.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    28-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 29 NOVEMBER BENEFIET TEN VOORDELE VAN LIEN MICHIELS !!!

    Bornem zaterdag 29 NOVEMBER 2008

     

    Mega benefiet actie op 29/11/08 voor Lien Michiels !!!

     
    Lien Michiels

    Lien is net 18 en ambitieus. Ze is de jongste instructeur
    Body Jam die ooit een diploma haalde bij de Nieuw-Zeelandse fitness groep Les Mills. De Nieuw-Zeelanders zijn terecht fier op haar. Lien staat immers symbool voor de sportieve geest die ze over Europa via hun fitnessprogramma’s willen uitdragen. Lien heeft doorzettingsvermogen, een optimistische visie en een passie voor dans.
    Maar op dit moment liggen haar prioriteiten even elders; ze vecht immers reeds voor de tweede maal tegen kanker, net zoals haar mama vocht tegen kanker nu reeds drie jaar geleden. Lien zet al haar energie in. Ze wil zo snel mogelijk opnieuw gezond worden. Lien wil haar toekomst verder uitbouwen en zou graag Osteopathie gaan studeren. Dit kan in Vlaanderen enkel in het IAO (The International Academy of Osteopathy) en is financieel een zware investering, waar Warm Hart bij wil helpen.
    Bij de familie Michiels uit Bornem zijn ze met 4: Lien, Anne, Kristel Decat en Luc Michiels.


    Waarom benefiet?

    Een groep sportievelingen uit Bornem, allemaal actief bij Top Vorm, organiseert een mega benefiet-actie ten gunste van Lien. Voor deze energieke familie uit Bornem zijn de te dragen lasten op dit moment wel erg zwaar. De ouders van Lien, allebei zelfstandig zaakvoerder bij Top Vorm, hebben moedig beslist om voortdurend aan Lien’s zijde te staan wanneer zij in het ziekenhuis verblijft. De juiste keuze uiteraard, maar dit heeft zo zijn implicaties wat hun professionele inkomsten betreft.

    Lien wil zo snel mogelijk weer gezond worden. Zij en haar familie verdienen hierbij een stevige duw in de rug. DAAROM organiseren we een mega benefiet-dag.

     

     

    Er zijn al veel renners gevraagd, maar die kunnen pas toezeggen als ze hun winterprogramma hebben.
    Steven De Neef zou komen als hij niet een 6-daagse in Nederland rijdt.

    Heidi Van De Vijver heeft al toegezegd , verder komen ook al Nathalia, minister Peeters , Karel Van Eetvelt, Sabine Hagedooren. De organisatie is nog bezig met het uitnodigen van Merckx, Museeuw, Gella Vandecaveye, Van Schil, Marc Wauters, Sercu enz…

     

    Deelnemen kan die dag vanaf 14u, 4 spinningsessies van een uur.

    Er is ook BBQ vanaf 17u.

    Met de Merckx Boys rijden we om 15u.

    Bekijk zeker eens de website van warm hart www.warmhart.be , je vindt er het verhaal door Lien zelf geschreven, haar blog, en alle verdere info.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 29/11 - EETFESTIJN STEVEN DE WILDE !!!

    Eetfestijn STEVEN DE WILDE !!!

    STEUN STEVEN EN MAAK VAN HEM EEN WIELERKAMPIOEN!

                                
                                                                                                             Wielrenner

     

    Zaterdag 29 november 2008 - aanvang 19u

    Gulden Spoorenplein te Lotenhulle – 15 euro

     

    Aperitief

    Warme beenhesp à volonté

    met frietjes

      

    Om 2008 goed af te sluiten geef ik terug een eetfestijn op zaterdag 29 november (locatie Lotenhulle-Aalter) – eten à volonté en daarna eens goed de benen strekken op de dansvloer.

    Spetterende fuif met DJ Gunther.

    Op het menu staat er warme beenhesp met frietjes en groentjes à volonté, aperitief incluis voor de prijs van 15 euro.

    Er is ook een alternatief, vol-au-vent of stoofvlees à volonté met frietjes.

    Aan de kindjes is er ook gedacht, frikadellen met frietjes en appelmoes voor de prijs van 7 euro.

    Kinderen tot en met 7 jaar eten gratis.

     

    Reserveren kan tot 21 november.

    Geef me een seintje via mail of telefoon (0497 50 58 08) en de kaarten zijn beschikbaar aan de kassa of via mij persoonlijk.

    Betalen is ook mogelijk via overschrijving op rekeningnr. 780 5850500 55, vermeldt de naam,het aantal personen en het gewenste menu.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 29 NOVEMBER - KAMPIOENSCHAP VAN HET WAASLAND OP ROLLEN !!!

    Wie neemt deel aan het Kampioenschap van het Waasland op rollen?

     
    WK 13 NOV ROLLEN HAASDONK
    Het podium met 8 fietsen staat klaar.
    Wie wil mee rijden in het Kampioenschap van het Waasland kan zich nu inschrijven !!!

     

    HAASDONK. Het Hudiko Wielerteam Haasdonk pakt op zaterdag 29 November uit de 3de Grote Prijs Dexia Waasland – Kampioenschap van het Waasland op rollen. Wie onder de wielertoeristen of renners, uit om het even welke bond, een duo wil vormen kan zich nog inschrijven. Het koersen op rollen is ondertussen geëvolueerd tot een ultra modern gebeuren. Er wordt gereden op 8 fietsen in bv. een ploegentijdrit of een heuse ploegkoers. Er zijn ook reeksen sprint over 400 m en een afvalling. Deze koersevenementen trekken in Vlaanderen bijzonder grote belangstelling.

    Onlangs nog in D’Hoogzaal in Bazel ten voordele van een actie Burkina Faso. In Kinrooi werd een driedaagse betwist, in Turnhout, Rijkevorsel of Heusden -Zolder werd gestreden voor bomvolle zalen. Het Waasland blijft niet ten achter! Voor Haasdonk zijn er nog plaatsen vrij voor renners. Iedereen kan er voor inschrijven voor een prijs van 10 euro per ploeg. Er kan gemaild worden naar vanhese@telenet.be of reeds gestort worden op 068-246 2091-64. Alle info is ook te bekomen op gsm: 0475/65.74.61.

    De inzet is een ballonvlucht voor twee personen. Vorig jaar werd de eerste uitgave gewonnen door de gebroeders Pieter en Sander Cordeel. Die dus de eerste Kampioenen van het Waasland waren.

    De wedstrijden worden gereden in de Parochiezaal aan het Verwilghenplein te Haasdonk.Eerste start om 19u30.

     

    Met dank aan “FVdV


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZATERDAG 29 NOVEMBER - KOERS OP ROLLEN TE HAASDONK !!!

    koers op rollen HAASDONK 2008

    Bron : Flor Van de Velde


    27-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN KRISTOF WIELFAERT !!!

    REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN KRISTOF WIELFAERT !!!

     

    Wielfaert Kristof 16

    NAAM :
    KRISTOF WIELFAERT

    CLUB 2008 : Individueel

    CLUB 2009 : Individueel
    GEBOORTEJAAR : 1978
    CATEGORIE 2008 : Master A
    CATEGORIE 2009 : Master A
    WOONPLAATS : Lokeren

    Wielfaert Kristof 13

    1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

       30 wegwedstrijden en 1 strandrace.

       17 x bij Masters ; 8 x bij Elite z/c ; 4 x open Elite z/c en Masters ; 1 x Nevenbond.
    2.Wat waren de resultaten, winst ?

       4 overwinningen in totaal.

       Masters : 3 x gewonnen ; 4 x podium en 13 x top 10.

       Elite z/c : 4 x top 20.

       Open Elite z/c en Masters : 1 x gewonnen ; 2 x podium ; 3 x top 10.
    3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

       Mooiste zege is waarschijnlijk de open westrijd van Limellette. Op een lastig parcours heel de wedstrijd met 4 op kop gereden. Die dag was ik de betere van Tom Penninckx, Tom De Meyer (later winnaar Ronde van Luik bij de Masters en Wereldkampioen ICF) en Raphael Dion (zilver op BK, kampioen van Waals-Brabant-Namen-Luxemburg en beste renner van bond Ardenne-Gaume).
    4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

       De wedstrijden die ik reed heb ik telkens het beste van mijzelf gegeven, was de uitslag minder goed door slechte benen of rug of tactiek, dan is het zo, op naar de volgende. Ik had vooraf gehoopt maandelijks eentje te winnen en dat deel van het seizoen dat ik reed is dat nagenoeg gelukt.

    Als ik bij de wedstrijden in Wallonië niet met de eerste mee ben of moet lossen is men daar verrast. Blijkbaar hebben ze daar hogere verwachtingen van mij dan mijzelf.
    5.Waar was je goed, sterk in ?

       Ik ben nergens de beste in maar ik kan op elk parcours uit te voeten, zowel in de Ardennen en in de Polders als alles op een lint getrokken wordt.
    6.Wat vindt je zelf van je spurt, is hij verbetert ?

       2008 was het derde jaar dat ik opnieuw wedstrijden reed en er is duidelijk een verbetering merkbaar sinds eind 2007. Vroeger was het meer harken maar nu moet ik mij in mijn categorie bij de eerste 5 kunnen plaatsen als ik volledig in orde ben. Door de vele wedstrijden in de Ardennen heb ik wel nog niet al te veel massasprinten meegemaakt.
    7.Wat heb je bijgeleerd ?

       Ik weet wat mijn mindere punten zijn, één ervan, de spurt is ondertussen al sterk verbeterd. In die zin kan ik mijn tactiek wat aanpassen om minder aanvallend te rijden en krachten te sparen. Ik moet soms wat meer in mijzelf geloven, als ik het lastig heb; is dat voor de anderen ook zo !!! En dat ik soms minder intensief moet trainen.

       Na de koers zal ik nu ook wat meer oplettend zijn.
    8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2009 ?

       In de winterstop ga ik wandelen, meestal een 5-6 uur en voornamelijk in de Ardennen. Jaarlijks ga ik daarvoor ook een weekje naar Groot-Brittannië, zo ben ik net terug van de Brecon Beacons in Wales. Binnenkort begin ik terug te fietsen en dat zal voornamelijk met de “Polderrenners” zijn of in Appels.

       Doelstelling voor 2009 : mij amuseren !!!
    9.Voor welke ploeg ga je in 2009 rijden ? Waarom ?

       Nog steeds individueel. Kan ik zelf kiezen bij welke categorie ik rij en waar.
    10.Stel jezelf eens een kritische vraag ?
       De vraag die ik soms krijg: Waarom rij je niet bij de Elite z/c ?

       Omdat ik denk dat ik het fysiek niet aan kan een heel jaar op dat niveau mee te rijden door mijn rug.

    Wielfaert Kristof 15

    Wielfaert Kristof 14


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN KAREL ANDRIES !!!

    REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN KAREL ANDRIES !!!


    Andries Karel Mendonk 14-07-2008   Andries Karel 2de_plaats_merelbeke

    NAAM : KAREL ANDRIES

    CLUB 2008 : Individueel en vanaf Augustus DPR cycling team

    CLUB 2009 :  DRP cycling team

    GEBOORTEJAAR : 1953

    CATEGORIE 2008 : WAOD F1

    CATEGORIE 2009 : WAOD F1

    WOONPLAATS : Schoten


    Andries Karel KVB_Evergem 


    1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

       43 wedstrijden, wegens rugklachten was er een onderbreking van 10 weken. (Mei – Juli)

    2.Wat waren de resultaten, winst ?

       13 overwinningen ; 11 x 2de ; 7 x 3de ; 3 x 4de ; 2 x 5de ; 1 x 6de ; 2 x 7de ; 1 x 8ste ; 1 x 10de ; 1 x 11de en 1 x lek gereden (niet geklasseerd).

    3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

       Beste prestatie: winst in het Belgisch Kampioenschap van de politie (+ 50 jaar) waar ik als enige de jongere renners kon volgen.  Alle categorieën reden samen, van 18 tot 60 jaar en er zaten serieuze kleppers bij !!!

       Mooiste zege: overwinning in het  Belgisch Kampioenschap WAOD F1. Winst in een massasprint nadat ik op 4 km voor het einde was ingelopen.

    4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

       Ik hoopte op 5 overwinningen en het werden er 13 niettegenstaande de “10 weken uit competitie” wegens rugklachten.

    5.Waar was je goed, sterk in ?

       Ik won mijn koersen zowel alleen voorop, in kleine groep als in een massasprint.  Ik kan dus van alles een beetje maar er zijn wel wat tegenstanders die in elke discipline sterker zijn dan ik. Wat beter zou kunnen is mijn demarrage. Die is niet 'flitsend' genoeg, niet erg explosief dus.

    6.Wat vindt je zelf van je spurt, is hij verbeterd ?

       Spinten hangt van zovele factoren af (positie kiezen, de juiste versnelling, de wind, de tegenstanders) dat het moeilijk is om te zeggen of er verbetering is of niet.

    7.Wat heb je bijgeleerd ?

       Dat je niet te snel iets mag (weg)geven. Jezelf opofferen voor een ander die het dan niet afmaakt geeft een wrange nasmaak vooral als je op het einde van het seizoen ziet dat je er niets voor in de plaats krijgt.

    8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2009 ?

       Vooral in beweging blijven op de fiets, af en toe naar Blaarmeersen op de velodroom rijden om langzaam op te bouwen zodat het seizoen 2009 kan worden aangevat in een goede conditie. Een kilo of tien gewicht verliezen zou een enorme meerwaarde zijn.

    9.Voor welke ploeg ga je in 2009 rijden ? Waarom ?

       De dag voor het Belgisch kampioenschap was er een familiefeestje (in het Antwerpse viert men moederdag op 15 Augustus) bij mijn schoonbroer.  Die heeft een transportfirma (www.transportDPR.be). Tussen pot en pint beloofde mijn schoonbroer dat hij mijn kledij zou sponsoren als ik Belgisch Kampioen zou worden. De eenmansploeg DPR cycling team was de volgende dag geboren !

    10.Stel jezelf eens een kritische vraag ?

      Wanneer doe je iets aan dat gewicht ?

      Ik woog het ganse seizoen rond de 88 kilogram (voor 1.85 meter) en durfde niet op dieet omdat dit krachten kost (sprintkracht). In 2007 woog ik minder dan 80 kilogram.  Dus vanaf morgen ga ik op mijn eten letten, beloofd !!!

    Andries Karel KVB_Evergem_massasprint


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN KARL VAN OSSELAER !!!

    REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN KARL VAN OSSELAER !!!

     
    Van Osselaer Karl 04


    NAAM :
    KARL VAN OSSELAER

    CLUB 2008 : WAC Hoboken

    CLUB 2009 : WAC Hoboken
    GEBOORTEJAAR : 1989
    CATEGORIE 2008 : Beloften
    CATEGORIE 2009 : Beloften
    WOONPLAATS : Zwijndrecht

    1.Hoeveel wedstrijden reed je ?
      
    Ik heb 20 wedstrijden gereden tijdens het seizoen 2008.
    2.Wat waren de resultaten, winst ?

       Mijn beste prestatie was de 25ste plaats in Stekene.
    3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?
      
    Mijn eerste koers van het seizoen dat ik uitgereden heb. Dat gebeurde in Merelbeke.          

       Het was een moeilijk parcours en het was heel slecht weer.

    4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?
      
    Nee, ik verwachtte dat ik minder problemen ging hebben om mijn koersen uit te rijden als eerstejaars Belofte.
    5.Waar was je goed, sterk in ?
      
    Spurten kan ik wel goed.

    6.Wat vindt je zelf van je spurt, is hij verbetert ?
      
    Tegenover vorig jaar is mijn spurt verbeterd. Ik heb meer kracht in mijn benen gekregen. (vorig jaar was mijn eerste jaar dat ik koerste !!!)
    7.Wat heb je bijgeleerd ?
      
    Ik heb tijdens dit seizoen veel bijgeleerd. Ik ben slimmer beginnen koersen, meer leren drinken tijdens de wedstrijden (een groot probleem bij mij),...
    8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2009 ?
      
    Ik ga in de winter lopen, zwemmen, fitnessen en wat fietsen.

       Mijn doelstelling voor volgend jaar is dat ik al mijn koersen kan uitrijden en dat ik misschien eens een top 20 kan behalen.
    9.Voor welke ploeg ga je in 2009 rijden ? Waarom ?
      
    Ik ga nog een jaar bij WAC Hoboken blijven. Ik heb wel getwijfeld, omdat er veel veranderingen in de club zijn geweest.
    10.Stel jezelf eens een kritische vraag ?

       Zal ik volgend seizoen Guy Smet kunnen kloppen? 

       Natuurlijk, met gemak (tis mar een graptje ih) 


    26-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WINTERGROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 26/11/2008 !!!

    Onder leiding van Kenny Janssens en Dr.Frank De Winter vertrokken Woensdagnamiddag om 14h00 thv Buyl Sport aan 't Schuurke te Beveren 16 POLDERRENNERS voor de wintertrainingsrit.

    Iedereen deed zijn duitje in het zakje wat het kopwerk betreft.
    Er werd onder een rustig tempo getraind van 30,8 Km/h en de afstand bedroeg
     75 Km. (Voor de liefhebbers was er nog een extra lus over Haasdonk en Den Es)
    Reden mee : 
    Walter Rotthier , Glenn De Rudder , Dr.Frank De Winter , Eugéne Bosman , Jos Vermeulen , Werner Van Der Weken , Filip Weemaes , Franky De Witte , Chris Van de Vijver , Jan Vlegels , Adrien Maes , Hans Vergauwen , Gino Smet , William Despeels , Guy Smet en Kenny Janssens.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN DAVY STAES !!!

    REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN DAVY STAES !!!

     

    Staes Davy 12

    NAAM :
    DAVY STAES

    CLUB 2008 : SCOTT USA Cyclingteam

    CLUB 2009 : SCOTT USA Cyclingteam
    GEBOORTEJAAR : 16/03/89
    CATEGORIE 2008 : 1ste jaars Belofte
    CATEGORIE 2009 : 2de jaars Belofte
    WOONPLAATS : Sint-Niklaas

    Staes Davy 11


    1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

       37 wedstrijden.

    2.Wat waren de resultaten, winst ?

       3 x top twintig.

    3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

       Mee met de kopgroep in Merelbeke en 11de plaats.

       Mee met kopgroep in Pollare en 14de plaats in toch wel geen gemakkelijke wedstrijd.

    4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

       Totaal niet, ik wist dat het een aanpassingsjaar moest worden maar door vele tegenslagen al van in de wintervoorbereiding werd het een complete tegenvaller.  

       Mentaal was het daardoor een heel vermoeiend jaar en was het moeilijk om me nog op te laden voor de wedstrijden en trainingen.

    5.Waar was je goed, sterk in ?

       Dit jaar niet direct een idee, door de tegenslagen heb ik nooit in de wedstrijden een goed gevoel gehad.

    6.Wat vindt je zelf van je spurt, is hij verbetert ?

       Zwak, al zit dit ook wel in het kopke.

       Moest ik me al goed kunnen plaatsen dan zou dit al veel doen.

    7.Wat heb je bijgeleerd ?

       Dat je uit tegenslagen toch veel kan leren. (achteraf bekeken dan)

       Dat er na tegenslagen ook wel goede momenten komen.

       Dat de winter het belangrijkste is voor het hele seizoen.

    8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2009 ?

       Deze winter ga ik wat van alles doen, lopen, fitness, mtb, wegfiets... (kortom veel afwisseling)

       Volgend seizoen zou ik er willen staan in de grote wedstrijden waar te klimmen valt en me in de kijker rijden !!!

    9.Voor welke ploeg ga je in 2009 rijden ? Waarom ?

       Ik blijf bij dezelfde ploeg, SCOTT USA Cyclingteam, voor de goede begeleiding.

    10.Stel jezelf eens een kritische vraag ?

       Zijn er mensen die je in het bijzonder wil bedanken?

       Ik wil mijn nieuwe trainer bedanken, Rudi Stroobants want mede dankzij hem zie ik het terug zitten en beleef ik terug plezier aan het trainen.... !!!!!!

       Zeker niet te vergeten Robby Meul en zijn vriendin, voor de begeleiding en ze hebben me echt al goed geholpen en staan telkens voor me klaar.... !!!!

       Door deze drie mensen zie ik het terug volledig zitten voor het nieuwe seizoen !!!!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN JOHN HEYNDRICKX !!!

    REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN JOHN HEYNDRICKX !!!

     
    Heyndrickx John OOSTEEKLO15-6


    NAAM :
    JOHN HEYNDRICKX

    CLUB 2008 : Geen

    CLUB 2009 : Geen
    GEBOORTEJAAR : 01/06/1947
    CATEGORIE 2008 : WAOD F2
    CATEGORIE 2009 : WAOD F2
    WOONPLAATS : Nieuwkerken

    Heyndrickx John 02

    1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

       60 koersen

    2.Wat waren de resultaten, winst ?

       6 overwinningen ; 14 x 2de ; 9 x 3de ; 6 x 4de ; 8 x 5de en 3 x buiten de top 10.

    3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

       In Nederland te Schoondijke waar ik een ganse wedstrijd voorop heb gereden en deze wedstrijd won. 

       Ook het Kampioenschap van Belgie in Wilrijk waar ik 2de werd. 

    4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

       Ongeveer wel alhoewel ik had gehoopt het Kampioenschap te kunnen winnen, de laatste vier jaar ben ik 3 x 2de geworden.

    5.Waar was je goed, sterk in ?

       Mijn regelmaat en ook het feit dat ik meestal mee ben in de goede ontsnapping.

    6.Wat vindt je zelf van je spurt, is hij verbetert ?

       Alhoewel ik geen zuivere spurter ben trek ik toch goed mijn streng. Mijn echtgenote heeft niet graag dat ik meedoe in groepsspurten, vandaar de drie uitslagen buiten de eerste tien. 

    7.Wat heb je bijgeleerd ?

       Dat er renners zijn die denken dat ze Profs zijn ondanks het feit dat we toch al op oudere leeftijd zijn gekomen.

    8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2009 ?

       De eerste vier weken doe ik geen sport maar allerlei werkzaamheden thuis, vrouwke content stellen. Daarna tot Nieuwjaar met de mountainbike rustig trainen en af en toe eens zwemmen. Vanaf Januari op de koersfiets en stevig opbouwen. Ik ben redelijk goed in het voorjaar wanneer het slecht weer is. Bij zeer warm weer verlies ik toch een deel van mijn mogelijkheden.

       Doelstelling is te kunnen blijven sporten op een gezonde manier, mijne rug speelt al eens op.

    9.Voor welke ploeg ga je in 2009 rijden ? Waarom ?

       Heb geen ploeg, zou wel in een ploeg willen geraken, maar ...
    10.Stel jezelf eens een kritische vraag ?

       Is koersen op mijn leeftijd nog nodig ?

       Maar ik weet wanneer ik geen vergunning aanschaf, ik misschien niet meer fiets !!!

    Heyndrickx John 01


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN BJORN D'HAESE !!!

    REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN BJORN D’HAESE !!!

                                                     

    NAAM : BJORN D'HAESE
    CLUB 2008 : Hudiko Wielerteam Waasland

    CLUB 2009 : Rudyco Cycling Team
    GEBOORTEJAAR : 30/08/1993
    CATEGORIE 2008 : 1ste jaar Nieuweling
    CATEGORIE 2009 : 2de jaar Nieuweling
    WOONPLAATS : Veldekensstraat 210 ; 9240 Zele

    1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

       25 wedstrijden.
    2.Wat waren de resultaten, winst ?

       Een 15de en een 27ste plaats waren mijn beste resultaten.
    3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

       In een tijdrit de 15de plaats behaald.
    4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

       De verwachtingen die ik mezelf afgelopen seizoen had opgelegd was om telkens te proberen mijn koers uit te rijden.
    5.Waar was je goed, sterk in ?

       De sprint.
    6.Wat vindt je zelf van je spurt, is hij verbetert ?

       Ik denk dat ik daar goed in ben.
    7.Wat heb je bijgeleerd ?

       In het wiel zitten.
    8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2009 ?

       Onder een schema trainen, meer koersen uitrijden. 
    9.Voor welke ploeg ga je in 2009 rijden ? Waarom ?

       Rudyco Cycling Team, omdat ze goede schema's hebben.
    10.Stel jezelf eens een kritische vraag ?

       Heb ik talent genoeg om in de prijzen te rijden ?


    25-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STEM VOOR WIELRENNER VAN HET JAAR !!!

    STEM VOOR  WIELRENNER VAN HET JAAR !!!
     
    http://www.wielernieuws.be/rennervanhetjaar2008.html
     
    Renners die verkozen kunnen worden uit eigen streek :

     

    Profs : Greg Van Avermaet

     

    Beloften : o.a. Thomas De Gendt en Björn Coomans

     

    Juniores : o.a. Nicolas Vereecken en Niels Vandyck

     

    Dames Elite : Karen Steurs


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STIJN STEELS EN TOSH VAN DER SANDE WINNEN TOEKOMSTZESDAAGSE VAN GENT !!!

    Stijn Steels-Tosh Van der Sande winnen Toekomstzesdaagse !!!

     
    Steels Stijn 06

    Met een zege in de afsluitende ploegkoers hebben Tosh Van der Sande en Stijn Steels hun eindzege in de Gentse Toekomstzesdaagse nog wat extra glans gegeven. De Amerikanen East-Carroll werden tweede, Van Immerseel en Vlasselaer pikten de derde podiumplaats in. Met twee ronden voorsprong konden Van der Sande en Steels zich beperken tot controleren, maar ze wilden duidelijk in schoonheid eindigen. Ze kregen de laatste dagzege nochtans niet op een presenteerblaadje aangeboden. East en Carroll legden hen het vuur aan de schenen. Toen de Belgische leiders een derde keer waren rondgereden, leek de strijd beslecht, maar in de slotfase kwamen de Amerikanen alsnog terug in dezelfde ronde. Ze konden echter niet meer recupereren voor de slotsprint. Daarin werd Van der Sande tweede, net genoeg om ook een vijfde dagzege te boeken.
    'Dit was zeker de moeilijkste dagzege', verklaarde Tosh Van der Sande, nog altijd de regerende wereldkampioen puntenkoers bij de juniores.
    'Ik wist dat ik nog vol die slotsprint moest aangaan. Het is gelukt, wat meteen een mooie afsluiter oplevert na een mooie slotkoers. Al van bij mijn debuut in de UIV-cup hoopte ik dat dit ooit zou gebeuren. En nu? Vanavond feesten in Café De Karper bij Keisse. Ik vermoed dat die daar ook wel wat te vieren zal hebben.'
    'Deze zege betekent voor mij een mooie revanche'
    , zei Stijn Steels.
    'Na het mislukte EK in Alkmaar zag ik het even niet meer zitten, maar uiteindelijk heb ik de draad toch weer opgenomen. Het vooruitzicht van Gent heeft me gemotiveerd. De sfeer hier kent zijn gelijke niet. Voor mij zit het pisteseizoen er in principe op. Vanaf nu krijgen de studieboeken voorrang. Ik studeer immers revalidatiewetenschappen, hier in Gent.'

    Eindstand
    1. Steels-Van der Sande 111 punten

    op 2 ronden:
    2. East-Carroll (USA) 75
    op 3 ronden:
    3. Van Immerseel-Vlasselaer 32
    op 8 ronden:
    4. Dostal-Bares (Tsj) 88
    5. Sprengers-Verhamme 36
    6. Fenn-Rowe (GBr) 36
    op 9 ronden:
    7. Schweizer-Riedle (Dui) 21
    op 11 ronden:
    8. Kos-Asselman (Ned) 13
    9. Simes-Williams (USA-GBr) 10
    10. Corthesy-Kaeslin (Zwi) 4
    op 24 ronden:
    11. Costermans-Broeders 5

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN TOM VERHULST !!!

    REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN TOM VERHULST !!!

     
    Verhulst Tom 02


    NAAM : TOM VERHULST 

    CLUB 2008 : WSC Hoop Op Zegen Beveren

    CLUB 2009 : WSC Hoop Op Zegen Beveren
    GEBOORTEJAAR : 1990
    CATEGORIE 2008 : Juniores
    CATEGORIE 2009 : Beloften
    WOONPLAATS : Beveren-Waas

    Verhulst Tom 01

    1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

       42 wedstrijden.

    2.Wat waren de resultaten, winst ?

       1 x 11de ; 2 x 13de ; 1 x 16de ; 1 x 19de en nog 5 x 21ste.

    3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

       De 11de plaats in Kalken vond ik het mooiste, waar ik van in het peloton met Michiel Dieleman naar de kopgroep ben gereden.
    4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

       Ja eigenlijk wel, enkel had ik wat meer Interclubs willen rijden.

       Ik heb de Omloop het Volk gereden maar daar viel ik na 8 Km en daarna heb ik geen kans meer gekregen van de ploeg.
    5.Waar was je goed, sterk in ?

       Eigenlijk steekt er niet echt 1 onderdeel bovenuit, alles gaat vrij degelijk.
    6.Wat vindt je zelf van je spurt, is hij verbetert ?

       Mijn sprint is misschien niet echt verbetert, maar dit jaar was het eerste jaar waar ik overal heb meegesprint en daardoor lijkt het dat hij verbetert is.    
    7.Wat heb je bijgeleerd ?

       Meer eten en drinken tijdens de wedstrijd.
    8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2009 ?

       Ik weet niet echt wat ik moet verwachten van het eerste jaar bij de Beloften, het zal vooral aanklampen worden denk ik.
    9.Voor welke ploeg ga je in 2009 rijden ? Waarom ?

       Ik blijf bij Hoop Op Zegen Beveren, omdat je daar kunt koersen zonder stress en het is een toffe vriendengroep. 
    10.Stel jezelf eens een kritische vraag ?

        Geen idee !!!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN ROBBY VAN RAEMDONCK !!!

    REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN ROBBY VAN RAEMDONCK !!!

     
    Van Raemdonck Robby 02 Van Raemdonck Robby nieuwkerken

    NAAM :
    ROBBY VAN RAEMDONCK

    CLUB 2008 : Nieuwkerks Cycling Team
    CLUB 2009 : Nieuwkerks Cycling Team
    GEBOORTEJAAR : 1976
    CATEGORIE 2008 : A-B
    CATEGORIE 2009 : A-B
    WOONPLAATS : Kallo

    Robby Van Raemdonck 3

    1.Hoeveel wedstrijden reed je ?
       Maar 18 wedstrijden.
    2.Wat waren de resultaten, winst ?
       2 overwinningen.
       2 x 2de ; 1 x 3de ; 1 x 6de ; 1 x 8ste ; 2 x 10de en 2 x 14de.
    3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?
       Zeker en vast mijn overwinning in Hoofdplaat, “solo binnenkomen is altijd leuk”.
    4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?
       Na een moeilijke start (vallen en operatie) ben ik eigenlijk  nog tevreden !
       Maar had het anders gewild.
    5.Waar was je goed, sterk in ?
       Mijn sterkste punt is toch wel dat ik vrij hard solo kan rijden. (Als ik goed ben natuurlijk !!!)
    6.Wat vindt je zelf van je spurt, is hij verbetert ?
       Ben nog steeds niet traag, maar verbeteren doet hij zeker niet meer.
    7.Wat heb je bijgeleerd ?
       Dat het moeilijk rijden is tegen gasten die ne goeie winter achter de rug hadden.
    8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2009 ?
       Blijven fietsen en me wat bezig houden met andere sporten !
       Doelstelling 2009 : veel winnen !!!
    9.Voor welke ploeg ga je in 2009 rijden ? Waarom ?
       Nieuwkerks Cycling Team, echt een groep vrienden en met Hans Vergauwen heb ik er een goede ploegmaat bij voor in de A-B catogorie.
    10.Stel jezelf eens een kritische vraag ?
      Waarom train je toch zo weinig ! en waarom blijf ik toch zo graag koersen ???


    Robby Van Raemdonck 2   Robby Van Raemdonck


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN JONAS DE NAEYER !!!

    REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN JONAS DE NAEYER !!!

     

    NAAM : JONAS DE NAEYER
    CLUB 2008 : Rudyco Cycling Team
    CLUB 2009 : Rudyco Cycling Team
    GEBOORTEJAAR : 23/09/1995
    CATEGORIE 2008 : Aspirant 13 jaar
    CATEGORIE 2009 : Aspirant 14 jaar
    WOONPLAATS : Smisstraat 60 ; 9100 Sint - Niklaas
     
    1.Hoeveel wedstrijden reed je ?
       E
    en stuk of 16 denk ik.
    2.Wat waren de resultaten, winst ?
      
    Zowat altijd in het midden, halfweg de deelnemers.

    3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?
      
    Weet ik niet echt, het was zowat altijd dezelfde prestatie.

    4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?
      
    Zeker, voor mijn eerste wedstrijdjaar vind ik dat ik het goed gedaan heb.

       Ik had het veel slechter verwacht.
    5.Waar was je goed, sterk in ?
      
    In het demarreren en het achtervolgen.
    6.Wat vindt je zelf van je spurt, is hij verbetert ?
      
    Hij is veel verbeterd naar het einde van het seizoen, maar er moet best nog wat aan gewerkt worden.
    7.Wat heb je bijgeleerd ?
     
    Te veel om dat allemaal op te sommen .

    8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2009 ?
      
    Mijn conditie goed op pijl houden, wat mountenbiken en ...  .

       Voor 2009 ga ik extra mijn best doen om eens 1 wedstrijd te winnen.
    9.Voor welke ploeg ga je in 2009 rijden ? Waarom ?
      
    Ik blijf bij dezelfde ploeg omdat het een fantastisch goede ploeg is, er is een goede sfeer en er is uitstekende begeleiding .
    10.Stel jezelf eens een kritische vraag ?

       Zal ik volgend jaar er in slagen om een wedstrijd te winnen ? 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRIJDAG 12 EN ZATERDAG 13 DECEMBER - EETFESTIJN - RUDYCO CYCLING TEAM !!!

    Rudyco Cycling Team organiseert…


                                  Rudyco Team 2008 

    4de EETFESTIJN

     

    Vrijdag 12 december 19u

    & Zaterdag 13 december 19u

     

    Parochiezaal te Doorslaar-Lokeren

    (achter de kerk)

     

     

    Menu:

     

    Keuze uit…

    warme beenhesp – schartong filets –

    kalkoen met peper- of champignonsaus – vegetarische groentenburger

    (Kindermenu: kipfilet)

     

    Dessert

     

    Prijs menu: 16€ (kindermenu 10€)

     

     

     

    Inschrijven tot 5 DECEMBER 2008 bij renners/bestuur Rudyco CT

     

     

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

    Strook voor koper (mee te brengen naar eetfestijn als bewijs van inschrijving en betaling)

     

    Ik kom op vrijdag 12 december  -  zaterdag 13 december  (schrappen wat niet past)

    Naam:

    …………………………………………………

    Handtekening verkoper (bewijs van betaling voor koper)

    Aantal personen:

    …..

    x 10€ kip (kindermenu)

    = ….. €

    …..

    x 16€ beenhesp

    = ….. €

    …..

    x 16€ schartong filets

    = ….. €

    ……………………

    …..

    x 16€ kalkoen peper/champ. saus

    = ….. €

     

    …..

    x 16€ vegetarische groentenburger

    = ….. €

     

    TOTAAL:

    …..

     

    = ….. €

    Naam verkoper:

    Betaling: contant aan verkoper bij inschrijving

    ……………………


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

    Strook voor verkoper (af te geven aan club als bewijs van inschrijving)

     

    Ik kom op vrijdag 12 december  -  zaterdag 13 december  (schrappen wat niet past)

    Naam:

    …………………………………………………

    Handtekening club (bewijs van betaling voor verkoper)

    Aantal personen:

    …..

    x 10€ kip (kindermenu)

    = ….. €

    …..

    x 16€ beenhesp

    = ….. €

    …..

    x 16€ schartong filets

    = ….. €

    ……………………

    …..

    x 16€ kalkoen peper/champ. saus

    = ….. €

     

    …..

    x 16€ vegetarische groentenburger

    = ….. €

     

    TOTAAL:

    …..

     

    = ….. €

    Naam verkoper:

    Betaling: via overschrijving op rekening club (143-0612550-96)

    ……………………


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZONDAG 30/11 - EETFESTIJN KRISTOF & MICHAEL GOOLAERTS !!!

    Goolaerts Kristof & Michael


    Met dank aan “Ilse Dockx”


    24-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN KOEN VAN DE VELDE !!!

    REPORTAGE  : DE 10 VRAGEN AAN KOEN VAN DE VELDE !!!

     

    Van de Velde Koen 21

    NAAM :
    KOEN VAN DE VELDE

    CLUB 2008 : Wimi Games-Sint-Martinus-Kerksken

    CLUB 2009 : Wimi Games-Sint-Martinus-Kerksken
    GEBOORTEJAAR : 1977
    CATEGORIE 2008 : Elite zonder contract
    CATEGORIE 2009 : Elite zonder contract
    WOONPLAATS : Stekene.

    Van De Velde Koen 09

    1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

       58 wedstrijden
    2.Wat waren de resultaten, winst ?

      4 overwinningen, 39 x top tien plaats en 10 x top 20 plaats.

    3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

      Overwinning in Belsele, ’t was de eerste na een solo van 15 km in de gietende regen. Wetende dat ik meer een ‘goed weer’ coureur ben en nooit aan dergelijke solo acties begin wegens “te lichte motor”.

      Mijn mooiste zege was de laatste van de 4 in Stekene, totaal niet verwacht, het leek een massasprint te gaan worden maar op mijn kousen voeten kon ik in de laatste 3 km nog weglippen uit het voltallige peloton en het afmaken.

    4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

      Jawel, 4 overwinningen en een hoop top 10 plaatsen is altijd wel goed bij de ‘liefhebbers’, als je de uitslagen naast mijn verreden trainingskilometers legt mag ik zeker niet klagen.

    5.Waar was je goed, sterk in ?

       ... Zoals meestal met de juiste vlucht mee zijn vermoedt ik, “mijn motto is ‘rijden’, niet omkijken maar rijden, niet slijpen maar rijden, heel simpel” !!!

    6.Wat vindt je zelf van je spurt, is hij verbetert ?

      Ben snel maar niet super snel, zal liever een sprint aantrekken voor een ploegmaat / collega dan dat ik me er zelf ga tussen gooien.

      Met een klein groepje naar de finish gaan zie ik liever, daar ben ik rap zeker na een zwaardere wedstrijd.

    7.Wat heb je bijgeleerd ?

      Het zelfde doen zoals ik altijd doe, gene paniek, rustig trainen en wachten op mijn favoriete periode : midden Mei begin Juni begint mijn seizoen.

    8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2009 ?

      Beetje in het veld rijden met de crossfiets, bij mooi weer rustig op de weg kilometertjes maken. Niets moet alles mag.

      Doelstelling: ’t zelfde als wat ik vorig jaar wenste, een 40 top 10 plaatsen en eventueel enkele overwinningen.

    9.Voor welke ploeg ga je in 2009 rijden ? Waarom?

      Blijf bij dezelfde ploeg als dit jaar.

      Kon mee overstappen met enkele collega’s naar Jan Snel maar verkies om minstens nog een jaartje te blijven waar ik zit.

      Ben vrij in mijn doen en laten dat is altijd een positief gegeven, zit er zeker niet slecht. Al kan er in de toekomst nog veel veranderen.

    10.Stel jezelf eens een kritische vraag ?

      Hoelang ga ik nog blijven rijden?

      Ben nu 31 jaar, eind volgend jaar ga ik trouwen. Mijn dochtertje wordt er 5, daar gaat ook de nodige aandacht naartoe, ik denk dat ik tot mijn 35 jaar ga rijden.

      Denk ik hé, kan sneller stoppen of kan nog een jaar langer rijden dan gepland hangt van ’t gevoel af.

    Van de Velde Koen 1° Clinge NL

    Van de Velde Koen 1° zuiddorpe NL   Van de Velde Koen Met de Bloemen

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN TOM VAN DAM !!!

    REPORTAGE : DE 10 VRAGEN AAN TOM VAN DAM !!!

     

    Van Dam Tom 12  Van Dam Tom 13

    NAAM : TOM VAN DAM

    CLUB 2008 : WAC Team

    CLUB 2009 : WAC Team
    GEBOORTEJAAR : 1994
    CATEGORIE 2008 : Aspiranten 14 jaar
    CATEGORIE 2009 : Nieuwelingen 1ste jaars
    WOONPLAATS : Spoorweglaan 146 te Melsele

    Van Dam Tom 14 Van Dam Tom 15

    1.Hoeveel wedstrijden reed je ?

      25 wedstrijden op de weg.

    2.Wat waren de resultaten, winst ?

      2 x 4de ; 1 x 5de ; 2 x 6de ; 3 x 7de ; 1 x 8ste ; 1 x 9de ; 3 x 10de ; 1 x 11de ; 1 x 12de ; 3 x 13de ; 2 x 15de ; 1 x 16de ; 1 x 17de ; 1 x 19de ; 1 x 22ste en 1 wedstrijd niet uitgereden.

    3.Wat vond je de beste prestatie ? Mooiste zege ?

      Mijn vierde plaats in Rijkevorsel .

      Dat ik Club Kampioen ben van 24 WAC-ers.

    4.Bracht het seizoen wat je er van verwachtte ?

      Meer dan verwacht .

    5.Waar was je goed, sterk in ?

      Mijn krachten goed verdelen tijdens de wedstrijd en goed eindigen.

    6.Wat vindt je zelf van je spurt, is hij verbetert ?

      Ik mis nog de kracht, we hebben veel getraind op souplesse en uithouding bij de Aspiranten,dat zal nu aangepast worden.

    7.Wat heb je bijgeleerd ?

      Dat ik nog goed kan eindigen in de sprint .

      En dat ik mee voorin moet koersen.

    8.Wat doe je deze winter en wat is je doelstelling voor 2009 ?

      Allerlei activiteiten met de club, lopen, skeeleren op de piste, toertochten met de mountainbike, schaatsen, enz…

      In geen valpartijen betrokken geraken, mijn sport met veel plezier kunnen uitoefenen en mijn wedstrijd kunnen uitrijden.

    9.Voor welke ploeg ga je in 2009 rijden ? Waarom ?

      WAC Team, de sfeer is zeer goed en mijn vijfde jaar in deze club .

    10.Stel jezelf eens een kritische vraag ?

      Hoelang zal ik wielrenner zijn ?

    Van Dam Tom 16

    Van Dam Tom 09



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs