Kookles voor mannen: Tapas uit de verschullende werelddelen.
Op woensdag 23 oktober 2013 organiseerde de Landelijke Gilde een kookworkshop voor mannen. Deze kookworkshop stond onder deskundige leiding van Ingrid Vandeurzen van “Dishcover” en laureaat restauranthoudster.
Voor deze kookworkshop waren 15 leden van de Landelijke Gilde aanwezig om samen te proberen een zestal tapas (aperitiefhapjes) te maken uit de verschillende werelddelen.
De volgende hapjes werden er klaar gemaakt:
Driehoekjes van filodeeg met lamsvulling en auberginedip
Maiskoekjes met tomaten/avocadosalsa
Rolletjes van rijstpapier met rivierkreeftjes en mangochutney
Bruschetta caponata met kwartelei
Dim Sum met Chinese groenten,varkensgehakt en scampi
Blini met appelsausje en gerookte zalm
Tijdens deze samenkomst vertelde Ingrid Vandeurzen interessante weetjes over de ingrediënten. Het werd voor onze leden een avond met een afwisseling van samen te koken en gezellig te tafelen.
Wat is “Dishcover’
Ingrid Vandeurzen volgde de ondernemersopleiding restauranthouder en heeft een huisrestaurant opgericht voor gasten onder de lekker klinkende naam ‘Dishcover’.
Koken en bakken in de vorm van een demostratieles, kookworkshop, een kookfeestje, een kidsparty, een kookiniatie, kortom een avondje kokkerellen met vrienden, familie of collega’s.
Dit vernieuwend concept is geïnspireerd op de woonkamerrestaurants van onze Noorderburen, nl. het culinair genieten in een gezellige huiskamer of de keuken van je vereniging of bedrijfsrestaurant. Het is voor jong en oud, kookfanaat of lekkerbek. Het kookprogramma wordt volledig aangepast aan jouw wensen.
03-11-2013 om 00:00
geschreven door Jozef
Categorie:Vereniging- Landelijke Gilde Activiteiten 2013
|