.
.
.
.
ELKE WOENSDAGMIDDAG VANAF 14H00 GROEPSTRAINING TE BEVEREN MET VERTREKPUNT RONDPUNT KASTEELDREEF !!!!
{TITEL_VRIJE_ZONE}
WEBSITES
  • DR. FRANK DE WINTER SPORTDOKTER
  • WIELRENNEN
  • DE WIELERSITE
  • CYCLING NEWS
  • CHW BEVEREN
  • MG SPORTS & BIKEFITTING
    .
    .
    .
    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    Aangepast zoeken
    DE POLDERRENNERS

    POLDERRENNERS
    08-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 07/08/20007
    wbvlogo

    Proficiat aan GUY SMET uit Kruibeke met zijn 22°Seizoenszege van 2007 !!!

    DINSDAG 07/08/2007 – DADIZELE (W) – Elite z/c + Beloften – 119,7 Km – hmin

    Aantal deelnemers :

    1. GUY SMET uit Kruibeke (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    2. Gerdy Ververken op 30"
    3. Fabrice Debrabant
     

    07/08/2007 – ERONDEGEM (O) – Juniores – 94 Km – 02h17min

    Aantal deelnemers : 70
    1. Jarno Gmelich Meijling
    2. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (Bodysol-C.T.Menen)
    15. Davy Van De Walle uit Lokeren ( Keukens Redant C.T)
    22. Jonas De Boey uit St.Gillis-Waas (Hoop Op Zegen Beveren)
    27. Tom Michils uit Moerbeke (Hudiko Waasland)
    28. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T)
    36. Jochem Smet uit Kemzeke (Hoop Op Zegen Beveren)
    41. Jens Verschaffelt uit St.Niklaas (Hoop Op Zegen Beveren)
    42. Jeroen Serverius uit Kieldrecht (DMC-D-Bike C.T)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG EN UITSLAG WERELDKAMPIOENSCHAP W.A.O.D. TE HILLEGEM VAN ZONDAG 05/08/2007
    waod                    waod_3


    ZONDAG 05 AUGUSTUS 2007 - HILLEGEM - W.A.O.D.

    WERELDKAMPIOENSCHAP ICF

    wk_2007_trui

    De eerste zondag van de maand augustus werden de ICF wereldkampioenschappen georganiseerd in het Oost-Vlaamse Hillegem, deelgemeente van Herzele. Reeds voor de 19de maal werd er voor deze titels gestreden.BVWB en de politiezone Herzele/Sint Lievens Houtem/Zottegem zetten hun beste beentje voor om deze wielerhoogdag optimaal te laten verlopen.

    Er werd een vrijwel verkeersvrije omloop uitgetekend van 9,250 km over golvende wegen langs Oombergen, St Lievens Houtem, Herzele en Hillegem. De aankomstlijn lag getrokken op de provincieweg van Aalst naar Oudenaarde.

    De vooruitzichten waren ronduit schitterend. Met reeds 450 vooraf ingeschreven renners en prachtig zomerweertje kon de dag moeilijk stuk. Uiteindelijk kwamen 486 renners hun rugnummers afhalen. De inzet van deze wielerfeestdag waren de 4 wereldtitels, verdeeld over 4 leeftijdscategorieën (60+, 50+, 40+ en renners jonger dan 40).


    05-08-2007%20Hillegem%20WK%20ICF%20359

    Zo zag het parcours eruit , golvend en natuurlijk de daarbij horende warmte.


    Liefhebbers -40 jaar : 166 dln.

    1.Jacques Schuit (Ned)

    2.Luyssen Geoffrey

    3.Marien Christof

    5.Goossens Alex uit Vrasene

    9.Heyrman Koen uit Bazel

    19.De Roos Robby uit Moerbeke

    23.Van Hoyweghen Sven uit Puivelde

    34.Vercauteren Tim uit Belsele

    37.Van Broeck Gino uit Belsele

    60.De Cock Gunther uit St.Gillis-Waas

    71.Van De Casteele Michael uit Stekene
    81.Ben Verburgt uit Hoboken

    85.De Batist Jef van L.O.

    90.Bolssens Mario uit Meerdonk


    Voor de slotwedstrijd van deze wielerhoogdag passeerde maar liefst 166 renners langs de inschrijvingstafel. Na een rustige verkenningsronde bereikte een kopgroep van 5 renners het einde van de tweede ronde. Wim Janssen, Kurt Diels, Robby De Roos, Dries Echelpoels en de Nederlander Jhonny Van der Klooster kozen het hazenpad. Het peloton volgde toen al op 30 seconden. De daarop volgende ronde dient de Nederlander de rol te lossen en de vier overgebleven vluchters dreven hun voorsprong gestadig op en bereikte maximaal 1 minuut en 55 seconden. Toen begon de uitputtingsslag. De aankomstrechters merkten op dat de rondetijd telkens opnieuw de hoogte in ging met een halve minuut. De vaart begon te minderen en de loodzware zon maakte het de renners bijzonder lastig op deze toch wel zware omloop. De voorsprong van de vier leiders zakte ronde na ronde. Het peloton kreeg ze in het vizier en er kwam een tegenreactie op gang van 11 renners. Bij het ingaan van de laatste ronde kregen we een heel bijzondere situatie. Er bood zich een kopgroep van maar liefst 35 renners aan. Op een tiental kilometer van de finish plaatste de Nederlander Jacques Schuit een aanval en hield het uit tot op de streep. Met een handvol seconden voorsprong hield hij zijn 34 andere medevluchters van daarnet achter zich. Net achter Schuit behaalde Geoffrey Luyssen met ruim verschil de zilveren medaille. Een duidelijk tevreden Christof Mariën behaalde de bronzen plak.


    Alex Goossens 02

    Koen Heyrman op kop en op de derde plaats Alex Goossens die knap 5de werd.



    Koen Heyrman 01

    Koen Heyrman blijft maar sleuren op kop met een knappe 9de plaats als resultaat.



    Robby De Roos 01

    De eerste ontsnapping van de dag met 5 renners waaronder Robby De Roos (links).


     

    Robby De Roos 02

    Dat het warm was zie je aan Robby De Roos die op zoek is naar zijn drinkbus.


    Jef De Batist 06

    Nog één van onze Polderrenners hier rechts met tatoage op de rechterarm Jef De Batist.


    Veteranen 40 tot 49 jaar : 134 dln.

    1.Hans Verlinden

    2.De Baat Christ

    3.De Maertelaere Kenny

    5.Mettepennigen Patrick uit Hamme

    17.Van Oyen Francky 

    32.Van Geertsom André uit St.Niklaas

    79.Van Den Bosch Gunther uit De Klinge

    83.Schuurmans Roger van L.O.

    111.Borghgraef Marc uit Burcht


    Net na de middagpauze gingen 134 renners van start voor de derde titelstrijd. Ondertussen was de zon fel komen schijnen en wees de thermometer al naar 25 graden. In deze zeer snelle wedstrijd kregen we een knap staaltje fietswerk te zien van Patrick Mettepenningen. In vrijwel elke ontsnapping was hij vooraan te vinden. Hij probeerde het in de vierde ronde zelfs solo. Een ronde later had titelverdediger Kenny De Maerteleire zijn wagonnetje aangehaakt en dachten de talrijk opgekomen wielerliefhebbers dat dit de goede vlucht zou worden. Niets was minder waar, want één ronde verder had De Maerteleire zijn vluchtgezel laten gaan. Het peloton zat hem op de hielen. Het bleef een zeer snelle en spannende wedstrijd. In de slotronde verschoot Patrick Mettepenningen nog een paar cartouches en hij werd slechts op 500 meter van de aankomstlijn gegrepen door het voltallig peloton. Massaspurt dus. Hierin nestelde Kenny De Maerteleire zich vrij snel op kop. Te vroeg zou later blijken. Kenny zag zijn krachten wegebben en diende zich op 50 meter van de lijn recht te zetten. Toen dook Hans Verlinden als een duiveltje op en scheurde gezwind naar de wereldtitel. De supersnelle Christ de Baat haalde het nipt voor het zilver. De Maerteleire werd afgeklokt op de derde plaats.


     

    Veteranen 50 tot 59 jaar : 110 dln.

    1.Wladimir Gottfried (Dui)

    2.Veris Wim

    3.Heulens Marc

    15.De Wael Wim

    41.Van Goethem Lucien uit Stekene

    73.Meirte Gustaaf uit Verrebroek


    Toen de 3 medaillewinnaars nog op het podium stonden werden 110 vijftigplussers de weg opgestuurd voor hun WK-strijd. Bij het ingaan van de derde ronde zagen we één renner alleen aan de leiding fietsen. Wladimir Gottfriet had een handvol seconden voorsprong op de hele bende. Bij een tegenreactie onder impuls van vooral Jan Van Hove begaf de leider niet, maar bouwde zijn voorsprong verder uit.Bij het ingaan van de laatste ronde was die voorsprong flink geslonken tot 15 seconden. Door een tegenreactie van titelverdediger Wim Veris zouden we nog een spannende slotronde beleven. In de achtervolging diende Wim Veris zijn maatje achter te laten en werd het een strijd van man tegen man. Onze leider, Wladimir Gottfried schakelde nog een tandje groter en stelde zijn voorsprong veilig om de wereldtrui oververdiend binnen te rijven na een solorit van ongeveer 40 km. Wim Veris behaalde het zilver en Marc Heulens ontliep nog net het peloton om de bronzen medaille te bemachtigen.



     

    Veteranen 60+ : 85 dln.

    1.Georges Vonckx

    2.Hoof Roger uit St.Niklaas

    3.Hufkens Francois

    12.Dullaert Werner uit St.Gillis-Waas

    40.De Blick Freddy uit Beveren

    52.Syvertsen Andre uit Stekene

    64.Heyndrickx John uit Nieuwkerken

    Om 9 uur werden 85 60-plussers de weg opgestuurd. De zon was al volop van de partij en de renners hadden er zin in. In de tweede ronde zonderden zich vijf renners af. Luc Snels, Roger Hoof, François Hufkens, Gaston Van der Plas en Georges Vonck bundelden de krachten en reden ronden lang een halve minuut voor de langgerekte groep fietsen.

    Eén van deze vijf zou de eerste wereldtrui veroveren. De minder snelle mannen maakten er een slijtageslag van. Om beurten werd er gedemareerd. François Hufkens en Luc Snels waren de bedrijvigsten om de aanvalsklok te luiden. Toch bleven de vijf vluchters samen. In de laatse rechte lijn zette Georges Vonckx zich van ver op kop en niemand leek bekwaam om zijn leiderspositie aan te vallen. Met ruim verschil behaalde Georges Vonck zijn 21ste zegebloemen van het jaar. De wereldtitel was veruit de mooiste. Georges Vonckx werd op het podium geflankeerd door Roger Hoof en François Hufkens. De Brabanconne schalde een eerste keer door de luidsprekers.



    Met dank voor de verslagen aan Voorzitter W.A.O.D. GUY BLOEM

    Foto's : B.V.W.B.


    07-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROEPSTRAINING BEVEREN VAN DINSDAG 07/08/2007
    Onder leiding van Kenny Janssens en Dirk Bryssinckx vertrokken Dinsdagavond om 19h00 thv Buyl Sport te Beveren maar liefst  45 POLDERRENNERS voor de wekelijkse trainingsrit doorheen de Polders van Saeftinghe.
    De zon was van de partij en dus alleen maar stralende gezichten vandaag en dat mochten we ook voelen want iedereen had blijkbaar zin om eens hard te gaan knallen in de polder.
    Toch stond er nog een stevige wind in de Polder van Emmadorp maar daar hielden onze Polderrenners geen rekening mee en dus ook vlammen op de tegenwind vandaag.
    Het gemiddelde vandaag was goed voor 37,5 Km/h en dat voor 70 Km.(tot de meet)
    Toch was het weeral oppassen aan het rondpunt te Kallo met het vrachtverkeer , vanaf het rondpunt ging de snelheid nog hoger en was de eerste demarrage een feit , de mannen van Hoop Op Zegen Beveren gingen voor een ploegentijdrit met als hardrijders Bart Cant en Roberto Vercauteren en natuurlijk Sven Wielandt.
    Maar het peloton liet niks meer gaan en we stevende af op een massaspurt.
    Het was onze hardrijder Gunther Persoon die de bende op 400 meter op sleeptouw nam en de snelheid met een ruk de hoogte injoeg en zo de spurt voorbereide met in zijn wiel Sven Wielandt die als eerste aanging gevolgd door Kenny Janssens die direct over Sven ging en doorraasde naar de meet. (Spurtsnelheid = 62 Km/h)
    André Van Geertsom kwam nog opzetten maar moest zich tevreden stellen met plaats 2 , Fons Van Raemdonck eindigde op 3 , Bart Cant op 4 , Pieter Oelbrandt en Sven Wielandt op 5 enz... 
    Wie reden mee vandaag : Bart Cant , Filip Weemaes , Jeroen Pieters , Pieter Oelbrandt , Jens Van Landeghem , Franky Wielandt , Frank Van Geystelen , Jan Vlegels , Gunther Persoon , André Van Geertsom , Alian Verbeke , Dirk Bryssinckx , Philip Van Havenbergh , Peter Van Havere , Sven Wielandt , Fons Van Raemdonck , Etienne Fleury , Marc Vijt , Wim de Gruyter , Danny Heyrman , Dirk Onghena , Eddy Pieters , Nico Audenaert , Saskia Van Overmeire , Jan Ryckbosch , Herman Verstraeten , Dirk Vanhee , Kurt Carpentier , Dean Bolssens , Lesley Heyndrickx , Rony Van De Velde , Roberto Vercauteren , Bart Cant , ????? en Kenny Janssens
    .

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE ZELZATE VAN MAANDAG 06/08/2007

    MAANDAG 06/08/2007 – ZELZATE – Elite z/c & Beloften

     

    LUC DE MOOR 2de IN ZELZATE , NICKY COCQUYT WINT !!!!

     

    DEMOOR 2de bew6.8                  HEIRBAUT3debew6.8

    Luc De Moor die knap 2de werd.                                  Tony Heirbaut werd 3de in Zelzate.


    Maandagavond werd in Zelzate weer gekoerst door de Elites zonder contract en Beloften. Maar met 29 vertrekkers was het er zeker geen groot feest voor de deelnemerslijsten.

    Van in de eerste kilometer werd er wel onmiddellijk gekoerst, maar er kwam pas een afscheiding in de tweede ronde. Met tien waren ze met ook Koen Van de Velde, Gunter Sterck, Luc de Moor, Tony Heirbaut, Sander Cordeel en Kristof D’Hollander voor de Wase regio.Tim Caluwaert en Stijn Gidé zaten in het peloton.Blij weerzien van Tim Caluwaert uit Beveren die dit seizoen al veel last gehad heeft met de rug.

    Goeie opmerking van Stekenenaar Koen van de Velde:

    -“Het leek wel een Kampioenschap van Sint- Gillis -Stekene want Sterck, Cordeel, D’Hollander en ik zelf waren uit Stekene  en De Moor woont in Sint-Gillis en Heirbaut woont bijna in Stekene want hij  is hier een huis aan het opknappen.”

    Sander Cordeel reed spijtig genoeg een tweetal ronden later lek. En het ging verder met negen. Hun voorsprong liep op tot 4 min zodat de anderen al vroeger mochten sprinten voor hun plaats..

    Voor Kristof DHollander ging het op het einde nog mis want hij reed in de voorlaatste ronde nog lek.Hij greep toch de 9de plaats. “ Of er nog meer inzat dan deze 9de plaats weet ik niet maar ik vond het wel spijtig dat ik lek reed.”, aldus Kristof Dhollander.

    Met acht reden ze dus de finale in en verscheidene aanvalspogingen werden opgezet maar alles bleef samen. Met acht man naar de streep! Koen Van de Velde beschreef de eindspurt:

    -“De aankomst was vrij lastig met de wind op de neus en een baan die wat vals omhoog loopt. Je kan je daar wat aan mispakken. Ik ging iets te vroeg aan en werd nog voorbij gesneld door vier renners.”

    Nicky Cocquyt won voor  Luc de Moor,  Tony Heirbaut werd 3de, Geert Joos 4de en Koen Van de Velde 5de.

    Gunter Sterck pakte de 7de plaats maar er had voor hem een betere plaats ingezeten ware het niet dat hij tegen de nadarafsluiting gedrumd werd en meteen ‘vast’ zat.

    Kristof D'Hollander werd 9de , Stijn Gidé 12deTim Caluwaert 23ste en Sander Cordeel 26ste.



    Tekst en Foto’s :
    fvdv

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN DINSDAG 07/08/2007
    VDVmatthiasternatbew7.8

    De foto van het podium waar duidelijk blijkt dat Matthias er staat tussen de twee letterlijk en figuurlijk de ‘grote’ jongens van de 13-jarigen.


    Matthias Van de Velde
    (Hamme-Josan) reed als aspirant in de thuisbasis van de sponsor van de ploeg Josan en van de ploeg van Belgisch Kampioen  Saimen De Laeter van  Cata Bikes Bianchi. Ze stonden met 21 aan de start waarbij ook nog Matthias ploegmaat uit het Antwerpse Essen, Toon Wauters. Hij wilde ook de sportieve strijd aangaan tegen De Laeter die er dit seizoen echt ver boven uitsteekt.

    Het werd dan ook een zeer spannende wedstrijd met vooral dan een regen van ontsnappingen van beide tenoren, Toon Wauters en Saimen De Laeter. Vanaf halfweg wedstrijd begon Matthias Van de Velde zich zowaar ook in de aanval te moeien tussen die twee sterke rijders. Matthias was dan ook zeer tevreden dat hij mee het podium op kon na een zeer knappe wedstrijd.

    Ook sponsor Josan was in zijn nopjes met twee van zijn 13 -jarige aspiranten op het podium. Trouwens, Josan heeft maar twee 13-jarigen in de club!





    Jong geleerd is oud gedaan. Dat zal wel , ook in het wielrennen. Op de miniemenproeven in Sint-Niklaas hebben we weer eens kunnen vaststellen welke stuurvaardigheid die jongens en meisjes van 8 tot 11 jaar al hebben. In Sint-Niklaas woont ook Davy Mues en deze mini-miniem, hij is pas zes jaar, heeft in Peer een duotijdrit gereden samen met zijn papa. Davy is er in geslaagd deze proef te winnen in de categorie 8 -9 jaar. Als dat niet knap is. Davy moet nu uiteraard alle opleidingen volgen die de Vlaamse Wielerschool van WBV aanbiedt en dan kan de groei beginnen, via de miniemen en de aspiranten naar de nieuwelingen!

     

     


     

    Tekst en Foto : fvdv

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING W.A.O.D. VAN MAANDAG 06/08/2007

    MAANDAG 06/08/2007 – GENTBRUGGE – W.A.O.D.

     

    Proficiat aan WALTER DE VEERMAN met zijn 19°Seizoenszege in de Catg.C !!! 

    Categorie A / B :
    (24 dln)

    1.Kristof Muys (Eine, winnaar cat. B)

    5.Bart Van Kerschaver (Maldegem, winnaar cat. A)

    9.Tim Vercauteren uit Belsele (A2)

    11.Tom Van Osselaer uit Melsele (A4)

    15.Alex Goossens uit Vrasene (B10)

    16.Filip Troubleyn uit Temse (A6)

    Categorie C / D:

    1.Danny Van Oyen (Deinze, winnaar cat. D)

    2.Walter De Veerman (Lochristi, winnaar cat. C)

    7.Dirk Mathijs uit Gentbrugge(C5)

    12.Marc Borghgraef uit Burcht (C8)


    Categorie E / E+:

    1.Andrew Donaldson (GB, winnaar cat. E+)

    2.Patrick Van Hulle (Aalter - Bellem, winnaar cat. E)


    Categorie F1:

    1.Robin Van Kerschaver (Maldegem)


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE ERONDEGEM VAN MAANDAG 06/08/2007

    MAANDAG 06/08/2007 – ERONDEGEM – Elite z/c & Beloften

     

    LITOUWEN NEEMT NU OOK ERONDEGEM IN


    ERONDEGEMELIkopgroepbew7.8              
    De kopgroep van acht kleurde Litouws geel.       

    ERONDEGEMELIpodiumbew7.8
    Algirdas Mockus die 2de werd en winnaar Simas Kondrotas met hun begeleider die succes na succes mag beleven.

    Koninklijk Erondegem Sportief kreeg voor zijn 66ste Grote Prijs 49 renners op de lijst en die moesten er 13 ronden van 8,5 km of 110,5 km komen rijden.

    Zegekoning Guy Smet (Kruibeke), Kurt Van Landeghem (Sint-Gillis-Waas), Rene Mertens (Dendermonde),  Davy Peirsman (Temse) en Mindaugas Goncaras (Litouwen) waren de streekregiorenners die het regenweer kwamen trotseren.

    De eerste ronden speelde de regen de renners parten. In de 3de ronde werd de aanval ingezet door vijf renners maar die werden gauw door drie anderen achterna gezet en ook bijgebeend. Opmerkelijk bij deze acht waren de zes Litouwers van Klaipeda Splendid met Algirdas Mockus, Egidijus Juodvalkis, Aidis Kruopis, Simas Kondrotas, Gediminas Bagdonas en Ramunas Navardauskas

    In TGV-vaart reden zij door Erondegem. De Nederlander Roel Egelmeers en het Waaltje Jonas Van Genechten waren de andere twee die de kopgroep compleet maakten.

    De rest van het peloton wist toen al hoe laat het was. Zij bouwden hun voorsprong uit tot 1'36" op Jos Kools (Nederland), Tom Van De Velde, Pieter De Rekeneire, Steven Dierickx en Pascal Reynvoet die in de achtervolging waren gegaan. Guy Smet besloot bij het ingaan van de 5de ronde de wedstrijd te beëindigen. Een ronde later volgde Mindaugas Goncaras zijn voorbeeld.

    Ramunas Navardauskas waagde het in de 7de ronde eens alleen maar ze pakten hem terug. Vooraan viel Aidis Kruopis weg door een lekke band. De zeven leiders hadden nog een voorsprong van 1'04" op Tom Van De Velde en Pascal Baetens. De rest van het peloton volgde op 1'46".

    De meeste renners uit onze Polderrennersregio waren toen al uit koers verdwenen.

    Vooraan kwamen ze plots met zes te staan want Roel Egelmeers kreeg ook nog een lekke band.

    De vijf Lithouwers. Algirdas Mockus, Simas Kondrotas, Gediminas Bagdonas en Ramunas Navardauskas begonnen dan aan een ploegentijdrit en Jonas Van Genechten en Juodvalkis telden al een onoverbrugbare achterstand bij het ingaan van de laatste ronde.

    In de beklimming naar de aankomst toe lieten Algirdas Mockus en Simas Kondrotas hun twee landgenoten in de steek en Simas Kondrotas haalde het makkelijk voor Algirdas Mockus. Op 23 seconden volgde Gediminas Bagdonas als 3de. Enkele seconden later volgde Ramunas Navardauskas. De spurt om de 5de plaats werd gewonnen door Egidijus Juodvalkis voor Jonas Van Genechten.

    Deze zes renners waren de enige nog in koers. De eerste vijf plaatsen waren voor de Litouwse renners van het Klaipeda Splendid Team. Gediminas Bagdonas won nog de bergprijs zodat de Litouwers alles wonnen wat er te winnen was. Waar zij aan de start verschijnen is de kans groot dat hun overmacht niet in te dijken is. Alleen, hoe zit het met het reglement dat zegt dat men in individuele wedstrijden niet in ploegverband mag koersen. Of doen die Klaipedarenners het dan tóch niet?

    Davy Peirsman werd 27ste, Mindaugas Goncaras 28ste en Rene Mertens 30ste.

     

    ERONDEGEMELIkurtbew7.8 

    Kurt Van Landeghem in volle actie in Erondegem.


    ERONDEGEMELIdavybew7.8 

    Davy Peirsman beste vertegenwoordiger van de Polderrennersregio in Erondegem.



    Tekst : fvdv

     

    Foto’s : Alain Sennesael.

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 06/08/2007
    wbvlogo

    MAANDAG 06/08/2007 – ERONDEGEM (O) – Elite z/c + Beloften – 111 Km – 02h40min

    Aantal deelnemers : 49

    1. Simas Kondrotas
    2. Algirdas Mockus op 7"
    3. Gediminas Bagdonas op 23"
    27. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Keksken) op 3'50"
     

    06/08/2007 – RUMBEKE (W) – Elite z/c + Beloften – 112,5 Km – 02h39min

    Aantal deelnemers : 41

    1. Wouter Demeulemeester
    2. Sylvain Rolet
    3. Frederik Toortelboom
     

    06/08/2007 – WATERSCHEI (LB) – Elite z/c + Beloften – 85,1 Km – 02h15min

    Aantal deelnemers : 27

    1. Danny Dierckx
    2. Samuel Van Nuffelen op 3"
    3. Guy Van Broekhoven
     

    06/08/2007 – ZELZATE (O) – Elite z/c + Beloften – 112 Km – 02h41min

    Aantal deelnemers : 28

    1. Nicky Cocquyt
    2. Luc De Moor uit St.Gillis-Waas (Edegem B.C)
    3. Tony Heirbaut uit Belsele (PWC Jan Snel)
    5. Koen Van De Velde uit Stekene (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    7. Gunther Sterck uit Stekene (PWC Jan Snel)
    9. Kristof D'Hollander uit Stekene (Hoop Op Zegen Beveren)
    12. Stijn Gidé uit Waasmunster (KSC Denderstreek Labiekes)
    23. Tim Caluwaert uit Beveren (Wielerteam Atom)
    26. Sander Cordeel uit Stekene (Balen B.C)
     

    06/08/2007 – 2° PROFRONDE VAN LOMMEL (LB) – Elite m/c / Elite z/c /Beloften – 85 Km – 01h50min

    Criterium

    Aantal deelnemers : 31

    1. Axel Merckx
    2. Johan Vansummeren
    3. Tom Boonen
     

    06/08/2007 – LOMMEL (LB) – Nieuwelingen – 45 Km – 01h07min

    Aantal deelnemers : 36
    1. Jochen Deweer


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 06/08/2007
    D'HOORE JOLIEN

    Jolien D’Hoore uit Merelbeke, heeft op het WK piste in Mexico een nieuw Belgisch record neergezet op de 2 km.  Het oude record werd in 1998 destijds naar het Waasland gehaald want Evy Van Damme woonde toen nog in Eksaarde. Evy deed er 2’36”110”’ over maar Jolien D’Hoore reed de 2 km in 2’30”914”’ of toch meer dan 5 sec beter. Ze eindigde met die tijd 7de op het WK.

    D’Hoore is zeventien en rijdt voor Vlaanderen-Caprisonne-T-interim

     


    Tekst & Foto :
    fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 06/08/2007

    Wielernieuwsjes

     

    DIKKEBANDEN bew6.8

    Een dikkebandenrace is voor de jeugd een bijzonder leuk sportevenement. Een beeld van vorig jaar in Moerzeke –Kastel.


    De jaarmarktkoers voor elite z.c. & U23, van Jeugdhuis Ter Walle in Kruibeke zal in 2008 worden gereden op woensdag 28 mei. De  wedstrijd van de Machuitvrienden in Zwijndrecht is gepland voor woensdag 18 juni 2008

     

    Zondag 19 augustus wordt in Hamme al voor de 4de keer een namiddag georganiseerd voor aspiranten. Om 13.30u starten de 12-jarigen. Aansluitend op de wedstrijden, om 18u, zijn er nog optredens op de parking van school “De Veerboot”, rechtover café ’t Geemzicht in de Geemstraat. Er is zeker al een live optreden van Louis Van Vlaanderen!

     

    Zondag 30 september komt er weer een “Dikkebandenrace” in Moerzeke–Kastel aan het voetbalterrein Stille Vrienden, het Kaatsterrein en het G.O.C. Ter Munken. Vorig jaar was dat een grandioos succes voor de jeugd. Er zijn vier leeftijdsgroepen: 8-9 jaar, 10 -11 jaar, 12 -13 jaar en 14 -15 jaar. Er zijn afwisselend, behendigheidsproeven als initiatie én een wedstrijd, onder toezicht van Wielerbond Vlaanderen. De deelnemers rijden op eigen fietsen en dat kunnen gewone fietsen zijn, mountainbikes of citybikes maar toch met een minimale banddikte van 28 mm.

    Jongens en meisjes kunnen nu al inschrijven via e-mail: jans.bikeshop@telenet.be

    De bedoeling van deze dikkebandenraces is om kinderen enthousiast te maken voor het wielrennen. 

     

     

    Tekst & Foto : fvdv

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLAAMSE PEDAALRIDDERS MOERZEKE 80 JAAR ACTIEF

    VLAAMSE PEDAALRIDDERS MOERZEKE TACHTIG JAAR ACTIEF

                                                                            

    MOORTGAT FEDDYcamerabew6.8

    Koersdirecteur Freddy Moortgat, vorige week voor de televisiecamera om uitleg te geven over de seingevers die momenteel voor commotie zorgen in de wielersport. 


    Moortgat  Van Riet Miel bew6.8

    Ere-koersdirecteur Miel Van Riet (links) en de huidige koersdirecteur Freddy Moortgat bij de vroegere wielervedette uit Hamme, Bart Heirewegh.


    De wielerclub “Vlaamse Pedaalridders" uit Moerzeke viert feest want ze bestaat dit jaar precies 80 jaar. De club staat bekend bij de Koninklijke Belgische Wielerbond onder stamnummer 700/448. Ze werd gesticht in 1927. Hiermee is ze dan ook de oudste wielersportvereniging uit Groot-Hamme. De Vlaamse Pedaalridders is nog altijd springlevend en er kan in Hamme of Moerzeke geen koersje gereden worden, of de “ridders” zijn paraat.

    Uit de archieven blijkt dat de wielerclub 80 jaar geleden is opgericht door o.a. de heren Maurice Meert, Werner Van Bogaert en Gerard Van Broeck. Deze laatste fungeerde als voorzitter. Hun opdracht was het organiseren van wielerwedstrijden in Moerzeke. Een taak die nu nog altijd de hoofdopdracht is, maar dan wel voor het ganse wuitensgebied.

    In 1940 vielen de activiteiten stil als gevolg van het oorlogsgeweld. Er werd opnieuw gestart in 1945 en dit met de medewerking van Gerard Van Broeck, Prosper Van Hautte, René D’Hollander en Cyriel Geerinck.

    In 1955 werd zelfs een wedstrijd georganiseerd voor beroepsrenners wat toen een gedurfde onderneming was voor zulke kleine gemeente als Moerzeke. De organisatie had in het begin wat kritiek te verduren. Alles kwam echter in kannen en kruiken en in een document uit die tijd stond te lezen:

    -“We feliciteren u sportieve burgers van Moerzeke, om de schijnbaar onbeduidende en onmisbare morele steun, die velen onder u ons geschonken hebben in ogenblikken van nakende mislukking. Verheugt u echter te behoren tot de opbouwers van onze organisatie. De inrichting werd bekritiseerd, maar we hielden rekening met uwe ideeën. Misschien hebt u nagedacht zonder voldoende de financiële kant en beschikbaar personeel van een koersinrichting eens na te gaan. Moge deze eerste, grootse wielerwedstrijd in ons dorp, voor u allen een dag van voldoening zijn en intens medevoelen met de wielersport.” 

    Met deze woorden dankte het bestuur de bevolking. De 1ste Grote Prijs van Moerzeke voor Beroepsrenners werd verreden op maandag 11 juli 1955. De wedstrijd werd begiftigd met 25.000 frank aan prijzen en ging over 14 ronden langs Grembergen en Hamme. Totaal: 154 km

    Deze organisatie zou nog twee maal herhaald worden, in 1956 en 1957. In 1957 vierde de club trouwens zijn 30-jarig bestaan en koppelde daaraan een groots wielerevenement: een criterium voor Liefhebbers. Dit ging over 60 ronden langs Kerk-, Bloemen- en Ommegangstraat.

    In 1958 werd afgestapt van beroepsrennerskoersen. De financiële druk werd te hoog. Vanaf dan werden wedstrijden georganiseerd voor Onafhankelijken. Deze koersen hadden 15.000 frank aan prijzen. Opmerkelijk was dat deze wedstrijden toch ook over een afstand van 154 km werden gereden.

    In de jaren zestig werd een nieuw bestuur aangesteld. Onder voorzitterschap van Paul De Belie,  kwamen ook Jef Hermans, Pieter Mijs, Robert De Graef,  Michel Robberecht en Jef Van Wesemael meewerken.

    Het koersprogramma werd opgemaakt met o.a. wedstrijden voor Beginnelingen en de “kleine bond”. Zo noemde men immers toen de vrije bonden .

    In de zeventiger jaren werden niet alleen wedstrijden georganiseerd op kleine en grote kermis, maar ook tijdens Boonstraatkermis (mei), de Bootdijk (juni) en op de Kouter (donderdag nà grote kermis).

    De naam van Emiel Van Riet zien we vanaf 1972 verschijnen als signaalgever en nadien als programmaverkoper. Vanaf 1978 zien we hem in het straatbeeld verschijnen als koersdirecteur. Momenteel is Miel nog altijd betrokken partij al moest hij wel naar het ziekenhuis. Hij is nu ere-koersdirecteur en doet het rustig aan.

    Freddy Moortgat is nu koersdirecteur en zoals blijkt uit de organisaties die zijn stempel dragen, verloopt alles opperbest. Hij kan rekenen op de medewerking van een team dat de rijke Moerzeekse wielertraditie wil verder zetten, aangevoerd door voorzitter Frans en Sofie Hermans.

     

    Zaterdag 11 augustus zijn de Vlaamse Pedaalrenners weer van de partij voor een nieuwelingenkoers in Moerzeke: de Grote Prijs Bezetwerken Van Meirvenne. Vertrek om 15u voor 66 km. Alle koersformaliteiten vinden plaats in Café Schelderoute, Dorp en de aankomstlijn ligt aan café De Klok.

    Merkwaardig gegeven: de zoon van de sponsor van de Grote Prijs heet Jan Van Meirvenne en ook hij staat aan de start.

     



    Tekst en foto’s :
    Flor Van de Velde.

     

     


    06-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LEON GING EEN KIJKJE NEMEN TE LONDERZEEL

    DE LEON EN DE GUIDO GINGEN NAAR DE KOERS IN LONDERZEEL

     

    De Leon en de Guido zijn twee op “rustgestelde” Waaslanders, de ene uit Sint-Niklaas en de andere is afkomstig uit Beveren maar woont nu aan de rand van de Wase hoofdstad. Ze zijn nu gek op de wielersport, nadat ze jaren samen gingen joggen op “De Ster”. Vooral de wedstrijden van elite z.c. en beloften in de Wase regio missen ze maar zelden. De Guido is een volksmens. Dat kan ook niet anders want jaren geleden stond hij in een grote kruidenierszaak in de Beverse Prosper Van Raemdonckstraat. De Leon heeft besloten om ook regelmatig zijn verslag te maken.    



    LEON  GUIDO 200X

     

     

     

    Zoals gezegd heb ik eens ander oorden opgezocht en ben namelijk buiten onze regio naar de koers gaan kijken en niet alleen buiten onze regio maar ook buiten de provincie namelijk naar Vlaams Brabant.

    147 renners die op een mooie warme dag de start nemen, het moet kunnen

    Ik heb wel een pak nieuwe truien gezien en daarin nieuwe gezichten gestoken maar voor de rest zijn het op een handvol renners na, allemaal onbekenden voor mij.

    Een paar Waaslanders zoals Matthias Nys, Wim Maes, Davy Peirsman, Chris Aerts die ik al van buiten ken en dus moest ik ze ook eens vernoemen.

    Ik ben wel deze keer niet met de fiets naar Londerzeel gereden maar met de auto. Ge zoudt nu denken dat ik daar de luiaard heb uit gehangen, maar niets is minder waar.

    Het waren 112 km te rijden voor de renners met 15 ronden van 7,5km en die heb ik afgestapt ( voor degene die twijfelen ik heb getuigen)

    Nadat ik eerst in St Niklaas op het domein De Ster 14 km had gelopen en daarna 7,5 km gewandeld, was ik toch bij manier van spreken, half dood en dit was geen training voor de Dodentocht waarin ik 9 maal ben gestart en allemaal heb uitgestapt. Ik was dan wel een beetje jonger.

    Heeft u ook de foto gezien van Meneer de Pastoor die het peloton doopte? Zal dit nu wel mogen van de UCI, zo een massale doping? En zullen ze er zich hier boven wel iets van aan getrokken hebben? Wie zou het zeggen.

    Bey bey

     

     

    De Leon


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE OOSTNIEUWKERKE VAN ZONDAG 05/08/2007

    ZONDAG 05/08/2007 – OOSTNIEUWKERKE - Beloften

     

    NIELSEN RAEDT IN OOSTNIEUWKERKE


    OOSTNIEUWaankomst bew6.8 

    Zo versloeg Nielsen Raedt zijn vluchtmaat Kevin Claeys.


    OOSTNIEUWnielsenraedbew6.8

    Dit is de belofte die momenteel bij de allerbeste behoort: Nielsen Raedt. Hij behaalde zijn vierde zege al.


    De 7e Grote Prijs Electro Dan en 32e Prijs Maurits Blomme te Oostnieuwkerke kreeg 30 beloften aan de inschrijvingstafel. Deze keer was er niemand aanwezig van de Polderrennersregio. De beloften zullen waarschijnlijk in Semmerzake gezeten hebben.

    De renners dienden 23 ronden van 5 km. of 115 km. in een verschroeiende hitte af te werken.

    Ondanks de warmte begonnen de renners fel aan de wedstrijd. Jani Desmet, Kevin Claeys en Kess Heytens lagen in de 2de ronde aan de basis van de beslissende vlucht. Eén renner slaagde er nog in om aansluiting bij de kopgroep te krijgen. Hij stond bij de bookmakers ook als favoriet : Nielsen Raedt.

    Het viertal bouwde een mooie voorsprong uit. De rest van het deelnemersveld viel in verschillende groepen.

    Eerst waren ze nog met twaalf die probeerden om de leiders terug te grijpen. Ze draaiden goed rond en hadden de leiders terug in het zicht. Door het hevige tempo viel de achtervolgende groep van 12 uiteen en 7 renners hielden nog stand.

    Na een goeie 50 km. moest Kess Heytens vooraan lossen. Hij werd ingehaald door de 7 achtervolgers. Het leiderstrio bleef goed ronddraaien en hun voorsprong ging naar 1'30".

    Het tempo bij de achtervolgers zakte en ze hadden gauw 3 min aan hun benen.

    Met het ingaan van de laatste ronde plaatste Kevin Claeys een aanvalspoging. Nielsen Raedt ging direct in de tegenaanval en Jani Desmet had het even moeilijk. De andere 6 renners nog in koers mochten aankomst maken zodat er uiteindelijk maar drie renners de koers uitreden.

    De drie kwamen terug samen en het pleit werd beslecht in de spurt. Het werd een millimeterspurt gewonnen door Nielsen Raedt voor Kevin Claeys. Even verderop volgde Jani Desmet wiens krachten opgebruikt waren om nog mee te spurten voor de zege.

    Voor Nielsen Raedt was het de vierde zege van het seizoen. Hij zit momenteel in een heel goeie conditie. Op twee weken tijd behaalde hij 3 zeges.

     

    Tekst : fvdv

     

    Foto’s : Alain Sennesael

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERNIEUWS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN MAANDAG 06/08/2007
    MARTENS VALENTIJNbew27.7

    Valentijn Martens (Stekene –Hudiko) behaalde zondag een 11de plaats op 56 deelnemers in Izegem-Mol. In de 4de van de 22 ronden vormde zich reeds een kopgroep met 5 buitenlanders en 3 Belgen. In de groep van acht, die direct in de tegenaanval ging, zat Valentijn, maar het vlotte niet.

    In de volgende ronde weer een tegenaanval met drie waarbij de Waaslander en de Belgische Kampioen. Ook dit ging niet door omdat de twee anderen de benen stil hielden. Martens ging nog een ronde door maar zag het nut er niet van in want de acht koplopers hadden dan reeds een voorsprong van 1 minuut.

    Half koers zijn er dan toch twaalf in de tegenaanval gegaan waaronder Valentijn. Maar dit was enkel voor de 9e plaats. Nadat er zich toch nog twee hadden afgezonderd. De Hudiko-renner reed er alleen naar toe maar dan gebeurde het. Plots was het zonder boe of ba aankomst. De renners waren helemaal niet verwittigd  en omdat Valentijn Martens toen net in 11de positie reed, werd hij ook op die plaats geklasseerd.

     

     

    Tekst : fvdv


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN RENNERS UIT HET WAASLAND EN OMGEVING VAN ZONDAG 05/08/2007

    wbvlogo

    ZONDAG 05/08/2007 – ZINGEM (O) – Elite z/c + Beloften – 70 Km – 01h40min

    Aantal deelnemers : 44

    1. Thierry Declercq
    2. Kurt De Roose op 25"
    3. Steve Lampier op 30"
    34. Steven De Schoesitter uit Waasmunster (Rudyco C.T) op 2'56"
     

    05/08/2007 – GEEL (A) – Elite z/c + Beloften – 102,3 Km – 02h28min

    Aantal deelnemers : 64

    1. Bert Verboven
    2. Guy Van Broekhoven
    3. Nico Indekeu
     

    05/08/2007 – KNESSELARE (O) – Elite m/c / Elite z/c / Beloften – 105 Km – 02h30min

    Aantal deelnemers : 71

    1. Joeri Clauwaert
    2. Patrick Cocquyt
    3. Tom Vanbecelaere
    14. Thibault Koppen uit Beveren (KSV-Deerlijk) op 5'00"
    18. James Fruytier uit Moerbeke (PWC Jan Snel)
    19. Koen De Bosscher uit Kalken (MD-CT Team)
     

    05/08/2007 – LONDERZEEL (VB) – Elite z/c + Beloften – 112,5 Km – 02h45min

    Aantal deelnemers : 148

    1. Patrick Van Roosbroeck
    1. Adam Gawlik
    3. Matthew Brammeier
    7. Lars Croket uit Bornem (Davitamon-Jong Vlaanderen)
    9. Björn Coomans uit Ruisbroek (Rock Werchter-Chocolade Jacques)
    15. Davy Peirsman uit Temse (Wimi-Games-St.Martinus-Kerksken)
    21. Luc Rooms uit Puurs (Rudyco C.T)
    26. Kris De Block uit Mariekerke (Rupelspurters Boom)
    34. Benny Van Buynder uit Bornem (Rudyco C.T)
    72. Chris Aerts uit Hamme (Rudyco C.T)
    81. Kristof Verbraeken uit Beveren (Artevelde WSV)
    85. Stefan Suy uit Waasmunster (Xclusiv C.T)
        

    05/08/2007 – RAPERTINGEN (LB) – Elite z/c + Beloften – 115,6 Km – 02h49min

    Aantal deelnemers : 85

    1. Arno Portugaels
    2. Peter Neyens op 5"
    3. Tony Driesen op 10"
     

    05/08/2007 – OOSTNIEUWKERKE (W) – Beloften – 115 Km – 02h51min

    Aantal deelnemers : 30

    1. Nielsen Raedt
    2. Kevin Claeys
    3. Jani Desmet op 9"
     

    05/08/2007 – SEMMERZAKE (O) – Beloften – 117 Km – 02h58min

    Aantal deelnemers : 77

    1. Gregory Joseph
    2. Sam Maertens
    3. Marius Bernatonis
    15. Willem De Greyt uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes) op 6'00"
    16. Lieven Dieleman uit Zele (KSC Denderstreek Labiekes)
    17. Sven Wielandt uit Beveren (Wielerpromotieclub Jeugdteam)
    32. Koen Martens uit Temse (KSC Denderstreek Labiekes)
     

    05/08/2007 – BRASSCHAAT (A) – Am./Mast./Elite z/c /Beloften – 90 Km – 02h04min

    Aantal deelnemers : 59

    1. Bart Vleugels
    2. André Vermeiren op 6"
    3. Ronald Roos op 44"
     

    05/08/2007 – ZINGEM (O) – Dames Elite – 56 Km – 01h28min

    Aantal deelnemers : 46

    1. Sofie De Vuyst
    2. Niki Harris
    3. Karen Steurs uit Schoten (AA-Drinks)
    6. Nana Steenssens uit Zwijndrecht (VZW Lotto-Ladiescycling)

    9. Carine Potums uit Londerzeel (Benelux team)
    12. Katrien Aerts uit Merksplas (Benelux Team)
    13. Anja Nobus uit Waardamme (Oostende Noordzee)
    14. Natasja Nobels uit Grembergen (S.C.F.Bianchi)
    34. Cindy Vandermeulen uit Stekene (Benelux team)
    37. Ilse Van De Pontseele uit Deftinge (Benelux Team)
    38. Cindy De Schepper uit St.Gillis-Waas
    39. Ilse Fiers uit Waasmunster (Oostende Noordzee)

    05/08/2007 – TURNHOUT (A) – Dames Jeugd – 46 Km – 01h10min

    Aantal deelnemers : 22 Nieuwelingen
    1. Marjolein Claessen
    3. Kaat Hannes uit Wechelderzande (Benelux Team) op 1'35"

    Aantal deelnemers : 28 Juniores
    1. Esmee Janssen
    7. Veronique Staes uit St.Job in 't Goor (Steeds Vooraan Kontich) op 1'35"
    16. Amy De Ridder uit Grembergen (Benelux Team)

     
    05/08/2007 – BIERBEEK (VB) – Juniores – 92 Km – 02h15min

    Aantal deelnemers : 44

    1. Brian Ligneel
    5. Jeroen Goudket van L.O. (Bodysol-C.T.Menen)
    6. Nicolas Vereecken uit Kieldrecht (Bodysol-C.T.Menen)
    21. Jasper Verberckmoes uit Moerbeke (Asfra R.T)
    25. Nick Van Walle uit Temse (Daikin C.T)
     

    05/08/2007 – BUIZINGEN (VB) – Juniores – 77 Km – 02h05min

    Aantal deelnemers : 62

    1. Yoni Bastiaens
    7. Wouter D'Hollander uit Zele (Isorex C.T) op1'33"
     

    05/08/2007 – IZEGEM DE MOL (W) – Juniores – 88 Km – 02h10min

    Aantal deelnemers : 56

    1. Justinas Tautkus
    11. Valentijn Martens uit Stekene (Hudiko Waasland)
     

    05/08/2007 – LOENHOUT (A) – Juniores – 93,6 Km – hmin

    Aantal deelnemers : 55

    1. Wout Mertens
    11. Sander Stiegelis
     

    05/08/2007 – TORHOUT (W) – Juniores – 81 Km – 02h00min

    Aantal deelnemers : 58

    1. Jonathan Mcevoy
    13. Tom De Maesschalck uit Sinaai (KSC Denderstreek Labiekes) op 1'45"
     

    05/08/2007 – WIJER (LB) – Juniores – 88 Km – 02h07min

    Aantal deelnemers : 54

    1. Christophe Sleurs
     

    05/08/2007 – EGEM (W) – Nieuwelingen – 64,8 Km – 01h44min

    Aantal deelnemers : 63

    1. Zico Waeytens
    9. Gijs Van Hoecke uit Zaffelare (Bodysol-C.T.Menen)
      

    05/08/2007 – HOUTHALEN (LB) – Nieuwelingen – Km – hmin

    Aantal deelnemers :

     

    05/08/2007 – KNESSELARE (O) – Nieuwelingen – 66 Km – 01h33min

    Aantal deelnemers : 54

    1. Axel De Corte
     

    05/08/2007 – LINTER (VB) – Nieuwelingen – 67,5 Km – hmin

    Aantal deelnemers :

    1. Jonas Depre
    7. Glenn De Ridder uit Stekene (Bodysol-C.T.Menen) op 45"
     

    05/08/2007 – LOENHOUT (A) – Nieuwelingen – 62,4 Km – 01h30min

    Aantal deelnemers : 98

    1. Nick Vanderlijken
     

    05/08/2007 – TESSENDERLO (LB) – Nieuwelingen – 60 Km – 01h32min

    Aantal deelnemers : 66

    1. Jasper Mandjes
     

    05/08/2007 – VLIERZELE (O) – Nieuwelingen – 65 Km – 01h32min

    Aantal deelnemers : 48
    1. Niels Reynvoet
    17. Joey De Wilde uit Moerbeke (Hudiko Waasland) op 4'40"


    05-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD MINIEMEN TE ST.NIKLAAS VAN ZONDAG 05/08/2007

    ZONDAG 05/08/2007 – ST.NIKLAAS - Miniemen

     

    73 MINIEMEN IN DE MEMORIAL JOERI VAN VLIERBERGHE


    STNIKminiemstarttijdrbew5.8

    Zo werd gestart in een ploegentijdrit.


    STNIKLminafloopbew.5.8 

    Na afloop brachten de deelnemers hun rugnummer terug binnen en werden zij wegwijs gemaakt in de administratieve dingen rond een wedstrijd. Opleider van de Vlaamse Wielerschool , Nico De Smet (l)  houdt een oogje in ’t zeil. Aan de tafel zitten de mannen van WBV die van dienst waren; Gaby Termont en Benny Smet.

    De 2de Miniemenprijs “Memorial Joeri Van Vlierberghe” in Europark–Noord aan de fietsenzaak van Theo Verschueren te Sint-Niklaas is weer uitgegroeid tot een fantastisch gebeuren.  Niet minder dan 73 miniemen kwamen er deelnemen in de categorieën van 8 tot 11 jaar. Het aantal van die jonge rennertjes stijgt voortdurend en het wordt al moeilijk om op één namiddag al die proeven te rijden. Zo moesten de begeleiders van de Vlaamse Wielerschool bij de oudsten de afvalling weg laten.

    Het programma bestond verder uit een tijdrit per drie of zelfs per vier al naargelang het aantal deelnemers. De tijdrit ging over één ronde van 1000 meter. Dan mochten alle leeftijdgroepen hun rit in lijn rijden maar wel aangepast aan hun leeftijd. Terwijl de 8 en 9-jarigen hun proeven én hun wedstrijd reden, waren de oudsten een fietstocht van ongeveer 25 km aan het verwerken.

    Wat wij bijzonder jammer vonden was dat op de deelnemerslijsten niet werd vermeld van waar de jongens en meisjes waren. Enkel hun club konden we te weten komen. In de computer zat dat programma niet in maar feit is toch wel dat de kijkers graag weten of er gasten uit de eigen streek bij zijn.

    Bij de 8-jarigen (10 dln) werd Jens Vercauteren uit Sinaai (WAC) 5de in de afvalling. Een reeks die werd gewonnen door Damion Windels (Kortrijk CT) voor Jens Vertongen van Edegem Bicycle. Het meisje Jara Noël van ABBS Wielerjeugdteam werd 3de.

    De rit in lijn was voor Jens Vertongen die Damion Windels en Jara Noel versloeg. Waaslander Jens Vercauteren werd 6de.

     

    Bij de 9-jarigen met 19 dln was de Nederlander Giovanni Burton weer niet te kloppen. Hij won zowel de afvalling als de rit in lijn over 5 ronden.

    In de afvalling werd Stephen Declercq (WAC), afkomstig van Burcht, 18de. In de rit in lijn eindigde hij 14de. Misschien waren er nog wel jongens uit de Polderrennersregio maar wij konden ze niet ontdekken.

    De 10-jarigen (21 dln) reden dus geen afvalling. De rit in lijn bestond uit 9 ronden. Af en toe demarreerde eens een durver zoals Jordy Noël van het ABBS –Wielerjeugdteam. Maar negen renners zonderden zich af en daaruit kwam dan de eindspurt die werd gewonnen door Nico Houtteman ( Oost-Vlaanderen). 2. Brecht De Coninck (Oost-West Cycling Team) 3. Glenn Baele ( Gentse V.S.) Goed werk leverde Toon Vercauteren (Sinaai –WAC) en werd 4de. Gerben De Kever (Kemzeke –WAC) eindigde 11de . Eline De Bodt (De Klinge –WAC) werd 12de en zo ook nummer één van de meisjes. Arne Pierard (Sint-Niklaas –WAC) 20ste.

    De 11-jarigen namen met 23 deel aan deze miniemenproeven. Ze moesten 14 ronden afleggen. Guillaume Seye (Meetjesland-Knesselare) en Robin Pauwels  uit Temse reden in de 2de ronde even voorop maar alles kwam weer samen. De groep dunde uit en met veertien kwam het einde dichterbij. Spijtig voor Jens Christiaens van het Hudiko Wielerteam dat hij in een val was betrokken zodat hij zijn kansen niet kon verdedigen.

    In de eindspurt toonde Stijn Vandevyver van Deinze KVC zich de snelste voor Gianni Wytinck van Oost West CT. De 3de plaats was voor Gil Gerits van Heist Zuiderkempen.

    De eer van het Waasland werd gered door Maxim Van Hiel (Nieuwkerken –WAC) die op een zeer verdienstelijke 4de plaats eindigde. Robin Pauwels (Temse –WAC) werd 6de, Gianni Vermeiren (Verrebroek –WAC) 14de. Dries Van Isterdael uit Nieuwkerken werkte mee in de proeven maar mocht de rit in lijn niet rijden omdat hij geen opleiding volgde.


    STNIKLMiniem8jbew5.8

    De hulde van de 8-jarigen vlnr: Damion Windels, Jens Vertongen en Jara Noël


    STNIKLhulde 9jbew5.8 

    De 9-jarigen: vlnr: Maxime De Braekeleer, Giovanni Burton (NL) en Thibau Verhofstadt.

     

    STNIKLminhulde 10j bew5.8

    De 10-jarigen: vlnr: Brecht De Coninck, Nico Houtteman en Glenn Baele


    STNIKL hulde 11jbew5.8

    De 11-jarigen: vlnr: Gianni Wytinck, Stijn Vandevyver en Gil Gerits.




    TEKST EN FOTO’S :
    Flor Van de Velde

     

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN ASPIRANTEN VAN ZONDAG 05/08/2007

    ZONDAG 05/08/2007 - ASPIRANTEN

     

    BIJ ONZE ASPIRANTEN

     

    UITSLAGEN.

     

    Parike:

     

    12-jarigen. 18 dln

    4de Stef Bryssinck (Rupelmonde –Hudiko)

    9de Dominick Wittouck (Zele -Hudiko)

     

    13-jarigen. 31 dln

    19de Lorenzo Dubois (Zele –La Bicycletta)

    24ste Kenzo Schelfhout (Stekene –WAC)

     

    14-jarigen. 41 dln.

    11de Matthias Van Walle (Sint-Niklaas –WAC)

    14de Sander Michils (Moerbeke –Hudiko)

    24ste Aaron De Wael (Uitbergen – Hudiko)

    35ste Stef De Bock (Zele –Hudiko)

     

    In Ruddervoorde werd Alexander De Rycke 15de bij de 12-jarigen met 24 dln.

     

    In Ternat stapte Matthias Van de Velde (Hamme –Josan) mee op het podium als 3de bij de 13-jarigen. Er waren 21 dln

     

    Maaike Meersman (Bazel –Hudiko) reed als 14-jarige bij de 13-jarige jongens in Lille waar ze 32ste werd op 35 deelnemers.

    Bij de 14-jarigen  werd Dieter Beauprez (De Klinge – Hudiko) 15de.

     

    Tenslotte behaalde de 14-jarige Yourick Vanwijnsberghe (Nieuwkerken –WAC) een 18de plaats in Houthalen. Er waren 38 dln

     


    Samenstelling :
    Flor Van de Velde.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD TE LONDERZEEL VAN ZONDAG 05/08/2007

    ZONDAG 05/08/2007 – LONDERZEEL – Elite z/c & Beloften

     
    TWEE WINNAARS IN LONDERZEEL : VAN ROOSBROECK EN GAWLIK


    LONDERZEELspurtbew5.8 

    De spurt die werd gewonnen door Patrick Van Roosbroeck én Adam Gawlik die zijn hand al omhoog steekt terwijl Patrick nog volop spurt!


    In Londerzeel waar 148 deelnemers waren kwam het tot een vinnige spurt tussen Patrick Van Roosbroeck en Adam Gawlik. Maar wie won? Er kwam geen antwoord op en zo werden ze alle twee op plaats 1 gezet. Er was  fotofinish en er waren drie afgevaardigden en er waren ook enkele spurtfoto’s en toch was het o zo moeilijk.

     

    LONDERZEEL dopingbew5.8

    Voor de start werden de renners gezegend. Ja, dit is ook doping zoals “onze Leon” het noemde. De renners werden iets té goed gezegend want er waren twee winnaars.


    LONDERZEEL paroosbrbew5.8
    Patrick Van Roosbroeck piekert: “Ik heb gewonnen en daarmee uit…”.

    LONDERZEELgwalikbew5.8

    Adam Gawlik piekert: “ Ik heb gewonnen en daarmee uit…”




    Tekst en foto : fvdv

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD DAMES ELITE TE ERONDEGEM VAN ZATERDAG 04/08/2007

    ZATERDAG 04/08/2007 – ERONDEGEM – Dames Elite

     

    EERSTE ZEGE BIJ DAMES ELITE VOOR CORINE HIERCKENS


    ERONDEGEMDAELaankomstbew5.8 

    Zo reed Corine Hierckens haar eerste zege naar binnen.


    ERONDEGEMDAELpodiumbew5.8

    Het podium vlnr: Eva Heijmans (2de) Corine Hierckens en Goedele Van den Steen (3de)


    In Erondegem reden ook de dames elite hun wedstrijd en dat met 62 vertrekkers. Ze moesten 16 ronden van 5 km rijden in de Grote Prijs Geert Gillis.

    Belangrijk voor de Poledrrennersregio waren: Annick Van Leuven (Schoten), Melissa Huyghe (Breendonk), Ilse Fiers (Waasmunster), Natasja Nobels (Dendermonde), Charlotte Van Damme (Eksaarde), Ine Wannijn (Kluisbergen), Nana Steenssens (Zwijndrecht) en Carine Potums (Londerzeel), Patricia Thys (Hoboken), Ilse Van De Pontseele (Deftinge), Sofie De Nys (Gentbrugge), Ines Claes (Beveren), Natacha Hoedt (Herseaux) en Cindy Vandermeulen (Stekene).

    Corine Hierckens ging in de 3de ronde al tot de actie over maar Goedele Van Den Steen en de Nederlandse Eva Heijmans gingen in de achtervolging. Ze sloten aan bij Corine.Drie leidsters die het goed met elkaar vonden. In het peloton was het zoeken wie de achtervolging in gang wilde zetten.

    Het leiderstrio nam steeds meer voorsprong en die draaide rond de minuut. In de groep werden wel pogingen ondernomen om een achtervolging op te zetten maar succes kenden die niet.

    In de voorlaatste ronde liet Corine Hierckens haar metgezellen in de steek en reed regelrecht naar haar eerste zege van 2007. En dat deed haart zichtbaar deugd. Zij sukkelde immers al een tijdje met allerlei kwalen.

    In de spurt om de 2de plaats haalde Eva Heijmans het van Goedele Van Den Steen. Het leiderstrio had zowat 65 km. aan de leiding gereden. En dan is het natuurlijk wel jammer dat er maar één kan winnen. Eigenlijk verdienden ze die zege alle drie!

    De spurt van het peloton werd gewonnen door Sjoukje Dufoer voor Grace Verbeke. Annick Van Leuven werd 7de, Ilse Fiers 13de, Nana Steenssens 14de, Sofie De Nys 23ste, Natasja Nobels 25ste,

    Ines Claes 30ste, Carine Potums 33ste, Charlotte Van Damme 35ste, Patricia Thys 37ste, Natacha Hoedt 39ste,

    Ilse Van De Pontseele 41ste, Melissa Huyghe 45ste, Ine Wannijn 54ste en Cindy Vandermeulen 55ste.

     

    ERONDEGEMDAELvleuvenbew5.8

    Annick Van Leuven die beslag legde op de 7de plaats.


    ERONDEGEM DELbeeldwedstrbew5.8

    Een beeld uit de wedstrijd met Ilse Fiers op kop en dan vlnr: Ine Wanijn (blauwe trui), Carine Potums, Ines Claes en Sofie De Nys.


    ERONDEGEMDAELcharlottebew5.8 

    Charlotte Van Damme uit Eksaarde. De zus van Evy, die enige tijd geleden is gestopt met wielrennen maar Charlotte houdt de wielersport toch nog in het gezin zodat pa Jan weet wat doen.




    Tekst : fvdv

     

    Foto’s : Alain Sennesael

     

     

     

     

     


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSLAG WEDSTRIJD NIEUWELINGEN TE BUGGENHOUT VAN ZATERDAG 04/08/2007

    ZATERDAG 04/08/2007 – BUGGENHOUT - Nieuwelingen

     

    JURGEN VAN TRIJP WINT OOK IN BUGGENHOUT-OPSTAL


    BUGGEBH vantrijpbew5.8

     

    Ter vervanging van het dernycriterium hebben de organisatoren van Wielerclub "De Goeien" dan maar in laatste instantie beslist om een nieuwelingenwedstrijd te organiseren te Buggenhout - Opstal.

    Sinds enkele maanden waren er discussies tussen deze wielerclub en de KBWB over de datum van de jaarlijkse profkoers.

    Doch op 22 mei 2007 heeft de Nationale Commissie WPV, in de schoot van de KBWB beslist om de datum van 4 augustus 2007, toe te kennen aan Wolvertem - Slozen en niet aan de wielerclub "De Goeien". In Buggenhout werd deze uitspraak op bitterheid onthaald omdat de Nationale Commissie geen rekening heeft gehouden de tientallen jaren inspanningen die “De Goeien” deed voor de wielersport.

     

    Zaterdag verschenen er 41 nieuwelingen aan de start voor 60 km of 12 ronden van 5 km.

    Vanaf de eerste ronde waren er aanvalspogingen te zien met steeds Bart De Bondt uit Lebbeke ( Noord-West Brabant) bij de aanvallers.Tijdens de 3de ronde volgde de eerste ernstige aanval van opnieuw Bart De Bondt, D'Haese Yannick (Wielerteam Morel), Wijdooghe Tom (Edegem Bicycle Club) en Van Cauwenbergh Yentl (De moedige Pedaalridders).

    Deze 4 renners werden terug ingelopen doch in de 4de ronde ging opnieuw een groepje van zes renners aan de haal met een kleine voorsprong op het peloton: Bart De Bondt, Yannick D'Haese Yannick, Roy Meersman (Hudiko), Roman Vanstaen (De Dijlespurters), Kristof Van Dessel ( Heist Zuiderkempen), en Mitchel Veregghen ( De Pedaalridders uit Nederland).

    Alles kwam terug samen en Jurgen Van Trijp uit Essen,met Nederlandse licentie rijdend voor DCM-GB Vorselaar Cycling Team zag zijn kans om eens goed door te trekken. Enkel de sterk rijdende Bart De Bondt kon de kloof nog dichten en kreeg aansluiting bij Van Trijp.Bart de Bondt voelde dat deze ontsnapping wel eens de goeie kon zijn.

    In de 8ste ronde kregen we nog 5 achtervolgers doch reeds op 1 min.20. Het peloton volgde dan al op 2 min.30. De vijf achtervolgers waren: Mitchel Veregghen, Jan Hullaert (Hudiko), Stef Swinnen (Heist Zuiderkempen), Bram De Kort (WV De Jonge Renner), en Ropman Vanstaen. Op het einde van de voorlaatste ronde was er nog een valpartij te betreuren met Yannick D'Haese (schaafwonden) en  Yentl Van Cauwenbergh die afgevoerd werd naar het ziekenhuis met schouderproblemen.

    De twee koplopers werkten verder goed samen, losten elkaar goed af, en we keken dus uit wie van de twee de winnaar zou worden. Jurgen Van Trijp, in maart al winnaar in Klein Sinaai, kwam als eerste de bocht uit op 150 meter van de eindstreep, Bart De Bondt bleef nog even vastklampen in het wiel maar moest uiteindelijk lossen en strandde op 3 sec. van de winnaar.

    Voor Jurgen Van Trijp was het zijn 7de overwinning van het seizoen. Bart De Bondt, de laatste weken ook zeer goed bezig, met vorige week een eerste overwinning te Denderhoutem, een 2de plaats te Pollare, deze week nog een 6de plaats te Denderbelle en nu terug een 2de te Opstal.

     

     

     

    Tekst en foto : fvdv



    .
    .
    .
    .
    .

    ZATERDAG , DINSDAG EN DONDERDAGMORGEND VANAF 09H30 GROEPSTRAINING ZWIJNDRECHT VERTREKPUNT VERBROEDERING R. ORLENTSTRAAT


    .
    .

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    WIELERCLUBS
  • TEAM SOUDAL QUICKSTEP
  • TEAM LOTTO DSTNY
  • TEAM FLANDERS BALOISE
  • TEAM AG2R CITROËN
  • TEAM JUMBO VISMA

    WIELERCLUBS
  • WIELERTEAM WAASLAND
  • TOPSPORT VLAANDEREN-RIDLEY 2012
  • RUDYCO-RIPA C.T.

    WIELERCLUBS
  • VANOMOBIL MTB-TEAM
  • DE ZONDAGRIJDERS
  • WTC ASTORIA MEERDONK

    WEDSTRIJD BONDEN
  • W.A.O.D.
  • E.C.W.
  • F.C.W.B.
  • BELGIAN CYCLING SELECTION
  • V.W.V.
  • K.B.W.B.

    WEBSITES
  • SPORTCOMITE HET VLIEGEND WIEL KLEIN-SINAAI
  • CATENA CYCLING
  • WIELERSPORT
  • TWC DE ZWALUW

    BEKLIMMINGEN EN COLS
  • CLIMB BY BIKE
  • LA MARMOTTE
  • COLS VAN EUROPA
  • WIELRENNERS
  • KLIMROUTES
  • V.W.B.
  • EDH

  • UCI PROTOUR
  • UCI PROTOUR
  • WIELRENSITE.NL
  • WIELERSCHOOL

    MOUNTAINBIKE
  • MOUNTAINBIKE
  • ROUTES 1
  • ROUTES 2

    Aangepast zoeken

    Archief per week
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 29/11-05/12 -0001


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs