Ontvang een gratis oplossing voor uw apparaten
Computer herstel
23-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak handmatig een back-up van Gmail-contacten op uw computer.
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Met de gratis webgebaseerde e-mailservices van Gmail kunnen mensen regelmatig communiceren. Ook kunt u hiermee volledige individuele informatie opslaan en als bladwijzer toevoegen voor verder gebruik. Om veel verschillende omstandigheden en informatieverlies te voorkomen, is het een verstandige beslissing om dagelijks een back-up van uw e-mailaccount te maken. Het beste is dat u uw contacten kunt synchroniseren met mobiele apparaten of pc
programma's met de Google Sync-app.

Nu rijst de vraag, waarom is het belangrijk om een ​​back-up te maken van Gmail-contacten? Met een back-up van de contactgegevens van Gmail heb je er altijd en overal toegang toe. Daarnaast heeft u de volledige controle over de waardevolle contacten. Om onverwachte omstandigheden van permanent verwijderen van een Gmail-account te voorkomen, wordt altijd aangeraden om handmatig een back-up van Gmail-contacten op uw computer te maken. Hieronder volgt de procedure om gemakkelijk een back-up van uw Gmail-account te maken:

Stap 1: log in op uw Gmail-account en ga naar het gedeelte ‘Contacten’.
Stap 2: klik op de knop 'Meer'.
Stap 3: Selecteer de optie 'Exporteren' in de vervolgkeuzelijst.
Stap 4: Kies alle contacten gevolgd door het exportformaat.
Stap 5: Klik op de knop Exporteren om een ​​back-up te maken van contacten die zijn opgeslagen in uw Gmail-account.
Stap 6: Geef ten slotte een specifieke locatie op en klik op de knop 'Opslaan'.
Stap 7: Het Gmail-back-upproces is voltooid.

Bovenstaande stappen leiden u om zonder enige belemmering een back-up van Gmail-contacten te maken. In het geval van een fout als u zich hulpeloos voelt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Gmail telefoonnummer voor Nederlandse gebruikers en als u uit België komt, neem dan contact op met Gmail telefoonnummer

23-03-2020 om 10:12 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Gmail telefoonnummer
>> Reageer (0)
20-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Gmail-fout 502 op te lossen?
Klik op de afbeelding om de link te volgen


Wordt u geconfronteerd met Gmail-fout 502? Geen zorgen! Er zijn veel problemen verbonden aan Gmail; een daarvan is Gmail-fout 502. Maar het oplossen van al deze problemen is niet zo moeilijk. U kunt lezen over de betrokken problemen of fouten. Het internet wordt overspoeld met de oplossingen van Gmail Error 502. Je kunt enkele van de oplossingen bekijken. Bekijk de stap:

 • U moet een sterke internetverbinding hebben
 • Het is de bedoeling dat u het adres van Gmail in de adresbalk typt
 • Daarna moet u de inloggegevens van Gmail invoeren
 • U moet de versnellingsbak selecteren en vervolgens instellingen kiezen
 • Nu, onder de instellingen optie, zou je moeten klikken op Gear box
 • Daarna moet u het tabblad lab onder de instellingen
 • Zoek daarna op ‘Achtergrond verzenden’
 • Vergeet niet de lab-functie uit te schakelen
 • Het is de bedoeling dat u de webbrowser bijwerkt
 • Caches en de cookies wissen
 • U moet de add-ons / extensies van de browser uitschakelen
 • Zorg ervoor dat u de browser opnieuw start
 • Gebruik Gmail zonder labs
 • Schakel de viruscontrole tijdelijk uit

Het lezen van de bovenstaande stappen zou u zeker helpen om uw probleem op te lossen. Je moet de stappen doorlopen. Vermoedelijk blijkt het lezen en uitvoeren van de hierboven gegeven stappen niet te helpen, je kunt de hulp van een expert inroepen door Gmail Telefoonnummer te bellen als je uit Nederland komt of uit België, neem dan contact op met Gmail Klantenservice Belgie.

Bijlagen:
Fix Gmail Error 502.png (7.2 KB)   

20-03-2020 om 10:03 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags: Gmail Telefoonnummer
>> Reageer (0)
18-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Gmail-wachtwoord op iPhone te veranderen?

Gmail is een webmailservice van Google. Het is ontwikkeld in 2014. Gmail is erg populair geworden sinds het werd gelanceerd en het aantal gebruikers neemt sindsdien elke dag toe. Met Gmail kunnen gebruikers grote e-mails verzenden en ontvangen. Gmail geeft ook toegang tot veel andere apps zoals Google-foto's, Google play, Google maps, play store etc. Gmail is toegankelijk op zowel computers als telefoons. Gmail-app kan ook op iPhone, iPad worden gebruikt. Gmail wordt door mensen gebruikt voor zowel professioneel als persoonlijk werk. Veel belangrijke gegevens worden opgeslagen en ontvangen in de app. Om het account te beschermen, is het daarom altijd aan te raden om vaak ons ​​wachtwoord te wijzigen. Als gebruikers niet weten hoe ze het wachtwoord van uw Gmail-account op de iPhone kunnen wijzigen, kunnen ze deze blog lezen.

Stappen voor het wijzigen van het wachtwoord van uw Gmail-account via de Gmail-app:
 • Ga naar het menu.
 • Selecteer de optie 'Instellingen'.
 • Daar vindt u de optie ‘Mijn account beheren’. Klik Het.
 • U wordt naar de ‘Instellingen’ pagina van uw telefoon geleid.
 • Klik daar op 'Account'.
 • Selecteer nu ‘Beveiliging’ optie in de menubalk.
 • Daar ziet u de optie 'Wachtwoord wijzigen'. Klik Het
 • Typ nu uw huidige wachtwoord.
 • Vervolgens kunt u het wachtwoord wijzigen
 • Voer een nieuw wachtwoord in.
 • Voer het opnieuw in om te bevestigen.
 • Sla nu de wijzigingen op.

Stappen voor het wijzigen van het wachtwoord van uw Gmail-account op de iPhone via een webbrowser:
 • Open uw webbrowser.
 • Ga naar de aanmeldingspagina van Gmail en log in.
 • Zodra uw account is geopend, gaat u naar het profielpictogram in de rechterbovenhoek. Klik Het.
 • Selecteer daar nu de optie 'Google-account'.
 • Laat de startpagina van uw Google-account openen.
 • Selecteer nu de optie ‘Persoonlijke info’.
 • Daar zie je de ‘Wachtwoord’ optie onder ‘Profiel’. Selecteer het.
 • Typ nu uw huidige wachtwoord om te verifiëren dat u het bent.
 • Daarna kunt u een nieuw wachtwoord invoeren. Voer het opnieuw in.
 • Bevestig en bewaar.

Dit is een eenvoudig proces voor het wijzigen van het Gmail-accountwachtwoord op de iPhone. Zorg ervoor dat uw nieuwe wachtwoord sterk is en 8 of meer tekens bevat en een combinatie is van symbolen en cijfers. Dit houdt het account veilig. Mocht je problemen ondervinden bij het wijzigen van je wachtwoord of twijfels hebben, neem dan contact op met Gmail Telefoonnummer.
 als je uit Nederland komt of bel bij Gmail telefoonnummer als je uit België komt.

18-03-2020 om 11:24 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Gmail Telefoonnummer
>> Reageer (0)
17-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Live gaan op Instagram
Instagram is een geweldige manier om mensen in de buurt en ver weg te bereiken. U kunt uw leven allemaal online beheren zodat miljoenen mensen het kunnen zien. Als je een van de meer dan 100 miljoen mensen bent die het sociale mediaplatform gebruiken, weet je waarschijnlijk bijna alles wat er te weten valt. Foto's, video's en nog veel meer kunnen allemaal binnen enkele minuten worden geüpload of gemaakt.

Een van de leukere functies is livestreaming. Het heeft een serieuze vlucht genomen sinds het enkele jaren geleden voor het eerst werd geïntroduceerd.

Instagram wist hoe populair dit soort online filmen was geworden en wilde zo snel mogelijk op de kar springen. Het was maar goed dat ze dat ook deden. Uit huidig ​​onderzoek is gebleken dat meer dan 80% van de online gebruikers de voorkeur geeft aan het kijken naar livestreams van een aanwezigheid of merk op sociale media boven het lezen van blogs of artikelen. Als je altijd al hebt willen proberen live te gaan op Instagram, heb je geluk. We gaan ontdekken hoe!
Instagram Live

Instagram Live is vergelijkbaar met de livestreams die je kunt vinden op andere sociale mediasites zoals Facebook en Periscope. Met slechts een paar klikken op een knop kunt u een live uitzending maken die gebruikers kunnen zien.
Het belangrijkste doel van Instagram Live is om een ​​unieke ruimte te creëren waar je kunt communiceren met andere volgers en gebruikers van de socialemediagigant. U kunt uw inhoud streamen terwijl anderen u vragen stellen en chatten via een live feed. Je kunt mensen uitnodigen om je livestream te bekijken, en het is een geweldige manier om betrokkenheid op te bouwen. De video is een geweldige manier om je naam en gezicht te krijgen als je probeert een grote aanwezigheid op het platform op te bouwen.

Bedrijven en influencers hebben ook ontdekt dat dit een geweldige manier is om de interactie met hun volgers en potentiële klanten te vergroten. Als bedrijf met een profiel op Instagram, kan het gebruik van Instagram Live je een concurrentievoordeel geven wanneer je probeert een product te verkopen of meer volgers te krijgen. U kunt met mensen over de hele wereld praten en van uw merk een begrip maken. Het is een geweldige manier om te groeien en bekijk ook je concurrentie. Het potentieel met Instagram Live is vrijwel onbeperkt.

Livestreams ontdekken

Als je op zoek bent naar een live video van iemand die je volgt, hoe doe je dat dan? Het antwoord ligt eigenlijk recht voor je neus. Bekijk de kleine cirkels bovenaan je scherm. Elke cirkel moet een afbeelding bevatten van iemand die je volgt. Als je het woord 'Live' in roze of rood ziet onder een van deze foto's, dan streamt die gebruiker momenteel een live video. Klik op de foto en het brengt je naar de livestream. Vanaf daar kunt u gewoon kijken wat er aan de hand is of beginnen met reageren om de andere persoon te laten weten dat u geïnteresseerd bent in wat hij te zeggen heeft.

Een andere manier om live video's te vinden, is door op 'Verkennen' te klikken. In het gebied Verhalen kun je op elk moment de beste livevideo's en andere streams vinden op basis van hun locatie, weergaven en talen. Het is verbazingwekkend om te weten dat je vrijwel direct kunt zien wat er aan de andere kant van de wereld gebeurt zonder je bank te verlaten. Verdwalen in de wereld van livestreams is vrij eenvoudig! Het lijkt erop dat iedereen met een profiel het tegenwoordig doet.

Terwijl je de video's bekijkt, kun je communiceren met de Instagram-gebruiker en feedback en opmerkingen achterlaten zodat ze die kunnen zien. Houd er rekening mee dat iedereen die momenteel de livestream bekijkt, uw opmerkingen kan zien. Als u liever geen opmerkingen ziet en alleen de stream wilt bekijken, klikt u eenvoudig op uw scherm om alle interacties van anderen tijdelijk te dempen. Degene die de livestream uitzendt, kan nog steeds zien dat je bent ingelogd om te kijken wat ze te zeggen hebben.

Live gaan op Instagram

Als je Instagram Live een kans wilt geven, dan kan dat gemakkelijk. Volg deze stappen om je in een mum van tijd aan het streamen te krijgen:
 • Klik op het camerapictogram linksboven in je scherm of op Jouw verhaal. Dat is de cirkel aan de bovenkant van uw scherm met uw profielfoto erin.
 • Eenmaal binnen kun je kiezen uit een reeks functies en formaten voordat je live gaat.
 • De opname-opties omvatten live gaan die uw video uitzendt terwijl u deze maakt. Houd er rekening mee dat met deze optie de video wordt verwijderd wanneer je de stream beëindigt.
 • Er is ook een Normaal videoformaat waar u zowel foto's als video's kunt plaatsen.
 • Met de Boomerang-optie kunt u een korte video of foto herhalen.
 • Terugspoelen is precies zoals het klinkt: u kunt een video maken die achteruit wordt afgespeeld.
 • De laatste is handsfree video. Dit is een video van 15 seconden waarin je de opnameknop niet ingedrukt hoeft te houden.

Om live te gaan, klikt u op het bijbehorende formaat. Je ziet een tandwielpictogram linksboven op het scherm. Klik hier om uw instellingen te controleren. Hier kun je spelen met wie je je video's wilt bekijken. Hiermee kunt u het voor bepaalde mensen verbergen en u kunt ook bepalen welk type berichten u wilt ontvangen. Als je klaar bent, kun je je live video starten.

Gelukkig is er een korte aftelling waarmee je je kunt voorbereiden voordat je gaat streamen. Je kunt maximaal een uur livestreamen voordat de video automatisch stopt. Je volgers worden nu gewaarschuwd voor je livestream en zodra ze zich hebben aangemeld, kunnen ze met je gaan communiceren als je dat toestaat in je instellingen.

Live functies

Instagram Live heeft veel leuke functies voor de omroep. Je kunt filters toepassen op je video en ook zien wie je momenteel livestream bekijkt. Als er een opmerking of vraag is waar u vooral van houdt, kunt u deze vastzetten. Als je live locatie niet goed werkt, wil je dit misschien zien.

Als je probeert zoveel mogelijk volgers van je te krijgen om je stream te bekijken, kun je uitnodigingen sturen naar wie je maar wilt. Omgekeerd kun je ook je verzoeken zien van gebruikers die je video willen bekijken. Deze optie wordt weergegeven, afhankelijk van hoe u uw instellingen heeft. U kunt altijd van bepaalde gebruikers afkomen als u van gedachten verandert.

Filters gebruiken op je Instagram Live is net zo leuk. Terwijl je praat, zijn er talloze manieren om de video visueel op te fleuren. Virtuele gezichten en accessoires kunnen bij andere gebruikers lachen en interesseren. U hoeft alleen maar op de glimlachende emoji te klikken die zich onder aan uw scherm bevindt. Het maakt niet uit of je het voor of tijdens de livestream doet. Het werkt op elk moment.

Als je klaar bent met je video, klik je op "Einde" dat zich bovenaan het scherm bevindt. Nadat je dit hebt gedaan, kun je zelf zien hoe populair je video was. Er wordt bijgehouden hoeveel je live hebt gezien en je kunt de video ook opslaan of delen als je dat wilt. Als je niet opslaat, wordt je video verwijderd.

Het maken van een Instagram Live-video is een leuke manier om de betrokkenheid bij je volgers te vergroten. Je kunt alles wat je wilt in de video delen, zolang het maar binnen de regels en richtlijnen van het platform valt. Veel plezier met het leren kennen van de geweldige tools die je kunt gebruiken tijdens het uitzenden. Het wordt misschien wel je favoriete manier om te delen op Instagram.

Als je meer hulp wilt met betrekking tot je Instagram-account en -functies, ga dan naar Instagram Nederland Contact

Neem contact op met Instagram klantenservice als je uit België komt


Bijlagen:
Go Live on Instagram.jfif (14.2 KB)   

17-03-2020 om 07:39 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Instagram Nederland Contact
>> Reageer (0)
14-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe verwijder ik een Microsoft-account?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Microsoft is een bedrijf dat computersoftware en videogames maakt. Als je de gebruiker van een Microsoft-account bent en je account wilt verwijderen om persoonlijke redenen, maar je kunt dit niet doen, lees dan de blog over het Microsoft-account verwijderen en volg de onderstaande stappen.

Stappen voor het verwijderen van Microsoft-account
 • Typ eerst Microsoft login in de zoekbrowser en druk vervolgens op de enter-knop.
 • Klik daarna op de startpagina van Microsoft vanaf daar op de koppeling Aanmelden.
 • Daarna wordt de Microsoft-aanmeldingspagina geopend waarin u uw e-mailadres opgeeft en vervolgens op de knop Volgende klikt.
 • Daarna zal de volgende pagina openen waarin u uw wachtwoord invoert en daarna op de knop Ondertekenen tikken.
 • Als u op de knop klikt, wordt de startpagina van Microsoft geopend. Klik vanaf daar op de optie Instelling en beveiliging.
 • Tik vervolgens op de pagina Instellingen en beveiliging op de link Meer beveiligingsinstellingen.
 • Om wijzigingen aan te brengen in Instelling en beveiliging, moet u de code invoeren. De code wordt verzonden op uw geregistreerde mobiele nummer.
 • Om code van Microsoft te ontvangen, moet u eerst de laatste 4 cijfers van het geregistreerde mobiele nummer invoeren. Voer het mobiele nummer in dat is ingevoerd tijdens het aanmelden van uw Microsoft-account.
 • Klik daarna op de knop Verzendcode.
 • Als u op de knop klikt, wordt de verificatiecode naar uw mobiele nummer gestuurd. Voer vervolgens op de pagina Code invoeren de verificatiecode in het codevak in.
 • Klik na het invoeren van de code op het tabblad Verzenden.
 • Daarna wordt er een andere pagina geopend, tik op de link Later instellen.
 • Daarna wordt een andere pagina geopend. Blader naar beneden op de pagina en zoek naar de link Mijn account sluiten en klik vervolgens op hetzelfde.
 • Als u op de link klikt, wordt de pagina Klaar om te sluiten geopend. Lees de punten die op die pagina worden genoemd en tik vervolgens op het tabblad Volgende.
 • Daarna zal de sluitingspagina van mark openen vanaf die pagina, lees de punten en markeer het vinkje op het vak door op het vak te tikken. Selecteer daarna de reden en klik vervolgens op de knop Markeer account sluiten.
 • Als u op de knop tikt, wordt de volgende bevestigingspagina geopend. Vanaf daar klikt u op het tabblad Gereed, dit zal resulteren in het verwijderen van het Microsoft-account.

We hebben stappen gegeven om uw probleem goed op te lossen, maar toch, als u een probleem heeft, kunt u contact opnemen met Microsoft Klantenservice Nederland.

14-03-2020 om 11:59 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Microsoft Klantenservice Nederland
>> Reageer (0)
13-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan ik Windows Error Code 43 oplossen?
De fout van Code 43 is een van de verschillende foutcodes voor Apparaatbeheer. Wanneer Apparaatbeheer een hardwareapparaat stopt, wordt het gegenereerd omdat de hardware aan Windows heeft gemeld dat het een soort niet-gespecificeerd probleem heeft.

Dit extreem algemene bericht kan betekenen dat er een echt hardwareprobleem is of dat er een stuurprogrammaprobleem is dat Windows niet als zodanig ziet, maar wordt beïnvloed door de hardware.

Het wordt bijna altijd op de volgende manier weergegeven:

Details van foutcodes voor apparaatbeheerders zoals Code 43 zijn beschikbaar in de eigenschappen van het apparaat in het gebied Apparaatstatus. Zie De status van een apparaat bekijken in Apparaatbeheer voor hulp.

De foutcodes van de apparaatbeheerder zijn exclusief voor de apparaatbeheerder. Als u de fout van Code 43 elders in Windows ziet, is het waarschijnlijk dat het een systeemfoutcode is die niet moet worden opgelost als een apparaatbeheerprobleem.

De fout van Code 43 kan van toepassing zijn op elk hardwareapparaat in Apparaatbeheer, hoewel de meeste fouten van Code 43 verschijnen op videokaarten en USB-apparaten zoals printers, webcams, iPhones / iPods enz.

Elk besturingssysteem in Microsoft heeft mogelijk een fout in Apparaatbeheer Code 43, inclusief Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP en meer.

Een code 43-fout oplossen

Start uw computer opnieuw op als u

heb dat nog niet gedaan.

Het is altijd mogelijk dat de code 43-fout die u op een apparaat ziet, is veroorzaakt door een tijdelijk hardwareprobleem. Als dat het geval is, kan de code 43-fout worden verholpen door uw computer opnieuw op te starten.

Sommige gebruikers meldden ook dat toen hun computer volledig was uitgeschakeld (niet alleen een reset) en aanzetten, hun probleem met Code 43 was gecorrigeerd, vooral als het op een USB-apparaat bestond. In het geval van een laptop, schakel deze uit en verwijder de batterij, wacht een paar minuten en plaats de batterij vervolgens terug in de computer.

Heb je een apparaat geïnstalleerd of de apparaatbeheerder gewijzigd net voordat de fout in code 43 verscheen? Als dat het geval is, is de code 43-fout mogelijk veroorzaakt door de wijziging die u hebt aangebracht. Als u kunt, schakel dan de wijziging uit, start de pc opnieuw op en controleer de fout van Code 43 opnieuw.

Sommige oplossingen kunnen zijn: Verwijderen of opnieuw configureren van het nieuw geïnstalleerde apparaat, afhankelijk van de wijzigingen die u hebt aangebracht.

Het stuurprogramma terugzetten naar een versie voorafgaand aan uw update
Systeemherstel gebruiken om recente wijzigingen in Apparaatbeheer ongedaan te maken

Installeer de apparaatstuurprogramma's opnieuw. Het verwijderen van de apparaatstuurprogramma's en vervolgens opnieuw installeren is een mogelijke oplossing voor een fout in code 43.

Als de code 43-fout wordt gegenereerd door een USB-apparaat, verwijder dan elk apparaat in Apparaatbeheer als onderdeel van de herinstallatie van het stuurprogramma in de hardwarecategorie Universal Serial Bus Controller. Dit omvat elk USB-apparaat voor massaopslag, USB-hostcontroller en USB-hoofdhub.

Het correct opnieuw installeren van een stuurprogramma is niet hetzelfde als het simpelweg bijwerken van een stuurprogramma, zoals in de bovenstaande instructies. Een volledige herinstallatie van het stuurprogramma omvat het verwijderen van het momenteel geïnstalleerde stuurprogramma en het opnieuw installeren van Windows.
 1. Werk de stuurprogramma's van het apparaat bij. Het is ook heel goed mogelijk dat de code 43-fout kan worden gecorrigeerd door de nieuwste apparaatstuurprogramma's te installeren.
 2. Als de update van de stuurprogramma's de fout van Code 43 verwijdert, betekent dit dat de Windows-stuurprogramma's die u opnieuw hebt geïnstalleerd in stap 3 waarschijnlijk beschadigd of onjuist zijn.
 3. Installeer het nieuwste servicepakket voor Windows. Een van de servicepacks of andere Windows-patches van Microsoft bevat mogelijk een oplossing voor de code 43-fout, dus als u niet volledig bent bijgewerkt, doe dat dan nu.
 4. Update BIOS. In sommige situaties kan een verouderde BIOS een bepaald probleem veroorzaken met een apparaat dat een probleem aan Windows meldt, dus de fout van Code 43.
 5. Vervang de datakabel die het apparaat met de computer verbindt, op voorwaarde dat deze er een heeft. Deze mogelijke oplossing voor een code 43-fout is meestal handig als u een fout ziet op een extern apparaat zoals een USB- of FireWire-apparaat.
 6. Raadpleeg de handleiding van het hardwareapparaat en volg alle verstrekte informatie voor probleemoplossing.
 7. Ik weet dat dit klinkt als algemeen advies, maar de code 43-fout verwijst specifiek naar de hardware als de bron van de foutinformatie, dus sommige nuttige informatie over het oplossen van problemen is te vinden in de producthandleiding.
 8. Als de foutcode 43 op een USB-apparaat verschijnt, koop dan een USB-hub met eigen voeding. Sommige USB-apparaten hebben meer stroom nodig dan de USB-poorten die in uw computer zijn ingebouwd. Het aansluiten van deze apparaten op een USB-hub lost dit probleem op.

Vervang de hardware. De code 43-fout kan een probleem met het apparaat zelf veroorzaken, in welk geval het vervangen van de hardware uw volgende logische stap is. Dit is in de meeste gevallen de oplossing voor een Code 43-fout, maar ik wilde dat u eerst de softwaregebaseerde ideeën voor het oplossen van problemen uitprobeerde.

Een andere mogelijkheid is dat het apparaat niet compatibel is met uw Windows-versie, hoewel niet erg waarschijnlijk. Windows HCL kan altijd zeker worden gecontroleerd.

Als u zeker weet dat de code 43-fout niet wordt veroorzaakt door een hardwareprobleem, kunt u een Windows-reparatie-installatie proberen. Als het niet werkt, probeer dan een schone Windows-installatie. Voordat je de hardware vervangt, raad ik je ook niet aan, maar misschien moet je ze proberen als je geen andere opties meer hebt.

Laat het me weten als je een code 43-fout hebt opgelost met de bovenstaande methode. Ik wil dat deze pagina zo nauwkeurig mogelijk is.
 U wilt het probleem met Code 43 niet zelf oplossen, ziet u hoe ik mijn computer repareer? Voor een volledige lijst met uw ondersteuningsopties en hulp bij alles onderweg, zoals het vinden van reparatiekosten, het verwijderen van uw bestanden, het kiezen van een reparatieservice en nog veel meer. U kunt Microsoft Klantenservice Nederland gebruiken.

Voor Belgische gebruiker - Microsoft Klantenservice Belgie

13-03-2020 om 10:06 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Microsoft Klantenservice Nederland
>> Reageer (0)
12-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Windows Error Code 0x80072ee7 te repareren?
Foutcode 0x80072ee7 verschijnt en geeft u geen toegang tot de Windows Store in plaats van een goede internetverbinding. Hoewel een cruciale update en foutcode 0x80072ee7 in de meeste opties voorkomt vanwege:
 • Beschadigde Windows-systeembestanden.
 • Configuratie van netwerkverbinding.
 • Registerherstel.
 • Virussen.
 • Windows-apparaatupdate en stuurprogramma's.

Fix Foutcode 0x80072ee7 in Windows 10
Dit zijn over het algemeen de mogelijke redenen waarom ons ontwikkelteam heeft gewerkt en elke vermelde reden heeft een oplossing, volg gewoon de oplossingen om de resultaten te verzekeren en verwijder deze foutcode 0x80072ee7. Om dit probleem eenvoudig handmatig op te lossen, hebben we de onderstaande fixes gedeeld met de vereiste informatie, er is geen betaalde service vereist voor de fix.

1. Beschadigde Windows-systeembestanden:
Beschadigde Windows-bestanden geven u over het algemeen geen toegang tot de update of opslag van Windows-toepassingen, maar deze beschadigde bestanden kunnen gemakkelijk worden gedetecteerd en gerepareerd. Het enige dat u hoeft te doen, is een probleemoplosser voor Windows-insiders uitvoeren, de stappen volgen om de probleemoplosser uit te voeren die alle Windows-systeembestanden scant en eenvoudig repareert.

Druk op Windows + X> Windows poweShell (Admin)

SFC / scannow Voer dit in.

Hiermee wordt de probleemoplosser gestart waarbij elk bestand van het Windows-systeem wordt gedetecteerd en als een van de bestanden beschadigd is, wordt het vermeld en gerepareerd. Als er na de controle een correctie wordt vermeld, moet er een probleem zijn opgetreden en het probleem is nu verholpen. Start de vensters gewoon opnieuw op om de wijzigingen door te voeren en herstel deze foutcode 0x80072ee7.

2. Configuratie netwerkverbinding:
Onjuist opgeslagen DNS-serverinstellingen zorgen ervoor dat deze foutcode 0x80072ee7 het gebruik van statische IP naar DNS-serverinstellingen verschuift tijdens het bijwerken van vensters en enkele noodzakelijke wijzigingen aanbrengt om deze fout te corrigeren.

Open> Open Netwerkcentrum> Wifi.
Netwerk- en deelcentrum> Klik op het verbonden internet.
Eigenschappen> Protocol IPV4> DNS-instellingen wijzigen.

Voorkeurs DNS-server: 8.8.8.8

Alternatieve DNS-server: 8.8.4.4

Sla deze wijzigingen op en controleer het proces opnieuw, start de vensters opnieuw op en herstel de foutcode 0x80072ee7.

3. Registerherstel:
Dit is meestal een cruciaal probleem en heeft meer aandacht nodig bij het repareren. Volg de stappen en opdrachten om de Windows-instellingen opnieuw te registreren vanaf de vooraf geïnstalleerde locatie.

Druk op Windows + X> Open Windows PowerShell (Admin).
Voer de gegeven opdracht uit:

PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command “& {$ manifest = (Get-AppxPackage Microsoft.WindowsStore). InstallationLocation + " AppxManifest.xml"
Dit registreert automatisch de vensters opnieuw en herstelt onmiddellijk de foutcode0x80072ee7 en geeft u gemakkelijk toegang tot de winkel en toepassingen van uw vensters.

4. Virussen:
Er zijn talloze bedreigingen voor de Windows-winkel die verschillende virussen veroorzaken en deze foutcode0x80072ee7 kan eenvoudig worden verholpen door uw systeem te scannen met de geïnstalleerde antivirus. Dit zal u uiteindelijk helpen de foutcode0x80072ee7 op te lossen en te zien hoeveel bedreigingen worden gerepareerd en hersteld.

5. Windows-apparaat en updates:
Druk op Windows + X> Apparaatbeheer, ga naar het venster en controleer de aandacht. De meeste aandacht is nodig als het geïnstalleerde stuurprogramma of de hardware-eigenschappen moeten worden bijgewerkt. Dit zal u helpen de foutcode0x80072ee7 gemakkelijk op te lossen, deze problemen op te lossen en de foutcode0x80072ee7 onmiddellijk opnieuw op te starten. Dit zijn alle voorgestelde oplossingen met de juiste informatie en ze zijn opgelost, onze ontwikkelaars hebben naar elke actie verwezen na het lezen van de informatie en het opslaan van uw gegevens.
Maak een massaopslagreplica om gegevensverlies te voorkomen.
U kunt de fout verhelpen met de gegeven stappen of u kunt contact opnemen met Microsoft Klantenservice Nederland als u verbinding wilt maken met een expert.

Bezoek Microsoft Klantenservice als je uit België komt.

12-03-2020 om 09:24 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
07-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Avast Antivirus Error 42125 te repareren
Hieronder kan een lijst met stappen voor probleemoplossing staan ​​om uw Avast Antivirus Error 42125 op te lossen. Deze stappen voor probleemoplossing worden steeds moeilijker en overweldigende tijd, dus we hebben de neiging om krachtig te bepleiten om ze in oplopende volgorde te proberen om onnodige tijd en energie te voorkomen.

Let op: klik op de afbeelding () om de aanwijzingen voor het oplossen van problemen voor elke onderstaande stap uit te vouwen. U kunt ook op de afbeelding (-) klikken om de aanwijzingen weer te geven terwijl u door elke stap gaat.

Stap 1: Repareer registers die zijn gekoppeld met fout 42125
Handmatig schrijven van de Windows-geschreven accountvermeldingen om deze Avast Antikvirus-fout 42125 te repareren, moet voorzichtig worden gedaan .ictimisatie geschreven account-editor zal uw software ten onrechte beschadigen en moet het opstarten stoppen. Om de reparatie te starten, maak een back-up door mercantilisme geschreven account als volgt:

 • Typ "opdracht" in het zoekvak en terwijl u niet op de toets "Enter" drukt, gaat u naar de volgende stap.
 • U wordt om toestemming gevraagd, klik op "Ja".
 • Typ "regedit" in het geopende venster en druk op de toets "Enter".
 • Kies in de geschreven accounteditor de sleutel met betrekking tot Fout 42125 die u alleen nodig hebt om een ​​kopie te bewaren.
 • Kies in de lijst "Opslaan in" de situatie waar u de back-upsleutel voor [Avast!
 • Voer een reputatie in voor de back-up en ga in het vak "Bestandsnaam" zoals Avast!
 • Zorg ervoor dat u de optie "Geselecteerde tak" kiest in het menu "Exportbereik".
 • Klik op "Opslaan" en het bestand wordt ook opgeslagen met de extensie .reg.
 • Nu hebt u met succes het back-upbestand van Avast gemaakt!

Stap 2: Start een complete malwarescan voor pc
Avast Antivirus Error 42125 kan zelfs een gevolg zijn van een malware-infectie op uw laptop. Het zal crashen, afnemen zonder rationalisatie of onverwacht reanimeren. Malware-scan is dat de enige dank is om een ​​kwaadaardige infectie weg te nemen door alle malware-gerelateerde te verwijderen programma's en registreer items van uw automatische gegevensverwerkingssysteem.

Stap 3: Slachtofferschap Disk Cleanup (cleanmgr), pack System Junk (tijdelijke bestanden en mappen)
Veel junk-bestanden worden verzameld over een automatisch gegevensverwerkingssysteem gedurende een hoeveelheid van je tijd. Het wordt voortdurend voorgesteld om deze ongewenste e-mail sporadisch te verwijderen voor de strakke werking van een automatisch gegevensverwerkingssysteem. Deze geaccumuleerde ongewenste e-mail (tijdelijke bestanden en mappen) zal veroorzaken Avast! Antivirus retorteert langzaam of veroorzaakt deze Avast Antivirus Fout 42125, kan te wijten zijn aan ELK bestandsconflict of een overbelaste magnetische schijf. In de tussentijd verbeteren deze tijdelijke bestanden niet alleen deze [Avast Antivirus Fout 42125], maar maakt uw laptop tegelijkertijd sneller uitvoeren. Hieronder volgen de stappen voor het uitvoeren van Schijfopruiming (cleanmgr) voor Windows XP, Vista, 7, 8 en 10:

 • Typ "opdracht" in het zoekvak en terwijl u niet op de "Enter" -toets drukt, gaat u naar de volgende stap.
 • Schijfopruiming kan beginnen aan te geven welke hoeveelheid huis op elke schijf kan worden vrijgegeven.
 • U wordt gevraagd om de klassen te kiezen waaruit u de ongewenste bestanden wilt opschonen.
 • Schakel de selectievakjes in voor de klassen die u wilt scrubben en klik op "OK".
 • U hebt met succes de tijdelijke en ongewenste bestanden van uw laptop opgeruimd • Druk tegelijkertijd op de toetsen "CTRL", "Shift" en "Enter".
 • U wordt om toestemming gevraagd, klik op "Ja".
 • Typ "regedit" in het geopende venster en druk op de toets "Enter".

Stap 4: update apparaatstuurprogramma's van uw pc
Avast Antivirus Error 42125 kan ook worden veroorzaakt door corrupte of niet-actuele stuurprogramma's. U kunt ook proberen de stuurprogramma's aan te passen om deze fout te herstellen. Gedownload en plaats deze automatisch via Windows Update. Nog steeds als er associatieproblemen zijn met het bijgewerkte bijgewerkte stuurprogramma , kunt u proberen het te repareren met een amendement of het handmatig opnieuw te installeren door deze stappen te volgen:

 • Selecteer de kans "Start", voer Apparaatbeheer in het zoekvak in en selecteer deze uit de weergegeven resultaten.
 • Klik op het pictogram Uitvouwen en selecteer uw apparaat in de categorie, klik met de rechtermuisknop of houd de knop ingedrukt en selecteer "Stuurprogramma bijwerken".
 • Selecteer Automatisch zoeken naar de bijgewerkte stuurprogrammacode.
 • Klik met de rechtermuisknop of regelaar en houd de naam van het apparaat vast en klik op "Verwijderen".
 • Start uw pc opnieuw op en Windows begint de aandrijving opnieuw te installeren.

Stuurprogramma-updates voor Windows en apparaten zoals netwerkadapters, monitoren en printers enz. Windows Systeemherstel stelt u in staat om "in de tijd terug te gaan" in combinatie met uw pc om uw Avast Antivirus Error 42125-problemen te herstellen. Systeemherstel kan de systeembestanden van uw pc en programma's terug naar een tijd dat alles eenmaal in orde was. dit kan u waarschijnlijk helpen uren van hoofdpijn te voorkomen bij het oplossen van problemen geassocieerd met Avast Antivirus Error 42125.

Opmerking: Systeemherstel heeft geen invloed op uw documenten, afbeeldingen of andere gegevens.
 • Typ "Systeemherstel" in het zoekvak en klik op "Enter".
 • Volg de stappen in de wizard om een ​​hersteldoel te kiezen. Als uw fout 42125 een specifiek programma betreft, installeer dan Avast!
 • Open programma's en keuzes door op de startknop te klikken.
Stap 5: Windows-systeemherstel gebruiken om recente systeemwijzigingen ongedaan te maken Systeemherstel gebruiken (Windows XP, Vista, 7, 8 en 10):
• Klik op de knop Verwijderen op het beste menulint. Avast Antivirus Error 42125 geassocieerd programma onder de Naam kolom.
• Volg de aanwijzingen op het scherm om de verwijdering van uw bijbehorende Avast Antivirus Error 42125-programma te voltooien.

Stappen voor Windows 7, Vista:
 • Open Programma's en onderdelen door op de Start-knop te klikken.
 • Klik op Configuratiescherm in het menu aan de rechterkant.
 • Klik op Programma's.
 • Klik op Programma's en onderdelen.
 • Zoek Avast! Antivirus Fout 42125 geassocieerd programma onder de Naam kolom.
 • Klik op de Avast! Antivirus gekoppeld item.
 • Klik op de knop Verwijderen op het bovenste menulint.
 • Volg de aanwijzingen op het scherm om het verwijderen van uw bijbehorende Error 42125-programma te voltooien.

Stappen voor Windows XP:
 • Open Programma's en onderdelen door op de Start-knop te klikken.
 • Klik op Configuratiescherm.
 • Klik op Software.
 • Zoek Avast! Antivirus Error 42125 geassocieerd programma onder de lijst van Geïnstalleerde programma's.
 • Klik op de Avast! Antivirus gekoppeld item.
 • Klik op de knop Verwijderen aan de rechterkant.
 • Volg de aanwijzingen op het scherm om het verwijderen van uw bijbehorende Error 42125-programma te voltooien.
Stappen voor Windows 8:
 • Beweeg de cursor linksonder in het scherm om het Start Menu-beeld te produceren.
 • Klik met de rechtermuisknop om het startcontextmenu te openen.
 • Klik op Programma's en onderdelen.
 • Zoek het bijbehorende Avast Antivirus Error 42125-programma in de kolom Naam.
 • Klik op de Avast! Antivirus gekoppeld item.
 • Klik op Verwijderen / wijzigen op het bovenste menulint.
Avast is slimme beveiligingssoftware die niet alleen uw computer beschermt, maar ook standaard updates krijgt die helpen om te vechten met de slechte bedreigingen die nog steeds aanwezig zijn in uw systeem of afkomstig zijn van de onbekende bron van de internetwereld. Maar als er een probleem mee te maken heeft, neem dan contact op met Avast Nederland.

07-03-2020 om 11:29 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Avast Nederland
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Gmail-foutcode te repareren Sec Fout verlopen certificaat?

Certificaatproblemen zijn een gecodeerd protocol dat communicatie via internet codeert. Het algemeen werkt om gebruikers van kwaadwillende gebruikers die op openbare plaatsen werken aan te bieden en dat wordt hen geadviseerd  gebruik HTTPS (SSL) om de verbinding te beschermen tegen het snuiven van hun gebruikersnaam en wachtwoord "over-the-air". De Sec. Fout verlopen certificaat is een indicatie dat het certificaat is verlopen en dat de verbinding moet zijn
vernieuwd door automatisch een nieuwe aan te vragen.

Dit zijn de stappen om de foutcode uit uw Gmail-account te verwijderen
 • Klik op het pictogram “Start” van uw Windows 7 / Vista- of Windows XP-computer.
 • Typ nu in het veld Zoeken de opdracht CMD en druk op de knop "Enter".
 • In het gedeelte Opdrachtprompt (DOS) moeten gebruikers een nauwkeurige "Datum" typen en op de "Enter" pictogram.
 • U krijgt automatisch een bericht van een huidige datum. Gebruikers kunnen ook de datum wijzigen overeenkomstig.
 • Typ nu de "Tijd" en druk op het pictogram "Enter".
 • Verlaat nu de opdrachtprompt en start Gmail opnieuw.
 • Welnu, deze fout kan ook worden uitgevoerd in browsers zoals Firefox. Dus hieronder hebben we ook oplossingen besproken  om het ook te verwijderen tijdens het  werken met browsers. 
 • Als gebruikers vergezeld gaan van een waarschuwingsdialoogvenster op het scherm, staat de browser dit toe  om een ​​uitzondering toe te voegen.
 • Klik of zelfs iemand kan eenvoudig een uitzonderingsoptie toevoegen.
 • Tik nu op het pictogram "Uitzondering toevoegen" en de opties "Certificaat ophalen"
 • Lees alle waarschuwingsberichten en het beschrijvende gedeelte dat wordt weergegeven  wat en waar het probleem in de browser ligt
 • Tik op "Bevestig beveiligingsuitzondering" om de website eenvoudig aan de lijst met vertrouwde websites toe te voegen.
Oplossingen worden afgestemd volgens de nieuwste marktstandaarden. U kunt dus altijd Gmail Telefoonnummer bellen en onmiddellijk oplossingen voor Gmail-problemen krijgen.

Voor Belgische gebruikers, Gmail Telefoonnummer.

07-03-2020 om 08:08 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Gmail Telefoonnummer
>> Reageer (0)
06-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Windows Stop Fouten te Repareren?
Deze gids zal u helpen bij het analyseren en repareren van Windows Blue Death Screen, Stop Fouten, Foutcodes, Bug Check-fouten, systeemcrashfouten, systeemfout, kernelfout in Windows 10/8/7.

Het aantal blauwe schermen of stopfouten is dramatisch gedaald, te beginnen met Windows Vista. Het systeem stopt wanneer Windows een situatie tegenkomt die de veilige werking van het systeem in gevaar brengt (d.w.z. een "bug").

Blue Screen of Death in Windows 10/8/7

Een ‘bug check’ wordt deze voorwaarde genoemd. Het is ook algemeen bekend als een systeemcrash, een kernelfout, een systeemfout of een stopfout.

Het Windows Error Reporting-systeem in Windows XP was in wezen handmatig, maar in Windows 7 en Windows Vista is het nu verbeterd en gestroomlijnd. Hoewel dit het geval kan zijn, is Blue Screens niet alleen verdwenen. Je kunt ze ook zien op Windows 7/8.

Wanneer een BSOD optreedt, duurt dit meestal een seconde voordat de pc onmiddellijk opnieuw wordt opgestart. We kunnen niet lezen wat er op deze manier is geschreven. De automatische pc-herstartoptie moet worden uitgeschakeld via de instellingen van StartUp & System Recovery om er omheen te komen. De kennis van de foutcode kan helpen om het probleem te identificeren. Doe het op deze manier:

Configuratiescherm> Systeem en onderhoud> Systeem> Geavanceerde systeeminstellingen> Geavanceerde systeeminstellingen> Onder Start en herstel> Klik op Instellingen> Klik op OK. Activeer UAC.

In de meeste gevallen zal Windows proberen het probleem alleen op te lossen, maar als het niet alleen kan worden hersteld, zal het een blauw scherm veroorzaken.

Hier is een venster dat ik kreeg te zien van een van mijn enige recente Windows 7 Blue Screen.

Stop fouten in Windows 10/8/7

Gebruikers van Windows-systemen zullen op een bepaald moment zeker de terreur van de 'Fatal Exception' hebben ervaren, die gewoonlijk het 'Blue Screen Of Death' of BSOD wordt genoemd. Hoewel de BSOD grotendeels in de hoop van de software-slakken werd gegooid, werden crashes niet volledig verbannen in Vista. Het systeem stopt wanneer Windows een situatie tegenkomt die de veilige werking van het systeem in gevaar brengt (d.w.z. een "bug"). Een ‘bug check’ wordt deze voorwaarde genoemd. Het wordt ook vaak een systeemcrash, een kernelfout, een systeemfout of een stopfout genoemd. Wanneer Windows zo'n ernstige fout tegenkomt, toont het een BLAUW SCHERM VAN DE DOOD of "liefdevol" genaamd BSOD!

In tegenstelling tot XP, waar het systeem in wezen handmatig was in Windows 10/8/7, is Windows Foutrapportage in Windows 7 en Vista verbeterd en gestroomlijnd. Om te zien of er een oplossing beschikbaar was, moest men opvolgen. Dit was een pijnlijk proces. Dit hele rapportage- en monitoringproces is geautomatiseerd in Windows 10/8/7 / Vista.

Tegenwoordig ziet een gebruiker van Windows 10/8/7 / Vista meer kans om het volgende bericht te zien: "Microsoft Windows-besturingssysteem reageert niet." Ze kunnen "het programma afsluiten" of "wachten op een reactie op het programma". Men wacht in de hoop dat het probleem zal worden opgelost, of men sluit gewoon het programma en maakt zich klaar om informatie te verliezen. Deze berichten zien er op zijn minst minder beangstigend uit.

Anderzijds waren / zijn de BSOD's op zijn zachtst gezegd behoorlijk traumatisch en frustrerend!

De exacte tekst van de fout Stop varieert afhankelijk van de oorzaak van de fout. Het formaat is echter gestandaardiseerd en bestaat uit drie delen:

DEEL 1: Symbolische foutnaam: dit is het Stop Error-bericht dat aan het besturingssysteem wordt gegeven en overeenkomt met het Stop Error-nummer dat verschijnt.

DEEL 2: Probleemoplossingsaanbevelingen: deze tekst is van toepassing op alle stopfouten van dat specifieke type.

DEEL 3: Foutnummer en parameters: dit is informatie over de bugcontrole. De tekst na het woord STOP bevat het foutnummer, in hexadecimale notatie, en maximaal vier parameters die typerend zijn voor dit fouttype.

Over het algemeen zijn er niet veel opties voor herstel van welk type dan ook. Normaal gesproken probeert men de pc opnieuw op te starten in de hoop dat de BSOD is opgetreden vanwege de zeldzame toestand van sommige stuurprogramma's, die bij het coderen en testen over het hoofd werd gezien. Maar als de BSOD blijft bestaan, zijn er meer dan 250 gedocumenteerde BSOD-codes die kunnen worden gebruikt om het systeem te repareren.

Neem bijvoorbeeld de meest voorkomende BSOD:

Bugcode 0xA - IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Dit is een vrij veel voorkomende BSOD wanneer een stuurprogramma illegaal toegang heeft gehad tot een geheugenlocatie terwijl NT op een specifieke IRQL werkt. Dit is een coderingsfout van de driver, vergelijkbaar met een ongeldige geheugenlocatie.
Parameters:
 1. geheugenlocatie waarnaar werd verwezen
 2. IRQL op het moment van referentie
 3. 0 == lezen, 1 == schrijven
 4. code geadresseerd die verwijst naar geheugen

Herstel / oplossing:

Er is geen. Dit is een fatale fout en is een coderingsfout van het stuurprogramma.
Hoe Geheugendumps te debuggen

Download en installeer Microsoft Debugging Tools om te weten te komen hoe u geheugendumps kunt debuggen om de oorzaak van uw BSOD te achterhalen. Zorg ervoor dat uw paginabestand zich nog steeds op de systeempartitie bevindt. Anders kunnen de foutopsporingsbestanden niet door Windows worden opgeslagen.

Problemen oplossen Windows Stop Fouten / Bsods
 1. Eerst en vooral, kijk of dit probleem kan worden opgelost door systeemherstel of de laatst bekende goede configuratie.
 2. Voer anders uw anti-virus, anti-spyware en PC Junk / Registry Cleaner uit. Voer daarna het hulpprogramma Windows Check Disk uit.
 3. Probeer vervolgens te achterhalen of u software of hardware hebt gewijzigd of gewijzigd.
 4. Software is in de meeste gevallen het slachtoffer en niet de oorzaak van BSOD. Dus sluit problemen met hardware niet uit. Harde schijven, defect fysiek RAM, oververhitte CPU-chips of iets anders kan worden beschadigd!
 5. Controleer de foutdetails voor een bestuurdersnaam. Als u kunt, kan dit helpen om dit probleem op te lossen door het stuurprogramma eenvoudig uit te schakelen, te verwijderen of terug te zetten naar een eerdere versie. De meest voorkomende boosdoeners zijn netwerkinterfacekaarten, schijfcontrollers en videoadapters.
 6. Controleer het geheugen. Gebruik het diagnostisch hulpprogramma voor Windows-geheugen. Ga naar het Configuratiescherm en typ in het zoekvak "geheugen". Klik op Diagnostische geheugenproblemen op uw computer onder Systeembeheer. Selecteer een van de opties in het hier weergegeven Windows Memory Diagnostics Tool.
 7. Controleer uw BIOS-systeem zorgvuldig. Is er een update van de systeem- of moederbordfabrikant? Controleer zorgvuldig de BIOS-documentatie; het resetten van alle BIOS-opties naar hun standaardwaarden kan soms een probleem oplossen dat wordt veroorzaakt door omvallen.
 8. Controleer of u weinig systeembronnen heeft? Een kritisch gebrek aan schijfruimte of RAM kan soms BSOD's veroorzaken.
 9. Controleer de schade aan een systeembestand? Werk in de veilige modus omdat alleen de belangrijkste stuurprogramma's en services zijn geactiveerd. Als uw systeem in de veilige modus start, maar meestal niet, hebt u waarschijnlijk een probleemstuurprogramma. Probeer Apparaatbeheer in veilige modus uit te voeren en de verdachte te verwijderen. Of voer Systeemherstel in veilige modus uit.
 10. Voer de Windows 10 Blue Screen Troubleshooter uit.
De BSOD's of stopfouten in Windows 10/8/7 lijken beter en gemakkelijker te zijn voor de ogen! Kijk hoe Stop-foutinformatie kan worden weergegeven in Windows 10/8. Als u nog steeds problemen ondervindt, neemt u contact op met....Microsoft Klantenservice Nederland .

Bezoek hier Microsoft Klantenservice, als u uit België komt.06-03-2020 om 09:33 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
04-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Downloadfout 1001 van YouTube [opgelost]
Vanaf het downloaden van YouTube-video's, kunt u YouTube-fout 1001 tegenkomen met de YouTube-downloader voor Mac / Windows in gebruik, waar een bericht "YouTube-aanmelding vereist 1001" verschijnt, maar fout 1001 blijft bestaan ​​nadat u de gebruikersnaam en het wachtwoord hebt ingevoerd . YouTube-fout 1001 wordt toegeschreven aan een combinatie van problemen met parseren, analyseren en downloaden. Wanneer u een bericht op het forum achterlaat voor hulp bij YouTube-problemen, is de kans groot dat de beheerder u vraagt ​​om een ​​logboekrapport te verzenden voor analyse, wat vaker geen goede oplossing blijkt te zijn.

Dus wat moet je doen als het bericht "Inloggen is vereist 1001" weer verschijnt?

[Oplossing]:

 1. Gratis download van een supersnelle YouTube-videodownloader - 5KPlayer. Dit is een volwaardige online video-downloader die niet alleen YouTube-films gratis kan downloaden, maar ook Vimeo, Metacafe, Vevo en 300+ sites voor het delen van video's. De software kan ondertitels toevoegen aan films, ongeacht het formaat. Na het downloaden kunt u films kijken zonder YouTube-fout op Mac / Windows. Lees verder om te leren hoe je gratis YouTube-films kunt downloaden!
 2. Als je je aan de huidige downloader wilt houden, bekijk dan deze veelgestelde vragen over YouTube-fouten.
YouTube-films Gratis downloadgids

Stap 1: Download en start deze gratis YouTube-videodownloader, de installatie van 5KPlayer is in slechts 50 seconden voltooid. Klik op de rode knop "YouTube" in het hoofdvenster.
Stap 2: Kopieer de URL van de video met YouTube-fout.
Stap 3: Druk op de knop "Plakken en analyseren", wanneer de videominiatuur verschijnt, klik op het tandwielpictogram om de bestandsindeling en de voorkeur voor de resolutie in te stellen.
Stap 4: Klik op de knop "Downloaden", 5KPlayer kan YouTube-video's downloaden, ongeacht de bandbreedte.

YouTube-films gedownload naar lokale bibliotheken zijn binnen handbereik. U kunt de video rechtstreeks openen met 5KPlayer. Je kunt contact opnemen met YouTube Klantenservice Nederland als je problemen hebt met een YouTube-account.

Neem contact op met Youtube Klantenservice, als u uit België komt


04-03-2020 om 12:09 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:YouTube Klantenservice Nederland
>> Reageer (0)
03-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YouTube Error 503? Hoe het te repareren op computer / Android / iPhone?
Is er de melding "Er was een probleem met het netwerk [503]" of "Er is een fout opgetreden, probeer het later nog eens" bij toegang tot youtube.com? Als uw antwoord ja is, ondervindt u problemen met YouTube error 503 service niet beschikbaar. Dat wil zeggen, wanneer de server van Google uitvalt, zul je merken dat je vastzit op "YouTube 503-service niet beschikbaar" en kun je niet inloggen, uploaden of inhoud bekijken. Deze fout is echter niet zo angstaanjagend, het kan eenvoudig worden opgelost.

Wat is YouTube Error 503?
YouTube-fout 503-bericht betekent "service niet beschikbaar". Over het algemeen treedt de fout op wanneer de server van de site op dit moment gewoon niet beschikbaar is of wanneer de server overbelast is en het hoge verkeersvolume niet aankan. Het kan gebeuren in elke browser en elk besturingssysteem op elke iPhone, Android-telefoon, tablet en computer met mogelijk 503-foutbericht met de melding "Er is een fout opgetreden", "Afspeelfout. Tik om opnieuw te proberen", "Verbinding met server verbroken", "Dit video is niet beschikbaar 'of' Er is iets misgegaan. Tik om opnieuw te proberen '. De YouTube 503-fout wordt meestal geassocieerd met een tijdelijke toestand, maar dit slechte serviceprobleem kan ook erger worden. De meest vreselijke situatie is die op 16 oktober 2018, waardoor YouTube een ernstige uitval heeft en meer dan een uur onderuit gaat.

YouTube-fout 500 is trouwens een vergelijkbare fout die wordt veroorzaakt doordat de server niet werkt en gebeurt vaak samen met fout 503 wanneer YouTube niet werkt. In vergelijking met de niet-beschikbare YouTube 503-servicefout, is de YouTube 500-fout een intern probleem dat zich meestal onverwacht voordoet.

Hoe YouTube Error 503 Server Issue te repareren?
Soms merk je dat fout 503 YouTube niet alle gebruikers tegelijkertijd overkomt, waarschijnlijk werkt YouTube in Engeland goed terwijl het foutcode 503 in de Verenigde Staten ondergaat. Onder dergelijke omstandigheden is het mogelijk dat er iets mis is met uw einde.
U kunt de oplossingen hier volgen om te zien of ze werken. Trouwens, niet alleen YouTube, je kon fout 503 in verschillende vormen op verschillende platforms zien, vooral op populaire en drukbezochte websites. Dus, hoop dat deze oplossingen kunnen helpen.

Methode 1. Vernieuw YouTube-videopagina's.

Omdat de YouTube-fout 503 vaak een tijdelijk probleem is dat wordt veroorzaakt door een plotseling overweldigend verkeer, vaak het geval dat je alles terug kunt krijgen na een vernieuwing.
1. Klik met de rechtermuisknop op de YouTube-pagina -> druk op Vernieuwen
2. Druk op "F5" of "Ctrl + F5" op het toetsenbord om de webpagina te vernieuwen.
3. Klik op het pictogram Vernieuwen in de linkerbovenhoek van de webpagina om deze pagina opnieuw te laden.
4. Probeer de knoppen Terug / Vooruit om het probleem met de server van YouTube 503 te verhelpen.

Methode 2. Controleer het netwerk
Wanneer een YouTube-fout 503-serverprobleem optreedt, is er vaak het bericht "Er was een probleem met het netwerk [503]" om u eraan te herinneren dat er iets mis is met het netwerk. Hoewel dit vooral de serverfout van de YouTube-website is, is het niet slecht om ervoor te zorgen dat je netwerk sterk is.

Methode 3. Start de router, computer of apparaat opnieuw
Misschien is er een probleem met de DNS-serverconfiguraties op uw router of computer, alleen een herstart kan dit probleem oplossen.

Methode 4. Wacht op officiële ondersteuning
Als je deze methoden hebt geprobeerd maar niets werkt, betekent dit dat het een probleem is met de YouTube-website. Je kunt niets anders doen dan gewoon wachten op het ondersteuningsteam om YouTube-fout 503-serviceproblemen op te lossen. U kunt contact opnemen met YouTube Klantenservice Nederland.


Neem contact op met YouTube Klantenservice als je uit België komt.

03-03-2020 om 11:37 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:YouTube Klantenservice Nederland
>> Reageer (0)
02-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handleiding voor het oplossen van Asus Cursor verdwijnt Windows 10
Soms kan de muis van uw systeem van het scherm verdwijnen. Bovendien treedt dit probleem op na het bijwerken van de Windows OS-versie naar de nieuwste versie. In dergelijke omstandigheden kunt u nog steeds met de muisaanwijzer navigeren en uw Windows-systeem gebruiken met behulp van uw toetsenbord. Dit probleem kan optreden als gevolg van het verkeerde stuurprogramma. Er zijn verschillende manieren om dit probleem op te lossen. Ga daarom door het schrijven om de eenvoudige en effectieve methoden te leren kennen en de Asus cursor uit te wissen verdwijnt Windows 10 probleem.

Asus Mouse verdwenen: Enkele effectieve tips
U moet enkele effectieve tips noteren die hier worden beschreven voordat u het probleemoplossingsproces doorloopt. Een maximaal aantal gebruikers schakelt onbedoeld de muisaanwijzer van hun systeem uit. Over het algemeen wordt de F5-toets van het toetsenbord gebruikt om de muisaanwijzer uit te schakelen.

Kies de methode voor probleemoplossing die u verkiest
Er zijn maar weinig manieren waarop het probleem met de cursor op Asus-laptop kan worden opgelost. Maar u moet een aantal effectieve manieren proberen die de premium-oplossing op tijd kunnen garanderen. Hier gaan we enkele van de meest effectieve en praktische manieren bespreken die dit probleem met de muisaanwijzer van uw Asus Nederland kunnen oplossen. Om dit probleem op te lossen, bekijkt u de onderstaande passage om de stappen voor probleemoplossing te kennen.

Methode 1: Schakel de muisaanwijzer van uw Asus-laptop in
Soms wordt de muisaanwijzer van uw systeem onbewust of per ongeluk uitgeschakeld. Om de muisaanwijzer van uw Asus-laptop in te schakelen, moet u de onderstaande stappen doorlopen.
 1. Eerst moet u de Windows-toets + R-toets op uw Asus-laptop samen ingedrukt houden om het vak Uitvoeren te starten.
 2. Schrijf daarna 'main.cpl' in het vak Uitvoeren. Druk daarna op Enter op uw toetsenbord.
 3. Daarna moet u het tabblad Apparaatinstellingen kiezen. Daarna moet u de pijltoetsen van uw toetsenbord gebruiken om tussen de twee tabbladen te herschikken. (u krijgt een gestippeld vierkant vak rond het tabblad of de knop die is geselecteerd). In het geval dat de tab-optie niet is geselecteerd, moet u op de Tab-toets op uw toetsenbord tikken. Zodra het tabblad is geselecteerd, drukt u op de pijltoetsen van uw toetsenbord om naar de optie Tabblad Apparaatinstellingen te gaan.
 4. Nu moet u op de Tab-toets op uw toetsenbord tikken totdat het gestippelde vierkante vak wordt geleverd met de knop Inschakelen. Daarna moet u op Enter op uw toetsenbord tikken.
 5. Zodra de bovenstaande stappen zijn voltooid, zou u de muisaanwijzer van uw Asus-laptop moeten kunnen gebruiken. Bovendien zal dit proces zeker het muisapparaat van uw Asus-laptop inschakelen.

Methode 2: Muisstuurprogramma's
Soms is dit probleem met de cursor op Asus-laptop niet gerelateerd aan de stuurprogramma's van de muis. Het stuurprogramma van uw Asus-laptop wordt mogelijk automatisch geüpgraded naar de nieuwste versie die niet compatibel is met uw systeem of technische bugs bevat. In dergelijke omstandigheden moet u de stuurprogramma's terugdraaien. Als u bovendien het stuurprogramma van uw Asus-laptop niet hebt geüpgraded, moet u het stuurprogramma van uw systeem upgraden. Om dit te doen, moet u echter de onderstaande passage in detail volgen.

De muisstuurprogramma's upgraden:
 1. Eerst moet u de Windows-toets + R-toets op uw Asus-laptop samen ingedrukt houden om het vak Uitvoeren te starten.
 2. Schrijf daarna ‘devmgmt.msc’ in het vak Uitvoeren en druk op Enter.
 3. U moet de pijltoetsen op uw toetsenbord gebruiken om door de lijst te bladeren. Als de pijltoetsen van uw systeem niet goed werken, moet u eenmaal op de Tab-toets tikken. Daarna zouden de pijltjestoetsen van uw systeem moeten werken.
 4. Door de pijltjestoetsen van uw toetsenbord over te nemen, moet u naar de optie Muizen en andere aanwijsapparaten navigeren.
 5. Nu moet u op de pijl naar rechts en op de pijl omlaag drukken om naar het submenu te gaan.
 6. Houd de Shift-toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk vervolgens op de F10-toets.
 7. Daarna moet u op de pijl-omlaag op uw toetsenbord drukken om de selectie opnieuw in het menu van de context te plaatsen. Nu moet u op de optie Eigenschappen tikken.
 8. Houd daarna de Tab-toets op uw toetsenbord ingedrukt totdat het gestippelde vierkante vak (Focus) naar de optie Algemeen tabblad komt.
 9. Om naar het tabblad Stuurprogramma te gaan, moet u de pijl naar rechts indrukken. Blijf op de Tab-toets op uw toetsenbord drukken om het stuurprogramma bijwerken te kiezen. Tik op de knop Enter.
 10. U moet de pijltoetsen van uw toetsenbord gebruiken om de optie ‘Automatisch zoeken naar het stuurprogramma’ te kiezen. Tik op de Enter-toets.

Draai de muisdrivers terug:
 1.  Als de muisaanwijzer van uw systeem niet goed werkt, navigeer dan met de pijltoetsen naar de knop Annuleren. Als gevolg hiervan zou u terug moeten keren naar het scherm Eigenschappen van de muis.
 2. Nu moet u op de Tab-knop op uw toetsenbord drukken totdat u de optie Stuurprogramma terugdraaien krijgt. Tik daarna op de Enter-toets op uw toetsenbord.
 3. U moet de pijltoetsen gebruiken om de redenen te kiezen.
 4. Druk daarna op de Tab-toets op uw toetsenbord en blijf erop drukken totdat het gestippelde vierkante vak (Focus) de optie Precisie aanwijzer verbeteren bereikt. Daarna moet u deze optie uitschakelen door op Enter te drukken.
 5. Druk nu op de Tab-toets op uw toetsenbord en blijf erop drukken totdat het gestippelde vierkante vak (Focus) naar de optie Display Pointer Trails komt. U moet deze optie aanvinken door op Enter te drukken.
 6. Tik daarna op de Tab-toets en blijf op de toets drukken totdat het gestippelde vierkante vak (Focus) tijdens het typen de aanwijzer Verbergen bereikt. Daarna moet u op Enter drukken om de optie in of uit te schakelen.
 7. Nu moet u op de knop Toepassen tikken en op Enter drukken.

In het geheel
We hopen dat u, na het doorlopen van de procedures die in de bovenstaande sectie worden voorgesteld, het probleem met de Asus-cursor verdwijnt Windows 10. Probeer de bovengenoemde methoden en kijk welke u op tijd de ultieme oplossing voor probleemoplossing biedt. Als u in de toekomst opnieuw geen cursor op Asus-laptop tegenkomt, bezoek dan de website voor aanvullende informatie en berichten of bel ons Asus Klantenservice Nederland + 31-164323000.


Bijlagen:
Asus Cursor Troubleshooting Guide disappears from Windows 10.png (9.7 KB)   

02-03-2020 om 10:17 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Asus Klantenservice Nederland
>> Reageer (0)
28-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe maak je een Gmail-account?

Het maken van een Gmail-account is geen moeilijkere taak, maar soms raakt de gebruiker in de war bij het maken van het account en zoekt dan naar hulp. Als je ook hulp en begeleiding nodig hebt bij het maken van een account op Gmail, lees dan eenvoudig onze How to Create Gmail Account-blog, want deze blog helpt je bij het maken van de account op een eenvoudige manier.

Eenvoudige stappen om een ​​Gmail-account te maken

Uw apparaat openen - Open eerst uw apparaat en open vervolgens de zoekbrowser op uw apparaat. Voer vervolgens in het zoekvak gmail.com in en tik daarna op het zoekpictogram.

Gmail Aanmelden - Klik op het zoekpictogram op de Gmail-aanmeldingspagina en tik op de optie Account maken. Als u op de link "Voor mezelf" en "Mijn bedrijf beheren" klikt, verschijnt de optie die u kunt kiezen volgens uw voorkeur.

Gmail-aanmelding - Daarna wordt de Gmail-aanmeldingspagina geopend waarin u uw voornaam, achternaam, gebruikersnaam, wachtwoord en wachtwoord moet invoeren. Het wachtwoord dat u invoert, moet uit 8 of meer tekens bestaan ​​en het wachtwoord moet letters, cijfers en symbolen bevatten. Nadat u alle gegevens op de aanmeldpagina van Gmail hebt ingevoerd, klikt u op de knop Volgende.

Persoonlijke infopagina - Daarna wordt een andere pagina geopend waarin u uw telefoonnummer, geboortedatum, geslacht en herstel-e-mailadres moet invoeren. Na het invoeren van de gegevens klikt u op de knop "Volgende".

Google Privacy- en beveiligingspagina - Als u op de volgende Google Privacy- en beveiligingspagina klikt, wordt vanaf daar uw scherm geopend. Lees alle informatie zorgvuldig door en klik daarna op de knop 'Ik ga akkoord'.

Gmail-account gemaakt - Als u akkoord gaat met het privacybeleid, wordt uw Gmail-account met succes gemaakt en kunt u uw Google-account gebruiken.

Zet een reactie neer in de commentaarsectie als u vragen hebt over deze blog en als u hulp nodig hebt bij het maken van een Gmail-account, bel dan naar Gmail Telefoonnummer

België Gebruikers kunnen bellen op Gmail Telefoonnummer

Bijlagen:
Create Gmail Account.jfif (4.3 KB)   

28-02-2020 om 05:41 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags: Gmail Telefoonnummer
>> Reageer (0)
26-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Gmail Foutcode 1025 te repareren?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De fout is meestal een resultaat wanneer gebruikers hun Gmail-account bijwerken en ze een IMAP-account gebruiken. Ze krijgen een bericht te zien als 'kan geen mailbox maken' of 'fout 1025' of mogelijk wordt de fout weergegeven als 'onbekende naamruimte'. Het probleem kan ook te wijten zijn aan het gebruik van de nieuwste versies van de e-mail, die onmiddellijk moeten worden bijgewerkt. Ook om Gmail-foutcode 1025 te repareren, is een ander ding proberen een IMAP-account opnieuw te maken en vervolgens alle vorige te verwijderen.
Stappen om Gmail-foutcode 1025 te repareren

Stap 1: Verwijder eerst het account

Volg alle onderstaande stappen om het account eerst te verwijderen
 • Om dit te doen, moet u eerst Gmail openen.
 • Vervolgens moeten gebruikers op het menu "Extra" en vervolgens op het pictogram "Accounts" klikken.
 • In deze stap is het laatste dat u de "IMAP" -account moet selecteren die gebruikers moeten verwijderen en vervolgens op de "min-toets" drukken om de account volledig te verwijderen.

Stap 2: Maak het account nu opnieuw

Volg alle onderstaande stappen om het account opnieuw te maken
 • Start eerst het Gmail-account
 • Klik nu op de "E-mailaccount" als u al eerder een account heeft aangemaakt. Soms is de optie helemaal niet zichtbaar en wordt in dat geval geadviseerd om op het "(+)" symbool te klikken om een ​​e-mailaccount toe te voegen "
 • Vervolgens is de volgende stap om eenvoudig de inloggegevens van het account in te voeren en op de knop "Account toevoegen" te tikken.
 • Klik op de knop "Meer opties" en ga dan naar de volgende stap
 • Selecteer nu het pictogram "Inkomende serverinfo gebruiken" in het verificatievak dat automatisch op het scherm verschijnt.

Nadat u klaar bent met de bovenstaande stap, voert u een verificatieproces uit van de informatie die u hebt verstrekt. Klik nu op de knop "OK". Ik hoop dat de fout is opgelost, maar neem in geval van problemen contact op met Gmail Telefoonnummer.

Belgische gebruiker kan bellen op Gmail Telefoonnummer.

26-02-2020 om 08:03 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan ik Instagram-installatiefoutcode 24 repareren?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Als je problemen hebt met Instagram of vastloopt en de Instagram-installatie niet kunt downloaden van Google Play [Android]. Het foutbericht verschijnt tijdens het installeren van Instagram-apps Onbekende foutcode tijdens installatie van de applicatie: "-24"; of foutcode 24. Maak je dan geen zorgen! Fix Instagram Installatie Error Code 24 is een eenvoudige taak door de eenvoudige stappen voor probleemoplossing te volgen die worden aanbevolen door professionals.
Daarom verschijnt de fout vooral bij het overschrijven van bestanden met dezelfde bestandsnaam in de opslagmap. De andere veel voorkomende oorzaken van deze foutcode 24 zijn bijvoorbeeld wanneer u probeert een game of applicatie bij te werken, of uw apparaat kan een botsing van die map zijn of wanneer u de applicatie bijwerkt zonder de game te verwijderen, enzovoort. Volg daarna eenvoudig de gegeven stappen om Installatiefoutcode 24 op te lossen om dit probleem eenvoudig te verhelpen.

Effectieve stappen om Instagram-installatiefoutcode 24 te repareren: -

Stap 1: - Controleer de internetverbinding of mobiele gegevensverbinding

Zorg er eerst voor dat uw internetverbinding of mobiele gegevensverbinding correct is of niet. Zo ja, dan werkt het en probeer het apparaat volledig opnieuw                  op te starten.

Stap 2: - Update datum en tijd

Probeer vervolgens de datum en tijd op het apparaat bij te werken, zoals voorgesteld door het Instagram Service-expertteam.

Stap 3: - Controleer de SD-kaartinstelling
 •  Ga vanuit het startscherm van uw Android "Menu" pictogram en klik op de optie "Instellingen".
 •  Kies nu het pictogram "Opslag". Volg de stappen om de SD-kaart te verwijderen voor het uitschakelen van de geheugenkaart van het apparaat.
 •  Verwijder uw SD-kaart van het Android-apparaat en wacht even om een ​​SD-kaart opnieuw te plaatsen.

Stap 4: Schakel de installatie van uw app uit

Probeer het installatieproces van uw app met onbekende bronnen op de volgende manier uit te schakelen: -
 • Navigeer naar het pictogram "Instellingen" en ga naar het gedeelte "Beveiliging" dat zichtbaar is net onder de "Persoonlijke koptekst".
 • Blader omlaag naar het gedeelte "Onbekende bronnen" en zorg ervoor dat de schuifregelaar volledig is uitgeschakeld.

Stap 5: - Cache leegmaken

Probeer het cachegeheugen leeg te maken om dit probleem automatisch op te lossen. Volg deze stappen:-

 • Wis het cachegeheugen voor de Google Play Services-app door op het pictogram 'Ga naar instellingen' te klikken.
 • Tik op het pictogram “Apps of Application Manager” en ga naar het pictogram “ALLES”.
 • Kies het pictogram 'Google Play Services' en klik op de optie 'Cache wissen'.

Stap 6: - Verwijder alle Play Store en installeer deze opnieuw

Verwijder de installatie en installeer vervolgens alle Play Store-updates opnieuw door naar het pictogram 'Instellingen' te gaan en het pictogram 'Apps' te kiezen. Klik op het pictogram "Application Manager" en tik op het pictogram "Google Play Store-app". Het wordt aanbevolen om op het pictogram "Updates verwijderen" te klikken en het pictogram "OK" te kiezen.

Stap 7: - Installeer alle systeemupdates

Installeer alle systeemupdates door het hoofdgedeelte van de apparaat-app te openen en de optie "Info of Systeemupdates" te selecteren.
Als er echter een update beschikbaar is, volgt u alle instructies op het scherm om deze op het apparaat te installeren.

Stap 8: - Controleer of Download Manager is ingeschakeld

Zorg ervoor dat "Download Manager" is ingeschakeld

Stap 9: - Bevestig de opslag van het apparaat

Controleer nu de beschikbaarheid van uw apparaat voor opslag.

Ik hoop dat uw probleem zal worden opgelost.

Als de Instagram-installatiefoutcode 24 nog steeds bestaat, moet u professionele hulp vragen om het probleem op te lossen. Je moet naar Instagram Belgie Contact gaan.

Nederland gebruiker moet Instagram Nederland Contact gebruiken

24-02-2020 om 12:08 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Outlook Foutcode 0x800CCC13 te repareren?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Outlook-fout 0x80042109 definieert direct dat de e-mailclient geen verbinding kan maken met de server voor uitgaande e-mail en dit is de oorzaak van een dergelijk probleem. Fix Outlook Error 0x80042109 met de meest geschikte oplossing door te bellen op Outlook helpdesk. Meestal wordt gezien dat SMTP-protocollen zijn
de echte factoren achter problemen met uitgaande e-mails die worden verstrekt als alle details van deze protocollen niet correct worden toegewezen. Andere veel voorkomende factoren zijn onder meer problemen bij het verzenden of ontvangen van fouten
heeft te maken met technische scanproblemen

Stappen om Outlook Error 0x80042109 op te lossen zijn als volgt:Stap 1: Reset uw Outlook-gegevens voor uitgaande server die ook bekend staat als SMTP

SMTP (Outgoing Server Detail) in uw Outlook-e-mail wordt geleverd met enkele geavanceerde waarden, zoals Port Protocol en SSL-authenticatie toegevoegd boven protocollen. Deze uitgaande details maken een eenvoudig
transformatieproces van verzenden en ontvangen van e-mails via Microsoft Outlook. Elke verkeerde invoer van deze waarden of elk type moderatie van de ISP-zijde zal fouten veroorzaken zoals vermeld
bovenstaand. Zoals het Outlook Support-team zei dat de standaard SMTP-details voor Outlook altijd "25" zullen zijn, maar na een wijziging moet de waarde opnieuw worden ingesteld met "587". Als alternatief kan dat ook
maak verbinding met de ISP (internetprovider) om het probleem eenvoudig op te lossen.

Stap 2: De SMTP-details zorgvuldig wijzigen

 Het allereerste wat is om met MS Outlook te werken en op de knop "Bestand" te klikken.
 Klik nu op de optie "Gegevensbestandsbeheer" waar een nieuw venster verschijnt met de naam
    "Accountinstellingen" wordt weergegeven.
 Navigeer naar de optie "Bestand" en klik op het pictogram "Opties" en vervolgens op "Accountinstellingen".
 Kies het tabblad "E-mail" en controleer om alle mogelijke redenen die dit probleem veroorzaken.
 Als u klaar bent, kiest u een bepaald e-mailadres om erop te dubbelklikken.
 Klik op de knop "Meer instellingen" en tik op het tabblad "Geavanceerd".
 Wijzig nu de uitgaande server (SMTP) van "25" naar "587" en zorg ervoor dat de
    codering wordt getypt als TLS.

Verwant bericht:

Waarom kiezen voor onze oplossingen?

 •  Bekroonde oplossingen
 •  Klein genoeg om te zorgen, maar groot genoeg om uw problemen aan te pakken
 •  Wij leveren vertrouwde en fantasierijke oplossingen
 •  Klanten kunnen overal contact met ons opnemen
 •  100% gegarandeerde resultaten
 •  De feedback van klanten is altijd welkom
 •  Oplossingen hebben een toegevoegde waarde en zijn niet gebonden aan complicaties
 •  Expert in het omgaan met zelfs de moeilijkste problemen

Maak contact met ons technisch team om problemen met Outlook op te lossen met de juiste oplossing

Neem contact op met ons expertteam bij Outlook-ondersteuning voor proactieve oplossingen voor elk probleem dat zich daarin voordoet. We zijn 24/7 beschikbaar om klanten te helpen door alle beperkte technieken toe te passen
naar Outlook-problemen. Oplossingen worden gematcht volgens de nieuwste industriële technieken die ook in de toekomst effectief zijn. Voel je vrij om altijd contact met ons op te nemen en problemen vanuit de kern op te lossen.

24-02-2020 om 07:46 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe foutcode 112 in Avast Antivirus te repareren?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Avast is een antivirusprogramma dat onze systemen beveiligt. Avast antivirus biedt ook browserbeveiliging, firewallbeveiliging, beveiliging voor anti-phishing, anti-spyware en anti-spam. Het biedt ook realtime scannen van online bedreigingen en online virussen, omdat deze dingen gemeengoed zijn geworden en ze onze bestanden corrumperen zonder dat we het weten. De beveiliging van de stortgegevens en -bestanden is dus erg belangrijk. De veel voorkomende fout waarmee Avast-antivirusgebruikers worden geconfronteerd, is Avast-fout 112 tijdens het installeren van de Avast-antivirus op de systemen. Deze fout kan de gebruikers ook tegenkomen wanneer de Avast-service niet op hun systeem actief is.

Deze fout treedt ook op wanneer gebruikers de Avast-antivirus gebruiken en hun systeem niet meer reageert en de prestaties van het systeem afnemen. Om dit probleem en fout 7005 op uw Mac op te lossen zonder uw werk te belemmeren, kunnen gebruikers rechtstreeks met experts praten om het probleem op te lossen via Avast Antivirus, anders kunnen gebruikers de stappengids volgen om deze fout handmatig op te lossen.

Volg de instructies om problemen met Avast-fout 112 op te lossen

Stap 1: Start uw apparaat opnieuw op en voer de vensters in de normale modus uit.

Stap 2: Gebruikers moeten de ongewenste bestanden en het cachegeheugen met betrekking tot de Avast-antivirus verwijderen.

Stap 3: Om de ongewenste bestanden te verwijderen, gaat u naar het configuratiescherm en vervolgens naar systeem en instellingen. Ga naar geavanceerde instellingen en klik op de ongewenste bestanden en klik op verwijderen.

Stap 4: Om al het cachegeheugen te wissen, moeten gebruikers met de rechtermuisknop op het pictogram van Avast antivirus klikken en vervolgens naar eigenschappen gaan en al het cachegeheugen verwijderen.

Stap 5: Repareer de registers die verband houden met de Avast-antivirus.

Stap 6: Als de fout nog steeds niet wordt verholpen, moeten gebruikers de antivirus verwijderen en vervolgens opnieuw installeren.

Stap 7: Om de antivirus volledig te verwijderen, moeten gebruikers de Avast-verwijdering downloaden en het hulpprogramma van de officiële website verwijderen nadat ze de compatibiliteit met de harde stuurprogramma's hebben gecontroleerd.

Stap 8: Na het verwijderen van het programma moeten gebruikers het opnieuw correct installeren vanaf de officiële website.

Hier worden de stappen vermeld die u kunnen helpen bij het uitvoeren van oplossingen voor de Avast-fout 112. Op dezelfde manier ondervindt u problemen en neemt u Contact  Avast Ondersteuning

Belgische klanten kunnen Contact Avast Belgie

19-02-2020 om 12:20 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:contact Avast Ondersteuning
>> Reageer (0)
13-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Avast Windows 10 te verwijderen?

Avast antivirus is een van de meest gebruikte antivirussoftware. Miljoenen mensen gebruiken de gratis Avast- en Avast Premium-versie. Soms vroegen avast-gebruikers ons, hoe avast windows 10, 7, 8 te verwijderen? En wat is het juiste proces voor het verwijderen van avast? Hun vraag is eenvoudig en waar, het juiste proces van verwijdering van avast-antivirus. Beschadigt dit verwijderingsproces mijn computer of niet?

Als u ook dezelfde zorg hebt, dan bent u aan het juiste adres. In dit artikel leest u hoe u avast antivirus windows 10 kunt verwijderen. Het verwijderen van avast is eenvoudig, maar volg stap voor stap.

Hoe Avast Antivirus Windows 10 te verwijderen?

Hieronder vindt u het proces om avast antivirus uit Windows 10 te verwijderen. Lees de procedure en volg deze correct. Laat uw computer na het verwijderen niet zonder antivirusbescherming achter. Omdat het open staat voor hackers. Installeer dus een andere antivirussoftware zoals Norton, Webroot en Malwarebytes.

Avast Antivirus verwijderingsstappen:

Stap 1: voor avast-verwijderingsvensters

Avast Windows 10 verwijderen:
 • Open het startmenu van Windows 10
 • Klik nu op instellingen
 • Open systeem'
 • Open nu "Apps & functies" in het menu aan de linkerkant
 • Zoek het avast-antivirusprogramma
 • Selecteer nu avast antivirus & klik op verwijderen

Avast Windows 7 verwijderen

 • Druk tegelijkertijd op de toets "Win + R" op het toetsenbord
 • Open het bedieningspaneel
 • Klik op Programma & functies
 • Zoek avast antivirus in de lijst
 • Selecteer Avast & klik op verwijderen

Stap 2: Windows zal u om toestemming vragen om het verwijderen van avast antivirus te starten. Klik op "JA".

Stap 3: Avast antivirusvensters worden geopend, klik op verwijderen.

Stap 4: Geef de definitieve toestemming, klik op "ja" om te verwijderen of op "Nee" om het proces te annuleren.

Volg stap 5: het verwijderingsproces wordt gestart, u moet 1-2 minuten of langer wachten. De tijd hangt af van de computerprestaties. Sluit het proces niet tussentijds af of sluit het niet.

Stap 6: Start het systeem nu opnieuw op. Voor volledige verwijdering van avast antivirus.

Het proces van verwijderen van avast is voltooid. Maar je kunt het ook op een andere manier doen.

Alternatieve methode:

Avast-antivirussoftware heeft ook een toepassing gelanceerd die bekend staat als een hulpmiddel voor het verwijderen van avast. De tool die u helpt om avast antivirus windows 10 probleemloos te verwijderen. Lees de onderstaande stappen om te weten hoe u dit moet doen.
 • Download het hulpprogramma voor het verwijderen van avast van de officiële website van avast antivirus.
 • Start uw pc nu opnieuw op in een veilig humeur
 • Voer het hulpprogramma voor het verwijderen van avast uit
 • Selecteer de map avast antivirus
 • Klik op verwijderen
 • Start de pc opnieuw op om de wijzigingen aan te passen.

Conclusie:

Deze stappen helpen u om avast antivirus uit Windows 10 te verwijderen. Het zal de systeemprestaties verbeteren. Maar zorg ervoor dat u andere beveiligingssoftware op het systeem hebt. Anders wordt het geopend voor hackers en virussen. Als u avast windows 10 niet kunt verwijderen, neem dan contact op met Avast Amsterdam Telefoonnummer.

Neem voor België contact op met Avast Belgie.

13-02-2020 om 08:09 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Avast Amsterdam Telefoonnummer
>> Reageer (0)
12-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan ik een vergeten Gmail-wachtwoord herstellen?

Als u uw Gmail-account wilt beschermen, moet u ervoor zorgen dat u een veilig wachtwoord hebt en dat de herstelinformatie is bijgewerkt. Het wijzigen van wachtwoorden helpt vaak bij het beschermen van uw Gmail-account tegen online bedreigingen zoals die van hackers.

Als u uw Gmail-wachtwoord regelmatig wijzigt, kunnen hackers uw persoonlijke gegevens niet gemakkelijk verkrijgen. Maar u kunt het nieuwe wachtwoord vergeten omdat u het regelmatig wijzigt en daarom kunt u geen toegang krijgen tot uw account.

Maakt u zich geen zorgen als u het Gmail-wachtwoord bent vergeten. Hier vindt u effectieve oplossingen en helpt u een nieuw wachtwoord in te stellen en weer toegang tot uw account te krijgen.

Stappen om een ​​vergeten Gmail-wachtwoord te herstellen

Soms vergeet je je Gmail-wachtwoord. Om het te herstellen, moet u de onderstaande stappen doorlopen.
1. Controleer eerst of u een secundair e-mailadres hebt of niet voor uw opgegeven Gmail-account. Of dat u vijf dagen of langer niet bent ingelogd op uw Gmail-                account.
2. Klik na het openen van het Gmail-inlogscherm op de optie Wachtwoord vergeten.
3. Mogelijk wordt u gevraagd uw Gmail-adres in te voeren op het scherm Accountherstel.
4. Tik na het invoeren van het e-mailadres op Volgende.
5. Nu zal Gmail je meerdere vragen stellen om te controleren of je de eigenaar van het account bent of niet.
6. Nadat u uw antwoord hebt ingevoerd, moet u op Volgende tikken om naar de volgende vraag te gaan. Soms weet je misschien niet het exacte antwoord op die                vraag.  Tik vervolgens op de optie "Probeer een andere manier".
7. Wanneer u zich kunt vestigen als accounteigenaar, kunt u zich eenvoudig aanmelden bij uw Gmail-account. Mogelijk wilt u uw wachtwoord om veiligheidsredenen      wijzigen. Selecteer daarvoor de link "Wachtwoord wijzigen".

Hopelijk helpen deze stappen u om uw vergeten Gmail-wachtwoord te herstellen.

Veel Gestelde Vragen

1: Hoe kom ik achter het Google-wachtwoord?
Ans: Soms vergeet u uw Google-wachtwoord en doorloopt u de onderstaande stappen om de wachtwoorden te bekijken.
 Nadat u naar passwords.google.com bent gegaan, vindt u daar een lijst met accounts met opgeslagen wachtwoorden.
   Opmerking: u gebruikt mogelijk een wachtwoordzin voor synchronisatie en als dit het geval is, kunt u uw wachtwoorden niet zien via deze pagina. Ga naar de                instellingen van Chrome om uw wachtwoord te bekijken.

2: Hoe vind ik een Google-wachtwoord zonder het opnieuw in te stellen?
Ans: Zonder te resetten, kunt u uw Gmail-wachtwoord vinden. Volg daarvoor de stappen hieronder.

 Klik na het invoeren van het e-mailadres op Volgende.
 Nu wordt u gevraagd uw wachtwoord in te voeren. Tik vervolgens op de optie "Wachtwoord vergeten" terwijl u uw wachtwoord bent vergeten.
 Nu zal een prompt verschijnen en u wordt gevraagd het laatste wachtwoord in te voeren dat u via dit Google-account hebt gebruikt.

3: Hoe uw wachtwoord te zien?
Ans: Hier zijn de stappen die u moet volgen om uw huidige wachtwoord te zien.

 Navigeer eerst naar de Privacy-instellingen en selecteer vervolgens "Wachtwoorden beheren". Als u deze exacte optie niet vindt, selecteert u een optie die                      vergelijkbaar is met deze.
 Ga naar het hoofdmenu in Chrome en klik vervolgens op Instellingen.
 Daarna moet u op de optie "Geavanceerde instellingen weergeven" tikken.
 Klik in de kop "Wachtwoorden en formulieren" op "Wachtwoorden beheren".

4. Hoe logt u in op het Gmail-account als u uw telefoon bent kwijtgeraakt?
Ans: Het kan zijn dat uw telefoon is verloren of gestolen. Zonder uw telefoon kunt u zich bij uw Gmail-account aanmelden door het volgende te doen.

 Voer eerst uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op uw account.
 Klik na het openen van de verificatiecode-uitdagingpagina op Meer opties.
 Nu moet u klikken op "Hulp vragen Hulp van Google vragen".
 Vervolgens zal Google controleren of u de autorisatie voor toegang tot het account hebt of niet. Om dat te bevestigen, moet u een accountherstelformulier invullen.

5. Hoe verwijder ik alle opgeslagen wachtwoorden op Google?
Ans: Als u al uw opgeslagen wachtwoorden op Google wilt verwijderen, voert u de volgende handelingen uit.

 Open eerst Google Chrome.
 Daarna drukt u tegelijkertijd op Ctrl en H op uw toetsenbord.
 Klik links bovenaan op Browsegegevens wissen.

Tick ​​Vink nu het vakje naast Wachtwoord aan en selecteer vervolgens Gegevens wissen.

Heb je hulp nodig, bel ons dan: Gmail Telefoonnummer:

12-02-2020 om 09:10 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags: Gmail Telefoonnummer
>> Reageer (0)


Inhoud blog
 • Hoe Windows Activation Error 0xC004C003 op te lossen
 • Fix: Firefox laadt geen pagina's
 • Hoe kan ik een opgeschort YouTube-account herstellen?
 • Hoe Netflix M7111-1331-5059 foutcode te repareren?
 • Hoe algemene YouTube-foutmeldingen oplossen?
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 13/04-19/04 2020
 • 23/03-29/03 2020
 • 16/03-22/03 2020
 • 09/03-15/03 2020
 • 02/03-08/03 2020
 • 24/02-01/03 2020
 • 17/02-23/02 2020
 • 10/02-16/02 2020
 • 27/01-02/02 2020
 • 20/01-26/01 2020

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!