Ontvang een gratis oplossing voor uw apparaten
Computer herstel
06-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Windows Stop Fouten te Repareren?
Deze gids zal u helpen bij het analyseren en repareren van Windows Blue Death Screen, Stop Fouten, Foutcodes, Bug Check-fouten, systeemcrashfouten, systeemfout, kernelfout in Windows 10/8/7.

Het aantal blauwe schermen of stopfouten is dramatisch gedaald, te beginnen met Windows Vista. Het systeem stopt wanneer Windows een situatie tegenkomt die de veilige werking van het systeem in gevaar brengt (d.w.z. een "bug").

Blue Screen of Death in Windows 10/8/7

Een ‘bug check’ wordt deze voorwaarde genoemd. Het is ook algemeen bekend als een systeemcrash, een kernelfout, een systeemfout of een stopfout.

Het Windows Error Reporting-systeem in Windows XP was in wezen handmatig, maar in Windows 7 en Windows Vista is het nu verbeterd en gestroomlijnd. Hoewel dit het geval kan zijn, is Blue Screens niet alleen verdwenen. Je kunt ze ook zien op Windows 7/8.

Wanneer een BSOD optreedt, duurt dit meestal een seconde voordat de pc onmiddellijk opnieuw wordt opgestart. We kunnen niet lezen wat er op deze manier is geschreven. De automatische pc-herstartoptie moet worden uitgeschakeld via de instellingen van StartUp & System Recovery om er omheen te komen. De kennis van de foutcode kan helpen om het probleem te identificeren. Doe het op deze manier:

Configuratiescherm> Systeem en onderhoud> Systeem> Geavanceerde systeeminstellingen> Geavanceerde systeeminstellingen> Onder Start en herstel> Klik op Instellingen> Klik op OK. Activeer UAC.

In de meeste gevallen zal Windows proberen het probleem alleen op te lossen, maar als het niet alleen kan worden hersteld, zal het een blauw scherm veroorzaken.

Hier is een venster dat ik kreeg te zien van een van mijn enige recente Windows 7 Blue Screen.

Stop fouten in Windows 10/8/7

Gebruikers van Windows-systemen zullen op een bepaald moment zeker de terreur van de 'Fatal Exception' hebben ervaren, die gewoonlijk het 'Blue Screen Of Death' of BSOD wordt genoemd. Hoewel de BSOD grotendeels in de hoop van de software-slakken werd gegooid, werden crashes niet volledig verbannen in Vista. Het systeem stopt wanneer Windows een situatie tegenkomt die de veilige werking van het systeem in gevaar brengt (d.w.z. een "bug"). Een ‘bug check’ wordt deze voorwaarde genoemd. Het wordt ook vaak een systeemcrash, een kernelfout, een systeemfout of een stopfout genoemd. Wanneer Windows zo'n ernstige fout tegenkomt, toont het een BLAUW SCHERM VAN DE DOOD of "liefdevol" genaamd BSOD!

In tegenstelling tot XP, waar het systeem in wezen handmatig was in Windows 10/8/7, is Windows Foutrapportage in Windows 7 en Vista verbeterd en gestroomlijnd. Om te zien of er een oplossing beschikbaar was, moest men opvolgen. Dit was een pijnlijk proces. Dit hele rapportage- en monitoringproces is geautomatiseerd in Windows 10/8/7 / Vista.

Tegenwoordig ziet een gebruiker van Windows 10/8/7 / Vista meer kans om het volgende bericht te zien: "Microsoft Windows-besturingssysteem reageert niet." Ze kunnen "het programma afsluiten" of "wachten op een reactie op het programma". Men wacht in de hoop dat het probleem zal worden opgelost, of men sluit gewoon het programma en maakt zich klaar om informatie te verliezen. Deze berichten zien er op zijn minst minder beangstigend uit.

Anderzijds waren / zijn de BSOD's op zijn zachtst gezegd behoorlijk traumatisch en frustrerend!

De exacte tekst van de fout Stop varieert afhankelijk van de oorzaak van de fout. Het formaat is echter gestandaardiseerd en bestaat uit drie delen:

DEEL 1: Symbolische foutnaam: dit is het Stop Error-bericht dat aan het besturingssysteem wordt gegeven en overeenkomt met het Stop Error-nummer dat verschijnt.

DEEL 2: Probleemoplossingsaanbevelingen: deze tekst is van toepassing op alle stopfouten van dat specifieke type.

DEEL 3: Foutnummer en parameters: dit is informatie over de bugcontrole. De tekst na het woord STOP bevat het foutnummer, in hexadecimale notatie, en maximaal vier parameters die typerend zijn voor dit fouttype.

Over het algemeen zijn er niet veel opties voor herstel van welk type dan ook. Normaal gesproken probeert men de pc opnieuw op te starten in de hoop dat de BSOD is opgetreden vanwege de zeldzame toestand van sommige stuurprogramma's, die bij het coderen en testen over het hoofd werd gezien. Maar als de BSOD blijft bestaan, zijn er meer dan 250 gedocumenteerde BSOD-codes die kunnen worden gebruikt om het systeem te repareren.

Neem bijvoorbeeld de meest voorkomende BSOD:

Bugcode 0xA - IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Dit is een vrij veel voorkomende BSOD wanneer een stuurprogramma illegaal toegang heeft gehad tot een geheugenlocatie terwijl NT op een specifieke IRQL werkt. Dit is een coderingsfout van de driver, vergelijkbaar met een ongeldige geheugenlocatie.
Parameters:
 1. geheugenlocatie waarnaar werd verwezen
 2. IRQL op het moment van referentie
 3. 0 == lezen, 1 == schrijven
 4. code geadresseerd die verwijst naar geheugen

Herstel / oplossing:

Er is geen. Dit is een fatale fout en is een coderingsfout van het stuurprogramma.
Hoe Geheugendumps te debuggen

Download en installeer Microsoft Debugging Tools om te weten te komen hoe u geheugendumps kunt debuggen om de oorzaak van uw BSOD te achterhalen. Zorg ervoor dat uw paginabestand zich nog steeds op de systeempartitie bevindt. Anders kunnen de foutopsporingsbestanden niet door Windows worden opgeslagen.

Problemen oplossen Windows Stop Fouten / Bsods
 1. Eerst en vooral, kijk of dit probleem kan worden opgelost door systeemherstel of de laatst bekende goede configuratie.
 2. Voer anders uw anti-virus, anti-spyware en PC Junk / Registry Cleaner uit. Voer daarna het hulpprogramma Windows Check Disk uit.
 3. Probeer vervolgens te achterhalen of u software of hardware hebt gewijzigd of gewijzigd.
 4. Software is in de meeste gevallen het slachtoffer en niet de oorzaak van BSOD. Dus sluit problemen met hardware niet uit. Harde schijven, defect fysiek RAM, oververhitte CPU-chips of iets anders kan worden beschadigd!
 5. Controleer de foutdetails voor een bestuurdersnaam. Als u kunt, kan dit helpen om dit probleem op te lossen door het stuurprogramma eenvoudig uit te schakelen, te verwijderen of terug te zetten naar een eerdere versie. De meest voorkomende boosdoeners zijn netwerkinterfacekaarten, schijfcontrollers en videoadapters.
 6. Controleer het geheugen. Gebruik het diagnostisch hulpprogramma voor Windows-geheugen. Ga naar het Configuratiescherm en typ in het zoekvak "geheugen". Klik op Diagnostische geheugenproblemen op uw computer onder Systeembeheer. Selecteer een van de opties in het hier weergegeven Windows Memory Diagnostics Tool.
 7. Controleer uw BIOS-systeem zorgvuldig. Is er een update van de systeem- of moederbordfabrikant? Controleer zorgvuldig de BIOS-documentatie; het resetten van alle BIOS-opties naar hun standaardwaarden kan soms een probleem oplossen dat wordt veroorzaakt door omvallen.
 8. Controleer of u weinig systeembronnen heeft? Een kritisch gebrek aan schijfruimte of RAM kan soms BSOD's veroorzaken.
 9. Controleer de schade aan een systeembestand? Werk in de veilige modus omdat alleen de belangrijkste stuurprogramma's en services zijn geactiveerd. Als uw systeem in de veilige modus start, maar meestal niet, hebt u waarschijnlijk een probleemstuurprogramma. Probeer Apparaatbeheer in veilige modus uit te voeren en de verdachte te verwijderen. Of voer Systeemherstel in veilige modus uit.
 10. Voer de Windows 10 Blue Screen Troubleshooter uit.
De BSOD's of stopfouten in Windows 10/8/7 lijken beter en gemakkelijker te zijn voor de ogen! Kijk hoe Stop-foutinformatie kan worden weergegeven in Windows 10/8. Als u nog steeds problemen ondervindt, neemt u contact op met....Microsoft Klantenservice Nederland .

Bezoek hier Microsoft Klantenservice, als u uit België komt.



06-03-2020 om 09:33 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
04-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Downloadfout 1001 van YouTube [opgelost]
Vanaf het downloaden van YouTube-video's, kunt u YouTube-fout 1001 tegenkomen met de YouTube-downloader voor Mac / Windows in gebruik, waar een bericht "YouTube-aanmelding vereist 1001" verschijnt, maar fout 1001 blijft bestaan ​​nadat u de gebruikersnaam en het wachtwoord hebt ingevoerd . YouTube-fout 1001 wordt toegeschreven aan een combinatie van problemen met parseren, analyseren en downloaden. Wanneer u een bericht op het forum achterlaat voor hulp bij YouTube-problemen, is de kans groot dat de beheerder u vraagt ​​om een ​​logboekrapport te verzenden voor analyse, wat vaker geen goede oplossing blijkt te zijn.

Dus wat moet je doen als het bericht "Inloggen is vereist 1001" weer verschijnt?

[Oplossing]:

 1. Gratis download van een supersnelle YouTube-videodownloader - 5KPlayer. Dit is een volwaardige online video-downloader die niet alleen YouTube-films gratis kan downloaden, maar ook Vimeo, Metacafe, Vevo en 300+ sites voor het delen van video's. De software kan ondertitels toevoegen aan films, ongeacht het formaat. Na het downloaden kunt u films kijken zonder YouTube-fout op Mac / Windows. Lees verder om te leren hoe je gratis YouTube-films kunt downloaden!
 2. Als je je aan de huidige downloader wilt houden, bekijk dan deze veelgestelde vragen over YouTube-fouten.
YouTube-films Gratis downloadgids

Stap 1: Download en start deze gratis YouTube-videodownloader, de installatie van 5KPlayer is in slechts 50 seconden voltooid. Klik op de rode knop "YouTube" in het hoofdvenster.
Stap 2: Kopieer de URL van de video met YouTube-fout.
Stap 3: Druk op de knop "Plakken en analyseren", wanneer de videominiatuur verschijnt, klik op het tandwielpictogram om de bestandsindeling en de voorkeur voor de resolutie in te stellen.
Stap 4: Klik op de knop "Downloaden", 5KPlayer kan YouTube-video's downloaden, ongeacht de bandbreedte.

YouTube-films gedownload naar lokale bibliotheken zijn binnen handbereik. U kunt de video rechtstreeks openen met 5KPlayer. Je kunt contact opnemen met YouTube Klantenservice Nederland als je problemen hebt met een YouTube-account.

Neem contact op met Youtube Klantenservice, als u uit België komt


04-03-2020 om 12:09 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:YouTube Klantenservice Nederland
>> Reageer (0)
03-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.YouTube Error 503? Hoe het te repareren op computer / Android / iPhone?
Is er de melding "Er was een probleem met het netwerk [503]" of "Er is een fout opgetreden, probeer het later nog eens" bij toegang tot youtube.com? Als uw antwoord ja is, ondervindt u problemen met YouTube error 503 service niet beschikbaar. Dat wil zeggen, wanneer de server van Google uitvalt, zul je merken dat je vastzit op "YouTube 503-service niet beschikbaar" en kun je niet inloggen, uploaden of inhoud bekijken. Deze fout is echter niet zo angstaanjagend, het kan eenvoudig worden opgelost.

Wat is YouTube Error 503?
YouTube-fout 503-bericht betekent "service niet beschikbaar". Over het algemeen treedt de fout op wanneer de server van de site op dit moment gewoon niet beschikbaar is of wanneer de server overbelast is en het hoge verkeersvolume niet aankan. Het kan gebeuren in elke browser en elk besturingssysteem op elke iPhone, Android-telefoon, tablet en computer met mogelijk 503-foutbericht met de melding "Er is een fout opgetreden", "Afspeelfout. Tik om opnieuw te proberen", "Verbinding met server verbroken", "Dit video is niet beschikbaar 'of' Er is iets misgegaan. Tik om opnieuw te proberen '. De YouTube 503-fout wordt meestal geassocieerd met een tijdelijke toestand, maar dit slechte serviceprobleem kan ook erger worden. De meest vreselijke situatie is die op 16 oktober 2018, waardoor YouTube een ernstige uitval heeft en meer dan een uur onderuit gaat.

YouTube-fout 500 is trouwens een vergelijkbare fout die wordt veroorzaakt doordat de server niet werkt en gebeurt vaak samen met fout 503 wanneer YouTube niet werkt. In vergelijking met de niet-beschikbare YouTube 503-servicefout, is de YouTube 500-fout een intern probleem dat zich meestal onverwacht voordoet.

Hoe YouTube Error 503 Server Issue te repareren?
Soms merk je dat fout 503 YouTube niet alle gebruikers tegelijkertijd overkomt, waarschijnlijk werkt YouTube in Engeland goed terwijl het foutcode 503 in de Verenigde Staten ondergaat. Onder dergelijke omstandigheden is het mogelijk dat er iets mis is met uw einde.
U kunt de oplossingen hier volgen om te zien of ze werken. Trouwens, niet alleen YouTube, je kon fout 503 in verschillende vormen op verschillende platforms zien, vooral op populaire en drukbezochte websites. Dus, hoop dat deze oplossingen kunnen helpen.

Methode 1. Vernieuw YouTube-videopagina's.

Omdat de YouTube-fout 503 vaak een tijdelijk probleem is dat wordt veroorzaakt door een plotseling overweldigend verkeer, vaak het geval dat je alles terug kunt krijgen na een vernieuwing.
1. Klik met de rechtermuisknop op de YouTube-pagina -> druk op Vernieuwen
2. Druk op "F5" of "Ctrl + F5" op het toetsenbord om de webpagina te vernieuwen.
3. Klik op het pictogram Vernieuwen in de linkerbovenhoek van de webpagina om deze pagina opnieuw te laden.
4. Probeer de knoppen Terug / Vooruit om het probleem met de server van YouTube 503 te verhelpen.

Methode 2. Controleer het netwerk
Wanneer een YouTube-fout 503-serverprobleem optreedt, is er vaak het bericht "Er was een probleem met het netwerk [503]" om u eraan te herinneren dat er iets mis is met het netwerk. Hoewel dit vooral de serverfout van de YouTube-website is, is het niet slecht om ervoor te zorgen dat je netwerk sterk is.

Methode 3. Start de router, computer of apparaat opnieuw
Misschien is er een probleem met de DNS-serverconfiguraties op uw router of computer, alleen een herstart kan dit probleem oplossen.

Methode 4. Wacht op officiële ondersteuning
Als je deze methoden hebt geprobeerd maar niets werkt, betekent dit dat het een probleem is met de YouTube-website. Je kunt niets anders doen dan gewoon wachten op het ondersteuningsteam om YouTube-fout 503-serviceproblemen op te lossen. U kunt contact opnemen met YouTube Klantenservice Nederland.


Neem contact op met YouTube Klantenservice als je uit België komt.

03-03-2020 om 11:37 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:YouTube Klantenservice Nederland
>> Reageer (0)
02-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handleiding voor het oplossen van Asus Cursor verdwijnt Windows 10
Soms kan de muis van uw systeem van het scherm verdwijnen. Bovendien treedt dit probleem op na het bijwerken van de Windows OS-versie naar de nieuwste versie. In dergelijke omstandigheden kunt u nog steeds met de muisaanwijzer navigeren en uw Windows-systeem gebruiken met behulp van uw toetsenbord. Dit probleem kan optreden als gevolg van het verkeerde stuurprogramma. Er zijn verschillende manieren om dit probleem op te lossen. Ga daarom door het schrijven om de eenvoudige en effectieve methoden te leren kennen en de Asus cursor uit te wissen verdwijnt Windows 10 probleem.

Asus Mouse verdwenen: Enkele effectieve tips
U moet enkele effectieve tips noteren die hier worden beschreven voordat u het probleemoplossingsproces doorloopt. Een maximaal aantal gebruikers schakelt onbedoeld de muisaanwijzer van hun systeem uit. Over het algemeen wordt de F5-toets van het toetsenbord gebruikt om de muisaanwijzer uit te schakelen.

Kies de methode voor probleemoplossing die u verkiest
Er zijn maar weinig manieren waarop het probleem met de cursor op Asus-laptop kan worden opgelost. Maar u moet een aantal effectieve manieren proberen die de premium-oplossing op tijd kunnen garanderen. Hier gaan we enkele van de meest effectieve en praktische manieren bespreken die dit probleem met de muisaanwijzer van uw Asus Nederland kunnen oplossen. Om dit probleem op te lossen, bekijkt u de onderstaande passage om de stappen voor probleemoplossing te kennen.

Methode 1: Schakel de muisaanwijzer van uw Asus-laptop in
Soms wordt de muisaanwijzer van uw systeem onbewust of per ongeluk uitgeschakeld. Om de muisaanwijzer van uw Asus-laptop in te schakelen, moet u de onderstaande stappen doorlopen.
 1. Eerst moet u de Windows-toets + R-toets op uw Asus-laptop samen ingedrukt houden om het vak Uitvoeren te starten.
 2. Schrijf daarna 'main.cpl' in het vak Uitvoeren. Druk daarna op Enter op uw toetsenbord.
 3. Daarna moet u het tabblad Apparaatinstellingen kiezen. Daarna moet u de pijltoetsen van uw toetsenbord gebruiken om tussen de twee tabbladen te herschikken. (u krijgt een gestippeld vierkant vak rond het tabblad of de knop die is geselecteerd). In het geval dat de tab-optie niet is geselecteerd, moet u op de Tab-toets op uw toetsenbord tikken. Zodra het tabblad is geselecteerd, drukt u op de pijltoetsen van uw toetsenbord om naar de optie Tabblad Apparaatinstellingen te gaan.
 4. Nu moet u op de Tab-toets op uw toetsenbord tikken totdat het gestippelde vierkante vak wordt geleverd met de knop Inschakelen. Daarna moet u op Enter op uw toetsenbord tikken.
 5. Zodra de bovenstaande stappen zijn voltooid, zou u de muisaanwijzer van uw Asus-laptop moeten kunnen gebruiken. Bovendien zal dit proces zeker het muisapparaat van uw Asus-laptop inschakelen.

Methode 2: Muisstuurprogramma's
Soms is dit probleem met de cursor op Asus-laptop niet gerelateerd aan de stuurprogramma's van de muis. Het stuurprogramma van uw Asus-laptop wordt mogelijk automatisch geüpgraded naar de nieuwste versie die niet compatibel is met uw systeem of technische bugs bevat. In dergelijke omstandigheden moet u de stuurprogramma's terugdraaien. Als u bovendien het stuurprogramma van uw Asus-laptop niet hebt geüpgraded, moet u het stuurprogramma van uw systeem upgraden. Om dit te doen, moet u echter de onderstaande passage in detail volgen.

De muisstuurprogramma's upgraden:
 1. Eerst moet u de Windows-toets + R-toets op uw Asus-laptop samen ingedrukt houden om het vak Uitvoeren te starten.
 2. Schrijf daarna ‘devmgmt.msc’ in het vak Uitvoeren en druk op Enter.
 3. U moet de pijltoetsen op uw toetsenbord gebruiken om door de lijst te bladeren. Als de pijltoetsen van uw systeem niet goed werken, moet u eenmaal op de Tab-toets tikken. Daarna zouden de pijltjestoetsen van uw systeem moeten werken.
 4. Door de pijltjestoetsen van uw toetsenbord over te nemen, moet u naar de optie Muizen en andere aanwijsapparaten navigeren.
 5. Nu moet u op de pijl naar rechts en op de pijl omlaag drukken om naar het submenu te gaan.
 6. Houd de Shift-toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk vervolgens op de F10-toets.
 7. Daarna moet u op de pijl-omlaag op uw toetsenbord drukken om de selectie opnieuw in het menu van de context te plaatsen. Nu moet u op de optie Eigenschappen tikken.
 8. Houd daarna de Tab-toets op uw toetsenbord ingedrukt totdat het gestippelde vierkante vak (Focus) naar de optie Algemeen tabblad komt.
 9. Om naar het tabblad Stuurprogramma te gaan, moet u de pijl naar rechts indrukken. Blijf op de Tab-toets op uw toetsenbord drukken om het stuurprogramma bijwerken te kiezen. Tik op de knop Enter.
 10. U moet de pijltoetsen van uw toetsenbord gebruiken om de optie ‘Automatisch zoeken naar het stuurprogramma’ te kiezen. Tik op de Enter-toets.

Draai de muisdrivers terug:
 1.  Als de muisaanwijzer van uw systeem niet goed werkt, navigeer dan met de pijltoetsen naar de knop Annuleren. Als gevolg hiervan zou u terug moeten keren naar het scherm Eigenschappen van de muis.
 2. Nu moet u op de Tab-knop op uw toetsenbord drukken totdat u de optie Stuurprogramma terugdraaien krijgt. Tik daarna op de Enter-toets op uw toetsenbord.
 3. U moet de pijltoetsen gebruiken om de redenen te kiezen.
 4. Druk daarna op de Tab-toets op uw toetsenbord en blijf erop drukken totdat het gestippelde vierkante vak (Focus) de optie Precisie aanwijzer verbeteren bereikt. Daarna moet u deze optie uitschakelen door op Enter te drukken.
 5. Druk nu op de Tab-toets op uw toetsenbord en blijf erop drukken totdat het gestippelde vierkante vak (Focus) naar de optie Display Pointer Trails komt. U moet deze optie aanvinken door op Enter te drukken.
 6. Tik daarna op de Tab-toets en blijf op de toets drukken totdat het gestippelde vierkante vak (Focus) tijdens het typen de aanwijzer Verbergen bereikt. Daarna moet u op Enter drukken om de optie in of uit te schakelen.
 7. Nu moet u op de knop Toepassen tikken en op Enter drukken.

In het geheel
We hopen dat u, na het doorlopen van de procedures die in de bovenstaande sectie worden voorgesteld, het probleem met de Asus-cursor verdwijnt Windows 10. Probeer de bovengenoemde methoden en kijk welke u op tijd de ultieme oplossing voor probleemoplossing biedt. Als u in de toekomst opnieuw geen cursor op Asus-laptop tegenkomt, bezoek dan de website voor aanvullende informatie en berichten of bel ons Asus Klantenservice Nederland + 31-164323000.


Bijlagen:
Asus Cursor Troubleshooting Guide disappears from Windows 10.png (9.7 KB)   

02-03-2020 om 10:17 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Asus Klantenservice Nederland
>> Reageer (0)
28-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe maak je een Gmail-account?

Het maken van een Gmail-account is geen moeilijkere taak, maar soms raakt de gebruiker in de war bij het maken van het account en zoekt dan naar hulp. Als je ook hulp en begeleiding nodig hebt bij het maken van een account op Gmail, lees dan eenvoudig onze How to Create Gmail Account-blog, want deze blog helpt je bij het maken van de account op een eenvoudige manier.

Eenvoudige stappen om een ​​Gmail-account te maken

Uw apparaat openen - Open eerst uw apparaat en open vervolgens de zoekbrowser op uw apparaat. Voer vervolgens in het zoekvak gmail.com in en tik daarna op het zoekpictogram.

Gmail Aanmelden - Klik op het zoekpictogram op de Gmail-aanmeldingspagina en tik op de optie Account maken. Als u op de link "Voor mezelf" en "Mijn bedrijf beheren" klikt, verschijnt de optie die u kunt kiezen volgens uw voorkeur.

Gmail-aanmelding - Daarna wordt de Gmail-aanmeldingspagina geopend waarin u uw voornaam, achternaam, gebruikersnaam, wachtwoord en wachtwoord moet invoeren. Het wachtwoord dat u invoert, moet uit 8 of meer tekens bestaan ​​en het wachtwoord moet letters, cijfers en symbolen bevatten. Nadat u alle gegevens op de aanmeldpagina van Gmail hebt ingevoerd, klikt u op de knop Volgende.

Persoonlijke infopagina - Daarna wordt een andere pagina geopend waarin u uw telefoonnummer, geboortedatum, geslacht en herstel-e-mailadres moet invoeren. Na het invoeren van de gegevens klikt u op de knop "Volgende".

Google Privacy- en beveiligingspagina - Als u op de volgende Google Privacy- en beveiligingspagina klikt, wordt vanaf daar uw scherm geopend. Lees alle informatie zorgvuldig door en klik daarna op de knop 'Ik ga akkoord'.

Gmail-account gemaakt - Als u akkoord gaat met het privacybeleid, wordt uw Gmail-account met succes gemaakt en kunt u uw Google-account gebruiken.

Zet een reactie neer in de commentaarsectie als u vragen hebt over deze blog en als u hulp nodig hebt bij het maken van een Gmail-account, bel dan naar Gmail Telefoonnummer

België Gebruikers kunnen bellen op Gmail Telefoonnummer

Bijlagen:
Create Gmail Account.jfif (4.3 KB)   

28-02-2020 om 05:41 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags: Gmail Telefoonnummer
>> Reageer (0)
26-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Gmail Foutcode 1025 te repareren?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De fout is meestal een resultaat wanneer gebruikers hun Gmail-account bijwerken en ze een IMAP-account gebruiken. Ze krijgen een bericht te zien als 'kan geen mailbox maken' of 'fout 1025' of mogelijk wordt de fout weergegeven als 'onbekende naamruimte'. Het probleem kan ook te wijten zijn aan het gebruik van de nieuwste versies van de e-mail, die onmiddellijk moeten worden bijgewerkt. Ook om Gmail-foutcode 1025 te repareren, is een ander ding proberen een IMAP-account opnieuw te maken en vervolgens alle vorige te verwijderen.
Stappen om Gmail-foutcode 1025 te repareren

Stap 1: Verwijder eerst het account

Volg alle onderstaande stappen om het account eerst te verwijderen
 • Om dit te doen, moet u eerst Gmail openen.
 • Vervolgens moeten gebruikers op het menu "Extra" en vervolgens op het pictogram "Accounts" klikken.
 • In deze stap is het laatste dat u de "IMAP" -account moet selecteren die gebruikers moeten verwijderen en vervolgens op de "min-toets" drukken om de account volledig te verwijderen.

Stap 2: Maak het account nu opnieuw

Volg alle onderstaande stappen om het account opnieuw te maken
 • Start eerst het Gmail-account
 • Klik nu op de "E-mailaccount" als u al eerder een account heeft aangemaakt. Soms is de optie helemaal niet zichtbaar en wordt in dat geval geadviseerd om op het "(+)" symbool te klikken om een ​​e-mailaccount toe te voegen "
 • Vervolgens is de volgende stap om eenvoudig de inloggegevens van het account in te voeren en op de knop "Account toevoegen" te tikken.
 • Klik op de knop "Meer opties" en ga dan naar de volgende stap
 • Selecteer nu het pictogram "Inkomende serverinfo gebruiken" in het verificatievak dat automatisch op het scherm verschijnt.

Nadat u klaar bent met de bovenstaande stap, voert u een verificatieproces uit van de informatie die u hebt verstrekt. Klik nu op de knop "OK". Ik hoop dat de fout is opgelost, maar neem in geval van problemen contact op met Gmail Telefoonnummer.

Belgische gebruiker kan bellen op Gmail Telefoonnummer.

26-02-2020 om 08:03 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan ik Instagram-installatiefoutcode 24 repareren?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Als je problemen hebt met Instagram of vastloopt en de Instagram-installatie niet kunt downloaden van Google Play [Android]. Het foutbericht verschijnt tijdens het installeren van Instagram-apps Onbekende foutcode tijdens installatie van de applicatie: "-24"; of foutcode 24. Maak je dan geen zorgen! Fix Instagram Installatie Error Code 24 is een eenvoudige taak door de eenvoudige stappen voor probleemoplossing te volgen die worden aanbevolen door professionals.
Daarom verschijnt de fout vooral bij het overschrijven van bestanden met dezelfde bestandsnaam in de opslagmap. De andere veel voorkomende oorzaken van deze foutcode 24 zijn bijvoorbeeld wanneer u probeert een game of applicatie bij te werken, of uw apparaat kan een botsing van die map zijn of wanneer u de applicatie bijwerkt zonder de game te verwijderen, enzovoort. Volg daarna eenvoudig de gegeven stappen om Installatiefoutcode 24 op te lossen om dit probleem eenvoudig te verhelpen.

Effectieve stappen om Instagram-installatiefoutcode 24 te repareren: -

Stap 1: - Controleer de internetverbinding of mobiele gegevensverbinding

Zorg er eerst voor dat uw internetverbinding of mobiele gegevensverbinding correct is of niet. Zo ja, dan werkt het en probeer het apparaat volledig opnieuw                  op te starten.

Stap 2: - Update datum en tijd

Probeer vervolgens de datum en tijd op het apparaat bij te werken, zoals voorgesteld door het Instagram Service-expertteam.

Stap 3: - Controleer de SD-kaartinstelling
 •  Ga vanuit het startscherm van uw Android "Menu" pictogram en klik op de optie "Instellingen".
 •  Kies nu het pictogram "Opslag". Volg de stappen om de SD-kaart te verwijderen voor het uitschakelen van de geheugenkaart van het apparaat.
 •  Verwijder uw SD-kaart van het Android-apparaat en wacht even om een ​​SD-kaart opnieuw te plaatsen.

Stap 4: Schakel de installatie van uw app uit

Probeer het installatieproces van uw app met onbekende bronnen op de volgende manier uit te schakelen: -
 • Navigeer naar het pictogram "Instellingen" en ga naar het gedeelte "Beveiliging" dat zichtbaar is net onder de "Persoonlijke koptekst".
 • Blader omlaag naar het gedeelte "Onbekende bronnen" en zorg ervoor dat de schuifregelaar volledig is uitgeschakeld.

Stap 5: - Cache leegmaken

Probeer het cachegeheugen leeg te maken om dit probleem automatisch op te lossen. Volg deze stappen:-

 • Wis het cachegeheugen voor de Google Play Services-app door op het pictogram 'Ga naar instellingen' te klikken.
 • Tik op het pictogram “Apps of Application Manager” en ga naar het pictogram “ALLES”.
 • Kies het pictogram 'Google Play Services' en klik op de optie 'Cache wissen'.

Stap 6: - Verwijder alle Play Store en installeer deze opnieuw

Verwijder de installatie en installeer vervolgens alle Play Store-updates opnieuw door naar het pictogram 'Instellingen' te gaan en het pictogram 'Apps' te kiezen. Klik op het pictogram "Application Manager" en tik op het pictogram "Google Play Store-app". Het wordt aanbevolen om op het pictogram "Updates verwijderen" te klikken en het pictogram "OK" te kiezen.

Stap 7: - Installeer alle systeemupdates

Installeer alle systeemupdates door het hoofdgedeelte van de apparaat-app te openen en de optie "Info of Systeemupdates" te selecteren.
Als er echter een update beschikbaar is, volgt u alle instructies op het scherm om deze op het apparaat te installeren.

Stap 8: - Controleer of Download Manager is ingeschakeld

Zorg ervoor dat "Download Manager" is ingeschakeld

Stap 9: - Bevestig de opslag van het apparaat

Controleer nu de beschikbaarheid van uw apparaat voor opslag.

Ik hoop dat uw probleem zal worden opgelost.

Als de Instagram-installatiefoutcode 24 nog steeds bestaat, moet u professionele hulp vragen om het probleem op te lossen. Je moet naar Instagram Belgie Contact gaan.

Nederland gebruiker moet Instagram Nederland Contact gebruiken

24-02-2020 om 12:08 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Outlook Foutcode 0x800CCC13 te repareren?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Outlook-fout 0x80042109 definieert direct dat de e-mailclient geen verbinding kan maken met de server voor uitgaande e-mail en dit is de oorzaak van een dergelijk probleem. Fix Outlook Error 0x80042109 met de meest geschikte oplossing door te bellen op Outlook helpdesk. Meestal wordt gezien dat SMTP-protocollen zijn
de echte factoren achter problemen met uitgaande e-mails die worden verstrekt als alle details van deze protocollen niet correct worden toegewezen. Andere veel voorkomende factoren zijn onder meer problemen bij het verzenden of ontvangen van fouten
heeft te maken met technische scanproblemen

Stappen om Outlook Error 0x80042109 op te lossen zijn als volgt:



Stap 1: Reset uw Outlook-gegevens voor uitgaande server die ook bekend staat als SMTP

SMTP (Outgoing Server Detail) in uw Outlook-e-mail wordt geleverd met enkele geavanceerde waarden, zoals Port Protocol en SSL-authenticatie toegevoegd boven protocollen. Deze uitgaande details maken een eenvoudig
transformatieproces van verzenden en ontvangen van e-mails via Microsoft Outlook. Elke verkeerde invoer van deze waarden of elk type moderatie van de ISP-zijde zal fouten veroorzaken zoals vermeld
bovenstaand. Zoals het Outlook Support-team zei dat de standaard SMTP-details voor Outlook altijd "25" zullen zijn, maar na een wijziging moet de waarde opnieuw worden ingesteld met "587". Als alternatief kan dat ook
maak verbinding met de ISP (internetprovider) om het probleem eenvoudig op te lossen.

Stap 2: De SMTP-details zorgvuldig wijzigen

 Het allereerste wat is om met MS Outlook te werken en op de knop "Bestand" te klikken.
 Klik nu op de optie "Gegevensbestandsbeheer" waar een nieuw venster verschijnt met de naam
    "Accountinstellingen" wordt weergegeven.
 Navigeer naar de optie "Bestand" en klik op het pictogram "Opties" en vervolgens op "Accountinstellingen".
 Kies het tabblad "E-mail" en controleer om alle mogelijke redenen die dit probleem veroorzaken.
 Als u klaar bent, kiest u een bepaald e-mailadres om erop te dubbelklikken.
 Klik op de knop "Meer instellingen" en tik op het tabblad "Geavanceerd".
 Wijzig nu de uitgaande server (SMTP) van "25" naar "587" en zorg ervoor dat de
    codering wordt getypt als TLS.

Verwant bericht:

Waarom kiezen voor onze oplossingen?

 •  Bekroonde oplossingen
 •  Klein genoeg om te zorgen, maar groot genoeg om uw problemen aan te pakken
 •  Wij leveren vertrouwde en fantasierijke oplossingen
 •  Klanten kunnen overal contact met ons opnemen
 •  100% gegarandeerde resultaten
 •  De feedback van klanten is altijd welkom
 •  Oplossingen hebben een toegevoegde waarde en zijn niet gebonden aan complicaties
 •  Expert in het omgaan met zelfs de moeilijkste problemen

Maak contact met ons technisch team om problemen met Outlook op te lossen met de juiste oplossing

Neem contact op met ons expertteam bij Outlook-ondersteuning voor proactieve oplossingen voor elk probleem dat zich daarin voordoet. We zijn 24/7 beschikbaar om klanten te helpen door alle beperkte technieken toe te passen
naar Outlook-problemen. Oplossingen worden gematcht volgens de nieuwste industriële technieken die ook in de toekomst effectief zijn. Voel je vrij om altijd contact met ons op te nemen en problemen vanuit de kern op te lossen.

24-02-2020 om 07:46 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
19-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe foutcode 112 in Avast Antivirus te repareren?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Avast is een antivirusprogramma dat onze systemen beveiligt. Avast antivirus biedt ook browserbeveiliging, firewallbeveiliging, beveiliging voor anti-phishing, anti-spyware en anti-spam. Het biedt ook realtime scannen van online bedreigingen en online virussen, omdat deze dingen gemeengoed zijn geworden en ze onze bestanden corrumperen zonder dat we het weten. De beveiliging van de stortgegevens en -bestanden is dus erg belangrijk. De veel voorkomende fout waarmee Avast-antivirusgebruikers worden geconfronteerd, is Avast-fout 112 tijdens het installeren van de Avast-antivirus op de systemen. Deze fout kan de gebruikers ook tegenkomen wanneer de Avast-service niet op hun systeem actief is.

Deze fout treedt ook op wanneer gebruikers de Avast-antivirus gebruiken en hun systeem niet meer reageert en de prestaties van het systeem afnemen. Om dit probleem en fout 7005 op uw Mac op te lossen zonder uw werk te belemmeren, kunnen gebruikers rechtstreeks met experts praten om het probleem op te lossen via Avast Antivirus, anders kunnen gebruikers de stappengids volgen om deze fout handmatig op te lossen.

Volg de instructies om problemen met Avast-fout 112 op te lossen

Stap 1: Start uw apparaat opnieuw op en voer de vensters in de normale modus uit.

Stap 2: Gebruikers moeten de ongewenste bestanden en het cachegeheugen met betrekking tot de Avast-antivirus verwijderen.

Stap 3: Om de ongewenste bestanden te verwijderen, gaat u naar het configuratiescherm en vervolgens naar systeem en instellingen. Ga naar geavanceerde instellingen en klik op de ongewenste bestanden en klik op verwijderen.

Stap 4: Om al het cachegeheugen te wissen, moeten gebruikers met de rechtermuisknop op het pictogram van Avast antivirus klikken en vervolgens naar eigenschappen gaan en al het cachegeheugen verwijderen.

Stap 5: Repareer de registers die verband houden met de Avast-antivirus.

Stap 6: Als de fout nog steeds niet wordt verholpen, moeten gebruikers de antivirus verwijderen en vervolgens opnieuw installeren.

Stap 7: Om de antivirus volledig te verwijderen, moeten gebruikers de Avast-verwijdering downloaden en het hulpprogramma van de officiële website verwijderen nadat ze de compatibiliteit met de harde stuurprogramma's hebben gecontroleerd.

Stap 8: Na het verwijderen van het programma moeten gebruikers het opnieuw correct installeren vanaf de officiële website.

Hier worden de stappen vermeld die u kunnen helpen bij het uitvoeren van oplossingen voor de Avast-fout 112. Op dezelfde manier ondervindt u problemen en neemt u Contact  Avast Ondersteuning

Belgische klanten kunnen Contact Avast Belgie

19-02-2020 om 12:20 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:contact Avast Ondersteuning
>> Reageer (0)
13-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Avast Windows 10 te verwijderen?

Avast antivirus is een van de meest gebruikte antivirussoftware. Miljoenen mensen gebruiken de gratis Avast- en Avast Premium-versie. Soms vroegen avast-gebruikers ons, hoe avast windows 10, 7, 8 te verwijderen? En wat is het juiste proces voor het verwijderen van avast? Hun vraag is eenvoudig en waar, het juiste proces van verwijdering van avast-antivirus. Beschadigt dit verwijderingsproces mijn computer of niet?

Als u ook dezelfde zorg hebt, dan bent u aan het juiste adres. In dit artikel leest u hoe u avast antivirus windows 10 kunt verwijderen. Het verwijderen van avast is eenvoudig, maar volg stap voor stap.

Hoe Avast Antivirus Windows 10 te verwijderen?

Hieronder vindt u het proces om avast antivirus uit Windows 10 te verwijderen. Lees de procedure en volg deze correct. Laat uw computer na het verwijderen niet zonder antivirusbescherming achter. Omdat het open staat voor hackers. Installeer dus een andere antivirussoftware zoals Norton, Webroot en Malwarebytes.

Avast Antivirus verwijderingsstappen:

Stap 1: voor avast-verwijderingsvensters

Avast Windows 10 verwijderen:
 • Open het startmenu van Windows 10
 • Klik nu op instellingen
 • Open systeem'
 • Open nu "Apps & functies" in het menu aan de linkerkant
 • Zoek het avast-antivirusprogramma
 • Selecteer nu avast antivirus & klik op verwijderen

Avast Windows 7 verwijderen

 • Druk tegelijkertijd op de toets "Win + R" op het toetsenbord
 • Open het bedieningspaneel
 • Klik op Programma & functies
 • Zoek avast antivirus in de lijst
 • Selecteer Avast & klik op verwijderen

Stap 2: Windows zal u om toestemming vragen om het verwijderen van avast antivirus te starten. Klik op "JA".

Stap 3: Avast antivirusvensters worden geopend, klik op verwijderen.

Stap 4: Geef de definitieve toestemming, klik op "ja" om te verwijderen of op "Nee" om het proces te annuleren.

Volg stap 5: het verwijderingsproces wordt gestart, u moet 1-2 minuten of langer wachten. De tijd hangt af van de computerprestaties. Sluit het proces niet tussentijds af of sluit het niet.

Stap 6: Start het systeem nu opnieuw op. Voor volledige verwijdering van avast antivirus.

Het proces van verwijderen van avast is voltooid. Maar je kunt het ook op een andere manier doen.

Alternatieve methode:

Avast-antivirussoftware heeft ook een toepassing gelanceerd die bekend staat als een hulpmiddel voor het verwijderen van avast. De tool die u helpt om avast antivirus windows 10 probleemloos te verwijderen. Lees de onderstaande stappen om te weten hoe u dit moet doen.
 • Download het hulpprogramma voor het verwijderen van avast van de officiële website van avast antivirus.
 • Start uw pc nu opnieuw op in een veilig humeur
 • Voer het hulpprogramma voor het verwijderen van avast uit
 • Selecteer de map avast antivirus
 • Klik op verwijderen
 • Start de pc opnieuw op om de wijzigingen aan te passen.

Conclusie:

Deze stappen helpen u om avast antivirus uit Windows 10 te verwijderen. Het zal de systeemprestaties verbeteren. Maar zorg ervoor dat u andere beveiligingssoftware op het systeem hebt. Anders wordt het geopend voor hackers en virussen. Als u avast windows 10 niet kunt verwijderen, neem dan contact op met Avast Amsterdam Telefoonnummer.

Neem voor België contact op met Avast Belgie.

13-02-2020 om 08:09 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:Avast Amsterdam Telefoonnummer
>> Reageer (0)
12-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan ik een vergeten Gmail-wachtwoord herstellen?

Als u uw Gmail-account wilt beschermen, moet u ervoor zorgen dat u een veilig wachtwoord hebt en dat de herstelinformatie is bijgewerkt. Het wijzigen van wachtwoorden helpt vaak bij het beschermen van uw Gmail-account tegen online bedreigingen zoals die van hackers.

Als u uw Gmail-wachtwoord regelmatig wijzigt, kunnen hackers uw persoonlijke gegevens niet gemakkelijk verkrijgen. Maar u kunt het nieuwe wachtwoord vergeten omdat u het regelmatig wijzigt en daarom kunt u geen toegang krijgen tot uw account.

Maakt u zich geen zorgen als u het Gmail-wachtwoord bent vergeten. Hier vindt u effectieve oplossingen en helpt u een nieuw wachtwoord in te stellen en weer toegang tot uw account te krijgen.

Stappen om een ​​vergeten Gmail-wachtwoord te herstellen

Soms vergeet je je Gmail-wachtwoord. Om het te herstellen, moet u de onderstaande stappen doorlopen.
1. Controleer eerst of u een secundair e-mailadres hebt of niet voor uw opgegeven Gmail-account. Of dat u vijf dagen of langer niet bent ingelogd op uw Gmail-                account.
2. Klik na het openen van het Gmail-inlogscherm op de optie Wachtwoord vergeten.
3. Mogelijk wordt u gevraagd uw Gmail-adres in te voeren op het scherm Accountherstel.
4. Tik na het invoeren van het e-mailadres op Volgende.
5. Nu zal Gmail je meerdere vragen stellen om te controleren of je de eigenaar van het account bent of niet.
6. Nadat u uw antwoord hebt ingevoerd, moet u op Volgende tikken om naar de volgende vraag te gaan. Soms weet je misschien niet het exacte antwoord op die                vraag.  Tik vervolgens op de optie "Probeer een andere manier".
7. Wanneer u zich kunt vestigen als accounteigenaar, kunt u zich eenvoudig aanmelden bij uw Gmail-account. Mogelijk wilt u uw wachtwoord om veiligheidsredenen      wijzigen. Selecteer daarvoor de link "Wachtwoord wijzigen".

Hopelijk helpen deze stappen u om uw vergeten Gmail-wachtwoord te herstellen.

Veel Gestelde Vragen

1: Hoe kom ik achter het Google-wachtwoord?
Ans: Soms vergeet u uw Google-wachtwoord en doorloopt u de onderstaande stappen om de wachtwoorden te bekijken.
 Nadat u naar passwords.google.com bent gegaan, vindt u daar een lijst met accounts met opgeslagen wachtwoorden.
   Opmerking: u gebruikt mogelijk een wachtwoordzin voor synchronisatie en als dit het geval is, kunt u uw wachtwoorden niet zien via deze pagina. Ga naar de                instellingen van Chrome om uw wachtwoord te bekijken.

2: Hoe vind ik een Google-wachtwoord zonder het opnieuw in te stellen?
Ans: Zonder te resetten, kunt u uw Gmail-wachtwoord vinden. Volg daarvoor de stappen hieronder.

 Klik na het invoeren van het e-mailadres op Volgende.
 Nu wordt u gevraagd uw wachtwoord in te voeren. Tik vervolgens op de optie "Wachtwoord vergeten" terwijl u uw wachtwoord bent vergeten.
 Nu zal een prompt verschijnen en u wordt gevraagd het laatste wachtwoord in te voeren dat u via dit Google-account hebt gebruikt.

3: Hoe uw wachtwoord te zien?
Ans: Hier zijn de stappen die u moet volgen om uw huidige wachtwoord te zien.

 Navigeer eerst naar de Privacy-instellingen en selecteer vervolgens "Wachtwoorden beheren". Als u deze exacte optie niet vindt, selecteert u een optie die                      vergelijkbaar is met deze.
 Ga naar het hoofdmenu in Chrome en klik vervolgens op Instellingen.
 Daarna moet u op de optie "Geavanceerde instellingen weergeven" tikken.
 Klik in de kop "Wachtwoorden en formulieren" op "Wachtwoorden beheren".

4. Hoe logt u in op het Gmail-account als u uw telefoon bent kwijtgeraakt?
Ans: Het kan zijn dat uw telefoon is verloren of gestolen. Zonder uw telefoon kunt u zich bij uw Gmail-account aanmelden door het volgende te doen.

 Voer eerst uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op uw account.
 Klik na het openen van de verificatiecode-uitdagingpagina op Meer opties.
 Nu moet u klikken op "Hulp vragen Hulp van Google vragen".
 Vervolgens zal Google controleren of u de autorisatie voor toegang tot het account hebt of niet. Om dat te bevestigen, moet u een accountherstelformulier invullen.

5. Hoe verwijder ik alle opgeslagen wachtwoorden op Google?
Ans: Als u al uw opgeslagen wachtwoorden op Google wilt verwijderen, voert u de volgende handelingen uit.

 Open eerst Google Chrome.
 Daarna drukt u tegelijkertijd op Ctrl en H op uw toetsenbord.
 Klik links bovenaan op Browsegegevens wissen.

Tick ​​Vink nu het vakje naast Wachtwoord aan en selecteer vervolgens Gegevens wissen.

Heb je hulp nodig, bel ons dan: Gmail Telefoonnummer:

12-02-2020 om 09:10 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags: Gmail Telefoonnummer
>> Reageer (0)
27-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe het Amazon Prime-lidmaatschap te annuleren?
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het Amerikaanse multinationale bedrijf Amazon is in 1994 opgericht door Jeff Bezos. Het bedrijf richt zich voornamelijk op e-commerce, digitale streaming, cloud computing en kunstmatige intelligentie. Op een van de beste online winkelsites laat Amazon al enkele jaren sporen na. Amazon biedt ook verschillende plannen en onder verschillende plannen is het een zeer beroemd plan "Prime Amazon Membership".

Er is geen verplichting om het Prime Amazon Membership-abonnement te gebruiken, aangezien u het abonnement opzegt wanneer u maar wilt. Als u niet weet hoe u het Amazon Prime-lidmaatschap kunt annuleren, volgt u gewoon de stappen in de blog, omdat dit u helpt bij het eenvoudig annuleren van het plan.

Stappen om het Amazon Prime-lidmaatschap te annuleren

Open uw browser en typ vervolgens in het zoekvak "amazon.in" en druk daarna op de enter-knop van uw toetsenbord.

Klik daarna op de optie "Account en lijst". door te klikken op de optie vervolgkeuzelijst verschijnt op uw scherm vanaf daar tik op het tabblad "Aanmelden".

Als u op het tabblad Aanmelden klikt, wordt de Amazon Sign In-pagina geopend. Om u aan te melden bij het Amazon-account, moet u uw e-mailadres of telefoonnummer invoeren.

Nadat u het e-mailadres of telefoonnummer hebt ingevoerd, klikt u op het tabblad "Continu". Later wordt een andere pagina geopend waarin u een wachtwoord moet invoeren. Nadat u het wachtwoord hebt ingevoerd, klikt u op het tabblad 'Aanmelden'. Om het Amazon-lidmaatschapsplan te annuleren, moet u zich eerst aanmelden bij uw Amazon-account.

Daarna wordt Amazon Homepage geopend, klik gewoon op de optie "Account en lijst" en tik vervolgens in de vervolgkeuzelijst op de optie "Your Prime Membership".

Later wordt een andere pagina van "Your Prime Membership" geopend vanaf daar klikt u op de link "End Memberships and benefits". Deze link bevindt zich aan de linkerkant van het optievak.

Als u op de link klikt, wordt de volgende pagina geopend, klikt u op het tabblad "Mijn voordelen beëindigen" en drukt u daarna op het tabblad "Doorgaan met annuleren".

Klik daarna op de optie waarin de einddatum van uw Prime-lidmaatschap wordt vermeld, b.v. "Einde op 19 oktober 2019". Als je op de link klikt, wordt je Amazon Prime-lidmaatschap geannuleerd.

Krijg ik mijn geld terug als ik Prime annuleer?

Als u het Amazon premium-lidmaatschap van het abonnement van zoveel dagen gebruikt en u uw abonnement annuleert in het midden van de maand of na 10 dagen, krijgt u geen restitutie, maar als u het Amazon Prime-lidmaatschap gedurende 2 tot 4 dagen gebruikt, het bedrag kan door de Amazon worden terugbetaald. Betaalde leden die hun voordelen niet hebben gebruikt, komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling van het Prime-lidmaatschap. Het teruggaveproces wordt binnen 3-5 werkdagen gestart.

Als je nog andere problemen hebt en meer wilt weten over de Amazon-service en -ondersteuning, kun je contact opnemen met Amazon Belgie ....

27-01-2020 om 10:36 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:amazon belgie
>> Reageer (0)
24-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat betekent 32665 voor Facebook?
Klik op de afbeelding om de link te volgen Receive Facebook notifications without using internet data

Goed nieuws voor jou. Nu kunt u uw Facebook-melding ontvangen, zelfs als de internetverbinding helemaal niet werkt op uw pc of mobiele telefoon. Hier, in deze blog, zal ik je vertellen hoe je Facebook-meldingen kunt krijgen zonder internet te gebruiken. Nadat je deze blog hebt doorlopen, kom je te weten "hoe Facebook-meldingen via sms te ontvangen". Het is vrij gemakkelijk om aan de slag te gaan. Maar om dit correct toe te passen, moet je begrijpen wat 32665 voor Facebook betekent en hoe je de sms-service van Facebook kunt activeren.

Laten we eens kijken

Het belang van 32665 voor Facebook, en wat het eigenlijk betekent

32665 is eigenlijk het nummer dat Facebook aan zijn gebruikers geeft, waar ze de SMS “FBOOK” kunnen verzenden, en in ruil daarvoor verstrekt Facebook hen alle ongelezen meldingen en berichten die hun account kan hebben. Het vereist geen internetverbinding. Anders dan dit, hoeft u na het activeren van deze service uw Facebook-wachtwoord niet meer te onthouden.

U kunt elke keer via OTP toegang krijgen tot uw Facebook-account. Het kan erg handig voor je zijn, vooral als je een nauwelijks hackbaar Facebook-account wilt hebben. Wijzig het wachtwoord zo veel mogelijk in een moeilijk wachtwoord. Het maakt niet uit of u zich dat laatste herinnert of niet. Meld u vervolgens meteen aan bij uw Facebook-account en activeer de sms-service voor Facebook.

Eenmaal gedaan, kunt u op elk gewenst moment toegang krijgen tot uw Facebook-account met behulp van de OTP die u op uw telefoon ontvangt. Uw account zal echter niet volledig hack-proof zijn, maar het hacken van het moeilijke wachtwoord is relatief moeilijker dan dat van het normale. Daarom zal uw account veiliger zijn dan elk normaal Facebook-account.

Het is nu tijd om te leren hoe u deze sms-service op uw telefoon kunt activeren.

Hoe 32665 SMS-service voor Facebook op uw telefoon te activeren

 • Log in op uw Facebook-account.
 • Naast het "?" -Symbool bovenaan, kunt u een vervolgkeuzelijst vinden. Klik daar gewoon op.
 • Nu verschijnen er enkele nieuwe menu-items. Kies daar de optie "Instelling".
 • Er verschijnt dan een nieuwe pagina voor u. In een van de zijbalken kunt u de optie 'Mobiel' vinden. Selecteer die.
 • Now Facebook gives you the option to continue with the number that you may have already used for your Facebook account, or you can also provide a new number.
 • You must then click on the Activate text messages button.
 • Facebook will now send you an SMS with the confirmation code that you must state in a box intended for this.
 • After you have entered the confirmation code, press the confirmation key and you are done.
However, it is very easy to apply, but if you have problems doing this job perfectly, you must contact facebook

24-01-2020 om 13:24 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:facebook contacteren
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
Proficiat!

Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

U kan uw blog bekijken op https://www.bloggen.be/itgeekdutch

We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar https://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar https://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op https://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
- Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

WAT IS DE "WAARDERING"?
Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

Met vriendelijke groeten,
Bloggen.be-team

24-01-2020 om 12:31 geschreven door  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
 • Vriendschapsverzoeken verbergen op Facebook
 • Gmail-fout 404 niet gevonden
 • Garmin Express downloadfout? Hier is de oplossing
 • Eenvoudige stappen om het probleem met Garmin Express op te lossen dat niet werkt in Windows en Mac
 • Hoe auteursrechtelijk beschermde muziek op Instagram te gebruiken
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 06/12-12/12 2021
 • 29/11-05/12 2021
 • 22/11-28/11 2021
 • 15/11-21/11 2021
 • 08/11-14/11 2021
 • 25/10-31/10 2021
 • 18/10-24/10 2021
 • 11/10-17/10 2021
 • 04/10-10/10 2021
 • 27/09-03/10 2021
 • 20/09-26/09 2021
 • 13/09-19/09 2021
 • 06/09-12/09 2021
 • 30/08-05/09 2021
 • 23/08-29/08 2021
 • 16/08-22/08 2021
 • 09/08-15/08 2021
 • 02/08-08/08 2021
 • 05/07-11/07 2021
 • 28/06-04/07 2021
 • 21/06-27/06 2021
 • 14/06-20/06 2021
 • 07/06-13/06 2021
 • 31/05-06/06 2021
 • 24/05-30/05 2021
 • 17/05-23/05 2021
 • 13/04-19/04 2020
 • 23/03-29/03 2020
 • 16/03-22/03 2020
 • 09/03-15/03 2020
 • 02/03-08/03 2020
 • 24/02-01/03 2020
 • 17/02-23/02 2020
 • 10/02-16/02 2020
 • 27/01-02/02 2020
 • 20/01-26/01 2020

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!