Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
Kok Vacatures Nl
Welkom bij Dokter Dieet Advies
Steun het IDF Support IDF Steun het Diabetesfonds Check for Obesitas and Diabetes! Word bewust van Obesitas & Diabetes!
About: Dokter on line
· Snel · Voordelig · Discrete verzending . Erkende Artsen · Authentieke medicijnen · De grootste online -apotheek · Geen afspraak nodig · Vertrouwelijk en veilig · Geen wachtkamer · Bestel thuis of op het werk · 20% korting op sommige kosten voor trouwe klanten!
Dokteronline biedt een service tussen arts, apotheek en u als klant. Na goedkeuring schrijft één van de onafhankelijk aangesloten artsen een recept voor uw medicijn of geneesmiddel, dat vervolgens door een Europese online apotheek wordt uitgeleverd en via de post bij u thuis wordt bezorgd.
Dokteronline offers an intermediary service of a doctor and pharmacy in one, also called an internet pharmacy or online pharmacy. You can request a medical consultation for a certain treatment, if this request is granted by the doctor then a prescription is issued, which will be sent to you by a European online pharmacy, in a discreet package. So at Dokter online you can order your medicine online, so that you will receive your medication conveniently at home.
Wijnuitgaillac.com Voor de beste wijnen tegen de scherpste prijzen uit Gaillac.
Wijn bewaren
Criteria voor het bewaren van wijn.
Een goede wijn wordt na verloop van tijd steeds beter, zolang deze onder de juiste omstandigheden wordt bewaard want wijn bewaren is lang niet zo simpel als het lijkt. Een mooie wijnkelder waar het ideale klimaat heerst is een goed begin maar die zijn in Nederland schaars. Een wijnkoelkast kan uw wijncollectie korte tijd op temperatuur houden, maar kan echt niet voldoen aan alle voorwaarden om wijn op langere termijn te bewaren.
Grote temperatuurschommelingen zijn funest voor uw wijnverzameling. Wijnen die constant worden blootgesteld aan sterk veranderende temperaturen, verliezen namelijk hun kwaliteit en de natuurlijke vitaliteit doordat het volume van de wijn uitzet of juist inkrimpt. De ideale temperatuur om zowel rood als wit te bewaren is rond de 12°C, met een variatie van maximaal een graad.
De meeste koelkasten op de markt zijn alleen in staat uw wijn te koelen. 's winters kan het echter gauw veel te koud worden, zeker als uw kast in een garage of kelder staat.
Een hoge luchtvochtigheidsgraad
Een vochtige omgeving is van levensbelang voor uw wijnen. Een hoge luchtvochtigheid garandeert namelijk de elasticiteit en dichtheid van de kurk, wat noodzakelijk is om oxidatie te voorkomen. Een te hoge vochtigheidsgraad kan er echter toe leiden dat de etiketten van uw wijn los gaan laten. De ideale luchtvochtigheidsgraad ligt daarom tussen de 60 en 75%.
Voldoende beluchting
Wijn is een levend product, dat moet kunnen ademen om volledig op smaak te komen. Daarom is het noodzakelijk dat de lucht rondom uw wijnen regelmatig wordt ververst. Niet alleen voorkomt dit nare geurtjes of een stoffige smaak die de wijn kan bederven, maar het gaat ook schimmelvorming in de kast tegen.
Veel wijnkoelkasten zijn hermetisch afgesloten, en bieden dus geen mogelijkheid tot een goede ventilatie. Andere systemen werken alleen met een ventilator. Deze zorgt er alleen voor dat de lucht blijft circuleren, maar aan verversen wordt niet gedacht. De wijnklimaatkasten van EuroCave zorgen wel voor deze verversing, met behulp van het kelderverluchtingseffect. Dit systeem voorziet in twee openingen achterin de kast, waartussen een drukverschil is opgebouwd. Hierdoor wordt de lucht in de kast constant ververst. Bovendien is de opening voorzien van een koolstoffilter, wat de vorming van nare geurtjes en schimmels voorkomt.
Een donkere omgeving
Een wijnfles is niet voor niets groen of bruin van kleur. Licht, en met name de UV-straling erin, heeft een desastreuze invloed op de kwaliteit van de wijn, door de oxidatie van tannine. Toch kan het UV-licht zelfs door het gekleurde glas van een wijnfles dringen. Het is daarom raadzaam uw wijnen in een donkere omgeving te bewaren.
Veel wijnkoelkasten zijn voorzien van een glasdeur. Deze bieden weliswaar een mooi uitzicht op uw wijncollectie, maar stellen deze ook bloot aan het gevaar van UV-straling. De glasdeuren van EuroCave zijn echter voorzien van een UV-filter, wat het schadelijk effect van licht van buitenaf tot een minimum beperkt.
Een trillingsvrije omgeving
Trillingen, hoe gering ook, verstoren het biochemische rijpingsproces van uw wijn. Een constant gezoem van elektrische apparaten of overlast van druk verkeer kunnen er toe leiden dat het verouderingsproces van de wijn versneld wordt en dat de tannine niet goed bezinkt. En dit heeft uiteraard een slechte invloed op de uiteindelijke smaak.
Bij veel wijnkoelkasten zijn de compressoren rechtstreeks aan de kast gemonteerd, waardoor constant trillingen aan de wijn worden doorgegeven. Dit is uiteraard verre van ideaal. De wijnkasten van EuroCave zijn wel voorzien van het unieke Vibration Exclusion System. Dit systeem verenigt meerdere beschermingstechnieken om te zorgen dat trillingen van de compressor niet doorgegeven worden aan de wijn. Daarnaast zijn de kasten voorzien van onafhankelijk verstelbare stelvoetjes, voor perfecte stabiliteit.
75gr.boter en 50gr.boter 2 1/4dl water,175gr.gezeefde bloem,1/2tl.zout,4 eieren{losgeslagen},175gr.gruyere,50gr.zongedroogde tomaat op olie{uitgelekt,zout.
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 200gr en smelt in een grote pan op laag vuur de boter en het water in een kleine 5 min.
Breng het aan de kook en roer er dan van het vuur af, bloem en zout doorheen met een houten lepel tot het mengsel een mooie gladde bal vormt.
Voeg een voor een de eieren toe , goed kloppend totdat het deeg glanst en voeg al roerend de gruyere toe.
Leg balletjes deeg van ca.2el.elk op een bakplaat en bak deze tot ze gerezen en goudbruin zijn.
Zet de oven uit en geef een snee aan de bovenkant van elk soesje om de stoom te laten ontsnappen.plaats dan de soesjes weer in de afkoelende oven ,haal ze eruit en laat ze dan 5 minuten afkoelen.
Maak intussen de vulling.
Doe de tomaten en de 50gr.boter in een keukenmachine en meng dit tot het een pasta geworden is.
Verdeel de pasta over de soesjes.
Gbruik een theelepel of een klein spuitmondje om ze te vullen.
Serveertips
Strooi de kaas overheen en zet ze even onder de grill..Gebruik iets meer tomaatjes.
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen) Categorie:Kaas Tags:Soesjes van zongedroogde tomaat met kaas
18-03-2011
In de webwinkel van Barbecueswinkel.nl kunnen klanten onder andere terecht voor gasbarbecues, rookovens, accessoires en onderdelen voor de barbeque.
In de webwinkel van Barbecueswinkel.nl kunnen klanten onder andere terecht voor gasbarbecues, rookovens, accessoires en onderdelen voor de barbeque. Door het ingenieuze filtersysteem kunnen klanten gemakkelijk vinden wat zij zoeken. Barbecueswinkel.nl is onderdeel van Mailorder Shops. Onder dit label vallen diverse webwinkels op het gebied van designproducten, woonaccessoires, gadgets, sport en gezondheidsproducten.
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen) Categorie:Barbecueswinkel.nl Tags:In de webwinkel van Barbecueswinkel.nl kunnen klanten onder andere terecht voor gasbarbecues, rookovens, accessoires en onderdelen voor de barbeque.
Woon accessoires
Skottelbraaishop.nl is dé expert op het gebied van Cadac Skottelbraais. Door onze marktkennis kunnen we u een zorgvuldig geselecteerd assortiment aanbieden, dat uitblinkt in prijs en kwaliteit. Skottelbraaishop.nl is onderdeel van het label Fonq.nl. Onder dit label vallen diverse webwinkels op het gebied van designproducten, woonaccessoires en gadgets.
Bent u op zoek naar goede espresso apparaten, piston machines, espresso koffiemachines, koffiemolens of echte Italiaanse koffie?
Bent u op zoek naar goede espresso apparaten, piston machines, espresso koffiemachines, koffiemolens of echte Italiaanse koffie? Of wenst u advies over espresso piston machines, espresso machines of andere koffieautomaten? Dan bent u bij Koffiediscounter.nl aan het goede adres.
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen) Categorie:Koffie Internet Shops Tags:Bent u op zoek naar goede espresso apparaten, piston machines, espresso koffiemachines, koffiemolens of echte Italiaanse koffie?
Wat is Zelfkaasmaken.nl?
Wat is Zelfkaasmaken.nl? • Zelfkaasmaken.nl is de site over het zelf produceren van kaas • Meer dan 150 producten om zelf kaas te maken • Alle soorten kaas, ook Frans en Mozzerella • Informatie over zelfvoorziening en zelf produceren • Veel interessante informatie over producten en recepten
2. Schil de appels, haal het klokhuis eruit en snijd een plakje van de onderkant zodat ze beter blijven staan. 3. Snijd
15 g
boter in blokjes en smelt de andere helft. 4. Kneed de rozijnen met de basterdsuiker, kaneel en blokjes boter en vul de appelholtes met dit mengsel. 5. Doe de gesmolten boter in een kleine ovenschaal die net om de appels past. 6. Zet de appels in de schaal en bak ze zo’n 45 minuten in de hete oven. Ze zijn dan zacht maar hebben nog hun vorm. 7. Klop de vla met de slagroom en vanillesuiker. 8. Schenk de koude vla over de warme appels.
Appelflappen
Nodig: 1 pakje bladerdeeg # 3 appels # rozijnen of krenten # kaneel # 2 zakjes vanille suiker # kristalsuiker Doen: 1. Schil de appels, ontdoe ze van het klokhuis en snij ze vervolgens in kleine blokjes. 2. Doe de stukjes appel in een kom en voeg naar smaak de rozijnen en/of krenten toe. 3. Voeg vervolgens 2 zakjes vanillesuiker en de kaneel toe en meng dit geheel goed door elkaar. 4. Schep wat appelmengsel op een plakje bladerdeeg en vouw dit diagonaal dicht, in een driehoekvorm. 5. Bestrijk vervolgens de appelflap met wat losgeklopt ei, bestrooi dit eventueel nog met wat kristalsuiker.
6. Bak de appelflappen ongeveer 30 minuten in een voorverwarmende oven op
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen) Categorie:Appelgebak Tags:Warme appels met koude vanillevla voor 2 personen en appelflappen
Mini Muffins
Mini Muffins
Nodig: 175 gr meel # 1 volle tl bakpoeder # 1/4 tl zout # 6 el suiker # 1 ei # 125 ml melk # 3 el gesmolten boter # poedersuiker en versier materiaal. Doen: 1. Verwarm de oven voor op 200 graden celcius. 2. Meel, bakpoeder en zout in een schaal zeven. 3. De overige ingrediënten eraan toe voegen en voorzichtig tot een zacht deeg roeren. De mini-muffin-bakvormpjes invetten, voorzien van een laagje meel en vullen met deegmengsel. 4. Dit ongeveer 12 minuten bakken. Na het afkoelen met poedersuiker bestrooien en als je wilt vrolijk versieren.
Bereiden: Oven voorverwarmen op 170°C. Bakmeel, boter, suiker en eieren tot een glad beslag mengen. Voeg tenslotte melk en vanille-essence toe. 12 papier bakvormpjes i/d holtes van een muffinbakvorm plaatsen en voor 3/4 vullen met beslag. Bak cakejes in 20-25 min goudgeel en gaar. Haal vormpjes uit de bakvorm en laat afkoelen. Meng druppelsgewijs 2-3 el warm water door poedersuiker tot een dikke pasta ontstaat. Verdeel dit over verschillende kleine bakjes en meng die stuk voor stuk met een klein druppeltje kleurstof. Lepel het glazuur over de cakejes, laat het iets harder worden en versier met bijvoorbeeld suiker- of marsepeinfiguurtjes.
Nodig: Aardbeien kwark, melk en suiker. Evt echte aardbeien. Doen: 1. kwark in de blender en evt de echte aardbeien erbij 2. melk toevoegen 3. suiker toevoegen 4. alles in de blender mixen En je bent klaar!
BANANEN MILKSHAKE Nodig: 400ml melk, 4 bananen, 6 bolletjes vanille roomijs, 1 pakje vanille suiker Doen: 1. Snijd de bananen in kleine stukjes, zet het ijs vast klaar. 2. Stop alles in de blender (of staafmixer) en mix alles goed doorelkaar. Klaar!
CHOCOLADE MILKSHAKE Nodig: 500 ml halfvolle melk, 5 eetlepels platte kaas, 2 afgestreken koffielepels cacaopoeder, 4 tot 5 afgestreken koffielepels ruwe rietsuiker. Doen: Mix alles doorelkaar in de staafmixer of blender.
CITROEN MILKSHAKE Nodig: 2 citroenen, 1/4 l. vanille ijs, 1/2 l. melk. Doen: 1. Pers de citroenen uit 2. Doe het citroensap, ijs en de melk in de blender of staafmixer.
Bestseller Afvallen zonder honger en frustratie met het Dukan Dieet
Het Dukan Dieet-Kookboek
Beschrijving
Een dieet valt of staat met smakelijke en creatieve receptuur die ervoor zorgt dat het aangepaste eetpatroon vol te houden is, in welke fase van het dieet je ook zit. Het Dukan Dieet - Kookboek helpt je hierbij. De culinair aantrekkelijke gerechten zijn allemaal gefotografeerd en de receptuur is voor iedereen simpel te maken. Op deze manier is afvallen geen straf meer, maar een genot!
Aloe Vera is een natuurproduct. Ontdek de natuurlijke helende kracht van Aloe Vera voor uw gezondheid.
Aloe Vera is een van de oudste bekende medicinale planten. In het oude Griekenland gebruikten de doktoren de plant in hun recepten, terwijl de oude Egyptenaren de plant niet alleen gebruikten als medicijn maar ook als levenselixer, voor huidverzorging en bij het balsemen. Zij noemden deze plant: "De Plant van Onsterfelijkheid".
cc
Aloe vera is een van de oudste bekende medicinale planten.
In het oude Griekenland gebruikten de medicijnmannen de plant in hun recepten, terwijl de oude Egyptenaren de plant ook als levenselixer gebruikten , voor huidverzorging en bij het balsemen. Zij noemden deze plant dan ook De Plant van Onsterfelijkheid.
Aloe vera (barbadensis, Miller) is een cactus-achtige plant, die groeit in de warmere klimaten.Aloe Vera is een familielid van de lelie- en uiachtige planten. De kennis van de buitengewoon helende werking van de verse Aloe Vera is overgebracht via folkloristische verhalen over oude geneeskundige praktijken. De wetenschap is echter niet in staat geweest de helende werking van de plant te verklaren of te evenaren maar in 1964 wist Dr. Bill C. Coats, een apotheker uit Dallas, Texas, USA, de voordelen van Aloe Vera bereikbaar te maken voor miljoenen mensen over de hele wereld. Hij was ervan overtuigd dat de "Gel" van de plant verwijderd en gebruikt kon worden zonder dat de werking ervan verloren ging.
Spaanseham Spaanse ham, verkoop van autentieke spaanse hammen, de originele spaanse ham pata negra nu voordelig bij u thuis bezorgd. http://www.spaanseham.nl
Jannekes Recepten: janneke's online kookboek met veel recepten: lekker koken met recepten en nog eens recepten, lekkere snelle gerechten en maaltijden, warme en koude borrelhapjes, brood bakken, zelf pizza's maken, zelf taart bakken, makkelijke en eenvoudige gerechten, smakelijk eten, om zelf lekker eten te koken, gemakkelijk eten, makkelijke recepten, gemakkelijke maaltijden, makkelijk koken, snelklaar gerechten en maaltijd http://www.jannekes.nl/
Naturalia Naturalia bv is gespecialiseerd in het importeren van ambachtelijke italiaanse delicatessen en levert deze aan top-restaurants en speciaalzaken http://www.naturalia.nl
Pastasite Op pastasite.nl vind je meer dan 1300 snelle, heerlijke, makkelijke en gezonde italiaanse recepten met spaghetti, macaroni, tagliatelle, papardelle, olijfolie, penne, etc. http://www.pastasite.nl/keuken.php
Pizza Recepten Welkom bij WebChef, de receptenzoekmachine van Nederland. WebChef biedt toegang tot tienduizenden recepten van tientallen Nederlandstalige receptensites. Alle recepten zijn zeer eenvoudig en doeltreffend te doorzoeken. http://www.webchef.nl/recept/itali%EB/pizza/
Recepten uit Italie Italiaanse recepten, recepten uit italie: heerlijke italiaanse recepten en gerechten, een poging om het net zo lekker te krijgen als in italie http://www.tastyweb.nl/recepten/uit/italie
Risotto met Zeevruchten Allerlei informatie over Italiaanse Recepten op http://www.olio-zutphen.nl/italiaanse-recepten.htm. http://www.olio-zutphen.nl/italiaanse-recepten.htm
Brusselse broodpudding Belgische keukenrecepten - brusselse broodpudding : ierbij bedanken we de 'hermionne la marcralle' die hun ons geheim prijsgaven voor de bereiding van dit gerecht afkomstig uit brussel.
Brusselse wafels Brusselse wafel, het broertje van de luikse wafel heeft zijn eigen charme. het is een klassiek dessert. de brusselse wafel wordt warm gegeten, bestrooid met poedersuiker
Brabants recept Stoemp met witloof en gehaktballen
Stoemp met witloof en gehaktballen (Brabants recept)
Een recept om tijdens de koude wintermaanden klaar te maken.
Ingrediënten (voor 2 personen)
300 gr gemengd gehakt (varken - kalf)
4 grote witloofstronken
6-8 aardappelen van gemiddelde grootte
2 teentjes knoflook
peper, zout en muskaatnoot
50 gr bloem
50 gr boter
Bereiding
Kruid het gehakt met zout, peper en muskaatnoot. Voeg een teentje gehakte look toe aan het vlees. Maak balletjes van ongeveer 4 cm diameter. Rol de gehaktballetjes door de bloem en laar ze bruin worden in 20gr boter
Snijd de aardappelen in 3 à 4 stukken.
Verwijder het uiteinde en de harde kern van de witloofstronkjes. Maak de blaadjes los.
Hak het tweede teentje knoflook fijn.
Laat in een pan met een dikke bodem de rest van de boter smelten. Voeg het witloof en de look toe en laat zachtjes kleuren.
Voeg ongeveer 10 cl water. Voeg de aardappelen en de gehaktballetjes toe.
Kruid met zout en peper en laat op een zacht vuurtje sudderen gedurende op zijn minst een uur en een kwartier.
Roer regelmatig om om te vermijden dat het gerecht aan de pan gaat kleven.
Terwijl het gerecht suddert regelmatig nakijken of er nog voldoen vocht aanwezig is. Wanneer het gerecht klaar is moet de saus gebonden zijn.
Zet af en toe een deksel op de pan om te vermijden dat teveel vocht verdampt.
Dit heerlijk winters gerecht kan op voorhand bereid worden, handig als u de dag nadien niet veel tijd heeft. U hoeft het enkel op te warmen.
Ingredienten ingredienten.nl: Kleurrijke foto's, een database met tienduizenden recepten en duizenden combinaties van bij elkaar passende ingrediënten
pasta startpagina.nl Honderden link met alles over pasta. Van recepten tot restaurants
Well water Well water is een bronwater/mineraalwater. Een kwart van de opbrengst naar simavi gaat, die er waterbronnen mee bouwt en 3e wereld landen.
Zout beperkt De meest complete website over zout en zoutbeperking.
Zoeken in blog
Zoekmachine Culinair
Culinaire Zaken Duizenden makkelijk toegankelijke recepten van heerlijke gerechten uit vele landen. recepten geordend op soort gerecht, land, indeling, ingredient en ingredientklasse, met veel uitleg en achtergrondinformatie bij ingredienten. bij elk recept een volledige bereidingswijze. http://www.xs4all.nl/~rjmmilt/
Restorant Zoek restaurants in belgië, restaurantgids, restaurantengids, uitgebreide en duidelijke informatie over restaurants , per provincie, type keuken, menukaarten, openingsuren, aankondigingen, kortingsbonnen, fotos, …..en ook voor vegetariërs http://www.restorant.be