) vooraan aansluiten. Zij bleven met een kleine voorsprong op het peloton doorrijden. In de 12de ronde kwamen Kelly Druyts en Emma Johansson de 5 vergezellen. Met 7 op kop dus. Zij begrepen elkaar heel goed en bouwden hun voorsprong langzaam uit.

  Latoya Brulee probeerde de sprong nog te wagen maar bleef hangen op ongeveer 50 m. De 7 zouden dan ook in de spurt uitmaken wie  er met de bloemen naar huis mocht. Het werd een boeiende spurt gewonnen door juniore Kelly Druyts voor een andere juniore Jolien D'Hoore en de Engelse Elisabeth Armitsteen. De dames juniors haalden een mooi resultaat in een mooie wedstrijd.

  Sofie Verdonck werd 18de, Natasja Nobels 22ste en Ilse Fiers 23ste

   

  22-04-2007 om 22:45 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JUNIORES TE SINT-GILLIS-WAAS VAN ZONDAG 22/04/2007

  Juniores te Sint-Gillis-Waas

   

  Tweede zege voor Stijn Steels.

   

  ST GIL steels bloemen bew

  Winnaar Stijn Steels , de neef van Tom Steels.


  In de spreekkamer van dokter Coucke schreven 106 juniores in voor de organisatie die op de schouders rustte van ma, pa en de familie van junior Laurens Coucke. De afgevaardigde van WBV merkte op, toen een renner zich inschreef,  “zo goedkoop ben je nog niet naar de dokter geweest.” … Een uniek wielerfeest werd het in de Sint-Niklaasstraat en het talrijke publiek feestte mee. Bovendien werd geld bijeengebracht voor een goed doel.

  Er moesten 11 ronden van 8 km worden gereden. Onmiddellijk werd er aangevallen. Ook al was het véél te vroeg, Nicolas Vereecken kreeg Joeri Goddaert, Evert Dehandschutter, Michaël Calluy en Jens Van Landeghem mee. Een aanval die voor peper en zout telde want ze werden gauw ingelopen. Toen een eerste premie van 10 euro er aan kwam, zorgde Pieter Cordeel dat zich uit de voeten maakte en hij kwam alleen door na 2 ronden. Premie op zak gestoken, en dan weer ingelopen.

  Daarna was het de beurt aan Julien Ertveldt om het alleen te gaan proberen. Het lukte niet maar toch bleef Ertveldt het gebeuren zowat leiden. Het was echt voelbaar dat er wat ging gebeuren. Eerst namen zes renners een lichte voorsprong maar er kwam de reactie van een ander zestal. Ze kwamen samen en een kopgroep van twaalf was gevormd. Enkel Nicolas Vereecken kon de eer van het Waasland redden, verder waren mee: Bernd Van Snick, Stijn Steels die we gerust een halve  Waaslander durven noemen, Kenny De Wilde, Benjamin Willems, Wim Dennissen, Michaël Calluy, Kenneth Verhoeven, Julien ertveldt en de buitenlanders de Bulgaar Evgeni Panayotov en de Nedrelanders Sander Stiegelis en Damien Spiering.

  Er zaten heel wat favorieten in en daarom geloofden we in deze ontsnapping. Toch bleef het heel lang maar zus en zo omdat de voorsprong nooit boven de halve minuut ging. Maar op het ogenblik dat vooraan ontsnappingspogingen werden opgezet en zo de snelheid de hoogte in ging, was het peloton verloren.Stijn Steels probeerde het meermaals maar werd steeds terug gegrepen.

  In de voorlaatste ronden reed Steels dan weg met Nicolas Vereecken maar hoe sterk dit tweetal samen ook was, ze bleven niet voorop. Bijna een ronde reden ze met iets van een 10 sec voor de anderen.

  Ook Berd Van Snick en Wim Dennissen wilden de plaat nog poetsen. Tevergeefs. Het kwam tot een spurt met twaalf. Fraai kijkstuk was dat. Stijn Steels toonde zijn spurtersbenen en de toch wel sterke Nederlander Spierings én Nicolas Vereecken kwamen wat te kort. “Die mannen waren sneller en mijn versnelling sloeg ook nog eens over.”; aldus Nicolas Vereecken na afloop.

  Voor Stijn Steels was het een tweede zege van het seizoen nadat hij eerder al in Koolskamp won. Over het verloop zei hij:

  -“ De allerbesten waren mee vooraan maar het peloton gaf nooit af en daardoor moesten we blijven hard rijden. Enkele bij ons probeerden wel voor afscheiding te zorgen maar dat lukte niet. Ik zelf heb misschien wel vijf, zes keer geprobeerd om weg te geraken. Ik sloeg wel een gat maar Damien Spierings was zeer sterk en reed het dicht.”

  En dan kwam die prachtige spurt er aan. “ Dat ik het in de spurt zou halen was helemaal niet zeker want Spiering en Stiegelis waren vlugge mannen  en Vereecken was supersnel. Daarom ook dat ik meermaals heb geprobeerd om weg te geraken.”

  Maar Steels haalde het toch: “Ik koers graag in het Waasland en behaal hier altijd sterke uitslagen. Er woont hier ook heel wat familie  van mij en mijn grootmoeder is afkomstig van Sint-Gillis.”  

  Laurens Coucke, de man om wie het allemaal ging, eindigde 22ste. “ Ik ben maar een beetje content, ik was graag wat dichter geweest, maar ja, er waren er twaalf weg en om het gat dicht te rijden was ik niet goed genoeg. En een koers voor eigen deur bezorgde ook wat meer stress. Het was hier wel een goed parcours en er is hard gereden.”

  ST GIL inschr dr spreekk bew

  FOTO: De inschrijving in de spreekkamer van de dokter.

  ST GIL voor start jun bew

  Vóór de start met WBV-afgevaardigde William Vettenburg die naar de wagen stapt.


  Bron : FLOR VAN DE VELDE

   


  22-04-2007 om 22:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 22/04/2007

  ZATERDAG 21/04/2007

  GEEL - Aspiranten 13 jaar - 62 deelnemers
  .
  Reeks B : 31 deelnemers - 13 jaar 
  De Melseelse aspirant, Tom Van Dam (WAC-Team) werd in Geel 3de. Er waren 62 deelnemers bij de 13-jarigen en Tom zat in de B-reeks met 31 jongeren.  Jasper Dylan ontsnapt er na 1 ronde achternagezeten door vijf achtervolgers.   Het werd toch een  spannende peloton sprint waarin de jonge Waaslander zich toonde.

   

  Valentijn Martens (Stekene) zette zaterdag aan in een Junioreswedstrijd in Ruddervoorde. Er waren 87 renners aan de start. Het was en snelle en spannende wedstrijd omwille van de vele hoge premies. Valentijn was in de eerste koershelft 2 ronden mee in de aanval met vier maar pakte tweemaal nipt naast een premie.

  Brain Ligneel was de uiteindelijke winnaar. Hij kwam alleen binnen en in de pelotonsprint was Valentijn 10e om zo op de 15e plaats te eindigen.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  22-04-2007 om 09:58 geschreven door kenny


  21-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING - W.A.O.D. TE DOORSLAAR VAN ZATERDAG 21/04/2007

  Proficiat aan PATRICK BOLSSENS uit Kieldrecht met zijn 3° Seizoenszege in de Catg.D

  Patrick Bolssens 01
  ZATERDAG 21/04/2007 - DOORSLAAR - W.A.O.D.
  CATG. A / B ( 85 deelnemers)
  1. Christophe Vandenberghe winnaar A
  4. Fabien Hanssens winnaar B
  5. Michel Thierens uit Elversele (B2)
  8. Peter Van Havere uit Burcht (A4)
  11. Sven Van Hoyweghen uit Puivelde (A7)
  12. Etienne Claus uit Hamme (B5)
  14. Michael Van De Casteele uit Stekene (A8)
  16. Ben Verburgt uit Hoboken (A9)
  22. Pascal Dobbelaer uit Stekene (B9)
  24. Tom Van Osselaer uit Melsele (A15)
  26. Filip Troubleyn uit Temse (A16)
  27. Alex Goossens uit Vrasene (B11)
  30. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B14)

  CATG. C / D
  1. PATRICK BOLSSENS uit Kieldrecht winnaar D
  2. Walter De Veerman winnaar C
  5. André Geertsom uit St.Niklaas (D3)
  15. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C7)
  28. Roger Schuurman van L.O. (C14)

  CATG. E / E+
  1. Florent De Leersnijder winnaar E+
  4. Helmuth Tas winnaar E
  10. Fons Van Raemdonck uit Beveren (E+4)
  26. Paul Van Cleemput uit St.Niklaas (E20)

  Fons Van Raemdonck 27 
  Foto : Links Fons Van Raemdonck uit Beveren

  CATG. F1
  1. Luc Snels
  2. Karel Andries uit Schoten
  7. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  8. Dirk De Cauwer uit Hamme
  21. André Syvertsen uit Stekene
  29. Freddy De Blick uit Beveren

  21-04-2007 om 23:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING MACHUIT VAN ZATERDAG 21/04/2007
  Onder leiding van Gilbert De Paepe , Leo Mares en Joris De Jonghe vertrokken Zaterdagmorgend om 09H00 thv Café Machuit te Zwijndrecht 26 POLDERRENNERS voor de trainingsrit via Koewacht door de Polders Van Saeftinghe.
  Het kopwerk werd gedaan door o.a. Leo Mares , Joris De Joghe , Gilbert De Paepe , Wim De Gruyter enz.....
  De totale afstand bedroeg 85 Km.
  Wie reden zoal mee : Gilbert De Paepe , Leo Mares , Joris De Jonghe , Marc Van Puymbroeck , Davy Van Puymbroeck , Patrick De Koninck , Nicky David , Gregory Franckaert , Cindy Vandermeulen , Dirk Cleys , Franky Weemaes , Eric D'Hooghe , Wim De Gruyter , Jan Ryckbosch , Chris Van Cleemput , Jos Van Raemdonck , Bart Van Der Veken , ...............en Kenny Janssens.

  21-04-2007 om 12:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 21/04/2007
  ZATERDAG 21/04/2007 - BEVER (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 113 Km - 02h42min
  Aantal deelnemers : 102
  1. Valentin Iglinskiy
  13. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T) op 39"
  19. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T) op 55"
  35. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T) op 3'52"
  38. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T)
  72. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)
  84. Steven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)

  21/04/2007 - VLISSEGEM-DE HAAN (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 112 Km - 02h31min
  Aantal deelnemers : 84
  1. Nico Kuypers
  17. Koen Van De Velde uit Belsele (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 2'15"
  23. Mano Schouten uit De Klinge (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 3'15"
  28. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel) op 3'55"

  21/04/2007 - HERFELINGEN (VB) - Juniores - 91 Km - 02h17min
  Aantal deelnemers : 73
  1. Frederik Backaert
  17. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T) op 52"
  24. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)

  21/04/2007 - RUDDERVOORDE BALIEBRUGGE (W) - Juniores - 82 Km - 02h01min
  Aantal deelnemers : 87
  1. Brian Ligneel
  15. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland) op 25"

  21/04/2007 - ST.JORIS WEERT (VB) - Juniores - 85,8 Km - 02h14min
  Aantal deelnemers : 
  1. Ruben Engelen
  5. Davy Staes uit St.Niklaas (Josan Mercedes C.T)

  21/04/2007 - DENDERHOUTEM (O) - Nieuwelingen - 59 Km - 01h30min
  Aantal deelnemers : 92
  1. Joeri Stallaert
  9. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  19. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) op 52"
  23. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
  42. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)
  56. Nigel Lindemann uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  58. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia C.T)

  21/04/2007 - OTTERGEM (O) - Nieuwelingen - 66 Km - 01h35min
  Aantal deelnemers : 73
  1. Jeppe Nielsen
  17. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
  54. Bjorn Verhoeven uit Wetteren (Hudiko Waasland) 

  21-04-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  20-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 20/04/2007

  Cornu knap vijfde in tijdrit Tour de Georgia

  Donderdag 19-04-2007


  WALKER COUNTY
  - De vierde etappe in de Tour de Georgia werd vandaag als individuele tijdrit over 30,4 kilometer gereden. Na de overwinning en de vijfde plaats van Meersman en Seeldraeyers in de rit van gisteren, was het vandaag aan een andere jonge Belg om zich in de schijnwerpers te fietsen. Vakspecialist en regerend wereldkampioen tijdrijden bij de beloften Dominique Cornu uit Beveren klokte in Walker County de vijfde tijd en kwam met zijn 46'32" aardig in de buurt van specialisten als Zabriskie en Leipheimer. Die laatste won de tijdrit overigens voor Zabriskie en Nathan O'Neill. Janez Brajkovic is de nieuwe leider in het algemene klassement.

  Tour de Georgia 2007: Uitslag rit 4

  1. Levi Leipheimer (USA - Discovery Channel) 44'51"
  2. David Zabriskie (USA - Team CSC) 41"
  3. Nathan O'Neill (Aus - Health Net)1'18"
  4. Thomas Danielson (USA - Discovery Channel) 1'31"
  5. Dominique Cornu (Bel - Predictor-Lotto) 1'41"

  Bron : Cyclingnews

  20-04-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  19-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZATERDAG 21 EN ZONDAG 22 APRIL 2007

  Zaterdag 21 April 2007 - DOORSELAAR – Café Smesken - Doorslaardorp 42

   Locatie Doorslaardorp - Doorslaar  

  G+ en G   13:00          49 km        7 Ronden

  F2             13:02         49 km        7 Ronden

  F1             14:30         56 km        8 Ronden 

  E en E+    14:32         56 km         8 Ronden

  C D           16:15         63 km        9 Ronden

  A B           16:17         63 km        9 Ronden

   

   

  Zondag 22 April 2007 - HEUSDENCafé Pallieter - Steenvoordestraat 2

   Locatie Steenvoordestraat - Heusden  

  G+ en G   14:00         50 km       10 Ronden

  F2             14:02         50 km       10 Ronden

  F1             15:30         55 km       11 Ronden 

  E en E+     15:32        55 km       11 Ronden

  C D           17:10         65 km       13 Ronden

  A B           17:12         65 km       13 Ronden

  19-04-2007 om 21:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 21 EN ZONDAG 22 APRIL 2007

  ZATERDAG 21 April - LEDE - Krommen-elleboogstraat 2A -  Café Ronkenburg

  E-cat 13h00
  GF-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h00
  B-cat 16h01


  ZONDAG 22 April - OPBRAKEL - Sint-Martensstraat – Voetbalkantine (Kleedkamers en douches)
  2de rit VWF-GEDITROFEE


  E-cat 13h00

  GF-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h00
  B-cat 16h01

  19-04-2007 om 21:49 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN DONDERDAG 19/04/2007

  NIEUWS VAN HET WAC-TEAM

   

  In Deftinge reden miniemen en aspiranten hun wedstrijdjes.Bij de miniemen behaalde Maxim Van Hiel (Nieuwkerken) meteen een 4de plaats.

   Bij de aspiranten werden Julia Verwulgen (Wachtebeke) 2de, Stephen Cuyken (Nieuwkerken) 3de, Glenn Rotty (Sint-Pauwels)  7de en Tom Van Dam (Melsele)werd 13de.

  Michiel Van Steerteghem (Nieuwkerken) werd slachtoffer van een valpartij in de laatste honderden meters. Gelukkig zonder veel erg.

   

  Bij de nieuwelingen in Beveren reed Joeri Persoon (Stekene) naar een 3de plaats.

  Bij de junioren kwam Carl Van Osselaer (Zwijndrecht) met zijn eerste premie naar huis van de wedstrijd in Tielt. De anderen hadden ofwel pech of reden hun wedstrijd niet uit. Frederic De Graef (Hamme) heeft zijn vergunning nu ook aangevraagd zodat we met 5 Oost-Vlaamse junioren zijn

   

  Thimothy Van Heurck (Linkeroever) is op stage geweest naar de Provence en hoopt stilaan klaar te zijn om de wedstrijden bij de Beloften tot een goed einde te brengen.

   

  De woensdagnamiddagtrainingen bereiken 95 % van de Wase WAC-renners zodat ze steeds met 10 tot 14 actieve renners zijn.  

  Bij de aspiranten en miniementrainingen lijkt het telkens een invasie op het dorpsplein te Vrasene. Nu kunnen ze door de grote getallen, de groep makkelijker opsplitsen naargelang het niveau van de renner of renster zodat iedereen optimaal kan trainen.

  Volgende woensdag wordt er daar om half zeven een foto genomen van de miniemen en aspiranten om op het affiche te zetten van de  miniemenwedstrijden in Sint-Niklaas. 

  Zaterdag rijden de WAC- miniemen en aspiranten in de scholentrofee in Geel. Dat is een onderdeel van de opleiding.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  19-04-2007 om 20:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJD-PROGRAMMA VAN CEDRIC EN THIBAULT KOPPEN UIT BEVEREN !!!!

  Programma van Cedric en Thibault Koppen

   

  Zaterdag laatste wedstrijd van het basketbalseizoen : 11:15 Basics Melsele tegen BBC Geel

  (Zowel Cedric als Thibault spelen Basket bij Melsele)

   

  Zondag 22/04/2007 wielerwedstrijd te HERFELINGEN (VB) - 1.12B - ind.reg.wedstr.(100-120 km) Elite z.c./U23 - 119 km - 17 x 7 km

  Het volgende weekend :

   

  Zaterdag 28/04/2007 SINT JORIS WEERT (VB) - 1.18 Open (Am./Mast./B.El.zc/B.U23) - 94 km - 10 x 9.4 km

  Dinsdag 1/05/2007 GLABBEEK (VB) - 1.12B - ind.reg.wedstr.(100-120 km) Elite z.c./U23 - 116,8 km - 16 x 7.3 km

  En dan naar het provinciaal kampioenschap

  Zondag 6/05/2007 OOSTERZELE (O) - 1.13 U23 - Provinciaal Kampioenschap - 156 km - 12 x 13 km

  Bron : Alain Koppen

  19-04-2007 om 20:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHW OP ZOEK NAAR ANDERE LOCATIE VOOR ASPIRANTEN-WEDSTRIJD TE 2008 !!!!

  CHW MOET IN 2008 VERHUIZEN MET DE ASPIRANTEN

   

  Het Comité ter Heropleving van de Wielersport organiseert op ZONDAG 13 MEI weer een namiddag vol koers voor aspiranten. Al een jaar of vijf ligt er een omloop in de Cortewallewijk met aankomst ter hoogte van het station. Elk jaar is het daar een prettig gebeuren. Maar vorige dinsdag zijn mannen van de Oost-Vlaamse Jeugdcommissie naar de omloop komen kijken om hem te keuren.

  Nadat het CHW vijf jaar heeft mogen inrichten is er plots niets meer goed aan de omloop. Weliswaar heeft de gemeente nog maar eens een hindernis aangebracht in de Cortewalledreef waardoor de weg er fel is versmald maar toch kunnen de renners er nog wel veilig door. Eigenlijk is het ook wel jammer te noemen dat de overheid bij de aanleg van versmallingen, nooit aan wielerkoersen denkt!

  Maar de mannen van de jeugd vonden de omloop te klein, te veel bochten, op sommige plaatsen te smal. Het smalste deel is 3 meter en volgens het reglement is die breedte het minimum dat toegelaten is. De voorbije jaren verliep alles naar wens.

  Hoe dan ook, op 13 mei gaan de wedstrijden zeker door maar volgend jaar is het gedaan. Het CHW–bestuur is helemaal niet te spreken over het besluit van WBV.

  Voorzitter William Vettenburg: “We mogen alleen nog inrichten voor miniemen. Het is ver gekomen dat een afvaardiging van de bond, nu gaat verkondigen aan een inrichter die 35 jaar bestaat en meer dan 520 wedstrijden op de naam staan heeft , wat hij moet gaan inrichten!”

  Bij het CHW ervaren ze nu dat WBV vrij dictatoriaal over komt. Misschien moet de reden van de afkeurende ingreep gezocht worden in, naar ze zelf zeggen, het feit dat er te veel aanvragen zijn voor aspirantenkoersen en er daarom een paar zullen moeten verdwijnen??

  Voorzitter Vettenburg: ”Sorry, maar ik ben daarover verbitterd! We geven echter de moed niet op. Zo snel gaan ze nog niet van ons af zijn. We gaan voor 2008 een andere locatie zoeken.”     

  Ondertussen is alles klaar voor de wielerhoogdag van Zondag 13 mei!                    

  ASPI BEV bew marcel_350x263

  FOTO: Boegbeeld van het CHW, stichter Marcel Van Kerckhove, vóór de start van een reeks aspiranten aan het Stationsplein.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  19-04-2007 om 20:07 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!