.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    17-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Woensdag 17/05/2006
    Op Woensdag namiddag te 14h00 vertrokken onder leiding van Kenny Janssens en Jos Van Raemdonck aan het Schuurke (Buyl Sport ) " 33 Polderrenners ". (totaal met de aangepikten van onderweg)
    Er werd een strak tempo opgelegd en bij momenten (langs DEN DIJK) eens goed doorgevlamd , telkens er gelosten waren werd het tempo terug aangepast zodat de groep terug compleet was.
    De tempobeulen van dienst waren Joris De Jonghe , Koen Apers , Erik Vermeulen , Nikola Lion , Nicky David , Kurt Van Raemdonck , ondergetekende enz.......
    De totale afstand tot de Kapel Van Gaverland bedroeg 100 Km en voor vandaag was het gemiddelde goed voor 35,3 Km/h.
    Voor de liefhebbers onder ons " STERKE JOS " won het prestige spurtje aan de meet in Verrebroek.
    Wie reden vandaag mee : Jos Van Raemdonck , Kurt Van Raemdonck , Rudy Franssens , Fons Van Raemdonck , Luc Van Raemdonck , Erik Vermeulen , Luc Vermeulen , Adrien Maes , Walter Rotthier , Eugéne Bosman , Freddy De Blick , Franky Wielandt , Sven Wielandt , Koen Apers , Joris De Jonghe , Dr.Frank De Winter , Patrick Van Vlierberghe , Nicky David , Nikola Lion , Jeroen Goudket , Jens Van Landeghem , Tom Verhulst , Kresten Staes , Cornelis Van Der Haven , Jan Vlegels , Paul Van Der Plas , Alex Goossens , Steven Goossens , Eddy Coenen , Thibault Koppen , Dries de Bock , Kenny Janssens en  ?

    P.S. vandaag maar liefst 3 lekke banden : Freddy De Blick (achterwiel) , Franky Wielandt (achterwiel) en Erik Vermeulen (voorwiel).
           Telkens heeft iedereen gewacht zoals het hoort !!!!!

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Dinsdag 16/05/2006

    Onder leiding van Freddy Van Osselaer en Kenny Janssens vertrokken Dinsdag om 19h00 thv Buyl Sport te Beveren maar liefst 46 renners , met de 7 renners van onderweg kwam het totaal vandaag uit op 53 "Polderrenners ".
    Zoals er de laatste weken gereden en getraind wordt is het een plezier voor iedereen , er kan worden losgereden en er kan kopwerk verricht worden naar ieders mogelijkheden. (dit moeten we voor de rest van het seizoen volhouden !!!!)
    Wat de cijfertjes betreft was het gemiddelde tot de meet goed voor 38 Km/h en de afstand tot Melsele bedroeg 70 Km.
    De Spurt werd ditmaal gewonnen door Sven Wielandt voor Luc Buytaert , Rudy Thysman , Rudy Franssens , Robby Van Raemdonck en Kenny Janssens.
    Dat het de goede weg opgaat met onze groepstraining bewijst de aanwezigheid van vele jonge renners. (10 renners van Hoop Op Zegen Beveren en 2 renners van het Wac-Team en dan onze wekelijkse W.A.O.D.-renners en niet te vergeten onze Beloften en Elite's zonder Contract)
    Wie reden vandaag mee : Freddy Van Osselaer , Tom Van Osselaer , Robby Van Raemdonck , Kevin Van Raemdonck , Rudy Thysman , Sven Wielandt , Davy Stuer , Kresten Staes , Bart Cant , Roberto Vercauteren , Robby Weemaes , Dries De Bock , Tom Verhulst , Pieter Oelebrandt , Luc Buytaert , Rudy Franssens , Frank Van Campenhout , Etienne Flurie , Luc Apers , Bert De Coster , Leo Mares , Guy De Jonghe , Joris De Jonghe , Philip Van Havenbergh , Dirk Bryssinckx , André Van Geertsom , Dirk Trogh , Frank Van Geystelen , Saskia Van Overmeiren , Herman Anthonissen , Alain Verbeke , Paul Van Der Plas , Eric D'Hooghe , Koen Heyrman , Dirk Onghena , Jens Van Landeghem (WAC) , Timothy Van Heurck (WAC) , nog 6 renners van Hoop Op Zegen Beveren , Jef Caluwaert , Eric Van Tiggel , Marc Vijt , Kenny Janssens , .................. (renners die niet vermeld staan , mail gerust jullie naam door)

    P.S. 1 lekke band voor Philip Van Havenbergh , ondergetekende heeft zijn wielspanners afgegeven en het peloton kon verder. (even gestopt)
            Spaak stuk aan rondpunt van Kallo voor Frank Van Campenhout.

    Een goede raad voor ieder die meerijd zorg dat je binnenbandjes en materiaal bij hebt , de groep stopt even om te kijken wat er stuk is en rijd dan terug verder , zodat het oponthoud zeer beperkt blijft !!!!!


     


    16-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag-Rit " MACHUIT-VRIENDEN " van 16/05/2006
    Om 09h00 vertrokken in Zwijndrecht op Dinsdagmorgend thv café Machuit (samen met de aangepikten van onderweg) in totaal 10 renners voor de trip over de Koewacht.
    Afwezige vandaag Gilbert De Paepe dus nam Jos Van Raemdonck zijn rol goed over , er werd goed rondgedraaid tot voorbij de Koewacht.
    Daarna was het de beurt aan sterke "JOS" om het kopwerk op te eisen , enkel Stein Vermeulen kon hem nog bijstaan.
    Tot aan de viaduct van Vrasene bedroeg het gemiddelde 34,8 Km/h.
    Wie reden vandaag zoal mee : Jos Van Raemdonck , Stein Vermeulen , Eddy Coenen , Alex Goossens , Guido Van Hove en ..........

    P.S. met dank aan onze rijdende verslaggever " Eddy Coenen "

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOUR de L'AUDE - Dames Elite - 4°RIT van 15/05/2006

    MAANDAG 15/05/2006 - TOUR DE L'AUDE - Dames Elite - 120 Km
    4° RIT -  Lezignan Corbières – Lezignan Corbières

    1. Joanne Kiesanowski (NZl)
    Univega Pro Cycling Team
    2. Adrie Visser (Ned) AA-Drink Cycling Team
    3. Chantal Beltman (Ned) Dutch National Team

    Belgische dames:
    13. An Van Rie (Bel)
    Lotto-Belisol Ladiesteam
    18. Sharon Vandromme (Bel) Belgian National Team
    37. Laure Werner (Bel) Belgian National Team op 1’02”
    42. Sofie Goor (Bel) Belgian National Team op 1’02”
    49. Karen Steurs (Bel) Belgian National Team op 1’02”
    60. Inge Van Den Broeck (Bel) Lotto-Belisol Ladiesteam op 1’02”
    70. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Bel) Belgian National Team op 1’02”     
    92. Ludivine Henrion (Bel) Lotto-Belisol Ladiesteam op 13’14”
    102. Sara Peeters (Bel) Belgian National Team op 19’00”

    In de Tour de l’Aude waren ze vandaag toe aan de vierde rit. Ritwinst was er voor de Nieuw-Zeelandse Kiesanowski die de snelste was van een uitgebreide kopgroep. An Van Rie van het Lotto-Belisol-team kwam als tweede boven op de Col du Fer à Cheval en als eerste op de Col de Villerouge. Ze staat nu vierde in het bergklassement.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elite zonder Contract te Puivelde-Belsele van 15/05/2006

    MAANDAG 15/05/2006 - PUIVELDE-BELSELE (O) - Elite zonder Contract - 120 Km - 02h43min
    Aantal deelnemers : 80

    1. Darius Strole (Lit)
    2. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C.)
    3. Steven Persoon uit Stekene op 18sec (RCS-Brussel)
    21. Kristoff Heyns uit Nieuwkerken op 2min (Klaipeda)

    De favorieten begonnen zich meer en meer vooraan te tonen halweg koers , zo waren Danny Verelst, Luc De Moor, Mark Bracke, Darius Strole, Sven De Weerdt, Koen Van de Velde en de Nederlander Mandemakers erbij. Het was duidelijk dat er iets aan het groeien was in de spits van de wedstrijd.
    En ja, in de 8ste ronde waren ze met dertien weg. Naast de hoger genoemden waren daar ook nog bij: de Deen Bo Lars Lomholt, Steven Persoon, de Ier Mark Cassidy, Kurt Van Landeghem, Thijs Van den Bossche en Koen De Bosscher.
    Die dertien vertrokken op definitieve reis kregen een maximale voorsprong van bijna twee minuten. Tot er acht in een achtervolging gingen: Rudi Vingerhoets, Bart Baeyens, Ciaran Kelly, Rieno Stofferis, Stijn Gide, Kevin Okens, Eoin Concannon en Kristoff Heyns.
    Zo daalde de voorsprong tot 1min20 maar verontrusten konden ze de dertien leiders niet.
    Op 15 km van het einde zagen Luc De Moor en Darius Strole de kans schoon om te vertrekken. Niemand kon nog passend antwoorden en de twee reden naar de laatste kilometer. Strole vond nog voldoende kracht in zijn benen en liet De Moor ter plaatse. Die finishte op amper 4 seconden van de Vlaamse Litouwer die zijn 3de zege van 2006 op zak stak.
    Verdienstelijke aankomst kregen we dan nog van de Waaslander Steven Persoon die alleen als 3de binnen reed. Ook Mark Cassidy deed dat als 4de.
    Eigenlijk was het ook nog dik genieten van de spurt die Thijs Van den Bossche afleverde voor de 5de plaats en dat tegen de Deen Lomholt. (Flor Van de Velde)


    15-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flanders Classic Ridley Tour - Nieuwelingen - 14/05/2006

    Proficiat aan NICOLAS VEREECKEN uit Kieldrecht met zijn 5° Seizoenszege te Kessel-Lo.

    ZONDAG 14/05/2006 - KESSEL-LO (VB) - Nieuwelingen - 62 Km - 01h45min
    Flanders Classic Ridley Tour
    Aantal deelnemers : 111

    1. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (C.T.Menen)
    2. Jeroen Goudket van L.O. (WAC-Team)

    Van in het begin gaat een achttal aan de haal op een lastig parcours. Over halfweg worden zij bijgehaald door Thomas Opdebeeck en Kevin Callens. Ook Steven Giesberts en Nicolas Vereecken proberen, maar alleen deze laatste slaagt in zijn opzet om het in de spurt voor de eerste plaats zelfs te halen voor Jeroen Goudket en Gaetan Trésignies.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOPCOMPETITIE te FLEURUS - Beloften van 14/05/2006
    ZONDAG 14/05/2006 - FLEURUS - Beloften - 170 Km - 04h03min
    Topcompetitie 1.12 - gemiddelde : 41.975 Km/H - Opgevers : 61
    Aantal deelnemers : 164

    1. Nikolas Maes
    9. Greg Van Avermaet uit Hamme op 5sec (Bodysol-Jong Vlaanderen)
    29. Anthony Van Den Berghe uit Sinaai (RABC)
    47. Dominique Cornu uit Beveren op 20sec (Bodysol-Jong Vlaanderen)

    FLEURUS - Nikolas Maes (Beveren 2000) heeft zondag de Omloop van Wallonië, derde manche in de Davitamon Topcompetitie gewonnen. Maes, die zich de hele wedstrijd lang had schuilgehouden in het peloton – zijn ploeggenoten Gianni Meersman, Kevin Seeldraeyers en later ook Dries Devenyns waren mee in een kopgroep – ontbond zijn duivels tijdens de laatste beklimming van de Petit-Try, een steile helling op een vijftal kilometer van de finish. Maes ging voorbij Jelle Vanendert en kwam bij de laatst overgebleven koploper Geert Steurs. In de spurt toonde Maes zich sneller.
    “Ik wist van vorig jaar dat je hier niet te vroeg krachten mag verspillen”, verklaarde de winnaar. “Op het steilste stuk van de klim heb ik mijn eindschot geplaatst. In de spurt tegen de op papier tragere Steurs wist ik me zegezeker.”

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen DAMES ELITE van 13/05/2006 en 14/05/2006
    ZONDAG 14/05/2006 - FLEURUS - Dames Elite - 80,7 Km - 02h16min
    " Circuit de Wallonie de Feminin "
    Aantal deelneemsters : 53

    1. Moniek Rotmensen
    (Massaspurt)
    2. Kelly Druyts
    3. Lorna Webb
    6. Anja Nobus (Oostende Noordzee)
    26. Ines Claes uit Beveren (Benelux Team)

    De 53 gestarte vrouwen krijgen 85 kilometer voor de wielen geschoven. Vooral in het eerste koersuur gaat het er vrij rustig aan toe. Pas wanneer de rensters aan de 5 plaatselijke ronden van 7,7 kilometer beginnen, breekt de koers open. Een vluchtpoging van Karen Moortgat, Grace Verbeke en de Britse Helen Wyman krijgt maximaal 25 seconden, maar ook het trio kan niet op tegen het peloton. Belgisch kampioene Corine Hierckens lijkt in de slotkilometer de spurters te slim af te zijn, maar ook zij moest zich neerleggen bij een onvermijdelijke massaspurt. Daarin wint de Nederlandse Moniek Rotmensen het pleit voor juniore Kelly Druyts. BJ



    13/05/2006 - TOUR DE L'AUDE - Dames Elite - Franse Rittenwedstrijd
    1° RIT - PLOEGENTIJDRIT

    Op de eerste dag van de Tour de l’Aude, een Franse rittenwedstrijd met een sterk internationaal deelnemersveld, eindigde onze nationale damesploeg op een 13e plaats in de ploegentijdrit. De meisjes van het Lotto-Belisol-team finishte als 17e op 19 ploegen. Winst was er voor het Nederlandse Buitenpoort Flexpoint-team. 

    14/05/2006 - TOUR DE L'AUDE - Dames Elite - 105 Km - 34,81 Km/h
    2° RIT - Rieux Minervois - Rieux Minervois

    1. Priska Doppmann
    6. Sofie Goor (Belgische Ploeg)
    26. Laure Werner op 2min53sec (Belgische Ploeg)
    35. Sharon Vandromme (Belgische Ploeg)
    36. An Van Rie (Lotto-Belisol)
    50. Cindy Pieters uit St.Niklaas op 4min27sec (Belgische Ploeg)
    51. Sara Peeters (Belgische Ploeg)
    53. Ludivine Henrion op 7min09sec (Lotto-Belisol)
    61. Karen Steurs op 10min04sec (Belgische Ploeg)
    102. Inge Van Den Broeck op 13min59sec (Lotto-Belisol)

    14/05/2006 - TOUR DE L'AUDE - Dames Elite - 5,5 Km
    3° RIT - Tijdrit over 5,5 Km

    De Nederlandse Loes Gunnewijk wint de tijdrit over 5,5 km en herovert zo de leiderstrui. Beste Belgische is An Van Rie op 27” van de winnares.

    1. Loes Gunnewijk (Ned) Buitenpoort-Flexpoint Team 6min59sec
    2. Susanne Ljungskog (Swe) Buitenpoort-Flexpoint Team op 5sec
    3. Judith Arndt (Ger) T-Mobile Professional Cycling                    
    16. An Van Rie (Bel) Lotto-Belisol Ladiesteam op 27sec
    22. Sara Peeters (Bel) Belgian National Team op 30sec    
    45. Sofie Goor (Bel) Belgian National Team op 39sec
    58. Laure Werner (Bel) Belgian National Team op 47sec
    64. Karen Steurs (Bel) Belgian National Team op 53sec
    66. Sharon Vandromme (Bel) Belgian National Team op 54sec
    73. Cindy Pieters uit St.Niklaas (Bel) Belgian National Team op 58sec
    78. Inge Van Den Broeck (Bel) Lotto-Belisol Ladiesteam op 1min
    90. Ludivine Henrion (Bel) Lotto-Belisol Ladiesteam op 1min09sec




    14-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag Elite zonder Contract te Mariekerke van 14/05/2006
    ZONDAG 14/05/2006 - MARIEKERKE - Elite zonder Contract - 110,5 Km - 02h25min
    Aantal deelnemers : 85

    1. Patrick Van Roosbroeck (Pacco-St.Martinus C.T.)
    12. Guy Smet uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus C.T.)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG W.A.O.D. te ELVERSELE van 14/05/2006
    Proficiat aan Patrick Bolssens uit Kieldrecht met zijn zege in de Catg.D
    Proficiat aan Roger Hoof uit St.Niklaas met zijn 2° overwinning dit weekend in de Catg.F1

    ZONDAG 14/05/2006 - W.A.O.D. - ELVERSELE

    CATG. A/B
    4. Robby Van Raemdonck uit Kallo
    8. Kris Van Severen uit St.Niklaas
    12. Stein Vermeulen uit Vrasene
    13. Koen Heyrman uit Bazel
    15. Mattias Nys uit Nieuwkerken
    18. Tom Van Osselaer uit Melsele
    24. Alex Goossens uit Vrasene
    26. Gino Hoskens uit Beveren
    27. Peter Van Haveren uit Zwijndrecht

    CATG. C
    4. Guy De Jonghe uit Zwijndrecht
    19. Wim Heyndrickx uit Vrasene
    25. Geert Smet uit St.Niklaas

    CATG. D
    1. Patrick Bolssens uit Kieldrecht
    11. Gustaaf Meirte uit Verrebroek

    CATG. E
    4. Fons Van Raemdonck uit Beveren
    7. Paul Van Cleemput uit St.Gillis
    10. Lucien Van Goethem uit Stekene

    CATG. E+
    2. Freddy De Blick uit Beveren

    CATG. F1
    1. Roger Hoof uit St.Niklaas
    8. Werner Dullaert uit St.Gillis

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provinciaal Kampioenschap - Juniores - 14/05/2006
    ZONDAG 14/05/2006 - DENDERWINDEKE (O) - Juniores - 121 Km - 03h09min
    PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VAN OOST-VLAANDEREN
    Aantal deelnemers : 145

    1. Dieter Van Lancker
    22. Jan Vlegels uit Kieldrecht (Hoop Op Zegen Beveren)
    23. Davy Staes uit St.Niklaas (WAC-Team)
    25. Pieter Cordeel uit Stekene (C.T.Menen)
    29. Nicky De Wit uit Lokeren (V.E.C.-Lede)
    34. Thibault Koppen uit Beveren (KSV-Deerlijk)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN - DEN DIJK van 14/05/2006
    Onder leiding van Freddy Van Osselaer en Kenny Janssens vertrokken om 09h00 thv Buyl Sport  te Beveren 32 " POLDERRENNERS " voor de wekelijkse Zondagmorgend rit op " DEN DIJK ".
    Aan de Tabaknatie splitste de groep in twee , de A-renners aangevoerd door Gerrit Van Der AA en Dirk Trogh waren met 10 renners waaronder Franky Wielandt , Frank Van Geystelen , Wim Rykaert , Franky Weemaes , Rudy Thysman , Gary De Cock , Theo De Prekel en .............
    De B-renners waren met 22 en dus volk genoeg om rond te draaien , daar wrong vandaag een beetje het schoentje.
    Telkens de molen goed op gang was vielen er enkele schakels uit , gelukkig was Adrien Maes er om telkens opnieuw de molen op gang te brengen.Het was " Adrien Maes " die ongeloofelijk maar waar aan het rondpunt te Kallo (INDAVER) zowaar terug richting Doel reed ipv naar Kallo met in zijn wiel nog 3 renners.(Als je goeie benen hebt kun je alles Adrien)
    De totale afstand bedroeg 87 Km (Melsele) en het gemiddelde was goed voor 38,2 Km/h.
    De spurt thv van Katoennatie werd gewonnen door Kenny Janssens (met dank aan Davy Steur) voor Dirk Bryssinckx en Frank Van Campenhout , op de 4° plaats Freddy Van Osselaer en plaats 5 was goed voor Edwig Cleiren.
    Wie reden vandaag mee met de B-renners : Freddy Van Osselaer , Dirk Bryssinckx , Adrien Maes , Jos Van Raemdonck , Davy Stuer , Sven Wielandt , Freddy Wouters , Nana Steenssens , Eric D'Hooghe , Marc Van Puymbroeck , Frank Van Campenhout , Richard De Smedt , De Prekel , Bart Cant , Bart , Edwig Cleiren , Danny Smet , Jan Meul , Modest , Romain Vercauteren , Arnouts en Kenny Janssens.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWE TENUE'S BARON TE KOOP SEIZOEN 2006
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VANAF 01/04/2006 ZIJN ER NIEUWE TENUE'S TE KOOP BIJ FREDDY VAN OSSELAER.
    Een volledig set bestaat uit : 1 lange broek (zonder zeemvel) , 1 korte broek , 1 trui met lange mouwen en 1 trui met korte mouwen.
    DIT ALLES VOOR DE PRIJS VAN : 100 EURO.
    (MERK BIORACER)


    ALLE STUKKEN ZIJN AFZONDERLIJK VERKRIJGBAAR.
    * Lange broek = 35,00 EURO (met Bretel Temp Control zonder zeem)
    * Korte broek = 30,00 EURO (met Bretel Caro Dorlastan)
    * Trui met Lange Mouwen = 25,00 EURO (Transotex Comp)
    * Trui met Korte Mouwen = 15,00 EURO (Comp)
    * Kniebroek = 35,00 EURO (met Bretel Temp Control)
    * Body Windtex = 25,00 EURO (Comp)
    * Trui zonder Mouwen = 15,00 EURO (Comp)

    MATEN KLEDIJ BARON DIE NU KUNNEN BESTELD WORDEN EN DIRECT LEVERBAAR :
    * Lange broek : 5-6-7-8-9
    * Korte broek : 5-6-7-8-9
    * Trui met Lange Mouwen : 5-6-7-8-9
    * Trui met Korte Mouwen : 5-6-7-8-9

    OOK NU VERKRIJGBAAR :
    * Body Windtex : 5-6-7
    * Kniebroek : 5-6-7
    * Trui zonder Mouwen : 5-6-7

    ALLES KAN BESTELD WORDEN VIA FREDDY VAN OSSELAER VIA TEL.NR.0495/16.85.85 OF VIA FAX.NR.03/755.21.55
    EVENTUEEL KAN JE OOK EEN E-MAIL OPSTUREN NAAR KENNY JANSSENS.


    13-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag-Rit " MACHUIT-VRIENDEN " van 13/05/2006
    Wie dacht dat het ging regenen had het mis dus zijn we met 16 renners vertrokken onder leiding van Bert De Coster naar de Nederlandse Polder.
    Het vertrekuur was 09h00 met vertrekpunt café Machuit te Zwijndrecht.
    De totale afstand bedroeg 85 Km en dit met een gemiddelde van 35,2 Km/h.
    Kopmannen van dienst Bert De Coster , Koen Apers , Davy Stuer , Dirk Trogh enz....
    Wie reden vandaag mee : Bert De Coster , Dirk "Baguet" Bryssinckx , Philip Van Havenbergh , Pierre Bollaert , Jos Van Raemdonck , Erik Van Tiggel , Alex Goossens , Maurits Van Paemel , Luk Apers , Koen Apers , Davy Stuer , Nicky David , Luc Buytaert , Dirk Trogh , Patrick De Koninck en Kenny Janssens.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag W.A.O.D. te HERSELT van 13/05/2006
    ZATERDAG 13/05/2006 - W.A.O.D. - HERSELT

    CATG. C
    14. Dirk De Pauw uit Beveren

    CATG. F1
    2. Roger Hoof uit St.Niklaas

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN renners uit het WAASLAND van 13/05/2006
    ZATERDAG 13/05/2006 - ASSEBROEK (W) - Dames Elite - 70 Km - 01h52min
    Aantal deelneemsters : 65

     1. Liesbet De Vocht
     8. Anja Nobus (Oostende Noordzee)
    13. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)

    13/05/2006 - PUIVELDE-BELSELE (O) - Elite zonder Contract - 120 Km - 02h45min
    Aantal deelnemers : 108

    1. Russell Downing (GB)
    2. Luc De Moor uit St.Gillis op 15sec (Edegem B.C.)
    3. Dean Downing (GB)
    5. Gunther Sterck op 1min10sec (PWC Jan Snel)
    8. Koen Van De Velde uit Belsele op 1min17sec (Rudyco C.T.)
    14. Sven Blommaert uit Hamme op 1min50sec (Rudyco C.T.)
    21. Tim Vercauteren uit Belsele (Hoop Op Zegen Beveren)
    25. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel)
    27. Robby Weemaes uit St.pauwels (Rudyco C.T.)
    33. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T.)
    34. Eddy Van Bogaert uit Belsele (Rudyco C.T.)
    49. Lieven Muylaert uit Temse (Rudyco C.T.)
    54. Wim Maes uit Sinaai (RABC)
    65. Kristoff Heyns uit Nieuwkerken (Klaipeda)
    69. Mano Schouten uit De Klinge (Rudyco C.T.)
    72. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T.)
    73. Bert De Caluwé uit Kieldrecht (Rudyco C.T.)
    76. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    77. Steven Goossens uit Stekene (Vliegend Wiel-Klein Sinaai)


    13/05/2006 - VINKT-DEINZE (O) - Nieuwelingen - 66 Km - 01h38min
    Aantal deelnemers : 167

    1. Jason D'Haemers
    14. Michiel Dieleman uit Hamme (Avia Waasland)
    34. Jens Van Landeghem van L.O. (WAC-Team)
    38. Jonas De Boey uit St.Gillis (Hoop Op Zegen Beveren)
    39. Joeri De Ryck uit Kruibeke (Avia Waasland)

    13/05/2006 - ASSEBROEK (W) - Nieuwelingen - 60 Km - 01h25min
    Aantal deelnemers : 73

    45. Roy Meersman uit Bazel (Avia Waasland)

    12-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag W.A.O.D. te BEVEREN - Lindenlaan van 12/05/2006
    VRIJDAG 12/05/2006 - W.A.O.D. - BEVEREN - LINDENHOF

    Proficiat aan MATTIAS NYS uit Nieuwkerken met zijn 2° overwinning dit seizoen bij de Catg. A.
    Proficiat aan John Heyndrickx uit Nieuwkerken met zijn overwinning in de Catg. E+
    Proficiat aan Roger Hoof uit St.Niklaas met zijn 2° overwinning dit seizoen bij de Catg. F1

    CATG. A/B
    1. Steven Thijs (Catg. B)
    3. Mattias Nys uit Nieuwkerken (1° Catg. A)
    7. Franky Weemaes uit Kruibeke
    10. Robby Van Raemdonck uit Kallo
    19. Bart Cant uit Haasdonk
    23. Benny Van Buynder uit Bornem
    24. Herman Bogaert uit Haasdonk
    28. Gino De Plucker uit Vrasene

    CATG. C
    8. Wim Heyndrickx uit Vrasene
    12. Dirk De Pauw uit Beveren
    18. Marc Borghgraef uit Burcht

    CATG. D
    8. Gustaaf Meirte uit Verrebroeck
    17. Dirk Onghena uit Kieldrecht

    CATG. E
    17. Fons Van Raemdonck uit Beveren
    19. Peter De Bisschop uit Nieuwkerken
    21. Adrien Maes uit Melsele

    CATG. E+
    1. John Heyndrickx uit Nieuwkerken
    12. Freddy De Blick uit Beveren

    CATG. F1
    1. Roger Hoof uit St.Niklaas
    7. Werner Dullaert uit St.Gillis

    11-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag - Rit " WARMOEZIER " van 11/05/2006
    Wegens de wielerwedstrijd voor inwoners en renners in de Lindenlaan waren er maar 25 renners aanwezig voor de rit door de Polder.
    Er werd gereden op een mooi tempo onder leiding van Marc Vijt en dit met een gemiddelde van 31,2 Km/h.De afstand bedroeg
    65 Km.
    De " Prestige spurt " thv Katoennatie werd gewonnen door Filip Thoen (gisteren nog meegereden in Beveren) voor Eddy Coenen en
    Erik Vermeulen. Frans Van Laere was 4° (1° van Equipe WARMOEZIER)
    Wie reden vandaag mee : Cindy Vandermeulen , Nana Steenssens , Frank Van Campenhout , Marc Vijt , Eddy Coenen , Filip Thoen , Erik Vermeulen , Bert De Coster , Walter Vijt , André Apers , Chantal Bracke , Rudy Van Goethem , Eddy D'Hooghe , Nico De Cock , Tonny De Cock , Franky Cap , Frans Van Laere , Philip Verhulst , Paul Van Der Plas , Roger Van Zandvoort , Paul Van Osselaer , Tommeken Van Osselaer , Guido Van De Vijver , ....................

    P.S. met dank aan onze rijdende verslaggever EDDY COENEN.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elite zonder Contract te Beveren van Woensdag 10/05/2006
    WOENSDAG 10/05/2006 - BEVEREN (O) - Elite zonder Contract - 116 Km - 02h35min
    Aantal deelnemers : 114

    1. Simas Kondrotas (Lit)
    2. Gediminas Bagdonas (Lit)
    3. Guy Van Broeckhoven
    5. Luc De Moor uit St.Gillis
    12. Tim Vercauteren uit Belsele (Hoop Op Zegen Beveren)
    17. Bart Vanderveken uit Zwijndrecht op 50sec (W.O.O.-Parike)
    20. Guy Smet uit Kruibeke (Pacco-St.Martinus C.T.)
    27. Tim Caluwaert uit Beveren  (WSV-Artevelde)

    Eindigden in het peloton Koen Apers (Zwijndrecht) , Sven Wielandt (Beveren) , Roberto Vercauteren (Beveren) , Kristoff Heyns (Nieuwkerken)
    Gestopt of pech : Kresten Staes (Haasdonk) , Filip Thoen (Stekene) , Nico De Witte (Belsele)

    10-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groepstraining BEVEREN van Woensdag 10/05/2006
    Onder leiding van Kenny Janssens en Rudy Thysman vertrokken om 14h00 aan 't Schuurke (Achter Buyl Sport) te Beveren 29 renners voor de trainingstocht naar 't Hellegat.
    De totale afstand tot de lichten in Melsele bedroeg 100 Km en dit tegen een gemiddelde van 35,4 Km/h.
    Sterke man vandaag en al enkele weken Joris De Jongh , nog vermelden dat de laatste 20 Km er weer snel is gereden (boven de 40 Km/h) met gevolg dat er enkele gelosten waren. (opgewacht en samen naar huis !!!!)
    Welke POLDERRENNERS reden vandaag mee : Jos Van Raemdonck , Kurt Van Raemdonck , Rudy Thysman , Dirk Bryssinckx , Benny Vercauteren , Joris De Jongh , Thibault Koppen , Dries De Bock , Steven Goossens , Adrien Maes , Dr.Frank De Winter , Frank Van Geystelen , Freddy De Blick , Eugène Bosman , Eddy Coenen , Luc Buytaert , Jan Meul , De Prekel , Luk Apers , Walter Rotthier , Eric Van Tiggel , Cornelis Van Der Haven , Kenny Janssens , ..........(je mag gerust je naam nog door mailen)


    .
    .
    .
    .
    .
    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs