Inhoud blog
 • U17 - U16 maart-april 2016
 • Maart 2016
 • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
 • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
 • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  Foto
  Over mijzelf
  Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
  Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
  Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 52 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
  Gediplomeerd trainer UEFA B.
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Nieuws Sportwereld
 • Belgian Cats collectief in tranen na olympisch drama: “Als de halve finale op deze manier wordt weggenomen, dan doet dat pijn”
 • Indrukwekkende Ganna bezorgt Italië goud en nieuw wereldrecord in ploegenachtervolging
 • Max Verstappen gaat vol zelfvertrouwen de F1-zomerpauze in: “Ik ben sneller dan Hamilton”
 • Waarom er al zeven (!) wereldrecords werden gereden op de Izu Velodrome: vliegmachines op de Japanse Blaarmeersen
 • Club Brugge verkoopt Kaveh Rezaei aan OH Leuven
 • De knappe ex die hij niet kan vergeten: hoe Romelu Lukaku en Chelsea altijd maar naar elkaar blijven lonken
 • Servië en VS plaatsen zich voor olympische halve finales vrouwenbasket
 • Nancy, de mysterieuze minnares: KV Oostende koopt spelers voor Franse tweedeklasser en dat wekt wrevel
 • Uitzinnige Luc Nilis en Johan Boskamp zorgen voor fantastische beelden op de Nederlandse televisie: “Wereldgozer”
 • “Vierde plaats op de Spelen geen ‘grote’ prestatie? Bullshit”

  Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

  Categorieën
  Categorieën
  Categorieën
  U16-U17 VV Laakdal
  Jullie info-site !
  25-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Ezaart 24 oktober
  Op een regenachtige voormiddag, gaven onze 8 spelers + Jarne Nevelsteen als doelman Ezaart partij. Yarni was nog niet hersteld van zijn voetblessure en Seppe nog niet van zijn darmontsteking. We namen de wedstrijd direct in handen en stonden vlug 2-0 voor. Om Ezaart een handje te helpen, kregen ze een own-goal cadeau via een geloste bal die over de doellijn verdween. Toch was het vooral Veerle dat de klok sloeg al was Ezaart, zeker in de beginfase een stevig blok. Onze gasten speelden bij momenten toch mooi voetbal met goede passing, positiespel en inzet. Zo liepen we terecht uit naar 3-1 en 4-1 bij de rust. Om mooi in evenwicht te blijven, scoorden we ook na de rust nog 4 keer. We speelden verzorgd en bij wijlen knap ééntijds voetbal. Zo eindigden we verdiend op 8-1. Een mooi resultaat om fier op te zijn. Zeker ook de manier waarop en de inzet bij bijna iedereen. Er speelden er enkelen op hoog niveau, we zijn zeker op goede weg ! Doe zo voort gasten ! 2 vooraf gemelde stellingen toch : 1. Tegen leeftijdsgenoten, komt onze sterkte duidelijk naar voren. 2. In vergelijking tot de voorbereiding, gaan we er zeker op vooruit. Wat niet wegneemt dat we niks meer moeten leren...., we blijven fouten verbeteren en moeten nog meer progressie maken ! Tevreden kunnen we nooit helemaal zijn hé ! We blijven de lat steeds hoger leggen. Tot de volgende !

  Maandag is het gewoon training. De volgende 2 weken zijn we vrij ! 31 oktober zijn alle ploegen vrij. En op 7 november zijn we vrij o.w.v. een algemene forfait van Booischot. (Misschien 2 weken geen match, misschien maar 1 week, dat zien we nog wel).

  Maandag 2 november is het alvast geen training (allerheiligenverlof).

  Woensdag 11 november (Wapenstilstand) is het STEAKDAG van Veerle in het Buurthuis in Veerle-Heide. Bleu, saignant, bien cuit, u zegt het maar, wij zorgen ervoor ! Kaarten/geld meegeven naar training. Zij die er nog geen hebben, krijgen die maandag.

  Eerstvolgende competitiematch : Veerle-Herselt op 14 november.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  25-10-2009 om 09:38 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Do-training - match Ezaart
  Donderdag licht getraind, vooral in matchvormen. Voor zaterdag is Seppe er nog niet bij (darmontsteking) en Yarni twijfelachtig (voet). Wij kunnen in principe rekenen op steun van Jarne Nevelsteen en Anton Gielis. Anders zijn we juist met acht en mag er met niemand nog iets gebeuren. Bovendien zagen we in het verleden dat het fysiek zwaar is met 1 of geen reserve....

  We zien morgen wel, maar ik moet vandaag de knoop doorhakken inzake extra man, want de A's spelen na ons.

  Morgen, as usual : 10.25u aan terrein, match Veerle - Ezaart om 11.15u.

  Bye the way, het eerste elftal wordt vanaf dinsdag getraind door Danny Coomans (ex-speler Turnhout en oud-trainer van oa. Berg en Dal, RH Sportief en St. Vorst.). Voor de zondagswedstrijd tegen Punt (de 2de), zitten Martin  Buntjens (hulptrainer) en Rudy Janssens (stand-in coach) nog op/of naast de bank.

  CU,

  The Maxtouch.

  23-10-2009 om 21:18 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagtraining 19 oktober
  Vandaag met 8 getraind. Yarni (voet) en Seppe (buik) hadden afgemeld. Hopelijk komt het met hen vlug in orde. Vandaag vooral oefeningen met links en rechts gedaan. Wedstrijdjes 2 tegen 2 (kleine goals) en 3 tegen 4 met keeper. Zaterdag spelen we tegen Ezaart. Keepers van dienst : Arthur en Jarne.

  Het eerste elftal heeft ook een nieuwe trainer. Donderdag zal dit wellicht openbaar worden. Hij start in principe volgende week dinsdag.

  Greeetz,
  The Maxtouch.

  19-10-2009 om 23:24 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netezonen - Veerle
  Schitterend ! Onze gasten hebben weer goed gespeeld ! De trainer heeft weer gelijk....(nee, geen gestoef, maar gewoon een bevestiging om onze gasten te verdedigen ivm de leeftijd van onze tegenstrevers...). Vorige 2 matchen speelden we steeds tegen een ploeg die 1 jaar ouder was (of de helft van de ploeg). Zoals ik al gemeld had in het verleden, scheelt dat dag en nacht op deze leeftijd. Net alsof Anderlecht tegen Dessel zou spelen. Ouders of sympatisanten begrijpen dat niet, maar het is zo. Zaterdag is bewezen wat ik al zei in het verleden. Als we tegen leeftijdsgenoten spelen winnen we praktisch alle matchen, is het tegen ouderen wordt het moeilijk. In alle geval hebben onze jongens (en meisje), het schitterend gedaan in Netezonen. Inzet, passenspel, positie, scoren, het was er allemaal. Een pluim voor onze gasten, maar ik heb nooit aan hun getwijfeld (lees hierboven...). Als je mijn commentaren/mails van in het begin leest, dan zie je dat ik dit had voorspeld. Onze gasten gaan erop vooruit (al zie je dat pas goed tegen leeftijdsgenoten). Zaak is nu om ook tegen ouderen dat te proberen te bevestigen, hoe moeilijk ook. Enfin, 2-8 werd het en niet alleen het resultaat (bijkomstig), maar vooral de manier waarop vond ik zeer goed.

  Ons eerste elftal heeft net een mirakel ondergaan. Zij waren niet goed bezig, telden 4 punten en moesten nu op bezoek bij de leiders van Oevel (19 punten). Gisteren belden enkele titularissen af, wegens gekwetst of wat dan ook, waaronder onze spits Van Brantegem. Met een halve reserveploeg en zonder nieuwe trainer (hulptrainer Martin, samen met Rudy Janssens namen de honeurs waar in afwachting van een nieuwe trainer), moesten onze jongens een normaal op voorhand verloren match gaan spelen. Veerle hield zich kranig en speelde in blok. De scheids was tegen ons. Een penalty onthouden, gele kaart voor ons voor niets, geen rood voor een revancheslag van Oevel, rood voor Cuyx van Veerle en onterechte strafschop(gemist) voor Oevel. En met 10 halve reserven tegen 11 vedetten van Oevel, scoorden wij de winnninggoal in de 89ste minuut. Oververdiend, gezien de inzet van onze jongens en de tegenkanting van de leiding. Voetbal kan soms raar zijn, want waarom konden we dit niet eerder ? Toch weer een les voor iedereen ; trek aan één zeel, leg je kop er voor, en alles is mogelijk ! Zelden na de wedstrijd zoveel vreugdetaferelen gezien..., alsof we kampioen waren...., een opsteker alvast ! Enne...op één na....een vrolijke en uitbundige spelersgroep !

  Wij trainen maandag en donderdag en hopen weer het beste voor zaterdag tegen en in Ezaart..., en zo gaat die voetbalcarousel maar door en door....

  Greetz,
  The Maxtouch.

  18-10-2009 om 22:10 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netezonen-Veerle
  Vandaag stevig getraind. Warm up met veel loopwerk en passing, dribbel 1 tegen 1 op grote doelen met keepers, inspelen/aannemen, lange flankpas, voorzet en afwerken en matchvorm 4 tegen 4 met 2 keepers en cooling down. Nu ja, ze hebben zich wat moe moeten maken, maar er was veel variatie. Zaterdag geven we Netezonen partij. Match om 11.15u, samenkomst Vinea ten laatste 10.25u !! (We zijn voor 10.30u weg...). We gaan er nog eens een lap op geven !
  Normaal zijn we met 9 (1 reserve dus maar, want Seppe kan niet).

  Gisteren training gegeven aan de U9 van Wijchmaal (Peer). Het waren brave gasten, dus weinig problemen. Ondertussen zijn we in de club bezig met trainersgesprekken. Uiterlijk begin volgende week hakken we de trainersknoop door. Het eerste elftal moet zondag op bezoek bij de leiders....Oevel..., dat beloofd !

  Tot zaterdag !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  15-10-2009 om 23:20 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagtraining 12 oktober
  Maandag met de voltallige groep getraind (dat is nu dus 10 man). Gesprek gehad over de voorbije wedstrijd en vooral stilgestaan bij de gemaakte fouten. Getraind op dribbel links en rechts en precisie naar klein doel, matchvormen 2 tg. 2 en 2 tg. 3, passing naar flanken. Donderdag gaan we er nog eens stevig tegenaan met sprintoefeningen (met bal), terugkomen bij balverlies, correcte passing en voetgebruik en stilstaande fases.

  Ter info :

  Ons eerste elftal moest zondag de wedstrijd bijna starten zonder....middenstip ! Die middenstip waren vandalen de dag/nacht ervoor komen uitgraven....Na de match zaten we dan ook nog zonder trainer, zodat deze week hier werk van gemaakt moet worden. Deze week nemen hulptrainer Martin Buntjes samen met Rudy Janssens en Ludo Ceusters de honeurs waar. De negatieve resultaten van ons eerste elftal zijn in hoofdzaak te wijten aan de mentaliteit binnen de groep. Weinig inzet en karakter. Vergelijk het met de rode duivels voor Dick Advokaat. Beiden hebben een goed voetballend vermogen, spelers met capaciteiten, maar er staat geen ploeg. Als je dan bij de meesten een inzet en karakter van 0, en een fysieke paraatheid die te wensen over laat toevoegt, dan schiet er niet veel meer over. Dat moeten onze gasten dus nu al leren, dat voetbal voor 90% inzet, karakter, fysiek, mentaliteit is en voor 10% technische capaciteiten. Anders ziet ons eerste elftal er in 2020 even slecht uit.....

  Net het overlijden van Frank Van den Broeke (de coureur) vernomen. Spijtig voor hem, maar dit is een typich voorbeeld van wat hierboven werd vermeld. Een toptalent met een grote toekomst, maar na zijn dopingdebacle op het slechte pad. Mentaliteit, karakter en inzet was er totaal niet meer en de resultaten dus ook niet. Nu zelf ten onder gegaan uit frustratie dat het op die manier niet meer lukte.

  Het leger ! Ikzelf ben er nooit voor geweest, ondanks het feit dat ik hem heb volbracht als officier (KRO). Maar het moest nu éénmaal en dan wou ik er ook het beste van maken. Het enige grote voordeel dat het leger had, en dat zou in onze mentaliteit al een pak schelen, is de harde aanpak en discipline die je er leert. Jezelf uitputten, tot het uiterste gaan, luisteren, gezag aanvaarden...., allemaal belangrijke begrippen om een groot voetballer te worden en geef toe....dat willen we allemaal wel. Daar ontbreekt het bij onze jeugd nu aan, en daar was het leger de oplossing, al was het maar voor 3 maanden. Aan iedereen....om eens goed over na te denken.

  Volgende zaterdag weer een derby tegen Netezonen., graag met inzet... (11.15u).

  Tot donderdag.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  13-10-2009 om 10:47 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tongerlo - Veerle
  Yes ! 2-5 gewonnen ! Of waren de cijfers nu omgekeerd ? Nu ja, cijfers zijn niet belangrijk, wel het spel dat we spelen. Het was vandaag weer tegen een halve ploeg tweedejaars, maar onze gasten begonnen sterk en al na 3 minuten stond het 0-2. Tongerlo wist niet waar ze het hadden en konden alleen maar reageren met duwen, trekken, stoten, bonken, alles behalve voetballen. Onze jongens -die ondertussen mijn richtlijnen kennen inzaken het zich niet laten doen - stonden hun mannetje perfect. Een schot op de paal, en de keeper, maar het bleef wel 0-2. Na een cadeautje van ons, werd het onterecht 1-2 met de rust. Het had toen al 0-4 moeten zijn. De tweede helft weer van dat. Paal, lat, keeper en nog eens lat (dat zijn er 4, plus de 4 van de eerste helft.....was dus 0-8.....). Maar voetbal is geen exacte wetenschap en omdat we soms te vriendelijk zijn op het terrein, gaven we dan ook een tweede goal weg met een strikje. (2-2 ipv 0-8...). Van dan af kregen we een fysieke terugval, want we hebben gestreden ! Als dan nog enkele spelers uit positie lopen, balverlies lijden en blijven staan...., is het een koud kunstje voor de veel oudere gasten van Tongerlo, om met hun fysiek deze fouten af te straffen. De wedstrijd was gespeeld en de minste hebben gewonnen, zeker omdat het van leeftijd alweer een ongelijke strijd was. Op de laatste 10 minuten na, een dikke proficiat voor onze gasten. De foutjes zullen we op training wel bespreken en in de toekomst trachten te voorkomen. Op naar de volgende.

  PS : In het kader van het jeugdvoetbalbeleid en het leren voetballen van jullie gasten, wordt er vooral in functie van de ontwikkeling van het individu gewerkt en niet in functie van het resultaat. Mochten we puur op resultaat hebben gevoetbald, hadden we een andere uitslag. Maar niet die uitslag, wél het leren voetballen staat centraal. Iedereen zal in de toekomst hiervan de vruchten plukken.

  Het team van vandaag : Rune, Ilian Jarne H., Yarni, Jill, Tuur, Arthur, Seppe en Michiel. 9 dus, slechts 1 reserve.... (Ben zat in Engeland).

  Volgende week ook met 9, want Seppe is er niet bij, in en tegen Netezonen om 11.15u. Keepers van dienst : Jill en Ilian.

  s' Avonds staat er voor zoon en trainer nog een match op het programma in Antwerpen. We gaan een tete à tete doen met onze Amerikaanse vrienden van.........Green Day !!!! " Don't wanna be an American Idiot !" F*cking amazing man !

  Greetz, en tot maandag !

  10-10-2009 om 23:50 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training vrijdag
  Hallo iedereen,

  Op het moment dat ik dit aan het typen ben, is het hier aan het gieten, donderen en bliksemen.....Gelukkig waren we vandaag niet aan het trainen..., nu ja, ik heb mijn training net gehad op de trainerscursus...., gelukkig theorie (al was het saai...), want buiten was het niet te doen !!

  Onze donderdagtraining wordt (zoals al gemeld), verplaatst naar vrijdag op dezelfde uren (18.15u - 19.15u).  Zaterdag spelen we om 13.45u tegen Tongerlo. 12.50u samenkomst Vinea (zodat we zeker voor 13u weg zijn), dus...be on time ! (we nemen max. 5 academische minuten...).

  Greetz,
  The Maxtouch.

  07-10-2009 om 22:51 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.maandagtraining 5 oktober
  Vandaag een "natte" training achter de rug, en geen klein beetje.... Iedereen was present (ook Zoki), 11 dus. Jan blijkt te zijn gestopt..., het is ook maar van horen zeggen... Zoki gaat voorlopig met de duiveltjes A meetrainen, tot nieuwjaar en dan zien we verder, want... ooit moet hij bij zijn leeftijd komen (= 2000) !! Op training vandaag geoefend op de lange bal (passing), wreeftrap + zijkant voet. En dribbelduels op kleine goaltjes. De discipline is teruggekeerd. Er komt al wat meer fut uit...

  Volgende training deze week zou vrijdag kunnen zijn in plaats van donderdag ! Ik laat het jullie dan nog weten. Volgend weekend is het tegen Tongerlo ! Een goede ploeg, want we speelden er in de voorbereiding al tegen.

  CU !

  The Maxtouch.

  05-10-2009 om 22:43 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle - Exc. Vorst
  Zaterdag kregen we onze buren van Vorst op bezoek. Het bleek om een team te gaan dat in de verkeerde reeks zit...., een team van 2de jaars, die normaal in een reeks van 2de jaars (lees : 1999) moeten zitten.  Er was zelfs een speler bij (precies een miniem), die nog een halve kop groter was dan onze grootste (Rune).... en nog twee keer zo breed, met een schot dat ze in ons eerste elftal niet eens hebben....Enfin, we hebben er het beste van gemaakt ! Meer nog..., we hebben ons sterk geweerd. Bovendien beschikten zij over een vaste keeper, waar je moeilijk naast kon. Op dit niveau van leeftijd, kan je bijna nooit op tegen jongens van 1 jaar ouder. Maar beter een sterke tegenstander, zodat we er uit kunnen leren. Ons voetbal zat behoorlijk in elkaar, maar sommigen halen nog niet hun beste niveau en ook aan snelheid en stevigheid moet worden gewerkt bij de meesten. Dat zullen we dan ook trainingsgewijs doen. Om terug te komen op de match. Ons gebracht voetbal en onze inzet zijn het belangrijkste, niet de uitslag ! (4-7) Bovendien strijden we niet altijd met dezelfde wapens, zoals nu tegen 2de jaars en het feit dat we geen vaste keeper hebben. Dat zal altijd extra tegengoals kosten, ook al doen onze gelegenheidskeepers het meestal goed. Mochten we alle parameters gelijkschakelen, dan wonnen we met de vingers in de neus.....(zelfde leeftijd en vaste keeper). Die van Vorst zullen een prettig seizoen beleven, want ze gaan niet veel tegenkrijgen..., of ze er iets mee gaan leren is een andere zaak. Onze Duiveltjes A wonnen vorig jaar ook alles, maar dat was telkens tegen leeftijdsgenoten. Als we tegen de jongens van 2001 gaan voetballen, wil ik nog niet eens denken aan het eindresultaat..... Ik zou als trainer heel slecht gezind zijn, mocht ik maar met 4-7 winnen tegen eerstejaars...., dat is maar nipt hé. Enfin, ze doen maar, wij gaan proberen om ons niveau op te krikken en er elke week te staan met verzorgd voetbal, wie die tegenstrever ook is. Alleszins een pluim voor de inzet (bij de meesten) en het voetbal dat we brachten.

  The Maxtouch.

  PS : In bijlage onze gasten na de match..., waar is Tuur....?

  Bijlagen:
  veerle-exc. vorst 3okt2009 001.JPG (1.2 MB)   

  05-10-2009 om 16:23 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandagtraining 28 september
  8 spelers schoten er op de training nog over. Benjamin ziek, Yarni na 5 minuten de training ziek verlaten, Michiel (verwittigd) en Jan (niet verwittigd), waren de overige afwezigen. Onze gasten hadden er duidelijk niet teveel zin in vandaag. Op enkele uitzonderingen na, was er maar weinig fut en inzet. Hopelijk is dat er donderdag terug, want zaterdag wacht ons de wedstrijd tegen onze buren van Excelsior Vorst. En we gaan er een lap op geven en niet zoals de tweede helft zaterdag... Laten we hopen dat alle ziektes, virussen en bloemzakkerij daartegen verdwenen is.
  In bijlage een sfeerbeeld van de training....

  Greetz,

  The Maxtouch

  Bijlagen:
  voetbal 008.JPG (1.2 MB)   

  28-09-2009 om 21:26 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oevel - Veerle
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ziek, ziek, ziek.....

  10.12u : Jarne Heylen geeft over (forfait voor match) 10.50u : Jill Verelst voelt zich niet goed, 11.05u : vertrek naar Oevel met 9 (Jan is er weer niet...), 11.55u (5' voor de match) : Yarni Van Leeuw geeft over. 12u : match begint.

  Oevel gaat het felst van start, we zien dadelijk dat het niet makkelijk wordt. Veerle kan de druk nog verwerken en goals vermijden, maar even later wordt het toch 1-0. Veerle komt langzaam meer in de match en we creëeren verschillende kansen. We scoren tegen ! 1-1. Daarna krijgen we nog kansen maar op de lat, keeper of net naast. En dan valt natuurlijk de goal aan de andere kant..., 2-1 en rust.

  Ondertussen is Yarni er niet meer bij, wegens te ziek. Jill staat nog op het veld, maar ziek...., we zijn nog met 8 en geen reserve dus. Naast de zieken, zijn er nog spelers die iets mankeren, want geen inzet (reden ?). Het virus verspreidt ondertussen de helft van de ploeg en zo loopt een fit Oevel (dat normaal zowat de evenknie is van ons), uit naar 3-1. Veerle sputtert nog wat tegen en het wordt 3-2 via de ingevallen Jarne Nevelsteen, want na een botsing waren we ook Rune voor een tijdje kwijt...., toch verzwakte ons team zo fel en sloeg het virus onverbiddellijk toe, zodat Oevel verder uitliep naar 4-2, 5-2, wij scoren tussendoor toch nog de 5-3, maar Oevel kreeg vrijspel en wandelde naar 7-3. Het scoren werd hen ook niet moeilijk gemaakt, want er stonden er altijd 2 vrij en het doel was ook leeg, want speler/keeper van dienst nam een dagje vrij....

  Een match om vlug te vergeten dus ! Spoedig herstel aan de zieken en de futlozen !

  Greetz,

  The Maxtouch.

  27-09-2009 om 10:45 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training - match zaterdag 26 sept.
  Vandaag training gehad met 5 man ! Reden ? 5 man op Bosklassen, 1 afgebeld en 1 training bij de beginners. Niettegenstaande dat, hebben de 5 zich toch wat moegemaakt. Gisteren in trainerscursus ging het over "zonevoetbal". Het systeem dat vanaf nu overal in het jeugdvoetbal zou moeten toegepast worden. Dit vanaf ongeveer kadetten. Ik pas dit in grote maten al toe met onze gasten....Maar zonevoetbal is niet simpel. Vele ploegen uit provinciale en nationale afdelingen hebben het er moeilijk mee, of kunnen het gewoon niet. Meer daarover later.

  Zaterdag spelen we in en tegen Oevel. Het is te hopen dat de jeugd niet hetzelfde ingekocht heeft dan het eerste elftal, dat momenteel eerste staat in de reeks van Veerle met de aankoop van een reeks nationale vedetten.....En, hopelijk zijn onze bosklassers niet oververmoeid na hun reis....

  We zullen wel zien....(zei de blinde en hij zag geen steek). Match om 12u, samenkomst Vinea om 11u.

  Tot zaterdag !

  25-09-2009 om 00:19 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Team !
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  20-09-2009 om 13:51 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Ramsel

  Na de overwinning tegen de rood-witten van Vorst vorige week, moesten we het zaterdag opnemen tegen de rood-witten van Ramsel. Jarne Nevelsteen deed met de A's mee en Jan Van der Borght stuurde weerom zijn kat, zodat we met 10 waren. Bij een stralende zon begonnen we vlot aan de match, want amper na 3 minuten stond het 2-0. Veerle was constant in de aanval en liep bij rust al uit tot 7-1. Onze keepers hadden geweldig veel werk. Arthur kon net zo goed een dutje doen, want Ramsel kwam weinig in de buurt van het doel. De tweede helft was wat minder, dus op fysiek vlak is er nog werk aan de winkel. Al bij al was er goede inzet, maar ik zag duidelijk wie in de week het hardste werkt op training. Toevallig ook zij, die deze lijn doortrekken in de match. Aan iedereen om het zo te doen. Het eindresultaat kwam uiteindelijk terug uit op dubbele cijfers : 10-1. Niet dat die belangrijk zijn, maar het zegt wel iets over de machtsverhouding. Toch vond ik het gebrachte spel niet zo hoogstaand. We speelden teveel op mekaar en benutten de ruimte te weinig. Ook de combinaties waren niet altijd even succesvol. Bovendien verwacht ik ook wat individuele acties, want het is in de wedstrijd dat we dit moeten durven proberen, zeker als de tegenstander het toelaat. Maar daar zullen we dan ook nog veel op trainen.

  Hierbij meld ik ook ineens het afscheid van Jarne Nevelsteen. Hij verhuist definitief naar de U11A. Succes Jarne ! In principe blijven we (tenminste op papier) dus met 12. Al is het nog niet duidelijk wat te doen met Jan en Zoran. Dat zal de toekomst uitwijzen.

  PS : Bedankt voor de wafelverkopers vrijdag. De dozen gingen weer vlot de deur uit, de voorraad is volledig uitgeput !!! Proficiat !

  NIEUW ! Voortaan worden jullie ook op de hoogte gehouden van het nationaal en internationaal sportnieuws, links onderaan de site.
                  Ook de AGENDA (wat staat er te gebeuren) staat links onderaan.

  Soms zijn er ook andere wijzigingen zoals extra links.

  Tot maandag.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  20-09-2009 om 11:54 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training-wafels-Ramsel
  Vandaag weer goed getraind. De discipline in de groep is weergekeerd. Er waren enkele jongens die goed bezig zijn, maar er zijn er ook nog die beter kunnen. Ook de nieuwelingen (van de Duiveltjes B van vorig jaar) zijn op goede weg : Tuur, Michiel, Seppe. Jarne H. (terug begonnen) en Jill (van de U11 vorig jaar) staan ook hun man. Rune was verontschuldigd wegens een verrekking, maar wellicht zal hij zaterdag terug fit zijn. Jan was er niet (reden ?), en er was een nieuweling : Zoki als roepnaam en als echte naam : Zoran Mladenovic (Serviër). Wetende dat Jovanovic ook een Serviër is, staat ons nog iets te wachten.... Maar..., deze jongen start nog maar pas en heeft nog niet gevoetbald. Hij is een tweeling, want geboren op 27 mei 2000. Eén van de volgende weken volgt wellicht zijn foto. We gaan ons best doen om hem te integreren. Alvast welkom !

  Nu vrijdag, morgen, niet vergeten...WAFELVERKOOP voor en door de jeugd. Samenkomst aan het terrein in Veerle om 17.30u. We stoempen de auto vol gebak en schieten in actie in enkele groepjes om zo een deel van Veerle te veroveren. De opbrengst gaat integraal naar de jeugdwerking. Ik reken op iedereen, want ook dit is teamwork.

  Zaterdag dan is er match tegen Ramsel, om 11.15u. Samenkomst : 10.30u. Keepers van dienst : 1ste helft Arthur en tweede helft Jarne H.
  De selectie : Seppe, Arthur, Jarne H., Ilian, Tuur, Benjamin, Yarni, Michiel, Jill. Rune (twijfelachtig), Jan (geen idee), Zoran (nog te vroeg) en Jarne Nevelsteen (met U 11 A om 12.30u).

  Tot morgen en/of zaterdag !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  17-09-2009 om 21:56 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Standaard Vorst - Veerle
  Top ! Onze gasten hadden de zware opdracht om op bezoek te gaan bij onze buren van Vorst. Altijd al een geladen en spannende derby. Zo werd het thuis in de Beker van Laakdal nog op de valreep 6-6, nadat we nog 2-4 achter stonden. Niet simpel dus ! Bovendien waren we dan op papier nog wat verzwakt, want zij hebben een vaste keeper en wij mistten Jarne Nevelsteen, die werd afgestaan aan de tweedejaars omdat die in spelersnood waren. (wat achteraf dan weer niet waar bleek te zijn).

  De match zelf dan. Veerle startte vinnig en zelfzeker, maar het was Vorst dat na wat druk het eerst scoorde. Wij lieten ons niet van de wijs brengen en brachten de stand terug in evenwicht na mooi combinatiespel. 1-1. Wij gingen op ons elan door en brachten bij wijlen heel mooi voetbal. Toch kwam Vorst een tweede keer op voorsprong, 2-1. Veerle was niet onder de indruk en gingen er op en erover, 2-2, 2-3, 2-4. Bij rust : 2-4 in de winst ! Wie had dat kunnen voorspellen ?! Ook na de rust namen onze spelers het heft in handen en liepen we uit tot 2-5 ! Vorst werd dan naar voren geroepen, want dit kon natuurlijk niet voor hen. Door de druk kwamen ze terug tot 3-5, maar dit was slechts valse hoop. Onze gasten begonnen niet te bibberen, maar staken nog een tandje bij. We knokten naar 3-6 hallo kroket !?) en de Veerle voetbaltrein denderde verder naar 3-7 (amai !), om te besluiten met 3-8 (Jezus !) ! Ook al is de uitslag van ondergeschikt belang, 3-8 uit winnen tegen St. Vorst is geen klein bier ! Proficiat aan onze spelers, voor het collectief, de inzet, het uitvoeren van de taken en het met momenten supermooie voetbal dat we op de mat legden ! De wedstrijd werd bovendien gekruid met fantastische doelpunten, mooie assists, stevige wegwerkfases en puik keerperswerk ! Spelers van dienst : Jill, Jarne H., Yarni, Arthur, Ilian, Michiel, Benjamin, Seppe, Rune en Tuur.
  Doe zo verder ! We zijn goed bezig...., we worden nog beter !

  Volgende wedstrijd : Veerle - Ramsel (11.15u thuis). Terug tegen rood-wit dus ! (Maar daar hebben we nu goede ervaring mee....)

  Greetz,
  The Maxtouch.

  13-09-2009 om 12:14 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2de competitiematch Standaard Vorst
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag, donderdag wat getraind op passing, gecombineerd met korte spurtjes, dribbelvaardigheid en verdedigen. Het ging er al wat beter aan toe dan maandag, maar er is nog veel werk aan de winkel. Vooral qua inzet en gretigheid. Sommige jongens komen trainen om te trainen. Zij lopen zoals het moet, luisteren zoals het moet en zetten zich in zoals het moet. Toch zijn er nog teveel jongens (de meerderheid...), die zich niet graag moe maken, hun oren thuisgelaten hebben of zich niet naar behoren gedragen. Dat zal in de toekomst moeten veranderen. Plezier moeten we maken, maar we moeten ons ook leren moe maken. Anders kun je net zo goed Rode Duivel worden..., en dat is nu net niet het voorbeeld dat we moeten aannemen. Wordt vervolgd....

  Zaterdag is het de topderby tegen Standaard Vorst. De uitslag kan me weinig schelen (al winnen we natuurlijk graag tegen onze geburen), maar ik hoop op inzet en karakter van onze 11 gasten ! (Jan is er niet bij).

  Bovendien heb ik tegen de spelers gezegd, dat in principe iedereen in een wedstrijd evenveel speelt. Doch, naar de toekomst toe, zie ik hier enige nuance in. Spelers die geen zin hebben om te trainen, geen moeite doen, niet luisteren of wat dan ook, zullen dat aan den lijve voelen en minder speelminuten krijgen, dan zij die zich wel inzetten. Dit heeft niets te maken met capaciteiten, enkel met mentaliteit ! (Liever een mindere voetballer die zich inzet, dan een goede voetballer die er met zijn pet naar gooit...) Bij deze aan iedereen om zijn best te doen, zodat ik dit niet hoef te doen.

  Let op !!! De wedstrijd van zaterdag is verplaatst van 15u naar 13u !! Onze gasten weten dat nog niet, want normaal kwamen we samen om 14.15u. Nu dus om 12.15u. Zij die rechtstreeks rijden, laat het weten !

  Aan iedereen veel succes zaterdag en hopelijk met een positieve ingesteldheid bij iedereen ! Vuur wil ik zien ! (Op het veld...)

  Greetz,
  The Maxtouch

  10-09-2009 om 23:18 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training donderdag 10 september
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag, woensdag weer trainerscursus gehad. Dit om te voorkomen dat België in de toekomst nog zo rampzalig voetbalt.......Het was praktijk op terrein : training geven en zelf voetballen, in de regen. Indien geen fysiek of voetballerscapaciteiten...., kan je hier écht niets komen doen....

  Morgen, donderdag weer training voor onze gasten. "Zweettraining". Nee, niet omdat het zo warm gaat zijn, wel omdat we er de pees gaan opleggen : lopen, presteren, moe worden.... Maandag was het nog wat "lachtraining" en 't was er aan te zien, we waren er met ons kopke niet bij, ik heb ze maar laten doen.... Dat zal morgen niet gebeuren !!

  Er kwam normaal een nieuwe meetrainen..., maar ofwel was hij de onzichtbare man, ofwel stuurde hij zijn kat. Alhoewel, die heb ik ook niet gezien. Wel een konijn voor de deur, toen ik thuiskwam....

  Allez, verschiet dus niet dat jullie gasten eens voor een keertje "moe" van de training komen !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  09-09-2009 om 23:16 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste competitiematch
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Zaterdag 5 september, speelden onze gasten hun eerste competitiematch tegen Immer Voort. Onze buren van Voortkapel bleken een maatje te klein, want onze spelers deden het schitterend en wonnen dan ook verdiend met...11-0. Het belangrijkste is niet de einduitslag, wel dat we met momenten heel knap voetbal brachten. Na een wat mindere voorbereiding met vakantiegangers, altijd een andere ploeg enz., krijgt ons team toch al wat vorm. Onze keepers hadden niet veel werk, en zo hoort het ook. Dat we goed bij schot waren, zegt de uitslag op zich al. Voorlopig wordt de lijn van vorig jaar doorgetrokken.

  Volgende week zal het wel wat anders zijn tegen Standaard Vorst. Ook een goed collectief, maar ik heb er het volste vertrouwen in !
  Keepers van dienst : Jill (eerste helft) en Tuur (2de helft).

  Bijlagen:
  013.JPG (1.2 MB)   

  05-09-2009 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Welkom op de vernieuwde blogsite !
  Blog als favoriet !

  Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
  Mijn favorieten
 • KVC Veerle
 • Muse song
 • Foo Fighters song
 • Rammstein song
 • Simple Minds song
 • Green Day song
 • U2 song
 • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  isaatje70
  www.bloggen.be/isaatje


  Archief per week
 • 04/04-10/04 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 22/11-28/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009

  Zoeken met Google  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • KVC Veerle

 • Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  frankloopt
  www.bloggen.be/franklo
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  hobbykwekerijbirdhouse
  www.bloggen.be/hobbykw
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  rss
  www.bloggen.be/rss
  Blog als favoriet !

  Een interessant adres?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  kodalinefansite
  www.bloggen.be/kodalin
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  walter_decuypere
  www.bloggen.be/walter_
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tilloenk
  www.bloggen.be/tilloen
  Mijn favorieten
 • bloggen.be

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  astralis
  www.bloggen.be/astrali
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  domeinen
  www.bloggen.be/domeine
  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!