Ontvang een gratis oplossing voor uw apparaten
Computer herstel
12-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kan ik een vergeten Gmail-wachtwoord herstellen?

Als u uw Gmail-account wilt beschermen, moet u ervoor zorgen dat u een veilig wachtwoord hebt en dat de herstelinformatie is bijgewerkt. Het wijzigen van wachtwoorden helpt vaak bij het beschermen van uw Gmail-account tegen online bedreigingen zoals die van hackers.

Als u uw Gmail-wachtwoord regelmatig wijzigt, kunnen hackers uw persoonlijke gegevens niet gemakkelijk verkrijgen. Maar u kunt het nieuwe wachtwoord vergeten omdat u het regelmatig wijzigt en daarom kunt u geen toegang krijgen tot uw account.

Maakt u zich geen zorgen als u het Gmail-wachtwoord bent vergeten. Hier vindt u effectieve oplossingen en helpt u een nieuw wachtwoord in te stellen en weer toegang tot uw account te krijgen.

Stappen om een ​​vergeten Gmail-wachtwoord te herstellen

Soms vergeet je je Gmail-wachtwoord. Om het te herstellen, moet u de onderstaande stappen doorlopen.
1. Controleer eerst of u een secundair e-mailadres hebt of niet voor uw opgegeven Gmail-account. Of dat u vijf dagen of langer niet bent ingelogd op uw Gmail-                account.
2. Klik na het openen van het Gmail-inlogscherm op de optie Wachtwoord vergeten.
3. Mogelijk wordt u gevraagd uw Gmail-adres in te voeren op het scherm Accountherstel.
4. Tik na het invoeren van het e-mailadres op Volgende.
5. Nu zal Gmail je meerdere vragen stellen om te controleren of je de eigenaar van het account bent of niet.
6. Nadat u uw antwoord hebt ingevoerd, moet u op Volgende tikken om naar de volgende vraag te gaan. Soms weet je misschien niet het exacte antwoord op die                vraag.  Tik vervolgens op de optie "Probeer een andere manier".
7. Wanneer u zich kunt vestigen als accounteigenaar, kunt u zich eenvoudig aanmelden bij uw Gmail-account. Mogelijk wilt u uw wachtwoord om veiligheidsredenen      wijzigen. Selecteer daarvoor de link "Wachtwoord wijzigen".

Hopelijk helpen deze stappen u om uw vergeten Gmail-wachtwoord te herstellen.

Veel Gestelde Vragen

1: Hoe kom ik achter het Google-wachtwoord?
Ans: Soms vergeet u uw Google-wachtwoord en doorloopt u de onderstaande stappen om de wachtwoorden te bekijken.
 Nadat u naar passwords.google.com bent gegaan, vindt u daar een lijst met accounts met opgeslagen wachtwoorden.
   Opmerking: u gebruikt mogelijk een wachtwoordzin voor synchronisatie en als dit het geval is, kunt u uw wachtwoorden niet zien via deze pagina. Ga naar de                instellingen van Chrome om uw wachtwoord te bekijken.

2: Hoe vind ik een Google-wachtwoord zonder het opnieuw in te stellen?
Ans: Zonder te resetten, kunt u uw Gmail-wachtwoord vinden. Volg daarvoor de stappen hieronder.

 Klik na het invoeren van het e-mailadres op Volgende.
 Nu wordt u gevraagd uw wachtwoord in te voeren. Tik vervolgens op de optie "Wachtwoord vergeten" terwijl u uw wachtwoord bent vergeten.
 Nu zal een prompt verschijnen en u wordt gevraagd het laatste wachtwoord in te voeren dat u via dit Google-account hebt gebruikt.

3: Hoe uw wachtwoord te zien?
Ans: Hier zijn de stappen die u moet volgen om uw huidige wachtwoord te zien.

 Navigeer eerst naar de Privacy-instellingen en selecteer vervolgens "Wachtwoorden beheren". Als u deze exacte optie niet vindt, selecteert u een optie die                      vergelijkbaar is met deze.
 Ga naar het hoofdmenu in Chrome en klik vervolgens op Instellingen.
 Daarna moet u op de optie "Geavanceerde instellingen weergeven" tikken.
 Klik in de kop "Wachtwoorden en formulieren" op "Wachtwoorden beheren".

4. Hoe logt u in op het Gmail-account als u uw telefoon bent kwijtgeraakt?
Ans: Het kan zijn dat uw telefoon is verloren of gestolen. Zonder uw telefoon kunt u zich bij uw Gmail-account aanmelden door het volgende te doen.

 Voer eerst uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op uw account.
 Klik na het openen van de verificatiecode-uitdagingpagina op Meer opties.
 Nu moet u klikken op "Hulp vragen Hulp van Google vragen".
 Vervolgens zal Google controleren of u de autorisatie voor toegang tot het account hebt of niet. Om dat te bevestigen, moet u een accountherstelformulier invullen.

5. Hoe verwijder ik alle opgeslagen wachtwoorden op Google?
Ans: Als u al uw opgeslagen wachtwoorden op Google wilt verwijderen, voert u de volgende handelingen uit.

 Open eerst Google Chrome.
 Daarna drukt u tegelijkertijd op Ctrl en H op uw toetsenbord.
 Klik links bovenaan op Browsegegevens wissen.

Tick ​​Vink nu het vakje naast Wachtwoord aan en selecteer vervolgens Gegevens wissen.

Heb je hulp nodig, bel ons dan: Gmail Telefoonnummer:

12-02-2020 om 09:10 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags: Gmail Telefoonnummer
>> Reageer (0)
27-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe het Amazon Prime-lidmaatschap te annuleren?
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het Amerikaanse multinationale bedrijf Amazon is in 1994 opgericht door Jeff Bezos. Het bedrijf richt zich voornamelijk op e-commerce, digitale streaming, cloud computing en kunstmatige intelligentie. Op een van de beste online winkelsites laat Amazon al enkele jaren sporen na. Amazon biedt ook verschillende plannen en onder verschillende plannen is het een zeer beroemd plan "Prime Amazon Membership".

Er is geen verplichting om het Prime Amazon Membership-abonnement te gebruiken, aangezien u het abonnement opzegt wanneer u maar wilt. Als u niet weet hoe u het Amazon Prime-lidmaatschap kunt annuleren, volgt u gewoon de stappen in de blog, omdat dit u helpt bij het eenvoudig annuleren van het plan.

Stappen om het Amazon Prime-lidmaatschap te annuleren

Open uw browser en typ vervolgens in het zoekvak "amazon.in" en druk daarna op de enter-knop van uw toetsenbord.

Klik daarna op de optie "Account en lijst". door te klikken op de optie vervolgkeuzelijst verschijnt op uw scherm vanaf daar tik op het tabblad "Aanmelden".

Als u op het tabblad Aanmelden klikt, wordt de Amazon Sign In-pagina geopend. Om u aan te melden bij het Amazon-account, moet u uw e-mailadres of telefoonnummer invoeren.

Nadat u het e-mailadres of telefoonnummer hebt ingevoerd, klikt u op het tabblad "Continu". Later wordt een andere pagina geopend waarin u een wachtwoord moet invoeren. Nadat u het wachtwoord hebt ingevoerd, klikt u op het tabblad 'Aanmelden'. Om het Amazon-lidmaatschapsplan te annuleren, moet u zich eerst aanmelden bij uw Amazon-account.

Daarna wordt Amazon Homepage geopend, klik gewoon op de optie "Account en lijst" en tik vervolgens in de vervolgkeuzelijst op de optie "Your Prime Membership".

Later wordt een andere pagina van "Your Prime Membership" geopend vanaf daar klikt u op de link "End Memberships and benefits". Deze link bevindt zich aan de linkerkant van het optievak.

Als u op de link klikt, wordt de volgende pagina geopend, klikt u op het tabblad "Mijn voordelen beëindigen" en drukt u daarna op het tabblad "Doorgaan met annuleren".

Klik daarna op de optie waarin de einddatum van uw Prime-lidmaatschap wordt vermeld, b.v. "Einde op 19 oktober 2019". Als je op de link klikt, wordt je Amazon Prime-lidmaatschap geannuleerd.

Krijg ik mijn geld terug als ik Prime annuleer?

Als u het Amazon premium-lidmaatschap van het abonnement van zoveel dagen gebruikt en u uw abonnement annuleert in het midden van de maand of na 10 dagen, krijgt u geen restitutie, maar als u het Amazon Prime-lidmaatschap gedurende 2 tot 4 dagen gebruikt, het bedrag kan door de Amazon worden terugbetaald. Betaalde leden die hun voordelen niet hebben gebruikt, komen in aanmerking voor een volledige terugbetaling van het Prime-lidmaatschap. Het teruggaveproces wordt binnen 3-5 werkdagen gestart.

Als je nog andere problemen hebt en meer wilt weten over de Amazon-service en -ondersteuning, kun je contact opnemen met Amazon Belgie ....

27-01-2020 om 10:36 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:amazon belgie
>> Reageer (0)
24-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat betekent 32665 voor Facebook?
Klik op de afbeelding om de link te volgen Receive Facebook notifications without using internet data

Goed nieuws voor jou. Nu kunt u uw Facebook-melding ontvangen, zelfs als de internetverbinding helemaal niet werkt op uw pc of mobiele telefoon. Hier, in deze blog, zal ik je vertellen hoe je Facebook-meldingen kunt krijgen zonder internet te gebruiken. Nadat je deze blog hebt doorlopen, kom je te weten "hoe Facebook-meldingen via sms te ontvangen". Het is vrij gemakkelijk om aan de slag te gaan. Maar om dit correct toe te passen, moet je begrijpen wat 32665 voor Facebook betekent en hoe je de sms-service van Facebook kunt activeren.

Laten we eens kijken

Het belang van 32665 voor Facebook, en wat het eigenlijk betekent

32665 is eigenlijk het nummer dat Facebook aan zijn gebruikers geeft, waar ze de SMS “FBOOK” kunnen verzenden, en in ruil daarvoor verstrekt Facebook hen alle ongelezen meldingen en berichten die hun account kan hebben. Het vereist geen internetverbinding. Anders dan dit, hoeft u na het activeren van deze service uw Facebook-wachtwoord niet meer te onthouden.

U kunt elke keer via OTP toegang krijgen tot uw Facebook-account. Het kan erg handig voor je zijn, vooral als je een nauwelijks hackbaar Facebook-account wilt hebben. Wijzig het wachtwoord zo veel mogelijk in een moeilijk wachtwoord. Het maakt niet uit of u zich dat laatste herinnert of niet. Meld u vervolgens meteen aan bij uw Facebook-account en activeer de sms-service voor Facebook.

Eenmaal gedaan, kunt u op elk gewenst moment toegang krijgen tot uw Facebook-account met behulp van de OTP die u op uw telefoon ontvangt. Uw account zal echter niet volledig hack-proof zijn, maar het hacken van het moeilijke wachtwoord is relatief moeilijker dan dat van het normale. Daarom zal uw account veiliger zijn dan elk normaal Facebook-account.

Het is nu tijd om te leren hoe u deze sms-service op uw telefoon kunt activeren.

Hoe 32665 SMS-service voor Facebook op uw telefoon te activeren

 • Log in op uw Facebook-account.
 • Naast het "?" -Symbool bovenaan, kunt u een vervolgkeuzelijst vinden. Klik daar gewoon op.
 • Nu verschijnen er enkele nieuwe menu-items. Kies daar de optie "Instelling".
 • Er verschijnt dan een nieuwe pagina voor u. In een van de zijbalken kunt u de optie 'Mobiel' vinden. Selecteer die.
 • Now Facebook gives you the option to continue with the number that you may have already used for your Facebook account, or you can also provide a new number.
 • You must then click on the Activate text messages button.
 • Facebook will now send you an SMS with the confirmation code that you must state in a box intended for this.
 • After you have entered the confirmation code, press the confirmation key and you are done.
However, it is very easy to apply, but if you have problems doing this job perfectly, you must contact facebook

24-01-2020 om 13:24 geschreven door jamybusker37  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:facebook contacteren
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
Proficiat!

Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

U kan uw blog bekijken op https://www.bloggen.be/itgeekdutch

We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar https://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar https://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op https://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
- Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
- Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

WAT IS DE "WAARDERING"?
Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

Met vriendelijke groeten,
Bloggen.be-team

24-01-2020 om 12:31 geschreven door  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
 • Hoe Windows Activation Error 0xC004C003 op te lossen
 • Fix: Firefox laadt geen pagina's
 • Hoe kan ik een opgeschort YouTube-account herstellen?
 • Hoe Netflix M7111-1331-5059 foutcode te repareren?
 • Hoe algemene YouTube-foutmeldingen oplossen?
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per week
 • 13/04-19/04 2020
 • 23/03-29/03 2020
 • 16/03-22/03 2020
 • 09/03-15/03 2020
 • 02/03-08/03 2020
 • 24/02-01/03 2020
 • 17/02-23/02 2020
 • 10/02-16/02 2020
 • 27/01-02/02 2020
 • 20/01-26/01 2020

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!