Foto

Deel op Facebook

Foto
Inhoud blog
 • KUNSTENAAR SERGE BRAEM EXPOSEERT IN DE SINT-LEO DE GROTEKERK TE ZWANKENDAMME
 • FEESTJE EN AFSCHEID VAN HET ZESDE LEERJAAR IN TER POORTEN
 • BINNENKORT GELD AFHALEN IN DE WINKEL
 • ZOMERS TUSSENDOORTJE IN DE TUIN VAN ONZE BIB
 • SCHEPEN BLONTROCK: 'IK DROOM VAN IETS GROOTS IN LISSEWEGE
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  nieuwsmedia
  www.bloggen.be/nieuwsm
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto

  EXTERNE LINKS

  Foto

  Klik hieronder

  Foto
  Foto
  Instagram
  Foto
  Zoeken in blog

  WELKOM BIJ TLISSEWEGENARTJE

  header
  30-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.46e Internationale Tweedaagse van Vlaanderen in Blankenberge


  Etappehoofdplaats Lissewege op zondag 3 mei 2015

  Van verre worden de wandelaars welkom geheten door de Lisseweegse beiaard. In het dorp worden ze begeleid door een wandelende fanfare en op het marktplein kunnen ze verpozen bij optredens van een paar muziekgroepjes, een tweetal clowns,… Ovenkoeken met vers gebakken spek of hoofdvlees met een fris drankje of een Brugse Zot geven nieuwe kracht om de laatste kilometers aan te vatten.

  30-04-2015 om 22:51 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BLOED GEVEN DOET LEVEN

  Breng zeker uw identiteitskaart mee!

  30-04-2015 om 22:27 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN BISTRO-RESTAURANT DE VALCKENAERE


  *******************

  30-04-2015 om 22:06 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS van het Agentschap Wegen en Verkeer - West-Vlaanderen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Vanaf maandag 4 mei starten aanpassingswerken aan de opritten van de N371 Blankenbergse Steenweg op de N31 in Brugge en dit in beide richtingen.  De nieuwe oprit richting Zeebrugge zal in dienst genomen worden en de oude wordt afgesloten. Vanaf 4 mei starten ook de werken aan de nieuwe oprit richting E40. 
  Deze werken kaderen in de aanleg van de A11. 
   
  De bestaande oprit richting Zeebrugge die te bereiken was via de rotonde en de oude Zeelaan langsheen de Parkbegraafplaats wordt afgesloten. De nieuwe oprit die rechtstreeks aansluit op de nieuwe rotonde wordt vanaf maandag in dienst genomen. De oprit sluit aan in de werfzone van de nieuwe brug over de N31 waardoor de snelheid beperkt blijft tot 50km/u. Op de rotonde zijn op één na alle takken in dienst genomen. De laatste tak, de nieuwe verbindingsweg tussen Pathoekeweg en Blankenbergse Steenweg zal in dienst genomen worden tegen eind dit jaar.
   
  De werken aan de eerste fase van de oprit rijrichting E40 starten op 4 mei. In deze fase wordt het eindstuk van de oprit richting E40 aangelegd. De werken zullen 2 maanden duren. Vervolgens start de tweede fase waarbij het ontbrekend stuk tussen fase 1 en de Blankenbergse Steenweg wordt aangelegd. Het verkeer kan dan gebruik maken van het nieuwe deel van de oprit aangelegd in fase 1. De volledige oprit zal in dienst genomen worden in het voorjaar van 2016.
   
  Over de A11 
  Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) startte op 22 maart 2014 met de aanleg van de A11. De nieuwe snelweg is een belangrijke schakel in het verkeersnetwerk in West-Vlaanderen. Het eindresultaat zal een 12-km lange nieuwe autosnelweg zijn die vanaf eind 2017 de N31 in Brugge met de N49 in Westkapelle verbindt. De ingreep zal een belangrijke invloed hebben op de mobiliteit in de regio: het economisch en toeristisch verkeer en het lokaal verkeer worden van elkaar gescheiden. Nieuwe en veilige lokale weg- en fietsinfrastructuur zorgt voor betere leefbaarheid in de polderdorpen. Meer info op www.A11verbindt.be. 


  Bezoek de A11 op Open Wervendag

  Op zondag 31 mei tussen 10u en 17u kunnen geïnteresseerden een kijkje komen nemen achter de schermen van de A11, de nieuwe snelweg tussen de N31 in Brugge en de N49 in Westkapelle. De 12 km lange snelweg zal voor een vlotte verbinding zorgen van de Zeehaven van Brugge met het binnenland. Bezoekers worden verwelkomd aan één van de blikvangers van het bouwproject, het viaduct tussen de spoorlijn Brugge-Zeebrugge en het Boudewijnkanaal. Het viaduct is 17 m hoog en zal meer dan 800 m lang worden, om zowel de sporen als het kanaal te overbruggen. De bezoekers worden rondgeleid langs en onder het viaduct, voor een overzicht van wat de A11 aan constructies en technische kunstwerkjes te bieden heeft. Wie tijdens het parcours alle vragen van de A11-quiz juist kan beantwoorden, maakt bovendien kans op beestig leuke prijzen.

  We raden aan om zo veel mogelijk met de fiets te komen. Voor wie toch met de wagen komt, wordt parkeergelegenheid voorzien aan het kruispunt van de Pathoekeweg met de Stationsweg (N348).

  30-04-2015 om 21:49 geschreven door tlissewegenartje  


  29-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Lisseweegse scholen Lisblomme & Ter Poorten op SVS minikrachtbal K8baltornooi Brugge Tempelhof


  De Lisseweegse scholen Lisblomme & Ter Poorten namen deel aan het SVS ( Stichting Vlaamse Schoolsport ) miniK8baltornooi Brugge Tempelhof van woensdag 29-04-2015 behaalden niet alleen mooie resultaten maar ook de fairplay badge.
  Proficiat Rik Fack met je deelnemers voor hun inzet en sportiviteit allen verdienden een grote pluim.(foto&tekst Erwin Staelen)

  29-04-2015 om 23:35 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONLINE BUURTEN ZEEBRUGGE: 'SAMEN AAN DE SLAG MET IPAD'

  ONLINE buurten Zeebrugge, 

  samen aan de slag met de iPad!

  In d’Oude Stoasie in Zeebrugge gaan 65plussers samen op ontdekking op de iPad. Via Cubigo, een gebruiksvriendelijke applicatie, ontdekken ze de digitale wereld en wat dit kan betekenen voor ieder van hen. Zo geraken ze wegwijs in het sturen van berichtjes naar elkaar, familie, de buurt, verenigingen... Maar ook lokaal nieuws, het weerbericht, een activiteitenkalender, 't lissewegenartje... kan bekeken worden. Naast Cubigo heeft de iPad nog vele andere mogelijkheden en ook dit wordt samen uitgeprobeerd: foto's trekken met de iPad, Google, spelletjes, YouTube, Skype...

  Omdat het veel aangenamer is om samen met anderen te leren, wordt in kleine groepjes aan de slag gegaan en dat is een succes. Het brengt buurtbewoners terug een stukje dichter bij elkaar! 

   De digitale week, ONLINE buurten feest!

  In het kader van de digitale week nodigde ONLINE buurten Zeebrugge en Oostende op dinsdag 28 april 2015 iedereen uit die reeds deelnam aan de iPad-aanleersessies. Het werd een boeiende dag waarbij ervaringen over Cubigo werden uitgewisseld, er was een demonstratie videobellen en uiteraard werd er ook gezellig samen gegeten. Deze feestelijke dag werd afgesloten met een mooie plechtigheid: Elke deelnemer van de iPad- aanleersessies ontving een diploma uit de handen van Rudi van Tlissewegenartje! Een dikke proficiat aan elke deelnemer, we vinden dit een prachtprestatie en welverdiend!

  Enkele sfeerbeelden.....KLIK HIER!

   Interesse om samen Cubigo en de iPad te leren kennen?

  Neem gerust contact op met Marian van ONLINE buurten (0471 / 76 79 56), ook in buurtcentrum d'Oude Stoasie kunt u terecht voor meer informatie (050/55 01 31). Bent u reeds vertrouwd met de computer en het internet? Neem een kijkje op www.cubigo.com, registreren is gratis!

  29-04-2015 om 23:07 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TANTE MIE NEEMT EVENTJES VERLOF


  Liefste klanten wij knijpen er even tussenuit. Eventjes tijd voor kindjes en man en vrienden maken. Energie opdoen goed uitrusten om er terug te staan op 5 mei. Ze voorspellen geen goed weer maar niks kan ons tegenhouden. De speelkaarten en de gezelschapsspelletjes staan klaar. Wij zijn gesloten van 1 mei tot en met 4 mei. We verwelkomen jullie terug graag op 5 mei met een uitgeruste glimlach en leuke herinneringen... Groetjes Tante Mie

  29-04-2015 om 22:25 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOMERSCHIETINGEN INGERICHT DOOR KONINKLIJKE HANDBOOGGILDE 'ONDER ONS'


  IN LOCAAL CAFE' ST.AMAND OM 14.30U
  POERMOLEN 1 LISSEWEGE

  Op liggende wip, zonder vizier, blokken nr 2
  Data: 17/05, 28/06, 23/08, 06/09

  KERMISSCHIETING OP 12/07

  Inleg 5euro, berekend op 30 schutters, terug 2.50euro

  VERDELING WIP
  1ste Top = 8euro
  2 zijvogels van 6euro
  44 kleine vogels van 2.5euro

  2de top = 8euro
  2 zijvogels van 6euro
  in te vullen na 2u schieten

  Boven de 30 schutters of er onder:
  twee vogels van 2.50euro meer of min
  Merkpunten tellen niet!

  IEDEREEN VANHARTE WELKOM
  ********************

  29-04-2015 om 21:38 geschreven door tlissewegenartje  


  28-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE


  Terug heel wat nieuws uit Zeebrugge......KLIK HIER!

  28-04-2015 om 22:44 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN ONZE BUREN


  Op bezoek in het schooltje te Zwankendamme......KLIK HIER!

  28-04-2015 om 22:42 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPENDEURDAGEN BIJ OLV TER DUINEN


  Afgelopen zondag(26/4) was ik te gast op de opendeurdagen van OLV Ter Duinen waar bijna direct een blik vol verwondering op mijn gezicht te lezen was. De buitenkant van de school had ik reeds honderden malen gezien maar binnen.....amaai, er wordt daar nogal wat geleerd en gedaan! Hier worden bekwame technici en vakmensen gemaakt waar de arbeidsmarkt zo naar op zoek is. De gemotiveerde afgestudeerden vinden dan op korte tijd een passende job. Dit jaar is 'BOOST' het jaarthema van de school. Hiermee zetten ze in de kijker dat stimuli geven en krijgen belangrijk is en vragen daarvoor een extra inspanning te doen.
  Leraar Kris T'Seyen leidde me samen met nog een groepje mensen naar de verschillende afdelingen waar we met volle aandacht keken en luisterden naar professionele uitleg van de leraars en leerlingen die op deze opendeur de vele bezoekers te woord stonden.

  Ook OLV Ter Duinen gaat voor 100% 'STEM'

  Om de opstart van nieuwe activiteiten te stimuleren vond in Technopolis®, die in opdracht van de Vlaamse overheid de STEM-academie coördineert, op 2 februari 2015 een kennismakingsnamiddag plaats. STEM verwijst naar de internationale afkorting voor Science, Technology, Engineering, Mathematics. STEM staat dus voor een waaier aan technologische, technische, exact-wetenschappelijke en wiskundige opleidingen en beroepen. Hierop werden beleidsmakers, initiatiefnemers, en geïnteresseerden samengebracht, en getuigden een aantal bestaande organisatoren over hun ervaring. 
  U denkt misschien meteen aan ingenieurs of computerprogrammeurs, maar STEM is veel meer dan dat.

  Denk maar aan:

  De nieuwe technieken in land- en tuinbouw die mee zorgen voor het eten op uw bord
  De moderne apparatuur die elke dag levens redt in ziekenhuizen
  Het computerscherm dat er nu voor zorgt dat u dit online kan lezen
  De samenleving van vandaag heeft mensen nodig met een STEM-profiel. Mensen met een neus voor wiskunde, exacte wetenschappen, ingenieurswetenschappen, techniek en technologie.

  Daarom is het belangrijk dat jongeren kiezen voor STEM en een beroepsloopbaan uitbouwen in STEM. 
  Om loopbanen in wiskunde, exacte wetenschappen, techniek en technologie te stimuleren, heeft de Vlaamse regering een actieplan uitgewerkt. 

  Ook meisjes vinden hun weg bij de technische vakken!


  Bekijk enkele sfeerbeelden van deze sublieme opendeurdagen:

  28-04-2015 om 09:37 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUCHARISTIEVIERINGEN


  - Woensdag 29 april om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote
  - Donderdag 30 april om 8u voor: Jacob Reyvaert en echtgenote - om 16u: relatiezegening van Jan Huyghebaert en Sabine Ginneberge
  - Vrijdag 1 mei om 8u voor: Loy Hungezeune
  - Zondag 3 mei om 11u voor: Joseph De Voldere en Maria Devoldere


  14.30u Maria-ommegang naar de kapel Ter Doest

  28-04-2015 om 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  27-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRACHTBAL AVANTI SPEELDEN HUN LAATSTE COMPETITIEWEDSTRIJDEN VAN SEIZOEN 2014-2015


  1ste Nationale Dames 'A-ploeg & ploeg reserven (foto Erwin Staelen)


  1ste Nationale Heren A-ploeg & ploeg reserven (foto Tlissewegenartje)


  Miniemen jongens (foto Erwin Staelen)


  Miniemen meisjes (foto Erwin Staelen)

  Uitslagen: Miniemen meisjes tegen Varsenare 07-26 /
   miniemen jongens tegen Koekelare 24-23 /
   1ste Nat. Dames tegen Varsenare reserven 13-23 / A ploeg 20-28
  1ste Nationale Heren tegen Varsenare reserven 32-14 / A ploeg 21-27.


  Na de wedstijdmatchen was het tijd om te ontspannen en te genieten van een
  'Fin de saison feestje' met een hapje en een teustje!

  27-04-2015 om 01:10 geschreven door tlissewegenartje  


  26-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET WEKELIJKSE GEDICHT DOOR KRISTIN


  Het kluisje.

     Ooit vond ik een klein ouderwets kluisje 
      en ik had er mijn grote hart in gestoken. 
  Met het sleuteltje aan een ketting om de hals
       opende ik slechts af en toe het kluisje
         om het even rap weer af te sluiten 
  want m’n hart werd onherstelbaar gebroken. 

       Ik heb altoos gepoogd het op te delen
  in tal van vakjes: zo was er plek voor velen, 
       maar die velen hebben het verscheurd  
  en toen heb ik het kluisje voor immer gesloten.

      Nu heb ik het sleuteltje in de zee gegooid
          in de stille maar onwezenlijke hoop
       dat die ene het ooit een keer vinden zal 
         om eindelijk te ontwarren die knoop:
     
     hij, voor wie ik ooit m’n ganse hart opende
        en het hem schonk, maar hij is niet meer…
      
        Mogelijk zie ik hem ooit terug en het zeer 
          zal niet meer van deze wereld zijn…

               Een utopie?   

  Kristin, lente, 2015.

  26-04-2015 om 23:54 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INGEZONDEN BERICHT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  STOP VANDALISME

  Beste lissewegenaars,

  Zijn jullie het ook beu dat na elk feestje of evenement we 's morgens de schade aantreffen van zatlappen en flauwe plezanten. We willen allemaal ons dorp opfleuren, zetten bloemen op de vensterbank en met de kerstperiode zorgt men steeds voor mooie bomen in de straten
   Maar na de kerstmarkt zijn hier en daar de lichtjes uit de bomen en soms zijn er zelfs bomen die plots midden op straat liggen. Met het lichtfeest hebben ze ooit zelfs een mooie kaars met pot en al meegenomen. 
  Deze nacht was ik WEER slachtoffer van een fauwe "grap". Vorige week onze gevel opgefleurd met bloemen. Maar deze ochtend kon ik terug vaststellen dat er bloemen uitgetrokken waren. Aarde op de grond en op mijn raam. (S.J.)

  26-04-2015 om 23:31 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRACHTBALCLUB AVANTI LISSEWEGE ORGANISEERDE MIKRABATORNOOI


  Zaterdag 25 april organiseerde krachtbalclub Avanti Lissewege een 'Minikraba
  tornooi' waar liefst 12 ploegen aan deelnamen. De minikraba's of de
  minikrachtballers zijn ouder dan 6 jaar en jonger dan 10 jaar.Er wordt gespeeld
  met een bal van 1kg en er mogen 4 worpen gedaan worden.
  Bekijk enkele sfeerbeelden van het tornooi.......KLIK HIER!

  26-04-2015 om 00:05 geschreven door tlissewegenartje  


  25-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BLOEMETJES ZIJN VERDEELD


  Vandaag zijn meer dan 3.000 rode hanggeraniumplantjes uitgedeeld op het
  marktplein. Al die deze besteld hadden via een formulier van de Stad Brugge 
  konden deze gratis ophalen. De bloemen moeten wel zichtbaar geplant worden
  in plantbakken aan de straatkant. Met dank aan Johan, Dirk en Rik.

  25-04-2015 om 23:00 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THUISVERLEGING KUSTZORG N.V. WERFT AAN


  Wij zijn, voor de uitbreiding van ons team thuisverpleegkundigen, dringend op zoek naar een verpleegkundige A1/A2 voor een fultime of parttime betrekking.
  * Dienstwagen ter beschikking
  * Anciëniteit wordt overgenomen

  Geinteresseerden kunnen kontakt opnemen met:

  Ann Steyaert
  Bastenakenstraat 4
  8380 Zeebrugge
  050/54 66 76 of 0475/47 44 63
  kustzorg@pandora.be

  25-04-2015 om 22:47 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PASAR OOSTKUST ORGANISEERT OCHTENDWANDELING MET ONTBIJT


  Ochtendwandeling met ontbijt te Lissewege.

  Pasar Oostkust nodigt u van harte uit op zijn: 
  Wandeling met ontbijt, en dit op Zaterdag 09/05/2015.
  Na een winterse periode dachten wij jullie opnieuw van een wandeling te laten genieten te Lissewege. 
  Wij verkennen , Zeeweghe en aanleunende polders , voor wandelaars minder gekend .
  Wij komen samen aan het dienstencentrum “ Levensvreugde “ te Lissewege.
   Om 7u45  starten wij met onze wandeling van ong. 1.30 uur,om 9.30uur kunnen wij dan genieten van een rijk gevuld ontbijt.

  Praktisch:
  Verzamelen: dienstencentrum “ Levensvreugde “ om  7.45 uur
  Start wandeling :  om 8.00 uur
  Adres:       Lisseweegsvaartje 43  8380  Lissewege   Tel: 050 54 54 92 
  Afstand: +- 1.30 uur wandelen.
  Meebrengen: goede stapschoenen.
  Deelname: Leden PASAR 9.00 EUR.
                           Niet leden:11.00 EUR
   Informatie:      Mus Nadine      050/546456  nadine.mus@telenet.be
                           Malefason Willy 050/546478 willy.malefason@telenet.be

  Inschrijven kan tot woensdag 06-05-2015,door storting
   op rkn: 775-5587112-30,van Pasar-oostkust, met vermelding, ochtendwandeling 09/05/2015 ,naam en aantal deelnemers, of contant aan de bestuursleden.

  25-04-2015 om 19:30 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE


  Nieuws uit Zeebrugge met o.a. Opwaardering voor Kielbankstraat door nieuw 
  woonproject, 5 jaar Buurtsport en Amuzee start met zon en zee namiddag.
  Meer lezen.................KLIK HIER!

  25-04-2015 om 01:16 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN TENNISCLUB LISSEWEGE


  Leuk dat je mee wil doen en straks een balletje met je kinderen en anderen kan slaan.
  S2T is een aanbod voor startende volwassenen (18+), die nog nooit getennist hebben.
  Bedoeling van deze actie is om startende tennissers op korte tijd voldoende techniek mee te geven om daarna zelfstandig te blijven spelen.
  Start to Tennis leert je tennis spelen in 8 weken.
  Je krijgt 8 tennissessies van 1u, gegeven door een gediplomeerd lesgever. De huur van het terrein, gebruik van het materiaal (tennisracket en ballen) en ongevallenverzekering zijn inbegrepen. Je hebt enkel sportieve kledij nodig. Dit alles voor slechts 50 euro!
  De inschrijvingen zijn beperkt dus zorg dat je er snel bij bent. (uiterlijk 30 april)
  Opgelet: Inschrijvingen zijn pas geldig na betaling deelname.
  Na het doorlopen van deze sessies beslis je of je verder de tennissport blijft beoefenen bij onze club. Zo ja, dan voorzien wij voor de starters een promotioneel aanbod voor lidmaatschap van 50 euro. Op dat moment ben je volwaardig lid tot 31/03/2016 bij onze club, kun je het ganse jaar door gebruik maken van de terreinen en deelnemen aan alle clubactiviteiten.
  - Wie: Startende volwassenen (18+)
  - Wat: 8 sessies = 8 lessen
  - Wanneer: Start op 4/05/2015, telkens maandagavond van 19u tot 20u.
  - Prijs: 50 euro voor 8 lessen (8 weken) + gebruik materiaal + ongevallenverzekering

  Om dit initiatief in te luiden organiseert TC Lissewege een try-out sessie op vrijdag 1 mei van 18.30 tot 20u

  25-04-2015 om 00:56 geschreven door tlissewegenartje  


  24-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ROSPOT TEGEN KANKER OOK IN LISSEWEGE


  Dagbladhandel Fabienne, Electro Raes en Tante Mie hielden ook een inzamelactie
  ten voordele van 'Kom op tegen kanker' met rosse centjes. Op 14 dagen tijd
  hadden ze niet minder dan 21,5kg verzameld.
  'De Rospot tegen kanker' is een initiatief van 'Kom op tegen kanker' en de 'VRT'.
  Op 'Eén' volgt op zondag 26 april 2015 het hoogtepunt van deze actie, men gaat
  proberen een ganse container 'De grootste Rospot van Vlaanderen' te vullen met
   alles wat er de weken voordien is ingezameld.
  Heb je nog rosse centjes die liggen te verkommeren in uw schuif, je kunt ze nog
   altijd binnen brengen waar ze dan ook terug zullen terecht komen bij
  'Kom op tegen kanker'

  24-04-2015 om 21:06 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA LISSEWEGE-NAMIDDAGWERKING  Ken je dat gevoel? Je wilt wel vlees- en visloos koken, maar je vraagt je af hoe je in hemelsnaam die lege plek op je bord zal vullen? Deze activiteit laat je zien hoe je origineel kookt met uitsluitend plantaardige ingrediënten.

  We eten te veel vlees. En dat heeft negatieve gevolgen voor onze gezondheid, voor het milieu, voor de dieren en voor de voedselvoorziening van de totale wereldbevolking. EVA, het Ethisch Vegetarisch Alternatief wil die gewoonte doorbreken met de campagne ‘Veggiedag’. Bedoeling is minstens een keer in de week, met plantaardige ingrediënten te koken. En dat gezond, ecologisch én origineel. Wedden dat het hele gezin de dagen aftelt tot het weer Veggiedag wordt?

  WANNEER : op dinsdag 5 mei 2015 om 13u30 in ’t Reyvaertheem

  PRIJS : femma-leden 5 € - niet leden 8 € (niet leden vallen niet onder de FEMMA-verzekering)

  24-04-2015 om 12:42 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN ONZE BUREN


  Kort nieuws uit Zwankendamme......KLIK HIER!

  24-04-2015 om 00:06 geschreven door tlissewegenartje  


  23-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET STEDELIJK ONDERWIJS BRUGGE-NOORD AFDELING LISSEWEGE-TER POORTEN


  Op zaterdag 9 mei verandert onze school in een stukje Italië!

  We nodigen jullie allemaal uit voor ons schoolfeest dat doorgaat van 14u tot 20u.

  14u: deuren open
  15.30u: optredens
  16.30u: spelletjes met ruilbeurs
  17.30u: lekkere antipasta
  18u: spaghetti

  Voor meer info en inschrijven voor de spaghetti kan je terecht 
  op 050 54 48 28 of via terpoorten@brugge.be.


  Op zaterdag 25 april 2015 is er een openhuis in het Stedelijk onderwijs
  Brugge-Noord, 'Ter Poorten' van 10u tot 12u.
  Kinderen van het geboortejaar 2012 en 2013 kunnen hun instaprugzakje
  komen halen op school!

  23-04-2015 om 23:35 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERLIJDENSBERICHT


  *************************

  23-04-2015 om 22:29 geschreven door tlissewegenartje  


  22-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INGEZONDEN BERICHT


  Ter Doeststraat afgesloten voor werken

  DUDZELE/LISSEWEGE – De Ter Doeststraat zal van vrijdag 24 april om 7 uur afgesloten worden voor het verkeer, dit voor werken aan de spoorwegbrug. De aannemer De Medts uit Merksem moet er betonplaten plaatsen op de boorden van de brug. Om de werken veilig te laten verlopen wordt de straat tot zaterdag 25 april om 10 uur afgesloten voor alle verkeer. In beide richtingen worden een omlegging voorzien die zal aangeduid worden met signalisatie. Vanuit Brugge zal men moeten omrijden via het centrum van Lissewege. (SR)      

  22-04-2015 om 21:45 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEZINSBOND LISSEWEGE ORGANISEERT TWEEDEHANDSBEURS


  ***************************

  22-04-2015 om 20:59 geschreven door tlissewegenartje  


  21-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIE ZAG KATER 'JULLEKE'


  **********************

  21-04-2015 om 22:51 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO'S VAN TLISSEWEGENARTJE OP DE WEBSITE VAN GOUVERNEUR CARL DECALUWE'


  Op de website van onze Gouverneur van West-Vlaanderen 'Carl Decaluwé
  zijn enkele foto's genomen door Tlissewegenartje te zien van de 
  herdenkingsplechtigheid 'St.George'sDay' die afgelopen weekend doorging.
  Bekijk de website van de Gouverneur.....KLIK HIER!

  21-04-2015 om 21:40 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PASAR OOSKUST EN LEVENSVREUGDE ORGANISEERDEN WORKSHOP ELECTRISCHE FIETS


  Afgelopen maandag organiseerde 'Pasar Oostkust' in samenwerking met 
  dienstencentrum Levensvreugde een workshop over de
  electrische fiets. De vele geintereseerden kregen er de nodige informatie 
  en konden tevens vragen stellen aan consulent 'Willy Deschryver' uit Zeebrugge 
  die enkele electrische fietsen tentoon stelde.
  Na de koffie konden de aanwezigen een testrit maken.


  Voor een grote keuze electrische fietsen in de buurt kan je terecht bij fietshandel
  Willy Deschryver & zoon, Heiststraat 173, Zeebrugge
  Tel. 050 54 43 09 - Website: www.deschryverenzoon.be

  21-04-2015 om 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  20-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUCHARISTIEVIERINGEN


  - Woensdag 22 april om 8u voor een bijzondere intentie
  - Donderdag 23 april om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote
  - Vrijdag 24 april om 8u voor: Loy Hungezeune
  - Zondag 26 april om 11u voor: Pieter Bolleyn en echtgenote

  20-04-2015 om 23:06 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET WEKELIJKSE GEDICHT DOOR KRISTIN


  De prachtige magnolia van uit mijn kindertijd 
              met z’n weelde aan fel witte bloemen 
            die ieder jaar weer de bladeren vóór zijn 
      sierden de tuin van mijn vergane jeugd…ten spijt.
           Hij werd van in de beginne Japans gesnoeid
          een weelde aan wit offreerde hij als voorbode, 
       z’n soortgenoten kondigen zich nu weer, ongemoeid. 

        Onze boom blijft in m’n ziel als beitelwerk geprent 
               en is tot mijn verdriet niet mogen blijven.  
         Men heeft hem onverbiddelijk verminkend geveld
      en zo heeft zich voor altijd van mijn jeugd afgewend. 

          Mijn hart schreit iedere lente om onze magnolia 
    zo rein als hij altoos z’n eerste bloemen luxueus etaleerde,
    zo nauwgezet als hij werd gekoesterd, deel van ons leven 
  dat nooit de tuin mocht verlaten, nu verworden tot Mania?

    Maar het gebeurde en nu wenen wij samen in onze ziel…

  Kristin, lente 2015.
  Foto aliexpress.com.

  20-04-2015 om 23:01 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TER POORTEN VERWELKOMDE 50ste KLEUTERTJE  Vandaag, maandag 20 april, startte de 50ste kleuter in het Stedelijk Onderwijs
  Brugge-Noord (Ter Poorten) en dat werd gevierd. Alle kleutertjes kregen een
  kroontje opgezet en de ganse school werd getrakteerd met een cupcake.
  Enkele momentopnamen.....KLIK HIER!

  20-04-2015 om 22:54 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VEERTIENDAAGSE VAN HET RODE KRUIS


  RODE KRUIS DUDZELE-ZEEBRUGGE-DAMME
  'Start 14 daagse stickerverkoop'

  Schepen Mieke Hoste steunt ook deze actie en was er als de kippen bij om de éérste sticker 'Wickie de viking' te kopen.
  Vanaf donderdag 23 april tot en met 07 mei 2015 worden de stickers verkocht.
  De vrijwilligers gaan huis aan huis te Dudzele en Lissewege en ook te koop bij apotheker Griet en haarkapper Cos!
  Ze staan tevens op de kruispunten van Sijsele, Lissewege en Zeebrugge
  Als onafhankelijke organisatie heeft het Rode Kruis ook uw financiële steun nodig. Alleen dan kunnen ze overal helpen waar nodig is. Een Rode Kruis-sticker kost 5 euro. De opbrengst gaat volledig naar de Rode Kruis-afdeling. Met de opbrengst van de 14-daagse financieren zij hun werking: ze doen aan sociale hulpverlening, geven eerstehulp opleidingen, investeren in materiaal en in opleidingen voor hun vrijwilligers.
  Bij het Rode Kruis kunt u ook zeker zijn dat de ontvangen middelen efficiënt worden ingezet: elke cent wordt nuttig besteed!

  20-04-2015 om 13:16 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE


  Weer héél wat nieuws uit het Zeebrugse......KLIK HIER!

  20-04-2015 om 00:27 geschreven door tlissewegenartje  


  19-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPENDEURDAGEN BIJ OLV TER DUINEN


  ***********************

  19-04-2015 om 23:05 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOUPER BIJ SPAARKAS DE KWIKKER


  Afgelopen zaterdag ging voor de 18de maal het souper door van spaarkas
  'De Kwikker' die gevestigd is in hun locaal 'Den Ouden Toren'.
  Het feest ging door in zaal 'Centrum' te Zwankendamme waar een heerlijk koud
  en warm buffet voor de aanwezigen te wachten stond. Nadien konden de beentjes 
  gestrekt worden op de muzikale klanken gebracht door dj Patje.
  Enkele sfeerbeelden.....KLIK HIER!

  19-04-2015 om 22:11 geschreven door tlissewegenartje  


  18-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRACHTBALCLUB AVANTI LISSEWEGE ORGANISEERDE HUN ZEVENDE QUIZ


  Krachtbalclub 'Avanti Lissewege' organiseerde afgelopen vrijdag(17/4) hun 7de
  quiz in zaal Centrum te Zwankendamme. Niet minder dan 36 ploegen namen deel
  om er te strijden voor de 1ste plaats. Er moest geantwoord worden op vragen
  gaande van muziek tot zelfs geschiedenis. Voor sommigen leek dit alles simpel te
  zijn terwijl de anderen hun hersenen moesten pijnigen. Alle deelnemers aan de quiz
  mochten een prijs mee naar huis nemen

  DE 5 EERSTE PRIJSWINNAARS:


  Enkele momentopnamen......KLIK HIER!

  18-04-2015 om 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  17-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INGEZONDEN BERICHT


  BELBUS IN VERLOF ???

  Wij gaan vanavond met vrienden eens uit in Brugge, we nemen dan altijd de belbus.Drinken en rijden gaan niet samen hé zoals men daar alle dagen de mond van vol heeft in de media.Nu de laatste belbus om in Lissewege te vertrekken is om 17.30hr en dat op een vrijdagavond hé.Ik vraag aan die bediende of er iets veranderd is,ze zegt,het is misschien omdat het vakantie is,ja hallo zeg.Ik heb dan maar niet gereserveerd.Ik vraag me dan af wat die belbus  doet gans de avond voor de mensen weer huiswaarts keren vannacht.Openbaar vervoer ja daaaaaag!!!! Freddy S. uit Lissewege.

  17-04-2015 om 21:01 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LISSEWEGE IN DE BLOEMEN 2015


  Heb jij ook rode hanggeraniums aangevraagd?

  De bloemetjes kunnen afgehaald worden op zaterdag 25 april 2015
  van 12 tot 16 uur op de Markt van Lissewege 
  (Onder de Toren) tegenover de kerk.

  17-04-2015 om 20:37 geschreven door tlissewegenartje  


  16-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERNIEUWDE WEBSITE


  De website van 'Kapsalon Ronny' is vernieuwd, nieuwsgierig....KLIK HIER!

  16-04-2015 om 23:27 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE


  Kort nieuws uit Zeebrugge.....KLIK HIER!

  16-04-2015 om 23:19 geschreven door tlissewegenartje  


  15-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOMER IN LISSEWEGE

  Buurmeisje Kaat geniet van de zon en haar trampoline

  Kaat geniet van de eerste warme zonnestralen die we vandaag mochten
  meemaken. Alhoewel het nog bijlange geen zomer is was het heerlijk
  vertoeven in de tuin of genieten op het terras met een fris drankje.
  Zalig was het ook om een ritje te doen met de fiets, een wandeling
  of zoals Kaat, lekker jumpen op de trampoline.


  Hopelijk komen er nog veel zo'n zonnige dagen!

  15-04-2015 om 23:17 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN WARME OPROEP VAN DOKTER KOEN STEEL EN INGRID VANDAMME


  Zoals jullie misschien al weten studeert onze zoon en broer  Julien Steel aan de Hult University in San Francisco. 

  Samen met 3 medestudenten  doen ze mee aan de Bill Clinton Hult Prize. Deze mondiale  competitie geeft de kans aan jonge beginnende ondernemers om een bedrijf op te starten met een sociaal doel. Dit jaar was het doel: de verbetering van de levensomstandigheden van jonge kinderen in de sloppenwijken. De winnaars van die prijs krijgen 1 miljoen dollar van Bill Clinton en de universiteit om een start-up bedrijf te beginnen.

  Hiervoor hebben ze TEAM SIMBA  opgericht. Ze zijn info gaan halen in Diepsloot, een sloppenwijk in Johannesburg en met de ervaring van al hun gesprekken aldaar, hebben ze een business model opgemaakt waarmee ze al de winnaar geworden zijn binnen hun eigen universiteit en de staat Californië.


  Nu heeft Team Simba  een grote kans om als voorbereiding van de grote finale  in de zomer in New York  een soort opleiding en begeleiding te krijgen om hun bedrijfje op te starten.

  Vier jonge mensen uit Zimbabwe, uit  USA en uit België (1 uit Vlaanderen, 1 uit Wallonië)  willen samen kinderen uit sloppenwijken helpen. Wat kan er nog  mooier zijn om te steunen?  Hiervoor zijn ze gestart met crowdfunding (wordt veel gedaan in USA ) om de nodige fondsen hiervoor binnen te halen. Ze hopen op 25 000 dollar om hun bedrijfje op te starten en om mee te dingen naar die 1 miljoen dollar start-up prijs. Ze hebben hiervoor de tijd tot  10 mei. Hoe meer stortingen van overal uit de wereld, hoe meer kans ze mogen starten aan die opleiding. Liever 1000 mensen aan 5 dollar dan 1 persoon aan 5000 dollar. (systeem Obama)

  We zijn dus ingeschakeld om mee te  helpen te zoeken naar die fondsen. Ons doel is 5000 euro op te halen.  Er zijn drie manieren en hoe kan je het raden…… we organiseren ook een benefiet lentebuffet.

  Hoe kan u helpen?

   met een kredietkaart of PayPall een bijdrage storten (volledig veilige site ). Je vindt ook alle info op die site.  ( kan al dan niet anoniem, kan al vanaf  1 of 2 dollar) 
   
  2) Ofwel  kan u een bedrag hoe klein of groot ook rechtstreeks storten op het nummer BE17 7380 1100 9421 op naam van Julien Steel met vermelding Simba gift. We sturen dat dan anoniem onmiddellijk door naar het Simba-project.
  ************************************
  3) Ofwel  bent u welkom op onze benefiet lentebuffet, dat zal doorgaan op vrijdag 1 mei vanaf 12u30   in het kunstencentrum ’t Vaartje, Lisseweegsvaartje 28 te Lissewege.
  Deelnameprijs : min 20 euro pp  ( kinderen 12 euro ) . U kan onbeperkt aansluiten op het uitgebreide vlees- en visbuffet met drank, koffie en gebak allemaal klaargemaakt door een team vrijwilligers.
  U kan inschrijven  via  een antwoord op deze mail en over te schrijven op het nummer BE17 7380 1100 9421 op naam van Julien Steel met vermelding Simba benefiet buffet  en het aantal personen.
  We  hopen jullie allen warm te kunnen maken om onze broer en zoon te steunen in zijn sociaal project.
  **************************************
  Vriendelijke groeten,
  Koen en Ingrid Steel Vandamme , Charlotte en Victor Steel

  Bijlagen:
  this is me age 4.pdf (610.3 KB)   

  15-04-2015 om 22:44 geschreven door tlissewegenartje  


  14-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POGING TOT INBRAAK LANGS DE SCHARPHOUTSTRAAT


  Verleden nacht heeft men geprobeerd in te breken in een huis langs
  de Scharphoutstraat. De politie heeft de nodige vaststellingen gedaan.
  Mogen we aan iedereen vragen deuren en andere toegangen zo goed 
  mogelijk te beveiligen en verdachte handelingen snel te melden 
  aan het noodnummer van de politie '101'

  14-04-2015 om 21:53 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE


  Er zijn heel wat activiteiten in Zeebrugge......Lees meer!

  14-04-2015 om 21:42 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA LISSEWEGE-AVONDWERKING

  TERRACOTTA SCHAAL MET MOZAIEK


  14-04-2015 om 21:38 geschreven door tlissewegenartje  


  13-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONZE SLOEBERS OP KAMP


  Vandaag vertrokken de 'Sloebers' van KSJ Lissewege van 13 tot 16 april op kamp naar het bivakhuis 'De Miere' in Meulebeke. Op de foto boven wordt de aanhangwagen geladen met de rugzakken van de kids. Op de onderste foto zie je het bivakhuis waar ze naar toe trekken doch niet in de sneeuw, de volgende dagen belooft zonnig en warm te worden. Geniet er van Sloebers!

  13-04-2015 om 22:18 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUCHARISTIEVIERINGEN

  - Woensdag 15 april om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote
  - Donderdag 16 april om 8u voor: Niclaeys Aernout
  - Vrijdag 17 april om 8u voor een bijzondere intentie
  - Zondag 19 april om 11u voor: Roger Desmidt en Maria Huys

  13-04-2015 om 21:36 geschreven door tlissewegenartje  


  12-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN ONZE BUREN

  Image and video hosting by TinyPic

  Kort nieuws uit Zwankendamme door Marc & Sonia.......KLIK HIER!

  12-04-2015 om 22:58 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."THE ROAD 2 ROMANIA AND BACK HELPING STRAY DOGS" DOOR DIETER CREVITS


  Dieter Crevits die onlangs 20 dagen in Roemenië verbleef om er te helpen bij de opvang en verzorgen van zieke straathonden hield afgelopen zondag een voordracht  samen met Nico Cortvriendt over zijn ervaringen daarginds in de parochiezaal St.Anna te Brugge.
  Tijdens deze lezing had Dieter het over de embarmelijke toestanden van de vele straathonden in Roemenië en wat er met hen gebeurt.


  Normaal moet de plaatselijke 'ASPA' de dieren beschermen en verzorgen maar laten hun hondenvangers of 'Dogcatchers' de dieren vangen om ze een afschuwelijke dood te laten sterven en nadien te verwerken in dierenvoeding of beendermeel! 
  Graag zou Dieter op termijn een hondenasiel uit de grond stampen in Roemenië en vraagt daarmee tevens om steun aan iedereen die een hart heeft voor dieren op het nummer: BE27 7340 3960 1873

  Nico Cortvriendt & Dieter Crevits

  De aanwezigen konden tevens meedoen aan een mooie tombola

  12-04-2015 om 22:47 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STICKERVERKOOP TEN VOORDELE VAN HET RODE KRUIS


  RODE  KRUIS DUDZELE-ZEEBRUGGE-DAMME

  Onze jaarlijkse stickerverkoop start terug op donderdag 23 april 2015 tot en met 07 mei.
  Thema van de sticker is   WICKIE  DE VIKING!
  Met de opbrengst van de verkoop kunnen we het nodige materiaal voor onze vorming en de hulpdienst aanvullen.

  Dit jaar werd onze hulpdienst interventie ingezet op een 60 tal manifestaties.
  Onze cursus EHBO was succesvol, met als resultaat 13 geslaagden.
  De lokale bloedinzamelingen verliepen vlot; dankzij de inzet van onze vrijwilligers.
  Op internationaal gebied steunen wij een project in Nepal voor zuiver water en sanitaire voorzieningen.

  Onze verkoopspunten zijn:            
  - Sijsele, dorp:  aan  kruispunten lichten 
  - Moerkerke, Vivenkapelle, huis aan huis
  - Zeebrugge,  kruispunt lichten
  - Lissewege, huis aan huis
  - Dudzele, huis aan huis,
  - apotheker Griet Debruyne
  Door op één van deze verkoopspunten te kopen steun je onze lokale afdeling.
  Indien je wil meewerken of belangstelling  hebt;  contacteer:
  Voorzitter Pascal Blommaert ;  email:   pascal.blommaert@skynet.be   tel 050/598 220
  Pieters Annie, verantwoordelijke communicatie en werving
   tel 050/339421 - gsm 0486/694965
  email:   annie.pieters.rodekruis@telenet.be
  Alvast bedankt voor Uw steun!!!

  RODE KRUIS VLAANDEREN,  HELPT HELPEN IN JOUW BUURT !!!

  12-04-2015 om 20:52 geschreven door tlissewegenartje  


  11-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET WEKELIJKSE GEDICHT DOOR KRISTIN


  *************************

  11-04-2015 om 20:34 geschreven door tlissewegenartje  


  09-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUCHTFOTO'S VAN DE A11 DOOR JOHAN


  Bekijk enkele foto's op grote hoogte genomen door Johan met zijn paramotor
  van de werken over het Boudewijnkanaal en de aansluiting van de A11
  KLIK HIER.......!

  09-04-2015 om 22:52 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE


  Paasfeest bij Ziekenzorg Zeebrugge......KLIK HIER!

  09-04-2015 om 22:04 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RFC LISSEWEGE ZOEKT.......


  Rfc Lissewege zoekt dringend een hulp (m/v) voor de kantine als bijverdienste
  en enkele vrijwillige medewerkers voor klusjes op en rond het voetbalterrein!
  Kontakteer Johan Dauwens, tel: 050/42 81 03

  09-04-2015 om 20:45 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORDRACHT DOOR DIETER CREVITS


  *******************

  09-04-2015 om 12:42 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GESLAAGD 'TUSSEN D'OORTJES' IN DE BIB


  Op woensdag 1 april organiseerde de openbare bibliotheek van Brugge
  'Tussen d'oortjes', een voorleessessie met een creamoment voor kinderen. Dit ging
  door in onze bibliotheek langs de Oude Pastoriestraat waar niet minder dan
  20 kinderen aanwezig waren en tevens genoten van deze gezellige namiddag.
  Enkele sfeerbeelden door Hendrika De Cuyper.....KLIK HIER!

  09-04-2015 om 00:44 geschreven door tlissewegenartje  


  08-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN ZOC - ZEEBRUGGE


  **********************************

  08-04-2015 om 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  07-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERLIJDENSBERICHT


  ****************************

  07-04-2015 om 22:21 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EUCHARISTIEVIERINGEN


  - Woensdag 8 april om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote
  - Donderdag 9 april om 8u voor een bijzondere intentie
  - Vrijdag 10 april om 8u voor: Angéle Barremaecker, echt. Julien Declerck, overleden ouders en Maurice
  - Zondag 12 april om 8u voor: Wouter Heybrandt

  07-04-2015 om 22:07 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WORKSHOP ELECTRISCH FIETSEN  ******************************

  07-04-2015 om 21:49 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KNUFFELTJE GEVONDEN


  Bovenstaand knuffeltje werd gevonden langs de Stationstraat.
  Het kindje die dit mist kan het terug krijgen bij kruidenierszaak 'Tante Mie'

  07-04-2015 om 21:41 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ORGINELE FOTO'S MET EEN ACHTUNG BABY TRABANT


  Een orginele communie- of trouwfoto met een 'Trabantje' die omgebouwd is tot 
  een Achtung Baby Trabant , die gebruikt werd op de Zoo Tv tour van
   U2 begin de jaren 90. Vraag het ons gerust of via Tlissewegenartje.
  Steve & Sofie DeBrock - Vandenbussche

  07-04-2015 om 21:33 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLEUTEL GEVONDEN


  Bovenstaande sleutel is men afgelopen weekend vergeten mee te nemen,
  hij lag op een tafeltje op het terras van café 'Den Ouden Toren".
  Terug te krijgen via 'Tlissewegenartje'

  07-04-2015 om 00:33 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAASEIERENRAAP IN ONS WITTE DORP


  Met Paasmaandag organiseerde vzw Lissewege-Leeft hun jaarlijkse Paaseierenraap.
  Omstreeks 10u in de voormiddag washet verzamelen geblazen op de parking van
  de Pol Dhondtstraat. Tientallen kinderen vergezeld van hun ouders, familie of 
  vrienden gingen dan stoetsgewijs richting tuin van de pastorie waar vele paaseieren
  al dan niet verstopt lagen. Voor de kleinsten was er een appart veldje afgebakend.
  Het was dan grabbelen geblazen gesteund door een muzikale noot van een
  orgeldraaier. Alle chocolade eieren werden dan verzameld in een grote mand
  om nadien eerlijk te verdelen onder alle kinderen.


  Enkele sfeerbeelden......KLIK HIER!

  07-04-2015 om 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  06-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN JUDOSCHOOL SEN NO SEN


  Op 21 maart jongstleden vond in Gent Meeting Center de jaarlijkse algemene vergadering van de Vlaamse Judofederatie plaats. Daarbij werden tevens trofeën uit gedeeld aan verdienstelijke judoka's. Anouk Maekelberg behaalde er de 'Trofee Opdedrynck 2014'  en de trofee 'Trofee ranking', beste eerste jaars U18.


  2 judoka's behaalden er hun zwarte dan: Dylan De Crop en Laura Lahti

  06-04-2015 om 22:06 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS UIT ZEEBRUGGE


  Nieuws uit Zeebrugge met ondermeer 'Paaseieren rapen'.......KLIK HIER!

  06-04-2015 om 00:20 geschreven door tlissewegenartje  


  05-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERLOREN......!
  De Budt Marie heeft haar sjaal verloren tijdens een bijeenkomst van OKRA.
  Het is een zijden sjaal met wit,donkerblauw en rode kleuren.
  Indien iemand deze sjaal in zijn bezit heeft, of weet waar deze sjaal ligt, gelieve dan
  contact op te nemen met Jacxsens Bruno tel: 050/547854
  Alvast bedankt.

  05-04-2015 om 22:09 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THE BLACK & WHITE PARTY WAS WEER SUPER


  Afgelopen zaterdag ging voor de 10de maal reeds al de 'Black&white Party'
  door. Na het vele werk van de jongens en meisjes van onze locale KSJ mocht
  het resultaat gezien zijn. Alles tot de puntjes in orde, de tenten, verlichting, muziek,
  de drankjes, de hamburgers, de wc's, het rode kruis, de mama's, enz....enz...!
  En dan later in de avond....vele honderden fuivers waren afgezakt om
  deze 10 editie gezellig samen te vieren.
  Proficiat aan het ganse team en doe zo verder!

  Bekijk enkele momentopnames.......KLIK HIER!

  05-04-2015 om 21:57 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LISSEWEGE IN DE BLOEMEN 2015


  NIET VERGETEN !
  Vergeet niet uw formulier om gratis de 'Rode hanggeraniums' te verkrijgen 
  vóór dinsdag 7 april 2015 in te dienen bij Dirk Aernoudt, W.V.Saeftinghestraat 6 
  of bij Johan Lonneville, Stationstraat 42

  05-04-2015 om 14:18 geschreven door tlissewegenartje  


  04-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INGEZONDEN BERICHT
  Als  je moe kakken , moe je kakken .
   
  Jammer genoeg nemen sommige hondenbaasjes in Lissewege  dit te letterlijk en laten hun hond kakken zonder dit op te kuisen en laat dit dit nu iedere maal in de Poldhondtstraat zijn op ons grasplein
  Wij bewoners proberen onze straat net te houden , maar bijna alle dagen is het zelfde liedje
  Stront , stront en nog eens stront op ons grasplein
  Als we naar de parking willen moeten we opletten waar we lopen
  De meesten mensen gaan met hun hond wandelen langs het nieuwe fietspad , maar laten hun hond eerst kakken en dan nog wel in ons grasplein
  Gebruik dan tenminste de kant van de spoorweg of kuis het op zoals het  verplicht is!
   
  Het moet nu maar eens gedaan zijn , want de eerste die ik betrap heeft zijn stront terug!!!
   
  Een misnoegde bewoner

  04-04-2015 om 19:28 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ACTIVITEITENKALENDER VAN APRIL


  De activiteitenkalender van april 2015.....KLIK HIER!

  04-04-2015 om 12:53 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET WEKELIJKSE GEDICHT DOOR KRISTIN


  “Nog deze nacht, voordat een haan kraait, zult gij mij driemaal verloochenen." .

         sprak Hij, en nog vóór de haan drie keer kraaide…
        
              In een ineens opgedoken stoffig oud bijbeltje,
         mee verhuisd met een stoffig oud kastje vol laatjes
          en vaalgroen verkleurde en verkreukelde tegeltjes, 
          knisper ik tussen de vergeelde en fragiele blaadjes 
                     die mij doen denken aan ’t gebladerte 
                      van de zilverpopulier in m’n hof. 
       Heel omzichtig poog ik de oude teksten te ontcijferen, 
    en verdiep mij verder. Hier en daar zijn wat er hoekjes af
         doch als ik ook die flintertjes zoek zijn ze er niet.
   De bijbel boeide mij altijd al en ik bedenk wat overbleef  
                         van de betekenis van Pasen.
       Nog steeds dragen mensen hun kruis zoals Jezus leed 
     onder het dragen van Zijn kruis om er aan genageld te worden 
  in helse pijnen met enkel een van bloed doorweekte lendendoek 
        Verraden door ook Judas, één van Zijn volgelingen,  
         omdat Jezus aan hem vroeg om te worden uitgeleverd 
     aan de meedogenlozen die zich de heersers wilden voelen,
    zaten tevens aan het avondmaal ook d’anderen te lasteren.  
             
               Toen al sinds die oudste tijden en nog steeds,
   is kwaadsprekerij dagdagelijks en is ‘t bij velen hun spreektaal
                                      en ik zucht…

      In de vergeelde afbeelding van ‘het laatste avondmaal 
    herken in ik hetzelfde huidige gefemel, hetzelfde verraad.

  Kristin, Pasen 2015.      
    Statenverhaling, bron: Wikipedia .

  04-04-2015 om 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  03-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORSTELLING VAN HET NIEUWE MAGAZINE 'ZEEBRUGGE EN LISSEWEGE-AAN-ZEE'


  Met het nieuwe toeristische seizoen voor de deur presenteert Toerisme Brugge opnieuw een aantrekkelijk programma voor Zeebrugge en Lissewege. Schepen Mieke Hoste lichte deze initiatieven graag toe tijdens de persvoorstelling van het nieuwe magazine "Zeebrugge en Lissewege-aan-zee" die plaatsvond op donderdag 2 april 2015 in restaurant Hof Ter Doest

  Traditiegetrouw ondersteunt Toerisme Brugge de werking van het VVV-kantoor in Lissewege door het
  inzetten van jobstudenten en vrijwilligers waardoor ruimere  openingsperiodes mogelijk zijn. De VVV zal dus opnieuw alle namiddagen open zijn in de Paasvakantie, het Pinkster- en Hemelvaartweekend, van 15 juni tot 15 september en tijdens de weekends in de tweede helft van september. Buiten de openingsuren van de VVV kunnen bezoekers terecht in een aantal horecazaken die als aanvullend infopunt dienst doen. 

  Toerisme Brugge biedt ook opnieuw ondersteuning aan een aantal leuke initiatieven:
  In samenwerking met het Feestcomité, MBZ en Rederij Franlis wordt opnieuw de combi bus-boot aangeboden, een rondvaart en busrondrit door het havengebied, inclusief gids. 
  De bus vertrekt elke dinsdag in juli en augustus om 13.45 uur (hoek parking Tijdokstraat – Vismijnstraat). Aansluitend is er de rondvaart en daarna wordt een drankje aangeboden in een visserscafé. De voorverkoop verloopt via Toerisme Brugge (Zeedijk).

  Ook het initiatief met Seafront en het Feestcomité wordt herhaald. Het bestaat uit een vrij bezoek aan het Themapark Seafront in combinatie met een begeleide zeemanswandeling rond de Oude Vismijnsite en een bezoek aan het atelier van viswinkel Saskia of Westhinder. Daarna wordt nog een drankje aangeboden in een typisch visserscafeetje. Voorverkoop via Toerisme Brugge (Zeedijk) en Seafront.

  Wat onze marketingstrategie betreft, als deel van Brugge vragen Zeebrugge en Lissewege specifieke inspanningen op vlak van promotie, enerzijds omdat het profiel van bezoekers aan de Kust en de Groene Regio’s anders is dan dat van bezoekers aan een Kunststad zoals Brugge en anderzijds omwille van het seizoensgebonden karakter van onze deelgemeentes. 

  Het concept van de campagne 2015 is weer opgebouwd rond twee streekkenners die Zeebrugge en Lissewege mee promoten: dit jaar zijn dat Lieven Verstraete (Zeebrugge) en Pieter Aspe (Lissewege). 
  Televisie: de hele zomer lang, 6 op 7 dagen, zullen Lissewege en Zeebrugge door Pieter Aspe en Lieven Verstraete in korte wervende filmpjes op de regionale zender Focus/WTV worden aangeprezen. Naast regionale televisie is er ook nog het concept ‘Panoramatelevisie’ dat Brugge-Bad het hele jaar door in miljoenen huiskamers brengt. Het kusttoerisme is namelijk in grote mate weersgebonden en het weer aan de kust kan in positieve zin sterk verschillen van de weersomstandigheden in het binnenland. De beelden van Brugge-Bad worden uitgezonden op Canvas en Eén en zijn ook te zien op www.brugge.be/zeebrugge.

  Radio: Niet alleen op televisie, maar ook over de radio krijg je tips en info te horen. Ook dit jaar werkt Toerisme Brugge samen met de populaire familiezender Radio 2. Op 8, 9 en 10 juli wordt tussen 9 en 13u live uitgezonden vanop de Zeedijk ter hoogte van het Badengebouw. Op 27 en 28 juli is Lissewege aan de beurt, dan wordt radio gemaakt vanop Onder de Toren. De focus zal ook hier liggen op de specifieke troeven van de deelgemeenten.

  Naast radio en televisie, zorgen we dat de deelgemeentes ook prominent aanwezig zijn in de gedrukte media: 

  Het magazine ‘Zeebrugge en Lissewege-aan-zee’, ondertussen een vaste waarde binnen onze promotiecampagne, werd geactualiseerd en opgefrist met nieuw beeldmateriaal van fotograaf Jan D’hondt. Het nieuwe interview met Pieter Aspe sluit aan bij het mysterieuze karakter van Lissewege. Ook ‘Lissewege Kunstenaarsdorp’ krijgt een prominentere plaats met een interview met Gratien Dendooven aangevuld met enkele kunstige eetadresjes. 

  Wat Zeebrugge betreft, hier krijgt Brugge-Bad meer aandacht en groothandelaar Maarten du Bois maakt je wegwijs in de wereld van vis en visserij. Het magazine wordt op 31.500 exemplaren verdeeld en dit in vier talen (NL, FR, DUI, ENG). 
  Net als de voorbije jaren wordt opnieuw een afzonderlijke en overzichtelijke kalender voorzien, alsook een mooie affiche ter aankondiging van de belangrijkste evenementen. 

  Zeebrugge en Lissewege zullen ook dit jaar terug opvallend aanwezig zijn in de Vakantiekrant met een publicitaire inlassing en elk een zoektocht. De bijlage verschijnt op 5 juni bij de Krant van West-Vlaanderen en wordt ook in de toeristische infokantoren aan de kust verspreid. De Vakantiekrant heeft een bereik van bijna 400.000 lezers en is daarmee uitgegroeid tot de meest complete vakantiegids in onze provincie. 
  Via het uitgewerkte format worden lezers niet alleen geïnspireerd, maar ook actief aangezet om Zeebrugge en Lissewege te bezoeken. 

  Ook het toeristisch scheurplan van Zeebrugge wordt geactualiseerd. Op de ommezijde van het plan worden nog steeds de bezienswaardigheden op de vaarroute van de Zephira toegelicht. Het plan wordt dan ook actief door Rederij Franlis gebruikt. Een gelijkaardig scheurplan voor Lissewege zal op vraag van de sector worden aangemaakt. 

  Tenslotte werkt Toerisme Brugge samen met de VVV Lissewege aan een zoektocht doorheen Lissewege waarmee enkele leuke prijzen te verdienen vallen. De zoektocht zal tijdens juli en augustus te verkrijgen zijn in de infokantoren in Lissewege en Zeebrugge. 

  Mogelijk inspireren Lieven en Pieter jou ook om één van de vele evenementen mee te pikken die met financiële steun van Toerisme Brugge deze zomer worden opgezet. Vanuit Toerisme Brugge worden immers heel wat middelen vrijgemaakt om organisatoren aan te moedigen hun evenement in Zeebrugge of Lissewege te laten plaatsvinden. Op het budget van Toerisme Brugge werd dit jaar 180.000 euro voorzien voor promotie en evenementen. 

  Zo organiseert BruggePlus opnieuw het Lichtfeest in Lissewege (21-22/8) en Filmophetstrand in Zeebrugge (elke donderdag in juli en augustus). Ook het MAfestival strijkt opnieuw een ganse dag neer in Lissewege (2/8) met concerten in de kerk en de schuur van Ter Doest. 

  Dames en heren, tot zover onze publicitaire en marketinggerichte inspanningen om Zeebrugge en Lissewege deze zomer op de toeristische kaart te zetten. Maar uiteraard is er nog meer. In beide deelgemeentes worden nog een pak aantrekkelijke evenementen met stadssteun opgezet, zoals de strandanimatie en sportactiviteiten (1/7–31/8), de Strandbibliotheek (1/7–31/8), WeCanDance (8-9/8) en de Dag van de Vlaamse Vis (15/8). Voldoende leuke initiatieven dus om heel wat volk richting Brugse kust en het mooie polderdorp te lokken! 

  03-04-2015 om 23:39 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW BIJ TANTE MIE


  Nieuw in het assortiment. 
  - Le linguette. Italiaans brood met olijfolie
  - Le Costa: Licht gerookte salami van Corsica
  - Paté met asperges van onze makers van de appeltjespate. Heerlijk. 
  - Fuet extra spaanse salami
  - Supertapa de bodega met zwarte olijven. 
  Vraag gerust je proevertje - alles van Joka!

  03-04-2015 om 20:41 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZALIG PAASWEEKEND IEDEREEN


  *************************

  03-04-2015 om 17:22 geschreven door tlissewegenartje  


  01-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THE BLACK & WHITE PARTY 10de EDITIE  De jongens en meisjes van onze KSJ hebben ondanks de zware windstoten vandaag  hun grote tent kunnen opzetten. Na deze zware klus moet nog heel wat werk zowel binnen als buiten verricht worden. Zaterdag is het natuurlijk de grote dag,
  Een feest die zijn succes kent van zijn goedkope dranken, vette DJ's, machtige decors,....maar vooral van zijn fantastisch publiek! Daarom nodigen ze jullie uit deze gouden editie zeker niet te missen! Ze bieden een ongelofelijke line up, gratis pendelbus en een nieuwe verjaardagscocktail extra aan ten voordele van hun 10-jarig bestaan! Alles aanwezig dus om het kleine dorpje Lissewege nog eens te laten knallen!

  01-04-2015 om 23:33 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TE KOOP


  Te koop: damesfiets - vraagprijs 100 Euro 
  Bel: 0487/49 92 15


  Te koop: 2 polyester schapen voor de tuin - prijs overeen te komen
  bel: 0495/73 95 69

  01-04-2015 om 23:15 geschreven door tlissewegenartje    Foto

  Foto

  Foto

  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand of uw foto's naar mij te verzenden.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.  Foto


  Zoeken in blog


  Zoeken met Google  Foto

  Foto

  Blog als favoriet !

  Archief per maand
 • 06-2022
 • 05-2022
 • 04-2022
 • 03-2022
 • 02-2022
 • 01-2022
 • 12-2021
 • 11-2021
 • 10-2021
 • 09-2021
 • 08-2021
 • 07-2021
 • 06-2021
 • 05-2021
 • 04-2021
 • 03-2021
 • 02-2021
 • 01-2021
 • 12-2020
 • 11-2020
 • 10-2020
 • 09-2020
 • 08-2020
 • 07-2020
 • 06-2020
 • 05-2020
 • 04-2020
 • 03-2020
 • 02-2020
 • 01-2020
 • 12-2019
 • 11-2019
 • 10-2019
 • 09-2019
 • 08-2019
 • 07-2019
 • 06-2019
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 11--0001


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!