.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    22-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE KIELDRECHT VAN ZATERDAG 22/09/2007

    ZATERDAG 22/09/2007 – KIELDRECHT – Dames Elite

     

    ZWEEDSE EMMA JOHANSSON WAS DE BESTE.


    KIELDRECHTdaminterviewbew22_9                        KIELDRECHTdamzaakvoersterbew22_9      

    Emma Johansson kon het alleen maar in het Engels             De zaakvoerster van Sfeer
    uitleggen bij interviewer Gerry Van Gasse.                           -en eetcafé Brisee wacht met
                                                                                                   de bloemen.

    KIELDRECHT%20dambloemenbew22_9

    De Zweedse winnares vond het héél schoon bloemen in Kieldrecht.


    WSC De Poldervrienden kregen voor hun Grote Prijs Garage Lambin 59 dames aan de start. Ze moesten 15 ronden of 95 km rijden via de weidse polders maar vermits er niet veel wind stond, was dat dit keer geen zware klus.

    De Zweedse Emma –Karolina Johansson warmde zich op door een vlucht in de eerste ronde. Nadat ze heel even in de buurt van 15 sec was geweest keerde de groep terug in haar gezelschap. Nadat enkele keren werd geprobeerd om een kopgroep te vormen zetten Cindy Pieters en de Britse Emma Silversides een aanval op waar pit in zat. Vier dames oordeelden dat het goed was om met die twee mee te rijden en ze sloten onmiddellijk aan: Latoya Brulee (Aalter), Grace Verbeke (Pittem) en de buitenlandse Emma Johansson (Zweden) en Angelique Linders (Nederland).

    Deze zes beheersten volkomen het gebeuren. We verwachtten wel enige reactie maar die bleef uit zodat de zes half koers bijna twee minuten voorsprong hadden. We leggen hierbij de nadruk op ‘bijna’ want in de groep werd het nu toch wat vinniger. In de 12de peuterden Catherine Delfosse en Annick Van Leuven toch weer wat af van de voorsprong. En toen Marianne Vos haar wereldkampioenentrui in de voorste gelederen van het peloton toonde, ging het nog eens zo rap. Op twee ronden van het einde hadden de zes nog slechts 40 sec.

    Marianne Vos, winnares van de Waalse Pijl en 2de in het Nederlandse kampioenschap, bleef haar klasse tonen. Zo gebeurde het dat bij het ingaan van de laatste ronde de zes leidsters nog amper 20 sec voorsprong hadden. Een spannend gegeven in deze koers: halen de zes het of niet.

    De leidsters Pieters-Silversides-Brulee-Verbeke-Johansson-Linders wisten wat hen te doen stond: de pedalen keihard ronddraaien. Ze deden dat heel goed maar kortbij de aankomstlijn kon Johansson nog een versnelling plaatsen en weg was ze naar een 8ste zege van dit seizoen. De Zweedse die al van in het begin van dit seizoen in Zingem verblijft, is en sterke dame. Dat weten ze in Zweden ook wel want ze zal in Stuttgart op het WK zowel de tijdrit als de wegrit fietsen. Wie ze in Kieldrecht aan het werk zag, zal haar prestaties op het WK zeker volgen.

    Groot was haar voorsprong niet op Latoya Brulee die in de spurt voor de 2de plaats de Sint-Niklase Cindy Pieters achter zich hield. Grace Verbeke werd 4de en Emma Silversides 5de. De 6de uit de kopgroep werd Angelique Linders.

    Op 20 sec won Corine Hierckens de spurt van de groep. 

    Emma –Karolina Johansson was enkele jaren geleden ook al kampioene van haar land.

     “Ik heb ook wel een spurt, maar toch koos ik hier voor de aanval”, vertelde ze als illustrerend kader waarin ze haar zege plaatste.

     

    KIELDRECHTdamstartbew22_9

    Een hoekje vóór de start met Annick Van Leuven centraal!


    KIELDRECHTdamfotografenbew22_9

    Op dameskoersen zijn er steeds veel fotografen. Hoe zou dat toch komen?


    KIELDRECHTdamwbvbew22_9 

    Concentratie bij het opmaken van de uitslag aan de hand van videobeelden: vlnr organisator Stefan Broeckaert, William Vettenburg en Eric Van Goethem.




    Tekst en foto’s :
    Flor Van de Velde.

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 22/09/2007

    Kristof Goddaert (Sint-Gillis) heeft met groot overwicht de dernywedstrijd voor EZC/U23  in Berlare gewonnen. Hij won zowel de schifting als de finale. In deze finale dubbelde hij alle tegenstanders behalve Davy Tuybens en Gunter Sterck (Klein Sinaai) die dan respectievelijk 2de en 3de werden.





    KOERSTRUI IN ZEBRA-STIJL

     

    ROTMENSEN%20MONIEKbew22_9

    In Kieldrecht stond een Nederlandse dame –elite aan de start die bijzonder opvallend was met haar koersuitrusting. Dat was de Nederlandse Moniek Rotmensen (geef toe een familienaam die je zomaar niet vergeet). Ze won al acht wedstrijden  en pas vanaf 1 juni 2007 koerst ze in haar nieuwe trui van het Team Ton van Bemmelen Sports/odysis. Het is een ding in de zebra-stijl. Strepen dus. Ik kan me niet herinneren dat in ons land een club is die met zulke strepen een koerstrui heeft.

    Moniek Rotmensen is er 21 en woont in Steenbergen (Noord-Brabant) Ze werkt in Bergen-op-Zoom bij een Fietsgigant. Ze behoort bij de beloften van het Nederlandse dameswielrennen.

     



    Tekst en foto :
    fvdv

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE KOOLSKAMP VAN VRIJDAG 21/09/2007

    VRIJDAG 21/09/2007 – KOOLSKAMP – Men Elite

     

    Baden Cooke kroont zich tot Kampioen Van Vlaanderen


    KOOLSKAMPaankomstbew22_9              KOOLMSKAMPpodiumbew22_9    

    Baden Cooke gaf Andy Capelle geen schijn van                Het podium met: Andy Capelle, Baden Cooke in de
    kans in de spurt.                                                             (enge) trui van Kampioen van Vlaanderen en Denis Flahaut.
                                                                            

    Het 92ste Kampioenschap van Vlaanderen voor profs werd zoals steeds georganiseerd door Feest- en Sportcomite Koolskamp. De wedstrijd bestaat al 99 jaar en volgend jaar op vrijdag 19 september 2008 zal het dus groot feest zijn met het 100-jarig bestaan. In 1908 won Robert Wancour het eerste Kampioenschap van Vlaanderen. De erelijst staat dan ook vol met glorienamen. Vorig jaar won Nico Eeckhout reeds voor de 4de keer het Kampioenschap van Vlaanderen. Nu was hij weer van de partij en ging op zoek naar zijn 5de zege in deze wedstrijd.

    182 renners namen de start voor 15 ronden van 12,3 km. of 184,5 km.

    Kevin Seeldraeyers (Sint-Amands / Quick Step Innergetic), Tom Steels (Nieuwkerken-Waas / Predictor Lotto), Geert Steurs (Schoten / Predictor Lotto), Preben Van Hecke (Overmere / Predictor Lotto), Robby Meul (Eksaarde - DFL), Kristof Goddaert (Sint-Gillis-Waas / Jong Vlaanderen), Lars Croket (Bornem / Jong Vlaanderen), Jarno Van Mingeroet (Overmere / Jartazi), Sven Wielandt (Beveren-Waas / Profel) , Jens Renders (Wilrijk-Palmans) en Thomas Ongena (Zele / Yawadoo) waren de streekregiorenners.

    Er was massale belangstelling. Bart Vanheule en Simas Kondrotas (Litouwen) waren de eerste aanvallers van de dag. Bij het ingaan van de tweede ronde ging Kristof Goddaert in de tegenaanval en reed tot bij de twee.

    Het leiderstrio kreeg ook nog het gezelschap van Daniele Nardello (Italië). Het peloton liet niet begaan en na 14 km. was alles weer te herdoen. Het bleef even 'rustig' in het peloton. Verschillende valpartijen zorgden ervoor dat er renners de wedstrijd moesten staken. Onder hen weeral de ongelukkige Wouter Weylandt. De laatste weken heeft hij al meerdere malen kennis gemaakt met het asfalt.

    Nadat Wilfried Cretskens, Matthew Wilson (Australië) en Vytautas Kaupas (Litouwen) mislukten ging het achttal Kevin Seeldraeyers, Arnaud Coyot (Frankrijk), Maxim Gourov (Kazachstan), José Gutierrez Catallina (Spanje), Maarten Tjallingii (Nederland), Gregory Joseph, Erik Mohs (Duitsland) en Joost Van Leijen (Nederland) in het offensief. Zij haalden een maximale voorsprong van 2'45" maar toen zetten de mannen van Chocolade Jacques zich aan kop van de groep en de voorsprong begon langzaam te smelten.

    In de kopgroep ontstond er onenigheid. De Spanjaard José Gutierrez Catallina besloot dan maar om solo te gaan. Hij nam tot 15 seconden op z'n metgezellen. Het peloton naderde en liet na 100 km alleen José Gutierrez Catallina nog voorop rijden.

    Jurgen Van De Walle en Erik Mohs overbrugden de kloof naar de Spanjaard maar die liet zich weer inlopen. Van de Walle en Mohs bleven doorgaan en bouwden hun voorsprong langzaam uit van 8 tot 22 seconden.

    Jeremy Hunt (GBR), Baden Cooke (Australië), Jimmy Casper (Frankrijk), Igor Abakoumov, Daniele Callegarin (Italië) en Borut Bozic (Slovenië) gingen in de achtervolging op het leidersduo. Al snel kwamen zij aansluiten. Met nog 74 km. te gaan, had het achttal een voorsprong van 25 seconden. Zij draaiden goed rond en bij het peloton was het even adempauze. Zo klom de voorsprong naar 55 seconden. Dan kwam er de snelheid terug in. De voorsprong daalde terug naar 25 seconden.

    Jimmy Casper en even verderop Erik Mohs moesten vooraan de rol lossen. De zes leiders hadden bij het ingaan van de 12de ronde nog slechts 15 seconden op het peloton. Het peloton vond het nog iets te vroeg om hen terug in te rekenen en zo klom de voorsprong terug naar 45 seconden.

    James Vanlandschoot ging in de achtervolging maar al snel werd hij terug ingelopen door het jagende peloton.

    Bij het ingaan van de laatste 12 km hadden de zes leiders amper 5 seconden voorsprong. De massaspurt lonkte. Maar Baden Cooke kende het spel in Koolskamp en hij demarreerde een alles of niets rush uit de benen. “Geen slecht idee”, dacht Andy Cappelle en kon met al zijn krachten de aansluiting bewerken. De twee verzamelden vrij snel 20 sec en de zaak was beklonken al kwam er nog wel een tegenaanval van Nico Mattan en Maxim Gourov. Het peloton greep hen terug. Het viel even stil en de voorsprong van het leidersduo groeide uit tot 35 seconden.

    Baden Cooke liet Capelle het werk doen en zo had hij geen moeite om het in de spurt te halen van een moesgetreden Andy Capelle. De pelotonspurt werd gewonnen door Denis Flahaut (Frankrijk). Gorik Gardeyn werd 4de, Frédéric Amorison 5de, Niko Eeckhout 6de, Kristof Goddaert 7de, Olivier Kaisen 8ste, Sjef De Wilde 9de en Stijn Vandenbergh 10de. Mede door deze zege werd Baden Cooke gekroond tot Kampioen van Vlaanderen net zoals in 2003. Thomas Ongena werd 11de, Tom Steels 16de, Jens Renders 17de , Geert Steurs 22ste, Robby Meul 36ste, Sven Wielandt 50ste en Jarno Van Mingeroet 75ste.

     

    KOOLSKAMP%20meulbew22_9              KOOLSKAMP%20seeldraayersbew22_9              KOOLSKAMP%20ongenabew22_9
    Robby Meul kwam binnen           Kevin Seeldraeyers uit St.Amands     Thomas Ongena in Koolskamp :
    als 36ste.                                      was mee in een vlucht van acht         11de plaats
                                                        die tot max. 2'45" voorsprong
                                                        kreeg.

    KOOLSKAMPaankomstzonebew22_9
    Zo zag de aankomstzone in Koolskamp er uit: massa volk.


    KOOLSKAMP%20chocolade%20jbew22_9
    De mannen van Chocolade Jacques rijden de kloof op de acht vluchters dicht.


     


    Tekst : fvdv

     

    Foto's : Alain Sennasael

     

     

     

     

     

     

     

     


    21-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 21/09/2007
    wbvlogo

    VRIJDAG 21/09/2007 – KOOLSKAMP (W) – Men Elite - 180 Km – 04h13min

    Kampioenschap Van Vlaanderen

    Aantal deelnemers :

    Baden Cooke

    1. Baden Cooke (Aus)
    2. Andy Capelle op 5"
    3. Denis Flahaut op 21"
    7. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    11. Thomas Ongena uit Zele (Yawadoo-ABM)
    16. Tom Steels uit Nieuwkerken (Predictor-Lotto)
    17. Jens Renders uit Wilrijk (Palmans-Collstrop)



    Foto : Sporza


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS-WIELERNIEUWS

    VDNOORTGATE%20KEVbew21_9

    Kevin Van Den Noortgate bij zijn overwinning in Oostrozebeke.


    Kevin Van  Den Noortgate
    (Geraardsbergen - Keukens Redant CT) werkt momenteel zijn tweede jaar bij de juniores af en wordt dus volgend seizoen belofte. Dit jaar won hij in april een wedstrijd met 114 deelnemers in Oostrozebeke. In Oetingen werd hij 2de en verder behaalde hij ook drie 3de plaatsen.

    Momenteel werkt hij naar een goede klassering in de Trofee Alfons Boom en dat is een regelmatigheidscriterium in Vlaams Brabant. Hij staat er op de 3de plaats en nog twee wedstrijden staan op het programma. Zaterdag 22 september koerst hij daarvoor in Herne en volgde week komt Londerzeel aan de beurt. Hij wil zeker standhouden op die ereplaats of zelfs nog naar de 2de plaats grijpen.



    Tekst : fvdv

     

    Foto: Mario Van Den Noortgate




    ZWARE VALPARTIJ IN DE MASSASPURT TE HOUTHULST


    Zaterdag 15/09/2007

    Ines Claes vertelt :
    "In de spurt had ik mij niet goed kunnen plaatsen maar zat wel recht in het pak. En toen gebeurde het! Juist op de meet word alles dicht geslagen en mijn achterwiel slipt en Sofie die naast mij reed viel en natuurlijk viel ik mee met mijn hoofd eerst op de grond, natuurlijk de eerste reflex is om direct naar je hoofd te grijpen en dan voel je nog mensen tegen je rug rijden, auw. Ik deed mijn ogen open maar zag alleen maar mensen en fietsen op mij liggen. Zat nog met mijn voet tussen een wiel dat niet van mij was. Na al de fietsen van mij te halen bleek het bij mij nogal mee te vallen, knie en beide ellebogen open en beide schouders. Marion en Josine waren er erger aan toe en zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Een dag later was ik zo stijf als een lat: nek, rug, schouder, ribben, knieën, ellebogen, mijn rechter hand en staartbeentje! Voel me net 20jaar ouder".


    2
    Begin van de valpartij met Annick Van Leuven op het wegdek in het midden.

    7 
    De valpartij neemt vorm aan over gans het wegdek met links onderaan Ines Claes.


    13 

    Ongelofelijk wat een valpartij allemaal kan aanrichten !!! 




    Foto's Bert Spits
     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WOENSDAG 26/09/2007 - OMLOOP VAN HET HOUTLAND - TE LICHTERVELDE

    WOENSDAG OMLOOP VAN HET HOUTLAND TE LICHTERVELDE


    LICHTERVELDE%20HOUTLANDbew21_9 


    0p 26 september
    wordt de internationale wielerwedstrijd “Omloop van het Houtland” in Lichtervelde gereden. Een organisatie die in handen is van de “Koninklijke Wielrijdersbond Flandria Lichtervelde”. Die dag is er feest bij de Flandriagroep uit Lichtervelde. Flandria boven.Voor de tweede maal in de Flandriageschiedenis wordt een internationale wielerwedstrijd van de categorie UCI 1.1 georganiseerd. Voorzitter Etienne Denys blikt terug:

    -“Vorig jaar mocht ik trots zijn op onze organisatie. Op die sportieve hoogdag verschenen een honderdtachtigtal renners aan de start. Ook dit jaar zullen het er niet minder zijn. Opnieuw wordt een parcours voorgeschoteld door het Houtland, met de betrachting om ook het thuispubliek te verwennen met een maximaal aantal doortochten door de gemeente.”

    De wedstrijd staat open voor de categorie Elite. De wedstrijd wordt geklasseerd onder “UCI Europe

    Tour” Klasse 1.1. Volgens de UCI reglementering worden er punten toegekend voor het klassement UCI Europe Tour Mannen Elite en U23. De eerste twaalf krijgen punten en voor de winnaar zijn er dat 80, de 2de 56 en de 3de 32. De 12de krijgt er nog 3 bij.

    De “Omloop van het Houtland” staat open voor UCI Protour teams (max 50%), Continentale Profploegen, continentale ploegen en nationale ploegen. Het aantal renners per ploeg is maximum 8 en minimum 5.

    Het totaal prijzengeld voor deze wedstrijd bedraagt: € 14.124 en daarvan worden 20 prijzen verdeeld. De winnaar ontvangt 5.645 euro, de 2de 2.825 euro en de 3de 1410 euro en de 20ste is 143 euro rijker!

    De Omloop van het Houtland is 182,5 km lang en gaat over een ronde van 96 km plus nog eens 8 plaatselijke ronden van 10,8 km. In totaal zijn er 10 doortochten aan de aankomstlijn.  De start wordt gegeven om 12.30 u aan de Markt van Lichtervelde.

    Sedert 2000 ging het aantal deelnemers niet meer beneden de 100. Vorig jaar waren er 165 en de Duitser Artur Gajec won voor Nico Eeckhout en Danilo Hondo. De winnaars der jongste jaren: 2005: Kevin Van Impe (met toen 181 deelnemers), 2004: Bert Dewaele 2003: Geert Omloop,  2002: Kevin Hulsmans (Toen was het de eerste rit van de Franco Belge), 2001: Geert Omloop, 2000: Nico Eeckhout.

    Op de erelijst sedert 1945 vinden we ook de Waaslanders Jan Bogaert (1989) en Danny Daelman (1993) terug. In 1990 zette Johan Museeuw zijn naam op de lijst en in 1970 Roger De Vlaeminck. Een halve eeuw geleden, in 1957, won Gilbert Desmet en werd Rik Van Looy 3de, 25 jaar geleden, in 1982, haalde Eddy Vanhaerens het voor Michel Pollentier. In 1987, twintig jaar terug, was Hendrik Redant winnaar.  

     



    TEKST :
    Flor Van de Velde


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE STEKENE VAN DONDERDAG 20/09/2007

    DONDERDAG 20/09/2007 – STEKENE - Profs / Elite z/c & Beloften

     

    SCHOONBROER VAN FRANK VANDENBROUCKE, SEBASTIEN SIX, MEE AAN DE FEESTTAFEL.


    STEKENEPROFSaankomstbew20_9                            STEKENEPROFhuldebew20_9

    Met gebalde vuist rijdt                                  Six bij de traditionele hulde met links
    Sébastien Six over de meet.                         schepen De Blick.

    Hij is uit Ploegsteert maar wel
    Fransman én schoonbroer van VDB


    In Stekene organiseerde Nering door Sport en Steun de 82ste Grote Prijs Dr Eugeen Roggeman  “Voor Beroepsrenners – Elite M.C.” , zo stond die aangekondigd. Maar laat ons toch maar eerlijk zijn en een dik vraagteken zetten achter “Beroepsrenners?” Amper 17 renners met een contract waren er en dan zitten daarin nog een heel legioen mannen van de derde rang of zo. Neen, in Stekene waren geen toppers te zien al willen we Stefan Van Dijck, Marc Streel, Dimitri De Fauw, Koen Barbé en Tomas Vaitkus (die toch de Tour reed voor Discovery) wel een streepje vóór geven op de rest. Buiten categorie was er natuurlijk ook nog Frank Vandenbroucke die ze nog heel wat ‘zakgeld’ hebben toegestopt opdat hij zou starten. En voor het Waasland zelf, was Robby Meul toch ook iemand die al in veel grote wedstrijden van dienst was.

    Er moesten 14 ronden worden afgelegd voor een totaal van 157 km. In de 2de ronde al konden vijf renners een voorsprong vastleggen: Robby Meul, Timothy Vangheel, Stefan Van Dijck, Niek Van Gestel en de winnaar van de Schaal Schoeters te Beveren, Ward Bogaert. Onmiddellijk trokken twee Litouwers en ook goeie vrienden, Tomas Vaikus en Mindaugas Goncaras, in de tegenaanval. Ze fietsten razendsnel naar de vijf leiders zodat een kopgroep van zeven het voor het zeggen had.

    In de 3de ronde groeide hun voorsprong naar 25 sec en toen ze in Stekene aan de premies begonnen was Stefan Van Dijck klaar om eens te laten zien hoe snel hij kan spurten. Toen de voorsprong de minuut overschreed zagen we de plaatselijke renner Koen Van de Velde als een schicht uit de groep weg rijden. De achterstand verkleinde heel even maar dan was het weer voorbij en konden de zeven naar een 1.25 min rijden in de 6de ronde.

    Rond halfkoers werden toch een paar achtervolgingspogingen gegroepeerd en zo ontstond een groepje van dertien met Kurt Van Landeghem, Stijn Joseph, Frederik Penne, Dirk Finders (GER), Jens Renders, Koen Barbé, Jeroen Das, Sébastien Six, Sven Colman, Tom Van den Haute, Norbert Poels, Bjorn Meersman en ook de plaatselijke crack, Jarno Van Guyse.  Omdat vooraan Niek Van Gestel was gelost  werd hij door de dertien aangenomen als medestrijder en waren ze met veertien. Hun taak was: knokken om de zes leiders in te lopen.

    De veertien gaven niet af en al bleven ze geruime tijd ‘hangen’ rond de halve minuut, de aansluiting was komende in de 10de ronde. Spannend was het hoe ze vanaf 25 sec steeds maar dichter naderden. Ze vlogen naar voor en de zes  kwamen in zicht. Voor Mindaugas Goncaras was dat het sein om er alleen vandoor te gaan. Maar niets aan te doen, op 45 km van het einde hadden we twintig leiders.

    Goncaras trok weer ten aanval maar het liep telkens op niets uit. Voor Robby Meul moest assistentie komen want hij sukkelde met een losgekomen zadel. Vanuit de materiaalwagen werd dat opgelost.

    In de 12de ronde ging Goncaras van Jan Snel nog maar eens zijn gang. Hij reed ruim 5 sec voorsprong bijeen. Maar dat was tweekeer niets en Kurt Van Landeghem kwam hem vergezellen maar ze begrepen elkaar blijkbaar niet en zo kwam ook de rest terug.

    Op dat ogenblik ging de grote groep de laatste ronde in met een achterstand die naar vijf minuten begon te ruiken.

    Vooraan was het ook niet voor iedereen groot feest en zo moesten ze daar plots met vier lossen: Bjorn Meersman, Sven Colman, Duitser Dirk Finders en verrassend ook Tomas Vaitkus.  Dat maakte dat er even een kopgroep van zestien de koers maakte. Maar behalve Vaitkus, konden ze toch nog terugkeren om mee naar de finale te rijden.

    In de laatste tien kilometer werd meermaals geprobeerd. Vooral nog door Jeroen Das. Goncaras haalde hem een paar keer in en alles kwam weer samen. Toen dan Sébastien Six zijn kans waagde speelde hij het spel, “lukt het of lukt het niet”. Vijf seconden, zeven seconden en dan namen ze met drie een geweldige aanloop om Six te pakken. En kijk, plots stopte het en de schoonbroer van Frank Vandenbroucke reed 25 sec voorop. De buit was binnen want de streep kwam erg dichtbij.

    Sébastien Six won dus met grote blijdschap de 82ste Grote Prijs Dr Eugeen Roggeman. En dan kregen we een fel gesmaakte spurt tussen een tweetal waarvan Kurt Van Landeghem pas net voor de lijn werd voorbijgegaan door Jens Renders. Maar wat een knap resultaat voor Kurt: een podiumplaats als 3de. Dan zagen we Norbert Poels 4de worden voor Stefan Van Dijck en enkele meters verder dook Jarno Van Guyse al op. Maar wat deed die? Hij legde zijn jong beloftehand in de rug van Koen Barbé en gaf die zo de 6de plaats en hij pakte dan nederig de 7de prijs. Om de Wase eer nog wat meer kleur te geven eindigde Robby Meul 8ste en Mindaugas Goncaras zette het Jan Snel Team in de zon door 9de te worden.

    Voor Sébastien Six, die al vele weken een plaatsje heeft in onze zegelijsten van Polderrenners, was het een succes dat telde. Een profkoers winnen, ’t is niet voor iedereen weggelegd. En vermits deze wedstrijd voor 5020 euro aan prijzengeld had, pakte Six ook nog eens 1204 euro winst mee.

    -“Ik was naar hier gekomen om mijn best te doen en…ik win! ’t Is ongelofelijk”, zo begon de dolgelukkige winnaar. Het was een goede zet van hem om in de laatste kilometers een aanval op te zetten maar spannend bleef het toch wel met die geringe voorsprong. “Op 1 km van de aankomst was ik pas zeker van de zege. Ik zag nog drie renners naar voor komen maar dan was het gedaan.”

    Het was  zijn 13de zege maar wel zijn eerste in een profkoers. En dan nog in het Waasland, een regio waar hij eigenlijk nooit komt koersen. “Ik ben met mijn schoonbroer Frank Vandenbroucke meegekomen. We aanzagen het een beetje als een training voor ons, maar ’t werd beter dan dat.”

    Prof worden zit er voor hem zeker niet in.

    -“Ik begon pas op mijn 26 jaar als een late roeping en ben er nu 36. Ik hoop toch nog drie, vier jaar te kunnen koersen.”

    Wie ons ook verbaasde was Beverenaar Roberto Vercauteren. Hij finishte als 37ste na een uitstekende koers, die toch op 157 km stond. Geen problemen. Hij had er echt spijt van dat hij niet mee was met die dertien achtervolgers die later aansloten bij de leiders. “Nu was het maar gewoon meerijden. Het was vijf jaar geleden dat ik nog eens in een profkoers meereed.”

    In het begin van de wedstrijd reed hij zich even in beeld want hij trok alleen in de achtervolging op de ontsnapte Wim De Vries. “Ik hoopte dat er een groep achter mij zou komen, dan zou het misschien kunnen lukken hebben om weg te geraken.”

    Robert bewees de kilometers aan te kunnen al gaf hij grif toe er op het einde wat door te zitten. “Maar ik kon er toch nog aanhangen en dat was genoeg hé”, lachte hij.

    We moeten er nu niet op rekenen dat de Hoop op Zegen -renner nog profkoersen gaat rijden zoals volgende week bijvoorbeeld in Berlare. Hij zal maandag zeker aanzetten in Kemzeke en dan in de andere wedstrijden in de regio zoals ook nog de Wase afsluiter in Kieldrecht op 6 oktober.

    Voor Hoop op Zegen was de Stekense profkoers een meevaller want de jonge Kristof Dhollander eindigde toch ook weer knap 31ste.

     

    STEKENEPROFzevenleidersbew20_9

    De zeven leiders doe de koers al vrij vroeg de juiste wending gaven: op kop Robby Meul dan Ward Bogaert, Vangheel, Van Gestel, Van Dijck, Goncaras en Vaitkus.



    STEKENEPROFteamWBVbew20_9

    Het team van WBV dat de profkoers van Stekene leidde.


    STEKENEPROF jarno barbébew20.9
    De merkwaardige aankomst van Jarno Van Guyse die Koen Barbé hoffelijk laat voorgaan voor de 6de plaats. 

    STEKENEPROFkurtvlbew20_9

    Kurt Van Landeghem die maar nipt werd geklopt voor de 2de plaats.


    STEKENEPROFrobertobew20_9

    Roberto Vercauteren vertelt zijn ervaringen voor Polderrenners over de eerste en enige profkoers die hij dit seizoen reed.


    STEKENEPROFrondenbew20_9

    Zo geven ze bij Nering door Sport en Steun het aantal ronden aan.


    STEKENEPROFuitstalraambew20_9

    Tijdens de wedstrijd kon een bezoek gebracht worden aan een tentoonstelling in een uitstalraam, over het verleden van Nering door Sport en Steun Stekene.


    STEKENE_PROFvolkbew20_9 

    De publieke belangstelling was weer erg groot.




    Tekst : Flor Van de Velde

     

    Foto’s : Alain Sennesael.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDKLASSEMENT NIET RENNERS - TTC RONDE NA 11 RITTEN - 20/09/2007

    EINDKLASSEMENT TTC RONDE 2007  NIET-RENNERS NA 11 RITTEN


    Proficiat aan KENNY JANSSENS uit Zwijndrecht als eindwinnaar van de Ronde Van Het Waasland.

    Proficiat aan GUIDO SPANOGHE uit Lokeren als eindwinnaar van het Puntenklassement.



    P1050708

    1

    Kenny Janssens

    361,75

    2

    Dirk Mathys

    343,00

    3

    Dirk Bryssinckx

    331,50

    4

    Guido Spanoghe

    279,00

    5

    Lieven Soens

    266,00

    6

    Freddy Van Camp

    259,50

    7

    Stefan Van Broeck

    250,00

    8

    Kris Meerschaert

    248,00

    9

    Peter Dierks

    245,75

    10

    Patrick De Beule

    231,00

    11

    Gino Smet

    218,75

    12

    Peter Van Goethem

    207,50

    13

    Hans Vergauwen

    197,00

    14

    Bart Provost

    184,25

    15

    Dieter De Craene

    175,25

     

    PUNTENKLASSEMENT TTC RONDE 2007  NIET-RENNERS NA 11 RITTEN

    P1050656

     

    1

    Guido Spanoghe

    99,25

    2

    Kris Meerschaert

    91,00

    3

    Peter Van Goethem

    60,00

    4

    Kenny Janssens

    46,25

    5

    Leo Mares

    43,00

    6
    7

    Dirk Bryssinckx
    Patrick De Beule

    26,25
    23,50

    8

    Joachim Chielens

    23,00

    9

    Freddy Van Camp

    19,00

    10

    Kristof Sels

    19,00

     

     

     


    P.S. Puntenklassement = punten van de tussensprinten (1°= 5 ptn. / 2°= 3 ptn.)


    Foto's : Raymond De Geest


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDKLASSEMENT RENNERS - TTC RONDE NA 11 RITTEN - 20/09/2007

    EINDKLASSEMENT TTC RONDE 2007  RENNERS NA 11 RITTEN

    Proficiat aan KRIS VAN SEVEREN uit St.Niklaas  als eindwinnaar van de Ronde Van Het Waasland.

    Proficiat aan ROBBY DE ROOS uit Moerbeke als eindwinnaar van het Puntenklassement.



    P1050626

    1

    KRIS VAN SEVEREN

    347,25

    2

    Robby De Roos

    322,75

    3

    Alex Goossens

    296,75

    4
    5

    Franky Weemaes
    Mario Bolssens

    276,75
    271,50

    6

    Koen Heyrman

    262,00

    7

    Wim Heyndrickx

    226,75

    8

    Sammy Bogaert

    224,00

    9

    Gunther Van den Bosch

    223,00

    10

    Angelo Saman

    215,00

    11

    Johan De Rop

    161,50

    12

    Dirk De Pauw

    153,25

    13

    Tim Vercauteren

    152,25

    14

    Kristof Verbraeken

    140,00

    15

    Sven Van Hoyweghen

    138,50

       

     

     


    PUNTENKLASSEMENT TTC RONDE 2007  RENNERS NA 11 RITTEN

    De Roos Robby 01 (Moerbeke)

    1

    ROBBY DE ROOS

    138,75

    2
    3

    Kristof Verbraeken
    Franky Weemaes

     46,75
     45,00

    4

    Kris Van Severen

     44,00

    5

    Ivan Smet

     42,00

    6

    Stefaan Van Mossevelde

     39,00

    7

    Wim Heyndrickx

     37,00

    8

    Filip Baes

     36,00

    9

    Peter Neels

     29,00

    10

    Koen Heyrman

     28,00



    P.S. Puntenklassement = punten van de tussensprinten (1°= 5 ptn. / 2°= 3ptn.)


    Foto : Raymond De Geest


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAG RIT 11 - TTC RONDE 2007 TE MEERDONK VAN ZATERDAG 15/09/2007
    ttc TTC RONDE

    11° RIT  TTC RONDE 2007


    Proficiat aan KENNY JANSSENS uit Zwijndrecht met zijn 3°Seizoenszege van 2007 !!!
    Proficiat aan PETER NEELS uit Kruibeke met zijn 2°Seizoenszege van 2007 !!!



    ZATERDAG 15/09/2007 - MEERDONK - RIT 11 - TTC RONDE 2007


     

    UITSLAG NIET RENNERS

     

    P1050708
    De winnaar Kenny Janssens en tevens ook eindwinnaar van de Ronde Van Het Waasland.

    1. KENNY JANSSENS uit Zwijndrecht

    2. Dirk Mathys uit Gentbrugge

    3. Dirk Bryssinckx uit Melsele

    4. Jurgen Goossens uit Kieldrecht

    5. Guido Spanoghe uit Lokeren

    6. Kris Meerschaert uit Stekene

    7. Lieven Soens uit St.Niklaas

    8. Sven Van Hoey uit Hulst

    9. Bart Mertens uit Ranst

    10. Gunther Smet uit Meerdonk

    11. Peter Dierks uit Bornem

    12. Stefan Van Broeck uit Elversele

    13. Peter De Bisschop uit Nieuwkerken

    14. Gino Smet uit Nieuwkerken

    15. Patrick De Beule uit Nieuwkerken

    16. Peter Van Goethem uit Nieuwkerken

    17. Stefan Ivens uit St.Gillis-Waas

    18. Willy Marin uit St.Niklaas

    19.Thomas Neyt uit Verrebroek

    20. Bram Van Overloop uit Stekene

    21. Freddy Van Camp uit Stekene


    P1050703
    De massaspurt reeds van ver ingezet met links Kenny Janssens , midden Dirk Bryssinckx en rechts Dirk Mathys.

    De Sprint te Meerdonk 01_1272x1000
    De massaspurt gewonnen door gele truidrager Kenny Janssens voor Dirk Mathys en Dirk Bryssinckx.

    P1050656 
    Guido Spanoghe uit Lokeren eindwinnaar van het Puntenklassement.

    P1050654
    Gele truidrager Kenny Janssens voor het vertrek te Meerdonk met rechts zoon Robin.


    UITSLAG RENNERS


    P1030815
    Rechts Peter Neels die te Meerdonk won en links naast hem einwinnaar Kris Van Severen.

    1. PETER NEELS uit Kruibeke

    2. Kris Van Severen uit St.Niklaas

    3. Franky Weemaes uit Melsele

    4. Koen Heyrman uit Bazel

    5. Robby De Roos uit Moerbeke

    6. Mario Bolssens uit De Klinge

    7. Patrick Bolssens uit Kieldrecht

    8. Sammy Bogaert uit Meerdonk

    9. Alex Goossens uit Vrasene

    10. Salim Van De Putte uit Gent

    11. Bert Verelst uit Zandhoven

    12. Patrick De Roos uit Moerbeke

    13. Angelo Saman uit Stekene

    14. Gunther Van den Bosch uit De Klinge

    15. Dirk Bryssinckx uit Melsele

    16. Bart Cant uit Haasdonk

    17. Wim Heyndrickx uit Vrasene

    18. Johan De Rop uit Nieuwkerken

    19. Rob Ocraft uit Teneusde

    20. Kenneth Colleman uit Meerdonk

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN WOENSDAG 19/09/2007

    COUCKE%20LAURspurtbew18_9     COUCKE%20LAURzemstbew18_9

    Laurens Coucke
    (Sint-Gillis- Hoop op Zegen) reed vorige zaterdag de Vlaams Brabant classic  te Zemst Laar. Voor de juniores was dat een hoog geklasseerde wedstrijd van bijna 115 km. Hij zat in de goede ontsnapping van 23 renners. In de laatste ronde ontsnapten er nog vier en Belgisch Kampioen Jens Debusschere haalde het. Matthias Allegaert kwam ruim 5 sec later als 5de binnen en Laurens won de spurt van de eerste groep om zo nog knap 6de te worden.




    Tekst : fvdv

     

    Foto’s : Niels Vandyck, die zelf 12de werd in deze wedstrijd.




    FILIP VAN HECKE OP DE RODENBERG IN FLANDERS CUP MTB

     

    V%20HECKE%20&BAERTbew21_9                   VHECKE%20FILbew21_9

    De Waaslanders Luc Baert (Zele) en                            Filip Van Hecke op de Rodenberg op zoek
    Filip Van Hecke (Stekene) in volle strijd                       naar een ereplaats.

    boven op de Rodenberg.

     

    Vorige zaterdag startte Filip Van Hecke (Stekene) als mountainbiker in de laatste koers van de Visa Flanders Cup betwist aan de Rodenberg te Westouter. In de tussenstand stond hij vierde met nog een kans om de derde plaats te nemen al kon enkele plaatsen terugvallen echter ook nog.

    -“Ik nam een matige start om me niet op te blazen en kwam ongeveer als vijftiende boven. Ik probeerde wat op te schuiven en kwam in de tweede ronde o.a.  bij ploegmakker Luc. De eerste vijf gingen iets te snel zodat ik in een groepje reed dat streed voor de zesde plaats met Mario Wouters er bij, derde in de tussenstand. Wouters en Erik Gevers gingen er echter vandoor en ik bleef zitten met Peter Verbraecken. Twee ronden van het einde kwam ploegmakker Marc Donné ons voorbij en ook zijn tempo lag iets te hoog. Verbraecken en ik kregen in de laatste ronde nog het gezelschap van Wim Feyaerts en ook die reed er ons af. In de slotronde diende ik Verbraecken ook nog te laten rijden zodat ik als elfde over de meet kwam.”

    Op zich geen verbijsterend resultaat, maar Filip was wel redelijk tevreden gezien hij pas de laatste twee ronden verzwakte daar waar dat de voorbije weken toch veel vroeger gebeurde.


    Filip Van Hecke
    (Stekene) is in de eindstand van de Flanders Cup MTB 2007 uiteindelijk vijfde geworden. Filip over die uitslag:

    -“Na mijn eindzege in 2005, een derde plaats in 2006 is het toch nog  een resultaat waar ik tevreden over ben. De jaren beginnen immers te wegen geloof ik.”

    Filip maakt zich nu klaar voor de proef in het kader van de Beneluxcup waar hij in de tussenstand 11de staat. “Ik hoop nog van de top tien binnen te duiken!”, zo besloot de Stekenenaar

     

     


    Tekst :
    fvdv

     

     


    20-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DONDERDAG 20/09/2007

    wbvlogo

    DONDERDAG 20/09/2007 – EERNEGEM (W) – Elite z/c & Beloften -  116 Km - 02h51min

    Aantal deelnemers : 44

    1. Pieter-Jan Van De Walle
    2. Kristof Dereeper op 11"
    3. Geert Joos
     

    20/09/2007 – HOUTHULST (W) – Elite z/c & Beloften – 112 Km - 02h36min

    Aantal deelnemers : 52

    1. Kristof Taillieu
    2. Geoffrey Demeyere op 10"
    3. Nico Kuypers
    14. Guy Smet uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 3'05"

    20/09/2007 – STEKENE (O) – Elite m/c /Elite z/c & Beloften – 157 Km – 03h37min

    Aantal deelnemers : 61
    1. Sébastien Six
    2. Jens Renders uit Wilrijk (Palmans-Collstrop) op 10"
    3. Kurt Van Landeghem uit St.Gillis-Waas (WSC Vooruit-St.Gillis-Waas)
    7. Jarno Van Guyse uit Stekene (New Heebra Lombarden) op 15"
    8. Robby Meul uit Eksaarde (DFL-Cyclingnews)
    11. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    31. Kristof DHollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 6'00"
    33. Gino Pauwels uit Kalken (Artevelde WSV)
    35. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    37. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren)
    42. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
    43. Koen Van de Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN W.A.O.D. VOOR ZONDAG 23/09/2007 EN MAANDAG 24/09/2007
    waod_3

    ZONDAG 23 SEPTEMBER 2007 - EVERGEM  - Café Heksenketel – Belzeelsestraat 23

        G / G+

    13:30

    48 Km

      8 Ronden

    F2

    13:32

    48 Km

      8 Ronden

    F1

    15:00

    54 Km

      9 Ronden

    E / E+

    15:02

    54 Km

      9 Ronden

    C / D

    16:30

    60 Km

    10 Ronden



    ZONDAG 23 SEPTEMBER 2007 - KRUISHOUTEM – Café De Vlaamse Leeuw – Lozerstraat 16

           A / B

               14:30

          71,5 Km

          11 Ronden

    Recreanten        16:30     45,5 Km        7 Ronden



    MAANDAG 24 SEPTEMBER 2007 – LEMBEKE – Café Starboys – Lembeke dorp 27

        G / G+

    14:00

    48 Km

      8 Ronden

    F2

    14:02

    48 Km

      8 Ronden

    F1

    15:30

    56 Km

      9 Ronden

      E / E+

    15:32

    56 Km

      9 Ronden

    C / D

    17:15

    66 Km

     11 Ronden

    A / B

    17:17

    66 Km

     11 Ronden

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEDSTRIJDEN V.W.F. VOOR ZATERDAG 22/09 EN ZONDAG 23/09/2007

    vwf

    ZATERDAG 22/09/2007 - STROMBEEK
    (1853) - Singel 52 - Voetbalplein
    Kleedkamers en douches

    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01


    ZONDAG 23/09/2007 - Reet-Boom (2840) - Predikerehoevestraat - Café den Duvel
    14de rit VWF-GEDITROFEE

    E-cat 13h
    FG-cat 13h01
    C-cat 14h30
    D-cat 14h31
    A-cat 16h
    B-cat 16h01


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RECREANTEN EN FOLKLORE TE MEERDONK VAN ZATERDAG 15/09/2007

    ZATERDAG 15/09/2007 - MEERDONK

    Proficiat aan ERIC VERMEULEN met zijn overwinning te Meerdonk

    RECREANTEN EN FOLKLORE

    P1050649

    1.ERIC VERMEULEN uit Kieldrecht

    2.Geert Van Simaeys uit Meerdonk

    3.Christoph Kindt

    4.Eddy De Block

    5.Kurt Vermeulen uit Kieldrecht

    6.Sven Van der Kruisen

    7.Eric Vanmullem

    8.Frans Segers

    9.Eli Laureys

    10.David Hendrickx

    11.Etienne Van Duysse

    12.Jonas Pauwels

    13.Robin Declercq

    14.Patrick Van Buynder

    15.Dirk Van Oevelen

    16.Pieter Smet

    17.Etienne Coelen

    18.Marc Van Gysel

    19.Tom Peeters

    20.Mette De Cock

    P1050638
    Zo kennen we Eric het best als één van onze hardrijders in de Polder.

    P1050644
    Aankomst en verdiende overwinning van Eric Vermeulen

    P1050645
    Nog één van onze Polderrijders met name Geert Van Simaeys die 2de werd.

    P1050646
    Opvolging verzekerd bij de familie Vermeulen met Kurt die 5de werd.

    P1050671
    Eric , Geert en Kurt in één fotoshoot genomen na de wedstrijd.

    P1050652
    Ook de eerste dame werd gehuldigd te Meerdonk.


    FOTO'S : RAYMOND DE GEEST

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE MALDEGEM VAN WOENSDAG 19/09/2007

    WOENSDAG 19/09/2007 – MALDEGEM – EZC & Beloften

     

    22ste ZEGE VOOR MARIO WILLEMS IN MALDEGEM


    MALDEGEMaankomstbew20_9                        MALDEGEM%20huldebew20_9

    Het 22ste zegegebaar van                               De hulde aan Mario Willems.

    Mario Willems.


    In een herfstachtig Maldegem organiseerde de Maldegemse Jonge Krachten hun EZC/U23 wedstrijd waarvoor 59 renners kwamen opdagen voor 25 ronden van 4,4 km. of 110 km.

    Mattias Nys (Nieuwkerken-Waas), Tim Vercauteren (Belsele-Waas) en Jehudi Schoonacker (Oosteeklo –Sunweb) en Ken Van Reeth (Niel) waren de betrokkenen voor Polderrenners.

     Na de traditionele uitvallen die nooit ver droegen kwam er in de 7de ronde een aanval van Steven Thys, Patrick Cocquyt, Mario Willems en Jehudi Schoonacker. Een moedige Benjamin Verraes probeerde nog aan te sluiten maar dat lukte hem niet. Het viertal was gaan vliegen en bouwde ronde na ronde zijn voorsprong uit.

    In de 9de ronde probeerde Jo Maes in de achtervolging te gaan maar hij kreeg geen toelating. Toen de vier een voorsprong hadden van bijna 45 sec werd het voor de rest duidelijk dat er niets meer in te brengen was. Dat resulteerde zich in een achterstand van twee minuten half weg koers.

    In de 15de ronde probeerde het zestal Paul Dekkers (Nederland), Manuel De Naeghel, Birger Leys, Stijn Minne, Benjamin Verraes en Ken Van Reeth om weg te geraken uit het peloton. Hopeloos. De Nederlander Paul Dekkers waagde het toch nog enkele keren maar meer dan een handvol seconden kreeg hij niet.

    In de voorlaatste ronde plaatste Mario Willems een jump maar Steven Thys was er als de kippen bij om te reageren. Patrick Cocquyt hield zich bezig met Jehudi Schoonacker zodat het met twee naar de spurt toe ging. Mario Willems haalde het makkelijk van de moe gestreden Steven Thys. Even verderop volgden Patrick Cocquyt en Jehudi Schoonacker (4de). Deze 4 renners waren de enige die de koers uitreden.

    Voor Mario Willems was het reeds de 22ste zege van het seizoen. Benjamin Verraes werd 5de, Stijn Minne 6de, Nico Verhoeven 7de, Bart Van Speybroek 8ste, Marius Petrache (Roemenië) 9de en Ken Van Reeth 10de. Tim Vercauteren werd 20ste en Mattias Nys 34ste.

     

    MALDEGEMvluchtvierbew20_9 

    De goede vlucht met vier: Jehudi Schoonacker, Patrick Cocquyt, Steven Thys en Mario Willems.


    MALDEGEMnysbew20_9

    Matthias Nys reed ook in Maldegem.


    MALDEGEMtimvercbew20_9

    Ook Belselenaar Tim Vercauteren startte nog eens in WBV zat in de trui van Hoop op Zegen Beveren.




    Tekst : fvdv

     

    Foto’s : Alain

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS W.A.O.D. UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 15/09 EN ZONDAG 16/09/2007

    Proficiat aan WALTER DE VEERMAN uit Lochristi met zijn zoveelste zege in de Catg.C
    Proficiat aan TIM VERCAUTEREN uit Belsele met zijn zege in de Catg.A

    Proficiat aan FRANKY VAN OYEN uit Machelen met zijn 25°Seizoenszege in de Catg.C

    MINDERHOUT 15/09/2007

     

    Categorie CD:

    1.Walter De Veerman (Lochristi, winnaar cat. C)

    2.Danny Van Oyen (Deinze, winnaar cat. D)

    3.Matti De Baat (C2)

    28.Marc Borghgraef uit Burcht (C18)

    Categorie E/E+:

    1.Bert Ter Harmsel (Meer, winnaar cat. E)

    2.Marc Van Ryssel (E2)

    3.Dirk Van Loon (E3)

    7.Georges Vonckx (Bekkevoort, winnaar cat. E+)


    Categorie F1:

    1.François Hufkens

    2.Robin Van Kerschaver

    3.Roger Goormans

    7.Freddy De Blick uit Beveren

     

     

    OEKENE 15/09/2007

     

    Categorie AB: (52 dln)

    1.Koen Lameire (Maldegem, winnaar cat. B)

    2.Patrick Watteny (B2)
    3.Fabien Hanssens (B3)

    4.Peter Mol (B4)

    5.Dieter Vandriessche (Roeselare, winnaar cat. A)

    13.Tim Vercauteren uit Belsele (A5)

    14.Nico Debaes uit Desselgem (B9)

    15.Mario Van Der Sickel (B10) en Gino Van Broeck uit Belsele (A6)

    20.Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B14) en Ronny Werbroeck (B15)


    Categorie Inwoners +45 jaar:

    1.Gino Verschaeve


    Categorie Inwoners -45 jaar:

    1.Christophe D'Haene

     

     

     

    VLIERZELE 16/09/2007

     

    Categorie AB: (35 dln)

    1.Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

    2.Tim Vercauteren (Belsele, winnaar cat. A)

    3.Koen Heyrman uit Bazel (B2)

    4.Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (A2)

    7.Sven Van Hoyweghen uit Puivelde (A4)

    13.Gino Van Broeck uit Belsele (A7)

    15.Gunther De Cock uit St.Gillis-Waas (B8)

    29.Gino Hoskens uit Beveren (A13)

    Categorie CD:

    1.Kenny De Maerteleire (Gavere, winnaar cat. D)

    2.Franky Van Oyen (Machelen, winnaar cat. C)

    3.Freddy Vlerick (D2)

    5.Patrick Bolssens uit Kieldrecht (D4)

    6.Walter De Veerman uit Lochristi (C2)

    24.Danny Van Oyen (D12)

    26.Marc Borghgraef uit Burcht (C13)


    Categorie E/E+:

    1.Tony Reniers (winnaar cat. E)

    2.Patrick De Backer (E2)

    3.Patrick Van Hulle (E3)

    6.Marc Colpaert (Wetteren, winnaar cat. E+)


    Categorie F1:

    1.Eddy Caeckaert (Ursel)

    2.Freddy De Blick uit Beveren

    3.Eddy Iterbeke


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DONDERDAG 20/09/2007 - PROFS TE STEKENE

    Donderdag 20 september 2007

     

    EEN AANRADER:

    DE BEROEPSRENNERSKOERS VAN STEKENE.


    STEKENE%20sentjens&guidobew16_9                STEKENEbestuurbew16_9 

    Een glunderende voorzitter Guido Heirman met                De mannen met de “rode jasjes” of het bestuur
    de winnaar 2006 , Roy Sentjens.                                         van Nering door Sport en Steun.


    Donderdag 20 september organiseert Nering door Sport en Steun Stekene de 82ste Grote Prijs Dr Eugeen Roggeman “Voor beroepsrenners – Elite m.c.” Het is nog één van de weinig overgebleven Wase kermiskoersen van weleer. In de ruime regio bleven ook nog overeind: Puivelde, Berlare, Zele en op een hoger niveau is er natuurlijk nog altijd de Omloop van het Waasland te Kemzeke en de Omloop der Vlaamse Scheldeboorden die op 2 oktober nog aan de beurt komt.

    De iets oudere wielerliefhebbers hebben zeker nog mooie herinneringen aan de kermiskoersen voor beroepsrenners te Sint-Niklaas, Belsele, Beveren, Temse, Haasdonk, Nieuwkerken, Melsele, Hamme, Lokeren, Sinaai, Sint-Gillis-Waas, Vrasene, Waasmunster, Zwijndrecht. Maar ’t is voorbij. Folklore geworden. Daarom dat de profkoers van Stekene nog zo’n succes kent. Elk jaar opnieuw is de belangstelling massaal. Toen enkele jaren geleden al meer elites zonder contract en beloften dan échte profs aan de start stonden, vreesden velen voor een terugval. Vergeet het maar!

    De club vierde een paar jaar geleden al het 110de jaar van bestaan. Ook op dat vlak is Nering door Sport en Steun een monument. Voorzitter Guido Heirman blijft zorgen dat zijn monument op een stevige sokkel staat. Naast de beroepsrennerskoers krijgt Stekene er nog een vijftal andere wedstrijden bij. Hierbij willen we onderstrepen dat ook Stekense wijken hun koers blijven behouden. Denk maar aan Stekene –Heikant en Stekene –Kiekenhaag (komt er nog aan op zaterdag 29 september 2007!)

    De Grote Prijs Dr Eugeen Roggeman is uiteraard ook al lang een begrip. Iets dat zomaar 82 keer op een affiche wordt gezet, moet wel “goed” zijn, anders verdwijnt het. Deze “meneer doktoor” was destijds ook burgemeester van Stekene én pionier van de wielersport.

    Vorig jaar waren er 86 deelnemers en Roy Sentjens kwam er een tweede seizoenszege boeken. In 2005 was de zege voor Kevin Van der Slagmolen en in 2004 Koen Heremans. En laat ons ook niet vergeten dat Mindaugas Goncaras, de Litouwer van het Jan Snel Team, zijn naam op de erelijst schreef in 2003.  Verder won anny Daelman (Sint-Gillis-Waas) in 2002, Erwin Thijs in 2001 en Roger Hammond in 2000. Precies vijftien jaar geleden, in 1992, was de zege voor Temsenaar Jan Bogaert.

    Donderdag wordt de start gegeven om 14u aan de Markt in Stekene. De inschrijving vindt plaats in café “De Filosoof”, Polenlaan 20. De afstand bedraagt 157 km of 14 ronden van 11,3 km langs Polenlaan – Potaarde – St.-Jozefslaan – Heikant – Hamer – Wildernis – Bergstraat – Hinnestraat – Kapellestraat – Wittingstraat – Heirweg – Bosdorp – Brugstraat en Dorpsstraat waar de aankomstlijn traditioneel ligt ter hoogte van het Gildenhuis, Dorpsstraat 42.

    De wedstrijd heeft voor 5020 euro aan prijzen plus nog een hele hoop premies.

    De toeschouwers die donderdag naar Stekene komen mogen ook niet vergeten eens tot aan de Dorpsstraat 97 te stappen want daar kunnen in het uitstalraam van voorzitter Guido Heirman (vroeger horlogerie)  oude en nieuwe foto’s én affiches van bijna alle koersen van Nering door Sport en Steun bekeken worden. Ook lopen er videobeelden.

     




    Tekst en foto’s :
    Flor Van de Velde.

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAMPIOENSCHAP VAN BELGIE VOOR BURGEMEESTERS EN MANDATARISSEN

    ZONDAG 16/09/2007 - WOLVERTEM

     

    Kampioenschap van België voor Burgemeesters en mandatarissen

    P1050750

    Volledige uitslag eerste wedstrijd:

    1.Ampoorter Dirk (Koekelare) 2. Bouquillion Seppe 3. Verlooy Frank 4. Francois Fabrice 5. De Witte Peter 6. Spaey Frederick 7. De Vocht Daniël 8. Govers Kris 9. Van Der Steen Médard 10. Vandenberghe Steven 11. Vermeulen Jan 12. Lemmens Danny 13. Koppen Johan 14. Bruynseels Geert 15. Teirlinck Willy 16. Ponsaert Frank 17. De Meyer Joos 18. Luyckx Marc 19. Schurgers Mathieu 20. Verbeke Wim 21. Thaelemans Marie-Jeanne 22. Snauwaert Dirk 23. Keysers Lisette 24. Vereertbruggen Joos

    Kampioen Schepenen -50 jaar:
    1.Ampoorter Dirk
    Kampioen Schepenen +50 jaar: 1.Van Der Steen Médard
    Kampioen Schepenen Dames -50 jaar: 1.Thaelemans Marie-Jeanne
    Kampioen Schepenen Dames +50 jaar: 1.Keysers Lisette
    Kampioen OCMW -50 jaar : 1.Spaey Frederick
    Kampioen OCMW +50 jaar : 1.Lemmens Danny

    Volledige uitslag tweede wedstrijd:

    1. Balotet Nicolas (Chimay) 2. Verwaest Herwig 3. Leroy Marc 4. Van Ginderdeuren Juliaan 5. Kerkhove Joost 6. Coudyzer Theo 7. Nuyens Rudy 8. Clemens Damiaan 9. Van Steenkiste Walter 10. Van Mulders Christiaen 11. De Boeck Emiel 12. Van Hooren Willy 13. Wittevrongel Yannick 14. Cappa Serge 15. Van Duppen Jef 16. Peetermans Luc 17. Martens Réno 18. Doutrimont Philippe 19. Mollen Niko 20. Heyvaert Roger 21. Belgrado Marcel 22. Veulemans Marc 23. Ingelbrecht Jean-pierre 24. Van Mulders Willy 25. Van Herreweghe Luc 26. Galand Dominique

    Kampioen Burgemeesters -50 jaar:
    1.Peetermans Luc
    Kampioen Burgemeesters +50 jaar: 1.Van Hooren Willy
    Kampioen Raadsleden -50 jaar: 1.Verwaest Herwig
    Kampioen Raadsleden +50 jaar: 1.Coudyzer Theo
    Kampioen Raadsleden Dames -50 jaar: 1.Galand Dominique
    Kampioen Gemeenteontvangers -50 jaar : 1.Balotet Nicolas
    Kampioen Gemeentesecretarissen -50 jaar : 1.Leroy Marc
    Kampioen Gemeentesecretarissen +50 jaar : 1.Van Ginderdeuren Juliaan

     


    Foto : Raymond De Geest


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKALENDER W.B.V. VOOR ZATERDAG 22/09 EN MAANDAG 24/09/2007

    WIELERKALENDER

     

    Zaterdag 22 september kan in Kieldrecht de wedstrijd voor dames-elite bijgewoond worden. De inschrijving vindt plaats in café Sleepbootje, Dorpsstraat 119. Start om 15 u voor 95 km of 15 ronden.Vorig jaar waren er 48 deelneemsters en de zege was voor Lensy Debboudt die toen haar 6de koers won.


    DEBBOUDT%20LENSWYbew18_9

    Zo stond Lensy Debboudt vorig jaar met de bloemen in de Kieldrechtse  Dorpsstraat.


    Zaterdag is er in Berlare om 14u de aanvang van het dernyspektakel en om 15u voor de finales van de derny-rijders, kunnen de juniores er een koers rijden van 60 km of 40 ronden in een criterium. Alle koersformaliteiten in het gemeentehuis.

     

    Maandag 24 september nodigt Kemzeke uit voor een wedstrijd EZC/U23. Start om 15u. Inschrijving in café De Zwaan, Kemzekedorp 40. Afstand 119 km of 12 ronden van 9,9 km

    Vorig jaar stonden hier 35 renners aan de start en winst ging naar Guy Smet die dan al aan zijn 35ste exemplaar was.


    KEMZguybew18_9 

    Guy Smet na zijn zege in 2006 te Kemzeke.




    Samenstelling en foto’s :
    fvdv

     

     



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs