.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    12-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZONDAG 12/08/2007

    ZONDAG 12/08/2007 – TEMSE-VELLE – W.A.O.D.

     

    Proficiat aan GARY DE COCK uit Bazel met zijn 1°Seizoenszege in de Catg.B.

    Proficiat aan ROGER HOOF uit St.Niklaas met zijn zege in de Catg.Toeristen.

     

    Cat Toeristen - Steendoodtrappers - 25 Deelnemers

    1. Roger Hoof 2.Wim Lagae 3. Dirk Batens 4.Rudy Coppens 5.Freddy Hoof 6.Jacky Van Geertruyen 7.Edy Bryssinck 8.Guy Pijn 9.Roger Van Hoye 10.Koen Van Wauwe 11.Jan Vermeulen 12.Erik Westerlinck 13.Ludo Vingerhoeds 14.Theo De Cauwer 15.Gian Van Houtte 16.Martin Cools 17.Luc Roggeman 18.Antoine Van Hove 19.Marc Van Cleemput 20.Walter Pijl 21.Jef Vermeiren 22.Katty De Bruyn 23.Marleen Muleken 24.Hans Weyers 25. Luc De Rijck

     

     Cat AB - 55 deelnemers

    1.Gary De Cock(B)(Bazel)  2.Franky Van Oyen(B) 3.Peter Neels(B) 4.Danny Van Oyen(B) 5.Koen Heyrman(B) 6.Sjacco Matthijs (B)7.Giovanni De Beyter (A) 8.Tim Vercauteren(A) 9.Thierry Everaert (B) 10.Filip Troubelijn (A) 11.Rudy Rabaut (B) 12.Bart De Wolf (B)13.Walter De Veerman (B) 14.Gino Van Broeck(A) 15.Kurt Borremans (B) 16.Sibby De Maere (B) 17.Walter De Schroodere(B) 18.Baert Van Kerschaver (A) 19.Toon Brulez (B) 20.Tom Van Osselaer (A) 21.Guther De Cock(St.Gillis)(B) 22.Salim Van De Putte (B) 23.Sven Van Hoyweghen (A) 24.Gerry Van Looy (B) 25.Thomas Heiremans (A) 26.Pascal Van de Velde (B) 27.Kevin Joos (A) 28.Davy De Dobbelaere(A) 29.Gerry Huyghe(A) 30.Gunther De Cock(Bazel)(B)

     

     

    Gilbert De Paepe Bestuurslid WAOD



    steendoodrijders email_700x400
    Hierbij de beroemde Steendoodtrappers onder leiding van Burgemeester Luc De Rijcke Van Temse.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 12/08/2007

    Jens Van Landeghem reed bij de juniores in Zwijnaarde en reed er een goede wedstrijd want hij eindigde 15de van de 72 deelnemers.

    Zijn commentaar:

    -“Kort na de aankomstzone lag een stukje kassei in een lastige S-bocht. Ik kon me goed voorin posteren en kon goed mee demarreren. Maar alles kwam steeds weer samen. Het bleef aanvallen regenen.”

    Maar in de laatste vijf ronden begon het letterlijk te regenen ook.

    -“Ik bouwde veiligheid in en geraakt zo achteraan in het peloton verzeild. Maar in de laatste ronde gaf ik nog één keer alles wat erin zat en kon goed draaien voor de spurt.”

    Zo spurtte hij naar die 15de plaats. “Hierover ben ik zéér tevreden want het blijft goed draaien. Hopelijk kan ik het blijven volhouden.”

     

     

    Het is al een tijdje geleden dat wij nog nieuws konden melden van Hoop Op Zegen–renner Karl Vos. Maar hij heeft echter niet stil gezeten. Hij vertelde ons:

    -“Ik ben naar de Mont Ventoux geweest en ik heb hem ook tweemaal beklommen. Langs de kant van Bédoin ben ik omhoog gereden in 1h 29' 20". Ik had nog een beetje overschot maar ik was wel blij met mijn tijd. Langs Saulence was mijn tijd 1h 23' 47". Daar had ik wel sneller gereden, minder op reserve.”

     Zondag trok de Beverenaar naar Zwijnaarde waar hij, zoals hij zo mooi zei “serieus heeft afgezien”.

    -“Het is inderdaad nog maar een dikke week geleden dat ik de Ventoux beklommen heb, dus ik had de eerste 5 ronden veel moeite om in dat koersritme te komen. Er werd trouwens zeer snel gereden. Daarna ging het wel goed en kon ik het tempo redelijk goed volgen. Dan is het heel hard beginnen regenen en ik wou geen risico's nemen en dus heb ik ook niet geprobeerd om nog mee te doen voor de prijzen.”

    Dat is ook de reden waarom Karl slechts 40ste eindigde.

    -“ Ik ben wel content, want het was geleden van 28 mei dat ik nog gekoerst had. Volgende afspraak is Waasmunster De Hert, op een dat parcours dat me normaal beter zou moeten liggen.”

     

     

     

    Ook Valentijn Martens (Stekene) trok naar Zwijnaarde bij de juniores. In de 5e van de 17 af te leggen ronden trok hij er met 10 metgezellen in de aanval. Lang hielden ze het niet uit, maar Valentijn ging door en kreeg vijf andere jongens mee. Na nog een premiesprint te hebben meegenomen werden ze ook weer ingelopen. Er waren nog enkele aanvallen maar geen enkele hield het uit. Dus dan maar een massasprint. Deze werd gewonnen door Dries Beatse. Valentijn kreeg de laatste ronde af te rekenen met krampen en eindigde achteraan het peloton.




    De 13-jarige Tom Van Dam (Melsele-WAC) reed in Haasdonk een goede aspiranten wedstrijd. Zijn commentaar;

    -“Ik was goed mee met de kopgroep. Maar er viel iemand aan en niemand kon reageren.

    Deze jongen dubbelde dan ook nog heel ons groepje in de voorlaatste ronde.Toen kwam het op een spurt op aan voor de 2de plaats . Ik kwam als eerste uit de bocht naar de finish toe maar er kwamen mij nog drie renners voorbij. Zo eindigde ik nog 5de van de 27.”

     

     

     

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES JEUGD TE IZEGEM VAN ZONDAG 12/08/2007

    ZONDAG 12/08/2007 – IZEGEM – Dames Jeugd

     

    ZEGE VOOR ELINE DE ROOVER TE IZEGEM


    IZEGEMaankomstbew12.8       IZEGEMhuldebew12.8

    De aankomst van Eline De Roover in de massaspurt.        Passende hulde aan de kampioene

    De 21e Grote Prijs "Café Oud Stadhuis" was een organisatie van Feestcomiteit De Bosmolens te Izegem. 24 Dames Nieuwelingen namen de start voor 23 ronden van 1,8 km. of 41,4 km.

    Omdat aan de aankomstlijn een eurootje te verdienen was  werd daar aanvankelijk wat strijd geleverd.

    Karen Verhestraeten en Marie-Pierre Thonon lanceerden na 15 km een aanval maar het peloton liet niet begaan en ze werden dan ook snel terug gegrepen. Pogingen volgden maar succes bleef weg. De wedstrijd eindigde dan ook in een massaspurt en dat was iets voor de benen van Belgisch Kampioene Eline De Roover die gemakkelijk won voor Karen Verhestraeten en Marie-Pierre Thonon.

    Anne-Laure Gheerardyn werd 4de, Sanne Bamelis 5de, Eleonore Maeck 6de, Elodie Andre 7de, Marion Rousse (Frankrijk) 8ste, Tracy Vandousselaere 9de en Delphine Decock 10de.

     

    IZEGEMstartbew12.8 

    De meisjes nieuwelingen aan de start.

     




    Tekst : fvdv

     

    Foto’s : Alain Senneseal

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELOFTE THOMAS DE GENDT BEHAALT 4de SEIZOENSZEGE

    THOMAS DE GENDT BEHAALT 4DE ZEGE VAN HET SEIZOEN TE BOTTELARE

     

    DE GENDT THnamenbew12.8 

    Zo won Thomas De Gendt een rit in de Ronde van Namen.

    Thomas De Gendt
    (Beveren –Davo) is goed bezig. Hij behoort tot de betere renners van het ogenblik. Zondag ging hij winnen in Bottelare. Een kermiskoers noemde hij dat. Inderdaad in vergelijking met wat hij in de Ronde van Namen uit de benen haalde is Bottelare maar klein bier. Over Namen:

    -“Ik had gehoopt op een ritzege en toen dit lukte was ik natuurlijk in de wolken. Ik werd dan nog beloond met de 4de plaats in de stand. Jammer genoeg moest ik de laatste dag nog één plaatsje opschuiven maar met die 5de plaats én ritwinst ben ik zeker tevreden”, aldus Thomas.

    We hebben toch de indruk dat De Gendt in rittenkoersen zeker zijn mannetje kan staan. En laat ons opletten, hij is altijd nog maar twintig jaar maar wat een ervaring heeft hij al opgeslagen op zijn harde schijf.

    -“Ik hou wel van rittenwedstrijden omdat ik beter word naarmate de ronde vordert en ik denk dat ik meer een ronderenner ben dan een klassieke renner.Het is natuurlijke een grote inpakt in een rondeke want opeens kent iedereen me en dan houden ze mij ook in het oog.”

     

    Maar wie in een Ronde van Namen zijn mannetje kan staan moet toch ook wat kunnen klimmen. In die regio daar is de weg lang niet overal vlak.

    -“Ik denk dat ik meer en meer klimmer begin te worden maar dat komt ook doordat ik gewicht verloren heb de laatste weken. Ik verzuur ook veel minder snel de laatste weken als het bergop gaat.”

    Hoe dan ook het ziet er naar uit dat vooral klimmen zijn sterk wapen wordt. Niet direct dat hij daar cols zal gaan verslinden maar toch zeker in de Ardennen moet Thomas zich kunnen manifesteren. “Ja”, zei hij, “ De Ardennen liggen me goed, als ik in vorm zit!”

    We vroegen Thomas De Gendt ook of dit seizoen niet het beste is dat hij ooit fietste.

    -“Bij de tweedejaars nieuwelingen was het wel mijn beste seizoen. Toen won ik 22 koersen maar daar wordt je geen prof mee. Maar voor mijn tijd bij de beloften, is 2007 toch wel het beste seizoen. Ik heb er nu vier gewonnen en daar zit het provinciaal kampioenschap bij, een rit in de Thuringen Rundfahrt en een rit in de ronde van Namen , toch mooie uitslagen niet?”

    Inderdaad is dat al een palmares om “U” tegen te zeggen maar er komt ook nog het BK in Laarne volgende week, de deelname aan enkele profkermiskoersen en met de nationale selectie neemt hij ook deel aan de bekende “Willem Tell” in Zwitserland.

    Neen, van deze Thomas De Gendt hebben we dit seizoen nog alles niet gezien…

     



    Tekst en foto :
    Flor Van de Velde

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD ASPIRANTEN TE HAASDONK VAN ZONDAG 12/08/2007

    ZONDAG 12/08/2007 – HAASDONK - ASPIRANTEN

     

    PIETER EN ROBIN PERSOON OP HET PODIUM BIJ DE ASPIRANTEN IN HAASDONK.

     

    De jaarlijkse aspirantennamiddag te Haasdonk, georganiseerd door het Hudiko Wielerteam Waasland, kreeg meer dan 100 deelnemers. Het begon met de 12-jarigen die met 25 aan de start stonden. Zij moesten 14 ronden rijden.

    Het was al van in de eerste ronden duidelijk dat de latere winnaar Matthias Hanssens uit Laarne en lid van het Isorex CT, zijn zinnen had gezet op deze wedstrijd. Hij kwam voortdurend vooraan in beeld net als trouwens ook Lenny Mortier uit Sleidinge. Ook Maxim Coolens (Oosterzele) en Maxim Van Hout (Rijkevorsel)  waren in de eerste koershelft vrij actief. Maar een ontsnapping, neen, die zat er niet in.

    Het kwam dus tot een massaspurt die vlot werd gewonnen door Matthias Hanssens voor Pieter Persoon uit Stekene en Lenny Mortier. Maxim Van Hout werd 4de en Arne Van Roosbroeck, het zoontje van Patrick Van Roosbroeck werd 5de. Arne reed met mama in zeven haasten naar Vremde om daar papa te gaan aanmoedigen in zijn koers bij de elite z.c.

    De andere streekrenners: 16de : Alexander De Rycke (Haasdon –Hudiko), 19de: Dominick Wittouck (Zele -Hudiko), 22ste: Yornie D’Heer (Zele –Hudiko)  


    HAASDONKASPI12j bew12.8
    Het podium bij de 12 –jarigen.vlnr: Pieter Persoon (Stekene 2de), winnaar Matthias Hanssens (Laarne) en Lenny Mortier (Sleidinge3de)

    Bij de 13-jarigen
    waren er 27 deelnemers om 17 ronden door het centrum van Haasdonk te rijden. Omdat een seingever onwel was geworden en moest afgevoerd worden, startte de wedstrijd met 9 minuten vertraging.

    Nadat Kenzo Schelfhout even de neus aan het venster stak in de eerste ronde, zetten zich de sterke jongens op kop met o.a. Kevin Rasschaert, Yorden Van Tichilt, Bram Beuckelaers en nadien kwamen ook Onno Verheyen, Niels De Graef, Jeffrey Jansegers en Glenn Rotty uit Sint-Gillis zich vooraan tonen. Maar een ontsnapping zat er niet in.

    Kevin Rasschaert uit Ertvelde probeerde het alleen maar werd in eerste instantie terug gegrepen. Maar Kevin was dubbel gemotiveerd omdat hij van de WBV geen toelating had gekregen om deel te nemen aan het BK. Misschien wel een gevolg van het feit dat hij als individueel koerst. In ieder geval wat deze gast vanaf de 5de ronde liet zien, was grandioos.

    Hij vertrok alleen en nam elke ronde zoveel voorsprong dat hij in de laatste ronde ook acht achtervolgers nog voorbij reed.

    Die acht achtervolgers konden echt niets inbrengen tegen de overmacht van Kevin. Die acht waren Matthias Resseler (Brecht), Onno Verheyen (Oostmalle), Jeffrey Jansegers (Brasschaat), Yorben Van Tichelt (Oostmalle), Bram Beuckelaers (Londerzeel), Neals De Graef (Zandvliet) en de Waaslanders Glenn Rotty (Sint-Gillis) en Tom Van Dam (Melsele). Voor hen zat er niets anders in dan te spurten voor de 2de plaats. Maar daar was verwarring mee gemoeid. Toen Rasschaert zijn wedstrijd afsloot reed hij honderd meter voor de gedubbelde acht, die dan nog een ronde moesten rijden. Glenn Rotty en sommigen van zijn maats hadden dat wel verkeerd begrepen en gingen ook al spurten. Pracht van een spurt leverde Rotty af, maar het telde niet. Nog één ronde moest hij.

    En dan kwam de echte spurt er aan gewonnen door Yorben Van Tichelt voor Neals De Graef en Bram Beuckelaers. De streekrenners: 5de :Tom Van Dam (Melsele), 8ste: Glenn Rotty, 14de Kenzo Schelfhout (Stekene), 17de Mathijs Drumont (Temse).

    In deze wedstrijd reed ook het meisje Maaike Meersman (Bazel –Hudiko) mee.


    HAASDONKASPI13j bew12.8

    De 13-jarige laureaten vlnr: Yorne, Van Tichelt (Oostmalle 2de), winnaar Kevin Rasschaert (Ertvelde) en Neals de Graef ( Zandvliet 3de)


    HAASDONKASPIrottybew12.8
    Glenn Rotty, eigenlijk wel de pechvogel bij de 13-jarigen toen hij een ronde te vroeg spurtte voor de 2de plaats en dat in verwarrende omstandigheden omdat hij in een achtervolgend groepje zat dat net was gedubbeld door de winnaar voor wie het al aankomst was. Maar Glenn heeft bewezen dat hij verdorie heel wat spurterskwaliteit in zijn benen heeft zitten.

    HAASDONKASPIrasschaertbew12.8

    Kevin Rasschaert die bij de 13-jarige alle tegenstanders dubbelde en zeker de revelatie was op de aspirantennamiddag van het Hudiko Wielerteam Waasland.


    De 14 –jarigen kwamen met 47 aan de start zodat nog net een splitsing in twee reeksen werd vermeden. Vanaf 50 is dat verplicht. Maar raar, op de deelnemerslijst stonden 49 namen. Na een tweetal ronden kwam de waarheid  aan het licht toen Elroy Elpers uit  Aspelare en Miel Beatse uit Ronse  naar de start kwamen. Wat was er gebeurd? Op alle affiches, papieren, in Cycling, op kalenders, op internet stond de start aangegeven om 16.15u. Maar de afgevaardigden van WBV gaven al de start om 16u. Vandaar dat het voor de twee renners even schrokken was. Maar geen nood, zij mochten hun  plaats innemen in de groep.

    Er stonden 24 ronden op het programma. In de 5de ronde gong Robin Persoon (Steken) tot de aanval over. Er kwam onmiddellijk reactie en alles was weer samen. Sander Van Dingenen uit Vosselaar en Ruben Wens uit Kasterlee toonden zich dan vrij actief en waren vooraan aanwezig als er wat bewoog. Ook Dylan De Schepper uit Oostkamp  en de rijzige Jordy Verlinden  uit Breendonk onderhielden de snelheid. Van een ontsnapping kwam er dus niets.

    Matthias Van Walle (Sint-Niklaas) kwam ten val en moest zijn knie laten verzorgen. Vooraan liet zich ook Gianni Bordui gelden en Robin Persoon was de aandacht zelve. Maar ze bleven samen om een massaspurt te gebruiken als afsluiter. Het zag er goed uit voor Robin Persoon maar kwam dan die laatste jump van Ruben Wens waarmee hij  Jens De Meyere (Waarschoot) en Joeri Persoon nog voorbij schoot. Zijn eerste zege was het en hij sprak nu al de hoop uit dat hij in september ook nog eens kan winnen voor eigen volk in Kasterlee.


    HAASDONKASPI14jbew12.8 

    Bij de 14-jarigen stond de Waaslander Robin Persoon (rechts) mee op het podium als 3de. Links Jens De Meyere (Waarschoot) en in het midden de winnaar Ruben Wens (Kasterlee)


    De renners uit onze Polderrennersregio klasseerden zich verder als: 7de Aaron De Wael (Zele –Hudiko), 14de Yourick Vanwijnsberghe (Nieuwkerken –WAC), 19de Joe Engelen (Sint-Gillis –WAC), 22ste Gianni Bordui (Vrasene -Hoop op Zegen ),  27ste Servaas Petrov ( Lokeren – Hudiko), 35ste Michiel De Rycke (Haasdonk – Hudiko), 36ste Stijn De Bock (Zele –Hudiko), 43ste Bjorn D’Haese (Zele –Hudiko), 44ste Stef De Bock (Zele –Hudiko), 45ste Matthias Van Walle (Sint-Niklaas –WAC) en 47ste Olivier Van der Linden (Beveren – WAC). Voor deze laatste twee moeten we eerlijksheidshalve zeggen dat zij wel van plaats mogen wisselen vermits Van Walle door een val werd uitgeschakeld terwijl Olivier Van der Linden nog verder reed. Dus hoe zeggen ze dat? “Zjust is zjust”

     



    Tekst en foto’s :
    Flor Van de Velde.

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOTO'S VAN DE DERNYWEDSTRIJD TE ANTWERPEN VAN WOENSDAG 08/08/2007
    08/08/2007 – ANTWERPEN (A) – Elite m/c / Elite z/c / Beloften – 50'22"

    Derny’s

    Aantal deelnemers : 18

    1. Gert Steegmans
    2. Stijn Devolder
    3. Leif Hoste
    4. Frank Vandenbroucke
    14. Michäel Van Staeyen uit Schoten (Davo)

    Vele duizenden kwamen kijken naar het dernyfestival van Antwerpen. Drie beelden die eigenlijk ook drie belangrijke feiten vertellen.

    ANTWDernysteegmansbew12.8

    Gert Steegmans die het avondcriterium achter derny's in Antwerpen won.


    ANTWDERNYFVDBbew12.8

    Deze foto geeft het figuurlijk weer: Frank Vandenbroucke is al gedeeltelijk terug in beeld. Het grenst aan het ongelooflijke hoe groot het applaus was aan zijn adres, toen hij in de finale telkens over de Suikerrui bonkte. VDB is een publiekstrekker, hoe bestaat het.  


    ANTWDERNYzabelbew12.8

    Erik Zabel met Walter Huybrechts als gangmaker, kwam ten val en verliet vroegtijdig het gebeuren.







    Samenstelling : fvdv

     
     
     

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REUNIEWEDSTRIJD VAN DE STEENDOODTRAPPERS TE TEMSE

    Zondag 12 augustus, 14.30 u.


    21ste REUNIEWEDSTRIJD VAN DE STEENDOODTRAPPERS IN TEMSE


    STEENDOODTRAPPERS LDERYCKbew31.7

    Burgemeester Luc De Ryck, in zijn Cibel-trui, vóór de start in 2006. Op dinsdag 14 augustus wordt op de Velle ook de 15de Grote Prijs Burgemeester Luc De Ryck voor Elite z.c. & U23 betwist.


    Op zondag 12 augustus vindt de 21ste reüniewedstrijd van De Steendoodtrappers plaats. Een gebeuren dat stilaan uitgroeit tot een monument in de fietswereld.

    Sinds 2005 vindt de wedstrijd niet meer plaats op het traditionele parcours tussen de viaducten van de Steendonkstraat (Temse) en de Bergstraat (Haasdonk), omdat de toestand van de wegen op het grondgebied van Kruibeke té slecht was geworden om op te koersen. Vandaar dat uitgeweken is naar het parcours Veldstraat – Steendonkstraat – Viaduct – Korte Landmolenstraat – Elsstraat Zuid – Rupelmondestraat – Veldstraat.

     

    De Steendoodtrappers gingen in 1975 van start op initiatief van Luc De Ryck en Patrick Michiels. Tussen 1975 en 1977 betwistten zij wekelijks een wielerwedstrijd. Tien jaar later, in 1987, namen Erik Westerlinck en Jef Vermeiren het initiatief tot een reüniewedstrijd. De race van zondag 12 augustus betreft dus de 21ste editie.

     

    De wedstrijd vangt aan om 14.30 u. en gaat over 8 ronden of 39 km.

    Zoals in de goeie ouwe tijd wordt een bergprijs georganiseerd op basis van de doortochten op de viaducten.

    Start- en aankomstplaats: Houthandel Verhofstede, Veldstraat 365 op de Velle.

     

    De reüniewedstrijden werden gewonnen door:

    - 1987  Freddy Hoof

    - 1988  Roger Hoof                             

    - 1989  Eric Van Landeghem      

    - 1990  Eric Van Landeghem      

    - 1991  Roger Hoof

    - 1992  Erwin Van Geyt         

    - 1993  Roger Hoof

    - 1994  Gaston Hoskens

    - 1995  Rudy Coppens        

    - 1996  Roger Hoof

    - 1997  Rudy Coppens 

    - 1998  Walter Pyl 

    - 1999  Gian Van Haute

    - 2000  Gian Van Haute

    - 2001  Rudy Coppens

    - 2002  Roger Hoof

    - 2003  Roger Hoof

    - 2004  Wim Lagae

    - 2005  Roger Hoof

    - 2006  Wim Lagae

     

    Aantal overwinningen:

     7 : Roger Hoof (1988-1991-1993-1996-2002-2003-2005)

     3 : Rudy Coppens (1995-1997-2001)

     2 : Eric Van Landeghem (1989-1990

          Gian Van Haute (1999-2000)

          Wim Lagae (2004-2006)

     1 : Freddy Hoof (1987)

          Walter Pyl (1988

          Erwin Van Geyt (1992)

          Gaston Hoskens (1994)

     

     

    Tekst en Foto: Flor Van de Velde

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 12/08/2007

    GIJS VAN HOECKE EN RUBEN SCHEIRE NAAR OOSTENRIJK.


     

    VHOECKEbew12.8                Ruben Scheire
    Gijs Van Hoecke                        Ruben Scheire

    Het is een eer voor het Waasland dat Gijs Van Hoecke met een nationale selectie, geleid door coach Ronny Vanmarcke, zaterdagavond vertrokken is naar Oostenrijk waar hij deelneemt aan de Radjugendtour. En met Gijs Van Hoecke vermelden we ook maar Ruben Scheire uit Beervelde, die we graag bij de Polderrennersregio voegen. Ruben zagen we al in het begin van het seizoen in Klein Sinaai sterk presteren met opvallend achtervolgingswerk op Jurgen Van Trijp die won. Ruben was 2de nadat hij ook in het openingsweekend van het seizoen al 2de werd.

    Eigenlijk hoorde ook Moreno De Pauw nog thuis in de selectie maar die zat met de familie in het Zuiden van Frankrijk. Toen hij vernam dat hij de Radjugendtour kon rijden, was hij er wel het hart van in.  Alles heeft te maken met het toch wel heel laattijdig bekendmaken van de selectie door de Bond.

    Misschien heeft Moreno nog uitzicht op een selectie voor een driedaagse in Luxemburg in september. We weten ook wel dat het voor Gijs Van Hoecke leuker zou geweest zijn dat zijn gezworen kameraad Moreno aan zijn zijde in Oostenrijk zou strijden.

    De 22ste  Radjugendtour (oor U17, noemen ze dat in Oostenrijk) zal een zware brok worden. Maar zaterdag, net voor hun afreis naar Oostenrijk reden Ruben en Gijs nog de Beker van België –rit Polleur-Stoumont-Polleur  en daar bleek dat beide jongens in een uitstekende conditie steken. Ruben Scheire eindigde er 5de en Gijs Van Hoecke 11de. Er waren 140 deelnemers en Jochen Deweer won.

    In Oostenrijk wacht hen maandag al een proloog over 1,8 km in Rattersdorf/Liebing. Dinsdag 14 augustus: rit van 83,4 km in Stegersbach, woensdag  85, 7 km in Bad Blumau, donderdag 70,8 km in Bad Erlach en een 4de en laatste rit op vrijdag van 78 km in Bad Tatzmannsdorf.

    Er nemen 22 ploegen deel waarbij twee Belgische: de nationale selectie plus een Waalse selectie. Gijs en Ruben zullen zich kunnen meten met renners uit o.a. Duitsland, Slovenië, Servië, Letlans, Estland Denemarken, Hongarije, Tsjechië, Zwitserland, Spanje, Italië, drie Oostenrijkse teams. Er zitten zes renners in een ploeg. 

    Er wordt voor de eerste drie ritten, gestart om 14u maar om 13u worden telkens de landen én de renners voorgesteld. De laatste rit is de start reeds voorzien om 10u.

    De leider in de rangschikking draagt de roze trui maar er zijn er nog andere die elke dag worden uitgereikt. De blauwe is voor de leider op punten, de bollekestrui voor het bergklassement, de groene voor de tussensprinten, de beste jongere zit in de rood-groene en de best geklasseerde Oostenrijker rijdt mee in de rode trui!

     

     

    Tekst en Foto : Flor Van de Velde.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE KEMZEKE VAN ZATERDAG 11/08/2007

    ZATERDAG 11/08/2007 – KEMZEKE – Elite z/c & Beloften

     

    STERKE GUY SMET BLIJFT PRESTEREN OP HOOG NIVEAU EN BEHAALD 23STE SEIZOENSZEGE !!!


    Guy koers te kemzeke
    GUY SMET met de armen in de lucht en 20 meter achter hem David Willemsens.

    KEMZEKEaankomstguybew11.L8                           KEMZEKE Huldebew11.8
    Guy wint zijn 23ste wedstrijd voor                                                De huldiging van de winnaar.
    David Willemsens van het Sunweb-Pro Job team.

    Te Kemzeke-Tromp kwamen vandaag maar liefst 112 Elites z/c en Beloften zich inschrijven voor een wedstrijd over 117 Km of 17 ronden van 6,9 Km.

    Bijna alle renners van de Polderrennersregio waren aanwezig om te wedijveren tegen onze zegekoning Guy Smet die nu al de “man van het seizoen mag genoemd worden”.

    Vanaf ronde 2 sprongen 8 renners weg die het maar liefst 14 ronden samen zouden uitzingen.

    De 8 leiders luisterden naar de volgende namen : Guy Smet , David Willemsens , Glenn De Wolf , Dennis Kreder , Christophe Lembrechts , Kris De Block , Tom Stremerch en Luc de Moor.

    De maximum voorsprong bedroeg 2’20” en dit tot 3 ronden voor het einde toen een groepje met 20 renners was ontsnapt uit het peloton die steeds dichter en dichter op de leiders naderden.

    Bij het ingaan van de voorlaatste ronde bedroeg de voorsprong van de 8 leiders nog maar 30” , voor Lembrechts , Kreder en De Wolf was het over en uit want zij werden reeds gegrepen bij het ingaan van de laatste ronde.

    Dus nog 5 leiders waarvan Guy Smet het hazenpad koos bij het ingaan van de laatste ronde , zoals we dat van hem kennen met het rond draaien van de “grote molen”.

    Hij had een lichte voorsprong van amper 20 meter op David Willemsens die achter Guy was gesprongen maar hem niet meer kon bedreigen zodat onze Guy Smet zijn 23ste zege mocht laten optekenen op de Tromp te Kemzeke.

    Tom Stremersch eindigde op plaats 3 , Kris De Block op 4 , Luc De Moor op 5 en Luc Rooms op 6 en dat op 25” van de winnaar.

     

    Morgen kan je Guy Smet gaan bekijken te Bekegem.



    guy koers 11 augustus 2007 kemzeke tromp 005
    Warm weer en dus moest er regelmatig gedronken worden en dat ook voor de 8 koplopers met op kop Guy Smet.

    KEMZEKE guy pkopbew11.8
    Guy aan de leiding in de kopgroep.

    KEMZEKE guysafbew11.8
    En wie zien we daar rechts met de camera , jahoor onze fotografe Saffia.(even aankomst nakijken zegt manlief Guy !!!)


    Met dank aan onze fotografe : Saffia

    Met dank aan onze fotograaf : Leon

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GUIDO EN LEON BRACHTEN EEN BEZOEK AAN DE KOERS TE KEMZEKE

    DE LEON EN DE GUIDO WAREN OP DE KOERS OP DE TROMP

     

    De Leon en de Guido zijn twee op “rustgestelde” Waaslanders, de ene uit Sint-Niklaas en de andere is afkomstig uit Beveren maar woont nu aan de rand van de Wase hoofdstad. Ze zijn nu gek op de wielersport, nadat ze jaren samen gingen joggen op “De Ster”. Vooral de wedstrijden van elite z.c. en beloften in de Wase regio missen ze maar zelden. De Guido is een volksmens. Dat kan ook niet anders want jaren geleden stond hij in een grote kruidenierszaak in de Beverse Prosper Van Raemdonckstraat. De Leon heeft besloten om ook regelmatig zijn verslag te maken


    LEONGUIDOkleinbew28.7 


    Met een prachtig zomerweer zijn we er op uitgetrokken naar Kemzeke via een ommetje langs de Route of het fietspad van St Niklaas naar Hulst (een vaste halte) en zo zijn we in Kemzeke aangeland.

    112 nummers zijn er afgehaald en dit is voor deze omloop iets te veel vanwege de smalle wegen. Er was wel een mispunt bij de start want het was nog geen 15 u als men de duiven los liet waardoor ondergetekende de start miste.

    En wat erger was een vijftal renners waren ook te laat en konden reeds van bij de start achtervolgen waardoor ze hun kansen zagen verslinden.

    Ik heb ook een verklaring gehoord van de vader van een renner die zei dat ze in Stekene stonden om dan te vernemen dat ze naar Kemzeke moesten rijden.

    Waarschijnlijk heeft dit te maken met de samenvoeging van de gemeenten enkele tientallen jaren geleden.

    Juist hetzelfde hoorde ik ook in Belsele bij de vrouwenkoers toen er een zei ik ga morgen ook naar Beveren en ze moest in Prosperpolder zijn. Dat ligt dan nog heel wat km verder dan Kieldrecht zelf. Ge ziet wat voor toestanden dit teweeg kan brengen als ge de streek niet kent.

    Wat de koers betreft het was een snelle beslissing want in de tweede van de 17 ronden werd het kaf van het koren gescheiden (ja Guy)

    Op het laatst werden de vluchters nog bijna weer in gelopen door een paar achtervolgers maar Smet Guy had het gevaar geroken en trok er op uit en hield stand. ( hoe doet hij het? )

    De omloop was toch mooi om te volgen. Op sommige plaatsen iets te smal voor zo een pak renners maar voor de supporters een mooie omloop om af te leggen.

     

    P.S. Er was maar één terrasje en daardoor zijn we weer langs de Route in St.-Gillis gereden en daar nog wat op het terras blijven plakken.

     

     

     

    De groeten van Léon & Guido


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG MINIEMENPROEF TE HAASDONK VAN 11/08/2007

    ZATERDAG 11/08/2007 – HAASDONK - Miniemen

     

    MINIEMENPROEVEN IN HAASDONK

     

    Ook Haasdonk bevestigde de vaststelling dat miniemenwedstrijden in de lift zitten. Toch konden we ook het negatieve vaststellen dat ouders en supporters wel eens vergeten dat het om ‘wielerproeven’ gaat. Er werd gejammerd en gejankt omdat “hun” renner of renster bijvoorbeeld, geen 5de maar wel als 4de de finish haalde of dat die van hen won en niet die andere.

    De WBV-mensen hadden de pech dat het enkele keren tot moeilijke spurten kwam. Bij de 10-jarigen kwamen ze in elkaar hakend en vallend aan, de 11-jarigen boden zich aan in een massaspurt. Zonder camera notabene! Begin dan maar iedereen op zijn juiste plaats te zetten.

    De miniemenproeven zouden toch altijd moeten eindigen met “wat heb ik vandaag weer veel bijgeleerd”. Wat ook de plaats in de uitslag is.

    In Haasdonk namen in totaal 71 jongens en meisjes deel. Zij reden een duo-tijdrit van 900 meter (2 ronden), maakten een toertocht en reden een wegrit in lijn. Bij dat alles kon gerekend worden op de begeleiding van de mensen van de Vlaamse Wielerschool: Eddy Gorris, Dirk Onghena en Rudy Gatzen. Verder ook op de leden van WTC Vercadi Haasdonk, geleid door Marc Boeye.

     

    Bij de 8-jarigen met 13 deelnemers, werd de tijdrit gewonnen door het duo Jara Noël (meisje van ABBS Wielerjeugd) – Mauro Verleyen (KSV Deerlijk)in 1.58.35. Met 2.06.87 werd Gerben Van Houte ( Vrasene-WAC) 4de met als ploegmaat Hannes Kopecky (Steeds Vooraan Kontich). De kleine dappere Jens Vercauteren (Sinaai –WAC) die de tijdrit met drie moest rijden werd 6de met 2.08.55

    De rit in lijn bij de 8 –jarigen werd een Waas succes want Gerben Van Houte  uit Vrasene won. Ze moesten 10 ronden rijden en na halfkoers vormde zich een kopgroep van vijf waarin Van Houte reed met de sterke Mauro Verleyen (Deerlijk), Jonas Bruyninck (WAC), het meisje Jara Noël (ABBS) en Siebe Wuyts (individ)

    Het kwam tot een spurt en de jongen uit Vrasene Gerben Van Houte,won vlot voor Siebe Wuyts en Mauro Verleyen. Jens Vercauteren (Sinaai) werd 10de.

    HAASDONK MIN8j bew11.8 

    De 8 –jarigen op de hulde vlnr: Siebe Wuyts (2de) winnaar Gerben Van Houte uit Vrasene en Mauro Verleyen (KSV Deerlijk)


    De 9-jarigen
    waren met 12 deelnemers. De duo-tijdrit met zes duo’s, werd gewonnen door Thibau Verhofstadt (Gentse VS) – Lauri Van den Eede (Prov. Afd. WBV), de 900 m in 1.46.49.

    Arno Zaman (Ruisbroek  -NW Brabant) met ploegmaat Laurens Huys, werd 3de. Temsenaar Vince Milliau, die met Quinten Lories (Asfra Oudenaarde) moest rijden  werd 4de.

    De wegrit over 12 ronden bracht Thibau Verhofstadt (Gentse) en vooral Jonas Biasino (Prov.afd.WBV) regelmatig voorop. Uiteindelijk konden zij zich plaatsen in een kopgroep van zeven die voor de overwinning mocht spurten.

    Daarin toonde Arno Zaman uit Ruisbroek zich als de snelste. Hij won zijn eerste koers en in Haasdonk nam hij pas voor de 5de keer deel aan de miniemenproeven.. Verder: 2de Thibau Verhofstadt, 3de Jonas Biasino, 4de Jurgen Letouche (Deinze), 5de Lauri Van den Eeden, 6de Quinten Lories (Asfra) en 7de Laurens Huys (NW Brabant)


    HAASDONKMIN9jbew11.8 

    De 9 –jarigen met de medailles: vlnr: Jonas Biasino (3de), winnaar Arno Zaman uit Ruisbroek en Thibau Verhofstadt (2de)


    Bij de 22 tienjarigen
    zetten Nick Verheyen (WAC) en Dries Maesen (NW Brabant) in de duo –tijdrit een prachtige tijd neer: 1.40.19, waarmee ze zelfs bij de 11-jarigen op het podium zouden komen.

    Van de 11 duo’s plaatste Gerben De Kever (Kemzeke –WAC) zich met Robbe Van Damme (Onder Ons Parike) op een knappe 3de plaats  met 1.48.50 over de 900 m. 

    Het meisje Eline De Bodt (De Klinge –WAC), die met Dante Poppe (individ.) reed  zette 1.55.08 neer of de 9de plaats.

    Het Hamse jongetje Ruben Cloostermans (WAC) werd met Enzo De Cock (Steeds Vooraan Kontich) pas 11de. Voor Ruben komt het er vooral op aan om veel bij te leren en aan kracht te winnen.

    In de rit in lijn over 20 ronden kwam het bij de 10 –jarigen tot een spijtige ontknoping omdat in de eindspurt de twee allerbeste in elkaar haakten zodat Brecht De Coninck uit Eeklo, spectaculair ten val kwam. Een val die hij met een koprol afsloot. Maar gelukkig bleek het allemaal niet zo erg en nadien stond hij eigenlijk springlevend op de proclamatie.

    In het koersverloop had die Brecht De Coninck zich al laten opmerken toen hij met Jaro Chevalier (Gentse VS) even voorop wilde rijden. In de 11de ronde zonderden zich acht renners af met naast de twee hoger vermelden, ook o.a. nog Robbe Van Damme (Onder Ons Parike), Dries Maesen (NW Brabant), Nick Verheyen(WAC), Mats Palinckx (WAC), Enzo De Cock (Steeds Vooraan Kontich) en de Zelenaar Arne De Loose (WAC).

    In de spurt kwamen Dries Maesen en Brecht De Coninck zij aan zij, dichtbij elkaar, aan de meet. Het was millimeterswerk en dan die val van Brecht. Toen hij verzorgd werd door de mensen van het Rode Kruis, kon hij toch nog even lachen. “Ik heb toch gewonnen!”, zei hij terwijl ze zijn rechterbeen verzorgden.

    Maar wat een ontgoocheling voor hem én zijn supporters toen bleek dat Dries Maesen uit Opwijk had gewonnen.

    Arne De Loose (Zele) werd 8ste, Eline De Bodt (De Klinge) 12de maar wel eerste meisje (er waren er vier), Gerben De Kever (Kemzeke) werd 17de en Ruben Cloostermans (Hamme) 20ste.


    HAASDONKMIN10jjbew11.8 

    De jongens van 10 jaar met vlnr Brecht De Coninck die de sporen draagt van zijn val bij de aankomst, winnaar Dries Maesen uit Opwijk en Nick Verheyen (3de) die ook al bij een val betrokken was.


    HAASDONKMINmeisj10jbew11.8

    De 10-jarige meisjes vlnr: Anka Hermans (2de), winnares Eline De Bodt uit De Klinge en Celine Van Hoecke (3de)


    De duo-tijdrit der 11 –jarigen leverde de zege op voor Bixente Persan (Prov.Afd.WBV) en Auren Goossenaerts (WAC) in 1.38.82, wat ook de beste tijd was van de namiddag.

    Jens Christiaens (Zele –Hudiko) werd met de Nederlander Kenneth Van der Sande 8ste in 1.46.25. Jelle Milliau (Temse) werd met Alfdan De Decker (Steeds Vooraan Kontich) 11de.

    In de rit in lijn, waaraan Jelle Milliau niet mocht deelnemen omdat hij de opleiding in het voorjaar niet had gevolgd, moesten 30 ronden worden gereden. Pas na halfkoers kwam er wat beweging in de aanvallen, dankzij de WAC –ers Stijn Caluwé, Auren Goossenaerts en Nicolas Van Uffelen.

    Daarna toonde vooral Maxim Heyten (Molespurters Meulebeke) zich bij zonder actief. Ook het meisje Femke Van den Driessche uit Ternat, spaarde geen moeite om vooraan de vaart er in te brengen.

    Toch kwam het tot een massaspurt en de kleine, vinnige Maxim Heyten won verdiend voor Auren Goossenaerts uit Wuustwezel en mee op het podium als 3de mocht ook de Hudiko-renner Jens Christiaens. En zo werd toch de eer van de organiserende club gered.


    HAASDONKMIN11jbew11.8

    De 11-jarige jongens vlnr met Auren Goossenaerts (2de), de kleine maar vinnige winnaar van de Molenspurters Meulebeke Maxim Heyten en de Hudiko –renner Jens Christiaens uit Zele.


    HAASDONKMINfemkebew11.8 

    Femke Van den Driessche uit Ternat die bij de 11-jarigen een knappe koers reed en 8ste werd. Ze werd gehuldigd als eerste en enige meisje in deze categorie.

     

    HAASDONKMINjenschristbew11.8

    De 11-jarige Jens Christiaens die als enige renner van het Hudiko Wielerteam Waasland deelnam aan de miniemenproeven maar toch zorgde voor een medaille.





    TEKST EN FOTO’S :
    Flor Van de Velde

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES JEUGD TE HEUSEN VAN ZATERDAG 11/08/2007

    ZATERDAG 11/08/2007 – HEUSDEN – Dames Jeugd

     

    FRANSE KAMPIOENE WINT BIJ DAMES JEUGD, KAAT HANNES EERSTE NIEUWELINGE


    HEUSDEN aankomstbew11.8                          HEUSDENhuldebew11.8

    De massaspurt gewonnen door de Française Elise Delzenne.      De bloemen bij de derde zege van Delzenne.


    HEUSDEN hannesbew11.8

    Kaat Hannes bezorgde het Benelux Team Temse al de 13de overwinning.


    Sportclub Klaver 7 nam de organisatie in handen van de Dames Jeugd wedstrijd te Heusden.

    25 dames nieuwelingen en 29 dames juniors namen de start voor 14 ronden van 4,1 km. of 57,4 km.

    Liesl Van Daele (Sint-Niklaas) , Veronique Staes (St.Job in 't Goor) en Kaat Hannes (Wechelderzande - Benelux Team) waren de streekregiorensters.

    Voor de start kreeg Belgisch Kampioene bij de nieuwelingen, Eline De Roover, bloemen van 4-voudig ex-wereldkampioene Yvonne Reynders.

    Zoals het meer gebeurt, waren er wel pogingen maar onmiddellijk werden ze in de kiem gesmoord. Het was het proberen waard wat Annelies Van Doorslaer probeerde in de 4de ronde maar toen Liene Quanten ging achtervolgen kwam ook de rest weer terug.

    Maaike Polspoel waagde ook haar kans maar ook dit draaide op niks uit. Ondertussen was het einde toch al dichtbij. Nog amper 12 km moesten gereden worden. Kim Vermeiren, Maaike Polspoel,

    Caroline Trus en Lien De Beuckelaere trokken ten aanval. Het jagende peloton liet het ook niet toe een massaspurt was niet meer te ontwijken.

    Het was de Franse Kampioene bij de Juniores, Elise Delzenne die het haalde. Het was haar 3de zege van het seizoen. Annelies Van Doorslaer werd 2de, Kaat Hannes 3de en daarmee

    1ste nieuwelinge. Voor Kaat Hannes van het Wase Benelux Team, was het reeds de 13de zege van het seizoen. Belgisch Kampioene Eline De Roover werd 4de en 2de nieuwelinge.

    Veronique Staes eindigde als  5de en Liesl Van Daele 21ste bij de juniores.

     

    HEUSDEN yvonnebew11.8 

    Yvonne Reynders, een monument in het dameswielrennen in ons land, bracht hulde aan Eline De Roover, de Kampioene der nieuwelingen.


    HEUSDEN startbew11.8

    De 54 jonge meisjes aan de start.




    Tekst : fvdv

     

    Foto’s : Alain Senneseal

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 11/08/2007
    wbvlogo

    Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 23°Seizoenszege van 2007 !!!
    Proficiat aan GLENN DE RIDDER uit Stekene met zijn 2°Seizoenszege bij de Nieuwelingen !!!
    Proficiat aan KRISTOF GODDAERT uit St.Gillis-Waas met zijn 6°Seizoenszege van 2007 !!!

    ZATERDAG 11/08/2007 – KLERKEN (W) – Elite z/c + Beloften – 69 Km – 01h48min

    Aantal deelnemers : 34

    1. Thierry Declercq
    2. Kenny Vanlaere
    3. Jehudi Schoonacker
     

    11/08/2007 – BEVEREN-ROESELARE (W) – Elite z/c + Beloften – 116 Km – 02h45min

    Aantal deelnemers : 79

    1. Stijn Joseph
    2. Andrew Vancoillie
    3. David Geldhof
     

    11/08/2007 – KEMZEKE-STEKENE (O) – Elite z/c + Beloften – 117Km – 02h43min

    Aantal deelnemers : 112

    1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    2. David Willemsens
    3. Tom Stremersch uit Meerdonk (PWC Jan Snel) op 10"
    4. Kris De Block uit Mariekerke (Rupelspurters Boom)
    5. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
    6. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T) op 25"
    12. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
    16. Gunther Van Driessche uit Lokeren (PWC Jan Snel)
    20. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
    24. Stein Vermeulen uit Nieuwkerken (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    27. Marc Laureys uit St.Niklaas (Rudyco C.T) op 2'40"
    31. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde-WSV)
    34. Thijs Van Den Bossche uit Stekene (Soenens-Germond)
    40. Roberto Vercauteren uit Beveren (Hoop Op Zegen Beveren) op 3'15"
    45. Kenny Van Garsse uit Zele (Hamme-Zogge Sunweb)
    47. Tim Caluwaert uit Beveren (Ivels-Haaltert)
    48. Steven Goossens uit St.Niklaas (PWC Jan Snel)
    50. Mattias Nijs uit Nieuwkerken (PWC Jan Snel)
    52. Wim De Rudder uit Belsele (Rudyco C.T)
    56. Stefan Ott uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    57. Stefan Suy uit Waasmunster (Xclusiv C.T)
    58. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    64. Sven Blommaert uit Hamme (Rudyco C.T)
    65. Kristof Dhollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)

     

    11/08/2007 – OTTERGEM (O) – Elite z/c + Beloften – 117 Km – 02h14min

    Aantal deelnemers : 93

    1. Michael Van Poucke
    2. Guy Van Broekhoven
    3. Pim De Beer
    11. Jarno Van Mingeroet uit Berlare (Jartazi) op 27"
    14. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    31. Steven De Wilde uit Aalter (Rudyco C.T)
    45. Thibault Koppen uit Beveren (KSV-Deerlijk)
    50. Frank Van Hoeymissen uit Waasmunster (Jonge Rakkers Vollezele)
    56. Sam Christiaens uit St.Gillis-Waas (KSC Denderstreek Labiekes)
    68. Gino Pauwels uit Kalken (Artevelde WSV)
    69. Anthony Van Den Berghe uit Sinaai (Davo)
     

    11/08/2007 – VORSELAAR (A) – Elite z/c + Beloften – 156,8 Km – hmin

    Aantal deelnemers : 137

    1. KRISTOF GODDAERT uit St.Gilis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    2. Aidis Kroupis
    3. Michaël Van Staeyen uit Schoten (Davo)
    4. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    21. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    45. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde-WSV)
    54. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    91. Roeland Suys uit Bornem (Rupelspurters Boom)
    119. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)
     

    11/08/2007 – HEUSDEN (O) – Dames Jeugd – 57 Km – 01h32min

    Aantal deelnemers : 29 Juniores

    1. Elise Delzenne (Fra)
    5. Veronique Staes uit St.Job in 't Goor (Steeds Vooraan Kontich)
    21. Liesl Van Daele uit St.Niklaas (S.C.F.Bianchi)

    Aantal deelnemers : 25 Nieuwelingen
    1. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team)
     

    11/08/2007 – DENDERWINDEKE (O) – Juniores – 94 Km – 02h23min

    Aantal deelnemers : 105

    1. Jarno Gmelich Meijling
    11. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T) op 28"
    14. Michiel Dieleman uit Hamme (Avia C.T)
    52. Sean Durinck uit Hamme (Hudiko Waasland)
     

    11/08/2007 – VINKT-DEINZE (O) – Juniores – 98 Km – 02h21min

    Aantal deelnemers : 96

    1. Simon Geets
    3. Sander Stiegelis (Isorex C.T) op 23"
    17. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (Asfra R.T)
    40. Manuel Verwulgen uit Moerbeke (DMC-D-Bike C.T) op 1'24"
    44. Karl Ulrich Van Osselaer uit Zwijndrecht (WAC-Team)
    65. Davy Van De Walle uit Lokeren (keukens Redant C.T)
     

    11/08/2007 – VORSELAAR (A) – Juniores – 117 Km – hmin

    Aantal deelnemers : 120

    1. Martynas Maniusis
    38. Tom De Maesschalck uit Sinai (KSC Denderstreek Labiekes)
    44. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    47. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
    100. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)

    11/08/2007 – HEESTERT (W) – Nieuwelingen – 66 Km – 01h49min

    Aantal deelnemers : 81

    1. Jens Vandenbussche 


    11/08/2007 – MOERZEKE-HAMME (O) – Nieuwelingen – 66 Km – 01h36min

    Aantal deelnemers : 102
    1. GLENN DE RIDDER uit Stekene (Bodysol C.T.Menen)
    3. Joeri Persoon uit Stekene (WAC-Team)
    5. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
    8. Marnix Van Der Sijpt uit Stekene (Hudiko Waasland)
    10. Stijn Van Hese uit Belsele (Hudiko Waasland)
    16. Jori Van Steenberghen uit De Klinge (Hoop Op Zegen Beveren)
    19. Didier Moens uit Baasrode (Hudiko Waasland)
    25. Laurens Poelman uit Kalken (Hudiko Waasland)
    27. Jan Hullaert uit Kalken (Hudiko Waasland)
    30. Jan Van Meirvenne uit Hamme (Asfra R.T)
    33. Steven Smet uit St.Pauwels (Hudiko Waasland)
    42. Kenny Goossens uit Sinaai (Hudiko Waasland)
    45. Tom Dobbelaer uit St.Niklaas (Hudiko Waasland)
    46. Olivier Smet uit Belsele (Hudiko Waasland)
    50. Jeroen Van De Vijver uit Eksaarde (Hudiko Waasland)
    52. Jasper Van Den Branden uit St.Gillis-Waas (WAC-Team)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN ZATERDAG 11/08/2007

    ZATERDAG 11/08/2007 – NIEUWKERKEN – W.A.O.D.

     

    Proficiat aan LUC VAN CLAPDORP uit Nieuwkerken met zij Zege !!!

    Proficiat aan Johan Van Hiel uit Nieuwkerken met zijn Zege !!!

     

    Cat A.  Toeristen - 36 deelnemers

    1. Luc Van Clapdorp (Nieuwkerken Waas) 2. Dirk Bryssinckx 3.Gunther Van Den Bosch 4.Yoeri De Bock 5.Mathieu Peelman 6. Peter Van Goethem 7.Pieter De Craene  8.André Van Geertsom. 9.Edwig De Taeye 10.Wim Heyndrickx 11.Bart Mertens 12.Geert Braekman 13.Kris Meerschaert 14.Patrick Jacobs 15.Laurent Vlaminck 16.Gunther Hanssens 17.Frank Van Clapdorp 18.Gino Smet 19.Jurgen Goossens 20.Jelle Stoop.


    Nieuwkerken waod 01 


    Cat B . Inwoners - 32 deelnemers

    1.Johan Van Hiel(Nieuwkerken Waas) 2.Michel De Witte 3.Peter De Bisschop 4.Kurt Van Raemdonck 5.Patrick De Beule 6.Bert D'Hanis 7.Jan Van Halewijck 8.Dirk Maes 9.Geert Reyniers 10.Bart Rooms 11.Steve Van Assche 12.Eugene De Roeck 13.Tim De Rog 14.Marc Vrolijk 15.Dries De Bock 16.Bart Verberckmoes 17Dries Van Der Weken 18.Steven De Schepper 19.Ivan De Ben 20.Gert Lemmens 

     

    Nieuwkerken waod 

     


    Sportieve groetenGilbert De Paepe

    Bestuurslid WAOD


    Met dank aan onze fotograaf Raymond De Geest 




    ZATERDAG 11/08/2007 – EVERGEM – W.A.O.D.

     

    Proficiat aan ROBBY DE ROOS met zijn 5°Seizoenszege in de Catg.A !!!

    Proficiat aan LUCIEN VAN GOETHEM uit Stekene met zijn 1°Seizoenszege in de Catg.E+ !!!

     

    Categorie A / B : (74 dln)

    1.Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

    2.Robby De Roos (Moerbeke-Waas, winnaar cat. A)

    9.Ben Verburgt uit Hoboken (A4)

    10.Gino Van Broeck uit Belsele (A5)

    12.Tim Vercauteren uit Belsele (A6)

    13.Koen Heyrman uit Bazel (B7)

    19.Tom Van Osselaer uit Melsele (A10)

     

    Categorie C / D :

    1.Peter Kerckaert (Lovendegem, winnaar cat. D)

    2.Franky Van Oyen (Machelen, winnaar cat. C)

    3.Walter De Veerman uit Lochristi (C2)

    6.Marc Borghgraef uit Burcht (C5)

     

    Categorie E / E+ :

    1.Helmuth Tas (Maldegem, winnaar cat. E)

    5.Lucien Van Goethem (Stekene, winnaar cat. E+)

     

    Categorie F1 :

    1.Eddy Caeckaert (Ursel)

    2.Roger Beelaert uit Rupelmonde

    4.John Heyndrickx uit Nieuwkerken



     


    11-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZATERDAG 11/08/2007

    DE PERMENT bew 10.7
    Jonas De Permentier
    (Sinaai -AVIA) zal voor meerdere weken buiten strijd zijn. In de nieuwelingenkoers te Moerzeke is hij zaterdagnamiddag bij het ingaan van de voorlaatste ronde zwaar gevallen. Alles was toen nog samen toen een paar renners in elkaar haakten en Jonas ze niet meer kon ontwijken. Hij ging over kop en liep daarbij een sleutelbeenbreuk op en meerdere schaafwonden.Zondag wordt hij geopereerd. We wensen de sympathieke nieuweling een spoedig herstel toe en dat hij zo hopelijk weer snel aan de start mag staan.

     

     

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE MERELBEKE VAN VRIJDAG 10/08/2007

    VRIJDAG 10/08/2007 – MERELBEKE – Elite z/c & Beloften

     

    PIETER DE REKENEIRE WINT AVONDWEDSTRIJD IN MERELBEKE


    MERELBEKEEZCaankomstbew11.8 

    De aankomst van Pieter De Rekeneire die Tony Bracke letterlijk achter hem laat.


    MERELBEKEEZChuldebew11.8

    De hulde van Piete De Rekeneire die zijn eerste zege behaald voor eigen volk.


    Vrijdagavond ging om half zeven te Merelbeke-Station, dat op het grondgebied van Gentbrugge ligt nog een koers voor Elite z.c. & Beloften van start. Een organisatie van het Feest & Sportcomite Kwenenbos.. 61 renners namen de start voor 25 ronden van 4,4 km. of 110 km.

    Kristof Dhollander (Stekene), Steven De Schoesitter (Waasmunster) en Koen De Bosscher (Kalken) waren de streekregiorenners.

    Merkwaardig toch dat de Prins Karnaval de start gaf. Misschien is het daar gans het jaar wel karnaval?

    Het trio Tony Bracke, Bart Velghe en Benjamin Verraes aarzelden niet om vlug de aanval te gaan prediken. Na een 40 km. gingen dertien renners in de achtervolging. Op een rij gezet waren dat volgende namen: Ben Olesen (Nieuw-Zeeland), Tom Van Den Haute, Bart Van Speybroek, Kenneth De Loor, Nico Verhoeven, Thierry Declercq, Mathew Gorter (Nieuw-Zeeland), Rieno Stofferis, Pieter De Rekeneire, Hilton McMurdo (Australië), Young Darren (Australië), Benjamin De Geyter en Laurens De Vreese. Ze sloten aan en er was een leidersgroep van zestien gevormd. En let ook maar eens op de namen van buitenlanders. Ze waren er weer!

    Er waren nog achtervolgers op pad: Steven De Schoesitter, David McClaen (GBR) en Steve Lampier (GBR). Achter hen volgden nog verschillende kleine groepjes.

    Met nog  30 km te rijden, sloten Tony Bracke en Pieter De Rekeneire een vluchtakkoord en weg waren ze. De anderen probeerde nog terug te komen maar dat lukte langs geen kanten.  Het duo Bracke – De Rekeneire was gelanceerd en bood zich aan voor de eindspurt.

    In die spurt haalde Pieter De Rekeneire het makkelijk van Tony Bracke. Het was zijn eerste zege van 2007.

    Op 1'27" won Rieno Stofferis de spurt om de 3de plaats. Bart Van Speybroek werd 4de, Thierrry Declercq 5de, Nico Verhoeven 6de, Young Darren 7de, Benjamin Verraes 8ste, Laurens De Vreese 9de en Mathew Gorter 10de.

    Kristof Dhollander, vorig jaar op dezelfde plaats nog winnaar bij de juniores, werd knap 18de, Koen De Bosscher 24ste en Steven De Schoesitter 27ste.


    MERELBEKEEZCprinsbew11.8

    Prins Karnaval staat klaar met de bloemen. Nooit eerder meegemaakt op een wielerwedstrijd in augustus…


    MERELBEKEEZCkristofbew11.8 

    Kristof Dhollander die vorig jaar als junior in Merelbeke kwam winnen. Hij werd nu 18de. 

     

    MERELBEKEEZCschoesitterbew11.8

    Steven De Schoesitter reed ook in Merelbeke en werd 27ste.





    Tekst : fvdv

     

    Foto’s : Alain Senneseal

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE ZELZATE VAN VRIJDAG 10/08/2007

    VRIJDAG 10/08/2007 – ZELZATE – Elite z/c & Beloften

     

    KOEN VAN DE VELDE VERZAMELAAR VAN TWEEDE PLAATSEN?


    VDVELDEKOENbew11.8 

    Koen Van de Velde (Stekene –Wimi Games St-Martinus) reed vrijdagavond nog maar eens in Zelzate mee. En opnieuw werd hij daar 2de maar een schande is dat zeker niet want de winnaar werd mister Patrick Cocquyt. Het waren er 21 ronden over een afstand van 112 km en er kwamen 47 renners op de deelnemerslijst.

    Koen deed zelf het verhaal van de koers:

    -“Na een vijftal ronden ben ik voor de eerste maal weggeraakt samen met één kompaan, zijn naam is me onbekend. We hielden het drie ronden vol. Door de talrijke premies werd er te vaak getreuzeld in een ontsnapping en daardoor geraakte men zelden echt voorop met een mooie groep.”

     Het was wachten tot op een achttal ronden van het einde om ene goede vlucht te zien ontstaan. Koen daarover:

    -“Samen met drie man kon ik wegglippen uit het peloton. De snelheid lag serieus hoog en het was geregeld ronddraaien op volle snelheid. Op drie ronden van het einde demarreerde Cocquyt van achteruit weg. Hij had dat goed bekeken want ik kwam juist van kop af. De vogel was gaan vliegen. Mijn twee overige vluchtgezellen Daniël Shand en Lorean Devos, hun kaars was al serieus uit en ze waren al blij dat ze 3de en 4de konden worden.”

    Koen Van de Velde liet ze in de steek om alleen als 2de binnen te rijden.

    In de groepssprint achter de vier, werd Tony Heirbaut knap 5de of een 9de plaats in de einduitslag. Ken Van Reeth hield Ralph Schaalje uit Axel achter hem voor de 5de plaats.  Stijn Gide was 14de.

     

     

     

    Tekst en foto : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 10/08/2007
    wbvlogo

    VRIJDAG 10/08/2007 – MERELBEKE (O) – Elite z/c + Beloften – 110 Km – 02h33min

    Aantal deelnemers : 61
    1. Pieter De Rekeneire

    2. Tony Bracke
    3. Rieno Stofferis op 1'27"
    18. Kristof Dhollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren) op 8'00"
    24. Koen De Bosscher uit Kalken (MD-CT Team)
    27. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T)
     

    10/08/2007 – RUMBEKE (W) – Elite z/c + Beloften – 102,4 Km – 02h24min

    Aantal deelnemers : 63

    1. Kristof Taillieu
    2. Tom Schotte op 15"
    3. Tom Coghe op 20"
    27. Stijn De Vriese uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes) op 4'30"
     

    10/08/2007 – KASTERLEE (A) – Elite z/c + Beloften – 124 Km – hmin

    Aantal deelnemers : 160

    1. Wim Stroetinga
    2. Kristof Goddaert uit St.Gillis-Waas (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    3. Aidis Kruopis
    6. Michaël Van Staeyen uit Schoten (Davo)
    37. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    46. Francis De Greef uit Puurs (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    53. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)
    55. Nicky De Wit uit Lokeren (Artevelde-WSV)
    64. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    141. Bjorn Meersman uit Bornem (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    155. Roeland Suys uit Bornem (Rupelspurters Boom)
     

    10/08/2007 – ZELZATE (O) – Elite z/c + Beloften – 113 Km – 02h29min

    Aantal deelnemers : 47

    1. Patrick Cocquyt
    2. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken) op 1'36"
    3. Daniël Shand op 1'46"
    6. Ralph Schaalje uit Axel (C.T.Keukens Buysse Knesselare) op 2'27"
    9. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)
    16. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    30. Nicky David uit Melsele (W.O.O.Parike) op 5'03"
     

    10/08/2007 – KASTERLEE (A) – Juniores – 120 Km – hmin

    Aantal deelnemers : 123
    1. Joris Haers
    3. Pieter Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
    8. Matthias Ongena uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    9. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes)
    59. Guy Ten Hartog uit Sinaai (Thompson C.T)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN VRIJDAG 10/08/2007

    Proficiat aan ANDRE VAN GEERTSOM uit St.Niklaas met zijn 4°Seizoenszege van 2007 !!!

    Proficiat aan JOHAN VAN HIEL uit Nieuwkerken met zijn 1°Seizoenszege van 2007 !!!

     

    WAOD van Vrijdag 10/08/07 te Temse Velle.

     

    Cat A. 44 deelnemers

    André Van Geertsom

    1. André Van Geertsom.(St.Niklaas)
    2. Stefaan Van Mosselvelde 3.Dirk Bryssinckx 4. Frank Suys 5.Rudy Saelens 6.Filip Van Haevenbergh 7.Danny Smet 8.Filip Troubelijn 9.Pieter De Meyer 10 Dieter De Craene 11.Gunther Van Den Bossche 12.Gino Verberckmoes 13.Tom De Meester 14.Gerrit De Bruyne 15.Laurens Vlaminck 16.Jelle Stoop 17.Filip Weemaes 18.Nico Verwee 19.Franky De Fijn 20.Roger Schuurman 21.Fipip Van Hooren 22.Joeri De Bock 23Franky Huyghe 24.Kurt Heyrman 25.Frederick Van Rechem.

     

    Cat B .47 deelnemers

    Johan van Hiel

    1.Johan Van Hiel(Nieuwkerken Waas)
    2.Kurt De Laet 3.Kurt Van Raemdonck 4.Jan Meersman 5.Werner Dullaert 6.Rudy Coppens 7.Freddy Hoof 8.Rudy Van Steenland 9.Gunther Van Esbroeck 10.Davy Marin 11.Eddy Bressinck 12.Marc Van Hoye 13.Hennie De Witte 14.Dirk Maes 15.Freddy Joos 16.Johan De Cauwer 17.Bart Rooms 18.Davy De Mol 19.Peter De Bisschop 20.Laurens Suys 21.Kris Bolssens 22.Koen Van Laere 23.Luc Roggeman 24.Michel De Witte 25.Dirk Elewaut.

     


    Sportieve groeten
    Gilbert De Paepe

    Bestuurslid WAOD

    Met dank voor de foto's aan Raymond De Geest


    10-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN VRIJDAG 10/08/2007

    JARNO VAN GUYSE HOUDT VAN RITTENKOERSEN


    VGUYSEJARbew10.8 

    Jarno Van Guyse (Stekene) heeft in de Ronde van Namen een knap werkstuk afgeleverd. Hij eindigde er 11de.

    -“Ik was dit jaar in mijn eerste ronde van de UCI Europe Tour al eens 11de geworden dus deze 11de plaats in het algemeen klassement van de Ronde van Namen is een bevestiging. Ik wist dat ik goed reed, maar mijn 3de plaats op de laatste dag waar ik heel de wedstrijd voorin reed, deed bijzonder deugd!” aldus de renner van New Heebra

    Jarno houdt van rittenwedstrijden omdat hij goed recupereert en zich beter voelt naarmate de wedstrijd vordert., ik voel me goed recupereren en beter worden naarmate de wedstrijd vordert!

    -“De eerste dag was ik 10de en  vermits ik in de spurt voor de derde plaats bijna ten val kwam, was dit nog goed. Mijn ploegmaat was voorop en won de wedstrijd dus niks ergs. De laatste dag reed ik heel de wedstrijd in de aanval. Na 15 km reden we weg met vijf. Later werden we weer teruggegrepen maar dan reed ik direct weg met acht. In overleg met de ploeg had ik besloten om te koersen dus even later reden we met vier naar de meet. Door een fout in de bocht werd ik slechts derde.”

    Wat Jarno ook vaststelt is dat hij steeds beter klimt en dat is ook wel een gevolg dat hij steeds sterker en completer wordt als renner. Maar ontkennen dat hij nog veel te leren heeft, doet de Stekenenaar niet.

    -“Eigenlijk zit mijn sterkte in het koersen op een zwaar parcours. Daar voel ik me op thuis”, zo sprak Jarno die op zijn programma nog wel wat staan heeft dat belangrijk is: het BK tijdrijden  zowel als op de weg en de Tour Porte Oceane in Frankrijk.




    STIJN METTEPENNINGEN TROK WIJZE LESSEN UIT RONDE VAN NAMEN

    METTEPEN bew3.7 

    Stijn Mettepenningen (Hamme-Rudyco) reed ook de Ronde van Namen uit.Het was voor hem een groot vraagteken want nog nooit had hij meer dan drie dagen na elkaar gekoerst. Zijn opdracht was dan ook zich eens laten opmerken en de Ronde van Namen vlot uitrijden.

    Hij keerde toch met gemengde gevoelens terug:

    -“Achteraf bekeken kan ik echt niet tevreden zijn. Ik reed wel alle ritten goed uit en haalde het einde van de ronde, maar ik kwam er niet aan te pas. Het tempo lag gewoon te hoog voor mij om mee te doen voor de prijzen. Ik verzeilde dan ook altijd in de bus en reed de rit verder rustig

    uit.”

    Er moet nu uit deze commentaar niet besloten worden dat Stijn er tegen zijn zin koerste.

    -“Buiten het afzien, vond ik het plezant. De sfeer in de ploeg was zeer goed en er was helemaal geen druk om te presteren. Ik heb hier zeer veel uit geleerd zoals, veel meer vooraan te rijden in het peloton. Ik zal ook wel sterker uit de Ronde gekomen zijn. Ik hoop in de toekomst nog aan zulke rittenwedstrijden deel te mogen nemen.”

    Hij heeft ook ervaring opgedaan bij het bergop rijden. Als ex- mountainbiker wist hij dat klimmen er wel wat in zat.

    -“Maar het niveau lag nu zo hoog dat het voor mij echt steeds aanklampen was, zowel bergop maar ook als het iets minder klimmen was want dan trokken ze nog eens waaiers ook. Heb ik dan gevloekt zeg.”

    Wat heeft Stijn Mettepenningen nu ervaren waarin zijn sterkte zit?

    -“Momenteel is mijn sterkte mijn frisheid. Ik zit nog bijzonder fris en de conditie is eindelijk terug zeer goed dus dat belooft toch nog.”

    Iets bijzonders staat niet meer op zijn programma en we zullen de Hammenaar aan het werk zien in de gewone “kermiskoersen” waarin hij resoluut voor een overwinning wil gaan.

    -“Tegen het einde van het seizoen moet ik een koers gewonnen hebben anders ben ik niet tevreden!”, zo besloot hij.

     

     

     

    Tekst en foto : Flor Van de Velde.



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs