De diëtist online
Categorieën
  • Een woordje over mij (1)
  • Gezonde keukentips (10)
  • Ingrediënten (7)
  • Productbesprekingen drankjes (5)
  • Productbesprekingen maaltijdcomponenten/maaltijden (12)
  • Productbesprekingen tussendoortjes (13)
  • Productbesprekingen vet- en zoetstoffen (2)
  • Productbesprekingen zuivel(vervangers) (17)
  • Recepten drankjes, tussendoortjes en desserten (16)
  • Recepten ijsjes (12)
  • Recepten ontbijt en lunch (16)
  • Recepten salades (24)
  • Recepten soepen, hapjes en voorgerechten (8)
  • Recepten warme maaltijd (61)
  • Voeding en gezondheid (29)
  • Weetjes (46)

  • De diëtist online op internet
  • Facebookpagina
  • Website
  • Website groepspraktijk

  • Zoeken in blog


    08-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pizza met bloemkoolbodem (vegetarisch gerecht)

    Voor 1 pizza: 

    1 grote bloemkool
    1 ei
    1 paprika
    100 gram snoeptomaten
    1 rode ui
    150 gram hüttenkäse
    Verse tomatensaus
    Verse basilicum
    Zout, peper & oregano kruiden

    Verwarm de oven voor op 170 graden. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook in een pannetje met water in 8 minuten gaar.
    Laat de gekookte bloemkool goed uitlekken. Schep de gare bloemkool in een keukenmachine en mix tot dat de bloemkool helemaal fijn is. Schep de bloemkoolpulp in een schone theedoek en wring goed uit. Er komt nogal wat vocht vrij namelijk! Meng de bloemkool met een ei en wat zout, peper en oregano kruiden.
    Bekleed een bakplaat met bakpapier en een beetje olijfolie en verdeel het mengsel over de bakplaat. Zorg dat je een dunne en egale bodem maakt. Bak de bodem voor 30 minuten in de oven.
    Terwijl de bloemkoolbodem in de oven staat, kun je je gekozen groenten voor de topping in stukjes snijden. Breng de verse tomatensaus op smaak met oregano en wat peper en zout.
    Haal de bloemkoolbodem uit de oven en bestrijk deze met de tomatensaus. Beleg de bodem hierna met al je favorieten en gesneden groenten en de hüttenkäse. Garneer met verse basilicum.
    Bak de bloemkoolpizza in 10 minuten af.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs