Inhoud blog
 • VERHUIST
 • SNEEK PEAK
 • COLORFULL SERIES
 • SOS NAILCARE BALM by ESSENCE
 • SUHADA DEOSPRAY MET PAPAYA & GROENE THEE EXTRACTEN
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Over mijzelf
  Ik ben Kim , en gebruik soms ook wel de schuilnaam pimpernell aka kim.
  Ik ben een vrouw en woon in Brugge (Belgie) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 01/09/1982 en ben nu dus 38 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: alles wat met beauty te maken heeft.
  Rondvraag / Poll
  Welke is jouw favoriete lippenbalsem?
  Carmex
  good old Vaseline
  Rosebud Salve
  Labello
  Bodyshop Lipbutters, eender welke
  andere?
  Bekijk resultaat

  pimpernell
  De site voor foto's, reviews en swatches voor alles wat met beauty en make-up te maken heeft!
  27-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUHADA DEOSPRAY MET PAPAYA & GROENE THEE EXTRACTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen ik boodschappen deed in de Lidl, ja de Lidl zag ik een standje staan met bodylotions, gelwashes, deo's enz. Dit was zo'n eenmalige actie dus momenteel is hij niet verkrijgbaar, maar eens in de zoveel tijd weer wele...De meeste van de items waren maar 2.99euro en voor die prijs vond ik het wel waard wat uit te proberen. Ik bracht 2 items mee waarvan ik er vandaag 1 review.

  Het gaat om de deospray met papaya en groene thee extract. Zoals je waarschijnlijk al kon uitmaken gaat het hier om een spraydeo wat wit zeggen dat het flesje een soort van geurend water bevat.

  1x sprayen is meer dan genoeeg voor één oksel, aangezien het een soort van water is duurt het eventjes voor het compleet droog is. De geur is superfris en blijft nog eventjes nazinderen.

  Hij beloofd de ganse dag te houden maar dat doet hij niet. Wel houd hij  je oksels geurvrij de ganse dag als je géén zware inspanningen doet . Doe je dat wel dan moet je tegen de middag zeker opnieuw sprayen.

  Opzich vind ik hem niet slecht en ik gebruik hem op omdat ik hem héél lekker vind ruiken, maar ik zal hem niet opnieuw aanschaffen aangezien ik een deo verkies die me meer bescherming geeft.

  27-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Body
  26-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTD

  Straks, in de namiddag heb ik een schoolfeest, dat vraagt om een naturel look, zonder al te veel kleur enz...vandaag staan de kinderen en wat ze gemaakt hebben in de kijker. Spannend!

  En dit is m'n look voor vandaag:

  26-03-2011 om 11:27 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:FOTD (face of the day)
  25-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIOR PALLETJES

  Dames die me volgen weten dat ik geen grote van ben van Dior oogschaduwen. Ik heb al verschillende van hen geprobeerd en was meestal héél teleurgesteld qua pigmentatie en finish van de oogschaduw.

  Over 2 van hun palletjes was ik wel tevreden en dit zijn ze:


  Zoals je ziet zijn de kleuren van ‘Pink Idol’ ook eerder aan de ‘sheer’ kant, al denk ik wel dat het eerder de bedoeling is bij dit palet.

  Zoals ik bovenaan het artikel al zei zijn deze palettes niet slecht maar zeker niet zo goed als bv. Urban Decay of zelfs Wet ’n Wild oogschaduw. JA!!!!!

  Het zijn leuke paletten om te hebben want geef toe, een Dior paletje in je stash geeft je toch wel een luxueus gevoel. ;-)

  Ik zou ze niet opnieuw kopen, daarvoor vind ik ze te weinig gepigmenteerd en dus ook te duur voor de kwaliteit die ze geven.

  Wat is jullie mening over Dior oogschaduw??

   

  25-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Dior
  24-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MELBA BLUSH by MAC

  Toen ik een tijd geleden in de MAC store was, was ik op zoek naar een matte blush. Ik had geen idee welke tint ik wou, dus gaf ik de winkeldame ‘carte blanche’. Ze raadde me deze kleur aan:  Het is een peachyroze kleur die helemaal mat is. Hij is niet te opvallend en dus zeker geschikt voor overdag. Het is een tint die bij vele looks past.


  Swatch:


  Ik delete de swatch met de blush op m’n wang per ongeluk, dus helaas…

  Welke MAC blushes zijn nog aanraders?? Mat of beetje shimmery maakt me niet echt uit!

  I was looking for a matte blush, when I visited the MAC store recently. I had no idea about the shade I wanted, so I gave the shop lady ‘carte blanche’. She advised me this colour.

  It’s a peachy pink that’s completely matte. Not too bright and especially suited for daytime. The shades goes with a lot of looks.

  By accident I deleted the swatch on my cheek, so no swatch about that…

  Which MAC blushes can you suggest? Matte or with a little shimmer?  24-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:MAC
  Tags:blush
  23-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELECTRIC GREEN by MAVALA

  Deze fel/ gifgroene Mavala nagellak kocht ik toen ik een dagje in Parijs was. Ik had al van het merk gehoord, maar er nog niks van geprobeerd. Tot ik onlangs las dat ze het soms in apotheken verkopen en het is ook te verkrijgen in Sluis.

  Mavala is een Zwitsers merk gespecialiseerd in de verzorging van de handen, nagels, huid enz… Het bestaat sinds 1958 en werd opgericht door Mevr. Madeleine Van Landeghem. Alle Mavala producten worden nog steeds ontworpen en gemaakt in Zwitserland zelf, Genève meerbepaald.

  Op naar het lakje!


  De kleur is een héél fel groen met gouden finish, die je alleen maar ziet naarmate de lichtinval. Opvallend is de kleur alleszins, dus misschien niet echt geschikt voor bij gelijk welke outfit.

  Qua applicatie vind ik hem iets aan de dikkere kant, stropiger dan de meeste nagellakken. Toch zorgt dit niet echt voor een probleem. Hij lakt perfect dekkend in 1 laag maar toch vind ik 2 laagjes mooier, dat maakt de kleur nog intenser.

  Hij blijft 3 dagen perfect zitten!!!

  Kennen jullie het merk Mavala? Heb je er al lakjes van?

  This very bright green looks almost poisonous. It’s a Mavala nail polish I bought in Paris. I’ve heard about the brand, but never used something. Recently I discovered that it’s sometimes sold in pharmacies and is also available in Sluis.

  Mavala is a Swiss brand, specialized in hand and nail care, body products etc. It was founded in 1958 by miss Madeleine Van Landeghem. All Mavala products are still designed and produced in Switzerland, in Geneva to be precise.

  On to the polish!

  The colour is a really bright green with a golden finish, according to the light. The colour is really special, but maybe not appropriate for all occasions. J

  What application is concerned, I think it’s pretty thick, more gelly than other polishes. Not a real problem to me. It applies perfectly in one coat, but it’s nicer when you apply 2 coats. Two coats make the colour more intense.

  It lasts perfectly for 3 days!

  Do you know the brand Mavala? Do you own some of their polishes?

  23-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  22-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LASSO MY HEART by CHINA GLAZE
  China Glaze’s ‘Lasso My Heart’ nagellak uit de Rodeo Diva Collectie is eeigenlijk DE geschikte herfst- of winterkleur, toch vind ik hem nu in de lente ook nog steeds héél mooi!

   

  Een donker bessenkleur met gouden shimmer.  Helaas kon ik de gouden shimmer moeilijk vastleggen.  ‘Lasso my heart’ by China Glaze from the Rodeo Collection is thé most perfect autumn or winter colour.

  A dark berry colour with golden shimmer. This colour gives me an instant autumn/winter feeling! Unfortunately it was almost impossible to show the golden shimmer on camera. L  22-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  21-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NARS ORGASM BLUSH

  NARS ‘Orgasm’ Blush , wie kent deze ‘über’famous blush niet? Velen zweren erbij, anderen vinden hem te duur voor wat hij is.

  Ondertussen zijn ontelbare ‘dupes’ voor hem te vinden, waar ik later ook nog wel eens een post aan zal wijden.

  Bij mij stond hij al héél lang op m’n wishlist, helaas was ik telkens een beetje op m’n hoede voor de prijs… rond de 30 euro in Sephora’s of andere webshops. Ik kocht hem voor $26, wat ongeveer 20 euro is. Toch 10 euro goedkoper dan de originele prijs!

  Op naar de blush zelf !


  Alle Nars blushes, oogschaduwen, bronzers, cream blushes komen in de ‘befaamde’ strakke matzwarte verpakkingen met ‘Nars’ in het wit erop gedrukt.

  De kleur is een mooie roze kleur met een gouden finish.  Om de swatches vast te leggen trok ik wat verschillende foto’s:


  Persoonlijk vind ik hem supermooi, maar eerlijk gezegd had ik méér kleur verwacht… Niet dat ik teleurgesteld ben ofzo, maar ik vind hem heel subtiel EN je moet opbouwend werken, althans bij mijn ‘teint’. Bij lichte huidjes zal hij ongetwijfeld minder nodig hebben.

  Dat zorgt er dan wel weer voor dat deze blush helemaal geschikt is voor overdag en hij is al zeker ‘workproof’. De gouden shimmer geeft hem iets glamoureus en komt alleen tevoorschijn met de juiste lichtinval. Anders ziet hij er gewoon ‘rozig’ uit.

  Qua staying power is hij ook top, tot de avond blijft hij onberispelijk!

  Wie heeft deze ‘welbekende’, bijna door iedereen gelemde, blush in z’n stash zitten???

  NARS ‘Orgasm’ blush, who doesn’t know this blush? Some of them wouldn’t use any other, others think it’s too expensive.

  By now there are innumerous ‘dupes’ for it. I’ll talk about them in a post later. J

  It has been on my wish list for some time, but I haven’t purchased it before because I was price conscious… I thought 30 euro in Sephora or other web shops was too much. I bought it for 26 dollar, which is about 20 euro. Ten euro less than its original price!

  Onto the blush!

  All Nars blushes, eye shadows, bronzers and cream blushes come in the famous black matte packaging. It has the Nars logo printed on it in white.

  The colour is a nice pink with a golden finish.  21-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:NARS


  Archief per week
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 28/11-04/12 -0001

  Categorieën
 • Blush (50)
 • Body (54)
 • Bourjois (3)
 • Bronzer (14)
 • Budget make-up (0)
 • Colorfull Series (19)
 • Dior (3)
 • E.L.F (9)
 • Eyes (124)
 • Face (50)
 • FOTD (face of the day) (111)
 • Foundation (12)
 • Hair (16)
 • Haul (35)
 • Lancome (3)
 • Lips (77)
 • MAC (11)
 • Mascara (47)
 • Nagels (41)
 • NARS (2)
 • Notd (nail of the day) (85)
 • Parfum (38)
 • Recepten (3)
 • Revlon (0)
 • Smashbox (1)
 • Soap (7)
 • Stash (11)
 • Tips & Tricks (42)
 • Urban Decay (9)
 • Wishlist (0)
 • WnW (13)
 • Yves Rocher (7)

 • Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Mijn favorieten :-)
 • beauty broadcast or emilynoel83
 • misslipgloss
 • beautygloss
 • joliette
 • beautyblog astrid
 • honestbeauty
 • beautyblog marijke
 • my lanqolia's make- up massacre
 • makeupblog
 • Beautyboudoir

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!