Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
Kok Vacatures Nl
Welkom bij Dokter Dieet Advies
Steun het IDF Support IDF Steun het Diabetesfonds Check for Obesitas and Diabetes! Word bewust van Obesitas & Diabetes!
About: Dokter on line
· Snel · Voordelig · Discrete verzending . Erkende Artsen · Authentieke medicijnen · De grootste online -apotheek · Geen afspraak nodig · Vertrouwelijk en veilig · Geen wachtkamer · Bestel thuis of op het werk · 20% korting op sommige kosten voor trouwe klanten!
Dokteronline biedt een service tussen arts, apotheek en u als klant. Na goedkeuring schrijft één van de onafhankelijk aangesloten artsen een recept voor uw medicijn of geneesmiddel, dat vervolgens door een Europese online apotheek wordt uitgeleverd en via de post bij u thuis wordt bezorgd.
Dokteronline offers an intermediary service of a doctor and pharmacy in one, also called an internet pharmacy or online pharmacy. You can request a medical consultation for a certain treatment, if this request is granted by the doctor then a prescription is issued, which will be sent to you by a European online pharmacy, in a discreet package. So at Dokter online you can order your medicine online, so that you will receive your medication conveniently at home.
Bereiding Verhit een pan met wat boter en snij vervolgens de aubergines in schijfjes. Leg de schijfjes ondertussen in de warme pan en laat alles gedurende 3 à 4 minuten per kant grillen. Begiet de aubergines ondertussen met wat olijfolie zodat de smaak ten volle wordt benut. Hierna kun je een bord garneren met de stukjes aubergine… Voeg nu de basilicum (blaadjes niet snijden met een mes, doe dit met de hand) toe aan het gerecht met vervolgens wat geraspte kaas over de schijfjes. Het gerecht is warm en de kaas dus zal smelten. Breng op smaak met zout en peper en voor een extra toets in het gerecht kan je wat balsamico-azijn* toevoegen. Smakelijk!
* : Balsamico-azijn is een azijnsoort die niet op basis van alcohol wordt gemaakt en dat met Trebbiano-druiven uit het noorden van Italië.
Gegrilde aubergine opgevuld met romige kaas afgewerkt met tomatensaus
Benodigdheden
4 aubergines
Basilicum
Tomaten
Romige kaas
Peper
Zout
Bereiding Snij de aubergine in fijne, maar stevige schijfjes. Verhit ondertussen de pan met olijfolie en voeg er de aubergines aan toe. Laat alles zo’n 5 minuten per kant grillen zodanig dat de aubergine knapperig wordt, maar toch nog bewerkt kan worden. Rol vervolgens de aubergines met de romige kaas binnenin. Ondertussen wordt de tomatensaus gemaakt met 7 à 8 tomaten die even op het vuur moeten. Voeg wat peper en zout toe en meng alles goed. Bestrooi nu de aubergine met de tomatensaus en voeg wat basilicum toe voor de smaak. Breng op smaak met peper en zout en het gerecht is klaar om opgediend te worden. Aan tafel!
Aubergines bevatten heel wat vitaminen en voorzien ons dus van de nodige energie per dag...
Kaviaar van aubergines
Benodigdheden
4 rijpe aubergines
4 tomaten
4 el olijfolie
2 knoflook teentjes(plat drukken met een groot mes)
Bereiding De aubergines wassen, afdrogen en in vier stukken snijden. In een pan 3 el olijfolie doen en verhitten. De stukken aubergine erin leggen en zeer heet laten bakken. Afdippen met keukenpapier. De tomaten ontvellen en ontpitten en in vieren snijden. De tomaten samen met 1 lepel olijfolie, de look en het bouquet garni in een pan doen en zachtjes laten stoven gedurende een tiental min. Goed kruiden met peper en zout. De aubergines toevoegen en het geheel op een heel klein vuurtje gedurende een half uurtje laten stoven. Het bouquet garni eruit halen. De groenten gaan nu in een mixer om een purée te bekomen. In de frigo plaatsen. Koud opdienen. Boerenbrood onder de grill plaatsen en dan serveren met de gekoelde kaviaar van aubergines.
Ingredienten ingredienten.nl: Kleurrijke foto's, een database met tienduizenden recepten en duizenden combinaties van bij elkaar passende ingrediënten
pasta startpagina.nl Honderden link met alles over pasta. Van recepten tot restaurants
Well water Well water is een bronwater/mineraalwater. Een kwart van de opbrengst naar simavi gaat, die er waterbronnen mee bouwt en 3e wereld landen.
Zout beperkt De meest complete website over zout en zoutbeperking.
Zoeken in blog
Zoekmachine Culinair
Culinaire Zaken Duizenden makkelijk toegankelijke recepten van heerlijke gerechten uit vele landen. recepten geordend op soort gerecht, land, indeling, ingredient en ingredientklasse, met veel uitleg en achtergrondinformatie bij ingredienten. bij elk recept een volledige bereidingswijze. http://www.xs4all.nl/~rjmmilt/
Restorant Zoek restaurants in belgië, restaurantgids, restaurantengids, uitgebreide en duidelijke informatie over restaurants , per provincie, type keuken, menukaarten, openingsuren, aankondigingen, kortingsbonnen, fotos, …..en ook voor vegetariërs http://www.restorant.be