Inhoud blog
 • VERHUIST
 • SNEEK PEAK
 • COLORFULL SERIES
 • SOS NAILCARE BALM by ESSENCE
 • SUHADA DEOSPRAY MET PAPAYA & GROENE THEE EXTRACTEN
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Over mijzelf
  Ik ben Kim , en gebruik soms ook wel de schuilnaam pimpernell aka kim.
  Ik ben een vrouw en woon in Brugge (Belgie) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 01/09/1982 en ben nu dus 40 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: alles wat met beauty te maken heeft.
  Rondvraag / Poll
  Welke is jouw favoriete lippenbalsem?
  Carmex
  good old Vaseline
  Rosebud Salve
  Labello
  Bodyshop Lipbutters, eender welke
  andere?
  Bekijk resultaat

  pimpernell
  De site voor foto's, reviews en swatches voor alles wat met beauty en make-up te maken heeft!
  23-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WHATS YOUR NAME by SINFULL COLORS
  Dit is het eerste Sinfull Colors lakje die ik probeerde waar ik dan ook bijna 100% tevreden over ben. Vorige Sinfull lakjes vond ik nogal sheer aanbrengen. Deze niet!  What's Your Name is een bijna zwarte kleur met tal van turkooizen glimmer in. Op 't eerste zicht lijkt hij gewoon zwart, maar éénmaal je de juiste lichtinval hebt krijg je de turkooizen schittering te zien.  De eerste laag laktte wat streperig maar bij de 2de laag kwam dit volledig goed. Dit lakje bleef 4 dagen helemaal intact zonder tipwear of chips!!  Wat vinden jullie van deze kleur????

  23-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Notd (nail of the day)
  22-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOO FACED LEOPARD BRONZER DUPE

  Deze dupe van de Too Faced Leopard Blush/Bronzer vond ik bij de Di. Hij kostte me maar 5.95 euro! Qua uitzicht ziet hij er perfect hetzelfde uit J. Kijk en see for yourself!

  De bronzer itself open je door het ‘lid’ van de verpakking omhoog te doen, dit werkt met een magneetje. Ook bij Too Faced werken ze met hetzelfde systeem.

  GV Beauty blush/ bronzer:


  Too Faced Leopard Bronzer:  Beiden komen ze in een ‘cardboard’ verpakking, dus een kartonnetje. Het kartonnetje van de GV beauty ziet er zo uit, een mooi retro-fotootje:


  De verpakking van de Too Faced Leopard:


  Mijn voorkeur gaat uit naar de GV beauty verpakking, retro- prentjes kunnen mij meer bekoren. Alhoewel de Too Faced verpakking misschien beter bij het product zelf past. Toch verkies ik de GV beauty verpakking J Maar da’s dan eerder een persoonlijke mening!

  De GV verpakking is nogal groot en ‘bulky’, dat komt door het feit dat er onderaan het paletje een schuifsysteem zit waar een borsteltje in verstopt zit:


  Hmmm, dit hadden ze volgens mij beter niet gedaan J Het borsteltje zelf is pure horror!!

  De haren zijn krom, van hard synthetisch materiaal en de borstel verliest haren. Ik kan me niet voorstellen dat je met dit de blush/bronzer/highlighter mooi zou kunnen aanbrengen!

  Voor mijn part hoefde dit er totaal niet bij, zo was de verpakking ook wat kleiner en handiger. In de toiletzak neemt hij namelijk nogal wat plaats in. En de onbruikbare borstel zorgt voor onbruikbare ruimte…

  Soit, genoeg hierover! Tijd voor swatches!


  Het product is héél shimmery en geeft je huid een mooie bruingouden glans. Het item is te gebruiken als bronzer, blush en highlighter en ik geef de voorkeur aan die laatste, als highlighter dus.

  Hij is exact hetzelfde als de Leopard van Too Faced. Alleen is de prijs hier véél aantrekkelijker. Voor de Leopard betaal je $28, wat iets van 19.50 euro is…Het GV beauty-palletje is dus gelijk aan 1/3de van de prijs.

  Wat verkies jij? Liever het echte Too Faced Leopard Palette waar je dus ook meer voor betaalt of deze exacte GV Beauty dupe??

  I found this dupe of Too Faced ‘Leopard’ Blush/Bronzer at DI. It costed me 5,95 euro! The looks of the product are exactly the same. J Take a look yourself!

  You open the bronzer by pulling the lid. The two parts are kept together with a magnet. Too Faced has the same system.

  GV Beauty Blush/Bronzer
  Too Faced Leopard Bronzer

  Both have a cardboard packaging. The GV version has a cute retro picture.

  This is the packaging of Too Faced Leopard.

  I prefer the GV packaging. I have a weakness for retro pictures. Although the TF packaging may suit the product better. J But that’s my humble opinion!

  The GV packaging is big and bulky, due to the little drawer with an extra brush.

  Hmmmm, they rather hadn’t. J The brush itself is pure horror. J

  The bristles are bended, the material is hard and synthetic and the brush sheds a lot. I can’t imagine applying the product well this way! To me, this is a waste. The packaging could have been smaller and handier. It takes a lot of unnecessary space in your make up bag. J

  But enough about that! Time for swatches!

  The product is very shimmery and gives your skin a nice brown and golden sheer. You can use this item as a bronzer, a blush or a highlighter. I prefer the last!

  It’s exact the same as ‘Leopard’ by Too Faced. Only the price is a lot more attractive. You pay $28 for Leopard, which is about 19,5 euro… The GV palette only costs one third.

  Which one do you prefer? The real one or this cheaper version?

  22-01-2011 om 14:50 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Bronzer
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COLORFULL SERIES
  Zoals steeds komen alle kleuren uit het Manly 120 pro palette !!!

  22-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Colorfull Series
  21-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOMANITY by THIERRY MUGLER
  Telkens een collega'tje voorbij me liep wou ik haar achterna gaan omdat ze zo lekker rook! Bleek het de allernieuwste Thierry Mugler geur te zijn, Womanity genaamd.

  Kim moest en zou deze hebben, en toen ik laatst de stad in ging was m'n eerste stop de parfumerie.Womanity kotm in een héél licht nude-kleurige verpakking:  Maar het echte kunstwerk krijg je pas te zien als je de fles bovenhaalt. De fles is gewoonweg prachtig!!! Een lange fles met een lichtroze gekleurde parfum erin. De dop en de bovenkant van de fles zijn zooooooo mooi, ziehier enkele verschillende foto's:

  Het dopje van de fles hangt vast met een ketting:  Zelf kan ik de geur heel moeilijk omschrijven, maar hij ruikt héérlijk fris en tegelijk ook zoet. Om betere uitleg hierover te krijgen bezoek dan zeker eens deze link: http://www.thierrymugler.com/nl/nl/#/6-parfums/823-womanity/825-womanity_het_verhaal

  Ik ben er zeker van dat ik deze geur nog opnieuw zal aanschaffen!!!!!!!!! 

  Kennen jullie deze geur al???

  21-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Parfum
  20-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NYX EYESHADOWBASE in WHITE
  Bij de boozyshopbestelling waar ik de nagelriemolie van gisteren kocht, kocht ik ook deze NYX Eyeshadowbase. Deze is in 3 tinten te verkrijgen: nude, pearl en white. Die laatste kocht ik.  De verpakking is een klein rond plastiek potje met een witte creme in :  Zelf moet ik nog voor mezelf uitvinden als ik de base nu met m'n vinger of met een penseel zal aanbrengen...Wat me opvalt is dat deze base nogal aan de vette kant is, dus voorzichtig dat je niet teveel aanbrengt. Dat geldt trouwens ook voor gelijk welke andere oogschaduwbasis.

  Deze blend mooi open en grijpt als het ware de oogschaduw vast. Hij maakt de kleur levendiger zoals je ziet op de swatch hieronder:  Welke eyeshadowbase gebruiken jullie?

  20-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Eyes
  19-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHINA GLAZE PEPPERMINT CUTICLE OIL
  Rond de kerstperiode kon je bij Boozyshop.nl enkele hele leuke China Glaze pakketjes kopen. Ik kocht er verschillende en in één pakketje zat ook deze Peppermint Cuticle Oil.  M'n nagelriemen zijn altijd verschrikkelijk droog, wat ik ook gebruik, bijna niets is hydraterend genoeg !

  Persoonlijk vind ik een nagelolie een beetje te vettig aanvoelen voor overdag,tenzij ik het eerste uur niks te doen heb, dus gebruik ik deze voor ik m'n bed inkruip. Hij ruikt subtiel naar pepermunt. Deze olie is ook heel dun qua formule, waardoor hij toch redelijk snel intrekt.

  M'n nagelriemen zijn voldoende gehydrateerd!  Helaas is deze nagelriemolie niet apart te verkrijgen bij Boozyshop, aangezien hij een onderdeel was van een Kerstpakketje. Al denk ik wel dat ik met dit flesje eeuwen zal doen!

  Wat gebruiken jullie om je nagelriemen te hydtrateren? Aanraders???

  19-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Nagels
  18-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIKO NAGELLAKSWATCHES
  Remember de KIKO nagelakken die een vriendin meebracht uit Barcelona? Jullie hadden nog swatches tegoed, dus hier zijn ze !

  Nr 260:


  Nr 268:


  Nr 305:


  Nr 303:


  Nr 278:


  Nr 300:


  Nr 287:


  Nr 226:


  De shimmery lakjes hadden élk zeker 3 lagen nodig alsook de blauwe kleur. De twee laatste lakjes zijn volledig dekkend na twee lagen. Alle lakje lakken makkelijk en niet streperig !

  Het derde en het vierde lakje in de rij zijn héél mooi op een zwarte basis.

  18-01-2011 om 17:58 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Nagels
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STRAWBERRIES & CHAMPAGNE Shea & Cocoa butter cream
  Toen ik laatst een bestelling plaatstte bij Enchantra (www.enchantra.nl) kreeg ik als extraatje deze bodybutter :
  Sweetly You, ik had er nog nooit van gehoord.  Tot ik wat ging googlen en ik op hun website terecht kwam, www.sweetlyou.com . Deze website die gespecialiseerd is in bad en bodyproducten geeft je een gamma aan items met héérlijke geuren! Enkele voorbeelden zijn: Bubblegum (naar de kauwgom uiteraard), Caramel Apple, Cucumber & Melon, Sugar Cookie, Peaches 'n Cream enz...

  Zoals eerder gezegd kreeg ik dus een Body Butter met de geur van Aardbeien en Champagne ! Ik kan je zeggen: deze ruikt hémels!!! Lekker fris van geur. De geur komt je direct tegemoet en is zeker niet overheersend.

  Wat beloofd de bodybutter?:  De butter itself ziet er volgens mij eerder uit als een mousse, heerlijk luchtig opgeklopt, als je hem aanbrengt strijkt hij open als een boter en hij is héél rijk van textuur.  Hij smeert makkelijk open en trekt snel in. Mijn hiud voelt extreem gehydrateerd en zelfs na een aantal uren ruik ik de héérlijke geur nog !  Ik ben fan!!!

  Helaas verkopen ze bij Enchantra geen groot gamma, maar op de website dus wel...wat wil zeggen dat ik daar zeker een bestelling zal plaatsen !

  Probeerden jullie al eens Sweetly You producten uit???

  18-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Body
  17-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELF NATURAL RADIENCE BLUSHERS
  Deze Elf blushes vind ik personlijk een ware musthave! Supergoedkoop, 1 euro 't stuk, compact, leuke kleuren, goede pigmentatie en finish, wat wil je nog meer?  Swatches:  Als er één minpuntje is die ik zou 'moeten' bedenken is dat ze nogal kruimelen, dus een zachte blushkwast is zeker aangeraden. Alle tinten hierboven schaftte ik al meerdere malen aan omdat ik ze zo mooi en zo goed vind!

  Hebben jullie één of meerdere van deze in jullie stash?

  17-01-2011 om 00:00 geschreven door pimpernell  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:E.L.F
  Tags:blush


  Archief per week
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 28/11-04/12 -0001

  Categorieën
 • Blush (50)
 • Body (54)
 • Bourjois (3)
 • Bronzer (14)
 • Budget make-up (0)
 • Colorfull Series (19)
 • Dior (3)
 • E.L.F (9)
 • Eyes (124)
 • Face (50)
 • FOTD (face of the day) (111)
 • Foundation (12)
 • Hair (16)
 • Haul (35)
 • Lancome (3)
 • Lips (77)
 • MAC (11)
 • Mascara (47)
 • Nagels (41)
 • NARS (2)
 • Notd (nail of the day) (85)
 • Parfum (38)
 • Recepten (3)
 • Revlon (0)
 • Smashbox (1)
 • Soap (7)
 • Stash (11)
 • Tips & Tricks (42)
 • Urban Decay (9)
 • Wishlist (0)
 • WnW (13)
 • Yves Rocher (7)

 • Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Mijn favorieten :-)
 • beauty broadcast or emilynoel83
 • misslipgloss
 • beautygloss
 • joliette
 • beautyblog astrid
 • honestbeauty
 • beautyblog marijke
 • my lanqolia's make- up massacre
 • makeupblog
 • Beautyboudoir

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!