.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
Aangepast zoeken
WEBSITES
 • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
 • SHIMANO
 • HET WEER ONLINE
 • W.B.V.
 • WIELRENNEN
 • DE WIELERSITE
 • CYCLING NEWS
 • PAGINA WIELRENNEN
 • JENS TUMMELEER - SPORTUMONIA
 • CHW BEVEREN
 • MG SPORTS & BIKEFITTING
 • MOTION FIETSANALYSE
 • NOENS ERIC
 • CYCLING.TV
 • .
  .
  .

   

  zelf banners maken
  TopSiteGuide banner banner maken gratis
  DE POLDERRENNERS

  POLDERRENNERS
  22-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING - W.A.O.D. TE HEUSDEN VAN ZONDAG 22/04/2007
  Proficiat aan KAREL ANDRIES uit Schoten met zijn 2° Seizoenszege in de Catg.F1.

  ZONDAG 22/04/2007 - HEUSDEN (Destelbergen) - W.A.O.D.
  CATG. A / B
  1. Kristof Muys winnaar B
  5. Koen Demuynck winnaar A
  8. Robby De Roos uit Moerbeke (A3)
  12. Ben Verburgt uit Hoboken (A7)
  20. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B10)

  CATG. C / D
  1. Franky Van Oyen winnaar C
  3. Kenny De Maerteleire winnaar D
  4. Wim Heyndrickx uit Vrasene (C3)
  13. Etienne Claus uit Hamme (C6)
  16. Dirk Mathijs uit Gentbrugge (C8)
  17. Kenny Janssens uit Zwijndrecht (C9)
  Wim Heyndrickx (Heusden)
  Foto : Wim Heyndrickx uit Vrasene
  Kenny Janssens (Heusden 04)
  Foto : Links in het blauw Kenny Janssens uit Zwijndrecht.

  CATG. E / E+
  1. Wim De Waal winnaar E
  5. Florent De Leersnijder winnaar E+
  9. Paul Van Cleemput uit St.Niklaas (E6)

  CATG. F1
  1. KAREL ANDRIES uit Schoten
  2. Adrien Maes uit Melsele
  4. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  18. Dirk De Cauwer uit Hamme
  Karel Andries (Heusden)
  Foto : Vooraan winnaar Karel Andries uit Schoten
  Adrien Maes 05 (heusden)
  Foto : Adrien Maes uit Melsele die knap tweede werd.

  Met dank voor de foto's aan Karel Andries en Anne-Marie De Ridder.

  22-04-2007 om 23:59 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 22/04/2007

  Jimmy Segers (St.Gillis-Waas) reed voor Hoop op Zegen in Denderhoutem waar 92 deelnemers waren. Niettegenstaande zijn arm in verband lag na een valpartij in Beveren, reed hij er een stevige koers. Meermaals probeerde hij weg te geraken maar het lukte niet. Uiteindelijk was hij mee met de goede vlucht van elf. “Ik werd 9de en zat iets te ver van achter om dichter te zijn”, aldus de steeds maar sterker wordende Sint-Gillisnaar.

  Jimmy Segers 01 (elleboog)

  Foto: Jimmy met een verband aan de elleboog na de val in Beveren

   

  Ook Avia–renner Jonas De Permentier (Sinaai) reed in Denderhoutem. Van in de eerste ronde vloog hij er met twee Hollanders al duchtig in. “Ik wou absoluut mee zijn in de goede vlucht. Maar die kwam pas tot stand in de voorlaatste ronde. Spijtig genoeg was ik niet mee.Ik had al iets te veel pijlen verschoten. Ik voel nochtans dat de conditie begint te verbeteren.” En dat is voor de Sinaainaar wel belangrijk want hij wil zich op het PK in Iddergem zeker laten zien.”Hopelijk heb ik dan het geluk dat ik mee ben.”zo besloot de nieuweling. Hij werd in Denderhoutem 58ste 

  Jonas De Permentier 01(denderhoutem)

  FOTO : Jonas De Permentier voor de start in Denderhoutem

   

  In de junioreskoers van Sint-Gillis heeft Valentijn Martens (Hudiko Waasland) uit Stekene enkele keren geprobeerd om weg te geraken uit het peloton. Dat lukte niet zodat hij in het peloton eindigde en buiten de prijzen viel.

  Valetijn Martens 01
  FOTO : Valentijn Martens voor de start in Sint-Gillis-Waas

  Matthias Van de Velde (Hamme) van het Josan Team, behaalde in Houffalize een 5de plaats bij de 13 jarige aspiranten mountainbike. Er waren 19 deelnemers met daarbij enkele sterke buitenlanders

  Thomas Van de Velde werd 7de nadat hij was opgehouden door een valpartij die voor hem gebeurd was. Zo moest hij van de 20ste plaats nog terug proberen komen naar voor. Het lukte hem aardig en eindigde bij de miniemen van 11 jaar  nog 7de.

  VAN DE VELDE mtb 1 MATTHIAS_290x300
  Foto : Matthias Van De Velde
  VAN DE VELDE mtb Thomas_300x274
  Foto : Thomas Van De Velde


   

  Jeroen Van De Vijver (Hudiko Waasland) uit Eksaarde heeft vandaag deelgenomen aan de Visa Chronchallenge in Waregem.

  Een Mountainbikerit van 100 km.

  In de categorie -18jaar is Jeroen knap derde geworden.  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  22-04-2007 om 23:16 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELITE ZONDER CONTRACT EN BELOFTEN TE HERFELINGEN VAN ZONDAG 22/04/2007

  ELITE ZONDER CONTRACT EN BELOFTEN TE HERFELINGEN

   

  Vandaag koers te Herfelingen , 119 km over 17 ronden , een redelijk golvende omloop op vlot berijdbare wegen. 78 deelnemers zetten om 15u00 aan en Cedric Koppen (KSV Deerlijk) uit Beveren kon onmiddellijk zijn aanvalslust niet bedwingen. Onder zijn impuls wisten acht renners zich de eerste ronde af te scheiden , onder hen o.m. Tony Bracke.

  Het was evenwel nog te vroeg en ditzelfde gold voor de talloze ontsnappingspogingen welke de volgende ronden op touw gezet werden.

  In de zevende ronde werd het ernst toen Danny Verelst zijn duivels ontbondt. zeven renners konden aansluiten waaronder Gawlik Adam , Leveille Stephane, Dymovskikh Alexandr,  Terweduwe Kenny , Colson Tom, Annendijck Andy en Sluys Johan. De acht draaiden goed rond. seconde per seconde reden ze weg van het peloton om een maximale voorsprong van ruim 2 minuten uit te bouwen.Achter hen werd er nochtans voortdurend gekoerst. Uiteindelijk kon op vijf ronden van het einde een groep van 22 renners zich vrijmaken uit het peloton. Thibault Koppen (KSV Deerlijk) uit Beveren die al de hele dag zeer bedrijvig was bekocht op dat moment zijn gul geleverde inspanningen en kon zijn wagentje net niet aanpikken. Met een tiental andere renners waar onder eveneens zijn broer Cedric Koppen en Geert Smet konden ze toch voldoende snelheid houden zodat zij de wedstrijd over de ganse afstand mochten uitrijden ( Cedric werd 33ste en Thibault 38ste)

  Ondertussen zat men vooraan niet stil. Op vijf ronden van het einde demareerde Danny Verelst. Lange tijd verwierf hij amper 15 sec. Zijn overige medevluchters lieten niet begaan tot Adam Gawlik met een scherpe demarage het groepje uiteenspleet en in één ruk tot bij Verelst reed. Samen zetten ze vrij vlot de rest op grote achterstand. Op de eindrush van Danny Verelst had Gawlik evenwel geen antwoord. Dus eerste Danny Verelst. Voor de overige ereplaatsen werd het nog best spannend. de zes waren ondertussen uiteengevallen in een groepje van twee en een groepje van vier , dit terwijl de achtervolgende groep met rasse schreden naderde. Leveille en Dymovskikh werden afgescheiden derde en vierde. In de laatste rechte lijn viel de groep de overige vier vroege vluchters op de nek. enkel een uitstekende Anthony Vandenberghe uit Sinaai (schitterend na drie weken ziekte) kon hieruit nog enig profijt halen door beslag te leggen op de zesde plaats , na Kenny terweduwe , doch voor Colson Tom, Annendijck Andy en Sluys Johan en de rest van de groep.

  Met dank aan Alain Koppen.

  22-04-2007 om 23:02 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAMES ELITE EN JUNIORES TE HOOGSTRATEN-WORTEL VAN ZONDAG 22/04/2007

  JUNIORES  SPELEN BAAS BIJ DAMES IN WORTEL

   

  WORTEL DRUYTS DHOORE

  FOTO: De juniores Kelly Druyts en Jolien D’Hoore houden dames elite achter hen.


  Te Hoogstraten-Wortel schreven er zich 119 Dames Elite en Juniors in voor de Grote Prijs Van Herck - Rijkevorsel.

  Cindy De Schepper (Sint-Gillis-Waas), Ilse Fiers (Waasmunster), Natasja Nobels (Dendermonde), Annelore Ost (Dendermonde), Cindy Vandermeulen (Stekene) en Sofie Verdonck (De Klinge) waren present als  Wase streekrensters.

  Van in het begin werd er al fel gekoerst. Na enkele ronden kregen we een aanval gelanceerd door Jolien D'Hoore en Elisabeth Armitsteen (Gbr). Zij begrepen elkaar goed maar kregen even later het gezelschap van Sara Carrigan (Aus) en Lensy Debboudt.Zo kregen we 4 leidsters.

  Zij draaiden goed rond. In de 8ste van de 25 af te leggen ronden kwam Helen Wyman (Gbr) vooraan aansluiten. Zij bleven met een kleine voorsprong op het peloton doorrijden. In de 12de ronde kwamen Kelly Druyts en Emma Johansson de 5 vergezellen. Met 7 op kop dus. Zij begrepen elkaar heel goed en bouwden hun voorsprong langzaam uit.

  Latoya Brulee probeerde de sprong nog te wagen maar bleef hangen op ongeveer 50 m. De 7 zouden dan ook in de spurt uitmaken wie  er met de bloemen naar huis mocht. Het werd een boeiende spurt gewonnen door juniore Kelly Druyts voor een andere juniore Jolien D'Hoore en de Engelse Elisabeth Armitsteen. De dames juniors haalden een mooi resultaat in een mooie wedstrijd.

  Sofie Verdonck werd 18de, Natasja Nobels 22ste en Ilse Fiers 23ste

   

  22-04-2007 om 22:45 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JUNIORES TE SINT-GILLIS-WAAS VAN ZONDAG 22/04/2007

  Juniores te Sint-Gillis-Waas

   

  Tweede zege voor Stijn Steels.

   

  ST GIL steels bloemen bew

  Winnaar Stijn Steels , de neef van Tom Steels.


  In de spreekkamer van dokter Coucke schreven 106 juniores in voor de organisatie die op de schouders rustte van ma, pa en de familie van junior Laurens Coucke. De afgevaardigde van WBV merkte op, toen een renner zich inschreef,  “zo goedkoop ben je nog niet naar de dokter geweest.” … Een uniek wielerfeest werd het in de Sint-Niklaasstraat en het talrijke publiek feestte mee. Bovendien werd geld bijeengebracht voor een goed doel.

  Er moesten 11 ronden van 8 km worden gereden. Onmiddellijk werd er aangevallen. Ook al was het véél te vroeg, Nicolas Vereecken kreeg Joeri Goddaert, Evert Dehandschutter, Michaël Calluy en Jens Van Landeghem mee. Een aanval die voor peper en zout telde want ze werden gauw ingelopen. Toen een eerste premie van 10 euro er aan kwam, zorgde Pieter Cordeel dat zich uit de voeten maakte en hij kwam alleen door na 2 ronden. Premie op zak gestoken, en dan weer ingelopen.

  Daarna was het de beurt aan Julien Ertveldt om het alleen te gaan proberen. Het lukte niet maar toch bleef Ertveldt het gebeuren zowat leiden. Het was echt voelbaar dat er wat ging gebeuren. Eerst namen zes renners een lichte voorsprong maar er kwam de reactie van een ander zestal. Ze kwamen samen en een kopgroep van twaalf was gevormd. Enkel Nicolas Vereecken kon de eer van het Waasland redden, verder waren mee: Bernd Van Snick, Stijn Steels die we gerust een halve  Waaslander durven noemen, Kenny De Wilde, Benjamin Willems, Wim Dennissen, Michaël Calluy, Kenneth Verhoeven, Julien ertveldt en de buitenlanders de Bulgaar Evgeni Panayotov en de Nedrelanders Sander Stiegelis en Damien Spiering.

  Er zaten heel wat favorieten in en daarom geloofden we in deze ontsnapping. Toch bleef het heel lang maar zus en zo omdat de voorsprong nooit boven de halve minuut ging. Maar op het ogenblik dat vooraan ontsnappingspogingen werden opgezet en zo de snelheid de hoogte in ging, was het peloton verloren.Stijn Steels probeerde het meermaals maar werd steeds terug gegrepen.

  In de voorlaatste ronden reed Steels dan weg met Nicolas Vereecken maar hoe sterk dit tweetal samen ook was, ze bleven niet voorop. Bijna een ronde reden ze met iets van een 10 sec voor de anderen.

  Ook Berd Van Snick en Wim Dennissen wilden de plaat nog poetsen. Tevergeefs. Het kwam tot een spurt met twaalf. Fraai kijkstuk was dat. Stijn Steels toonde zijn spurtersbenen en de toch wel sterke Nederlander Spierings én Nicolas Vereecken kwamen wat te kort. “Die mannen waren sneller en mijn versnelling sloeg ook nog eens over.”; aldus Nicolas Vereecken na afloop.

  Voor Stijn Steels was het een tweede zege van het seizoen nadat hij eerder al in Koolskamp won. Over het verloop zei hij:

  -“ De allerbesten waren mee vooraan maar het peloton gaf nooit af en daardoor moesten we blijven hard rijden. Enkele bij ons probeerden wel voor afscheiding te zorgen maar dat lukte niet. Ik zelf heb misschien wel vijf, zes keer geprobeerd om weg te geraken. Ik sloeg wel een gat maar Damien Spierings was zeer sterk en reed het dicht.”

  En dan kwam die prachtige spurt er aan. “ Dat ik het in de spurt zou halen was helemaal niet zeker want Spiering en Stiegelis waren vlugge mannen  en Vereecken was supersnel. Daarom ook dat ik meermaals heb geprobeerd om weg te geraken.”

  Maar Steels haalde het toch: “Ik koers graag in het Waasland en behaal hier altijd sterke uitslagen. Er woont hier ook heel wat familie  van mij en mijn grootmoeder is afkomstig van Sint-Gillis.”  

  Laurens Coucke, de man om wie het allemaal ging, eindigde 22ste. “ Ik ben maar een beetje content, ik was graag wat dichter geweest, maar ja, er waren er twaalf weg en om het gat dicht te rijden was ik niet goed genoeg. En een koers voor eigen deur bezorgde ook wat meer stress. Het was hier wel een goed parcours en er is hard gereden.”

  ST GIL inschr dr spreekk bew

  FOTO: De inschrijving in de spreekkamer van de dokter.

  ST GIL voor start jun bew

  Vóór de start met WBV-afgevaardigde William Vettenburg die naar de wagen stapt.


  Bron : FLOR VAN DE VELDE

   


  22-04-2007 om 22:14 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 22/04/2007

  ZATERDAG 21/04/2007

  GEEL - Aspiranten 13 jaar - 62 deelnemers
  .
  Reeks B : 31 deelnemers - 13 jaar 
  De Melseelse aspirant, Tom Van Dam (WAC-Team) werd in Geel 3de. Er waren 62 deelnemers bij de 13-jarigen en Tom zat in de B-reeks met 31 jongeren.  Jasper Dylan ontsnapt er na 1 ronde achternagezeten door vijf achtervolgers.   Het werd toch een  spannende peloton sprint waarin de jonge Waaslander zich toonde.

   

  Valentijn Martens (Stekene) zette zaterdag aan in een Junioreswedstrijd in Ruddervoorde. Er waren 87 renners aan de start. Het was en snelle en spannende wedstrijd omwille van de vele hoge premies. Valentijn was in de eerste koershelft 2 ronden mee in de aanval met vier maar pakte tweemaal nipt naast een premie.

  Brain Ligneel was de uiteindelijke winnaar. Hij kwam alleen binnen en in de pelotonsprint was Valentijn 10e om zo op de 15e plaats te eindigen.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  22-04-2007 om 09:58 geschreven door kenny


  21-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING - W.A.O.D. TE DOORSLAAR VAN ZATERDAG 21/04/2007

  Proficiat aan PATRICK BOLSSENS uit Kieldrecht met zijn 3° Seizoenszege in de Catg.D

  Patrick Bolssens 01
  ZATERDAG 21/04/2007 - DOORSLAAR - W.A.O.D.
  CATG. A / B ( 85 deelnemers)
  1. Christophe Vandenberghe winnaar A
  4. Fabien Hanssens winnaar B
  5. Michel Thierens uit Elversele (B2)
  8. Peter Van Havere uit Burcht (A4)
  11. Sven Van Hoyweghen uit Puivelde (A7)
  12. Etienne Claus uit Hamme (B5)
  14. Michael Van De Casteele uit Stekene (A8)
  16. Ben Verburgt uit Hoboken (A9)
  22. Pascal Dobbelaer uit Stekene (B9)
  24. Tom Van Osselaer uit Melsele (A15)
  26. Filip Troubleyn uit Temse (A16)
  27. Alex Goossens uit Vrasene (B11)
  30. Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B14)

  CATG. C / D
  1. PATRICK BOLSSENS uit Kieldrecht winnaar D
  2. Walter De Veerman winnaar C
  5. André Geertsom uit St.Niklaas (D3)
  15. Dirk Bryssinckx uit Melsele (C7)
  28. Roger Schuurman van L.O. (C14)

  CATG. E / E+
  1. Florent De Leersnijder winnaar E+
  4. Helmuth Tas winnaar E
  10. Fons Van Raemdonck uit Beveren (E+4)
  26. Paul Van Cleemput uit St.Niklaas (E20)

  Fons Van Raemdonck 27 
  Foto : Links Fons Van Raemdonck uit Beveren

  CATG. F1
  1. Luc Snels
  2. Karel Andries uit Schoten
  7. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
  8. Dirk De Cauwer uit Hamme
  21. André Syvertsen uit Stekene
  29. Freddy De Blick uit Beveren

  21-04-2007 om 23:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING MACHUIT VAN ZATERDAG 21/04/2007
  Onder leiding van Gilbert De Paepe , Leo Mares en Joris De Jonghe vertrokken Zaterdagmorgend om 09H00 thv Café Machuit te Zwijndrecht 26 POLDERRENNERS voor de trainingsrit via Koewacht door de Polders Van Saeftinghe.
  Het kopwerk werd gedaan door o.a. Leo Mares , Joris De Joghe , Gilbert De Paepe , Wim De Gruyter enz.....
  De totale afstand bedroeg 85 Km.
  Wie reden zoal mee : Gilbert De Paepe , Leo Mares , Joris De Jonghe , Marc Van Puymbroeck , Davy Van Puymbroeck , Patrick De Koninck , Nicky David , Gregory Franckaert , Cindy Vandermeulen , Dirk Cleys , Franky Weemaes , Eric D'Hooghe , Wim De Gruyter , Jan Ryckbosch , Chris Van Cleemput , Jos Van Raemdonck , Bart Van Der Veken , ...............en Kenny Janssens.

  21-04-2007 om 12:05 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 21/04/2007
  ZATERDAG 21/04/2007 - BEVER (VB) - Elite zonder Contract + Beloften - 113 Km - 02h42min
  Aantal deelnemers : 102
  1. Valentin Iglinskiy
  13. Jurgen De Deyn uit Wichelen (Rudyco C.T) op 39"
  19. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T) op 55"
  35. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T) op 3'52"
  38. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T)
  72. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)
  84. Steven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)

  21/04/2007 - VLISSEGEM-DE HAAN (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 112 Km - 02h31min
  Aantal deelnemers : 84
  1. Nico Kuypers
  17. Koen Van De Velde uit Belsele (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 2'15"
  23. Mano Schouten uit De Klinge (Wimi Games-St.Martinus-Kerksken) op 3'15"
  28. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel) op 3'55"

  21/04/2007 - HERFELINGEN (VB) - Juniores - 91 Km - 02h17min
  Aantal deelnemers : 73
  1. Frederik Backaert
  17. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T) op 52"
  24. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)

  21/04/2007 - RUDDERVOORDE BALIEBRUGGE (W) - Juniores - 82 Km - 02h01min
  Aantal deelnemers : 87
  1. Brian Ligneel
  15. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland) op 25"

  21/04/2007 - ST.JORIS WEERT (VB) - Juniores - 85,8 Km - 02h14min
  Aantal deelnemers : 
  1. Ruben Engelen
  5. Davy Staes uit St.Niklaas (Josan Mercedes C.T)

  21/04/2007 - DENDERHOUTEM (O) - Nieuwelingen - 59 Km - 01h30min
  Aantal deelnemers : 92
  1. Joeri Stallaert
  9. Jimmy Segers uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
  19. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren) op 52"
  23. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
  42. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)
  56. Nigel Lindemann uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
  58. Jonas De Permentier uit Sinaai (Avia C.T)

  21/04/2007 - OTTERGEM (O) - Nieuwelingen - 66 Km - 01h35min
  Aantal deelnemers : 73
  1. Jeppe Nielsen
  17. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
  54. Bjorn Verhoeven uit Wetteren (Hudiko Waasland) 

  21-04-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  20-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 20/04/2007

  Cornu knap vijfde in tijdrit Tour de Georgia

  Donderdag 19-04-2007


  WALKER COUNTY
  - De vierde etappe in de Tour de Georgia werd vandaag als individuele tijdrit over 30,4 kilometer gereden. Na de overwinning en de vijfde plaats van Meersman en Seeldraeyers in de rit van gisteren, was het vandaag aan een andere jonge Belg om zich in de schijnwerpers te fietsen. Vakspecialist en regerend wereldkampioen tijdrijden bij de beloften Dominique Cornu uit Beveren klokte in Walker County de vijfde tijd en kwam met zijn 46'32" aardig in de buurt van specialisten als Zabriskie en Leipheimer. Die laatste won de tijdrit overigens voor Zabriskie en Nathan O'Neill. Janez Brajkovic is de nieuwe leider in het algemene klassement.

  Tour de Georgia 2007: Uitslag rit 4

  1. Levi Leipheimer (USA - Discovery Channel) 44'51"
  2. David Zabriskie (USA - Team CSC) 41"
  3. Nathan O'Neill (Aus - Health Net)1'18"
  4. Thomas Danielson (USA - Discovery Channel) 1'31"
  5. Dominique Cornu (Bel - Predictor-Lotto) 1'41"

  Bron : Cyclingnews

  20-04-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  19-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZATERDAG 21 EN ZONDAG 22 APRIL 2007

  Zaterdag 21 April 2007 - DOORSELAAR – Café Smesken - Doorslaardorp 42

   Locatie Doorslaardorp - Doorslaar  

  G+ en G   13:00          49 km        7 Ronden

  F2             13:02         49 km        7 Ronden

  F1             14:30         56 km        8 Ronden 

  E en E+    14:32         56 km         8 Ronden

  C D           16:15         63 km        9 Ronden

  A B           16:17         63 km        9 Ronden

   

   

  Zondag 22 April 2007 - HEUSDENCafé Pallieter - Steenvoordestraat 2

   Locatie Steenvoordestraat - Heusden  

  G+ en G   14:00         50 km       10 Ronden

  F2             14:02         50 km       10 Ronden

  F1             15:30         55 km       11 Ronden 

  E en E+     15:32        55 km       11 Ronden

  C D           17:10         65 km       13 Ronden

  A B           17:12         65 km       13 Ronden

  19-04-2007 om 21:50 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 21 EN ZONDAG 22 APRIL 2007

  ZATERDAG 21 April - LEDE - Krommen-elleboogstraat 2A -  Café Ronkenburg

  E-cat 13h00
  GF-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h00
  B-cat 16h01


  ZONDAG 22 April - OPBRAKEL - Sint-Martensstraat – Voetbalkantine (Kleedkamers en douches)
  2de rit VWF-GEDITROFEE


  E-cat 13h00

  GF-cat 13h01
  C-cat 14h30
  D-cat 14h31
  A-cat 16h00
  B-cat 16h01

  19-04-2007 om 21:49 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET WAC-TEAM VAN DONDERDAG 19/04/2007

  NIEUWS VAN HET WAC-TEAM

   

  In Deftinge reden miniemen en aspiranten hun wedstrijdjes.Bij de miniemen behaalde Maxim Van Hiel (Nieuwkerken) meteen een 4de plaats.

   Bij de aspiranten werden Julia Verwulgen (Wachtebeke) 2de, Stephen Cuyken (Nieuwkerken) 3de, Glenn Rotty (Sint-Pauwels)  7de en Tom Van Dam (Melsele)werd 13de.

  Michiel Van Steerteghem (Nieuwkerken) werd slachtoffer van een valpartij in de laatste honderden meters. Gelukkig zonder veel erg.

   

  Bij de nieuwelingen in Beveren reed Joeri Persoon (Stekene) naar een 3de plaats.

  Bij de junioren kwam Carl Van Osselaer (Zwijndrecht) met zijn eerste premie naar huis van de wedstrijd in Tielt. De anderen hadden ofwel pech of reden hun wedstrijd niet uit. Frederic De Graef (Hamme) heeft zijn vergunning nu ook aangevraagd zodat we met 5 Oost-Vlaamse junioren zijn

   

  Thimothy Van Heurck (Linkeroever) is op stage geweest naar de Provence en hoopt stilaan klaar te zijn om de wedstrijden bij de Beloften tot een goed einde te brengen.

   

  De woensdagnamiddagtrainingen bereiken 95 % van de Wase WAC-renners zodat ze steeds met 10 tot 14 actieve renners zijn.  

  Bij de aspiranten en miniementrainingen lijkt het telkens een invasie op het dorpsplein te Vrasene. Nu kunnen ze door de grote getallen, de groep makkelijker opsplitsen naargelang het niveau van de renner of renster zodat iedereen optimaal kan trainen.

  Volgende woensdag wordt er daar om half zeven een foto genomen van de miniemen en aspiranten om op het affiche te zetten van de  miniemenwedstrijden in Sint-Niklaas. 

  Zaterdag rijden de WAC- miniemen en aspiranten in de scholentrofee in Geel. Dat is een onderdeel van de opleiding.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  19-04-2007 om 20:28 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJD-PROGRAMMA VAN CEDRIC EN THIBAULT KOPPEN UIT BEVEREN !!!!

  Programma van Cedric en Thibault Koppen

   

  Zaterdag laatste wedstrijd van het basketbalseizoen : 11:15 Basics Melsele tegen BBC Geel

  (Zowel Cedric als Thibault spelen Basket bij Melsele)

   

  Zondag 22/04/2007 wielerwedstrijd te HERFELINGEN (VB) - 1.12B - ind.reg.wedstr.(100-120 km) Elite z.c./U23 - 119 km - 17 x 7 km

  Het volgende weekend :

   

  Zaterdag 28/04/2007 SINT JORIS WEERT (VB) - 1.18 Open (Am./Mast./B.El.zc/B.U23) - 94 km - 10 x 9.4 km

  Dinsdag 1/05/2007 GLABBEEK (VB) - 1.12B - ind.reg.wedstr.(100-120 km) Elite z.c./U23 - 116,8 km - 16 x 7.3 km

  En dan naar het provinciaal kampioenschap

  Zondag 6/05/2007 OOSTERZELE (O) - 1.13 U23 - Provinciaal Kampioenschap - 156 km - 12 x 13 km

  Bron : Alain Koppen

  19-04-2007 om 20:20 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHW OP ZOEK NAAR ANDERE LOCATIE VOOR ASPIRANTEN-WEDSTRIJD TE 2008 !!!!

  CHW MOET IN 2008 VERHUIZEN MET DE ASPIRANTEN

   

  Het Comité ter Heropleving van de Wielersport organiseert op ZONDAG 13 MEI weer een namiddag vol koers voor aspiranten. Al een jaar of vijf ligt er een omloop in de Cortewallewijk met aankomst ter hoogte van het station. Elk jaar is het daar een prettig gebeuren. Maar vorige dinsdag zijn mannen van de Oost-Vlaamse Jeugdcommissie naar de omloop komen kijken om hem te keuren.

  Nadat het CHW vijf jaar heeft mogen inrichten is er plots niets meer goed aan de omloop. Weliswaar heeft de gemeente nog maar eens een hindernis aangebracht in de Cortewalledreef waardoor de weg er fel is versmald maar toch kunnen de renners er nog wel veilig door. Eigenlijk is het ook wel jammer te noemen dat de overheid bij de aanleg van versmallingen, nooit aan wielerkoersen denkt!

  Maar de mannen van de jeugd vonden de omloop te klein, te veel bochten, op sommige plaatsen te smal. Het smalste deel is 3 meter en volgens het reglement is die breedte het minimum dat toegelaten is. De voorbije jaren verliep alles naar wens.

  Hoe dan ook, op 13 mei gaan de wedstrijden zeker door maar volgend jaar is het gedaan. Het CHW–bestuur is helemaal niet te spreken over het besluit van WBV.

  Voorzitter William Vettenburg: “We mogen alleen nog inrichten voor miniemen. Het is ver gekomen dat een afvaardiging van de bond, nu gaat verkondigen aan een inrichter die 35 jaar bestaat en meer dan 520 wedstrijden op de naam staan heeft , wat hij moet gaan inrichten!”

  Bij het CHW ervaren ze nu dat WBV vrij dictatoriaal over komt. Misschien moet de reden van de afkeurende ingreep gezocht worden in, naar ze zelf zeggen, het feit dat er te veel aanvragen zijn voor aspirantenkoersen en er daarom een paar zullen moeten verdwijnen??

  Voorzitter Vettenburg: ”Sorry, maar ik ben daarover verbitterd! We geven echter de moed niet op. Zo snel gaan ze nog niet van ons af zijn. We gaan voor 2008 een andere locatie zoeken.”     

  Ondertussen is alles klaar voor de wielerhoogdag van Zondag 13 mei!                    

  ASPI BEV bew marcel_350x263

  FOTO: Boegbeeld van het CHW, stichter Marcel Van Kerckhove, vóór de start van een reeks aspiranten aan het Stationsplein.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  19-04-2007 om 20:07 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 18/04/2007
  WOENSDAG 18/04/2007 - SCHOTEN (A) - Elite zonder Contract + Beloften - 109 Km - 02h28min
  Aantal deelnemers : 184
  1. Ruud Aerts
  11. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden) op 14"
  42. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T) op 28"

  Stekenenaar Jarno Van Guyse van het New Heebra Lombarden team reed in Schoten de wedstrijd voor Elite zonder Contract en Beloften mee. Hij reed er 100 km in de aanval, eerst met twaalf en op 35 km van het einde sloten nog twaalf anderen aan. Hij werd 11de van de 184 deelnemers.

  “Ik probeerde veel aan te vallen maar werd telkens terug gehaald. Deze wedstrijd was als training bedoeld en ook al had ik al heel wat kilometers in de benen, ik reed nog van Schoten met de fiets huiswaarts ook!”

  18/04/2007 - DE HAAN (W) - Elite zonder Contract + Beloften - 120 Km - 02h40min
  Aantal deelnemers : 118
  1. Nico Kuypers
  2. Kevin Maene
  3. Rieno Stofferis

  Nico Kuypers wint nu ook in De Haan

   

  Bij Wielerclub Groot De Haan kwamen 118 renners aan de start onder hen ook enkele Bulgaren en Kazakken. Sander Cordeel verscheen als enige Waaslandse renner.

  De wedstrijd kwam moeilijk op gang. Talrijke pogingen draaiden op niks uit.Wel moesten er talrijke renners de rol lossen.

  In de 5de ronden gingen de Kazak Andrey Medyannikov en Stijn Hoornaert in den aanval.

  Zij bleven verschillende ronden goed ronddraaien maar ze geraakten niet echt weg.

  Ze werden dan ook terug gepakt.

  Met nog 3 ronden te gaan kregen we de beslissing. Een 10-tal renners muisden er vanonder.

  Dit waren : Nico Coucquyt, Geoffrey Demeyere, Georgi Georgiev, James Goossens, Nico Kuypers,

  Kevin Maene, Henk Mahieu, Stijn Nauwynck, Rieno Stofferis en Bart Van Speybroek.

  Zij werkten goed samen en de beslissing was gevallen.

  Rieno Stofferis pakte nog een premie van 100 euro mee.

  In de spurt om de zege was het Nico Kuypers die het makkelijk haalde voor Kevin Maene en Rieno Stofferis. Voor Nico Kuypers blijven de overwinningen smaken want hij won ook vorig weekend de 2-daagse van de Gaverstreek.

  Sander Cordeel stopte de wedstrijd op ongeveer 3 ronden van het einde.

  DE HAAN nico Kuypers sprint 18.4_350x287

  FOTO: Aankomst van Nico Kuypers

  DE HAAN Sander Cordeel 18.4_350x335

  Foto : Sander Cordeel startte in De Haan maar verdween vroegtijdig uit koers.  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  19-04-2007 om 20:00 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRIJDERS VAN SUNWEB PROJOB OP STAGE NAAR MALLORCA !!!!

  Veldrijders van Sunweb Projob Cycling Team naar Mallorca

   

  Woensdagvoormidag is het Sunweb Projob Cycling Team van Hammenaar Jurgen Mettepenningen vertrokken naar het eiland Mallorca om er in het noordelijk gelegen Alcudia het seizoen 2007-2008 voor te bereiden.

  PR-Manager Kris Van Huyneghem: “Er zijn al heel wat kilometers afgefietst de voorbije weken door onze renners, maar vandaag is de voorbereiding op het nieuwe veldritseizoen definitief gestart. Daar zullen de renners onder leiding van ploegleider Hans De Clercq een tiendaagse stage afwerken in een heerlijk lenteweertje.”

  Op zaterdag 28 april keert de ploeg terug naar België. De renners waarop komend veldritseizoen wordt gerekend zijn: Sven Vanthourenhout (Beernem), Tom Vannoppen (Oostham), Jan Verstraeten (Itegem), David Willemsens (Westmalle), Jehudi Schoonacker (Oosteeklo), Kenny Geluykens (Wechelderzande), Jan Van Dael (Mol), Kenneth Van Compernolle (Beernem), Maxim Debusschere (Dadizele) en tenslotte ook de Waaslander Steven De Caluwé (Eksaarde).

  Als ploegleiders fungeren Hans en Mario De Clercq en algemeen manager is Waaslander Jurgen Mettepenningen.

  Op 1 mei nemen de Sunweb –renners deel aan de 1 Mei-Prijs te Hoboken en op 5 mei rijden ze in het Nederlandse Overrijsel. Goed om weten is ook dat de veldrijders op woensdag 16 mei starten in de profkoers te Puivelde.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  SUNWEB jurgen mette bew

  Foto : Jurgen Mettepenningen

  SUNWEB tom bew_600x821

  Foto : Tom Van Noppen 

  Renners

  ·                   Sven Vanthourenhout

  ·                   Tom Vannoppen

  ·                   Jan Verstraeten

  ·                   David Willemsens

  ·                   Jehudi Schoonacker

  ·                   Kenny Geluykens

  ·                   Jan Van Dael

  ·                   Kenneth Van Compernolle

  ·                   Maxim Debusschere

  ·                   Steven De Caluwé

  Omkadering

  ·                   Algemeen manager: Jurgen Mettepenningen

  ·                   PR-manager: Kris Van Huynegem

  ·                   Ploegleiding: Hans De Clercq

  ·                   Ploegleiding: Mario De Clercq

  19-04-2007 om 19:48 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FAMILIE COUCKE GASTHEER IN JUNIORESWEDSTRIJD ZONDAG 22 APRIL TE ST.GILLIS-WAAS !!!!

  Junior Laurens Coucke zondag gastheer te Sint-Gillis-Waas.

   

  De junioreskoers van volgende zondag 22 april in de Sint-Niklaasstraat te Sint-Gillis-Waas is een bijzondere organisatie. Ze wordt georganiseerd door de ouders van Laurens Coucke die in deze categorie koerst. Een sportieve familie want pa, dokter Francis Coucke koerste vroeger ook en vorig jaar begon hij zowaar er terug aan bij Hoop op Zegen Beveren. Maar gezien zijn belangrijke functie als hartspecialist bleef er niet veel tijd over voor deze sport. Vandaar dat hij het nu houdt bij fietstochtjes daar waar zoon Laurens (en weldra ook aspirant Xaver) koerst. Ma Coucke baat de vooraanstaande Sauna Acapulco uit.
  De idee van een koers in te leggen aan de deur in de Sint-Niklaasstraat, kwam er reeds vorig jaar toen Laurens nog nieuweling was.

  “Wij vonden dat er zeer weinig koersen waren in het Waasland en in de eigen gemeente helemaal geen voor nieuwelingen. Na overleg met de politie en de gemeente, kregen we een omloop toegewezen hier op het Hoogeinde.”

  En die omloop zal er zondag weer zijn. De start wordt om 15u gegeven voor de deur van de Couckes in de Sint-Niklaasstraat, dan gaat het via de Baarstraat, Grouwesteenstraat, Heerweg, Doornstraat terug naar de Sint-Niklaastraat.  Er zijn 11 ronden van 8 km of  88 km.  Elke ronde zal er minstens één premie zijn.

  De inschrijving gebeurt ten huize van het gezin Coucke en de kleedkamers zijn in de sauna-accommodatie, waar de renners zich ook zullen kunnen douchen. Sauna Acapulco bestaat trouwens uit een Finse sauna, Turks stoombad, koud dompelbad en massagebad.

  De voltallige ploeg van Hoop op Zegen zal aan de start komen Ook Nicolas Vereecken start maar jammer genoeg is Pieter Cordeel niet hersteld van een val vorig weekend.

  De conditie van Laurens Coucke zelf, is naar verluid goed want er zijn geen ernstige gevolgen na de valpartij van zaterdag.

  Voor Wielerbond Vlaanderen zijn Filip Apers, Killiaan De Neef en William Vettenburg aangeduid.

  Voor een goed doel.

  De familie Coucke wil aan de wielerwedstrijd ook een goed doel koppelen. “ Ik heb contact gehad met de papa van Michiel Vandeweert, het jongetje van 9 dat progeria-patiëntje is of de ouderdomsziekte heeft”, aldus mevrouw Coucke.

  Een tijdje geleden stond hij nog in de krant toen Jean Marie Pfaff hem een cheque van 2500 € kwam overhandigen. Door progeria heeft Michiel nu al het uitzicht en het gestel van iemand van 80 jaar.  Het jongetje zal waarschijnlijk niet ouder worden dan 13 jaar.

  Hij heeft ook nog een zusje (Amber) van 14 maanden en dat kindje heeft dezelfde ziekte.  Zo zijn Godelieve en Wim Vandeweert de enige ouders ter wereld die 2 progeriakindjes hebben! Amber werd in februari 2006 geboren als een gezond kind, zo dachten de ouders. Hen was gezegd dat de kans dat ook een tweede kindje progeria kreeg, slechts 1 op 8 miljoen was.  Na enkele weken stortte de wereld van de ouders Vandeweert in, toen bleek dat ook Amber aan de verouderingsziekte leed.

  Op de wereld zouden maar een 50-tal kinderen zijn die aan de ziekte lijden.

  De familie Coucke, organisator van de junioreskoers, wil nu meewerken aan de realisatie van een reünie of een bijeenkomst van alle progeriapatiëntjes uit Europa, die door Michiel wordt opgezet. Hij was zelf ook al op veel van die bijeenkomsten tot zelfs in Amerika.

  Marleen Coucke- De Backer: “Het is dus een superdroom van Michiel om een bijeenkomst voor de 15 progeriakindjes uit Europa, in België te organiseren. Zo’n reünie kost 50.000 € en dit proberen die mensen bij elkaar te krijgen.Ik zou in ieder geval al de verkoop van de deelnemerslijsten willen schenken aan de familie. Ik wil aan de aankomst ook iets plaatsen waarin de mensen een bijdrage kunnen storten.” 

  Laurence Coucke 01

  FOTO: Laurens Coucke die zondag gastheer is in Sint-Gillis en op de achtergrond Francis Coucke.

  Bron : FLOR VAN DE VELDE

  19-04-2007 om 19:35 geschreven door kenny


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 18/04/2007
  Onder leiding van Kenny Janssens en Guy Smet vertrokken Woensdag om 14H00 thv 't Schuurke te Beveren 39 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit naar 't HELLEGAT.
  Het begin van de rit werd aangepast zodat vanaf heden aan de linkse kant van de Expressweg (op de parallelbaan) naar St.Gillis wordt gereden.
  Ook vandaag weer een heleboel nieuwe gasten en zowaar vele jonge beloftevolle renners uit het Waasland !!!!!!
  De mannen die vandaag de kar trokken waren o.a. Kenny Janssens , Guy Smet , Eric Vermeulen , Benny Vercauteren , Leo Mares , Bert De Coster enz....
  De totale afstand bedroeg 100 Km en het gemiddelde was goed voor 34,9 Km/h.
  Wie reden vandaag zoal mee :
  Guy Smet , Roberto Vercauteren , Sven Wielandt , Thibault Koppen , Ines Claes , Natasja Nobels , Jelle De Witte , Moreno De Pauw , Pieter Cordeel , Jonas Serverius , Jeroen Serverius , Jan Vlegels , Nicky David , Sander Smet , Freddy De Blick , Leo Mares , Bert De Coster , Dirk Bryssinckx , Werner Van Der Weken , Eddy Coenen , Adrien Maes , Jos Vermeulen , Eric Vermeulen , Benny Vercauteren , Dr.Frank De Winter , Filip Weemaes , Franky Wielandt , Frank Van Geystelen , Dirk Cleys , Davy Marin , Jan Vlegels (Beveren en nonkel van andere Jan Vlegels uit Kieldrecht) , collega Leo , ? ? ? ? ? en Kenny Janssens.

  P.S. Lekke band voor Dirk Cleys maar de groep moest verder rijden van Dirk !!!!!!

  19-04-2007 om 00:00 geschreven door kenny


  18-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 17/04/2007

  Onder leiding van Filip Weemaes en Alexander Hogenwijs vertrokken Dinsdagavond om 18H30 thv Buyl Sport te Beveren 40 POLDERRENNERS voor de 4de trainingsrit doorheen de WASE POLDERS. (waar onder veel nieuwe gezichten !!!)
  De tegenwind was terug van de partij in de Polder en het was dus voor de sterke mannen om het tempo te onderhouden.
  De grote rit via Grauw over Paal en terug richting Kallo werd vandaag voor de eerste keer gereden.
  Op de terugweg vanaf Paal ging het tempo omhoog en werd er af en toe al eens gedemarreerd , maar het was een jonge renner van het WAC-team die thv Prosperpolder tegen den dijk de boel in gang stak met het gevolg een splijtende demarrage van Timmy De Boes die gecounterd werd door Kenny Janssens en Wim De Gruyter.
  Meteen 3 renners weg met nog tussen de 25 en 30 kilometer te rijden en een peloton achter zich dat totaal aan flarden scheurde.
  Het was Filip Thoen die samen met Sven Wielandt thv het Deurganckdok aansloten en zowaar met 5 renners de finale in , nog 1 renner sloot aan maar moest al vlug terug lossen. (er werd fantastisch goed rondgedraaid vooraan met toch wel als zeer sterke mannen Timmy De Boes en Sven Wielandt !!!)
  Voor Wim De Gruyter ging het in de finale ook nog te hard zodat er 4 renners overbleven om het in de spurt uit te vechten.
  Kenny Janssens kreeg thv Bayer last van krampen , liet de 3 even rijden maar reed het gat zowaar terug dicht.
  Het was uiteindelijk Timmy De Boes die het haalde voor Sven Wielandt , Kenny Janssens en Filip Thoen. Zelfs Wim De Gruyter kon zijn 5de plaats nog veilig stellen , de pelotonspurt werd gewonnen door Etienne Flurie voor Philip Van Havenbergh en Jef De Batist.
  De totale afstand bedroeg 67 Km en het gemiddelde was goed voor 36,0 Km/h.
  Wie reden vandaag mee :
  Freddy Van Osselaer , Tom Van Osselaer , Filip Weemaes , Alexander Hogenwijs , Timmy De Boes , Roberto Vercauteren , Sven Wielandt , Dirk Bryssinckx , Philip Van Havenbergh , Paul Van Der Plas , Etienne Flurie , Frank Van Campenhout , Danny Heyrman , Wim De Gruyter , Kevin Van Raemdonck , Rudi Franssens , Eddy Pieters , Nico Audenaert , Filip Thoen , Kris Meerschaert , Jef De Batist , Ben Verburgt , Olaf Van Osselaer , Dirk Onghena , Luc Vermeulen , Fons Van Raemdonck , Renner WAC-Team , Luc Apers , Jan Smet ??????????? en Kenny Janssens.

  P.S. de nieuwe renners mogen gerust hun naam doormailen !!!!!

  VOLGENDE WEEK DE LAATSTE KEER OM 18H30 !!!!!!!

  18-04-2007 om 00:00 geschreven door kenny  .
  .
  .


  ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H00 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT MACHUIT
  .
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  WIELRENNERS
 • NIELS VANDYCK
 • BJÖRN COOMANS
 • KRISTOF WIELFAERT

  Osteopaat
 • JENS TUMMELEER

  PROFWIELRENNERS
 • GREG VAN AVERMAET
 • TOSH VAN DER SANDE
 • STIJN STEELS
 • MORENO DE PAUW
 • GIJS VAN HOECKE
 • PREBEN VAN HECKE
 • GERRY DRUYTS
 • OLIVER NAESEN
 • LAWRENCE NAESEN
 • NICOLAS VEREECKEN

  DUATHLETEN + TRIATHLETEN
 • KOEN MARIS

 • WIELERCLUBS
 • ETIXX QUICKSTEP
 • LOTTO SOUDAL
 • TOPSPORT VLAANDEREN
 • MARLUX-NAPOLEON GAMES
 • KSV-DEERLIJK
 • WACTEAM HOBOKEN
 • RABC - WIELERTEAM
 • W.O.O.P.
 • CYCLING TEAM MENEN
 • ILLI-BIKES CYCLING TEAM

  WIELERCLUBS
 • WIELERTEAM WAASLAND
 • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
 • RUDYCO-RIPA C.T.
 • RIJSCHOOL AH - GENTSE VELOSPORT
 • ARTEVELDE-WSV
 • NGMT C.T.
 • NHT C.T. TIELEN
 • EDEGEM B.C.
 • BALEN BC
 • ARTEVELDE-WSV

  WIELERCLUBS
 • WEBCHAIN CT
 • VANOMOBIL MTB-TEAM
 • DE SPRINTERS MALDEREN
 • DE ZONDAGRIJDERS
 • WTC ASTORIA MEERDONK

  WEDSTRIJD BONDEN
 • W.A.O.D.
 • V.W.F.
 • E.C.W.
 • F.C.W.B.
 • ARDENNE-GAUME
 • BELGIAN CYCLING SELECTION
 • V.W.V.
 • K.B.W.B.
 • O.V.W.F.

  WEBSITES
 • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
 • CATENA CYCLING
 • WIELERSPORT
 • TWC DE ZWALUW

  BEKLIMMINGEN EN COLS
 • CLIMB BY BIKE
 • LA MARMOTTE
 • COLS VAN EUROPA
 • WIELRENNERS
 • KLIMROUTES
 • V.W.B.
 • EDH

 • UCI PROTOUR
 • SPORT.BE
 • UCI PROTOUR
 • WIELRENSITE.NL
 • WIELERSCHOOL

  VELDRIJDEN
 • L.R.C
 • CYCLO-CROSS
 • FLANDRIEN

 • MOUNTAINBIKE
 • MOUNTAINBIKE
 • RONDE VAN HET WAASLAND
 • ROUTES 1
 • ROUTES 2

  NIEUWS
 • SPORZA
 • HET LAATSTE NIEUWS
 • GAZET VAN ANTWERPEN

 • MUZIEK
 • JOE FM
 • Q MUSIC
 • NOSTALGIE
 • RADIO 1
 • RADIO 2

 • Aangepast zoeken

  .
  Archief per week
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!