Inhoud blog
  • U17 - U16 maart-april 2016
  • Maart 2016
  • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
  • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
  • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Blog als favoriet !
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
    Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
    Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 55 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
    Gediplomeerd trainer UEFA B.
    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.



    {TITEL_VRIJE_ZONE}

    Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

    Categorieën
    Categorieën
    Categorieën
    U16-U17 VV Laakdal
    Jullie info-site !
    03-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag-donderdagtraining-match Oosterzonen
    Zaterdag voor de 15de keer Simple Minds gezien, in Vorst Nationaal. 2u live-music en het was nog eens goed. Int voorprogramma stonden de Ieren van Orchestral Manouvers in the dark. (OMD), die al hun hits speelden.

    Maandag en donderdag getraind. Het weer viel nog mee, maar het kan beter. Ik heb zo wat de indruk dat de aankomende winterstop niets te vroeg komt. Er zijn precies al verschillende baterijen die moeten worden opgeladen....En dan nu zaterdag zo vroeg !! We hebben de verplaatsing naar Oosterzonen, en sjotten daar al om 9.45u ! Samenkomst Vinea : 8.40u. (ipv 8.25u, zoals op training gezegd.). Keepers van dienst : Michiel en Benjamin. De dag ervoor is het "Algemene Kwis" in de kantine van Veerle. 48 ploegen schreven zich in, dus het zal er vollen bak zijn ! Ondergetekende presenteert de kwis, die vermoedelijk tot 1u kan duren, tel daar nog wat "ontstressen" bij  en nog wat verlengingen en ik zit int beste geval om 3u in mijn bed. Om dat zelfde bed alweer te verlaten om 7.30u. Pak zo'n 4 uurtjes slaap, dat moet volstaan. Vervolgens onze weekendmatch om daarna terug om 15.30u in de kantine te staan om de Sint te verwelkomen, vervolgens spaghetti te serveren en weer vlug weg te zijn richting Olmen, want om 19.30u speelt de 1ste ploeg daar.
    Maandag 7 december is het geen training. (werkmeeting in Brussel van 17u tot 19u). Dinsdag 8 december, kunnen onze gasten trainen met de A-kes in de sporthal van 18u tot 19u. Dat gaan vooral matchkes tegen mekaar zijn. (dit is geen verplichting, maar zij die willen, kunnen hun ei kwijt !) Gelieve tegen maandag of nu zaterdag als ge het al weet, te melden of jullie meetrainen of niet. Dat is makkelijker voor Jef om regelingen te kunnen treffen, aangaande het aantal kids.
    Voor de donderdagtraining van 10 december weet ik het nu nog niet. Ofwel trainen ze mee met de A-kes, ofwel worden ze door iemand anders apart getraind, ofwel trainen we vrijdag. Ik laat het nog weten. Want...., die donderdagavond zit ik (en Ilian) bij RAMMSTEIN !

    Allez, hopelijk een goed kwisverloop morgen en een goede match zaterdag ! Daarna nog 2 matchen te gaan. 12/12 terug op verplaatsing in Immer Voort (14.30u) en de laatste match voor de winterstop op 19/12 (dag van het Kerstfeest), tegen onze buren van ST. VORST !!

    Greetz, en tot morgen of zaterdag !

    In bijlage : Foto's.  Wie weet welke band/zanger foto 1 is ? Foto 2 werd genomen in de Ancienne Belgique in Brussel en was een BV ! Foto 3 is de Jim  (Simple Minds) in actie vorige zaterdag in Vorst.

    The Maxtouch.

    Bijlagen:
    024.JPG (2 MB)   
    marnix AB 4 HPIM0062abbrussel.jpg (721.8 KB)   
    Pic06(1).jpg (207.9 KB)   

    03-12-2009 om 22:15 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgelast !
    Nat, natter, natst...., de pleinen worden flink bedratst, onze gasten kunnen nu niet spelen en dat doet pijn bij velen !

    Geen wedstrijd dus voor onze spelers dit weekend ! Spijtig maar helaas. De bond heeft zo beslist..., en dat heeft vooral te maken met de terreinen. Nu spelen...en het terrein kan voor een gans seizoen naar de kl*ten zijn.....!

    Tot maandag voor een hopelijk minder natte training.

    Greetz,
    The Maxtouch.

    27-11-2009 om 15:02 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagtraining/match zaterdag
    Na het kloteweer van maandag, hebben we eindelijk kunnen trainen. Maar..., het weer was niet veel beter. Nat, natter natst ! Het was plasploetervoetbal. Hopelijk is het zaterdag iets beter. Maar...., niet schrikken zaterdag ! Er spelen blijkbaar 14 ploegen in de voormiddag. De duiveltjes (2), U11 A en B, maar uitzonderlijk ook de miniemen (normaal zondag), de kadetten vriendschappelijk tegen de scholieren (??), en dames (overgelopen), die normaal niet op voormiddag mogen spelen. Enfin...., het is wat het is, en het zal (neem dat van mij aan), éénmalig zo zijn. De kleedkamers zullen dus ook uitpuilen. Wat ons betreft, zal het dus eerder wat later starten, want de miniemen moeten op ons terrein sjotten en hebben normaal rond 11.15u gedaan. We moeten het terrein dan nog afbakenen en doelen plaatsen. Om het wat organisatorisch te laten verlopen, wil ik vragen dat enkele papa's hier even een handje toesteken. In principe is dat dan allemaal op 3 minuten gefixt.

    Zaterdag 28 november, 11.29 schat ik...(11.15u normaal), spelen we tegen Houtvenne. Graag iedereen om 10.40u ten laatste aan het terrein. (Best tegen 10.30u, gezien het plaatsgebrek en alle miserie die erbij komt zien.)

    Betreft de weken die ons nog resten voor de winterstop. Ikzelf heb het ontzettend druk. Werk, trainerscursus/examen, en nog andere bazaar.
    Daarom ga ik mij in verschillende bochten moeten wringen, kunnen trainingen wat wijzigen (uren/trainer), maar ik probeer in de mate van het mogelijke alles in goede banen te leiden, zodat jullie en jullie gasten er niet teveel last van hebben.

    Een (voorlopig) overzicht :

    Zat 28 nov : Veerle-Houtvenne  (20u : Simple Minds in Vorst nationaal, met mij erbij)
    Ma 30 nov : Training
    Do   3 dec : Training
    Vrij  4 dec : Algemene Kwis in de kantine (20u), ondergetekende is kwismaster/presentator.
    Zat   5 dec : Sinterklaas komt naar de kantine (16u), gevolgd door Spaghetti-avond.(17u). De eerste ploeg speelt om 19.30u in Olmen.
    Zon  6 dec : Echte Sinterklaas (voor de braven onder ons...) + prov. kampioenschap veldrijden in Averbode.
    Ma   7 dec : Training ? (Ik alvast niet, want avondwerkmeeting in Brussel)
    Woe 9 dec : Theoritische examens trainerscursus
    Do  10 dec : Training ? (Ik en Ilian alvast niet, Rammstein Antwerpen)
    Vrij 11 dec : Misschien training ipv do, maar ook praktijkexamens trainerscursus Lummen .
    Zat  12 dec : Immer Voort - Veerle (14.30u)
    Ma  14 dec : Training ? (Ik alvast niet, want praktijkexamens trainerscursus Berkenbos)
    Do   17 dec : Training
    Zat   19 dec : Veerle - St. Vorst (11.15u), Kerstfeest voor de jeugd (en ouders), met gratis eten (oa. kiek), om 17u gevolgd door Karaoke vanaf
                          19.30u. (vrienden en kennissen mogen mee)
    Zon 20 dec : Start winterstop (trainingen, matchen..., nog te bekijken)
    Do  24 dec : Kerstavond (lekker met de familie samen, en even bezinnen over de terugronde, je gebrachte voetbal tot nog toe, je    
                        voetbalcarriere.....)
    Vrij 25 dec : Kerstmis
    Ma 28 dec : Dag van onze onschuldige spelers...
    Do 31 dec : Oudjaar, we nemen afscheid van 2009.
    Vrij 1 januari 2010 : Nieuwjaar. Een nieuwe start ! Nieuwe voornemens (leugens). Start van een superjaar ! Ik voel het ! Ik weet het zeker !
    Ma 4 januari : Training
    Do 7 januari : Training
    Zat 9 januari : Alweer gewonnen..., euh..., ik bedoel : 1ste match terugronde, Ramsel - Veerle.

    De rest volgt nog ! Maar..., dit was al een hele boterham. Zeg maar gerust....nen hele steppegras !!

    Tot zaterdag !!

    Greetz,

    The Maxtouch.


    26-11-2009 om 00:00 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagtraining 23 november 2009

    Door de barre, extreme, natte, winderige, verfoeilijke, onaangename, triestige herfstmaandag, is er vandaag GEEN  TRAINING !! Bovendien konden we dan beter ons zwemgerief meebrengen, want de plein staat wat onder water (gecheckt  !). Aangezien ook de sporthal (as usual) volgeboekt was, zullen onze gasten moeten voetballen op hun online-game, in hun dromen of in de living. Hopelijk is het donderdag beter. Al vergaat dan de wereld...., trainen zullen we ! Tot dan !

    Greetz,
    The Maxtouch.

    23-11-2009 om 15:51 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St. Dimpna - Veerle
    We waren maar juist met 8, geen reserves dus ! En dat op een groot plein. De eerste minuten ging St. Dimpna snel van start, dus we waren verwittigd dat het geen walk-over ging zijn. Toch kwamen we zelf ook scherp uit de hoek en dat resulteerde in een 0-2 voorsprong, telkens op hoekschop. St.Dimpna kon nog milderen tot 1-2, maar we gingen rusten met 1-3. Ook na de rust gingen we op ons elan door en kregen ons wekelijkse dipje nu eens niet, en dat met 8 man ! Integendeel, onze gasten bulderden door naar 1-4, 1-5, om nog overtuigend af te ronden met 1-6. Een mooie zege met 8 man, en ook fysiek een hele prestatie. Proficiat dus, voor het ganse team ! Tot maandag !

    Greetz,
    The Maxtouch.

    22-11-2009 om 13:12 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St. Dimpna - Veerle
    Donderdag training gehad met zijn tienen, weliswaar een uurtje vroeger. En het was aan de gasten te merken, want ze waren uitgelaten. Zelf moest ik naar een businessmeeting in Hof te Rode om 19u, vandaar de vervroegde training. Morgen zijn we met 8, dus geen reserve. We zien morgen wel. Met Timo al besproken, zij zijn normaal met 10. Toevallig zijn de afwezigen onze twee keepers van dienst......, Michiel (op weekend) en Benjamin (Engeland). Dat kunt ge soms hebben hé, met een internationale ploeg.

    Morgen 12.30u bekampen we St. Dimpna. Curieus hoe het zal gaan tegen de zebra's. (11.30u Vinea)

    Tot morgen !

    PS : Eerstvolgende Veerle-events : 4 december : Algemene Kwis in de kantine en 5 december : spaghetti-avond voor de jeugd vanaf 17u in de kantine.

    20-11-2009 om 20:01 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle - Herselt
    Na 2 weken geen match, vlogen we er tegen Herselt al meteen in ! Iedereen was terug fit en het scoren waren we zeker nog niet verleerd... Bij de rust stond het al 6-0 en keeper Arthur kon net zo goed naast zijn goal gestaan of gezeten hebben. Onze gasten deden het dus niet slecht. Maar zoals gewoonlijk is er in de tweede helft het wekelijkse dipje. Op een 7 minuten -tal tijd, hadden we Herselt 3x laten scoren. Enige stemverheffing zorgde er mee voor dat er terug wat orde op zaken kwam. Nu waren er ondertussen wel wat positiewissels, zodat iedereen eens op een niet-vertrouwde plaats kon spelen, maar dat is nog geen reden voor de terugval. Iedereen moet zowat op elke positie gespeeld hebben in de toekomst, dan leren we het meest. Echte vaste posities zijn pas voor later, al zien we nu soms al bepaalde dingen. Toch wil dat nog niets zeggen op deze leeftijd ! Einduitslag : 9-3. Op naar de volgende, tegen St. Dimphna, om 11.30u. Daarbij speelt ook de zoon van Bart Goor (GBA).

    Maandag is er weer training, van 18.15u tot +/- 19.15u.

    PS : Onze jaarlijkse steakdag was een megasucces ! Bedankt voor jullie steun.

    Greetz,
    The Maxtouch..

    16-11-2009 om 10:56 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week 9 tot 15 november 2009
    Hoi allemaal,

    Na 2 weken geen zaterdagmatch, kunnen we er volgende week weer tegenaan gaan ! Dit weekend waren er tal van zieken in de ploeg, hopelijk is iedereen terug fit voor onze volgende opdracht, nu zaterdag tegen Herselt thuis. Morgen beginnen we eraan met de maandagtraining.
    Gelieve allemaal jullie geld en kaarten voor de steakdag mee te brengen ! Geen kaart meer ? Dan schrijf je het op een gewoon papier. Op de site vind je de kaart met menu in bijlage.
    Dus weekprogramma : maandag : training, woensdag : eetdag, donderdag : training en zaterdag match tegen Herselt. (Ten laatste 10.40u allen daar !)
    PS : Voor nationaal en internationaal sportnieuws, kan je ook hier op de site terecht. Je vindt het links onderaan.

    Greetz,
    The Maxtouch.

    08-11-2009 om 12:08 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-11-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagtraining 5 november 2009
    Vandaag met 7 spelers (Michiel en Tuur ziekjes en Ben Engeland), een lichte training gehad met passing links en rechts en balaanname links en rechts. Draaivoorzetten en scoren. Daarna speciaal matchke 4 tg 3 en 4 en als cooling down schieten op paal, lat en paal. Normaal dit weekend weer geen voetbal, al kunnen we in principe tegen Berg en Dal spelen, zaterdag om 13.30u. Maar...., hebben we er volk genoeg voor ?

    Ben is wel terug uit Engeland, maar Tuur en Michiel zijn ziekjes en ook Arthur had na de training blijkbaar last van hoofd- en keelpijn.... Morgen weten we normaal meer, als ik van iedereen antwoord krijg of ze mee kunnen doen of niet. Jarne, Ilian, Seppe en Jill zijn al ok. Dat zijn er nog 4 té weinig hé....! We zien wel, en als het niet lukt hebben we gewoon een weekje extra rust en is het maandag gewoon training.

    Zondag naar Sinner's Day geweest in Hasselt. Leuk om je nog eens jong te voelen als "new waver". Gary Numan was voor mij het hoogtepunt. Maandag naar Muse geweest in Antwerpen. As usual, it was great ! Up to Simple Minds, Rammstein and U2 !!!

    Niet vergeten : woensdag 11 november is het Steakdag in het Buurthuis in Veerle-Heide.

    In bijlage de "Steakdagkaart". Bel, mail of sms jullie bestelling gerust door !

    Greetz,
    The Maxtouch.

    Bijlagen:
    Send1.Jpg (321.7 KB)   

    05-11-2009 om 23:32 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    30-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 29 oktober - competitie

    Donderdag op een droge en zachte avond, trainden we met 8 een laatste keer voor een korte periode van inactiviteit. (Michiel, ziekjes en Ben ? teen ?), waren afwezig. Getraind op half-lange passing met links en rechts en afwerking op doel uit verschillende hoeken met links en rechts.

    Nu zaterdag 31 oktober is er geen jeugdvoetbal ! Reden ? Geen idee... Ikzelf zal toch voetbal zien, want ik ga naar Westel-Roeselare. (Een derby voor mij, want ik supporter voor Westel, maar werk voor een firma uit...Roeselare) Zondag 1 november speelt ons eerste elftal in en tegen Achter Olen (de laatste in de stand met 0 punten en voor het eerst onder de nieuwe trainer). Ikzelf moet uitzonderlijk passen wegens het bijwonen van "Sinners Day" in Hasselt. Een ganse dag live-optredens van new-wave bands uit "onze" tijd....

    Dan zijn we maandag (Allerzielen), 2 november. GEEN training ! 's Avonds zitten vader en zoon op de koffie bij Muse in het sportpaleis....
    Donderdag 5 november : training
    Zaterdag 7 november : geen officiële wedstrijd wegens algemeen forfait van Booischot. (Eventueel vriendenmatch).
    Maandag 9 november : training
    Woensdag 11 november : steakdag KVC Veerle in Buurthuis Veerle-Heide. (Kunt ge uw kas volfretten....)
    Zaterdag 14 november : Veerle - Herselt (10.35u plein, 11.15u match)

    Tot de volgende !

    Greetz,
    The Maxtouch.

    30-10-2009 om 11:45 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Ezaart 24 oktober
    Op een regenachtige voormiddag, gaven onze 8 spelers + Jarne Nevelsteen als doelman Ezaart partij. Yarni was nog niet hersteld van zijn voetblessure en Seppe nog niet van zijn darmontsteking. We namen de wedstrijd direct in handen en stonden vlug 2-0 voor. Om Ezaart een handje te helpen, kregen ze een own-goal cadeau via een geloste bal die over de doellijn verdween. Toch was het vooral Veerle dat de klok sloeg al was Ezaart, zeker in de beginfase een stevig blok. Onze gasten speelden bij momenten toch mooi voetbal met goede passing, positiespel en inzet. Zo liepen we terecht uit naar 3-1 en 4-1 bij de rust. Om mooi in evenwicht te blijven, scoorden we ook na de rust nog 4 keer. We speelden verzorgd en bij wijlen knap ééntijds voetbal. Zo eindigden we verdiend op 8-1. Een mooi resultaat om fier op te zijn. Zeker ook de manier waarop en de inzet bij bijna iedereen. Er speelden er enkelen op hoog niveau, we zijn zeker op goede weg ! Doe zo voort gasten ! 2 vooraf gemelde stellingen toch : 1. Tegen leeftijdsgenoten, komt onze sterkte duidelijk naar voren. 2. In vergelijking tot de voorbereiding, gaan we er zeker op vooruit. Wat niet wegneemt dat we niks meer moeten leren...., we blijven fouten verbeteren en moeten nog meer progressie maken ! Tevreden kunnen we nooit helemaal zijn hé ! We blijven de lat steeds hoger leggen. Tot de volgende !

    Maandag is het gewoon training. De volgende 2 weken zijn we vrij ! 31 oktober zijn alle ploegen vrij. En op 7 november zijn we vrij o.w.v. een algemene forfait van Booischot. (Misschien 2 weken geen match, misschien maar 1 week, dat zien we nog wel).

    Maandag 2 november is het alvast geen training (allerheiligenverlof).

    Woensdag 11 november (Wapenstilstand) is het STEAKDAG van Veerle in het Buurthuis in Veerle-Heide. Bleu, saignant, bien cuit, u zegt het maar, wij zorgen ervoor ! Kaarten/geld meegeven naar training. Zij die er nog geen hebben, krijgen die maandag.

    Eerstvolgende competitiematch : Veerle-Herselt op 14 november.

    Greetz,
    The Maxtouch.

    25-10-2009 om 09:38 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Do-training - match Ezaart
    Donderdag licht getraind, vooral in matchvormen. Voor zaterdag is Seppe er nog niet bij (darmontsteking) en Yarni twijfelachtig (voet). Wij kunnen in principe rekenen op steun van Jarne Nevelsteen en Anton Gielis. Anders zijn we juist met acht en mag er met niemand nog iets gebeuren. Bovendien zagen we in het verleden dat het fysiek zwaar is met 1 of geen reserve....

    We zien morgen wel, maar ik moet vandaag de knoop doorhakken inzake extra man, want de A's spelen na ons.

    Morgen, as usual : 10.25u aan terrein, match Veerle - Ezaart om 11.15u.

    Bye the way, het eerste elftal wordt vanaf dinsdag getraind door Danny Coomans (ex-speler Turnhout en oud-trainer van oa. Berg en Dal, RH Sportief en St. Vorst.). Voor de zondagswedstrijd tegen Punt (de 2de), zitten Martin  Buntjens (hulptrainer) en Rudy Janssens (stand-in coach) nog op/of naast de bank.

    CU,

    The Maxtouch.

    23-10-2009 om 21:18 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagtraining 19 oktober
    Vandaag met 8 getraind. Yarni (voet) en Seppe (buik) hadden afgemeld. Hopelijk komt het met hen vlug in orde. Vandaag vooral oefeningen met links en rechts gedaan. Wedstrijdjes 2 tegen 2 (kleine goals) en 3 tegen 4 met keeper. Zaterdag spelen we tegen Ezaart. Keepers van dienst : Arthur en Jarne.

    Het eerste elftal heeft ook een nieuwe trainer. Donderdag zal dit wellicht openbaar worden. Hij start in principe volgende week dinsdag.

    Greeetz,
    The Maxtouch.

    19-10-2009 om 23:24 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netezonen - Veerle
    Schitterend ! Onze gasten hebben weer goed gespeeld ! De trainer heeft weer gelijk....(nee, geen gestoef, maar gewoon een bevestiging om onze gasten te verdedigen ivm de leeftijd van onze tegenstrevers...). Vorige 2 matchen speelden we steeds tegen een ploeg die 1 jaar ouder was (of de helft van de ploeg). Zoals ik al gemeld had in het verleden, scheelt dat dag en nacht op deze leeftijd. Net alsof Anderlecht tegen Dessel zou spelen. Ouders of sympatisanten begrijpen dat niet, maar het is zo. Zaterdag is bewezen wat ik al zei in het verleden. Als we tegen leeftijdsgenoten spelen winnen we praktisch alle matchen, is het tegen ouderen wordt het moeilijk. In alle geval hebben onze jongens (en meisje), het schitterend gedaan in Netezonen. Inzet, passenspel, positie, scoren, het was er allemaal. Een pluim voor onze gasten, maar ik heb nooit aan hun getwijfeld (lees hierboven...). Als je mijn commentaren/mails van in het begin leest, dan zie je dat ik dit had voorspeld. Onze gasten gaan erop vooruit (al zie je dat pas goed tegen leeftijdsgenoten). Zaak is nu om ook tegen ouderen dat te proberen te bevestigen, hoe moeilijk ook. Enfin, 2-8 werd het en niet alleen het resultaat (bijkomstig), maar vooral de manier waarop vond ik zeer goed.

    Ons eerste elftal heeft net een mirakel ondergaan. Zij waren niet goed bezig, telden 4 punten en moesten nu op bezoek bij de leiders van Oevel (19 punten). Gisteren belden enkele titularissen af, wegens gekwetst of wat dan ook, waaronder onze spits Van Brantegem. Met een halve reserveploeg en zonder nieuwe trainer (hulptrainer Martin, samen met Rudy Janssens namen de honeurs waar in afwachting van een nieuwe trainer), moesten onze jongens een normaal op voorhand verloren match gaan spelen. Veerle hield zich kranig en speelde in blok. De scheids was tegen ons. Een penalty onthouden, gele kaart voor ons voor niets, geen rood voor een revancheslag van Oevel, rood voor Cuyx van Veerle en onterechte strafschop(gemist) voor Oevel. En met 10 halve reserven tegen 11 vedetten van Oevel, scoorden wij de winnninggoal in de 89ste minuut. Oververdiend, gezien de inzet van onze jongens en de tegenkanting van de leiding. Voetbal kan soms raar zijn, want waarom konden we dit niet eerder ? Toch weer een les voor iedereen ; trek aan één zeel, leg je kop er voor, en alles is mogelijk ! Zelden na de wedstrijd zoveel vreugdetaferelen gezien..., alsof we kampioen waren...., een opsteker alvast ! Enne...op één na....een vrolijke en uitbundige spelersgroep !

    Wij trainen maandag en donderdag en hopen weer het beste voor zaterdag tegen en in Ezaart..., en zo gaat die voetbalcarousel maar door en door....

    Greetz,
    The Maxtouch.

    18-10-2009 om 22:10 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netezonen-Veerle
    Vandaag stevig getraind. Warm up met veel loopwerk en passing, dribbel 1 tegen 1 op grote doelen met keepers, inspelen/aannemen, lange flankpas, voorzet en afwerken en matchvorm 4 tegen 4 met 2 keepers en cooling down. Nu ja, ze hebben zich wat moe moeten maken, maar er was veel variatie. Zaterdag geven we Netezonen partij. Match om 11.15u, samenkomst Vinea ten laatste 10.25u !! (We zijn voor 10.30u weg...). We gaan er nog eens een lap op geven !
    Normaal zijn we met 9 (1 reserve dus maar, want Seppe kan niet).

    Gisteren training gegeven aan de U9 van Wijchmaal (Peer). Het waren brave gasten, dus weinig problemen. Ondertussen zijn we in de club bezig met trainersgesprekken. Uiterlijk begin volgende week hakken we de trainersknoop door. Het eerste elftal moet zondag op bezoek bij de leiders....Oevel..., dat beloofd !

    Tot zaterdag !

    Greetz,
    The Maxtouch.

    15-10-2009 om 23:20 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagtraining 12 oktober
    Maandag met de voltallige groep getraind (dat is nu dus 10 man). Gesprek gehad over de voorbije wedstrijd en vooral stilgestaan bij de gemaakte fouten. Getraind op dribbel links en rechts en precisie naar klein doel, matchvormen 2 tg. 2 en 2 tg. 3, passing naar flanken. Donderdag gaan we er nog eens stevig tegenaan met sprintoefeningen (met bal), terugkomen bij balverlies, correcte passing en voetgebruik en stilstaande fases.

    Ter info :

    Ons eerste elftal moest zondag de wedstrijd bijna starten zonder....middenstip ! Die middenstip waren vandalen de dag/nacht ervoor komen uitgraven....Na de match zaten we dan ook nog zonder trainer, zodat deze week hier werk van gemaakt moet worden. Deze week nemen hulptrainer Martin Buntjes samen met Rudy Janssens en Ludo Ceusters de honeurs waar. De negatieve resultaten van ons eerste elftal zijn in hoofdzaak te wijten aan de mentaliteit binnen de groep. Weinig inzet en karakter. Vergelijk het met de rode duivels voor Dick Advokaat. Beiden hebben een goed voetballend vermogen, spelers met capaciteiten, maar er staat geen ploeg. Als je dan bij de meesten een inzet en karakter van 0, en een fysieke paraatheid die te wensen over laat toevoegt, dan schiet er niet veel meer over. Dat moeten onze gasten dus nu al leren, dat voetbal voor 90% inzet, karakter, fysiek, mentaliteit is en voor 10% technische capaciteiten. Anders ziet ons eerste elftal er in 2020 even slecht uit.....

    Net het overlijden van Frank Van den Broeke (de coureur) vernomen. Spijtig voor hem, maar dit is een typich voorbeeld van wat hierboven werd vermeld. Een toptalent met een grote toekomst, maar na zijn dopingdebacle op het slechte pad. Mentaliteit, karakter en inzet was er totaal niet meer en de resultaten dus ook niet. Nu zelf ten onder gegaan uit frustratie dat het op die manier niet meer lukte.

    Het leger ! Ikzelf ben er nooit voor geweest, ondanks het feit dat ik hem heb volbracht als officier (KRO). Maar het moest nu éénmaal en dan wou ik er ook het beste van maken. Het enige grote voordeel dat het leger had, en dat zou in onze mentaliteit al een pak schelen, is de harde aanpak en discipline die je er leert. Jezelf uitputten, tot het uiterste gaan, luisteren, gezag aanvaarden...., allemaal belangrijke begrippen om een groot voetballer te worden en geef toe....dat willen we allemaal wel. Daar ontbreekt het bij onze jeugd nu aan, en daar was het leger de oplossing, al was het maar voor 3 maanden. Aan iedereen....om eens goed over na te denken.

    Volgende zaterdag weer een derby tegen Netezonen., graag met inzet... (11.15u).

    Tot donderdag.

    Greetz,
    The Maxtouch.

    13-10-2009 om 10:47 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tongerlo - Veerle
    Yes ! 2-5 gewonnen ! Of waren de cijfers nu omgekeerd ? Nu ja, cijfers zijn niet belangrijk, wel het spel dat we spelen. Het was vandaag weer tegen een halve ploeg tweedejaars, maar onze gasten begonnen sterk en al na 3 minuten stond het 0-2. Tongerlo wist niet waar ze het hadden en konden alleen maar reageren met duwen, trekken, stoten, bonken, alles behalve voetballen. Onze jongens -die ondertussen mijn richtlijnen kennen inzaken het zich niet laten doen - stonden hun mannetje perfect. Een schot op de paal, en de keeper, maar het bleef wel 0-2. Na een cadeautje van ons, werd het onterecht 1-2 met de rust. Het had toen al 0-4 moeten zijn. De tweede helft weer van dat. Paal, lat, keeper en nog eens lat (dat zijn er 4, plus de 4 van de eerste helft.....was dus 0-8.....). Maar voetbal is geen exacte wetenschap en omdat we soms te vriendelijk zijn op het terrein, gaven we dan ook een tweede goal weg met een strikje. (2-2 ipv 0-8...). Van dan af kregen we een fysieke terugval, want we hebben gestreden ! Als dan nog enkele spelers uit positie lopen, balverlies lijden en blijven staan...., is het een koud kunstje voor de veel oudere gasten van Tongerlo, om met hun fysiek deze fouten af te straffen. De wedstrijd was gespeeld en de minste hebben gewonnen, zeker omdat het van leeftijd alweer een ongelijke strijd was. Op de laatste 10 minuten na, een dikke proficiat voor onze gasten. De foutjes zullen we op training wel bespreken en in de toekomst trachten te voorkomen. Op naar de volgende.

    PS : In het kader van het jeugdvoetbalbeleid en het leren voetballen van jullie gasten, wordt er vooral in functie van de ontwikkeling van het individu gewerkt en niet in functie van het resultaat. Mochten we puur op resultaat hebben gevoetbald, hadden we een andere uitslag. Maar niet die uitslag, wél het leren voetballen staat centraal. Iedereen zal in de toekomst hiervan de vruchten plukken.

    Het team van vandaag : Rune, Ilian Jarne H., Yarni, Jill, Tuur, Arthur, Seppe en Michiel. 9 dus, slechts 1 reserve.... (Ben zat in Engeland).

    Volgende week ook met 9, want Seppe is er niet bij, in en tegen Netezonen om 11.15u. Keepers van dienst : Jill en Ilian.

    s' Avonds staat er voor zoon en trainer nog een match op het programma in Antwerpen. We gaan een tete à tete doen met onze Amerikaanse vrienden van.........Green Day !!!! " Don't wanna be an American Idiot !" F*cking amazing man !

    Greetz, en tot maandag !

    10-10-2009 om 23:50 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training vrijdag
    Hallo iedereen,

    Op het moment dat ik dit aan het typen ben, is het hier aan het gieten, donderen en bliksemen.....Gelukkig waren we vandaag niet aan het trainen..., nu ja, ik heb mijn training net gehad op de trainerscursus...., gelukkig theorie (al was het saai...), want buiten was het niet te doen !!

    Onze donderdagtraining wordt (zoals al gemeld), verplaatst naar vrijdag op dezelfde uren (18.15u - 19.15u).  Zaterdag spelen we om 13.45u tegen Tongerlo. 12.50u samenkomst Vinea (zodat we zeker voor 13u weg zijn), dus...be on time ! (we nemen max. 5 academische minuten...).

    Greetz,
    The Maxtouch.

    07-10-2009 om 22:51 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.maandagtraining 5 oktober
    Vandaag een "natte" training achter de rug, en geen klein beetje.... Iedereen was present (ook Zoki), 11 dus. Jan blijkt te zijn gestopt..., het is ook maar van horen zeggen... Zoki gaat voorlopig met de duiveltjes A meetrainen, tot nieuwjaar en dan zien we verder, want... ooit moet hij bij zijn leeftijd komen (= 2000) !! Op training vandaag geoefend op de lange bal (passing), wreeftrap + zijkant voet. En dribbelduels op kleine goaltjes. De discipline is teruggekeerd. Er komt al wat meer fut uit...

    Volgende training deze week zou vrijdag kunnen zijn in plaats van donderdag ! Ik laat het jullie dan nog weten. Volgend weekend is het tegen Tongerlo ! Een goede ploeg, want we speelden er in de voorbereiding al tegen.

    CU !

    The Maxtouch.

    05-10-2009 om 22:43 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle - Exc. Vorst
    Zaterdag kregen we onze buren van Vorst op bezoek. Het bleek om een team te gaan dat in de verkeerde reeks zit...., een team van 2de jaars, die normaal in een reeks van 2de jaars (lees : 1999) moeten zitten.  Er was zelfs een speler bij (precies een miniem), die nog een halve kop groter was dan onze grootste (Rune).... en nog twee keer zo breed, met een schot dat ze in ons eerste elftal niet eens hebben....Enfin, we hebben er het beste van gemaakt ! Meer nog..., we hebben ons sterk geweerd. Bovendien beschikten zij over een vaste keeper, waar je moeilijk naast kon. Op dit niveau van leeftijd, kan je bijna nooit op tegen jongens van 1 jaar ouder. Maar beter een sterke tegenstander, zodat we er uit kunnen leren. Ons voetbal zat behoorlijk in elkaar, maar sommigen halen nog niet hun beste niveau en ook aan snelheid en stevigheid moet worden gewerkt bij de meesten. Dat zullen we dan ook trainingsgewijs doen. Om terug te komen op de match. Ons gebracht voetbal en onze inzet zijn het belangrijkste, niet de uitslag ! (4-7) Bovendien strijden we niet altijd met dezelfde wapens, zoals nu tegen 2de jaars en het feit dat we geen vaste keeper hebben. Dat zal altijd extra tegengoals kosten, ook al doen onze gelegenheidskeepers het meestal goed. Mochten we alle parameters gelijkschakelen, dan wonnen we met de vingers in de neus.....(zelfde leeftijd en vaste keeper). Die van Vorst zullen een prettig seizoen beleven, want ze gaan niet veel tegenkrijgen..., of ze er iets mee gaan leren is een andere zaak. Onze Duiveltjes A wonnen vorig jaar ook alles, maar dat was telkens tegen leeftijdsgenoten. Als we tegen de jongens van 2001 gaan voetballen, wil ik nog niet eens denken aan het eindresultaat..... Ik zou als trainer heel slecht gezind zijn, mocht ik maar met 4-7 winnen tegen eerstejaars...., dat is maar nipt hé. Enfin, ze doen maar, wij gaan proberen om ons niveau op te krikken en er elke week te staan met verzorgd voetbal, wie die tegenstrever ook is. Alleszins een pluim voor de inzet (bij de meesten) en het voetbal dat we brachten.

    The Maxtouch.

    PS : In bijlage onze gasten na de match..., waar is Tuur....?

    Bijlagen:
    veerle-exc. vorst 3okt2009 001.JPG (1.2 MB)   

    05-10-2009 om 16:23 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom op de vernieuwde blogsite !
    Blog als favoriet !

    Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
    Mijn favorieten
  • KVC Veerle
  • Muse song
  • Foo Fighters song
  • Rammstein song
  • Simple Minds song
  • Green Day song
  • U2 song
  • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    animaties
    www.bloggen.be/animati










    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 27/05-02/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009

    Zoeken met Google



    Welkom op mijn blog!
    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • KVC Veerle

  • Zoeken in blog


    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    gameplezier
    www.bloggen.be/gameple
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    frankloopt
    www.bloggen.be/franklo
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    aranil
    www.bloggen.be/aranil
    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    filiph2009
    www.bloggen.be/filiph2
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    barttanjaendekids
    www.bloggen.be/barttan
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    gameplezier
    www.bloggen.be/gameple
    Mijn favorieten
  • bloggen.be

  • Willekeurig Bloggen.be Blogs
    hooikoortsinfo
    www.bloggen.be/hooikoo
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    tlissewegenartje
    www.bloggen.be/tlissew
    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs