.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    18-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD EZC & BELOFTEN TE ZWIJNDRECHT VAN 17/06/2009 !!!

    EZC en U23 te Zwijndrecht - Woensdag 17 juni.

     

    JEROEN DAS SPURT SNELLER DAN GUY VAN BROEKHOVEN !!!

     

    PRJUN 17 ZW het podium
    Het volledige podium : Guy Van Broekhoven, Jeroen Das en Tom Goovaerrts.
    Vooraan burgemeester Minneb en de schepenen Vermeulen en Van de Vijver.

    PRJUN 17 ZW trofeevoorwinnaar
                  Burgemeester Minnebo overhandigt de trofee van de gemeente aan Jeroen Das.

    De bestuursploeg van de Machuitvrienden liep er in zekere zin wel wat gespannen bij na de middag, want ze waren, gezien de concurrentie met Kruibeke, er niet gerust in of ze wel voldoende deelnemers zouden krijgen. Maar eens de inschrijving op gang kwam en de rug -en kadernummers vlot aan de man werden gebracht, werd de lach breder en breder. Uiteindelijk stonden er 44 renners aan de start. Er waren 12 beloften bij en ook 4 masters en met Kris Herremans ook een amateur.


    PRJUN 17 ZW inschr
                          De inschrijving in de Machuit voor de 3de Grote Prijs Machuitvrienden.

    Aan het vertrek ter hoogte van Taverne Brasseur, op de hoek van de Melselestraat – Sint-Annaboomstraat, was heel wat volk toegestroomd. Voor het eerst werd een grote privé-parking gebruikt om de renners te verzamelen. Een uitstekend idee van de politie want nu bleef de rijbaan voor het verkeer open. Het gebeurt dat de renners al een minuut of tien vóór het startsein zich komen opstellen en de doorgang heel moeilijk maken of zelfs onmogelijk maken. In Zwijndrecht dus niet.

    Maar door dit initiatief kon het publiek ook beter kennis maken met de deelnemers en bovendien aan de prijs van 1 euro een pintje drinken en voor nog 1 euro de deelnemerslijst kopen. Met de belangrijkste renners werd een kort interview gedaan en daardoor hoorden we aan de Brasseur zeggen “Ha is da die Nicolas Vereecken …., de Oost-Vlaamse kampioen Matthias Ongena…, de wereldkampioen omnium Tosh Van der Sande …, de winnaar van vorig jaar Guy Van Broekhoven?”


    PRJUN 17 ZW feestaanvertrek

    Aan het vertrek werd er reeds gefeest bij een nieuw initiatief rond de voorstelling van de renners.
    Vlnr Schepen André Van de Vijver,
    Burgemeester Willy Minnebo, Machuitvriend Swa Heyndrikx en
    schepen Kris Herremans


    Dat alles gebeurde in aanwezigheid van burgemeester Willy Minnebo en sportschepen Kris Herremans en de collega’s André Van de Vijver en Chris Vermeulen. Kortom, de vertrekceremonie was op zich reeds een groots gebeuren. Voor herhaling vatbaar.

    Het was de schepen van sport Kris Herremans die met de vlag in de kleuren van deelgemeente Burcht, de start gaf. Op weg gezet voor 13 ronden van 8,5 Km. De renners konden deelnemen aan vijf klassementspurten waarvoor na afloop 300 euro moest verdeeld worden. Het was een schenking van Primator (Fietsen Peter Lemaire).


    PRJUN 17 ZW klaar aanstart
    De renners zijn klaar voor de start die wordt gegeven door de schepen van sport Kris Herremans (links).

    In de eerste ronde reden Tom De Feyter en Kris Herremans een honderdtal meter voor de groep uit. Ze kregen ook nog het gezelschap van Stijn Van Looveren. Het Antwerpse trio hield het niet lang vol en alles kwam weer samen. Het was de jonge Stabroekenaar Tom Goovaerts die zich dan op het voorplan reed. Goed gezien natuurlijk want zo kon hij de punten pakken voor de klassementsprijs. Ook Gunther Cuylits was enorm bedrijvig in de voorste gelederen maar een heuse ontsnapping, neen die kwam er niet in de eerste 60 Km.

     

    In de 8ste ronde lokte Cuylits toch een renner of tien mee in een vlucht waarbij ook Nicolas Vereecken, Mattias Ongena, Franky Weemaes en Peter Neels als mannen uit de streek.

    Toen een achttal renners ook nog aansloten vonden Tom Goovaerts, Guy Van Broekhoven en Jeroen Das dat de tijd gekomen was om orde op zaken te stellen en een aanval uit te voeren. Met succes want ze namen afstand. Voor Tosh Van der Sande was de koers van Zwijndrecht al een tijdje gedaan na een lekke band. En Jeroen Goudket van Linkeroever, die op een reservefiets moest koersen, ging het ook niet meer verder want rugpijn belette hem alles er uit te halen. Het wordt tijd dat er voor Jeroen echt betere tijden aanbreken.

     

    PRJUN 17 ZW drie leiders
                     De drie leiders: Jeroen Das, Guy Van Broekhoven en Tom Goovaerts.

    De drie waren op de juiste weg aan het fietsen en het werd gauw duidelijk dat ze de kandidaten waren om hun naam op de erelijst te plaatsen van de Machuitvrienden. Tom Goovaerts, die begin juli maar 21 wordt, won de klassementspurten en de 100 euro op een overweldigende manier want hij veroverde 27 van de 32 te verdienen punten. De 80 euro was voor Jeroen Das met 14p, de 70 euro voor Gunther Cuylits 13p en de 50 euro tenslotte kwam naar Guy Van Broekhoven met 12p.

     

    En nu de aankomst nog. Er werd fel gespurt tussen Das-Van Broekhoven, de twee dertigers. Goovaerts was uitgeteld. Het was Jeroen Das die sterkst uithaalde en zo de winnaar van vorig jaar Guy Van Broekhoven achter zich hield. Het was zijn vierde zege van het seizoen. Tom Goovaerts werd op 5 sec 3de.


    PRJUN 17 ZW zegegebaar das
                                  De aankomst van Jeroen Das voor Guy Van Broekhoven.

    Dan beleefde het talrijke publiek ook nog een stunt. Bij het ingaan van de laatste ronde gingen Nicolas Vereecken, Matthias Ongena en nog een paar moedige gasten nog in de achtervolging om 40 sec goed te maken. Op 8 Km van het einde is dat normaal een heel moeilijke opdracht. En toch, Nicolas Vereecken, deed alleen verder, haalde alles uit zijn jonge benen en toen de spurt op gang kwam verscheen hij al onmiddellijk in beeld en Tom Goovaerts moest zich nog haasten of de Kieldrechtenaar had hem nog te stekken. Nicolas bewees dat de gevolgen van een val, wel definitief van de baan zijn.

    De 5de plaats werd door de continentale belofte Jan Van Dael van het Hamse Sunweb-Projob meegenomen naar Mol. De eerste aanvaller van de wedstrijd, Tom De Feyter uit Herentals, werd 6de.

     

    JEROEN DAS.

    Jeroen Das kwam schitterend uit de wedstrijd. Zoals het meermaals gebeurt, dat de winnaar zegt dat hij zich niet echt goed voelde, ging de sympathieke Jeroen ook die weg op. Maar toen hij mee was vooraan met Guy Van Broekhoven en Goovaerts ging het wel goed.

    -“We draaiden goed rond en het gat was direct gemaakt en het was dan gewoon volhouden tot aan de meet.”

    Jeroen had zelf het initiatief genomen voor de vlucht met drie.

    -“We waren met elf weg en toen ik nog een groepje zag naderen ben ik gesprongen. Guy deed mee en daarna ook Tom.”

    Het is wel een verrassend seizoen voor de Kalmthoutenaar.

    -“Dat had ik zeker niet verwacht. Ik won er gewoonlijk twee per jaar maar ik wou er wel eentje meer bij doen elk seizoen. Nu heb ik er al twee meer. Dus…”, zo sprak hij met een deugddoend lachje.

    Grote koersen zijn aan hem niet besteed.

    -“Ik rijd die liever niet. Gisteren reed ik in Belsele het Kampioenschap van het Waasland en dat ligt me toch zo niet. Het moeten koersen zijn zoals deze hier in Zwijndrecht.”

    Zaterdag staat hij aan de start in Koningshooikt.

     

    GUY VAN BROEKHOVEN.

    Guy Van Broekhoven had wel de stille hoop zijn zege van 2008 te hernieuwen.

    -“Maar als je met drie weg zijt, is het niet gemakkelijk om alleen binnen te komen”, zo stelde hij na afloop. “We hebben er gewoon voor gesprint maar ik geraakte gewoon niet over Jeroen. Hij was nochtans op kop begonnen en ik kon mooi uit het wiel komen maar ik kwam gewoon in het wiel maar verder niet.”

    Guy heeft momenteel nog maar 1 overwinning en dat is voor zijn persoon wel wat te weinig maar het seizoen is nog lang.

    -“Vanaf nu ga ik vol koersen en er mogen er nog een paar bij komen”, zo besloot hij.

     

    FRANKY WEEMAES.

    Franky Weemaes (44) liet zich ook in Zwijndrecht weer opmerken. Een knap sportman blijft hij en eigenlijk illustreert hij dat, mits aanpassing van de levenswijze, training en inzet heel wat vreugde te beleven is aan het wielrennen.

    -“Ik doe dit louter voor het plezier”, aldus de Melselenaar. ”Mijn conditie is goed omdat ik veel fiets. Vorige zaterdag reed ik met Dirk Trogh (Melsele) nog een cyclosportieventocht  en met hem er bij is het alles geven en dat in een tocht van 190 Km. Het gaat me allemaal goed af en wat belangrijk is: niets moet en alles mag.”

     

    NICOLAS VEREECKEN

    Nicolas Vereecken zorgde voor een extra kijkstuk in de laatste ronde. Hij zag de drie leiders op de Krijgsbaan in de verte voor zich uit rijden.

    -“Ik heb dan nog eens alles of niets geprobeerd. Op het einde trachtte ik aan te sluiten maar dat ging net niet”, zo vertelde Nicolas.

    Moest hij eventueel wat vroeger beginnen achtervolgen zijn, kon hij misschien toch aangesloten zijn?

    -“Dat weet ik zo niet want als ze mij zien komen dan zullen ze ook wel versnellen”.

    Nicolas werd 4de maar ook hij sprak die gevleugelde woorden “Ik voelde mij niet zo goed vandaag. Maar het kan niet iedere week prijs zijn!”

     

    PRJUN 17 ZW prominentenvoorhulde
    De prominenten met burgemeester en schepenen en de bloemenmeisjes klaar voor de protocollaire
    hulde van de eerste drie.

     

    PRJUN 17 Peter neels
    Aan de start ook Peter Neels, de Zwijndrechtse politieman. Achter hem Jochem Smet van Hoop op Zegen.

     

    PRJUN 17 ZW teampremies
    Het team van de Machuitvrienden dat vijf keer vier renners moest opnemen in de klassementspurten.

      

     

    Tekst en foto’s : flvdv

    Extra foto’s : Alain Sennesael


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD EZC & BELOFTEN TE KRUIBEKE VAN 17/06/2009 !!!

    17 Juni – EZC & Beloften te Kruibeke

    Guy Smet wint spurt van Danny Verelst en boekt 5de zege in zijn eigen Kruibeke !!!


    Smet Guy koers guy 17 juni 2009 kruibeke 010
           Winnaar Guy Smet met naast hem burgemeester Denert en tussen hen zoon Yaxano.


    In het zonovergoten Kruibeke kwamen slechts 35 renners zich inschrijven voor de wedstrijd Elite z.c.en Beloften. De lage opkomst zat hem in het feit dat te Zwijndrecht om 14h30 reeds ook een wedstrijd voor EZC en Beloften van start was gegaan. De renners mochten 113 Km afleggen of 12 toeren van 9 Km en de winnaar van vorig jaar Guy Smet was natuurlijk de grote blikvanger en favoriet.


    Meteen in ronde 2 een aanval van 7 renners die snel 30sec voorsprong bij elkaar reden, het waren Robby De Roos (Moerbeke), Danny Verelst, Stijn Bruyndonckx, Kim Herremans (Schelle), Pieter Jacobs, Jehudi Schoonacker en Reno De Keulnaer. Het duurde 2 ronden alvorens er serieus werd achtervolgt door 7 renners die luisterden naar de namen: Alex Goossens (Vrasene), Guy Smet (Kruibeke), Kevin Eeckhout, Marc Ryan, Timmy Van Cleemputte , Karel Patyn en Raf Van Den Keybus (Melsele).


    Smet Guy koers guy 17 juni 2009 kruibeke 004
                                                   Guy Smet in aktie voor eigen volk te Kruibeke.

    In de 6de ronde en na keihard fietsen kwam de aansluiting er en kregen we 14 renners vooraan, voor de rest van het peloton was meteen de wedstrijd gereden en zij mochten 2 ronden voor het einde spurten voor het klassement. Dat deze groep niet ging samen blijven stond in de sterren geschreven en in ronde 10 muisden 6 sterke renners ervan onder met favoriet Guy Smet zeer attent aanwezig, voorts waren Danny Verelst, Reno De Keulenaer, Jehudi Schoonacker, Karel Patyn en de zeer sterk rijdende Robby De Roos van de partij.


    Smet Guy koers guy 17 juni 2009 kruibeke 005
        De 14 leiders met links Guy Smet met naast hem Kevin Eeckhout en achteraan Robby De Roos.

    De 6 leiders voelden elkaar perfect aan en reden zelfs nog een voorsprong van 3min30sec bij elkaar op een achtervolgende groep van 7 renners met Alex Goossens, Raf Van Den Keybus, Kevin Eeckhout, Timmy Van Cleemputte, Kim Herremans, Stijn Bruyndockx en Marc Ryan.

    Met het inluiden van de laatste ronde kon het spel van kat en muis beginnen en in de laatste kilometers geraakten nog 2 renners weg, Guy Smet en Danny Verelst. Het werd dus een spurt met 2 die werd ingezet van ver door Danny Verelst maar Guy Smet counterde gevat en won met enkele fietslengten voorsprong en boekte zijn 5de zege van het seizoen. Voor Guy Smet meteen het tweede opeenvolgend jaar dat hij in eigen Kruibeke de wedstrijd wint.

    De spurt voor de derde plaats werd gewonnen door Reno De Keulenaer voor Jehudi Schoonacker, Karel Patyn en de moegestreden Robby De Roos.

    Voor de 7de plaats werd de spurt gewonnen door Raf Van Den Keybus voor Alex Goossens en Kevin Eeckhout.

     

     

    Tekst en foto’s : Saffia Vercauteren


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 17/06/2009

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Proficiat aan GUY SMET MET ZIJN 5°Seizoenszege bij de Elite z.c. !!!

    Proficiat aan JEROEN DAS MET ZIJN 4°Seizoenszege bij de Elite z.c. !!!


    Smet Guy Jan SNEL 1       Das Jeroen KOP
               Guy Smet                                  Jeroen Das

     

    17/06/2009 - KRUIBEKE (O) - Elite z.c./Beloften - 113 km - 02h38min

    Aantal deelnemers : 35

    1. SMET Guy uit Kruibeke - PWC JAN SNEL         

    2. VERELST Danny - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL         

    3. DE KEULENAER Reno - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT op 34”

    4. SCHOONACKER Jehudi - SUNWEB-PROJOB   

    5. PATTYN Karel - DUNKERQUE LITTORAL CYCLISME        

    6. DE ROOS Robby uit Moerbeke - VLIEGEND WIEL - KLEIN SINAAI op 47”

    7. VAN DEN KEYBUS Raf uit Melsele - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS op 3’29”

    8. GOOSSENS Alex uit Vrasene - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW        

    9. EECKHOUT Kevin - SUNWEB-PROJOB 

    10. VAN CLEEMPUTTE Timmy - ROYAL CUREGHEM SPORTIF - BRUSSEL    

    11. HERREMANS Kim uit Schelle - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM      

    26. VAN DE VEN Patrick uit Stekene - HUDIKO WIELERTEAM WAASLAND op 6’51”


    Woensdag 17/06/2009 - KEERBERGEN (VB) - Elite z.c./Beloften - 116 km - 02h38min

    Aantal deelnemers : 143

    1. ODEYN Seppe - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.    

    2. VERSCHUEREN Bart - REVOR-JARTAZI CONTINENTAL TEAM     

    3. BOMANS Glenn - ROCK WERCHTER-CHOCOLADE JACQUES C.T.  

    4. MERGAERTS Michel - WSC HAND IN HAND BAAL            

    5. SUAREZ Kevin - ROYAL CYCLISTS PESANT CLUB LIEGEOIS           

    6. MURRAY thomas - HEIST ZUIDERKEMPEN        

    7. BIERMANS Gregory - SNAKE CYCLING TEAM V.Z.W. KONINGSHOOIKT      

    8. MARS Laurent - TEAM VERANDAS WILLEMS CC CHEVIGNY        

    9. VANDEBROUCK Geoffrey - HEYLEN MEUBELCENTRALE ZLWC ST.TRUIDEN          

    10. VAN DER SANDEN Mathias - SCOTT USA CYCLING TEAM      

    26. VAN ROMPAY Hervé uit Kessel - CAVALE - VAN GOETHEM - PRORACE
     

    17/06/2009 - ZERKEGEM (W) - Elite z.c./Beloften - 112 km - 02h37min

    Aantal deelnemers : 93

    1. MAES Jo - TEAM DESCHUYTTER - ABUTRIEK SERVICE      

    2. GELDHOF David - WIELERCLUB MARKE CLOCHET SYSTEMS VZW

    3. WILLEMS Mario - KINGSNORTH INTERNATIONAL WHEELERS op 4”

    4. MAENE Kevin - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE   

    5. DEBRUYNE Giovanni - CYCLING TEAM LUTHO

    6. WALLAYS Jelle - WIELERGROEP BEVEREN 2000 VZW op 34”

    7. SIX Sébastien - MULTISPORT CYCLING TEAM op 1’45”

    8. DEREEPER Kristof - CYCLING TEAM LUTHO op 1’50”

    9. DECAESTEKER Frederik - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE          

    10. LEVEILLE Stéphane - MULTISPORT CYCLING TEAM   

     

    17/06/2009 - ZWIJNDRECHT (A) - Elite z.c./Beloften - 110 km - 02h41min

    Aantal deelnemers : 44

    1. JEROEN DAS uit Kalmthout - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM           

    2. VAN BROEKHOVEN Guy - POORTEN FERYN TEAM       

    3. GOOVAERTS Tom - EDEGEM BICYCLE CLUB V.Z.W. op 5”

    4. VEREECKEN Nicolas uit Kieldrecht - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM op 8”

    5. VAN DAEL Jan - SUNWEB-PROJOB op 20”

    6. DE FEYTER Tom - KON. W.C. STEEDS VOORAAN – KONTICH op 28”

    7. CHEVALIER OLIVIER - R. VELO-CLUB OTTIGNIES         

    8. WALGIEN JORRIT - WV DE JONGE RENNER      

    9. WEEMAES Franky uit Melsele - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW        

    10. NEELS Peter uit Kruibeke - AFDELING OOST-VLAANDEREN WBV - VZW

    11. ONGENA Matthias uit Zele - PROFEL-PRORACE CONTINENTAL TEAM    

    18. ILEGEMS Ken uit Hemiksem - ILLI-BIKES CYCLING TEAM VZW HEMIKSEM op 1’16”

    23. VAN HEURCK Timothy uit St.Anna L.O. - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W. op 3’00”        

    26. DE CLERCQ Stefaan uit Wilrijk - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.               

    28. BOEYKENS Gertjan uit Stekene - KONINKLIJKE HOBOKEN W.A.C. V.Z.W.             

    29. GOUDKET Jeroen uit St.Anna L.O. - WIELERVERENIGING NIEUWE HOOP TIELEN VZW     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN - TREK KMC TEAM VILVOORDE VAN ZONDAG 14/06 !!!

    Maar liefst 9 top-10 plaatsen voor het Trek-KMC Team te Vilvoorde !!!

     

    Trek KMC - Vilvoorde 14 juni 2009 2

    Trek KMC - Vilvoorde 14 juni 2009 3

    Trek KMC - Vilvoorde 14 juni 2009 4

    In een uitgeregend Vilvoorde werd zondag 14 juni de tweede manche van de Flanders cup gereden.

    De hemelsluizen werden 'n paar keer open gezet zodat niemand ontsnapte aan het modderbad.

    Bij de laatste wedstrijd van de dag werden de meest uitdagende stukken geschrapt door de organisatie omdat de afdalingen te gevaarlijk werden.

    Dit weerhield de sterkste renners er niet van om een spannende wedstrijd te rijden.

    Trek KMC - Vilvoorde 14 juni 2009 5 


    2e plaats voor Hans Urkens

    2e plaats voor Patrik Wellens

    2e plaats voor Ivan porters

    2e plaats voor Petra Mermans

    4e plaats voor Nick Daems

    5e plaats voor Kevin Panhuyzen

    7e plaats voor Jasper Maes

    7e plaats voor Mark Donné

    8e plaats voor Sven Berthels


    Trek KMC - Vilvoorde 14 juni 2009 7 


    Verslag van Hans Urkens :

    In Vilvoorde stond de 2de manche van de Flanderscup op het programma. Net als vorig jaar kregen we voor de start bakken water over onze nek waardoor het parcours in een mum van tijd werd omgetoverd in een modderpoel.

    Vlak na de start kwam ik op kop en trachtte meteen door te gaan, 2 ronden later kwam Patrick Gaudy bij me aansluiten, Frank Schotman volgde op een 20-tal meter. Na de 3de ronde trok ik even door op een lastig stuk en Gaudy moest passen. Met nog 6 ronden te gaan leek me dit in eerste instantie nogal vroeg, toch bleef ik doorgaan. Op een kort stijl stuk bezaait met wortels koos ik voor zekerheid en liep hier telkens te voet op. Gaudy knalde hier steeds volle bak tegen op en bleef daar in het zadel waardoor hij op deze plaats telkens 5sec goed maakte. Omdat ik in het voorgaande stuk telkens mijn voorsprong vergrote en hij op dat betreffende stuk telkens wat goed maakte bleef mijn voorsprong (15sec) constant en besloot ik geen risico’s te nemen. Tot plots bij het ingaan van de laatste ronde Gaudy die zich op het technische (slijk) parcours als een vis in het water voelde terug kwam aansluiten. Ik wist dat ik hem op die korte knik moest voor zijn zodat hij ook te voet stond maar hij kon me net passeren en knalde er tegen op, ik moest wel volgen maar kwam ten val. Patrick ging vol door en kon een 30-tal meter voorsprong nemen. Met nog amper 1,5Km te gaan perste ik er alles uit maar ik kwam niet echt meer dichter. Enorm ontgoochelt kwam ik als 2de over de meet.

    Vorig jaar was ik hier zeer blij met een 3de plaats, nu ontgoochelt met een 2de. Maandag kon ik dit relativeren maar zondag smaakte deze 2de plaats na zo een wedstrijd toch erg zuur en zag ik het als een gemiste kans. Voor het klassement deed ik wel een goede zaak en schoof op naar de 1ste plaats.

     

     

    Verslag van Ivan Porters :

    Zaterdag zware dag gehad want ne fietsmakker die trouwt, gebeurt nie elke week dus ….Met kleine oogjes en toch nog niet 100% alcoholvrij afgezakt naar Vilvoorde, thuis nog vertrokken met zonneke en onderweg ingeruild voor regendruppels. Mooi parkoers, kort maar pittig … alles bleek goed te rijden ondanks de regenval. In de start schoot ik van mijn pedaal waardoor ik pas rond plek 15 de single tracks kon induiken. Ik kon echter vlug opschuiven omdat ik blijkbaar andere sporen koos bergop, ook ploegmakker Patrik Wellens had ik na een halve ronde al te stekken en ik passeerde na 1 ronde als 3e op enkele meters van de 2 koplopers. De volgende ronde kwam ik zowaar alleen op de 2e plek te liggen, Erik Evers was te sterk en die reed stilletjes weg maar ik liep uit op de rest …. Tot in de voorlaatste ronde (van 9) Patrik zijn ritme gevonden had en kwam aansluiten,we zouden samen de koers volmaken en eindelijk samen op een podium kruipen? Halfweg de laatste ronde dacht een junior daar blijkbaar het zijne over …. Kwam net niet boven en den deze moest onorthodox afstappen … lap! Kramp in mijn bil! Was nog niet direct weg, dus drinken, afstappen, stretchen, dan met 1 voet pedaleren en stukje bergop lopen … eindelijk iets dat hielp! Oef…. Zo kon ik alsnog men 3e plek veilig stellen en eindelijk met Peppi op het podium gaan staan!


    Trek KMC - Vilvoorde 14 juni 2009 6
     

    Trek KMC - Vilvoorde 14 juni 2009 1
                                Krantenartikel uit het Nieuwsblad van 13 juni 2009

     

    Tekst en foto’s : De Staebel Liliane
    Teammanager:TREK - KMC TEAM vzw


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN WOENSDAG 17/06/2009 !!!

    Dijk polder

    Onder leiding van Kenny Janssens en Dr.Frank De Winter vertrokken Woensdagnamiddag om 14h00 thv Buyl Sport te Beveren 
    23 POLDERRENNERS voor de zomertrainingsrit naar Terneuzen.

    Ditmaal zeer mooi weer en zoals gewoonlijk de wind als onze tegenstander. Er werd aan een uitstekend trainingstempo gereden met enkele uitstekende kopmannen die daarvoor zorgden, af en toe op de tegenwind werd het tempo wel eens opgetrokken maar telkens werd er gewacht zodat iedereen kon aanluiten.
    De afstand bedroeg 90 Km tot Beveren en met de extra lus naar Kruibeke bedroeg de afstand 101 Km, het gemiddelde was goed voor 35,2 Km/h.

    Reden mee vandaag : Dr.Frank De Winter , Werner Van Der Weken , Jeroen Serverius , Jori Van Steenberghen , Joeri Goddaert , Tom Verhulst , Glenn De Rudder , Eric Vermeulen , Kurt Vermeulen , Kurt Carpentier , Wim De Cleen , Fons Van Raemdonck , Freddy De Blick , Adrien Maes , Thomas Neyt , Eddy Coenen , Eugéne Bosman , Frank Van Geystelen , ???? en Kenny Janssens.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG INTERCLUBWEDSTRIJD EZC & BELOFTEN TE BELSELE VAN 16/06/2009 !!!

    Interclub Kampioenschap van het Waasland te Belsele.

     

    NICO KUYPERS WINT SPURT VAN DRIE !!!

     

    PRJUN 16 BELS KVWL volledig podium
               Het volledige podium met vooraan vijf mannen uit de politieke Sint-Niklase wereld.

    PRJUN 16 BELS KVWL aankomstkuypers
                                                     Aankomst van Nico Kuypers.


    De Koninklijke Belsele Sportief heeft dinsdagnamiddag 16 juni een ‘koninklijke’ organisatie afgeleverd voor haar tweede uitgave van het ‘Kampioenschap van het Waasland’ als interclub. Bovendien waren 29 ploegen aanwezig en die zorgden voor 161 coureurs. Een sliert van volgwagens maakte het gebeuren langs het parcours nog wat grootser voor het talrijke publiek. Een doortocht van renners en wagens duurde meer dan twee minuten. Kortom, een wedstrijd op formaat van een interclub, is toch nog wat anders dan een kermiskoersje.

     

    Er moesten 12 ronden worden afgelegd om aan de 150 Km te komen. Er waren ook klassementspurten waarvoor 250 euro was voorzien en regelmatig werd een premie van 20 euro te grabbel gegooid. Een eerste geringe uitval kwam van Pieter Cordeel, Mario Ickx en Guy Smet maar er groeide niets uit voort.

    Maar toen in de 3de ronde Kim Borry, Maarten Himpens, Björn Meersmans en Dieter Vandriessche aan de haal gingen zat het er meteen op want Nico Kuypers, toch één van de favorieten, reed ook naar voor en ze waren weg met vijf. Ze hadden op slag 25 sec op een moedige Kess Heytens die mee wilde maar hij miste de trein. Net als Geoffrey De Carne en Joeri Clauwaert die ook uit het peloton waren gekomen.

    In de 4de ronde kwamen er nog eens zes achtervolgers maar ook voor hen was er geen succes bij en zo reden de vijf leiders al 50 sec vooruit. Half koers schoot Kristof Dhollander plots weg uit de groep. Wat een snelheid zat er nu plots in de koers achter de vijf! Er ontstonden verschillende groepen maar van een geordende tegenactie was toch geen sprake.

     

    PRJUN 16 BELSKVWL basisleggers
               De basisleggers in de 3de ronde: Kuypers, Himpens, Vandriessche, Borry en Meersmans.

    Vooraan kregen twee renners problemen met het aanhoudend hoog tempo. Maarten Himpens (Artevelde) en Dieter Vandriessche (KSV Deerlijk) moesten lossen zodat het trio Meersmans, Kuypers-Borry de rest van de wedstrijd nog moesten door komen. Geen probleem want het waren drie zeer sterke jongens. Dat werd geïllustreerd door de voorsprong die zich op een minuut ging plaatsen.

    Mario Ickx, één van de bedrijvigste uit de koers, Stijn De Vriese en Rino Stofferis kwamen wel eens op 47 sec met het peloton achter hun wielen, maar de drie leiders werkte zo subliem samen dat hun succes was verzekerd.

     

    PRJUN 16 BELS KVWL def vlucht
                               De definitieve vlucht: Borry, Meersmans en Kuypers.

    Regelmatig waren er wel groepjes renners die de groep verlieten maar het was toch wachten tot in de 11de ronde toen het zestal Kevin Claeys, Hamish Haynes, Jef De Boeck, Mario Ickx, Jeroen Dingemans en de Nederlander Job Vissers een achtervolging met inhoud konden waarmaken. Ze volgden op 45 sec toen Dingemans door een lekke band werd getroffen. Hij herstelde nog maar kon zijn mooie positie die naar een eventuele 4de plaats kon leiden, niet meer innemen.

     

    Vooraan was ondertussen de laatste klassementsspurt verwerkt en in de eindstand won Nico Kuypers de 125 euro, Björn Meersmans de 75 euro en Kim Borry de 50 euro. Dezelfde drie reden ook de finale en daaruit kwam nog heel wat knap koerswerk. Nico Kuypers kwam licht afgescheiden binnen, dan volgde Björn Meersmans en nog iets verder Kim Borry die zijn vreugde uitte omdat zijn ploegmaat had gewonnen.

    Op een paar tientallen seconden volgde de spurt voor de 4de plaats al en die ging naar Kevin Claeys voor Jef De Boeck en Hamish Haynes.

    Het laatste deel van de koers was voor sommigen nog zo zwaar geworden dat ze hun loden benen nog maar moeilijk over de streep sleepten. Zo zagen we Elliot Colby van het Asfra Racing team binnen rijden op 7min32.

     

    PRJUN 16 BELS KVWL aank meersmans
                                 Applaus voor Björn Meersmans die knap 2de wordt.

    PRJUN 16 BELS KVWL spurt4de pl
                         Kevin Claeys wint spurt voor de 4de plaats voor Jef De Boeck.

    En toen was er dopingcontrole van de Vlaamse Gemeenschap. Winnaar Nico Kuypers, Frederik Penne, Mario Ickx, Steven Goossens (Sint-Niklaas–Jan Snel), Jan Bluekens en Gilles Bogers moesten zich aanbieden.

     

    HUN COMMENTAAR


    Björn Meersmans
    heeft er alles aan gedaan om kampioen van het Waasland te worden. Maar wat wil je, twee ploegmaten van Soenens-Germond reden met hem mee. Die demarreren als het moet, tot je er maf van wordt.

    -“Ik wilde op het laatste, op dat viaductje, nog weg te geraken maar kon eigenlijk niks meer doen.”

    Björn kijkt nu uit naar het kermiskoersje van komende zondag in zijn Bornem en hij wil er de bloemen pakken. Daarna volgt de Internationale Wielertrofee Oetingen of Het Volk, maar dat moet de clubleiding van Rock Werchter-Chocolade Jacques nog beslissen.

    Björn Meersmans komt nu toch op een top-niveau en wat er vooral opvalt, hij is er steeds bij. Laat zich zien. Werkt. Vergeet niet dat hij in januari nog werd geopereerd aan de knie.

    -“Ik heb daardoor niet veel gepresteerd maar nu ben ik er door gekomen.” En dat ziet zelfs een blinde.

     

    PRJUN 16 BELS KVWL willockxbloemen
    Bloemen en gelukwensen van burgemeester Freddy Willockx voor Björn Meersmans.
    Links geniet Vlaams Volksvertegenwoordiger Jos De Meyer mee.

    Nico Kuypers was van mening dat ze het alle drie verdienden om voorop te blijven.

    -“Het zou een grote teleurstelling geweest zijn moesten we nog terug gegrepen zijn. Ik denk dat de drie beste hier op het podium staan.”

    En natuurlijk ook de twee beste ploegen Soenens en Rock Werchter.

    Kuypers was aanvankelijk niet mee in de eerste ontsnapping. Na de kasseistrook reed hij er alleen naar toe en zo was het vijftal compleet om de wedstrijd een beslissende wending te geven.

    Het was zijn 5de zege. Voor de ploeg Soenens-Germond is het opnieuw een fantastisch seizoen aan het worden. Op vlak van de interclubs zitten ze op het hoogste niveau. Dat beaamde Nico ook. Vorig jaar wonnen ze in Beveren ook al de Schaal Schoeters.

    -“Als we nu op dit niveau kunnen voort gaan, zal het fantastisch zijn.”

    Voor hem persoonlijk is het een betrachting om eens kampioen van België EZC te worden. Maar hij relativeert het:

    -“Hier is de vorm van de dag belangrijk. En het doet er allemaal niet toe. Als ik gewoon kan winnen en de ploegmaten, ben ik tevreden. Als ik daaraan plezier kan beleven is het voor mij goed.” zo besloot de 35–jarige renner uit Nieuwpoort.

      

    PRJUN 16 BELS KVWL huldeop gh
    De hulde van Nico Kuypers op het voormalig gemeentehuis van Belsele door voorzitter Hilaire Piron
    en de  sponsor De Tender.

      

    PRJUN 16 BELS KVWL ongeduldigpubliek
                                   Het publiek wacht ongeduldig op de hulde van de eerste drie.

      

    PRJUN 16 BELS KV WLuiutblinkers
                     De drie absolute uitblinkers: Björn Meersmans, Nico Kuypers en Kim Borry.

     

     

    Tekst en foto’s : flvdv

    Extra Foto : Alain Sennesael


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PATRICK MEERSSCHAERT TE WELLINGEN 2009 !!!

    Kleintjes mogen ook wel winnen!


    Meersschaert Patrick - Ubi-Willingen-Podest-Willingen 2009

    Meersschaert Patrick - 09bsn_willingen 2009


    Bron : Patrick Meersschaert

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG KAMPIOENSCHAP VAN BELGIË - AMATEURS & MASTERS TE ARLON !!!
    Banner FCWB

    Zondag 14/06/09 ARLON – Kampioenschap van België - Amateurs & Masters

     

    Kampioenen van België 2009:

    Amateurs : Simon Collard
    Masters A : Raphaël Dion
    Masters B : Dries Echelpoels
    Masters C : Sus Auwers

    BK Arlon 2009 2
    Begin van de derde ronde op de eerste helling. De bekende triatleet Axel Zeebroek, die regelmatig als
    voorbereiding wedstrijden bij Ardenne Gaume rijdt, hier op kop (en dat was serieus hard en lang en dat in de tegenwind).
    Links neemt Raphael Dion, de nieuwe B.K. (en vorig jaar 2e), een bidon aan.

    BK Arlon 2009 1
                                 Rechts Kristof Wielfaert uit Lokeren die 9de eindigde.

    14/06/09 ARLON - Kampioenschap van België 2009 - Masters A/B/C & Amateurs

    Amateurs: 46 deelnemers - 81,9 km - 2h10’ - 37,800 km/h
    1 Simon COLLARD (Saive – VC Ardennes)

    2 Tom LINTEN op 36’’
    3 Jérôme LAFOURTE (Pesant) op 49’’
    4 Bart NIETVELT op 1’07’’
    5 Philippe HENRARD (VCA)
    6 Renaud PIEDBOEUF (ECW)
    7 Christian PATRON (VCA)
    8 Simon HUPPERETZ (Corratec)
    9 Jeroen BORGHRAEFF (ECW)
    10 Mike VREYS

    Masters A: 61 deelnemers - 81,9 km - 2h08’12” - 38,331km/h
    1 Raphaël DION (Rulles - Ardenne-Gaume)
    2 Axel ZEEBROEK
    3 Gunther CUYLITS op 1’58’’
    4 Wouter DE WILDE
    5 Davy PEIRSMAN uit Temse op 3’05’’
    6 Erwin BOLLEN
    7 Jurgen VIANE
    8 Eddy DENIS (Ardenne-Gaume)
    9 Kristof WIELFAERT uit Lokeren
    10 John SOENEN

    Masters B: 58 deelnemers - 63,7 km - 1h41’ - 37,782 km/h
    1 Dries ECHELPOELS (Antwerpen)
    2 Erwin HOYDONCKX (ECW)
    3 Raf VAN DEN VONDER op 1’31”
    4 Patrick DE BOEL
    5 Wim DE WAELE
    6 Patric BOGAERTS
    7 Kenny DE MAERTELEIRE
    8 Bart GENDARME
    9 Baudouin GRIGNARD (ECW)
    10 Frank BELIEN (ECW)

    Masters C: 40 deelnemers - 63,7 km - 1h45’ - 36,343 km/h
    1 Sus AUWERS (Vorselaar – ECW)
    2 Freddy VLERICK
    3 Jozef VAN CRAEN (ECW)
    4 Jean-Michel THIMISTER (ECW) op 1’49”
    5 Jean-Pol TASSET (ECW)
    6 Jan-Guido GEUDENS
    7 Léon HANSEZ (VC Ardennes)
    8 Philippe MARECHAL (ECW)
    9 Jozef VAN EYNDT
    10 Eric VYNCKE op  8’03’’

     

    17-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING MACHUIT ZWIJNDRECHT VAN DINSDAG 16/06/2009 !!!
    Koewacht Hulst

    Onder leiding van Joris De Jonghe en Eric Van Tiggel vertrokken Dinsdagmorgend om 09h00 thv café Machuit te Zwijndrecht 
    20 POLDERRENNERS voor de groepstraining richting Koewacht en de Zeeuws Vlaamse Polders.
    Er werd vandaag aan een mooi tempo gereden met als kopman van de dag 'Joris De Jonghe' die blijkbaar de tegenwind niet voelde, de afstand bedroeg 89 Km en het gemiddelde kwam uit op +/- 34,1 Km/h.
    Reden verder zoal mee : Joris De Jonghe , Jos Vermeulen , Eddy Coenen , Gilbert De Paepe , Eric Van Tiggel , Paul Van Roeyen , Jeroen Goudket , Alain Goudket , Mark Smet , Modest Smet , Pierre Bollaert ,  Willy , Robby Colman , Danny Coenen , Theo Van Den Branden , Adrien Maes , ??? en Kenny Janssens.

    P.S. 2 lekke banden voor Joris De Jonghe.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD EZC & BELOFTEN TE ZUIDDORPE VAN 15/06/2009 !!!

    KOEN VAN DE VELDE VOND EERSTE ZEGE OVER DE GRENS !!!


    Van de Velde Koen winst 1 KOEN VDV 2
                                       
    Koen Van de Velde met zijn eerste bloemen van 2009.

     

    Zoals hij dat ook vorig jaar deed, is Koen Van de Velde (Stekene) maandagavond 15 juni gaan winnen in het buitenland. Hij deed dat in Zuiddorpe waar een criterium van 16 ronden van 5,8 Km moest gereden worden. Hij hernieuwde zijn overwinning van vorig jaar. En dat vinden we steeds zo tof, ze kennen je daar en toch werk je de zaak sterk af.

    Omdat er snel gereden werd bleef het gebeuren lang gesloten. Het gemiddelde lag daar boven de 45 km/u. Het gevolg was dat ze er nog geen twee uren over deden om af te sluiten.

     

    Van de Velde Koen winst 1 2009 KOEN VDV 1
                                        Koen mag het uitleggen aan de speaker.


    Koen vertelde:

    -“Op twee ronden van het einde raakte ik na een premiesprint voorop met twee vluchtgezellen. We bleven mooi rond draaien en in de laatste ronde geraakte niemand van ons drie meer alleen voorop.”

    Spurten dan maar voor de zege. Koen had maar weinig moeite om zijn twee gezellen te vloeren in de sprint.

     

    -“Mijn eerste bloementuil van het jaar is hiermee binnen. In Belsele in de interclub kreeg ik natuurlijk wel de weerbots van deze avondwedstrijd. Maar tegen zaterdag moet ik dan weer wel in de juiste conditie geraken.”

    En daarmee bedoelt Van de Velde, de wedstrijd in Belsele op de Valk waar hij al eens winnaar werd. Zijn collega’s elite zonder contract zijn meteen verwittigd !

     


    Tekst en foto’s : flvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 16/06/2009

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Dinsdag 16/06/2009 - SCHELLEBELLE (O) - Elite z.c./Beloften - 112 km - 02h37min

    Aantal deelnemers : 51

    1. EECKHOUT Kurt - JONGE RAKKERS VOLLEZELE

    2. DE DEYN Jurgen uit Wichelen - KSC DENDERSTREEK LABIEKES

    3. VERHAEGEN Christophe - FORONEX - SHANKS VLAANDEREN CT

    4. DE FAUW Dimitri - AA DRINK CYCLING TEAM op 34”

    5. COCQUYT Patrick - JOHN SAEY CYCLING TEAM           

    6. ANDERSON John - UNI CYCLE CLUB  

    7. DE SCHEEMAEKER Davy - PWS EIJSSEN CYCLING TEAM          

    8. VAN BROEKHOVEN Guy - POORTEN FERYN TEAM       

    9. BAEYENS Bart - KSC DENDERSTREEK LABIEKES 

    10. ROELS Diedrich - ISOREX CYCLING TEAM op 38”

    15. DE BOSSCHER Koen uit Kalken - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE op 2’08”

    18. VERHOFSTADT Peter uit Uitbergen - KSC DENDERSTREEK LABIEKES op 2’33”

     

    16/06/2009 - BELSELE (O) – Interclub Elite z.c./Beloften - 150 km - hmin

    KAMPIOENSCHAP VAN HET WAASLAND - Aantal deelnemers :

    1. KUYPERS Nico - SOENENS - YAWADOO - GERMOND          

    2. MEERSMANS Bjorn uit Bornem - ROCK WERCHTER - CHOCOLADE JACQUES      

    3. BORRY Kim - SOENENS - YAWADOO - GERMOND

    4. CLAEYS Kevin - DE SCHUYTTER - ABUTRIEK     

    5. DE BOECK Jef - ROCK WERCHTER - CHOCOLADE JACQUES         

    6. HAYNES Hamish - YAWADOO - COLBA - ABM  

    7. VISSERS Job - DOMMELSTREEK GELDROP       

    8. ICKX Mario - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ   

    9. STIEGELIS Sander uit Sluiskil - JOSAN ISOREX MERCEDES BENZ         

    10. GOOSSENS Steven uit St.Niklaas - PWC JAN SNEL 

    16. ONGENA Thomas uit Berlare - PROFEL CYCLING TEAM        

    31. MATHYS Simon uit Gentbrugge - ARTEVELDE WSV 

    33. WEEMAES Robby uit St.Pauwels - RUDYCO CYCLING TEAM 

    34. GIDE Stijn uit Waasmunster - DE SCHUYTTER - ABUTRIEK      

    37. HEIRWEGH Bart uit Hamme - WIMI GAMES ST MARTINUS     

    42. ONGENA Matthias uit Zele - PROFEL CYCLING TEAM 

    43. DE VRIESE Stijn uit Zele - DE SCHUYTTER - ABUTRIEK            

    45. CHRISTIAENS Sam uit St.Gillis - MD CT TEAM       

    49. STERCK Gunter uit Stekene - ARTEVELDE WSV       

    50. MEUL Robby uit Eksaarde - ROGELLI SDC    

    52. VAN MINGEROET Jarno uit Berlare - YAWADOO - COLBA - ABM       

    53. SMET Guy uit Kruibeke - PWC JAN SNEL     

    73. VAN BOGAERT Eddy uit Belsele - RUDYCO CYCLING TEAM  

    79. VERBERCKMOES Jasper uit Moerbeke - ASFRA RACING TEAM        

    88. ILEGEMS Ken uit Hemiksem- ILLI BIKES     

    91. DE LANDTSHEER Steven uit Kalken - ARTEVELDE WSV       

    92. VANDER MEERSCH Lawrence uit De Klinge - HOOP OP ZEGEN BEVEREN      

    99. DHOLLANDER Kristof uit Stekene - PWC JAN SNEL  

    101. HEIRBAUT Tony uit Belsele - PWC JAN SNEL         

    103. STREMERSCH Tom uit Meerdonk - PWC JAN SNEL               

    105. RIEMSLAGH Gianni uit Hingene - ROGELLI SDC     

    108. DE GREYT Willem uit Sinaai - ARTEVELDE WSV      

    109. DIELEMAN Lieven uit Zele - MD CT TEAM 

    110. VERCAUTEREN Roberto uit Beveren - HOOP OP ZEGEN BEVEREN    

    111. CORDEEL Pieter uit Stekene- ROCK WERCHTER - CHOCOLADE JACQUES       

    115. VAN GARSSCHE Kenny uit Zele - RUDYCO CYCLING TEAM              

    118. DAS Jeroen uit Kalmthout - ILLI BIKES       

    119. HERREMANS Kim uit Schelle - ILLI BIKES 

    120. BRAKEVELDT Pieter - ILLI BIKES  

    121. VAN ROOSBROECK Patrick uit Duffel - WIMI GAMES ST MARTINUS 

    122. PENNE Frederik - ROGELLI SDC       

    123. BLOMMAERT Sven uit Hamme - RUDYCO CYCLING TEAM   


    16-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET VANOMOBIL MOUNTAINBIKETEAM !!!

    Nieuws van het Vanomobil mountainbiketeam !!!

     

    Vanomobil IMG_0008

    Vanomobil renners behalen weeral vele top-10 plaatsen in de Flanders Cup !!!

     

    Zondag 14 juni werd de tweede manche gereden van de Flanders cup te Vilvoorde. Tijdens de wedstrijden van de fun reeks brak er weer een hevige bui los waardoor het parcours net zoals vorig jaar werd omgeschapen tot een modderpartij.

     

    In de reeks FUN A behaalde Davy Huygens (St Gillis Waas) een knappe vierde plaats. Hij moest in de slotfase wat gas terug nemen en viel net naast het podium. Kevin Messagie reed een mooie constante race en eindigde als 26°.


    Huyghens Davy - St           Messagie Kevin - Zele
                              Davy Huygens                                                                    Kevin Messagie


    Bij de Masters 2 behaalde Johan De Bruyn (Zele) een mooie vijfde plaats na pech in de aanvangronde. Hierdoor moest hij van in het begin achtervolgen maar kon toch nog sterk eindigen.

    De Bruyn Johan - Zele  
                         Johan De Bruyn


    Bij de Masters 1 reden Filip Van Hecke (Stekene) en Davy Thienpont (St Gillis Waas) enkele ronden samen in de top tien. Filip haalde het in een spurt met twee van Aron De Beyne voor de vijfde plaats. Davy had wat problemen met "te gladde banden" en kwam als 11° over de streep.

    Van Hecke Filip Thieusies 2009 2  Van Hecke Filip Thieusies 2009 1
                                                             Filip Van Hecke in aktie.

    Thienpont Davy - St            Van Hecke Filip - Stekene
                         Davy Thienpont                                                                   Filip Van Hecke




    Tekst en foto’s : Filip Van Hecke


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 15/06/2009

    Wielerbond Vlaanderen 09

    Maandag 15/06/2009 - KNESSELARE (O) - Elite z.c./ Beloften - 98 km  - 02h21min

    Aantal deelnemers : 50

    1. WILLEMS Mario - KINGSNORTH INTERNATIONAL WHEELERS          

    2. MINNE Stijn - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE          

    3. HUYVAERT Tom - ISOMAX - KENTUCKY CT MIDDELKERKE          

    4. VANHAVERBEKE Jurgen - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE  

    5. STOFFERIS Rieno - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT op 1’05”

    6. BAUER Jack - PORT NICHOLSON PONEKE CC    

    7. VERMOOTE Geert - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE

    8. VAN SPEYBROEK Bart - WIELERSPORTVER. ARTEVELDE VZW GENT       

    9. ENGLAND Michael - DUTTON CYCLES

    10. DIEPENDAELE Barry - MD CT TEAM

    16. THYS Steven uit Zelzate - C.T. KEUKENS BUYSSE KNESSELARE
     

    15/06/2009 - OOIGEM (W) - Elite z.c./ Beloften - 110 km - 02h31min

    Aantal deelnemers : 33

    1. DECLERCQ Thierry - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE 

    2. KRUOPIS AIDIS - UTENOS    

    3. VANMARCKE Sep - JONG VLAANDEREN-BAUKNECHT    

    4. JUODVALKIS Egidijus - UTENOS KKSC          

    5. FURNIERE Kevin - TEAM DESCHUYTTER - ABUTRIEK SERVICE     

    6. VANHOUTTEGHEM Vincent - KSV DEERLIJK GAVERZICHT VZW 

    7. DEPREZ Bram - WC SOENENS-YAWADOO - GERMOND INGELMUNS

    8. VANLUCHENE Stijn - WIELERCLUB MARKE CLOCHET SYSTEMS VZW       

    9. DE MEYER Pieter - KSC DENDERSTREEK LABIEKES        

    10. DEVOLDERE Niki - WIELERTEAM DECOCK-CAPINO MOORSELE  

    19. VAN DEN KEYBUS Raf uit Melsele - RIJSCHOOL AH - GENTSE VS op 3’30”    


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN W.A.O.D.RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 15/06/2009

    waod_3

    Proficiat aan PETER NEELS met zijn 4°Seizoenszege in de Catg.B !!!

    Proficiat aan FRANK SUYS met zijn 1°Seizoenszege in de Catg.D !!!

    Neels Peter KOP    Suys Frank KOP 2009 1
                Peter Neels                                  Frank Suys

    Maandag 15 Juni 2009 - BEVEREN


    Categorie AB:
    (43 dln)

    1.PETER NEELS (Kruibeke, winnaar cat. B)

    2.Bart Rombouts (Kallo B2)

    3.Jonas De Vlieger (Eeklo, winnaar cat. A)

    4.Kevin Van Raemdonck (Nieuwkerken A2)

    5.Timmy De Bock (A3)

    6.Rudi Rabout (B3) 7.Youri Cathelyn (A4) 8.Kenneth Mariën (Hamme A5) 9.Kris Van Severen (St.Niklaas B4) 10.Philippe Van Opstal (A6) 11.Filip Troubleyn (Temse A7) 12.Frank Van Hoeymissen (Waasmunster B5) 13.Maurice Minnaar (A8) 14.Stefan Adriaenssens (Burcht B6) 15.Angelo Saman (Stekene B7) 16.Bart Jocqué (B8) 17.Stijn Van der Jeught (A9) 18.Jurgen Goossens (Kieldrecht B9) 19.Paul Rooseparck (A10) 20.Bart Callens (A11) 21.Bert Dockx (B10) 22.Sebastiaan De Geyeter (A12) 23.Jonas Pfaff (Beveren A13) 24.Patrick De Roos (Moerbeke B11) 25.Fabien Hanssens (B12) 26.Ruys Robby (B13) 27.Glenn De Bondt (B14) 28.Robby Van Raemdonck (Kallo B15) 29.Dieter De Craene (A14) 30.Wim De Wit (B16)

    WAOD lindelaan beveren 15-06-2009 024
                                                        Peter Neels uit Kruibeke

    WAOD lindelaan beveren 15-06-2009 028
                                                                   Jonas De Vlieger

    Categorie CD:

    1.Wim Arras (winnaar cat. C)

    2.Walter De Veerman (Lochristi C2)

    3.Etienne Claus (Hamme C3)

    4.FRANK SUYS (Hingene, winnaar cat. D)

    5.Alain Mortier (C4)

    6.Marc Goossens (D2) 7.Hans Van Nieuwenhuyse (C5) 8.Gino Verberckmoes (Sinaai C6) 9.Carlo Schollaert (C7) 10.Keny Wille (Kieldrecht D3) 11.Tommy Heyse (D4) 12.Georges Vergauwe (D5) 13.Henri De Decker (D6) 14.Robert Standaert (D7) 15.Kurt Van Raemdonck (Beveren C8) 16.Patrick Van Hulle (D8) 17.Geert Smet (St.Niklaas D9) 18.Karel De Ravet (D10) 19.Johan De Rop (Nieuwkerken C9) 20.Dirk Goolaerts (C10) 21.Frank De Coninck (C11) 22.Danny Van Hoof (C12) 23.Rudy Verheyen (C13) 24.Peter Flach (Zwijndrecht C14) 25.Marc Vanparrijs (C15) 26.Kees De Wijze (C16) 27.Alain Goolaerts (C17) 28.Eric Slock (Lochristi C18) 29.Bart Neirynck (C19) 30.Nic Vermeersch (C20)

    WAOD lindelaan beveren 15-06-2009 030
                                                                Frank Suys uit Hingene

    Categorie E/E+:

    1.Wim De Waal (Axel, Ned, winnaar cat. E)

    2.Patrick Buyens (E2)

    3.Florent De Leersnyder (Oostrozebeke, winnaar cat. E+)

    4.Rudy Taelman (+2)

    5.Erwin D'Hondt (E3)

    6.Paul Van Cleemput (St.Niklaas E4) 7.Wim De Coninck (E5) 8.Tony Reniers (E6) 9.Herbert De Coster (E7) 10.Leo Mares (Beveren E8) 11.Jan Van Hove (E9) 12.J-p Pollefliet (E10) 13.Nico Van Horebeke (E11)

    WAOD lindelaan beveren 15-06-2009 015

    Categorie F1:

    1.Jozef Deneef (Denderleeuw)

    2.Alfons Van Raemdonck (Beveren)

    3.François Coppers

    4.Helmuth Tas

    5.Peter Van Kerckhove

    6.Karel Heirbaut (Belsele) 7.Eddy Van Den Abeele 8.Eddy Iterbeke 9.Dirk De Cauwer (Hamme) 10.Jozef De Naeghel 11.José Hoebeke 12.Roger Beelaert (Rupelmonde) 13.Eddie Van Leirberghe 14.Kris Van Honsté 15.Luc Snels 16.Benny Coen 17.Daniel Hauttekeete 18.Robin Van Kerschaver 19.Guy Dhaese 20.Luc Verkinderen 21.Paul Hunninck 22.Herman Van Den Borre 23.Lucien Van Goethem (Stekene) 24.Jos Lissens 25.Paul Put 26.Dirk Caeckebeke 27.Marc Steenberghe 28.David Orford

    Categorie F2:

    1.Ludo Opdebeek (Balen)

    2.Daniel Hauttekeete

    3.Roland Van Imschoot

    4.Theo Coudyzer

    5.Willy Mous

    6.Ad Montforts 7.Kees Sebrechts 8.Pascal Cornand 9.Hugo Martens (Zwijndrecht) 10.Albert Huysmans 11.Bert Ter Harmsel 12.Jos Lievens 13.Luc Snels

    Categorie G:

    1.Joseph D'Hont (Desteldonk)

    2.Pierre Verberckmoes (Belsele)

    3.Roger Van Den Eede

    4.Willy Roels

    5.Werner Dullaert (St.Gillis)

    6.Julien Vyvey 7.Werner Wittock 8.Freddy De Blick (Beveren) 9.David Orford 10.Robert Robijns 11.Ko Tolhoek 12.Freddy Van Impe 13.Mathieu Mercken 14.Roger Verschraegen (Lochristi) 15.Etienne Declercq 16.Michel Bousard 17.François Smolders 18.Piet Achten 19.Anton Van Poecke 20.Hervé Verstuyft 21.Jean-Pierre Heymans 22.Freddy Stevens 23.Julien De Baets 24.Arnold De Muynck

    WAOD lindelaan beveren 15-06-2009 008

    Categorie G+:

    1.Louis Simons (Kessel-Lo)

    2.Gerrit Hairwassers

    3.Jos De Boeck

    4.Ortaire Stevens

    5.Jozef Geerts

    6.André Vlayen 7.Luc Muys 8.René Colman (St.Niklaas) 9.Daniël Nuytinck 10.Donné Neckebroeck 11.Paul De Geynst 12.Jean-Pierre Heirman 13.Willy Vereecken 14.Edward Battersby 15.Anny Van den Kinschot 16.René Van Reeth 17.Clement De Smedt 18.Jef Verheyen 19.Leopold Van Havermaet 20.Germaine Meulders 21.Kristina Coolens 22.Jozef Lambrechts 23.Marcel Meeuwes 24.Urbain D'Hondt 25.Paul D'herde 26.Gerard Mariën (Schoten) 27.Willy De Clercq


    Foto's : Raymond de Geest


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN W.A.O.D.RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 14/06/2009
    waod_3

    Zondag 14 Juni - NAZARETH


    Categorie AB:
    (27 dln)

    1.Pedro Michels (Otegem, winnaar cat. B)

    2.Andy De Backer (Denderleeuw, winnaar cat. A)

    3.Krijn Verschraegen (B2)

    4.Peter Dockx (B3) 5

    5.Paul Rooseparck (A2)

    6.Jochen Heylens (A3) 7.Davy De Coninck (B4) 8.Christophe Schelfhout (B5) 9.Kris De Nijs (B6) 10.Fabien Hanssens (B7) 11.Sam Opsomer (B8) 12.Bert Dockx (B9) 13.Kim Lauryssen (A4) 14.Kristof Dhondt (B10) 15.Philippe Van Opstal (A5) 16.Kristof De Baets (A6) 17.Peter De Maere (Waasmunster B11) 18.Youri Cathelyn (A7) 19.Bart Jocqué (B12) 20.Jens Daems (A8) 21.Salim Van De Putte (B13) 22.Alexander Govaert (A9) 23.Bart Vlerick (A10) 24.Joachim Neyt (A11) 25.Jacky Van Welden (B14) 26.Sig Van De Walle (A12) 27.Jeroen Teirlinck (A13)

    Zondag 14 Juni - OOSTEEKLO

    Categorie CD:

    1.Peter Mol (Kapelle, Ned, winnaar cat. C)

    2.Franky De Tremerie (C2)

    3.Luc Puimege (C3)

    4.Philippe Hotome (C4)

    5.Geert Roose (C5)

    6.Ivan Wulffaert (Eeklo, winnaar cat. D) 7.Steven Landuyt (C6) 8.Rudi Rabout (C7) 9.Franky De Greve (C8) 10.Ko Harms (D2) 11.Kees De Wijze (C9) 12.Keny Wille (Kieldrecht D3) 13.Patrick Nauwelaerts (C10) 14.Luc De Muynck (C11) 15.Jean-Paul Maveau (C12) 16.Marc Couckuyt (D4) 17.Henri De Decker (D5) 18.Guido Staels (C13) 19.Marc Vanparrijs (C14) 20.Geert Hebbrecht (C15) 21.Steven De Clercq (D6) 22.Nico Lauwaert (Beveren C16) 23.Wim Heyndrickx (Vrasene C17) 24.Hans Van Lierde (D7) 25.Spaak Stroosnijder (D8)

    Categorie E/E+:

    1.Wim De Waal (Axel, Ned, winnaar cat. E)

    2.Patrick Van Hulle (E2)

    3.Paul Van Cleemput (St.Niklaas E3)

    4.Florent De Leersnyder (Oostrozebeke, winnaar cat. E+)

    5.Robert Standaert (E4)

    6.Tony Baudonck (+2) 7.Rob Ocraft (E5) 8.Ronald De Scheemaeker (E6) 9.Eric De Wilde (+3) 10.Marc Van Overmeir (St.Niklaas +4) 11.Wim Heggerick (E7) 12.Jean-pierre Van Maldegem (E8) 13.Guy Van Severen (+5) 14.Patrick Bekaert (E9) 15.Siegfried Van Overberghe (E10) 16.Eric Van Pottelberg (Sinaai E11)

    Categorie F1:

    1.Helmuth Tas (Sijsele)

    2.Eddie Van Leirberghe

    3.Patrick De Backer

    4.Jozef De Naeghel

    5.Ivan Van Goidsenhoven

    6.Rudy Lammens 7.Lieven Lanckriet 8.François Coppers 9.Luc Cocquyt 10.Marc Steenberghe 11.Roger De Breuker 12.Wim Van Den Heuvel 13.Erik Delys 14.Peter Peleman 15.Kurt Wille 16.Roger Den Tijn

    Categorie F2:

    1.Ludo Opdebeek (Balen)

    2.Noel Rogge

    3.José Dezegher

    4.Roland Van Imschoot

    5.Theo Coudyzer

    6.Gustaaf Van Mensel 7.Jos Vergult 8.Albert Huysmans 9.Firmin De Zutter 10.Henk Bolle 11.Gino Goetmaeckers 12.Pascal Cornand

    Categorie G:

    1.Joseph D'Hont (Desteldonk)

    2.Arnold De Muynck

    3.Pierre Verberckmoes (Belsele)

    4.Willy Roels

    5.Julien Vyvey

    6.David Orford 7.Robert Robijns 8.Roger Verschraegen (Lochristi) 9.Marinus Lockefeir

    Categorie G+:

    1.Gerrit Westenberg (Blerick, Ned)

    2.Gerard Mariën (Schoten)

    3.Gerrit Hairwassers

    4.Jozef Geerts

    5.André Vlayen

    6.Huub Konings 7.Willy Vereecken 8.Gérard Raes 9.Donné Neckebroeck 10.Ortaire Stevens 11.Daniël Nuytinck 12.Jean-Pierre Heirman 13.Leopold Van Havermaet 14.Anny Van den Kinschot 15.Alfons De Schepper 16.Armand Mols 17.Edward Battersby 18.Michel Vander Beke 19.René Van Reeth 20.Urbain D'Hondt 21.Paul D'herde



    15-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 13/06/2009

    Banner FCWB

    Zaterdag 13/06/09 GRANDGLISE – Elite z.c & Beloften – 117,6 km - 02h44min

    Aantal deelnemers : 85
    1 LAGAB Azzedine
    (ALG)

    2 DE MOOIJ Jaryd (
    VLAAMS-BRABANTSE AFD)
    op 4”
    3 ROUET Rudy
    (PROVINCE DE BRABANT)

    4 VAN IMPE Lode
    (AFDELING OOST-VLAAND) op 15”
    5 DE ROECK Bart
    (VLAAMS-BRABANTSE AFD)
    op 25”
    6 SIX Sébastien
    (MULTISPORT CYCLING T)
    7 MADANI Abdelmalek (ALG)

    8 WOLSKI Marcin (
    POL / MULTISPORT CYCLING T)
    op 1’10”
    9 DELMARQUETTE Remi
    (LOTTO-PREDICTOR-VC A)
    op 1’30”
    10 BOURRAZA Abderahmane
    (ALG) op 1’34”

     

    13/06/09 LIMELETTE – Elite z.c./Beloften/Amateurs/Masters A - 78,4 Km - 01h57min
    Aantal deelnemers : 49
    1 Angelo Van Daele

    2 Joël Genette
    3 Christoph De Man op 33”
    4 Romain Gihoul op 1’03”
    5 Jeroen Socquet
    6 Bart Moens
    7 Alexandre Heuninck
    8 Benoît Naert
    9 Jan De Preter op 1’33”
    10 Guillaume Dumoulin

    Masters B & C - 68,6 Km - 01h45'

    Aantal deelnemers : 13
    1 Wim Lievens (Oevel)  
    2 Franck Tardivat (F) op 1’40”
    3 Peter Maris
    4 Kris Smets
    5 Marc Vandenwijngaerde op 1’47”
    6 Gert Deno op 7’
    7 Patrick Doisy
    8 Kris Govers op 1 ronde
    9 Didier Larose op 2 ronde
    10 Jean-marc Lambert

    13/06/09 AUBEL – Elite z.c. & Beloften - 122 km - 02h50min

    Aantal deelnemers : 82
    1 BAUGNIES Jérôme
    (AFDELING OOST-VLAAND)

    2 DEVILLERS Gilles
    (ROYAL CYCLISTS PESAN)

    3 HABETS Marc
    (NED / MAASLANDSTER)
    4 ENNEKENS Stijn
    (CAVALE - VAN GOETHEM)
    5 MARTENS Bob
    (NED / TWC MAASLANDSTER)
    6 GOOSSENS Bert
    (LOTTO OLYMPIA TIENEN)
    7 JANS Roy
    (DAVO - LOTTO - DAVIT)
    8 ABTS Seppe (VLAAMS-BRABANTSE AFD)

    9 DONNAY Laurent
    (ROYAL CYCLISTS PESAN)
    10 STASSEN Julien
    (PREDICTOR-LOTTO-VC A)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 14/06/2009

    Banner FCWB

    Proficiat aan KAAT HANNES met haar 8°Seizoenszege bij de Dames Juniores !!!

     

    Hannes Kaat KOP 2009

    Zondag 14/06/09 TOUR DU CONDROZ ROTHEUX RIMIERE - Juniores - Interclub - 120 km - 02h59min

    Aantal deelnemers : 112
    1 Guillaume Van Keirsbulck
    2 Jens Demonie
    3 Rob Schoonbroodt (Ned)
    4 Tim Wellens
    5 Jan Willem Van der Sande (Ger)
    6 Frédérik Geerts
    7 Gabriel Forget
    8 Laurent Puts
    9 Kevin De Jonghe
    10 Thimothy Claeys

     

    14/06/09 Rotheux-Rimière – Dames Nieuwelingen - 48 km – 01h16min
    Aantal deelnemers : 14
    1. Rebecca Talen (Ned)

    2. Steffi Lodewyks
    3. Marlene Wintgens
    4. Chantal Verstraeten (Ned)
    5. Marine Weron
    6. Larisa Jaspart
    7. Jolly Lathieu
    8. Bo Carless
    9. Evelien Deltombe
    10. Julie Verlinden

    14/06/09 Rotheux-Rimière – Dames Juniores – 54 km – 01h12min
    Aantal deelnemers : 17

    1. Kaat Hannes uit Wechelderzande
    2. Anisha Vekeman op 19”
    3. Karen Verhestraeten
    4. Birgit Laverijssen (Ned)
    5. Marjolein Claessen (Ned)
    6. Cecile Larsen (Noo)
    7. Emilie Moberg (Noo)
    8. Martine Amundsen (Noo)
    9. Marie-Pierre Thonon
    10. Thea Thorsen (Noo)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MTB-WEDSTRIJD TE WILLINGEN !!!

    Patrick Meersschaert behaalt 1ste plaats te Willingen !!!

     
    Meersschaert Patrick KOP 2009    willingen
                                                                                              Bike-Festival te Willingen.


    Na zijn wederoptreden in Boutonville was Patrick Meersschaert uit Stekene vol goede moed naar Willingen afgereisd voor het jaarlijks Bike-Festival, met meer dan 20 000 bezoekers. 

     

    Patrick : “De training op vrijdag verliep goed, maar tijdens de wedstrijd had ik niet echt een goed gevoel en reed ik louter op ervaring. Uiteindelijk werd ik toch nog winnaar in mijn leeftijdscategorie, maar besef dat ik nog een lange weg te gaan heb om mijn vroeger niveau te bekomen. Mijn ervaring leert mij echter om rustig op te bouwen en tot het WK hebben we nog iets meer dan 2 maanden.”

    Bij de elites eindigde Steven De Roeck uit Temse na twee lekke banden op de 90 Km als 31ste op 168 deelnemers.

    Volgende week nemen beide renners deel aan een 24-uren (ploegen)wedstrijd in het Duitse Chemnitz.

     

     

    Met dank aan Patrick Meersschaert


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE BELSELE VAN 13/06/2009 !!!

    Dames Elite te Belsele – zaterdag 13 juni

     

    ILSE GELDOF MET NUMMER 3 VAN 2009 !!!

     

    PRJUN 15 BELS Da ilsegeldof
                                
    Ilse Geldhof
                                  
    De Kon. Belsele Sportief-Sportcomite mocht 98 Dames Elite aan de start voor 14 ronden van 5,7 Km of 79,8 Km de baan op sturen. Aanvankelijk bleef het vrij rustig maar in de 3de ronde zonderden toch Suzie Godart (Lux), Katie Colclough (GBR) en Alexandra Greenfield (GBR) zich af.

    PRJUN 15 BEL dames start
                                                               98 dames aan de start.


    Ze werden achterna gezeten door Annelies Van Doorslaer en de Noorse Froydis Waersted. Na twee ronden doorgedreven inspanningen sloten ze vooraan aan. Het vijftal bouwde een mooie voorsprong uit. Daar waar iedereen dacht dat de beslissing gevallen was, oordeelden de dames uit het peloton er anders over. Ze verlegden het tempo naar een maatje hoger en met nog 25 Km te rijden kwam alles weer samen.

    In de voorlaatste ronde trokken Annelies Van Doorslaer, de Noorse Cecilie Johansen en Ilse Geldhof ten aanval. De Britse Alexandra Greenfield kon net niet mee en zo kwam het tot een spurt met drie waaruit Ilse Geldof haar 3de zege haalde. Ilse is er ondertussen toch al 36 en blijft in ons land toch bij de top-rensters behoren. Annelies Van Doorslaer werd knap 2de, na een beresterke wedstrijd, en de Noorse Cecilie Johansen 3de. Mooi was ook het werk van de juniore Dorien Van Der Velden die alleen binnen kwam om 4de te worden.

    De spurt om de vijfde plaats werd gewonnen door de Zwijndrechtse Nana Steenssens voor Kirsti Ruud (Nor), Juniore Shanne Braspennincx (Ned), Lensy Debboudt, Grace Verbeke en Sofie Verdonck uit De Klinge.

     

    PRJUN 15 BELS DA spurt
                                 De spurt waaruit Ilse Geldhof haar 3de zege haalde.

                                                     
      

     

     

    Tekst : flvdv

    Foto’s : Alain Sennesael


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN V.W.F. RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 13/06/2009 !!!

    vwf

    Proficiat aan MICHEL THIERENS met zijn 1°Seizoenszege in de Catg.A !!!


    Thierens Michel KOP 2009

    Zaterdag 13 juni - WINTAM


    A-reeks
    1 MICHEL THIERENS (Elversele)
    2 Cosyn Joris
    3 Maes Peter
    4 Vaneesbeek Andy
    5 Van Gucht Christophe
    6 Van De Keer Kevin 7 Van Haverbeek Frank 8 Van Himst Patrick 9 Van De Velde Gwen 10 Van Gijsegem Nico

    Thierens Michel 3
          Aankomst Michel Thierens te Wintam in de A reeks.

    Thierens Michel 2
           Michel Thierens met de bloemen met links vriend Luc Van Britsom.

    B-reeks
    1 Van Driessche Alain
    2 Saelens Danny
    3 De Schepper Nico (Dendermonde)
    4 Braeckmans Michael
    5 Thomas Rudy
    6 Van Der Vurst Ronny 7 Raes Pascal 8 Geets Frank 9 De Vos Gino 10 De Witte Didier (Tielrode)

    C-reeks
    1 Turcksin Dominique
    2 De Norre Alain
    3 Van Nieuwenhuyse Hans
    4 D'Hooge Frank
    5 Van Den Berghe Igor
    6 Van Der Slagmolen Yvan 7 Van De Moortele Peter 8 De Backer Danny 9 Suys Frank (Hingene)10 Van De Velde Rudy

               
    D -reeks
    1 Devits Joseph
    2 D'Haeseleer Mario
    3 Pieters Joost
    4 Van Hove Jan
    5 Luyten Felix
    6 Wouters Willy 7 Van Mol Luc 8 Maes Jos 9 De Leeuw Paul 10 De Pelsmaker Frank

    E-reeks
    1 Vermeylen Jozef
    2 Van Pee Francis
    3 Van Raemdonck Alfons (Beveren)
    4 Debecker Omer
    5 Ceurens André
    6 Van Goethem Lucien (Stekene) 7 Vanhuffel Eric 8 Ribbens Luc 9 Maldrie Robert 10 Hublau Daniel

    F-reeks
    1 Vandenhauwe Etienne
    2 Saerens Jozef
    3 Van Den Eede Roger
    4 Volckaerts Alfons
    5 De Maeyer Jos
    6 Vingerling Aad 7 Van Den Eede Albert 8 Saelens Clement 9 Van De Vijver Francois 10 Savat Rudiger



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs