Inhoud blog
 • VERHUIST
 • SNEEK PEAK
 • COLORFULL SERIES
 • SOS NAILCARE BALM by ESSENCE
 • SUHADA DEOSPRAY MET PAPAYA & GROENE THEE EXTRACTEN
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Over mijzelf
  Ik ben Kim , en gebruik soms ook wel de schuilnaam pimpernell aka kim.
  Ik ben een vrouw en woon in Brugge (Belgie) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 01/09/1982 en ben nu dus 40 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: alles wat met beauty te maken heeft.
  Rondvraag / Poll
  Welke is jouw favoriete lippenbalsem?
  Carmex
  good old Vaseline
  Rosebud Salve
  Labello
  Bodyshop Lipbutters, eender welke
  andere?
  Bekijk resultaat

  pimpernell
  De site voor foto's, reviews en swatches voor alles wat met beauty en make-up te maken heeft!
  23-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELECTRIC GREEN by MAVALA

  Deze fel/ gifgroene Mavala nagellak kocht ik toen ik een dagje in Parijs was. Ik had al van het merk gehoord, maar er nog niks van geprobeerd. Tot ik onlangs las dat ze het soms in apotheken verkopen en het is ook te verkrijgen in Sluis.

  Mavala is een Zwitsers merk gespecialiseerd in de verzorging van de handen, nagels, huid enz… Het bestaat sinds 1958 en werd opgericht door Mevr. Madeleine Van Landeghem. Alle Mavala producten worden nog steeds ontworpen en gemaakt in Zwitserland zelf, Genève meerbepaald.

  Op naar het lakje!


  De kleur is een héél fel groen met gouden finish, die je alleen maar ziet naarmate de lichtinval. Opvallend is de kleur alleszins, dus misschien niet echt geschikt voor bij gelijk welke outfit.

  Qua applicatie vind ik hem iets aan de dikkere kant, stropiger dan de meeste nagellakken. Toch zorgt dit niet echt voor een probleem. Hij lakt perfect dekkend in 1 laag maar toch vind ik 2 laagjes mooier, dat maakt de kleur nog intenser.

  Hij blijft 3 dagen perfect zitten!!!

  Kennen jullie het merk Mavala? Heb je er al lakjes van?

  This very bright green looks almost poisonous. It’s a Mavala nail polish I bought in Paris. I’ve heard about the brand, but never used something. Recently I discovered that it’s sometimes sold in pharmacies and is also available in Sluis.

  Mavala is a Swiss brand, specialized in hand and nail care, body products etc. It was founded in 1958 by miss Madeleine Van Landeghem. All Mavala products are still designed and produced in Switzerland, in Geneva to be precise.

  On to the polish!

  The colour is a really bright green with a golden finish, according to the light. The colour is really special, but maybe not appropriate for all occasions. J

  What application is concerned, I think it’s pretty thick, more gelly than other polishes. Not a real problem to me. It applies perfectly in one coat, but it’s nicer when you apply 2 coats. Two coats make the colour more intense.

  It lasts perfectly for 3 days!

  Do you know the brand Mavala? Do you own some of their polishes?

  23-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  22-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LASSO MY HEART by CHINA GLAZE
  China Glaze’s ‘Lasso My Heart’ nagellak uit de Rodeo Diva Collectie is eeigenlijk DE geschikte herfst- of winterkleur, toch vind ik hem nu in de lente ook nog steeds héél mooi!

   

  Een donker bessenkleur met gouden shimmer.  Helaas kon ik de gouden shimmer moeilijk vastleggen.  ‘Lasso my heart’ by China Glaze from the Rodeo Collection is thé most perfect autumn or winter colour.

  A dark berry colour with golden shimmer. This colour gives me an instant autumn/winter feeling! Unfortunately it was almost impossible to show the golden shimmer on camera. L  22-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  11-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CLEOPATRA by CHINA GLAZE
  Every Girl needs some bling and so do I ! Toen ik dit lakje op verschillende blogs zag was ik direct verkocht. Glitterlakjes staan erom bekend dat ze een echte 'pain in the ass' zijn om te verwijderen en deze is daarop geen uitzondering, moet ik toch even vermelden

  Dit Cleopatra lakje bevat kleine en grote gouden glitter en af en toe een flake. In het licht schittert de kleur als een diamant!

  1 laagje:


  2 laagjes:


  3 laagjes:


  Eén laagje geeft een heel leuk effect als je hem aanbrengt op een andere kleur nagellak. Drie lagen zorgt ervoor dat de glitter helemaal dekkend is !!

  11-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  23-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BLACK SHATTER by OPI
  Al van toen ik de eerste foto's op blogs zag verschijnen was ik verkocht. Shatter nagellak oftewel crackle nagellak that is!!!! Toendertijd moeilijk te vinden maar toen OPI's Katy Perry collectie uitkwam heb ik mijn slag geslaan ! En dat deed ik niet alleen; Charlotte (een lezeres van me) hielp me hiermee, waarvoor ontzettend bedankt !!!!!!

  De Black Shatter nagellak kostte me 13.90 euro en is momenteel verkrijgbaar. Charlotte haalde hem voor mij in de Cosmeticary in Brussel, maar wees snel want de shop had er maar 2 beschikbaar !!!!!!

  Als basislakje gebruikte ik een soort van foillakje van KIKO. Ik ben reuzebenieuwd om aan het testen te slaan met andere basiskleuren!  De crackle of shatter is een zwarte matte lak die je aanbrengt over gelijk welke andere nagellak, glitter, shimmer, creme...hij geeft elke nagellak een soort van kraak of luipaardeffect.  M'n handen en nagelriemen zijn momenteel echt verschrikkelijk droog, dat krijg je goed te zien bij de close-up. Wat ik ook probeer, het lukt me momenteel niet om m'n handen een babyvelletje te geven. Daar zit ongetwijfeld het rare en koude weer voor tussen maar misschien moet ik ook eens een andere handcreme aanschaffen. Hebben jullie aanraders??  De crackle breng je het best aan in een dun laagje, dan geeft hij 't mooiste en meest effect. Natuurlijk kan je hem dikker aanbrengen, het is maar te zien welk effect je wil!

  Wat vinden jullie van de Crackle- trend???

  23-02-2011 om 16:26 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  20-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOTD: ADMIRE by CHINA GLAZE, Romantique Collection
  'Admire' komt uit de Romantique Collection van China Glaze, de collectie bestond uit allemaal zachte 'chrome' kleuren. Deze kocht ik bij Enchantra. Eigenlijk stonde er nog een aantal lakjes uit deze collectie op m'n wishlist al waren die  helaas uitverkocht.

  Admire is een mooie lichtroze 'chrome' kleur, die zooooo glanst precies alsof hij licht geeft. Dit lakje dektte al perfect in één laag, maar een tweede laag maakt de kleur alleen intenser.  Nog steeds staan de andere lakjes ( Poetic, Passion, Joy en Delight)  op m'n wishlist en ik hoop ze gauw te kunnen aanschaffen !

  Wat vinden jullie van Chrome finishes bij nagellak?

  20-02-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  14-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOTD: HEY DOLL by China Glaze
  Hey Doll, van China Glaze komt uit de Vintage Vixen collectie en is een mauve/bruine kleur met zilveren shimmer erdoorheen. Mooi is hij wel  maar niet echt spannend of vernieuwend...Een kleur die goed eigenlijk beter past in de herfst al kan ik hem nu ook nog appreccieren, ook ideaal is hij voor op 't werk !  14-02-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  11-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOTD: HYPNOTIC POISON by ESSENCE Colour & Go
  Dit kersenrode 'Hypnotic Poison' lakje van Essence is echt zo'n mooie kleur, diep rood met een roze shimmer die je alleen ziet naargelang de lichtinval:

  11-02-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  07-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOTD: CANYON SUNRISE by Diamond Cosmetics
  Deze prachtige mauve kleur met gouden gloed behoort tot één van mijn favoriete lakjes ! Net zoals alle andere Diamond Cosmetics lakjes lakt deze smooth en dekkend na 2 lagen. Hij blijft 3 dagen onberispelijk zitten !  Diamond Cosmetics is te koop bij www.boozyshop.nl en de lakjes kosten net geen 4 euro 't stuk!

  Welke Diamond Cosmetics lakjes heb jij al in je bezit??

  07-02-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  03-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOTD: BERRY PINK by ELF
  Vandaag een swatch van dit cheap-o ELF nagellakje in de kleur Berry Pink. Ik vind hem mooi maar niet speciaal...Van deze kleur zijn er 1001 te verkrijgen en elk merk heeft wel deze tint in z'n stash:  Dit zijn 2 laagjes en zoals je ziet lakt hij niet perfect dekkend, een derde laagje zou goed zijn om de nagelrand te verbergen. Hij lakt mooi open, dus niet streperig, heeft een mooie glans en blijft toch zeker 3 dagen zitten !  Wat vind jij van deze kleur?

  03-02-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  31-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOTD: Peace On Earth by China Glaze
  Peace On Earth is de mooiste olijfgroene nagellakkleur die ik ooit gezien heb en deze verdiend een speciaal plaatsje in m'n nagellakstash. hij heeft een mooie gouden gloed door zich lopen waar ik helemaal verliefd op ben!

  Wat vind jij van deze kleur?

  31-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  23-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WHATS YOUR NAME by SINFULL COLORS
  Dit is het eerste Sinfull Colors lakje die ik probeerde waar ik dan ook bijna 100% tevreden over ben. Vorige Sinfull lakjes vond ik nogal sheer aanbrengen. Deze niet!  What's Your Name is een bijna zwarte kleur met tal van turkooizen glimmer in. Op 't eerste zicht lijkt hij gewoon zwart, maar éénmaal je de juiste lichtinval hebt krijg je de turkooizen schittering te zien.  De eerste laag laktte wat streperig maar bij de 2de laag kwam dit volledig goed. Dit lakje bleef 4 dagen helemaal intact zonder tipwear of chips!!  Wat vinden jullie van deze kleur????

  23-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  01-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAPPY NEWYEAR !!!
  Eerst en vooral wens ik al m'n lieve lezeressen een spetterend nieuw jaar toe! Mag dit jaar gevuld zijn met véél liefde, geluk, genegenheid, vrede en vooral véél vriendschap !!!!!!!

  En omdat we vandaag nog steeds in de feeststemming zijn hier een ultrasimpele maar leuke NOTD!

  01-01-2011 om 19:27 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  27-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PARTYLAKJE: ICK- A- BODY by China Glaze
  Partylakje bij uitstek vind ik de ICK-A-BODY by China Glaze. Dit lakje is eigenlijk een onderdeel van hun Halloweencollectie en ik vind hem feestelijk genoeg om hem te dragen met de komende twee partydagen.

  De kleur bestaat uit een bruine gel-like nagellak met duizenden miniscule koperkleurige glitter. Net zoals Mummy May I vanuit deze collectie is ook deze wat aan de dikkere kant om aan te brengen. Typish glitterlak

  Ook hier lakt de eerste laag nogal stroef en streperig, gelukkig maakt een tweede laag alles goed!!!  Wat wordt jullie lakje bij uitstek?

  27-12-2010 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  13-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOTD: SINFULL COLORS *SHOW ME THE WAY*
  Dit lakje kreeg ik als extraatje bij een bestelling die ik plaatste via de buitenlandse vriendin. Ik vind de kleur gewoonweg prachtig !!!! Helaas is hij nogal 'sheer', dit zijn 3 lagen en nog steeds zie je er m'n witte nagelrand redelijk zichtbaar door.

  Het lakje bevat miniscule groene glitter waardoor je nagel supermooi glanst. Met een goede base en - topcoat blijft deze 3 dagen perfect zitten !

  Ik ben op zoek naar een nagellakkleur die ik hieronder kan dragen om de kleur dekkend te maken. Heeft iemand een voorstel?

  13-12-2010 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  12-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESSENCE NAILART DUO IN *ROMEO & JULIA*

  Dit leuke Essence Nail Art Duo in ‘Romeo en Julia’ kocht ik uiteraard in ’t Kruidvat, toen was er een actie aan de gang.

   

   

  Nail-art twins zijn 2 op mekaar afgestemde kleuren die bedoeld zijn om apart de gebruiken of in combinatie met mekaar.

   

  Hieronder een foto van het linkse (colour base) lakje op m’n nagels met op m’n ringvinger het effect van het 2de lakje (de glitter topper).

   

   

  De kleur is een heel donker zilvergrijs en bevat op zich al mooie shimmer. Het tweede lakje ‘Julia’ is een glitter topcoat die bestaat uit miniscule glitterstukjes en iets grotere glitterstukjes.

   

  Het 2de lakje, dus ’t glitterlakje is iets moeilijker te verwijderen, maar dat zijn we al gewoon bij glitterlakjes, hé !!

   

   

  I bought this lovely Essence Nail Art Duo in ‘Romeo and Juliet’ in Kruidvat. An action was going on at the moment, so I got it cheaper than it normally is.

  Nail art twins are duo’s that are meant to use together, but you can use them separately as well.

  Below you can see a swatch on my nails. I used the colour base (the left polish) with the glitter topper (right polish) on my ring finger to show you the effect.

  The colour is a very dark silver-grey which contains a nice shimmer. The second polish, called ‘Julia’, is a glitter top coat that has small and larger glitters in it.

  It’s more difficult to remove the glitter polish, but I think you are familiar with that phenomenon already!

  12-11-2010 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  04-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ETOS EFFECT NAILS

  Dit Etos lakje heb ik al een hele tijd in m’n bezit en ondrtussen behoort hij tot één van m’n favoriete lakjes.

   

  Het is een duochrome lakje, wat wil zeggen dat naargelang de lichtinval je verschillende tinten kan ontdekken.

  Het is een zacht kleurtje die zeker work-proof is en je nagels dat glansje méér geeft. Helaas heeft deze geen naam, alleen een nummer en dat is 22.

   
  Hij blijft verrassend lang, 3 dagen zonder chippen, natuurlijk wel met een goeie base- en topcoat !!!!  04-11-2010 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  25-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESSENCE NAGELLAK - SWATCHES
  Ik had ook nog een aantal Essence- swatches om jullie te laten zien en hier zijn ze!

  Colour & Go: Ultimate Pink


  Colour & Go: Pool Party, deze heeft eigenlijk 3 laagjes nodig, hieronder zie je 2:


  Multidimensionlijn: 'All acces'


  Show your feet lijn: 'In The Jungle', een dupe voor OPI Jade Is The New Black


  Crazy about Color Collectie: Crazy me!


  Return To Paradise Collectie: 'Back To Paradise. Deze heeft zeker 3 lagen nodig en een basislak want hij stained.


  Persoonlijk vind ik de Essence-lakjes goed, maar iets minder van kwaliteit dan Catrice-lakjes. Maar als je prijs/kwaliteit vergelijkt zijn ze top!

  25-10-2010 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  23-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ETOS HOLOGRAFISCHE LAKJES SWATCHES
  Deze Etos lakjes geven je nagels een mooi kleurtje MET holografisch effect ! Bij de eerste laag zijn ze redelijk sheer dus ze hebben zeker nog een 2de laag nodig.

  Nr 010


  nr 011


  nr 013


  nr 012


  Ben jij fan van holografische lakjes???

  23-10-2010 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  18-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOTD: EVERYTHING'S ROSY by ORLY

  Dit roze/mauve ORLY cream lakje kocht ik een tijdje geleden tijden 'sales', ik betaalde er 5 euro voor. Ik wou al lang Orly uitproberen en bij deze greep ik de kans!  Het lakje zelf is een cream lakje, dus nergens shimmer of glitter of wat dan ook te bespeuren. Hij dekt PERFECT in 1 laag. De kleur is echt supermooi, ik ben er helemaal verliefd op  Qua houdbaarheid is hij net zoals een OPI of China Glaze lakjes, héél goed dus! Wat ik ook zeer handig vind is dat hij een breed borstelstje heeft wat er ook alweer voor zorgt dat de lak supermakkelijk aanbrengt. Orly staat beken voor z'n snel drogende en lang houdbare lakjes.  Helaas is Orly niet makkelijk te verkrijgen...maar nu heeft Enchantra (www.enchantra.eu) ze ook, ze kosten iets van rond de 8 euro en zijn vast en zeker de moeite waard!!!

  Probeerden jullie al Orly lakjes? Wat zijn de bevindingen?

  18-10-2010 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  14-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOTD: *YEE -HAW* by CHINA GLAZE
  Dit China Glaze Yee-Haw nagellakje komt uit de Rodeo Diva Collectie van 2008.  De kleur is een een donkere perzikkleur, neigen naar koper en hij heeft een gouden nacré finish. Volgens mij is het een ideaal herfstkleur aangezien hij een koperen ondertoon heeft. Toch is hij ook geschikt voor de zomer want hij staat supermooi bij gebruinde handen.  Hierboven zie je 3 laagjes aangebracht, daarmee krijg je echt het effect en kleur van in het flesje. Het eerste laagje brengt héél sheer aan, de 2e laag maakt al veel goed, maar ik verkies toch een 3de laag.  Het lakje strijkt makkelijk open en droogt relatief snel. China Glaze houdt bij mij altijd superlang, zelfs met afwassen en poesten zonder handschoenen !

  De kleur is héél mooi maar echt speciaal, hip of vernieuwend is hij niet...het is een redelijk klassieke kleur die 'oudere' dames waarschijnlijk wel standaard in hun stash zitten hebben

  Wat vinden jullie van deze kleur?

  14-10-2010 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)


  Archief per week
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 28/11-04/12 -0001

  Categorieën
 • Blush (50)
 • Body (54)
 • Bourjois (3)
 • Bronzer (14)
 • Budget make-up (0)
 • Colorfull Series (19)
 • Dior (3)
 • E.L.F (9)
 • Eyes (124)
 • Face (50)
 • FOTD (face of the day) (111)
 • Foundation (12)
 • Hair (16)
 • Haul (35)
 • Lancome (3)
 • Lips (77)
 • MAC (11)
 • Mascara (47)
 • Nagels (41)
 • NARS (2)
 • Notd (nail of the day) (85)
 • Parfum (38)
 • Recepten (3)
 • Revlon (0)
 • Smashbox (1)
 • Soap (7)
 • Stash (11)
 • Tips & Tricks (42)
 • Urban Decay (9)
 • Wishlist (0)
 • WnW (13)
 • Yves Rocher (7)

 • Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Mijn favorieten :-)
 • beauty broadcast or emilynoel83
 • misslipgloss
 • beautygloss
 • joliette
 • beautyblog astrid
 • honestbeauty
 • beautyblog marijke
 • my lanqolia's make- up massacre
 • makeupblog
 • Beautyboudoir

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!