Inhoud blog
 • VERHUIST
 • SNEEK PEAK
 • COLORFULL SERIES
 • SOS NAILCARE BALM by ESSENCE
 • SUHADA DEOSPRAY MET PAPAYA & GROENE THEE EXTRACTEN
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Over mijzelf
  Ik ben Kim , en gebruik soms ook wel de schuilnaam pimpernell aka kim.
  Ik ben een vrouw en woon in Brugge (Belgie) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 01/09/1982 en ben nu dus 40 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: alles wat met beauty te maken heeft.
  Rondvraag / Poll
  Welke is jouw favoriete lippenbalsem?
  Carmex
  good old Vaseline
  Rosebud Salve
  Labello
  Bodyshop Lipbutters, eender welke
  andere?
  Bekijk resultaat

  pimpernell
  De site voor foto's, reviews en swatches voor alles wat met beauty en make-up te maken heeft!
  29-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COLORFULL SERIES
  Beware !! Deze look is bright and colorfull!

  Zeker niet geschikt voor overdag  Voor deze look gebruikte ik het NYX Jumbo Pencil in ‘Milk’ als basis, het 120 pro palette voor de felle kleuren, en een Urban Decay Liner in ‘Flipside’.

  En...m'n wenkbrauwen zijn ondertussen bijgewerkt!


  29-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Colorfull Series
  28-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOS NAILCARE BALM by ESSENCE
  Het vele gebruik van nagellakremovers zorgt ervoor dat je nagels broos en droog worden, daarom is het belangrijk je nagels goed te hydrateren met een nagelbalsem/creme of nagelolie. Vele merken hebben dit ondertussen al in hun gamma zitten, zo ook Essence !  De nagelbalsem is een relatief klein potje, maar uiteindelijk he je niet veel van de balsem nodig, dus je komt er zeker een heel eind mee ver. Voor de prijs moet je hem ook niet laten liggen: 1.99euro.  De sustantie is een beetje zoals een boter, misschien zelfs nog iets vaster. Deze heeft alleszins een leuke fristi-kleur. Volgen mij heeft hij niet echt een geur.  Zoals ik al eerder zei heb je van dit product echt niet veel nodig want hij is redelijk vet. Hij smeert heel makkelijk uit en na enkele minuten heb ik echt het gevoel dat m'n nagelriemen en nagels gehydrateerd zijn.

  Het enige minpuntje vind ik: bij het opdrogen 'koekt' de creme wat samen in nagelhoekjes en rond de nagelriemen waar door je lichtroze korstjes krijgt. Dat is niet zo aantrekkelijk in het dagdagelijkse leven dus daarom gebruik ik hem het liefste' savonds.

  Voor de rest werkt hij prima!

  Probeerden jullie deze al? Of wat is jouw favorieten product om je nagelriemen en nagels te hydrateren?

  28-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Nagels
  27-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUHADA DEOSPRAY MET PAPAYA & GROENE THEE EXTRACTEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Toen ik boodschappen deed in de Lidl, ja de Lidl zag ik een standje staan met bodylotions, gelwashes, deo's enz. Dit was zo'n eenmalige actie dus momenteel is hij niet verkrijgbaar, maar eens in de zoveel tijd weer wele...De meeste van de items waren maar 2.99euro en voor die prijs vond ik het wel waard wat uit te proberen. Ik bracht 2 items mee waarvan ik er vandaag 1 review.

  Het gaat om de deospray met papaya en groene thee extract. Zoals je waarschijnlijk al kon uitmaken gaat het hier om een spraydeo wat wit zeggen dat het flesje een soort van geurend water bevat.

  1x sprayen is meer dan genoeeg voor één oksel, aangezien het een soort van water is duurt het eventjes voor het compleet droog is. De geur is superfris en blijft nog eventjes nazinderen.

  Hij beloofd de ganse dag te houden maar dat doet hij niet. Wel houd hij  je oksels geurvrij de ganse dag als je géén zware inspanningen doet . Doe je dat wel dan moet je tegen de middag zeker opnieuw sprayen.

  Opzich vind ik hem niet slecht en ik gebruik hem op omdat ik hem héél lekker vind ruiken, maar ik zal hem niet opnieuw aanschaffen aangezien ik een deo verkies die me meer bescherming geeft.

  27-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Body
  26-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTD

  Straks, in de namiddag heb ik een schoolfeest, dat vraagt om een naturel look, zonder al te veel kleur enz...vandaag staan de kinderen en wat ze gemaakt hebben in de kijker. Spannend!

  En dit is m'n look voor vandaag:

  26-03-2011 om 11:27 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:FOTD (face of the day)
  25-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIOR PALLETJES

  Dames die me volgen weten dat ik geen grote van ben van Dior oogschaduwen. Ik heb al verschillende van hen geprobeerd en was meestal héél teleurgesteld qua pigmentatie en finish van de oogschaduw.

  Over 2 van hun palletjes was ik wel tevreden en dit zijn ze:


  Zoals je ziet zijn de kleuren van ‘Pink Idol’ ook eerder aan de ‘sheer’ kant, al denk ik wel dat het eerder de bedoeling is bij dit palet.

  Zoals ik bovenaan het artikel al zei zijn deze palettes niet slecht maar zeker niet zo goed als bv. Urban Decay of zelfs Wet ’n Wild oogschaduw. JA!!!!!

  Het zijn leuke paletten om te hebben want geef toe, een Dior paletje in je stash geeft je toch wel een luxueus gevoel. ;-)

  Ik zou ze niet opnieuw kopen, daarvoor vind ik ze te weinig gepigmenteerd en dus ook te duur voor de kwaliteit die ze geven.

  Wat is jullie mening over Dior oogschaduw??

   

  25-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Dior
  24-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MELBA BLUSH by MAC

  Toen ik een tijd geleden in de MAC store was, was ik op zoek naar een matte blush. Ik had geen idee welke tint ik wou, dus gaf ik de winkeldame ‘carte blanche’. Ze raadde me deze kleur aan:  Het is een peachyroze kleur die helemaal mat is. Hij is niet te opvallend en dus zeker geschikt voor overdag. Het is een tint die bij vele looks past.


  Swatch:


  Ik delete de swatch met de blush op m’n wang per ongeluk, dus helaas…

  Welke MAC blushes zijn nog aanraders?? Mat of beetje shimmery maakt me niet echt uit!

  I was looking for a matte blush, when I visited the MAC store recently. I had no idea about the shade I wanted, so I gave the shop lady ‘carte blanche’. She advised me this colour.

  It’s a peachy pink that’s completely matte. Not too bright and especially suited for daytime. The shades goes with a lot of looks.

  By accident I deleted the swatch on my cheek, so no swatch about that…

  Which MAC blushes can you suggest? Matte or with a little shimmer?  24-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:MAC
  Tags:blush
  23-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELECTRIC GREEN by MAVALA

  Deze fel/ gifgroene Mavala nagellak kocht ik toen ik een dagje in Parijs was. Ik had al van het merk gehoord, maar er nog niks van geprobeerd. Tot ik onlangs las dat ze het soms in apotheken verkopen en het is ook te verkrijgen in Sluis.

  Mavala is een Zwitsers merk gespecialiseerd in de verzorging van de handen, nagels, huid enz… Het bestaat sinds 1958 en werd opgericht door Mevr. Madeleine Van Landeghem. Alle Mavala producten worden nog steeds ontworpen en gemaakt in Zwitserland zelf, Genève meerbepaald.

  Op naar het lakje!


  De kleur is een héél fel groen met gouden finish, die je alleen maar ziet naarmate de lichtinval. Opvallend is de kleur alleszins, dus misschien niet echt geschikt voor bij gelijk welke outfit.

  Qua applicatie vind ik hem iets aan de dikkere kant, stropiger dan de meeste nagellakken. Toch zorgt dit niet echt voor een probleem. Hij lakt perfect dekkend in 1 laag maar toch vind ik 2 laagjes mooier, dat maakt de kleur nog intenser.

  Hij blijft 3 dagen perfect zitten!!!

  Kennen jullie het merk Mavala? Heb je er al lakjes van?

  This very bright green looks almost poisonous. It’s a Mavala nail polish I bought in Paris. I’ve heard about the brand, but never used something. Recently I discovered that it’s sometimes sold in pharmacies and is also available in Sluis.

  Mavala is a Swiss brand, specialized in hand and nail care, body products etc. It was founded in 1958 by miss Madeleine Van Landeghem. All Mavala products are still designed and produced in Switzerland, in Geneva to be precise.

  On to the polish!

  The colour is a really bright green with a golden finish, according to the light. The colour is really special, but maybe not appropriate for all occasions. J

  What application is concerned, I think it’s pretty thick, more gelly than other polishes. Not a real problem to me. It applies perfectly in one coat, but it’s nicer when you apply 2 coats. Two coats make the colour more intense.

  It lasts perfectly for 3 days!

  Do you know the brand Mavala? Do you own some of their polishes?

  23-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  22-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LASSO MY HEART by CHINA GLAZE
  China Glaze’s ‘Lasso My Heart’ nagellak uit de Rodeo Diva Collectie is eeigenlijk DE geschikte herfst- of winterkleur, toch vind ik hem nu in de lente ook nog steeds héél mooi!

   

  Een donker bessenkleur met gouden shimmer.  Helaas kon ik de gouden shimmer moeilijk vastleggen.  ‘Lasso my heart’ by China Glaze from the Rodeo Collection is thé most perfect autumn or winter colour.

  A dark berry colour with golden shimmer. This colour gives me an instant autumn/winter feeling! Unfortunately it was almost impossible to show the golden shimmer on camera. L  22-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  21-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NARS ORGASM BLUSH

  NARS ‘Orgasm’ Blush , wie kent deze ‘über’famous blush niet? Velen zweren erbij, anderen vinden hem te duur voor wat hij is.

  Ondertussen zijn ontelbare ‘dupes’ voor hem te vinden, waar ik later ook nog wel eens een post aan zal wijden.

  Bij mij stond hij al héél lang op m’n wishlist, helaas was ik telkens een beetje op m’n hoede voor de prijs… rond de 30 euro in Sephora’s of andere webshops. Ik kocht hem voor $26, wat ongeveer 20 euro is. Toch 10 euro goedkoper dan de originele prijs!

  Op naar de blush zelf !


  Alle Nars blushes, oogschaduwen, bronzers, cream blushes komen in de ‘befaamde’ strakke matzwarte verpakkingen met ‘Nars’ in het wit erop gedrukt.

  De kleur is een mooie roze kleur met een gouden finish.  Om de swatches vast te leggen trok ik wat verschillende foto’s:


  Persoonlijk vind ik hem supermooi, maar eerlijk gezegd had ik méér kleur verwacht… Niet dat ik teleurgesteld ben ofzo, maar ik vind hem heel subtiel EN je moet opbouwend werken, althans bij mijn ‘teint’. Bij lichte huidjes zal hij ongetwijfeld minder nodig hebben.

  Dat zorgt er dan wel weer voor dat deze blush helemaal geschikt is voor overdag en hij is al zeker ‘workproof’. De gouden shimmer geeft hem iets glamoureus en komt alleen tevoorschijn met de juiste lichtinval. Anders ziet hij er gewoon ‘rozig’ uit.

  Qua staying power is hij ook top, tot de avond blijft hij onberispelijk!

  Wie heeft deze ‘welbekende’, bijna door iedereen gelemde, blush in z’n stash zitten???

  NARS ‘Orgasm’ blush, who doesn’t know this blush? Some of them wouldn’t use any other, others think it’s too expensive.

  By now there are innumerous ‘dupes’ for it. I’ll talk about them in a post later. J

  It has been on my wish list for some time, but I haven’t purchased it before because I was price conscious… I thought 30 euro in Sephora or other web shops was too much. I bought it for 26 dollar, which is about 20 euro. Ten euro less than its original price!

  Onto the blush!

  All Nars blushes, eye shadows, bronzers and cream blushes come in the famous black matte packaging. It has the Nars logo printed on it in white.

  The colour is a nice pink with a golden finish.  21-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:NARS
  20-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ENVY ME by GUCCY

  Gucci Envy Me, oh how I love you!!!!!!!

  Toen ik aan het shoppen was met een vriendin, raadde ze me deze geur aan. Ik testte hem en werd meteen verliefd.

  De verpakking is een simpele witte rechthoek met het Gucci logo overal in roze erop:  Het flesje zelf is eigenlijk een beetje hetzelfde principe, als is hier de fles doorzichtig in plaats van wit. De dop is simpel wit en er staat gewoon Gucci ‘Envy Me’ op:  ‘Envy Me’ bevat: Pioenroos, Jasmijn, Roze Peper, Litchi, Pompelmoes, ananas, roze musk, seringen, witte thee, sandelhout en sensuele musk.

  Hij ruikt gedurfd, sexy en bloemig. Hij doet me denken een beetje denken aan Estee Lauder ‘Pleasures’.

  Probeerden jullie hem al???

  Gucci Envy me, oh how I love you! J

  When I was shopping with a friend, she suggested me this fragrance. I tested it and fell in love immediately. J

  The package is a simple white rectangle with a printed Gucci logo in pink all over it.

  The bottle follows this same pattern, with that difference that the bottle isn’t white but transparent. The cap is white and has Gucci ‘Envy Me’ written on it.

  “Envy me’ contains peony, jasmine, pink pepper, litchi, grape fruit, pineapple, pink musk, lilas, white tea, sandal wood and sensual musk.

  It smells daring, sexy and flowery. It reminds me a little of Estee Lauder’s ‘Pleasures’.

  Have you tried it?

  20-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Parfum
  19-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COLORFULL SERIES

  Alle gebruike kleuren voor deze ‘Colorfull Series’ komen uit het 120 pro palette. Als basis gebruikte ik NYX Jumbo pencil in Milk.

  19-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:E.L.F
  18-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAC CREMESHEEN in CREME IN YOUR COFFEE

  Sinds enkele maanden is m’n eerste MAC lipstick een feit!

  Ik was op zoek naar een lipstick die me dat ‘my lips but better’ gevoel geeft. Dus niet te opvallend en net een tintje donkerder dan m’n eigen lipkleur.

  De MAC artist raadde me deze aan, ‘Creme In Your Coffee’:


  De lipstick is een cremesheen lipstick, wat wil zeggen dat ze cremig zijn, volledige pigmentatie hebben en ze hydraterend zijn.


  De cremesheens geven je lippen een mooi gezond kleurtje en een mooie glans.

  De lipstick glijdt als het ware over je lippen en voelt zacht aan. De kleur blijft redelijk lang, alvast langer dan goedkopere lipsticks.

  Helaas heb ik ook een minpunt over deze MAC lipstick en dat is de geur… ik moet er echt aan wennen…!!! Hij ruikt héél sterk naar vanille. Ik vind het eigenlijk nogal raar dat ik er moeite mee heb want vanille is normaal een geur die ik héél graag ruik, alleen niet de hele dag vlak onder m’n neus…en laten je lipen nu net onder je neus staan. J

  Al bij al verdient deze zeker een 9/10. Eén puntje minder voor de geur… Qua prijs is hij ook helemaal goed, 17.50 euro, een L’Oréal lipstick kost er soms al bijna 14.

  Moesten jullie ook wennen aan de geur van MAC lipsticks?

  I bought my first MAC lippie!

  I was looking for a lipstick that gave me the ‘my lips but better’ feeling. So nothing too outstanding, just a shade darker than my own lip colour.

  The MAC artist suggested this one: ‘Creme in your Coffee’.

  The lipstick is a cremesheen one, which means they’re creamy, have full coverage and are hydrating.

  The cremesheens give your lips a nice and healthy colour and a beautiful shine.

  The lipstick glides over the lips and feels really soft. The colour lasts pretty long; longer than most cheap lipsticks.

  Unfortunately there is a downside to this lipstick and that’s the smell… I really have to get used to it! It smells a lot like vanilla. Strange, because it’s a scent I like a lot, but not right under my nose…. And lips are situated under your nose. J

  In general I think it deserves a 9/10. It loses one point over the smell… The price, 17,5 euro, is okay, especially if you know that L’Oréal lipstick are about 14 euro.

  Did you have to get used to smell too?  18-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:MAC
  Tags:lips
  17-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Make Up For Ever Gloss in Chic

  Onlangs kreeg ik deze MUFE lipgloss gratis bij een bestelling. Ik heb al goeie ervaringen met MUFE’s foundation en oogschaduwpigments dus verwachtte ik eigenlijk ook wel veel van deze lipgloss.

  De verpakking is zoals elke andere ‘squeeze-tube’, doorzichtig en niet teveel tralala

  De swatch op m’n hand was veelbelovend! Een mooie perzik/ champagne-achtige kleur die iets donkerder toont dan m’n eigen lipkleur. Hij bevat mooie gouden shimmer. Zie foto hieronder:

  Helaas op m’n lippen viel deze kleur me massaal tegen. Hij bracht heel ‘sheer’ aan, en om wat meer kleurintensiteit te krijgen bracht ik meer aan… dit zorgde er alleen maar voor dat het een plakkerige boel werd.

  Ook de mooie shimmer die hij in de verpakking bevatte, viel tegen. Op m’n lippen ziet het eruit alsof ik miniscule glitterstukjes op m’n lippen heb hangen…NOT attractive if you ask me!


  Nee, deze heeft gefaald bij mij…Jammer !!! Ik ben benieuwd als de andere kleurtjes in het gamma ook zo’n tegenvallers zijn….

  Probeerden jullie deze al uit?  17-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Lips
  16-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LANCOME LE PALETTES

  Toen m’n HE make-up fase begon was ik helemaal into Lancôme oogschaduw. De verpakkingen, de kleuren, de pigmentatie, de kwaliteit, kortom alles ervan vond ik goed. Dat waren dan lang ook de enige High End producten die ik in m’n stash had.

  Onlangs besloot ik m’n paletjes weer boven te halen om ze weer eens regelmatig te gebruiken. Eigenlijk ben ik blij dat ik ze weer in ‘rotatie’ genomen heb, want ik vind ze nog steeds mooi en goed. J

  Vandaag toon ik jullie 2 Limited Edition paletjes samen met hun swatches!


  When I started to get into HE make-up, I was totally into Lancôme eye shadow. The packaging, the colours, the pigmentation, the quality… I like everything, that’s why they’ve been the only high end products in my stash for a long time.

  Recently I decided to use my palettes more regularly and actually I’m glad I did. I still like them a lot and I still think they’re really pretty. J

  Today I’ll show you 2 Limited Edition palettes with swatches!

  16-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Lancome
  15-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ESSENCE MULTICOLOUR COMPACTPOWDER in ROSE BEIGE
  Onlangs was ik opzoek naar een goedkoop alternatief voor de MAC Medium Msf, ik las goede reviews over dit Catrice Multi Colour Compact powder en voor de luttele prijs van 4.49 euro was m'n keuze snel gemaakt en schaftte ik hem aan.  De Colour Compact Powder is een poeder samengesteld door middel van 5 verschillende tinten in een marmer-effect. Er zijn twee versies te verkrijgen, Rose Beige is de lichtste van de twee.  Ik kan jullie geen swatch tonen aangezien die nauwelijks te zien was op m'n hand, het is dus een licht poeder. Je gebruikt hem over je foundation als settingpoeder of gewoon om je gezicht een matter/egaal effect te geven. Ook is hij heel licht van textuur. Hij heeft een hele subtiele rozengeur.

  Welke 'setting'powder gebruiken jullie momenteel?

  15-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Face
  14-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ENKELE RODE NAGELAKKEN
  Zelf hou ik ervan om op tijd en stond een rode manicure te hebben. Het geeft me een instant klassegevoel. Maar niet elk rood is het zelfde, de één is meer robijnrood, de ander meer bessenrood of tomatenrood ,vermiljoen, of nijgt meer naar de bruine kant of naar de bordeaux kant enz...  Ook qua finish heb je een grote keuze: mat, creme, glans, glitter enz...

  Om jullie keuze wat makkelijker te maken toon ik jullie vandaag enkele echte aanraders! Allen zijn ze tekoop bij Boozyshop.nl.

  Dragen jullie graag een rode manicure? Welke finish verkies jij?

  14-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Nagels
  13-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YVES SAINT LAURENT TOUCHE ECLAT SAMPLE
  Touche Eclat, een product waar vele dames bij zweren en waar ik al heel lang benieuwd naar ben. Helaas is hij niet van de goedkoopste dus voor ik hem aanschaf wil ik hem toch wel eens geprobeerd hebben daarom kwam dit staaltje héél goed van pas!

  Hij klinkt alvast veelbelovend:  Kort samengevat: 'Geliefd bij modellen, bekendheden, make-up artiesten en vrouwen van overal, is deze awardwinnende Touche Eclat een magisch goedje die je de look van 8uur slaap geeft. Met een paar strategisch geplaatste stipjes lijkt je teint uitgerust en jonger. het product is handig om mee te nemen en de formule is licht van textuur zodat het product niet op je gezicht 'koekt' naarmate je het eventueel door de dag opnieuw zou aanbrengen.

  Enkele handige tips waar je de Touche Eclat kan voor gebruiken:  Touche Eclat is te verkrijgen in 4 verschillende tinten, twee met een roze ondertoon en twee met een gele ondertoon, naarmate welk huidtype je hebt. Nu, in het staaltje had ik niet te kiezen daarom draag ik hier op de foto nr 1:  Zien jullie het verschil? Ik duidelijk wel ! De huid rond m'n ogen is veel egaler en ziet er 'wakkerder' uit. De formule van het product is zo vederlicht, je voelt niet dat je iets op hebt!

  Ik droeg deze zonder primer en zonder foundationbasis en hij creaste bij mij helemaal niet.

  Hij staat op m'n wishlist maar ik moet eerst nog m'n prijsvrees overwinnen. Want hij kost namelijk rond de 30euro...SLIK!

  Probeerden jullie hem al? Wat zijn de bevindingen?

  13-03-2011 om 09:43 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  Categorie:Eyes
  12-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTD
  Benieuwd hoe je deze look voor mekaar krijgt? Volg dan mee met deze makkelijk stap voor stap tutorial!  Start zoals gewoonlijk met je dagelijkse make-uproutune, vergeet vooral geen oogschaduwprimer!

  1. Breng highlightkleur aan in binnenste ooghoek, en daarnaast tot aan de helft van je ooglide een geelgouden kleur:  2. Breng op de andere helft van je ooglid een felgroene kleur aan, laat deze 2 kleuren mooi in elkaar overlopen:  3. Breng in je crease en op je onderste wimperrand een felpaarse kleur aan:  4. Blend alle kleuren mooi tot ze in mekaar overlopen, brneg een zwarte eyeliner aan en mascara:  VOILAAAAAAA

  Voor deze look heb ik ook nog deze items gebruikt:

  * MAC Studio Sculpt foundation NC20
  * Yves Rocher Translusecent Powder
  * ELF Cool Bronzer
  * Clinique Chestnut blush
  * Urban Dceay Primer Potion
  * H&M Dark Brown Eyebrow Pencil
  * Urban Decay Deluxe palette voor de ooglook
  * Essence long Lasting Eye Pencil in Almost Famous als highlighter in binnenste ooghoek
  * Maybelline Colossal Volume mascara

  12-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:FOTD (face of the day)
  11-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CLEOPATRA by CHINA GLAZE
  Every Girl needs some bling and so do I ! Toen ik dit lakje op verschillende blogs zag was ik direct verkocht. Glitterlakjes staan erom bekend dat ze een echte 'pain in the ass' zijn om te verwijderen en deze is daarop geen uitzondering, moet ik toch even vermelden

  Dit Cleopatra lakje bevat kleine en grote gouden glitter en af en toe een flake. In het licht schittert de kleur als een diamant!

  1 laagje:


  2 laagjes:


  3 laagjes:


  Eén laagje geeft een heel leuk effect als je hem aanbrengt op een andere kleur nagellak. Drie lagen zorgt ervoor dat de glitter helemaal dekkend is !!

  11-03-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  10-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GREAT NEWS !
  Na lang wachten is het bijna zover, dan heb ik eeeeeeeiiiindelijk m'n eigen website, alles is momenteel nog in de maak en op 1 april gaat het startschot af ! Nee dit is geen grap !

  Ik start daar helemaal opnieuw, FOTD en tutorials blijven nog steeds elke zaterdag, met uiteraard ELKE dag één of meerdere updates zoals gewoonlijk ! Mijn artikels hier blijven nog steeds staan. Met m'n nieuwe webstek probeer ik nog meer mensen te bereiken en zet ik mijn passie vol liefde verder!!!!
  10-03-2011 om 10:43 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)


  Archief per week
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 28/11-04/12 -0001

  Categorieën
 • Blush (50)
 • Body (54)
 • Bourjois (3)
 • Bronzer (14)
 • Budget make-up (0)
 • Colorfull Series (19)
 • Dior (3)
 • E.L.F (9)
 • Eyes (124)
 • Face (50)
 • FOTD (face of the day) (111)
 • Foundation (12)
 • Hair (16)
 • Haul (35)
 • Lancome (3)
 • Lips (77)
 • MAC (11)
 • Mascara (47)
 • Nagels (41)
 • NARS (2)
 • Notd (nail of the day) (85)
 • Parfum (38)
 • Recepten (3)
 • Revlon (0)
 • Smashbox (1)
 • Soap (7)
 • Stash (11)
 • Tips & Tricks (42)
 • Urban Decay (9)
 • Wishlist (0)
 • WnW (13)
 • Yves Rocher (7)

 • Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Mijn favorieten :-)
 • beauty broadcast or emilynoel83
 • misslipgloss
 • beautygloss
 • joliette
 • beautyblog astrid
 • honestbeauty
 • beautyblog marijke
 • my lanqolia's make- up massacre
 • makeupblog
 • Beautyboudoir

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!