4 tomaten
1 teen knoflook
1 blikje tomatenpuree (70 g)
150 g gerapste wortelen
1 theelepel Tabasco
200 g volkoren couscous
500 g verse kabeljauw
15 g dille
Bakpapier
1) Verwarm de oven voor op 180°C. Knip 4 stukken bakpapier van 40 x 40 cm.
2) Snijd de tomaten in blokjes en de knoflook fijn. Doe de tomaten en de knoflook met de tomatenpuree, wortel, Tabasco, couscous en 200 mL kokend water in een kom. Breng op smaak met peper en eventueel zout en schep goed om.
3) Verdeel het couscousmengsel over de stukken bakpapier. Verdeel de kabeljauw erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de dille fijn en bestrooi de vis ermee.
4) Vouw het bakpapier losjes dicht tot pakketjes (en papillotte). Bak de pakketjes op de bakplaat in het midden van de oven in ca. 20 minuten gaar. Neem uit de oven, vouw voorzichtig open en serveer direct. Lekker met partjes citroen.