Veggie Family
heerlijk eenvoudig vege
19-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hutsepotje à la vega


1 kop spruiten of 1 kop groene kool in grote stukken gesneden

1 kop wortelen in grote stukken gesneden

1 kop raapjes in grote stukken

1 kop aardappelen in grove stukken


2 laurierblaadjes

3/4  blokje groentebouillon

2 kl mosterd

1 kl provençaalse kruiden

1,5 koppen water

1. Doe het water + kruiden en zo in een pot

2. voeg de groenten toe en laat ongeveer 30’ pruttelen tot ze lekker zacht zijn en een beetje smeuïg worden

Serveer met vegetarische worst of nog eenvoudiger doe er een blik kikkererwten bij !

19-12-2010 om 19:53 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:hoofdgerecht peulvruchten
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mie's ovenpotje

Als het wat kouder is kan een ovenschotel ontzettend verwarmend zijn. Elke familie heeft wel zijn recept voor een stoofschotel, bij ons thuis is papa’s potje gevuld met een laag puree, tomaten, gehakt, nog wat puree en een beetje kaas. Bij anderen worden de tomaten vervangen door boerenkool of prei. Ook ik heb zo’n lekker vege potje voor jullie ontworpen In de vegetarische keuken wordt er natuurlijk geen gehakt gebruikt, vandaar mijn alternatieve versie.

½ kop quinoa

6 aardappelen

1,5 koppen water

1 th kruidenzout

1 el olie

½ th nootmuskaat

4 koppen gekookte limabonen (of andere)

2 grote uien, goed fijn gesneden

2 el spaghettikruiden

6 grote el bloem

witte kool, boerenkool, chinese kool naar keuze, voldoende om de ovenschotel 1 laag goed dubbel te bedekken

2 el paneermeel

 

1. Schil de aardappelen, doe ze in kleine stukjes + kook ze samen met de quinoa + zout 10’ in de snelkookpan, breng nadien op smaak met olie en nootmuskaat, pureer, indien te vochtig nog even laten uitkoken met open deksel

2. pureer de limabonen met een pureestamper, voeg de bloem toe, roer goed

3. bak in een grote pan de uien met veel olie, als de uien glazig zijn voeg dan de limabonen, en de spaghettikruiden toe, bak tot het een beetje droger wordt (= onze gehaktvulling)

4. blancheer de kool tot ze een beetje zacht is

5. maak je potje: een laag puree, een laag kool, een laag gehaktvulling, een dun laagje puree, werk af met een beetje paneermeel (+ ev. een beetje kaas, we gaan es zeuren)
6. zet nog een 20’ in de oven op 200°

19-12-2010 om 19:46 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:hoofdgerecht peulvruchten
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chili sin carne

1 kop fijngesneden ajuin

1 kop fijngesneden wortel of prei of …

2 teentjes look, fijngesneden

1 kop rode (nier)bonen

1 kl komijnpoeder

1 kl kaneel

kleine ½ kl chilipoeder

1 blikje tomatenpuree

1 blik tomaten

1 kop water

½ kl zout

1. stoof de ui in wat olie

2. voeg de wortelen of … toe + look, even stoven

3. voeg kruiden toe, beetje stoven, voeg tomaten en tomatenpuree toe

4. voeg water en bonen toe
5. 20’ sudderen op zacht vuurtje met deksel

Dien op met wat vers gebakken brood om in de saus te doppen en zo de straffe saus te milderen.

19-12-2010 om 19:42 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:hoofdgerecht peulvruchten
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.falafalballetjes

In de winkel kan je deze lekkernij ook vinden, maar dit recept is zeer eenvoudig en hemels lekker.
Stop de balletjes tussen een pitabroodje met een lekkere saus of serveer ze met wat rijst en een lekkere salade.

250 g gedroogde kikkererwten

2 uien

2 teentjes knoflook

½ bosje peterselie of andere tuinkruiden bv. pijpajuin, bieslook

3 koffielepels van:

- gemalen korianderzaad

- gemalen komijnzaad

8 el bloem (of kikkererwtenmeel )

1 afgestreken kl kruidenzout

1.  kikkererwten een nacht op voorhand laten weken (+ ev. een stukje kombu)

2. mix / blender / hak de kikkererwten + ui + knoflook + peterselie fijn + kruiden + zout

3. voeg de bloem toe, maak balletjes

4. frituur

19-12-2010 om 19:41 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:hoofdgerecht peulvruchten
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vegan tiramisu

1 brikje sojatoo opklopbare room (natuur bio winkel)

4 el amaretto of andere likeur

1 pak boudoirs of madeirakoekjes of glutenvrije koekjes

1 grote kop straffe koffie

Cacaopoeder

1. room + amaretto goed opkloppen

2. Koekjes snel weken in koffie en in schaal leggen

3. Afwisselen laag koekjes, laag crème

4. Eindigen met cacaopoeder of carobepoeder

19-12-2010 om 19:37 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
Categorie:pudding, vla, roomdessert, mousses
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocoladehazelnootkoekjes
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Op de foto zie je een combinatie van de kokoshartjes en de chocoladehazelnootkoekjes.  Je kan de degen ook mengen

en leuke creaties maken. Bv 4 worstjes maken 2  roze, 2 bruine, ze schranken en op elkaar duwen tot een vierkante buis

en er dan stukjes van snijden.  Zo heb je precies een mini dambordje.



1 kopje rijstbloem

1 kopje puddingpoeder bv. Imperial of Oetker

1 kopje gemalen hazelnoten

2 el cacaopoeder of carobepoeder

½ kop agavestroop of honing

½ kop (soja) margarine

½ dopje vanille-extract of 2 vanillesuikers

 

Alles goed mengen, even rusten in frigo, bestuiven met rijstmeel en uitrollen,

Bv. uitsteekvormpjes gebruiken of gewoon balletje rollen en platdrukken

Uitrollen en met mes rechthoekjes maken…

15’ bakken op 200°C

19-12-2010 om 19:26 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:koekjes
Tags:koekjes, glutenvrij, koemelkvrij, suikervrij
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kokoshartjes
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Voor je Valentijn of gewoon om je allerliefste oma eens te verwennen...
Deze koekjes zijn speciaal voor de liefhebbers van de rachelkoekjes van Lu.

1 kopje rijstbloem

1 kopje puddingpoeder bv. Imperial of Oetker

1 kopje gemalen kokosrasp

½ kop agavestroop

½ kop (soja) margarine

¾ dopje vanille-extract

3 el rode bietensap (bv. sap van gekookte rode bieten in frigo warenhuis)

 

Alles goed mengen, laten in frigo hard worden, tafel bestuiven met wat rijstmeel uitrollen en hartjes uitvormen

15’ bakken op 200°C

19-12-2010 om 19:21 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:koekjes
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eenvoudig en snel dagelijks koken
De top 10 tips om snel te koken in je gezin

1. Maak een menuplanning ( in het weekend). 

Vroeger dachten wij ook niet dat dit nodig was, maar het maakt een verschil ! Het is niet elke dag moeten denken bij het openen van de frigo.  Wat gaan we vandaag eens eten?  Het zorgt er ook voor dat je op voorhand de boodschappen in huis hebt en niet onnodig de deur uit moet.

2.  Kook voor 2 of 3 maal

Enkele voorbeelden
- je portie aardappelen verdubbelen.  Dag 1 gekookt, dag 2 gebakken of puree, gratin dauphinois,..

- rijst dubbel: dag één met een stoofpotje, dag 2 in de pan gewokt met groenten en noten
- bonen: kook voor 3 maal en vries in
- maak je sausen bv. spaghettisaus of je stoofpot bv. konijnenboontjes voor 3x en vries in voor een volgende keer

3.  Ga eens eten bij een ander !!!

4. Maak een maaltijdsoep

Alles bij elkaar kappen bv. linzen, groentes en rijst,  water erbij goed laten pruttelen en aan tafel !!!

5. Gezonde eenvoudige desserts

Wij zijn zoetemondjes.  Een dessert na een hoofdmaaltijd hoort er gewoon bij.  Belangrijk is wel dat deze geen superveel
tijd in beslag neemt.  Enkele supersimpele desserts:  gestoofde appel met wat kaneel in microgolf, een portie nootjes en gedroogde vruchten,
popcorn (zelfgemaakt), wortelpudding, sojapudding,...

6. Kook een snelkookpan

Om aardappelen, soep, bonen  snel gaat te krijgen gaat niks boven een snelkookpan.


7. Kook tegelijkertijd voor verschillende dingen

Bv.  kook een grote portie wortelen, gebruik dit als groente bij het eten + rest = voor soep en om wortelpreparé te maken

8. Gooi niks weg, maar verwerk tot broodbeleg

restjes groente met wat mayonaise, een beetje stoofpot, een groentecurry zijn ideaal als broodbelegje !!

9. Wok around the clock tonight

Groente fijnsnijden wokken, blik bonen + couscous of reeds gekookte rijst erbij, lekker sausje uit een doosje of sojaroom
met fijne kruiden, aan tafel !

10. Zet alles klaar de avond voordien.  Van zodra je thuiskomt, kan je er dan meteen aan beginnen.

En nog eentje om het af te leren (ik kan het niet laten)

11.  Haal de avond ervoor uit wat moet ontdooien

Als je op het moment zelf nog de boontjes uit de diepvries moet halen, dan duurt het langer voor ze ontdooit zijn en verbruik
je ook meer energie

19-12-2010 om 17:00 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.peulvruchten wa is da ?
In de vegetarische keuken kan je gebruik maken van peulvruchten.  Hieronder verstaan we linzen, bonen, kikkererwten. 
Deze hebben op zich niet veel smaak en moet je dus wat oppeppen met lekkere kruiden of een heerlijke saus.
Hoe in je gezin te gebruiken ? Peulvruchten vragen veel werk, wordt er gezegd, ja en neen...

Linzen: ik koop enkel de snelkooklinzen (20') Deze hoef je niet op voorhand te weken en kan je meteen in een stoofpotje
toevoegen zonder apart te koken bv. zie vege spaghettisaus.  Linzen zijn erg gezond omdat ze langzaam verteren en rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen zoals vitamine B, magnesium, fosfor,  plantaardige eiwitten en ijzer. Een aantal linzensoorten is ook rijk aan antioxidanten. Ze bevatten vier keer zoveel vezels als bruine rijst, ze zijn dus ook goed voor de werking van onze darmpjes.

Bonen: je hebt witte bonen, nierbonen, adukibonen, bruine bonen, flageolets,...  Nu ja voor mij smaken die allemaal gelijk... Als je jezelf het gemakkelijk wil maken kan je in de supermarkt een blik gekookte witte of rode bonen kopen.  Gewoon bij je gerecht kappen en klaar is kees.  Niet moeilijk, hé.  Als je ze graag zelf kookt, zet ze dan een nacht op voorhand te week en kook ze in de stoomkoker met veel water gedurende 1 uur. Ik kook meestal een portie of 3 tegelijkertijd en vries ze dan in.

Kikkererwten:  Mijn favoriet onder de peulvruchten, alleen al de naam vind ik super en de beet is mjam.  Ook onze oudste zoon is er zot van !
Deze kan je ook in blik koken of een nachtje weken en dan in de stoomkoker koken.  Er bestaat ook kikkererwtenmeel, dit zijn gemalen kikkererwten, hiermee kan je falafalballetjes maken of burgers.  Ook voor hartige kleine pannenkoekjes gaat dit meel prima.

Zeker de moeite waard om uit te proberen.



 

19-12-2010 om 16:39 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:hoofdgerecht peulvruchten
Tags:uitleg peulvruchten
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vegetarische spaghettisaus

Vegetarische spaghettisaus


2 uien

1 gele paprika

1 rode paprika

3 wortelen

2 blikken gepelde tomaten

1 bakje champignons

1 groot blik of 2 kleine blikjes tomatenconcentraat

2 el spaghettikruiden (of mengeling van oregano, basilicum, marjoraan, knoflook,uipoeder…)

Vleesvervanger naar keuze:  linzen (snelkook 15’), sojabrokken, cashewnoten,quorn,…

 

1.       Snijd alle groenten in fijne stukjes

2.       Stoof de ui en wortelen in 2 el olie tot glazig, voeg dan overige groenten toe + linzen of sojabrokken,… laat even stoven, voeg dan de tomatenconcentraat bij, kruiden en ½  blik water, laat 20’ pruttelen.  Zorg dat de linzen en sojabrokken goed onder water staan dat ze goed kunnen garen.

3.       Serveer met een overheerlijke pasta

4.       Strooi over de pasta en saus wat kaas of wat gistvlokken  (voor de vegans , verkrijgbaar in de natuurwinkel)

19-12-2010 om 16:07 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:hoofdgerecht peulvruchten
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vol au vent met cashewnoten


2 courgettes
1 bakje champignons
150 g cashewnoten
1 brikje sojaroom
1 dl sojamelk
0,5 dl witte wijn of sherry
1/2 blokje groentebouillon
80 g gemalen kaas of veganistische smeltkaas type Cheezly
nootmuskaat
peper
1 teentje knoflook of 1/4 kl lookpoeder
1 bosje peterselie


Stoof de courgettes en champignons tot ze zacht zijn in wat olie met de knoflook,
voeg dan de noten en andere ingrediënten toe, bind in met wat maïzena.
Breng op smaak met peper, nootmuskaat.
Serveer met een bladerdeeggebakje of bij een portie heerlijke basmatirijst.
Strooi er wat verse peterselie op.  Heerlijk eenvoudig vege !!!

19-12-2010 om 15:18 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:hoofdgerecht noten
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quorn met mosterdappelsaus

 1 Pakje  gewone quornstukjes uit supermarkt frigo

 (mogen ook witte bonen, kikkererwten of noten zijn hoor)

1 appel

2  kl  mosterd

1 brikje sojaroom

5 el sinaasappellikeur bv. grand marnier

1 el (soja)boter

½  kl zout, wat peper

 

1.       Snijd de appel in schijfjes en  stoof het appeltje kort in wat (soja)boter

2.       Voeg de room, mosterd, sinaasappellikeur, laat eens goed pruttelen

3.       Voeg de quorn toe en breng op smaak met zout en peper



Serveer met een lekkere basmatirijst  en wortelen (met erwtjes)

19-12-2010 om 15:10 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:hoofdgerecht quorn
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.perencake met amandelen

 

100 g (soja)boter of olie

100g suiker of honing of stroop of mengeling

2 eieren

4 druppels amandelessence of 1 el speculooskruiden of kaneel

75 g rijstmeel

50 g puddingpoeder of aardappelzetmeel

½ zakje bakpoeder

2 peren

Geschaafde amandelen

 

1.      Vet een grote glazen rechthoekige vorm in (is makkelijk om nadien mooie blokjes te maken)

2.      Schil de peren en schik ze mooi in partjes in een ovenschaal

3.      meng alle bovenstaande ingrediënten in volgorde

4.      giet bovenop de peren

5.      bestrooi met de amandelen

6.      bak 30’ op 175°C in voorverwarmde oven

 

19-12-2010 om 14:50 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:cake
Tags:cake, glutenvrij, koemelkvrij, suikervrij
18-12-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crumble met kikkererwtencurry


Ik ben zot van de Indische keuken met al hun overheerlijke curry's.  Deze versie is nog wat chiquer, maar
daarom niet veel meer werk.  Je kan de curry dus ook zonder crumble eten met een heerlijke portie basmatirijst !


1 bokaal gekookte kikkererwten

¼ kop Gedroogde abrikozen

2 koppen Allerlei groenten in kleine stukjes (wortelen, courgette, aardappel, zoete patat, ui,...)

3 el kerriepoeder

2 el olie

1 klein blikje Tomatenpuree

1 kop groentebouillon of water + ½ blokje groentebouillon

2 el citroensap of 2 el azijn

Ev. Beetje gembersap

 

1OO g feta of geitenkaas of vegankaas

2 el oregano

1 el citroenschil of geutje citroensap

50 g polenta

30 g corn flakes

60 g boter

peper en zout


1. In wokpan kerriepoeder met 2 el olie kort laten geuren

2. Dan Groente + abrikozen + tomatenpuree + groentebouillon, deksel erop laten pruttelen tot groentjes zacht zijn, dan citroensap, kikkererwten, gembersap even laten meepruttelen

3. Maak ondertussen de rumble door alle ingrediënten met je handen te verkruimelen

4. Doe het kikkererwtenmengsel in een ovenschaal, laat 15’ op 200°C de crumble een mooi kleurtje krijgen


Mjammie

18-12-2010 om 16:21 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:hoofdgerecht peulvruchten
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.polentapizza

deze supereenvoudige pizza heeft een polentabodem. In elk warenhuis is er polenta te koop, kijk wel naar de bereidingstijd
mijn schoonbroer had er die in 3 minuten klaar is.  Ik echter heb op dit moment de 30' in huis.  Zoek dus voor je gemak !

2 koppen polenta klaar maken volgens de verpakking + voeg 1/2 blokje groentebouillon bij
(normaal dubbele hoeveelheid water en laten koken)

strijk de nog warme polenta uit in een ronde taartvorm

beleg met de groente en vleesvervangers naar keuze

enkele ideetjes

schijftjes courgette / champignong / gekruimelde (gerookte) tofu
schijfjes tomaat / paprika / witte bonen uit blik
schijfjes zoete aardappel / uiringen / quornblokjes met tomaat
restjes gekookte groenten kunnen natuurlijk ook
...

als je klaar bent, giet je een beetje olie over de groentjes
en dek je tenslotte af met wat geraspte of gekruimelde (veganistische) koe- of geitenkaas
strooi er nog wat spaghettikruiden of marjolijn of oregano of basilicum bij (alles samen mag ook)

laat je creativiteit los, maak er samen met de kinderen een meesterwerk van
en dan stop je je meesterwerk in de oven voor ongeveer 20'  tot de groentjes gaar zijn en
de kaas gesmolten.

Je kan de polentabodem ook de avond ervoor maken met eventueel al het beleg erop en dan gewoon
de dag zelf in de oven.

Haal de pizza uit de oven en snijd in spiesjes zoals een gewone pizza.  Hij is iets minder stevig dan een normale
pizza, dus best wel met vork en mes opeten. (Tenzij je gekruimel en gesmos niet erg vindt natuurlijk)

en dan zingen we luidkeels: Pizza pronto, lai la laila



18-12-2010 om 16:08 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:hoofdgerecht sojaproduct
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kruimeldeegbodem
deze overheerlijke kruimeldeegbodem maak je best een dag op voorhand, zo kan hij hard worden en is hij makkelijker te rollen
(ofwel de truc met de diepvries natuurlijk ) Deze ingrediënten zijn voor een kleine taartbodem.

100 g amandelmeel
75 g rijstmeel
75 g vanillepuddingpoeder
75 g honing of 100 g stroop
100 g boter


goed mengen, 1 nacht rusten, uitrollen

indien zonder vulling: 20' bakken op 175°C
indien met vulling: 30'-40'  bakken op 175°C

18-12-2010 om 15:45 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:taart
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mueslibolletjes
1 kop muesli (natuur, zonder suiker) naar keuze
2 el (soja)margarine
3 el honing of stroop

honing of stroop + margarine laten smelten, muesli toevoegen,
goed roeren

palm van de handen nat maken in water en met warme smurrie bolletjes rollen
vaak handen opnieuw nat maken

laten afkoelen in frigo


bon appetit, lekkere muesli

18-12-2010 om 15:41 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:gezonde snoepjes
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kokosbolletjes
kokospoeder naar believen
vloeibare honing of rijststroop toevoegen 
1/2 - 1 dopje vanille-essence
en roeren met een lepel

dan kneden met de hand en bolletjes vormen

rollen door

cacaopoeder
carobepoeder
speculaaskruiden
...

en dan lekker gezond in je mond !

18-12-2010 om 15:36 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:gezonde snoepjes
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.marsepeinbolletjes
amandelpoeder naar believen
vloeibare honing of rijststroop toevoegen 
1/2 - 1 dopje vanille-essence
en roeren met een lepel

dan kneden met de hand en bolletjes vormen

rollen door

cacaopoeder
carobepoeder
speculaaskruiden
kokosrasp
...

en dan lekker gezond in je mond !

18-12-2010 om 15:35 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:gezonde snoepjes
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.speculoos

5 grote el rijstbloem

5 grote el puddingpoeder

5 grote el amandelpoeder

2 el (soja) margarine

3 el bruine suiker of 3 el honing of 3 el rijststroop

2 vanillesuikers of  ¾ dopje vanille-essence

1 ei


3 afgestreken el speculaaskruiden
 

1.       Droge ingrediënten mengen

2.       Margarine + honing laten smelten

3.       Alle ingrediënten bij elkaar roeren, dan kneden met je hand

4.       Bolletjes rollen en platdrukken tot koekjes

5.       20’ in voorverwarmde oven op 175°C

18-12-2010 om 15:32 geschreven door miegusta  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Categorie:koekjes


SOS Miegusta

Heb je een veggie vraag ? Mail Miegusta !



Mijn favorieten
  • www.vegetarisme.be
  • waardeloze haantjes
  • allervita
  • de plantaardige keuken
  • suikerwijzer

  • Categorieën
  • brood (3)
  • broodbeleg (14)
  • cake (7)
  • gezonde snoepjes (3)
  • hoofdgerecht noten (2)
  • hoofdgerecht peulvruchten (11)
  • hoofdgerecht quorn (1)
  • hoofdgerecht sojaproduct (3)
  • ijs (3)
  • koekjes (10)
  • kookinformatie (5)
  • links (1)
  • pannenkoek, wafel,... (7)
  • pudding, vla, roomdessert, mousses (15)
  • taart (6)
  • vegan kookboek (3)

  • Zoeken in blog



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs