Inhoud blog
  • VERHUIST
  • SNEEK PEAK
  • COLORFULL SERIES
  • SOS NAILCARE BALM by ESSENCE
  • SUHADA DEOSPRAY MET PAPAYA & GROENE THEE EXTRACTEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Over mijzelf
    Ik ben Kim , en gebruik soms ook wel de schuilnaam pimpernell aka kim.
    Ik ben een vrouw en woon in Brugge (Belgie) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 01/09/1982 en ben nu dus 41 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: alles wat met beauty te maken heeft.
    Rondvraag / Poll
    Welke is jouw favoriete lippenbalsem?
    Carmex
    good old Vaseline
    Rosebud Salve
    Labello
    Bodyshop Lipbutters, eender welke
    andere?
    Bekijk resultaat

    pimpernell
    De site voor foto's, reviews en swatches voor alles wat met beauty en make-up te maken heeft!
    15-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EOTD + MINI REVIEW
    Vandaag heb ik een redelijk matte make-up look met kleurtjes uit een supergoedkoop duopalleteje van Catrice:



    Het palletje van de Urban Baroque collectie van Catrice en de naam van het duo is Fleur de Lis, de collectie bestaat uit winterse poedertintengeinspireerd op de barokjaren waar alle make-up bleek en poedertinten was/had, alle kleuren oogschaduw zijn mat.
    .




    De oogschaduw is zacht van textuur, maar niet poederig waardoor het overal rondvliegt. De kleuren zijn exact zoals je ze in de pan ziet en zijn makkelijk aan te brengen. Ik was ook aangenaam verrast van het pigment dat ze hebben ! De kleur kan je ook opbouwend aanbrengen!

    Ik draag zelden een matte oogschaduw, maar sinds ik dit duo'tje aanschaftte kwam daar verandering in









    Kochten jullie één van de 3 oogschaduwduo's uit de Urban Baroque Collectie?

    15-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:FOTD (face of the day)
    14-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AVON GLIMMERSTICK DIAMONDS
    Avon is een merk die jaren geleden (80's en 90's) een hoogstaand postordermerk was hier in Belgie. Althans als ik m'n mama moet geloven, en zoals je weet...mama's liegen nooit

    Ondertussen werd de samenwerking met Belgie stopgezet, helaas! Tenzij je iemand kent die aan Avon kan geraken en via via kreeg ik ook mijn kans ! Thanks Evelien van Beauty Ponders & Random !!!!!!!!

    Om te beginnen kocht ik niet zo heel veel, het is en blijft postorder, dus testen is niet mogelijk. Met oogpotloden dacht ik niet veel verkeerd te doen en ik had gelijk!

    Ik kocht 6 Glimmer Diamonds oogpotloden:



    De postloden zijn zo'n 'twist-up' model, dus draaien is de boodschap. Simpele zwarte verpakking, glitterbedrukking en de kleur van het potlood zie je aan 't eind van 't potlood.

    Ze zijn zacht van textuur, glijden over je ooglid en zijn waterproof wat wil zeggen dat ze de ganse dag intact blijven.

    Swatches:



    Van links naar rechts: Emerald Glow, Black Ice, Sugar Plum, Smokey Diamond, Twilight Sparkle en Brown Sugar.

    In één van m'n vorige posts toonde ik al mijn 'dagelijkse make-up' potloden, deze zijn hun opvolgers!!!!

    14-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eyes
    13-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NYX HAUTE MODEL PALETTE
    NYX is een heel leuk budget beautymerk komende van de US en gelukkig ook tekoop bij verschillende Nederlandse webshops. Ik kocht dit pallet laatst bij boozyshop.nl.

    Het gaat om ehet Haute Model palet, één van de nieuwe aanwinsten van de Runway Collection Palettes:



    In het palette krijg je tien verschillende kleuren oogschaduw, die op mekaar afgestemd zijn maar die je ook perfect apart kan gebruiken. Dit palletje bevat merendeel donkere kleuren, perfect voor een smokey eye:



    De pigmentatie is wederom goed! Zacht van textuur, mooie glanzende kleuren en een goede pigmentatie. Bij deze kleuren is het wel belangrijk om ze al 'deppend' aan te brengen. De oogchaduw bevat miniscule glitter die anders fall-out zou geven.

    Hieronder enkele close-ups!!!!







    Zoals ik al eerder zei is dit pallet te koop bij boozyshop.nl. In totaal zijn er twaalf varianten te verkrijgen, waarvan 4 nieuwe, en deze is er dus eentje van. Voor een palletje met 10 oogschaduwen betaal je 8.59euro !!! Bargain dus!!!!!!!!

    Wat vinden jullie van NYX oogschaduw? Kochten jullie al palettes van dit merk? Welke zijn er aanraders?

    13-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Eyes
    12-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAT VON D. HIGH VOLTAGE EYEPRIMER
    Ongetwijfeld heeft elk van jullie wel al eens van Kat Von D. gehoord, dames die haar nog niet zouden kennen: Kat Von D is een proffessionele tattoo-artist bekend geworden door het Amerikaanse programma LA Ink. Persoonlijk vind ik haar gewoon super!

    Kat von D. bracht ook een make-uplijn op de markt, met wel héél mooie, door mij felbegeerde oogschaduwpalletjes. Helaas is dit niet in Belgie tekoop. Maar als je ooit eens in het buitenland bent dan moet je zeker een kijkje nemen!

    In een swappakketje ontving ik een mini- Kat Von D. High Voltage Eyeprimer en die moest ik natuurlijk direct uittesten! Dit is hem:



    De primer is, net als alle andere oogschaduwprimers, bedoeld om je oogschaduw langer te laten blijven zonder in je oogplooitjes te kruipen én om de kleur van je oogschaduw levendiger te maken.
    Hij is te verkrijgen in twee varianten, een nude-kleur en een diepgrijze kleur, meer bedoeld voor een smokey eye. De primer is te verkrijgen bij de Sephora en kost 15dollar.

    De verpakking is een simpele doorzichtige tube en je brengt de primer aan door middel van een mousse-applicator. De tube is opgefleurd met sterren, Kat's trademark !

    Swatch niet geblend:


    Wat me opvalt is dat de primer nogal dik van structuur is, hij doet me denken aan een creme-concealer. Dus hier moet je opletten dat je toch niet teveel aanbrengt. Eén dotje per ooglid is voor mij méér dan genoeg. Gelukkig blend hij mooi uit! Kijk hieronder naar die swatch:



    Op de foto hieronder krijg je een oogschaduw zonder en mét primer te zien:



    Zoals je ziet brengt hij de kleur/pigmentatie van de oogschaduw sterk naar voor. De kleur wordt véél levendiger.

    M'n oogschaduw blijft de hele dag onberispelijk zitten, geen enkel iets van creasen te bespeuren! What does a girl want more??????

    Kregen jullie al de kans om deze primer eens uit te proberen? Of iets anders van Kat Von D.'s lijn???

    12-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eyes
    11-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUGARPILL QUADS !
    Al een hele tijd stonden de Sugarpill oogschaduwquads op m'n wishlist, dus toen ik van de webshop Enchantra een -15 % voucher kreeg besloot ik meteen om de quads te bestellen. Normaal gezien kosten ze 32.99euro 't stuk.

    Sugarpill Cosmetics werd opgericht door Amy a.k.a Schrinkle op youtube. Amy werkte vroeger als make-up artist voor Kryolan Cosmetics tot ze besloot haar eigen weg te gaan en een eigen lijn te starten. Haar bedoeling is om make-up te maken voor de gewone consument, met make-up die dezelfde kwaliteit en pigmentatie heeft als theatermake-up .

    Allereerst, de verpakking waar het quad inkomt is op zich al een kunstwerk:



    Dit is compleet mijn stijl, girlie maar met een stoer kantje. Op de achterkant van het doosje staat een korte beschrijving van de oogschaduwen:



    Eénmaal je de quads uithaalt krijg je alweer een héél mooie verpakking tezien. Stevig zwart karton met roze bedrukking en Sugarpill in een nogal stoer lettertype geschreven:



    Op de achterkant van de verpakking waar de e/s inkomen staan nog eens de exacte kleuren aangetoond die in het quad zitten, met de juiste naam erbij. Het linkse pallet is het Burning Heart pallet en het rechtse is het Sweet Heart pallet:



    Als je het palletje opent krijg je een grote spiegel in het deksel van de quad wat ik een groot pluspunt vind. Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste in het pallet, dat zijn natuurlijk de oogschaduwen itself!!!

    De kleuren zijn gewoon prachtig !!!!!!! Uiterst gepigmenteerd en als 'bright color lover' smelt ik helemaal ! ;-) Hieronder zie je een close-up van de oogschaduwen in de volgore van de palettes die ik hierboven toon. De kleuren in het eerste (Burning Heart) palletje zijn van links naar rechts: Flamepoint, Buttercupcake, Love + en Poison Plum. In het rechtse (Sweet Heart) pallet zijn de kleuren: Dollipop, Afterparty, Midori en Toko.



    Dat de kleuren ultra gepigmenteerd zijn is niet gelogen, daarvoor moet je de swatches zien die genomen zijn ZONDER primer of oogschaduwbasis, dus, gewoon op de huid  (dat is trouwens hoe ik altijd swatches neem, tenzij anders vermeld):

    Flamepoint, Buttercupcake, Love + en Poison Plum


    Dollipop, Afterparty, Midori en Toko:


    De swatches zijn genomen door m'n vinger 1x tegen de oogschaduw te drukken, dus zonder wrijven !!! Ik sta nog altijd versteld!!!!

    De pans waarin de oogschaduw komen zijn groot, als je de grootte kent van Kryolan oogschaduwen dan weet je wat ik bedoel. Anders moet je eens een kijkje nemen bij beautytreat.nl : http://www.beautytreat.nl/?p=7489, onderaan haar Sugarpill post heeft ze een vergelijking met verschillende oogschaduwsize's gedaan.

    Ook zijn de pans gewoon poepsimpel uit het palette te 'poppen' om ze eventueel in een ander pallet te steken. Ik moet jullie waarschuwen dat deze oogschaduwen zodanig intens gepigmenteerd zijn dat ze stainen. Gebruik daarom een goede basis en achteraf een goede reiniger. Zelf vind ik dat stainen geen probleem, want waarvan komt die sterke kleur anders vanaf

    Zelf ben ik superblij met deze quads en ik wil in de toekomst ook zeker de 'loose eyeshadows' uitproberen!!!!!

    Probeerden jullie al Sugarpill? Of ben je eerder voor neutralere tinten?

    11-01-2011 om 18:43 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eyes
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELF HAUL
    Toen ik een héél eind geleden een ELF nagellakje aanschaftte was ik héél verrast van het resultaat, daarom besloot ik om er nog enkele aan te schaffen ! Het werden er in totaal 9 en dit zijn ze:



    Van links naar rechts:  Champagne, Mod Mauve, Pearl Pink, Gum Pink, Sunset, Berry Pink, Fushia, Black en Red Velvet. Allen kwamen ze op 1 euro 't stuk.

    Ik kocht ook nog een handcreme met melk en honing, die kostte 3.50 euro:



    Natuurlijk volgen er nog ongetwijfel reviews !!!!!!!!

    11-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Haul
    10-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESSENCE PEEL & FEEL PEELING WIPES
    Toen ik de Essence Peel & Feel Peeling Wipes meenam dacht ik echt een goeie koop gedaan te hebben, helaas ben ik nogal teleurgesteld .



    De wipes zijn bedoeld voor 'on the go' dus zitten ze in een handige meeneemverpakking. Op de verpakking krijg je een korte beschrijving over hoe je de wipes moet gebruiken; in ronddraaiende beweging op je gezicht aanbrengen en afspoelen met water. Maar daar zit het hem nu juist...de wipes voelen namelijk kurkdroog aan, dus wat ervan je gezicht zou moeten gewassen worden is en blijft mij een raadsel.



    Ik besloot wat research te doen op de verpakking itself en op 't internet, want mss moet je ook wel eerst je gezicht nat maken alvorens je de wipes gebruikt, maar daar vond ik nergens iets over terug. Dus nam ik de koe bij de horens en maakte ik de wipes nat, geen verandering...Géén schuimende toestand of wat dan ook, alleen natte doekjes die ik besloot zo te gebruiken.

    Textuur van de doekjes:


    Witte doekjes met een lichtblauwe structuur, dus daar zit de peelingsubstantie. Na m'n gezicht nat gemaakt te hebben wrijf ik met de doekjes in ronddraaiende beweging over m'n huid voor enkele minuten. Daarna spoel ik m'n gezicht af.

    Wonder boven wonder voelt m'n huid wel zacht aan achteraf, dus de doekjes doen wel hun werk. Toch heb ik liever product die duidelijker uitgelegd wordt én waarmee je ziet waar je 'peelt', bv door middel van een schuimpje ofzo...

    Heeft iemand deze peelingwipes al geprobeert en kan me vertellen hoe je deze nu juist moet gebruiken?? Deed ik het goed of niet?

    10-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Face
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WnW HOLIDAY 2010 LE¨PALETTES
    Laatst toonde ik jullie al een korte post met deze nieuwe palettes, vandaag werd het namelijk hoog tijd om jullie de palettes in close-up te tonen en jullie ook swathes te laten zien.

    Over de kwaliteit en eover hoe blij ik wel ben met deze palettes zal ik niet uitwijden , m'n mening daarover kon je al in verschillende posts lezen ! Bij elk van het palletje zat ook nog een mini shimmering eyepencil, waarvan je ook telkens een swatch ziet.

    Golden Goddess, m'n favo van de vier :




    Snow Sprite:




    Night Elf:




    Sugar Plum Fairy




    Sugar Plum Fairy daar had ik eigenlijk meer van verwacht, de kleuren zijn niet echt spectaculair maar wel mooi, de donkerste kleur is m'n favo kleur uit dit palletje!

    Wat vinden jullie van WnW oogschaduw?? Hebben jullie ook enkele LE's in je bezit?

    10-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:WnW
    09-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIKO OOGSCHADUW-SWATCHES
    Gisteren toonde ik jullie mijn KIKO haul en vandaag krijgen jullie de oogschaduw-swatches te zien ! Wat ik persoonlijk jammer vind is dat de oogschaduwen geen namen hebben maar nummers. Zelf vind ik het véél leuker als een items een spannende naam krijgt maarja...

    Zoals ik gisteren al zei kreeg de vriendin 'carte blanche', gelukkig kent ze mijn smaak en bracht ze oogschaduwen mee waarvan ze dacht dat ik er verzot op zou zijn. En ze had gelijk. Het zijn eerder neutrale kleuren, en geen felle kleuren. Ze koos voor twee 'gewone' oogschaduwen en dan twee 'baked' oogschaduwen



    Tijd voor swatches, die zijn genomen zonder foundationbasis, primer of wat dan ook :





    Zoals je ziet is de groene 'gewone' oogschaduw het minst gepigmenteerd. Ik ben ervan overtuigd dat als ik een primer aka oogschaduwbasis gebruik deze kleur wel mooi tot z'n recht zal komen !!!!!!!!

    Ik ben zeer blij met deze oogschaduws! Ze zijn zacht van textuur, hebben een goede pigmentatie (eentje iets minder) en zijn makkelijk te blenden.

    09-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eyes
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POTLOODJES UIT EVERYDAY STASH
    In m'n everyday stash zitten enkele standaardpotloden die ik alleen vervang als ze op zijn. Telkens gaat het om basic kleuren die ik kan gebruiken bij elke look.

    Ondertussen zijn ze bijna allemaal nog maar een 'klein duimpje' formaat en zal ik ze gauw vervangen. Ondertussen is de bedrukking op de potloden al helemaal vervaagd dus kan ik jullie geen namen meer geven. Wel een kleuromschrijving.



    Drie van de potloden zijn van Gosh, de Velvet Touch eyeliner die ik super vindt! Twee potloden zijn van het merk Deborah milano en dan is er nog een Agnes B. (helaas niet meer tekoop in Belgie) en een Catrice potlood. Allen zijn ze waterproof dus ze blijven de ganse dag!

    Swatches in dezelfde volgorde als hier boven, alleen de laatste en de voorlaatste wisselde ik om en let ook niet op de zwarte swatch tss die twee:



    *Gosh Funky Violet, een matte paarse kleur
    * Gosh, een zwarte kleur met héél subtiele gouden shimmer, emetallic finish
    * Deborah Milano, een héél donkergroene kleur neigend naar zwart, metallic finish
    * Gosh, een héél donkergrijs, bijna zwart. Deze heeft een metallic finish.
    * Agnes B., een shimmery paarse kleur
    * Catrice, een donkerbruine kleur
    * Deborah Milano, een héél donkerblauwe kleur.

    Van de Gosh-potloden kocht ik al een back-up omdat ik ze zooo goed vindt, net zoals van het Agnes B. potlood toen die aankondigden hun verkoop binnen Belgie stop te zetten. De Deborah Milano potloden zijn helaas in Belgie niet meer te verkrijgen en ondertussen zit het Catrice potlood ook al in een nieuw jasje.

    Hebben jullie potloden die standaard in je make-up tas zitten? Dewelke? Ook verschillende kleuren of hou je het bij bruin en zwart?

    09-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eyes
    08-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIKO HAUL !!!!!! FINALLY !!
    Al sinds ik een tijd geleden leuke KIKO items zag voorbij passeren op verschillende blogs was ik verkocht! Helaas is KIKO niet in Belgie te koop dus ging het merk op m'n wishlist staan.

    KIKO vind je in Spanje, Italie, Duitsland en ?. Toen een vriendin besloot eindejaar te vieren in het buitenland (Spanje), kwam ik dus direct met het merk op de proppen !;-)  Ik gaf haar een bedragje mee en gaf haar 'carte blanche' om wat spullen te kopen. Gelukkig is dit een vriendin die mijn smaak kent dus daar hoefde ik al niet voor te vrezen. Dit is het geworden :

    2 oogschaduwen van de gewone lijn, 2 baked oogschaduwen:



    4 foil lakjes:


    2 soort van cremelakjes, en 2 glanzende lakjes:


    Voor dit alles betaalde ik iets van 50 euro. Wat uiteindelijk wel goedkoop is. De lakjes kosten 3.90 euro, de 'gewone' oogschaduw 4.90euro en de 'baked' oogschaduw 5.90 euro.

    Swatches volgen ongetwijfeld later !!!!!!!!!

    Kon jij al KIKO bemachtigen?

    08-01-2011 om 20:02 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COLORFULL SERIES
    Tijd voor een nieuwe Colorfull Series ! Alle kleuren komen uit het Manly 120 pro palette !





    08-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Colorfull Series
    07-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHILLED ON ICE PAINTPOT by MAC CHAM PALE
    Zowat op elke blog kregen jullie al swatches en posts van MAC's Cham Pale collectie te zien...Zelf vind ik de collectie niet echt bijzonder, en ik zat dan ook niet ongeduldig te wachten op de release ervan.

    Toen ik eergisteren in Antwerpen was, en ik naar de MAC ging voor Mixing Meedium besloot ik ook maar eens een kijkje te nemen naar de collectie. Ook toen ik de collectie zag was ik niet echt overdonderd. Voor mij persoonlijk zijn de kleuren te licht en is de collectie te 'nude' voor wat ik gewoon ben
    Toch bracht ik één item mee, de Chilled On Ice Paintpot. Ik ga ervan uit dat een paintpot niet echt een miskoop kan zijn en al zeker niet in een hele neutrale kleur :



    Deze paintpot is héél sheer, en heeft een lichte nacré gouden finish:





    Persoonlijk vind ik paintpots echt een musthave om te hebben, het zijn multi-use producten, die zowel alleen te gebruiken zijn of als oogschaduwbasis. Ze houden mijn oogschaduw perfect de ganse dag !!

    Wat kochten jullie van de Cham Pale collectie???

    07-01-2011 om 14:53 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:MAC
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LITLLE DRUMMER BOY by CHINA GLAZE
    Litlle Drummer Boy is een nagellak uit de Holiday 2010 Collectie van China Glaze. Een hele donkerblauwe kleur, bijna zwart zelfs, met naarmate de lichtinval donkerblauwe shimmer !





    07-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Mascara
    06-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELF ALL OVER COLOR STICKS
    ELF All Over Color Sticks zijn items die standaard in m'n stash zitten. Ze zijn klein en compact, dus handig om mee te nemen, ze zijn waterproof en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. En last but not least, ze zijn supergoedkoop: 1euro 't stuk.



    Zelf heb ik er momenteel vier die elke hun favoriete gebruiksaanwijzing hebben ;-)



    * Persimmon gebruik ik graag als highlighter op zowel jukbeenderen als wenkbrauwbot.
    * Golden Peach gebruik ik graag als oogschaduwprimer en blush
    * Bronzed: ideaal als oogschaduwbasis bij bruine en donkere tinten, gebruik ik ook graag als highlighter op m'n jukbeenderen
    * Pink Lemonade: als blush

    Tijd voor swatches in de volgorde van de foto hierboven:


    Probeerden jullie al één of meerdere van deze All Over Color Sticks? Welke is je favoriet?

    06-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Face
    05-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COVERGIRL *MINK* OOGSCHADUW
    Op aanraden van 'emilynoel83' op youtube kocht ik deze *Mink* oogschaduw van CoverGirl. Emily gebruikt deze tint in velen van haar filmpjes en de kleur is dan ook één van haar favorieten.



    De kleur zou ideaal zijn als waas over gans je ooglid als je voor een neutrale look gaat, of kan ideaal gebruikt worden met andere kleuren voor een meer gewaagdere look.

    Eén nadeel is dat deze tint niet te vinden is in het CoverGirl-schap hier in de Delhaize, waar ze dus maar een beperkt gamma verkopen.



    Swatch:


    Terwijl vroeger veel van de 'drugstore' merken niet echt sterk gepigmenteerd waren zijn velen van die merken begonnen aan een pigmentatie/textuur opmars. Ze vernieuwen hun gamma en komen met betere producten op de markt. Zo ook CoverGirl!

    De swatch is gemaakt zonder primer, foundation of wat dan ook, dus gewoon puur. Ik betaalde voor deze oogschaduw iets van 4 dollar, wat op
    3 euro komt. Budgetproof!

    05-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eyes
    04-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELF CREAM LINER IN BLACK
    Toen m'n MAC Blacktrack Fluidlinet het begaf, lees: uitgedroogd en nog halfvol, was ik lichtelijk geirriteerd ! Wat ben je met een dure cream-liner als je hem zelf niet helemaal op kan gebruiken?

    Ik ging op zoek naar goedkope alternatieven en na enkele goede reviews gelezen te hebben besloot ik deze creamliner van ELF aan te schaffen:



    Wat hij beloofd:



    Wat krijg je? Een cream liner in een plastiek vierkant potje en een mini- eyelinerpenseel:



    De creamliner zelf ziet eruit alsenig andere creamliner EN exact hetzelfde zoals z'n MAC voorganger:



    Het minipenseeltje heeft me aangenaam verrast, hij is handig in gebruik en maakt een mooie strakke lijn door z'n schuine vorm. Ook de creamliner daar ben ik niet teleurgesteld van. De geziene reviews vertelden de waarheid.



    De liner is creamy, zwart zoals zwart hoort te zeijn en helemaal dekkend. Perfect, net wat ik wou! Hij is te koop op de ELF website voor 3.50 euro en is in nog een tweetal andere tinten te verkrijgen.

    Probeerden jullie hem al???

    04-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eyes
    03-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIL' ANGEL by HARAJUKU LOVERS---- Gwen Stefani Scents
    Een tijdje geleden won ik bij Joliette (www.joliette.be) een winactie en dit leuke parfumpje was één van de prijzen :



    Lil' Angel is één van de verschillende Harajuku Lover's geurtjes die uitkwamen in 2008. Lil' Angel wordt omschreven als een geur voor 'dames die altijd voor iedereen zorgen maar toch geen Heiligen zijn'...En eigenlijk is dit toch wel een beetje van toepassing bij mij. Lief maar met een 'edge'

    Geuren die je in dit parfum kan terugvinden zijn: ananas, viool, braambes enz...Als je van zoete geuren met een 'spicy' kantje houdt dan moet je zeker voor deze kiezen!

    Niet alleen de geur is lekker, ook het flesje ziet er héél cute uit. Elke geur is gelinkt aan een specifiek meisje. Lil' Angel is dit leuk dametje:



    Harajuku geuren zijn gemakt in samenspraak met Gwen Stefani en zijn in praktisch elke parfumerie te koop voor ronde 20euro per 30 ml.

    Wat vind jij van de Harajuku geuren?

    03-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Parfum
    02-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CATRICE URBAN BAROQUE ILLUMINATING POWDER LE
    Sind vorige woensdag liggen de nieuwe Catrice en Essence Limited Editions in de winkel. De Catrice Urban Baroque collectie trok mij het minst aan, daarvoor vond ik de kleuren te licht, maar dit leuk uitziende poedertje kon ik toch niet laten liggen!

    De verpakking, een zwart rond plat doosje met leuke Baroque print:



    Het poedertje met zijn leuke print lijkt me serieus afgekeken van de Guerlain Meteorites balletjes. Die nu ook te verkrijgen zijn in een gepreste versie ipv de losse bolletjes. Het idee vind ik alvast wel leuk Alhoewel de verpakking van Guerlain 1000x mooier is!



    Als eerste valt me op dat deze poeder een geurtje heeft, bloemig als je 't mij vraagt. De geur komt je direct tegemoet maar is tegelijk ook zacht aanwezig.

    De bedoeling van dit poeder is om je huid subtiel op te lichten. Hij bevat glans maar geen glitter, wat ideaal is om op je gezicht te gebruiken. Je kan hem zowel over gans je gezicht gebuiken of enkel om bepaalde plaatsen te highlighten.

    De poeder is zeer licht van textuur en blend mooi op je huid.

    Dit poedertje kost 3.49  of 4.49euro, budgetproof zoals we van Catrice gewend zijn!

    Spotten juellie deze collectie al in de winkels? Wat kocht jij?

    02-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Face
    01-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAPPY NEWYEAR !!!
    Eerst en vooral wens ik al m'n lieve lezeressen een spetterend nieuw jaar toe! Mag dit jaar gevuld zijn met véél liefde, geluk, genegenheid, vrede en vooral véél vriendschap !!!!!!!

    En omdat we vandaag nog steeds in de feeststemming zijn hier een ultrasimpele maar leuke NOTD!





    01-01-2011 om 19:27 geschreven door pimpernell  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Notd (nail of the day)


    Archief per week
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/11-05/12 -0001

    Categorieën
  • Blush (50)
  • Body (54)
  • Bourjois (3)
  • Bronzer (14)
  • Budget make-up (0)
  • Colorfull Series (19)
  • Dior (3)
  • E.L.F (9)
  • Eyes (124)
  • Face (50)
  • FOTD (face of the day) (111)
  • Foundation (12)
  • Hair (16)
  • Haul (35)
  • Lancome (3)
  • Lips (77)
  • MAC (11)
  • Mascara (47)
  • Nagels (41)
  • NARS (2)
  • Notd (nail of the day) (85)
  • Parfum (38)
  • Recepten (3)
  • Revlon (0)
  • Smashbox (1)
  • Soap (7)
  • Stash (11)
  • Tips & Tricks (42)
  • Urban Decay (9)
  • Wishlist (0)
  • WnW (13)
  • Yves Rocher (7)

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten :-)
  • beauty broadcast or emilynoel83
  • misslipgloss
  • beautygloss
  • joliette
  • beautyblog astrid
  • honestbeauty
  • beautyblog marijke
  • my lanqolia's make- up massacre
  • makeupblog
  • Beautyboudoir

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs